Det naturlige valg NATURENS PLEJE TIL DINE FØDDER NATRUE GARANTERER:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det naturlige valg NATURENS PLEJE TIL DINE FØDDER NATRUE GARANTERER:"

Transkript

1 PROFESSIONEL PLEJE PROFESSIONELLE PFLEGE

2 Det naturlige valg NATURENS PLEJE TIL DINE FØDDER Naturen har alt hvad du behøver for en naturlig hudpleje. Huden er ikke kun vores største sanseorgan, den har også enorme regenerative kræfter. Den naturlige måde at beskytte og pleje huden på, er målet i produktudviklingen af peclavus produkter.. Miljøvenlig produktion, avancerede påfyldningsanlæg samt kompromisløs hygiejne- og kvalitetskontrol sikrer ekstremt skånsomme, effektive og hudvenlige produkter. Da produkterne ikke indeholder mineralske olier, animalske råvarer eller kemi er det din garanti for en miljøvenlig og særlig fodpleje. Langt størstedelen af Peclavus produkterne er certificeret med NATRUE stemplet. Mange kosmetik mærker foregiver at være naturlige, uden at være det og der er ikke nogen defineret lov på dette område. NATRUE ønsker at sikre en miljøvenlig fremstilling. Produktion af cremer og kosmetik kræves, at der passes på naturen og råstofferne. Af samme grund støtter Peclavus økologisk landbrug samt andre initiativer til bevarelse af naturen. Naturen er et kredsløb. Det handler om at påskønne naturen, at få fordelene fra den, men også om at give noget tilbage. NATRUE GARANTERER: - Naturlige og biologiske indholdsstoffer - Skånsom produktion - Miljøvenlig praksis - Ingen syntetiske duft- eller farvestoffer - Ingen ingredienser fra råolie kemi (Paraffin, PEG-propylen, alkyler, osv.) - Ingen silikoneolier - Ingen gensplejsede ingredienser (Baseret på EU-regulativer) - Ingen bestråling af slutproduktet eller planteingredienserne - Ingen dyreforsøg Du kan evt. læse mere på

3 Og os.. PECLAVUS KVALITETS MÆRKE TIL DEN PROFESSIONELLE FODPLEJE Det er os en stor fornøjelse, at kunne præsentere peclavus for dig. Forbrugeren søger i stigende omfang miljøvenlige produkter, som både har det naturlige indhold, og som også er produceret med hensyn til miljøet. For at være sikker på, at produkterne holder det de lover, er det altid godt at kigge efter en form for certificering. Med peclavus produkterne kan klinikken tilbyde et bredt udvalg af, ikke bare naturlige, men også virkningsfulde produkter, som for de fleste produkters vedkommende, har natrue certificeringen. Natrue er en garanti for et miljøvenligt produkt, både med hensyn til ingredienser, men også med hensyn til produktion og emballage. Denne produktguide beskriver de enkelte produkter i peclavus serien. Peclavus produkterne forhandles udelukkende via professionelle klinikker, som er din garanti for rigtig rådgivning omkring produktvalg. God fornøjelse!

4 Virkestoffer ALLANTOIN Stimulerer dannelsen af nye celler og har vist sig at fremme regenereringen af huden. Virker opbyggende og dæmper irritation. Meget god hud kompabilitet. ALOE VERA BLADSAFT Aloe Barbadensis leaf extract Flydende, farveløs gel der er udvundet af fiberbestanddele i aloe vera bladene. Den naturlige blads juice indeholder 60 forskellige naturstoffer: Sporstoffer, Vitaminer, Plysaccarider m.m. Virker fugtighedsgivende, regenererende, beroligende og irritations dæmpende. GULDBLOMME Arnica montana flower extract Udvindes af volverlej blomsterne. Stimulerer blodomløbet, beroliger huden og er antiseptisk. Meget god hudkompabilitet. AUSTRALSK BLÅ CYPRESS OLIE Callitris Intratropica Oil Ekstrakten der udvindes via dampdestillation af den langsomt voksende cypressform, var allerede kendt for mange år siden af Aboriginerne for dens fugtighedsgivende egenskaber. Olien er meget hudvenlig, har ingen skadelig virkning men er meget effektiv til bekæmpelse af vorter og svamp. AVOCADO-OLIE Persea Gratissima Oil Udvundet ved blid koldpresning af tørret avocado frugt. Avocado olie er rig på umættede fedtsyrer (oliesyre og linolsyre) samt vitamin A, D og E. En ideel hudpleje olie til tør, ru og skør hud, som gør huden blødere og mere smidig. SKÆGLAVS EKSTRAKT Usnea barbata Opnås ved ekstraktion fra skæglavs moss, Usnic syre som den vigtigste ingrediens, antiseptisk og antiperspirant. BIVOKS cera Alba Naturlig basis for salver og cremer. Består af fedtalkoholer og fedtsyrer. Er beskyttende og regenererende. BISABOLOL LOL Bisabolol er det aktive stof i kamille og røllike. Beroliger følsom og uren hud og er antiflammatorisk. GRANATÆBLE Punicagranatum Indeholder store mængder af flavonoider, anthocyaniner, polyfenoler (såsom punicalagin, ellagitannin crosmine, gallusgarvesyre) Stimulerer cellevækst, cellemodning og celle regulering. Er rig på kalium og indeholder blandt andet C-vitamin, calcium og jern. TROLDNØD EKSTRAKT Hamamelis virginiana Leaf Udvundet af bladene af troldnøden, som er en Nordamerika og Østasien bladplante. Astringerende, tonende og beskyttende for årene. JOJOBA-OLIE Simmondsial Chinensis Seed Oil Udvindes ved koldpresning af frøene fra jojoba busk. En fremragende kosmetisk råvare i cremer, lotions, massageolier. Har en regenererende, fugtgivende og beroligende effekt. Som flydende voks, absorbers den hurtigt gennem huden. Meget god hud kompatibilitet. KAMILLE Anthemis Nobilis Romersk kamille, fremstillet ved ekstraktion af kamille blomst. Indeholder bisabolol, azulen og flavonoider. Har en beroligende, anti-bakteriel og regenererende effekt. Meget god hud kompatibilitet.

5 5 KAMFER CAMPHOR Udvundet ved dampdestillation fra træ af det østasiatiske kamfer træ. Forbedrer blodcirkulationen, virker desintekficerende og desodoriserende. LAVENDEL-OLIE Lavandula angustifolia Oil Er udvundet ved omhyggelig destillation af lavendelblomster. Virker beroligende og stress reducerende, samt lidt antiseptisk, især i kombination med tea tree olie og manuka, anbefales feks. til fodsvamp. MANDEL-OLIE Prunus Amygdalus Dulcis Oil Er udvundet fra de søde stenfrugter fra mandeltræet. Blandt de milde, ikkeudtørrende vegetabilske olier med udjævnende og fugtgivende egenskaber. Bedst egnet til tør og sart hud. På grund af den fremragende hud kompatibilitet, er dette en højt værdsat hudpleje olie til spædbørn og baby pleje. MENTHOL Menthol Naturligt stof i pebermynte. Med forfriskende og kølende egenskaber. Anti-inflammatorisk og lindrende. H C OH OH O MÆLKESYRE Lactic Acid Naturlig del af den beskyttende syrekappe af huden. Fugtighedsbevarende, er vigtig for reguleringen af huden i et surt ph. Lidt keratolytisk dvs. at det yderste hudlag løsnes og fjernes, ligesom ved en eksfoliering/peeling, samtidig med at keratinet (protein) i huden blødgøres så hudens fugtbindende evner øges betydeligt. KÆMPENATLYS-OLIE Oenothera biennis Oil Fremstillet ved nænsom koldpresning af frø fra kæmpenatlys. Rig på umættede fedtsyrer, især værdifulde på grund af det høje indhold af gamma-linolensyre. Regenererer, anbefales især til pleje af børneeksem. NELLKEBLAD-OLIE Nellikeblade olie Eugenia caryophyllus Leaf Oil Æterisk olie udvundet ved dampdestillation af nellikeblade. Antiseptisk og astringerende virkning..

6 Virkestoffer HO H OH NH O OH APPELSIN - OLIE Citrus aurantium Dulcis Peel Olie Æterisk olie fra appelsinblomst og appelsinskal. Afbalancerer og beroliger huden. D-PANTHENOL / PROVITAMIN B5 Panthenol Er anti-inflammatorisk, beroliger irriterret hud og virker regenererende. Trænger ind i overhuden, lindrer solskoldning og hjælper mod tørhed og revner. MORGENFRUE EKSTRAKT Calendula Officinalis Flower Extract Udvundet ved ekstraktion af blomsterne fra morgenfruen. Indeholder flavonoider, steroler glycosider og carotenoider. Virker afstressende, regenererende og beroligende. ROSMARIN-OLIE Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Indeholder bitterstoffer, tanniner og monoterpener. Mildt antiseptisk, opløftende og forfriskende. HESTEKASTANJE-EKSTRAKT Aesculus hippocastanum Extract Er udvundet af friske, skrællede kastanjer. Indeholder saponiner, tanniner og steroler. Stimulerer hudens cirkulation og er astringerende. Anvendes mod åreknuder og til at opfriske trætte og tunge ben. VINBLADS EKSTRAKT Vitis Vinifera Leaf Extract Udvindes af særlige sorter af vinblade. Påviseligt styrkelse af bindevævet i blodkar og reducerer permeabiliteten (som et mål for et materiales evne til at transportere væske). Afhjælper hævede og spændte ben samt svigtende venefuntion i benene (kronisk venøs insuffiens). Indeholder flavonoider (plantepigmenter), der er antiflmatorisk samt carotenoider og vitamin C. SALVIE OLIE Salvia Officinalis Oil Æterisk olie af salvie. Udvundet ved omhyggelig destillation af blomsterhovederne. Antiseptisk regenererende, astringerende og antiperspirant. SALICYLSYRE salicyl acid Konserveringsmidler med keratolytisk effekt. Afspejles i produkter til blødgøring af hård hud og til behandlingen af ligtorne. SPIRULINA ALGER Arthrostira maxima Spirulina hører til familien af blå-grønne alger. Med Over 0 ingredienser og høj biotilgængelighed gør det til en ideel ingrediens i hudpleje. Stimulerer fedtstofskiftet og tilfører huden vigtige sporstoffer, mineraler, vitaminer og antioxidanter. SHEABUTTER Butyrospermum Parkii Butter Udvindes ved ekstraktion af sheanødder (frugter af den afrikanske shea træ). Gør tør og ru hud blød og smidig. Meget gode hudplejende egenskaber og hud kompatibilitet. TEA TREE Tea Tree Oil, Melaleuca, Alternifolia Leaf Oil Tea tree olie opnås ved dampdestillation af bladene fra planten. Virker yderst antiseptisk og har desuden irrittations dæmpende egenskaber der befordrer en alsidig anvendelse. TIMIAN EKSTRAKT Thymus Vulgaris Extract Indeholder saponiner, tanniner, glykosider og thymol. Antiseptisk, regenererende og antiperspirant. VITAMIN E tocopherol Et Naturligt antioxidant med hud beskyttende egenskaber. Er regenererende, fugtgivende og reducerer irritation. Giver huden fugt og beskytter mod UV-stråler.

7 7 VITAMIN H Biotin Er kendt for sin gode effekt på hud og hår. Vitamin H findes i alle levende celler. Som et vitamin af B-gruppen, spiller det en vigtig rolle som et coenzym i biosyntesen og vedligeholdelse af hudens fedt balance. Det har fugtgivende og udglattende virkning på huden samt styrker neglestrukturen. PILE BARK EKSTRAKT Salix Alba Bark Extract Indeholder tanniner (garvesyre), flavonoider og salicin. Antiseptisk og keratolytisk effekt. Anvendes især imod hård hud. Har en blødgørende effekt. ULD VOKS lanolin Udvindes ved ekstraktion fra fåreuld. Modvirker udtørring af huden. Har naturligt fugtgivende egenskaber.

8 QUALITÄT Nyhed! Naturlig og almen pleje af fødder Aktiv hjælp til fodproblemer Et Mærke - fem produktlinijer Enkelt og klart, farven på hver linje Illustrere målgruppen. For daglige pleje til tør eller normal hud er Basic det rigtige valg. Special produkter er effektive hjælpemidler til eksempelvis svamp eller skøre negle. Sensitive, er den skånsom pleje, som er specielt egnet for diabetikere. Sports er de effektive produkter til den aktive person og kids linjen fuldender Peclavus mærke af naturlig pleje til børn. basic special fra side fra side

9 Skånsom pleje fra naturen sensitive Aktiv pleje og beskyttelse til aktive menesker SPORTS Naturligt til børn kids fra side fra side fra side

10 Naturlig og almen pleje af fødder. LOGOET GARANTERER: basic - Naturlige og økologiske ingredienser - skånsomme fremstillingsprocesser - Miljøvenlig bearbejdning - Ingen syntetiske duftstoffer eller farvestoffer - Ingen ingredienser fra råolie kemi (Paraffin, PEG-propylen, alkyler, osv.) - Ingen silikoneolier eller derivater - Ingen gensplejsede ingredienser (Baseret på EU-lovgivning) - Ingen bestråling af slutprodukter eller planteingredienser - Ingen dyreforsøg

11 Indikatoren viser hvilken hudtype produktet er egnet. få mere information på side 58. Den almene hudpleje linje med fokus på stabilisering og forebyggelse. Et fuldt sortiment til en bred målgruppe, med en afbalanceret sammensætning af ingredienser.

12 basic SALVIE Æterisk olie af salvie. Udvundet ved omhyggelig destillation af blomsterhovederne. Antiseptisk regenererende, astringerende og antiperspirant. FODGEL KØLENDE HAMAMELIS, ALOE VERA peclavus basic kølende fod gel, aktivt kølende og antiperspirant i ét. Hudpleje gel med mærkbar kølende effekt, indeholder troldhassel og aloe vera. Til hurtig reaktivering af trætte og stressede fødder. FODSVED ml ml ml Med Peclavus basic fod gel opnår du en behagelig og vedvarende kølende effekt og en frisk duft. Peclavus basic FOOTDEO urte spray er en absolut klassiker indenfor fod-deodoranter, som også afhjælper i forbindelse med vedvarende fodsvedsproblemer. Den øger elasticitet fodlejet, samtidig med at den giver en god duft og en frisk oplevelse. En anden klassiker er Peclavus basic FODDEO pulver som uden sidestykke afhjælper ekstremt svedige fødder.

13 FODDEO CREME SALVIE peclavus basic Deodorant fodcreme. Er effektiv mod lugt. Fod deodorant creme med ægte langtidseffekt, fortrænger meget hurtigt, svedlugt og erstatter med duft af salvie olie, forebygger desuden bakterielle problemer og kløe. Praktisk tip: ideel som supplement til AntiMYX produkter eller spirulina lotion. FODDEO URTE SPRAY SALVIE peclavus basic urte spray, hurtigt virkende med langtids effekt. Virker behageligt kølende, kløe stillende og antiperspirerende, især beroligende for belastede fødder. Høj pleje virkning med salvie olie, pilebark og skæglavs ekstrakt. Praktisk tip: regelmæssig brug beskytter mod kallusdannelse. FODDEO PUDDER ROSMARIN peclavus basic pudder, er svaret ved mange fodproblemer. Fungerer som et desinfektionsmiddel og antiperspirant med værdifulde ekstrakter af kamille og rosmarin. Praksis Tip: virker præventivt mod svampeinfektioner, især ved tærene. Specielt anvendeligt til brug i strømper ml ml ml ml ml g

14 basic FODDEO SPRAY GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic Foddeo Spray granatæble med værdifulde ekstrakter af granatæble og kastanje, er meget regenererende, forfriskende og forhindrer samtidig kallusdannelse ml ml GRANATÆBLE Punicagranatum (Granatæbler) er kendetegnet ved et højt indhold af bioaktive ingredienser. Granatæbler indeholder store mængder af flavonoider, anthocyaniner, polyfenoler som er vigtige ingredienser i forbindelse med cellevækst, cellemodning og celleregulering. Den er rig på kalium og indeholder blandt andet C-vitamin, calcium og jern. Men dette komplekse æble er ikke begrænset til en bestemt stofgruppe. Det fungerer som en integreret enhed i lægemedicinen, gennem en kombination af forskellige ingredienser, der ikke kan produceres kunstigt i et laboratorium. Fremstillingsmetoden for de fleste Peclavus produkter er certificeret og tildelt det blå stempel til særlig NATRUE naturlighed.

15 5 LOTION GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic lotion Granatæble har et højt indhold af kvalitets granatæble ekstrakt. Den regenererende, hudpleje opnås desuden ved hjælp af værdifulde ingredienser såsom sheasmør, kakaosmør og høj kvalitets oliesammensætninger. FODPEELING GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic granatæble fodpeeling, er den ideelle dybderens med fremragende regenererende og plejende egenskaber. Ingredienserne er granatæble ekstrakt og høj kvalitets olier af mandel, arnica og jojoba. Proff tip: Ideel i kombination med basic Peclavus Fod Granatæble Cream ml ml ml ml ml

16 basic FODCREME GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic granatæble er en regenererende og nærende fodcreme, ideel til stresset hud. Cremen indeholder en rig blanding af granatæble og høj kvalitets olier fra hyben frø og macadamia nød. GRANATÆBLE AKTIV REGENERERING AF HUDEN ml ml ml De nærende egenskaber af granatæble kommer i spil, i en smart kombination af de enkelte ingredienser. Det anbefales at begynde en forbehandling med granatæble som peeling af huden. Keratiniserede hudceller fjernes, huden bliver mere modtagelig for de aktive ingredienser i den efterfølgende pleje, som feks. granatæble lotion. Lotion absorberes hurtigtere og opfrisker samtidigt. Huden bliver glat og smidig ved vedvarende pleje og den virker antiperspirerende. Granatæble anbefales til Intensiv og vedvarende pleje men er også velegnet til en enkeltstående massage behandling og fod peeling. Granatæble, kan i øvrigt benyttes på hele kroppen. Granatæble virker beroligende og forfriskende. FOOTDEO spray granatæble anbefales især til varme og svedige fødder og er ideel til feks. rejser.

17 7 GRANATÆBLE OPLEVELSESSÆT En pleje oplevelse for alle sanser. Aktive indholdsstoffer såsom granatæble gør dette sæt unikt. Eksklusivt pakket i en stilfuld Alu-box. Indholder: Basic fodcreme 75 ml granatæble, granatæble basic FODDEO Spray 50 ml, 75 ml Granatæbl Lotion, basis granatæble fod scrub 75 ml, Peclavus brochure, Smart Alu-box med banderole.

18 basic VINBLADS GEL VINBLADS EKSTRAKT, ALOE VERA peclavus basic vinblads gel. En sammensætning, der vedligeholder og opfrisker aktive fødder og ben. Med indehold af førsteklasses vinblade, hestekastanje og aloe vera samt æteriske olier som giver en behagelige citrus duft og styrkende effekt. Praksis Tip: vinbladsgel lindrer hævelse og stabiliserer venefunktionen. VINBLADS SPRAY RØDVINSBLADE peclavus basic vinblads spray. Vin indeholder mange sunde stoffer. Denne spray er nem at bruge og virker forfriskende, styrkende, lindrer hævelse og stabiliserer venefunktionen. Indeholder Rød vin blade, hestekastanje og enebær. Praktisk tip: Lindrer hævelse og virker forfriskende på varme sommerdage ml ml ml ml

19 9 VINBLADS CREME RØDE VINBLADE peclavus basic vinblads Creme. tunge ben masseres simpelhen væk. Med den idelle komposition af røde vinblads ekstrakt og guldblomme som regenererer, er denne creme perfekt til intensiv pleje og dybdegående massage mod stresset hud og trætte ben. Proff tip: den unikke sammensætning af ingredienser lindrer hævelse og stimulerer venefunktionen ml ml ml RØDE VINBLADE Røde vinblade Man har længe kendt til de røde vinblades helbredende egenskaber for cirkulationen og som stimulator for kollagenet. Stoffet tannin indeholder vitamin P, som styrker venernes vægge. Takket være sine veneforstærkende kvaliteter kan røde vinblade også modvirke celluliter i at opstå og forværres hos de personer som lider af dårlig cirkulation

20 basic VARMENDE FODCREME INGEFÆR peclavus basic varmende creme fodcreme indeholder vitaliserende ingefærekstrakt og den virker stimulerende og varmende på helt naturlig vis. Ideel til de kolde årstider og ved dårlig blodcirkulation i ben og fødder. Værdifulde olier forbedrer hudens fugtindhold. MASSAGE LOTION SHEASMØR peclavus basic massage lotion virker som en blid massagelotion, uden at være fedtet. Indhold af glattende og plejende virkestoffer fra Shea butter og Kokosolie. Frisk duft af orange og lemongræs. Også til sensibel hud ml ml ml ml ml ml

21 MORGENFRUE CREAM MORGENFRUE EKSTRAKT peclavus basic morgenfrue creme giver den blide pleje fra naturen. Beroligende og regulerende til selv den sarteste hud. Og velegnet til babyer. Med naturlig ekstrakt af Morgenfrue og skæglavs ekstrakt. En virksom hjælp til hud med små læsioner ml ml ml MORGENFRUE EKSTRAKT Er udvundet af Morgenfrue blomster, som indeholder Flavonoider, steroler glycosider og carotenoider. Virker regenererende og beroligende på huden. PLEJE VED IN- FLAMMA- TIONER Morgenfrue salve er en af de ældste og mest virksomme planter når det gælder hudens sundhed. Grundet det høje indhold af for eksempel carotinoider giver den huden mere modstandskraft. Samtidig hjælper den på regenerationen af huden og fremmer en sund udvikling. I den antroposofiske medicin har morgenfruen en central placering for opnåelse af sund hud. Den renser ømme hudområder og lindrer inflammationer samt fremmer opbygningen af nyt væv.

22 basic KLASSIKEREN TIL TØR HUD Peclavus fedtende fodcreme er en absolut klassiker i plejeserien- og med god grund. Den meget plejende virkning ved beskadiget eller udsat hud er basis for selvheling og regenerering. Man skal altid undgå at overdosere fedt på huden, så der opleves en ubehagelig fedtfilm. Og præcis hér beviser den fedtende fodcreme sit værd: Plejende olie og fedt, fugtighedsgivende og antibakterielle ingredienser, giver en holdbar virkning og tilfører genindfedtende egenskaber, uden at efterlade en ubehagelig fedtfilm. Ideel til den daglige pleje, selv ved diabetiske fødder. (anvendes sparsom i kanter ved diabetis). Frisk og behagelig duft via Menthol. FODCREME FEDTENDE KAMPFER, MENTHOL peclavus basic fodcreme, fedtende Peclavus fedtende fodcreme er den ideelle pleje til tør og ru hud og har stærkt genindfedtende egenskaber. Det anti-bakterielle virkekompleks bygger en beskyttelsesbarriere. Med Kamfer og Mentol føles den altid frisk ml ml ml HJÆLP VED HÆLFIS- SURER Hælfissurer og forhornet hud er essentielle områder i fodbehandlingen. Ikke kun af kosmetiske årsager, da forhornet og revnet hud giver trykbelastninger samt grobund for vækst af bakterier og svamp. I den professionelle fodbehandling anvendes ofte et blødgørende forbehandlingsprodukt der giver en mere effektiv beskæring. Typiske ingredienser i et forbehandlingsprodukt er carbamid, lanolin, panthenol og bisabolol. Hudens regenering og celledeling forbedres. Meget effektivt supplement til forbehandlingen er en okklusiv forbinding, som skal blive på hælen natten over. Okklusiv forbindingen skal kontrolleres hos den professionelle behandler efter - dage. Overskydende forhornet hud kan efterfølgende lettere beskæres helt væk.

23 Hælfissure Fissur salve 8h Folie/Okklusivplaster STIFT MOD HÆLREVNER SHEASMØR, JOJOBAOLIE peclavus basic stift mod hælrevner Peclavus hælrevne-stift er nem i brug og har en høj effekt. Stiften indeholder værdifulde olier som Ricinus communis (også kaldet olieplante eller kristpalme) - og jojobaolie. Fugtighedsbindende via sheabutter og bivoks. Beroligende for huden via lavendel. Regenerer tør og ru hud, ideel til hælrevner og tørhed. FISSUR CREME ULDVOKS (LANOLIN) peclavus basic revnesalve giver en langvarig virkning på hælrevner, tør hud og på udsatte områder. Genindfedtende og plejende, stimulerer stofskiftet og giver modstandskraft og elasticitet. Indeholder værdifuld uldvoks og Propolis ekstrakt ml ml ml

24 basic FODCREME INTENSIV TEA TREE OLIE peclavus Basic Peclavus intensive fodcreme er specielt udviklet til den tørre men også til den sensible diabetikerhud. Trækker godt ind uden at efterlade en fedtfilm, virker blødgørende, beskytter mod fodsved og lugt og har en effektiv virkning via indholdet af tea tree olie og rødalge ekstrakt. Tip: Forebygger fodsvamp LANOLIN CREME ULDVOKS, AVOCADOOLIE peclavus Basic Peclavus lanolin creme, den naturlige beskyttelse fra fåreuld, virker stærkt genindfedtende og lægger en beskyttende film på huden. Forhindrer fugtigheds tab og byder på den optimale beskyttelse i al slags vejr. Dæmper irritation, også ved sensibel hud. Med ren Uldvoks og Avocadolie. Tip: Også god til tørre læber. NEGLEBÅNDS CREME ULDVOKS peclavus basic - Peclavus neglebånds creme. Hurtigt virkende neglebånds creme der regenererer og beskytter med antisvampe og anti-inflammatoriske virkninger, benyttes også til tørre og misfarvede negle - giver neglene nyt liv takket være uldvoks, morgenfrue, timian, menthol, kamfer og arnica (guldblomme) ml ml ml ml ml ml

25 5 PATENTERET TRANSPORT-SYSTEM Dorsale Side Interunguinale Plantare Side Neglelejet Virkesfofferne bearbejder negleroden Produktet penetrerer neglepladen Patenteret formel til penetetrering og transport af virkestofferne NEGLE PLEJESTIFT AMINOSYRE peclavus basic - Peclavus negle plejestift giver en sund næring til hud og negl. Stiften fremmer opbygningen af neglesubstansen via naturlige aminosyrer og biotin og det patenterede transport-system sørger for, at virkestoffer transporteres ind i neglematrix. Det giver kraftigere negle og forebygger tørre neglebånd. Tip: kan anvendes sammen med peclavus AntiMYX beskyttelsesstift. 550 ml Den perfekte neglehygiejne Ved anvendelse af peclavus neglestift transporteres virkestofferne ned i neglepladen og negle-matrix via det patenterede transportsystem. Negleforandringer bekæmpes og opbygning af sunde negle bånd fremmes. Effekten kommer overraskende hurtigt, efter blot få ugers brug. Perfekt tillægs behandling: special AntiMYX Beskyttelsesstift (se side )

26 basic NEGLEPLEJE OLIE BISABOLOL peclavus basic - Neglepleje olie beskytter mod udtørring, regulerer fugtindeholdet, vedligeholder og stabiliseret en sund negle vækst. Regenererer huden takket være bisabolol og naturlig vitamin E. FODBADS KONCENTRAT peclavus basic - Peclavus fodbadekoncentrat består af udvalgte vaskeaktive ingredienser og virker deodoriserende, mildt desinficerende, antibakterielt, forfriskende samt fremmer blodgennemstrømningen. Indeholder desuden specielle voksstubsanser med genindfedtende egenskaber. Meget drøj i brug. Behagelig let og beroligende duft også god til meget svedige fødder og fodlugt. FODPLEJEBAD peclavus basic - Fodplejebad med tre aktive virkninger: Rengøring, blødgøring og svampe bekæmpning. Med skæglavs ekstrakt og hvede proteiner, behagelig duft af granatæble, en behagelig oplevelse med en varig effekt. Praksis Tip: virker svampehæmmende ml ml ml ml ml ml ml

27 7 URTEFODBAD CARBAMID CARBAMID peclavus basic - Peclavus urtefodbad, karbamid peclavus urtefodbad indeholder carbamid og virkestoffer fra naturen. Fodbadesaltet virker stærkt blødgørende, lugtneutraliserende, afhjælper svedige fødder, opfrisker trætter fødder og ben og rengører grundigt. Indeholder specielle virkestoffer som Carbamid, Fyrrenål, Eucalyptus og Rosmarin g kg 8 kg

28 Virksom hjælp til fod problemer. special

29 Denne medicinsk orienterede linje for fodbehandling i hverdagen. Peclavus Special afhjælper både svampeinfektioner og vorter - med special er du altid sikker på at have den rigtige løsning i din behandling 9

30 special ANTIMYX TINKTUR PIROCTONE OLAMINE peclavus AntiMyx tinktur med Procton Olamin, den optimale beskyttelse ved hud- og neglesvamp. Virker beroligende og forebyggende mod hud- og neglesvamp. Understøtter den naturlige funktion via kim- og svampehæmmende komponenter. Ikke til børn under år. FORBEHANDLINGS TINK- TUR, CARBAMID, SALICYLSYRE peclavus forbehandlingstinktur er en god start på lettere arbejde. Virker let blødgørende og er samtidig en god fugtighedsgiver, især også i neglefalsen. Indeholder fugtiggivende Carbamid, plejende Glycerin, Natrium laktak og Salicylsyre for den milde blødgøring. Må ikke anvendes på børn under år. EFTERBEHANDLINGS TINK- TUR, PANTHENOL, NELLIKEOLIE peclavus special efterbehandlingstinktur opbygger beskyttelsesbarrieren efter behandling. Virker beroligende samt kim- og svampehæmmende. Ideel til at understøtte den naturlige beskyttelsesfunktion. Med Panthenol, Vitamin-E, Bisabolol, Allantoin og beroligende Nellikeolie. Må ikke anvendes til børn under år ml ml ml ml ml ml

31 ANTIMYX TINKTUR SØLV MICROSØLV peclavus special AntiMYX tinktur Microsølv, stabiliserer huden i dagligdagen. Denne tinktur virker fugtgivende, beroligende, antiseptisk og forbedrer hudens struktur og normal bakterie flora. Indeholder mikro sølv, aloe vera ekstrakt, glycerin, lavendel, nelikeblad, tea tree olie og salvieolie. Praktisk Tip: Den yderst effektive Micro Sølv fjerner skadelige bakterier og mikroorganismer på hudens overflade. Hudens struktur forbedres og beskyttes, hurtigt og effektivt. SØLV SPECIAL SÆT Sættet med de mest effektive produkter fra peclavus Sølv Serie, ideel til svampe bekæmpelse. Leveres i smart alukasse. Indholder: Sensitiv sølv fod creme 75 ml, sensitiv sølv fod spray 50 ml, 50 ml sensitiv sølv fodbad, speciel AntiMYX sølv tinktur 0 ml, Peclavus brochure, aluboks med banderole ml

32 special MED ENZYM- BESKYTTENDE SPIRULINA-ALGE Peclavus Special antiverrux (Spirulina) lotion med enzym-beskyttelse fra spirulina algerne forhøjer beviseligt celleaktiviteten, penetrerer i neglen og virker også i neglefalsen. Ideel til såvel professionel- som til hjemmebehandling. Specielt ved hårdnakket svamp afhænger resultatet af regelmæssig behandling derhjemme. Anvendelse: Dryppes gange dagligt på hud- og negleparti. Meget effektiv ved regelmæssig anvendelse. 0 ml rækker til 0- ugers brug. ANTIVERUX LOTION SPIRULINA-ALGE peclavus special antiverux lotion. Med algeekstrakt som modvirker negleskader. Enzymbeskyttelsen fra Spirulina blåalgen gør den ideel til svampe bekæmpelse og til regenerering af negleforandringer. Meget god penetrering i neglepladen. De værdifulde indholdsstoffer fra Spirulina blåalgen fremmer beviseligt celleaktiviteten og den virker både på negl og i neglefals. Tip: Meget sparsom anvendelse. dråbe rækker. Ved regelmæssig anvendelse rækker 0 ml i 0- uger ml ANTIMYX BESKYTTELSES STIFT BLÅ CYPRESS OLIE peclavus special AntiMyx tinktur med Procton Olamin, den optimale beskyttelse ved hud- og neglesvamp. Virker beroligende og forebyggende mod hud- og neglesvamp. Understøtter den naturlige funktion via kim- og svampehæmmende komponenter. Ikke til børn under år. 550 ml

33 BESKYTTELSE OG BEHANDLING AF SVAMPENEGLE Dorsale side Interunguinale Plantare Side Neglelejet Virkesfofferne bearbejder negleroden Produktet penetrerer neglepladen Pateneteret formel til peneterering og transport af virkestofferne Peclavus special Antimyx beskyttelsesstift Beskytteer og behandler svampenegle - Peclavus AntiMYX beskyttelsesstift var fra starten en lille revolution på grund af dens effektivitet til at bekæmpe problemer med neglesvamp også de mere hårdnakkede. Hertil kommer naturligheden og den absolutte kompabilitet af indholdsstofferne som lavendel, blå cyprus og tea tree olie. AntiMYX er en kosmetisk beskyttelsesstift med dybdegående virkning, ideel til misfarvede og skøre negle. Den understøtter regenereringen og en sund negleudvoksning og virkningen ses ofte efter få uger.

34 special NEGLEOPBLØDER TINK- TUR GLYCERIN, BISABOLOL peclavus special negleopbløder tinktur er den hurtige problemløser ved nedgroede negle, stærke forhorninger eller ømfindtlig neglehud. Hårde neglebånd blødgøres hurtigt og smertende tryk lindres. Hårde og fortykkede negle er lettere at behandle. Ideel til forbehandling af forhorninger og ved tørre neglebånd. Med plejende Glycerin og Bisabolol. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler. NEGLEMASSE peclavus Neglemasse er nem at anvende og rigtig god til at reparere små revner eller udglatte neglen med, da tørretiden er lidt længere end andre nagelmasser. Har anti-mykotiske egenskaber. Og anvendelig til bøjlefiksering. Selvhærdende og neutral i farven. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler. NEGELMASSE CLEANER peclavus Special Neglemasse cleaner er den ideelle forberedelse der renser og forkorter efterbehandlingen. Benyttes til at affedte og rense negleoverfladen. Anvendes før Nagelmasse. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml ml 55 5 ml ml

35 5 OZONCREME peclavus special Ozoncreme. indeholder er en nyttig beskyttelsesfaktor, der virker kimhæmmende og vævs-stimulerende Ideel til sårheling. Bliver flydende ved hjælp af hudens egen varme og virker dermed dybere og mere vævsstimulerende. Indeholder naturlig Olivenbasis, produceret med biologisk genanvendeligt ozon ml

36 special BLÅ KAMILLE Blå Kamille er en étårlig urteagtig plante. Den dybe blå farve af den essentielle olie er produceret under destillationen og er kendt som azulen. Olien har en anti-allergisk, anti-inflammatorisk og antiseptisk virkning. dråber blå kamille i spsk basisolie kan anbefales til duften lampen. Det giver en afslappende og velduftende atmosfære. BLÅ KAMILLE peclavus special Blå Kamille, er ideel til at berolige huden. Naturlige æteriske olier som kan tilsættes fodbadet eller cremen. Virker beroligende på huden samt anti-bakteriel. I cremer tilsættes - dråber kamille til en spiseskefuld basisolie, i duftlampe vil kamillen give en beroligende og afstressende effekt ml NYHED: ÅNDBAR NEGLE- LAK TIL BESKADI- GEDE NEGLE Misfarvede og grimme negle vil man gerne dække med farve. Ved almindelig lak lukkes overfladen til og så lukkes der for ilt og dermed regenerering. Med CarryAir lak kan neglen dækkes, samtidig med at der stadig er ilt og det svampehæmmende middel kan trænge igennem og virke. peclavus.de

37 7 RUCK CARRYAIR LACK Ruck carryair lak - den åndbare neglelak. Med denne lak kan misfarvede, svampeangrebne negle dækkes til med farve og samtidig behandles, da det svampehæmmende middel kan trænge igennem lakken. På grund af den åndbare formel, har lakken ikke samme holdbarhed som traditionel neglelak og man skal påregne regelmæssig påføring ,5 ml sahara smoke 000 9,5 ml african violet 000 9,5 ml romantic rose PLEJE OG BESKYT- TELSE AF VORTEAN- GREBET HUD Vorter er som regel harmløse og de forsvinder ofte af sig selv efter et stykke tid. En tidlig og målrettet behandling er dog en god ide, idet vorter er smitsomme for andre men også for huden omkring vorten. Dertil kommer det æstetiske apekt, især på hænderne. På fødderne kan de også give smerter, især på fødderne. Udløseren er oftest Huma Papillomavirus (HPV), den er ikke farlig, men meget smitsom hvorfor selvbehandling kan være svær. Professionelle metoder er f.eks. isning, laser-terapi eller beskæring. Ved brug af special AntiVERUX lotion vil virkestofkomplekset fremme selv-helingen. Der er ydermere tilsat værdifulde indholdsstoffer i koncentreret form i form af en arthrospira mikroalgeekstrakt. En vigtig beskyttelsesforanstaltning ved vorteangrebet hud med påviselig effekt. TEA TREE OLIE peclavus special Tea Tree Olie har mange anvendelsesmuligheder. 00% naturlig Tea tree olie fra Australien. Universalmiddel til naturlig desinfektion og fremmelse af sårheling. VIGTIGT må ikke anvendes ufortyndet på slimhinder, opbevares udenfor børns rækkevidde. Virkestof: 00% Tea Tree Olie ml ml

38 special HÅRDHUDS REDUCERENDE BALSAM NATURLIG SALICYLSYRE peclavus special hårdhuds reducerende balsam reducerer hård hud og blødgører trykmærker. Naturlig Salicylsyre virker reducerende på hård hud. Perfekt suppleret med naturlige ekstrakter fra Koreansk Fjerbusk (Aruncus aethusifolius) og Sølvpil. Jojoba- Kokos- Hvedekim og Mandelolie er ligeledes tilsat for at pleje og smidiggøre. FORDELE VED GEL Gelen konsistens giver vigtige fordele til mange formål. Behandlingen bruges over et stort område men kan også begrænses målrettet til det ramte område. Gelen holder længere end med flydende produkter, og kan nemt integreres i en behandling. Carbamid regulerer væskebalancen og er nærende. HÅRDHUDSREDUSERENDE GEL CARBAMID peclavus special hårdhudsreducerende gel med et højt indhold af carbamid for mild blødgøring af fortykkede hudområder. Fordelene ved gel en er, at den holder længere på huden end når der sprays og derfor er effektiv i hele behandlingen. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml ml ml ml

39 9 HÅRDHUDSOPLØSER peclavus speical hårdhudsopløser gør forhornet hud blød og glat. Takket være den specielle sammensætning virker produktet hurtigt og sikkert. Til blødgøring af hård hud og ligtorne. Med desinfektiv virkning. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml BLØDGØRENDE FORBEHANDLING peclavus special Orthonyxiesalbe er en special forbehandling af neglen. behandlingen gør neglen smidig og elastisk. Er også velegnet som forbehandling til copolinegaze. ORTHONYXIESALVE SALICYLSYRE peclavus special ortonyxisalve er det perfekte grundlag for enhver neglekorrektur, virker hårdhuds opløsende og regenererende. Forebygger hudirritationer. Med Carbamid og Salicylsyre der blødgører og giver fugt. Efterpleje via Lanolin og Allantoin. Kan også anvendes sammen med copolinegaze til neglefalsene. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml Endschlaufe Endschlaufen

40 special ANTIVERUX LOTION SPIRULINA-ALGE peclavus special AntiVERUX lotion, gendanner og beskytter meget følsom hud og bekæmper vorter ved hjælp af et særlig kompleks af aktive ingredienser. Huden bliver synligt forbedret, med denne yderst effektiv lotion med blå-grøn alge Spirulina. NEGELRILLE FYLDER peclavus special Negle rille fylder, yder en effektiv behandling af porøse negle. den forbedrer neglestrukturen og udjævner uregelmæssigheder. Ru negle modvirkes og neglene bliver mere modstandsdygtige ml ml

41

42 Skånsom pleje fra naturen. De fleste fremstillingsmetoder for Peclavus produkter, er certificeret og tildelt det blå stempel fra NATRUE. sensitive

43 Indikatoren viser hvilken hudtype produktet er egnet. få mere information på side 58. Special produkter til følsom hud for blid og ikke-irriterende pleje. Anbefales især til diabetikere med fodproblemer som psoriasis eller til sensibel hud.

44 PLEJE ER SØLV Med peclavus Silber-Serie får du meget virkningsfulde plejeprodukter. Det højporøse mikrosølv afgiver sølvioner i meget små mængder hvilket dæmper celledelingen af mikroorganismer så de ikke kan formerer sig. Diabetikeres hud har ofte tendens til bakterier og svamp. Silber cremerne stabiliserer huden og bygger modstandskraften op. Samtidig lindres kløe og irritationer. Plejende olie og panthenol giver blød hud. Uden konserverings- og farvestoffer. LOGOET GARANTERER: - Naturlige og økologiske ingredienser - Skånsomme fremstillingsprocesser - Miljøvenlig bearbejdning - Ingen syntetiske duftstoffer eller farvestoffer - Ingen ingredienser fra råolie kemi (Paraffin, PEG-propylen, alkyler, osv.) - Ingen silikoneolier eller derivater - Ingen gensplejsede ingredienser (Baseret på EU-lovgivning) - Ingen bestråling af slutprodukter eller planteingredienser - Ingen dyreforsøg DIABETIKER PLEJE Diabetiske fødder er næsten altid ekstremt følsomme og tørre. Ikke-irriterende og forsigtig fugt-regulerende pleje er løsningen. Her er Peclavus Sensitive serie perfekt, fuld af værdifulde ingredienser, såsom mikro sølv, tea tree olie og carbamid. Hele sensitive serien er tildelt NATRUE blåstempling.

45 sensitive 5 FODCREME SØLV MICROSØLV peclavus sensitive sølv fod cream er beriget med mikro sølv som har dokumenteret virkning som antibakteriel, regulerende og stabiliserende. En særlig blid og fornuftig pleje til følsom hud, fremragende effekt mod sved. Indeholder naturligvis ingen konserveringsmidler eller farvestoffer FODSPRAY SØLV MICROSØLV peclavus sensitive fodspray sølv, virker forfriskende og indeholder ren microsølv. Fodspray sølv virker øjeblikkeligt mod lugt og er antibakteriel, desodoriserende og regenererende.glycerol regulerer hudens fugtighed, salvie olie har antiseptiske og deodoriserende egenskaber. Praktisk tip: Normaliserer hurtigt følsom hud, og fjerner skadelige bakterier. FODBAD SØLV MICROSØLV peclavus sensitive Fodbad sølv indeholder ren mikrosølv og ioniske sukker overfladeaktive stoffer, til skånsom men grundig vask af fødderne. Glycerin giver fugtighed, tea tree og salvie olier har antiseptisk og beroligende virkning, skæglavs ekstrakt fjerner hård hud. Menthol køler, opfrisker og hjælper til en hurtig genopretning og normalisering af huden ml ml ml ml ml

46 sensitive SØLV SENSITIVE SÆT Sættet med de mest efektive produkter fra Peclavus Sølv Serien, ideel til svampe problemer. leveres i smart alubox. Indhold: Sensitiv sølv fod creme 75 ml, sensitiv sølv fod spray 50 ml, 50 ml Sølv sensitiv fodbad, speciel AntiMYX sølv tinktur 0 ml, Peclavus brochurer, alubox med banderole

47 7 FODCREME CARBAMID CARBAMID 0% peclavus sensitiv fodcreme urea (carbamid) er den effektive hjælp til tør hud. Fugtighedsregulerende creme med 0% carbamid. Dybdevirkende og fugtighedsbindende via værdifulde olier som f.eksempel Havtorneolie samt Alge-ekstrakter. Effektiv hjælp ved neurodermititis og diabetiker fødder. FODCREME TEA TREE OLIE TEA TREE OLIE peclavus sensitive Peclavus sensitive fodcreme Tea Tree Olie, specielt udviklet til sensitive diabetikerfødder eller til ekstrem tør hud. Trækker hurtigt ind og efterlader ingen fedtfilm. Lindrer kløe og beskytter mod fodsved og lugt. En virkningsfuld kombination af naturlige bestanddele som Tea tree olie og rødalge ekstrakt. Tip: Forebygger fodsvamp ml ml ml ml ml ml MELALEUCA ALTERNIFOLIA... er det botaniske navn for den australske tea tree. Har markante antiseptiske og beroligende egenskaber. Tea tree olie kan anvendes til mange hudproblemer såsom acne, kløe, eksem, svampeinfektioner, osv..

48 Aktive Pleje og beskyttelse SPORTS

49 Indikatoren viser hvilken hudtype produktet er egnet. få mere information på side Den perfekte hudpleje linje for aktive mennesker, fordi sport fødder kræver professionel pleje. Alle produkter er kendetegnet ved høj pleje og effektiv beskyttelse.

50 SPORTS MENTHOL Er det naturlige stof i pebermynte, med forfriskende og køling egenskaber. Anti-inflammatorisk og lindrer kløe. SPORT VENNER I næsten alle sportsaktiviteter er ben og fødder særligt udfordret. Peclavus sports-serien er den perfekte partner i alle aktiviteter. Varmende Sportgel opvarmer ben og fødder optimalt. Sprayen er en velkommen forfriskning under træning. Den kølende sport gel er den afslappende afslutning, med vedvarende afkølning.

51 5 SPORTGEL VARMENDE INGEFÆR EKSTRAKT peclavus sportsgel virker kontinuerligt varmende via naturlige stimulerende virkestoffer som Ingefær, Enebær og Grannåle olie. Anbefales især til før træning for naturlig aktivering af muskulaturen. Også ideel efter sport på kolde vinterdage. Også anvendelig til regenerering af muskler efter sportslige aktiviteter. NB: Anvendes kun på intakt hud. SPORTGEL KØLENDE PEBERMYNTEOLIE peclavus sport sportsgel virker kontinuerligt kølende og forfrisker via de aktive kompositioner af Aloe Vera-ekstrakt, Permynteolie, Menthol og Kamfer. Anbefales især til efter træning ved overanstrengt muskulatur. Også ideel til brug ved varme sommerdage ml ml ml ml

52 SPORTS SPORTSPRAY FORFRISKENDE MENTHOL peclavus sports Sportspray køler straks og virker opfriskende via de naturlige kompositioner af ekstrakter fra Aloe-Vera, Hestekastanie, Mentol samt Salvie- og Rosmarinolie. Anbefales især til efter træning for at regenerere belastet muskulatur ml ml

53 5 SPORTS BOX Aktive fødder har brug for stærke plejeprodukter. Denne alubox boks indeholder alt hvad dine fødder behøver for at øge dine sportslige præstationer. Indholder: sport sport gel 75 ml varmende, sport sport gel køllende, 75 ml, 50 ml sport spray forfriskende, Peclavus brochurer, alubox med banderole

54 Naturligvis til børn. De fleste fremstillingsmetoder for Peclavus produkter, er certificeret og tildelt det blå stempel fra NATRUE. kids

55 Pleje passende til børn med sjove, blide og lækre dufte - ligesom børnenes naturlige duft. Selv små fødder skal have en sund behandling. Med denne serie, lykkes det nemt. 55

56 FORKÆL DINE BØRN MED DISSE ØKOLOGISKE BØRNEFODS PRODUKTER

57 57 TUSINDBENS CREME MORGENFRUEBLOMST EKSTRAKT peclavus kids tusindben creme gør børnefødder bløde og velduftende. Forfrisker og beroliger. Den naturlige komposition af orange og clementin er super lækker. Pleje til børn fra år og opefter. Også super til kroppen. Indeholder kun Økologiske ingredienser. TUSINDBENS FODBAD MORGENFRUEBLOMST EKSTRAKT peclavus kids tusindbens fodbad rengør mildt og plejer samtidig huden. Den naturlige komposition af orange og clementin er super lækker. Pleje til børn fra år og opefter ml ml ml ml Alle kids-produkter indeholder en lille overraskelse

58 Hudtype index Peclavus Indikatorsystemet = NORMAL = egnet til alle hudtyper = DRY = specielt egnet til tør hud = XDRY = til extemt tør hud, sprunkne hæle osv. = SWEAT = til sved problemer Med det nye peclavus Indikatorsystem får du et overblik, om produktet er det rigtige for hver hudtype. Opdelingen i fire kategorier fra NORMAL til SWEAT er enkelt og er tydeligt fremhævet på hver pakke. En lille hjælp til hurtigt at finde de ideelle egnede plejeprodukter til enhver hudtype. STIKORD SIDE AntiMYX 0 - AntiVERUX Børnepleje 5-57 Carbamid 7, 7 Cleaner/Renser Diabetiker fødder -7 Fedtende Creme Fodsved - Forbehandling 0 Fodbad 6-7, 5, 57 Fodgel kølende Fodpudder Gaveideer 7,, 6, 5 Granatæble - 7 Hud & Neglesvamp 0 -, - 6 Hælrevner STIKORD SIDE Hårdhudsopløser 9, 9 Hårdhudsreducerende 9 Inflammation,,, 7 Lanolin Massage lotion 0 Morgenfrue Neglefals 6, Negelmasse Negelopbløder Neglepleje 0 -, 0 - Negleplejestift 5 Neglerillefylder 0 Neglesvamp. AntiMYX 0 - Orthonyxiesalve 9 Ozoncreme 5 Regenererende 6-9 STIKORD SIDE Rejsesæt 7,, 6, 5 Rillefylder 0 Sportsprodukter 8-5 Spray -5 Svamp,, 8, 9, 5, 5 Svedige fødder - Sølv - 5 Tea Tree oile, 7, 7 Urte spray Urtefodbad 7 Varmende Creme 0, 5 Vinblade 8-9 Virkestoffer - 6 Vorter 0

59 59

60 PROFESSIONELLE PFLEGE Din Peclavus Forhandler

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

HÅNDRENS & BESKYTTELSE

HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅND BESKYTTELSE HAND PROTECT LOTION PRODUKTKODE 871 Beskyttelse før arbejdet Cremen ligger en barriere på huden og forhindrer skadelige stoffer i at trænge gennem huden. Gør det

Læs mere

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud.

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. Shave tæt barbering - sund hud med Dermalogica Dermalogica

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten.

Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten. Denne ingrediensliste er en total listning af indholdet i de forskellige produkter som opgivet af fabrikanten. Ingrediensernes navne er opgivet nøjagtig som fra fabrikanten, dvs. enten med deres latinske

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer Kontakt os Kontakt os i dag, og få en snak med en af vores hudspecialister om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Ring på:... 70 21 79 00 (Åbningstider mandag - fredag kl. 09.00-14.00) e-mail:..... info@ecolibri.dk

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag.

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag. Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det luksuriøse spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Aromaterapi på hospices - 5

Aromaterapi på hospices - 5 Aromaterapi på hospices - 5 Tilføjet af Ulla Kvintel tirsdag 28. december 2010 Dette gælder for aromaterapi: Der er generelle retningslinjer om virkning og mange erfaringer, men der er altid undtagelser.

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER DK Gyldig fra 23-10-2017 til og med 31-12-2017 For you and me NYHED BODY FORMER NYHED Kropspleje Lille størrelse, stor effekt! BODY FORMER FORDELSSÆT DKK 2.792,00 Nr. 479 Du sparer: DKK 195,00 Består af:

Læs mere

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP AVIVIR DIT SIKRE VALG ALOE VERA GROUP KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER INDEX AVIVIR ALOE VERA... 3 AVIVIR MED GOD SAMVITTIGHED... 4 PRODUKTKATEGORIER...

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01 PURE SHAMPOO NO. 01 Svanemærket shampoo til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie Indeholder hverken parfume eller æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere.

Læs mere

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter Ekstra beskyttelse Dansac tilbehørsprodukter Indledning Hos Dansac er vi dedikerede til at udvikle unikke stomiposer og -plader for at højne livskvaliteten for mennesker med stomi. Sommetider kan huden

Læs mere

Smøring med fugtighedscreme

Smøring med fugtighedscreme Information til patienten Smøring med fugtighedscreme Regionshospitalet Viborg Medicinsk Afdeling Dermatologisk Ambulatorium Hvorfor smøre med fugtighedscreme? Huden har mange vigtige funktioner, og det

Læs mere

Sunde ører! Aptus Otozyme

Sunde ører! Aptus Otozyme Sunde ører! Aptus Otozyme VITAMINER MAVE OG TARM HUD OG PELS MUNDHYGIEJNE DE OM EFTERSYN OG RENSNING AF HUNDE- OG KATTEØRER Alle hunde og katte producerer helt naturligt ørevoks. Til tider ses en overproduktion,

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

Fedt creme 100 ml. Fedtcreme er forberedt til Svane- og AA-mærkning.

Fedt creme 100 ml. Fedtcreme er forberedt til Svane- og AA-mærkning. Fedt creme 100 ml Fedtcreme er en specialcreme til tør hud. Den forbedrer hudens elasticitet og fugtindhold. Cremens høje fedtindhold gør den forebyggende over for ruheder og sprækker i huden. Fedtcremen

Læs mere

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne Omega balls Sundt slik for slikmunde Snack med omega-3 indhold, antioxidanter, kostfibre og proteiner. Uden sukker Let at lave Både børn og voksne elsker dem God energi før og efter træning Ingredienser:

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden KONCEPTET: NONTOX er et patenteret og varemærkeregistreret behandlings koncept

Læs mere

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter

Ekstra beskyttelse. Dansac tilbehørsprodukter Ekstra beskyttelse Dansac tilbehørsprodukter Indledning Indhold Hos Dansac er vi dedikerede til at udvikle unikke stomiposer og -plader for at højne livskvaliteten for mennesker med stomi. Sommetider kan

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Dit største organ? Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv www.arion-premium.dk 12 2 Arion sikrer dig den bedste kvalitet. Før et Arion foderprogram eller produkt når på markedet, er det udviklet på forskningscentre

Læs mere

G&G MediCare. Kreative julegave ideer til dine kunder! Julen 2015. flere gave ideer på de næste sider forudbestil nu! Limited Edition.

G&G MediCare. Kreative julegave ideer til dine kunder! Julen 2015. flere gave ideer på de næste sider forudbestil nu! Limited Edition. G&G MediCare Julen 2015 Kreative julegave ideer til dine kunder! med Swarovski krystaller... Jule funklende blikfang: Pincet med eksklusive Swarovski Krystaller Velegnet til almindelig brug eller som en

Læs mere

2015 / 2016 Nyt fra sæbefronten Ny Adresse INDHOlD NYHEDER 1 flydende sæbe 4 HÅNDlAVET sæbe 5 TIlbEHØR 7 ANsIGTs- OG KROPsPlEJE 9 VElVæREGAVER 11

2015 / 2016 Nyt fra sæbefronten Ny Adresse INDHOlD NYHEDER 1 flydende sæbe 4 HÅNDlAVET sæbe 5 TIlbEHØR 7 ANsIGTs- OG KROPsPlEJE 9 VElVæREGAVER 11 2015 / 2016 1 Nyt fra sæbefronten Vi har været hele vejen rundt og byder denne gang på 4 sæbenyheder. Vi udvider med endnu en ny flydende sæbe. Igen har vi kigget i den danske natur efter inspiration og

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke

Nemme. at smøre ind. og fedter ikke Nemme at smøre ind og fedter ikke Nyd solen med 100% OMTANKE Matas SolStriber er både skånsomme og nemme at smøre ind. De indeholder hverken parabener, phthalater eller farvestoffer, men gør præcis, hvad

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Har du Diabetes så pas på dine fødder

Har du Diabetes så pas på dine fødder DIABETES & FØDDER Har du Diabetes så pas på dine fødder Diabetes mellitus er en kronisk sygdom. Der er mange følgesygdomme i forbindelse med diabetes, bl.a. bindevævsforandringer, neuropati (nedsat følesans)

Læs mere

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Dog uden

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT

NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT Lavt kulhydratindhold Uden hvede, majs, soja og gluten NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT SAMMENSAT Naturlig hensigtsmæssig føde har et højt indhold af frisk kød eller fisk, som kopierer det, som hunde og katte

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness behandling Velkommen til en verden af forkælelse Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II Marina Fiskenæs.

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer.

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. KLAR TIL SOMMER Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. Sommer og sol er skønt, men hår og hud trænger til ekstra forkælelse og næring. Derfor har

Læs mere

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe Hudpleje Denne brochure handler ikke bare om, hvorfor din hud er tør, fedtet, irriteret eller kløende. Den fortæller dig, hvad din hud består af, hvordan den fungerer, og hvordan du kan passe på den hver

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

Fit living en vejledning til træning og kost

Fit living en vejledning til træning og kost Produkt Før træning (senest 2 timer før) Umiddelbart før træning Under træning Efter træning (restitution) Sund livsstil i hverdagen Inden 30 min. Op til 3 timer efter Økologisk kokosfibermel x x En kilde

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Neglesvamp. I n fo r m at i o n o m e t a l m i n d e l i g t p ro b l e m

Neglesvamp. I n fo r m at i o n o m e t a l m i n d e l i g t p ro b l e m Neglesvamp I n fo r m at i o n o m e t a l m i n d e l i g t p ro b l e m Neglesvamp er et almindeligt problem. Fodsvamp forekommer endnu hyppigere og er ofte årsagen til, at man får neglesvampinfektion

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY = CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY Der er julegaver - og så er der julegaver. Visse bliver liggende i et hjørne af stuen, andre bliver uhørt værdsatte - og visse kan til og med blive

Læs mere

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker Velkommen til forkælelse Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker anti-stress anti-age detox thalasso Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk

Læs mere

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede PROVENCE SERIEN ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede ingredienser til en professionel hårplejeserie

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

Diabetes og fødder Som diabetiker er det vigtigt, at du holder ekstra øje med dine fødder.

Diabetes og fødder Som diabetiker er det vigtigt, at du holder ekstra øje med dine fødder. DIABETES OG FØDDER Diabetes og fødder Som diabetiker er det vigtigt, at du holder ekstra øje med dine fødder. Som person med diabetes har du øget risiko for at få: Nedsat følesans (neuropati) Nedsat blodforsyning

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

medibac clearing TM introducerer voksenacne er fortid! pressemeddelelse

medibac clearing TM introducerer voksenacne er fortid! pressemeddelelse pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer medibac clearing TM voksenacne er fortid! medibac clearing TM Voksenacne er fortid! Nye undersøgelser

Læs mere

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml ESSENTIAL med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml 2/16 3/16 01 NOGLE MENNESKER HOLDER SIG FRISKERE, LEVER LÆNGRE OG ÆLDES LANGSOMMERE VED AT UNDGÅ HULLER I SIN DIÆT. EQ Essential er et kosttilskud som kombinerer

Læs mere