Praktiske oplysninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske oplysninger."

Transkript

1 Praktiske oplysninger. Lunderskov Boldklub vil gerne byde alle deltagere velkommen til Lunderskov Frøs Cup Det er i år 35. gang vi afvikler stævnet. Der deltager til stævnet 80 hold og det betyder, at der skal afvikles mange kampe i løbet af fredag, lørdag og søndag. Det betyder også at der bliver pres på banerne og på faciliteterne generelt. Skulle der derfor opstå nogle problemer i løbet af weekenden håber vi på jeres forståelse og vil gerne understrege at, i altid er velkomne til at rette henvendelse på stævnekontoret, skolekontoret eller til et af medlemmerne af styregruppen, som alle bærer sorte Hummel bluser med LB-Cup logoet. Så spørg endelig, hvis I er i tvivl om noget, vi vil gøre alt hvad vi kan, for at give jer en perfekt weekend og en god start på efterårssæsonen! På de næste sider har vi samlet alle vores praktiske oplysninger, så det er vigtigt at disse læses godt, igennem inden ankomsten til Lunderskov. Internet: Praktiske oplysninger, kampprogram og resultater kan ses på Skolen: Adressen på Kongsbjergskolen er: Reinholdts Bakke 49, 6640 Lunderskov (lige ved siden af fodboldbanerne) Ankomst: Ved ankomst skal én af holdets ledere henvende sig ved skolens hovedindgang. Her skal der ske følgende: Anvisning af indkvarteringsrum. Uddeling af spisearmbånd. Uddeling af T-shirts. Det præcise antal spillere og ledere, som skal indkvarteres, oplyses (af hensyn til brandmyndighederne). OBS: Indkvarteringslokalerne er klar fra fredag kl. 16:00, de klubber der ankommer tidligere, kan få deres bagage opbevaret i skolens gymnastiksal, indtil kl. 16:00, hvor indkvartering kan ske. Det gælder for Alle hold at de skal henvende sig ved hovedindgangen på skolen, ved ankomst.

2 Afrejse: Senest søndag kl skal indkvarteringsrummene på skolen være forladt, rummet skal være fejet, og alt bagage skal være fjernet. Samtidig skal holdets leder tjekke holdet ud på skolekontoret, som henviser til et sted, hvor bagagen kan opbevares indtil afrejse. Skolekontor/stævnekontor: Skolekontor: Oprettes i et rum ved siden af hovedindgangen, hvor vi har ledere samtlige døgnets timer. Det er også her, I skal henvende jer, hvis I har problemer/spørgsmål med hensyn til bespisning og overnatning. Stævnekontoret: Findes i klubhuset. Bod: På skoletorvet er der en bod, hvor man kan købe kioskvarer - dog i begrænset omfang. Omklædning/bad: Omklædning skal foregå i klasseværelset. Baderum forefindes i gymnastiksalens omklædningsrum og i klubhuset. Vask af spillertøj: Holdene har mulighed for at få vasket deres spillertøj natten mellem lørdag og søndag. Tøjet indleveres på skolekontoret lørdag umiddelbart efter sidste kamp og kan så afhentes søndag morgen inden første kamp. Prisen for vask er 100,- for et 8-mands sæt og 150,- for et 11- mands sæt. Tavlen ved skolekontoret: Tavlen er en decideret oplysningstavle, så husk endelig jævnligt at se på tavlen. Ud over, at tavlen bruges til resultatformidling, er der en masse informationer på tavlen. Spisetider: Fredag: kl Lørdag: kl , kl og kl Søndag: kl og kl Det henstilles, at 1 leder er sammen med spillerne ved spisningen (af hensyn til oprydning m.v.). Spisningen foregår i Lunderskov Hallen, som ligger 200 meter fra banerne. Der kan købes ekstra spisearmbånd på skolekontoret, hvis dette bliver nødvendigt Erindringsgaver: Der er flotte erindringstrøjer til samtlige spillere, samt trænere/ledere. Fotografering: Vi ønsker alle hold fotograferet. Det foregår ved siden af opvisningsbanen, lørdag mellem kl. 09:00 17:00. Diplomer kan herefter afhentes i tombolaen søndag kl. 11:00-14:00. Resultattavle: Resultattavler finder I for enden af klubhuset og ved skolekontoret. Ved finale- og semifinalekampe er det resultattavlen ved klubhuset, der er ajour. På resultattavlerne hænger der også en række andre oplysninger, så husk jævnligt at se på tavlen. Vores hjemmeside opdateres også løbende med resultaterne. Forældrecamping: Der er camping omkring skolen og omkring hallen. Hvis man camperer ved hallen, kan badefaciliteterne i hallen benyttes, hvis man camperer omkring skolen, kan

3 badefaciliteterne i gymnastiksalen benyttes. Det er vigtigt at I holder jer på de pladser, som er markeret med jeres klubnavn. Kontakt Henrik Nielsen på tlf , hvis I har spørgsmål vedrørende camping. Husk at rydde op efter jer inden I forlader pladsen søndag. Skader: Vi håber at undgå skader, men med så mange kampe er det svært helt at undgå. Kolding beredskab har ansvaret, og de slår lejr for enden af opvisningsbanen. Alle henvendelser vedr. uheld skal ske dertil. Ved mere alvorlige uheld, hvor der skal tilkaldes ambulance, er det Kolding beredskab, der tilkalder og kun dem. Det er aftalt med sygehuset, at de kun får 1 henvendelse. ORDENSREGLEMENT Ingen spisning eller indtagelse af drikke i indkvarteringsrummene. Ingen, heller ikke personer over 18 år, må medbringe eller indtage øl/spiritus på indkvarteringsstederne. Der kan ikke købes øl på skolen. Der skal være absolut ro kl Klubbens ansvarlige leder skal etablere tilstrækkeligt tilsyn. Mindst 1 leder skal overnatte sammen med spillerne. Fodboldstøvler er forbudt på alle indkvarteringssteder og i klubhuset Lokalerne skal afleveres i ryddet og rengjort stand. Ødelæggelse af inventar/materiel/bygninger medfører erstatningspligt. Inden afrejse skal skolekontoret godkende indkvarteringsrummet. Sker dette ikke, kan det enkelte hold blive gjort ansvarlig for evt. ødelagt inventar og materialer i rummet. Underholdning: Lørdag aften er der sodavandsdiskotek i teltet ved klubhuset - fra kl. 20:00 23:00. Diskoteket lukker kl Kl er absolut sidste frist for at være tilbage på det anviste overnatningssted. På dette tidspunkt skal man være inde i indkvarteringsrummene. Leder komsammen: Lunderskov Boldklub er lørdag aften fra kl til vært for et arrangement for trænere og ledere. Det bliver holdt i klubhuset. LB serverer en let anretning, og der vil være fri øl, vin og vand. Tilmelding skal ske på skolekontoret. Program og regler for Lunderskov Frøs Cup Program: Programmet vil blive lagt ud på så snart det er klar. Programmet på hjemmesiden er hele tiden opdateret. Husk at tjekke om du har den seneste version, inden afrejse til Lunderskov Spilletid: 8-mands: 2x15 minutter. 11-mands: 2x20 minutter. Der er ingen pause, men holdene bytter banehalvdel (tiden kører).

4 Kampene: I skal være klar mindst 10 min. før kampen starter. Førstnævnte hold stiller op på banehalvdelen nærmest skolen. Bane 2 ligger langs skolen. Her stiller førstnævnte hold op på banehalvdelen nærmest vejen. Ved trøjelighed skifter førstnævnte hold. Førstnævnte hold starter. Spillere: Ved 11 mands hold må der kun benyttes 16 spillere pr. kamp. Ved 8 mands hold må der benyttes 12 spillere pr. kamp. Hvis man har flere spillere med, skal der laves en dispensation. Dispensationen skal gives af stævneledelsen, inden den første kamp spilles. Reglerne for DBU Jylland er gældende, og det betyder, at der pr. kamp kan benyttes max. to spillere, som er født i oktober kvartal i året før den pågældende aldersgruppe. En spiller må kun spille på et hold. I både 11-mands og 8-mands skal man bemærke, at der må sættes en ekstra spiller på banen hvis man kommer bagud med 3 mål og for hver 3 mål ekstra et hold kommer bagud må der indsættes yderligere en spiller, som tilsvarende tages ud ved reducering. Det er af praktiske årsager ikke muligt at ændre en 11-mands kamp til 9-mands. Udskiftning: Der er fri udskiftning. Der må dog kun udskiftes ved spilstop og med dommerens tilladelse. Aldersdispensation: I ganske specielle tilfælde kan dispenseres for enkelte spillere. Skriftlig ansøgning skal fremsendes senest den 31. juli, og spilleren må ikke benyttes, før skriftligt tilsagn er givet. Den omtalte specielle situation kan typisk være, hvor man i den normale turnering har fået skriftlig dispensation af lokalunionen. Hvis det er begrundelsen for ansøgningen, skal dokumentation for den lokale dispensation vedlægges. Pointlighed: Ved pointlighed afgøres placeringen således: - Indbyrdes kamp(e) - Målforskel i indbyrdes kamp(e), - Målforskel i alle puljekampe, - Flest scorede mål. - Derefter straffespark eller lodtrækning(afgøres af stævneledelsen) Sejr giver 3 point og uafgjort 1 point. Finalekampe: Ved uafgjort i ordinær tid i finale og semifinalekampene afgøres kampen ved straffespark efter gældende regler. Altså ingen forlænget spilletid. Vi har lavet en speciel plads til straffesparkskonkurrencerne(se kortet på opslagstavlerne). På den måde kan vi holde spilletiderne - også når vi kommer til de afsluttende kampe. Udvisning: Vi spiller med tidsbegrænset udvisning på 5 min. Ved gentagelse i samme kamp, udvises spilleren i hele den resterende spilletid og får karantæne i den efterfølgende kamp. I grove tilfælde (rødt kort) udvises spilleren for resten af kampen og minimum den næste kamp. Turneringsledelsen afgør om der skal være yderligere sanktioner. Protester: Protester skal afleveres skriftligt på stævnekontoret og afgøres af turneringsledelsen.

5 Præmier: Der er pokaler til de 2 finalehold i hver række, samt personlig præmie til alle spillerne på finaleholdene. Fighter-støvle til finalens bedste fighter og fair-play pokal til en udvalgt spiller i alle finaler. Erindringsgave (T-shirt) til alle spillere + de betalende trænere/ledere. Tider: Husk at være klar i god tid. Hold som ikke indkvarteres, skal melde sin ankomst på stævnekontoret, når man ankommer. Her udleveres også armbånd og t-shirts. Tidsplanen er meget stram, så møder man for sent op til kampen risikerer holdet at tabe kampen 0-3. Vi håber at denne information har været fyldestgørende, hvis I stadig har spørgsmål er I meget velkomne til at ringe eller skrive til nedenstående. Herefter glæder vi os til at se jer til Lunderskov Frøs Cup! Med sportslig hilsen Lunderskov Cup Claus Hansen Tlf claushansen75@live.dk

6 Oversigtskort: Bane 9 Bane 3 Bane 8 Multi bane Bane 6 Bane 7 Samarit telt. Bane 4 Bane 5 Skolen 50 meter Bane 2 Bane 1 Straffespark Foto Boder Cafeteria Stævnekontor Resultattavle Hallen 200 meter Omklædning Omklædning Minibane REINHOLDTS BAKKE

Praktiske oplysninger.

Praktiske oplysninger. Praktiske oplysninger. Lunderskov Boldklub vil gerne byde alle deltagere velkommen til Lunderskov Frøs Cup 2018. Det er i år 37. gang vi afvikler stævnet. Der deltager til stævnet 75 hold og det betyder,

Læs mere

Praktiske oplysninger.

Praktiske oplysninger. Praktiske oplysninger. Lunderskov Boldklub vil gerne byde alle deltagere velkommen til Lunderskov Frøs Cup 2017. Det er i år 36. gang vi afvikler stævnet. Der deltager til stævnet 95 hold og det betyder,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 21. 23. september 2018 for drenge U10-U13 Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spillere, trænere/ledere, forældre og øvrige supportere hjertelig velkommen

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt.

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt. VEJEN TROLDE CUP 2018 Vejen Idrætscenter Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end 1.000.000 årligt. Der afholdes mange store internationale og nationale

Læs mere

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup. Program

DanBolig Niels Hald Cup. Program Program Kære fodboldleder Så er der trukket lod til årets superstævne på Frederiksberg - nemlig danbolig Niels Hald Cup 2012 på FA Park, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg i dagene 8.-9. september 2012.

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION. Fjord Cup

PRAKTISK INFORMATION. Fjord Cup PRAKTISK INFORMATION Fjord Cup www.dgi.dk Jægerspris IK, Frederikssund Forende Boldklubber, Slangerup OIF og DGI byder velkommen til Fjord Cup. Stævnet afvikles omkring Slangerup Idræts- og Kulturcenter,

Læs mere

Velkommen til Hedeboturneringen 2014

Velkommen til Hedeboturneringen 2014 26.-28. september 2014 Velkommen til Hedeboturneringen 2014 Velkommen til årets udgave af Hedeboturneringen. I år er det med stolthed at vi kan præsenterer den 41. udgave af vores populære turneringen.

Læs mere

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl.

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl. Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold -0 1 2 kl. 18. august 2012 Møgeltønder Stadion DGI Sønderjylland - Jysk-Fynsk udvalg Kampprogram Jysk-Fynsk mesterskaber DGI Sønderjylland - Jysk-fynsk udvalg

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369 INVITATION 2014 Kære fodboldleder Det er Frederiksberg Alliancen 2000 en glæde endnu engang at invitere til elite stævne på Frederiksberg, under navnet: Danbolig Niels Hald Cup 2014 I år har vi den glæde

Læs mere

Velkommen til Hellebjerg

Velkommen til Hellebjerg Velkommen til Hellebjerg Kæredeltager, TillykkemedjereskvalifikationtildetteårsFodboldDMforEfterskoler,somiårafholdes påhellebjergidrætsefterskole. Viharplejetogklargjortvoresfodboldbaner,sådeliggerklartilatgivejernye

Læs mere

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5 Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2017

Velkommen til Vinding CUP 2017 Velkommen til året Vinding Cup 2017. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2016. Ser frem til en dag med flot vejr og masser gode fodboldkampe. Alle kampe dømmes af vores

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Middelfart G & BK s Årgang 2003 træningsstævne er et fodboldstævne for drenge i alderen 11-12 år. Vi lægger op til en hyggelig weekend med børnefodbold på

Læs mere

Pulje klassificeringer

Pulje klassificeringer Pulje klassificeringer HUSK! Alle vindere af rækkerne, får overrakt pokaler ved præmieoverrækkelse ca. kl.16.15 Drenge U10 Drenge A: Pulje...405 & 406 B: Pulje...407 C: Pulje...408 D: Pulje...409 E: Pulje...410

Læs mere

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Ny Skjern -regel afprøves til Skjern Bank Jule Cup 2013. VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Skjern Håndbold - U10 stævne 28.-29. december i Tarm Idrætscenter VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Hermed skal der lyde

Læs mere

Velkommen til Hedeboturneringen 2015

Velkommen til Hedeboturneringen 2015 25.-27. september 2015 Velkommen til Hedeboturneringen 2015 Velkommen til årets udgave af Hedeboturneringen. I år er det med stolthed at vi kan præsenterer den 42. udgave af vores populære turneringen.

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Praktiske oplysninger OK-Cup marts 2015 i Gråsten

Praktiske oplysninger OK-Cup marts 2015 i Gråsten Praktiske oplysninger OK-Cup 28. 29. marts 2015 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Indkvartering / overnatning Praktiske oplysninger FREDAG: Kontaktperson: Lotte 20 68 52 26 eller Karin

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011 Verninge Skole Evt. supp. lederovernatning HOG Hinnerup Karlslunde IF Vorup fb Karlslunde IF 14. 16. oktober 2011 Velkommen til Apollo Cup for U-10 drenge i Verninge, som arrangeres i samarbejde mellem

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2015

Velkommen til Vodskov Cup 2015 Velkommen til Vodskov Cup 2015 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 27.-28. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2015, der i år afvikles for 13. gang på Vodskov

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 20.00. BANE FORDELING RESULTATER OG STILLINGER KAN SES PÅ www.cupoffice.dk/20170811_superbrugscup PROGRAM OG INFORMATIONER VEDR. SUPERBRUGS CUP 2017.

Læs mere

Øens Hold Cup INFORMATIONSFOLDER

Øens Hold Cup INFORMATIONSFOLDER Øens Hold Cup INFORMATIONSFOLDER Næsby Boldklub 12. 14. okt. 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Velkomst 3 2. Kontaktoplysninger 4 3. Program 5 4. Adresser og transport 6 5. Oversigtskort over Næsby Boldklub

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup

DanBolig Niels Hald Cup Praktiske informationer 2016 Kære fodboldleder Så har vi alle hold på plads i de tre årgange 2006 (U11), 2005 (U12) og 2004 (U13). Det bliver et fantastisk stævne igen i år. Mange af de store klubber har

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012

Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012 Øens Hold Cup i FC Broby den 30. marts til 1. april 2012 Arrangør: Velkommen til FC Broby FC BROBY blev i 2006 dannet af 3 fodboldklubber; Vester Hæsinge, Brobyværk og Nr. Broby. Alle tre har en historie,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014 Stævneprogram Lørdag den 16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema 1000

Læs mere

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014 har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september Holdinddeling: Damer A: 3. Division og Kvalifikationsrække, Fyns- og Jyllandsserie Herrer A: 3. Division og Kvalifikationsrække,

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

HARTE CUP i samarbejde med

HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2012 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 18. august Søndag d. 19. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

Praktiske oplysninger OK-Cup 12. 13. april 2014 i Gråsten

Praktiske oplysninger OK-Cup 12. 13. april 2014 i Gråsten Praktiske oplysninger OK-Cup 12. 13. april 2014 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning Indkvartering sker på fra Johs. Koch s vej i OK campingvogn

Læs mere

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen.

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen. RØDSPÆTTE CUP 2012 Vi byder hermed velkommen til Rødspætte Cup '2012 i Frederikshavn. Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage

Læs mere

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup BNS CUP 2017 Velkommen til BNS CUP 2017 - i samarbejde med Broager Sparekasse Dato: Lørdag d. 19. august 2017 Sted: Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup Tak for jeres tilmelding til BNS

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 I har tilmeldt/kvalificeret

Læs mere

Velkommen til. Fætter BR Cup Lørdag d. 26.oktober PokalCup for U9, U10, U11 og U12 Medaljestævne for U6, U7 og U8

Velkommen til. Fætter BR Cup Lørdag d. 26.oktober PokalCup for U9, U10, U11 og U12 Medaljestævne for U6, U7 og U8 Velkommen til Fætter BR Cup 2019 Lørdag d. 26.oktober 2019 PokalCup for U9, U10, U11 og U12 Medaljestævne for U6, U7 og U8 Forhåndsbestilling af sandwich: Bestil lækre friske hjemmelavede sandwich, som

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 OPDATERET 06.05.2018 KUN ÆNDRING I U7 PULJEOVERSIGT Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er

Læs mere

Stævneprogram søndag d. 24. juni 2018

Stævneprogram søndag d. 24. juni 2018 Stævneprogram søndag d. 24. juni 2018 2018 Sponsoreret af: Suncharter.dk Regelvej 3 9293 Kongerslev Tlf. 70 22 20 40 naturligleg.dk Information Betaling: Holdgebyret på 300 kr. (3-mands hold) og 400 kr.

Læs mere

Bjert Cup. Program Program

Bjert Cup. Program Program Program 201 7 Program Velkommen Bjert IF s fodboldafdeling byder velkommen til et hyggeligt, udendørs fodboldstævne, hvor vægten ligger på Fair Play på børnenes præmisser. Sideløbende med stævnet kan nævnes

Læs mere

HARTE MINI CUP i samarbejde med

HARTE MINI CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE MINI CUP 2016 i samarbejde med AFHOLDES I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL HOLDET MELDE SIG VED STÆVNEBORDET - ER TILGÆNGELIGT

Læs mere

FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016

FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016 TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 31. GANG FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016 HARIBO CUP 2016 - Jeg var der også - HARIBO CUP 2016 NYHED I HARIBO CUP 2016 GRATIS HARIBO CUP

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 Der har i næsten 25 år

Læs mere

FB Rotary Cup Lørdag og søndag den august. Information og regler

FB Rotary Cup Lørdag og søndag den august. Information og regler FB Rotary Cup 2014 Lørdag og søndag den 23.-24. august Information og regler U6 til U15 Drenge U8 til U12 Piger Følg med live undervejs på: http://bit.ly/fbrotarycup2014 FB Rotary Cup 2014 Side 1 af 11

Læs mere

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub 18024 12.2009 Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Bank Cup Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming Arrangør: Bramming Boldklub Bramming Boldklub og Danske Bank byder

Læs mere

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9 KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9 Kastrup Boldklubs jubilæumsstævne er planlagt for at sikre et breddestævne for alle drenge i årgangene U7 U12 i 3 forskellige

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018 Der har i næsten 25 år

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2017 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 19. august Søndag d. 20. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

Drenge, 7 mands: U 10, U 11, U12 Drenge, 11 mands: U 13, U 14 og U 15 Piger, 5 mands: U 10 Piger, 7 mands: U 11, U 12, U 13 Piger, 11 mands: U 14 og

Drenge, 7 mands: U 10, U 11, U12 Drenge, 11 mands: U 13, U 14 og U 15 Piger, 5 mands: U 10 Piger, 7 mands: U 11, U 12, U 13 Piger, 11 mands: U 14 og 2012 29.-30. juni og 1. juli 2012 Drenge, 7 mands: U 10, U 11, U12 Drenge, 11 mands: U 13, U 14 og U 15 Piger, 5 mands: U 10 Piger, 7 mands: U 11, U 12, U 13 Piger, 11 mands: U 14 og U 15 Indhold Indhold

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup

DanBolig Niels Hald Cup Kære træner/fodboldleder Tusinde tak for jeres tilmelding og det er Frederiksberg Alliancen 2000 en glæde endnu engang at kunne være vært for så spændende et elite stævne på Frederiksberg, under navnet:

Læs mere

Velkommen til SUB Sønderborg MINI VM 2018 Dato: Lørdag den 09 og 10. juni 2018 i Sundsmarkscentret Sted: Borgmester Andersens Vej 100 i Sønderborg

Velkommen til SUB Sønderborg MINI VM 2018 Dato: Lørdag den 09 og 10. juni 2018 i Sundsmarkscentret Sted: Borgmester Andersens Vej 100 i Sønderborg Velkommen til SUB Sønderborg MINI VM 2018 Dato: Lørdag den 09 og 10. juni 2018 i Sundsmarkscentret Sted: Borgmester Andersens Vej 100 i Sønderborg Tak for Jeres tilslutning til MINI VM 2018. Vi håber på

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

B67 Sommerstævne Lørdag d. 11. august 2018

B67 Sommerstævne Lørdag d. 11. august 2018 Velkommen til B67 Sommerstævne Lørdag d. 11. august 2018 Sæsonopstartsstævne Medaljer til alle spillere i U8-U13 Præmie til vinderholdet i U10-U13 Til B67 Sommerstævne er alle medhjælpere og dommere frivillige,

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2016

Velkommen til Vinding CUP 2016 Velkommen til året Vinding Cup 2016. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2016. Ser frem til en dag med flot vejr og masser af gode fodbold kampe. Alle kampe dømmes af vores

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

26.-27. og 28. juni 2015

26.-27. og 28. juni 2015 2015 26.-27. og 28. juni 2015 Drenge, 5 mands: U 10 Drenge, 8 mands: U 11, U 12 og U 13 Drenge, 11 mands: U 14 og U 15 Piger, 5 mands: U 10 Piger, 8 mands: U 11, U 12, U 13 og U 14 Piger, 11 mands: U 15

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi.

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2017 Program Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer

Læs mere

Marienlyst Drenge Cup 2012

Marienlyst Drenge Cup 2012 Stævneprogram Søndag den 19. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til dette års Marienlyst

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Stævneprogram Lørdag og søndag den 15-16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Først en stille bøn til

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015 TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015 Indbydelse og stævneinformation Der kan tilmeldes enten i A eller B række i U10 + U12 og U14.

Læs mere

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen.

RØDSPÆTTE CUP Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage sammen. RØDSPÆTTE CUP 2011 Vi byder hermed velkommen til Rødspætte Cup '2011 i Frederikshavn. Vi håber, at programmet er lavet til alles tilfredshed, således at vi kan få nogle sportslige og underholdende dage

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.3. VB 1968 Micro Cup. Den april 2014

KAMPPROGRAM Rev.3. VB 1968 Micro Cup. Den april 2014 KAMPPROGRAM Rev.3 VB 1968 Micro Cup Den 26.27. april 2014 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Mødetid og betaling...3 Præmier...3 Spilleregler...3 Dommere...3 Rækken U7 Lørdag...4 Rækken U9 Lørdag...5

Læs mere

Velkommen. Cup Ankomst Alle hold skal melde sig ved stævnebordet senest 20 minutter før holdets første kamp.

Velkommen. Cup Ankomst Alle hold skal melde sig ved stævnebordet senest 20 minutter før holdets første kamp. Program Velkommen Vi er glade for, at byens og omegnens klubber igen i år har bakket op om stævnet. Tak til alle vores sponsorer, som har gjort det muligt at afholde stævnet. Ankomst Alle hold skal melde

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST Kære håndboldvenner, VELKOMMEN TIL HANNIBAL CUP IKAST Stævnet afholdes d. 21.-23. september. Dette er 46. gang, at vi kan afholde

Læs mere

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 2. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi sætter stor pris på

Læs mere

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup BNS CUP 2016 Velkommen til BNS CUP 2016 - i samarbejde med Broager Sparekasse Dato: Lørdag d. 20 august 2016 Sted: Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup Tak for jeres tilmelding til BNS

Læs mere

PROGRAM. Sportigan Egtved Cup Januar Øster Starup Vester Nebel Hallen Starupvej 45, Aagård 6040 Egtved

PROGRAM. Sportigan Egtved Cup Januar Øster Starup Vester Nebel Hallen Starupvej 45, Aagård 6040 Egtved PROGRAM Sportigan Egtved Cup 13. 14. Januar 2018. Øster Starup Vester Nebel Hallen Starupvej 45, Aagård 6040 Egtved VELKOMMEN TIL SPORTIGAN EGTVED INDESTÆVNE 2018 ØSVN IF er stolte af sammen med vores

Læs mere

AL-Indoor Cup 2016 Himmelev Hallen 6/2 2016

AL-Indoor Cup 2016 Himmelev Hallen 6/2 2016 AL-Indoor Cup 2016 Himmelev Hallen 6/2 2016 KAMPPROGRAM Velkommen Himmelev-Veddelev Boldklub, HVB E-sport og AL-Bank byder velkommen til AL Indoor Cup lørdag d. 6. februar 2016 i Himmelev Hallen. Vi har

Læs mere

Fun4Kids Pokal Cup 2015

Fun4Kids Pokal Cup 2015 KFUM s Boldklub Roskilde præsenterer: Fun4Kids Pokal Cup 2015 Lørdag den 5. september 2015 KAMPPROGRAM KFUM s Boldklub Roskilde og Fun4Kids brænder for at give børn gode og sjove oplevelser, så derfor

Læs mere

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011.

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Ajax København byder for 12. år i træk håndboldspillere, ledere, dommere, officials, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere velkommen til Ajax børnestævne

Læs mere

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup

BNS CUP Velkommen til BNS CUP i samarbejde med Broager Sparekasse. Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup BNS CUP 2016 Velkommen til BNS CUP 2016 - i samarbejde med Broager Sparekasse Dato: Lørdag d. 20 august 2016 Sted: Banerne ved Nydamskolen, Skolevej 21, Vester Sottrup Tak for jeres tilmelding til BNS

Læs mere

KAMPPROGRAM 2015. Stævne-ledelse: Verner Sørensen tlf. 31713413 Mette Stern tlf. 30335795 Maria Zurek M-M tlf. 28148241

KAMPPROGRAM 2015. Stævne-ledelse: Verner Sørensen tlf. 31713413 Mette Stern tlf. 30335795 Maria Zurek M-M tlf. 28148241 KAMPPROGRAM 215 Fredag den 14. august til søndag den 16. august Adresse: Stensballe Idræts Klub Stensballe Hallen Bygaden 57, 87 Horsens Tlf.: 7565 8191 Stævne-ledelse: Verner Sørensen tlf. 31713413 Mette

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

- 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger

- 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger Landsmesterskaber i indefodbold for: - 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger Den 20.-22. februar 2009 i Jyllinge Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i DGI

Læs mere