Arbejdsmarkedsudvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arbejdsmarkedsudvalget"

Transkript

1 REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den Mødested: REVA Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Tonny Thomsen, Jan Christensen, Irene Høgh Fraværende: Bemærkninger:

2 Arbejdsmarkedsudvalget, Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 101. Til efterretning Politisk mødekalender Godkendelse af vedtægtsændring for Haderslev Produktionsskole Berigtigelse af statsrefusion Beskæftigelsesplan Cykelværksted på Arbejdsmarkedsskolen Redegørelse om revalideringstilbud Evaluering af Jobdating Revisionsberetninger for rengskabsåret Statistik på arbejdsmarkedsområdet Orientering om indberetning af negative handlinger til ADIR Budget Orientering og spørgsmål fra medlemmerne Orientering fra forvaltningen Eventuelt Afgørelser fra Statsforvaltningen Syddanmark

3 Arbejdsmarkedsudvalget, Side Til efterretning DISANE / 07/645 Paraplyen 17. årgang nr. 3, september 2007 (Foreligger kun i fremlæggermappen) Social Fokus 1. årgang nr. 1, september 2007 (Foreligger kun i fremlæggermappen) NyViden nr. 9, september 2007 (Foreligger kun i fremlæggermappen) Invitation til Det Regionale Beskæftigelseskonferences dialogmøde den 15. november 2007 (364654) Taget til efterretning Politisk mødekalender 2008 DIFLFO / 07/15160 Direktionen har den 28. august 2008 behandlet forslag til mødekalender I forhold til det forslag, der blev forelagt Arbejdsmarkedsudvalget den 20. august er der i kalenderforslaget foretaget ændringer. Kalenderudkast til stående udvalg og ØK til udtalelse (366714) Politisk mødekalender Byr., ØK, st. udv. (341695) Arbejdsmarkedsservice indstiller, at ændringerne i mødekalenderen tages til efterretning.

4 Arbejdsmarkedsudvalget, Side Godkendelse af vedtægtsændring for Haderslev Produktionsskole DIPELE / 07/18808 Haderslev Produktionsskole er et tilbud til de unge, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, og som ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse eller som har afbrudt en ungdomsuddannelse. Skolen giver mulighed for at styrke den unges personlige udvikling og udvikle kvalifikationer, der kan føre til at den unge gennemfører en erhvervskompetencegivende ungdomsuddannelse og derved forbedre den unges muligheder i uddannelsessystemet og på det almindelige arbejdsmarked. Det normale skoleforløb varer op til 1 år, men der er mulighed for forlængelse, hvis dette godkendes af skolen. Skolen har en forstander, der varetager den daglige ledelse af skolen og som har det pædagogiske ansvar. Den overordnede ledelse varetages af en bestyrelse, der bl.a. består af to medlemmer, der er udpeget af Haderslev Byråd. Haderslev Produktionsskole har ændret sine vedtægter og har i den forbindelse sendt dem til underskrift af Haderslev Byråd. Det følger af 11, stk. 2 i vedtægten, jf. 10, stk. 2 i bek. nr. 725 af om vedtægter mv. for produktionsskoler, at eventuelle ændringer skal godkendes af Haderslev Byråd. De ændringer der er foretaget er udelukkende af sproglig karakter. På baggrund heraf forelægges sagen til godkendelse. Juridiske aspekter Vedtægtsændringen er i overensstemmelse med lovgivningen for produktionsskoler og medfører ingen juridiske konsekvenser for Haderslev Kommune. Procedure Efter behandling i Arbejdsmarkedsudvalget videresendes sagen til godkendelse i Byrådet. Ændrede vedtægter for Haderslev Produktionsskole (364438) Vedtægter for Haderslev Produktionsskole (364434) referat fra møde d (364437) Arbejdsmarkedsservice indstiller til Arbejdsmarkedsudvalget, at det overfor Byrådet anbefales at vedtægtsændringen godkendes.

5 Arbejdsmarkedsudvalget, Side Berigtigelse af statsrefusion digiho / 07/19402 Arbejdsdirektoratet har den 31. juli 2007 fremsendt samlet afrapportering vedr. Arbejdsmarkedets stikprøvekontrol i Gram Kommune for 1. halvår 2006, ifm. Tilsynet med kommunernes administration af Rådighedsregler. Arbejdsdirektoratet har behandlet 4 sager i stikprøvekontrollen, hvor der er registreret fejl i 2 af sagerne. Fejlene fordeler sig på: Ikke stoppet hjælpen Har ikke givet 1/3-nedsættelse af hjælpen i 3 uger Dette har medført, at der skal tilbagebetales statsrefusion på i alt kr ,00. Skrivelse fra Arbejdsmarkedsdirektoratet (366342) Arbejdsmarkedsservice indstiller at, der sker en berigtigelse af statsrefusion på kr. 9259, Beskæftigelsesplan 2008 DIJEST / Beskæftigelsesplanen har nu været til høring i LBR og der er den 15. august 2007 modtaget høringssvar fra LO. Efter endt høring i LBR fremsendes beskæftigelsesplan 2008 til endelig godkendelse i Arbejdsmarkedsudvalget. Høringssvar fra LO Beskæftigelsesplan 2008 (362049) LBR - Beskæftigelsesplan 2008 (323610)

6 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 129 Der indstilles, at Beskæftigelsesplan 2008 og det indkomne høringssvar fra LO drøftes. Beslutning i Det Lokale Beskæftigelsesråd den Høringssvaret fra LO blev drøftet og taget til efterretning. Beskæftigelsesplanen sendes til godkendelse i Arbejdsmarkedsudvalget. Det lokale beskæftigelsesråd har på sit møde den 28. august 2007 drøftet beskæftigelsesplanen for 2008 og det indkomne høringssvar fra LO. Beskæftigelsesplanen er nu klar til at blive godkendt i Arbejdsmarkedsudvalget, inden det endeligt sendes til Beskæftigelsesregionen. Der indstilles, at Arbejdsmarkedsudvalget godkender Beskæftigelsesplan 2008, hvorefter den sendes til Beskæftigelsesregionen Cykelværksted på Arbejdsmarkedsskolen DILSEF / 06/10239 På Arbejdsmarkedsskolen har man oprettet et cykelværksted, som istandsætter og vedligeholder brugte cykler. Cyklerne bruges bl.a. som udlån til borgere, der i en periode mangler et transportmiddel for at kunne passe deres arbejde. Værkstedet har også ansvaret for servicering af hjemmeplejens cykler. Værkstedet har for tiden 5 cykler, som foreslås udlånt til Haderslev Turistforening. Arbejdsmarkedsskolen kontaktes telefonisk og cyklerne bliver leveret på det aftalte sted. Arbejdsmarkedsskolen sørger for, at cyklerne er klargjorte og i orden. Da det er imod Arbejdsmarkedsskolens principper at gøre en forretning ud af projekterne, udlånes cyklerne gratis til Turistforeningen.

7 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 130 Næste år vil et større antal brugte cykler være klar til turistsæsonen. Cyklerne vil blive malet i en speciel farve, så de er let at kende. Cyklerne fås fra genbrugspladser og fra borgere, der afleverer deres brugte cykler direkte til værkstedet og Arbejdsmarkedsskolen vil fortsat sørge for vedligeholdelsen af turistcyklerne. Arbejdsmarkedsservice indstiller, at orienteringen tages til efterretning Redegørelse om revalideringstilbud DIJEST / Det er en følge af kommunalreformen, at Haderslev Kommune har overtaget hele ansvaret for revalideringen, herunder også den specialiserede revalideringsindsats. Der skal laves en årlig redegørelse til Beskæftigelsesregionen om de revalideringstilbud, som tidligere har været i regi af amterne, og nu er overgået til kommunerne. Redegørelsen anvendes til at styrke grundlaget for at Beskæftigelsesregionen kan overvåge, om der er de fornødne tilbud til revalidender. Redegørelse om revalideringsindsatsen (362669) Årlig redegørelse for revalideringsindsatsen (370195) Der indstilles, at Redegørelsen om revalideringstilbud har været sendt til høring i LBR og herefter taget til efterretning. Beslutning i Det Lokale Beskæftigelsesråd den Redegørelsen er taget til efterretning og sendes til Arbejdsmarkedsudvalget.

8 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 131 Det lokale beskæftigelsesråd har på sit møde den 28. august 2007 drøftet redegørelsen om revalideringstilbud og taget sagen til efterretning. Der indstilles, at Arbejdsmarkedsudvalget godkender redegørelsen om revalideringsindsatsen, hvorefter den sendes til Beskæftigelsesregionen Evaluering af Jobdating DIJEST / 07/5376 Torsdag den 26. april 2007 blev der afholdt Jobdating i Haderslev Idrætscenter. Jobdating var en uformel jobmesse, hvor jobsøger og arbejdsgiver kunne møde hinanden i en afslappet stemning. Det benyttede omkring 300 jobsøgende Haderslev-borgere sig af. Allerede 20 minutter inden arrangementet officielt åbnede mødte de første op. Fjorten virksomheder med i alt over 100 ledige stillinger havde sat stande op, hvor de kunne få en snak med potentielle nye medarbejdere over en kop kaffe. Uden for idrætscenteret holdt en bus fra DR2-programmet Mission Integration, hvor nydanskere kunne få hjælp til at skrive CV er, ansøgninger m. m. samt møde de unge fra programmet. Mange unge og personer med anden etnisk baggrund benyttede sig af den mulighed. Virksomhedsnetværket der arrangerede jobdating, har udarbejdet en evalueringsrapport, hvori virksomheder har givet tilbagemeldinger på dagen. På baggrund af evalueringsrapporten har LBR besluttet, at gennemføre en ny Jobdating den 8. oktober Jobdating arrangeres af Virksomhedsnetværket, der igen vil forsøge at få hjælp fra UCH om formidling af arrangementet. Evaluering af Jobdating den 26. april 2007 (327684) Arbejdsmarkedsservice indstiller, at

9 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 132 punktet tages til efterretning. Udvalget finder det yderst kritisabelt, at UCH ikke har ydet hjælp ifbm. arrangementet og forventer, at der naturligvis ydes hjælp fremover Revisionsberetninger for rengskabsåret 2006 DICAAX / 07/8379 Der er modtaget følgende afsluttende beretninger for regnskabsåret 2006: Revisionsberetning nr. 142, Gram Kommune Revisionsberetning 2006, Vojens Kommune Revisionsberetning nr. 162, Haderslev Kommune Arbejdsmarkedsservice har følgende bemærkning til beretningen for Gl. Haderslev Kommune, der har givet anledning til en revisionsbemærkning: Der er i forbindelse med den afsluttende revision af socialregnskabet konstateret manglende afstemning af udbetalingssystemet KMD-Aktivs udvisende med bogføringen for Den manglende afstemning skyldes primært, at sidste kørsel ultimo 2006 i KMD-Aktiv, fejlagtigt blev bogført i det nye regnskabsår i den nye kommune. Dette har besværliggjort afstemningsopgaven idet alle poster fra de tre gamle kommuner efterfølgende manuelt skulle omkonteres. Der er i forbindelse med den afsluttende drøftelse med revisionen oplyst, at opgaven er iværksat. Arbejdsmarkedsservice kan til udvalget oplyse, at opgaven stort set er løst på nær et par differencer der afventer afklaring. Det skal dog noteres, at samme forhold gør sig gældende i både Gram og Vojens uden, at dette har givet anledning til revisionsbemærkninger. Procedure Byrådet har fået tilsendt samtlige revisionsberetninger og skal behandle sagen den 25. oktober Arbejdsmarkedsservice indstiller, at bemærkningen godkendes og videresendes til Økonomiudvalg og Byråd.

10 Arbejdsmarkedsudvalget, Side Statistik på arbejdsmarkedsområdet DICAAX / 07/1065 Dokumentation og Analyseafdelingen udarbejder løbende statistik for arbejdsmarkedsområdet. Der er udarbejdet en socialstatistik der indeholder informationer om antal ydelsesmodtagere på følgende områder: Førtidspension, Sygedagpenge, Kontanthjælp, Aktiverende kontanthjælpsmodtagere, Revalidering og Løntilskud. Endvidere vil udvalget blive præsenteret for de nyeste tal fra Workbase. Uge : matchkategorisering (0) Uge : matchkategorisering (0) Uge : Matchkategorisering (0) Uge 47, matchkategorisering (0) Workbasestatistik uge (372097) Socialstatistik 2007, ydelsesmodtager (275691) Arbejdsmarkedsservice indstiller, at statistikken tages til efterretning 111. Orientering om indberetning af negative handlinger til ADIR DIJEPO / 07/8990 I dag laver Haderslev Kommune en lovpligtig indberetning af negative handlinger via KMD-aktiv. Det er en funktion som blev færdigudviklet til KMD-aktiv fordi Arbejdsdirektoratet (ADIR) kun ønskede at se på negativ hændelser i udbetalingsdelen fra Ydelseskontoret.

11 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 134 De data Haderslev Kommune indberetter via KMD-Aktiv bruges i forbindelse med udtræk til rådighedstilsynet, som ADIR laver en gang om året. ADIR holdte den 14. august 2007 et møde, hvor de orienterede ITleverandørerne og kommunerne om kommende tiltag i forbindelse med de negative hændelser. Der kommer en bekendtgørelse i september 2007, hvor det bliver offentliggjort, at vi fremover også skal indberette negative hændelser i jobcenterdelen. ADIR ønsker at kunne følge indstillingen fra Jobcenteret over til Ydelseskontoret som skal træffe afgørelsen. Dette kræver et unikt IDnummer, som pt. ikke kan overføres til KMD-Aktiv. Jens Poulsen har efterfølgende haft en drøftelse med Medialogic om hvordan opgaven kan løses. Medialogic vil i Workbase løse opgave via en guide. I korte træk ser guiden således ud, I Jobcentret 1. Registrering af en negativ hændelse 2. Partshøring 3. en til sanktion eller ej.(en sendes til ADIR, som fladfil) Ved sanktion sendes opgave til Ydelseskontoret. I Ydelseskontoret 4. Træffer afgørelse og sender brev til borgeren (Afgørelsen sendes til ADIR, som fladfil) 5. Indtastning af sanktionen i KMD-aktiv. Det nye er at vi skal indberette negative hændelser som ikke har en konsekvens. Økonomiske forhold Ingen økonomiske forhold. Personalemæssige forhold Ingen personalemæssige forhold. Juridiske aspekter Der er ingen refusionsmæssig sanktion for ikke at handle på de negative hændelser endnu. Procedure Arbejdsmarkedsservice vil indgå i udviklingsarbejdet af den nye guide i Workbase Jobcenter. Guiden forventes klar til den 1. januar 2008.

12 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 135 Tovholder/informationsansvarlig Jens Poulsen er tovholder. Dokumentation og Analyse indstiller, at sagsfremstillingen tages til efterretning. Beslutning i Arb.Service, Chefgruppen + Konsulenter den Drøftet og taget til efterretning. Det blev bemærket, at opgaven har personalemæssige konsekvenser, nemlig tid og ressourcer. Arbejdsmarkedsudvalget orienteres om denne sag og konsulent Jens Poulsen deltager i behandlingen af punktet Budget 2008 DICAAX / 07/10015 Et flertal i Økonomiudvalget vedtog et tilrettet oplæg fra Borgmesteren indeholdende korrektioner til spil 4. Konsekvenserne af dette fremgår af bilagsmaterialet. I forlængelse heraf og af tidligere drøftelser fortsætter udvalgsbehandlingen af budget Arbejdsmarkedsudvalget skal reducere den foreløbige budgetramme med 8 mio. kr. fordelt med 4 mio. kr. på overførselsområdet og 4 mio. kr. på serviceudgifter og her ud over skabe finansiering af eventuelle udvidelsesønsker. Beslutning fra ØK den 5. september 2007 (371577) A1-skema pr. 10/9 07 (366788) AMU: A 2-skema pr. 10/ (371630) B2 AMU (Samlet) (373403) B3A: AMU (mødet den 17/9) (372693) Arbejdsmarkedsservice indstiller,

13 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 136 at Udvalget tager den af Økonomiudvalget udmeldte reduktionsramme til efterretning at udvidelses- og reduktionsblokke prioriteres i hendhold til forvaltningens udarbejdede forslag således at Arbejdsmarkedsudvalget skal reducere den foreløbige budgetramme med 8 mio. kr. fordelt med 4 mio. kr. på overførselsområdet og 4 mio. kr. på serviceudgifter og her ud over skabe finansiering af et udvidelsesønske. at Udvalget straks og frem til den 25. september 2007 iværksætter den fornødne høringsproces i forhold til de høringsberørte parter. Et enigt udvalg indstiller følgende ændringer ifht. forvaltningens indstilling. Der indarbejdes 0,200 mio. kr. til socialrådgivertimer til Hospice (AU-03) og der indarbejdes en udviklingspulje på 0,900 mio. kr. (nyt udvidelsesforslag). Reduktionsforslagene ændres således, at sygedagpenge reduceres med 4 mio. kr., kontanthjælp med 1,6 mio. kr. og beskæftigelsesordninger med 0,500 mio. kr. Arbejdsmarkedsudvalget reducerer hermed budgetrammen med 8 mio. kr. Forvaltningen gør opmærksom på, at udvalgets beslutning ikke er i overensstemmelse med procedure anvisningen fra Økonomiudvalget Orientering og spørgsmål fra medlemmerne DISANE / 07/645 Intet Orientering fra forvaltningen DISANE / 07/645 Orientering om etablering af Jobcenter. Orientering om LEAN-projektet.

14 Arbejdsmarkedsudvalget, Side Eventuelt DISANE / 07/645 -

15 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 138 Lukket møde 116. Afgørelser fra Statsforvaltningen Syddanmark DISANE / 07/645 Ankesager til efterretning. foreligger kun i fremlæggermappen. LUKKET SAG -

16 Arbejdsmarkedsudvalget, Side 139 Underskriftsside Finn Lykkeskov Rita Juhl Morten Finnemann Allan Emiliussen Tonny Thomsen Jan Christensen Irene Høgh Camilla Staal Axelsen

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 04-05-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Morten Finnemann

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 20-08-2007 Mødested: Kløvervænget 26, mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Rita Juhl Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 04-06-2007 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget, 04-06-2007

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 19-10-2009 Mødested: Mødelokale 3-Æ-18, Østergade 48 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 01-10-2007 Mødested: Kløvervænget 26, mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Rita Juhl Fraværende: Tonny Thomsen deltog

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 19-01-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:55 Afbud: Irene Høgh Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 05-05-2008 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Tonny Thomsen Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 07-05-2007 Mødested: Nørregade 41,1 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget, 07-05-2007

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: Kløvervænget Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 05-03-2007 Mødested: Vivo Tingvejen 1, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:10 Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget, 05-03-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 16-06-2008 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:55 Afbud: Fraværende: Morten Finnemann forlod mødet

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 15-01-2007 Mødested: Kløvervænget 26, Kantinen Starttidspunkt: Kl. 16:15 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Tonny Thomsen Bemærkninger: Rita Juhl og Morten

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 07-04-2008 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:20 Afbud: Tonny Thomsen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 21-09-2009 Mødested: Mødelokale 3-Æ-14, Østergade 48 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Helge Gellert Fraværende: Allan Emiliussen

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 02-11-2009 Mødested: Mødelokale 3-Æ-18 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 05-11-2007 Mødested: Mødelokale 1 Kløvervænget Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Tirsdag den 10-06-2008 Mødested: Sønderjyllands Fragtservice, Bredholm 2, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Rundvisning kl. 15.30 og mødet starter kl. 16.00

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 20-04-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:35 Afbud: Finn Lykkeskov, Tonny Thomsen, Allan Emiliussen

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 ONSDAG DEN 27. JUNI 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 27. juni 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Klaus

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 07-12-2009 Mødested: Skrydstrup Forsamlingsgård, Ribevej 76, Skrydstrup, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Irene

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 04-02-2008 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 19-03-2007 Mødested: Zonen, Gasværksvej 1, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Irene Høgh, Tonny Thomsen Fraværende:

Læs mere

Byrådet 1. behandling

Byrådet 1. behandling REFERAT Byrådet 1. behandling Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: Byrådssal Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50 Afbud: Uwe Jessen, Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Byrådet,

Læs mere

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Irene Kristensen indkaldes kl. 13.05 til punkt 42 Susanne Strunk indkaldes kl. 13.20 til punkt 43 Pkt. Tekst

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 16-04-2007 Mødested: Stedet, Lindedal 17C, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:10 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. september 2009 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:35 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-11-2007 Mødested: Mødelokale Øst Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 20-11-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: 219 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:35 Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: 219 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:35 Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: 219 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:35 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 17-08-2009 Mødested: Jobcenter, Østergade 48, 3. sal Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Irene Høgh, Rita Juhl Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 03-11-2008 Mødested: Mødet starter på Jobværkstedet Gram, Industrivej 1, Gram. Efter besøget fortsætter mødet på Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 10-09-2008 Mødested: Kløvervænget 26, kantinen Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Henny Jacobsen, Poul Larsen, Brian Rasmussen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mandag den 28-08-2006 Mødested: Flyvestation Skrydstrup Lilholtvej 2, Skrydstrup, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:20 Afbud: Margrethe

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 16-02-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:10 Afbud: Irene Høgh Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 14:00 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Økonomiopfølgning ultimo maj 2008 63 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 18-08-2008 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:55 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

REFERAT A r b e j d s m a r k e d s u d v a l g e t

REFERAT A r b e j d s m a r k e d s u d v a l g e t REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 02-03-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:20 Afbud: Morten Finnemann, Allan Emiliussen Fraværende:

Læs mere

REFERAT A r b e j d s m a r k e d s u d v a l g e t

REFERAT A r b e j d s m a r k e d s u d v a l g e t REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 02-02-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:20 Afbud: Fraværende: Tonny Thomsen mødte kl. 16.05

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mandag den 11-12-2006 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, Fuglsangloungen Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Keld Pedersen,

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Anna Grethe Smith deltog fra pkt.

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 14-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Gunnar Nielsen ankom kl. 16.06 efter behandlingen af pkt. 26

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 24. OKTOBER 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 24. oktober 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen.

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen. R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 28. august 2014 Mødetid 9.00 12.00 Mødested Nygade 56 Skjern lokale 2 Fraværende Afbud fra Linda Nielsen i stedet

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2012

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2012 Norddjurs Kommune Den 27. november 2012 KS Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2012 Onsdag den 25. januar 2012, kl. 14.00-16.30 Mødet afholdes på Dong Energy, Grenaa havn Besøg hos Dong Energy med orientering

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 14 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 5. maj 2008 15:00 Colosseum, Parallelvej 27, 1. sal ved kantinen Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 12. juni 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 12. juni 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 12. juni 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 120. Budgetopfølgning pr. 30. april 2008 3 121. Ny organisering i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 24-06-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Princess May Gildhoff og Sahat

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus

Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 24.01.2008 kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Jesper Rasmussen og Lone Kiilerich Indholdsfortegnelse: 29. Bordet

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 18.12.2012 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Måltal i Beskæftigelsesplan 2013... 4 3 Orientering om 6-by-barometret november 2012...

Læs mere

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Mødet afsluttet kl. 14.45 Lars Jensen deltager i behandling af punkterne 4-8 Pkt. Tekst Side 1 Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd R e f e r a t Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 24. april 2006 Mødested: Lok. 219 - Rådhuset Starttidspunkt: Kl. 16.00 Sluttidspunkt: Kl. 17.35 Udsendelsesdato: 26. april 2006 Bemærkninger: deltog

Læs mere

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Sted: SCS Salen, Gl. Estrup Landbrugsmuseum Randersvej 4 8963 Auning Dato: Torsdag den 20. august 2015 Start kl.: 12:30 Slut kl.: 13:45 Medlemmer: Fraværende: John Saaby

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 15-06-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 23-03-2009 Mødested: Haderslev Handelsskole, mødelokale 61 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Uwe Jessen, Holger Mikkelsen,

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Mandag den

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Mandag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Mandag den 24-08-2009 Mødested: Mødelok. Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 19-11-2007 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Irene Høgh Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-09-2008 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:40 Afbud: Fraværende: Alle var mødt. Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 04-09-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013 Norddjurs Kommune Den 16. januar 2013 KS Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013 Onsdag den 23. januar 2013, AOF`s sprogskole, Korsgade 22, 1., Grenaa Dialogmøde med integrationsrådet kl. 14.00 15.00

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl.

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-06-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Gunnar Nielsen Fraværende:

Læs mere

Referat. Arbejdsmarkedsudvalget (AU) Udvalgsmøde AU Tirsdag den 03. februar 2015 Kl. 13:00 Lokale F305 Buen 1. sal, Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Arbejdsmarkedsudvalget (AU) Udvalgsmøde AU Tirsdag den 03. februar 2015 Kl. 13:00 Lokale F305 Buen 1. sal, Ebeltoft. Medlemmer. 1 of 14 Referat Arbejdsmarkedsudvalget (AU) Udvalgsmøde AU Tirsdag den 03. februar 2015 Kl. 13:00 Lokale F305 Buen 1. sal, Ebeltoft Medlemmer Gunnar Sørensen (V) Anette Quist Busk (løsgænger) Laila Sortland

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Arbejdsmarkedsudvalget 07-09-2009 Dato 7. september 2009 Tid 15:00 Sted NB. Fraværende Parallelvej 27, 1. sal, mødelokalet ved kantinen Afbud: Jens Ole Jensen Ingen Stedfortræder Medlemmer Jørn

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 24-09-2008 Mødested: Thomas Eriksens kontor, Vojens Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme. Beslutningsreferat. af møde den 4. april 2011 kl i Udvalgsværelset

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme. Beslutningsreferat. af møde den 4. april 2011 kl i Udvalgsværelset Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat af møde den kl. 16.00 i Udvalgsværelset Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN 136 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 137 ORIENTERING FRA FORMANDEN...

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 12:30.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 12:30. Mødedato: REFERAT. Mødetidspunkt: 12:30. Sted: Kompetencecenter Rebild Østre Allè 6 9530 Støvring. Møde slut: 14:30 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Økonomivurdering ultimo juli 2009 - et

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 29-09-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksen- og Sundhedsservice, Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A.

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A. HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT for Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl. 18.30 i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... 1 Meddelelser... 1 Pkt.nr. 2... 1 Status

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 16-03-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Ingen Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 13-12-2010 Mødested: solsikkevej 2 Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Carsten Henningsen Fraværende:

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 25-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Jan Christensen Bemærkninger: Mødet afsluttet

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-12-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Alle mødt. Bemærkninger: Bent K. Andersen deltog til og med pkt.

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. april 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:25 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 7. JUNI 2007 KL. 15.30 PÅ ADMINISTRATIONSBYGNINGEN PÅ VESTRE BOULEVARD 7

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 7. JUNI 2007 KL. 15.30 PÅ ADMINISTRATIONSBYGNINGEN PÅ VESTRE BOULEVARD 7 Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 7. JUNI 2007 KL. 15.30 PÅ ADMINISTRATIONSBYGNINGEN PÅ VESTRE BOULEVARD 7 Indholdsfortegnelse 54 Budgetopfølgning pr. 30.04.2007 55 Basisbudget

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 29-06-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:05 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013

Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013 Norddjurs Kommune Den 12. juni 2013 KS Arbejdsmarkedsudvalget arbejdsplan for 2013 Onsdag den 23. januar 2013, kl. 14.00-17.00 AOF`s sprogskole, Korsgade 22, 1., Grenaa Dialogmøde med integrationsrådet

Læs mere

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 30. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 30. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den kl. 13.00, lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro ÅBEN DEL: 1. Vision samt overordnede værdier og mål for beskæftigelsesindsatsen 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 11-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget for Teknik og Miljø, 11-04-2007

Læs mere

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 9. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 9. maj 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den kl. 13.00, lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro ÅBEN DEL 1. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2007, Arbejdsmarkedsudvalget 2. Vision samt overordnede

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 ONSDAG DEN 22. AUGUST 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 22. august 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Arbejdsmarkedsudvalget 07-12-2009 Dato 7. december 2009 Tid 16:00 Sted Parallelvej 27, 1. sal, mødelokalet ved kantinen NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Jørn Larsen (A) - Formand Jens

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd R e f e r a t Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 8. juni 2006 Mødested: Haderslev Kommunes arbejdsmarkedsskole, Ole Rømersvej 23-25 Starttidspunkt: Kl. 16.00 Sluttidspunkt: Kl. 18.15 Fraværende: Brian

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Decisionsskrivelse vedrørende beretning om revision af de sociale regnskaber for 2011 på områder med statsrefusion for Halsnæs Kommune

Decisionsskrivelse vedrørende beretning om revision af de sociale regnskaber for 2011 på områder med statsrefusion for Halsnæs Kommune Halsnæs Kommune Byrådet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Holmens Kanal 20 Postboks 2150 1016 København K Tlf. 35 28 81 00 E-mail ams@ams.dk www.ams.dk CVR 55568510 EAN 5798000392014 Decisionsskrivelse

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Arbejdsmarkedsudvalget 11-01-2010 Dato 11. januar 2010 Tid 15:00 Sted NB. Fraværende Parallelvej 27, 1. sal, mødelokalet ved kantinen Ingen Stedfortræder Medlemmer Jens Ole Jensen Søren Visti Jensen

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 107. Udmøntning af budgetaftale 2008 for Vesthimmerlands Daghøjskole 3 108. Udmøntning af budgetaftale

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 15:00 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Samlet økonomivurdering ultimo september 2008 120 2. Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014 Mødedato: 27. august 2014 Mødelokale: Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Byrådssalen, Tønder Rådhus 15:00 15:45 Tilstede: Susanne Linnet, Connie Andersen, Jens Egon Jørgensen, Jens Ellekjær,

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen, Støvring Møde slut: 16.00 Fraværende: Axel Rene Aubertin, Anna-Birthe Lang Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Temadrøftelse

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 28. oktober 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kommunalbestyrelsens mødesal Henrik Zimino, Allan S. Andersen,

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 09.08.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatgsområder, -projekter og - aktiviteter

Læs mere

1 Revision af de sociale områder med statsrefusion

1 Revision af de sociale områder med statsrefusion 1 Revision af de sociale områder med statsrefusion 1.1 Generelt De efterfølgende afsnit vil indeholde en beskrivelse af formål, omfang samt revisionens udførelse, som er dækkende for samtlige reviderede

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 8.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Referat fra ordinært møde Ordinært møde Torsdag 28.08.2008 kl. 15:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Budget 2008: Budgetrevision 3 på Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere