Referat af Delegeretmøde 19. april 2002

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Delegeretmøde 19. april 2002"

Transkript

1 Referat af Delegeretmøde 19. april 2002 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder: Per Rasmussen (PR) Juniorleder: Lars K. Johansen (LKJ) NSU formand: Ole Rasmussen (OR) RK formand: TTO BK formand: Bent Schiøtt Hansen (BSH) Ad. pkt. 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Birger Hagstrøm, Allerød, som blev valgt. Ad. pkt. 2: Valg af stemmetællere og navneopråb Allan Rasmussen, Helsinge og NK blev valgt som stemmetællere. I alt var mødt for 45 stemmer op. Ad. pkt. 3: Formandens beretning Formandens beretning findes som bilag til dette referat. Beretningen blev godkendt. Beretningen fik følgende kommentarer med på vejen: Rüdinger, Hørsholm: Forældre har tit svært ved at betale og børn er ganske flygtige. Allan, Helsinge: Prøv at perskektivere situationen. Ib, Hillerød spurgte til aflønning af juniorinstruktører og fik følgende kommentarer: TT: pengene går til klubben. Birkerød har konto til Dansk Skaksalg. VC: Vi kan ikke bevillige penge men giver 1/4 check hos DSU, om de vil give penge - de opretter konto. Der var lidt problemer med Bornholm, de det var skoleskak.

2 Espergærde og Allerød har tænkt sig at søge - fik i år om end det var lidt besværligt. Send ansøgninger ind! Ad. pkt. 4: Holdturnering/WEB-masterens beretning PR fremlagde sin beretning, som også findes som bilag til dette referat, og delte følgende præmier ud: M-rækken: 1. Sydkysten, 2. Allerød A1-rækken: 1. Ålsgårde, 2. Espergærde A2-rækken: 1. Allerød, 2. Farum B1-rækken: 1. Fredensborg, 2. Helsingør B2-rækken: 1. Roskilde, 2. Sydkysten C-rækken: 1. Fredensborg Topscorerpræmier fik: Kai Jørgen Jensen, Roskilde 3, med 6 point af 6. Herefter blev beretningen mødt med kommentarer fra salen: Allan, Helsinge, kommenterede rubrikken nyheder på hjemmesiden. Der havde kun været 3 indlæg på et år. Fx. savnede han her dagsordenen til dette møde, samt indbydelser til juniorturneringer. Torben, Farum, savnede PR's forslag på nettet, idet han ikke havde modtaget det med posten. PR svarede, at han havde været hængt hårdt op samt været doven. LKJ svarede, at han havde forsøgt at sende indbydelser direkte ud til juniorlederne i håb om bedre resultater, og hermed forsømt at opdatere PR. Jørgen,, ønskede at indtastningsfunktionen for indberetning af holdresultater blev forbedret. PR svarede, at han arbejder på det. Herefter blev turneringslederens beretning godkendt. Ad. pkt. 5: Juniorlederens beretning LKJ fremlagde sin beretning som ligeledes findes som bilag til dette referat. Ad. pkt. 6: Kasserens beretning

3 VC gennemgik regnskabet, som herefter blev godkendt. BSH stillede spørgsmål ved, om folk egentlig var bekendt med de tilskudsordninger der findes rundt om i kommunerne, hvilket førte til følgende kommentarer: LKJ mente ikke, han var ekspert på området. TT nævnte, at på mødet om folkeoplysningsloven i påsken vidnede en deltagelse på 2 personer vel om folks manglende lyst til at sætte sig ind i diverse ordninger. Derudover var reglerne forskellige kommunerne imellem så check selv. PR foreslog folk at kigge forbi DSU's hjemmeside om der skulle være noget. Allan, Helsinge nævnte at Gerner Karlson, Frederiksberg gerne stiller sig til rådighed omkring emnet. Ad. pkt. 7: Indkommende forslag Bestyrelsen havde kun modtaget forslag fra PR, hvilket var sat i forbindelse med ændringerne i divisionsturneringen. Først diskuterede vi ratingspørgsmålet: Her begyndte forsamlingen at diskutere hvilke partier, der skulle rates indtil TT slog fast, at vi ikke kunne ændre EMT reglementet for samme. Mai-Britt, Birkerød, mente at deres egne spillere var angste for ratingtal, og at det kunne påvirke holddeltagelsen i negativ retning. Flere tilkendegav, at vi muligvis blot skulle starte med mesterrækken og se, hvordan det gik. Andre tilkendegav, at vi i hvert fald burde rate M-rækken, med begrundelsen, at det vil være synd, at sende et hold op i 3. Division, hvis der var folk på holdet, der ikke ønskede at spille rated holdskak. Herefter gik vi til afstemning: Først stemte vi om, om der skulle indføres rating i Holdturneringen: Rating: 38 stemmer Ikke Rating: 7 stemmer (Svogerslev, Roskilde og Birkerød) Herefter gik vi til spørgsmålet om, hvor mange rækker, der skulle rates: Alle rækker (minus C-rækken) rates: 17 for. Kun M-rækken rates: 28 for. Herefter blev det vedtaget kun at rate Mesterrækken. Så blev det tid til at tage stilling til om betænkningstiden skulle nedsættes. Denne blev delt op i to, hvor tiden i M-rækken skulle nedsættes til 6 timers samlet spilletid, og hvor tiden i de øvrige rækker skulle nedsættes til 4 timer.

4 Først M-rækken: For (6 Timer): 41 stemmer. Imod (7 Timer): 2 stemmer (Birkerød) Undladt: 2 stemmer (Svogerslev) Mesterrækken spiller herefter med 6 timers samlet betænkningstid. Dernæst de øvrige rækker: For (4 Timer): 4 stemmer Imod (41/2 Time): 28 stemmer Undladt: 13 stemmer De øvrige rækker bibeholder hermed deres betænkningstid. Dirigenten roste forsamlingen for at køre afstemningerne hurtigt og smertefrit igennem. Ad. pkt. 8: Fastlæggelse af kontingent og budget VC gennemgik budgettet (masser af fremskrivninger) og foreslog ud fra dette uændret kontingent. Budgettet blev enstemmigt vedtaget. Ad. pkt. 9: Valg af bestyrelse Kasserer, sekretær, juniorleder, holdturneringsleder og kartoteksfører blev alle genvalgt. Ad. pkt. 10: Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant Johannes, Allerød og Allan, Helsinge genopstillede begge som revisorer, og blev valgt ligesom Jens K, Espergærde blev genvalgt som revisorsuppleant. Ad. pkt. 11: Eventuelt TT takkede for endnu en mulighed for at lave kandidatresultat (Mesterrækken i holdturneringen). Maibritt synes godt at tonen blandt de delegerede kunne være mere behagelig ikke kun møntet på dirigenten. Dirigenten takkede for god ro og orden, og TT takkede dirigenten. Delegeretlynmestertitlen tilfaldt i år Heine, Silkeborg.

5 Formandens beretning Medlemstallet er stabilt i forhold til andre hovedkredse. Af sportslige resultater kan nævnes: Sune Berg Hansen, Helsingør, vandt DM i Sydkysten. Helsinge vandt DM for hold, og deltog desuden i EM for hold. Espergærde måtte dog trække et hold fra divisionsturneringen, hvilket gav plads til FHS. Helsingør var tæt på oprykning til 1. division. Sydkysten fik en 2. plads i pokalturneringen. Peter Heine, Helsinge, kvalificerede sig til VM gennem et internet skakstævne, men måtte som bekendt ud efter 2. runde mod Anand. 8.HK har fået en ny stormester, Arne Bjørn, Birkerød, i K-skak. Desuden er vi også repræsenteret i 1. division i K-skak holdturneringen. Omkring turneringsaktiviteten: Der blev sidste år arrangeret 22 EMT turneringer i 8.HK. Heraf forløb de 7 over 7 runder mens kun 4 blev ELO-rated. Resten var 5 runders. Da et kandidatresultat kræver, at der spilles godt over mindst 7 runder, betyder det, at der ikke bliver lavet så mange af den slags. Kun Allerød og Helsingør var i år repræsenteret i kandidatklassen. FIDE begynder snart at rate ned til 1000, hvilket kommer til at foregå i etaper. Omkring HB arbejdet: Peter Heine er blevet bevilliget kr. over 2 år fra vækstkontoen som en slags primus motor for dansk skak á la Thomas Bjørn for golf og Gade/Martin for badminton. Divisionsturneringen har fået et par ændringer som et udsendt spørgeskema har haft lagt grunden for. Betænkningstiden blev nedsat til 6 timer og turneringen rates, hvilket gik glat igennem på delegeretmødet i påsken. Derimod vil man ikke udvide antallet af hold i divisionsturneringen. Et argument lyder, at det vil gå ud over hovedkredsturneringen med tilsvarende færre hold der. Der er heller ikke ønske om at koordinere turneringen med de tilsvarende tyske og svenske ligaer, hvilket giver en vis skævvridning af de sportslige resultater. Med indførelsen af rating bør man så også være opmærksom på karantænemulighederne i forbindelse med udeblivelse af en holdkamp.

6 På delegeretmødet i påsken kom det også til snak om børnekontingentet. Dette burde i starten slet ikke være blevet indført. Nu skal man blot til at finde pengene andre steder. Det er svært at se det ansvarlige i at stemme imod forhøjelsen af børnekontingentet - og endnu sværere at se det plausible i at stille sig op og true med at melde sine børn ud, hvis kontingentet forhøjes. DM års jubilæet for DSU - kommer til at foregå i Horsens/Skanderborg området som ved 50 og 75 års jubilæet. Der har været nedsat et 100 års jubilæumsudvalg som har fundet, at der skal laves en landsdækkende turnering samt laves et jubilæumsskrift. Dertil kommer, at klubber der vil gøre en ekstra indsats i forbindelse med turneringsarrangementer kan få et tilskud. Omkring 8.HK: Vi beklager, at der ikke blev uddelt hæderstegn og initiativpræmie, men det skyldes, at vi manglede kandidater. Forsøg fra bestyrelsens side vil nærmere tangere en forherligelse af os selv. Vi så gerne at klubberne selv indstillede nogle kandidater. Hæderstegnet for lang tids tro tjeneste med at få klublivet til at fungere, og initiativpræmien for nytænkning. Derfor denne appel: "Find de personer der fortjener det." Der er stadig en vækstkonto, og ansøgninger stiles blot til hovedkredsbestyrelsen. Reglerne for hvad arrangementet skal indeholde kan ses på internettet. 8.HK fylder 60 år næste år, og i den anledning tænker vi at arrangere fælles afslutning for divisionsturneringen samt vores egen mesterrække, evt. også A,B og C-rækkerne.

7 Turneringslederens beretning Østerlars d Holdturneringen bød på fulde rækker, hvilket jeg egentlig ikke havde forventet, da det jo snart er blevet sædvane at hovedkredsen leverer hold til divisionsturneringen, og der meget sjældent kommer nogen ned igen. For at få holdturneringen til at gå op rent holdmæssigt, måtte jeg presse igennem at et af Fredensborgs hold blev delt i 2 hold og spillede i C-rækken. Problemet var en mangel på 2 hold i C-rækken og 17 hold til de 2 B-rækken, dvs. 8 i den ene og 9 i den anden, til dem som ikke selv lige havde tjekket op på det, så betyder et ekstra hold at der skal lægges 2 runder til. Mesterrækken blev hurtigt delt i 2, dem der skulle spille om oprykning, og dem der skulle forsøge at undgå nedrykning. Rønne1, Sydkysten 2, Hørsholm 1 og Allerød 1 fulgtes rimelig jævnt hele turneringen. Dog ikke uden at de en efter en fik en eller flere nedture. Resultatet blev dog at Sydkysten sikrede sig sejren med 39½ point og 11 Mp Hovedkredsen havde en ekstra oprykningsplads til divisionen og med sin 2 plads sikrede Allerød med sine 32 point og 9 MP turen op i divisionen igen. Rønne sluttede også på 32 point, men havde kun 7 MP Fredensborg 1 er holdet der kommer ned fra 3 division. Række A1 Her startede Espergærde 1, som havde trukket sig fra Divisionsturneringen, og som vi indplacerede i A-rækken. De startede som lyn og torden, og alle havde vel forventet at de ville køre glat igennem MEN Sidste runde bød på et nederlag til Ålsgårde 1, hvilket så betød at Ålsgårde vandt A- rækken med 38 point og 11 MP. Espergærde blev nr. 2 med 37½ og 10 MP. Begge hold rykker op i Mesterrækken.

8 Række A2 Bød på den mest spændende afslutning. Farum 2, Roskilde 2 og Allerød 2 kæmpede om oprykningen. Allerød 2 som lå sidst af de 3 hold præsterede en flot afslutning og sluttede med 37 point og 11 MP Farum 2 blev nr 2 med 35½ point og 11 MP. Der skulle i alt rykkes 3 hold fra A-rækkerne op i mester, men den sidste plads fik Espergærde jo. Række B1 Man lægger ud med at vinde 8.0, derefter har man en sløj dag, hvor man kun får 5 point derefter 5½, 5½ 6½ 5½ og slutter med 7 og slutter med 43 point og 14 MP. Det giver et gennemsnit på over 6 pr. kamp. Så man må sige at Fredensborg 2 var en sikker vinder af B1 Så trækker vi 13 point fra for at komme til den næste, med 30 point og 7 MP kom Helsingør 3. Disse 2 hold samt Helsinge 4 rykker op i A-rækken. Række B2 Desværre fik denne række frafald af et hold i sidste runde, hvilket så betød at alle dette holds resultater udgik. Men Roskilde 3 vandt rækken med 33 point og 11 MP Nr 2 blev Sydkysten 5 med 29 point og 9 MP. I de 2 B-rækker skulle der rykkes i alt 5 hold op, og desværre havde Ølstykke en procentvis score der var dårligere end den anden 3ér, så de må forblive i rækken. Så vidt jeg husker er det sket en gang tidligere for Ølstykke. C-rækken Mit smertebarn. Det så så godt ud, men det gik så galt Et hold var nødt til at trække sig, 2 andre hold måtte jeg smide ud, fordi de ikke mødte op og et hold røg ud fordi de ikke stillede med nok spillere. Det er dybt beklageligt, men det er meget svært at undgå Fredensborg 4 vandt foran Fredensborg 3. Topscorer Året bød kun på en enkelt topscorer i det Kaj Jørgen Jensen fra Roskilde 3 scorede 6 af 6, og det skal han naturligvis have en lille præmie for.

9 Som en afslutning på delen der drejer sig om den nu overståede holdturneringssæson, vil jeg sige alle deltagerne, uanset om de har spillet 1 eller 7 9 eller 10 kampe, tak for en god og spændende sæson. Som i ved så ligger der et forslag fra mig vedr. forkortelse af betænkningstiden i holdturnering, samt indførsel af rating. Jeg vil bede jer om at vente med debat om disse emner til vi når frem til indkomne forslag. Hovedkredsen på nettet. Hovedkredsens hjemmesider har i den forløbne sæson kørt på fuld drøn, og der har været omkring 5000 besøgende i løbet af sæsonen, hvilket jeg betragter som vældig flot. Med hensyn til indberetning af holdresultater ved hjælp af formularen, så her det i forhold til forige sæson, været faldene, årsagen kender jeg ikke, men der har været nogle som hellere ville skrive resultaterne ind i en alm. , hvilket også er i orden, hvis man bare husker at få alle de nødvendige oplysninger med. Med hensyn til næste sæson så arbejder jeg allerede nu på at lave holdturneringsdelen anderledes, det skulle betyde at flere oplysninger om turneringen bliver lettere tilgængelige, bl.a. fordi at holdturneringen vil blive kørt i et program der hedder Winswiss, som vi har indkøbt til formålet, det er godtnok på tysk, men fungerer helt efter hensigten, og i de sidste par runder har i kunnet se en forsmag på hvad næste sæson byder på. Der er i løbet at sæsonen blevet oprettet 2 nye områder på nettet, en gæstebog, eller hvad jeg kalder for et forum, hvor i kan komme med forskellige indlæg om hvad i så end måtte have på hjerte. Det må i meget gerne bruge!! Der er også oprettet et område, der hedder Aktiviteter i 8 Hovedkreds. Her må i meget gerne skrive ind hvad i har af enkeltmandsturneringer eller andre arrangementer hvor andre er velkomne. I skal lige være opmærksom på at når i skal skrive datoen, så skal det gøres på den engelske måde, men læg mærke til hvordan det står inden i skriver noget nyt. Bruger i disse sider så er der måske chance for at der er nogle flere der kommer og deltager i jeres arrangementer. Per Rasmussen

Referat af Delegeretmøde 27. april 2001

Referat af Delegeretmøde 27. april 2001 Referat af Delegeretmøde 27. april 2001 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

Referat af Delegeretmøde 30. april 2004

Referat af Delegeretmøde 30. april 2004 Referat af Delegeretmøde 30. april 2004 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

Referat af Delegeretmøde 25. april 2003

Referat af Delegeretmøde 25. april 2003 Referat af Delegeretmøde 25. april 2003 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001:

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Regnskab for 2001 Budget for 2002 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Formand 1.1.2001-31.12.2001 Torben Teimer Olsen, Sydkysten Kasserer 1.1.2001-31.12.2001 Verner Christensen, Sydkysten Sekretær 1.1.2001-31.12.2001

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2005 Budget for 2006 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2005: Formand 1.1.2005-31.12.2005 Jan T. Mortensen, Allerød Kasserer 1.1.2005-31.12.2005 Verner Christensen,

Læs mere

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr Regnskab for 1999 Budget for 2000 I løbet af regnskabsåret 1999 kom 8. HK for alvor på nettet, og dette har bl.a. været årsag til at portoudgifterne er blevet reduceret medført er med næsten 40%. 1999

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Formand Kasper Wilken Damm Ægirsgade 13, 1. sal 2200 Kbh. N 2421 2841 Formand@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Referat af Delegeretmøde 23. april 2010 i Ølstykke. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (), Formand Per Rasmussen (), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (), Kasserer. Niels Kløve (), Kartoteksfører.

Læs mere

Referat af Delegeretmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af Delegeretmøde i 8. Hovedkreds. Referat af Delegeretmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (MSN), Formand Per Rasmussen (PR), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (VC), Kasserer. Niels Kløve (NK),

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2004 Budget for 2005 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2004: Formand 1.1.2004-10.9.2004 Torben Teimer Olsen, Enkeltmedlem 11.9.2004-31.12.2004 Jan T. Mortensen,

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003:

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003: Regnskab for 2003 Budget for 2004 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2003: Formand 1.1.2003-31.12.2003 Torben Teimer Olsen, Sydkysten Kasserer 1.1.2003-31.12.2003 Verner Christensen, Enkeltmedlem Sekretær

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (MSN), Formand Per Rasmussen (PR), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (VC), Kasserer. Niels Kløve (NK),

Læs mere

Referat fra 8. HKs Delegeretforsamling - den 15. maj 1998

Referat fra 8. HKs Delegeretforsamling - den 15. maj 1998 Referat fra 8. HKs Delegeretforsamling - den 15. maj 1998 Tilstede: Sted: Referent: Allerød, Birkerød, Espergærde, Farum, FHS, Frederiksværk, Helsinge, Hillerød, Hørsholm, Jyllinge, Nordkalotten, Stenløse,

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Sekretær Verner Christensen Vestre Strandvej 12 2680 Solrød Strand 4068 6151 sekretar@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Referat af delegeretmøde 29. april 2011, kl. 19 00

Læs mere

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum DSU 8. Hovedkreds 61 års jubilæumsturnering 17.10.2004 10.10.2004 16.10.2004 Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum 8 Spilletid 1. Søndag 10. oktober 13 00-18 00 2. Mandag 11. oktober 16 00-21 00 3.

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1.

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. 8. hovedkreds Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl. 19.00 Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. sal, 3450 Allerød Indledende bemærkninger Hovedkredsens formand,

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) (mødeleder) Bjarne Haar (BH) Leif Jensen (LJ) Jens Lundberg (JL) Morten

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab. NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1.

Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab. NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1. Regnskab for 1997 Budget for 1998 Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab for 1997 NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1. oktober 1997 Oprydningsarbejdet mv.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

2421 2841 formand@8-hk.dk

2421 2841 formand@8-hk.dk Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Formand Kasper Damm Ægirsgade 13, 1.sal 2200 København N 2421 2841 formand@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Bilag til punktet: FIDE afgift for ELO-rating Baggrund Verner

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Mødet afholdtes på Holmeagerskolen i Greve den 29. marts 2002.

Mødet afholdtes på Holmeagerskolen i Greve den 29. marts 2002. Mødet afholdtes på Holmeagerskolen i Greve den 29. marts 2002. 1. Valg af dirigent Formand Ole Block (OB) bød velkommen og foreslog som dirigent Birger Hagstrøm, Allerød. Birger Hagstrøm blev valgt og

Læs mere

Divisionsturneringen 2003-2004

Divisionsturneringen 2003-2004 Divisionsturneringen: Finn Larsen Vinkelstræde 30 8900 Randers tlf. 86 43 46 47 email: divisionsturnering@skak.dk Randers, d. 6.4.2003 Til hovedbestyrelsemødet d. 18. april 2003 Divisionsturneringen 2003-2004

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018

Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018 Referat af generalforsamling i Sjælsø skakklub 9. april 2018 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 9/4-2018 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 14 fremmødte medlemmer. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af HB-Møde. 29. august 2010

Referat af HB-Møde. 29. august 2010 Referat af HB-Møde 29. august 2010 Referat af HB-Møde Søndag d. 29. august 2010 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Godkendelse af referat fra HB 02-04-2010.... 1 3. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds.

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds. Reglement Indledning n1.nalle rækker inddeles med 8 hold i hver. B/C-rækker dog efter tilmelding. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække, 2 A-rækker, 2 B-rækker og C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af HB-mødet fredag d. 18. april på Vitus Bering Ingeniørskolen i Horsens

Referat af HB-mødet fredag d. 18. april på Vitus Bering Ingeniørskolen i Horsens Referat af HB-mødet fredag d. 18. april på Vitus Bering Ingeniørskolen i Horsens Deltagere: FU: Steen Juul Mortensen Henrik Knudsen Erik Mouridsen Poul Jacobsen Erik Søbjerg 1. HK Lars Bech Hansen 2. HK

Læs mere