N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK"

Transkript

1 N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

2 VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 DYNAMIC EDITION UDTRYK DIG SELV SIDE 22 GØR DIT KABINEINTERIØR PERSONLIGT INDTRÆK SIDE 20 SIDE 12 SIDE 26 SIDE / LETMETALFÆLGE 978 TILBEHØR 2816 VOLVO-OPLEVELSEN 1020 OG TAL FAKTA SIDE 28 SIDE 30 SIDE SIDE

3 V70 VELKOMMEN Læs mere på volvocars.dk 01 VI ER VOLVO. HOS OS KOMMER MENNESKER I FØRSTE RÆKKE. Hvad kan vi gøre, så denne persons liv bliver bedre, nemmere og behageligere? Skandinaviske designere begynder altid med den person, der skal bruge en ting og spørger: Hvordan kan vi gøre denne persons liv bedre, lettere og mere behageligt? Vi har altid brugt denne filosofi, når vi designer vores biler. Så mens andre bilproducenter måske starter med tekno logien og forsøger at presse folk ind omkring den, begynder vi med at designe vores biler omkring dig. Vi spørger ind til dit behov og bruger så vores tekniske kunnen til at gøre dit liv nemmere, bedre, sikrere og smukkere. Form følger funktion, og når man designer en bil fra inderst til yderst med henblik på mennesker, ser den smukkere ud på en naturlig måde. Vi synes, at det at se på og interagere med vores biler skal få dig til at føle glæde, hver dag. Filosofien med at designe biler omkring mennesker har ført til mange innovationer igennem vores 86-årige historie. Trepunktssikkerhedsselen i din nuværende bil? Det var vores nyskabelse i Vi har også løst en række miljøproblemer. I 1976 udviklede vi lambdasonden en sensor, der overvåger udstødningsgassen, reducerer udslippet og forbedrer både ydeevne og økonomi. Det er stadig en del af enhver benzindrevet bil i verden. Innovation er selve kernen hos Volvo. Måske hænger det sammen med, hvor vi kommer fra.

4 I Skandinavien er, godt design en livsform, ikke en luksus.

5 På trods af at vi er så lille et område, har vi produceret mere end vores rimelige andel af kreativt talent. Det skyldes, at vi ved, at for at være virkelig kreativ må man tro på sig selv og gøre tingene på den måde, man ved, de skal gøres, uanset hvad andre gør. Tag f.eks. vores sæder. I begyndelsen af 1960 erne rådførte vi os med et hold ortopædkirurger ved Chalmers University of Technology her i Göteborg. De undrede sig over, at en gruppe bildesignere ville snakke med dem. Ingen havde før tænkt på at spørge en ortopædkirurg til råds for at designe et bilsæde. Men de ergonomiske sædedesign, vi udviklede som resultat heraf, har gjort vores biler verdensberømte for deres fremragende langturskomfort. Ligesom alle andre skandinaviske håndværkere bruger vi kun de bedste materialer til opgaven, som f.eks. det ultrastærke boron-stål i vores sikkerhedsbure. Vi anvender naturlige, autentiske materialer inde i vores biler ikke fordi de er moderigtige i denne sæson, men fordi de giver dig en god følelse, når du rører ved dem, og de er bedre for dit helbred. At give dig en smuk oplevelse er en naturlig ting for os. I Skandinavien er godt design nemlig en livsform, ikke en luksus.

6 V70 DIN NYE BIL Læs mere på volvocars.dk 04 HVORDAN KOMBINERER MAN ELEGANCE MED ALSIDIGHED? SÅDAN. Det er derfor, der er rigeligt med fleksibilitet i kabinen til at klare enhver kombination af bagage og personer, du har brug for på et givet tidspunkt.

7

8 V70 DIN NYE BIL Læs mere på volvocars.dk 06 Vi ved præcist, hvad der er brug for i dit liv. Det er fordi vi har skabt alsidige og fleksible stationcars siden 1953, da vi lancerede Volvo Duett i bogstaveligste forstand to biler i én. Seks årtier senere viderefører vores V70 vores lange tradition med at kombinere form og funktion i en smukt udført helhed. Vores nyeste stationcar arbejder hårdere end nogensinde på at skabe et perfekt match til dit liv. Det er derfor der er masser af fleksibilitet i kabinen for at klare enhver kombination af bagage og personer, som du har brug for på et givet tidspunkt. Men lige så vigtigt er det, at vi ikke har tabt din køreglæde af syne vores V70 er afstemt ikke alene med hensyn til raffinement og komfort, men også med hensyn til slagkraftig selvtillid på enhver tur. Vores V70 stationcar byder ikke kun på pladsskabende designløsninger og en fantastisk køreoplevelse, men også på det nyeste inden for fleksible opkoblingsmuligheder og sikkerhedsteknologier. Alt sammen pakket ind i et smukt stylet, skandinavisk karosseri. Hvad enten du fører et aktivt liv eller har en voksende familie, er vores V70 designet med dig i centrum. FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER PÅ VOLVOCARS.DK

9 Klassisk skønhed nænsomt opdateret. Vi har givet vores V70 s eksteriør et endnu mere individuelt og moderne look der er faktisk et væld af markante, nye designdetaljer. Vi har arbejdet hårdt på at gøre kølergrillen bredere samt på andre elementer, f.eks. kørelys, og tilføjet lyse sølvstrejf for at fremhæve detaljerne og gøre bilens fremtræden endnu mere luksuriøs, forklarer Örjan Sterner, designmanager for den nye V70. Den nye bil ser mere elegant ud og har en mere adræt holdning. V70 s bagparti har fået et mere graciøst, luksuriøst look med de nydesignede bagkofanger og blanke sølvdetaljer. De attraktive, høje baglygter med integrerede LEDlygter er også blevet designet på ny de er mere elegante og virker lettere. Vores baglygter er en klassisk Volvo-signatur, siger Sterner. Og tro mod vores skandinaviske designprincipper følger form funktion i de rene stilfulde linier på en V70. Den er en fornøjelse at se på og leve med hver dag. Sølvdetaljer bag på vores V70 understreger dens elegante linjer yderligere. SE FLERE AF V70 S COOL DESIGNDETALJER PÅ VOLVOCARS.DK

10 V70 INDE I DIN BIL Læs mere på volvocars.dk 08 Skandinavisk design har altid handlet om at tage de allerbedste materialer hvad enten det er det fineste læder eller det smukkeste træ og forarbejde dem med dygtighed og omhu. Det er en meget rammende beskrivelse af vores nyeste V70-kabine, som kombinerer traditionelle materialer med den nyeste teknologi. Dette giver dig en oplevelse, der stimulerer både din syns- og din følesans, men som samtidig er helt funktionel. Det er desuden et stilrent og overskueligt miljø, hvilket er i den bedste skandinaviske arkitektur-tradition.

11 SKANDINAVISK INTERIØRDESIGN. PÅ FIRE HJUL.

12 Det handler alt sammen om, hvordan du kører med Four-C-undervognen kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger: Comfort og Sport kræver ingen nærmere forklaring, Advanced gør din bils vejgreb virkelig optimalt. Og du kan til enhver tid skifte mellem indstillingerne ved et tryk på en knap. (Ekstraudstyr) LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK Tre undervogne. Én harmonisk kørsel.

13 Vores nye V70 er alsidig og luksuriøs at sidde i, men vi tror du vil opdage, at oplevelsen bliver endnu bedre, så snart du begynder at køre. Kort sagt, det er en fantastisk bil at køre takket være sin eminent konstruerede undervogn. Du kan vælge mellem tre V70-undervognstyper Dynamic, Sport og Four-C (Continuously Controlled Chassis Concept). Dynamic-undervognen er en ægte allround løsning. Vores ingeniører har brugt tusindvis af timer på at perfektionere og fintune den, og resultatet er en særdeles responsiv kørsel. Sport-undervognen flytter dit tyngdepunkt 15 mm tættere på vejbanen, hvilket er afgørende for en mere fokuseret, engagerende kørsel, mens du flyder gennem kurverne. Den kan helt klart anbefales. Four-C-undervognen har derimod tre indstillinger at vælge imellem og er udstyret med sensorer, der måler bilens acceleration vandret, lodret og på tværs, hvert hjuls rotationshastighed og meget mere. Alle disse oplysninger analyseres 500 gange i sekundet af en mikroprocessor, som tilpasser støddæmpernes hårdhed til bilens bevægelse, hvilket resulterer i en utrolig smidig, flydende kørsel. (Ekstraudstyr)

14 V70 KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED Læs mere på volvocars.dk 12

15 Plads. Det er den ultimative luksus. Vores V70 ville ikke være en Volvo, hvis den ikke bød på den praktiske fleksibilitet, der klarer alle dit livs udfordringer. De bagerste sæder kan f. eks. fældes ned i 40/20/40-sektioner, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at arrangere din Volvos plads præcis sådan som du har brug for. Du har tre passagerer med plus deres omfangsrige bagage? Intet problem, du fælder bare to tredjedele af bagsædet ned. Du vil gerne transportere ski eller surfbrætter? Bare fæld den midterste sektion ned, så kan der sidde en passager på hver side. Eller måske ønsker du kun at fælde ét sæde ned og reservere to tredjedele af bagsædet som siddepladser. Og med alle bagsæder i nedfældet stand har du et kæmpe bagagerum på liter til alt dit grej, uanset hvad slags eventyr du begiver dig ud på.

16 7 FORDYBET I LYD Hos Volvo mener vi, at du bør have den allerbedste lydoplevelse. Det er derfor, vi har designet vores topmoderne Sensus Connect Premium Sound-lydanlæg med Harman Kardon. Systemet har 12 hi-fi højttalere og en forstærker, der er udstyret med Dirac Live, næste generations software til lydoptimering. Med sin utroligt naturtro scenelyd og en forbedret basgengivelse giver dette lydanlæg en uforlignelig lydoplevelse for hver passager og kan nemt forbindes med eksterne medieafspillere. LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK Vores smukt designede, højopløsnings-farvedisplay giver dig mulighed for at vælge mellem tre køreindstillinger til din digitale instrumentering og centerskærm: Elegance, Eco og Performance.

17 V70 SENSUS Læs mere på volvocars.dk 15 Volvo Sensus. Du har kontrollen, naturligvis. Eftersom du vil tilbringe det meste af din tid i førersædet i din Volvo, har vi designet et fantastisk rum omkring dig. Alle dine kontrolknapper er så betjeningsvenlige og intuitive som muligt. Vi kalder denne måde at forbinde dig og din bil med verden omkring dig Sensus. Vores smukke digitale instrumentering er det seneste udtryk for denne filosofi. Det giver dig ikke bare al den information du har brug for uden at overbelaste dig med data, du får også tre grundindstillinger at vælge imellem: Elegance, Eco og Performance. Det bedste af det hele er, at display-indstillingerne er synkroniseret med 7" skærmen i dit instrumentpanel. Når du justerer dit displaytema, skifter farveskemaet i din centerskærm også. Og ikke nok med det: Med vores Sensus Connect-løsninger kan du forvandle 7" skærmen i dit instrumentpanel til et internet-opkoblet infotainment-center med adgang til TuneIn internetradio med stationer over hele verden samt en række praktiske og sjove apps. Hvis du dertil føjer Sensus Navigation, får du øjeblikkelig adgang til kort, der dækker hele verden. Som en del af vores MapCare-program er der inkluderet gratis opdateringer for at sikre dig en problemfri navigationsoplevelse. Og med 3D-navigation bliver det lettere end nogensinde at finde din destination. Sensus-oplevelsen er allerbedst, når du kombinerer Sensus Connect og Sensus Navigation med Volvo On Call. Volvo On Call bruger 3G-nettet og giver dig fremragende modtageforhold via din bils integrerede tagantenne, hvilket betyder, at du kan etablere et Wi-Fi hotspot til alle dine internet-forbundne enheder. Volvo On Call indbefatter også vores innovative smartphoneapp, som du kan bruge til at fjernbetjene din bil. Hvad enten du stadig befinder dig hjemme på en kold morgen eller i en lufthavn på den anden side af kloden, vil Volvo On Call-app en snart blive din daglige forbindelse med din bil: Du kan bruge den til at starte bilvarmeren, sende en adresse til dit navigationssystem, tjekke bilens brændstofniveau og placering samt mange andre ting. Men vi ville ikke være tro mod vores skandinaviske designværdier, hvis vi blot skabte smukke displays, skærme og apps. Med vores passion for at formgive fysiske ting har vi gjort ligeså meget ud af kontrolknapperne i din Volvo, f.eks. den ikoniske, flydende midterkonsol med mannekinen, vores varemærke med klimakontroltasterne. Og når mørket er faldet på, giver vores iøjnefaldende oplyste gearstang til automatgearkasser dine køreture et strejf af atmosfære.

18 V70 INTELLISAFE Læs mere på volvocars.dk 16 NÅ JA. FIK VI NÆVNT SIKKERHED? Biler bliver kørt af mennesker, sagde de, så det styrende princip bag alt, hvad vi gør hos Volvo er og skal altid være sikkerhed. I 1927 besluttede vores grundlæggere, Assar Gabrielsson og Gustaf Larson, at lave virkelig stærke biler, der kunne klare vores ujævne landeveje. Men styrke alene var ikke nok. De havde også en vision: Biler bliver kørt af mennesker, sagde de, så det styrende princip bag alt, hvad vi gør hos Volvo er og skal altid være sikkerhed. Vores nuværende mål er, at der senest i 2020 ikke skal være nogen, der bliver alvorligt kvæstet eller dræbt i en ny Volvo. Det tror vi, vores grundlæggere ville have godkendt. For at hjælpe os med at nå dette mål og i tråd med vores filosofi om at gøre dit liv lettere indeholder din V70 et helt sæt af intuitive sikkerhedsteknologier. De er til for at støtte dig i din daglige kørsel og beskytte dig i tilfælde af en ulykke. Desuden forebygger de i det hele taget ofte sammenstød. Vi kalder dem IntelliSafe. Vi ved, at V70-ejere elsker at køre, men i en verden med mere og mere travle veje er man konstant udsat for andres fejl. Det er derfor, at IntelliSafe byder på nogle virkelig intelligente teknologier såsom City Safety, Collision Warning med Full Auto Brake, Pedestrian Detection og Cyclist Detection. Og fordi du elsker at køre, er det godt at vide, at din V70 er udstyret med andre IntelliSafe-teknologier som f. eks. Electronic Stability Control (ESC). Hvis der er en risiko for, at din bil mister stabilitet, anvender ESC præcis den rigtige mængde bremsekraft og reducerer motorkraften efter behov for at undgå udskridning. Du vil sandsynligvis aldrig mærke noget. Men det er ok, vi gør bare vores job. (En del af de nævnte teknologier er ekstraudstyr, få mere information hos din Volvo forhandler)

19 City Safety er konstrueret til i bytrafik at forhindre dig i at kollidere med bilen foran, hvis den pludselig stopper. Dette avancerede IntelliSafe-system fungerer ved hastigheder på op til 50 km/t. Systemet mærker, hvis du er ved at kollidere med en anden bil, og aktiverer så om nødvendigt bremserne. Vores Blindspot Information System (BLIS), advarer om køretøjer, der nærmer sig dig i din blinde vinkel. Når en bil, lastbil eller motorcykel nærmer sig bagfra, tændes en gul advarselslampe i det relevante sidespejl og slukkes igen, når banen er klar. En særdeles nyttig funktion på travle motorveje. (Ekstraudstyr) Fordi vi bekymrer os lige så meget om andre trafikanter som om dig, holder Pedestrian Detection med Full Auto Brake øje med folk, der går ind i din kurs, og aktiverer bremserne, hvis du er ude af stand til at reagere i tide. (Ekstraudstyr)

20 V70 DRIVE-E Læs mere på volvocars.dk 18 Drive-E er kernen i enhver Volvo, vi laver. Det er vores altomfattende tilgang til bæredygtig kørsel, vores innovative tænkning bag en hel vifte af teknologier, der giver dig mere effektivitet og lavere driftsomkostninger uden at gå på kompromis med en fornøjelig kørsel. Det seneste udtryk for vores Drive-E-filosofi er vores udvalg af helt nye, brændstofbesparende, lavemissionsdrivlinjer. De er bygget til at levere effektiv trækkraft og består af helt nye lavvægts- og lavfriktionsmotorer og helt nye gearkasser. For V70 s vedkommende spænder udvalget fra 2,0 liters turbodieslen D4 med et CO 2 -udslip på så lidt som 109g/km* til T5-benzinmotoren med 245 hk. Disse kompakte motorer er matchet perfekt med en helt ny, innovativ 8-trins automatgearkasse. Tilsammen udgør motor og gearkasse en drivlinje, der er endnu mere effektiv end tidligere og som giver dig en fantastisk køreoplevelse. Desuden kan vores intelligente funktion ECO+ reducere brændstofforbruget med hele 5% ekstra. Som en del af vores Drive-E-filosofi benytter vi også Start/Stop-teknologi og energi-genvindingssystemer. Drive-E er også ensbetydende med genanvendelighed og en mere bæredygtig fremstilling eksempelvis kommer al elektricitet til vores fabrik i Sverige fra ren vandkraft. Alt dette gør vores miljøbevidste mobilitet, Drive-E, til en central del af vores filosofi. *Værdierne for brændstofforbrug og CO 2 -udslip gælder for manuelle gearkasser og et begrænset udvalg af fælge og dæk.

21 VI SYNES, AT BÆREDYGTIG KØRSEL ER SPÆNDENDE. DET VIL DU OGSÅ GØRE.

22 V70 DYNAMIC EDITION Læs mere på volvocars.dk 20 VOLVO V70 DYNAMIC EDITION. KLÆDT PÅ TIL AT TAGE FAT. Vores designere har udviklet en markant specialudgave af vores klassiske V70. Den har ikke alene en række dynamiske designdetaljer, men dens sænkede sportsundervogn giver den et endnu mere sportsligt udseende foruden en forbedret håndtering. Vi har udstyret vores nyeste V70 med en liste i sort højglans i underkanten af bagklapvinduet og sorte roof rails. Sammen giver de et indtryk af underspillet kvalitet. Siderudelisterne og sidespejlhusene har også fået en behandling i sort højglans. Og i forpartiet forstærkes det subtile, sportslige indtryk af et målbevidst kølergitter med lameller i sort højglans samt øjenbryn oven over tågelygterne i sort højglans. For at fuldende dette look kan du til V70 Dynamic Edition vælge imellem 17" Pandora-fælge i Silver, High Gloss Black og 18" Titania-fælge. Inde i kabinen er rattet, de sorte lædersæder, midterarmlænet, gulvmåtterne og dørpanelerne forbedret med lyse syninger, så du vil føle dig som noget særligt, hver gang du kører i din V70. (Dynamic Edition markedsføres ikke i Danmark)

23

24 HVILKEN V70 ER DU TIL? Tillykke, du har valgt en Volvo V70. Du har endda valgt din foretrukne motor. Det eneste du nu behøver at gøre er at vælge det udstyrsniveau, der passer til dig. Vi har gjort det nemt for dig ved at tilbyde tre, vi tror du vil synes om. Uanset om du ønsker al pynten eller et sporty look både inde og ude, har vi det rette udstyrsniveau til dig.

25 V70 UDTRYK DIG SELV Læs mere på volvocars.dk 23 V70 Indbefatter: 16" Hera letmetalfælge med låsbare hjulbolte 40/20/40-splitbagsæde Air Quality System (AQS) Airbag i fører- & passagerside Automatisk klimaanlæg (ECC) AUX- indgang Bagagerumsgardin Beskyttelsessystem ved sidekollisioner, SIPS City Safety Electronic Stability Control (ESC) Elektrisk parkeringsbremse El-opvarmede forsæder Fartpilot Fire aluminiumsbeslag, sidepanel i bagagerum Fjernbetjent centrallås Indtræk Sundby i stof/t-tec Informationscenter ISOFIX-beslag til barnestol, bag Kopholdere, bagsædearmlæn Kopholdere, tunnelkonsol LED-kørelys i frontspoiler med lyssensor Læderbeklædt gearstangknop Læderbeklædt rat Makeupspejl med lys, fører- og passagerside Paneler i Charcoal Piskesmældsbeskyttelse (WHIPS) Ratfjernbetjening Roof rails i mørkegrå Selealarm på alle sæder Sensus infotainment med 5" farveskærm i midterkonsollen og Performance-lydanlæg med CD-afspiller Sideairbaggardiner (IC) Sideairbags i fører- og passagerside Tyverialarm med bevægelsessensor Udvendig temperaturmåler MOMENTUM Omfatter Kinetic-udstyrsniveau plus følgende: Aktive xenon forlygter Ambient stemningsbelysning i kabinen Blanke lister omkring sideruderne El-indfældbare sidespejle med lys Indtræk Vittinge stof/kunstlæder (Offblack) Klimakontrol-mannekin i Uni-dekor Læderbeklædt rat med Silk Metal indlæg Paneler i Brushed Aluminium Regnsensor Sensus infotainment med 5" farveskærm i midterkonsollen og High Performance-lydanlæg med Bluetooth SUMMUM Indbefatter Momentum-udstyrsniveau plus følgende: 17" letmetalfælge Rex Rammeløst aut.nedblændende bakspejl El-justerbart førerstol med hukommelse Indtræk: Lædersæder Nøglefri betjening af døre og start Forlygter i chrome-decor Roof rails i Silver Metal

26 V70 GØR DIT KABINEINTERIØR PERSONLIGT Læs mere på volvocars.dk 24 Din V70 er dit hjem Når du ikke er hjemme. Giv den din signatur.

27 Vælg en V70 og nyd en elegant designet kabine som standard med en overlegen finish overalt. Og hvis du har lyst til at matche din bil med din personlighed endnu mere, er der et stort sortiment af overdådigt ekstraudstyr du kan vælge fra. Vores nyeste Comfort-sæder kan bestilles i stof eller læder, der matcher deres fremragende langturskomfort med et stilfuldt, moderne look. Vælg vores opvarmede, 3-egede rat, som blidt opvarmer dine hænder på kolde vintermorgener. Der er også vores spritnye, letlæselige, analoge instrumentpanel eller, hvis du foretrækker det, vores nye, digitale instrumentering, som giver dig tre display-indstillinger at vælge imellem og hvis design er inspireret af gennemsigtige vandmænd. (Ekstraudstyr) Hvis du kan lide de finere ting her i livet, men foretrækker at foretage dine designvalg selv, har du i Inscription både en interiørudsmykning og en palette af luksusudstyr, du kan kombinere på din egen måde. Du ville måske vælge vores forfriskende Inscription ventilerede sæder med indtræk i semi-anilin blødt læder. Denne læder type har kun fået en minimal overfladebehandling, hvilket gør, at sæderne føles blødere og mere naturlige. Inscription-rattet i mørk valnød er en dejlig ting at røre hver dag, og det læderbetrukne instrumentbord løfter dit interiør op til et helt nyt niveau. Samtidig giver de udtryksfulde Inscription 19" Bor-fælge din nye V70 s eksteriør et præg af enestående selvtillid. Vi betrækker vores Inscription-sæder med det fineste bløde læder fra luksuslæder-specialisterne Bridge of Weir. Minimal overfladebehandling indebærer, at læderet er vidunderligt blødt og slidstærkt.

28 Læder, E701 Offblack i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Læder, E70G Blond i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Læder, E71T Soft Beige i et Sandstone Beige interiør med Soft Beige loftsbeklædning Modern Wood Inscription Dark Walnut Shimmer Graphite aluminium Milled aluminium

29 V70 INDTRÆK Læs mere på volvocars.dk 27 Inscription soft læder, EG01 Offblack i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Inscription soft læder, EG0N Chestnut i et Anthracite Black interiør med Quartz loftsbeklædning Inscription soft læder, EG1T Soft Beige i et Sandstone interiør med Offblack ip-top og Soft Beige loftsbeklædning ET UDVALG AF INTERIØRER SE VORES SAMLEDE UDBUD AF INTERIØRER PÅ VOLVOCARS.DK

30 Sleipner, 8x18", Black Chrome

31 V70 LETMETALFÆLGE Læs mere på volvocars.dk 29 Artio, 8x19" Diamond Cut/Matte Tech Black (tilbehør) Inscription Bor, 8x19" Diamond Cut/Matte Iron Stone Inscription Bor, 8x19" Diamond Cut/Glossy Tech Black Balius, 8x18" Silver Bright (tilbehør) Fortuna, 8x18" Glossy Black (tilbehør) Fortuna, 8x18" Silver Bright (tilbehør) Freja, 8x18" Diamond Cut/Dark Grey (tilbehør) Freja, 8x18" Diamond Cut/Light Light Grey (tilbehør) Magni, 8x18" Silver Bright Makara, 8x18" Silver Bright (tilbehør) Modin, 8x18" Diamond Cut/Matte Terra Bronze (tilbehør) Modin, 8x18" Diamond Cut/Glossy Black (tilbehør) Modin, 8x18" Diamond Cut/Matte Iron Stone (tilbehør) Ymir, 8x18" Light Light Grey (Smedet letvægt) Pandora, 7x17" Silver Rex, 7x17" Silver Bright Saga, 7x17" Diamond Cut/Black Agena, 7x16" Silver Stone (tilbehør) Hera, 7x16" Silver

32 V70 TILBEHØR Læs mere på volvocars.dk 30 MATCH DIN V70 MED DIT LIV. Den største glæde ved at købe en ny Volvo består i at sætte sit personlige præg på den. Det kan du gøre ved at vælge tilbehør, der afspejler din egen smag og som taler til din personlige livsstil. Parkeringskamera, der dækker den blinde vinkel foran. Der er ikke noget mere udfordrende end at skulle klare snævre udkørsler og vejkryds med begrænset udsyn. Det prøver vi at gøre lettere for dig med vores parkeringskamera, Parking Assistance Camera, front blind view, der giver dig mulighed for at se omkring hjørner med et synsfelt på 180 fremad til venstre og højre. FIND MERE TILBEHØR PÅ ACCESSORIES.VOLVOCARS.COM

33

34

35 V70 TILBEHØR Læs mere på volvocars.dk 33 Tagspoiler. Få et virkelig sporty touch og bestil en tagspoiler til din Volvo den gør også bilen elegant og er designet til at passe perfekt med din Volvos styling. Trækkrogmonteret cykelholder til 1-2 cykler. Vores kompakte nye cykelholder er meget nem at bruge, har plads til 2 cykler og kan monteres på din bils trækkrog i to lette trin. Og når holderen ikke er i brug, er den nem at opbevare i din bil eller hjemme. Konvertibelt barnesæde (9-25kg). Dette avancerede, fleksible, bagudvendte barnesæde er velegnet til børn i alderen fra 9 måneder til seks år. Det er monteret ved hjælp af bilens sikkerhedssele og er nemt at justere for at bidrage til optimal komfort og sikkerhed. Taglastholdere. Disse specialdesignede lastholdere passer perfekt til din Volvos roof rails. De er nemme at montere og kombinere med ekstra holdere, hvis der er behov for det. Og selv om fokus er på funktion her, går lastholderne designmæssigt op i en højere enhed med din Volvos styling. Bagsæde-multimedie-anlæg med to 8" berøringsskærme og to afspillere. Bagsædepassagerer vil nyde deres køretur som aldrig før med vores nye generation underholdnings system med LCD-skærme koblet til dvd-afspillere. Indgange for USBnøgler, SD-kort og mp3-afspillere foruden AUX-stik sikrer, at du kan tilslutte enhver anden ekstern kilde. Trådløse hovedtelefoner og en fjernbetjening er også inkluderet. VOLVOCARS LIVSSTILSKOLLEKTION. SE MERE LIVSSTILSTILBEHØR PÅ VOLVOCARS.COM/COLLECTION

36 DEN MEST SORGLØSE MÅDE AT EJE EN BIL PÅ. NOGENSINDE.

37 V70 VOLVO-OPLEVELSEN Læs mere på volvocars.dk 35 Vi elsker at gøre dig glad. Når ting er nemmere, eller går hurtigere og bliver bedre, end du forventer. For når du køber en Volvo, køber du samtidig den nemmeste måde at eje en bil på. Finansiering, forsikring, service, dækskifte, rengøring de aspekter af ejerskabet, som du måske ikke synes er videre interessante, er præcis dem, vi meget gerne vil gøre lettere og bedre for dig. Det er derfor, at din Volvo-forhandler altid vil tilbyde dig en hel vifte af tjenester, der alle tager udgangspunkt i dig, gør tingene mere simple for dig og dermed giver dig så sorgløs et ejerskab som muligt. Og det er ikke alt. Vi har også overført vores designe-omkring-dig-filosofi til den måde, vi servicerer og reparerer din bil. Hos de fleste forhandlere får du din egen personlige kontaktperson, der håndterer hele processen fra start til slut fra bilen bliver indskrevet til den bliver afleveret igen, når jobbet er gjort. KØBE & EJE: Garantier Finansiering Leasing Forsikring SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE Volvo-service 2,0 Softwareopdateringer Personlig kontaktperson Udlejningsbiler Dækservice HVIS UHELDET ER UDE Volvo-Assistance Reparationer Volvos glasservice Volvos pladesmed Bilklimaservice FÅ MERE INFORMATION PÅ VOLVOCARS.DK

38 / T6 AWD T5 Motortype: 3.0L I6 benzin twin-scroll turbo L I4 benzin turbo Gearkasse: trins Geartronic trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, man./aut.: /9,8 /15,6 CO 2 g/km, man./aut.: /237 / Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 224 (304) (245) Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 440/ / Acceleration, km/t i sek., man./aut.: /6,6 /6,7 Tophastighed, km/t, man./aut.: /250 /230 Brændstoftank, liter: Miljøklasse: Euro 5 Euro 6 Energiklasse: /G /B T4 Motortype: 1.6L I4 benzin turbo Gearkasse: 6-trins manuel eller 6-trins Powershift Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, man./aut.: 16,7/13,9 CO 2 g/km, man./aut.: 139/168 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 132 (180) 5700 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 240/ Acceleration, km/t i sek., man./aut.: 8,7/9,9 Tophastighed, km/t, man./aut.: 215/215 Brændstoftank, liter: 70 Miljøklasse: Euro 5 Energiklasse: B/D

39 1878/ V FAKTA OG TAL Læs mere på volvocars.dk Motortype: 2.4L I5 common-rail twin-turbodiesel D5 AWD D4 AWD D5 2.4L I5 common-rail twin-turbodiesel 2.4L I5 common-rail twin-turbodiesel Gearkasse: 6-trins Geartronic 6-trins Geartronic 6-trins manuel eller 6-trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, /16,1 /16,1 20,8/16,1 man./aut.: CO 2 g/km, man./aut.: /164 / /164 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 158 (215) (181) (215) 4000 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 440/ / / (man) 440/ (aut) Acceleration, km/t i sek., man./aut.: /8,0 /9,4 7,8/8,0 Tophastighed, km/t, man./aut.: /220 / /220 Brændstoftank, liter: Miljøklasse: Euro 5 Euro 5 Euro 5 Energiklasse: /C /C A/C D4 D3 Motortype: Gearkasse: 2.0L I4 common-rail turbodiesel 6-trins manuel eller 8-trins Geartronic 2.0L I5 common-rail turbodiesel 6-trins manuel eller 6-trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, 23,8/22,2 22,2/20,4 man./aut.: CO 2 g/km, man./aut.: 109/ /130 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 133 (181) (136) 3500 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 400/ / Acceleration, km/t i sek., man./aut.: 8,6/8,6 10,6/10,6 Tophastighed, km/t, man./aut.: 220/ /195 Brændstoftank, liter: Miljøklasse: Euro 6 Euro 5 Energiklasse: A+/A A/B Der tages forbehold for ændringer i de tekniske specifikationer. Venligst kontakt din Volvo-forhandler for at få de nyeste informationer. Bemærk venligst: Nogle af oplysningerne i denne brochure kan være ukorrekte på grund af eventuelle ændringer i produktspecifikationerne foretaget efter brochurens trykning. En del af det ekstraudstyr, der er beskrevet eller vist i brochuren, kan kun fås mod merpris. Før bestilling bedes du indhente de seneste informationer hos din Volvo-forhandler. Producenten forbeholder sig ret til når som helst uden varsel at foretage ændringer med hensyn til priser, farver, materialer, specifikationer og modeller. Forbehold for trykfejl.

40 614 Ice White 707 Inscription Crystal White Pearl (Sparkling metallic, skifter fra hvid til flimrende varm gul-hvid effekt, afhængigt af lysforhold og synsvinkel) 498 Caspian Blue metallic 019 Black Stone 484 Seashell metallic 700 Twilight Bronze metallic

41 V70 FARVER Læs mere på volvocars.dk 711 Bright Silver metallic 477 Inscription Electric Silver metallic (Sparkling metallic, skifter fra sølv til blå effekt afhængigt af lys og synsvinkel) 452 Black Sapphire metallic 492 Savile Grey metallic 702 Flamenco Red metallic 612 Passion Red FÅ MERE INFORMATION PÅ VOLVOCARS.DK Bemærk venligst: Det er desværre ikke muligt at gengive de forskellige farvenuancer med den ønskede nøjagtighed i brochuren eller på skærmen. Henvend dig derfor venligst til din Volvo-forhandler for at få vist de korrekte farver.

42 VOLVOCARS.DK

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country VELKOMMEN DIN NYE BIL DIT EVENTYR SENSUS SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 SIDE 10 INTELLISAFE DRIVE-E UDTRYK DIG SELV VOLVO OCEAN RACE SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 GØR DIT K ABINEINTERIØR

Læs mere

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

volvo www.volvocars.dk

volvo www.volvocars.dk volvo www.volvocars.dk Dette er i enhver henseende en luksusbil, og tilmed én, der lover mere end behagelig komfort og en stil, der er førende i klassen. Dette er en luksusbil, der er mere intelligent

Læs mere

volvo business line 2016

volvo business line 2016 volvo business line 2016 volvo business line 2016 Volvos vilje til at supportere erhvervslivet med de nyeste og mest komplette bilmodeller kommer signifikant til udtryk i Volvo Business Line 2016 programmet.

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva DEN NYE OPEL MERIVA DET BLIVER IKKE BEDRE. Den nye Opel Meriva er som en dagligstue på hjul. Ingen biler i kategorien når den nye Meriva til sokkeholderne, når det handler om komfort, fleksibilitet og

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

100% HARMONI. Det gør man med ægte ENJOYNEERING

100% HARMONI. Det gør man med ægte ENJOYNEERING IBIZA ENJOYNEERING En ungdommelig sjæl har altid været SEAT Ibizas kendetegn. En bil der bobler af glæde og lægger op til sjov med sprælske køreegenskaber og høj ydelse. Og da vi skulle bygge den nye

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN AURIS TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN ALTID I BEVÆGELSE. MOD NYE MÅL. MOD NYE KØREOPLEVELSER. VORES PASSION ER AT SKABE BEGEJSTRING MED EN BIL DER OVERGÅR ALLE FORVENTNINGER, GIVER TRYGHED OG MATCHER

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation.

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Volvo Business. lease

Volvo Business. lease Volvo usiness lease 2012 usiness meets design edøm gerne vores 2012 program på overfladen. Det enkle skandinaviske design bliver fortolket i futuristiske linjer. lle modeller signalerer en diskret luksus,

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

Toyota RAV4 Tro mod originalen.

Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 har altid kørt sine egne veje og de behøver ikke at være asfalterede. Den unikke offroader byder på AWD (All Wheel Drive) med høj kørekomfort og stilsikkert design.

Læs mere

og den nye ADAM s www.opel.dk

og den nye ADAM s www.opel.dk ADAM og den nye ADAM s www.opel.dk ADAM SLAM i James Blond og I ll be Black, 18 Twister fælge i Technical Grey med I ll be Black og James Blond eger. ADAM JAM i Pump up the Blue og White my Fire, 18 Twister

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

ALT OM ADAM. www.opel.dk

ALT OM ADAM. www.opel.dk ALT OM ADAM. www.opel.dk ADAM JAM i Pump up the Blue og White my Fire, 18 Twister letmetalfælge i Manoogian med White my Fire eger. ADAM &YOU. Er du individualist, er Opel Adam lige en bil for dig. Hvad

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere