Velkommen til vores verden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til vores verden"

Transkript

1 Egå Gymnasium

2 Velkommen til vores verden Hvis du netop er trådt ind ad døren på Egå Gymnasium for første gang, vil vi allerførst give dig lejlighed til at fornemme vores bygning. Stil dig i et hjørne og betragt livet på en moderne skole lige meget om du besøger os i skoletid eller efter, så er der liv i bygningen. Det er sådan, vi helst vil have det! Velkommen til Egå Gymnasium! De bedste rammer Vi har de bedste rammer til at skabe innovative undervisningsformer og dermed fundamentet for en levende og engagerende skole. Vi har På Egå Gymnasium har vi fokus på følgende værdier: Troværdighed, tillid, respekt, engagement, dialog, åbenhed og omsorg. også det rette indhold med et solidt fagligt grundlag, kompetente undervisere og ikke mindst nysgerrige og videbegærlige unge mennesker. Vi stiller krav til vores elever, krav som støtter deres udvikling fra skoleelever til studerende, så de forlader skolen som hele, veloplyste og videbegærlige unge klar til fortsat uddannelse og deltagelse i samfundslivet. Er en skole en skole efter skoletid? Vores mål er, at eleverne har lyst til at komme i skole for at kvalificere sig til fortsat uddannelse, og at de tilegner sig de nødvendige faglige, sociale og studiemæssige kompetencer. Vi vil give næring til et mangfoldigt kreativt miljø, bl.a. et engagerende sciencemiljø, et aktivt idrætsliv og plads til at udfolde sine interesser inden for, musik, drama, film og billedkunst. Vi ønsker en åben skole, hvor eleverne kan få maksimalt udbytte af skolen og dens mange faciliteter også uden for normal skoletid. Ligesom skolen er åben over for samarbejde med lokalområdets forenings-, kultur- og erhvervsliv.

3 Studieretninger Studieretningerne inddeles i fire hovedretninger: 1 > > Naturvidenskabelige studieretninger Ønsker du en naturvidenskabelig orienteret studieretning, skal du vælge en af de tre studieretninger, hvor du kan kombinere fysik, kemi eller biologi med matematik som de centrale studieretningsfag. 2 > > Sproglige studieretninger Er du mere til en sproglig orienteret studentereksamen, vælger du en af de tre studieretninger, hvor du kan kombinere tysk, fransk eller spansk med engelsk som de centrale studieretningsfag. 3 > > Samfundsvidenskabelige studieretninger Egå gymnasium tilbyder tre forskellige studieretninger inden for det samfundsvidenskabelige område, hvor du kan kombinere samfundsfag med enten matematik, engelsk eller biologi som de centrale studieretningsfag. 4 > > Kunstnerisk Studieretning Endelig tilbyder Egå Gymnasium en studieretning for dig, der er musikinteresseret, hvor musik og engelsk er de centrale studieretningsfag.

4

5 Åbenhed, lys og rummelighed Skolen er designet, så den danner den bedst tænkelige ramme om elevernes og lærernes skoledag. Der er højt til loftet og mulighed for udsyn overalt i bygningen det gælder ikke bare for de fysiske rammer, men også for gymnasiets værdier i det hele taget. Det centrale rum Forum, er det første øjet møder, og dette lyse rum er både opholdssted og studieområde. Alle undervisningslokaler er også store og fleksible, så der nemt kan veksles mellem forskellige undervisningsformer. I skolens auditorium kan flere klasser desuden undervises samtidigt. Skolen er naturligvis udstyret med alle moderne IT-faciliteter, bl.a. 7 pc er, en projektor og et smartboard i alle undervisningslokaler, trådløst netværk overalt og et stort antal bærbare pc er til elevbrug i skoletiden. Sund kantine Kantinen har åbent fra skolestart til sidste time. Dette giver mulighed for, at eleverne på alle tidspunkter kan komme til at købe mad. Der er eftertanke bag kantinens mad, som er både sund og nærende, og ofte dufter der af dagens friskbagte brød over det meste af skolen. I en gensidig aftale med eleverne har vi besluttet at begrænse salget af usunde produkter fx Cola. Til gengæld er der gratis iskoldt vand i drikkefontæner flere steder på skolen. Vi vil skabe den optimale baggrund for undervisningen ved at sikre tidssvarende fysiske rammer og fremme et tillidsfuldt og omsorgsfuldt internt miljø for såvel elever som personale Hyggeområder med sofaer Hyggeområderne er naturlige samlingssteder i frikvarterer, mellemtimer og efter skoletid. Her er der mulighed for afslapning, hyggesnak og diskussion. Tæt ved disse områder har vi personlige elevskabe eller lockers, så de studerende kan opbevare deres ejendele, pc er og andet.

6 Et aktivt studiemiljø også efter skoletid I det hele taget har vi gjort meget for at skabe et fristed, hvor eleverne kan udfolde sig efter skoletid Den lange åbningstid skaber mulighed for en vifte af elevaktiviteter efter skoletid. Med kæmpe skærm og plads til 180 elever lægger det store auditorium fx naturligt op til at huse en aktiv filmklub. I det hele taget har vi gjort meget for at skabe et fristed, hvor eleverne kan udfolde sig efter skoletid. Læsegrupper, lektiecafé og aktiviteter af forskellig art efter skoletid er tiltag, der understøtter dette. Den nye bygning er indrettet således, at det bliver let at bruge skolens IT-udstyr, spille musik og teater, se film eller modellere og male sammen med kammeraterne efter skoletid. Plads til forskellige behov Fællesområderne er indrettet med en række forskellige miljøer. Der er områder med ro og fred, hvor eleverne kan fordybe sig individuelt. Andre steder er der plads til gruppearbejde og debat. Der er adgang til stationære pc er med >> Lobna Touhou fra festudvalget fortæller: Vi lægger meget vægt på, at der i løbet af festaftenen er arrangeret noget, som folk kan glæde sig til, og som kan ryste folk sammen. Der er altid underholdning fra elevernes side, og til de store fester kommer der også bands udefra. Der er knyttet et tema til hver fest, og hver gang møder alle op i de sejeste udklædninger til temaet. Selv lærerne kommer i sjove outfits og er med til at skabe den fede stemning.

7 Om et godt studiemiljø Nanna Aude er 2. g er og med i elevrådet, hun fortæller: fast netopkobling og printere, og overalt er der adgang til trådløs netforbindelse for bærbare pc er. Lektiecafé Lektiecaféen er et centralt element i studiemiljøet. For at give eleverne den bedste mulighed for at få hjælp af relevante faglærere bliver planen for hvilke lærere, der er til stede i lektiecaféen, lagt på nettet. Miljøet omkring lektiecaféen er yderligere styrket ved, at studievejledere og Studievalg Østjylland træffes på samme tid som lektiecaféen. Andre aktiviteter Et godt studiemiljø omfatter også et godt udbud af frivillige aktiviteter. Derfor har vi her også de bedst mulige faciliteter. Vi har fx beachvolleybane og fodboldbane lige uden for døren, og det store auditorium kan let omdannes til gymnastiksal, hvis der er brug for ekstra plads til idræt og lignende. Et godt studiemiljø er afgørende for min personlige motivation til og glæde ved at gå i gymnasiet. Jeg ser frem til at komme i skole hver dag, fordi jeg ved, at der bliver lyttet til mig. Jeg bliver respekteret og mine holdninger anerkendt. Jeg bruger utrolig meget af min tid på gymnasiet, så derfor betyder det meget, at der er muligheder for mig både fagligt og socialt. De mange faciliteter, som skolen tilbyder, skaber en lyst til at lære. At der er mulighed for, næsten alle steder på skolen, at isolere sig og fordybe sig med studiekammerater i små lukkede lokaler, gør, at man får et optimalt udbytte af lektielæsningen efter skole, i mellemtimer eller i undervisningen. At der samtidig er prioriteret store sofa-hygge områder gør det muligt at dyrke det sociale i frikvartererne og efter skole. Det afslappede og ligeværdige forhold imellem alle eleverne betyder også meget. Jeg føler, at der er plads til at være lige præcis den type, man har lyst til, og det er dejligt.

8 Vi lytter til hinanden til hverdag og til fest Faglighed spiller en stor rolle hos os, og vi yder hver dag vores bedste for at finde løsninger på udfordringerne sammen. Fællesskab er et andet vigtigt element, som handler om, at vi gensidigt vil det bedste for vores skole, og at vi har fælles mål. Elevdemokrati betyder derfor utroligt meget på Egå Gymnasium, og vi tilstræber en åben dialog og dermed et veludviklet elevdemokrati. For os er det essentielt, at eleverne spiller en central rolle ved opbygningen af skolens traditioner, og at de inddrages aktivt sammen med personalet. Det gælder både omkring undervisning, projekter og udfyldningen af de fysiske rammer, samt mange andre områder til hverdag og til fest. Morten Christensen 2.g er (med i skolens bestyrelse og elevrådet) fortæller om en god start med dialog, medindflydelse og klapsalver: I opstartsperioden brugte vi et par dage på at lære hinanden at kende. Det var rart, at skolen var indstillet på, at eleverne skulle ha lov til at bruge en smule tid på at se hinanden an og blive trygge ved den nye situation. For de nystartede elever er det mit indtryk, at mange var positivt overraskede over den måde, som især de ældre klasser har grebet situationen an. I stedet for fx at få hældt vand på sig, blev de nye i stedet modtaget med klapsalver og håndtryk mellem samtlige elever. Det er også tydeligt, at ledelsen er interesseret i at høre elevernes mening i forhold til bl.a. profileringen af skolen. På trods af det naturlige lærer-elev -forhold, er det muligt at snakke med lærerne uden for undervisningen eksempelvis til fredagscafé!

9 Selvom vi har et af Danmarks flotteste og mest moderne gymnasier, skal vi ikke lade det blive en sovepude, men derimod konstant sætte nye mål. Vi har formuleret 6 konkrete punkter herunder: Egå Gymnasiums indsats- og udviklingsmål 1. Vi vil opretholde et godt studiemiljø Der skal lægges vægt på et godt forhold mellem elever, lærere og det øvrige personale. I den almindelige omgang med hinanden skal alle behandles ligeværdigt og med stor tolerance og respekt, så alle kan føle sig vel tilpas. 2. Vi vil være en fagligt visionær skole Egå Gymnasium skal være en fagligt profileret skole med et mangfoldigt kreativt, og innovativt miljø, såvel i de naturvidenskabelige, sproglige og samfundsvidenskabelige fag som i idræt og de kunstneriske fag. 3. Vi skal være i dialog både lokalt og globalt Der skal være en god dialog og et synligt samarbejde med lokalsamfundet, og samtidig skal der satses på internationale relationer. Vi vil gerne samarbejde tæt med folkeskoler, ungdomshøjskolen, kulturinstitutioner, virksomheder og universitet. Internationalt skal der med tiden tilknyttes partnerskoler. 4. Vi ønsker varierende og elevaktiverende undervisningsformer Der skal målrettet arbejdes med at bidrage til udvikling af en levende og engagerende skole, hvor de unge udvikler kreativitet og arbejdsglæde og lærer såvel samarbejde som selvstændighed. 5. Vi vil have et veludviklet elevdemokrati Elever, lærere og det øvrige personale skal inddrages i skolens drift og planlægning. Der skal være en løbende dialog, som skal sikres bl.a. gennem elevrådet. 6. Vi skal modtage nye elever og personale bedst muligt Vi fik en fantastisk start med en varm velkomst til de nye elever, og den tradition skal opretholdes i årene, der kommer. Ved at sikre en god modtagelse af nye elever og medarbejdere skaber vi grobund for, at de også hurtigt føler et medejerskab til det allerede opbyggede, og at de inddrages i den videre udvikling af skolen.

10

11 Tak til netværket Denne brochure er helt og holdent blevet finansieret af Egå Gymnasiums netværk af samarbejdspartnere og er et bevis på det gode forhold, vi har opbygget. Egå Gymnasium vil gerne benytte lejligheden til at takke de deltagende virksomheder.

12 Jeg var lidt angst for, hvordan det skulle gå mig, men der blev virkelig taget super imod alle 1. g erne, og venskaber blev hurtigt knyttet! Egå Gymnasium er bare for fedt, og jeg anbefaler det virkelig varmt! Peter Nymark Heilesen 1. B Gymnasiet er rigtig flot, og der er gjort meget ud af det hele. Det kan dog godt være lidt forvirrende i starten med alt det nye elektronik, men det vænner man sig hurtigt til. Jeg kan især godt lide Lectio, som er enormt godt. Konklusion: Meget udmærket! 4 ud af 5 stjerner! Andreas Dissing, 1. X Før jeg startede på Egå Gymnasium, troede jeg, at ulækre og overtegnede toiletter var et must på skoler. Men her er alt jo nyt, selv følelsen af at glæde sig til at komme i skole. Maja Raabjerg Jensen 1. X >> Egå Gymnasium Mejlbyvej Egå Tlf.:

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil 2010 Velkommen til Paderup Gymnasium Værdigrundlag og profil Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. Udover det faglige, der selvsagt skal være i top,

Læs mere

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil. Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende.

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil. Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. 2009 Velkommen til Paderup Gymnasium Værdigrundlag og profil Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. Udover det faglige, der selvsagt skal være i top,

Læs mere

HF Uddannelsen 2015. Husk Åbent hus fredag den 16. januar klokken 16-18. Uddannelse skaber ny fremtid

HF Uddannelsen 2015. Husk Åbent hus fredag den 16. januar klokken 16-18. Uddannelse skaber ny fremtid HF Uddannelsen 2015 Husk Åbent hus fredag den 16. januar klokken 16-18. Uddannelse skaber ny fremtid OM Herning HF & VUC Vi er en stor uddannelsesinstitution med mange forskellige uddannelsesområder, som

Læs mere

Tag en bid af fremtiden. Rosborg Gymnasium & HF

Tag en bid af fremtiden. Rosborg Gymnasium & HF Tag en bid af fremtiden 2013 Rosborg Gymnasium & HF 1 Rosborg vil skabe landets mest engagerede, nysgerrige og udviklende elever, som samtidigt er fagligt kompetente til et videre studieforløb. Rosborg

Læs mere

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7 Tillæg til Odder Avis d. 1. februar 2012. På Odder Gymnasium lærer man noget og bliver til noget. Læs side 2 Skolen er et rart sted at være. Læs side 3 Undervisning er i top tre i en landsdækkende undersøgelse.

Læs mere

Silkeborg Gymnasium. www.silkeborg-gym.dk

Silkeborg Gymnasium. www.silkeborg-gym.dk Silkeborg Gymnasium 2014 n Indholdsfortegnelse n Rektors velkomst Rektors velkomst... Udfordringer, oplevelser og viden for livet!... Naturvidenskab... Humaniora... Samfundsvidenskab...... Udsyn mod verden...

Læs mere

De fire gymnasiale uddannelser

De fire gymnasiale uddannelser ET REGIONALT VEJLEDNINGSMATERIALE De fire gymnasiale uddannelser De følgende fire gymnasiale uddannelser forbereder dig til at kunne fortsætte på en videregående uddannelse. Hf Hhx Htx Stx højere forberedelseseksamen,

Læs mere

De fire gymnasiale uddannelser

De fire gymnasiale uddannelser De fire gymnasiale uddannelser De følgende fire gymnasiale uddannelser forbereder dig til at kunne fortsætte på en videregående uddannelse. hf hhx htx stx højere forberedelseseksamen, 2-årig uddannelse

Læs mere

Studieretningerne. Kunstneriske studieretninger Musik A, Matematik A, Fysik B... Musik A, Engelsk A, Biologi B... Musik A, Engelsk A, Dramatik B...

Studieretningerne. Kunstneriske studieretninger Musik A, Matematik A, Fysik B... Musik A, Engelsk A, Biologi B... Musik A, Engelsk A, Dramatik B... Studieretninger 15 Indhold Velkommen til SG Velkommen til SG... SG åbner verden... En verden af muligheder... Naturvidenskab... Humaniora... Samfundsvidenskab... Sprog... Udsyn mod verden... De kunstneriske

Læs mere

ANDERLEDES SKOLEDAG. Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN

ANDERLEDES SKOLEDAG. Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN ANDERLEDES SKOLEDAG En TEMAAVIS om FOLKESKOLEREFORMENS ELEMENTER - den nye skoledag med mere bevægelse og nye aktiviteter, nye samarbejdspartnere m.m. - og fortællinger

Læs mere

LEG, LÆRING OG LEKTIER

LEG, LÆRING OG LEKTIER LEG, LÆRING OG LEKTIER INDHOLD Forord 3 En lektiecafé er mere end 2+2 4 Til fodbold i Herning 6 Foreningsliv på nydansk Københavns Internationale Forening 10 På biblioteket i Vollsmose 14 IT som motivation

Læs mere

De fire gymnasiale uddannelser

De fire gymnasiale uddannelser De fire gymnasiale uddannelser De følgende fire gymnasiale uddannelser forbereder dig til at kunne fortsætte på en videregående uddannelse. hf hhx htx stx højere forberedelseseksamen, 2-årig uddannelse

Læs mere

FÅ ET FORSPRING STYRK DINE MULIGHEDER. aarhustech.dk / htx

FÅ ET FORSPRING STYRK DINE MULIGHEDER. aarhustech.dk / htx FÅ ET FORSPRING STYRK DINE MULIGHEDER 2012 2013 aarhustech.dk / htx 1 TEKNISK GYMNASIUM TEKNISK GYMNASIUM VELKOMMEN TIL TEKNISK GYMNASIUM På de tekniske gymnasier i Aarhus og Skanderborg uddanner vi unge

Læs mere

De fire gymnasiale uddannelser

De fire gymnasiale uddannelser De fire gymnasiale uddannelser De fire gymnasiale uddannelser De følgende fire gymnasiale uddannelser forbereder dig til at kunne fortsætte på en videregående uddannelse. hf højere forberedelseseksamen,

Læs mere

De fire gymnasiale uddannelser

De fire gymnasiale uddannelser De fire gymnasiale uddannelser De følgende fire gymnasiale uddannelser forbereder dig til at kunne fortsætte på en videregående uddannelse. hf hhx htx stx højere forberedelseseksamen, 2-årig uddannelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL 2012 VIBORG KATEDRALSKOLE GYMNASIUM I KLASSISKE RAMMER. VK Det bedste fundament for uddannelse

VELKOMMEN TIL 2012 VIBORG KATEDRALSKOLE GYMNASIUM I KLASSISKE RAMMER. VK Det bedste fundament for uddannelse VELKOMMEN TIL 2012 VIBORG KATEDRALSKOLE GYMNASIUM I KLASSISKE RAMMER VK Det bedste fundament for uddannelse Indhold Rektors velkomst........ 4 VK giver det bedste fundament for din videre uddannelse; Strukturerede

Læs mere

De fire gymnasiale uddannelser

De fire gymnasiale uddannelser De fire gymnasiale uddannelser De følgende fire gymnasiale uddannelser forbereder dig til at kunne fortsætte på en videregående uddannelse. Hf Hhx Htx Stx højere forberedelseseksamen, 2-årig uddannelse

Læs mere

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE Knudsøskolen er den ene af Ry s to folkeskoler, beliggende ved kanten af Knudsø og omgivet af store grønne arealer. Skolen har 140 elever og er 1-sporet til og med

Læs mere

STUDIERETNINGER GRIBSKOV GYMNASIUM 2014-2017

STUDIERETNINGER GRIBSKOV GYMNASIUM 2014-2017 STUDIERETNINGER GRIBSKOV GYMNASIUM 2014-2017 VELKOMMEN TIL GRIBSKOV GYMNASIUM DIT LOKALE GLOBALE GYMNASIUM! Du skal snart vælge ungdomsuddannelse. Det er et vigtigt valg! Hvis du vælger Gribskov Gymnasium,

Læs mere

De fire gymnasiale uddannelser

De fire gymnasiale uddannelser ET REGIONALT VEJLEDNINGSMATERIALE De fire gymnasiale uddannelser De følgende fire gymnasiale uddannelser forbereder dig til at kunne fortsætte på en videregående uddannelse. Hf Hhx Htx Stx højere forberedelseseksamen,

Læs mere

tønder handelsgymnasium & handelsskole

tønder handelsgymnasium & handelsskole tønder handelsgymnasium & handelsskole information om HHX & HG UDDANNELSERNE kære kommende elev Snart skal du træffe et valg - hvilken ungdomsuddannelse skal vælges? Det kan være et vanskeligt valg, som

Læs mere

Orientering om skolen og stx

Orientering om skolen og stx Orientering om skolen og stx 2015 Stx er dit springbræt videre i livet Studentereksamen (stx) på det almene gymnasium åbner dørene til alle videregående uddannelser. Den giver dig et solidt fundament af

Læs mere

Rysensteen Gymnasium en skole med en international profil

Rysensteen Gymnasium en skole med en international profil Rysensteen Gymnasium 2015 1 Rysensteen Gymnasium en skole med en international profil Denne folder er den korte fortælling om Rysensteen Gymnasium. Her kan man læse om skolens kultur og om de studieretninger

Læs mere

Stillings- og personprofil. Rektor. Ribe Katedralskole

Stillings- og personprofil. Rektor. Ribe Katedralskole Stillings- og personprofil Rektor Ribe Katedralskole Juni 2015 Opdragsgiver Ribe Katedralskole Adresse Puggårdsgade 22 6760 Ribe Telefon: 75 42 02 66 www.ribekatedralskole.dk Stilling Refererer til Ansættelsen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Hasseris Gymnasium Hasserisvej 300 9000 Aalborg. Tlf.: 96 32 71 10 Email: hg@hasseris-gym.dk Hjemmeside: www.hasseris-gym.

INDHOLDSFORTEGNELSE. Hasseris Gymnasium Hasserisvej 300 9000 Aalborg. Tlf.: 96 32 71 10 Email: hg@hasseris-gym.dk Hjemmeside: www.hasseris-gym. Velkommen til Hasseris Gymnasium 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Gymnasiet udbyder i 2015................. s. 3 Velkommen....................... s. 4 Kort om Hasseris Gymnasium............ s. 6 Introduktionsforløbet

Læs mere

Teknisk Gymnasium. Kreativitet Fordybelse faglig styrke teknisk gymnasium

Teknisk Gymnasium. Kreativitet Fordybelse faglig styrke teknisk gymnasium 2011 2012 Teknisk Gymnasium Kreativitet Fordybelse faglig styrke teknisk gymnasium Har du lyst til at skabe nye relationer? Vil du være en del af et stort fagligt netværk? VELKOMMEN TIL TRE ÅR MED HØJ

Læs mere

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Læring i universer Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Kære forælder Velkommen til folkeskolen i Haderslev Kommune! Den 1. august 2014 træder folkeskolereformen i kraft. Dit barns skoledag vil på mange

Læs mere

Velkommen til den nye skoledag

Velkommen til den nye skoledag Velkommen til den nye skoledag Pjecen er udgivet af Københavns Kommune - Børne- og Ungdomsforvaltningen Grafisk formgivning: Gurli Nielsen - Børne- og Ungdomsforvaltningen, 1408-34 Foto: Colourbox og private

Læs mere

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Hej Elevrådsformanden siger... Hjerteligt velkommen til Nykøbing Katedralskole! At gå fra folkeskolen til stx eller HF er

Læs mere

STX - VG. Studentereksamen - STUDIEHÆFTE for 2013-2014 Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Studiehæfte STX

STX - VG. Studentereksamen - STUDIEHÆFTE for 2013-2014 Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Studiehæfte STX STX - VG Studentereksamen - STUDIEHÆFTE for 2013-2014 Virum Gymnasium 1 Vi rummer mere... 1. MATEMATIK - FYSIK - KEMI 2. BIOTEKNOLOGI - MATEMATIK - FYSIK 3. BIOLOGI - KEMI - MATEMATIK 4. BIOLOGI - IDRÆT

Læs mere