MEMBER OF THE V OLKSWAGEN GROUP IBIZA ENJOYNEERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MEMBER OF THE V OLKSWAGEN GROUP IBIZA ENJOYNEERING"

Transkript

1 MEMBER OF THE V OLKSWAGEN GROUP IBIZA ENJOYNEERING

2

3 En ungdommelig sjæl har altid været SEAT Ibizas kendetegn. En bil der bobler af glæde og lægger op til sjov med sprælske køreegenskaber og høj ydelse. Og da vi skulle bygge den nye SEAT Ibiza, skulle den naturligvis køre videre ad samme spor. Men hvordan bygger man en ny bil med alle de klassiske dyder? Det gør man med ægte ENJOYNEERING 100% HARMONI Den nye Ibiza er skarpere og mere dynamisk end nogensinde før. Stramme linjer understreger dens sportsånd, og den nydesignede front hilser dig med et glimt i øjet fra de flotte forlygter. Frækheden går igen inde i kabinen, hvor kvalitetsfornemmelsen i selv de mindste detaljer og den topmoderne teknologi gør selv en lille køretur til en stor oplevelse. Og når både den 3-dørs sportsmodel, den seje 5-dørs hatchback og den altslugende ST stationcar drives frem af klassens mest avancerede motorer er det pludselig sjovt at være miljøvenlig. Ibizas utrolige mix af passion og ingeniørkunst giver en harmoni, som vil glæde dig hver eneste dag. Prøv den.

4 FOLKETS YNDLING Og en født klassiker Du kender følelsen af jubel, når alting bare lykkes. Og med den nye 5-dørs Ibiza er det lykkedes at skabe præcis den blanding af fornuft og fornøjelse, som de fleste af os ønsker sig. Og her er disse klassiske dyder forfinet med bl.a. nye Bi-Xenon forlygter, LED-lys for og bag som ekstraudstyr, opstrammet design, nye kofangere og front, masser af nyt udstyr, ny teknologi, nye alufælge og nye modefarver. Mange ændringer og forbedringer... men stadig den samme fantastiske bil. Lige så sjov, sporty, praktisk, alsidig og trendsættende som før, men endnu mere moderne og med højere kvalitet og teknologisk perfektion end nogensinde.

5

6 PULSEN STIGER Det er præcis dét, SC gør ved dig SC står for "Sport Coupé", og dens frække design lover en køreoplevelse, der giver dig gåsehud af fryd. Vi garanterer, at den holder, hvad den lover. Se bare hvor bredskuldret den står med sine skarpe linjer, der er det ideelle lærred for vores flotte nye farvepalet, og de brede skærme, der giver plads til de nye 15 og 17" alufælge. Der er dynamik over det 3-dørs karrosseri med den nye frontgrill, de store luftindtag i frontspoileren, og de skarptseende forlygter. Den nye Ibiza giver dig mere af alt det, der har gjort den berømt... mere "Ibiza-style" og en sjovere hverdag.

7

8 HER PASSER DU IND Endnu bedre end du drømmer om Ibizas kabine har altid været et dejligt sted at opholde sig, og nu har vi sat alle sejl til for at gøre den endnu bedre. Vi har forbedret den over alt - lige fra det sporty instrumentpanel til nydesignet rat og kontrolknapper, lækrere indtræk og et belyst handskerum på 10,7 liter med plads til næsten hvad som helst. Du kan også få automatisk klimaanlæg så kabinen føles lige så cool, som den ser ud. Og hvad med hands-free funktion med integreret Bluetooth, der forbinder din mobiltelefon til bilens 4 kvalitetshøjttalere og gør det sikkert at tale i trafikken? Du kan endda gøre din Ibiza til en kæmpe lydoplevelse: Med kombineret USB/AUX indgang kan du tilslutte din ipod * eller MP3 og køre ud i verden med al din yndlingsmusik i ørerne. * Tilsluttes med et specialkabel, der fås som originalt SEAT ekstraudstyr

9

10

11 NU MED EKSTRA IBIZA Mere af alt det, du holder af Elsker du spontanitet? Så er ST din bil. Den er født med det sporty Ibiza-DNA og er altid klar til en tur - og den har ekstra plads til at nyde livet og udnytte de muligheder, der kommer hen ad vejen. Uanset om det handler om lidt ekstra weekendbagage, en pladskrævende hobby eller den store eventyr rejse, kan ST favne det hele. Og selv om den er stor, er den stadig en skønhed, der skaber opmærk somhed overalt med sit sporty udseende og mange flotte detaljer. Prøv den og oplev, hvordan de slanke linjer snyder og rummer meget mere, end du kan forestille dig.

12

13 STOR I SLAGET Til dig der lever livet fuldt ud Det kan være, at du er mester i at få mest muligt ud af din hverdag. Og nu er det nemt også at få alt, hvad livet byder på, ind i din Ibiza. Den er større over alt med 284 liter bagageplads i SC coupe, 292 liter i den 5-dørs model og en ordentlig flyttekasse på hele 430 liter i ST stationcar. Så giv livet gas og få mest ud af det. Her er også smarte opbevaringsrum overalt - bl.a. et kæmpestort handskerum med lys, så du har det ultimative mobile kontor. Og selvfølgelig er her også komfortable sæder til alle de mennesker, du holder af - med god plads til både lange ben, kloge hoveder, hund og kat.

14 BARE FOR SJOV En symfoni af spænding og specifikationer Ibiza er en stor entertainer. Men den ved også, at der bag hvert et smil ligger en dyb alvor. Derfor ruller den ud med en serie stærke, men meget rene motorer - bl.a. en 140 hk diesel, dynamiske benzinmotorer der alle udleder under 150 g CO2/km plus en motor, der kører endnu mere miljøvenligt på gas. Hensynsfuld power, så du både kan nyde turene med god samvittighed. De miljømæssige påvirkninger reduceres yderligere med teknologiske landvindinger som Start/Stop system og bremsekraft-genvinding. Og vores roste serie af supergrønne Ecomotive modeller har altid vist, at man sagtens kan vise ansvar, mens man har det sjovt. God fornøjelse! Gennemsnitlig CO2 emission: g/km.

15 START/STOP SYSTEM. Hjælper dig med at spare brændstof samtidig med, at miljøet spares for CO2. OFF OFF OFF OFF Start/Stop Systemet aktiveres automatisk, når du sætter Ibiza i frigear. Motoren slukkes og forbliver slukket, lige indtil du træder koblingen ned. ON ON ON ON Når du skal videre, træder du blot på koblingen og sætter bilen i gear - så starter motoren automatisk igen.

16 LUKSUS ELLER HIGH TECH? Du behøver ikke vælge - Ibiza har det hele BI-XENON LED-FORLYGTER. Ikke bare for skønhedens skyld. Ibizas øjne stråler ekstra smukt med det knivskarpe og effektive lys fra Bi-Xenon LED-lygterne. Dagslys midt om natten... det er meget mere sikkert. * Tilsluttes med et specialkabel, der fås som originalt SEAT ekstraudstyr

17 CLIMATRONIC. Ingen klimaændringer i Ibiza! Indstil din foretrukne temperatur, og det automatiske klimaanlæg giver dig en komfortabel køretur i al slags vejr. FARTPILOT. Indstil farten og glem den. Fartpilot gør langture endnu mere komfortable og hjælper dig med at undgå fartbøder. Så lad Ibiza strække ben, mens du hviler dine. IPOD TILSLUTNING. Sæt dig ind, tilslut, skru op og kør. Så nemt tilslutter du ipod * eller en anden medieafspiller, så Ibiza kan spille al din yndlingsmusik undervejs.

18 ULTIMATIV SIKKERHED Hvad havde du ellers forventet af en SEAT? Med den nye Ibiza lever skønheden længe, for den er en af klassens allermest sikre biler. Det bekræfter den fem stjernede sikkerhed, som Ibiza har, fordi den er udstyret med de mest avancerede sikkerheds systemer som bl.a. airbags til både hoved og overkrop ved forsæderne, advarselslampe for lavt dæktryk og Hill Hold system. Og endnu et system, der skal sikre, at du aldrig får brug for alle de andre: ESP (Elektronisk StabilitetsProgram) med XDS, som konstant overvåger informationer fra rat, dæk, bremser og speeder og griber ind, hvis du får brug for hjælp til at holde Ibiza på ret kurs.

19 BAKSENSOR. Parkering bliver en leg med baksensoren, som advarer, når du kommer tæt på forhindringer bagude. Det tætteste, du kommer på at have øjne i nakken. HILL HOLD SYSTEM. Hill Hold Systemet er vejen frem. Bogstaveligt talt. Det forhindrer nemlig, at du ruller baglæns, selv om du skal starte "op ad bakke". Det giver ekstra tryghed. AIRBAGS. Det er skønt at køre en tur med familie og venner. Og det bliver endnu bedre, når du ved, at I er indkapslet i sikkerhed med 8 airbags der beskytter både hoveder og kroppe.

20 REFERENCE / 14" stålfælge COLOSO med 175/70 dæk. / Manuelle betjente sorte sidespejle / Sorte udvendige dørgreb / Sort tagræling (Kun ST) / Karrosserifarvede kofangere / Tagspoiler med integreret bremselys / 4-vejs justerbar rat / Kopholdere for og bag (2+1) / Opbevaringsrum under bagagerum (Kun ST) / Højdejusterbare nakkestøtter: 2 foran og 3 bag (Kun 2 bag til hk) / Højdejusterbart førersæde / 60/40 splitbagsæde / 12V stik I midterkonsol / 10.7 l handskerum med lys / Bagklap med elektronisk åbning / Elektrisk betjente sideruder foran / Fjernbetjent centrallås (Dog kun centrallås på hk) / Stereo radio + CD + MP3 + AUX-in + fjernbetjening monteret på ratstamme / 4 højtalere / Manuelle betjente sideruder bag (ikke SC) / Loft lys + lys i bagagerum / Airbag i fører- og passagerside foran / Thorax sideairbags foran (yder beskyttelse for både side og hoved) / ABS / isofix og Top Tether i bagsæder (1+1) / Komfort affjedring / Dæktrykovervågning (ikke til hk) / Hill hold system (ikke til hk) / ESP + EBA (Emergency Brake Assist)

21

22 STYLE MERUDSTYR OvER REFERENCE / 15" stålfælge MAMBA med 185/60 dæk / Karrosserifarvede elektrisk betjente, el-opvarmede sidespejle / Karrosserifarvede udvendige dørgreb / Kørecomputer / Læderbeklædt rat og gearknop / Klimaanlæg / Kortlommer bag på forsæder / Kortlamper foran / Fartpilot / Højdejusterbare forsæder / Tågeforlygter med statisk kurvelys / Elektrisk betjente sideruder bag (ikke SC) / Sølvfarvet tagræling (Kun ST)

23

24 FÆLGE 14" COLOSO R 15" MAMBA R St 15" IBIA R Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Standard Ekstraudstyr 16" STRATOS St 16" CARTAGO FR

25 17" TAGUS FR 15" MARSALA St

26 INDTRÆK Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Standard Ekstraudstyr LAVANDA AI R

27 ALOE BT St ARTEMISA BU St PIPER EMBOSÉ CA FR SORT LæDER XX + PLW St FR

28 FARVER WHITE B4B4 STANDARD FARVE TIL MERPRIS R St NEVADA WHITE 2Y2Y METALFARVE R St MONTSANT RED V0V0 METALFARVE R St Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Standard Ekstraudstyr ¹ Ikke til ST. ² Kun til ST. EMOCION RED 9M9M STANDARD FARVE R St LIMA GREEN¹ I3I3 METALFARVE R St

29 ESTRELLA SILVER P5P5 METALFARVE R St UNIVERSO BLACK L8L8 METALFARVE R St SPEED 5N5N METALFARVE R St PIRINEOS GREY 0C0C METALFARVE R St TRIBU¹ 8R8R METALFARVE R St BALEA BEIGE² L7L7 METALFARVE R St APOLO BLUE I4I4 METALFARVE R St BOAL 6M6M METALFARVE R St ALBA BLUE² Z0Z0 METALFARVE R St

30 DIMENSIONER 5D SC ST MOTORER/VERSIONER BENZIN Reference Style HK (44 KW) HK (51 KW) HK (63 KW) 1.2 TSI 105 HK (77 KW) Ecomotive 1.2 TSI 105 HK (77 KW) DSG DIESEL 1.2 TDI CR 75 HK (55 KW) E-Ecomotive 1.6 TDI CR 90 HK (66 KW) 1.6 TDI CR 105 HK (77 KW)

31 SEAT SERVICE Originalt SEAT tilbehør. Hvis du vil have din egen, personlige SEAT, kan din forhandler tilbyde et stort udvalg af originalt SEAT tilbehør fra barnesæder til tagbøjler der er designet og fremstillet under streng kontrol, så det lever 100% op til de højeste kvalitetsstandarder og passer perfekt til din bil. 2 års garanti uden kilometerbegrænsning. Uanset om du kører eller kilometer om året, er du og din nye SEAT effektivt dækket af vores 2 års nybil-garanti, der ikke kun sikrer dig i Danmark, men i stort set hele Europa. Du får også 2 års garanti på originale reservedele og tilbehør inkl. arbejdsløn stadig uden kilometerbegrænsning års garanti på lak/karrosseri. Din nye SEAT er bygget til at holde - og holde sig flot i mange, mange år og er helgalvaniseret, så den kan tåle livet i det danske klima. Derfor får du 3 års garanti mod lakfejl og hele 12 års garanti mod rustgennemtæring. Attraktiv finansiering. Vores finansieringsløsninger er endnu en god grund til at blive forelsket i en SEAT. Vi har stor erfaring i at lave finansieringspakker, der passer til den enkelte kundes økonomi og behov. Vi kan finansiere din bil over 84 måneder på vilkår, der er blandt de absolut mest favorable på markedet. Og vi er hurtige: Når du har fundet drømmebilen hos din SEAT forhandler, finder I sammen den finansieringsløsning, der er optimal for dig og hvis du siger ja, behandler vi lånet inden for 30 minutter, så du kan afslutte handelen med det samme og glæde dig til at køre ud i verden i din nye SEAT. 5 års SEAT Service Mobilitet. Fra det øjeblik, du henter din nye SEAT hos forhandleren, er du garanteret 5 års vejhjælp uden ekstra omkostninger, så længe du blot overholder alle foreskrevne serviceeftersyn. Uanset hvor du befinder dig, ringer du bare til (+45) så rykker vores mobilitets-service ud med hurtig hjælp. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver enorm tryghed. Derudover kan du i hele perioden tilkøbe en udvidelse af mobilitetsservicen. Det koster næsten ingenting bare spørg din SEAT forhandler. SEAT Service Mobilitet sikrer dig både i Danmark, i EU og i EU s nabolande. Du er sikret vejhjælp, hvis bilen ikke vil starte, går i stå, kommer ud for en ulykke, bliver stjålet eller måske løber tør for brændstof, så du er forhindret i at komme videre. Og vi finder altid den løsning, der opfylder dine aktuelle behov f.eks. erstatningsbil, hjemtransport af dig og dine passagerer eller et betalt hotelophold, mens bilen bliver repareret. Læs mere på

32 ENJOYNEERING Vi er spansk og tysk. Vi er passionerede perfektionister. Vi er følelsesladede teknologer. Al vores viden vil du mærke. Vi giver design et formål. Vi gør teknologi levende. Vi kalder det ENJOYNEERING. Vi er SEAT. SEAT udvikler hele tiden vores produkter, så vi forbeholder os ret til ændringer af specifikationer, farver og priser uden varsel. Derfor er informationerne i denne brochure kun vejledende, og specifikationerne er baseret på de informationer, der forelå ved redaktionens slutning (april 2012). Du kan få alle aktuelle informationer hos din SEAT forhandler. Farverne i denne brochure er kun vejledende, for trykmaskiner kan ikke gengive farverne helt nøjagtigt. Bilen og alle dens dele inkl. samtlige originale reservedele er designet til at opfylde de strengeste miljøkrav via brug af genbrugs/genbrugelige materialer og de mest skånsomme produktionsprocesser. Og vi arbejder konstant på at blive endnu bedre til at bevare og forbedre vores fælles miljø. Alle rettigheder ifølge loven om ophavsret forbeholdes SEAT - kopiering af denne brochure, selv i uddrag, er ikke tilladt. R1050 s e a t. d k E N DEL A f VOLKSWAGEN GRUPPEN

100% HARMONI. Det gør man med ægte ENJOYNEERING

100% HARMONI. Det gør man med ægte ENJOYNEERING IBIZA ENJOYNEERING En ungdommelig sjæl har altid været SEAT Ibizas kendetegn. En bil der bobler af glæde og lægger op til sjov med sprælske køreegenskaber og høj ydelse. Og da vi skulle bygge den nye

Læs mere

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva DEN NYE OPEL MERIVA DET BLIVER IKKE BEDRE. Den nye Opel Meriva er som en dagligstue på hjul. Ingen biler i kategorien når den nye Meriva til sokkeholderne, når det handler om komfort, fleksibilitet og

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country VELKOMMEN DIN NYE BIL DIT EVENTYR SENSUS SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 SIDE 10 INTELLISAFE DRIVE-E UDTRYK DIG SELV VOLVO OCEAN RACE SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 GØR DIT K ABINEINTERIØR

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI DEN MEST SPÆNDENDE QASHQAI NOGENSINDE DEN STARTEDE EN REVOLUTION og nu er er den tilbage med et skarpt nyt design, avanceret intuitiv teknologi og dynamiske køreegenskaber,

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI DEN NYE GENERATION NISSAN QASHQAI DEN MEST SPÆNDENDE QASHQAI NOGENSINDE DEN STARTEDE EN REVOLUTION og nu er den tilbage i 2. generation - med et skarpt, nyt design, avanceret intuitiv teknologi

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Toyota RAV4 Tro mod originalen.

Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 har altid kørt sine egne veje og de behøver ikke at være asfalterede. Den unikke offroader byder på AWD (All Wheel Drive) med høj kørekomfort og stilsikkert design.

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Originale letmetalfælge Program 2014

Originale letmetalfælge Program 2014 Originale letmetalfælge Program 2014 ENJOYNEERING letmetalfælge og komplethjul eksklusivt til din SEAT Originale SEAT letmetalfælge er inspireret af de nyeste trends i verden og er samtidig med til at

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

volvo www.volvocars.dk

volvo www.volvocars.dk volvo www.volvocars.dk Dette er i enhver henseende en luksusbil, og tilmed én, der lover mere end behagelig komfort og en stil, der er førende i klassen. Dette er en luksusbil, der er mere intelligent

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK.

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. OPEL Combo CARGO DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. INDHOLD Månedens medarbejder, hver måned. Der er ikke den opgave Opel Combo ikke kan løse. Combo har fået en række topkarakterer,

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere