N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK"

Transkript

1 N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

2 VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 DYNAMIC EDITION UDTRYK DIG SELV SIDE 22 GØR DIT KABINEINTERIØR PERSONLIGT INDTRÆK SIDE 20 SIDE 12 SIDE 26 SIDE / LETMETALFÆLGE 978 TILBEHØR 2816 VOLVO-OPLEVELSEN 1020 OG TAL FAKTA SIDE 28 SIDE 30 SIDE SIDE

3 V70 VELKOMMEN Læs mere på volvocars.dk 01 VI ER VOLVO. HOS OS KOMMER MENNESKER I FØRSTE RÆKKE. Hvad kan vi gøre, så denne persons liv bliver bedre, nemmere og behageligere? Skandinaviske designere begynder altid med den person, der skal bruge en ting og spørger: Hvordan kan vi gøre denne persons liv bedre, lettere og mere behageligt? Vi har altid brugt denne filosofi, når vi designer vores biler. Så mens andre bilproducenter måske starter med tekno logien og forsøger at presse folk ind omkring den, begynder vi med at designe vores biler omkring dig. Vi spørger ind til dit behov og bruger så vores tekniske kunnen til at gøre dit liv nemmere, bedre, sikrere og smukkere. Form følger funktion, og når man designer en bil fra inderst til yderst med henblik på mennesker, ser den smukkere ud på en naturlig måde. Vi synes, at det at se på og interagere med vores biler skal få dig til at føle glæde, hver dag. Filosofien med at designe biler omkring mennesker har ført til mange innovationer igennem vores 86-årige historie. Trepunktssikkerhedsselen i din nuværende bil? Det var vores nyskabelse i Vi har også løst en række miljøproblemer. I 1976 udviklede vi lambdasonden en sensor, der overvåger udstødningsgassen, reducerer udslippet og forbedrer både ydeevne og økonomi. Det er stadig en del af enhver benzindrevet bil i verden. Innovation er selve kernen hos Volvo. Måske hænger det sammen med, hvor vi kommer fra.

4 I Skandinavien er, godt design en livsform, ikke en luksus.

5 På trods af at vi er så lille et område, har vi produceret mere end vores rimelige andel af kreativt talent. Det skyldes, at vi ved, at for at være virkelig kreativ må man tro på sig selv og gøre tingene på den måde, man ved, de skal gøres, uanset hvad andre gør. Tag f.eks. vores sæder. I begyndelsen af 1960 erne rådførte vi os med et hold ortopædkirurger ved Chalmers University of Technology her i Göteborg. De undrede sig over, at en gruppe bildesignere ville snakke med dem. Ingen havde før tænkt på at spørge en ortopædkirurg til råds for at designe et bilsæde. Men de ergonomiske sædedesign, vi udviklede som resultat heraf, har gjort vores biler verdensberømte for deres fremragende langturskomfort. Ligesom alle andre skandinaviske håndværkere bruger vi kun de bedste materialer til opgaven, som f.eks. det ultrastærke boron-stål i vores sikkerhedsbure. Vi anvender naturlige, autentiske materialer inde i vores biler ikke fordi de er moderigtige i denne sæson, men fordi de giver dig en god følelse, når du rører ved dem, og de er bedre for dit helbred. At give dig en smuk oplevelse er en naturlig ting for os. I Skandinavien er godt design nemlig en livsform, ikke en luksus.

6 V70 DIN NYE BIL Læs mere på volvocars.dk 04 HVORDAN KOMBINERER MAN ELEGANCE MED ALSIDIGHED? SÅDAN. Det er derfor, der er rigeligt med fleksibilitet i kabinen til at klare enhver kombination af bagage og personer, du har brug for på et givet tidspunkt.

7

8 V70 DIN NYE BIL Læs mere på volvocars.dk 06 Vi ved præcist, hvad der er brug for i dit liv. Det er fordi vi har skabt alsidige og fleksible stationcars siden 1953, da vi lancerede Volvo Duett i bogstaveligste forstand to biler i én. Seks årtier senere viderefører vores V70 vores lange tradition med at kombinere form og funktion i en smukt udført helhed. Vores nyeste stationcar arbejder hårdere end nogensinde på at skabe et perfekt match til dit liv. Det er derfor der er masser af fleksibilitet i kabinen for at klare enhver kombination af bagage og personer, som du har brug for på et givet tidspunkt. Men lige så vigtigt er det, at vi ikke har tabt din køreglæde af syne vores V70 er afstemt ikke alene med hensyn til raffinement og komfort, men også med hensyn til slagkraftig selvtillid på enhver tur. Vores V70 stationcar byder ikke kun på pladsskabende designløsninger og en fantastisk køreoplevelse, men også på det nyeste inden for fleksible opkoblingsmuligheder og sikkerhedsteknologier. Alt sammen pakket ind i et smukt stylet, skandinavisk karosseri. Hvad enten du fører et aktivt liv eller har en voksende familie, er vores V70 designet med dig i centrum. FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER PÅ VOLVOCARS.DK

9 Klassisk skønhed nænsomt opdateret. Vi har givet vores V70 s eksteriør et endnu mere individuelt og moderne look der er faktisk et væld af markante, nye designdetaljer. Vi har arbejdet hårdt på at gøre kølergrillen bredere samt på andre elementer, f.eks. kørelys, og tilføjet lyse sølvstrejf for at fremhæve detaljerne og gøre bilens fremtræden endnu mere luksuriøs, forklarer Örjan Sterner, designmanager for den nye V70. Den nye bil ser mere elegant ud og har en mere adræt holdning. V70 s bagparti har fået et mere graciøst, luksuriøst look med de nydesignede bagkofanger og blanke sølvdetaljer. De attraktive, høje baglygter med integrerede LEDlygter er også blevet designet på ny de er mere elegante og virker lettere. Vores baglygter er en klassisk Volvo-signatur, siger Sterner. Og tro mod vores skandinaviske designprincipper følger form funktion i de rene stilfulde linier på en V70. Den er en fornøjelse at se på og leve med hver dag. Sølvdetaljer bag på vores V70 understreger dens elegante linjer yderligere. SE FLERE AF V70 S COOL DESIGNDETALJER PÅ VOLVOCARS.DK

10 V70 INDE I DIN BIL Læs mere på volvocars.dk 08 Skandinavisk design har altid handlet om at tage de allerbedste materialer hvad enten det er det fineste læder eller det smukkeste træ og forarbejde dem med dygtighed og omhu. Det er en meget rammende beskrivelse af vores nyeste V70-kabine, som kombinerer traditionelle materialer med den nyeste teknologi. Dette giver dig en oplevelse, der stimulerer både din syns- og din følesans, men som samtidig er helt funktionel. Det er desuden et stilrent og overskueligt miljø, hvilket er i den bedste skandinaviske arkitektur-tradition.

11 SKANDINAVISK INTERIØRDESIGN. PÅ FIRE HJUL.

12 Det handler alt sammen om, hvordan du kører med Four-C-undervognen kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger: Comfort og Sport kræver ingen nærmere forklaring, Advanced gør din bils vejgreb virkelig optimalt. Og du kan til enhver tid skifte mellem indstillingerne ved et tryk på en knap. (Ekstraudstyr) LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK Tre undervogne. Én harmonisk kørsel.

13 Vores nye V70 er alsidig og luksuriøs at sidde i, men vi tror du vil opdage, at oplevelsen bliver endnu bedre, så snart du begynder at køre. Kort sagt, det er en fantastisk bil at køre takket være sin eminent konstruerede undervogn. Du kan vælge mellem tre V70-undervognstyper Dynamic, Sport og Four-C (Continuously Controlled Chassis Concept). Dynamic-undervognen er en ægte allround løsning. Vores ingeniører har brugt tusindvis af timer på at perfektionere og fintune den, og resultatet er en særdeles responsiv kørsel. Sport-undervognen flytter dit tyngdepunkt 15 mm tættere på vejbanen, hvilket er afgørende for en mere fokuseret, engagerende kørsel, mens du flyder gennem kurverne. Den kan helt klart anbefales. Four-C-undervognen har derimod tre indstillinger at vælge imellem og er udstyret med sensorer, der måler bilens acceleration vandret, lodret og på tværs, hvert hjuls rotationshastighed og meget mere. Alle disse oplysninger analyseres 500 gange i sekundet af en mikroprocessor, som tilpasser støddæmpernes hårdhed til bilens bevægelse, hvilket resulterer i en utrolig smidig, flydende kørsel. (Ekstraudstyr)

14 V70 KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED Læs mere på volvocars.dk 12

15 Plads. Det er den ultimative luksus. Vores V70 ville ikke være en Volvo, hvis den ikke bød på den praktiske fleksibilitet, der klarer alle dit livs udfordringer. De bagerste sæder kan f. eks. fældes ned i 40/20/40-sektioner, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at arrangere din Volvos plads præcis sådan som du har brug for. Du har tre passagerer med plus deres omfangsrige bagage? Intet problem, du fælder bare to tredjedele af bagsædet ned. Du vil gerne transportere ski eller surfbrætter? Bare fæld den midterste sektion ned, så kan der sidde en passager på hver side. Eller måske ønsker du kun at fælde ét sæde ned og reservere to tredjedele af bagsædet som siddepladser. Og med alle bagsæder i nedfældet stand har du et kæmpe bagagerum på liter til alt dit grej, uanset hvad slags eventyr du begiver dig ud på.

16 7 FORDYBET I LYD Hos Volvo mener vi, at du bør have den allerbedste lydoplevelse. Det er derfor, vi har designet vores topmoderne Sensus Connect Premium Sound-lydanlæg med Harman Kardon. Systemet har 12 hi-fi højttalere og en forstærker, der er udstyret med Dirac Live, næste generations software til lydoptimering. Med sin utroligt naturtro scenelyd og en forbedret basgengivelse giver dette lydanlæg en uforlignelig lydoplevelse for hver passager og kan nemt forbindes med eksterne medieafspillere. LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK Vores smukt designede, højopløsnings-farvedisplay giver dig mulighed for at vælge mellem tre køreindstillinger til din digitale instrumentering og centerskærm: Elegance, Eco og Performance.

17 V70 SENSUS Læs mere på volvocars.dk 15 Volvo Sensus. Du har kontrollen, naturligvis. Eftersom du vil tilbringe det meste af din tid i førersædet i din Volvo, har vi designet et fantastisk rum omkring dig. Alle dine kontrolknapper er så betjeningsvenlige og intuitive som muligt. Vi kalder denne måde at forbinde dig og din bil med verden omkring dig Sensus. Vores smukke digitale instrumentering er det seneste udtryk for denne filosofi. Det giver dig ikke bare al den information du har brug for uden at overbelaste dig med data, du får også tre grundindstillinger at vælge imellem: Elegance, Eco og Performance. Det bedste af det hele er, at display-indstillingerne er synkroniseret med 7" skærmen i dit instrumentpanel. Når du justerer dit displaytema, skifter farveskemaet i din centerskærm også. Og ikke nok med det: Med vores Sensus Connect-løsninger kan du forvandle 7" skærmen i dit instrumentpanel til et internet-opkoblet infotainment-center med adgang til TuneIn internetradio med stationer over hele verden samt en række praktiske og sjove apps. Hvis du dertil føjer Sensus Navigation, får du øjeblikkelig adgang til kort, der dækker hele verden. Som en del af vores MapCare-program er der inkluderet gratis opdateringer for at sikre dig en problemfri navigationsoplevelse. Og med 3D-navigation bliver det lettere end nogensinde at finde din destination. Sensus-oplevelsen er allerbedst, når du kombinerer Sensus Connect og Sensus Navigation med Volvo On Call. Volvo On Call bruger 3G-nettet og giver dig fremragende modtageforhold via din bils integrerede tagantenne, hvilket betyder, at du kan etablere et Wi-Fi hotspot til alle dine internet-forbundne enheder. Volvo On Call indbefatter også vores innovative smartphoneapp, som du kan bruge til at fjernbetjene din bil. Hvad enten du stadig befinder dig hjemme på en kold morgen eller i en lufthavn på den anden side af kloden, vil Volvo On Call-app en snart blive din daglige forbindelse med din bil: Du kan bruge den til at starte bilvarmeren, sende en adresse til dit navigationssystem, tjekke bilens brændstofniveau og placering samt mange andre ting. Men vi ville ikke være tro mod vores skandinaviske designværdier, hvis vi blot skabte smukke displays, skærme og apps. Med vores passion for at formgive fysiske ting har vi gjort ligeså meget ud af kontrolknapperne i din Volvo, f.eks. den ikoniske, flydende midterkonsol med mannekinen, vores varemærke med klimakontroltasterne. Og når mørket er faldet på, giver vores iøjnefaldende oplyste gearstang til automatgearkasser dine køreture et strejf af atmosfære.

18 V70 INTELLISAFE Læs mere på volvocars.dk 16 NÅ JA. FIK VI NÆVNT SIKKERHED? Biler bliver kørt af mennesker, sagde de, så det styrende princip bag alt, hvad vi gør hos Volvo er og skal altid være sikkerhed. I 1927 besluttede vores grundlæggere, Assar Gabrielsson og Gustaf Larson, at lave virkelig stærke biler, der kunne klare vores ujævne landeveje. Men styrke alene var ikke nok. De havde også en vision: Biler bliver kørt af mennesker, sagde de, så det styrende princip bag alt, hvad vi gør hos Volvo er og skal altid være sikkerhed. Vores nuværende mål er, at der senest i 2020 ikke skal være nogen, der bliver alvorligt kvæstet eller dræbt i en ny Volvo. Det tror vi, vores grundlæggere ville have godkendt. For at hjælpe os med at nå dette mål og i tråd med vores filosofi om at gøre dit liv lettere indeholder din V70 et helt sæt af intuitive sikkerhedsteknologier. De er til for at støtte dig i din daglige kørsel og beskytte dig i tilfælde af en ulykke. Desuden forebygger de i det hele taget ofte sammenstød. Vi kalder dem IntelliSafe. Vi ved, at V70-ejere elsker at køre, men i en verden med mere og mere travle veje er man konstant udsat for andres fejl. Det er derfor, at IntelliSafe byder på nogle virkelig intelligente teknologier såsom City Safety, Collision Warning med Full Auto Brake, Pedestrian Detection og Cyclist Detection. Og fordi du elsker at køre, er det godt at vide, at din V70 er udstyret med andre IntelliSafe-teknologier som f. eks. Electronic Stability Control (ESC). Hvis der er en risiko for, at din bil mister stabilitet, anvender ESC præcis den rigtige mængde bremsekraft og reducerer motorkraften efter behov for at undgå udskridning. Du vil sandsynligvis aldrig mærke noget. Men det er ok, vi gør bare vores job. (En del af de nævnte teknologier er ekstraudstyr, få mere information hos din Volvo forhandler)

19 City Safety er konstrueret til i bytrafik at forhindre dig i at kollidere med bilen foran, hvis den pludselig stopper. Dette avancerede IntelliSafe-system fungerer ved hastigheder på op til 50 km/t. Systemet mærker, hvis du er ved at kollidere med en anden bil, og aktiverer så om nødvendigt bremserne. Vores Blindspot Information System (BLIS), advarer om køretøjer, der nærmer sig dig i din blinde vinkel. Når en bil, lastbil eller motorcykel nærmer sig bagfra, tændes en gul advarselslampe i det relevante sidespejl og slukkes igen, når banen er klar. En særdeles nyttig funktion på travle motorveje. (Ekstraudstyr) Fordi vi bekymrer os lige så meget om andre trafikanter som om dig, holder Pedestrian Detection med Full Auto Brake øje med folk, der går ind i din kurs, og aktiverer bremserne, hvis du er ude af stand til at reagere i tide. (Ekstraudstyr)

20 V70 DRIVE-E Læs mere på volvocars.dk 18 Drive-E er kernen i enhver Volvo, vi laver. Det er vores altomfattende tilgang til bæredygtig kørsel, vores innovative tænkning bag en hel vifte af teknologier, der giver dig mere effektivitet og lavere driftsomkostninger uden at gå på kompromis med en fornøjelig kørsel. Det seneste udtryk for vores Drive-E-filosofi er vores udvalg af helt nye, brændstofbesparende, lavemissionsdrivlinjer. De er bygget til at levere effektiv trækkraft og består af helt nye lavvægts- og lavfriktionsmotorer og helt nye gearkasser. For V70 s vedkommende spænder udvalget fra 2,0 liters turbodieslen D4 med et CO 2 -udslip på så lidt som 109g/km* til T5-benzinmotoren med 245 hk. Disse kompakte motorer er matchet perfekt med en helt ny, innovativ 8-trins automatgearkasse. Tilsammen udgør motor og gearkasse en drivlinje, der er endnu mere effektiv end tidligere og som giver dig en fantastisk køreoplevelse. Desuden kan vores intelligente funktion ECO+ reducere brændstofforbruget med hele 5% ekstra. Som en del af vores Drive-E-filosofi benytter vi også Start/Stop-teknologi og energi-genvindingssystemer. Drive-E er også ensbetydende med genanvendelighed og en mere bæredygtig fremstilling eksempelvis kommer al elektricitet til vores fabrik i Sverige fra ren vandkraft. Alt dette gør vores miljøbevidste mobilitet, Drive-E, til en central del af vores filosofi. *Værdierne for brændstofforbrug og CO 2 -udslip gælder for manuelle gearkasser og et begrænset udvalg af fælge og dæk.

21 VI SYNES, AT BÆREDYGTIG KØRSEL ER SPÆNDENDE. DET VIL DU OGSÅ GØRE.

22 V70 DYNAMIC EDITION Læs mere på volvocars.dk 20 VOLVO V70 DYNAMIC EDITION. KLÆDT PÅ TIL AT TAGE FAT. Vores designere har udviklet en markant specialudgave af vores klassiske V70. Den har ikke alene en række dynamiske designdetaljer, men dens sænkede sportsundervogn giver den et endnu mere sportsligt udseende foruden en forbedret håndtering. Vi har udstyret vores nyeste V70 med en liste i sort højglans i underkanten af bagklapvinduet og sorte roof rails. Sammen giver de et indtryk af underspillet kvalitet. Siderudelisterne og sidespejlhusene har også fået en behandling i sort højglans. Og i forpartiet forstærkes det subtile, sportslige indtryk af et målbevidst kølergitter med lameller i sort højglans samt øjenbryn oven over tågelygterne i sort højglans. For at fuldende dette look kan du til V70 Dynamic Edition vælge imellem 17" Pandora-fælge i Silver, High Gloss Black og 18" Titania-fælge. Inde i kabinen er rattet, de sorte lædersæder, midterarmlænet, gulvmåtterne og dørpanelerne forbedret med lyse syninger, så du vil føle dig som noget særligt, hver gang du kører i din V70. (Dynamic Edition markedsføres ikke i Danmark)

23

24 HVILKEN V70 ER DU TIL? Tillykke, du har valgt en Volvo V70. Du har endda valgt din foretrukne motor. Det eneste du nu behøver at gøre er at vælge det udstyrsniveau, der passer til dig. Vi har gjort det nemt for dig ved at tilbyde tre, vi tror du vil synes om. Uanset om du ønsker al pynten eller et sporty look både inde og ude, har vi det rette udstyrsniveau til dig.

25 V70 UDTRYK DIG SELV Læs mere på volvocars.dk 23 V70 Indbefatter: 16" Hera letmetalfælge med låsbare hjulbolte 40/20/40-splitbagsæde Air Quality System (AQS) Airbag i fører- & passagerside Automatisk klimaanlæg (ECC) AUX- indgang Bagagerumsgardin Beskyttelsessystem ved sidekollisioner, SIPS City Safety Electronic Stability Control (ESC) Elektrisk parkeringsbremse El-opvarmede forsæder Fartpilot Fire aluminiumsbeslag, sidepanel i bagagerum Fjernbetjent centrallås Indtræk Sundby i stof/t-tec Informationscenter ISOFIX-beslag til barnestol, bag Kopholdere, bagsædearmlæn Kopholdere, tunnelkonsol LED-kørelys i frontspoiler med lyssensor Læderbeklædt gearstangknop Læderbeklædt rat Makeupspejl med lys, fører- og passagerside Paneler i Charcoal Piskesmældsbeskyttelse (WHIPS) Ratfjernbetjening Roof rails i mørkegrå Selealarm på alle sæder Sensus infotainment med 5" farveskærm i midterkonsollen og Performance-lydanlæg med CD-afspiller Sideairbaggardiner (IC) Sideairbags i fører- og passagerside Tyverialarm med bevægelsessensor Udvendig temperaturmåler MOMENTUM Omfatter Kinetic-udstyrsniveau plus følgende: Aktive xenon forlygter Ambient stemningsbelysning i kabinen Blanke lister omkring sideruderne El-indfældbare sidespejle med lys Indtræk Vittinge stof/kunstlæder (Offblack) Klimakontrol-mannekin i Uni-dekor Læderbeklædt rat med Silk Metal indlæg Paneler i Brushed Aluminium Regnsensor Sensus infotainment med 5" farveskærm i midterkonsollen og High Performance-lydanlæg med Bluetooth SUMMUM Indbefatter Momentum-udstyrsniveau plus følgende: 17" letmetalfælge Rex Rammeløst aut.nedblændende bakspejl El-justerbart førerstol med hukommelse Indtræk: Lædersæder Nøglefri betjening af døre og start Forlygter i chrome-decor Roof rails i Silver Metal

26 V70 GØR DIT KABINEINTERIØR PERSONLIGT Læs mere på volvocars.dk 24 Din V70 er dit hjem Når du ikke er hjemme. Giv den din signatur.

27 Vælg en V70 og nyd en elegant designet kabine som standard med en overlegen finish overalt. Og hvis du har lyst til at matche din bil med din personlighed endnu mere, er der et stort sortiment af overdådigt ekstraudstyr du kan vælge fra. Vores nyeste Comfort-sæder kan bestilles i stof eller læder, der matcher deres fremragende langturskomfort med et stilfuldt, moderne look. Vælg vores opvarmede, 3-egede rat, som blidt opvarmer dine hænder på kolde vintermorgener. Der er også vores spritnye, letlæselige, analoge instrumentpanel eller, hvis du foretrækker det, vores nye, digitale instrumentering, som giver dig tre display-indstillinger at vælge imellem og hvis design er inspireret af gennemsigtige vandmænd. (Ekstraudstyr) Hvis du kan lide de finere ting her i livet, men foretrækker at foretage dine designvalg selv, har du i Inscription både en interiørudsmykning og en palette af luksusudstyr, du kan kombinere på din egen måde. Du ville måske vælge vores forfriskende Inscription ventilerede sæder med indtræk i semi-anilin blødt læder. Denne læder type har kun fået en minimal overfladebehandling, hvilket gør, at sæderne føles blødere og mere naturlige. Inscription-rattet i mørk valnød er en dejlig ting at røre hver dag, og det læderbetrukne instrumentbord løfter dit interiør op til et helt nyt niveau. Samtidig giver de udtryksfulde Inscription 19" Bor-fælge din nye V70 s eksteriør et præg af enestående selvtillid. Vi betrækker vores Inscription-sæder med det fineste bløde læder fra luksuslæder-specialisterne Bridge of Weir. Minimal overfladebehandling indebærer, at læderet er vidunderligt blødt og slidstærkt.

28 Læder, E701 Offblack i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Læder, E70G Blond i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Læder, E71T Soft Beige i et Sandstone Beige interiør med Soft Beige loftsbeklædning Modern Wood Inscription Dark Walnut Shimmer Graphite aluminium Milled aluminium

29 V70 INDTRÆK Læs mere på volvocars.dk 27 Inscription soft læder, EG01 Offblack i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Inscription soft læder, EG0N Chestnut i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Inscription soft læder, EG1T Soft Beige i et Sandstone interiør med Offblack ip-top og Soft Beige loftsbeklædning ET UDVALG AF INTERIØRER SE VORES SAMLEDE UDBUD AF INTERIØRER PÅ VOLVOCARS.DK

30 Sleipner, 8x18", Black Chrome

31 V70 LETMETALFÆLGE Læs mere på volvocars.dk 29 Artio, 8x19" Diamond Cut/Matte Tech Black (tilbehør) Inscription Bor, 8x19" Diamond Cut/Matte Iron Stone Inscription Bor, 8x19" Diamond Cut/Glossy Tech Black Balius, 8x18" Silver Bright (tilbehør) Fortuna, 8x18" Glossy Black (tilbehør) Fortuna, 8x18" Silver Bright (tilbehør) Freja, 8x18" Diamond Cut/Dark Grey (tilbehør) Freja, 8x18" Diamond Cut/Light Light Grey (tilbehør) Magni, 8x18" Silver Bright Makara, 8x18" Silver Bright (tilbehør) Modin, 8x18" Diamond Cut/Matte Terra Bronze (tilbehør) Modin, 8x18" Diamond Cut/Glossy Black (tilbehør) Modin, 8x18" Diamond Cut/Matte Iron Stone (tilbehør) Ymir, 8x18" Light Light Grey (Smedet letvægt) Pandora, 7x17" Silver Rex, 7x17" Silver Bright Saga, 7x17" Diamond Cut/Black Agena, 7x16" Silver Stone (tilbehør) Hera, 7x16" Silver

32 V70 TILBEHØR Læs mere på volvocars.dk 30 MATCH DIN V70 MED DIT LIV. Den største glæde ved at købe en ny Volvo består i at sætte sit personlige præg på den. Det kan du gøre ved at vælge tilbehør, der afspejler din egen smag og som taler til din personlige livsstil. Parkeringskamera, der dækker den blinde vinkel foran. Der er ikke noget mere udfordrende end at skulle klare snævre udkørsler og vejkryds med begrænset udsyn. Det prøver vi at gøre lettere for dig med vores parkeringskamera, Parking Assistance Camera, front blind view, der giver dig mulighed for at se omkring hjørner med et synsfelt på 180 fremad til venstre og højre. FIND MERE TILBEHØR PÅ ACCESSORIES.VOLVOCARS.COM

33

34

35 V70 TILBEHØR Læs mere på volvocars.dk 33 Tagspoiler. Få et virkelig sporty touch og bestil en tagspoiler til din Volvo den gør også bilen elegant og er designet til at passe perfekt med din Volvos styling. Trækkrogmonteret cykelholder til 1-2 cykler. Vores kompakte nye cykelholder er meget nem at bruge, har plads til 2 cykler og kan monteres på din bils trækkrog i to lette trin. Og når holderen ikke er i brug, er den nem at opbevare i din bil eller hjemme. Konvertibelt barnesæde (9-25kg). Dette avancerede, fleksible, bagudvendte barnesæde er velegnet til børn i alderen fra 9 måneder til seks år. Det er monteret ved hjælp af bilens sikkerhedssele og er nemt at justere for at bidrage til optimal komfort og sikkerhed. Taglastholdere. Disse specialdesignede lastholdere passer perfekt til din Volvos roof rails. De er nemme at montere og kombinere med ekstra holdere, hvis der er behov for det. Og selv om fokus er på funktion her, går lastholderne designmæssigt op i en højere enhed med din Volvos styling. Bagsæde-multimedie-anlæg med to 8" berøringsskærme og to afspillere. Bagsædepassagerer vil nyde deres køretur som aldrig før med vores nye generation underholdnings system med LCD-skærme koblet til dvd-afspillere. Indgange for USBnøgler, SD-kort og mp3-afspillere foruden AUX-stik sikrer, at du kan tilslutte enhver anden ekstern kilde. Trådløse hovedtelefoner og en fjernbetjening er også inkluderet. VOLVOCARS LIVSSTILSKOLLEKTION. SE MERE LIVSSTILSTILBEHØR PÅ VOLVOCARS.COM/COLLECTION

36 DEN MEST SORGLØSE MÅDE AT EJE EN BIL PÅ. NOGENSINDE.

37 V70 VOLVO-OPLEVELSEN Læs mere på volvocars.dk 35 Vi elsker at gøre dig glad. Når ting er nemmere, eller går hurtigere og bliver bedre, end du forventer. For når du køber en Volvo, køber du samtidig den nemmeste måde at eje en bil på. Finansiering, forsikring, service, dækskifte, rengøring de aspekter af ejerskabet, som du måske ikke synes er videre interessante, er præcis dem, vi meget gerne vil gøre lettere og bedre for dig. Det er derfor, at din Volvo-forhandler altid vil tilbyde dig en hel vifte af tjenester, der alle tager udgangspunkt i dig, gør tingene mere simple for dig og dermed giver dig så sorgløs et ejerskab som muligt. Og det er ikke alt. Vi har også overført vores designe-omkring-dig-filosofi til den måde, vi servicerer og reparerer din bil. Hos de fleste forhandlere får du din egen personlige kontaktperson, der håndterer hele processen fra start til slut fra bilen bliver indskrevet til den bliver afleveret igen, når jobbet er gjort. KØBE & EJE: Garantier Finansiering Leasing Forsikring SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE Volvo-service 2,0 Softwareopdateringer Personlig kontaktperson Udlejningsbiler Dækservice HVIS UHELDET ER UDE Volvo-Assistance Reparationer Volvos glasservice Volvos pladesmed Bilklimaservice FÅ MERE INFORMATION PÅ VOLVOCARS.DK

38 / T6 AWD T5 Motortype: 3.0L I6 benzin twin-scroll turbo L I4 benzin turbo Gearkasse: trins Geartronic trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, man./aut.: /9,8 /15,6 CO 2 g/km, man./aut.: /237 / Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 224 (304) (245) Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 440/ / Acceleration, km/t i sek., man./aut.: /6,6 /6,7 Tophastighed, km/t, man./aut.: /250 /230 Brændstoftank, liter: Miljøklasse: Euro 5 Euro 6 Energiklasse: /G /B T4 Motortype: 1.6L I4 benzin turbo Gearkasse: 6-trins manuel eller 6-trins Powershift Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, man./aut.: 16,7/13,9 CO 2 g/km, man./aut.: 139/168 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 132 (180) 5700 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 240/ Acceleration, km/t i sek., man./aut.: 8,7/9,9 Tophastighed, km/t, man./aut.: 215/215 Brændstoftank, liter: 70 Miljøklasse: Euro 5 Energiklasse: B/D

39 1878/ V FAKTA OG TAL Læs mere på volvocars.dk Motortype: 2.4L I5 common-rail twin-turbodiesel D5 AWD D4 AWD D5 2.4L I5 common-rail twin-turbodiesel 2.4L I5 common-rail twin-turbodiesel Gearkasse: 6-trins Geartronic 6-trins Geartronic 6-trins manuel eller 6-trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, /16,1 /16,1 20,8/16,1 man./aut.: CO 2 g/km, man./aut.: /164 / /164 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 158 (215) (181) (215) 4000 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 440/ / / (man) 440/ (aut) Acceleration, km/t i sek., man./aut.: /8,0 /9,4 7,8/8,0 Tophastighed, km/t, man./aut.: /220 / /220 Brændstoftank, liter: Miljøklasse: Euro 5 Euro 5 Euro 5 Energiklasse: /C /C A/C D4 D3 Motortype: Gearkasse: 2.0L I4 common-rail turbodiesel 6-trins manuel eller 8-trins Geartronic 2.0L I5 common-rail turbodiesel 6-trins manuel eller 6-trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, 23,8/22,2 22,2/20,4 man./aut.: CO 2 g/km, man./aut.: 109/ /130 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 133 (181) (136) 3500 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 400/ / Acceleration, km/t i sek., man./aut.: 8,6/8,6 10,6/10,6 Tophastighed, km/t, man./aut.: 220/ /195 Brændstoftank, liter: Miljøklasse: Euro 6 Euro 5 Energiklasse: A+/A A/B Der tages forbehold for ændringer i de tekniske specifikationer. Venligst kontakt din Volvo-forhandler for at få de nyeste informationer. Bemærk venligst: Nogle af oplysningerne i denne brochure kan være ukorrekte på grund af eventuelle ændringer i produktspecifikationerne foretaget efter brochurens trykning. En del af det ekstraudstyr, der er beskrevet eller vist i brochuren, kan kun fås mod merpris. Før bestilling bedes du indhente de seneste informationer hos din Volvo-forhandler. Producenten forbeholder sig ret til når som helst uden varsel at foretage ændringer med hensyn til priser, farver, materialer, specifikationer og modeller. Forbehold for trykfejl.

40 614 Ice White 707 Inscription Crystal White Pearl (Sparkling metallic, skifter fra hvid til flimrende varm gul-hvid effekt, afhængigt af lysforhold og synsvinkel) 498 Caspian Blue metallic 019 Black Stone 484 Seashell metallic 700 Twilight Bronze metallic

41 V70 FARVER Læs mere på volvocars.dk 711 Bright Silver metallic 477 Inscription Electric Silver metallic (Sparkling metallic, skifter fra sølv til blå effekt afhængigt af lys og synsvinkel) 452 Black Sapphire metallic 492 Savile Grey metallic 702 Flamenco Red metallic 612 Passion Red FÅ MERE INFORMATION PÅ VOLVOCARS.DK Bemærk venligst: Det er desværre ikke muligt at gengive de forskellige farvenuancer med den ønskede nøjagtighed i brochuren eller på skærmen. Henvend dig derfor venligst til din Volvo-forhandler for at få vist de korrekte farver.

42 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 UDTRYK

Læs mere

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY DEN HELT NYE VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: Et sejt look og en kapacitet med dristig holdning Den helt nye Volvo S60 Cross Country byder på en slank, karakteristisk stil og firehjuls trækkeregenskaber

Læs mere

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER SIDE 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E PAK & KØR SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 DYNAMIC EDITION

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

volvo V70 DIN NYE BIL VELKOMMEN INDE I DIN BIL UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED INDTRÆK

volvo V70 DIN NYE BIL VELKOMMEN INDE I DIN BIL UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED INDTRÆK volvo V70 VELKOMMEN SIDE 01 DIN NYE BIL SIDE 04 INDE I DIN BIL SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED SIDE 12 SENSUS SIDE 14 INTELLISAFE SIDE 16 DRIVE-E SIDE 18 UDTRYK DIG

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S -

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

volvo XC70 1878/1089 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL INTELLISAFE PAK & KØR SENSUS DRIVE-E

volvo XC70 1878/1089 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL INTELLISAFE PAK & KØR SENSUS DRIVE-E 2 volvo XC70 VELKOMMEN SIDE 01 DIN NYE BIL SIDE 04 INDE I DIN BIL SIDE 08 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER SIDE 10 SENSUS SIDE 12 INTELLISAFE SIDE 14 DRIVE-E SIDE 16 PAK & KØR SIDE 18 UDTRYK DIG SELV SIDE 22 GØR

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør

Læs mere

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL DIT EVENTYR SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 SIDE 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 VOLVO OCEAN RACE UDTRYK

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Prisliste Volvo V70 Tribute

Prisliste Volvo V70 Tribute Prisliste Volvo V70 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- Interiør Vittinge tof/kunstlæder Læder Comfort

Læs mere

Prisliste Volvo V70. V70 T4 180 6-trins manuel 14,7 157 C C 1.380,- 1.600 kg. 525.004,- 570.000,- 605.000,-

Prisliste Volvo V70. V70 T4 180 6-trins manuel 14,7 157 C C 1.380,- 1.600 kg. 525.004,- 570.000,- 605.000,- Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum V70 T4 180 6-trins manuel 14,7 157 C C 1.380,- 1.600 kg. 525.004,- 570.000,- 605.000,- V70 T4 180 6-trins

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC60 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC60 Van Lak Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 7.767,- 7.767,- 7.767,- 7.767,- Metallic: Speciallak (477 & 707) 12.321,- 12.321,- 12.321,- 12.321,- Interiør Kinetic

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum R-Design S60 T3 150 6-trins manuel 17,2 135 B 830,- 1.600 kg. 431.001,- 471.002,- 506.002,- - S60 T3 150

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 13.840,- 13.840,- Inscription metallak (477) 22.323,- 22.323,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 26.795,- 26.795,- Interiør Momentum

Læs mere

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Metallic, Speciallak (477, 487 & 707) (R-Design kun 477 & 707)

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Metallic, Speciallak (477, 487 & 707) (R-Design kun 477 & 707)

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum XC70 D4 163 6-trins manuel 18,9 139 B B 2.120,- 1.600 kg. 615.000,- 660.004,- 695.007,- XC70 D4 163 6-trins

Læs mere

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country VELKOMMEN DIN NYE BIL DIT EVENTYR SENSUS SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 SIDE 10 INTELLISAFE DRIVE-E UDTRYK DIG SELV VOLVO OCEAN RACE SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 GØR DIT K ABINEINTERIØR

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Cross Country

Prisliste Volvo V60 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) 23.010,- 23.010,- 23.010,- Inscription metallak (707) (tre-lags

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) (R-Design kun 477) 20.545,- 20.545,-

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Metallic: Speciallak (477, 487 & 707) 25.001,- 25.001,- Interiør Momentum Summum Sundby stof/t-tec S - Læder Comfort (Lædersæder har læder på siddefladerne.

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Cross Country

Prisliste Volvo V60 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) 20.545,- 20.545,- 20.545,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Metallic: Speciallak (477 & 487)(R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Metallic

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo V90. Lak Momentum Inscription. Solid S S. Metallic 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.

Prisliste Volvo V90. Lak Momentum Inscription. Solid S S. Metallic 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25. Lak Momentum Inscription Solid S S Metallic 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- Inscription metallak Chrystal White (707) (trelags speciallak med Pearl effekt)

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum R-Design Solid S S S S Solidlak, Special (619) - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502-11.502,- 11.502,- 11.502,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 21.904,- 21.904,-

Læs mere

volvo business line 2016

volvo business line 2016 volvo business line 2016 volvo business line 2016 Volvos vilje til at supportere erhvervslivet med de nyeste og mest komplette bilmodeller kommer signifikant til udtryk i Volvo Business Line 2016 programmet.

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Metallic: Speciallak (477 & 487)(R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Metallic

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Plug-in Hybrid

Prisliste Volvo V60 Plug-in Hybrid Priserne er pr. 1. august 2013. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.680,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer, modelprogram og

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum (T5) Solid S S S Metallic 11.502,- 11.502,- 11.502,- Inscription metallak (477) 21.904,- 21.904,- 21.904,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl-effekt)

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 17.333,- 17.333,- 17.333,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 23.395,- 23.395,- 23.395,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum V40 CC T4 180 6-trins manuel 18,2 129 A A 830,- 1.300 kg. 395.002,- 430.002,- V40 CC T4 180 6-trins Powershift

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design Solid S S S S S Solidlak, Special (619) - - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- Inscription metallak

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum (T5) Solid S S S Metallic 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- 19.558,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl effekt)

Læs mere

Prisliste Ny Volvo S90

Prisliste Ny Volvo S90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic 16.965,- 16.965,- 16.965,- Premium lak Momentum Inscription R-Design Metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- 25.178,- Metallak Chrystal White

Læs mere

Volvo S60 & S60 Cross Country- eftermonteret tilbehør

Volvo S60 & S60 Cross Country- eftermonteret tilbehør SIKKERHED Snekæder "Centrax" findes til de fleste dækstørrelser 3.313,- Snesokker "AutoSock" findes til de fleste dækstørrelser 810,- Beskyttelsesplade i aluminium under motor og gearkasse 3.545,- Førstehjælpspakke

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Hvis du ønsker en stilfuld dynamisk kørsel, så er Volvo S60 bilen for dig. Og vores tilbehør gør det muligt for dig at personliggøre

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Prisliste Volvo V40. V40 T2 120 6-trins manuel 18,9 124 A A 560,- 1.300 kg. 320.002,- 355.002,- -

Prisliste Volvo V40. V40 T2 120 6-trins manuel 18,9 124 A A 560,- 1.300 kg. 320.002,- 355.002,- - Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum R-Design V40 T2 120 6-trins manuel 18,9 124 A A 560,- 1.300 kg. 320.002,- 355.002,- - V40 T3 150 6-trins manuel

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Interiør Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Mellbystrand stof S S - S

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Interiør Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Mellbystrand stof S S - S Lak Kinetic Momentum R-Design Cross Country Solid S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) (R-Design kun 477) 20.545,- 20.545,- 20.545,-

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Hvis du har brug for alsidigheden i en stationcar, men ikke vil ofre stil og en fantastisk køreoplevelse, er vores V60 sportswagon

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC40 First Mover

Prisliste Ny Volvo XC40 First Mover Lak Momentum R-Design Metallic eller Solidlak S S Premiumlak (707) - 13.050,- Premiumlak (720) - 7.015,- Hvidt kontrasttag (614 solid hvid)(ej mulig til 614 og 711) 4.543,- - Sort kontrasttag (019 solid

Læs mere

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S - - -

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S - - - Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 20.545,-

Læs mere

Volvo S80 - eftermonteret tilbehør

Volvo S80 - eftermonteret tilbehør SIKKERHED Pæresæt, boks med diverse standard pærer - praktisk til ferieturen 280,- Snekæder "Centrax" findes til de fleste dækstørrelser 3.313,- Snesokker "AutoSock" findes til de fleste dækstørrelser

Læs mere

Prisliste Volvo XC60

Prisliste Volvo XC60 Lak Momentum Summum R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.945,- 12.945,- 12.945,- Inscription metallak (477) 20.535,- 20.535,- 20.535,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Inscription R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- 19.558,- 19.558,-

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 har en slående silhuet. Det er en fem-dørs hatchback, der skiller sig ud fra mængden uden at behøve at påkalde sig

Læs mere

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S S - -

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) 20.545,- 20.545,- 20.545,- 20.545,-

Læs mere

VOLVO V70 & XC70 - EFTERMONTERET TILBEHØR

VOLVO V70 & XC70 - EFTERMONTERET TILBEHØR SIKKERHED Pæresæt, boks med diverse standard pærer - praktisk til ferieturen 291,- Snekæder "Centrax" findes til de fleste dækstørrelser 3.313,- Snesokker "AutoSock" findes til de fleste dækstørrelser

Læs mere

Volvo S80 - eftermonteret tilbehør

Volvo S80 - eftermonteret tilbehør SIKKERHED Forreste tågelygter, spoilerlyssæt 4.227,- Snekæder type "Centrax" passer til 16,17 & 18" dæk 3.145,- TPMS-system, overvågning af dæktryk 4.116,- Pæresæt, boks med diverse standard pærer - praktisk

Læs mere

Volvo S90 Kampagnepriser

Volvo S90 Kampagnepriser Volvo S90 Kampagnepriser Udstyrsvarianter HK Cyl. Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Inscription R-Design D3 150 4 6-trins aut. 22,7 115 A + 1.740,- 1.800 kg. 535.658,- - - D4

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

volvo S80 DIN NYE BIL VELKOMMEN INDE I DIN BIL UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION DRIVE-E UDTRYK DIG SELV INDTRÆK

volvo S80 DIN NYE BIL VELKOMMEN INDE I DIN BIL UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION DRIVE-E UDTRYK DIG SELV INDTRÆK volvo S80 VELKOMMEN SIDE 01 DIN NYE BIL SIDE 04 INDE I DIN BIL SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 SENSUS SIDE 12 INTELLISAFE SIDE 14 DRIVE-E SIDE 16 INSCRIPTION SIDE 18 UDTRYK DIG SELV SIDE 22

Læs mere

volvo www.volvocars.dk

volvo www.volvocars.dk volvo www.volvocars.dk Dette er i enhver henseende en luksusbil, oven i købet én, der lover mere end behagelig komfort og en stil, der er førende i klassen. Det er en luksusbil, der er smartere og stærkere

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- 19.558,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl effekt) 23.215,-

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 Cross Country passer perfekt til et eventyrlystent liv. Den er ikke bare alletiders at køre i byen, V40 Cross Country

Læs mere

Vi er Volvo CARS. Hos os kommer mennesker i første række.

Vi er Volvo CARS. Hos os kommer mennesker i første række. Den helt nye Vi er Volvo CARS. Hos os kommer mennesker i første række. Skandinaviske designere begynder altid med den person, der skal bruge en ting og spørger: Hvordan kan vi gøre denne persons liv bedre,

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

Prisliste Volvo V90. Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design. Metallic , , , ,-

Prisliste Volvo V90. Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design. Metallic , , , ,- Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design Solid S S S S Metallic 16.965,- 16.965,- 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- 25.178,- 25.178,- Inscription metallak

Læs mere

Prisliste Volvo XC60

Prisliste Volvo XC60 Lak Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 14.498,- 14.498,- 14.498,- 14.498,- Metallic: Speciallak (477 & 707) 22.999,- 22.999,- 22.999,- 22.999,- Interiør

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC60

Prisliste Ny Volvo XC60 Prisliste Ny Volvo XC60 Udstyrsvarianter HK Cyl. Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Inscription R-Design T6 AWD 320 4 8-trins aut. 12,8 178 D 2.060,- 2.400 kg. 825.100,- 890.100,-

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Volvo S60 & S60 Cross Country- eftermonteret tilbehør

Volvo S60 & S60 Cross Country- eftermonteret tilbehør SIKKERHED Snekæder "Centrax" findes til de fleste dækstørrelser 3.313,- Snesokker "AutoSock" findes til de fleste dækstørrelser 810,- TPMS-system, overvågning af dæktryk 4.149,- Beskyttelsesplade i aluminium

Læs mere

Prisliste Volvo V90 Cross Country

Prisliste Volvo V90 Cross Country Lak Cross Country Cross Country Plus Cross Country Pro Solid S S S Metallic 16.965,- 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- 25.178,- Inscription metallak Chrystal

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design Solid S S S S S Solidlak, Special (619) - - - - 4.910,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design. Solid S S S S. Interiør Kinetic Momentum Inscription R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design. Solid S S S S. Interiør Kinetic Momentum Inscription R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design Solid S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- 19.558,- 19.558,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Lak Cross Country Cross Country Plus Solid S S Metallic 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl effekt) 23.215,- 23.215,-

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Volvo XC60 - eftermonteret tilbehør

Volvo XC60 - eftermonteret tilbehør SIKKERHED Pæresæt, boks med diverse pærer - praktisk til ferieturen 280,- Snekæder type "Centrax" passer til de fleste dækstørrelser 3.313,- Snesokker "AutoSock" passer til de fleste dækstørrelser 810,-

Læs mere

Prisliste Volvo V90. Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design. Metallic , , , ,-

Prisliste Volvo V90. Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design. Metallic , , , ,- Lak Kinetic Momentum Inscription R-Design Solid S S S S Metallic 16.965,- 16.965,- 16.965,- 16.965,- Premium lak Kinetic Momentum Inscription R-Design Metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- 25.178,-

Læs mere