Vi præsenterer 15 kompetente danske underleverandører til norsk industri

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi præsenterer 15 kompetente danske underleverandører til norsk industri"

Transkript

1 Vi præsenterer 15 kompetente danske underleverandører til norsk industri september 2012 Center for Underleverandører og Danmarks Ambassade i Oslo præsenterer i denne brochure et stærkt netværk af 15 nuværende og potentielle underleverandører til den norske industri. Dansk Fællesstand på Den Tekniske Messen september 2012 Telenor Arena - Oslo Danmarks Ambassade i Oslo Handelsafdelingen Tel.: Fax: Center for Underleverandører Birk Centerpark 40 DK-7400 Herning Tel.: Formålet med brochuren og vores fællesstand på Den Tekniske Messen i Oslo er at skabe gensidige forretningsmuligheder i både Norge og Danmark. Vi er meget glade for denne lejlighed til at præsentere en række af Danmarks mest kompetente og visionære underleverandørvirksomheder. Og vi håber, at der gensidigt kan knyttes mange givtige bånd og aftaler mellem dansk og norsk erhvervsliv på Den Tekniske Messen. Velkommen på CFU s stand L06. Med venlig hilsen, Henrik Petersen Handelsråd leder af handelsafdelingen, Danmarks Ambassade i Oslo Medfinansieret af:

2 Hos Danmarks Ambassade i Oslo tilbyder vi bl.a. at etablere kontakt og samarbejde imellem danske og norske virksomheder med henblik på at fremme dansk eksport af varer og tjenester til Norge. Norske og danske virksomheder har en historisk tradition for et tæt og godt samarbejde, hvor man i fællesskab løser større og mindre opgaver på en både rationel og udviklingsfremmende måde. Vi ser med forventning frem til at blive kontaktet og få lejlighed til at uddybe de mange muligheder og tjenester, de danske deltagere kan tilbyde Dem og Deres virksomhed. I denne brochure kan De se en præsentation af de 15 danske underleverandørvirksomheder, som har valgt at lave en fællesstand på Den Tekniske Messen. De kan også se en præsentation af gruppen på Danmarks Ambassade i Oslo Handelsafdelingen N-0244 Oslo Tel.: Fax:

3 Center For Underleverandører er en dansk samarbejdspartner for underleverandører med hensyn til vækst, forretningsudvikling, netværk og samhandel mellem virksomheder i både ind- og udland. Det er bl.a. vores opgave at give underleverandørerne en styrkeposition i forhold til kunderne. Her kan blandt andet netværksdannelse være med til at sikre et afgørende forspring i konkurrencen og bidrage med væsentlige nye kompetencer i forhold til kunderne. CFU fungerer som den uafhængige igangsætter, der samler virksomheder, som ønsker samarbejdspartnere til løsning af konkrete opgaver. Vi har i samarbejde med Danmarks Eksportråd, de danske ambassader og mange danske virksomheder gennemført en lang række eksportprojekter. Blandt dem har i mange år været at samle en række underleverandørvirksomheder på en fællesstand, når der afholdes underleverandørmesser på de danske nærmarkeder. Center For Underleverandører Birk Centerpark 40 DK-7400 Herning Tel.:

4 Kvisgaards Maskinfabrik A/S Kvisgaards Maskinfabrik A/S Nyholms Allé 34 DK-2610 Rødovre Tlf Fax Kvisgaards Maskinfabrik A/S blev grundlagt i 1971, og fungerer i dag som underleverandør til kunder inden for primært maskinindustrien. Vi er søsterselskab til virksomhederne Davidsen CNC i Havdrup og AB Clico-Verken, der er beliggende i Malmø, Sverige. 5-akset CNC-fræsning CNC-drejning Elektronstrålesvejsning MIG- og TIG-svejsning 3D koordinatmåling Alfa Laval FL Smidth Terma Danfysik Tetra Pak Vores speciale er fremstilling af komplekse emner i meget høj kvalitet, og vi er blandt markedets dygtigste, når det gælder snævre tolerancer. Netop kvalitet og præcision er grundlæggende værdier i vores virksomhed. Vi er både ISO 9001 og ISO certificeret. Hos Kvisgaard er dokumentation en naturlig del af moderne produktion, og en selvskreven service til vores kunder. En disciplin der kræver særlige kompetencer, integrerede rutiner og det rette udstyr. Vores sortiment af måleværktøj omfatter mere end kalibrerede enheder, deriblandt en 3D koordinatmålemaskine. Det giver os bedre mulighed for opmåling af komplekse emner. Kvisgaard kan rådgive og assistere fra idé til virkelighed, f.eks. inden for: Rådgivning i forbindelse med udvikling Produktion Kvalitetskontrol og måleteknisk dokumentation Montering, inkl. testdokumentation Indkøbs- og logistikhåndtering Vi arbejder med mange forskellige materialetyper, og har årelang erfaring med bl.a. rustfrit stål, aluminium, titan og bronzelegeringer.

5 ab METAL ab METAL Pantervej 7 DK-7700 Thisted Tlf Fax ab METAL har gennem de sidste 40 år primært beskæftiget sig med bearbejdning og produktion af højt forædlede aluminiums-produkter, og vi besidder i dag en meget høj specialviden på dette område. Aluminiumsprofiler - og plader Rørbukning/Valsning Svejsning Bearbejdning Anodisering Vi tilbyder total løsninger incl. anodisering., maling og montage af færdige aluminiums produkter. ab METAL udvikler, bearbejder og producerer aluminiumsprodukter til mange forskellige brancher handicapbranchen, Flybranchen, vindmølle, elektronikindustrien, transportsektoren, bygge- og anlægssektoren, samt laboratorieudstyr. ab METAL beskæftiger i alt ca. 80 medarbejdere, som arbejder på tre lokaliteter beliggende tæt ved hinanden i et dynamisk industriområde i Thisted i det nordvestlige Jylland. I øjeblikket eksporteres der til Schweiz, Tyskland, Holland, Polen, Sverige og Norge. Fly branchen Handicapsektoren Elektroniksektoren Bygge- og anlægssektoren Transportsektoren Vindmøllebranchen Ab Metal s spidskompetence er svejsning og rørbukning. Vi har certificerede svejsere iht EN ISO

6 Codan Rubber Danmark A/S Codan Rubber A/S Valdemarshaab 1 DK-4600 Køge Tel Fax Gummislanger Ekstruderede slanger Facon slanger Assemblies koblede slanger Dornbyggede slanger Codan Rubber Danmark A/S er en international virksomhed med samarbejdspartnere og kunder over store dele af verden. Det primære materiale vi forarbejder er gummi, men andre råmaterialer som thermoplast, plastic og metal benyttes også i fremstillingen af slanger og koblede systemer. Codan Rubber Danmark A/S tilbyder et omfattende udvalg af ekstruderede og dornbyggde slanger til brug i landbrugs sektoren, industri sektoren, medicinal sektoren, bygge sektoren, olie offshore sektoren m.fl. Et andet vigtigt marked for os er den automotive sektor, hvor vi er international leverandør af slanger og koblede systemer. Hertil produceres komplette slangesystemer, omfattende plastrør, metalrør og fittings. Programmet omfatter bla. slanger til aircondition, servostyring, oliekøling, vandkøling og brændstof. Alle vores slangetyper er fremstillet af avancerede materialer ved hjælp at opdaterede produktions- og procesteknologier. Automotiv sektor Industri sektor Medicinal sektor Bygge sektor Landbrugs sektor Vores sortiment dækker således næsten alle gummiapplikationer i en privat bil eller et erhvervskøretøj i dag, og Codan Rubber Danmark A/S er i dag en dedikeret leverandør til verdens førende bilproducenter. Codan Rubber Danmark A/S er markedsledere som OEM- og Tier-1, Tier-2 leverandør til bilbranchen og på andre industrielle markeder, og har modtaget en række priser for vores fremragende kvalitet og service.

7 REA Automatdrejning ApS REA Automatdrejning ApS Industrivej 2 DK-5450 Otterup Tlf Fax CNC-drejning- og fræsning Automatdrejning Patronarbejde Centerlesslibning REA Automatdrejning ApS har siden virksomhedens start tilbage i 1969 udviklet sig til en progressiv og moderne underleverandørvirksomhed, som i samarbejde med virksomhedens kunder fremstiller masseproducerede dreje- og fræseemner. Vi samarbejder bl.a. med nogle af de største industrivirksomheder i Danmark, men har også kunder i udlandet. Vores moderne og alsidige maskinpark med CNC- og kurvestyrende én- og flerspindelmaskiner, sikrer i forbindelse med vores ISO 9001:2008 certificerede kvalitetsstyringssystem vores kunder en høj kvalitet, stor fleksibilitet og kort leveringstid af både større og mindre serier. Den giver også mulighed for at vælge den rigtige maskine til den rigtige opgave og til den rigtige pris. Emner op til 65 mm fremstilles fra stang, mens emner over 65 mm fremstilles som patronarbejde. Danfoss Comrod Damixa Dynaudio Offshore Moderne kontrol- og produktionsstyring sikrer vores kunder den bedste kvalitet og den højeste leveringsstabilitet. Dertil kommer vores store lager af stål og metaller i standarddimensioner, som sørger for de kortest mulige leveringstider. Du kan trygt henvende dig til REA hvis du har behov for at få løst opgaver inden for rådgivning og spåntagende produktion i den rigtige kvalitet og til aftalt tid og pris.

8 Jan Bach Maskinfabrik ApS Jan Bach Maskinfabrik ApS Industrivej 20 DK-4230 Skælskør Tlf Fax Jan Bach Maskinfabrik ApS leverer kvalitetsløsninger inden for avanceret CNC fræsning og CNC drejning i materialer som aluminium, stål, rustfrit stål, plast etc. CNC-fræsning 5-akset fræsning CNC-drejning 9-akset drejning Mekanisk montage Vi kan tilbyde vore kunder både 5-akset fræsning, 9-akset drejning samt komplette leverancer inklusiv bearbejdning, overfladebehandling og montage. Vores nyeste investering er anden del af en komplet FMS-fræsecelle, som nu består af hele 2 styk 5-aksede fræsecentre der producerer som en samlet effektiv enhed. Anlægget har opnået en imponerende samlet kapacitet med sine i alt 36 paletter, 576 værktøjer og 4 opstillerstationer. FMS-cellen producerer timer i døgnet alle ugens 7 dage - både bemandet og ubemandet og giver uanede produktionsmuligheder. Kunder hos Jan Bach Maskinfabrik er sikret et 100 % engagement i opgaveløsningen. Ved udviklingsopgaver stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed, så vi i samarbejde med kunden skaber den bedste, mest målrettede og mest økonomisk løsning. Medicinalindustrien Grafisk industri Elektronikindustrien Forsvarsindustrien Satellitkommunikation Jan Bach Maskinfabrik er ISO9001:2008-certificeret og ydermere sætter vi en ære i, at yde vores kunder den bedste service. Gennem alle årene har vi kunnet udvide kundeporteføljen og har løbende investeret i den nyeste teknologi. Vi kan derfor altid levere produkter i optimal kvalitet til konkurrencedygtige priser.

9 Prodan A/S Prodan A/S Tåsingevej 1 DK-8940 Randers SV Tlf Fax Prodan A/S er en topmoderne maskinfabrik på m² med fuld krankapacitet, der tilbyder metal- og plastbearbedning. Som totalleverandør konstruerer og producerer virksomheden emner til mange forskellige formål. Metalbearbejdning Plastbearbejdning CNC-bearbejdning Pladebearbejdning Sværgods Produktionsapparaten består av både traditionelle, specielle og højteknologiske processer til metal- og plastbearbejdning, hvilket f.eks.omfatter CNC-bearbejdning, pladebearbejdning, svejsning, laserskæring, flammeskærning samt bearbejdning af støbegods- og sværgodsemner. Prodans seneste investringer omfatter bl.a. et højteknologisk automatiseret FMS anlæg med 16 paletter. Vi samarbejder i dag med en lang række kunder inden for bl.a. vindmølleindustrien, maskin- og procesindustrien, jern- og metalindustrien, forsvarsindustrien, byggeindustrien og transportindustrien. Vindmølleindustrien Jern- og metalindustrien Off-shore Byggeindustrien Forsvarsindustrien Prodan er med sin topmoderne maskinpark og en række nye produktområder for alvor på banen som totalleverandør af såvel store som små serier, prototyper og delleverancer til både større og mindre virksomheder. Vi vil til alle tider kunne opfylde kundernes krav igennem en tæt kundekontakt og konstant fokus på udvikling af egne kompetencer, produktionsapparat og netværk.

10 Fe Støberiet A/S Fe Støberiet A/S Industrivænget 12, Lind DK-7400 Herning Tlf Fax Fe Støberiet A/S har siden 1949 leveret støbegods til en lang række danske og udenlandske industrikunder. Støbegods, maskin- og håndformning Rustfrit støbegods Præcisionsstøbegods Københavnerbænke, komplette/delvise Kettlebells Vindmølleindustri Medicinal-/ levnedsmiddelindustri Landbrugsmaskiner Pumpeindustri Pejse- og kedelindustri Fe Støberiet A/S kan i dag tilbyde støbegods fra egne støberier i Tyskland og Kina, bl.a. produceret på Disamatic formmaskiner. Gennem virksomhedens koncern med produktion på egne kompetente støberier, kan Fe Støberiet A/S med rette kalde sig totalleverandør af støbegods, bl.a. inden for områderne: Kompetent og individuel rådgivning indenfor alle støbningens aspekter Sandstøbegods maskinformet eller håndformet Præcisionsstøbegods efter voksstøbemetoden Kokille- og trykstøbegods Levering af komplet færdigbearbejdet støbte emner Alle former for støbte materialer I virksomheden har vi stor fokus på hele tiden at højne loyalitet hos vores kunder. Derfor er aktiv lytning, refleksion og reaktion en struktureret proces i hele organisationen for at sikre, at kundernes respons bliver aktiveret og taget seriøst.

11 Niebuhr Gears Niebuhr Gears La Cours Vej 8 DK-7430 Ikast Tlf Fax Niebuhr Gears er Skandinaviens største og førende producent af tandhjul. Niebuhr Gears er 100 % underleverandør til industrivirksomheder, og producerer udelukkende efter kundernes tegninger og anvisninger. Tandhjul (cylindriske) Koniske tandhjul (lige og spiralskårne) Snekker og snekkehjul Ind- og udvendig spline Rømning og nottrækning Vindmølleindustrien Automobilindustrien Off shore industrien Maskinproducenter Gearproducenter Niebuhr er ordreproducerende, og fremstiller tandhjul til bl.a. maskinproducenter indenfor automobilbranchen, gearproducenter, den grafiske branche, byggebranchen, landbrugsbranchen, off shore, pumpefabrikker og vindmøllefabrikker. Mange virksomheder sørger selv for at specificere deres produktkrav, men en del efterlyser også sagkyndig assistance. Hos Niebuhr Gears står vores kompetente teknikere altid gerne til disposition med gode råd og ideer i udviklingsfasen, eller med færdigbearbejdning af eventuelle skitseforslag, beregninger af styrkeforhold m.v. Vores omfattende maskinpark består af cirka 100 CNC maskiner, hvor vi fremstiller tandhjul fra ø10mm til ø5.000mm i diameter. Maskinparken består af fuldautomatiske maskiner til masseproduktion såvel som manuelle maskiner til mindre serier, og den bliver kontinuerligt opdateret via nye investeringer i avanceret produktionsog måleudstyr. Det sikrer såvel en ensartet høj kvalitet, som konstant konkurrencedygtighed. Vi har alle nødvendige produktionsprocesser i huset, inklusiv hærdning. Vi har produktion i Danmark og Kina, hvor vi er ISO9001:2008 DNV certificeret, og beskæftiger 150 medarbejdere.

12 WILLBRANDT Gummiteknik ApS WILLBRANDT Gummiteknik ApS Finlandsgade 29 DK-4690 Haslev Tel Fax Kim Rud dir: Johnny Anekjær dir: Gummiformdele/ gummiprofiler Vibrations- og svingningsdæmpning Stål- og gummikompensatorer Kundespecifikke gummiløsninger Fendere til skibe og havne Maskinindustrien Værftsindustrien Off-shoreindustrien Vindindustrien Forsvarsindustrien WILLBRANDT Gummiteknik ApS blev grundlagt i 1994 som et 100% ejet datterselskab af WILLBRANDT KG, Hamborg og fra Haslev i Danmark styres aktiviteterne i de øvrige nordiske lande. Willbrandt i Hamborg grundlagdes helt tilbage i Vi er specialister inden for gummi og beslægtede materialer. Vi arbejder både som handels-, produktions- og ingeniørfirma, og vi designer, udvikler og producerer specialprodukter. Vi har sammen med vores tyske moderselskab et logistisk set up, hvor vi lagerfører mange gummiprodukter i Danmark og Tyskland herunder svingningsdæmpere samt kompensatorer i gummi og stål. WILLBRANDT Gummiteknik ApS forhandler desuden flere kendte mærkevarer i Skandinavien, men vi søger frem for alt at finde den perfekte løsning til enhver specifik opgave. Vi er en anerkendt problemløser og partner for bl.a. entreprenør- og værftsindustrien, men vores brede produktsortiment finder i høj grad anvendelse i alle øvrige grene af industrien og off-shore. Vores aktiviteter omfatter bl.a. vibrations-, svingnings- og chokdæmpning, hvor vi gerne beregner og rådgiver. Vi anvender os af dæmpere i gummi-metal, PUR og i stålwire. Vi har et bredt sortiment af stål-, vævs- og gummikompensatorer, som vi gerne rådgiver om. Vi specialfremstiller gummiprofiler og gummiformdele samt specialslanger. Desuden har vi en afdeling, der udelukkende arbejder inden for støjisolering. Kort sagt er vores mål at være industriens foretrukne leverandør af tekniske gummiemner og svingningsdæmpere i alle dimensioner og seriestørrelser. Vi tilbyder attraktive logistik- og lagerløsninger, som giver added value for vores kunder, som tæller både store og små virksomheder i hele Skandinavien. Vi er godkendt af Achilles som leverandør inden for systemerne Sellihca og TransQ.

13 AM Værktøj A/S AM Værktøj A/S Teknikvej 25 DK-5260 Odense S Tlf Fax Am Værktøj A/S er en værktøjs- og maskinfabrik placeret i Odense midt i Danmark. Bearbejdning af store stålemner Stanseværktøj Dybtræksværktøj Kantbukkeværktøj Specialværktøj Offshoreindustri Automotiv industri Medical industri Siemens Philips Vi har i mange tilfælde slået Polen / Kina og de andre lavtlønslande på kvaliteten, men også på prisen fordi: Vi er kreative Vi hjælper kunden med udvikling af prototyper Vi har bredt team af dygtige medarbejdere Vi har egen konstruktionsafdeling i Thailand Vi har mange nye CNC maskiner, som kører ubemandet 24 timer i døgnet Vi fremstiller i dag mange bearbejdede dele bl.a. til Offshore / Medical / Bil industrien. Vi er specielt gode til bearbejdning af store emner, med store krav til nøjagtighed og kvalitet. Vi fremstiller alle typer værktøj til pladebearbejdning bl.a.: Stanseværktøj op til 20 tons Dybtræksværktøj Specielle kantbukkeværktøj op til 6,5 meter Vore kunder er geografisk spredt bredt over det meste af Europa og en del i Asien, her er nogle eksempler: Akker solution Isola Hydro Philips Siemens Danfoss

14 Chem-Tec Plating A/S Chem-Tec Plating A/S Kærvejen 13 DK-7171 Uldum Tlf Fax Chem-Tec Plating A/S blev etableret i 1986 og har siden da oplevet en konstant vækst. Dette skyldes, at vi altid har fokus på vore kunders behov og på nye forretningsområder og processer. Vi er derfor i dag en væsentlig aktør på det nordiske marked indenfor metallisk overfladebehandling. Metallisk overfladebehandling Avancerede funktionsbelægninger Dekorative belægninger Fleksible løsninger Løsninger af høj kvalitet Elektronikindustri Maskinindustri Fødevareindustri Medicinindustri Chem-Tec Plating har specialiseret sig i funktionel overfladebehandling, der primært omfatter egenskaber som kontaktering, lodbarhed, slid, friktion, hårdhed og korrosion. Overfladebehandlingen er baseret på løsninger til en lang række brancher som eksempelvis elektronikindustrien og maskinindustrien, herunder fødevare- og medicinindustrien. Fleksibilitet og kvalitet er nøgleord i hele produktionsprocessen. Fra rådgivning og forslag over forsøg og produktion til kvalitetskontrol og levering. Udover at udføre den metalliske overfladebehandling deltager Chem-Tec Plating A/S ofte i udviklingsprocessen, således at den nødvendige fokus på produktets overflade er med fra starten af udviklingsforløbet. Det sikrer kunden det ideelle valg af overfladebehandling. I alle funktioner har vi kompetente og dedikerede medarbejdere, hvoraf en stor andel har mange års ansættelse hos os. Det er med til altid at sikre et højt kvalitetsniveau. Fra første kontakt er der fokus på de tekniske specifikationer og standarder - baseret på et bredt erfaringsgrundlag.

15 JWL JWL Teknikervej 4 DK-8722 Hedensted Tel Fax JWL tilbyder underleverandørarbejde på bearbejdning, drejning, fræsning og plastsprøjtestøbning. Vi er et team, der arbejder ud over Danmarks grænser. Vi ønsker at give dig et samarbejde og en service, du ikke troede, du kunne få! CNC drejning CNC fræsning Plast sprøjtstøbning Fremstilling af værktøjer Udvikling Det gælder en fælles, konstruktiv, udviklende dialog omkring opgaven, opmærksomhed og input på enhver mulig reduktion af omkostningerne, sikre og ordholdende leverancer samt kvalitet i produktion og samarbejde. Drejeafdelingen har kapacitet til at bearbejde emner fra ø3 til ø55 direkte fra stænger, og op til ø300 i manuelt ilagt materiale. Fræseafdelingen består af 6 fuldt CNC styrede maskiner op til 300x400mm. Vi arbejder i 3D CAD/CAM og bearbejder alle typer materialer fra det bløde plast til det hårde rustfrie stål. Sprøjtestøbeafdelingen består af 5 sprøjtestøbemaskiner med lukketryk fra tons. Underleverandør til auto- branchen Metalindustrien Elektronikbranchen Levnedsmiddelbranchen Våbenindustrien Plastmaterialer fra TPU til POM. Der er mulighed for fremstilling eller fremskaffelse af simple eller komplekse forme. Vores stærke side er fremstilling af komplekse emner, eventuelt som en kombination af drejning, fræsning, støbning og montage. Seriestørrelser: fra en enkelt prototype og op til stk. Vores kunder findes indenfor mange forskellige brancher, fra enmandsfirmaer til store bilproducenter. Alle stiller de høje krav til kvalitet, funktionalitet, design og holdbarhed. JWL er ISO 9001 certificeret. 4 gode grunde til at handle med os: innovation, dygtige medarbejdere, fleksibel maskinpark og god service.

16 Stjerne-Chrom A/S Stjerne-Chrom A/S Smedevænget 16 B DK-4700 Næstved Tlf Fax Da Stjerne-Chrom A/S blev grundlagt i 1947, var den daglige produktion hovedsageligt forkromning af diverse mindre bildele som kofangere, lygtekranse og gearstænger mm. I dag er disse produkter forsvundet, og vi er nu i større udstrækning blevet underleverandør af emner til industrielle kunder. El-galvanisering Eloxering/Anodisering Sortoxydering af rustfri stål Glasblæsning Kromatering af aluminium Vores kernekompetencer ligger inden for forskellige former for overfladebehandling af en lang række materialer eloxering / anodisering, kromatering af aluminium (ChromitAL, Alodine), el-galvnisering, sortoxydering af rustfri stål og glasblæsning m.v. Kunderne varierer lige fra den lokale smedie til større virksomheder, inden for bl.a. medical- og elektronikbranchen, Vi er gearet til hurtige leverancer, og er gode til produkter, som stiller store krav til håndtering og finish. Levnedsmiddelindustrien Elektronikbranchen Forsvaret Medical Offshore Det er vigtigt for os, at den kvalitet, som vores kunder forlanger, også er den kvalitet kunderne får. Stjerne-Chrom A/S er på miljøsiden kategoriseret som en niveau 1 virksomhed, hvilket betyder, at vi igennem en stor egen indsats har bragt os på forkant med miljøarbejdet. Vi er kvalitets- og miljøcertificeret efter ISO 9001:2000 og ISO 14001:2004. Det giver os et godt værktøj til at opnå styring og overblik over virksomhedens daglige rutiner..

17 Ishøj Mekaniske A/S Ishøj Mekaniske A/S Baldersbækvej DK-2635 Ishøj Tlf Fax I mere end seks årtier og gennem tre ejer generationer har Ishøj Mekaniske A/S oparbejdet en omfattende ekspertise og kendskab til design, udvikling og CNC-producerede komponenter til bl.a. jern- og metalindustrien. CNC-drejning CNC-fræsning CNC-Langdrejning Pfaff Industri Lindab A/S Comfort Division Metal Work Danmark ApS Kinetica Danmark ApS Bürkert Contromatic A/S Forretningsideen har altid været at forsyne produktionsvirksomheder med tekniske komponenter, gerne produceret»efter mål«, samt at yde tilhørende professionel teknisk- og kommerciel service. Ishøj Mekaniske har en aktiv politik om at holde sig på forkant og være ajour med den udvikling, der sker på markedet - både hvad angår nye kundebehov og udviklingen på produktions- og servicesiden. Derfor bestræber vi os altid på at råde over den mest moderne og højteknologiske maskinpark og tilpasse vores services og produkter efter markedets behov. Virksomhedens relative lille størrelse gør, at vi i forhold til mange andre konkurrenter har mulighed for at tilbyde vores kunder en stor grad af fleksibililtet og være lydhør overfor kundeønsker i alle produktionsprocessens faser helt fra idestadet, til definition og udvikling af produktet og til selve produktionen og den endelige levering og efterfølgende service. Vi beskæftiger en halv snes medarbejdere, og deres fornemste opgave er at imødekomme og opfylde kunders ønsker og behov og levere en høj kvalitet og service i alle faser.

18 CNC Group Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S Smedebakken 12, Hatting DK-8700 Horsens Tlf Fax Teccluster A/S Bavnehøj 201, Vester Nebel DK-6040 Egtved Tlf Bjerringbro Maskin Værksted ApS Busbjergvej 76 DK-8850 Bjerringbro CNC Group er navnet på det samarbejde, som tre danske underleverandørvirksomheder har indgået, nemlig virksomhederne: Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S Teccluster A/S Bjerringbro Maskin Værksted ApS Hver for sig er de tre virksomheder kompetente og stærke, men vi har valgt dette samarbejde for at kunne fremstå endnu stærkere overfor nuværende og potentielle kunder, som således får tilbudt en langt bredere vifte af produkter og services. På modsatte side kan du læse en individuel beskrivelse af de tre samarbejdspartnere og deres spidskompetencer. Tlf Fax

19 CNC-Drejning CNC-Fræsning Flamme og plasmaskæring Hydraulik industri Fødevare industri Maritim industri Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S er en alsidig og moderne virksomhed med mange kompetenceområder. Vi beskæftiger godt 50 veluddannede medarbejdere med spåntagende bearbejdning, værktøjsfremstilling, fremstilling af specialmaskiner, smedearbejde samt service og montagearbejder. Maskinparken omfatter mere end 25 CNC-maskiner, hvoraf seks er monteret med robot. Vi fremstiller gerne emner i små serier og har stor erfaring med materialer som rustfrit stål, titan, SAF, duplex, hærdede materialer og aluminium. Rapid prototyping Projektledelse 3D scanning Flyindustrien Mærsk Container Industri Novo Nordisk Teccluster A/S er en hastsigt voksende, international virksomhed med spidskompetencer inden for rådgivning og tekniske, innovative løsninger, som vi leverer til en lang række spændende kunder i både ind- og udland. Bl.a. tilbyder vi 5-akset bearbejdning på op til 6 ton emner. Vi har et mål om at fremstå som en pålidelig samarbejdspartner og en virksomhed, hvor know-how, nyeste teknologi, professionalisme og kunden i fokus, altid er en selvfølge. Alle opgaver og henvendelser bliver behandlet med fortrolighed som en naturlig selvfølge. Spåntagende bearbejdning Overfladebehandling Montering Maskinindustrien Landbrugsindustrien Bygge- og anlæg Bjerringbro Maskin Værksted ApS er en højteknologisk underleverandørvirksomhed med en moderne maskinpark og egen smedie. Kombinationen heraf betyder, at vi kan tilbyde både produktion, overfladebehandling og montering. Vi er en effektiv, troværdig samarbejdspartner og en fleksibel leverandør af krævende spåntagende bearbejdning af jern og metal samt lettere montageopgaver. Vi garanterer vores alsidige kundekreds stor fleksibilitet, høj ydeevne, kvalitetssikring og høj leveringssikkerhed.

20

04 November 2010 Rasmus Niebuhr

04 November 2010 Rasmus Niebuhr FMV Hærdeseminar 04 November 2010 Rasmus Niebuhr Niebuhr Gears A/S er nordens største og førende producent af tandhjul og transmissionselementer til de fleste brancher i maskinindustrien. Indhold Hvem

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER STØBEGODS SVEJSNING SMEDEGODS CNC PLADEBEARBEJDNING MONTAGE STØBEGODS SVEJSNING Der er mange oplagte fordele for dig ved at vælge

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

Styrke gennem know-how:

Styrke gennem know-how: Styrke gennem know-how: l Egen konstruktion l Kompetence i materialeegenskaber l Bearbejdning med små tolerancer l Præcis produktion af enkeltdele, reservedele og småserier l Komplette anlæg Styrke gennem

Læs mere

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde. Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted l

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde. Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted l Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted +45 97 93 63 03 l www.kk-metal.dk KK Metal P/S er beliggende i Hørdum i Thy. Med rødder tilbage til 1966 er KK Metal i tidens løb vokset

Læs mere

STYRKE GENNEM KNOW-HOW

STYRKE GENNEM KNOW-HOW STYRKE GENNEM KNOW-HOW Egen konstruktion Kompetence i materialeegenskaber Bearbejdning med små tolerancer Præcis produktion af enkeltdele, Reservedele og småserier Komplette anlæg B E A R B E J D N I N

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde udviklende innovativ kvalitet kundefokus leveringssikkerhed konkurrencedygtig Tårnvej 61 DK-7752 Snedsted +45 97 93 63 03 l www.kk-metal.dk Pladebearbejdning Svejsning

Læs mere

MA S K I N OV E R S I G T

MA S K I N OV E R S I G T MA S K I N OV E R S I G T Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S råder i dagover en moderne maskinpark, hvor vi har en bred vifte af både nye og nyere maskiner. De fleste af vore maskiner er CNC styrede og de

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk Totalleverandør inden for tyndpladebearbejdning, smedearbejde samt dreje/fræsearbejde JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk JB METALINDUSTRI A/S er en

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast.

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Ambitioner og mål Den 15. januar 2011 overtog M.E.D. Maskinfabrik A/S aktiviteterne

Læs mere

Niels Bohrs Vej 41, 8660 Skanderborg, Stilling Tlf

Niels Bohrs Vej 41, 8660 Skanderborg, Stilling Tlf Mc Uldall Maskinfabrik A/S Niels Bohrs Vej 41 8660 Skanderborg Tlf +45 8657 2011 Benyt Mc Uldall Maskinfabrik som en effektiv og hurtig kvalitets leverandør hvor kvaliteten er i top og leveringstiden overholdes.

Læs mere

CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL

CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL >> Med mere end 40 års erfaring i arbejdet med rustfrit stål, og særdeles veluddannede medarbejdere løser Chris Jensen A/S, både store og små komplekse specialopgaver.

Læs mere

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik. ... Kvalitet til tiden Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.dk Firmaprofil LJ Maskinteknik A/S blev grundlagt i 1989 af Lars Jørgensen. I dag råder firmaet

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG Hos Dansk Plast er vi utroligt stolte over vores arbejde. Vi lægger hver dag et stort stykke arbejde i at nå vores ultimative mål: at alle vores kunder er glade og

Læs mere

Viden om plast forpligter...

Viden om plast forpligter... Viden om plast forpligter... Vink Plast A/S en del af verdens største plastleverandørnetværk! Vink i Randers beskæftiger mere end 100 ansatte og er en del af verdens største netværk af plastleverandører

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger

VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger Modtaget. Den fixer vi! VAND & DESIGN Plastsvejsning og skræddersyede specialløsninger Ja dav. Jeg vil godt bestille en 2.400 mm PE-plastbrønd med svejst opdriftsikret dobbeltbund. Og den må godt ha en

Læs mere

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse :

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse : Profilbrochure Pålidelighed facts: 1946 etableret i byen Sjørring 250 medarbejdere 18.000 m 2 produktionsfaciliteter 11 svejserobotter Sjørring Maskinfabrik A/S blev etableret i 1946. Udgangspunktet var

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan VELKOMMEN Kære Læser Mühlhan Danmark er et datterselskab af Mühlhan Surface Protection International, der er et af verdens største firmaer inden for overfladebehandling. Vi har mere end hundrede års erfaring

Læs mere

3 160 års solid fremdrift. 5 Fundament for industrien. 6 Kvalificeret samarbejdspartner. 7 Internationale forbindelser. 8 Fleksibel organisation

3 160 års solid fremdrift. 5 Fundament for industrien. 6 Kvalificeret samarbejdspartner. 7 Internationale forbindelser. 8 Fleksibel organisation 2 PROFIL SIDENUMMER 3 160 års solid fremdrift 4 Dynamisk udvikling 5 Fundament for industrien 6 Kvalificeret samarbejdspartner 7 Internationale forbindelser 8 Fleksibel organisation 9 Professionel kvalitetsstyring

Læs mere

KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG. og gerne vil arbejde i industrien

KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG. og gerne vil arbejde i industrien 2017 KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG og gerne vil arbejde i industrien Vil du arbejde i industrien? Som ufaglært eller faglært ledig har du ret til seks ugers jobrettet uddannelse. Du kan bl.a. tage

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k ACO Vej og anlæg ACO Vej og anlæg står for nye og innovative løsninger inden for infrastruktur, med et komplet

Læs mere

KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG. og gerne vil arbejde i industrien

KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG. og gerne vil arbejde i industrien 2016 KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG og gerne vil arbejde i industrien 2 Kursuspakkerne i denne folder består af op til seks ugers jobrettet uddannelse. De er for dig, der er ledig, men gerne vil arbejde

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Neodymium stangmagneter i stålkappe Neodymium stangmagneter i plastkappe Neodymium

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. Granly Gruppen består af en række højtspecialiserede virksomheder, der alle har deres udgangspunkt i GRANLY Smede- og Maskinfabrik.

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

13830 Compfitt brochure DK.indd 1 01/07/13 19.30

13830 Compfitt brochure DK.indd 1 01/07/13 19.30 13830 Compfitt brochure DK.indd 1 01/07/13 19.30 Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Udviklingen løber stærkt. For den enkelte industrivirksomhed sker forandringerne med voldsom hast forandringer,

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Underleverandørarbejde Linatech udfører en bred vifte af underleverandøropgaver til flere brancher. Vi har fokus på arbejdsopgaver, som stiller høje

Læs mere

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik Midt i Thy, og helt i front med service og teknik GRØNKJÆR s Maskinværksted holder til i Hurup Thy, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling. Der er ikke langt til gode veje, og færgeforbindelserne

Læs mere

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Udviklingen løber stærkt. For den enkelte industrivirksomhed sker forandringerne med voldsom hast forandringer, der stiller krav til både forretningsgrundlag

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde KK Metal P/S er beliggende i Hørdum i Thy. Med rødder tilbage til 1966 er KK Metal i tidens løb vokset til en virksomhed med 50 ansatte, med kunder i hele Danmark

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder

Læs mere

Coreline præsentation

Coreline præsentation Dansk Coreline præsentation Dansk/Kinesisk joint venture - Effektiv kombination! Velkommen til Coreline A/S Coreline, Wuxi i Kina blev grundlagt i 2007 som producent af butterflyventiler og kontraklapventiler.

Læs mere

Nordens førende leverandør af stål og metaller.

Nordens førende leverandør af stål og metaller. Nordens førende leverandør af stål og metaller. Stålplader Specialstål Metaller TIBNOR en stærk partner til industrien Tibnor 2 Historie og fakta TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet

Læs mere

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked.

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Velkommen til. Henrik Hagens CEO Indhold Produkter Fjedre i

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k Hvorfor ACO Brøndgods? Det kompletterer ACO s produktprogram inden for professionelle afvandingsløsninger Det lever

Læs mere

Et holdbart samarbejde

Et holdbart samarbejde Et holdbart samarbejde Off-shore Marine Industri Food Leverandør af engineering til metalindustrien Beregning Konstruktion Dokumentation Fra idé til færdigt produkt COTECH Er et allround ingeniørhus der

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

Teglværksvej 1b - 5 DK-9881 Bindslev Tel.: +45 98 93 87 88 Fax: +45 98 93 84 32 www.multilak.dk e-mail: multilak@multilak.dk

Teglværksvej 1b - 5 DK-9881 Bindslev Tel.: +45 98 93 87 88 Fax: +45 98 93 84 32 www.multilak.dk e-mail: multilak@multilak.dk Hirtshals Multilak Bindslev Hjørring Frederikshavn Brønderslev Aalborg Pulverlakering I pulverlakeringsafdelingen råder vi over 2 top-moderne lakerings linier. Et automat anlæg og et manuelt anlæg. Vi

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 5 Nummer: 2787 Titel: Spåntagende metalindustri Kort titel: Spåntagning Status: GOD Godkendelsesperiode: 02-06-2009 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Jobområdet

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk ORDREPRODUKTION Pumper Ventiler Motorer Mekanik Vindmøller Procesanlæg Kompressorer Højtryksanlæg Varmevekslere Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien Ortopædisk udstyr Rengøringsmaskiner

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg.

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg. Erfaring og viden Individualitet og præcision En stærk partner. Et sikkert valg. SUATEC Increased output: The SUATEC Service S U AT E C s F I L O S O F I Vi er et team med klare mål: Vi går fremtiden

Læs mere

BK Plast. Dan-Flanger Veksø A/S Ravnsbjergvej 8, 3670 Veksø Tlf. 47 17 28 04 www.dan-flanger.dk. Sprøjtestøbning. Prototypeserier. Formfremstilling.

BK Plast. Dan-Flanger Veksø A/S Ravnsbjergvej 8, 3670 Veksø Tlf. 47 17 28 04 www.dan-flanger.dk. Sprøjtestøbning. Prototypeserier. Formfremstilling. Langelandsvej 25 5800 Nyborg Tlf. 63 31 15 00 www.ajindustri.dk Laserskæring i rør og stålplade Rørlaser Trumpf Tubematic 3200 W. Runde rør Ø 20 Ø 150 mm. L= 6.500 Profilrør: 20 x 20 120 x 120 mm. L= 6.500

Læs mere

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde

Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde Vi bygger bro mellem virksomhed og kunde KK Metal P/S er beliggende i Hørdum i Thy. Med rødder tilbage til 1966 er KK Metal i tidens løb vokset til en virksomhed med 50 ansatte, med kunder i hele Danmark

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter - hård gummi Gummimagneter

Læs mere

Creating powderful shapes

Creating powderful shapes Creating powderful shapes DANSK SINTERMETAL A/S En ny dimension i fremstillingsprocessen Sammen skaber vi succes! Siden grundlæggelsen i 1959 har Dansk Sintermetal A/S udviklet ideer og innovative løsninger

Læs mere

Anonym præsentation af virksomhed til salg

Anonym præsentation af virksomhed til salg Anonym præsentation af virksomhed til salg Torben Kristensen Virksomhedsrådgiver T: 28 10 85 45 E: tk@proworks.dk Gunnar Carlsen Virksomhedsrådgiver T: 40 18 92 99 E: gc@gcmadvice.dk Anders Fisker Virksomhedsrådgiver

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN VI KENDER BYGGEINDUSTRIENS SÆRLIGE BEHOV FOR PRÆCISION OG NØJAGTIGHED Markedet for

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01 marine service industri offshore 02 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 03 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE EKSPERT I DIESELMOTORER, GENERATOR- OG FREMDRIVNINGSANLÆG

Læs mere

STYRKE GENNEM KNOW-HOW

STYRKE GENNEM KNOW-HOW STYRKE GENNEM KNOW-HOW Snegle Twistere/Emnevendere Formatsæt Egen konstruktion EREJNING OG TEKNISK RÅGIVNING I TERMOPLST /S Rolf Schmidt Industri Plast er grundlagt i. Vi er en moderne virksomhed med 0

Læs mere

Et holdbart samarbejde

Et holdbart samarbejde Et holdbart samarbejde Off-shore Marine Industri Food - I Hele Europa Underleverandører af stålkonstruktioner og engineering Beregning Konstruktion Produktion Dokumentation KAMI der består af KAMI STÅL

Læs mere

Sapa har omkring 13.000 medarbejdere i 30 lande. Alle med stort kundefokus.

Sapa har omkring 13.000 medarbejdere i 30 lande. Alle med stort kundefokus. Sapa kort og godt Sapa har omkring 13.000 medarbejdere i 30 lande. Alle med stort kundefokus. Kort oversigt over aktiviteter Ekstrudering Belgien Canada Danmark Frankrig Holland Italien Kina Litauen Valsning

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

Aluminium, en nem og hurtig løsning

Aluminium, en nem og hurtig løsning Aluminium, en nem og hurtig løsning Eksperter i aluminium siden 1959 Miljøvenlige produkter af aluminium 2 3 2 3 Purso Oy fremstiller ekstruderede aluminiumprofiler til anvendelse inden for forskellige

Læs mere

Tegningsemner Din tegning vores kompetence

Tegningsemner Din tegning vores kompetence Tegningsemner Din tegning vores kompetence Bossard Tegningsemner Din tegning vores kompetence Kompetent partner Kontrolleret kvalitet Højeste leveringssikkerhed Optimalt forhold mellem pris og ydelse Kompetent

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning ROB-EX Scheduler er en standardsoftwareløsning til produktionsplanlægning, som hjælper dig med at styre

Læs mere

S rd Et sikkert valg

S rd Et sikkert valg S rd Et sikkert valg Indhold 03 Om Søgaard 04 Om Søgaard Industri Danmark 06 Om Søgaard Industri Norge 08 Om Søgaard Steeltank 10 Kontakt S rd En stærk samarbejdspartner... Vælger I et samarbejde med Søgaard,

Læs mere