Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Torsdag den 4. december 2014 kl. 17

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Torsdag den 4. december 2014 kl. 17"

Transkript

1 Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Torsdag den 4. december 2014 kl. 17 Til stede: Kirsten Laursen, Niels Dalbjerg, Aage Staun, Harald Bengtsen, Karen Grøn, Henning Boutrup, Ann Nilsson, Jette Røjkær, Sinne Dueholm, Berit Nørskou, Charlotte Basballe. Afbud fra: Jesper Jensen, Finn Jorsal, Anders Jensen, Catarina Kastrup. Fra DR: Lone Sunesen og Ingrid M. Schmidt Dagsorden: 1. Velkommen Herunder velkommen til nyt medlem af Dialogforum: Charlotte Basballe 2. Nyt fra DR og DR Midt & Vest 3. Efterkritik af hørt/set i radio, på tv og DR s andre platforme 4. Den nye Morgenradio, evaluering. (Morgen)vært Kim Nybom deltager 5. Valg af ny næstformand (Niels Plougsgaard er trådt ud af Dialogforum) 6. Evaluering af DR Dagen 7. Næste års dialogmøder 8. Eventuelt Velkommen: Fællessang: Der er noget i luften. Velkommen til nye medlem af Dialogforum: Charlotte Basballe fra Thisted. Hun erstatter Niels Plougsgaard, der har ønsket at træde ud. Charlotte arbejder ved Jobcenteret i Thisted. Nyt fra DR og DR Midt & Vest v. Lone Sunesen Åben Radio fredag den 28. november trak mellem 300 og 400 gæster. Tak til Kirsten og Henning for jeres medvirken. En god aften, hvor vi fik snakket med rigtig mange. Især overraskede det os, at så mange unge kiggede ind. Vi er i fuld gang med udvikling af regionalradioen. Hidtil med fokus på Morgenradioen og med to værter. Værterne har været på kursus, og vi har holdt workshops på stationen for at fremme en bedre og mere relevant journalistik. Indholdet skal vedkomme lyttere i hele vort dækningsområde. Siden vi gik i gang, er vi to gange blevet målt på journaliststikken: Forstår lytterne, hvad vi siger / rager det dem? Hvordan går det med debatterne, involverer vi lytterne og hvordan fungerer værtsdialogen? To gange har vi rapporteret alt, hvad vi sendte på en uge, og så blev indholdet evalueret af en fokusgruppe. Og vi har virkelig kunnet registrere en positiv udvikling. Udviklingsprojektet gælder alle regionalstationer, men der er stadig stor forskel på det, vi sender. Her lægger vi vægt på en sammenhæng mellem regionale nyheder og flade. Så vi både har det skarpe og det bløde (musik, Facebook, det gode selskab). Alt i alt er vi godt på vej, men vi er stadig under forandring. I løbet af 2015 går vi i gang med en konceptudvikling af både de regionale eftermiddags- og weekendprogrammer. Eftermiddagen skal fortsat være flowradio, men vi har planer om et par minimagasiner. Tirsdag: Under overskriften Fokus går vi tæt på et af ugens aktuelle emner. Torsdag gælder det et sportsmagasin. I weekenden vil vi stadig have en Søndagsgæst, men vi vil sikre større aktualitet. Desuden arbejder vi på at genoptage paneldebatten.

2 2015 bliver valgår. Vi skal sædvanen tro sende ValgXtra og Mød Partiet i Morgenradioen og seks debatprogrammer i eftermiddagsfladen. Ved debatudsendelserne går vi efter udesendinger. Her på stationen vil vi desuden oprette et Lytternes Parlament (arbejdstitel) med 179 medlemmer, nogenlunde ligeligt fordelt mellem røde og blå observanser. Tanken er, at inddrage parlamentet i forskellige dele af valgdækningen, bl.a. i forbindelse med de seks temadebatter. (Debat: Bordet rundt lød der positive tilkendegivelser vedr. Lytternes Parlament. Nogle tilføjede, at det er vigtigt, at deltagerne repræsenterer hele sendeområdet, andre at vi skal passe på med at forenkle valgkampen til et valg mellem rød og blå.) Der er nyt lyddesign på vej for P4. Vi får det præsenteret om kort tid. Danmarksindsamlingen løber af stabelen i uge 5. Knud Lind er tovholder og vært her på stationen. Det store spørgsmål er, om han igen løber for sagen!? Forhåbentlig får vi igen samlet mange penge ind. Vi får P4 Skolen her til Holstebro. Et udviklingsprojekt for både reportere og værter. Første gang den 28. januar. Public Outreach v. Ingrid: En række arrangementer er i støbeskeen for 2015, og I er selvfølgelig velkomne: 22. januar: Lytternes og seernes redaktør/ombudsmand, Jacob Mollerup 17. februar: Ask Rostrup, DR s politiske analytiker, som optakt til folketingsvalget 16. marts: Thomas Svaneborg, DR-journalist på erhverv og økonomi. Dækker bl.a. ebh-sagen Desuden: 4. februar: Kursus med Ib Potter: Bliv en haj på Facebook (arbejdstitel!)tips og triks til at blvie god til at lægge billeder og tekst på Facebook. Vi følger op med en kampagne i uge 7, skolernes vinterferie. (Debat: Facebook-arrangementet affødte en del kommentarer omkring DR s og især P4 s brug af Facebook. Alle gav udtryk for, at DR skal følge med, også på de sociale medier. Spørgsmålet er doseringen. Flere gav udtryk for, at Facebook fylder for meget i fladen husk smsmuligheden og telefonen. Lone: Vi bruger blandt andet Facebook til at inddrage lytterne og deres meninger a la vox pop, sms, mails. Facebook og Twitter har overhalet andre online-medier, så vi skal lære at bruge dem. Facebook kan bruges til både spas, gode råd og det kloge indhold. Vi skal være der, hvor lytterne er. Så vi skyder os i foden, hvis ikke vi er aktiv på de sociale medier.) Efterkritik: Anders (havde sendt sin efterkritik pr. mail): Som jeg ser det var det en rigtig god serie. Om det historiske er helt korrekt gør ikke noget. Jeg er imponeret over hvor godt den er filmet :-) Det var også helt fint at 1864, "Med Røven af 4. Division" kom til Mors med besøg på Museet. Nu ved jeg godt at serien kun sendes til den 7. dec. på DR.1 men nu kan den så ses af alle på alle platforme. Her mener jeg at DR ikke tager hensyn til advarsel om at der kan være stærke scener i afsnittene seriøst nok. Jeg tænker på børnene. Spil dansk dagen meget god med det store kor, meget flot.

3 Aage: I gør det godt på Midt & Vest; men det samme kan man ikke sige om DR s ledelse når det gælder lydhørhed over for lytterne. Mange har forsøgt at sende et signal omkring flytningen af Giro 413 og Danmarksmester til DAB og lukning af Underholdningsorkesteret; men vi bliver ikke hørt og får ingen forklaring. Flytningen af de to programmer over på dab er for mig at se en elegant måde at fjerne noget på, som man vil af med. DR s brug af licensmidler: Jeg skal ikke forholde mig til Ulrik Haagerups ansættelsesforhold, men han sender et dårligt signal som nyhedsdirektør, når han nægter at svare på spørgsmål omkring sagen. Niels: Mangler I stof i eftermiddagsradioen? Den trænger til at blive udviklet. I sidste uge var der ikke meget indhold! Henning: Vi fik mange positive reaktioner under Åben Radio, da vi spurgte folk til deres mening om radioen og blandt andet to værts-systemet. Charlotte: Generelt er jeg supertilfreds som lytter; men jeg vil gerne blive klogere, når jeg lytter. Facebook giver mig ikke noget. Så jeg er begyndt at lytte til P1 Morgen i stedet. De går et spadestik dybere. Derfor: Gå lidt mere i dybden med tingene: Værterne må gerne være lidt skarpere spørg igen, når folk ikke svarer på det, de bliver spurgt om. Karen: Der bliver sendt mange interessante ting på både radio og tv. Der er et bredt udvalg. Forleden var der for eksempel en udsendelse på TV om Stevnsfortet og den kolde krig. Ann: Enig med det, der er sagt omkring flytningen af Giro 413 og Danmarksmester. Giro 413 har mistet mange lyttere, og det går ud over indsamlingen af midler til udsatte børn og unge. Den nye quiz, Hit med Historien, med Dennis Johanneson søndag mellem og 14 er vældig god. Spændende at lytte til og gætte med. Jeg lytter fortsat med glæde til P4 lørdag og søndag eftermiddag (bl.a. Søndag i Farver med Charlotte Ostertag). Gode, letflydende programmer. Sinne: Min kæphest er sproget. KLF, Kirke & medier, sætter fokus på sproget i medierne de næste to år. Også i DR. En række bandeord er på vej til at blive en naturlig del af sproget, det bryder jeg mig ikke om. (Lone: Vi leger med sproget, men vi skal selvfølgelig tale ordentligt) Kirsten: Jeg savner legestuen på DR2. Engang var der plads til udvikling af nye programtyper (Brdr. Price, Bonderøven etc.). Nu er kanalen blevet nyhedsorienteret. DR mangler en pladsform for nytænkning. Fredag eftermiddag på DR Midt & Vest. Idé som optakt til weekenden: Find nogen, der kan lave mad og komme med tips til brug af de mange gode lokale råvarer, vi har herude. (Lone kom straks på en titel: Snak & Æd!)

4 Tip til nyhederne: Hvad sker der med den gamle slagterigrund i Skive. Ligger stadig øde hen. Husk til maj i forbindelse med 70-året for Befrielsen at finde nogle anderledes vinkler på besættelsestiden. Nu er der gået så lang tid, at flere akn/tør/vil fortælle. Berit: 1864: Det var en god serie, flot filmatiseret. Og der må gerne være overladt noget til fantasien. DR 2: Dejligt med fokus på nyheder og debat. Men nu har vi foreløbig hørt nok om folkeskolen. Indefra med Anders Agger er som altid godt fjernsyn. Serien Ti stille kvinde var interessant. Det samme var programmet Hobro en liga for sig TV-serien Bankerot. OK; men jeg vil ikke anbefale den til andre. Hvis der skal laves en ny række af Danmarks Klogeste, med Mads Steffensen: Lad kameraet hvile længere tid på opgaven i stedet for deltagerne - så vi seere også kan gætte med. TV-programmet lørdag aften må gerne give anledning til et godt grin. F.eks. med Cirkusrevyen. Radio, flytning af programmer til dab: ærgerligt, at panelet gled af på spørgsmålene ved DR Dagen. Brug i stedet dab til de nye ting. (Lone, ang. flytning af Giro 413 og Danmarksmester: P4 bløder. Vi mister lyttere. Derfor er vi nødt til at revitalisere os. P4 har stort set bragt de samme programmer i 25 år. Det er ikke Giro 413 0g Danmarksmesdter, der er noget i vejen med. De bliver jo ikke lukket, de flytter! Og P5 er ikke en skammekrog. Men vi er nødt til at tænke i nye baner, så vi kan få flere yngre lyttere ind på P4.) Den nye Morgenradio, evaluering Her sluttede Kim Nybom, én af de faste morgenværter, sig til mødet. Han danner fast par med Connie Pedersen. Knud Lind danner på skift par med Mette Skov Jensen og Allan Høyer. Anders (sendt pr. mail): Jeg syntes det går meget godt, af det jeg har hørt. Flere af indslagene er bragt videre til radio lyttere i hele landet og der er vist TV indslag, eks. var historien om vildkatte. Der har været et par små tilfælde hvor jeg syntes. Når en ene vært spørger den anden så kender den anden svaret og det kommer til at lyde lidt underligt i flowet. Charlotte: Hvorfor spilder I tid på at spotte for de regionale nyheder, som kommer kort efter? Kim: For at gøre opmærksom på de reg. Nyheder / tease for de gode historier / fastholde lytterne. Vi prøver ikke at gentage os selv. Så det ikke er det samme man hører i teaser og nyheder. Det er interessant, når I uddyber tingene i fladen Lone: Vi skal have dybde og indhold i fladen, men vi må ikke lyde som P1!

5 Jette: Fint med to værter, men ind imellem bliver det lidt for dagligstueagtigt. I må gerne være lidt mere friske / glade i stemmerne. Kom med noget energi! Vi er på vej til arbejde og andre gøremål. Ann: Forleden blev musikbattlen ved og ved. Gå ikke i selvsving over de små ting! Karen: Jeg kan godt lidt, at der er to værter. Det giver en god ping-pong. Vedr. teaser for nyheder: Den får mig til at blive hængende det skal jeg lige have med! Kan godt lide at høre historier om musikken, a la Alex Nyborg Madsen Sinne: To værter er med til at give en god vekselvirkning. Charlotte: Ros til Connie P. Eksempel med urutineret politiker, hvor hun undlod at smaske hende. Kirsten: I modsætning til mange andre spots, som vi skal høre hele tiden, kan jeg godt lide nyhedsteaseren. Den får mig til at lytte med. (Lone: Vi kæmper med de mange spots. De skal gerne være relevante for vore lyttere) Henning: Nyhedsteaseren kommer altid før Jeg opfatter den halve time mellem kl. 6 og 6.30 som en præsentation af de medvirkende i Morgenradioen: Værterne, meteorologen, trafikredaktionen og nyhedsværten. Aage: Bliv ved med nyhedsteaseren! Super med to værter. Idé: Tag på udveksling på andre stationer for at lade jer inspirere. Og på samme måde kan de komme her. Apropos Facebook og sms: Få også en gang imellem folk til at ringe ind. Det giver en god afveksling. Valg af ny næstformand: Niels Plougsgaard er trådt ud af Dialogforum: To stillede op: Berit Nørskou og Henning Boutrup. Efter skriftlig afstemning blev Berit valgt. Evaluering af DR Dagen: Finn (sendt pr. mail): Lutter roser Kirsten: Godt med de skriftlige spørgsmål under formiddagens debat. Det holder debatten på sporet og hindrer, at det er de samme, der har ordet. Men debatten i år savnede struktur. Den burde have været hårdere styret. Panelet blev ikke holdt nok op på spørgsmålene og gled derfor af på spørgsmålene. Desuden er der for lidt tid til debatten. Forslag: Drop frokosten i kantinen og lad os i stedet få en sandwich serveret ved mødelokalerne. Det vil give ekstra tid til det øvrige program. Deltog i Jacobs Mollerups workshop. Interessant at høre om hans arbejde som lytternes- og seernes ombudsmand. Opfordring: Følg med på hans hjemmeside!

6 Karen: Forslag: Server noget mere sundt til morgenkaffen! Interessant workshop med dramachef Piv Bernth Dennis Christensens indlæg om danskernes tv-forbrug var også meget interessant. Jette: Jeg savnede workshop nr. 2. Enig i kritikken af formiddagens debat. God idé med at få frokosten bragt op, så vi kan få mere tid til mødet. Supplér gerne med lidt frugt. Berit: Det var første gang, jeg deltog i DR Dagen god dag. Interessant at gå rundt til de stationer, der var etableret uden for mødesalen. Børnekoret var et sødt og godt indslag. Jeg deltog i workshop om Sporten på DR. Ville også gerne have deltaget i en rundvisning. Henning: Også min første DR Dagen. Deltog i workshop med Jacob Mollerup. Der var for lidt tid til spørgsmål. Niels: Mht debatten: Man kunne lade repræsentanter for Dialogforum vælge spørgsmålene (En anden ved bordet foreslog en mere professionel ordstyrer a la Clement Kjersgaard) Fint med kun én workshop. Det er for meget at skulle engagere sig i to emner. Næste års Dialogmøder: Ingrid: Vi holder normalt to møder før sommerferien og to efter. Plus DR Dagen. Årets sidste møder ligger efter DR Dagen, så vi kan evaluere dén. Jeg vil foreslå, at vi lægger det første af årets møder i forbindelse med et af de åbne arrangementer. Så vi mødes halvanden time før til efterkritik etc. og så fortsætter med det åbne møde. Anders (sendt pr. mail:): Til næste års møder i Dialogforum vil jeg foreslå at man undgår møde i december måned. Bordet rundt blev forslået forskelligt: Besøg af Charlotte Ostertag (Søndag i Farver) Musikken på P4 / playlisterne Igen et fællesmøde med Dialogforaerne i Øst og Nord Mød en medarbejder fra M&V Sporten i DR Eventuelt: Ikke noget Ref. Ingrid 08/12/14

Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00.

Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00. Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00. Til stede: Jette R. Damgaard, Karen Grøn, Jesper Jensen, Henning Boutrup, Berit Nørskou Pedersen, Ann Nilsson, Catarina

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Dagsorden: Velkommen Nyt fra DR og DR Midt & Vest DR s bestyrelse, hvem er vi og hvad laver vi? v. Hanne Ried Larsen Efterkritik Eventuelt Til stede:

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014

Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014 Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014 Til stede: Kirsten Laursen, Niels Plougsgaard, Niels Dalbjerg, Aage Staun, Harald Bengtsen, Sinne Dueholm, Jette Røjkær, Karen Grøn,

Læs mere

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent.

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent. DR Dialogforum Bornholm. Referat Dato: 30. januar 2018 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Deltagere: Morten Brandborg, Birgitte Jallov, Jette Dale, Mogens Stender Alstrup, Steffen

Læs mere

En introduktion til DRs Dialogfora

En introduktion til DRs Dialogfora En introduktion til DRs Dialogfora 02 Indhold 03 Velkommen til DRs Dialogfora, 05 Hvad er et dialogforum? 06 Dialog er vigtig for DR 07 Den gode dialog og et par tommelfingerregler 08 Retningslinjer for

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

Dialogforum den 30. november 2015

Dialogforum den 30. november 2015 Deltagere: Susanne Møller Johansen Erling Malmquist Jane Berendthz Peter Møller Jan Wihlborg Susanne Bredkjær Mona Svan Anni Welander Court Østerberg Casper Dall Line G. Baun Afbud: Peder Jon Svenning

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent)

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent) Dialogmøde / Dialogforum Esbjerg (DIEF) 30.01.07 Referat: Fravær: Torben Rimmer Nielsen, Carsten Thybo, Anna L. Sørensen 1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

1) Godkendelse af dagsorden.

1) Godkendelse af dagsorden. REFERAT DIALOGFORUMSMØDE P4 d. 29/4 2008. Til stede: Margit Dybkjær, Per Rasmussen (mødeleder), Michael Greve, Peter I. Schmidt, Annette Madsen, Anne Hess, Bent Anders Jensen, Hans Verner Lollike, Helle

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 01 Introduktion til DRs dialogforum dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 02 Indholdsfortegnelse 02: Indholdsfortegnelse 03: Velkommen til DRs dialogforum 04: mets historie 05: i dag 06: Hvem gør hvad

Læs mere

Reaktionsteam. Forslag til problemstillinger. Vi har brug for veldokumenterede data.

Reaktionsteam. Forslag til problemstillinger. Vi har brug for veldokumenterede data. Reaktionsteam Vi har brug for veldokumenterede data. Hvorfor har KLF et reaktionsteam i mit netværksområde? For at stå stærkt som medieorganisation, skal vi kunne underbygge vores argumenter, meninger

Læs mere

Der er nogle gode ting at vende tilbage til!

Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Artikel af Janick og Gitte Janick og jeg sidder over frokosten og taler, han fortæller lidt om, hvad hans tid på Parkvænget går med og hvordan han selv har

Læs mere

of 7 27.02.2015 18:00

of 7 27.02.2015 18:00 Gå til indhold Gå til forsiden af dr.dk Nyheder Nyhedsoverblik Politik Sport Viden Kultur Lev Nu Regionalt Vejr Alle nyheder TV TV forside Programmer Live-TV TV-oversigt Børn Radio Hør radio Radio-oversigten

Læs mere

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde Dato: 12 april 2016 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Mødets status: Ved første møde (9.3.) aftalte vi at

Læs mere

Redaktionerne skal flytte fra 1. januar 2017 på nær sporten og vejret, som først flytter 1. januar 2018.

Redaktionerne skal flytte fra 1. januar 2017 på nær sporten og vejret, som først flytter 1. januar 2018. Referat Dialogforummøde P4 Midt & Vest 28. april 16 Deltagere: Charlotte Sahl-Madsen, Nicolai Løve Hansen, Dan Poulsen, Rasmus Johnsen, Inge Ansine Jensen, Mano Sundaralingam, Lars Holm, Berit Nørskou

Læs mere

Sponsorering af programmer på Radio Alfa

Sponsorering af programmer på Radio Alfa Sponsorering af programmer på Radio Alfa Bo'morn Morgen - hverdage 5.00-10.00 Bo'morn i samarbejde med (sponsors navn og adresse). Ca. 100 pr. måned. Formiddag med Foged - hverdage kl. 10.00-14.00 Formiddag

Læs mere

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 17. maj Kl. 10.00 10.45 Fælles velkomst: Karen Stær bød velkommen og fortalte lidt om: Forventninger til faggruppelandsmøde og præsentation

Læs mere

EMNEUGE 2015 uge HELHEDSTILBUDDET SKOVMOSESKOLEN SOM TV-STATION

EMNEUGE 2015 uge HELHEDSTILBUDDET SKOVMOSESKOLEN SOM TV-STATION EMNEUGE 2015 uge 12 HELHEDSTILBUDDET SKOVMOSESKOLEN SOM TV-STATION Mål for emneugen: Skovmoseskolen som en Tv-station åbner op for at eleven arbejder i dybden med et selvvalgt tema inden for medieproduktion

Læs mere

Udrust vores medlemmer af DR Dialogfora og TV 2 s regionale repræsentantskaber bedst mulig.

Udrust vores medlemmer af DR Dialogfora og TV 2 s regionale repræsentantskaber bedst mulig. Public service-team Udrust vores medlemmer af DR Dialogfora og TV 2 s regionale repræsentantskaber bedst mulig. Hvorfor har KLF et public service-team i mit netværksområde? KLF har som medieorganisation

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget tirsdag 05. mar 2013. Uge 11, mandag 11. mar 2013 11/03/2013 10:58. 01:35 Livet efter livet (2:5) Ny tid

Side 1. Rettelser foretaget tirsdag 05. mar 2013. Uge 11, mandag 11. mar 2013 11/03/2013 10:58. 01:35 Livet efter livet (2:5) Ny tid Side 1 Uge 11, mandag 11. mar 2013 01:35 Livet efter livet (2:5) Ny tid En amerikansk hjernekirurg og professor fra Harvard tror ikke på noget liv efter døden, før han pludselig ryger i en dyb koma forårsaget

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling Bechmann Petersen: Hvad er formålet med Danmarksindsamlingen? At indsamle penge til børn på flugt syd for Sahara Placer Danmarksindsamlingen i figur 8, s. 31 i På tværs af medierne, ud fra jeres nuværende

Læs mere

Sponsorering af programmer på Radio ABC

Sponsorering af programmer på Radio ABC Sponsorering af programmer på Radio ABC ABC Mor'n med Jørn & Kim - Alle ugens dage kl. 6-10 Efter lokale reklameblokke: ABC Mor'n i samarbejde med (sponsors navn og adresse). Min. 100 eksponeringer pr.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt

Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt Forud for nedenstående interview, fremsendte vi følgende spørgsmål til Jakob Damsholt i en e-mail: 1. Hvordan forholder redaktionen på Debatten sig til

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Om eleverne på Læringslokomotivet

Om eleverne på Læringslokomotivet Om eleverne på Læringslokomotivet LÆRINGS- LOKOMOTIVET Intensive læringsforløb Indhold Forord 5 Om at føle sig privilegeret... 6 Om at have faglige udfordringer... 8 Om at have personlige og sociale udfordringer...

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Fredagsbrev d uge 33.

Fredagsbrev d uge 33. Fredagsbrev d.18-8-2017 uge 33. Der var lige nogle friske elever, der hjalp med at rydde op, og så fandt vi en pose med stænger og presenning. Det var de lige nød til at få sat skik på. Og det lykkedes

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse.

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse. Juni 2019 Politikere Befolkningsundersøgelse www.radiuscph.dk i Indhold Politikere... i Befolkningsundersøgelse... i Om analysen... iv Resultater...1 Spørgsmål 1: Hvor højt vurderer du følgende faggruppers

Læs mere

Referat fra sidste møde 4.2.2014 Udsendt og godkendt via mail (også vedhæftet denne mail)

Referat fra sidste møde 4.2.2014 Udsendt og godkendt via mail (også vedhæftet denne mail) Dagsorden og referat: Styregruppemøde 22.4.2014 Sted: Specialrådgivningen Holbæk Rosenvænget 13 4300 Holbæk Tidspunkt: 13 16. Deltagere: Hanne, Dorte og Helle. Afbud fra Mary og Karen. Referat fra sidste

Læs mere

# 1: Forbindelsen mellem tale og situation forsvandt. Folkemødet: Politikerne glemte Bornholm og talte til tv et - Retorikforlaget

# 1: Forbindelsen mellem tale og situation forsvandt. Folkemødet: Politikerne glemte Bornholm og talte til tv et - Retorikforlaget Partilederne på Folkemødet fik en ellers sjælden mulighed for at tale direkte til et bredt publikum med en politisk interesse i toppen af skalaen. Desværre var de fleste af talerne kedelig skabelonretorik

Læs mere

Pressekontakt lokalt i ugeaviser, regionalradio, lokalt tv det kan være på den lokale hjemmeside/facebookside.

Pressekontakt lokalt i ugeaviser, regionalradio, lokalt tv det kan være på den lokale hjemmeside/facebookside. Presseteam Pressekontakt lokalt i ugeaviser, regionalradio, lokalt tv det kan være på den lokale hjemmeside/facebookside. Hvorfor har KLF et presse-team i mit netværksområde? Vi ønsker at synliggøre KLF

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på?

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på? Teknologiske og organisatoriske forandringsprocesser: Jeg synes i meget høj grad, at tekster og modeller mangler at blive sat ind i en akademisk sammenhæng. Altså hvilken videnskabelig position skriver

Læs mere

Jammerbugt. Sommer i Jammerbugt. Hverdagen i lokalpolitik. Fra næstformanden. Medlemskampagne (vedlagt) Juni 2010.

Jammerbugt. Sommer i Jammerbugt. Hverdagen i lokalpolitik. Fra næstformanden. Medlemskampagne (vedlagt) Juni 2010. Sommer i Jammerbugt Juni 2010 Hverdagen i lokalpolitik Fra næstformanden Vort daglige brød Medlemskampagne (vedlagt) Jammerbugt Redaktion: Anni Bissø Kildeberg og Berit Engholm Pedersen, berit@c.dk Hverdagen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006 Velkommen til en ny forening På en stiftende generalforsamling den 2. november blev foreningerne Gug-Visse og Gistrup-Nøvling slået sammen til den nye partiforening Socialdemokraterne Gug- Gistrup. Du

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE

6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE Artikel af Christian Schwarz Lausten, Seismonaut 6 ROLLER ENHVER COMMUNITY MANAGER BØR HÅNDTERE I takt med, at sociale netværk, debatfora og communities vinder

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke TV 2 ØSTJYLLAND De store øjeblikke Lige nu På tv, online og on demand er TV 2 ØSTJYLLAND østjydernes førstevalg, når det gælder nyheder og tv-programmer af høj journalistisk kvalitet om livet i Østjylland.

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Indledning Sky Radio A/S erhvervede ved radioauktionen den 18. juni 2003 retten til at udøve

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas Hvad er DAB? Danmark har fået en ny type radio - den hedder DAB. I modsætning til FM sender DAB digitalt, så for at kunne lytte med skal du anskaffe dig en DABradio. De fås mange steder i Danmark. Se hvor

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning.

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning. 27. oktober 2014 Beretning Let-Køb 1-7 2013 30-06 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år bestået af Kirsten Kragelund som formand, Kent Sønderby som kasserer, Ditte Rømer Michelsen som sekretær, Kim Fredslund

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Gæster: Gitte Pedersen Viftrup (Vejledning og studiestøtte, AU UDD) og Helle Stolzenbach Steffensen (Studiesystemer, AU UDD) medvirker under pkt. 1.

Gæster: Gitte Pedersen Viftrup (Vejledning og studiestøtte, AU UDD) og Helle Stolzenbach Steffensen (Studiesystemer, AU UDD) medvirker under pkt. 1. Møde den: 13.12.2016 1443-313 (vært: Jesper) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE/ordfører for båndet), Jesper Sølund Hansen (AR), Michael Mejlgaard Udby (BSS), Eva Kvistgaard Arent (ST)

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC tirsdag den 24. februar 2015

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC tirsdag den 24. februar 2015 Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC tirsdag den 24. februar 2015 Mødedeltagere: Christine Jensen(1.j), Frederik Sønderstrup(1.k), Melissa Jørgensen(1.k), Ismail Arslan(2.t), Lykke-Line Juncher(2.q),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d.18/5 2010.

Referat af bestyrelsesmøde d.18/5 2010. Referat af bestyrelsesmøde d.18/5 2010. Dagsordenspunkt Tid Referat 1) Godkendelse af referater. TR 26/4, 4/5 og 11/5 Best. 4/5 og 11/5 /B 2) A) Orientering fra formanden - Implementeringsmøde med forvaltning

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

januar / februar 2013

januar / februar 2013 januar / februar 2013 Et nyt år! Det sidst år har budt på mange ting i vores menigheds liv. Vi startede året med en økonomi, der var langt fra tilfredsstillende. Medlemstallet havde enten stået stille

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Nyheder. TV 2/Fyn vil i løbet af 2014 lave endnu flere nyheder på vores egen kanal. Det vil også give nye muligheder for vores praktikanter.

Nyheder. TV 2/Fyn vil i løbet af 2014 lave endnu flere nyheder på vores egen kanal. Det vil også give nye muligheder for vores praktikanter. TV 2/Fyn har ry for at være et rigtig godt praktiksted. Det har vi, fordi vores praktikanter får lov at arbejde. De får lov at lære. De får udviklet sig som journalister og de får ikke lov at gemme sig.

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Mediekontakt. - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne

Mediekontakt. - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne Mediekontakt - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne I kontakt med medierne I Viborg Kommune vil vi gerne være synlige i medierne. Vi vil åbne kommunen op

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Virksomhedsevents med

Virksomhedsevents med Virksomhedsevents med DR EVENTS DR Salg kan som noget nyt tilbyde at sammensætte en eventpakke til din virksomhed. Skarpe værter og opfindsomme aktiviteter kan sættes sammen til en unik dag i firmaets

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical.

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Hold øje - uge 45 Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Zebraer, Ørne og Ulve har de sidste 3 uger arbejdet med temaet sociale medier. Onsdag formiddag var det BØF- børn,

Læs mere

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling INDHOLD Kapitel 1: Velkommen til Ha det godtskoven...................................

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Fokusgruppeinterview. Gruppe 1

Fokusgruppeinterview. Gruppe 1 4 Fokusgruppeinterview Gruppe 1 1 2 3 4 Hvorfor? Formålet med et fokusgruppeinterview er at belyse et bestemt emne eller problemfelt på en grundig og nuanceret måde. Man vælger derfor denne metode hvis

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne

Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Pressemeddelelser til nytårsmarcherne Planlægningen af nytårsmarcherne i starten af det nye år er i fuld gang. Mange af jer sender pressemeddelelser ud forud for turene for at tiltrække mange deltagere

Læs mere

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Tidspunkt for interview: Torsdag 5/3-2015, kl. 9.00. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

Indledning. Hvorfor overhovedet holde ledermøder i FDF?

Indledning. Hvorfor overhovedet holde ledermøder i FDF? Det gode ledermøde Indledning På FDFs landsmøde i 2004 blev det vedtaget, at landsforbundet skulle udgive et materiale med henblik på en styrkelse af ledermødet. Denne folder dækker nogle af de tiltag,

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere