Badger Balm Produkter 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Badger Balm Produkter 2014"

Transkript

1 Badger Balm Produkter 2014

2

3 Badger Balm Økologisk hudpleje fra familien Badger Badger er et lille familieejet og familievenligt firma, der ligger i landlige omgivelser i staten New Hampshire i det nordøstlige USA.Vi blander økologiske planteekstrakter med eksotiske olier og bivoks og laver healende balms, læbepomader og solcremer, der ikke indeholder andet end rene og gode råvarer. Vores filosofi er såre enkel: At lave produkter til folk, vi elsker og derefter sælge dem over hele jorden. Vi har kombineret tradition med moderne forskning og iblandet vores kærlighed således, at du som forbruger får det unikke produkt, du har fortjent! I produktionen er vi konstant opmærksomme på kun at anvende de bedste råvarer på markedet og fokuserer hele vejen rundt på bæredygtighed. Det vil med andre ord sige, at når du bruger et Badgerprodukt, kan du have helt ren samvittighed både overfor dig selv, dem du elsker og også overfor den verden du lever i. Eftersom vores varer er certificeret efter USDA økologisk fødevarestandard, kan man rent faktisk spise dem. Men selvom at vi anvender den samme økologiske kvalitetsolivenolie, som på flere Michelin-vindende restauranter, vil vi stadigvæk anbefale vores produkter som hudpleje! Prøv engang at kigge kritisk på ingredienserne på et helt tilfældig Badgerprodukt. Varedeklaration giver dig med garanti INGEN ubehagelige overraskelser. Tværtimod, du vil bliver imponeret. Det er, hvad vi kalder for Badger forskellen. Med stolthed og kærlighed Badger familien Badger Balm 3

4 4 Certifikater Hvad dækker Badgers Certifikater over? Som forbrugere i Danmark er vi vant til at kigge efter bestemte certifikater, når vi handler. Et af de mest kendte er det såkaldte Ø mærke. Det kan være lidt af en jungle, at finde ud af hvad de forskellige mærker står for. Derfor er her en lille forklaring på, hvad Badgers certifikater dækker over: Alle Badger produkter er lavet efter tanken om kompromiløs kvalitet og gennemtestet økologi med ansvar for miljøet. Badger bruger kun de bedste ingredienser, og alle produkter er minimum 95% økologiske. For at bevise sin kvalitet er alle produkter certificeret med USDA Organic og BUAV. Et produkt der er USDA Organic certificeret skal indeholde mindst 95 % økologiske ingredienser. De sidste fem procent af produktet skal være rene produkter fra USDA s liste over anerkendte producenter. Det betyder, at Badger fabrikken og alle dens leverandører er blevet certificeret efter de samme regler. Dette er en langsommelig og meget restriktiv proces. Mærket sikrer dig, at produktet er fuldstændigt fri for syntetiske stoffer, genetisk modificerede organismer og pesticider. Med andre ord: Dette mærke sikrer dig, at produktet er mindst 95 % økologisk og at de sidste 5 % er gennemtestede og rene ingredienser.

5 Certifikater 5 BUAV, Leaping Bunny Certified Cruelty Free No Animal Testing. Dette glade lille mærke garanterer, at hverken Badger eller dens leverandører tester nogle af deres produkter på dyr. Læs mere på: Natural Products Association er en Amerikansk organisation dedikeret til at vise forbrugere om produktet er naturligt. Gennem en krævende proces bliver alle Badgers produkter løbende godkendt af NPA således, de lever op til alle krav. Certified B Corporation. Firmaer der har dette mærke imødekommer standarder omkring gennemsigtighed. Det er således muligt at finde ud af, hvem der står bag produktet, hvilken påvirkning de har på miljøet, hvordan de behandler deres ansatte og, hvordan de styrker lokalmiljøet. Så dyk endelig ned i en B Corporation de har intet at skjule.

6 BALMS En Balm er en helende og hjælpende smørrelse. En lidt tyk creme, som smørres på kroppen, alt efter type og ønsket effekt. Balms fra Badger Balm er dine bedste venner i en hård hverdag. De hjælper med alt fra ødelagte hænder til afslappende aromaterapi. Som ved alle Badger Balm s produkter, er kun de bedste ingredienser brugt. Ingredienserne bruges normalt i mad - de samme oliven bruges på flere Michelin-restauranter rundt omkring i verden - hvilket garanterer dig et 100% kvalitetsprodukt. Nyd vores Balms - det er koncentreret godhed.

7 Vores Balms er koncentreret godhed. Balms 7 100% naturlige, mindst 95% økologiske Uden parabener, kemikalier & vaseline Ingen syntestiske konserveringsmidler eller farvestoffer Hjemmelavede af håndplukkede kvalitetsingredienser Ikke testet på dyr Tip: Ved brug på større områder af kroppen, kan du med fordel presse i midten af balmen og på den måde få en større mængde balm at smørre med.

8 8 Balms Plejende & fugtgivende For Hardworking Hands Lindrer og afhjælper tørre og medtagne hænder ved at blødgøre. Har en reparerende effekt. Perfekt til tørre pletter, rifter eller sprækker. Påfør på hænder, albuer, arme eller hvor som helst du måtte have problemer med udtørret hud. Cuticle Care Med denne neglebåndsplejende balm vil dine neglebånd, negle og fingre leve et sødt liv. Brug Cuticle Care som en over natten intensiv pleje eller som daglig pleje af dine neglebånd. Kommer i en lille, sød og transportvenlig dåse. Foot Balm Med blandt andet æteriske olier af pebermynte, tea tree og rosmarin har denne Foot Balm både en plejende og healende effekt på de mest genstridige spækker og revner på hæl og tå. Virkeligt et vidundermiddel.

9 Muskel-, led & luftvejspleje Balms 9 Aromatic Chest Rub En meget effektiv balm som hurtigt har en gavnlig virkning på luftvejsproblemer, hoste og forkølelse. Denne balm kan anvendes til alle i familien og har en fantastisk og øjeblikkelig virkning. Påfør på øvre del af bryst og ryg og under næse. Gentag gerne hver anden time eller efter behov indtil du føler bedring. Kan med fordel bruges til børn. Muscle Rub Dette er den originale Muscle Rub. Cayenne og ingefær arbejder sammen for blidt at smøre og afslappe spændte og overanstrengte muskler. God til nakkespændinger og rygsmerter Anvend før og efter træning for at varme og løsne spændte muskler, eller smør flere gange dagligt på det ømme område. Joint Rub Joint Rub afhjælper overanstrengte, hårdarbejdende, ømme og udsatte led. Masser balmen ind i dine ømme led og føl den helende power fra arnica, cayenne og sort peber. Påfør direkte på skuldre, knæ, albuer, ryg eller hvor du måtte føle smerte. Brug ved daglig smerte eller ved akut opstået smerte. Kan med fordel også anvendes til gigtplagede led.

10 10 Æteriske olier Æteriske olier Æteriske olier er, når de bliver udvundet naturligt, sjælen og hjertet i en plante. Med andre ord: En koncentration af plantens ånd. Duften i enhver plante har to formål: Enten at tiltrække bestøvning eller at bortdrive skadedyr. I deres koncentrerede form kan æteriske olier vække underbevidste følelser. Mange af os har prøvet at få en association til noget som vi for længst har glemt, blot ved at lugte noget. Vores hjerner bearbejder dufte, dufte som til en vis grad kan påvirke vores følelser. Vi anvender selvfølgelig kun de reneste æteriske olier i vores produkter. Vi har skabt balms med aromaterapi for at opmuntre, blødgøre og andre balms hvor de æteriske olier, har en dybdegående helende virkning på skadede muskler, hoste eller vejrtrækningsproblemer.

11 Mind Balms Balms 11 Tension Soother Med et udvalg af æteriske olier som blandt andet rosmarin, spearmint, cederwood, kamille og lavendel gør denne balm sig fortrindelig til både dybdegående muskelafspændende massage eller som afslappende og beroligende mind balm. Påfør Tension Soother således at du bliver hyldet ind i duften fra de æteriske olier, og mærk den afstressende og beroligende virkning. Yoga & Meditation Balm Med æteriske olier fra blandt andet cederwood, mandarin, calendula, rose og ingefær kan du skabe en stemning omkring dig af glad og fokuseret tilstedeværelse. Brug den til dine yogatimer eller under dine meditation eller til at massere ømme muskler. Cheerful Mind Balm Med Cheerful Mind Balm kan du løfte dit humør. Lad de æteriske olier af lemon, sweet orange, ylang ylang, spearmint og calendula påvirke din sindtilstand, og gøre en dårlig dag god igen. Hav denne balm på dig, hvor end du bevæger dig og vær altid forberedt. Er også anvendelig til at give en opløftende massage til en god ven eller et familiemedlem.

12 12 Balms Søvn Sleep Balm Duften fra de æteriske olier i denne helt specielle balm hjælper med at berolige dine tanker og rense dit sind, så søvnen får lov til at komme uhindret. Påfør hvor som helst eller på områder som vil hylde dig ind i duften fra de æteriske olier. også god til at massere skuldre, ryg og lænd inden sengetid. Night-Night Balm Denne balm er udviklet specielt med børn for øje. Med blandt andet æteriske olier af kamille og lavendel vil Night Night balm berolige og afspænde. Fantastisk til før sengetidsmassage. Skaber dejligt søvnige og afslappede børn. Også anvendelig i løbet af dagen blandt andet til urolige babyer. Kan desuden med fordel anvendes af far og mor. Påfør en smule under næsen, brystkassen eller skuldre. God til massage af hele kroppen.

13 LÆBEPOMADER En god læbepomade er som sendt fra himlen. Når den virkeligt fungerer, vokser selvtilfredsheden fra bunden af hjertet - og gør selv en dårlig dag fantastisk. Vores læbepomader indeholder økologisk ekstra jomfru olivenolie og bivoks samt økologisk aloe vera og udtræk fra havtorn og hyben. Disse ingredienser samarbejder med at blødgøre og beskytte læberne mod det omskiftelige vejr. Læbepomaderne er bløde og behagelige med enestående smagsvarianter der udelukkende kommer fra dampdestillerede æteriske olier. Selvfølgelig uden nogen brug af kunstige farvestoffer, smagsforstærkere eller sødestoffer. Alle vores læbepomader er selvfølgeligt 100 % naturlige og mindst 95 % økologiske.

14 14 Læbepomader Ginger & Lemon Hvis du elsker ingefær, vil du elske denne læbepomade. Næsten som en god kop te! Lavender & Orange En duft af fransk lavendel med søde undertoner af sicilianske appelsiner. Tangerine Breeze Med den milde og opmuntrende duft af mandarin og søde appelsiner. Highland Mint Med pebermynte og grøn mynte. Frisk og svagt kølende.

15 Læbepomader 15 Herudover fås to gaveæsker: (Med fire Badger Balm læbepomader til prisen af tre) Blå æske Indeholder Ginger & Lemon, Unscented, Tangerine Breeze og Highland Mint Grøn æske Indeholder Pink Grapefruit, Tangerine Breeze, Lavender & Orange og Vanilla Madagascar Pink Grapefruit Boblende citrussmag af grapefrugt og søde appelsiner. Unscented Nyd den naturlige smag af olivenolie og bivoks. Ingen smag eller dufte tilsat. Vanilla Madagascar Med den søde og eksotiske smag af ægte Madagaskar vanilje.

16 Dette katalog er printet på Svanemærket papir. Alt papir er derfor genbrugspapir eller fra bæredygtige kilder. Badger Balm distribueres i Danmark af Hyrdebakken 7, 3060 Espergærde, DK Naturalliving.dk

dōterras historie VORES MISSION

dōterras historie VORES MISSION PRODUKTKATALOG dōterras historie I foråret 2008 startede en gruppe sundhedspersonale og forretningsfolk et samarbejde. De havde stor personlig erfaring med de livsbekræftigende fordele ved æteriske olier

Læs mere

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver

Læs mere

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk COLOR CARE PERM Teknisk Manual 2012 indholdsfortegnelse 3 Essensity filosofi 4 Budskabet 5 Permanent farve 13 Lysning 16

Læs mere

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning Vejen til indre ro Der findes mange måder at meditere på. Jeg præsenterer her fire former, som alle er lette at gå til og hver varer 12 minutter. Kropsscanning er den mest enkle og derfor god at starte

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 the products 1 essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 2 ESSENCE Aloe Barbadensis Miller, husk det navn. Der er omkring 400 Aloe-arter i verden, og

Læs mere

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog Center For Selvværd ELSK DIG SELV - Minibog Er du træt af at bruge energi på at kritisere og være mod dig selv, og har du lyst til at opleve mere kærlighed, ro og åbenhed i dit liv, så er denne mini- bog

Læs mere

Babyyoga. & massage MIA RASMUSSEN

Babyyoga. & massage MIA RASMUSSEN Babyyoga & massage MIA RASMUSSEN Babyyoga og massage Babyyoga og massage Mia Rasmussen 2014 Forlaget Yogababy Fotografier Sofia Denoux Maahr Hansen Layout af Vera Demonio Laursen 1. udgave Printed in

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Sundhed for hele familien

Sundhed for hele familien Sundhed for hele familien Snue og forkølelse: Sådan kommer du nemmere igennem Skrammer, sår og myggestik: Hjælp helingen på vej Fordøjelsen: Genvejen til velvære Vedligeholdelsen af et godt helbred: Så

Læs mere

Sati. Mindfulness Intro. Tredie udgave 01.06.2011 af David F.

Sati. Mindfulness Intro. Tredie udgave 01.06.2011 af David F. Sati Mindfulness Intro Tredie udgave 01.06.2011 af David F. 1 Introduktion Tak fordi du downloadede denne Mindfulness Introduktion! Dette er en simpel, men også nyttig introduktion til at få dig i gang

Læs mere

30 dages Hverdagsoverskud

30 dages Hverdagsoverskud 30 dages Hverdagsoverskud Maj / juni 2014 Overskudsmentor Eva Beierholm Bendtsen www.livs-appetit.dk www.overskudsmentor.dk info@livs-appetit.dk / info@overskudsmentor.dk 4540330298 Overskudsmentor Eva

Læs mere

En skøn behandling. Vælg frit mellem 30 skønne behandlinger

En skøn behandling. Vælg frit mellem 30 skønne behandlinger En skøn behandling Vælg frit mellem 30 skønne behandlinger 1 En helt speciel oplevelse! Den bog, du nu holder i hænderne har et budskab: personen som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel

Læs mere

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn Frugtfaste Faste er en vej til at rense ud i dit liv og åbne din ånd. Her finder du en frugtfaste, som varer 10 dage. Selve programmet, kræver ikke meget af dig, kun at du er frisk på at spise frugt morgen,

Læs mere

Om afstresning fokus på kroppen

Om afstresning fokus på kroppen Om afstresning fokus på kroppen Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter jeg fokus på

Læs mere

samvirke FÅR DU SOVET NOK? RESERVEBEDSTEMOR FORDI JEG SIGER DET! maj 2014 særudgave SUNDHED - TRIVSEL - LIVSSTIL OM AT PASSE ANDRES BØRN

samvirke FÅR DU SOVET NOK? RESERVEBEDSTEMOR FORDI JEG SIGER DET! maj 2014 særudgave SUNDHED - TRIVSEL - LIVSSTIL OM AT PASSE ANDRES BØRN maj 2014 særudgave samvirke SUNDHED - TRIVSEL - LIVSSTIL FORDI JEG SIGER DET! DEBAT OM BÅDE BØRN OG VOKSNES VANER FORAN SKÆRMEN RESERVEBEDSTEMOR OM AT PASSE ANDRES BØRN TEMA: MORGEN FÅ DEN BEDSTE START

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

AMNING. - en tryg start

AMNING. - en tryg start AMNING - en tryg start Indhold Tillykke med jeres barn 3 Hjælp hinanden 4 Lær barnet at kende 4 Barnets omstilling 5 Depoter med til de første dage 5 Mælken dannes allerede i graviditeten 6 Råmælken 7

Læs mere

Din guide til amning.

Din guide til amning. AmmeGuiden Din guide til amning. I denne bog finder du svar på mange af de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med amning af dit lille nye barn. Modermælken er en vigtig ernæringskilde for barnet, og

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Nærvær i nuet. Lydbog og øvelser med underlægningsmusik. af Bjarne Nybo

Nærvær i nuet. Lydbog og øvelser med underlægningsmusik. af Bjarne Nybo Nærvær i nuet Lydbog og øvelser med underlægningsmusik af Bjarne Nybo Bjarne Nybo Mindfulness Nærvær i nuet Mindfulness Nærvær i nuet Copyright Bjarne Nybo, 2011 Grafisk form og design: Sidsel Jakobsen

Læs mere

Er grøn det nye pink? En positiv vinkel. Blide bevægelser Prøv disse enkle yoga stillinger. Alle fire verdenshjørner BADETØJ MED. stil og selvtillid

Er grøn det nye pink? En positiv vinkel. Blide bevægelser Prøv disse enkle yoga stillinger. Alle fire verdenshjørner BADETØJ MED. stil og selvtillid HELBRED. HÅB. GLÆDE. www.amoena.dk LIFEForår 2013 En positiv vinkel At få noget smukt ud af noget ulykkeligt Blide bevægelser Prøv disse enkle yoga stillinger Er grøn det nye pink? Alle fire verdenshjørner

Læs mere

Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv.

Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 6-Frø til Succes Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op

Læs mere

Supplerende arbejdsmappe

Supplerende arbejdsmappe "Indsigt der forandrer" Supplerende arbejdsmappe til øvelserne på CD'en "Indre Ro & Balance" Guidede Mindfulness øvelser af Martin Kirkevang www.staytrue.dk Dette materiale er en samling af teori og støttemateriale

Læs mere

Sundhed og velvære i hjertet af København. NyHED! Solar Plexus klinik i Værløse. Solar Plexus

Sundhed og velvære i hjertet af København. NyHED! Solar Plexus klinik i Værløse. Solar Plexus Sundhed og velvære i hjertet af København Solar Plexus NyHED! Solar Plexus klinik i Værløse Indhold Massage Dybdemassage Fysiurgisk massage Afspændende massage Graviditetsmassage Ansigt, nakke og hovedbund

Læs mere

Forårskure. Antinutrienter

Forårskure. Antinutrienter Forårskure Når foråret spirer frem, får vi naturligt lyst til at forny os på samme måde, som naturen fornyer sig ved at lade det nye vokse frem. Forårsrengøring, hvor vi renser ud i det gamle og får luftet

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MAJ NR. 5 2008

FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MAJ NR. 5 2008 FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MAJ NR. 5 2008 Indhold Kendte navne på fine flasker...4-5 Gun-Britt...6 Stuhr...7 René Fris...8 ChaChaCha...9 Dennis Knudsen...10 Hele Danmark

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

FÆRRE SMERTER BEDRE SØVN PATENTERET TEKNOLOGI

FÆRRE SMERTER BEDRE SØVN PATENTERET TEKNOLOGI Sov dig til et bedre liv... FÆRRE SMERTER BEDRE SØVN PATENTERET TEKNOLOGI 2 Ortenvej 60 6800 Varde Tlf.: +45 75 21 11 10 vello@vello.dk www.vello.dk INDHOLD Hvad kan magnetterapi hjælpe mod?... 4 Energimedicin

Læs mere