MODULINER. Såkombination Solo såmaskine. Såteknik i topklasse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MODULINER. Såkombination Solo såmaskine. Såteknik i topklasse"

Transkript

1 MODULINER Såkombination Solo såmaskine Såteknik i topklasse

2 MODULINER MODULINER konceptet modulopbygning og høj kapacitet Købet af en ny såmaskine er en nøgleinvestering for ethvert landbrug. Derfor er det vigtigt at den opfylder følgende kriterier: Høj kapacitet i form af stor såkasse, let påfyldning og nem vending på forageren. Fleksibel anvendelse (arbejde i pløjet jord eller reduceret jordbehandling). Seedflex såskær sikrer høj kvalitet i udsåningen og dermed en ensartet plantebestand og efterfølgende effektiv plantebeskyttelse. Alsidighed med modulopbygning, så maskinen kan anvendes både til traditionel udsåning og som enkornssåmaskine. MODULINER såkombinationer: Kapacitet i såarbejdet. KUHN tilbyder løsninger til såning under hensyn til følgende krav: Reducering af omkostninger Godt landmandsskab

3 SEEDLINER Brugervenlighedlivskvalitet Partnerskabrådgivning Effektiv service

4 MODULINER HR Såkombination Stor kapacitet og alsidighed KUHNs mangeårige erfaring inden for såteknik har ført til udviklingen af MODULINER såkombinationen, der er kendetegnet ved følgende: Høj ydelse. Arbejde i pløjet jord eller ved reduceret jordbehandling. En maskine designet til traktorer med høj ydelse. Stor alsidighed: Til udsåning af korn eller som enkornssåmaskine. Ideel til traktorer med høj ydelse Rotorharven HR 6004 DR er udstyret med en kraftig gearkasse til 257 kw (350 hk). 3 Vælg den rigtige pakkervalse MAXITANDPAKKER valse: Ø 535 mm EKSKLUSIVT! For optimal pakning i sårillen: PACKLINER valse: Ø 592 mm En effektiv vægtfordeling på valse og såenhed sørger for at reducere køresporene for en ensartet jordstruktur.

5 Såkasse med stort volumen Såkassen har en kapacitet på liter og kan udbygges til liter. Dermed er der grundlag for en høj effektivitet med mange hektar. Den ekstra brede såkasse (2,80 m) er egnet til alle typer af påfyldning. Fyldesnegl; som ekstraudstyr kan leveres en fyldesnegl i rustfrit stål. Dermed kan Moduliner såmaskinen fyldes med sædekorn på blot 6-8 minutter. Bevaring af jordstrukturen for en ensartet planteudvikling Med Moduliner systemet for vægtoverførsel sikres en uovertruffen kvalitet i placering af frøet. Med dette eksklusive system overføres såtankens vægt til rotorharvens pakkervalse og skærarrangementet. Resultat: Reduceret jordpakning i køresporene. Jorden pakkes ens over hele arbejdsbredden, således at frøene har de bedste betingelser for en ensartet spiring og vækst. Som ekstraudstyr kan leveres sporløsnere i form af bølgede discs. De arbejder aktivt med jordløsning og gennemskæring og er særligt velegnede til svær jord, reduceret jordbearbejdning og ved mange planterester. For at lette rotorharvens arbejde og sænke kraftbehovet, kan der udføres en ensartet pakning, hvor noget af vægten overføres til fronthjulene (ekstraudstyr).

6 MODULINER SOLO Såkombination MODULINER ML 2800 S Til hurtig udsåning med stor præcision og høj kapacitet Til såning i bearbejdet jord tilbydes KUHN MODULINER solo-såmaskinen. Den sikrer en meget høj hektarydelse i kombination med en meget høj såkvalitet. Maskinen leveres i arbejdsbredder på 6, 8 og 9 m med et kraftbehov på min. 103 kw (140 hk). 5 Fantastisk tilpasning til ujævnt terræn: Skærarrangementet bæres i midten at et 3-punktsophæng, og yderst i hver side kan der monteres et hjul, der sikrer et optimalt arbejde selv i ujævnt terræn. Stor arbejdsbredde kompakt ved vejtransport Opnå en stor hektarydelse uden at gå på kompromis med betjeningskomforten. Med en transportbredde på blot 3,00 m (3,50 m for 9 m modellen) er det let at køre fra mark til mark.

7 OLO Modulopbygning i særklasse 6 MODULINER + MAXIMA 2 : Såning og udbringning af gødning i én arbejdsgang Spar brændstof og gødning Med en kombination af udsåning og gødskning på samme tid spares en arbejdsgang og dermed brændstof og tid. Derudover sikrer den præcise anbringelse af gødningen ved såsæden en mere effektiv udnyttelse og dermed en besparelse på mængden af gødning. Optimal tilførsel af mineralstoffer til kimplanterne sikrer: - En ensartet udvikling af planterne, der gør den efterfølgende plantebeskyttelse mere effektiv. - En hurtigere spiring af såsæden. - Hurtigere tildækning af jorden, så ukrudtsplanterne får dårligere vækstbetingelser. Startgødning = signifikante merudbytter i både kerne- og silomajs Kilde: Les Culturales Frankrig (2011)

8 MODULINER Højteknologi for præcis udsåning selv ved høj fremkørselshastighed KUHN tilbyder SEEDFLEX teknologien 7 Som et resultat af mange års erfaring med udvikling af parallelogram-ophængte såskær til reduceret jordbearbejdning og direkte såning, kan KUHN nu tilbyde dette nye såskær med to stærkt forskudte skiver, der trænger effektivt ned selv under vanskelige forhold. SEEDFLEX garanterer: - Uovertruffen præcision. - Skiver der trænger ned i al slags jord. - Usædvanlig stor kapacitet ved både pløjet jord og ved reduceret jordbearbejdning. Med SEEDFLEX kan såsæden levere sit fulde vækstpotentiale! 55 krav for præcis såning Præcis og hurtig udsåning under alle arbejdsbetingelser - En skærafstand på 35 cm letter arbejdet, hvis der er mange planterester og under vanskelige arbejdsbetingelser. - Det høje skærtryk sørger for at såskærene er meget stabile under arbejdet. - Dybde- og trykhjul sikrer ensartet sådybde selv under varierende jord- og hastighedsforhold. Ligeledes trykkes frøene ned og sårillen pakkes til, for en perfekt og homogen fremspiring. - Skiverne har en lille angrebsvinkel, så kun lidt jord flyttes og sårillen let kan lukkes, selv ved høj fremkørselshastighed. Korrekt sådybde Korrekt håndtering af planterester Kontakt mellem jord og frø Korrekt frø og rækkeafstand Udvikling af rodnet Meget lav vedligeholdelse trods intensiv udnyttelse - Via den forskudte montering af skiverne åbnes sårillen meget effektivt, selv efter mange hektar. - Drejeled og parallelogram er i rustfrit stål og helt vedligeholdelsesfrie. SEEDLINER - Via den centrale indstilling af sådybden kan såmaskinen omstilles enkelt og hurtigt til den ønskede type såsæd.

9 Sikker dosering med VENTA-systemet VENTA-systemet er kendt for den enkle håndtering og store præcision. - Central indstilling af udsåningsmængden via cellehjul: Præcis, ensartet og proportional udsåning. - Pneumatisk transport af frøene for en ensartet fordeling i fordelerhovedet. MULTISEED et yderst fleksibelt doseringssystem Med blot en enkelt indstilling kan der skiftes til en anden type såsæd eller gødning: Ingen ombytning af moduler er påkrævet. - Udsåningsmængde fra 1 kg/ha til over 400 kg/ha. - Let frakobling af omrøreren uden brug af værktøj. Så raps, bønner eller ærter uden at skifte cellehjul! 8 Cellehjulsdosering: Præcis udsåningsmængde og fordeling Doseringssystemet er stødfast, vibrationsfrit og påvirkes ikke af kørsel på skråninger. Den langsomme omdrejning af cellehjulene sikrer, at den ønskede udsåningsmængde holdes meget præcist. Besparelse af brændstof med VARIO blæsertræk Der kan arbejdes med 750 til o/min alt efter forholdene. Blæseren har en høj luftgennemstrømning, hvilket er vigtigt for en sikker og optimal fordeling af såsæden. Blæseren trækkes af maskinens uafhængige hydrauliksystem. På Moduliner Solo kobles en pumpe direkte på traktorens PTO-udtag. På Moduliner HR er der monteret en pumpe på rotorharvens gennemgående PTO-udtag. - Vario blæsertrækket har integreret kølingssystem, er meget fleksibelt og belaster ikke traktorens hydraulik.

10 MODULINER Enkel styring af udsåningen - enhåndsbetjening 9 Enkel styring af udsåningen - enhåndsbetjening Færre styrebokse i traktorens kabine - takket være ISOBUS! Med KUHNs ISOBUS CCI 100 terminal eller traktorens ISOBUS terminal kan alle ISOBUS-kompatible maskiner styres uden ekstra styrebokse. CCI 100 terminalen: Et pragteksemplar på praktisk anvendelse - Farveskærm - Touch screen - 21 cm diagonal skærm CCI 100 terminalen - når komforten er vigtig!

11 KUHN elektronik, der letter arbejdet KLS 128 Sårækkeovervågning KLS 128 styreboksen i traktorkabinen er forbundet med sensorer på såslangerne og informerer straks føreren, hvis doseringen i en række er mindsket eller stoppet. Dermed sikres det, at såningen udføres korrekt uanset forholdene! 10 Enkelhed i udsåningen for et stressfrit arbejde Med ISOBUS er der altid fuld kontrol over: - Præcis dosering. - Overvågning af indstillinger for udsåningen. - Symmetrisk eller asymmetrisk plejesporsmarkering. - Halvsideaflukke. - Foragerautomatik ved vending, for mindre stress under arbejdet.

12 SPECIFIKATIONER MODULINER HR 6004 ML MODULINER SOLO ML 2800 Rotorharve Integreret - Rotorharvetænder Standard med DURAKUHN HD tænder - Overbelastningskobling 2 stk. som standard - Primær PTO-aksel Walterscheid P600 med reduceret vedligeholdelse - Pakkervalser Maxi-tandpakker eller packliner - Såkassens kapacitet ca. (liter) liter (3.500 med overbygning) Arbejdsbredde (m) 6,00 6,00 8,00 9,00 Antalrækker/rækkeafstand 48 eller 40 / 12,5 eller / 12,5 64 / 12,5 72 / 12,5 Transportbredde (m) 3,09 3,00 3,00 3,50 Påfyldningshøjde ca. (m) 2,00 fra jorden Såkassens bredde (m) 2,80 Dæk på bærerammen ML /40-26,5 Standard: 600/ Ekstraudstyr: 800/ /40-26,5 Bremser* Hydrauliske eller pneumatiske Doseringsenhed 2 stk. hydraulisk styrede Hastighedsindikator Standard via radar Tilkobling Kat. 3 og 4 på liftarmene Trækbom med ring eller kugletræk ISO 80 Blæsertræk Uafhængigt hydraulisk VARIO-træk for omdrejningstal mellem 750 og o/min Såenheden SEEDFLEX dobbelte skiver, gennemgang 35 cm, parallelogramophængt med dybde- og trykhjul Indvendig afstryger påskiverne Standard med karbidbelægning Indstilling af sådybde Centralt Indstilling af skærtryk Centralt Sporløsnere 2 sporløsnere til såmaskinens hjul Sporløsnere til traktorens hjul Ekstraudstyr Efterharve Standard Sidemarkører med påkørselssikring Standard, der sammenfolder bagud Ekstraudstyr Rækkeafblænding for plejespor 2 x 2 afblændingselementer standard Advarselstavler og belysning Standard Vægt ca. (kg) Elektronisk udstyr ISOBUS med eller uden Styreboks QUANTRON CCI-terminal S Styreboks T75 Elektronisk mængderegulering, hastighedsmåling via radar. Såmængdejustering. Elektronisk styrede funktioner Fordosering og doseringsstop. Overvågning af beholderindhold, blæseromdrejninger og doseringsorgan. Arealtæller. Omskifterelement for plejespor, 2 x 2 rækker Krav til traktorens hydraulik Rotorharvetænder Udstanset og formet borstål - Stor diameter for høj slidstyrke (tykkelse 16 mm) - Stor, progressiv krumning for høj formbestandighed - Stærkt vredne: Velegnet til høje arbejdshastigheder - Tænder med høj elasticitet for høj brud- og stødsikkerhed - OPTIMIX tænder til reduceret jordbearbejdning Varenr. K / K Normale tænder Varenr. K / K HD tænder (DURAKUHN)(standard) Varenr. K / K OPTIMIX tænder 1 x dobbeltvirkende og en fri retur eller load-sensing tilkobling 1 x dobbeltvirkende til løft af såmaskinen 1 x dobbeltvirkende til sidemarkørerne 1 x dobbeltvirkende til indklap * Standardudstyret varierer i de enkelte lande (se gældende prisliste). Ekstraudstyr*: Beholderoverbygning - fysisk spormarkør - forreste pakkerhjul - 1 sæt ekstra sporløsnere - sporløsnere med bølgede discs - 1 ekstra omskifterventil - afskrabere på såskivernes dybde- og trykhjul - 1 sæt arbejdslygter - KLS 128 sårækkeovervågning - fyldesnegl. Originale sliddele, der gør en stor forskel Afskraberplader - Belagt med wolframkarbid for høj slidstyrke - Ikke vendbare Varenr til Maxitandpakkervalse FastFit-montering, der holder! Originale sliddele for optimal sikkerhed. Monteringsbøjle: Varenr Ringsplit: Varenr Nogle maskiner er meget tunge. Traktorens maksimale akselbelastning og løftekraft skal altid overholdes, det samme gælder den samlede tilladte maksimalvægt for traktor og maskine. Belastningen af forakslen skal altid være minimum 20 % af traktorens egenvægt. For landene i EU gælder, at vores maskiner opfylder de opstillede EU-maskinretningslinier; i andre lande vil vore maskiner blive udstyret med de påkrævede beskyttelsesanordninger i henhold til gældende retningslinier. Af hensyn til klar afbildning af maskinerne er beskyttelsesanordningerne i nogle tilfælde fjernet. Beskyttelsesanordningerne skal ellers altid være påmonterede og anbragt i korrekt position som angivet i brugervejledningens sikkerhedsforskrifter. Maskinerne leveres med det sikkerhedsudstyr, der er påkrævet i de respektive lande. Illustrationer, fotos, angivelse af tekniske data og vægt er omtrentlige og uforbindende. Forbehold for ændringer. Registrerede varemærker i et eller flere lande. FORHANDLER Importør: Af hensyn til miljøet anvender vi kun klorfrit papir / Printed in France DK Copyright KUHN R KUHN S.A. - F Saverne Cedex

MODULINER S Å T E K N I K I T O P K L A S S E

MODULINER S Å T E K N I K I T O P K L A S S E MODULINER SÅ TE KN IK I TOPKLASSE MODULINER MODULINER konceptet - alsidighed og høj kapacitet fra KUHN Købet af en ny såmaskine er en nøgleinvestering for ethvert landbrug. 2 Derfor er det vigtigt at den

Læs mere

TF 1500 / BTF / BTFR / CSC 6000 Fronttank, såenheder og såkombinationer

TF 1500 / BTF / BTFR / CSC 6000 Fronttank, såenheder og såkombinationer TF 1500 / BTF / BTFR / CSC 6000 Fronttank, såenheder og såkombinationer SÅ TE KN IK I TOPK L A S S E! TF 1500 / BTF / BTFR / CSC Uovertruffen kapacitet! Uanset om det drejer sig om selvstændige landmænd,

Læs mere

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Tandsåmaskiner MEGANT www.kuhn.com be strong, be KUHN MEGANT KRAFTFULDE TÆNDER FOR ET HURTIGT SÅARBEJDE UDNYT TIDEN BEDST MULIGT! Effektivitet er en vigtig faktor ved såningen i det moderne landbrug. Tiden

Læs mere

Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 MASKI N ER TIL PERFEKT S ÅN IN G! INTEGRA INTEGREREDE MEKANISKE SÅMASKINE INTEGRA integrerede mekaniske såmaskiner Den nye INTEGRA såmaskine er designet for maksimal produktivitet

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

MAXIMA 2. Pneumatiske enkornssåmaskiner. Såteknik i topklasse!

MAXIMA 2. Pneumatiske enkornssåmaskiner. Såteknik i topklasse! Pneumatiske enkornssåmaskiner Såteknik i topklasse! PNEUMATISKE ENKORNSSÅMASKINER Investeringen i en såmaskine er en vigtig beslutning for enhver landmand. KUHNs MAXIMA serie af enkornssåmaskiner giver

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 www.kuhn.com be strong, be KUHN INTEGRA 3003 4003 PRÆCIS SÅNING MED REDUCEREDE OMKOSTNINGER Robust konstruktion, kompakte dimensioner og

Læs mere

Väderstad Rapid Super XL

Väderstad Rapid Super XL Väderstad Rapid Super XL Universalsåmaskine Fleksibel og præcis - Markedets mest alsidige såsystem, med et ens fordelt skærtryk på over 100kg og en meget præcis dybdestyring af enkelte såskær, hvilket

Læs mere

COMBILINER VENTA EC 300 / C 102 SERIEN LC 1000 SERIEN / NC 1000 SERIEN

COMBILINER VENTA EC 300 / C 102 SERIEN LC 1000 SERIEN / NC 1000 SERIEN Integrerede pneumatiske såmaskiner COMBILINER VENTA EC 300 / C 102 SERIEN LC 1000 SERIEN / NC 1000 SERIEN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER VENTA EC 300 LC 102 SERIEN LC 1000 SERIEN NC 1000

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Rotorharver Serie 104 1004 i fast udførelse

Rotorharver Serie 104 1004 i fast udførelse 4 D 4 M 404 D 404 M 04 D 04 D 4004 D 4504 D TEKNISKE DATA Ekstraudstyr tilpasset individuelle behov Slæbeplanker Monteret foran: Til udjævning af store knolde efter pløjning. Monteret bagved: For en finere

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik Maestro Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik PHILIPP HORSCH: Adskillige års hårdt udviklingsarbejde ligger til grund for Maestro og dens innovative doserings- og separeringssystem. Tusindvis

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 Professionel jordhandling til gartnerier, frugtavl og landbrug ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola EL 43 53 62 82

Læs mere

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL SKÅRLÆGNING, NÅR DET ER BEDST! GMD LIFT-CONTROL SKIVEHØSTERE Indenfor landbruget i dag er en optimering af udbytte og rentabilitet et af de vigtigste parametre. En af

Læs mere

TERRASEM. Direkte såmaskiner 97+242.DA.0513

TERRASEM. Direkte såmaskiner 97+242.DA.0513 TERRASEM Direkte såmaskiner 97+242.DA.0513 Terrasem Opskriften på success Bugserede såmaskiner god produktivitet fra 3 9 meters arbejdsbredde. PÖTTINGER TERRASEM direkte såmaskine koncept med gode detaljer

Læs mere

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282 www.kuhn.com be strong, be KUHN EL 122 162 282 INTENSIV JORDBEARBEJDNING FOR BEDRE RESULTATER I VANSKELIGE JORDTYPER Rotorfræsere er designet til at skabe et fi nt såbed,

Læs mere

NYHED AEROSEM. Luftsåmaskiner. powered by innovation. Årets maskine 2014 97+234.DA.1013

NYHED AEROSEM. Luftsåmaskiner. powered by innovation. Årets maskine 2014 97+234.DA.1013 NYHED AEROSEM Luftsåmaskiner powered by innovation Årets maskine 2014 97+234.DA.1013 For korn og majssåning AEROSEM Den nye generation af luftsåmaskiner for korn og majs (enkeltkornssåning) Det unikke

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

Mekanisk integreret såkombination

Mekanisk integreret såkombination Mekanisk såmaskine mc-drill PRO Mekanisk integreret såkombination 2 Fleksibilitet og præcision sikrer den bedste såning Kverneland Accord, specialisten inden for såteknik i Kverneland Group, præsenterer

Læs mere

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber Focus TD Fremtidens bearbejdning i striber Michael HORSCH: Emner som dyrkningssikkerhed og omkostningsbesparelser får stadig større betydning. Talrige institutter har i årevis gennemført udførlige test

Læs mere

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års D9 - AD3 Såteknik fra den førende på markedet Du skal ikke bekymre dig om høsten, men om den rigtige tilberedning af dine marker. (Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) az opfylder alle krav! Rationel, kvalitet

Læs mere

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti Cirrus Activ 1 Den rigtige såteknik til enhver situation Grunlaget for et stabilt og højt udbytte allerede med udsåningen. Maskiner, der er tilpasset optimalt til hvert anvendelsesområde, er den vigtigste

Læs mere

Produktivitet og omkostnings besparende ved alle såmetoder

Produktivitet og omkostnings besparende ved alle såmetoder Produktivitet og omkostnings besparende ved alle såmetoder Bedste såegenskaber for alle forhold I stub I bearbejdet mark I græs COMBI DS Præcis sådybderegulering med side dybdehjul Effektiv afskæring af

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Prisliste på frøsåmaskiner og universalspredere

Prisliste på frøsåmaskiner og universalspredere Dato 1. Oktober 01 Prisliste på frøsåmaskiner og universalspredere Indholdsfortegnelse. Specifikationer, egenskaber og fordele ved Techneat Side Priser på Techneat...... 3 Specifikationer, egenskaber og

Læs mere

MULTI JET / COMBI JET

MULTI JET / COMBI JET MULTI JET / COMBI JET Multi Jet/Combi Jet.. er bugserede højkapacitets såmaskiner med knastvalseudmadning og lufttransport af såsæd og gødning til såskærene. Multi Jet/Combi Jet findes i arbejdsbredder

Læs mere

Pronto. Universel såteknik til alle betingelser

Pronto. Universel såteknik til alle betingelser Pronto Universel såteknik til alle betingelser PHILIPP HORSCH: Bag et præcisionsværktøj som TurboDisc skæret ligger mere end 1.500 ingeniørtimer og 10.000 testtimer. Kun på den måde kan vi garantere, at

Læs mere

Vi arbejder alle for at sikre dig den størst mulige succes

Vi arbejder alle for at sikre dig den størst mulige succes 05-12-289 Tramline 12pDanois 6/01/06 11:21 Page 2 Vi arbejder alle for at sikre dig den størst mulige succes Sulky er i dag den førende franske producent af såmaskiner og gødningsspredere. Som producent

Læs mere

OPTIMER Serie 103, 103R og 1003

OPTIMER Serie 103, 103R og 1003 Diskharve med uafhængige diske + OPTIMER Serie 103, 103R og 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R OG 1003 OPTIMAL BLANDEEFFEKT VED HØJ ARBEJDSHASTIGHED Nutidens miljøkrav og ønsket

Læs mere

Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER. be strong, be KUHN

Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER.  be strong, be KUHN Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 PERFORMER 4000-5000 TOP KAPACITET ÉN OVERKØRSEL ONE-PASS Du har kun et kort tidsrum til rådighed med optimale vejrbetingelser,

Læs mere

Innovativ og robust tandsåteknik

Innovativ og robust tandsåteknik Innovativ og robust tandsåteknik HORSCH Sprinter. Klargøring af såbed, såning og gødskning i én arbejdsgang. HORSCH. Arbejder side om side med landmanden Specialisering, større bedrifter, fællesskaber:

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien Frontmonterede skivehøstere GMD 102 F serien GMD 1020 F serien www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola GMD 102 F 1020 F COMPACT LØSNINGER TIL DEN BEDSTE FODERKVALITET HVORDAN FÅR DU

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

Bugserede såmaskiner. Accord MSC+

Bugserede såmaskiner. Accord MSC+ Bugserede såmaskiner Accord MSC+ Salgsargumenter ACCORD MSC+ Besøg Kverneland.dk MSC & MSC PLUS er uden sammenligning markedets mest intelligente såmaskine (GPS ISOBUS) Optimal udjævning - og pakningseffekt

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

ESPRO 3000 ESPRO 6000 R

ESPRO 3000 ESPRO 6000 R Bugserede universalsåmaskiner ESPRO 3000 ESPRO 6000 R www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 ESPRO 3000 6000 R STØRRE KAPACITET MINDRE TRÆKKRAFTBEHOV. Med ESPRO universalsåmaskinen starter KUHN et nyt kapitel

Læs mere

Aeromat. Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER

Aeromat. Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER Aeromat Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER Præcision er nøgleordet Becker Aeromat er blevet udviklet på baggrund af 35 års erfaring med enkeltkornsåmaskiner. En præcis frøafstand, ens sådybde og

Læs mere

De 4 stærke fordele ved de nye LS 2.30/UNIDISC såskær med skiver

De 4 stærke fordele ved de nye LS 2.30/UNIDISC såskær med skiver Sulky Unidisc Danois 16/02/07 15:00 Page 2 Kommentarer fra franske brugere af UNIDISC François FIHUE og Alain FRETEL, Osmoy-St-Valéry (Seine-Maritime) Ved reduceret jordbearbejdning kan vi opnå en såhastighed

Læs mere

FC 250 - FC 302 - FC 352

FC 250 - FC 302 - FC 352 Bugserede skårlæggere FC 250 - FC 302 - FC 352 www.kuhn.com be strong, be KUHN Det oplagte valg: En KUHN skårlægger! Som en af de førende producenter af skivehøstere og skårlæggere lægger KUHN vægt på

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead Rotavatorer Rotavatorer R500, R600 og R700 Moving agriculture ahead Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger.

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere...

Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere... Effektivt landbrug Også uden bekæmpelsesmidler Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere... Gothia Redskap System Cameleon System Cameleon er udviklet til at give

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

Optima TFmaxi. Majssåmaskine med stor kapacitet & præcision

Optima TFmaxi. Majssåmaskine med stor kapacitet & præcision Optima TFmaxi Majssåmaskine med stor kapacitet & præcision Optima TFmaxi Maksimal ydelse! Stor kapacitet med en arbejdsbredde på 12 m Kverneland Accord sætter standarden for effektivitet! Præcis udsåning

Læs mere

Tiger. Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning

Tiger. Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning Tiger Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning Tiger AS Det kloge alternativ til ploven Tiger LT Kompakt med lille kraftbehov Tiger MT Den bedste arbejdskvalitet hvor der er mange planterester,

Læs mere

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Vejle 26 februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Demomaskine kørt ca 150 ha Udstyret med Packlinervalse, deflektor i højre side (venstre er std), efterharve mellem discs og valse, hydrauliske bremser

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800 Rotavatorer R500, R600, R700 og R800 Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger. Enkel montage af fronthjul, sporløsnere

Læs mere

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Identifikation... 3 Sikkerhed... 4 Generelle sikkerhedsanvisninger... 4 Tilkobling og frakobling... 4 Trepunktsophæng... 4 Anvendelse...

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Unicorn. Enkornssåmaskine til roer

Unicorn. Enkornssåmaskine til roer Unicorn Enkornssåmaskine til roer Enkornssåmaskine til roer UNICORN UNICORN Præcisionssåmaskine med indvendig fyldning til henholdsvis normalsåning, såning i planterester og direkte såning med mekanisk

Læs mere

En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum!

En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum! En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum! Lyt til Deres regnorm! Med reduceret jordbearbejdning forøges bestanden af regnorme på Deres mark gentagne gange. Rotorgrubber-såkombinationen gør det muligt

Læs mere

Maskiner - KnowHow - Innovation - Inspiration -

Maskiner - KnowHow - Innovation - Inspiration - Kverneland har hermed fornøjelsen at invitere dig til en dag med masser af: Maskiner - KnowHow - Innovation - Inspiration - Igen i år slår vi dørene op til Lundsgaard Gods og viser vores komplette produktprogram

Læs mere

Såteknik. Bugserede såmaskiner Liftophængte såmaskiner Rækkesåmaskiner. a-drill frøsåapparat

Såteknik. Bugserede såmaskiner Liftophængte såmaskiner Rækkesåmaskiner. a-drill frøsåapparat Såteknik Bugserede såmaskiner Liftophængte såmaskiner Rækkesåmaskiner a-drill frøsåapparat Bugserede såmaskiner Accord U-drill Accord DG FlexCart Salgsargumenter ACCORD DG Besøg Kverneland.dk 9 og 12m

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

Kombineret disk- og tandharve PERFORMER. be strong, be KUHN

Kombineret disk- og tandharve PERFORMER.   be strong, be KUHN Kombineret disk- og tandharve PERFORMER www.kuhn.com be strong, be KUHN PERFORMER 3000-4000 - 5000-6000 - 7000 TOPKAPACITET MED ÉN OVERKØRSEL "ONE PASS" Der er kun et kort tidsrum til rådighed med optimale

Læs mere

05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1

05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 2 CULTILINE 2 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 3 Alt i udstyr til den perfekte såning : SULKY er

Læs mere

FC LIFT-CONTROL serien

FC LIFT-CONTROL serien Liftophængte skårlæggere FC LIFT-CONTROL serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 243 GII 243 R GII 283 GII 283 R GII 313 MÅLET ER KLART FODER I TOPKVALITET! LIFT-CONTROL Alle professionelle landmænd

Læs mere

Frøsåmaskiner Unikke maskiner til etablering af frøgræs, sletgræs, efterafgrøder og spredning af små granulater.

Frøsåmaskiner Unikke maskiner til etablering af frøgræs, sletgræs, efterafgrøder og spredning af små granulater. Oversigt over Frøsåmaskiner Unikke maskiner til etablering af frøgræs, sletgræs, efterafgrøder og spredning af små granulater. www.mi.dk Vælg den rigtige frøsåmaskine Pga. den travle høst periode i juli

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Serie HRB 102/103 Serie HR 104/1004

Serie HRB 102/103 Serie HR 104/1004 Rotorharver Serie HRB 102/103 Serie HR 104/1004 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 HRB 102 D 103 D 103 DR HR 104 D 104 M 1004 D 1004 DR DEN BEDSTE BEHANDLING JORDEN KAN FÅ! NØGLEN TIL DET OPTIMALE SÅBED

Læs mere

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius den nye generation af liftophængte jordbearbejdningsredskaber! Cenius-grubberen til reduceret jordbearbejdning...

Læs mere

Til den professionelle glatførebekæmpelse

Til den professionelle glatførebekæmpelse Til den professionelle glatførebekæmpelse RAUCH spredere til spredning af sand, salt og grus Vort krav er præcision RAUCH sprederne opfylder alle de krav, der stilles til moderne professionel glatførebekæmpelse:

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

ESPRO 3000 ESPRO 4000 R / 6000 R / 8000 R ESPRO 4000 RC / 6000 RC

ESPRO 3000 ESPRO 4000 R / 6000 R / 8000 R ESPRO 4000 RC / 6000 RC Bugserede universalsåmaskiner 3000 4000 R / 6000 R / 8000 R 4000 RC / 6000 RC www.kuhn.com be strong, be 1 2 3000 4000 R 6000 R 8000 R 4000 RC 6000 RC STØRRE KAPACITET MINDRE TRÆKKRAFTBEHOV Med universalsåmaskinerne

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 100 % HYDRAULISK TRUKKET RIVE GA GA 13131 og 15131 rotorriverne er ikke blot synonym med en stor arbejdskapacitet,

Læs mere

DANSK SÅNINGSSYSTEMER SÅMASKINER PRODUKTSORTIMENT

DANSK SÅNINGSSYSTEMER SÅMASKINER PRODUKTSORTIMENT SÅNINGSSYSTEMER SÅMASKINER PRODUKTSORTIMENT DANSK Såmaskiner Great Plains har et stort udvalg af innovativt såningsudstyr, bl.a. disksåmaskiner, luftsåmaskiner og kompakte såmaskiner. Vores produkter er

Læs mere

Maskiner KnowHow Innova on Inspira on

Maskiner KnowHow Innova on Inspira on Kverneland har hermed fornøjelsen at invitere dig l en dag med masser af: Maskiner KnowHow Innova on Inspira on Igen i år slår vi dørene op l Lundsgaard Gods og viser vores komple e produktprogram med

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

EFFEKTIV PLANTEAVL UDEN BRUG AF KEMIKALIER

EFFEKTIV PLANTEAVL UDEN BRUG AF KEMIKALIER EFFEKTIV PLANTEAVL UDEN BRUG AF KEMIKALIER GOTHIA REDSKAP AB 2 SYSTEM MODULOPBYGGET 3 Systemet tilpasses dine behov System Cameleon er konstrueret til at kunne give flere og mere flexible muligheder for

Læs mere

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282 / 402 R

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282 / 402 R Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282 / 402 R www.kuhn.com EL 122 162 282 402 R INTENSIV JORDBEARBEJDNING FOR BEDRE RESULTATER I VANSKELIGE JORDTYPER Rotorfræsere er designet til at skabe et fi nt såbed, selv

Læs mere

Det optimale valg til præcisionsåning

Det optimale valg til præcisionsåning Pneumatisk enkornssåmaskine Optima Accord Det optimale valg til præcisionsåning Præcise løsninger til majs, roer, bønner, solsikker og meget mere. 2 Uanset hvilke betingelser du arbejder under, og hvilke

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve Kompakt tallerkenharve Med REBELL classic tallerkenharve tilbyde Köckerling en kompakt tallerkenharve til den øverlig jordbearbejdning. Denne tallerkenharve har en yderst kompakt opbygning med intrigeret

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde på 15 cm

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL Frontmonterede skårlæggere FC 280 F FC 313 F / DF / RF www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 280 F - 313 F / 313 DF / 313 RF UFORLIGNELIG TILPASNING TIL TERRÆNET MAKSIMALT UDBYTTE AF MASKINERNE Høst af

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere