Vi præsenterer 15 kompetente danske underleverandører til norsk industri

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi præsenterer 15 kompetente danske underleverandører til norsk industri"

Transkript

1 Vi præsenterer 15 kompetente danske underleverandører til norsk industri september 2012 Center for Underleverandører og Danmarks Ambassade i Oslo præsenterer i denne brochure et stærkt netværk af 15 nuværende og potentielle underleverandører til den norske industri. Dansk Fællesstand på Den Tekniske Messen september 2012 Telenor Arena - Oslo Danmarks Ambassade i Oslo Handelsafdelingen Tel.: Fax: Center for Underleverandører Birk Centerpark 40 DK-7400 Herning Tel.: Formålet med brochuren og vores fællesstand på Den Tekniske Messen i Oslo er at skabe gensidige forretningsmuligheder i både Norge og Danmark. Vi er meget glade for denne lejlighed til at præsentere en række af Danmarks mest kompetente og visionære underleverandørvirksomheder. Og vi håber, at der gensidigt kan knyttes mange givtige bånd og aftaler mellem dansk og norsk erhvervsliv på Den Tekniske Messen. Velkommen på CFU s stand L06. Med venlig hilsen, Henrik Petersen Handelsråd leder af handelsafdelingen, Danmarks Ambassade i Oslo Medfinansieret af:

2 Hos Danmarks Ambassade i Oslo tilbyder vi bl.a. at etablere kontakt og samarbejde imellem danske og norske virksomheder med henblik på at fremme dansk eksport af varer og tjenester til Norge. Norske og danske virksomheder har en historisk tradition for et tæt og godt samarbejde, hvor man i fællesskab løser større og mindre opgaver på en både rationel og udviklingsfremmende måde. Vi ser med forventning frem til at blive kontaktet og få lejlighed til at uddybe de mange muligheder og tjenester, de danske deltagere kan tilbyde Dem og Deres virksomhed. I denne brochure kan De se en præsentation af de 15 danske underleverandørvirksomheder, som har valgt at lave en fællesstand på Den Tekniske Messen. De kan også se en præsentation af gruppen på Danmarks Ambassade i Oslo Handelsafdelingen N-0244 Oslo Tel.: Fax:

3 Center For Underleverandører er en dansk samarbejdspartner for underleverandører med hensyn til vækst, forretningsudvikling, netværk og samhandel mellem virksomheder i både ind- og udland. Det er bl.a. vores opgave at give underleverandørerne en styrkeposition i forhold til kunderne. Her kan blandt andet netværksdannelse være med til at sikre et afgørende forspring i konkurrencen og bidrage med væsentlige nye kompetencer i forhold til kunderne. CFU fungerer som den uafhængige igangsætter, der samler virksomheder, som ønsker samarbejdspartnere til løsning af konkrete opgaver. Vi har i samarbejde med Danmarks Eksportråd, de danske ambassader og mange danske virksomheder gennemført en lang række eksportprojekter. Blandt dem har i mange år været at samle en række underleverandørvirksomheder på en fællesstand, når der afholdes underleverandørmesser på de danske nærmarkeder. Center For Underleverandører Birk Centerpark 40 DK-7400 Herning Tel.:

4 Kvisgaards Maskinfabrik A/S Kvisgaards Maskinfabrik A/S Nyholms Allé 34 DK-2610 Rødovre Tlf Fax Kvisgaards Maskinfabrik A/S blev grundlagt i 1971, og fungerer i dag som underleverandør til kunder inden for primært maskinindustrien. Vi er søsterselskab til virksomhederne Davidsen CNC i Havdrup og AB Clico-Verken, der er beliggende i Malmø, Sverige. 5-akset CNC-fræsning CNC-drejning Elektronstrålesvejsning MIG- og TIG-svejsning 3D koordinatmåling Alfa Laval FL Smidth Terma Danfysik Tetra Pak Vores speciale er fremstilling af komplekse emner i meget høj kvalitet, og vi er blandt markedets dygtigste, når det gælder snævre tolerancer. Netop kvalitet og præcision er grundlæggende værdier i vores virksomhed. Vi er både ISO 9001 og ISO certificeret. Hos Kvisgaard er dokumentation en naturlig del af moderne produktion, og en selvskreven service til vores kunder. En disciplin der kræver særlige kompetencer, integrerede rutiner og det rette udstyr. Vores sortiment af måleværktøj omfatter mere end kalibrerede enheder, deriblandt en 3D koordinatmålemaskine. Det giver os bedre mulighed for opmåling af komplekse emner. Kvisgaard kan rådgive og assistere fra idé til virkelighed, f.eks. inden for: Rådgivning i forbindelse med udvikling Produktion Kvalitetskontrol og måleteknisk dokumentation Montering, inkl. testdokumentation Indkøbs- og logistikhåndtering Vi arbejder med mange forskellige materialetyper, og har årelang erfaring med bl.a. rustfrit stål, aluminium, titan og bronzelegeringer.

5 ab METAL ab METAL Pantervej 7 DK-7700 Thisted Tlf Fax ab METAL har gennem de sidste 40 år primært beskæftiget sig med bearbejdning og produktion af højt forædlede aluminiums-produkter, og vi besidder i dag en meget høj specialviden på dette område. Aluminiumsprofiler - og plader Rørbukning/Valsning Svejsning Bearbejdning Anodisering Vi tilbyder total løsninger incl. anodisering., maling og montage af færdige aluminiums produkter. ab METAL udvikler, bearbejder og producerer aluminiumsprodukter til mange forskellige brancher handicapbranchen, Flybranchen, vindmølle, elektronikindustrien, transportsektoren, bygge- og anlægssektoren, samt laboratorieudstyr. ab METAL beskæftiger i alt ca. 80 medarbejdere, som arbejder på tre lokaliteter beliggende tæt ved hinanden i et dynamisk industriområde i Thisted i det nordvestlige Jylland. I øjeblikket eksporteres der til Schweiz, Tyskland, Holland, Polen, Sverige og Norge. Fly branchen Handicapsektoren Elektroniksektoren Bygge- og anlægssektoren Transportsektoren Vindmøllebranchen Ab Metal s spidskompetence er svejsning og rørbukning. Vi har certificerede svejsere iht EN ISO

6 Codan Rubber Danmark A/S Codan Rubber A/S Valdemarshaab 1 DK-4600 Køge Tel Fax Gummislanger Ekstruderede slanger Facon slanger Assemblies koblede slanger Dornbyggede slanger Codan Rubber Danmark A/S er en international virksomhed med samarbejdspartnere og kunder over store dele af verden. Det primære materiale vi forarbejder er gummi, men andre råmaterialer som thermoplast, plastic og metal benyttes også i fremstillingen af slanger og koblede systemer. Codan Rubber Danmark A/S tilbyder et omfattende udvalg af ekstruderede og dornbyggde slanger til brug i landbrugs sektoren, industri sektoren, medicinal sektoren, bygge sektoren, olie offshore sektoren m.fl. Et andet vigtigt marked for os er den automotive sektor, hvor vi er international leverandør af slanger og koblede systemer. Hertil produceres komplette slangesystemer, omfattende plastrør, metalrør og fittings. Programmet omfatter bla. slanger til aircondition, servostyring, oliekøling, vandkøling og brændstof. Alle vores slangetyper er fremstillet af avancerede materialer ved hjælp at opdaterede produktions- og procesteknologier. Automotiv sektor Industri sektor Medicinal sektor Bygge sektor Landbrugs sektor Vores sortiment dækker således næsten alle gummiapplikationer i en privat bil eller et erhvervskøretøj i dag, og Codan Rubber Danmark A/S er i dag en dedikeret leverandør til verdens førende bilproducenter. Codan Rubber Danmark A/S er markedsledere som OEM- og Tier-1, Tier-2 leverandør til bilbranchen og på andre industrielle markeder, og har modtaget en række priser for vores fremragende kvalitet og service.

7 REA Automatdrejning ApS REA Automatdrejning ApS Industrivej 2 DK-5450 Otterup Tlf Fax CNC-drejning- og fræsning Automatdrejning Patronarbejde Centerlesslibning REA Automatdrejning ApS har siden virksomhedens start tilbage i 1969 udviklet sig til en progressiv og moderne underleverandørvirksomhed, som i samarbejde med virksomhedens kunder fremstiller masseproducerede dreje- og fræseemner. Vi samarbejder bl.a. med nogle af de største industrivirksomheder i Danmark, men har også kunder i udlandet. Vores moderne og alsidige maskinpark med CNC- og kurvestyrende én- og flerspindelmaskiner, sikrer i forbindelse med vores ISO 9001:2008 certificerede kvalitetsstyringssystem vores kunder en høj kvalitet, stor fleksibilitet og kort leveringstid af både større og mindre serier. Den giver også mulighed for at vælge den rigtige maskine til den rigtige opgave og til den rigtige pris. Emner op til 65 mm fremstilles fra stang, mens emner over 65 mm fremstilles som patronarbejde. Danfoss Comrod Damixa Dynaudio Offshore Moderne kontrol- og produktionsstyring sikrer vores kunder den bedste kvalitet og den højeste leveringsstabilitet. Dertil kommer vores store lager af stål og metaller i standarddimensioner, som sørger for de kortest mulige leveringstider. Du kan trygt henvende dig til REA hvis du har behov for at få løst opgaver inden for rådgivning og spåntagende produktion i den rigtige kvalitet og til aftalt tid og pris.

8 Jan Bach Maskinfabrik ApS Jan Bach Maskinfabrik ApS Industrivej 20 DK-4230 Skælskør Tlf Fax Jan Bach Maskinfabrik ApS leverer kvalitetsløsninger inden for avanceret CNC fræsning og CNC drejning i materialer som aluminium, stål, rustfrit stål, plast etc. CNC-fræsning 5-akset fræsning CNC-drejning 9-akset drejning Mekanisk montage Vi kan tilbyde vore kunder både 5-akset fræsning, 9-akset drejning samt komplette leverancer inklusiv bearbejdning, overfladebehandling og montage. Vores nyeste investering er anden del af en komplet FMS-fræsecelle, som nu består af hele 2 styk 5-aksede fræsecentre der producerer som en samlet effektiv enhed. Anlægget har opnået en imponerende samlet kapacitet med sine i alt 36 paletter, 576 værktøjer og 4 opstillerstationer. FMS-cellen producerer timer i døgnet alle ugens 7 dage - både bemandet og ubemandet og giver uanede produktionsmuligheder. Kunder hos Jan Bach Maskinfabrik er sikret et 100 % engagement i opgaveløsningen. Ved udviklingsopgaver stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed, så vi i samarbejde med kunden skaber den bedste, mest målrettede og mest økonomisk løsning. Medicinalindustrien Grafisk industri Elektronikindustrien Forsvarsindustrien Satellitkommunikation Jan Bach Maskinfabrik er ISO9001:2008-certificeret og ydermere sætter vi en ære i, at yde vores kunder den bedste service. Gennem alle årene har vi kunnet udvide kundeporteføljen og har løbende investeret i den nyeste teknologi. Vi kan derfor altid levere produkter i optimal kvalitet til konkurrencedygtige priser.

9 Prodan A/S Prodan A/S Tåsingevej 1 DK-8940 Randers SV Tlf Fax Prodan A/S er en topmoderne maskinfabrik på m² med fuld krankapacitet, der tilbyder metal- og plastbearbedning. Som totalleverandør konstruerer og producerer virksomheden emner til mange forskellige formål. Metalbearbejdning Plastbearbejdning CNC-bearbejdning Pladebearbejdning Sværgods Produktionsapparaten består av både traditionelle, specielle og højteknologiske processer til metal- og plastbearbejdning, hvilket f.eks.omfatter CNC-bearbejdning, pladebearbejdning, svejsning, laserskæring, flammeskærning samt bearbejdning af støbegods- og sværgodsemner. Prodans seneste investringer omfatter bl.a. et højteknologisk automatiseret FMS anlæg med 16 paletter. Vi samarbejder i dag med en lang række kunder inden for bl.a. vindmølleindustrien, maskin- og procesindustrien, jern- og metalindustrien, forsvarsindustrien, byggeindustrien og transportindustrien. Vindmølleindustrien Jern- og metalindustrien Off-shore Byggeindustrien Forsvarsindustrien Prodan er med sin topmoderne maskinpark og en række nye produktområder for alvor på banen som totalleverandør af såvel store som små serier, prototyper og delleverancer til både større og mindre virksomheder. Vi vil til alle tider kunne opfylde kundernes krav igennem en tæt kundekontakt og konstant fokus på udvikling af egne kompetencer, produktionsapparat og netværk.

10 Fe Støberiet A/S Fe Støberiet A/S Industrivænget 12, Lind DK-7400 Herning Tlf Fax Fe Støberiet A/S har siden 1949 leveret støbegods til en lang række danske og udenlandske industrikunder. Støbegods, maskin- og håndformning Rustfrit støbegods Præcisionsstøbegods Københavnerbænke, komplette/delvise Kettlebells Vindmølleindustri Medicinal-/ levnedsmiddelindustri Landbrugsmaskiner Pumpeindustri Pejse- og kedelindustri Fe Støberiet A/S kan i dag tilbyde støbegods fra egne støberier i Tyskland og Kina, bl.a. produceret på Disamatic formmaskiner. Gennem virksomhedens koncern med produktion på egne kompetente støberier, kan Fe Støberiet A/S med rette kalde sig totalleverandør af støbegods, bl.a. inden for områderne: Kompetent og individuel rådgivning indenfor alle støbningens aspekter Sandstøbegods maskinformet eller håndformet Præcisionsstøbegods efter voksstøbemetoden Kokille- og trykstøbegods Levering af komplet færdigbearbejdet støbte emner Alle former for støbte materialer I virksomheden har vi stor fokus på hele tiden at højne loyalitet hos vores kunder. Derfor er aktiv lytning, refleksion og reaktion en struktureret proces i hele organisationen for at sikre, at kundernes respons bliver aktiveret og taget seriøst.

11 Niebuhr Gears Niebuhr Gears La Cours Vej 8 DK-7430 Ikast Tlf Fax Niebuhr Gears er Skandinaviens største og førende producent af tandhjul. Niebuhr Gears er 100 % underleverandør til industrivirksomheder, og producerer udelukkende efter kundernes tegninger og anvisninger. Tandhjul (cylindriske) Koniske tandhjul (lige og spiralskårne) Snekker og snekkehjul Ind- og udvendig spline Rømning og nottrækning Vindmølleindustrien Automobilindustrien Off shore industrien Maskinproducenter Gearproducenter Niebuhr er ordreproducerende, og fremstiller tandhjul til bl.a. maskinproducenter indenfor automobilbranchen, gearproducenter, den grafiske branche, byggebranchen, landbrugsbranchen, off shore, pumpefabrikker og vindmøllefabrikker. Mange virksomheder sørger selv for at specificere deres produktkrav, men en del efterlyser også sagkyndig assistance. Hos Niebuhr Gears står vores kompetente teknikere altid gerne til disposition med gode råd og ideer i udviklingsfasen, eller med færdigbearbejdning af eventuelle skitseforslag, beregninger af styrkeforhold m.v. Vores omfattende maskinpark består af cirka 100 CNC maskiner, hvor vi fremstiller tandhjul fra ø10mm til ø5.000mm i diameter. Maskinparken består af fuldautomatiske maskiner til masseproduktion såvel som manuelle maskiner til mindre serier, og den bliver kontinuerligt opdateret via nye investeringer i avanceret produktionsog måleudstyr. Det sikrer såvel en ensartet høj kvalitet, som konstant konkurrencedygtighed. Vi har alle nødvendige produktionsprocesser i huset, inklusiv hærdning. Vi har produktion i Danmark og Kina, hvor vi er ISO9001:2008 DNV certificeret, og beskæftiger 150 medarbejdere.

12 WILLBRANDT Gummiteknik ApS WILLBRANDT Gummiteknik ApS Finlandsgade 29 DK-4690 Haslev Tel Fax Kim Rud dir: Johnny Anekjær dir: Gummiformdele/ gummiprofiler Vibrations- og svingningsdæmpning Stål- og gummikompensatorer Kundespecifikke gummiløsninger Fendere til skibe og havne Maskinindustrien Værftsindustrien Off-shoreindustrien Vindindustrien Forsvarsindustrien WILLBRANDT Gummiteknik ApS blev grundlagt i 1994 som et 100% ejet datterselskab af WILLBRANDT KG, Hamborg og fra Haslev i Danmark styres aktiviteterne i de øvrige nordiske lande. Willbrandt i Hamborg grundlagdes helt tilbage i Vi er specialister inden for gummi og beslægtede materialer. Vi arbejder både som handels-, produktions- og ingeniørfirma, og vi designer, udvikler og producerer specialprodukter. Vi har sammen med vores tyske moderselskab et logistisk set up, hvor vi lagerfører mange gummiprodukter i Danmark og Tyskland herunder svingningsdæmpere samt kompensatorer i gummi og stål. WILLBRANDT Gummiteknik ApS forhandler desuden flere kendte mærkevarer i Skandinavien, men vi søger frem for alt at finde den perfekte løsning til enhver specifik opgave. Vi er en anerkendt problemløser og partner for bl.a. entreprenør- og værftsindustrien, men vores brede produktsortiment finder i høj grad anvendelse i alle øvrige grene af industrien og off-shore. Vores aktiviteter omfatter bl.a. vibrations-, svingnings- og chokdæmpning, hvor vi gerne beregner og rådgiver. Vi anvender os af dæmpere i gummi-metal, PUR og i stålwire. Vi har et bredt sortiment af stål-, vævs- og gummikompensatorer, som vi gerne rådgiver om. Vi specialfremstiller gummiprofiler og gummiformdele samt specialslanger. Desuden har vi en afdeling, der udelukkende arbejder inden for støjisolering. Kort sagt er vores mål at være industriens foretrukne leverandør af tekniske gummiemner og svingningsdæmpere i alle dimensioner og seriestørrelser. Vi tilbyder attraktive logistik- og lagerløsninger, som giver added value for vores kunder, som tæller både store og små virksomheder i hele Skandinavien. Vi er godkendt af Achilles som leverandør inden for systemerne Sellihca og TransQ.

13 AM Værktøj A/S AM Værktøj A/S Teknikvej 25 DK-5260 Odense S Tlf Fax Am Værktøj A/S er en værktøjs- og maskinfabrik placeret i Odense midt i Danmark. Bearbejdning af store stålemner Stanseværktøj Dybtræksværktøj Kantbukkeværktøj Specialværktøj Offshoreindustri Automotiv industri Medical industri Siemens Philips Vi har i mange tilfælde slået Polen / Kina og de andre lavtlønslande på kvaliteten, men også på prisen fordi: Vi er kreative Vi hjælper kunden med udvikling af prototyper Vi har bredt team af dygtige medarbejdere Vi har egen konstruktionsafdeling i Thailand Vi har mange nye CNC maskiner, som kører ubemandet 24 timer i døgnet Vi fremstiller i dag mange bearbejdede dele bl.a. til Offshore / Medical / Bil industrien. Vi er specielt gode til bearbejdning af store emner, med store krav til nøjagtighed og kvalitet. Vi fremstiller alle typer værktøj til pladebearbejdning bl.a.: Stanseværktøj op til 20 tons Dybtræksværktøj Specielle kantbukkeværktøj op til 6,5 meter Vore kunder er geografisk spredt bredt over det meste af Europa og en del i Asien, her er nogle eksempler: Akker solution Isola Hydro Philips Siemens Danfoss

14 Chem-Tec Plating A/S Chem-Tec Plating A/S Kærvejen 13 DK-7171 Uldum Tlf Fax Chem-Tec Plating A/S blev etableret i 1986 og har siden da oplevet en konstant vækst. Dette skyldes, at vi altid har fokus på vore kunders behov og på nye forretningsområder og processer. Vi er derfor i dag en væsentlig aktør på det nordiske marked indenfor metallisk overfladebehandling. Metallisk overfladebehandling Avancerede funktionsbelægninger Dekorative belægninger Fleksible løsninger Løsninger af høj kvalitet Elektronikindustri Maskinindustri Fødevareindustri Medicinindustri Chem-Tec Plating har specialiseret sig i funktionel overfladebehandling, der primært omfatter egenskaber som kontaktering, lodbarhed, slid, friktion, hårdhed og korrosion. Overfladebehandlingen er baseret på løsninger til en lang række brancher som eksempelvis elektronikindustrien og maskinindustrien, herunder fødevare- og medicinindustrien. Fleksibilitet og kvalitet er nøgleord i hele produktionsprocessen. Fra rådgivning og forslag over forsøg og produktion til kvalitetskontrol og levering. Udover at udføre den metalliske overfladebehandling deltager Chem-Tec Plating A/S ofte i udviklingsprocessen, således at den nødvendige fokus på produktets overflade er med fra starten af udviklingsforløbet. Det sikrer kunden det ideelle valg af overfladebehandling. I alle funktioner har vi kompetente og dedikerede medarbejdere, hvoraf en stor andel har mange års ansættelse hos os. Det er med til altid at sikre et højt kvalitetsniveau. Fra første kontakt er der fokus på de tekniske specifikationer og standarder - baseret på et bredt erfaringsgrundlag.

15 JWL JWL Teknikervej 4 DK-8722 Hedensted Tel Fax JWL tilbyder underleverandørarbejde på bearbejdning, drejning, fræsning og plastsprøjtestøbning. Vi er et team, der arbejder ud over Danmarks grænser. Vi ønsker at give dig et samarbejde og en service, du ikke troede, du kunne få! CNC drejning CNC fræsning Plast sprøjtstøbning Fremstilling af værktøjer Udvikling Det gælder en fælles, konstruktiv, udviklende dialog omkring opgaven, opmærksomhed og input på enhver mulig reduktion af omkostningerne, sikre og ordholdende leverancer samt kvalitet i produktion og samarbejde. Drejeafdelingen har kapacitet til at bearbejde emner fra ø3 til ø55 direkte fra stænger, og op til ø300 i manuelt ilagt materiale. Fræseafdelingen består af 6 fuldt CNC styrede maskiner op til 300x400mm. Vi arbejder i 3D CAD/CAM og bearbejder alle typer materialer fra det bløde plast til det hårde rustfrie stål. Sprøjtestøbeafdelingen består af 5 sprøjtestøbemaskiner med lukketryk fra tons. Underleverandør til auto- branchen Metalindustrien Elektronikbranchen Levnedsmiddelbranchen Våbenindustrien Plastmaterialer fra TPU til POM. Der er mulighed for fremstilling eller fremskaffelse af simple eller komplekse forme. Vores stærke side er fremstilling af komplekse emner, eventuelt som en kombination af drejning, fræsning, støbning og montage. Seriestørrelser: fra en enkelt prototype og op til stk. Vores kunder findes indenfor mange forskellige brancher, fra enmandsfirmaer til store bilproducenter. Alle stiller de høje krav til kvalitet, funktionalitet, design og holdbarhed. JWL er ISO 9001 certificeret. 4 gode grunde til at handle med os: innovation, dygtige medarbejdere, fleksibel maskinpark og god service.

16 Stjerne-Chrom A/S Stjerne-Chrom A/S Smedevænget 16 B DK-4700 Næstved Tlf Fax Da Stjerne-Chrom A/S blev grundlagt i 1947, var den daglige produktion hovedsageligt forkromning af diverse mindre bildele som kofangere, lygtekranse og gearstænger mm. I dag er disse produkter forsvundet, og vi er nu i større udstrækning blevet underleverandør af emner til industrielle kunder. El-galvanisering Eloxering/Anodisering Sortoxydering af rustfri stål Glasblæsning Kromatering af aluminium Vores kernekompetencer ligger inden for forskellige former for overfladebehandling af en lang række materialer eloxering / anodisering, kromatering af aluminium (ChromitAL, Alodine), el-galvnisering, sortoxydering af rustfri stål og glasblæsning m.v. Kunderne varierer lige fra den lokale smedie til større virksomheder, inden for bl.a. medical- og elektronikbranchen, Vi er gearet til hurtige leverancer, og er gode til produkter, som stiller store krav til håndtering og finish. Levnedsmiddelindustrien Elektronikbranchen Forsvaret Medical Offshore Det er vigtigt for os, at den kvalitet, som vores kunder forlanger, også er den kvalitet kunderne får. Stjerne-Chrom A/S er på miljøsiden kategoriseret som en niveau 1 virksomhed, hvilket betyder, at vi igennem en stor egen indsats har bragt os på forkant med miljøarbejdet. Vi er kvalitets- og miljøcertificeret efter ISO 9001:2000 og ISO 14001:2004. Det giver os et godt værktøj til at opnå styring og overblik over virksomhedens daglige rutiner..

17 Ishøj Mekaniske A/S Ishøj Mekaniske A/S Baldersbækvej DK-2635 Ishøj Tlf Fax I mere end seks årtier og gennem tre ejer generationer har Ishøj Mekaniske A/S oparbejdet en omfattende ekspertise og kendskab til design, udvikling og CNC-producerede komponenter til bl.a. jern- og metalindustrien. CNC-drejning CNC-fræsning CNC-Langdrejning Pfaff Industri Lindab A/S Comfort Division Metal Work Danmark ApS Kinetica Danmark ApS Bürkert Contromatic A/S Forretningsideen har altid været at forsyne produktionsvirksomheder med tekniske komponenter, gerne produceret»efter mål«, samt at yde tilhørende professionel teknisk- og kommerciel service. Ishøj Mekaniske har en aktiv politik om at holde sig på forkant og være ajour med den udvikling, der sker på markedet - både hvad angår nye kundebehov og udviklingen på produktions- og servicesiden. Derfor bestræber vi os altid på at råde over den mest moderne og højteknologiske maskinpark og tilpasse vores services og produkter efter markedets behov. Virksomhedens relative lille størrelse gør, at vi i forhold til mange andre konkurrenter har mulighed for at tilbyde vores kunder en stor grad af fleksibililtet og være lydhør overfor kundeønsker i alle produktionsprocessens faser helt fra idestadet, til definition og udvikling af produktet og til selve produktionen og den endelige levering og efterfølgende service. Vi beskæftiger en halv snes medarbejdere, og deres fornemste opgave er at imødekomme og opfylde kunders ønsker og behov og levere en høj kvalitet og service i alle faser.

18 CNC Group Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S Smedebakken 12, Hatting DK-8700 Horsens Tlf Fax Teccluster A/S Bavnehøj 201, Vester Nebel DK-6040 Egtved Tlf Bjerringbro Maskin Værksted ApS Busbjergvej 76 DK-8850 Bjerringbro CNC Group er navnet på det samarbejde, som tre danske underleverandørvirksomheder har indgået, nemlig virksomhederne: Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S Teccluster A/S Bjerringbro Maskin Værksted ApS Hver for sig er de tre virksomheder kompetente og stærke, men vi har valgt dette samarbejde for at kunne fremstå endnu stærkere overfor nuværende og potentielle kunder, som således får tilbudt en langt bredere vifte af produkter og services. På modsatte side kan du læse en individuel beskrivelse af de tre samarbejdspartnere og deres spidskompetencer. Tlf Fax

19 CNC-Drejning CNC-Fræsning Flamme og plasmaskæring Hydraulik industri Fødevare industri Maritim industri Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S er en alsidig og moderne virksomhed med mange kompetenceområder. Vi beskæftiger godt 50 veluddannede medarbejdere med spåntagende bearbejdning, værktøjsfremstilling, fremstilling af specialmaskiner, smedearbejde samt service og montagearbejder. Maskinparken omfatter mere end 25 CNC-maskiner, hvoraf seks er monteret med robot. Vi fremstiller gerne emner i små serier og har stor erfaring med materialer som rustfrit stål, titan, SAF, duplex, hærdede materialer og aluminium. Rapid prototyping Projektledelse 3D scanning Flyindustrien Mærsk Container Industri Novo Nordisk Teccluster A/S er en hastsigt voksende, international virksomhed med spidskompetencer inden for rådgivning og tekniske, innovative løsninger, som vi leverer til en lang række spændende kunder i både ind- og udland. Bl.a. tilbyder vi 5-akset bearbejdning på op til 6 ton emner. Vi har et mål om at fremstå som en pålidelig samarbejdspartner og en virksomhed, hvor know-how, nyeste teknologi, professionalisme og kunden i fokus, altid er en selvfølge. Alle opgaver og henvendelser bliver behandlet med fortrolighed som en naturlig selvfølge. Spåntagende bearbejdning Overfladebehandling Montering Maskinindustrien Landbrugsindustrien Bygge- og anlæg Bjerringbro Maskin Værksted ApS er en højteknologisk underleverandørvirksomhed med en moderne maskinpark og egen smedie. Kombinationen heraf betyder, at vi kan tilbyde både produktion, overfladebehandling og montering. Vi er en effektiv, troværdig samarbejdspartner og en fleksibel leverandør af krævende spåntagende bearbejdning af jern og metal samt lettere montageopgaver. Vi garanterer vores alsidige kundekreds stor fleksibilitet, høj ydeevne, kvalitetssikring og høj leveringssikkerhed.

20

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET AVS - VORES VIDEN ER DIN SIKKERHED Med vores brede produktprogram og vores specialiserede viden kan vi løse de fleste opgaver inden for fødevareindustrien, og vi

Læs mere

Ib Andresen Industri - international underleverandørvirksomhed med speciale i udvikling og produktion af kundespecifikke stålløsninger.

Ib Andresen Industri - international underleverandørvirksomhed med speciale i udvikling og produktion af kundespecifikke stålløsninger. Virksomhedsprofiler 26. juni 2015 Ib Andresen Industri - international underleverandørvirksomhed med speciale i udvikling og produktion af kundespecifikke stålløsninger. Vi har mere end 40 års erfaring

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning

DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning DS Gruppen stærk i stål, beton og beklædning 2 DS Gruppen DS Gruppen kort fortalt DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål, beton og overfladebehandling

Læs mere

Analyse af AMU-uddannelsesbehov inden for pladebearbejdning - Projektrapport

Analyse af AMU-uddannelsesbehov inden for pladebearbejdning - Projektrapport Analyse af AMU-uddannelsesbehov inden for pladebearbejdning - Projektrapport Udført af: Svend Jensen ERA Februar 2007 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Metode.. 3 3. Pladebearbejdning processer, værktøjer

Læs mere

PEDERSEN VPF 94O. Nr. 5 I 2013 I 8. årgang. Robot maler hos Cimbria. Amada i Horsens udvider. Styrket tysk Cad/Cam-sats. Fik to fluer med et smæk

PEDERSEN VPF 94O. Nr. 5 I 2013 I 8. årgang. Robot maler hos Cimbria. Amada i Horsens udvider. Styrket tysk Cad/Cam-sats. Fik to fluer med et smæk Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Nr. 5 I 2013 I 8. årgang Fik to fluer med et smæk Amada i Horsens udvider Styrket tysk Cad/Cam-sats Robot maler hos Cimbria Et skifte til 3M-slibebåndet

Læs mere

Danmarks vel nok stærkeste service til spåntagende e

Danmarks vel nok stærkeste service til spåntagende e Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Nr. 9 I 2013 I 8. årgang Sats på avanceret simulering Tora dækker hele paletten Øget produktivitet med 3P Bevægelige kraftpakker Toolpartners

Læs mere

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER STØBEGODS SVEJSNING SMEDEGODS CNC PLADEBEARBEJDNING MONTAGE STØBEGODS SVEJSNING Der er mange oplagte fordele for dig ved at vælge

Læs mere

Nr. 6 I 2013 I 8. årgang

Nr. 6 I 2013 I 8. årgang Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Nr. 6 I 2013 I 8. årgang Gode muligheder i 3D-print Køle-/smøremidler i fokus Dansk guldvinder Årets måle-samling Ved sidste måneds Plastteknik

Læs mere

Højeffektivt bukkecenter løfter SP-Stål

Højeffektivt bukkecenter løfter SP-Stål Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Nr. 11 I 2015 I 10. årgang Godt 60 fik inspiration i Herning Sidste uges Fuld Skrue-morgenmøde på Herningsholm Erhvervsskole bød på inspirerende

Læs mere

Analyse af AMU-uddannelsesbehov i forbindelse med udvikling af metalindustriel produktion

Analyse af AMU-uddannelsesbehov i forbindelse med udvikling af metalindustriel produktion E R A E rh v e rv s p æ d a g o g is k R å d g iv n in g Analyse af AMU-uddannelsesbehov i forbindelse med udvikling af metalindustriel produktion Udført af Svend Jensen, ERA i samarbejde med Jørgen Bo

Læs mere

Det blå kraftcenter. Frederikshavn Skagen 2012. Efterspurgte unge De maritime uddannelser i Nordjylland uddanner de unge til sikre og velbetalte job

Det blå kraftcenter. Frederikshavn Skagen 2012. Efterspurgte unge De maritime uddannelser i Nordjylland uddanner de unge til sikre og velbetalte job Tillægget er udgivet af Frederikshavn Kommune, Marcod og Erhvervshus Nord Det blå kraftcenter Frederikshavn Skagen 2012 4&6 markante 10 Stærk maritim 18&19 havneudvidelser klynge Frederikshavn og Skagen

Læs mere

Fra fritidsjob til fremtidsjob

Fra fritidsjob til fremtidsjob Uddannelsesvejledning Fra fritidsjob til fremtidsjob heavy metal group Ringkøbing-Skjern Kommune www.heavymetalgroup.dk Indhold Side 2 Hvis du bruger hovedet ligger karrieremulighederne i dine egne hænder

Læs mere

Hidtil største plade-samling i Hannover

Hidtil største plade-samling i Hannover Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne I 9. årgang I Euro-Blech Messesektion Hidtil største plade-samling i Hannover Messesektion - lige til at tage ud! Læs blandt andet om: Det venter

Læs mere

Nr. 3 I 2013 I 8. årgang

Nr. 3 I 2013 I 8. årgang Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne I 8. årgang Ropox i pagt med tiden Automaten gør alt i ét Optimér afkortningen Forlæng lejets levetid Omkostningsbesparelser på 30 procent over

Læs mere

Hydrauliske løsninger og service til offshore, marine og industri

Hydrauliske løsninger og service til offshore, marine og industri Hydrauliske løsninger og service til offshore, marine og industri Komplette hydrauliske løsninger PMC Group er Nordens førende udbyder af hydraulikløsninger til industrien. Vi udvikler og konstruerer hydrauliske

Læs mere

Højteknologi løfter dansk produktion

Højteknologi løfter dansk produktion Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Nr. 8 I 2015 I 10. årgang Vero satser på fælles front Vero har fornyet distributionskanalerne. I Danmark betyder det, at de to hidtidige forhandlere,

Læs mere

Tema: Hvor ligger fremtiden for dansk værktøjsindustri? Materialevalg til værktøjer er hjerteblod for Grundfos

Tema: Hvor ligger fremtiden for dansk værktøjsindustri? Materialevalg til værktøjer er hjerteblod for Grundfos Materialevalg til værktøjer er hjerteblod for Grundfos Dansk værktøjsindustris mission holder også i fremtiden posten Nr. Danske forskere: Prisen er ikke det afgørende parameter 2 2004 Tema: Hvor ligger

Læs mere

ProInvent teknologiudvikling

ProInvent teknologiudvikling ProInvent teknologiudvikling Vi har kompetencen der gør visioner til virkelighed... ProInvent leverer teknologiudvikling, produktionsmaskiner og industriel automatisering til virksomheder, der er førende

Læs mere

Cecimo-tro på fortsat vækst

Cecimo-tro på fortsat vækst Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Nr. 1 I 2013 I 8. årgang Nytårskur samlede 100 Nu hedder det Amada Kvantespring for Cad Svejsning i aluminium For anden gang var der i forrige

Læs mere

Det fremtidige værftsarbejde i Danmark. En analyse af det fremtidige uddannelsesmæssige behov på de danske værfter

Det fremtidige værftsarbejde i Danmark. En analyse af det fremtidige uddannelsesmæssige behov på de danske værfter Det fremtidige værftsarbejde i Danmark En analyse af det fremtidige uddannelsesmæssige behov på de danske værfter 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund for undersøgelsen dansk værftsindustri i forandring 3

Læs mere

Industrielle skabsløsninger til maskinfabrikanter

Industrielle skabsløsninger til maskinfabrikanter Industrielle skabsløsninger til maskinfabrikanter Eldon gør livet nemmere for maskinfabrinanter med et omfattende udvalg af produkter, førsteklasses teknisk support og projektledelse. Vore kunder kommer

Læs mere

God etik og rustfrit stål To sider af samme sag. Dialog med perspektiv Vi deler vores viden med dig

God etik og rustfrit stål To sider af samme sag. Dialog med perspektiv Vi deler vores viden med dig stainless steel solutions God etik og rustfrit stål To sider af samme sag Dialog med perspektiv Vi deler vores viden med dig Uddannelse og rådgivning Få mere ud af den gode handel Videndeling om rustfrit

Læs mere

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning VELKOMMEN TIL ET GODT KLIMA... MED EN PARTNER INDSTILLET PÅ DINE ØNSKER BPI HVAC udvikler, bearbejder og producerer løsninger i skumplast til producenter af

Læs mere

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning VELKOMMEN TIL ET GODT KLIMA... MED EN PARTNER INDSTILLET PÅ DINE ØNSKER BPI HVAC udvikler, bearbejder og producerer løsninger i skumplast til producenter af

Læs mere

Som i 2011 vil området automation have flest udstillere.

Som i 2011 vil området automation have flest udstillere. &proces www.automatik.nu 38. årgang juni/juli 2013 nr. 6/7 TIL MÅLING OG OVERVÅGNING AF DRIKKE-, SPILDE- OG PROCESVAND Som i 2011 vil området automation have flest udstillere. hi[13]: Nordens største industrimesse

Læs mere

PROJEKT. Din professionelle dørpartner. kvalitetsdøre til projektmarkedet - der forener høj kvalitet med individuelle ønsker

PROJEKT. Din professionelle dørpartner. kvalitetsdøre til projektmarkedet - der forener høj kvalitet med individuelle ønsker the projekt style 1 PROJEKT Din professionelle dørpartner kvalitetsdøre til projektmarkedet - der forener høj kvalitet med individuelle ønsker 2 INDHOLD Kvalitetsdøre til professionelle 3 Hvad tilbyder

Læs mere

INDUSTRIENS FOND & REG LAB / INDUSTRIELLE SUCCESHISTORIER

INDUSTRIENS FOND & REG LAB / INDUSTRIELLE SUCCESHISTORIER INDUSTRIENS FOND & REG LAB / INDUSTRIELLE SUCCESHISTORIER INDUSTRIELLE SUCCESHISTORIER FORORD 3 PÅ VEJ MOD EN RE-INDUSTRIALISERING? 4 En fælles forretningsmodel 5 Nye forretningsmodeller og vækst 7 Hvornår

Læs mere

Svejsning 5. Oktober 2014 41. årgang Dansk Svejseteknisk Landsforening Dansk NDT Forening www.dslsvejs.dk. TEMA: Offshore

Svejsning 5. Oktober 2014 41. årgang Dansk Svejseteknisk Landsforening Dansk NDT Forening www.dslsvejs.dk. TEMA: Offshore 5 Oktober 2014 41. årgang Dansk Svejseteknisk Landsforening Dansk NDT Forening www.dslsvejs.dk TEMA: Offshore LEDER udlandet vil blive skrappere. Vi har et godt udgangspunkt. Men tiden er knap. Vi må ikke

Læs mere

Lindø update. Midtfyns Totalservice Skadeservice Affugtning Rengøring. BELVENT Bellinge Ventilation A/S www.belvent.dk. Lindø Industripark A/S

Lindø update. Midtfyns Totalservice Skadeservice Affugtning Rengøring. BELVENT Bellinge Ventilation A/S www.belvent.dk. Lindø Industripark A/S Lindø update Lindø Industripark A/S Nr. 4 / juni 2013 BELVENT Bellinge Ventilation A/S www.belvent.dk Midtfyns Totalservice Skadeservice Affugtning Rengøring Nr. 4 / Juni 2013 kære læser Michael Nymark

Læs mere