Det naturlige valg NATURENS PLEJE TIL DINE FØDDER NATRUE GARANTERER:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det naturlige valg NATURENS PLEJE TIL DINE FØDDER NATRUE GARANTERER:"

Transkript

1 PROFESSIONEL PLEJE PROFESSIONELLE PFLEGE

2 Det naturlige valg NATURENS PLEJE TIL DINE FØDDER Naturen har alt hvad du behøver for en naturlig hudpleje. Huden er ikke kun vores største sanseorgan, den har også enorme regenerative kræfter. Den naturlige måde at beskytte og pleje huden på, er målet i produktudviklingen af peclavus produkter.. Miljøvenlig produktion, avancerede påfyldningsanlæg samt kompromisløs hygiejne- og kvalitetskontrol sikrer ekstremt skånsomme, effektive og hudvenlige produkter. Da produkterne ikke indeholder mineralske olier, animalske råvarer eller kemi er det din garanti for en miljøvenlig og særlig fodpleje. Langt størstedelen af Peclavus produkterne er certificeret med NATRUE stemplet. Mange kosmetik mærker foregiver at være naturlige, uden at være det og der er ikke nogen defineret lov på dette område. NATRUE ønsker at sikre en miljøvenlig fremstilling. Produktion af cremer og kosmetik kræves, at der passes på naturen og råstofferne. Af samme grund støtter Peclavus økologisk landbrug samt andre initiativer til bevarelse af naturen. Naturen er et kredsløb. Det handler om at påskønne naturen, at få fordelene fra den, men også om at give noget tilbage. NATRUE GARANTERER: - Naturlige og biologiske indholdsstoffer - Skånsom produktion - Miljøvenlig praksis - Ingen syntetiske duft- eller farvestoffer - Ingen ingredienser fra råolie kemi (Paraffin, PEG-propylen, alkyler, osv.) - Ingen silikoneolier - Ingen gensplejsede ingredienser (Baseret på EU-regulativer) - Ingen bestråling af slutproduktet eller planteingredienserne - Ingen dyreforsøg Du kan evt. læse mere på

3 Og os.. PECLAVUS KVALITETS MÆRKE TIL DEN PROFESSIONELLE FODPLEJE Det er os en stor fornøjelse, at kunne præsentere peclavus for dig. Forbrugeren søger i stigende omfang miljøvenlige produkter, som både har det naturlige indhold, og som også er produceret med hensyn til miljøet. For at være sikker på, at produkterne holder det de lover, er det altid godt at kigge efter en form for certificering. Med peclavus produkterne kan klinikken tilbyde et bredt udvalg af, ikke bare naturlige, men også virkningsfulde produkter, som for de fleste produkters vedkommende, har natrue certificeringen. Natrue er en garanti for et miljøvenligt produkt, både med hensyn til ingredienser, men også med hensyn til produktion og emballage. Denne produktguide beskriver de enkelte produkter i peclavus serien. Peclavus produkterne forhandles udelukkende via professionelle klinikker, som er din garanti for rigtig rådgivning omkring produktvalg. God fornøjelse!

4 Virkestoffer ALLANTOIN Stimulerer dannelsen af nye celler og har vist sig at fremme regenereringen af huden. Virker opbyggende og dæmper irritation. Meget god hud kompabilitet. ALOE VERA BLADSAFT Aloe Barbadensis leaf extract Flydende, farveløs gel der er udvundet af fiberbestanddele i aloe vera bladene. Den naturlige blads juice indeholder 60 forskellige naturstoffer: Sporstoffer, Vitaminer, Plysaccarider m.m. Virker fugtighedsgivende, regenererende, beroligende og irritations dæmpende. GULDBLOMME Arnica montana flower extract Udvindes af volverlej blomsterne. Stimulerer blodomløbet, beroliger huden og er antiseptisk. Meget god hudkompabilitet. AUSTRALSK BLÅ CYPRESS OLIE Callitris Intratropica Oil Ekstrakten der udvindes via dampdestillation af den langsomt voksende cypressform, var allerede kendt for mange år siden af Aboriginerne for dens fugtighedsgivende egenskaber. Olien er meget hudvenlig, har ingen skadelig virkning men er meget effektiv til bekæmpelse af vorter og svamp. AVOCADO-OLIE Persea Gratissima Oil Udvundet ved blid koldpresning af tørret avocado frugt. Avocado olie er rig på umættede fedtsyrer (oliesyre og linolsyre) samt vitamin A, D og E. En ideel hudpleje olie til tør, ru og skør hud, som gør huden blødere og mere smidig. SKÆGLAVS EKSTRAKT Usnea barbata Opnås ved ekstraktion fra skæglavs moss, Usnic syre som den vigtigste ingrediens, antiseptisk og antiperspirant. BIVOKS cera Alba Naturlig basis for salver og cremer. Består af fedtalkoholer og fedtsyrer. Er beskyttende og regenererende. BISABOLOL LOL Bisabolol er det aktive stof i kamille og røllike. Beroliger følsom og uren hud og er antiflammatorisk. GRANATÆBLE Punicagranatum Indeholder store mængder af flavonoider, anthocyaniner, polyfenoler (såsom punicalagin, ellagitannin crosmine, gallusgarvesyre) Stimulerer cellevækst, cellemodning og celle regulering. Er rig på kalium og indeholder blandt andet C-vitamin, calcium og jern. TROLDNØD EKSTRAKT Hamamelis virginiana Leaf Udvundet af bladene af troldnøden, som er en Nordamerika og Østasien bladplante. Astringerende, tonende og beskyttende for årene. JOJOBA-OLIE Simmondsial Chinensis Seed Oil Udvindes ved koldpresning af frøene fra jojoba busk. En fremragende kosmetisk råvare i cremer, lotions, massageolier. Har en regenererende, fugtgivende og beroligende effekt. Som flydende voks, absorbers den hurtigt gennem huden. Meget god hud kompatibilitet. KAMILLE Anthemis Nobilis Romersk kamille, fremstillet ved ekstraktion af kamille blomst. Indeholder bisabolol, azulen og flavonoider. Har en beroligende, anti-bakteriel og regenererende effekt. Meget god hud kompatibilitet.

5 5 KAMFER CAMPHOR Udvundet ved dampdestillation fra træ af det østasiatiske kamfer træ. Forbedrer blodcirkulationen, virker desintekficerende og desodoriserende. LAVENDEL-OLIE Lavandula angustifolia Oil Er udvundet ved omhyggelig destillation af lavendelblomster. Virker beroligende og stress reducerende, samt lidt antiseptisk, især i kombination med tea tree olie og manuka, anbefales feks. til fodsvamp. MANDEL-OLIE Prunus Amygdalus Dulcis Oil Er udvundet fra de søde stenfrugter fra mandeltræet. Blandt de milde, ikkeudtørrende vegetabilske olier med udjævnende og fugtgivende egenskaber. Bedst egnet til tør og sart hud. På grund af den fremragende hud kompatibilitet, er dette en højt værdsat hudpleje olie til spædbørn og baby pleje. MENTHOL Menthol Naturligt stof i pebermynte. Med forfriskende og kølende egenskaber. Anti-inflammatorisk og lindrende. H C OH OH O MÆLKESYRE Lactic Acid Naturlig del af den beskyttende syrekappe af huden. Fugtighedsbevarende, er vigtig for reguleringen af huden i et surt ph. Lidt keratolytisk dvs. at det yderste hudlag løsnes og fjernes, ligesom ved en eksfoliering/peeling, samtidig med at keratinet (protein) i huden blødgøres så hudens fugtbindende evner øges betydeligt. KÆMPENATLYS-OLIE Oenothera biennis Oil Fremstillet ved nænsom koldpresning af frø fra kæmpenatlys. Rig på umættede fedtsyrer, især værdifulde på grund af det høje indhold af gamma-linolensyre. Regenererer, anbefales især til pleje af børneeksem. NELLKEBLAD-OLIE Nellikeblade olie Eugenia caryophyllus Leaf Oil Æterisk olie udvundet ved dampdestillation af nellikeblade. Antiseptisk og astringerende virkning..

6 Virkestoffer HO H OH NH O OH APPELSIN - OLIE Citrus aurantium Dulcis Peel Olie Æterisk olie fra appelsinblomst og appelsinskal. Afbalancerer og beroliger huden. D-PANTHENOL / PROVITAMIN B5 Panthenol Er anti-inflammatorisk, beroliger irriterret hud og virker regenererende. Trænger ind i overhuden, lindrer solskoldning og hjælper mod tørhed og revner. MORGENFRUE EKSTRAKT Calendula Officinalis Flower Extract Udvundet ved ekstraktion af blomsterne fra morgenfruen. Indeholder flavonoider, steroler glycosider og carotenoider. Virker afstressende, regenererende og beroligende. ROSMARIN-OLIE Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Indeholder bitterstoffer, tanniner og monoterpener. Mildt antiseptisk, opløftende og forfriskende. HESTEKASTANJE-EKSTRAKT Aesculus hippocastanum Extract Er udvundet af friske, skrællede kastanjer. Indeholder saponiner, tanniner og steroler. Stimulerer hudens cirkulation og er astringerende. Anvendes mod åreknuder og til at opfriske trætte og tunge ben. VINBLADS EKSTRAKT Vitis Vinifera Leaf Extract Udvindes af særlige sorter af vinblade. Påviseligt styrkelse af bindevævet i blodkar og reducerer permeabiliteten (som et mål for et materiales evne til at transportere væske). Afhjælper hævede og spændte ben samt svigtende venefuntion i benene (kronisk venøs insuffiens). Indeholder flavonoider (plantepigmenter), der er antiflmatorisk samt carotenoider og vitamin C. SALVIE OLIE Salvia Officinalis Oil Æterisk olie af salvie. Udvundet ved omhyggelig destillation af blomsterhovederne. Antiseptisk regenererende, astringerende og antiperspirant. SALICYLSYRE salicyl acid Konserveringsmidler med keratolytisk effekt. Afspejles i produkter til blødgøring af hård hud og til behandlingen af ligtorne. SPIRULINA ALGER Arthrostira maxima Spirulina hører til familien af blå-grønne alger. Med Over 0 ingredienser og høj biotilgængelighed gør det til en ideel ingrediens i hudpleje. Stimulerer fedtstofskiftet og tilfører huden vigtige sporstoffer, mineraler, vitaminer og antioxidanter. SHEABUTTER Butyrospermum Parkii Butter Udvindes ved ekstraktion af sheanødder (frugter af den afrikanske shea træ). Gør tør og ru hud blød og smidig. Meget gode hudplejende egenskaber og hud kompatibilitet. TEA TREE Tea Tree Oil, Melaleuca, Alternifolia Leaf Oil Tea tree olie opnås ved dampdestillation af bladene fra planten. Virker yderst antiseptisk og har desuden irrittations dæmpende egenskaber der befordrer en alsidig anvendelse. TIMIAN EKSTRAKT Thymus Vulgaris Extract Indeholder saponiner, tanniner, glykosider og thymol. Antiseptisk, regenererende og antiperspirant. VITAMIN E tocopherol Et Naturligt antioxidant med hud beskyttende egenskaber. Er regenererende, fugtgivende og reducerer irritation. Giver huden fugt og beskytter mod UV-stråler.

7 7 VITAMIN H Biotin Er kendt for sin gode effekt på hud og hår. Vitamin H findes i alle levende celler. Som et vitamin af B-gruppen, spiller det en vigtig rolle som et coenzym i biosyntesen og vedligeholdelse af hudens fedt balance. Det har fugtgivende og udglattende virkning på huden samt styrker neglestrukturen. PILE BARK EKSTRAKT Salix Alba Bark Extract Indeholder tanniner (garvesyre), flavonoider og salicin. Antiseptisk og keratolytisk effekt. Anvendes især imod hård hud. Har en blødgørende effekt. ULD VOKS lanolin Udvindes ved ekstraktion fra fåreuld. Modvirker udtørring af huden. Har naturligt fugtgivende egenskaber.

8 QUALITÄT Nyhed! Naturlig og almen pleje af fødder Aktiv hjælp til fodproblemer Et Mærke - fem produktlinijer Enkelt og klart, farven på hver linje Illustrere målgruppen. For daglige pleje til tør eller normal hud er Basic det rigtige valg. Special produkter er effektive hjælpemidler til eksempelvis svamp eller skøre negle. Sensitive, er den skånsom pleje, som er specielt egnet for diabetikere. Sports er de effektive produkter til den aktive person og kids linjen fuldender Peclavus mærke af naturlig pleje til børn. basic special fra side fra side

9 Skånsom pleje fra naturen sensitive Aktiv pleje og beskyttelse til aktive menesker SPORTS Naturligt til børn kids fra side fra side fra side

10 Naturlig og almen pleje af fødder. LOGOET GARANTERER: basic - Naturlige og økologiske ingredienser - skånsomme fremstillingsprocesser - Miljøvenlig bearbejdning - Ingen syntetiske duftstoffer eller farvestoffer - Ingen ingredienser fra råolie kemi (Paraffin, PEG-propylen, alkyler, osv.) - Ingen silikoneolier eller derivater - Ingen gensplejsede ingredienser (Baseret på EU-lovgivning) - Ingen bestråling af slutprodukter eller planteingredienser - Ingen dyreforsøg

11 Indikatoren viser hvilken hudtype produktet er egnet. få mere information på side 58. Den almene hudpleje linje med fokus på stabilisering og forebyggelse. Et fuldt sortiment til en bred målgruppe, med en afbalanceret sammensætning af ingredienser.

12 basic SALVIE Æterisk olie af salvie. Udvundet ved omhyggelig destillation af blomsterhovederne. Antiseptisk regenererende, astringerende og antiperspirant. FODGEL KØLENDE HAMAMELIS, ALOE VERA peclavus basic kølende fod gel, aktivt kølende og antiperspirant i ét. Hudpleje gel med mærkbar kølende effekt, indeholder troldhassel og aloe vera. Til hurtig reaktivering af trætte og stressede fødder. FODSVED ml ml ml Med Peclavus basic fod gel opnår du en behagelig og vedvarende kølende effekt og en frisk duft. Peclavus basic FOOTDEO urte spray er en absolut klassiker indenfor fod-deodoranter, som også afhjælper i forbindelse med vedvarende fodsvedsproblemer. Den øger elasticitet fodlejet, samtidig med at den giver en god duft og en frisk oplevelse. En anden klassiker er Peclavus basic FODDEO pulver som uden sidestykke afhjælper ekstremt svedige fødder.

13 FODDEO CREME SALVIE peclavus basic Deodorant fodcreme. Er effektiv mod lugt. Fod deodorant creme med ægte langtidseffekt, fortrænger meget hurtigt, svedlugt og erstatter med duft af salvie olie, forebygger desuden bakterielle problemer og kløe. Praktisk tip: ideel som supplement til AntiMYX produkter eller spirulina lotion. FODDEO URTE SPRAY SALVIE peclavus basic urte spray, hurtigt virkende med langtids effekt. Virker behageligt kølende, kløe stillende og antiperspirerende, især beroligende for belastede fødder. Høj pleje virkning med salvie olie, pilebark og skæglavs ekstrakt. Praktisk tip: regelmæssig brug beskytter mod kallusdannelse. FODDEO PUDDER ROSMARIN peclavus basic pudder, er svaret ved mange fodproblemer. Fungerer som et desinfektionsmiddel og antiperspirant med værdifulde ekstrakter af kamille og rosmarin. Praksis Tip: virker præventivt mod svampeinfektioner, især ved tærene. Specielt anvendeligt til brug i strømper ml ml ml ml ml g

14 basic FODDEO SPRAY GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic Foddeo Spray granatæble med værdifulde ekstrakter af granatæble og kastanje, er meget regenererende, forfriskende og forhindrer samtidig kallusdannelse ml ml GRANATÆBLE Punicagranatum (Granatæbler) er kendetegnet ved et højt indhold af bioaktive ingredienser. Granatæbler indeholder store mængder af flavonoider, anthocyaniner, polyfenoler som er vigtige ingredienser i forbindelse med cellevækst, cellemodning og celleregulering. Den er rig på kalium og indeholder blandt andet C-vitamin, calcium og jern. Men dette komplekse æble er ikke begrænset til en bestemt stofgruppe. Det fungerer som en integreret enhed i lægemedicinen, gennem en kombination af forskellige ingredienser, der ikke kan produceres kunstigt i et laboratorium. Fremstillingsmetoden for de fleste Peclavus produkter er certificeret og tildelt det blå stempel til særlig NATRUE naturlighed.

15 5 LOTION GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic lotion Granatæble har et højt indhold af kvalitets granatæble ekstrakt. Den regenererende, hudpleje opnås desuden ved hjælp af værdifulde ingredienser såsom sheasmør, kakaosmør og høj kvalitets oliesammensætninger. FODPEELING GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic granatæble fodpeeling, er den ideelle dybderens med fremragende regenererende og plejende egenskaber. Ingredienserne er granatæble ekstrakt og høj kvalitets olier af mandel, arnica og jojoba. Proff tip: Ideel i kombination med basic Peclavus Fod Granatæble Cream ml ml ml ml ml

16 basic FODCREME GRANATÆBLE GRANATÆBLE EKSTRAKT peclavus basic granatæble er en regenererende og nærende fodcreme, ideel til stresset hud. Cremen indeholder en rig blanding af granatæble og høj kvalitets olier fra hyben frø og macadamia nød. GRANATÆBLE AKTIV REGENERERING AF HUDEN ml ml ml De nærende egenskaber af granatæble kommer i spil, i en smart kombination af de enkelte ingredienser. Det anbefales at begynde en forbehandling med granatæble som peeling af huden. Keratiniserede hudceller fjernes, huden bliver mere modtagelig for de aktive ingredienser i den efterfølgende pleje, som feks. granatæble lotion. Lotion absorberes hurtigtere og opfrisker samtidigt. Huden bliver glat og smidig ved vedvarende pleje og den virker antiperspirerende. Granatæble anbefales til Intensiv og vedvarende pleje men er også velegnet til en enkeltstående massage behandling og fod peeling. Granatæble, kan i øvrigt benyttes på hele kroppen. Granatæble virker beroligende og forfriskende. FOOTDEO spray granatæble anbefales især til varme og svedige fødder og er ideel til feks. rejser.

17 7 GRANATÆBLE OPLEVELSESSÆT En pleje oplevelse for alle sanser. Aktive indholdsstoffer såsom granatæble gør dette sæt unikt. Eksklusivt pakket i en stilfuld Alu-box. Indholder: Basic fodcreme 75 ml granatæble, granatæble basic FODDEO Spray 50 ml, 75 ml Granatæbl Lotion, basis granatæble fod scrub 75 ml, Peclavus brochure, Smart Alu-box med banderole.

18 basic VINBLADS GEL VINBLADS EKSTRAKT, ALOE VERA peclavus basic vinblads gel. En sammensætning, der vedligeholder og opfrisker aktive fødder og ben. Med indehold af førsteklasses vinblade, hestekastanje og aloe vera samt æteriske olier som giver en behagelige citrus duft og styrkende effekt. Praksis Tip: vinbladsgel lindrer hævelse og stabiliserer venefunktionen. VINBLADS SPRAY RØDVINSBLADE peclavus basic vinblads spray. Vin indeholder mange sunde stoffer. Denne spray er nem at bruge og virker forfriskende, styrkende, lindrer hævelse og stabiliserer venefunktionen. Indeholder Rød vin blade, hestekastanje og enebær. Praktisk tip: Lindrer hævelse og virker forfriskende på varme sommerdage ml ml ml ml

19 9 VINBLADS CREME RØDE VINBLADE peclavus basic vinblads Creme. tunge ben masseres simpelhen væk. Med den idelle komposition af røde vinblads ekstrakt og guldblomme som regenererer, er denne creme perfekt til intensiv pleje og dybdegående massage mod stresset hud og trætte ben. Proff tip: den unikke sammensætning af ingredienser lindrer hævelse og stimulerer venefunktionen ml ml ml RØDE VINBLADE Røde vinblade Man har længe kendt til de røde vinblades helbredende egenskaber for cirkulationen og som stimulator for kollagenet. Stoffet tannin indeholder vitamin P, som styrker venernes vægge. Takket være sine veneforstærkende kvaliteter kan røde vinblade også modvirke celluliter i at opstå og forværres hos de personer som lider af dårlig cirkulation

20 basic VARMENDE FODCREME INGEFÆR peclavus basic varmende creme fodcreme indeholder vitaliserende ingefærekstrakt og den virker stimulerende og varmende på helt naturlig vis. Ideel til de kolde årstider og ved dårlig blodcirkulation i ben og fødder. Værdifulde olier forbedrer hudens fugtindhold. MASSAGE LOTION SHEASMØR peclavus basic massage lotion virker som en blid massagelotion, uden at være fedtet. Indhold af glattende og plejende virkestoffer fra Shea butter og Kokosolie. Frisk duft af orange og lemongræs. Også til sensibel hud ml ml ml ml ml ml

21 MORGENFRUE CREAM MORGENFRUE EKSTRAKT peclavus basic morgenfrue creme giver den blide pleje fra naturen. Beroligende og regulerende til selv den sarteste hud. Og velegnet til babyer. Med naturlig ekstrakt af Morgenfrue og skæglavs ekstrakt. En virksom hjælp til hud med små læsioner ml ml ml MORGENFRUE EKSTRAKT Er udvundet af Morgenfrue blomster, som indeholder Flavonoider, steroler glycosider og carotenoider. Virker regenererende og beroligende på huden. PLEJE VED IN- FLAMMA- TIONER Morgenfrue salve er en af de ældste og mest virksomme planter når det gælder hudens sundhed. Grundet det høje indhold af for eksempel carotinoider giver den huden mere modstandskraft. Samtidig hjælper den på regenerationen af huden og fremmer en sund udvikling. I den antroposofiske medicin har morgenfruen en central placering for opnåelse af sund hud. Den renser ømme hudområder og lindrer inflammationer samt fremmer opbygningen af nyt væv.

22 basic KLASSIKEREN TIL TØR HUD Peclavus fedtende fodcreme er en absolut klassiker i plejeserien- og med god grund. Den meget plejende virkning ved beskadiget eller udsat hud er basis for selvheling og regenerering. Man skal altid undgå at overdosere fedt på huden, så der opleves en ubehagelig fedtfilm. Og præcis hér beviser den fedtende fodcreme sit værd: Plejende olie og fedt, fugtighedsgivende og antibakterielle ingredienser, giver en holdbar virkning og tilfører genindfedtende egenskaber, uden at efterlade en ubehagelig fedtfilm. Ideel til den daglige pleje, selv ved diabetiske fødder. (anvendes sparsom i kanter ved diabetis). Frisk og behagelig duft via Menthol. FODCREME FEDTENDE KAMPFER, MENTHOL peclavus basic fodcreme, fedtende Peclavus fedtende fodcreme er den ideelle pleje til tør og ru hud og har stærkt genindfedtende egenskaber. Det anti-bakterielle virkekompleks bygger en beskyttelsesbarriere. Med Kamfer og Mentol føles den altid frisk ml ml ml HJÆLP VED HÆLFIS- SURER Hælfissurer og forhornet hud er essentielle områder i fodbehandlingen. Ikke kun af kosmetiske årsager, da forhornet og revnet hud giver trykbelastninger samt grobund for vækst af bakterier og svamp. I den professionelle fodbehandling anvendes ofte et blødgørende forbehandlingsprodukt der giver en mere effektiv beskæring. Typiske ingredienser i et forbehandlingsprodukt er carbamid, lanolin, panthenol og bisabolol. Hudens regenering og celledeling forbedres. Meget effektivt supplement til forbehandlingen er en okklusiv forbinding, som skal blive på hælen natten over. Okklusiv forbindingen skal kontrolleres hos den professionelle behandler efter - dage. Overskydende forhornet hud kan efterfølgende lettere beskæres helt væk.

23 Hælfissure Fissur salve 8h Folie/Okklusivplaster STIFT MOD HÆLREVNER SHEASMØR, JOJOBAOLIE peclavus basic stift mod hælrevner Peclavus hælrevne-stift er nem i brug og har en høj effekt. Stiften indeholder værdifulde olier som Ricinus communis (også kaldet olieplante eller kristpalme) - og jojobaolie. Fugtighedsbindende via sheabutter og bivoks. Beroligende for huden via lavendel. Regenerer tør og ru hud, ideel til hælrevner og tørhed. FISSUR CREME ULDVOKS (LANOLIN) peclavus basic revnesalve giver en langvarig virkning på hælrevner, tør hud og på udsatte områder. Genindfedtende og plejende, stimulerer stofskiftet og giver modstandskraft og elasticitet. Indeholder værdifuld uldvoks og Propolis ekstrakt ml ml ml

24 basic FODCREME INTENSIV TEA TREE OLIE peclavus Basic Peclavus intensive fodcreme er specielt udviklet til den tørre men også til den sensible diabetikerhud. Trækker godt ind uden at efterlade en fedtfilm, virker blødgørende, beskytter mod fodsved og lugt og har en effektiv virkning via indholdet af tea tree olie og rødalge ekstrakt. Tip: Forebygger fodsvamp LANOLIN CREME ULDVOKS, AVOCADOOLIE peclavus Basic Peclavus lanolin creme, den naturlige beskyttelse fra fåreuld, virker stærkt genindfedtende og lægger en beskyttende film på huden. Forhindrer fugtigheds tab og byder på den optimale beskyttelse i al slags vejr. Dæmper irritation, også ved sensibel hud. Med ren Uldvoks og Avocadolie. Tip: Også god til tørre læber. NEGLEBÅNDS CREME ULDVOKS peclavus basic - Peclavus neglebånds creme. Hurtigt virkende neglebånds creme der regenererer og beskytter med antisvampe og anti-inflammatoriske virkninger, benyttes også til tørre og misfarvede negle - giver neglene nyt liv takket være uldvoks, morgenfrue, timian, menthol, kamfer og arnica (guldblomme) ml ml ml ml ml ml

25 5 PATENTERET TRANSPORT-SYSTEM Dorsale Side Interunguinale Plantare Side Neglelejet Virkesfofferne bearbejder negleroden Produktet penetrerer neglepladen Patenteret formel til penetetrering og transport af virkestofferne NEGLE PLEJESTIFT AMINOSYRE peclavus basic - Peclavus negle plejestift giver en sund næring til hud og negl. Stiften fremmer opbygningen af neglesubstansen via naturlige aminosyrer og biotin og det patenterede transport-system sørger for, at virkestoffer transporteres ind i neglematrix. Det giver kraftigere negle og forebygger tørre neglebånd. Tip: kan anvendes sammen med peclavus AntiMYX beskyttelsesstift. 550 ml Den perfekte neglehygiejne Ved anvendelse af peclavus neglestift transporteres virkestofferne ned i neglepladen og negle-matrix via det patenterede transportsystem. Negleforandringer bekæmpes og opbygning af sunde negle bånd fremmes. Effekten kommer overraskende hurtigt, efter blot få ugers brug. Perfekt tillægs behandling: special AntiMYX Beskyttelsesstift (se side )

26 basic NEGLEPLEJE OLIE BISABOLOL peclavus basic - Neglepleje olie beskytter mod udtørring, regulerer fugtindeholdet, vedligeholder og stabiliseret en sund negle vækst. Regenererer huden takket være bisabolol og naturlig vitamin E. FODBADS KONCENTRAT peclavus basic - Peclavus fodbadekoncentrat består af udvalgte vaskeaktive ingredienser og virker deodoriserende, mildt desinficerende, antibakterielt, forfriskende samt fremmer blodgennemstrømningen. Indeholder desuden specielle voksstubsanser med genindfedtende egenskaber. Meget drøj i brug. Behagelig let og beroligende duft også god til meget svedige fødder og fodlugt. FODPLEJEBAD peclavus basic - Fodplejebad med tre aktive virkninger: Rengøring, blødgøring og svampe bekæmpning. Med skæglavs ekstrakt og hvede proteiner, behagelig duft af granatæble, en behagelig oplevelse med en varig effekt. Praksis Tip: virker svampehæmmende ml ml ml ml ml ml ml

27 7 URTEFODBAD CARBAMID CARBAMID peclavus basic - Peclavus urtefodbad, karbamid peclavus urtefodbad indeholder carbamid og virkestoffer fra naturen. Fodbadesaltet virker stærkt blødgørende, lugtneutraliserende, afhjælper svedige fødder, opfrisker trætter fødder og ben og rengører grundigt. Indeholder specielle virkestoffer som Carbamid, Fyrrenål, Eucalyptus og Rosmarin g kg 8 kg

28 Virksom hjælp til fod problemer. special

29 Denne medicinsk orienterede linje for fodbehandling i hverdagen. Peclavus Special afhjælper både svampeinfektioner og vorter - med special er du altid sikker på at have den rigtige løsning i din behandling 9

30 special ANTIMYX TINKTUR PIROCTONE OLAMINE peclavus AntiMyx tinktur med Procton Olamin, den optimale beskyttelse ved hud- og neglesvamp. Virker beroligende og forebyggende mod hud- og neglesvamp. Understøtter den naturlige funktion via kim- og svampehæmmende komponenter. Ikke til børn under år. FORBEHANDLINGS TINK- TUR, CARBAMID, SALICYLSYRE peclavus forbehandlingstinktur er en god start på lettere arbejde. Virker let blødgørende og er samtidig en god fugtighedsgiver, især også i neglefalsen. Indeholder fugtiggivende Carbamid, plejende Glycerin, Natrium laktak og Salicylsyre for den milde blødgøring. Må ikke anvendes på børn under år. EFTERBEHANDLINGS TINK- TUR, PANTHENOL, NELLIKEOLIE peclavus special efterbehandlingstinktur opbygger beskyttelsesbarrieren efter behandling. Virker beroligende samt kim- og svampehæmmende. Ideel til at understøtte den naturlige beskyttelsesfunktion. Med Panthenol, Vitamin-E, Bisabolol, Allantoin og beroligende Nellikeolie. Må ikke anvendes til børn under år ml ml ml ml ml ml

31 ANTIMYX TINKTUR SØLV MICROSØLV peclavus special AntiMYX tinktur Microsølv, stabiliserer huden i dagligdagen. Denne tinktur virker fugtgivende, beroligende, antiseptisk og forbedrer hudens struktur og normal bakterie flora. Indeholder mikro sølv, aloe vera ekstrakt, glycerin, lavendel, nelikeblad, tea tree olie og salvieolie. Praktisk Tip: Den yderst effektive Micro Sølv fjerner skadelige bakterier og mikroorganismer på hudens overflade. Hudens struktur forbedres og beskyttes, hurtigt og effektivt. SØLV SPECIAL SÆT Sættet med de mest effektive produkter fra peclavus Sølv Serie, ideel til svampe bekæmpelse. Leveres i smart alukasse. Indholder: Sensitiv sølv fod creme 75 ml, sensitiv sølv fod spray 50 ml, 50 ml sensitiv sølv fodbad, speciel AntiMYX sølv tinktur 0 ml, Peclavus brochure, aluboks med banderole ml

32 special MED ENZYM- BESKYTTENDE SPIRULINA-ALGE Peclavus Special antiverrux (Spirulina) lotion med enzym-beskyttelse fra spirulina algerne forhøjer beviseligt celleaktiviteten, penetrerer i neglen og virker også i neglefalsen. Ideel til såvel professionel- som til hjemmebehandling. Specielt ved hårdnakket svamp afhænger resultatet af regelmæssig behandling derhjemme. Anvendelse: Dryppes gange dagligt på hud- og negleparti. Meget effektiv ved regelmæssig anvendelse. 0 ml rækker til 0- ugers brug. ANTIVERUX LOTION SPIRULINA-ALGE peclavus special antiverux lotion. Med algeekstrakt som modvirker negleskader. Enzymbeskyttelsen fra Spirulina blåalgen gør den ideel til svampe bekæmpelse og til regenerering af negleforandringer. Meget god penetrering i neglepladen. De værdifulde indholdsstoffer fra Spirulina blåalgen fremmer beviseligt celleaktiviteten og den virker både på negl og i neglefals. Tip: Meget sparsom anvendelse. dråbe rækker. Ved regelmæssig anvendelse rækker 0 ml i 0- uger ml ANTIMYX BESKYTTELSES STIFT BLÅ CYPRESS OLIE peclavus special AntiMyx tinktur med Procton Olamin, den optimale beskyttelse ved hud- og neglesvamp. Virker beroligende og forebyggende mod hud- og neglesvamp. Understøtter den naturlige funktion via kim- og svampehæmmende komponenter. Ikke til børn under år. 550 ml

33 BESKYTTELSE OG BEHANDLING AF SVAMPENEGLE Dorsale side Interunguinale Plantare Side Neglelejet Virkesfofferne bearbejder negleroden Produktet penetrerer neglepladen Pateneteret formel til peneterering og transport af virkestofferne Peclavus special Antimyx beskyttelsesstift Beskytteer og behandler svampenegle - Peclavus AntiMYX beskyttelsesstift var fra starten en lille revolution på grund af dens effektivitet til at bekæmpe problemer med neglesvamp også de mere hårdnakkede. Hertil kommer naturligheden og den absolutte kompabilitet af indholdsstofferne som lavendel, blå cyprus og tea tree olie. AntiMYX er en kosmetisk beskyttelsesstift med dybdegående virkning, ideel til misfarvede og skøre negle. Den understøtter regenereringen og en sund negleudvoksning og virkningen ses ofte efter få uger.

34 special NEGLEOPBLØDER TINK- TUR GLYCERIN, BISABOLOL peclavus special negleopbløder tinktur er den hurtige problemløser ved nedgroede negle, stærke forhorninger eller ømfindtlig neglehud. Hårde neglebånd blødgøres hurtigt og smertende tryk lindres. Hårde og fortykkede negle er lettere at behandle. Ideel til forbehandling af forhorninger og ved tørre neglebånd. Med plejende Glycerin og Bisabolol. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler. NEGLEMASSE peclavus Neglemasse er nem at anvende og rigtig god til at reparere små revner eller udglatte neglen med, da tørretiden er lidt længere end andre nagelmasser. Har anti-mykotiske egenskaber. Og anvendelig til bøjlefiksering. Selvhærdende og neutral i farven. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler. NEGELMASSE CLEANER peclavus Special Neglemasse cleaner er den ideelle forberedelse der renser og forkorter efterbehandlingen. Benyttes til at affedte og rense negleoverfladen. Anvendes før Nagelmasse. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml ml 55 5 ml ml

35 5 OZONCREME peclavus special Ozoncreme. indeholder er en nyttig beskyttelsesfaktor, der virker kimhæmmende og vævs-stimulerende Ideel til sårheling. Bliver flydende ved hjælp af hudens egen varme og virker dermed dybere og mere vævsstimulerende. Indeholder naturlig Olivenbasis, produceret med biologisk genanvendeligt ozon ml

36 special BLÅ KAMILLE Blå Kamille er en étårlig urteagtig plante. Den dybe blå farve af den essentielle olie er produceret under destillationen og er kendt som azulen. Olien har en anti-allergisk, anti-inflammatorisk og antiseptisk virkning. dråber blå kamille i spsk basisolie kan anbefales til duften lampen. Det giver en afslappende og velduftende atmosfære. BLÅ KAMILLE peclavus special Blå Kamille, er ideel til at berolige huden. Naturlige æteriske olier som kan tilsættes fodbadet eller cremen. Virker beroligende på huden samt anti-bakteriel. I cremer tilsættes - dråber kamille til en spiseskefuld basisolie, i duftlampe vil kamillen give en beroligende og afstressende effekt ml NYHED: ÅNDBAR NEGLE- LAK TIL BESKADI- GEDE NEGLE Misfarvede og grimme negle vil man gerne dække med farve. Ved almindelig lak lukkes overfladen til og så lukkes der for ilt og dermed regenerering. Med CarryAir lak kan neglen dækkes, samtidig med at der stadig er ilt og det svampehæmmende middel kan trænge igennem og virke. peclavus.de

37 7 RUCK CARRYAIR LACK Ruck carryair lak - den åndbare neglelak. Med denne lak kan misfarvede, svampeangrebne negle dækkes til med farve og samtidig behandles, da det svampehæmmende middel kan trænge igennem lakken. På grund af den åndbare formel, har lakken ikke samme holdbarhed som traditionel neglelak og man skal påregne regelmæssig påføring ,5 ml sahara smoke 000 9,5 ml african violet 000 9,5 ml romantic rose PLEJE OG BESKYT- TELSE AF VORTEAN- GREBET HUD Vorter er som regel harmløse og de forsvinder ofte af sig selv efter et stykke tid. En tidlig og målrettet behandling er dog en god ide, idet vorter er smitsomme for andre men også for huden omkring vorten. Dertil kommer det æstetiske apekt, især på hænderne. På fødderne kan de også give smerter, især på fødderne. Udløseren er oftest Huma Papillomavirus (HPV), den er ikke farlig, men meget smitsom hvorfor selvbehandling kan være svær. Professionelle metoder er f.eks. isning, laser-terapi eller beskæring. Ved brug af special AntiVERUX lotion vil virkestofkomplekset fremme selv-helingen. Der er ydermere tilsat værdifulde indholdsstoffer i koncentreret form i form af en arthrospira mikroalgeekstrakt. En vigtig beskyttelsesforanstaltning ved vorteangrebet hud med påviselig effekt. TEA TREE OLIE peclavus special Tea Tree Olie har mange anvendelsesmuligheder. 00% naturlig Tea tree olie fra Australien. Universalmiddel til naturlig desinfektion og fremmelse af sårheling. VIGTIGT må ikke anvendes ufortyndet på slimhinder, opbevares udenfor børns rækkevidde. Virkestof: 00% Tea Tree Olie ml ml

38 special HÅRDHUDS REDUCERENDE BALSAM NATURLIG SALICYLSYRE peclavus special hårdhuds reducerende balsam reducerer hård hud og blødgører trykmærker. Naturlig Salicylsyre virker reducerende på hård hud. Perfekt suppleret med naturlige ekstrakter fra Koreansk Fjerbusk (Aruncus aethusifolius) og Sølvpil. Jojoba- Kokos- Hvedekim og Mandelolie er ligeledes tilsat for at pleje og smidiggøre. FORDELE VED GEL Gelen konsistens giver vigtige fordele til mange formål. Behandlingen bruges over et stort område men kan også begrænses målrettet til det ramte område. Gelen holder længere end med flydende produkter, og kan nemt integreres i en behandling. Carbamid regulerer væskebalancen og er nærende. HÅRDHUDSREDUSERENDE GEL CARBAMID peclavus special hårdhudsreducerende gel med et højt indhold af carbamid for mild blødgøring af fortykkede hudområder. Fordelene ved gel en er, at den holder længere på huden end når der sprays og derfor er effektiv i hele behandlingen. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml ml ml ml

39 9 HÅRDHUDSOPLØSER peclavus speical hårdhudsopløser gør forhornet hud blød og glat. Takket være den specielle sammensætning virker produktet hurtigt og sikkert. Til blødgøring af hård hud og ligtorne. Med desinfektiv virkning. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml BLØDGØRENDE FORBEHANDLING peclavus special Orthonyxiesalbe er en special forbehandling af neglen. behandlingen gør neglen smidig og elastisk. Er også velegnet som forbehandling til copolinegaze. ORTHONYXIESALVE SALICYLSYRE peclavus special ortonyxisalve er det perfekte grundlag for enhver neglekorrektur, virker hårdhuds opløsende og regenererende. Forebygger hudirritationer. Med Carbamid og Salicylsyre der blødgører og giver fugt. Efterpleje via Lanolin og Allantoin. Kan også anvendes sammen med copolinegaze til neglefalsene. Kun til professionel brug - spørg din fodbehandler ml Endschlaufe Endschlaufen

40 special ANTIVERUX LOTION SPIRULINA-ALGE peclavus special AntiVERUX lotion, gendanner og beskytter meget følsom hud og bekæmper vorter ved hjælp af et særlig kompleks af aktive ingredienser. Huden bliver synligt forbedret, med denne yderst effektiv lotion med blå-grøn alge Spirulina. NEGELRILLE FYLDER peclavus special Negle rille fylder, yder en effektiv behandling af porøse negle. den forbedrer neglestrukturen og udjævner uregelmæssigheder. Ru negle modvirkes og neglene bliver mere modstandsdygtige ml ml

41

42 Skånsom pleje fra naturen. De fleste fremstillingsmetoder for Peclavus produkter, er certificeret og tildelt det blå stempel fra NATRUE. sensitive

43 Indikatoren viser hvilken hudtype produktet er egnet. få mere information på side 58. Special produkter til følsom hud for blid og ikke-irriterende pleje. Anbefales især til diabetikere med fodproblemer som psoriasis eller til sensibel hud.

44 PLEJE ER SØLV Med peclavus Silber-Serie får du meget virkningsfulde plejeprodukter. Det højporøse mikrosølv afgiver sølvioner i meget små mængder hvilket dæmper celledelingen af mikroorganismer så de ikke kan formerer sig. Diabetikeres hud har ofte tendens til bakterier og svamp. Silber cremerne stabiliserer huden og bygger modstandskraften op. Samtidig lindres kløe og irritationer. Plejende olie og panthenol giver blød hud. Uden konserverings- og farvestoffer. LOGOET GARANTERER: - Naturlige og økologiske ingredienser - Skånsomme fremstillingsprocesser - Miljøvenlig bearbejdning - Ingen syntetiske duftstoffer eller farvestoffer - Ingen ingredienser fra råolie kemi (Paraffin, PEG-propylen, alkyler, osv.) - Ingen silikoneolier eller derivater - Ingen gensplejsede ingredienser (Baseret på EU-lovgivning) - Ingen bestråling af slutprodukter eller planteingredienser - Ingen dyreforsøg DIABETIKER PLEJE Diabetiske fødder er næsten altid ekstremt følsomme og tørre. Ikke-irriterende og forsigtig fugt-regulerende pleje er løsningen. Her er Peclavus Sensitive serie perfekt, fuld af værdifulde ingredienser, såsom mikro sølv, tea tree olie og carbamid. Hele sensitive serien er tildelt NATRUE blåstempling.

45 sensitive 5 FODCREME SØLV MICROSØLV peclavus sensitive sølv fod cream er beriget med mikro sølv som har dokumenteret virkning som antibakteriel, regulerende og stabiliserende. En særlig blid og fornuftig pleje til følsom hud, fremragende effekt mod sved. Indeholder naturligvis ingen konserveringsmidler eller farvestoffer FODSPRAY SØLV MICROSØLV peclavus sensitive fodspray sølv, virker forfriskende og indeholder ren microsølv. Fodspray sølv virker øjeblikkeligt mod lugt og er antibakteriel, desodoriserende og regenererende.glycerol regulerer hudens fugtighed, salvie olie har antiseptiske og deodoriserende egenskaber. Praktisk tip: Normaliserer hurtigt følsom hud, og fjerner skadelige bakterier. FODBAD SØLV MICROSØLV peclavus sensitive Fodbad sølv indeholder ren mikrosølv og ioniske sukker overfladeaktive stoffer, til skånsom men grundig vask af fødderne. Glycerin giver fugtighed, tea tree og salvie olier har antiseptisk og beroligende virkning, skæglavs ekstrakt fjerner hård hud. Menthol køler, opfrisker og hjælper til en hurtig genopretning og normalisering af huden ml ml ml ml ml

46 sensitive SØLV SENSITIVE SÆT Sættet med de mest efektive produkter fra Peclavus Sølv Serien, ideel til svampe problemer. leveres i smart alubox. Indhold: Sensitiv sølv fod creme 75 ml, sensitiv sølv fod spray 50 ml, 50 ml Sølv sensitiv fodbad, speciel AntiMYX sølv tinktur 0 ml, Peclavus brochurer, alubox med banderole

47 7 FODCREME CARBAMID CARBAMID 0% peclavus sensitiv fodcreme urea (carbamid) er den effektive hjælp til tør hud. Fugtighedsregulerende creme med 0% carbamid. Dybdevirkende og fugtighedsbindende via værdifulde olier som f.eksempel Havtorneolie samt Alge-ekstrakter. Effektiv hjælp ved neurodermititis og diabetiker fødder. FODCREME TEA TREE OLIE TEA TREE OLIE peclavus sensitive Peclavus sensitive fodcreme Tea Tree Olie, specielt udviklet til sensitive diabetikerfødder eller til ekstrem tør hud. Trækker hurtigt ind og efterlader ingen fedtfilm. Lindrer kløe og beskytter mod fodsved og lugt. En virkningsfuld kombination af naturlige bestanddele som Tea tree olie og rødalge ekstrakt. Tip: Forebygger fodsvamp ml ml ml ml ml ml MELALEUCA ALTERNIFOLIA... er det botaniske navn for den australske tea tree. Har markante antiseptiske og beroligende egenskaber. Tea tree olie kan anvendes til mange hudproblemer såsom acne, kløe, eksem, svampeinfektioner, osv..

48 Aktive Pleje og beskyttelse SPORTS

49 Indikatoren viser hvilken hudtype produktet er egnet. få mere information på side Den perfekte hudpleje linje for aktive mennesker, fordi sport fødder kræver professionel pleje. Alle produkter er kendetegnet ved høj pleje og effektiv beskyttelse.

50 SPORTS MENTHOL Er det naturlige stof i pebermynte, med forfriskende og køling egenskaber. Anti-inflammatorisk og lindrer kløe. SPORT VENNER I næsten alle sportsaktiviteter er ben og fødder særligt udfordret. Peclavus sports-serien er den perfekte partner i alle aktiviteter. Varmende Sportgel opvarmer ben og fødder optimalt. Sprayen er en velkommen forfriskning under træning. Den kølende sport gel er den afslappende afslutning, med vedvarende afkølning.

51 5 SPORTGEL VARMENDE INGEFÆR EKSTRAKT peclavus sportsgel virker kontinuerligt varmende via naturlige stimulerende virkestoffer som Ingefær, Enebær og Grannåle olie. Anbefales især til før træning for naturlig aktivering af muskulaturen. Også ideel efter sport på kolde vinterdage. Også anvendelig til regenerering af muskler efter sportslige aktiviteter. NB: Anvendes kun på intakt hud. SPORTGEL KØLENDE PEBERMYNTEOLIE peclavus sport sportsgel virker kontinuerligt kølende og forfrisker via de aktive kompositioner af Aloe Vera-ekstrakt, Permynteolie, Menthol og Kamfer. Anbefales især til efter træning ved overanstrengt muskulatur. Også ideel til brug ved varme sommerdage ml ml ml ml

52 SPORTS SPORTSPRAY FORFRISKENDE MENTHOL peclavus sports Sportspray køler straks og virker opfriskende via de naturlige kompositioner af ekstrakter fra Aloe-Vera, Hestekastanie, Mentol samt Salvie- og Rosmarinolie. Anbefales især til efter træning for at regenerere belastet muskulatur ml ml

53 5 SPORTS BOX Aktive fødder har brug for stærke plejeprodukter. Denne alubox boks indeholder alt hvad dine fødder behøver for at øge dine sportslige præstationer. Indholder: sport sport gel 75 ml varmende, sport sport gel køllende, 75 ml, 50 ml sport spray forfriskende, Peclavus brochurer, alubox med banderole

54 Naturligvis til børn. De fleste fremstillingsmetoder for Peclavus produkter, er certificeret og tildelt det blå stempel fra NATRUE. kids

55 Pleje passende til børn med sjove, blide og lækre dufte - ligesom børnenes naturlige duft. Selv små fødder skal have en sund behandling. Med denne serie, lykkes det nemt. 55

56 FORKÆL DINE BØRN MED DISSE ØKOLOGISKE BØRNEFODS PRODUKTER

57 57 TUSINDBENS CREME MORGENFRUEBLOMST EKSTRAKT peclavus kids tusindben creme gør børnefødder bløde og velduftende. Forfrisker og beroliger. Den naturlige komposition af orange og clementin er super lækker. Pleje til børn fra år og opefter. Også super til kroppen. Indeholder kun Økologiske ingredienser. TUSINDBENS FODBAD MORGENFRUEBLOMST EKSTRAKT peclavus kids tusindbens fodbad rengør mildt og plejer samtidig huden. Den naturlige komposition af orange og clementin er super lækker. Pleje til børn fra år og opefter ml ml ml ml Alle kids-produkter indeholder en lille overraskelse

58 Hudtype index Peclavus Indikatorsystemet = NORMAL = egnet til alle hudtyper = DRY = specielt egnet til tør hud = XDRY = til extemt tør hud, sprunkne hæle osv. = SWEAT = til sved problemer Med det nye peclavus Indikatorsystem får du et overblik, om produktet er det rigtige for hver hudtype. Opdelingen i fire kategorier fra NORMAL til SWEAT er enkelt og er tydeligt fremhævet på hver pakke. En lille hjælp til hurtigt at finde de ideelle egnede plejeprodukter til enhver hudtype. STIKORD SIDE AntiMYX 0 - AntiVERUX Børnepleje 5-57 Carbamid 7, 7 Cleaner/Renser Diabetiker fødder -7 Fedtende Creme Fodsved - Forbehandling 0 Fodbad 6-7, 5, 57 Fodgel kølende Fodpudder Gaveideer 7,, 6, 5 Granatæble - 7 Hud & Neglesvamp 0 -, - 6 Hælrevner STIKORD SIDE Hårdhudsopløser 9, 9 Hårdhudsreducerende 9 Inflammation,,, 7 Lanolin Massage lotion 0 Morgenfrue Neglefals 6, Negelmasse Negelopbløder Neglepleje 0 -, 0 - Negleplejestift 5 Neglerillefylder 0 Neglesvamp. AntiMYX 0 - Orthonyxiesalve 9 Ozoncreme 5 Regenererende 6-9 STIKORD SIDE Rejsesæt 7,, 6, 5 Rillefylder 0 Sportsprodukter 8-5 Spray -5 Svamp,, 8, 9, 5, 5 Svedige fødder - Sølv - 5 Tea Tree oile, 7, 7 Urte spray Urtefodbad 7 Varmende Creme 0, 5 Vinblade 8-9 Virkestoffer - 6 Vorter 0

59 59

60 PROFESSIONELLE PFLEGE Din Peclavus Forhandler

ALOE VERA (opdateret 1. juni 2004)

ALOE VERA (opdateret 1. juni 2004) En gave fra naturen ALOE VERA (opdateret 1. juni 2004) 1 Indholdsfortegnelse Hvad er Aloe Vera 3 Aloe Vera Gel Life Essence 4 Hudplejeprodukter 5 Ansigtsplejeprodukter 7 Plejeprodukter til mænd 9 Allround

Læs mere

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet!

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Velkommen til Colosé Alle Colosés produkter bliver sammensat omhyggeligt for at minimere risikoen for hudirritation, og er netop derfor ideelle for problemhud.

Læs mere

Produkt Guide Health & Beauty Systems

Produkt Guide Health & Beauty Systems Produkt Guide LR Health & Beauty Systems Januar 2013 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Parfume Parfumens baggrund 4 Parfume produkterne 5 Hvordan sælger jeg en duft 6 Vigtige spørgsmål om parfume 7 Generelt

Læs mere

dōterras historie VORES MISSION

dōterras historie VORES MISSION PRODUKTKATALOG dōterras historie I foråret 2008 startede en gruppe sundhedspersonale og forretningsfolk et samarbejde. De havde stor personlig erfaring med de livsbekræftigende fordele ved æteriske olier

Læs mere

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk COLOR CARE PERM Teknisk Manual 2012 indholdsfortegnelse 3 Essensity filosofi 4 Budskabet 5 Permanent farve 13 Lysning 16

Læs mere

WELEDA BLADET. REPORTAGE: Dr. Nonaka om det perfekte resultat WELEDA GUIDE TIL TRÆNING. Hudplejetips til solrige dage. Sport & helse Produkter Tips

WELEDA BLADET. REPORTAGE: Dr. Nonaka om det perfekte resultat WELEDA GUIDE TIL TRÆNING. Hudplejetips til solrige dage. Sport & helse Produkter Tips Forår 2007, DK 31 WELEDA BLADET Hudplejetips til solrige dage REPORTAGE: Dr. Nonaka om det perfekte resultat WELEDA GUIDE TIL TRÆNING Sport & helse Produkter Tips Weleda Birke 3-ugers-kur Effektiv helheds-hudpleje

Læs mere

Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år!

Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år! 2 Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år! LR er én af de største producenter af Aloe Vera produkter

Læs mere

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document :

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document : Synlige resultater med effektive produkter N Dossier / File Number : 29371 Tons directs anded colours : ARGENT A CHAUD - Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Tons cibles à composer / Target colours

Læs mere

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Indhold Kroppens byggesten Mad, der gør dig smuk (Din indkøbsliste) Sådan ødelægges huden No Go s for din hud (og dit

Læs mere

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver

Læs mere

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER...

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... VELKOMMEN INDHOLD...til en sundere livsstil! Opnå balance, hav det godt, elsk livet... Hos Nikken stræber vi efter at gøre dit hjem til et sundere sted

Læs mere

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide produktmanual indhold Introduktion til John Masters 3 Hvorfor John Masters Organics 4 Hårpleje 5 Oversigt 6 Lavender Rosemary Shampoo 7 Evening Primrose Shampoo 8 Zinc & Sage Shampoo w/conditioner 9 Honey

Læs mere

PLAY HARD WORK HARD RECOLUTION INDUSTRIAL LOST IN INNOCENCE HELT NYE COOL FARVER TIL DENNE VINTER.

PLAY HARD WORK HARD RECOLUTION INDUSTRIAL LOST IN INNOCENCE HELT NYE COOL FARVER TIL DENNE VINTER. RECOLUTION THE NO. 1 SOAK-OFF SYSTEM FOR 100 % TILFREDSE KUNDER. Efterår / vinter udgaven WORK HARD PLAY HARD HOLDER I ENHVER SITUATION. Art.-Nr.: 64908-DK; 06 / 2015 Alle specifikationer uden garanti.

Læs mere

Ren besked. Krop og kemi. - om personlige plejeprodukter. Nr. 3 august 2004

Ren besked. Krop og kemi. - om personlige plejeprodukter. Nr. 3 august 2004 Ren besked Nr. 3 august 2004 Krop og kemi - om personlige plejeprodukter Forord Tandpasta, shampoo, balsam, deodorant, ansigtscreme, bodylotion, læbepomade, læbestift, mascara, solcreme, aftershave, makeupfjerner...

Læs mere

SilkPeeL Dermalinfusion

SilkPeeL Dermalinfusion SilkPeeL Dermalinfusion System Procedure protokol appendiks Til Skønhedseksperter og autoriserede kosmetologer ANSVARSFRALÆGGELSE: DENNE BROCHURE OG INFORMATION ERSTATTER IKKE BRUGSANVISNING ELLER ANDET

Læs mere

Håndbog i lægeplanter

Håndbog i lægeplanter Håndbog i lægeplanter Af Michael Thomsen Første udgave Indhold Indledning... 8 Plantemonografier... 9 Dosering og anvendelse... 9 Fremstilling af urtemedicin... 10 Forskellig styrke på urteprodukter...

Læs mere

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 the products 1 essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 2 ESSENCE Aloe Barbadensis Miller, husk det navn. Der er omkring 400 Aloe-arter i verden, og

Læs mere

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX UDEFRA OG IND OG INDEFRA OG UD - NU SKIN ER NØGLEN TIL velvære og et smukt ydre! Kast et blik på fremtiden se en mere ungdommelig

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lægemidler* Personlig pleje. Vitaminer/naturlægemidler* Andet

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lægemidler* Personlig pleje. Vitaminer/naturlægemidler* Andet INDHOLDSFORTEGNELSE Lægemidler* Side Forstoppelse 3 Diarré 6 Halsbrand 7 Svage smerter 7 Muskler/led 8 Øjne 12 Fodsvamp/ringorm 12 Personlig pleje Hår vask & pleje 13 Krops vask & pleje 14 Intim vask &

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Vi vil, som altid, bestræbe os på, at leverer det optimale produkt og den bedste service til den rigtige pris.

Vi vil, som altid, bestræbe os på, at leverer det optimale produkt og den bedste service til den rigtige pris. PRODUKTKATALOG 2009/2010 Indholdsfortegnelse Kære kunde. Aserve, Scandinavia A/S har hermed fornøjelsen, at præsenterer dig for det mest omfangsrige og komplette sortiment, der til dato er set på det skandinaviske

Læs mere

HUDPLEJE. www.icm-arsima.com 137

HUDPLEJE. www.icm-arsima.com 137 HUDPLEJE 137 generelt Anvendelse Huden er kroppens største organ og har til opgave at beskytte organismen mod skadelige påvirkninger udefra, fx temperatursvingninger, sollys, bakterier og vand. Men hvis

Læs mere

FÆRRE SMERTER BEDRE SØVN PATENTERET TEKNOLOGI

FÆRRE SMERTER BEDRE SØVN PATENTERET TEKNOLOGI Sov dig til et bedre liv... FÆRRE SMERTER BEDRE SØVN PATENTERET TEKNOLOGI 2 Ortenvej 60 6800 Varde Tlf.: +45 75 21 11 10 vello@vello.dk www.vello.dk INDHOLD Hvad kan magnetterapi hjælpe mod?... 4 Energimedicin

Læs mere

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema PRIS KR. 39,00 vinter 2012 NYT Kokkeskole Nannas Økologiske Køkken Når du dater og lidt om kærligheden Styr på vægten Riv ud og gem - Stort temahæfte SELEN Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer EU

Læs mere

Vinterferie. Julekalender. Julegaveinspiration. Hvilke vitaminer skal børn ha? Jul i en delebørnsfamilie TEMA: Vinterens infektioner kan forebygges

Vinterferie. Julekalender. Julegaveinspiration. Hvilke vitaminer skal børn ha? Jul i en delebørnsfamilie TEMA: Vinterens infektioner kan forebygges NR. 57 OKTOBER/NOVEMBER 2012 12. ÅRGANG GRATIS MAGASIN / UDKOMMER HVER 2. MÅNED Magasinet til børnefamilier GRATIS MAGASIN UDKOMMER HVER 2. MÅNED! Vinterferie Vinterens infektioner kan forebygges Julegaveinspiration

Læs mere

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Dit største organ? Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang PRIS KR. 39,00 SOMMER 2010 Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv Raw food kom let i gang Fup og fakta om syre-base balancen Forskning og erfaringer om kolik Muslingeolie

Læs mere

TEKNISK MANUAL TEKNISK MANUAL ICON - TEKNISK SUPPORT. ICON Hairspa Energivej 3 1 4180 Sorø Tlf. 57 66 03 00

TEKNISK MANUAL TEKNISK MANUAL ICON - TEKNISK SUPPORT. ICON Hairspa Energivej 3 1 4180 Sorø Tlf. 57 66 03 00 TEKNISK MANUAL ICON Hairspa Energivej 3 1 4180 Sorø Tlf. 57 66 03 00 INDHOLD Introduktion... 3 Filosofi... 4 Fordele ved botaniske ingredienser... 5 Farve pigmenter / Farve uden Ammoniak PPD og Ren Resorcinol...

Læs mere

Swash : made in Holland

Swash : made in Holland Swash : made in Holland Swash : Den originale siden 1999 Arion var den første virksomhed i Europa, som introducerede ideen om at vaske uden vand. Selvom konceptet allerede var accepteret og brugt i store

Læs mere