Bestyrelsen skal, for at leve op til teksten i 2, arbejde efter følgende program:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen skal, for at leve op til teksten i 2, arbejde efter følgende program:"

Transkript

1 Vedtægter Landsforeningens område Landsforeningen Dansk Laborant-Forening er tilknyttet HK/Danmark, og ethvert medlem af DL-F er således også medlem af HK. Landsforeningens område er fastsat af hovedbestyrelsen. Dansk Laborant-Forening har hjemsted i København. 2. Landsforeningens formål I samarbejde med de faglige sektorer i Forbundet og gennem afdelingerne: - At sikre de faglige og politiske interesser for medlemmer af DL-F. Bestyrelsen skal, for at leve op til teksten i 2, arbejde efter følgende program: På det faglige område: - At foranledige, at gældende overenskomster, aftaler og love kendes, følges og benyttes. - At arbejde på forbedringer af bestående overenskomster, aftaler og love. - At arbejde for at fremme både de fysiske og psykiske faktorer, der skaber trivsel på arbejdspladserne. - At medvirke til medindflydelse og medbestemmelse i virksomhederne. - At fremme medlemmernes uddannelsesmuligheder, herunder grunduddannelse, kompetencegivende efteruddannelse og videreuddannelse. - At vejlede og rådgive medlemmerne om personlig løn, herunder at tilvejebringe materiale til brug ved forhandlinger bl.a. lønstatistik. På det organisatoriske område: - At sikre organisationen så stor styrke som muligt ved at foranledige, at alle laboratoriefunktionærer og studerende/praktikanter er medlemmer af Dansk Laborant-Forening. - At fremme kontakten mellem medlemmerne og organisationen og blandt medlemmerne indbyrdes. - At fremme samarbejdet med andre klubber og faggrupper, som HK/LO har grænse- eller samarbejdsaftale med. 3. Landsforeningens struktur 1) Arbejdspladsklubber (klub for samtlige medlemmer på en arbejdsplads). 2) Brancheklubber (fællesklub for samtlige medlemmer af landsforeningen) under en eller flere HK-afdelinger og i samarbejde med disse). 4. Delegeretmøde 1) Landsforeningens øverste myndighed er delegeretmødet. 2) Delegeretmødet afholdes ordinært hvert 3. år. 3) På delegeretmødet aflægges beretninger fra bestyrelsen og nedsatte udvalg samt medlemmer (valgte/udpegede), som repræsenterer DL-F udadtil. Endvidere fremlægges regnskab og foretages valg til bestyrelsen, som gælder for 3 år.

2 4) Ekstraordinært delegeretmøde kan indkaldes af bestyrelsen og skal indkaldes, når mindst 10 pct. af landsforeningens medlemmer stiller skriftligt, motiveret forslag herom, eller HK/Danmark ønsker det. 5) Indkaldelse til ordinært delegeretmøde sker med mindst 3 måneders varsel gennem LABORANTEN, til tillidsrepræsentanter, brancheklubberne og HK-afdelingerne. Indkaldelse til ekstraordinært delegeretmøde kan ske med kortere varsel til tillidsrepræsentanterne, brancheklubberne og HK-afdelingerne. 6) Forslag til behandling på delegeretmødet skal indsendes senest 2 måneder før mødet afholdes. Hvis der i den efterfølgende delegeretperiode afholdes sektorkongresser eller HK-kongres, hvortil DL-F kan indsende forslag, skal det af indkaldelsen til DL-F's delegeretmøde fremgå, at der kan stilles forslag til disse. 7) Dagsorden, beretninger, regnskab og afskrift af eventuelle indkomne forslag tilsendes de valgte delegerede senest 1 måned før delegeretmødet. 5. Valg af delegerede 1) Inden for hver brancheklub vælges delegerede efter følgende retningslinier: under 100 medlemmer vælges 2 delegerede medlemmer vælges 3 delegerede medlemmer vælges 4 delegerede medlemmer vælges 5 delegerede Ved 301 medlemmer og derudover, samt i afdelinger uden brancheklub vælges delegerede kun efter medlemstal, der opgøres 8 måneder før delegeretmødet. Umiddelbart efter opgøres et fordelingstal for brancheklubber og afdelinger ud fra: Antal medlemmer i Dansk Laborant-Forening/antal delegerede ifølge regelsæt for landsklubber/landsforeninger og tillidsrepræsentantkollegier, og dette er lig med det medlemstal, der svarer til én delegeret. Der vælges én delegeret for hvert påbegyndt medlemstal, der svarer til én delegeret. 2) De delegerede skal anmeldes til Dansk Laborant-Forening mindst 2 måneder før delegeretmødets afholdelse. 3) Landsforeningens bestyrelse inkl. 1. suppleanten er selvvalgte til delegeretmødet. 4) Brancheklubberne fastsætter i egne vedtægter regler for valg af delegerede. 6. Bestyrelse og revisorer 1) Bestyrelsen består af 9 medlemmer. 2) På delegeretmødet vælges formand, 2 næstformænd, 6 bestyrelsesmedlemmer og 6 suppleanter. Formandskabet skal repræsentere de 3 hovedoverenskomstområder; privat, stat og kommunal. I tilfælde af mangel på kandidater kan delegeretmødet beslutte at dispensere således at der kun bliver 1 næstformand og, at der i stedet vælges 7 bestyrelsesmedlemmer. Ved afgang konstituerer bestyrelsen sig. 3) Valgbare er alle erhvervsaktive medlemmer af DL-F, dog ikke medlemmer på frikontingent eller forbundsansatte. 4) Valg af formand og bestyrelsesmedlemmer skal meddeles HK/Danmark. 5) På delegeretmødet vælges 2 kritiske revisorer og 2 kritiske revisorsuppleanter.

3 6) Der afholdes mindst 4 bestyrelsesmøder om året. Den til enhver tid værende 1. suppleant deltager i bestyrelsesmøderne med taleret, men uden stemmeret. 7) Landsforeningens formand indkalder til ekstraordinært bestyrelsesmøde, som kan begæres afholdt, når 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det. 7. De valgtes opgaver 1) Formanden/næstformændene repræsenterer landsforeningen over for HK/Danmark, og sammen med den af forbundet udpegede faglige sekretær repræsenterer formanden/næstformændene i alle forhold landsforeningen over for arbejdsgiverne. 2) Bestyrelsen udpeger af sin midte 1 person til at repræsentere sig ved HK's kongresser. 3) Der føres et udvidet mødereferat, der i kopi sendes til bestyrelsen. De godkendte referater tilsendes brancheklubberne og - efter regler fastsat af bestyrelsen - andre interesserede. 4) Orientering fra bestyrelsesmøder om bestyrelsens beslutninger bringes i DLF s medier til orientering for medlemmer af brancheklubberne, projektgruppemedlemmerne, tillidsrepræsentanterne og afdelingerne hurtigst muligt efter bestyrelsesmødet. 8. Forhandlingsregler m.v. 1) Landsforeningen må i alle tilfælde, hvor den tager spørgsmål op, handle i fuld forståelse med HK/Danmark. 2) Faglige sager søges løst gennem lokale forhandlinger af tillidsrepræsentanten/klubben. Fører forhandlingerne ikke til et tilfredsstillende resultat, videregives sagen til afdelingen. Kan afdelingen ikke opnå et tilfredsstillende resultat, videregives sagen til Forbundet/Dansk Laborant-Forening. 3) Når sagen er overgivet til Forbundet, må landsforeningen eller dens medlemmer ikke indgå på noget forlig med virksomheden uden først at have indhentet Forbundets godkendelse. 4) I forhandlingerne vedrørende sager af principiel karakter deltager landsforenings formand eller dennes stedfortræder sammen med den af Forbundet udpegede faglige sekretær. 5) I spørgsmål om indgåelse af overenskomster eller opsigelse af bestående overenskomster samt iværksættelse og afslutning af konflikter er HK/Danmarks hovedbestyrelse - under ansvar for kongressen - øverste myndighed. 6) Alle i landsforeningen forekommende, i nærværende vedtægt ikke omtalte forhold, gøres til genstand for forhandling mellem HK/Danmark og Dansk Laborant- Forening. 7) Overenskomstkrav Forud for overenskomstforhandlingerne indkalder DL-F overenskomstkrav fra medlemmer, klubber og brancheklubber. 8) I år forud for overenskomstforhandlingerne opfordrer DL-F i samarbejde med HK afdelinger og sektorer, tillidsrepræsentanterne til at møde op på de respektive regionalmøder. På regionalmøderne drøftes forslag og overordnede politikker vedrørende den kommende overenskomstforhandling. Medlemmer af DLF s forhandlingsudvalg udpeges af de relevante udvalg i DL-F, og DL-F s bestyrelse udpeger de resterende deltagere.

4 DL-F's formand/næstformænd er fødte medlemmer af forhandlingsudvalget. Såfremt et sektorbestyrelsesmedlem også er medlem af DL-F, tilstræbes det at denne også tilknyttes det af DL-F nedsatte forhandlingsudvalg, for den pågældende sektor. Forhandlingsudvalgene foretager i samråd med DL-F's bestyrelse den endelige prioritering af kravene, som herefter meddeles klubber og brancheklubber. Forhandlingsudvalgene deltager i forhandlingerne på deres respektive områder i den udstrækning, det er muligt. 9) Efterbehandling Efter opnået forhandlingsresultat/forlig udarbejder forhandlingsudvalget et notat, hvor resultatet/forliget gennemgås. Notatet tilsendes klubberne og brancheklubberne hurtigst muligt og senest inden modtagelse af urafstemningsmaterialet. Brancheklubberne kan på anmodning få en repræsentant fra forhandlingsudvalget til at gennemgå resultatet/forliget inden for det specielle laborant forlig. 9. Kontingent Økonomi Landsforeningen modtager et tilskud efter de af HK/Danmarks fastsatte retningslinjer. 10. Blad 1) Landsforeningen udgiver et fagblad under navnet LABORANTEN. Fagbladet LABO- RANTEN udsendes mindst 10 gange pr. år. 2) Fagbladet LABORANTEN redigeres af et redaktionsudvalg. Redaktionsudvalget nedsættes af bestyrelsen efter foregående annoncering i LABORANTEN. Udvalget består af 7 medlemmer, bestyrelsen kan dog dispensere herfra. 3) Bestyrelsen udpeger desuden af sin midte et medlem, som ansvarshavende redaktør, samt en suppleant for den ansvarshavende redaktør. 11. Møder for brancheklubrepræsentanter og medlemmer 1) Bestyrelsen afholder i delegeretperioden mindst 2 møder for brancheklubberne. Endvidere skal der afholdes møde for brancheklubrepræsentanter, når 1/3 af brancheklubberne begærer dette. 2) Der afholdes medlemsmøder efter behov. Medlemsmøderne indkaldes af bestyrelsen eller projektgrupperne. Hvis en projektgruppe indkalder til møde, skal det godkendes af bestyrelsen. Ved disse møder gælder HK/Danmarks udvalgsregler om geografisk-, køns- og arbejdspladsfordeling. 12. Udvalg 1) Landsforeningen har 2 faste projektgrupper: dækkende arbejdsmiljø- og uddannelse. Herudover nedsætter bestyrelsen projektgrupper efter behov, eller når delegeretmødet træffer beslutninger herom. 2) Projektgrupperne nedsættes af bestyrelsen efter foregående annoncering i LABORANTEN og/eller andre relevante medier. Projektgrupperne består af 7 medlemmer, bestyrelsen kan dog dispensere herfra. Medlemmer af rådgivende råd og udvalg med tilknytning til DL-F har ret til at deltage i uddannelses projektgruppens møder.

5 3) Projektgrupperne består af max 7 medlemmer. Bestyrelsen kan dog dispensere herfra. 4) Bestyrelsen udpeger af sin midte 1 medlem og en suppleant til hvert af de nedsatte projektgrupper. Af samme kreds udpeges desuden en suppleant for det faste medlem. 5) Projektgrupperne er ansvarlige over for bestyrelsen. Bestyrelsen og projektgrupperne udarbejder i fællesskab handlingsplaner for grupperne. Projektgrupperne konstituerer sig selv. 6) Antallet af møder og mødestrukturen planlægges af bestyrelsen i samarbejde med projektgrupperne. 7) Projektgruppernes referater tilsendes bestyrelsen. Orientering om projektgruppernes arbejde bringes i LABORANTEN og/eller andre relevante medier. 8) Projektgrupperne kan, efter aftale med bestyrelsen, afholde arrangementer for medlemmerne. 13. Diæter og rejseudgifter Ved møder hvor Forbundet afholder udgifterne, godtgøres diæter og rejseudgifter efter de af HK/Danmarks hovedbestyrelse fastsatte regler. 14. Lovændringer og opløsning 1) Alle beslutninger vedtages med simpel stemmeflerhed. Til ophævelse af landsforeningen fordres dog 2/3 majoritet af de tilstedeværende afgivne stemmer. 2) Landsforeningens ophævelse og ændring i vedtægterne kan kun ske på et delegeretmøde og med HK/Danmarks sanktion. 3) I tilfælde af nedlæggelse af landsforeningen tilfalder foreningens formue primært HK/Danmark, med mindre landsforeningen sammenlægges eller inkorporeres i en anden forening/klubdannelse under HK/Danmark. I så fald overtager HK/Danmark eller den anden landsforening/landsklub landsforeningens aktiver og passiver. Formuen kan ikke blive genstand for deling mellem landsforeningens medlemmer. Vedtaget på delegeretmøde i Dansk Laborant-Forening den 31. marts-1. april 2012 og godkendt af hovedbestyrelsen i HK med følgende påtegnelse: Nedenstående ændring i 7, stk. 6 (efter de ny vedtægter stk. 5), som blev vedtaget på delegeretmødet ER SLETTET De kritiske revisorer gennemgår kritisk bilag efter regnskabsårets afslutning samt forud for hvert delegeretmøde; desuden har HK/Danmark ret til mellem delegeretmøderne at foretage revision og kasseeftersyn. På baggrund af udtalelse fra Juridisk Kompetencecenter, som siger: Årsagen er, at ændringen vil medføre, at Dansk Laborant-Forenings revisorer fremover alene skal foretage en kritisk gennemgang af bilag og ikke længere en kritisk revision. Begrundelsen er efter det oplyste, at der foretages revision ved regnskabernes fremsendelse til HK/Privat og at det vil være ressourcebesparende, hvis revisorerne begrænses til kritisk gennemgang af bilagene. Det er Juridisk Kompetencecenters opfattelse, at regnskaberne bør forelægges delegeretmødet i foreningen i revideret stand, for at give delegeretmødet mulighed for at forholde sig til evt. revisionspåtegninger.

Blad 2/ INDSTIK - VEDTAEGTER 24 - INDSTIK - Vedtagter_endelig

Blad 2/ INDSTIK - VEDTAEGTER 24 - INDSTIK - Vedtagter_endelig DL-F Vedtægter 2015 2018 1. Landsforeningens område Landsforeningen Dansk Laborant-Forening er tilknyttet HK Danmark, og ethvert medlem af DL-F er således også medlem af HK. Landsforeningens område er

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

Vedtægter for hk grafisk kommunikation Revideret 26. april ordinære delegeretmøde

Vedtægter for hk grafisk kommunikation Revideret 26. april ordinære delegeretmøde Vedtægter for hk grafisk kommunikation Revideret 26. april 2014 6. ordinære delegeretmøde 01 Landsforeningens navn 1. HK grafisk kommunikation. 02 Landsforeningens område 1. Landsforeningen HK grafisk

Læs mere

Sektorlove Kongres 2016

Sektorlove Kongres 2016 Sektorlove Kongres 2016 1 HK HANDEL henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 HK HANDEL holder kongres hvert fjerde år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. Der skal

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HK KLUB NORDDJURS KOMMUNE

VEDTÆGTER FOR HK KLUB NORDDJURS KOMMUNE VEDTÆGTER FOR HK KLUB NORDDJURS KOMMUNE Revideret 05.03.14 2 Vedtægt for HK-klubben Klubbens navn: HK Klub Norddjurs Kommune Klubbens område: HK medarbejdere ansat ved Norddjurs Kommune 1 Område og formål

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Kastrup 2019 1 Indhold 1. NAVN..... 3 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 3 3. FORMÅL... 3 STK. 2. Faglige opgaver... 3 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 3 4. FORHANDLINGSREGLER

Læs mere

HK/KOMMUNAL STANDARDVEDTÆGT FOR KLUBBER UNDER HK/KOMMUNAL

HK/KOMMUNAL STANDARDVEDTÆGT FOR KLUBBER UNDER HK/KOMMUNAL HK/KOMMUNAL STANDARDVEDTÆGT FOR KLUBBER UNDER HK/KOMMUNAL 2002 Varenummer 4409020002 2 Vedtægt for HK-klubben Klubbens navn: Klubbens område: Vedtaget på klubgeneralforsamlingen den Dirigent Tillidsrepræsentant

Læs mere

HK/kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. Standardvedtægt

HK/kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. Standardvedtægt HK/kommunal og Dansk Socialrådgiverforening (endelig udgave - sprogligt revideret 2010) Standardvedtægt for fællesklubber under HK/Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening 2002 1 Vedtægter for fællesklubber

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter. for. HK-klubben ved Aalborg Universitet

Vedtægter. for. HK-klubben ved Aalborg Universitet Vedtægter for HK-klubben ved Aalborg Universitet Klubben er det redskab, der skal sikre det enkelte medlem det størst mulige udbytte af sin organisation ' 1: Stk. 2: HK-klubbens formål HK-klubbens formål

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller 1. Hjemsted Randers Idrætshaller er en selvejende institution med hjemsted i Randers. 2. Formål Institutionens formål er at drive idrætslokaler/ anlæg i Randers kommune, at etablere eller virke for etablering

Læs mere

HK/PRIVAT LOVE NOVEMBER 2011

HK/PRIVAT LOVE NOVEMBER 2011 HK/PRIVAT LOVE 6.-8. NOVEMBER 2011 1 HK/Privat henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 HK/Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel.

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation S. 1 Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er

Læs mere

VI BINDER DANMARK. sammen LOVE /PRIVAT 3. ORDINÆRE KONGRES NOVEMBER 2015 KOLDING

VI BINDER DANMARK. sammen LOVE /PRIVAT 3. ORDINÆRE KONGRES NOVEMBER 2015 KOLDING VI BINDER DANMARK sammen LOVE /PRIVAT 3. ORDINÆRE KONGRES 1. - 3. NOVEMBER 2015 KOLDING HK/Privat henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 1 2 HK/Privat afholder sektorkongres hvert

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen).

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). LO Silkeborg - Favrskov 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). 1.2 Foreningen er en lokal sektion under LO Danmark. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd 1 NAVN OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Erhvervsråd med hjemsted i Ringkøbing Skjern kommune. 2. Formålet med Ringkøbing Fjord Erhvervsråds arbejde

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Vedtægter for HK/Sjælland.

Vedtægter for HK/Sjælland. Vedtægter for HK/Sjælland. Afsnit 1 - Navn og formål. 1. Stk. 1. Foreningens navn er HK Danmark, Sjælland afdeling (HK/Sjælland) med afdelingssektorerne HK/Handel, HK/kommunal, HK/Stat og HK/Privat, hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Vedtægter for Leverforeningen April 2014

Vedtægter for Leverforeningen April 2014 Vedtægter for Leverforeningen April 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Leverforeningen. Landsforeningen for leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Landsforeningens hjemsted

Læs mere

Love for HK Privat. Stk. 1 HK Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel.

Love for HK Privat. Stk. 1 HK Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. HK Privat henhører under HK Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. HK Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. 1 2 Der afholdes ekstraordinær sektorkongres,

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

Klubbens vedtægt skal godkendes på en generalforsamling og efterfølgende af afdelingssektoren.

Klubbens vedtægt skal godkendes på en generalforsamling og efterfølgende af afdelingssektoren. Minimumsbestemmelser for klubvedtægter pr. 19. april 2017 Enhver klub under HK Kommunal skal fastsætte en vedtægt, der indeholder bestemmelser om medlemskreds og medlemmernes mulighed for indflydelse,

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune som vedtaget på den stiftende generalforsamling den 12. december 2006, og med ændringer vedtaget på generalforsamling den 25. marts 2009. Navn og hjemsted 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening Vedtægter Helsinge Skytte- og Idrætsforening Version 7 Udarbejdet 10. Februar 2016 Vedtaget 23. Februar 2016 Vedtægter for Helsinge Skytte- og Idrætsforening 1. Foreningens navn. Foreningens navn er Helsinge

Læs mere

Love og forslag HK HANDELs Sektorkongres 2016

Love og forslag HK HANDELs Sektorkongres 2016 1 HK HANDEL henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 HK HANDEL holder kongres hvert fjerde år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. Der skal afholdes ekstraordinær forbundssektorkongres,

Læs mere

HK STATS FORBUNDSSEKTORLOVE 2016

HK STATS FORBUNDSSEKTORLOVE 2016 HK STATS FORBUNDSSEKTORLOVE 2016 1. HK STATS HJEMSTED HK Stat er den statslige forbundssektor af HK Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2. HK STATS OMRÅDE Ethvert medlem af forbundet, der er beskæftiget

Læs mere

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI)

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) Sammenslutningens navn og hjemsted: Navn er: Sammenslutning af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark Hjemsted er Odense

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LEVERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR LEVERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR LEVERFORENINGEN FEBRUAR 2018 Navn, Hjemsted og Formål 1 Foreningens navn er: Leverforeningen. Landsforeningen for leversyge, levertransplanterede og deres pårørende. Landsforeningens hjemsted

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND Ballerup-Furesø-Herlev. Stk. 2. SIND Ballerup-Furesø-Herlev er lokalafdeling af SIND Landsforeningen

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn

Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Haandværkerforeningens hjemsted er København. Formål 2 Haandværkerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Træsektionen

Vedtægter for Træsektionen Vedtægter for Træsektionen INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse,

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPAR NORD KREDS

VEDTÆGTER FOR SPAR NORD KREDS 1 Kredsens navn Kredsens navn er Spar Nord Kreds, der udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Aalborg Kommune 2 Formål Kredsens formål er at

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN

VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Distriktsforeningen af menighedsråd i København 2 Distriktsforeningens hjemsted er provstierne:

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider Vedtægter for SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling 2014 Side 1 af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Hillerød/Allerød. Lokalafdelingen dækker Hillerød og Allerød kommuner.

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er SAFU med binavnene Samarbejdende Funktionærforeninger og Sammenslutningen af Funktionærer. SAFUs hjemsted er København.

Læs mere

VEDTÆGTER. LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE. Faglig Fælles Forbund 3F.

VEDTÆGTER. LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE. Faglig Fælles Forbund 3F. VEDTÆGTER for LANDSKLUBBEN af TAGDÆKKERE under Faglig Fælles Forbund 3F. 1 Landsklubbens formål er, at samle alle tagdækkere i Danmark til fælles optræden i forbindelse med de sikkerheds og miljømæssige

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl. 11 13.45 Sted: Hovedbygningen, Aulaen, Ndr. Ringgade 4, 8000 Aarhus C Dagsorden: Velkommen 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Akademisk Skytteforening (AS)

Vedtægter for Akademisk Skytteforening (AS) Vedtægter for Akademisk Skytteforening (AS) Udgave 2013 Navn og formål 1 stk. 1: Akademisk Skytteforening er en national og upolitisk forening stiftet 4. april 1861. stk. 2: Dens formål er at styrke og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

HK Kommunals forbundssektorlove Vedtaget på HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016

HK Kommunals forbundssektorlove Vedtaget på HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 HK Kommunals forbundssektorlove Vedtaget på HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Navn og medlemmer ( 1-2) 1 HK Kommunal hører under HK Danmark med hjemsted i Københavns

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014.

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014. Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014 Vedtægter Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen

Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup. Telefon 36 75 30 88 E-mail: admin@hjernesagen.dk 1. Navn og hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN. 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen.

VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN. 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen. VEDTÆGTER ASSURANDØR KREDSEN KREDSENS NAVN OG HJEMSTED 1. Kredsens navn er Assurandør Kredsen. Stk. 2. Assurandør Kredsen er en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 2.

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

01: NAVN OG HJEMSTED Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed DANSK AMATØR TEATER SAMVIRKE (DATS), 6230 Rødekro.

01: NAVN OG HJEMSTED Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed DANSK AMATØR TEATER SAMVIRKE (DATS), 6230 Rødekro. DATS Vedtægter 01: NAVN OG HJEMSTED Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed DANSK AMATØR TEATER SAMVIRKE (DATS), 6230 Rødekro. 02: FORMÅL Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed DANSK AMATØR TEATER SAMVIRKE

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme pr. 31.3.2014 Side 1 af 7 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Turisme med binavnene Ringkøbing Fjord Turismecenter og Destination Ringkøbing

Læs mere

GENERALFORSAMLING 10 Valg af repræsentanter til Træsektionens generalforsamling 11 Generalforsamling

GENERALFORSAMLING 10 Valg af repræsentanter til Træsektionens generalforsamling 11 Generalforsamling august 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted 2 Formål MEDLEMMERNE 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Eksklusion 6 Kontingent BESTYRELSEN 7 Bestyrelsen 8 Spærreregler, aldersgrænse, genvalg,

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark

Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark V E D T Æ G T E R pr. 23.09.2011 1 Formål Fonden for KFUMs Soldatermission i Danmark har som formål på den evangelisk-lutherske folkekirkes grund at arbejde blandt

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1. Navn: Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt med hjemsted i Nyborg. 2. Formål: 1. Dansk Skoleidræt har som mål at fremme folkesundheden ved:

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål 1.1 Foreningens navn er Periamma. Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1.2 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Periamma er en uafhængig non-profit forening. 2.2 Periammas formål

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER 1.1 NAVN: Klubbens navn er ODENSE SKØJTEKLUB (OSK) 1.2 FORMÅL: Klubben dyrker skøjteløb (og de til enhver tid hørende aktiviteter under Dansk Skøjte Union) og arbejder for at

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1 Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Foreningens

Læs mere

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter.

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter. VEDTÆGTER for SÆBY OG OMEGNS JAGTFORENING (stiftet den 24. april 1933) Under DANMARKS JÆGERFORBUND 01.0 Foreningens navn er Sæby og Omegns Jagtforening med hjemsted i Frederikshavn og Sæby gammel Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter

Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter Bilag til punkt 6.1 til Danske Kreds generalforsamling 23.maj 2019 Nuværende bestemmelse Forslag til ny bestemmelse Kommentar 1.1 Kredsens navn er Danske

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Vedtægt for Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Stiftet den 15. november 1927 1. Navn og hjemsted. Stk. 1, Foreningens navn er Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune. Stk. 2, Foreningens hjemsted

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Vedtægter for Foreningen CCC

Vedtægter for Foreningen CCC Vedtægter for Foreningen CCC Indhold Navn og tilhørssted... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Kontingent... 4 Bestyrelse... 5 Hæftelse... 6 Formue... 6 Regnskab og revision... 7 Generalforsamling... 7 Indkaldelse...

Læs mere