Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger"

Transkript

1 Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Københavns Trampolinklub Trampolin kr. Københavns Trampolinklub, som er hjemmehørende i Grøndalcentret, er en vellykket fusion mellem MK 31 og NT 77. Medlemstallet er støt stigende og udgør p.t. godt 230 medlemmer, hvoraf langt størstedelen er unge under 21 år. Klubben har opbygget en velfungerende organisation med fuldtidsansat sportschef, hvilket danner et godt grundlagt for talent- og elitearbejdet, der især for de yngste årgange (U12 og U14) har skabt flotte resultater og en stadigt større talentmasse. På seniorplan har Peter Jensen hidtil været ene om for alvor at kunne begå sig på internationalt niveau og har således haft stor betydning som rollemodel for de yngre udøvere i klubben. Talentarbejdet har dog allerede nu betydet, at flere unge seniorspringere nærmer sig internationale gennembrud. Klubben ønsker med nærværende ansøgning at fortsætte arbejdet med at skabe et højt kvalificeret talentudviklingsmiljø. Klubben ønsker især at uddanne flere elitetrænere blandt klubbens nuværende udøvere for at kunne give det stigende antal talenter optimale træningsforhold. 16 medaljer til ungdoms DM 8 medaljer til senior DM Finaleplads til Peter Jensen ved VM 2013 Helena Mogensen og Daniel Vidstrup udtaget til VM 2013 Københavns Trampolinklub arbejder på at blive Elite+ klub, men har endnu for få seniorspringere på højt niveau og indplaceres derfor som Eliteklub.

2 Indstillingsnr: 2 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Fægteklubben Trekanten Fægtning kr. Fægteklubben Trekanten har i en lang årrække været blandt Danmarks bedste eliteklubber og har ved de danske mesterskaber for såvel seniorer som ungdom været blandt de to mest vindende klubber. I samarbejde med Dansk Fægteforbund blev i 2006 etableret et kraftcenter i klubben. Det har styrket talentudviklingen og de sportslige resultater og samtidig forbedret elitearbejdet på Sjælland og i Storkøbenhavn, også som et resultat af Trekantens samarbejde med naboklubben i Hellerup, der har været til gavn for begge klubber. Klubbens organisation og ledelse er af høj kvalitet og arbejder hele tiden struktureret med at forbedre fundamentet for de sportslige resultater. Ansættelsen af klubbens nuværende fægtemester, Ferenc Toth, i 2009 har medvirket til, at klubbens fægtere fastholdes længere i klubben og at deres udvikling fortsætter, når de nærmer sig senioralderen. Ferenc Toth er en højt anerkendt træner og har siden sin tiltrædelse i tæt samarbejde med klubbens øvrige trænere formået at løfte klubbens elitearbejde markant. Udover en lang række danske mesterskaber for såvel seniorer som ungdom, har flere af klubbens fægtere opnået fremgang og gode resultater på den internationale scene. Det gælder især i cadet og juniorrækkerne, hvor der er opnået bemærkelsesværdige resultater ved EM, VM og ungdoms-ol. Klubben etablerede i 2011 et eliteprojekt, som de med ansøgning forsøger at videreudvikle og optimere yderligere. Projektet har til formål dels at udvikle og støtte klubbens egen seniorelite, dels at bidrage maksimalt til en national bruttotrup af seniorfægtere med det formål at opnå deltagelse ved OL i medaljer (heraf 4 guld) til senior DM og NM Top 16-placering til VM, EM eller World Cups 20 medaljer (heraf 9 guld) til cadet/junior DM og NM 2 medaljer til cadet/junior VM, EM eller World Cups Fægteklubben Trekanten søger om at blive Elite+ klub. Der mangler dog fortsat styrkelse af elitearbejdet på seniorplan, evt. gennem ansættelsen af en sportschef, før dette kan realiseres. Klubben arbejder videre med dette i samarbejde med Team Copenhagen og er foreløbig indplaceret som Eliteklub.

3 Indstillingsnr: 3 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Sportsdanserforeningen KAF Sportsdans kr. Sportsdanserforeningen KAF, som er hjemmehørende i Grøndalscentret, rangerer blandt landets tre bedste sportsdanserklubber. De har gennem årene været rugekasse for adskillige dansere, som har udviklet sig fra dansk amatørelite til den internationale top. Men især i de seneste år har klubben haft gang i en meget interessant udvikling. I tæt samarbejde med Dansk Sportsdanser Forbund er der blevet arbejdet for at sikre optimale vækstbetingelser for de mange talenter, som er tilknyttet klubben. Dette har bl.a. resulteret i, at klubben lægger hus til et kraftcenter, hvor de største talenter i Øst-Danmark deltager i træningssamlinger og lignende. Organisatorisk og ledelsesmæssigt er det fortsat en udfordring at rekruttere ledere, men der arbejdes målrettet på det og den nuværende ledelse er af høj kvalitet. Etableringen af kraftcentret har givet mulighed for endnu større fokusering og en udvidelse af aktiviteterne for Danmarks største talenter. Udvidelsen består bl.a. i en større fokusering på aldersrelateret træning, fokus på børn ned i 12-års alderen og dermed en udvidelse af den samlede talentgruppe. Dette talentarbejde ønsker klubben med ansøgningen at forbedre ved bl.a. at intensivere den fysiske holdtræning, løbende at efteruddanne klubbens trænere (også på ikke-dansefaglige områder) og gennem ansættelsen af en sportschef. Alle potentielle par udtaget til kraftcentergruppe 3 DM-titler og yderligere 3 medaljer ved DM 3 par, der repræsenterer Danmark ved officielle EM og VM Top 16-placering ved voksen 10-dans En tildeling af det ansøgte beløb kræver en indplacering som Elite+ klub, hvilket klubben erkender, den endnu ikke er kvalificeret til. Sportsdanserforeningen KAF indplaceres som Eliteklub.

4 Indstillingsnr: 4 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Dansk Mountainbike Klub Mountainbike kr. DMK har siden 2006 modtaget støtte fra Team Copenhagen til det talentarbejde, klubben siden har arbejdet målrettet på at udvikle. Det har gjort DMK til uhyre dominerende i Danmark, både på senior- og ungdomsplan. Organisatorisk og ledelsesmæssigt arbejdes der på et højt niveau, der giver løfter om yderligere sportslig udvikling i de kommende år, såfremt klubben kontinuerligt fortsætter med at rekruttere dygtige ledere, der kan hindre, at arbejdspresset bliver for stort for en eksisterende ledelse. For at undgå, at de mest talentfulde unge ryttere tidligt lader sig lokke over på professionelle firmahold, arbejder DMK målrettet på at forbedre træningsstruktur og elitemiljø, så klubbens største talenter fastholdes i et udviklingsmiljø med unikke træningsmæssige rammer i form af gode trænere, coaching, div. kurser, materiel mv. Samtidig er klubben i gang med at uddanne flere kvalificerede trænere, så de bliver mindre afhængige af enkelte og eksterne trænere. Med denne ansøgning ønsker DMK fortsat at videreudvikle talent- og elitearbejdet. 5 ryttere på det danske ungdomslandshold 3 DM-titler Vinde superligaen i mindst tre rækker DMK ansøger om status som Elite+ klub. Elitekulturen er dog endnu ikke tilstrækkeligt forankret i klubben, og resultaterne på seniorplan berettiger heller ikke til dette endnu. DMK indplaceres som Eliteklub.

5 Indstillingsnr: 5 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Københavns BMX Klub BMX kr. Københavns BMX Klub så dagens lys, da klubben fik etableret en midlertidig BMX bane i Ørestad. Denne bane blev i forbindelse med udbygningen af Ørestad imidlertid nedlagt. Københavns Kommune etablerede en ny og permanent bane ved Amager Fælled, som hører til blandt de bedste i verden. Klubben har sideløbende med etableringen af disse baner brugt mange kræfter på at afvikle World Cup afdelinger, EM og VM i BMX på klubbens nye bane. I 2011 afholdtes der således med stor succes VM i BMX. Arrangementerne har været en stor succes med sport i verdensklasse, mange tilskuere og stor mediebevågenhed. Dette er i nogen grad gået ud over klubbens udvikling på talent- og elitearbejde. Klubben har udover Klaus Bøgh, som er en af landets allerbedste seniorryttere, ikke nogen seniorelite af betydning og er først nu ved at få en gruppe af unge talenter, som med de rette rammer kan gøre sig gældende som på seniorplan om nogle få år. Klubben har et stort potentiale og har de seneste par år fokuseret på at blive konsolideret som en god klub for medlemmerne. En udvikling, Team Copenhagen vil understøtte på konsulentbasis. Med denne ansøgning ønsker klubben samtidig at udvikle talentarbejdet med inspiration fra udlandet, der skal sikre kvalificeret videreuddannelse af klubbens trænere og samtidig fastholde Klaus Bøgh som rytter og træner og dermed fortsat bruge ham som rollemodel for de yngre ryttere. Klaus Bøgh kvalificerer sig til VM Medlemsfremgang fra 150 til 200 medlemmer To medaljer (heraf en guld) ved DM for ungdom Finaleplads ved ungdoms-em En tildeling af det ansøgte beløb kræver status som Eliteklub, hvilket ikke er aktuelt. Københavns BMX Klub indplaceres som Boblerklub.

6 Indstillingsnr: 6 Indstilling: Fortsat tilsagn Indstillet beløb: kr. Tri Team Copenhagen Triatlon kr. De to triatlonklubber KTK 86 og TRI4 har tidligere hver for sig modtaget støtte fra Team Copenhagen. Begge klubber hørte på forhånd til blandt landets bedste triatlonklubber, og har begge gennem årene modtaget støtte fra Team Copenhagen. Klubberne har endvidere gjort sig fornemt bemærket nationalt såvel som internationalt. Det har imidlertid været sekretariatets opfattelse, at de to elitemiljøer var relativ små og sårbare, hvorfor sekretariatet har opfordret klubberne til at samarbejde om den videre talent- og eliteudvikling. Triatlonsporten lider generelt under manglen på ledere. En væsentlig årsag hertil er, at langt hovedparten af de personer som engagerer sig i sporten er aktive. Og da idrætsgrenen er meget tidskrævende, har klubberne ofte vanskeligt ved at rekruttere dygtige ledere. I forbindelse med sammenlægningen syntes det imidlertid klart, at de ledelsesmæssige ressourcer er forøget markant, om end der stadigvæk kan opnås forbedringer på dette område. De to klubber har med udgangspunkt i en samarbejdsaftale, indgået et forpligtende samarbejde. En styregruppe sikrer det daglige arbejde, og der er herudover tilknyttet en sportschef, en administrativ medarbejder og tre trænere. Grundlæggende har klubsamarbejdet sikret et godt fundament på det organisatoriske og ledelsesmæssige niveau. Endelig er det Team Copenhagens opfattelse, at der i klubsamarbejdet er en velfungerende elitekultur. De rette kompetencer syntes generelt at være til stede i klubben. TRI Team Copenhagen har i alt 15 atleter i elitegruppen. Det er altafgørende for projektets succes, at der skabes et fælles træningsmiljø, hvorigennem atleterne kan udvikle sig. Det betyder blandt andet, at en stor del af den daglige træning kan foregå sammen. Træningssamarbejdet har foreløbigt været en succes. I forbindelse med 24. støttetildeling for et år siden indplaceredes Tri Team Copenhagen som Elite+ klub. Fortsat tilsagn om udbetaling af støtte til dette toårige projekt er derfor alene betinget af tilfredsstillende rapportering og dokumentation efter projektets første år. Dette har Tri Team Copenhagen levet op til.

7 Indstillingsnr: 7 Indstilling: Fortsat tilsagn Indstillet beløb: kr. Kraftcenter Kbh. DSR & KVIK Roning kr. I 2006 etablerede DSR og KVIK i samarbejde med Dansk Forening For Rosport og Bagsværd Roklub Kraftcenter København. Med etableringen af Kraftcenter København har man en målsætning om at hjælpe talentfulde og målrettede roere til at blive de allerbedste. Samarbejdet mellem KVIK og DSR er unikt i forhold til, at det er Danmarks to førende kaproningsklubber, der går sammen om et projekt. Projektet skal støtte elitearbejdet i rosporten og i samarbejde med trænere fra de to klubber støtte og udvikle de mest talentfulde roere i det storkøbenhavnske område. Team Copenhagen har støttet projektet siden etableringen i De to klubber har gennem tiderne været storproducenter af eliteroere til det danske landshold og har derigennem vundet et utal af danske mesterskaber, medaljer ved verdensmesterskaber samt medaljer ved Olympiske Lege. Kraftcenter København, som er klassificeret som Team Danmark kraftcenter og er dermed også støttet af Team Danmark med bl.a. økonomiske midler, har som overordnet mål, at det skal være en naturlig fødekæde til Danmarks succesfulde rocenter i Bagsværd. Det gælder altså for kraftcentret om at udvikle sig mange talenter som muligt, der på sigt at gode nok til at indgå i det nationale rocenter. I alt er det pt. 18 roere i kraftcentret. Elitekulturen i de to klubber er stærkt forankret. Der findes en stor viden om hvorledes man forløser store talenter, og gør dem til verdensklasseroere. Dette sker i øvrigt i tæt samarbejde med Dansk Forenings For Rosport. I forbindelse med 24. støttetildeling for et år siden indplaceredes DSR & KVIK som Elite+ klub. Fortsat tilsagn om udbetaling af støtte til dette to-årige projekt er derfor alene betinget af tilfredsstillende rapportering og dokumentation efter projektets første år. Dette har DSR & KVIK levet op til.

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley 200.000 kr. Oprettelse

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley Støtte til sportscheffunktion

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 110.000 kr. Ansøger: Københavns Trampolinklub

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 175.000 kr. DSR og KVIK Roning 200.000 kr. Støtte til kraftcenter

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 120.000 kr. Ansøgeer: B. 93, FC Damsø og Fremad

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept 6.1:Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagen arbejder for at gøre København til det bedste sted i Norden at dyrke eliteidræt i. Dette skal bl.a. realiseres ved, at

Læs mere

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 125.000 kr. Projekt: Sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling Projekt: Sammenhængende talentudvikling Cykelklubben

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 130.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept 6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept Indstilling Team Copenhagens sekretariat indstiller, at Team Copenhagens bestyrelse tager nedenstående status vedr. Team Copenhagens støttekoncept til efterretning.

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 190.000

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 165.000 kr. Skærpet talentudvikling Cykelklubben

Læs mere

Team Copenhagens støttekoncept

Team Copenhagens støttekoncept Team Copenhagens støttekoncept Indledning Team Copenhagen blev etableret i 2004 af Københavns Kommune, og har som formål at udvikle de rette vilkår for og skabe vækstbetingelser for den københavnske eliteidræt.

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, stolthed og gode oplevelser.

Læs mere

Bilag 4.2: Revision af Team Copenhagens støttekoncept

Bilag 4.2: Revision af Team Copenhagens støttekoncept Bilag 4.2: Revision af Team Copenhagens støttekoncept Indledning Team Copenhagen blev etableret i 2004 af Københavns Kommune og har som formål at udvikle de rette vilkår og skabe vækstbetingelser for den

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, fællesskab og gode oplevelser.

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012.

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Gyldighed: Dette kommissorium er gyldigt til og med generelforsamlingen 2013 Formål: At

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 75.000 kr. Ansøger: Københavns Squash Klub Idrætsgren:

Læs mere

TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR Hjørring kommune

TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR Hjørring kommune TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR 2018 Hjørring kommune 1 Indhold: Ansøgning om Talent- og elitestøtte 3 Strategiplan frem mod 2020 6 Dansk Karate Forbunds Landshold og Talentcenter

Læs mere

Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/

Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/ Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/12-215 Til forberedelse for en ansøgning om forlængelse har vi udarbejdet en redegørelse for Team Copenhagen Eliteidrætsakademis virke

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Dette dokument er fase 2 i ansøgningen til Elite Idræt Aarhus (EIA) kraftcenter-støtte. Fase 2 består af en SATE-analyse, der udfyldes af den

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Vision Atletik i Danmark konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund Det betyder: Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 160.000

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan Danmarks Brydeforbund- Eliteplan 2016-2020 1. Indledning Danmarks Brydeforbund har en målsætning om hvert år at have brydere i medaljekampe ved EM, VM og OL (top 6). I den nuværende situation har vi 1

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Om EliteKraftCenter- Vest

Om EliteKraftCenter- Vest Om EliteKraftCenter- Vest Aarhus den. 27. December 2012 Rev. 16. Marts 2013 Dansk Atletik Forbund, har med vedtagelsen af det nye Elitekoncept 2013-2016, vedtaget at talent- og elitearbejdet i dansk atletik

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Dette dokument er fase 2 i ansøgningen til Elite Idræt Aarhus (EIA) kraftcenter-støtte. Fase 2 består af en SATE-analyse, der udfyldes af den

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Organisering af elitearbejdet

Organisering af elitearbejdet Talentudvikling 1 Organisering af elitearbejdet Elitecenter Orientering Senior Verdensklassegruppen U23 gruppen Elitegruppen Talentcenter Junior Klubber U20 gruppen U18 gruppen 2 DOFsTalentudvikling Den

Læs mere

Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark.

Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark. Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark. Når værdier og handlinger smelter sammen, bliver der skabt gode rammer for en stærk

Læs mere

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Udarbejdet af: Jan Christiansen Dato: 2010-08-23 Senest revideret: 2011-17-01 Afsluttes: 2014-31-12 Vision Danmark er det bedste land som base for sejlsportstalenter

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF 2007-10-28 1 af 7 ver.3 Nedenfor er beskrevet målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF. Aktuelle mål DSqF har et internationalt eliteperspektiv og vil være blandt de bedste

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Sponsorforsamling den 17/5 2018 Året 2017 var et godt år i Team Næstved Eliteidræt. De seneste års uddelingsmetode et fast beløb + præstations baserede bonus

Læs mere

Klubudviklingsstatus:

Klubudviklingsstatus: Klubudviklingsstatus: Beskrivelse af klubbens organisation/ledelse (både politisk samt talent/elite-delen): Aarhus 1900 A / M et fyrtårn i Forenings Danmark. Det er en forening med mere end 1500 medlemmer,

Læs mere

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND DANSKE STUDENTERS ROKLUB DSR er Danmarks største roklub med omtrent 1.000 medlemmer. Klubhuset ligger ved Svanemøllen i København. DSR kan datere

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

Bilag 9.2: Evaluering af samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune og Team Danmark for perioden

Bilag 9.2: Evaluering af samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune og Team Danmark for perioden Bilag 9.2: Evaluering af samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune og Team Danmark for perioden 2007-2010. Baggrund Med udgangspunkt i at udvikle eliteidrætten, herunder særligt talentudviklingen, i København

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 11. december 2017 5. februar 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 18. december 2017 modtog forskningsudvalget 14 ansøgninger af høj kvalitet, og det samlede

Læs mere

Danmarks Sportsdanserforbund Elite- &Talent Politik Standard/Latin ( )

Danmarks Sportsdanserforbund Elite- &Talent Politik Standard/Latin ( ) Formål At skabe et elite- og talentmiljø i Danmarks Sportsdanserforbund. At skabe sportslige resultater på højt internationalt niveau. At skabe fremadrettede planer og mål for den enkelte danser, såvel

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Kommunalbestyrelsen godkendte 28. februar 2017 at sende udkast til kommunens nye eliteidrætspolitik i høring. Høringsperioden udløb 1. maj og der er indkommet i alt

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Team Copenhagen Idrættens dialogmøde. Rådhuset, 17. maj 2016

Team Copenhagen Idrættens dialogmøde. Rådhuset, 17. maj 2016 Team Copenhagen Idrættens dialogmøde Rådhuset, 17. maj 2016 Mission Team Copenhagen skal gennem et langsigtet samarbejde bygge bro mellem eliteidrætten, erhvervslivet og Københavns Kommune for at udvikle

Læs mere

Sportsplan for paradressur

Sportsplan for paradressur Sportsplan for paradressur Introduktion Sportsplanens formål er at danne udgangspunkt og retningslinjer for paradressur, samt bidrage til at udvikle et program, som gør de bedste bedre, udvikler flere

Læs mere

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 STRATEGI 2020 2 ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 3 INDLEDNING Elite Sport Greenland (ESG) er en selvejende institution til fremme af grønlandsk eliteidræt og har til formål at fremme internationaliseringen

Læs mere

DCUF ELITESTRATEGI 2018

DCUF ELITESTRATEGI 2018 DCUF ELITESTRATEGI 2018 August 2013 Roller & opgaver Eliteudvalget: Strategier (elitestrategi, talentudviklingsstratgi, mentalstrategi mv.) Tildeling af støtte Referater og opfølgning fra eliteudvalgsmøder

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 175.000 kr. Ansøger: B.93 Idrætsgren: Fodbold

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Strategi Dansk Volleyball Forbund

Strategi Dansk Volleyball Forbund Strategi Dansk Volleyball Forbund DVBF s strategier vedtages på repræsentantskabsmødet i overensstemmelse med DVBF s loves 12. I DVBF s loves 1 er Dansk Volleyball Forbund defineret som en sammenslutning

Læs mere

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 Indholdsfortegnelse Formål 3 Vision 3 Definitioner 4 Målsætning 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene 5 Bruttotrupper og efterudtagelse hertil 6 Fokuspunkter 6

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

XXXXXXX HOVEDLINJER

XXXXXXX HOVEDLINJER XXXXXXX HOVEDLINJER 2021-2024 VI STÅR BAG DE DANSKE ATLETER Team Danmark Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 Telefax: +45 43 26 25 55 E-post: post@teamdanmark.dk Internet:

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Att.: Fritids- og Folkeoplysningsudvalget og Byrådet Hjørring, d. 29. august 2018 Baggrund Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Læs mere

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI BUESKYDNING DANMARK STRATEGI 2018-2021 1 Indhold Forord... 03 Hvorfor strategi... 05 De 4 strategispor... 06 Økonomi... 10 DIF indstilling... 12 Foto: Dam-Hansen, Lars Møller, Bueskydning Danmark. 2 Forord

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. december 2018 27. februar 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har i februar 2018 lanceret et helhedsplanlægningskoncept målrettet atleter, som skal understøtte

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Målsætninger - Administration

Målsætninger - Administration DFU Målsætninger Målsætninger - Administration DFU s sekretariat er DFU s centrale administrations- og koordinationspunkt Sekretariatet sikrer, at DFU s administrative arbejdsprocesser fungerer effektivt

Læs mere

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND TEAM DANMARK ELITE- TALENTARBEJDE 2016-2020 Vers. 3 INDSATSOMRÅDER INDLEDNING ET FÆLLES GRUNDLAG FOR EN STRUKTURERET INDSATS DIF og Team Danmark har fokus på samarbejde med henblik

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

TALENTUDVIKLINGSMILJØER I VERDENSKLASSE. 26.01.15 Norsk Friidrett - kompetansehelg

TALENTUDVIKLINGSMILJØER I VERDENSKLASSE. 26.01.15 Norsk Friidrett - kompetansehelg TALENTUDVIKLINGSMILJØER I VERDENSKLASSE Talentudvikling er en kerneudfordring Idrettsklub Talent-identifikation Sætter potentialet i centrum Talent i biologisk perspektiv Sætter potentialet i centrum

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere