Brugsvejledning H+ xcential

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugsvejledning H+ xcential"

Transkript

1 Brugsvejledning entialh+

2 The Skin Revolution 2 3 Inhold Kort oversigt 4 Anvendelse 6 xcential-gelerne 8 xcential-programmerne 10 xcential blue-gelerne 16 xcential blue-programmerne 18 Opbevaring og opladning 24 Tekniske data og vigtige tips 26 entialh+ albooster xcentialak Tak for, at du har valgt at købe en SQOOM. Dette kvalitetskoncept fra Schick Medical, der er ekspert inden for medicinske og kosmetiske behandlingskoncepter, tilbyder højeffektive geler og særligt udviklede programmer til forebyggelse af tegn på aldring, lysning af pigment- og alderspletter, rensning af huden samt behandling af hudproblemer og rygeller muskelspændinger. Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende SQOOM-koncept med sin patenterede synkronteknologi af ultralyd og iontoforese. Læs venligst disse instruktioner omhyggeligt for at opnå optimale resultater og maksimal succes med behandlingen.

3 Kort oversigt Transducer med titaniumlegering, der tåles af allergikere. Kom gelen med de aktive ingredienser på her i rigelig mængde. 2 Kontrollampe Kontrollampen blinker regelmæssigt, når apparatet er i drift (kun ved kontakt med huden) Tænd/Sluk-knap /OFF Apparatet tændes/slukkes ved at trykke på denne knap. 6 4 Knap til programvalg STEP Ved et tryk på knappen STEP starter et af programmerne. 2 5 Kontaktpunkter Hold altid SQOOM-apparatet således, at 7 6 Opladerstation Sæt apparatet tilbage i opladeren efter hver brug, så din SQOOM altid er klar til næste gang. 7 Kontrollampe til batteri Når kontrollampen lyser grønt, er apparatet fuldt opladet. Lyser den blåt, er apparatet endnu ikke fuldt opladet.

4 6 7 Anvendelse Rens din hud som normalt før hver behandling. Kom dernæst rigeligt med aktivt gel på transduceren (1) eller direkte på det hudområde, der skal behandles. Tænd for apparatet (2). Vælg nu det behandlingsprogram, der passer bedst til dig (3), og hold SQOOMapparatet således i din hånd, at kontaktpunkterne på begge sider berøres (4). Placer herefter transduceren på det hudområde, du ønsker at behandle, og kør den blidt hen over huden med langsomme, cirkulerende bevægelser (5). Bemærk: Hvis du behandler en anden med din SQOOM, er det vigtigt, at din frie hånd berører den anden person (hudkontakt). Derved lukkes kredsløbet, hvilket gør, at SQOOM fungerer korrekt (kontrollampen blinker) (6)

5 xcential-gelerne Give your skin what it needs 8 9 xcential cleanser xcential despot xcentialbooster xcentialcleanser Optimal, fysisk dybderensende proces, der tilfører huden fugt og forbereder den til behandlingen med SQOOM. Panthenol og kamilleekstrakt har en blødgørende og afslappende effekt på huden. Denne lysnende gel indeholder en unik kombination af de aktive ingredienser sulforafan og genistein. Ingredienserne transporteres ind i huden ved hjælp af liposomer og kan lysne hudområder og reducere alderspletter. xcential H+ xcential booster Den innovative H+ gel er fremstillet 24 timers koncentreret fugttilførsel. af naturlige og hudvenlige aktive Strålende og fløjlsblød hud med ingredienser for en synligt smuk og omgående effekt. Rynkernes dybde blød hud. Den primære ingrediens mindskes efter en enkelt påføring, i xcential H+ er hyaluron en og xcential booster har en 8 timers xcentialdespot xcentialh+ xcentialacqua+ velrenommeret fugtgiver. Små hyaluronsyrepartikler med lav molekylær vægt transporteres ned i de dybere hudlag, hvor de genopfylder de lagre, der tømmes som følge af aldringsprocessen. anti-rynkeeffekt. xcential acqua+ acqua+ er en beriget fugtspray specielt udviklet til brug sammen med alle xcential-gelerne, som optimerer deres virkning og forhindrer, at de tørrer for hurtigt ind på huden.

6 10 11 xcentialcleanser xcentialh+ Rens huden som normalt (fjern makeup, cremer og parfume). Kom xcential cleanser gel på transduceren i rigelig mængde eller på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program C med STEP-knappen eller program I (blå) til det følsomme øjenområde. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Skyl ansigtet grundigt med rigeligt vand efter den rensende behandling. Resultat: Din hud bliver renset helt ned i porerne. xcentialcleanser Vi anbefaler, at renseprogrammet anvendes før hver behandling. Kom xcential H+ Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program W med STEP-knappen eller program I (grøn) til det følsomme øjenområde. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Vi anbefaler at lade gelen sidde på huden som en maske natten over, hvis du behandler din hud om aftenen. Udfører du behandlingen om morgenen eller i løbet af dagen, anbefaler vi, at gelen skylles af efter behandling. Resultat: Din hud bliver synligt smukkere. xcentialh+ Tip: Brug program M og L i tillæg til den normale H+ (W) behandling. PROGRAM 1 C Dybderensning af porerne PROGRAM 6 I blå Særligt omkring øjnene PROGRAM 3 W Reduktion af rynker og opstramning af huden PROGRAM 6 I grøn Særligt omkring øjnene C I W I Behandlingstid: 4 min Anvendes: En gang om ugen Anvendes dagligt, hvis der ønskes hurtigere resultater. Behandlingstid: 8-12 min Anvendes: En gang om ugen Anvendes dagligt, hvis der ønskes hurtigere resultater.

7 12 13 xcentialdespot xcentialbooster Vi anbefaler, at renseprogrammet anvendes før hver behandling. Kom xcential despot Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program W med STEP-knappen eller program I (grøn) til det følsomme øjenområde. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Vi anbefaler at lade gelen sidde på huden som en maske natten over, hvis du behandler din hud om aftenen. Udfører du behandlingen om morgenen eller i løbet af dagen, anbefaler vi, at gelen skylles af efter behandling. Resultat: Pigment- og alderspletter lysnes. xcentialdespot Kom xcential booster Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program S med STEP-knappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter booster-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. Resultat: Din hud får en ungdommelig og klar glød. Tip: Brug xcential acqua+ før og efter behandlingen med xcential booster. xcentialbooster PROGRAM 3 W Lysning af huden PROGRAM 6 I grøn Særligt omkring øjnene PROGRAM 5 S Koncentreret fugt i 24 timer W I S Behandlingstid: 8-12 min Anvendes: En gang om ugen Anvendes dagligt, hvis der ønskes hurtigere resultater. Behandlingstid: 4 min Anvendes: Efter behov for en omgående effekt ved særlige lejligheder eller som et supplement til xcential H+ behandlingen.

8 14 15 xcentialacqua+ acqua+, en særligt beriget fugtspray, der er ideel som supplement til xcential-gelerne og xcential blue-gelerne. Den kan anvendes sammen med alle gelerne og optimerer behandlingen ved at forhindre, at gelerne tørrer for hurtigt ind på huden. Derudover tilfører den huden ekstra fugt med milde, aktive ingredienser. Spray acqua+ direkte på de hudområder, du ønsker at behandle, ved at pumpe 2-4 gange før eller under behandlingen med xcential-gelerne. Ved at bruge acqua+ kan du nøjes med at bruge mindre af den dyrebare gel pr. behandling, og gelerne holder længere på din hud. xcentialacqua+

9 xcential blue-gelerne Til hudproblemer samt ryg- og muskelspændinger xcentialol Ryg- og muskelspændinger Effektivt ekstrakt af boswellia serrata indkapslet i liposomer lindrer spændinger og fjerner ubehag. xcentialak Uren, fedtet hud Naturlig salicylsyre udvundet af piletræets bark åbner tilstoppede porer. Sølvlys har en regulerende effekt på talgproduktionen i hudens fedtkirtler. xcentialro Rødmende og sart hud Magnolol og aktive ingredienser fra kapersknopper har en blødgørende og ekstra beroligende effekt på sart hud. xcentialps Tør, skællende hud Udvundet af liposomaktive ingredienser i boswelliasyre, magnolol, liposomindkapslede aktive ingredienser fra lakrids, morgenfrueekstrakt, D-panthenol og ren kameliafrøolie. xcentialps xcentialak xcentialna Ar og strækmærker Bioaktive aminosyrer og naturlig ekstrakt af onopordum acanthium hjælper huden i dens egen reparationsproces. xcentialne Tør, irriteret hud Magnolol, D-panthenol, ekstrakt af kapersknopper og ren kameliafrøolie har en blødgørende og fugtgivende effekt.

10 18 19 xcentialol xcentialro Kom xcential OL Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser, samtidig med at du presser let. Lad den overskydende gel sidde på huden efter OL-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialol Kom xcential RO Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter RO-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialro PROGRAM 2 M Ryg- og muskelspændinger PROGRAM 2 M Rødmende, sart hud M M Behandlingstid: min Anvendes: Dagligt eller efter behov Behandlingstid: Ansigtet: 4 8 min Kroppen: min Anvendes: 3 gange om ugen

11 xcentialna xcentialak Kom xcential NA Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter NA-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialna Kom xcential AK Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program W med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter AK-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialak PROGRAMME 2 M Ar og strækmærker PROGRAMME 3 W Uren, fedtet hud M W Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen min Anvendes: Dagligt eller efter behov Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen min Anvendes: Dagligt eller efter behov

12 xcentialps xcentialne Kom xcential PS Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter PS-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialps Kom xcential NE Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter NE-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialne PROGRAMME 2 M Tør, skællende hud PROGRAMME 2 M Tør, irriteret hud M M Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen 8 16 min Anvendes: Dagligt eller efter behov Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen min Anvendes: Dagligt eller efter behov

13 Opbevaring og opladning Læs venligst følgende tips for at få mest mulig glæde af dit apparat. Udvidet international garanti Registrer dit apparat for at få den GRATIS udvidede garanti på 2 år. Med udvidelsen af den lovpligtige garanti og det lovpligtige erstatningsansvar får du en udvidet, fuld SQOOM-garanti, som gælder i hele verden. Kundeservice (internationalt): Opbevares tørt og må ikke nedsænkes i vand. Rengør transduceren med en fugtig klud. Sæt apparatet i opladeren, efter at du har slukket for det, og kontroller, at LED-pæren lyser blåt. Lyset skifter fra blåt til grønt, når apparatet er fuldt opladet. Er der problemer med opladningen, blinker LED-pæren blåt. Tømmes batteriet helt for strøm, skal det oplades i mindst tre timer, før apparatet kan anvendes igen. Et fuldt opladet apparat har en brugstid på ca. 4 timer. Én fuld opladning kan holde til mere end to ugers brug i 12 minutter om dagen. Hold STEP-knappen inde i ca. tre sekunder for at se den resterende batterikapacitet. Lyser LEDpærerne for de seks programmer, er apparatet fuldt opladet. Lyser kun to af LED-pærerne, er der ca. 30 minutters batteritid tilbage. Når signaltonen lyder, skal batteriet oplades. Bruges apparatet ikke senest to minutter efter, at det er blevet tændt, slukker det automatisk. Den programmerede anvendelsestid for hvert trin er fire minutter. Når de fire minutter er gået, lyder der en signaltone. Herefter går apparatet i standby. Tændes det ikke igen inden for to minutter, slukker det automatisk. Den indgående strømspænding er 100 V til 240 V AC. Det betyder, at du kan tage apparatet med på rejser og bruge det i hele verden. Fjern stikket til opladerstationen, så snart apparatet er fuldt opladet. Hold alle elektriske kontakter rene, støvfrie og tørre.

14 Tekniske data og miljøbeskyttelse Fakta of vigtige tips Apparatets typenummer Apparat SQOOM M2 (T-0204A) Opladerstation Strømspænding AC V, 50/60 Hz Udgangsspænding/ Adapter DC 4.2 V, 1A Strømeffekt 7 W Vægt 133 g Håndholdt apparat Litium-ionbatteri Udgangsspænding/ Adapter DC 3,7V / 2200mA Vægt 194 g (gross) Ultralyd Frekvens 1 MHz Intensitetsniveau fra 0.1 W/ cm² to 0.5 W/ cm² Ion Frekvens 1,150Hz ~ 1,785Hz Brug kun SQOOM-gelerne, som udvikles og sælges eksklusivt af Schick Medical GmbH, til dine SQOOM-behandlinger. Et enkelt hudområde må højst behandles i 20 minutter om dagen. Områder med hudkræft og områder med friske operationsar må ikke behandles med SQOOM. Brug ikke SQOOM, hvis du har en pacemaker. Undlad at behandle halsen og brystområdet med SQOOM, hvis du har en overaktiv skjoldbruskkirtel. Gelerne/cremerne opbevares ved en temperatur på højst 25 C. Gelerne/cremerne må kun anvendes til udvortes brug. Hvis du behandler en anden med din SQOOM, er det vigtigt, at din frie hånd berører den anden person (hudkontakt). Derved lukkes kredsløbet, hvilket gør, at SQOOM fungerer korrekt. Undlad at behandle områder omkring ledimplantater med SQOOM, da det kan medføre større smerter. Undlad at behandle maven og brystområdet med SQOOM under graviditet. Alle rettigheder forbeholdes af Schick Medical GmbH. Enhver kopiering eller redigering uden for rammerne af ophavsretsloven er ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse. Af hensyn til genbrug af råmaterialer bør apparatet ikke bortskaffes sammen med det almindelige husholdningsaffald ved dets levetids ophør. Apparatet kan bortskaffes gennem Schick Medical GmbH eller på en kommunal genbrugsplads i dit lokalområde. Undgå, at gel og transducer får kontakt med øjenæble, øjenlåg og slimhinder. Hold apparatet og gel/creme uden for børns rækkevidde. Schick Medical GmbH, D Rottweil

15 Registreret varemærke, som tilhører Schick Medical GmbH DK Auf dem Wall 29 D Rottweil Tel.: +49(0)741/ Fax: +49(0)741/

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvordan virker ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II instrumentet? 2. Kan jeg bruge ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II sammen med andre Nu Skin produkter?

Læs mere

Oral-B TRIUMPH. powered by. powered WIRELESS SMARTGUIDE TM VISIBLE PRESSURE INDICATOR. Oral-B

Oral-B TRIUMPH. powered by. powered WIRELESS SMARTGUIDE TM VISIBLE PRESSURE INDICATOR. Oral-B Oral-B TRIUMPH Oral-B 5000 powered powered by by WIRELESS SMARTGUIDE TM VISIBLE PRESSURE INDICATOR Oral-B Oral-B l a k j i b c d h e g f Dansk / Norsk Oral-B Triumph med SmartGuide er udformet specielt

Læs mere

Gastroback. Brugsvejledning DK. Automatisk ismaskine. Art.-Nr. 42909 Smart Ice Cream Advanced Automatic

Gastroback. Brugsvejledning DK. Automatisk ismaskine. Art.-Nr. 42909 Smart Ice Cream Advanced Automatic Gastroback Brugsvejledning DK Automatisk ismaskine Art.-Nr. 42909 Smart Ice Cream Advanced Automatic Læs alle instruktionerne før brug første gang! Model og påhæng kan udskiftes! Til husholdningsbrug!

Læs mere

Manual. Verdens første digitale åndedrætstræner

Manual. Verdens første digitale åndedrætstræner Manual Verdens første digitale åndedrætstræner K3 Indhold 1. Produktbeskrivelse.... 2 2. Introduktion... 3 3. Forsigtighedsregler... 4 4. Kvikguide... 6 5. Basis... 8 5.1 Opladning... 8 5.2 Tasterer og

Læs mere

irobot Scooba BRUGERVEJLEDNING www.irobot.com

irobot Scooba BRUGERVEJLEDNING www.irobot.com irobot Scooba BRUGERVEJLEDNING www.irobot.com Kære irobot Scooba -ejer Tillykke og velkommen til irobot s verden! Du er blandt den voksende gruppe af personer, der har opdaget en lettere måde at gøre

Læs mere

Brugervejledning Dansk

Brugervejledning Dansk Brugervejledning...3 Brugervejledning Dansk INDEN DU BRUGER STIMULATOREN 1. INTRODUKTION... 4 2. MEDICINSK BAGGRUND... 5 3. FORSIGTIGHEDSFORANSTALTNINGER... 6 PATIENTINFORMATION 4. OVERSIGT... 7 FUNKTIONSKNAPPER...

Læs mere

1.1. Betjeningsvejledning

1.1. Betjeningsvejledning 1.1 Betjeningsvejledning Indholdsfortegnelse 1. Velkommen 4 2. Lær Roger Pen at kende 6 2.1 Æskens indhold 6 2.2 Sådan fungerer Roger Pen 7 2.3 Beskrivelse af enheden 8 2.4 Indikatorlys (LED-status) 9

Læs mere

Opvaskemaskiner Brugervejledning

Opvaskemaskiner Brugervejledning Opvaskemaskiner Brugervejledning GS63210W, GU63210W Læs denne vejledning Denne vejledning indeholder afsnit med sikkerhedsanvisninger, driftsvejledning, installationsvejledning og tips til fejlfinding

Læs mere

Din personlige linseguide

Din personlige linseguide Gode råd om linser: 1. Vælg de linser der er sundest for dine øjne, passer bedst til din døgnrytme, dit arbjde og dine fritidsinteresser. 2. Brug kun anbefalede kontaktlinsevæsker. 3. Genbrug aldrig væsker.

Læs mere

Beskrivelse af reservedele

Beskrivelse af reservedele Beskrivelse af reservedele 2 3 4 1 1 Kontrolpanel 2 Strygejernets låsesystem 3 Strygejernets stativ 8 5 4 Bærehåndtag 5 Aftagelig vandbeholder 6 Ledningsopbevaring for slange & Lysnet 9 7 6 7 Netledning

Læs mere

Brugermanual PROVEN. Forbedrer blodcirkulationen Reducerer hævelse i fødder og ankler Hjælper på trætte og ømme fødder Lindrer led & muskelsmerter

Brugermanual PROVEN. Forbedrer blodcirkulationen Reducerer hævelse i fødder og ankler Hjælper på trætte og ømme fødder Lindrer led & muskelsmerter Forbedrer blodcirkulationen Reducerer hævelse i fødder og ankler Hjælper på trætte og ømme fødder Lindrer led & muskelsmerter SCIENTIFICALLY PROVEN Brugermanual Apparatet må ikke belastes ved at stå på

Læs mere

CIMEX ERADICATOR. Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet.

CIMEX ERADICATOR. Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet. Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet. Kære kunde, tak for dit køb af vores produkt. Cimex Eradicator tilbyder en innovativ og effektiv metode til at fjerne problemet med væggelus.

Læs mere

COFFEE MAKER KM 6280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU

COFFEE MAKER KM 6280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU COFFEE MAKER KM 6280 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU A B C D E F G H I J K 3 DANSK 05-09 SUOMI 10-14 NORSK 15-20 SVENSKA 21-26 ITALIANO 27-32 PORTUGUÊS 33-38 NEDERLANDS 39-45 MAGYAR 46-51 ČESKY

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indstilling af temperatur... 113 Tekniske data... 113 Bortskaffelse... 113

Indholdsfortegnelse. Indstilling af temperatur... 113 Tekniske data... 113 Bortskaffelse... 113 Indholdsfortegnelse Indledning... 0 Symboler anvendt i denne vejledning...0 Bogstaver i parentes...0 Problemer og reparationer... 0 Fundamentale sikkerhedsadvarsler...0 ANVENDELSE TIL FORMÅLET MED APPARATET...

Læs mere

Sådan opnår du de bedste resultater

Sådan opnår du de bedste resultater INSTRUKTIONSBOG VIGTIGT! Læs hele brugervejledningen, inden du tager AbTronicX2 i brug. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvordan produktet fungerer, og du vil så kunne opnå de bedste resultater.

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

VM 9100 RM. Brugsanvisning

VM 9100 RM. Brugsanvisning VM 9100 RM Brugsanvisning 1 Kære kunde Vi vil gerne takke dig for at købe dette produkt samt den tillid du viser vores virksomhed. For optimal brug af alle produktets fordele, har vi opsummeret en række

Læs mere

Type HD8751 BRUGSANVISNING

Type HD8751 BRUGSANVISNING Registrer dit produkt og få hjælp på webstedet www.philips.com/welcome 11 Dansk Type HD8751 BRUGSANVISNING 11 DA LÆS OMHYGGELIGT DISSE ANVISNINGER INDEN MASKINEN TAGES I BRUG. 2 DANSK Tillykke med dit

Læs mere

Muskel- og smertestimulator

Muskel- og smertestimulator Muskel- og smertestimulator FH Service Falen 18 B DK-5000 Odense C Tel: +45 21 862 162 e-mail: info@fhservice.dk INDHOLD INDLEDNING... 1 1. KOM HURTIGT I GANG... 2 FORBEREDELSER... 2 BETJENING... 2 TASTATURLÅS...

Læs mere

Indhold Indhold Ibrugtagning Udpacing af apparatet Emballagen Apparatet Battterierne Tekniske data

Indhold Indhold Ibrugtagning Udpacing af apparatet Emballagen Apparatet Battterierne Tekniske data Indhold Indhold...1 Sikkerhedshanvisninger...2 Rengøring af apparatet...4 Håndtering af genopladelige batterier...5 Om dette apparat...6 Ibrugtagning...12 Udpacing af apparatet...12 Opladning af 9V blokbatterier...15

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING KOBOLD VC100 HÅNDSTØVSUGER

BETJENINGSVEJLEDNING KOBOLD VC100 HÅNDSTØVSUGER BETJENINGSVEJLEDNING KOBOLD VC100 HÅNDSTØVSUGER 2 INDLEDENDE BEMÆRKNING Hjertelig tillykke med købet af din Kobold VC100 håndstøvsuger! Vorwerk-familiens mindste medlem vil være din trofaste ledsager i

Læs mere

EA84_EO_0A14750_EA84 30/11/12 12:25 Page197

EA84_EO_0A14750_EA84 30/11/12 12:25 Page197 EA84_EO_0A14750_EA84 30/11/12 12:25 Page197 Kære kunde, Tillykke med din nye Espresso Automatic Serie EA84XX. Maskinen giver dig mulighed for at tilberede mange forskellige slags drikke, espressoer, kaffe

Læs mere

Produkt Guide Health & Beauty Systems

Produkt Guide Health & Beauty Systems Produkt Guide LR Health & Beauty Systems Januar 2013 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Parfume Parfumens baggrund 4 Parfume produkterne 5 Hvordan sælger jeg en duft 6 Vigtige spørgsmål om parfume 7 Generelt

Læs mere

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S DK Caffè innovazione C E R T I F I E D B Y I T A L I A N T A S T E R S VELKOMMEN TIL SAECO! Tillykke med din nye Saeco maskine, en maskine af højeste klasse. En god kop kaffe hører til et af livets goder,

Læs mere

Invacare SOLO 2 transportabel iltkoncentrator

Invacare SOLO 2 transportabel iltkoncentrator Brugerhåndbog Invacare SOLO 2 transportabel iltkoncentrator Modelnr. TPO100 / Modelnr. TPO100B Forhandler: Denne vejledning SKAL overdrages til slutbrugeren. Bruger: FØR du benytter dette produkt skal

Læs mere

PDF processed with CutePDF evaluation edition www.cutepdf.com

PDF processed with CutePDF evaluation edition www.cutepdf.com PDF processed with CutePDF evaluation edition www.cutepdf.com 11 Rev.03 del 30-06-12 DA DA Registrer dit produkt og få support på webstedet www.philips.com/welcome Type HD8751 BRUGSANVISNING 11 11 11 Dansk

Læs mere

Instruction manual (M) Brugervejledning TRUCK PAC. Article Number: 167013. Languages: da

Instruction manual (M) Brugervejledning TRUCK PAC. Article Number: 167013. Languages: da Instruction manual (M) Brugervejledning TRUCK PAC Article Number: 167013 Languages: da BERNER_Instruction_manual_(M)_Brugervejledning_TRUCK_PAC_63337[PDF]_da.pdf 2015-05-06 BRUGERVEJLEDNING TRUCK PAC Artikelnr.

Læs mere

Brugervejledning DANSK

Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK E-FLY PREMIUM M25C SERIES 1 Indhold Indledning... 3 Tekniske data for E-Fly med TranzX PST... 3 Karakteristiske egenskaber for E-Fly... 4 Oversigt over dele på el-cyklen... 4 Display

Læs mere

TENStem eco basic er designet til transkutan elektrisk nerve- og muskel stimulering og må ikke anvendes til andre formål.

TENStem eco basic er designet til transkutan elektrisk nerve- og muskel stimulering og må ikke anvendes til andre formål. TENStem eco basic 1 Indholdsfortegnelse Generel information... 3 Kontraindikationer... 4 Symboler og information... 4-8 Anvendelse af TENStem eco basic... 9-11 Oversigt over vigtigt kombinationer... 11

Læs mere

SYSTEM TIL Måling AF BLODSUKKER BRUGERVEJLEDNING

SYSTEM TIL Måling AF BLODSUKKER BRUGERVEJLEDNING SYSTEM TIL Måling AF BLODSUKKER BRUGERVEJLEDNING Tak, fordi du har valgt Contour -systemet til måling af blodsukker! Vi er stolte over, at du har valgt os til at hjælpe dig i behandlingen af din diabetes.

Læs mere