DOM. afsagt den 27. november 2007

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DOM. afsagt den 27. november 2007"

Transkript

1 Retten i Roskilde DOM afsagt den 27. november 2007 S SI Anklagemyndigheden mod S) Telemobilia ApS 114 og 6) Anklageskrift er modtaget den 7. maj 2007 fra Statsadvokaten for særlig økonomisk Kriminalitet. Anklageskriftet er berigtiget under sagen, idet tiltalte 1) - 4) udgår. De tiltalte : 5. Telemobilia ApS ies ''3 en??" B TUdt., S??92Rl'rr. er tiltalt for overtrædelse af : Tiltalte S) Telemobilia ApS 1. konkurrenceloyens 23. stk.' l. nr. 1. jf. stk.,3.jf. 6. stk. 1. jf. stk. 3 ved i perioden fra 21. juli 2005 til 11. oktober 2005 som forhandlere afmo- ' biltelefoner at have indgået kurrencebegrænsende aftaler med Aircom Erhverv AJS (tidligere ApS) og Jockerprice ApS, hvis sager er endeligt afsluttede, om fragt- og salgspriser på mobiltelefoner eller deltaget i en samordnet praksis herom, idet der mellem disse selskaber skete en forudgående koordinering af hvilke fragt- og salgspriser på mobiltelefoner som de ville gøre brug af i forbindelse med deres salg af mobiltelefoner på web-portalen hvilket på en konkurrencestridig måde indskrænkede priskonkurrencen mellem dem. 2. Tiltalte 6) _ _ overtrædelse af konkurrencelovens 23. stk. 1. nr. l. j f. 6., stk. l. j f. stk. 3.

2 Side 2/12 ved i den i forhold 1 angivne periode som direktør for tiltalte 5 i forening med L og, hvis sager er endeligt afgjorte at have ladet selskaberne Aircom AJS, Jokerprice ApS og tiltalte 5 indgå de i forhold l angivne konkurrencebegrænsende aftaler eller samordnede praksis om priser på fragt og mobiltelefoner. Anklagemyndigheden bar nedlagt pastand om bødestraf. Tiltalte 5), der nu benævnes K. Mobile ApS, har ikke været r:epræsenteret under sagen. Det er oplyst, at selskabet er under tvangsopløsning. Likvidator har oplyst, at selskabet er uden midler. Tiltalte 6) har nægtet sig skyldig. " Der er under sagen dokumenteret mailkorrespondance mellem tiltalte 7. ~gvidneme_og 1 e afmail af21. juli 2005 kl fra... ~ l tiltalte fragt": "Hejsa' jeg kan se Aircom nu har sat priserne på Debitel6 kr. ned for at matche totalprisen i forhold' til dig på mobiltjek. Var det ikke bedre at vi havde den sanune fragt alle? og kørte de samme priser, det iar vi mere ud af alle sanunen. Riber det er ok. God dag til dig, jeg er væk resten af dagen. " Mail af samme dato kl fra til : Emne fragt": "hejsa'" S jeg "har sendt dennemai! ti Telemobilia igen og sagt, han vil rette fragten op, men jeg kan se at i nu har rettet prisen ned på debitel, det var jo bedre hvis I kunne holde den samme fragt, så jeg håber det lykkes. Er det bevidst at i går en krone under på nogl.e af sonofontilbuddene, skal vi ikke prøve at følge hinandens priser så vi tre er biligst sanunen i forhold til Telekæden. H&ber det er ok at spille åbent ud." Mail af 21. juli 2005 kj. 10:43 fra,a_, ~l _.: "Emne: fragt" "Hej? 1 Tak for din mail. Jo, vi er helt enige om at holder priserne, men jeg synes nu lhar haft rigeligt tid til at tilrette - denor har vi valgt at gå ned! " Mail af samme dato kl. 10:59 fra fragt" tilt' "Emne:

3 Side 3/12 "Enig, enig jeg synes også han er rigtigt lang tid om at ændre priserne, jeg synes bar det er bedst hvi v1 pr!jver at holde samarbejdet som vi har flet igang. Måske vi skulle mødes alle tre en dag, for at hilse på hinanden." Mail af 31. juli 2005 kl fra til ".Emne: E730." "Hejsa.S så er jeg hjemme fra en kort med dejlig ferie! Jeg kan se du bar skrevet lid, jeg synes vi skal rykke debitel for nyt vedrørende bonus og så skal vi finde ud af om Telia kan forlange vi ikke må sælge det... Mbt til e730 så må jeg indrømme at jeg er enig med b. -m at vi bør kunen tiene noget mere på denne model nu da den ikke engang er kommet endnu, er det så ikke skørt at sælge den tilo i avance, hvad siger du skal vi ikke holde den p! 1&49 alle tre Lsa og skrive lidt ' mere og holde øje med Telekæden og Telia og Debite~ skulle 3 ind nu efter min mening. har du set at debitelshop også er kommet på mobilpriser? Hejsa l' Mail af l. august 2005 kl. 9:20 fra til "Emne: E730." D "Hej? Velkommen hjem fra ferie, jeg er enig med dig. Jeg retter priserne til i dag så vi kører de samme priser. Hvornår fjerner du dine Telia priser fra hjemmesiden. Vi snakkes ved". til"._._ Mail af 2. august 2005 kl :fra ""Emne: E730." "Hejs Hvordan går det med priserne, har du haft tid til at kigge på det? det er jo næsten alle sonofon tilbud og en del debitel tilbud hvor du kører meget skarpe priser. Hvordan..." fra_._ Mail af samme dato kl til... "Emne: E730" "Hej-' Det er helt i orden..... Jeg beklager jeg ikke har gjort noget endnu, men jeg gør det lige over middag, jeg har været helt alene i dag. Jeg er ved at fjerne alle mine Telia priser.så du skulle også komme væk. Det går stille... " Mail af3. august 2005 kl. 14:11 fra_ til "Emne: E730." "Hejsa"

4 Side4f12 fik du min mail vedrørende debitel? håber du snart vil gøre noget ved de priser. n Mai1 af3. august 2005 kl. 17:13 fra "Emne: E730" "Hej Mathias så skulle priserne gerne være rettet. It...,g l Mail af28. september 2005 kl fra,. tilis "Hej I 1IEmne: Telekæden.".g_ Det er fint nok at du skriver at vi skal matche Telekædens priser, men når jeg nu går og kigge på priserne, så set det ud som om for mig at det er mig i kører en priskrig imod og det er fint nok - for jeg mener.jo det er fri konkurrence, men forstå ikke rigtigt hvorfor i bliver ved med at gå 2 kr under for nu går jeg l kr under jeg på alle varer og vi er så godt i gang med' at konkurrerer mod hinanden og give en masse ekstra arbejde." Mail af samme dato kl. 10:34 fra I "Emne: Telekæden" _---.og "Hejsa.. vi har misforstået hinanden, jeg troede at vi altid skulle gå under Telekæden med en krone, Jeg talte mede' S gir, hvor vi så aftalte at vi blot skulle matche Telekædens priser, så ville telekæden måske også holde op med at sa::tte priserne ned med krone. Hvis du retter dine priser ned til vores nu, ser ringen sluttet og vi ligger alle på de samme priser, og vi kan bremse det eyige arbejde med at sa::tte priserne en krone ned. Vi tror alle tre at de andre vil gå under, og sådan kan det jeg se ud når vi opdaterer på forskellige tidspunkter - men det er ikke tilfældet fra nogens side. Jeg håber meget du vil rette priserne så vi tre kører de samme fra nu af. Det ser ud til, at telekæden kun relter til en gang om ugen, så der skal vi så holde øje med dem, Så vi sammen altid ligger under telekæden. Altså: vi retter ned til hinandens priser og ikke under. I tilfælde hvor Telekæden er gået under vores fælles priser, kan vi gå under Telekæden og dermed under de andre indtil de også får rettet til. på den måde, sikrer vi at Sonofon salget falder i Teleringen og vores butikker. Håber i er enige" ' Mail af samme dato kl. 11: 12 fra til og "Emne: TelekædenOl r '. Lige- "Hejsa, nu har jeg rettet det vigtigste til, så vi ligger på samme pris som dig nu ligger vi jo et stykke under telekæden- der er vidst ingen grund til at vi går længere ned. " Mail af samme dato kl. 14:52 fra... S.til ~: "Errme: Telekæden" og." "Hej medjer, Et forslag? Havde tænkt at banke prisen ned me.d 20 dk, for at differancere os fra Debitel danmark, hvad siger I?

5 SideS/U For at få lidt gang i salget, hvis det er muligt - men det et da et f9isøg vær? De følger nok ikke med." Mail af samme dato kl 14:46 fra,tilll og_ "Emne: Telekæden." "Hej Pet~r Jeg synes det lyder som.cn super ide... vi er med" Mail af 2. oktober 2005 kl. 13:31 fra til_ _ o~ "Emne: K750i" '''Hejsa kan se i er gået i 799 på denne, hvorfor så lavt? fortsat god weekend" Mail af samme dato kl. 18: 15 fra til" _ "Emne: k750i" "Hej...'eg har bare fulgt Aircom. mvh I $" Mail af samme dato kl. 18:42 fr til "Emne: k750i" "jeg har lagt mig på 999, som stadig er billigere end telekccden" Mail af samme dato kl. 20:15 fra n "Emne: k750i" S til.og. "hej igen, der er bare ærgeligt at den slæl ødelægges fra starten, 999 er jo i forvejen en lænon pris. Hejsa 7 a" Mail af 4. oktober 2005 kl 09:29 fra :,1E ttii~ og t :"Emne: k750i" "Hejsa. Aircom og os lægger os begge på 899, følger du med inden telekæden opdaterer? Der er under sagen afgivet vidneforklaringer af tiltalteti... afvlonerne.. " - ogm.._ Tiltalte har forklaret. at hap. var direktør i det medtiltalte selskab Telemobilia. Der var tale om et intemetselskab, som solgte mobiltelefoner via internettet, og der var ingen forretning tilknyttet.

6 Side 6/12 Han startede som selvstændig i 1999 og har benyttet websiden fra 2002 og til i år. Han husker i dag ikke, hvad han betalte for det. Han var medlem af telekæden Teleringen. Det er en sanunenslutning af butikker. Det har den fordel, at man opnår tilskudsordning og har en bonusordning med telefonselskaberne. Teleringen har ingen indflydelse på den enkelte forhandlers priser. Samarbejdet med Jockerprice og Aircom opstod inden-for den samme kæde. Han kendte fra tidligere, idet han var forhandler og konsulent hos Sonofon. Han kendte ikke' 2 fra tidligere. Tiltalte solgte telefoner med abonnement fra Sonofon og Telia TDC og Debitel. Foreholdt politirapport, sagens bilag mai} af2i. juli 2005, forklarer tiltalte om indholdet, at der er tale om, at de var en del af ert kæde, og det er udtryk for at finde.frem til samme priser. Foreholdt samme bilag, mai} af 21. juli 2005 kl , forklarer tiltalte, at han ikke kan huske den pågældende mail. ' Afhørt af forsvareren forklarer tiltalte, at man beregner sig godtgørelse for den,fragt, som man betaler overfor Postdanmark. Den bliver faktureret til kunden. I den periode som sagen omhandler, blev der i alle tilfælde faktureret fragt til kunden. Kunden kunne se på websiden, hvad fragten udgjorde. På websiden: "mobilpriser.dk" stod der O kr., fordi tiltalte i en p~riode i marts måned havde kørt et tilbud, hvorefter han ikke tog fragt. Han bad "mobilpriser.dk" om at få det lavet om, og han lagde fragten på telefonens pris. Tiltalte kunne på websiden godt æn~re på telefonens pris, men han kunne ikke ændre på fragten. pet krævede, at han fik: fat i en ansat hos "Mobilpriser". Tiltalte blev medlem afteleringen den 1. juli På ny afhørt af anklageren og foreholdt, sagens bilag en mail af 31. juli 2005 kj , forklarer tiltalte, at han ikke husker mailen. Foreholdt samme bilag, mail af 1. august 2005 kl. 9.20, forklarer tiltalte, at. han ikke husker mailen. Han tilføjer, at det kunne være, at tiltalte har haft priser, som var for høje. Foreholdt mail af 2. august 2005 kl og kj forklarer tiltalte, at han ikke betragter det som værende en aftale. Han mener, at samarbejdet skulle gå ud på at få de rigtige priser frem. Foreholdt sagens bilag mail af 28. september 2005, kl , forklarer tiltalte, at han sæ~ede sine priser for at konkurrere og maii fra kl , at det var en opfordring til at være billigere end Telekæden, men det er rigtigt, at man opfordrede til samme priser. Foreholdt maii fra kj , kj og kl forklarer tiltalte, at han fulgte opfordringen, og det var for, at de skulle være de billigste. På ny afhørt af forsvareren forklarer tiltalte, at avancen på en telefon ligger mellem 50 - og 200 kr. Via kædesamarbejdet udbetales bonus fra teleopera-

7 Side 7112 tøren alt efter, hvor mange telefoner som den enkelte sælger. pet er et incitament til at sælge mange telefoner. På det pågældende tidspunkt lå der 56 forhandlere på "mobilpriser.dk." Foreholdt mai! kl forklarer tiltalte, at samarbejdet mellem Teleringen. og Telia var stoppet, og derfor solgte de ikke Telia telefoner. Foreholdt bilag mail fra kj forklarer tiltalte, at det er rigtigt, at han ikke har set mailen. På ny afhørt af anklageren og foreholdt sagens bilag mail fra kl og kj: 18'.15 forklarer tiltalte, at han ikke har aftalt pris med Aircom. Han brugte altid noget tid på at se efter de andre konkurrenters priser. Han husker ikke, om han har set svaret i mai! fra kl , og mailen kl husker han ikke. Han husker ejheiler mail af 4. oktober kl ,. og han husker heller ikke, om han eventuelt skulle have fulgt opfordringen. På ny afhørt af forsvareren forklarer tiltalte, at der er nævnt 2 telefoner, K750i og E730. Han bar ikke solgt mange af disse telefoner i perioden. Han har solgt p telefoner af mærket E730. Han husker ikke, hvor mange har solgt af K750i. lalt i perioden har han solgt 120. Tiltalte tilføjer vedrørende diktatet til mail af 21. juli 2007 kj , bilag , at der v~ tale om et oplæg. Og vedrørende diktatet til mail bilag kl , er det rigtigt; at han ikke har set denne mail. Men han har heller ikke set de to forudgående malis, som heller ikke er stilet til ham.... har som vidne forklaret, at han er direktør for Teleringen og har været det siden Han kender selskaberne Aircom, Jockerprice og Telernoblia, der var forhandlere under Teleringen. Aircom og Jockerprice har været forhandlere geilllern hele perioden. For at ~ adgang til at sælge Sonofon, Telia og TDe abonnementer, skal man købe via et kædekontor, og så kan den enkelte forhandler tilknytte sig kæden. Teleringen har ikke noget med prisfastsætteisen at gøre. Det er forhandlerne selv, der fastsætter prisen. Man må kun oprette abonnementer med de operat~rer, som kædekontoret omfatter. Adspurgt af forsvareren bekræfter vidnet, at Telmobilia indgik: kontrakt med Teleringen den 1. juli Det er en fordel at have flest mulige forhandlere tilknyttet et kædekontor, idet det giver en højere bonus. Bonussen varierer fra 50 kr. til 250 kr. pr. solgt enhed. hat som vidne forklaret, at han er chefredaktør for mobilpriser.dk. Det er et anpartsselskab, som er ejet af Mobil Media Scandinavium ApS. Forhandlerne kan tilmelde sig mobilpriser.dk via websiden. Vidnet kender Aircom, Jockerprice og Telemobilia. Det er en fordel for forhandlerne, idet d~ fæ' kontakt med en mas,se slutbrugere. Det er at sammenligne med en slags tilbudsavis, og man skal betale for at være medlem. Vid-. net husker ikke prisen, der var på det sagen omhandlede tidspunkt. En for-

8 Side 8/12 handler kan godt blive udelukket, hvis han forbryder. sig mod mobilpriser.dk:'s regelsæt. Selskabet har ikke noget at gøre med den enkelte forhandlers priser. Forhandlerne kan selv sætte priser ind via "Login" på "mobilpriser.dk". Prisen, som forhandleren oplyser på siden, skal være den samm~, som fremgår.af forhandlerens egen hjemmeside. Ellers vil det være vildledende for kunden. Man kan opleve, at en kunde henvender sig og oplyser, at der er forskellige priser. Man vil så rette henvendelse til forhandleren for at f3 forhandleren til at rette prisen ind. Hvis man ikke :får fat på forhandleren, så kan 'man godt finde på at gribe ind og rette prisen. Hvis det sker igen, så lukker man forhandleren ned indtil, at man flr kontakt med den pågældende. "mobilpriser.dk" kan ikke se" hvad forhandlerens omsætning er. Adspurgt af forsvareren og foreholdt sagen bilag , pkt. 9, bekræfter vidnet, at det er rigtigt, at forhandleren ikke selv kan opdatere for eksempel fragtpriser. Det er. "mobilpriser.dk:", som gør den slags.. har som vidne forklaret, at han, E I )g~ed deres selskaber var i samme kæde - "Teleringen'" og det er derfra han kender _ ~Jg Korrespondancen gik ud at finde ud af at koordinere priserne - de tre imellem. Vidnet vidste som udgangspunkt ikke, at det var ulovligt, da der var tale om et kædesamarbejde. De fik en prisliste fra hovedkontoret med priser over de enkelte ting. Efterhånden tænkte vidnet over det, og han var ikke så glad for det og trak: sig væk. Foreholdt sagens bilag maijs af 21. juli 2005 kj og kl..l.q.32, forklarer vidnet, at det givetvis var et forsøg på at f3 fælles ftagtpriser. Dækningsbidraget var ikke stort, og hvis man hele tiden underbyder hinanden, så nås på et tidspunkt "smertegræns~n". Udgifter til forsendelse og porto passer meget godt med 50 kr. Foreholdt mail kj forklarer vidnet, at hvis man ikke er billigst, så sælger man heller ikke noget. Vidnet ved ikke, om.der var problemer med at pg il at følge med. Foreholdt mail kl forklarer vidnet, at de tre ikke mødtes. Adspurgt af forsvareren forklarer vidnet, at han mener, at det skete ud fra at få aftalt ens priser. Det er rigtigt, at det er tiltalte eget problem, hvis han havde en højere pris. For~holdt sagens bilag W(deJ]!t forklarer vidnet, at det er rigtigt, at han har sagt sådan til politiet. Han ved ikke, om han siger noget andet i dag. Vidnet har ikke været en det af dialogen mellem og tiltalte Vidnet havde ikke nogen større kaplakt til ti1talt~. På ny adspurgt af anklageren og foreholdt sagens bila.g rnails af kl og kl. l Gi 11, forklarer vidnet, at han husker de to mails. Der var tale om en krig om at være en krone billigst. Med. ordet "priskrig" menes, at vidnet måske.har rettet prisen ned. Hvis man ser objektivt på det, så er der tale om en koordinering, men han mente dengang, at det var iorden.

9 Side 9/12 Adspurgt af forsvareren og foreholdt sagens bilag , øverst, forklarer vidnet, at han bekræfter at have sagt sådan til politiet. Han havde dengang ikke nogen opfattelse af, at det var ulovligt, da han var medlem af Teleringen.. På. ny adspurgt af anklageren og foreholdt sagens bilag en mail afkl , forklarer vidnet, at han husker mailen. Det er en priskoordinering. Det er en fordel at have ens priser, fordi man ikke skal bruge tid på hele tiden at sætte prisen ned med en krone. Det øger ikke omsætningen. På ny adspurgt af forsvareren og foreholdt sagens bilag afusit, forklarer vidnet, at han er enig i, at han har forklaret sådan til politiet. På ny adspurgt af forsvareren og foreholdte sagens bila mail af kl forklarer vidnet, at salget var gået i stå. Foreholdt sagens bilag mail af2. oktober 2005 kl , forklarer vidnet, at det lyser ud af mailen, at den ikke har noget med ham at gøre. Vidnet følte, at han var mindre med i det, og det gjaldt også tiltalte I Det er indlysende, at den mest aktive var Mathias. har som vidne forklaret; at han sammen med de andre selskaber i sagen havde.et kædesarnarbejde med Teleringen, og det var derfra han kendte? R og Han havde dog truffet tiltalte~, da vidnet var Sonofonkonsulent. Foreholdt sagens bilag en mai! fra 21. juli 2005 kj , forklarer vidnet, at mailen gik ud på, at de som fælles interesse skulle stå stærkt over for deres konkurrenter. Deres fælles salg' var godt for hinanden. Det var vanskeligt at føre ud i livet, og priserne skiftede fra time til time. Vidnet var ikke dengang klar over, at der var noget ulovligt i det, da der var tale om et' kædesamarbejde. En pris på en mobiltelefon er sammensat af mange ting. Når man handler på. nettet, er fragtprisen også en del af den samlede pris, og det var for at f1 en fælles samlet pris, at han sendte mailen. En fælles fragtpris ville i øvrigt også medføre en samlet fællespris. Det er rigtigt, at han har forklaret, at han var enig i, at det var en form for prissamarbejde. Foreholdt mail fra kl kan vidnet godt husk~ den mai!. Foreholdt mails kl og kl forklarer vidnet, at det var vanskeligt for dem alle at have et såmarbejde. Det var svært at lave planer, der holdt ret længe. Tiltalte'" l 7.'ar nok lidt længere om at rette priserne end de andre to. Foreholdt mail af 1. august 2005 kl om en mobiltelefon p730, forklarer vidnet, at det drejer sig om, at Teleringen havde afbrudt samarbejdet med Telia, som havde forbudt salg via nettet Så det det handler om, er et pmlud oin, at Te1ias produkter skulle fjernes. Foreholdt mai! af 2. august 2005 kl , forklarer vidnet, at tilskud fra Teleoperatøren er bestemmende for, hvor meget forhandleren kan ljene. Vidnet spurgte i mailen indtil. hvordan man kunne sælge til så lave priser. Foreholdt mail fra kj forklarer vidnet. at han ikke ved, hvad der menes med:' "du skulle også komme væk". Fo- e

10 Side 10/12 reholdt mail af 3. august 2005' kl. 14. U forklarer vidnet, at det handler om at ville køre fælles kurs. Vidnet,forklarer, at man kan se af korrespondancen, at det er vidnet, der skriver meget. Sådan er han som person. Han er en igangsætter. Det handler om at have en kæde i kæden, men dengang opfattede vidnet det ikke som noget forkert, men det var generelt svært at lave et samarb,ejde, og de var nok lige meget med. Vidnet nævner, at de var til møde på hovedkontoret.. Adspurgt af forsvareren forklarer vidnet om mødet på hovedkontoret, at det blev afholdt i 2005, måske om sommeren. Kæden havde aftale med Sonofon, Telia og IDe, og var en aftale om, hvor meget der skulle sælges indenfor kæden, hvilket afgjorde indljeningen for forhandlerne. Det blev konstateret, at man var bagud med salget i forhold til det budgetterede, og de talte om, hvordan de kunne nå budgettet. Internet butikkerne solgte rigtig meget, og det var derfor mødet blev afholdt. Vidnet deltog sammen med tiltalte og og der var en forhandler mere med. Fra Teleringen'deltog salgschefen. Personlige forhold: De tiltalte er ikke tidligere straffede. Rcrttens bemærkninger: Vedr. Retten må lægge til grund, at tiltaltes virksomhed og selskaberne Aircom EJ;' hverv pg Jokerprice var helt selvstæn~ige vir~somheder, der havde det til fælles, at de havde kontrakt med "Teleringen", og at de udelukkende drev internethandel. Retten finder derfor, at der har været tale onj selvstændige konkuqerende virksomheder. For så vidt angh angår spørgsmålet om, hvorvidt tiltalte m4 og har indgået aftalet:' om eller foretaget samordning afpriser. finder retten anledning til at fremhæve følgende m3;.ils: Mail af 21. juli 2005 kl , L august 2005 kl. 9.20, 3. august 2005 kl og 17.13, 28. september 2005 kl , kl samt 2. oktober 2005 kl Retten finder, at de omhandlede mails efter deres indhold kun kan forståes på den måde, at der mellem de tre personer fandt en samordning af priserne sted, hvilket også støttes af. o'~ forklaringer. Retten finder endvidere, at var bevidst om dette, idet ban f.eks. i mail af28. september 2005 kj gav udtryk for "for jeg mener jo det er fri konkurrence, men forstår ikke rigtigt hvorfor i bliver ved', med at gå 2 kr. under for nu går jeg 1 kr under på alle varer og vi er så godt i gang med at konkurrerer mod hinanden og give en masse ekstra arbejde", og _ har forklaret, at det netop var ideen med samordningen at spare administration. Retten finder endeligt, at det må have stået tiltalte klart, at dette havde den følge, at konkurrencen mellem de tre virksomheder blev væ-

11 Side sentlig begrænset. Retten finder det herefter ubetænkeligt at anse tiltalte skyldig efter anklageskriftet. For så vidt angår udmålingen af den tiltalte forskyldte straf, lægger retten vægt på 7 l forklaring om, at tiltalte ikke var den mest aktive, hvilket støttes af vidnet forklaring, samt af mail af 21. juli 2005 kl fra'-'till I log mail fra JtIn... sen til Icl , hvorefter tiltalte skulle være "rigtig lang tid om at ændre priserne." Straffen fastsættes herefter efter konkurrencelovens 23, stk. 1, nr. ~,jf. 6, stk. 1 til en bøde påoio.ooo kr. Forvandlingsstraffen er fængsel i 10 dage. Retten finder ikke grundlag for at citere 6, stk. 3. Vedr. Telemobilia ApS: Retten finder efter det ovenfor anførte tillige denne tiltalte skyldig efter anklageskriftet. o Straffen fastsættes til en bøde på kr., jf. 23, stk. 1, nr. 1, jf. stk. 3, jf. 6, stk. 1. Retten bemærker, at der ikke foreligger nogen oplysninger oin selskabets omsætning i det seneste år, og retten har ved sagens afgørels~ taget udgangspunkt i den bøde, som blev vedtaget af selskabet Jokerprice ApS: Thi kendes for ret: Tiltalte 5) Telemobilia ApS skal betaleoen bøde på kr. Tiltalte 6) skal betale en bøde på kr. Forvandlingsstraffen er fængsel i 10 dage. De tiltalte 5) og 6) skal betale sagens omkostninger, dog at salæret til den o for tiltalte 6) beskikkede forsvarer afholdes endelig af tiltalte 6). Tove Horsager Iml

12 Side 12/12 Udskriftens rigtighed bekræftes. Retten i "Roskilde, den 27 ~ november 2007 P.~~ ~t-larsen overassistent

DOM. Retten i Hillerød. Udskrift af dombogen. 1. (a) Hansen og Graversen Murermestre A/S

DOM. Retten i Hillerød. Udskrift af dombogen. 1. (a) Hansen og Graversen Murermestre A/S Retten i Hillerød Udskrift af dombogen DOM afsagt den 13. april 2016. Rettens nr. 8-3264/2015 Politiets nr. SØK-91250-00004-10 Ank] agernyndigheden mod Hansen & Graversen Murennestre A/S cvr-nummer 12084587

Læs mere

D O M. Anklagemyndigheden har tillige anket dommen med endelig påstand om skærpelse af bøden.

D O M. Anklagemyndigheden har tillige anket dommen med endelig påstand om skærpelse af bøden. D O M Afsagt den 9. april 2014 af Østre Landsrets 13. afdeling (landsdommerne John Mosegaard og Henrik Kirk Jensen (kst.) med domsmænd, jf. retsplejelovens 214, stk. 4). 13. afd. nr. S-3309-13: Anklagemyndigheden

Læs mere

Anklageskriftet er modtaget den 8. april 2009 og tillæg hertil den 25. november 2010.

Anklageskriftet er modtaget den 8. april 2009 og tillæg hertil den 25. november 2010. Udskrift af dombogen D O M afsagt den 15. oktober 2013 Rettens nr. 2-4487/2008 Politiets nr. 0100-84340-00001-06 Anklagemyndigheden mod T Der har medvirket domsmænd behandlingen af denne sag. Anklageskriftet

Læs mere

RETIENIHOLSTEBRO DOM. Udskrift af dombogen. afsagt den 15. december Rettens nr /2016 Politiets nr. SØK

RETIENIHOLSTEBRO DOM. Udskrift af dombogen. afsagt den 15. december Rettens nr /2016 Politiets nr. SØK RETIENIHOLSTEBRO Udskrift af dombogen DOM afsagt den 15. december 2016 Rettens nr. 7-1588/2016 Politiets nr. SØK-91250-00009-15 Anklagemyndigheden mod Canett Furniture A/S cvr-nummer 27282393 Anklageskrift

Læs mere

Retten i Glostrup. Udskrift af dombogen DOM

Retten i Glostrup. Udskrift af dombogen DOM Retten i Glostrup Udskrift af dombogen DOM afsagt den 25. november 20 J 5 Rettens nr. 15-5611/2015 Politiets nr. SØK-91250-00004-10 Anklagemyndigheden mod Dahl A/S Cvr-nummer 12 70 03 77 (tidl. PPE Entreprise

Læs mere

Sagen er behandlet efter reglerne om småsager. Dommen indeholder ikke en fuldstændig sagsfremstilling.

Sagen er behandlet efter reglerne om småsager. Dommen indeholder ikke en fuldstændig sagsfremstilling. RETTEN I HOLSTEBRO Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 17. august 2015 i sag nr. BS 5-670/2014: Poul Würtz Parket ApS Att.: Preben Würtz Slippen 22, Chr. Hede 7441 Bording mod Jeanne Rasmussen Holstebro

Læs mere

D O M. afsagt den 26. maj 2014

D O M. afsagt den 26. maj 2014 D O M afsagt den 26. maj 2014 Rettens nr. 18A-6340/2012 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2) Tiltalte 3 (T3) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er

Læs mere

D O M. afsagt den 23. april 2014

D O M. afsagt den 23. april 2014 D O M afsagt den 23. april 2014 Rettens nr. 3A-5974/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 (T1) og Tiltalte 2 (T2) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 5. april 2011 blev der i sag 136-2010 KK mod Ejendomsmægler JJ afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 7. september 2010 har KK indbragt ejendomsmægler JJ for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere.

Læs mere

Dansk Forening for konkurrenceret

Dansk Forening for konkurrenceret Dansk Forening for konkurrenceret ved advokat Lotte Hummelshøj den 2. maj 2011 Anklagemyndigheden mod Miljølaboratoriet I/S og Milana A/S ( Milana sagen) Sag om tilbudskoordinering Baseret på en anonym

Læs mere

D O M. afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst.

D O M. afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst. D O M afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst.)) i ankesag V.L. S 1749 15 Anklagemyndigheden mod T født den xx

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Den 4. maj 2016 blev af Grønlands Landsret i sagen sagl.nr. K 056/16 (Sermersooq Kredsrets sagl.nr. SER-AMM-KS-0015-2009) Anklagemyndigheden (J.nr. 5516-98791-00001-07)

Læs mere

D O M. afsagt den 8. april 2014. Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod. Tiltalte (T1) Tiltalte (T2) Arrestantsag

D O M. afsagt den 8. april 2014. Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod. Tiltalte (T1) Tiltalte (T2) Arrestantsag D O M afsagt den 8. april 2014 Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod Tiltalte (T1) og Tiltalte (T2) Arrestantsag Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. april 2013 blev der i sag 189-2012 KK og MM mod Ejendomsmægler AA v/advokat LL afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail modtaget den 7. august 2012 har KK og MM indbragt ejendomsmægler AA for Disciplinærnævnet

Læs mere

Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling, jf. retsplejelovens 706.

Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling, jf. retsplejelovens 706. D O M afsagt den 26. november 2013 Rettens nr. 9-4055/2013 Anklagemyndigheden mod T1 T2 T3 T4 A og B Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling,

Læs mere

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd).

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). DOM Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). 22. afd. nr. S-771-14: Anklagemyndigheden mod T (advokat Tage

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 4. september 2013

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 4. september 2013 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 4. september 2013 Sag 105/2013 Anklagemyndigheden mod T (advokat Bjørn Elmquist, beskikket) T har indbragt Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitets

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. juni 2013 blev der i sag 186-2012 Dansk Ejendomsmæglerforening mod DK BOLIGSALG ApS Damhustorvet 5 2610 Rødovre afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail modtaget den 2. juli 2012 har Dansk Ejendomsmæglerforening

Læs mere

RETTEN I. Udskrift af dombogen D O M. afsagt den 3. februar 2014. Anklagemyndigheden mod xxx. Anklageskrift er modtaget den 25. september 2013.

RETTEN I. Udskrift af dombogen D O M. afsagt den 3. februar 2014. Anklagemyndigheden mod xxx. Anklageskrift er modtaget den 25. september 2013. RETTEN I Udskrift af dombogen D O M afsagt den 3. februar 2014. Anklagemyndigheden mod xxx Anklageskrift er modtaget den 25. september 2013. er tiltalt for overtrædelse af 1. 1, jf. 26, stk. 3, jf. 30,

Læs mere

AM2011.12.16B. Emneord: videreoverdragelse. Printet den:15. april 2016

AM2011.12.16B. Emneord: videreoverdragelse. Printet den:15. april 2016 AM2011.12.16B Emneord: videreoverdragelse Printet den:15. april 2016 Københavns Byret Udskrift af dombogen Adv. OC 0100-47181-00123-09 DOM afsagt den 16. december 2011 i sag SS 2-14605/2010 Anklagemyndigheden

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

Københavns Byret. Adv. AS 0100-91190-00012-08. Udskrift af dombogen DOM. Afsagt den 1. december 2009 i sag. NN og NN

Københavns Byret. Adv. AS 0100-91190-00012-08. Udskrift af dombogen DOM. Afsagt den 1. december 2009 i sag. NN og NN Københavns Byret Adv. AS 0100-91190-00012-08 Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 1. december 2009 i sag NN og NN Sagens baggrund og parternes påstande. Anklageskrift er modtaget den 17. februar 2009. Principalt

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG DOM. Afsagt den 24. september 2009 af Østre Landsrets 10. afdeling. aandsdommeme-_g_

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG DOM. Afsagt den 24. september 2009 af Østre Landsrets 10. afdeling. aandsdommeme-_g_ S10ll009- SKJ UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG DOM Afsagt den 24. september 2009 af Østre Landsrets 10. afdeling aandsdommeme-_g_ 10. afd. a.s. nr. S-1011-09: Anklagemyndigheden mod 1) Dansk Juletræsdyrkerforening

Læs mere

Rigsadvokaten Informerer Nr. 19/2009

Rigsadvokaten Informerer Nr. 19/2009 Til samtlige statsadvokater, samtlige politidirektører, Politimesteren i Grønland og Politimesteren på Færøerne DATO 30. november 2009 JOURNAL NR. RA-2009-131-0002 BEDES ANFØRT VED SVARSKRIVELSER RIGSADVOKATEN

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 6. oktober 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 6. oktober 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 6. oktober 2015 Sag 56/2015 Advokat A kærer Østre Landsrets kendelse om rejseforbehold i sagen: Anklagemyndigheden mod T (advokat A) I tidligere instans er afsagt

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG K E N D E L S E

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG K E N D E L S E B029200K-MJE UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG K E N D E L S E Afsagt den 8. maj 2015 af Østre Landsrets 17. afdeling (landsdommerne Louise Saul, Alex Puggaard og Bo Bjerregaard (kst.)). 17. afd. nr.

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 12. december 2012

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 12. december 2012 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 12. december 2012 Sag 294/2011 (1. afdeling) PK Trading AB (advokat Erik Due) mod ScanCom International A/S (advokat Jens Skytte) I tidligere instans er afsagt dom af

Læs mere

ceew -» 1' : stk. 1, jf. stk. 3, til en bøde på kr. Med henvisning til det overfor anførte findes_

ceew -» 1' : stk. 1, jf. stk. 3, til en bøde på kr. Med henvisning til det overfor anførte findes_ -10- Med henvisning til det overfor anførte findes_ skyldig i tiltalen. konkurrencelovens 5 23, stk. 1, nr. 1, jf. stk. 3, jf. 6, stk. 1, jf. stk. 3, til en bøde på 200.600 kr. Straffen fastsættes for_

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. august 2010

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. august 2010 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. august 2010 Sag 320/2009 (1. afdeling) Rigsadvokaten mod Danske Busvognmænd og T2 og T3 (advokat Knud Meden, beskikket for alle) I tidligere instanser er afsagt dom

Læs mere

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om straf og en tillægsbøde på 97.840.000 kr.

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om straf og en tillægsbøde på 97.840.000 kr. D O M afsagt den 22. maj 2012 Rettens nr. 1-3311/2011 Politiets nr. 0900-76402-00004-10 Anklagemyndigheden mod SH Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den

Læs mere

beslutning: Klagen drejer sig om for sent indsendelse af selvangivelse for 3 anpartsselskaber.

beslutning: Klagen drejer sig om for sent indsendelse af selvangivelse for 3 anpartsselskaber. Den 14. oktober 2014 blev der i sag nr. 129/2013 A og B på vegne af selskaberne C ApS, D ApS og E ApS mod registreret revisor F afsagt sålydende beslutning: Ved skrivelse af 6. november 2013 har A og B

Læs mere

D O M. afsagt den 5. maj 2015 af Vestre Landsrets 9. afdeling (dommerne Fabrin, Henrik Estrup og Katrine Wittrup-Jensen (kst.

D O M. afsagt den 5. maj 2015 af Vestre Landsrets 9. afdeling (dommerne Fabrin, Henrik Estrup og Katrine Wittrup-Jensen (kst. D O M afsagt den 5. maj 2015 af Vestre Landsrets 9. afdeling (dommerne Fabrin, Henrik Estrup og Katrine Wittrup-Jensen (kst.)) i ankesag V.L. B 1213 13 Ligebehandlingsnævnet som mandatar for M (Kammeradvokaten

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand Nævnet har modtaget klagen den 18. april 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå

Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0543-2014 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå Anklagemyndighedens journal

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 24. oktober 2011

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 24. oktober 2011 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 24. oktober 2011 Sag 110/2011 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Gunnar Homann, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Helsingør den 28. juni

Læs mere

Landsrettens begrundelse og resultat. Forhold 1 bank A

Landsrettens begrundelse og resultat. Forhold 1 bank A Landsrettens begrundelse og resultat Forhold 1 bank A Også efter bevisførelsen for landsretten tiltrædes det, at det er bevist, at bank A har afgivet købs- og salgsordrer som anført af byretten, jf. anklageskriftets

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. august 2010

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. august 2010 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. august 2010 Sag 319/2009 (1. afdeling) Rigsadvokaten mod Dansk Juletræsdyrkerforening og T2 (advokat J. Korsø Jensen, beskikket for begge) I tidligere instanser er

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS RETSBOG

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS RETSBOG B0795006-MKJ UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS RETSBOG Den 28. november 2016 kl. 10:00 satte Østre Landsret retten i retsbygningen, Bredgade 59, København. Som dommere fungerede landsdommerne Arne Brandt, M.

Læs mere

Østre Landsrets dom afsagt den 12. december 2016 af 14. afdeling i ankesag nr. S

Østre Landsrets dom afsagt den 12. december 2016 af 14. afdeling i ankesag nr. S Østre Landsrets dom afsagt den 12. december 2016 af 14. afdeling i ankesag nr. S-2085-16 Udskrift af dombogen for retten i København Dom afsagt den 7. juni 2016 Anklagemyndigheden mod T T er tiltalt for

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby Nævnet har modtaget klagen den 10. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

D O M. Retten i Herning har den 17. oktober 2014 afsagt dom i 1. instans (rettens nr /2014).

D O M. Retten i Herning har den 17. oktober 2014 afsagt dom i 1. instans (rettens nr /2014). D O M afsagt den 13. maj 2015 af Vestre Landsrets 9. afdeling (dommerne Lars Christensen, Hanne Aagaard og Katrine Wittrup-Jensen (kst.) med domsmænd) i ankesag V.L. S 2132 14 Anklagemyndigheden mod T1

Læs mere

B e s l u t n i n g. Den 14. marts 2012 blev der i. sag nr. 83/2011. A ApS (Cvr-nr. xx xx xx xx) under konkurs v/ kurator advokat B.

B e s l u t n i n g. Den 14. marts 2012 blev der i. sag nr. 83/2011. A ApS (Cvr-nr. xx xx xx xx) under konkurs v/ kurator advokat B. Den 14. marts 2012 blev der i sag nr. 83/2011 A ApS (Cvr-nr. xx xx xx xx) under konkurs v/ kurator advokat B mod Registreret revisor C truffet følgende B e s l u t n i n g Ved skrivelse af 17. oktober

Læs mere

Fra Nakkebølle til Grindsted - Perspektivering af konkurrencestraffesagerne, særligt kartellerne

Fra Nakkebølle til Grindsted - Perspektivering af konkurrencestraffesagerne, særligt kartellerne Fra Nakkebølle til Grindsted - Perspektivering af konkurrencestraffesagerne, særligt kartellerne DFK, den 6. oktober 2011 Af vicestatsadvokat Hans Jakob Folker (SØK) hjf001@politi.dk 10-10-2011 Side 1

Læs mere

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2012.11.05B2 Kilde: Retspraksis, Byretterne Emner: familievold; Stikord: Vold i familieforhold, 13 årig datter, lussinger, tømt indhold af glas rødvin i ansigtet, 40 dg bet, pt 1 år, samf tj 40 t, tilsyn

Læs mere

Emneord: Produktionsdyr. Printet den:15. april 2016

Emneord: Produktionsdyr. Printet den:15. april 2016 AM2012.08.21B - Uforsvarlig behandling af dyr, udøvelse af erhverv, produktionsdyr, tre kalve, ikke egnet til transport, 10 dg gamle, ikke afhelet navle, lang sagsbehandlingstid (2 år), bøde 13.000 kr.

Læs mere

Retten i Hillerød D O M. afsagt den 6. juni 2011. Rettens nr. 7-3289/2010 Politiets nr. 0900-99110-00007-09, Advokatur S. Anklagemyndigheden mod T

Retten i Hillerød D O M. afsagt den 6. juni 2011. Rettens nr. 7-3289/2010 Politiets nr. 0900-99110-00007-09, Advokatur S. Anklagemyndigheden mod T Retten i Hillerød D O M afsagt den 6. juni 2011 Rettens nr. 7-3289/2010 Politiets nr. 0900-99110-00007-09, Advokatur S. Anklagemyndigheden mod T Anklageskrift er modtaget den 19. oktober 2010. T er tiltalt

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 19. august 2015

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 19. august 2015 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 19. august 2015 Sag 71/2015 (1. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Henrik Karl Nielsen, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten på Frederiksberg

Læs mere

DOM. Frederiksberg Rets dom af 19. marts 2015 (1199/2015) er anket af T med påstand om formildelse.

DOM. Frederiksberg Rets dom af 19. marts 2015 (1199/2015) er anket af T med påstand om formildelse. DOM Afsagt den 27. oktober 2015 af Østre Landsrets 13. afdeling (landsdommerne John Mosegaard, Birgitte Grønborg Juul og Jacob Schall Holberg (kst.) med domsmænd). 13. afd. nr. S-994-15: Anklagemyndigheden

Læs mere

Med venlig hilsen. Lotte Henning Langberg Overassistent

Med venlig hilsen. Lotte Henning Langberg Overassistent From: SAV FP Sikkermail Sent: 14 Nov 2017 13:45:24 +0100 To: Jørgen Borregaard Sørensen Subject: Att.: Jørgen Borregaard Sørensen - Dom - SAV-1400801-270 Attachments: image001.png, Fremsendes til Statsadvokaten

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13949 Klager: Indklaget: Klagen vedrører: xx xxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx CVR-nr.: xx xx xx xx xx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxx Køb af bil Modtagne

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 2. februar 2012 en formidlingsaftale for 6 måneder med de indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 2. februar 2012 en formidlingsaftale for 6 måneder med de indklagede. 1 København, den 14. marts 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Ørtoft Geisler og Martin Rønne Øster Farimagsgade 95 2100 København Ø Nævnet har modtaget klagen den 10. september

Læs mere

D O M. Afsagt den 11. december 2015 af Østre Landsrets 6. afdeling (landsdommerne Lone Dahl Frandsen, Karsten Bo Knudsen og Birgitte Hersbøll (kst.)).

D O M. Afsagt den 11. december 2015 af Østre Landsrets 6. afdeling (landsdommerne Lone Dahl Frandsen, Karsten Bo Knudsen og Birgitte Hersbøll (kst.)). D O M Afsagt den 11. december 2015 af Østre Landsrets 6. afdeling (landsdommerne Lone Dahl Frandsen, Karsten Bo Knudsen og Birgitte Hersbøll (kst.)). 6. afd. nr. B-3221-14: Foreningen Euro-Mediterranean

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 21. april 2015 i sag nr. 7/2015 [Klub A]s indbringelse af DBTU s Appeludvalgs afgørelse af 16. marts 2015 Sagen er behandlet af Ole Græsbøll Olesen,

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012 Sag 151/2012 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Georg Lett, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Glostrup den 17. oktober

Læs mere

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. D O M afsagt den 22. april 2014 Rettens nr. 2A-1978/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Tiltalte, er tiltalt for: 1. ved den 20. februar 2012

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 11. april 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 11. april 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 11. april 2016 Sag 41/2016 Anklagemyndigheden mod T (advokat Ole Schmidt) I tidligere instans er afsagt kendelse af Vestre Landsrets 10. afdeling den 16. december

Læs mere

K E N D E L S E. Advokatrådet har nedlagt påstand om, at [indklagede] idømmes en disciplinær sanktion efter retsplejelovens 147 c, stk. 1.

K E N D E L S E. Advokatrådet har nedlagt påstand om, at [indklagede] idømmes en disciplinær sanktion efter retsplejelovens 147 c, stk. 1. København, den 26. juni 2015 Sagsnr. 2015-215/CHN 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Advokatrådet klaget over [indklagede], [bynavn]. Sagsfremstilling: Ved anklageskrift af

Læs mere

UDSKRIFT ØSTRE LANDSRETS DOMBOG DOM. (advokat~esk.) S0971006- ID] Afsagt den 3. september 2009 aføstre Landsrets 10. afdeling. med domsmænd).

UDSKRIFT ØSTRE LANDSRETS DOMBOG DOM. (advokat~esk.) S0971006- ID] Afsagt den 3. september 2009 aføstre Landsrets 10. afdeling. med domsmænd). S0971006- ID] UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG DOM Afsagt den 3. september 2009 aføstre Landsrets 10. afdeling med domsmænd). 10. afd. a.s. nr. S-971-09: Anklagemyndigheden mod 1) Danske Busvognmænd

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 30. august 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 30. august 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 30. august 2016 Sag 192/2016 A kærer bortvisningen af ham fra et retsmøde i sagen: Anklagemyndigheden mod T Kæren angår bortvisningen af A fra et retsmøde i en straffesag

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Inge Grandt Virum Torv 7, st. tv. 2830 Virum Nævnet har modtaget klagen den 31. januar 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

D O M. afsagt den 6. maj 2013. Rettens nr. 1-284/2013 Politiets nr. 0900-85190-00019-12. Anklagemyndigheden mod T

D O M. afsagt den 6. maj 2013. Rettens nr. 1-284/2013 Politiets nr. 0900-85190-00019-12. Anklagemyndigheden mod T D O M afsagt den 6. maj 2013 Rettens nr. 1-284/2013 Politiets nr. 0900-85190-00019-12 Anklagemyndigheden mod T Anklageskrift er modtaget den 24. januar 2013. T er tiltalt for overtrædelse af registreringsafgiftsloven,

Læs mere

AM V Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Trykt: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM V Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Trykt: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2015.04.16V Kilde: Retspraksis, Landsretterne Emner: vold mod ældre, børn og unge; Stikord: Vold mod børn, simpel vold, tildelt 3-årig ét slag i bagdelen, F i s varetægt, ej tidl. straffet, 20 dg. bet,

Læs mere

Enkelte sager af mere generel interesse

Enkelte sager af mere generel interesse BILAG 1 Enkelte sager af mere generel interesse Dette bilag indeholder en beskrivelse af og kommentarer til enkelte sager af mere generel interesse om forsvarerens adgang til aktindsigt. 1. Forsvarerens

Læs mere

D O M. afsagt den 29. april 2014. Rettens nr. 9-1276/2014. Anklagemyndigheden. Mod. Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2)

D O M. afsagt den 29. april 2014. Rettens nr. 9-1276/2014. Anklagemyndigheden. Mod. Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2) D O M afsagt den 29. april 2014 Rettens nr. 9-1276/2014 Anklagemyndigheden Mod Tiltalte 1 (T1) og Tiltalte 2 (T2) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 293 Klager: Balkan Holidays A/S v/advokat Christina Prince Pilestræde 58, 4. 1112 København K Indklagede: Susanne Iversen Bondtvedvej 36 5700 Svendborg Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede

Læs mere

KENDELSE. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S

KENDELSE. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S Nævnet har

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. marts 2010 blev der i sag 96-2009 KK mod ejendomsmægler MM og Ejendomsmæglervirksomheden DD under konkurs afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 27. juli 2009 har advokat BB på vegne af KK indbragt

Læs mere

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Side 1 af 7 DOPINGAPPELUDVALGET DANMARKS IDRÆTSFORBUND (DIF) DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND (DFIF) DGI DANSK FITNESS & HELSE ORGANISATION (DFHO) DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Afsagt den 14. juli 2014 I sag nr.

Læs mere

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om domfældelse efter anklageskriftet med en betinget sanktion med vilkår om samfundstjeneste.

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om domfældelse efter anklageskriftet med en betinget sanktion med vilkår om samfundstjeneste. RETTEN I SØNDERBORG D O M afsagt den 29. november 2017 Rettens nr. K01-4710/2017 Politiets nr. 3300-70661-00001-15 Anklagemyndigheden mod T1 f. 1981 T2 f. 1980 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen

Læs mere

CIVILPROCES OMPRØVE S 2013. Opgave 1

CIVILPROCES OMPRØVE S 2013. Opgave 1 CIVILPROCES OMPRØVE S 2013 Opgave 1 Hansen importerede vin fra bl.a. Australien og solgte den fra to butikker én i København og én i Århus. Butikkerne reklamerede hvert år med en australsk uge i juni måned

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 6. november 2015

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 6. november 2015 HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 6. november 2015 Sag 144/2014 (2. afdeling) A A/S (advokat Thomas Bang) mod B (advokat K.L. Németh) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Roskilde den 13. januar

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Retten i Hillerød D O M afsagt den 3. maj 2016 Rettens nr. 8-2528/2015 Politiets nr. 0900-84130-00684-12 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer 67 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M S3888009- RC UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 19. afdeling (landsdommerne Peter Thønnings, Hedegaard Madsen og Gunst Andersen med domsmænd). 19.

Læs mere

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen Side 1 af 5 Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen JG skrev 7.3.2009 kl. 23:55 Hej Jeg må virkelig sige, at du har haft den store saks langt fremme og i brug på mine

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 29. februar 2012 blev der i sag 153-2010 KK og HH v / advokat NN mod Ejendomsmægler AA og LL og Ejendomsmæglervirksomheden MM I/S afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 11. maj 2011 har KK og HH v /

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 6. april 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 6. april 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 6. april 2016 Sag 199/2015 Advokat A kærer Vestre Landsrets kendelse om afbeskikkelse af ham som forsvarer i sagen: Anklagemyndigheden mod T og Sag 200/2015 Advokat

Læs mere

D O M. afsagt den 5. december Rettens nr. K /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer

D O M. afsagt den 5. december Rettens nr. K /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer D O M afsagt den 5. december 2016 Rettens nr. K01-4829/2016 Politiets nr. 3300-84143-00029-16 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET 1 UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET Den 4. september 2014 blev af Kujalleq Kredsret i sagen sagl.nr. KUJ-QAQ-KS-0114-2014 Anklagemyndigheden mod T Anklagemyndighedens journal nr. 5502-97591-00198-12.

Læs mere

Har du været udsat for en forbrydelse?

Har du været udsat for en forbrydelse? Har du været udsat for en forbrydelse? Denne pjece indeholder råd og vejledning til dig En straffesags forløb Når politiet f.eks. ved en anmeldelse har fået kendskab til, at der er begået en forbrydelse,

Læs mere

K E N D E L S E: Ved skrivelse af 20. maj 2008 har B A/S, C ApS samt D ApS klaget over statsautoriseret revisor A.

K E N D E L S E: Ved skrivelse af 20. maj 2008 har B A/S, C ApS samt D ApS klaget over statsautoriseret revisor A. Den 18. marts 2009 blev der i sag nr. 33/2008-S B A/S C ApS samt D ApS mod statsautoriseret revisor A afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 20. maj 2008 har B A/S, C ApS samt D ApS klaget

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 2. marts 2010 blev der i sag 92-2009 KK og BB mod Ejendomsmægler CC og Ejendomsmægler DD og Ejendomsmæglervirksomheden MM afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 19. maj 2009 har KK og BB indbragt ejendomsmægler

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 26. februar 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 26. februar 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 26. februar 2015 Sag 230/2014 Journalist Niels Northroup og DR (advokat Tyge Trier) kærer Østre Landsrets kendelse om navneforbud i sagen Anklagemyndigheden mod

Læs mere

D O M. Viggo Larsen (advokat Poul Bostrup, Hillerød) mod Skatteministeriet (Kammeradvokaten ved advokaterne Steffen Sværke og Clara Trolle, København)

D O M. Viggo Larsen (advokat Poul Bostrup, Hillerød) mod Skatteministeriet (Kammeradvokaten ved advokaterne Steffen Sværke og Clara Trolle, København) D O M afsagt den 15. maj 2014 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Olav D. Larsen, Nikolaj Aarø-Hansen og Tine Børsen Smedegaard (kst.)) i ankesag V.L. B 3101 13 Viggo Larsen (advokat Poul Bostrup,

Læs mere

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. ekskl. moms, kørsel ,25 kr. ekskl. moms og udlæg kr.

K E N D E L S E. Klager har endvidere klaget over indklagedes salær på kr. ekskl. moms, kørsel ,25 kr. ekskl. moms og udlæg kr. København, den 28. november 2014 Sagsnr. 2013-1002/VTA 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X på vegne sin søn klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klager, der sammen med

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 13. januar 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 13. januar 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 13. januar 2015 Sag 156/2014 Anklagemyndigheden mod T (advokat Henrik Juel Halberg, beskikket) I tidligere instans er truffet beslutning af Østre Landsrets 18. afdeling

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 16. januar 2013 blev der i sag 179-2012 KK mod Ejendomsmægler HH afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 9. april 2012 har KK indbragt ejendomsmægler HH for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere. Klagen

Læs mere

Retsudvalget. Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 345, som Folketingets Retsudvalg (Alm. del) har stillet til justitsministeren den 30. maj.

Retsudvalget. Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 345, som Folketingets Retsudvalg (Alm. del) har stillet til justitsministeren den 30. maj. Retsudvalget REU alm. del - Svar på Spørgsmål 345 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K. Lovafdelingen Dato: 26. juni 2007 Kontor: Strafferetskontoret Sagsnr.: 2007-792-0383

Læs mere

D O M. Afsagt den 21. august 2014 af Østre Landsrets 3. afdeling (landsdommerne Ejler Bruun, Henrik Bitsch og Martin Broms (kst.) med nævninger).

D O M. Afsagt den 21. august 2014 af Østre Landsrets 3. afdeling (landsdommerne Ejler Bruun, Henrik Bitsch og Martin Broms (kst.) med nævninger). D O M Afsagt den 21. august 2014 af Østre Landsrets 3. afdeling (landsdommerne Ejler Bruun, Henrik Bitsch og Martin Broms (kst.) med nævninger). 3. afd. N nr. S-3323-13: Anklagemyndigheden mod 1) T1 (advokat

Læs mere

Den 29. september 2015 kl. 16.22 skrev Per Hald :

Den 29. september 2015 kl. 16.22 skrev Per Hald <ph@bl-law.dk>: Den 29. september 2015 kl. 16.22 skrev Per Hald : Kære I forlængelse af nedenstående mail har jeg modtaget Nykredits kæresvarskrift i den verserende Højesteretssag. Jeg kan konstatere, at

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udarbejdet en fejlagtig salgsprovenuberegning og derfor skal betale godtgørelse til klager.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udarbejdet en fejlagtig salgsprovenuberegning og derfor skal betale godtgørelse til klager. 1 København, den 6. december 2010 KENDELSE Klager ctr. EDC Ejendomscentret Odder A/S Rosensgade 15 8300 Odder Nævnet har modtaget klagen den 26. maj 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udarbejdet

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klager ctr. Lokalbolig Valby ApS Valby Langgade 142 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 16. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført

Læs mere

D O M. Afsagt den 27. marts 2017 af Østre Landsrets 20. afdeling (landsdommerne Tine Vuust, Henrik Bitsch og Peter Hammershaimb (kst.) med domsmænd).

D O M. Afsagt den 27. marts 2017 af Østre Landsrets 20. afdeling (landsdommerne Tine Vuust, Henrik Bitsch og Peter Hammershaimb (kst.) med domsmænd). D O M Afsagt den 27. marts 2017 af Østre Landsrets 20. afdeling (landsdommerne Tine Vuust, Henrik Bitsch og Peter Hammershaimb (kst.) med domsmænd). 20. afd. nr. S-3020-16: Anklagemyndigheden mod T (cpr.nr..88-.)

Læs mere

D O M. afsagt den 8. april 2016 af Vestre Landsrets 1. afdeling (dommerne Eva Staal, Hanne Harritz Pedersen og Peter Juul Agergaard (kst.

D O M. afsagt den 8. april 2016 af Vestre Landsrets 1. afdeling (dommerne Eva Staal, Hanne Harritz Pedersen og Peter Juul Agergaard (kst. D O M afsagt den 8. april 2016 af Vestre Landsrets 1. afdeling (dommerne Eva Staal, Hanne Harritz Pedersen og Peter Juul Agergaard (kst.)) i ankesag V.L. B 0626 15 Det Faglige Hus som mandatar for Monica

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 27. august 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen klaget over registreret revisor A.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 27. august 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen klaget over registreret revisor A. Den 16. maj 2011 blev der i sag nr. 48/2010 Erhvervs- og Selskabsstyrelsen mod registreret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 27. august 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. januar 2007 har Skattecenter [by] klaget over registreret revisor A.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. januar 2007 har Skattecenter [by] klaget over registreret revisor A. Den 24. september 2008 blev i sag nr. 2/2007-R Skattecenter [by] mod Registreret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. januar 2007 har Skattecenter [by] klaget over registreret

Læs mere

D O M. Afsagt den 15. april 2015 af Østre Landsrets 14. afdeling (landsdommerne Rosenløv, Lone Kerrn-Jespersen og Martin Broms (kst.) med domsmænd).

D O M. Afsagt den 15. april 2015 af Østre Landsrets 14. afdeling (landsdommerne Rosenløv, Lone Kerrn-Jespersen og Martin Broms (kst.) med domsmænd). D O M Afsagt den 15. april 2015 af Østre Landsrets 14. afdeling (landsdommerne Rosenløv, Lone Kerrn-Jespersen og Martin Broms (kst.) med domsmænd). 14. afd. nr. S-442-15: Anklagemyndigheden mod T (cpr.nr.

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 18. maj 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0062-2015 Anklagemyndigheden mod T Anklagemyndighedens journal nr. 5505-97431-00664-14.

Læs mere