Brugsvejledning H+ xcential

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugsvejledning H+ xcential"

Transkript

1 Brugsvejledning entialh+

2 The Skin Revolution 2 3 Inhold Kort oversigt 4 Anvendelse 6 xcential-gelerne 8 xcential-programmerne 10 xcential blue-gelerne 16 xcential blue-programmerne 18 Opbevaring og opladning 24 Tekniske data og vigtige tips 26 entialh+ albooster xcentialak Tak for, at du har valgt at købe en SQOOM. Dette kvalitetskoncept fra Schick Medical, der er ekspert inden for medicinske og kosmetiske behandlingskoncepter, tilbyder højeffektive geler og særligt udviklede programmer til forebyggelse af tegn på aldring, lysning af pigment- og alderspletter, rensning af huden samt behandling af hudproblemer og rygeller muskelspændinger. Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende SQOOM-koncept med sin patenterede synkronteknologi af ultralyd og iontoforese. Læs venligst disse instruktioner omhyggeligt for at opnå optimale resultater og maksimal succes med behandlingen.

3 Kort oversigt Transducer med titaniumlegering, der tåles af allergikere. Kom gelen med de aktive ingredienser på her i rigelig mængde. 2 Kontrollampe Kontrollampen blinker regelmæssigt, når apparatet er i drift (kun ved kontakt med huden) Tænd/Sluk-knap /OFF Apparatet tændes/slukkes ved at trykke på denne knap. 6 4 Knap til programvalg STEP Ved et tryk på knappen STEP starter et af programmerne. 2 5 Kontaktpunkter Hold altid SQOOM-apparatet således, at 7 6 Opladerstation Sæt apparatet tilbage i opladeren efter hver brug, så din SQOOM altid er klar til næste gang. 7 Kontrollampe til batteri Når kontrollampen lyser grønt, er apparatet fuldt opladet. Lyser den blåt, er apparatet endnu ikke fuldt opladet.

4 6 7 Anvendelse Rens din hud som normalt før hver behandling. Kom dernæst rigeligt med aktivt gel på transduceren (1) eller direkte på det hudområde, der skal behandles. Tænd for apparatet (2). Vælg nu det behandlingsprogram, der passer bedst til dig (3), og hold SQOOMapparatet således i din hånd, at kontaktpunkterne på begge sider berøres (4). Placer herefter transduceren på det hudområde, du ønsker at behandle, og kør den blidt hen over huden med langsomme, cirkulerende bevægelser (5). Bemærk: Hvis du behandler en anden med din SQOOM, er det vigtigt, at din frie hånd berører den anden person (hudkontakt). Derved lukkes kredsløbet, hvilket gør, at SQOOM fungerer korrekt (kontrollampen blinker) (6)

5 xcential-gelerne Give your skin what it needs 8 9 xcential cleanser xcential despot xcentialbooster xcentialcleanser Optimal, fysisk dybderensende proces, der tilfører huden fugt og forbereder den til behandlingen med SQOOM. Panthenol og kamilleekstrakt har en blødgørende og afslappende effekt på huden. Denne lysnende gel indeholder en unik kombination af de aktive ingredienser sulforafan og genistein. Ingredienserne transporteres ind i huden ved hjælp af liposomer og kan lysne hudområder og reducere alderspletter. xcential H+ xcential booster Den innovative H+ gel er fremstillet 24 timers koncentreret fugttilførsel. af naturlige og hudvenlige aktive Strålende og fløjlsblød hud med ingredienser for en synligt smuk og omgående effekt. Rynkernes dybde blød hud. Den primære ingrediens mindskes efter en enkelt påføring, i xcential H+ er hyaluron en og xcential booster har en 8 timers xcentialdespot xcentialh+ xcentialacqua+ velrenommeret fugtgiver. Små hyaluronsyrepartikler med lav molekylær vægt transporteres ned i de dybere hudlag, hvor de genopfylder de lagre, der tømmes som følge af aldringsprocessen. anti-rynkeeffekt. xcential acqua+ acqua+ er en beriget fugtspray specielt udviklet til brug sammen med alle xcential-gelerne, som optimerer deres virkning og forhindrer, at de tørrer for hurtigt ind på huden.

6 10 11 xcentialcleanser xcentialh+ Rens huden som normalt (fjern makeup, cremer og parfume). Kom xcential cleanser gel på transduceren i rigelig mængde eller på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program C med STEP-knappen eller program I (blå) til det følsomme øjenområde. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Skyl ansigtet grundigt med rigeligt vand efter den rensende behandling. Resultat: Din hud bliver renset helt ned i porerne. xcentialcleanser Vi anbefaler, at renseprogrammet anvendes før hver behandling. Kom xcential H+ Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program W med STEP-knappen eller program I (grøn) til det følsomme øjenområde. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Vi anbefaler at lade gelen sidde på huden som en maske natten over, hvis du behandler din hud om aftenen. Udfører du behandlingen om morgenen eller i løbet af dagen, anbefaler vi, at gelen skylles af efter behandling. Resultat: Din hud bliver synligt smukkere. xcentialh+ Tip: Brug program M og L i tillæg til den normale H+ (W) behandling. PROGRAM 1 C Dybderensning af porerne PROGRAM 6 I blå Særligt omkring øjnene PROGRAM 3 W Reduktion af rynker og opstramning af huden PROGRAM 6 I grøn Særligt omkring øjnene C I W I Behandlingstid: 4 min Anvendes: En gang om ugen Anvendes dagligt, hvis der ønskes hurtigere resultater. Behandlingstid: 8-12 min Anvendes: En gang om ugen Anvendes dagligt, hvis der ønskes hurtigere resultater.

7 12 13 xcentialdespot xcentialbooster Vi anbefaler, at renseprogrammet anvendes før hver behandling. Kom xcential despot Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program W med STEP-knappen eller program I (grøn) til det følsomme øjenområde. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Vi anbefaler at lade gelen sidde på huden som en maske natten over, hvis du behandler din hud om aftenen. Udfører du behandlingen om morgenen eller i løbet af dagen, anbefaler vi, at gelen skylles af efter behandling. Resultat: Pigment- og alderspletter lysnes. xcentialdespot Kom xcential booster Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/Slukknappen, og vælg program S med STEP-knappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter booster-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. Resultat: Din hud får en ungdommelig og klar glød. Tip: Brug xcential acqua+ før og efter behandlingen med xcential booster. xcentialbooster PROGRAM 3 W Lysning af huden PROGRAM 6 I grøn Særligt omkring øjnene PROGRAM 5 S Koncentreret fugt i 24 timer W I S Behandlingstid: 8-12 min Anvendes: En gang om ugen Anvendes dagligt, hvis der ønskes hurtigere resultater. Behandlingstid: 4 min Anvendes: Efter behov for en omgående effekt ved særlige lejligheder eller som et supplement til xcential H+ behandlingen.

8 14 15 xcentialacqua+ acqua+, en særligt beriget fugtspray, der er ideel som supplement til xcential-gelerne og xcential blue-gelerne. Den kan anvendes sammen med alle gelerne og optimerer behandlingen ved at forhindre, at gelerne tørrer for hurtigt ind på huden. Derudover tilfører den huden ekstra fugt med milde, aktive ingredienser. Spray acqua+ direkte på de hudområder, du ønsker at behandle, ved at pumpe 2-4 gange før eller under behandlingen med xcential-gelerne. Ved at bruge acqua+ kan du nøjes med at bruge mindre af den dyrebare gel pr. behandling, og gelerne holder længere på din hud. xcentialacqua+

9 xcential blue-gelerne Til hudproblemer samt ryg- og muskelspændinger xcentialol Ryg- og muskelspændinger Effektivt ekstrakt af boswellia serrata indkapslet i liposomer lindrer spændinger og fjerner ubehag. xcentialak Uren, fedtet hud Naturlig salicylsyre udvundet af piletræets bark åbner tilstoppede porer. Sølvlys har en regulerende effekt på talgproduktionen i hudens fedtkirtler. xcentialro Rødmende og sart hud Magnolol og aktive ingredienser fra kapersknopper har en blødgørende og ekstra beroligende effekt på sart hud. xcentialps Tør, skællende hud Udvundet af liposomaktive ingredienser i boswelliasyre, magnolol, liposomindkapslede aktive ingredienser fra lakrids, morgenfrueekstrakt, D-panthenol og ren kameliafrøolie. xcentialps xcentialak xcentialna Ar og strækmærker Bioaktive aminosyrer og naturlig ekstrakt af onopordum acanthium hjælper huden i dens egen reparationsproces. xcentialne Tør, irriteret hud Magnolol, D-panthenol, ekstrakt af kapersknopper og ren kameliafrøolie har en blødgørende og fugtgivende effekt.

10 18 19 xcentialol xcentialro Kom xcential OL Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser, samtidig med at du presser let. Lad den overskydende gel sidde på huden efter OL-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialol Kom xcential RO Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter RO-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialro PROGRAM 2 M Ryg- og muskelspændinger PROGRAM 2 M Rødmende, sart hud M M Behandlingstid: min Anvendes: Dagligt eller efter behov Behandlingstid: Ansigtet: 4 8 min Kroppen: min Anvendes: 3 gange om ugen

11 xcentialna xcentialak Kom xcential NA Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter NA-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialna Kom xcential AK Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program W med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter AK-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialak PROGRAMME 2 M Ar og strækmærker PROGRAMME 3 W Uren, fedtet hud M W Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen min Anvendes: Dagligt eller efter behov Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen min Anvendes: Dagligt eller efter behov

12 xcentialps xcentialne Kom xcential PS Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter PS-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialps Kom xcential NE Gel på transduceren i rigelig mængde eller direkte på det hudområde, du ønsker at behandle. Tænd for apparatet med et tryk på Tænd/ Sluk-knappen, og vælg program M med STEPknappen. med langsomme, blidt cirkulerende bevægelser. Lad den overskydende gel sidde på huden efter NE-behandlingen, og masser den ind i huden med fingrene. xcentialne PROGRAMME 2 M Tør, skællende hud PROGRAMME 2 M Tør, irriteret hud M M Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen 8 16 min Anvendes: Dagligt eller efter behov Behandlingstid: Ansigtet 4 8 min Kroppen min Anvendes: Dagligt eller efter behov

13 Opbevaring og opladning Læs venligst følgende tips for at få mest mulig glæde af dit apparat. Udvidet international garanti Registrer dit apparat for at få den GRATIS udvidede garanti på 2 år. Med udvidelsen af den lovpligtige garanti og det lovpligtige erstatningsansvar får du en udvidet, fuld SQOOM-garanti, som gælder i hele verden. Kundeservice (internationalt): info@anarmedical.se Opbevares tørt og må ikke nedsænkes i vand. Rengør transduceren med en fugtig klud. Sæt apparatet i opladeren, efter at du har slukket for det, og kontroller, at LED-pæren lyser blåt. Lyset skifter fra blåt til grønt, når apparatet er fuldt opladet. Er der problemer med opladningen, blinker LED-pæren blåt. Tømmes batteriet helt for strøm, skal det oplades i mindst tre timer, før apparatet kan anvendes igen. Et fuldt opladet apparat har en brugstid på ca. 4 timer. Én fuld opladning kan holde til mere end to ugers brug i 12 minutter om dagen. Hold STEP-knappen inde i ca. tre sekunder for at se den resterende batterikapacitet. Lyser LEDpærerne for de seks programmer, er apparatet fuldt opladet. Lyser kun to af LED-pærerne, er der ca. 30 minutters batteritid tilbage. Når signaltonen lyder, skal batteriet oplades. Bruges apparatet ikke senest to minutter efter, at det er blevet tændt, slukker det automatisk. Den programmerede anvendelsestid for hvert trin er fire minutter. Når de fire minutter er gået, lyder der en signaltone. Herefter går apparatet i standby. Tændes det ikke igen inden for to minutter, slukker det automatisk. Den indgående strømspænding er 100 V til 240 V AC. Det betyder, at du kan tage apparatet med på rejser og bruge det i hele verden. Fjern stikket til opladerstationen, så snart apparatet er fuldt opladet. Hold alle elektriske kontakter rene, støvfrie og tørre.

14 Tekniske data og miljøbeskyttelse Fakta of vigtige tips Apparatets typenummer Apparat SQOOM M2 (T-0204A) Opladerstation Strømspænding AC V, 50/60 Hz Udgangsspænding/ Adapter DC 4.2 V, 1A Strømeffekt 7 W Vægt 133 g Håndholdt apparat Litium-ionbatteri Udgangsspænding/ Adapter DC 3,7V / 2200mA Vægt 194 g (gross) Ultralyd Frekvens 1 MHz Intensitetsniveau fra 0.1 W/ cm² to 0.5 W/ cm² Ion Frekvens 1,150Hz ~ 1,785Hz Brug kun SQOOM-gelerne, som udvikles og sælges eksklusivt af Schick Medical GmbH, til dine SQOOM-behandlinger. Et enkelt hudområde må højst behandles i 20 minutter om dagen. Områder med hudkræft og områder med friske operationsar må ikke behandles med SQOOM. Brug ikke SQOOM, hvis du har en pacemaker. Undlad at behandle halsen og brystområdet med SQOOM, hvis du har en overaktiv skjoldbruskkirtel. Gelerne/cremerne opbevares ved en temperatur på højst 25 C. Gelerne/cremerne må kun anvendes til udvortes brug. Hvis du behandler en anden med din SQOOM, er det vigtigt, at din frie hånd berører den anden person (hudkontakt). Derved lukkes kredsløbet, hvilket gør, at SQOOM fungerer korrekt. Undlad at behandle områder omkring ledimplantater med SQOOM, da det kan medføre større smerter. Undlad at behandle maven og brystområdet med SQOOM under graviditet. Alle rettigheder forbeholdes af Schick Medical GmbH. Enhver kopiering eller redigering uden for rammerne af ophavsretsloven er ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse. Af hensyn til genbrug af råmaterialer bør apparatet ikke bortskaffes sammen med det almindelige husholdningsaffald ved dets levetids ophør. Apparatet kan bortskaffes gennem Schick Medical GmbH eller på en kommunal genbrugsplads i dit lokalområde. Undgå, at gel og transducer får kontakt med øjenæble, øjenlåg og slimhinder. Hold apparatet og gel/creme uden for børns rækkevidde. Schick Medical GmbH, D Rottweil

15 Registreret varemærke, som tilhører Schick Medical GmbH DK Auf dem Wall 29 D Rottweil Tel.: +49(0)741/ Fax: +49(0)741/ info@sqoom.com

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Øjenplejestift. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87957AB0X1VII

Øjenplejestift. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87957AB0X1VII Øjenplejestift Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87957AB0X1VII 2016-08 Kære kunde! Wellness og styling til dine øjne: med din nye øjenplejestift kan du både massere velgørende øjencremer blidt

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

LED-natlampe Løve. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 91225HB44XVII

LED-natlampe Løve. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 91225HB44XVII LED-natlampe Løve da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91225HB44XVII 2017-04 Kære kunde! Dejlige drømme for dit barn: LED-natlampen lader lyset strømme ud foroven i løven og hjælper dit barn til

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Elektrisk proptrækker

Elektrisk proptrækker Elektrisk proptrækker da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92230FV05X07VII 2017-05 Kære kunde! Med din nye elektriske proptrækker kan du nemt fjerne folien fra vinflaskens hals og hurtigt trække

Læs mere

USB-oplader. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

USB-oplader. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI USB-oplader Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87924HB66XVI 2016-06 333 071 Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun produktet som beskrevet i denne brugsanvisning

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

Impulse Trainer. Brugsanvisning. skal læses før brug. Model GY-208Y

Impulse Trainer. Brugsanvisning. skal læses før brug. Model GY-208Y Impulse Trainer Brugsanvisning skal læses før brug Model GY-208Y NextGear Impulse Trainer giver hurtigt resultater. Det kan ikke blive nemmere at stimulere flere muskelgrupper som abs, triceps, biceps

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

Mælkepisker. Tænd-/slukknap. Batterirum. Håndtag. Oplåsning til piskeriset. Maksimal dyppedybde. Piskeris. Brugsanvisning

Mælkepisker. Tænd-/slukknap. Batterirum. Håndtag. Oplåsning til piskeriset. Maksimal dyppedybde. Piskeris. Brugsanvisning Mælkepisker Batterirum Tænd-/slukknap Håndtag Oplåsning til piskeriset Maksimal dyppedybde Piskeris da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87070FV03X00VII 2016-06 Kære kunde! Med din nye mælkepisker

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Ansigtsepilator. da Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 92451FV05X07VII

Ansigtsepilator. da Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 92451FV05X07VII Ansigtsepilator da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92451FV05X07VII 2017-06 350 786 Kære kunde! Din nye ansigtsepilator gør det muligt at fjerne uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen.

Læs mere

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Startpakke-small Dansk manual Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. udskiftelig brænder USB oplader 650mah Batteri Vægoplader 1 x væskebeholder m. udskiftelig

Læs mere

Ansigtsepilator. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 97917FV05X06VIII

Ansigtsepilator. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 97917FV05X06VIII Ansigtsepilator da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 97917FV05X06VIII 2018-05 Kære kunde! Din nye ansigtsepilator gør det muligt at fjerne uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen. Den er

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Hårbørste med ionisk funktion

Hårbørste med ionisk funktion Hårbørste med ionisk funktion Produktinformation Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96361FV05X01VIII 2017-12 362 655 Kære kunde! Din nye hårbørste med ionisk funktion løsner blidt og effektivt filtret hår og

Læs mere

BRUSH HEAD SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER

BRUSH HEAD SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER DK Brugsvejledning A BRUSH HEAD B SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON D E F G SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER AC ADAPTER (NOT SHOWN) Available with some models DANSK

Læs mere

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS« CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«HS 5732 DANSK B C D A E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig

Læs mere

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA ageloc Galvanic Body Spa

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA  ageloc Galvanic Body Spa 205 NSE Products, Inc. Provo, Utah, 8460. USA www.nuskin.com ageloc Galvanic Body Spa Vigtige advarsler Læs venligst følgende vigtige advarsler før du begynder. Undersøg altid spaen og lederhovedet før

Læs mere

Dørstop med alarm. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 88639HB235XVI /

Dørstop med alarm. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 88639HB235XVI / Dørstop med alarm ON OFF Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88639HB235XVI 2016-06 332 467 / 332 468 Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og anvend kun produktet

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

LED-bordlampe. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 89381AB3X2VII

LED-bordlampe. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 89381AB3X2VII LED-bordlampe da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89381AB3X2VII 2016-11 Kære kunde! Din nye LED-bordlampe giver et behageligt, blødt lys. Den er vejrbestandig og kan derfor blive stående udendørs

Læs mere

Vindues- og døralarm, sæt med 3 dele

Vindues- og døralarm, sæt med 3 dele Vindues- og døralarm, sæt med 3 dele Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87763HB55XVI 2016-06 332031 / 332032 Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og anvend kun

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål 1. Hvad gør Nu Skin unik i branchen? 2. Hvad er arsupermarkers? 3. Hvad er de synlige ældningstegn på kroppen? 4. Hvad gør ageloc Galvanic Body Trio så spændende? 5. Hvilke produkter

Læs mere

Li-Ion Akkupack. Betjeningsvejledning Sikkerhedsanvisninger

Li-Ion Akkupack. Betjeningsvejledning Sikkerhedsanvisninger Li-Ion Akkupack Betjeningsvejledning Sikkerhedsanvisninger Betjeningsvejledning STABILA Li-Ion-batteri og stiknetdel Vigtige anvisninger Læs sikkerhedsanvisningerne og betjeningsvejledningen omhyggeligt

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9056424 Spækmåler RENCO LEAN-MEATER Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Spækmåler - Varenr. 9056424 Beskrivelse: Ultralydsspækmåler

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Massageapparat. Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 11758FV05X03IX

Massageapparat. Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 11758FV05X03IX Massageapparat CLOSE OPEN OFF ON da Brugsanvisning og garanti Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 11758FV05X03IX 2019-01 Kære kunde! Dit nye massageapparat sørger for en velgørende afspænding takket være de bevægelige

Læs mere

Elektrisk ansigtsrensebørste

Elektrisk ansigtsrensebørste Elektrisk ansigtsrensebørste da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92466HB66XVII 2017-08 351 045 Kære kunde! Med din nye ansigtsrensebørste kan du rense ansigtshuden skånsomt og grundigt hver dag.

Læs mere

Kosmetisk Photon Ultralyds apparat Side 1

Kosmetisk Photon Ultralyds apparat Side 1 Version 2015-1 Kosmetisk Photon Ultralyds apparat Side 1 Vigtig information omkring Skin Cell Tronic (i materialet kaldet SCT) Ultralydshudplejeapparatet opnår en pulseringsfrekvens på op til 3 millioner

Læs mere

TTS er stolte af at være en del af

TTS er stolte af at være en del af Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårig garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Mini Mobile Phones eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti.

Læs mere

Startpakke-1 Dansk manual. start-dansk-2015-v04 Side 01

Startpakke-1 Dansk manual. start-dansk-2015-v04 Side 01 Startpakke-1 Dansk manual start-dansk-2015-v04 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. brænder Batteri USB oplader Vægoplader 1 x væskebeholder m. brænder 1 x batterier 1 x mundstykker 1

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

LED-toiletpapirholder med natlys

LED-toiletpapirholder med natlys LED-toiletpapirholder med natlys da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90434FV05X00VII 2017-01 340 152 Kære kunde! Med din nye LED-toiletpapirholder med lys kan du også finde toiletpapiret i mørke.

Læs mere

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH-MODTAGER BRUGSANVISNING. Du bedes venligst sørge for, at denne emballage bortskaffes på ansvarlig måde.

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH-MODTAGER BRUGSANVISNING. Du bedes venligst sørge for, at denne emballage bortskaffes på ansvarlig måde. Smid ikke lithium-ion-batterier ud med almindeligt husholdningsaffald. Aflever dem til et batteriindsamlingssted. Du bedes venligst sørge for, at denne emballage bortskaffes på ansvarlig måde. Alle varemærker

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

Elektrisk vinpumpe. da Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 93161AB4X4VII

Elektrisk vinpumpe. da Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 93161AB4X4VII Elektrisk vinpumpe da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93161AB4X4VII 2017-05 Kære kunde! Din nye elektriske vinpumpe tømmer flasken for luft og forlænger dermed holdbarheden for en åben vinflaske

Læs mere

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM Art nr 78000022 EAN nr 5709133911317 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG! FØLG OMHYGGELIGT SIKKERHEDSINSTRUKTIONERNE FOR AT UNDGÅ SKADER PÅ PERSONER OG UDSTYR! SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK Tillykke med dit køb af GIZMO VIBE 5XS fra GIZMOWANNAHAVES! Før brug anbefaler vi at lade batteriet 100% op inden brug. Dette tager 2-3 timer. Hurtig start Det er let at komme i gang du skal blot følge

Læs mere

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280 CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU A B C D E F G H I 1 2 3 3 DANSK 05-08 SUOMI 09-12 NORSK 13-16 SVENSKA 17-20 ITALIANO 21-24 PORTUGUÊS 25-28

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

DUALSHOCK 3-opladerterminal Instruktionsmanual

DUALSHOCK 3-opladerterminal Instruktionsmanual DUALSHOCK 3-opladerterminal Instruktionsmanual CECH-ZDC1E Forholdsregler Læs denne manual grundigt, før produktet tages i brug, og opbevar den til fremtidigt brug. Læs også instruktionerne til PlayStation

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

PROFESSIONAL MULTI HAIR TRIMMER

PROFESSIONAL MULTI HAIR TRIMMER PROFESSIONAL MULTI HAIR TRIMMER MT 6742 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU 8 9 7 1 2 3 4 5 6 2 A B B C D E F 3 DANSK 5-15 SUOMI 16-26 NORSK 27-37 SVENSKA 38-48 ITALIANO 49-59 PORTUGUÊS 60-70 NEDERLANDS

Læs mere

Humantechnik BRUGERVEJLEDNING LA-90

Humantechnik BRUGERVEJLEDNING LA-90 Humantechnik DK BRUGERVEJLEDNING LA-90 Betjeningselementer Farvestribe Kontrollampe Signalindikator Indbygget mikrofon Power on diode Justering af mikrofon Tændknap Volumenkontrol Slukknap Mikrofon valg

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

Indhold Indhold Ibrugtagning Udpacing af apparatet Emballagen Apparatet Battterierne Tekniske data

Indhold Indhold Ibrugtagning Udpacing af apparatet Emballagen Apparatet Battterierne Tekniske data Indhold Indhold...1 Sikkerhedshanvisninger...2 Rengøring af apparatet...4 Håndtering af genopladelige batterier...5 Om dette apparat...6 Ibrugtagning...12 Udpacing af apparatet...12 Opladning af 9V blokbatterier...15

Læs mere

LED-skuffelamper. Sikkerhedsoplysninger

LED-skuffelamper. Sikkerhedsoplysninger LED-skuffelamper Brugsanvisning Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun produktet som beskrevet i denne brugsanvisning for at undgå skader på personer eller ting.

Læs mere

ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Quick Start Guide

ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Quick Start Guide ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Quick Start Guide Før du begynder: vigtige advarsler Læs venligst følgende vigtige advarsler før du begynder: 1.Undersøg altid spaen og lederhovedet før brug.

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Kattelegetøj rullebold

Kattelegetøj rullebold Kattelegetøj rullebold da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89215HB321XVII 2016-12 Kære kunde! Dette kattelegetøj giver enhver kat masser af sjov leg! Det vækker jagtinstinktet og lysten til at

Læs mere

Brugermanual ELECTRO FLEX. Læs venligst før brug

Brugermanual ELECTRO FLEX. Læs venligst før brug ELECTRO FLEX Electro Flex giver en behagelig og afslappende behandling ved hjælp af mikro current stimulation, som er udviklet til at lindre smerte og ømhed, som associeres med en række fysiske eller medicinske

Læs mere

Smertelindring uden medicin

Smertelindring uden medicin Patientinformation Smertelindring uden medicin - Tens - Transkutan Elektrisk Nervestimulation www.friklinikkenregionsyddanmark.dk Smerteklinikken 1 Information om tens og behandling med tens Tens er en

Læs mere

Elektrisk fodfil til fjernelse af hård hud

Elektrisk fodfil til fjernelse af hård hud Elektrisk fodfil til fjernelse af hård hud Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90147HB33XVII 2016-12 Kære kunde! Din nye elektriske fodfil fjerner effektivt tør, ru og forhornet hud, så du kan få vidunderligt

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

Powerbank med adapter til cigartænderstik

Powerbank med adapter til cigartænderstik USB DC OUT USB Max 2.4A DC OUT Total Powerbank med adapter til cigartænderstik Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87637HB55XVI 2016-05 331 974 Kære kunde! Din nye powerbank er den perfekte ledsager,

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 3140

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 3140 HAIR AND BEARD CLIPPER MC 3140 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU A E B F C G H I J K L D 2 DANSK 04-14 SUOMI 15-25 NORSK 26-36 SVENSKA 37-47 ITALIANO 48-58 PORTUGUÊS 59-69 NEDERLANDS 70-80 MAGYAR

Læs mere

Brugervejledning for Man Down sender MD900

Brugervejledning for Man Down sender MD900 Brugervejledning for Man Down sender MD900 SW 2.1-1 - Indhold: KNOP ELEKTRONIK A/S Tilsigtet anvendelse af MD900 side 2 Fabriksvej 20 DK-7600 Struer knop@knop.dk www.knop.dk Tlf: +45 97840444 Fax: +45

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

DK bruger vejledning

DK bruger vejledning brugervejledning DK Tak... for dit køb af Tanda Zap. Tanda Zap spotbehandling er klinisk dokumenteret. Kraftfuldt blåt LED lys nedbryder de bakterier, der forårsager akne udbrud, mens let vibration og

Læs mere

STIHL AK 10, 20, 30. Sikkerhedshenvisninger

STIHL AK 10, 20, 30. Sikkerhedshenvisninger { STIHL AK 10, 20, 30 Sikkerhedshenvisninger dansk Indholdsfortegnelse Oversættelse af den originale brugsvejledning på tysk 1 Sikkerhedshenvisninger............................. 1 1.1 Advarselssymboler..................................

Læs mere

Elektrisk rengøringsbørste

Elektrisk rengøringsbørste Elektrisk rengøringsbørste da Brugsanvisning Tchibo GmbH -22290 Hamburg 88694AS1XVII 2016-09 335 965 / 342 933 Kære kunde! Din nye elektriske rengøringsbørste er ideelt egnet til rengøring af fuger og

Læs mere

Kosmetikspejl med powerbank

Kosmetikspejl med powerbank Kosmetikspejl med powerbank da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94029HB551XVII 2017-07 Kære kunde! Dit nye kosmetikspejl med indbygget powerbank er den perfekte ledsager, når du er på farten

Læs mere

RIBBONS BLUETOOTH ØRETELEFONER

RIBBONS BLUETOOTH ØRETELEFONER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

Øjenbrynstrimmer. Tchibo GmbH D Hamburg 91572AS6X3VII

Øjenbrynstrimmer. Tchibo GmbH D Hamburg 91572AS6X3VII Øjenbrynstrimmer Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91572AS6X3VII 2017-03 346 636 Kære kunde! Takket være de to skæresider af forskellig længde og afstandskammen med 2 snitlængder kan du ikke alene bringe dine

Læs mere

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Dansk 16 16 Dansk Introduktion Tillykke med dit køb og velkommen til Philips! For at få fuldt udbytte af den support,

Læs mere

Arbejdslup. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 91982HB44XVII

Arbejdslup. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 91982HB44XVII Arbejdslup da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91982HB44XVII 2017-01 347 363 Kære kunde! Din nye arbejdslup er perfekt til finere hobbyarbejde, syning og andet håndarbejde. Luppen kan stå frit

Læs mere

echarger Brugervejledning Life sounds brilliant.

echarger Brugervejledning   Life sounds brilliant. echarger Brugervejledning www.signia.dk Life sounds brilliant. Indhold Din oplader 3 Tilsigtet brug 4 Forklaring på symboler 4 Vigtige bemærkninger 5 Batterier 8 Opladning 9 Forklaring til lysdioder 9

Læs mere

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten.

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten. LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Denne støvsuger må kun anvendes til almindelig husholdningsrengøring, som beskrevet i brugsanvisningen. Du bør sikre dig, at du har forstået indholdet af denne brugervejledning

Læs mere

wellness SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL

wellness SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL 1 Indholdsfortegnelse: Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Velegnet til Fordele For optimale resultater Funktionstaster og betjeningsvejledning Mulig brug af

Læs mere

Nokia Multioplader DT-600. 1.2. udgave

Nokia Multioplader DT-600. 1.2. udgave Nokia Multioplader DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 1.2. udgave 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med Nokia Multioplader DT-600 kan du oplade batteriet i fem kompatible enheder på

Læs mere

CHARGEit BRUGERMANUAL

CHARGEit BRUGERMANUAL CHARGEit BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne CHARGEit powerbank fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren Vedvarende energi Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af Energimåleren... 3 2. Sådan påsættes Energiakkumulatoren... 3

Læs mere

Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R. Oticon Opn S Oticon Opn Play

Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R. Oticon Opn S Oticon Opn Play Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R Oticon Opn S Oticon Opn Play Introduktion Denne brugsanvisning guider dig i, hvordan du bruger og vedligeholder din nye oplader. Læs brugsanvisningen grundigt, inklusive

Læs mere

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 93505HB1XVIII

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 93505HB1XVIII Tøjshaver Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93505HB1XVIII 2017-07 Kære kunde! Din nye, effektive tøjshaver er udstyret med et bevæ - geligt skærehoved med ekstra stor skæreflade og aftagelig afstandsholder.

Læs mere

Ny vakuum terapi cupping maskine

Ny vakuum terapi cupping maskine Ny vakuum terapi cupping maskine Til professionel brug. Model: MCWNV-600 FUNKTIONER 1. Den specielt designet vakuumpumpe kan hurtigt forbedre blod- og lymfecirkulationen. 2. Vakuumpumpen kan løsne fedt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Beskytter mod irriteret hud efter barbering

Beskytter mod irriteret hud efter barbering Salgsfolder for Danmark () Våd og tør elektrisk shaver SkinGlide-ringe GentlePrecision PRO-knive Rensebørste og skægtrimmer S7530/50 Beskytter mod irriteret hud efter barbering Philips Nr. 1 til følsom

Læs mere

MILK FROTHER MF 5260 DANSK

MILK FROTHER MF 5260 DANSK MILK FROTHER MF 5260 DANSK DA A B C D E F G H 3 SIKKERHED OG SET-UP Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge af

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 DA Brugervejledning a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Dansk Tillykke med dit

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 DA 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed 6 Knapper

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere