Kirkemusikhøjskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkemusikhøjskole 2011-2012"

Transkript

1 Kirkemusikhøjskole

2 . Kirkemusikhøjskole Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne Atter bydes der velkommen til en sæson i kirkemusikhøjskolen ved Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten kirker. Igen i år kan der tilbydes en række spændende koncerter, alle med indhold og form som tilgodeser både musik og fortælling. Koncertrækken vil byde på professor Ulrik Spang-Hanssen som vil spille og fortælle om Danmarks allerstørste og mest betydningsfulde komponist, Dietrich Buxtehude. Den eminente cembalist Lars Colding Wolf vil præsentere cembaloet som instrument og naturligvis også spille en masse musik. Lars Rosenlund Nørremark vil dels præsentere et orgelprogram med udgangspunkt i den engelske koncertorganisttradition og spille en nytårskoncert fordelt i to kirker på én aften. Organist Torben Krebs fra Odense er en fantastisk improvisator, og vil improvisere over temaer fra publikum denne koncert vil også foregå i to kirker. Til sidst vil den unge fremadstormende pianist Frederik Malmqvist besøge Storring Sognegård og give en soloklaverkoncert. Som nævnt og som noget nyt, vil nogle af koncerter fordele sig mellem to kirker. Jeg håber, at transporten mellem kirkerne kan løses blandt publikum. Generelt vil jeg opfordre publikum, som har brug for transport til koncerterne, om at kontakte deres lokale præst. Der vil desuden blive serveret kaffe til alle koncerterne. Når alt dette er sagt, er der vist kun at ønske alle velkommen til denne sæsons kirkemusikhøjskole. Der er naturligvis gratis adgang til alle koncerterne! På vegne af organister og præster ved Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne Lars Rosenlund Nørremark, organist ved Galten Kirke

3 11. september 2011, kl , Storring Kirke Cembaloet instrument og musik Lars Colding Wolf, cembalo Årets koncertrække skydes igang med en af landets bedste cembalister, Lars Colding Wolf. Cembaloet gik af mode i begyndelsen af 1800tallet med klaverets indtog og er først blevet genopdaget i 1930erne. Dets spillestil og æstetik skulle genopdages og instrumenter skulle rekonstrueres. Dette spændende arbejde med at genskabe et af musikhistoriens vigtigste instrumenter, som var fast inventar i alle musikerhjem fra senmiddelalderen og frem til 1800, har Lars Colding Wolf været en del af og er selv en levende og aktiv formidler af instrumentet. Vi skal høre om instrumentet og selvfølgelig høre Lars Colding Wolf spille på det. Lars Colding Wolf er uddannet som organist og har sideløbende studeret som cembalist i solistklasse. Han underviser i orgel og cembalo på konservatorierne i Århus, Esbjerg og Odense. Han er grundlægger af mange forskellige ensembler herunder Ensemble Zimmermann. Lars Colding Wolf er til daglig organist i Sct. Catharinæ i Hjørring.

4 . 16. oktober 2011, kl.16.00, Galten Kirke Den engelske koncertorganisttradition Lars Rosenlund Nørremark, orgel Oktoberkoncerten i årets koncertrække er med Galten Kirkes egen organist, Lars Rosenlund Nørremark. Lars Rosenlund Nørremark har i en årrække fordybet sig i den engelske koncertorganisttradition, som blandt andet har resulteret i en CD, foredrag og en lang række koncerter. Denne tradition, som på sit højdepunkt nåede en publikumssucces som vore tids rock og pop-koncerter har, lever stadig i bedste velgående, og er mange steder i England og USA en fast del af en regions musikmiljø. I centrum af Lars Rosenlund Nørremarks arbejde står den engelsk-amerikanske organist og komponist Edwin Henry Lemare. Koncerten vil naturligt som omdrejningspunkt have Edwin Henry Lemare, men vi skal også omkring traditionens mange andre sider og stilarter. Lars Rosenlund Nørremark er uddannet med solistklasse fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han nu underviser. Desuden underviser han på Vestervig Kirkemusikskole og arbejder på fl ere forskningsprojekter i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium.

5 13. november kl , Galten Kirke Dietrich Buxtehude - Danmarkshistoriens største komponist Professor Ulrik Spang-Hanssen, orgel Nu går den ikke længere! Vi skal én gang for alle have afgjort hvem Danmarkshistoriens største komponist er, og det er ikke svært at svare på, men svaret kan være overraskende! Det er naturligvis Dietrich Buxtehude. Men nej, han er ikke på den berømte og relativt nyoprettede kanonliste over Partiturmusik. Ikke desto mindre var og er Dietrich Buxtehude Danmarks største og mest indflydelsesrige komponist overhovedet. Desværre for hans eftermæle blev han født for måske lidt for længe siden i 1637 og nærmer sig med hastige skridt de 400 år. Udover dette kan man indvende at hans tilhørsforhold til Danmark er tvetydigt, idet han voksede op i Helsingør og tilmed var ansat som organist der i en kort periode. Hans hovedvirke var dog i Marienkirche i Lübeck, hvor han tiltrak sig hele Europas opmærksomhed. Ulrik Spang-Hanssen har indgående beskæftiget sig med Dietrich Buxtehude i mange år, og som en af de ganske få i verden har han indspillet hans samtlige værker. Ulrik Spang- Hanssen er professor i orgelspil ved Det Jyske Musikkonservatorium og har en yderst aktiv karriere både nu og bag sig, en karriere som indtil videre har resulteret i over 40 CDer og aktiviteter overalt i verden.

6 . 8. januar 2012, kl , Skovby Kirke og Galten Kirke Nytårskoncert med et tvist Lars Rosenlund Nørremark, orgel En god koncertrække skal da have en nytårskoncert, og i denne koncertrække bliver det endda til to koncerter på én aften! Traditionen med nytårskoncerter er lang, hvor den nok mest velkendte er den tilbagevendende koncert fra Wien 1. januar. Fest og farver er gen nemgående, men også markeringen af Helligtrekongersdag d. 6. januar og Epifanifest el ler Kristi åbenbarelsesfest, der falder samme dag. Siden oldkirken er den blevet fejret i de kristne kirker til minde om Jesu dåb i Jordan. Især i den katolske kirke har det været inspiration til megen kirkemusik. Der er derfor lagt op til to koncerter med fest, lys og Helligtrekongersdrama som en fejring af nytåret. Dette er den første koncert, som vil foregå i to kirker. Vi starter i Skovby kirke kl med første del af koncerten, som varer ca minutter. Herefter tager vi til Galten kirke og fortsætter koncerten, som også vil vare min. - nu med et glas champagne til. Som nævnt i velkomsten øverst håber jeg, at man internt kan hjælpes ad med transport mellem kirkerne. Ellers kan man kontakte sin lokale præst om kørsel.

7 5. februar, kl , Stjær og Sjelle kirker Improvisation som kunstart Torben Krebs, orgel Indtil 1920erne improviserede alle musikere uanset instrument og stil. Grunden til at man overhovedet opfandt nodeskriften var, at man ville sikre sig, at ikke al musik var improviseret. Langt op i 1800tallet viste man disrespekt overfor komponisten, hvis man ikke spillede med noderne foran sig, idet man jo så ikke kunne vide om musikeren improviserede. I denne tradition lægger orgelimprovisationen sig, og som et af de ganske få instrumenter har man på orgel bevaret denne oldgamle tradition. I gudstjenestesammenhænge har improvisationskunsten altid været en levende tradition, men som et naturligt Spin-Off er koncertimprovisationer også blevet holdt i hævd. Til aftenens koncert vil Torben Krebs improvisere på melodier fra publikum. Mød derfor endelig op med en melodi eller to. Så vil Torben Krebs give dem en kærlig behandling. Torben Krebs er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium hos Ulrik Spang-Hanssen med solistklasse i Han tilhører landets absolutte elite indenfor improvisationskunsten, og det er jo netop som sådan, han vil spille for os. Koncerten vil ligesom nytårskoncerten fordele sig på to kirker. Vi starter i Stjær kirke kl , hvor Torben vil improvisere for os i minutter, hvorefter vi tager til Sjelle kirke, hvor løjerne fortsætter også i min.

8 Klaver med det hele Frederik Malmqvist, klaver Har man sagt klaver har man sagt stor musik og endnu større personligheder. Vi skal stifte bekendtskab med store skikkelser som bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, musikhistoriens mest berømte vidunderbarn og Robert Schumann, hvis klaverkompositioner har en sådan vægt, at alle pianister siden ham har spillet hans musik. Vi skal høre musik af Isaac Albéniz, endnu et vidunderbarn, hvor legenden lyder, at han som 13 årig stak af hjemme fra Spanien og selv rejste rundt i Sydamerika i flere år. Mozart skød klavervirtuosen som institution i gang og siden da har musikverdenen aldrig lignet sig selv. 1800tallets dyrkelse af geniet gav sig udslag i en lang række klaverløver (og nogle enkelte løvinder), hvoraf vi skal høre musik af nogle af dem. 11. marts 2012, Storring Sognegård Frederik Malmqvist er en af landets absolut mest talentfulde unge pianister. Han har allerede et CV og hædersbevisninger på længde med Langeland og koncertvirksomhed i indog udland. Han har modtaget et hav af legater, heriblandt Ungdommens Sonningpris, et legat fra Aennchen og Eigil Harbys fond, hvor han i den forbindelse var solist med Aarhus Symfoniorkester. Han er elev af professor John Damgaard og ikke mindst den legendariske Peter Feuchtwanger i London. Desuden modtog han undervisning af selveste Alicia de Larrocha kort tid før hun døde. Har man spørgsmål vedrørende de fælles kirkekoncerter, kan man rette henvendelse til kirkernes organister eller præster: Skovby: Anne-Marie Elbech og Line Nilsson Ravn Galten: Lars Rosenlund Nørremark , Betina Hjorth Præstegaard og Laura Gylden-Damgaard Skivholme-Sjelle-Skjørring: Thomas Frøkjær Storring-Stjær: Christian Spillemose og Carsten Marvig

KIRKEBLADET SEPTEMBER DECEMBER 2011 NR. 3 GALTEN SKOVBY SKIVHOLME SJELLE SKJØRRING

KIRKEBLADET SEPTEMBER DECEMBER 2011 NR. 3 GALTEN SKOVBY SKIVHOLME SJELLE SKJØRRING KIRKEBLADET SEPTEMBER DECEMBER 2011 NR. 3 GALTEN SKOVBY SKIVHOLME SJELLE SKJØRRING Sculptures by the sea af Line Nilsson Ravn Kunst fra hele verden, har netop som mange vil vide, gennem en måned, prydet

Læs mere

Menighedsblad Ansgars Sogn. Ansgars Kirke og Ansgargården. Sdr. Boulevard 1 5000 Odense C. Indhold. Adresser...side 2. Præsten har ordet...

Menighedsblad Ansgars Sogn. Ansgars Kirke og Ansgargården. Sdr. Boulevard 1 5000 Odense C. Indhold. Adresser...side 2. Præsten har ordet... ansgarnyt Indhold Maj juni juli aug 2015 Adresser...side 2 Præsten har ordet...side 3 Aktiviteter i kirken...side 4 Koncerter i kirken...side 5 Oversigtskalender...side 6 Nyt fra Menighedsrådet...side

Læs mere

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons.

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons. Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Aalborg koncerter forår 2015 1 Kære publikum Kære publikum I 2014 afholdt Det Jyske Musikkonservatorium over 500 koncerter. Og nu venter endnu et begivenhedsrigt

Læs mere

Til samtlige husstande i Dalum Sogn. Hugo Herman: Opstandelsen KIRKE OG SOGN. www.dalumkirke.dk

Til samtlige husstande i Dalum Sogn. Hugo Herman: Opstandelsen KIRKE OG SOGN. www.dalumkirke.dk Til samtlige husstande i Dalum Sogn. Hugo Herman: Opstandelsen KIRKE OG SOGN www.dalumkirke.dk 40. ÅRGANG NR. 2 SOMMER 2012 Dåbens sakramente I Dalum kirke kan vi næsten hver eneste søndag glæde os over

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Vor Frue Sogn. Svendborg December Januar Februar Marts 2011-2012. Jesu fødsel Fra altertavle i kirkesalen ved Cittadella i Assisi

Vor Frue Sogn. Svendborg December Januar Februar Marts 2011-2012. Jesu fødsel Fra altertavle i kirkesalen ved Cittadella i Assisi Vor Frue Sogn Svendborg December Januar Februar Marts 2011-2012 Jesu fødsel Fra altertavle i kirkesalen ved Cittadella i Assisi 1 Stille lyd Ja, det kunne jo godt være lyden af dalende sne, det er jo snart

Læs mere

Års møde 11. marts 2014.

Års møde 11. marts 2014. Års møde 11. marts 2014. Så sidder vi her igen. Velkommen til jer alle. At der allerede er gået et år, har jeg svært ved at tro på, men kalenderen fortæller mig jo noget andet og siger jo sandheden, at

Læs mere

Kirkebladet. Hirtshals og Emmersbæk. Har du en stor Gud eller en lille... Marts - April - Maj 2012 57. ÅRGANG. Adresser [2]

Kirkebladet. Hirtshals og Emmersbæk. Har du en stor Gud eller en lille... Marts - April - Maj 2012 57. ÅRGANG. Adresser [2] Kirkebladet Hirtshals og Emmersbæk Marts - April - Maj 2012 NR. 2 57. ÅRGANG Adresser [2] Har du en stor Gud eller en lille... [3] Det sker i Hirtshals sogn [4-7] Sogneudflugt [4] Projektkor [5] Kampen

Læs mere

PO-bladet N R. 9 S E P T E M B E R 2 0 1 0 9. Å R G A N G

PO-bladet N R. 9 S E P T E M B E R 2 0 1 0 9. Å R G A N G PO-bladet N R. 9 S E P T E M B E R 2 0 1 0 9. Å R G A N G P R Æ L U D I U M Husk at indsende dine lønønsker til FPO Hermed et OPROP til alle overenskomstansatte medlemmer. Den 15. i denne måned udløber

Læs mere

Velkommen til sæson 2014

Velkommen til sæson 2014 PROGRAM 2014 Velkommen til sæson 2014 Vores sommerfestival af god musik bliver også i år indledt af en kirkekoncert - denne gang i Helnæs Kirke. Det er lykkedes os at engagere to meget dygtige kunstnere,

Læs mere

DECEMBER 2014 WWW.TOEMMERUPKIRKE.DK

DECEMBER 2014 WWW.TOEMMERUPKIRKE.DK DECEMBER 2014 WWW.TOEMMERUPKIRKE.DK Side 2 KIRKENØGLEN: ADD: Sognepræst Dan Petersen, Tømmerupvej 48. Tlf. 59507091 Fri mandag. Graver Dorte Hansen Tlf. 59507735 bedst tirs-fredag. Fri mandag. Kirkesanger

Læs mere

09 Kirkebladet for kirkerne i og omkring Hadsten Juni - december 2015

09 Kirkebladet for kirkerne i og omkring Hadsten Juni - december 2015 www.hadstensogne.dk Kirken nr. 9 Juni 2015 09 Kirkebladet for kirkerne i og omkring Hadsten Juni - december 2015 Sct. Pauls Nr. Galten Over Hadsten Vissing Ødum Hadbjerg Lyngå Skjød Lerbjerg KIRKEHØJSKOLE

Læs mere

Kirkebladet Hjortshøj Sogn. Kunsten at konfirmere - side 6 Den dag de blev et mirakel- side 10 Koncert med Aarhus Kammerkor - side 8

Kirkebladet Hjortshøj Sogn. Kunsten at konfirmere - side 6 Den dag de blev et mirakel- side 10 Koncert med Aarhus Kammerkor - side 8 Kunsten at konfirmere - side 6 Den dag de blev et mirakel- side 10 Koncert med Aarhus Kammerkor - side 8 Kirkebladet Hjortshøj Sogn www.hjortshoejkirke.dk 1 12 marts april maj 1 Dåbsjubilæum Hvem mon banker

Læs mere

Kristendom for voksne se side 8 Kristendom og naturvidenskab, besøg af Svein Ellingsen samt kristen bøn og meditation

Kristendom for voksne se side 8 Kristendom og naturvidenskab, besøg af Svein Ellingsen samt kristen bøn og meditation k i r k e b l a d f o r e s a j a s k i r k e ø s t e r v o l d s o g n n r. 3 - au g u s t - n o v e m b e r 2007 Kristendom for voksne se side 8 Kristendom og naturvidenskab, besøg af Svein Ellingsen

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Kerneværdi 4 - Vi vil leve i kærlighed

Kerneværdi 4 - Vi vil leve i kærlighed Ledervejledning er et ledermateriale, som du som teenleder, konfirmandleder, forkynder, eller dig som har andet arbejde med teenagere, kan bruge og finde inspiration i. Vi har som mål for vores TeenTools,

Læs mere

Vor Frue Sogn. Ikon af Susanne Bojsen: Kvinderne ved graven, den hvide engel

Vor Frue Sogn. Ikon af Susanne Bojsen: Kvinderne ved graven, den hvide engel Vor Frue Sogn 1 Svendborg Nr. 1 April - Maj - Juni - Juli 2010 Ikon af Susanne Bojsen: Kvinderne ved graven, den hvide engel Top 5 over de mest populære begravelsessalmer: Ikoner i kirkebladet Det er nu

Læs mere

Egeskov Kirke VEJLBY SOGNS KIRKEBLAD DECEMBER 2012 - JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2013. De kommende konfirmander

Egeskov Kirke VEJLBY SOGNS KIRKEBLAD DECEMBER 2012 - JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2013. De kommende konfirmander Egeskov Kirke DECEMBER 2012 - JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2013 38. ÅRGANG De kommende konfirmander VEJLBY SOGNS KIRKEBLAD 2 Egeskov Kirke KIRKELIG VEJVISER Sognepræst - Lise Rind Egeskov Bygade 15 7000 Fredericia

Læs mere

Vor Frue Sogn Svendborg nr. 3 December Januar Februar Marts 2010-2011. Anne Hune: Flugten til Ægypten

Vor Frue Sogn Svendborg nr. 3 December Januar Februar Marts 2010-2011. Anne Hune: Flugten til Ægypten Vor Frue Sogn Svendborg nr. 3 December Januar Februar Marts 2010-2011 1 Anne Hune: Flugten til Ægypten Er det allerede jul? Ja, næsten lige nu er det advent, men det har alle de mange oktoberreklamer ikke

Læs mere

det er dit valg, men det handler om at ha det godt

det er dit valg, men det handler om at ha det godt MEDLEM AF HK-UNGDOM? det er dit valg, men det handler om at ha det godt Varenr.: 447526 15.11.24 specialproduction.dk Weidekampsgade 8 9 København C Tlf.: 33 3 46 36 Fax: 33 3 46 99 E-mail: hk.ungdom@hk.dk

Læs mere

Trinitatis Kirke. - kirken midt i. Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre

Trinitatis Kirke. - kirken midt i. Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre Trinitatis Kirke - kirken midt i Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre www.trinitatis-kirke.dk Kirken midt i... Trinitatis Kirke henvender sig

Læs mere

MØLHOLM KIRKE OG SOGN

MØLHOLM KIRKE OG SOGN kort & godt I den nat da han blev forrådt Side 2-3 Farvel og velkommen Side 4-5 Påskeudstilling Sogneudflugt Side 8-9 Side 14 Mere information på: på: www.molholm-kirke.dk MØLHOLM KIRKE OG SOGN 26. 23.

Læs mere

NR. 4 APRIL 2012 11. ÅRGANG. PO-bladet FORSØG MED ORGELKLUBBER FOR UNGE SIDE 6 VEJLEDNING OM RÅDIGHEDSTID SIDE 32

NR. 4 APRIL 2012 11. ÅRGANG. PO-bladet FORSØG MED ORGELKLUBBER FOR UNGE SIDE 6 VEJLEDNING OM RÅDIGHEDSTID SIDE 32 NR. 4 APRIL 2012 11. ÅRGANG PO-bladet FORSØG MED ORGELKLUBBER FOR UNGE SIDE 6 VEJLEDNING OM RÅDIGHEDSTID SIDE 32 PRÆLUDIUM OK13 ALLEREDE?! Af Anders Thorup, formand for Organistforeningen Til foråret 2013

Læs mere

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2015 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Massoud Fouroozandeh Sogneudflugt Bundsbæk Mølle Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

DAMUSA NYT. Sigurd & DR Symfoniorkestret stifter Musikskolepris 2007. september 2007

DAMUSA NYT. Sigurd & DR Symfoniorkestret stifter Musikskolepris 2007. september 2007 DAMUSA NYT september 2007 Sigurd & DR Symfoniorkestrets Musikskolepris 2007... 2 Atten forskellige sprog... 4 I Odense svømmer de mod strømmen... 7 5250 børn og unge gav koncert i Tivoli... 12 Stribevis

Læs mere

SOGNENYT. Sct. Mikkels Sogns Kirkeblad Juni - august 2015

SOGNENYT. Sct. Mikkels Sogns Kirkeblad Juni - august 2015 SOGNENYT Sct. Mikkels Sogns Kirkeblad Juni - august 2015 Nr. 3-31. årgang Gak ud, min sjæl, betragt med flid i denne skønne sommertid Guds underfulde gaver! Se, hvor hvert lille blomsterpar sig yndefuldt

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Juni Tema: Regionen hvad er nu det for en størrelse I dette nummer: Formandens ord Invitation afdelingsaften Referat: hvad vil det sige at være effektiv? Tema: Regionen hvad er nu det

Læs mere

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Peter Rasmus Lind åbnede i 1990 Gallerie Rasmus i Odense. I 1997 udvidede han galleriet, med en afdeling i København. Desuden

Læs mere

Kirkemusik Nyt. Nr. 2-2014. Adventsstævne. Orgelkursus i spansk orgelmusik. Orgelmesterkursus i Sønderborg

Kirkemusik Nyt. Nr. 2-2014. Adventsstævne. Orgelkursus i spansk orgelmusik. Orgelmesterkursus i Sønderborg Kirkemusik Nyt Nr. 2-2014 Adventsstævne Orgelkursus i spansk orgelmusik Orgelmesterkursus i Sønderborg Indholdsfortegnelse Side Siden sidst... 4 Adventsstævne... 6 Orgelkursus i spansk musik... 8 Orgelmesterkursus

Læs mere