DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 24. januar 2006.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 24. januar 2006."

Transkript

1 DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 24. januar Til stede medlemmer: Flemming Steen Jørgensen (FSJ), Jens Dencker Christensen (JDC) til og med punkt 11l, Søren Ilsøe-Kristensen (SLK), Kennett Sprogøe (KES) og Marianne L. Lind (MLL). Afbud: Lona L. Christrup (LLC). Observatør: Ilse Fjalland (IF) til og med punkt 10. Referent: Marianne W. Jørgensen (MWJ). Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Ph.d.-studienævnsmødet den 15. december Meddelelser 4. Nyt til informationsmedarbejderen 5. Frivillig supervision af ph.d.-studerendes undervisning 6. Ph.d.-kursusudbud 2006/2007 (j.nr ) 7. Universitetspædagogik som valgfrit kursus for DFUs eksternt ansatte ph.d.- studerende? 8. Godkendelse af ph.d.-planen (vejleder, institutleder, Ph.d.-studienævn) 9. EduMedia (åbent, søgbart online videoarkiv) behov på DFU? 10. Høring: Definerede adfærdstermer på engelsk 11. Diverse personsager (LUKKET MØDE) 12. Eventuelt Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt med en ekstra personsag under eventuelt.

2 2. Godkendelse af referat af Ph.d.-studienævnsmødet den 15. december 2005 Referatet blev godkendt. Side 2 3. Meddelelser Ad-hoc behandlinger for perioden til og forskellige artikler om eksamenssnyd var vedlagt mødeindkaldelsen. IF orienterede om en plagiatsag på DFU. Der kommer retningslinier på området, herunder de forskellige former for eksamenssnyd, sanktioner mm. FSJ meddelte, at der ikke pt. gås videre med et forslag om at overrække ph.d.-diplomer i.f.m. afholdelse af Forskningens Dag. De overrækkes ved Årsfesten, som normalt afholdes den første fredag i december. På Ph.d.-studienævnets møde i oktober skal punktet diskuteres igen, herunder initiativer for at få så mange ph.d. ere som muligt til at deltage. MWJ meddelte, at Ph.d.-studienævnet skal regne med et underskud i 2005 på kr. Resultatet for 2005 foreligger på Ph.d.-studienævnets møde i februar Ph.d.-nettet blev åbnet inden jul. Her kan de ph.d.-studerende udveksle erfaringer om f.eks. kurser, posterfremstilling og meget andet. Pt. er det en lukket hjemmeside. FSJ meddelte, der kommer en ændring af kursusbeskrivelsen af Drug Design and Discovery, som afholdes i foråret Under evaluering tilføjes at alle deltagere skal udarbejde en rapport (4-5 sider), hvilket vil passe til arbejdsbelastningen. MWJ tilretter på hjemmesiden, FSJ meddeler ændringen til deltagerne på kurset. I cirkulationsmappen i januar 2006 forelå: a. Evaluering af ph.d.-kursus Advanced Techniques in Synthetic Organic Chemistry (j.nr ) b. Evaluering af ph.d.-kursus Cellular and Molecular Pharmcology and Toxicology (j.nr ) c. Farmaceuten, nr. 21, december 2005 d. Orientering fra Ministeriet for Videnskab Teknologi og Udvikling ErhvervsPhdprojekter er blevet endnu bedre! e. Pjecen Brain and Consciousness Research the black box has opened! f. Sommerkatalog 2006 fra Øresund Summer University g. Afhandling og bedømmelsesudvalgets indstilling om tildeling af ph.d.-graden til Susanne Hostrup Møllman h. Afhandling og bedømmelsesudvalgets indstilling om tildeling af ph.d.-graden til Dorthe Mondrup Skytte 4. Nyt til informationsmedarbejderen

3 Der var intet nyt til punktet. Side 3 5. Frivillig supervision af ph.d.-studerendes undervisning Diskussionsoplæg fra Frederik Voetmann Christiansen var vedlagt mødeindkaldelsen. Ph.d.-studienævnet var enige om at oprette kollegavejledning som tilbud til de ph.d.- studerende. For de ph.d.-studerende, som ønsker det, oprettes grupper af f.eks. 3 ph.d.-studerende til frivillig supervision af hinandens undervisning. Det skal være en uformel ordning, men status for ordningen skal ske efter f.eks. 1 år. De ph.d.-studerende i Ph.d.-studienævnet kontakter Frederik Voetmann Christiansen, som skriver et oplæg om, hvordan dette praktisk kan gennemføres. Ph.d.-nettet bruges som forum for gruppeoprettelserne. 6. Ph.d.-kursusudbud 2006/2007 (j.nr ) Kursusstatistik for 2005, nuværende markedsføring af ph.d.-kurser var vedlagt mødeindkaldelsen. Institutternes kursusudbud blev fremsendt med mødeindkaldelsen i december MWJ gennemgik økonomien for ph.d.-kurserne i 2005 med Ph.d.-studienævnets udgifter og indtægter ved forskellige kriterier for afholdelse (12 personer, 14 personer med fuldt uddannelsestilskud eller betaling). Der var underskud på ph.d.-kurserne i Ph.d.-studienævnet besluttede at der for ph.d.-kurser til afholdelse fra sommeren 2006 skal være minimum 12 reelle deltagere, dvs. ph.d.-studerende eller fuldt betalende deltagere samt at minimum 4 personer skal være DFU ph.d.-studerende eller fuldt betalende deltagere. Det betyder at de fuldt betalende deltagere får fortrinsret til kursusdeltagelse frem for ph.d.-studerende under det åbne marked for ph.d.-kurser, som dog fortsat har ret til 20% af kursuspladserne. Mht. markedsføring af ph.d.-kurserne skal Farmaceutforeningens portal også medtages. Ph.d.-studienævnet besluttede at udbyde de ph.d.-kurser, som institutterne har forslået, dog med ovennævnte nye regler for afholdelse af kurserne. På næste møde i Ph.d.-studienævnet skal vurderes hvilke kurser, der udbydes hvert andet år. I kataloget skal disse kurser også nævnes. 7. Universitetspædagogik som valgfrit kursus for DFUs eksternt ansatte ph.d.-studerende? Ph.d.-studienævnet besluttede, at det fremover ikke skal være obligatorisk at deltage i kurset i universitetspædagogik for de DFU-ph.d.-studerende, som ikke er ansat på DFU og således ikke skal undervise. Disse ph.d.-studerende skal dog fortsat have et formidlingskursus af tilsvarende omfang.

4 De DFU ph.d.-studerende, som er ansat på DFU, skal fortsat deltage i kurset. Side 4 8. Godkendelse af ph.d.-planen (vejleder, institutleder, Ph.d.-studienævn) korrespondance var vedlagt mødeindkaldelsen. Ph.d.-studienævnet havde en længere diskussion af, hvad diverse godkendelser af ph.d.-planen betyder. Institutionen skal sikre at der er fornødne ressourcer til gennemførelse af ph.d.- projekterne for DFUs ph.d.-studerende. Ph.d.-studienævnet tager sig af de økonomiske forhold vedrørende selve ph.d.- uddannelsen; ph.d.-kurser, studieophold og censur. Institutterne tager sig af de økonomiske forhold vedrørende gennemførelse af selve forskningsprojektet. Ph.d.-studienævnet opfordrer til at diskussionen om, hvad en ph.d.-studerende kan forvente af midler til vedkommendes forskningsprojekt/hvad der kan realiseres, afklares på instituttet. 9. EduMedia (åbent, søgbart online videoarkiv) behov på DFU? fra Alice Nørhede var vedlagt mødeindkaldelsen. Ph.d.-studienævnet mener, videomateriale (og produktionen af videomateriale) ikke bruges i nævneværdig grad på DFU og mener heller ikke, der vil komme et behov for dette på kortere sigt. 10. Høring: Definerede adfærdstermer på engelsk fra Iben Treebak var vedlagt mødeindkaldelsen. Der var ingen kommentarer til høringen. 11. Diverse personsager (LUKKET MØDE): 11.a. Ansøgning om godkendelse af revideret kursusplan for ph.d.-studerende under DRA ved Institut for Farmaci og Analytisk Kemi (j.nr ) Ansøgningen blev ikke imødekommet. Den ph.d.-studerende har allerede et tilstrækkeligt omfang af kurser. 11.b. Ansøgning om godkendelse af revideret ph.d.-plan for ph.d.-studerende under DRA ved Institut for Farmakologi og Farmakoterapi (j.nr ) 11.c. Ansøgning om godkendelse af revideret kursusplan for ph.d.-studerende ved Institut for Farmakologi og Farmakoterapi (j.nr ) Den reviderede kursusplan blev godkendt.

5 11.d. Ansøgning om godkendelse af revideret ph.d.-plan for ph.d.-studerende ved Institut for Medicinalkemi (j.nr ) Ph.d.-studienævnet vil se velvilligt på et studieophold evt. på et senere tidspunkt og evt. i Danmark. Side 5 11.e. Ansøgning om godkendelse af revideret kursusplan for ph.d.-studerende ved Institut for Farmakologi og Farmakoterapi (j.nr ) Ansøgningen blev imødekommet med følgende kommentarer: Universitetspædagogik kan erstattes med et andet formidlingskursus af et lignede omfang. Den ph.d.-studerende skal i det udførte studieprogram have et kursusomfang af minimum 30 ECTS-point. 11.f. Ansøgning om godkendelse af revideret ph.d.-plan samt vejlederskift for ph.d.-studerende under DRA ved Institut for Medicinalkemi (j.nr ) Ph.d.-studienævnet ønsker yderligere materiale om studiekredsen i organisk syntese, herunder timeomfang. En studiekreds/selvstudium skal afsluttes med tentamen og kan maksimalt tilskrives 5 ECTS-point. Sagen kan ad hoc-behandles af Formanden. 11.g. Ansøgning om godkendelse af revideret kursusplan for ph.d.-studerende ved Institut for Farmaci og Analytisk Kemi (j.nr ) Ansøgningen blev ikke imødekommet. Den ph.d.-studerende har allerede et tilstrækkeligt omfang af kurser. 11.h. Ansøgning om godkendelse af revideret ph.d.-plan og international kongres for ph.d.-studerende ved institut for Medicinalkemi (j.nr ) Ansøgningen blev imødekommet, dog med den bemærkning at bevillingen til kongressen afholdt i november 2005 blev godkendt i september i. Ansøgning om godkendelse af indskrivningsafgift ved studieophold for ph.d.-studerende under DRA ved Institut for Farmaci og Analytisk Kemi (j.nr ) Ansøgningen blev imødekommet, dog støttes ikke indskrivningsafgiften på 6000 kr. I reglerne skal fremhæves, at der ved ansøgninger til studieophold udover de 1500 kr. til etableringsudgifter (ved studieophold over 1 måneds varighed) også kan bevilges støtte til f.eks. visum, påkrævede vaccinationer hvis disse er præciseret i ansøgningen om udgiftsdækning. Alternativt vil sådanne udgifter indgå under etableringsudgifter. 11.j. Ansøgning om godkendelse af indskrivning for ErhvervsPhD-studerende ved Institut for Farmaci og Analytisk Kemi ( XX) 11.k. Ansøgning om godkendelse for revideret ph.d.-plan for ph.d.-studerende under DRA ved Institut for Medicinalkemi (j.nr )

6 11.l. Ansøgning om godkendelse af studieophold for ph.d.-studerende ved Institut for Medicinalkemi (j.nr ) Ansøgningen blev ikke imødekommet. Ph.d.-studienævnet bevilger dog det oprindelige beløb fra budgettet på studieopholdet i ph.d.-planen. Side 6 Sagen gav anledning til en diskussion om støtte til ph.d.-kurser og studieophold. Punktet skal behandles på næste møde i Ph.d.-studienævnet. 11.m. Ansøgning om godkendelse af ph.d.-kursus for ph.d.-studerende ved Institut for Medicinalkemi (j.nr ) Ansøgningen blev ikke imødekommet. Den ph.d.-studerende skal deltage i universitetspædagogik som udbydes 2 gange om året. 11.n. Ansøgning om godkendelse af revideret ph.d.-plan for ph.d.-studerende ved Institut for Medicinalkemi (j.nr ) 11.o. Ansøgning om godkendelse af revideret ph.d.-plan for ph.d.-studerende ved Institut for Medicinalkemi (j.nr ) Ansøgningen blev imødekommet med den kommentar, at kurset NMR Concepts ikke godkendes som del af kursusplanen, da den ph.d.-studerende allerede har 34 ECTSpoints. 12. Eventuelt Ph.d.-studienævnet godkendte en ansøgning om udgiftsdækning for et studieophold i Finland for en ph.d.-studerende ved Institut for Farmaci og Analytisk Kemi (j.nr ). Flemming Steen Jørgensen Formand Marianne W. Jørgensen Sekretær Dette referat er udsendt pr. 30. januar 2006

28-03-06. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3. Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 28. marts 2006.

28-03-06. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3. Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 28. marts 2006. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 28. marts 2006. Til stede medlemmer: Flemming Steen Jørgensen

Læs mere

DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde torsdag den 17. november 2005.

DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde torsdag den 17. november 2005. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde torsdag den 17. november 2005. Til stede medlemmer: Flemming Steen Jørgensen

Læs mere

DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 28. august 2006.

DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 28. august 2006. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: PS Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 28. august 2006. Til stede medlemmer mandag den 28. august 2006:

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ/PIA Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 18. februar 2009. Til

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 23. oktober 2007.

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde torsdag den 23. august 2007.

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Mandag den 23. april 2012. Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Mandag den 23. april 2012. Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 25. APRIL 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 20. marts 2007.

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 27. oktober 2010.

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007. DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 27. november 2007.

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: /

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: / DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 19. maj 2010. Til

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: /

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: / DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 29. september 2010.

Læs mere

23-05-06. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3. Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 23. maj 2006.

23-05-06. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3. Endeligt referat. Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 23. maj 2006. DANMARKS FARMACEUTISKE UNIVERSITET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 23. maj 2006. Til stede medlemmer: Flemming Steen Jørgensen

Læs mere

Til stede: Flemming Steen Jørgensen (FSJ), Lona L. Christrup (LLC), Darshana Durup (DD), Laura Friis Eghorn (LFE) og suppleant Linda Zachariassen

Til stede: Flemming Steen Jørgensen (FSJ), Lona L. Christrup (LLC), Darshana Durup (DD), Laura Friis Eghorn (LFE) og suppleant Linda Zachariassen DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT( ENDELIGT) 23. JUNI 2011 Forum: Ph.d.-udvalget PH.D.-ADMINISTRATIONEN Møde afholdt: Tirsdag den 21. juni 2011 Sted: Referent: Mødesal A Marianne

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 18. juni 2008. Til stede:

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 17. september 2008. Til stede:

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 22. juni Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 22. juni Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 25. JUNI 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 13. juli Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 13. juli Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 19. JULI 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Tirsdag den 18. september Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Tirsdag den 18. september Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 24. SEPTEMBER 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA)

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: /

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: / DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 15. december 2010.

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag 24. februar Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag 24. februar Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 28. FEBRUAR 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA)

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900. Ph.d.-udvalget holdt møde tirsdag den 22. februar 2011 og mandag den 28. februar 2011.

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900. Ph.d.-udvalget holdt møde tirsdag den 22. februar 2011 og mandag den 28. februar 2011. DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde tirsdag den 22. februar 2011

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Fakultetsledelsen FARMA. Forslag til oprettelse og organisering af en ph.d.-skole på FARMA

Fakultetsledelsen FARMA. Forslag til oprettelse og organisering af en ph.d.-skole på FARMA DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Fakultetsledelsen FARMA Forslag til oprettelse og organisering af en ph.d.-skole på FARMA 20. SEPTEMBER 2007 Baggrund: Den nye Universitetslov, som træder

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT FORELØBIGT REFERAT Referat af møde i MKL-studienævnet Fredag 8. april 2005 Institut for Samfundsfarmaci, DFU Til stede: Ellen Westh Sørensen EWS, Helene Jørgensen HJ, Janine Morgall Traulsen JMT, Mette

Læs mere

Harald S. Hansen, Janine M. Traulsen, Lene Jørgensen, Harrie Boonen, Eva Bøge, Anne-Marie Heegaard

Harald S. Hansen, Janine M. Traulsen, Lene Jørgensen, Harrie Boonen, Eva Bøge, Anne-Marie Heegaard DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Harald S. Hansen, Janine M. Traulsen, Lene Jørgensen, Harrie Boonen, Eva Bøge, Anne-Marie Heegaard MØDEREFERAT 17. JUNI 2015 Forum Studienævnet

Læs mere

Sted: Mødesal A på School of Pharmaceutical Sciences (Pharma School) på SUND.

Sted: Mødesal A på School of Pharmaceutical Sciences (Pharma School) på SUND. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T ( P H A R M A S C H O O L ) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BK-STN mødet 18.06.2012 pkt. 4 og 5 M Ø D E R E F E R A T Forum: BK-studienævnet

Læs mere

Reduktion i brugen af ekstern censur

Reduktion i brugen af ekstern censur Reduktion i brugen af ekstern censur Udmelding fra Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber på SUND KU Møde med censorformandskabet for de farmaceutiske uddannelser 6. juni 2016 Processen 17/9-15:

Læs mere

Møde afholdt: Torsdag den 15. marts 2012 (ordinært møde) fra kl kl

Møde afholdt: Torsdag den 15. marts 2012 (ordinært møde) fra kl kl DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET M Ø D E R E F E R A T - P K T. 3 O G 4 T I L M Ø D E T D E N 2 6. 0 4. 2 0 1 2 Forum: BK-studienævnet ved School of Pharmaceutical Sciences, SUND

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 20. februar 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen,

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015 Referat af 7. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2015 kl 13.00-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 147 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Professor Torsten Iversen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Helene Nørrelund (under pkt 3 og 8-16), Lise Terkildsen (referent)

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Helene Nørrelund (under pkt 3 og 8-16), Lise Terkildsen (referent) Møde den: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 238, Victor Albeck-bygningen, Vennelyst Boulevard 4 Ph.d.-udvalgsmøde Referat Til stede: Christian Kanstrup Holm, Birgitte Mønster Christensen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science:

Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science: Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science: Michael Ignatieff Schwartzbach Birgit Olesen Hanne Birgit Schiøtt Michael Hassing Kristensen Jens Carsten Jantzen Bent Odgaard Mads

Læs mere

Mødesal A, Universitetsparken 2, 2100 København Ø

Mødesal A, Universitetsparken 2, 2100 København Ø D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer: Harald S. Hansen, Ole J. Bjerrum, Susanne Kaae, Eva Horn Møller, Tine Worm Damgaard,

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 26. oktober 2015, kl. 12.00 14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt REFERAT Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Naturstofkemi/medicinalkemi/organisk (prioriteret) (prioriteret)

Naturstofkemi/medicinalkemi/organisk (prioriteret) (prioriteret) Til Akademisk Råd 7. november 2006 J.nr. 06-615-4 Ref. MWJ Vedrørende forslag til stipendieområder i forbindelse med opslag af ph.d.- stipendier pr. 1. april og 1. oktober 2007 Nedenstående forslag til

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

Dagsorden MOLMED

Dagsorden MOLMED Møde den: 21. april 2017 1520-730 Tidspunkt: kl. 10.00-12.00 Studienævnsmøde for MOLMED Dagsorden 2-2017 MOLMED Dato: 21. april 2017 Side 1/5 Deltagere: Finn Skou Pedersen Jacob Giehm Mikkelsen Malene

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Side 1 af 6. Iben Treebak

Side 1 af 6. Iben Treebak Side 1 af 6 Iben Treebak Fra: Karen Hørlyk [kah@regadvize.com] Sendt: 1. juli 2005 03:13 Til: 'Lars_Hovgaard'; nj@dfuni.dk Cc: 'Iben Treebak'; 'Ilse Fjalland' Emne: MIND Modul F-8108 Drug Regulatory Affairs

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 12. april 2017 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen (KB), Judith Kuntsche (JK), Lisbeth

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. MARTS 2013 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 6. marts 2013 Sted: ØF

Læs mere

MPRA FACULTY OF PHARMACEUTICAL SCIENCES STUDIEORDNING FOR MASTER OF PHARMACEUTICAL REGULATORY AFFAIRS

MPRA FACULTY OF PHARMACEUTICAL SCIENCES STUDIEORDNING FOR MASTER OF PHARMACEUTICAL REGULATORY AFFAIRS FACULTY OF PHARMACEUTICAL SCIENCES UNIVERSITY OF COPENHAGEN STUDIEORDNING FOR MASTER OF PHARMACEUTICAL REGULATORY AFFAIRS Studieordning for Master of Pharmaceutical Affairs Studieordningen er fastsat i

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Hvad sker der med ph.d. erne fra FARMA?

Hvad sker der med ph.d. erne fra FARMA? Hvad sker der med ph.d. erne fra FARMA? Flemming Steen Jørgensen, Ph.d.-skoleleder og og Marianne W. Jørgensen, Ph.d.-administrationen, Det Farmaceutiske Fakultet, Københavns Universitet 82% af de ph.d.-uddannede

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC).

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC). Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Workshop C: Forskningslignende opgaver i biologiske og kemiske fag

Workshop C: Forskningslignende opgaver i biologiske og kemiske fag Workshop C: Forskningslignende opgaver i biologiske og kemiske fag Forskningsbaseret undervisning Karla Frydenvang, lektor, PhD Institut for Medicinalkemi Farmaceutisk Fakultet, Københavns Universitet

Læs mere

Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul)

Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul) Procedureansvarlig

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014.

Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014. Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014. Deltagere: Achim Schroll (AS), Christian F. Sommerlund (CFS), Rikke Berntsen (RB), Michaela Grodon Klitte (MGK), Hans Christian Petersen (HCP),

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 20. maj 2016 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Ole

Læs mere

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl Odontologisk studienævn Referat fra møde i studienævnet Onsdag den 26. januar 2005 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Referat og sekretær: Afbud. Eigil Kirkegaard (formand),og Dorte Haubek (næstformand),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. august 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Sagsnotat K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T 26.

Sagsnotat K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T 26. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Sagsnotat 26. JANUAR 2018 Vedr. Overgangsordning mellem 2010 og 2018 kandidatstudieordningerne

Læs mere

Fraværende efter afbud: John Erik Hansen, Helle Cecilie Fabricius Møller, Svana Ævarsdottir

Fraværende efter afbud: John Erik Hansen, Helle Cecilie Fabricius Møller, Svana Ævarsdottir Referat af møde i Studienævnet for uddannelserne ved Det Tekniske Fakultet, tirsdag d. 11. marts kl. 12.30-15.30 i mødelokale 1, Niels Bohrs Allé 1, Odense Til stede: Erik Nielsen, Birgitte Lilholt Sørensen,

Læs mere

Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber.

Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber. Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber. Nærværende rammer beskriver evalueringsplaner og praktiske anliggender, der er aftalt mellem studienævn, Institut for Farmaci,

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Mødes holdes hos OJ Electronics A/S, Stenager 13B, 6400 Sønderborg Mødedeltagere: DI-repræsentanter

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i farmaci, 2010

Studieordning for bacheloruddannelsen i farmaci, 2010 Studieordning for bacheloruddannelsen i farmaci, 2010 Juli 2010 Studieordningen er fastsat i henhold til Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udviklings Bekendtgørelse af 29. juni 2010 om bachelor-

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Mandag den 17. december 2018 kl. 10.30-12.00 Bygning 2631 lokale K104 Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Vicestudieleder Anton Pottegård Faglig vejleder (SUND) Cathrine Simone Kahya Studievejledningen (NAT) Rune Wulff Christensen

Vicestudieleder Anton Pottegård Faglig vejleder (SUND) Cathrine Simone Kahya Studievejledningen (NAT) Rune Wulff Christensen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 03. januar 2019 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 13. december 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565501299 Sted Inviterede

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sekretariatet orienterer 3. Bestyrelsens arbejde i 2015 4. Årsrapport 5. Symposium 2015 6. Kendskab

Læs mere

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Kamille Smidt Rasmussen, Torben Sigsgaard, Thomas Vorup-Jensen, Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent)

Øvrige: Lise Wogensen Bach, Kamille Smidt Rasmussen, Torben Sigsgaard, Thomas Vorup-Jensen, Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent) Møde den: 9. december 2015, kl. 14.00-17.00 Mødelokale 1.1, AU Konference center, Fredrik Nielsens Vej 2-4 Ph.d.-udvalgsmøde Dagsorden Deltagere: Christian Kanstrup Holm, Birgitte Mønster Christensen,

Læs mere