Forretningsbetingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsbetingelser"

Transkript

1 Forretningsbetingelser Salg generelt Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK). Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende købspris. Priserne er dagspriser. Aftaler med dansklysterapi.dk indgås på dansk. Dog er der momsundtagelse for kunder i Grønland og på Færøerne. Når du har indgået et køb hos Dansk Lysterapi opbevarer Dansk Lysterapi fakturaen i 5 år. Du får tilsendt en efter købet med fakturaen. Hvis du på et senere tidspunkt skulle få brug for denne, er du velkommen til at sende en til Dansk Lysterapi for, at få tilsendt en ny. Betaling De mulige betalingsmåder er: Bankoverførsel (OBS! Køber er ikke beskyttet af indsigelsesordningen) Kreditkort: Dankort (Gebyr: 0,1 % af købsbeløbet + kr. 1,45) edankort Visa Visa Electron MasterCard Maestro JBC American Express EAN (Elektronisk fakturering - Det offentlige) Faktura (Private momsregistrerede virksomheder) Hvis du betaler med Dankort, så er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr ,00 når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Ved betalingen indtaster du blot dit kortnummer og kortets udløbsdato. Herefter sendes disse vitale oplysninger i en beskyttet kodet form direkte igennem vores betalingssystem til PBS, og derefter videre til banken. Det er derfor udelukket, at udefrakommende kan opfange og misbruge oplysninger omkring din betaling. Den lille hængelås, der dukker op i nederste højre hjørne er tegn på, at du befinder dig på en sikker forbindelse.

2 I modsætning til andre løsninger på markedet kræver SSL ikke, at du installerer specielt software og diverse plug-ins på din maskine. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Dansk Lysterapi. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Levering Dansk Lysterapi benytter GLS og Post Danmark. Leveringstid: 1-3 hverdage (såfremt varen er på lager). Ved restordre vil leveringstiden normalt være 3-5 hverdage. Levering til Grønland og Færøerne foregår med GLS. Leveringstid til Grønland: dage. Leveringstid til Færøerne: 3-8 dage. Hvis du er interesseret i hurtigere levering for en merpris, så send en til Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Dansk Lysterapi s leverandører. Fragtpriser Når du udfylder bestillingsformularen har du mulighed for at vælge mellem flere leveringsmetoder. PostDanmark ved levering til din privatadresse, GLS Erhvervspakke ved levering til virksomhed/institution eller GLS Pakkeshop ved udlevering fra det udleveringssted der passer dig. Priserne vises ved hver leveringsmetode og beregnes ud fra pakkens vægt. Prøveperiode Eftersom Dansk Lysterapi gerne vil have tilfredse kunder, tilbydes kunderne 30 dages "prøveperiode". Det indebærer at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke skulle være helt tilfreds med produktet. Se i øvrigt afsnittet om Fortrydelsesret, som også er gældende vedr. den gratis prøveperiode på 30 dage. Gælder også ved salg til Grønland og Færøerne. Reklamationsret Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Dansk Lysterapi, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen. En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet - typisk fabrikations- og/eller materialefejl. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden og være dækket af reklamationsretten, repareres eller ombyttes defekte varer vederlagsfrit. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

3 Anvendelse af reklamationsretten Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder vil reklamationen altid være indenfor rimelig tid. Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring vedr. produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af processen grundet fejlsøgning. Produktet kan sendes retur til: Dansk Lysterapi, Topmejsevej 3, 8800 Viborg. Varen kan også afleveres personligt efter nærmere aftale. Ved returnering skal kunden afvente tilsvarende erstatningsvare, som sendes med Post Danmark. I fremsendte pakke er vedlagt pakkeseddel, som skal påklæbes returpakken med den defekte lampe. Returpakken indleveres derefter til Post Danmark. Kunden har dermed ingen udgifter til fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Forsendelser i henhold til reklamationsretten og fortrydelsesretten skal foretages med Post Danmark og sendes som almindelig pakke. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Forsvarlig indpakning er påkrævet, ellers kan reklamationsretten bortfalde. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl Ved tilbagesendelse af defekte varer til Dansk Lysterapi, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden. Uberettigede reklamationer, dvs. reklamationer hvor varen er uden fejl, pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 250,- Fortrydelsesret Ved forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internet, har forbrugeren normalt 14 dages fortrydelsesret. Hos Dansk Lysterapi har forbrugeren 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til køberen. Skulle købet fortrydes indenfor 30 dage efter overdragelsestidspunktet kan du returnere varen til Dansk Lysterapi på følgende adresse: Dansk Lysterapi, Topmejsevej 3, 8800 Viborg. Du kan endvidere nægte modtagelsen af varen, når den leveres af Post Danmark eller GLS. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til din bankkonto når Dansk Lysterapi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Husk at notere bankoplysninger, så Dansk Lysterapi kan overføre pengene til dig.

4 Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Dansk Lysterapi ud fra en mulig salgsværdi. Da originalemballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Emballagen samt evt. indlæg må ikke være skadet. Forsendelser i henhold til reklamationsretten skal foretages med Post Danmark og sendes som almindelig pakke. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Forsvarlig indpakning er påkrævet, ellers kan fortrydelsesretten bortfalde. Annullering af ordre Ønsker du at annullere din ordre, skal du skrive en til med oplysning om, at du ønsker at annullere, samt det ordrenummer du har fået tilsendt pr. . Du vil herefter modtage en med bekræftelse på, at ordren er annulleret. Hvis Dansk Lysterapi allerede har afsendt pakken, er der ikke mulighed for at stoppe forsendelsen. I et sådant tilfælde kan du blot nægte modtagelse af varen (se afsnittet om Fortrydelseret / returnering af varer). Når Dansk Lysterapi modtager pakken retur af Post Danmark, overføres udestående beløb via bankoverførsel i løbet af få dage. Husk at angive bankoplysninger, så Dansk Lysterapi kan overføre pengene til dig. Forsvarlig returnering Alle produkter der returneres til Dansk Lysterapi skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre at dine rettigheder bortfalder. Det anbefales at du sender din vare som pakkepost med Post Danmark. Husk i denne forbindelse at få en kvittering på at du har sendt varen retur. Ekspeditionstiden for defekte varer er typisk 5-10 dage. Der kan dog forekomme længere ekspeditionstid, hvis varen er i restordre. Er du i tvivl Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Dansk Lysterapi, at du retter henvendelse til således at der vil fremgå skriftligt dokumentation vedr. det aftalte. Copyright

5 Dette website er udviklet og ejet af Dansk Lysterapi. Indholdet er beskyttet af copyright, varemærkeret og de love, der anvendes til beskyttelse heraf. Enhver uautoriseret anvendelse af websitets indhold er forbudt. Således må hele eller enkelte dele såsom tekst, programmering, illustrationer og billeder ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse fra Dansk Lysterapi. Overtrædelse af disse bestemmelser kan medføre retsforfølgelse. Du er altid velkommen til at linke til vores website - Ønsker du at gengive sitet eller dele deraf på anden måde, kontakt os venligst via for nærmere aftale. Persondatapolitik Logstatistik anvendes på og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Logstatistik bruges til: At skabe øget brugervenlighed. Endvidere kan du være sikker på, at dine oplysninger ikke bliver videregivet. Dansk Lysterapi værner om kunderne og udleverer derfor ikke personlige oplysninger til udenforstående. Det eneste vi bruger dine oplysninger til, er at sende din ordre. For at du kan indgå aftale med os på dansklysterapi.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer adresse Personoplysningerne registrerers hos Dansk Lysterapi / MelaMedic og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores webside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte ved Dansk Lysterapi / MelaMedic har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på dansklysterapi.dk er Dansk Lysterapi / MelaMedic. Vi hverken opbevarer eller transmitterer kundeoplysninger krypteret.

6 Som registreret hos Dansk Lysterapi / MelaMedic har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dansk Lysterapi / MelaMedic via Cookies På dansklysterapi.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan, afhænger af din browser.

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser finder alene anvendelse ved køb af varer på hjemmesiden www.mobil-energi.dk, med mindre andet er udtrykkeligt aftalt mellem AWILCO og

Læs mere

Leveringsbetingelser. Generelle oplysninger. Priser og moms. Indhold

Leveringsbetingelser. Generelle oplysninger. Priser og moms. Indhold Leveringsbetingelser Indhold Generelle oplysninger... 1 Priser og moms... 1 Betaling... 2 Levering... 2 Sådan handler du hos os... 3 Bestilling... 3 Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)... 3 Hvis

Læs mere

Handelsbetingelser. (senest opdateret 06. november 2014) For www.outlett.dk. OUTLETT ApS. Jels Vestergade 12B 6630 Rødding

Handelsbetingelser. (senest opdateret 06. november 2014) For www.outlett.dk. OUTLETT ApS. Jels Vestergade 12B 6630 Rødding Handelsbetingelser (senest opdateret 06. november 2014) For www.outlett.dk Etableret 09.2014 CVR: DK-3589 4403 E-mail: info@outlett.dk Tlf: +45 4016 2141 Dette dokument indeholder salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

BEMÆRK: Vi holder Sommerferie lukket i uge 29 og 30. Alle ordre i denne periode ekspederes fra mandag d. 27. juli 2015.

BEMÆRK: Vi holder Sommerferie lukket i uge 29 og 30. Alle ordre i denne periode ekspederes fra mandag d. 27. juli 2015. BEMÆRK: Vi holder Sommerferie lukket i uge 29 og 30. Alle ordre i denne periode ekspederes fra mandag d. 27. juli 2015. VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD SOMMER! 1. Købelovens almindelige regler 1.1 Hvor andet

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser B2C

Salgs- og leveringsbetingelser B2C Salgs- og leveringsbetingelser B2C 1. Priser og betaling Alle priser findes under det relevante produkt og prisen er angivet inkl. moms. Udover prisen på produktet tillægges en pris for fragt. Fragtprisen

Læs mere

Handelsbetingelser. Bestilling. Aftaleindgåelse. Dansk udstedt Dankort / Visa-Dankort - Dansk udstedt Visa Electron

Handelsbetingelser. Bestilling. Aftaleindgåelse. Dansk udstedt Dankort / Visa-Dankort - Dansk udstedt Visa Electron Handelsbetingelser Bestilling På badstil.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også

Læs mere

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Handelsbetingelser for Nethandel med SuperSail ApS. Priser Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for. Der tages forbehold

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til Fatboy the Original v/hetland nordic ApS, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg, Email: info@fatboy.dk

Læs mere

Der kan kun indgås aftaler med personer over 18 år. Børn og unge under 18 må således have en myndig person til at forestå handlen.

Der kan kun indgås aftaler med personer over 18 år. Børn og unge under 18 må således have en myndig person til at forestå handlen. Når du køber møbler hos www.boboonline.dk, er sælger: Cvr. nr. 10594197 Indehaver: Bo Daugaard Sørensen Bank: Sydbank reg. 7160 kontonr. 1179147 Alle kontrakter indgås på dansk. Der kan kun indgås aftaler

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. Handelsbetingelser Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. optimera.dk ejes og opdateres af: Saint Gobain Distribution Denmark A/S Park Allé 370 2605 Brøndby

Læs mere

Samlet køb på 500 kr. og derover leveres fragtfrit. Køb under 500,00 kr. koster 60,00

Samlet køb på 500 kr. og derover leveres fragtfrit. Køb under 500,00 kr. koster 60,00 Generelle oplysninger KAP HORN sportswear v/ Svend Balkert CVR:75768915 Håndværkervej 12, 4000 Roskilde Mail: svend@kap-horn.dk Telefon 40130846 Etableringsår:1984 Betaling På www.houseofsailing.dk kan

Læs mere

Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Vilkår & Betingelser 23-09-2015 De følgende vilkår og betingelser er gældende for handler med Greenlight Battery Aps (Firmaet) Ved bestillinger accepters disse vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser

Læs mere

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger.

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger. BETI NGELSER FORMOBI LSHOP HOSNETTALK VERSI ON 1. 0,NOVEMBER 2012 Betingelser for mobilshop hos Nettalk A/S (Herefter Nettalk) November 2012 Herunder fastsættes betingelserne for køb foretaget i Nettalks

Læs mere

TDC s købsvilkår for privatkunder

TDC s købsvilkår for privatkunder TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 1. Priser Alle vores priser er i danske kroner inkl. 25% moms. Levering er gratis og du betaler ikke kreditkortgebyr.

Læs mere

Handelsvilkår. Udstilling af varer på www.cinemagic.dk er ikke at anse som et tilbud, men udelukkende som en opfordring til at gøre tilbud.

Handelsvilkår. Udstilling af varer på www.cinemagic.dk er ikke at anse som et tilbud, men udelukkende som en opfordring til at gøre tilbud. Handelsvilkår Afgivelse af ordre: Udstilling af varer på www.cinemagic.dk er ikke at anse som et tilbud, men udelukkende som en opfordring til at gøre tilbud. Når du har afgivet en bestilling på vores

Læs mere

Bestilling Bestilling hos "Asgaard Games" foregår over vores onlineforretning. Det er ikke muligt at bestille over telefon eller email.

Bestilling Bestilling hos Asgaard Games foregår over vores onlineforretning. Det er ikke muligt at bestille over telefon eller email. Personlige oplysninger Ingen personlige oplysninger, der registreres på "Asgaard Games", bliver på noget tidspunktoverdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares

Læs mere

Asgaard Games Salgsbetingelser

Asgaard Games Salgsbetingelser Asgaard Games Salgsbetingelser Dato: 16-09-2009 Indholdsfortegnelse PERSONLIGE OPLYSNINGER... 2 BESTILLING... 2 TRIN FOR TRIN KØBSVEJLEDNING:... 2 SALG... 3 BETALING... 3 PRISER... 4 SIKKERHED... 4 LEVERING...

Læs mere

Handelsbetingelser for Homoware.dk

Handelsbetingelser for Homoware.dk Om Virksomheden Hjemmesiden ejes og drives af HarinWeb, enkeltmandsvirksomhed, cvr.nr. 33188013, oprettet november 2010 Fysisk adresse: HarinWeb Havremarken 4B, L.11 3650 Ølstykke Online kontaktoplysninger:

Læs mere

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. Handelsbetingelser Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. optimera.dk ejes og opdateres af: Saint Gobain Distribution Denmark A/S Park Allé 370 2605 Brøndby

Læs mere

Handelsbetingelser Indhold

Handelsbetingelser Indhold Handelsbetingelser Indhold 1. Hvem handler du med? 2. Om vores varer 3. Betaling 4. Gebyr på kort 5. Finansiering med Lånlet 6. Afhentning/levering af produkter 7. Modtagelse 8. Bestilling 9. Reklamationsret

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Carla-F.dk drives af: Carla F Kronprinsensgade 9 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 23

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Carla-F.dk drives af: Carla F Kronprinsensgade 9 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 23 HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Carla-F.dk drives af: Carla F Kronprinsensgade 9 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 23 E-mail: webshop@carla-f.dk CVR-nr.: 19860647 Carla F s almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m.

Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m. Købssvilkår Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m. Har du spørgsmål til vores købsvilkår, er du naturligvis velkommen til at kontakte

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Shoesonsale.dk drives af: Shoes On Sale. Tlf.: +45 33 43 32 33. E-mail: webshop@shoesonsale.dk. CVR-nr.

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Shoesonsale.dk drives af: Shoes On Sale. Tlf.: +45 33 43 32 33. E-mail: webshop@shoesonsale.dk. CVR-nr. HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Shoesonsale.dk drives af: Shoes On Sale Tlf.: +45 33 43 32 33 E-mail: webshop@shoesonsale.dk CVR-nr.: 19860647 Shoes On Sale s almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Billibi.com drives af: Billi Bi Concept Store Købmagergade 27 DK-1114 København K. Tlf.

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Billibi.com drives af: Billi Bi Concept Store Købmagergade 27 DK-1114 København K. Tlf. HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Billibi.com drives af: Billi Bi Concept Store Købmagergade 27 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 18 E-mail: webshop@billibi.com CVR-nr.: 19860647 Billi Bi s almindelige

Læs mere

! Tlf.: +45 33 13 38 18 E-mail: webshop@billibi.com CVR-nr.: 19860647

! Tlf.: +45 33 13 38 18 E-mail: webshop@billibi.com CVR-nr.: 19860647 HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Billibi.com drives af: Billi Bi Concept Store Købmagergade 27 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 18 E-mail: webshop@billibi.com CVR-nr.: 19860647 Billi Bi s almindelige

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere