Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester"

Transkript

1 A Du bruger biblioteket en del, både i forbindelse med dit arbejde, men også sammen med dine børn. Du synes, det er en fantastisk mulighed for at introducere børnene til leg og læring og samtidig bruge det som noget specielt og spændende. Børnene elsker at komme der og kan blive helt opslugt af historie verdenen eller grebet af at søge viden til en skoleopgave. Det er dejligt at se. Du interesserer dig for boganmeldelser, børnene, bøger og musik. Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester og mail. Hvordan bruger du biblioteket? Du dækker meget bredt over skønlitterære og faglitterære områder, musik og spil, da du bruger biblioteket til både dig selv og dine børn. Du benytter sig af bibliotekets mail og sms services, men bruger ikke hjemmesiden voldsomt meget. Græsser mere på biblioteket.

2 B Du går i på en ungdomsuddannelse, og er meget målrettet. Det er vigtigt for dig at klare dig godt i skolen, så du kan få den uddannelse, du ønsker. Du læser meget og bruger biblioteket som et opholdssted hvor der er ro til fordybelse, men samtidig mulighed for at møde andre mennesker. Du er der både i forhold til dine studier, men også når du vil finde bøger efter dine egne interesser. Du interesserer dig for sin uddannelse og dine venner og veninder. Hvordan bruger du medier: Bibliotekets hjemmeside, reserverer og søger efter materiale, Internettet, pc, musik, tv, mobil. Hvordan bruger du biblioteket? Faglitteratur til studier, Internet, Wifi, skønlitteratur, tidsskrifter, film, studiepladser, studiegruppe og Internettet. A: Brugertype A hører til blandt de flittigste Internetbrugere. Typen har en meget alsidig brug, der løbende udvikler og forandrer sig. Type A er ivrig og lærenem, men har ikke videre forstand på computerens bagvedliggende teknik eller programmer. Type A holder sig derfor helst til den enkle brugerflade. Gruppen udgøres af unge brugere, og dens mottoer kunne for eksempel være Surf er sjovt, teknik er trist eller Internet fænger og fanger

3 C Du er gift eller samboende og har måske en søn på 15 år. Du låner hovedsaglig faglitteratur i forbindelse med dit arbejde. Du ser det som en billig og let tilgængelig måde at få en masse informationer. Du finder også inspiration i en del kogebøger da madlavning har din store interesse, samt af og til tidsskrifter og musik. Du interesserer dig for historie, religion, din familie og håndbold. Bibliotekets hjemmeside bliver brugt en del, også reservationer, men du ville ønske du kunne se ind i bogen, så reservationerne blev mere præcise. Nettet, tv, trykte medier, musik og pc. Hvordan bruger du biblioteket? Benytter en del faglitteratur, er præcis i sin søgning og ved hvad du vil have, derfor bruger du meget bibliotekets hjemmeside. Internettet og arrangementer på biblioteket. D: For Type D er Internet først og fremmest et praktisk redskab, der udelukkende bruges til at løse en række opgaver, der tidligere blev ordnet via telefon eller med personligt fremmøde i banken, på posthuset eller lignende. Yderst sjældent kan typen finde på at bruge Internet som ren fornøjelse, men kun hvis forretningssagerne er ordnet og af vejen. Type D går meget op i sit arbejde, har meget lidt eller slet ingen fritid og kunne meget vel være en mindre selvstændig erhvervsdrivende med mottoer som Firma og fritid er et fedt eller Forretning frem for fornøjelse.

4 D Du bor sammen med din mand/kone, du har to børn, men de er begge flyttet hjemmefra. Du læser hovedsagelig krimi, romaner og biografier. Du følger med i anmeldelser i aviser, når der kommer nye materialer samt bibliotekets top 10. Du servicerer dig selv og holder sig hele tiden opdateret, bl.a. via. Bibliotekets hjemmeside. Du interesserer sig for samfundsforhold, økonomi/finans og skønlitteratur. Bruger meget Bibliotekets hjemmeside, reserverer og søger nyt materiale, bibliotekets top 10, nyhedsmail, Internettet, pc, ipod, musik, tv, trykte medier. Hvordan bruger du biblioteket? Skønlitteratur, de nyeste samt anbefalede materialer, bruger hjemmesiden som søgeværktøj og for at blive informeret om nyheder. Det er vigtigt for dig ikke at overse noget, og du vil gerne være opdateret hele tiden. B: Hos Type B finder vi den meget øvede og ofte mere modne Internetbruger med en længere uddannelse. Typen har gennem flere års brug af Internet både i privat og i arbejdsmæssig sammenhæng ikke alene lært at bruge Internet, men har også ved vedholdende interesse og med sit tekniske flair fået styr på teknikken bagved. Trods stor entusiasme, interesse og en alsidig brug lader Type B sig ikke ukritisk flyde med strømmen, men nærer en sund skepsis for mediet og stiller høje krav til dets indhold. Typen kan således overordnet karakteriseres som Vidende, videbegærlig og vedholdende.

5 E Du læser på en videregående uddannelse og låner faglitteratur på biblioteket i forbindelse med dit studie. Du henter inspiration på fakultetet, nettet samt via undervisere og medstuderende. Denne inspiration tager du med dig på biblioteket og låner bøgerne, da det er for dyrt at købe. Den psykologiske og fysiologiske side af mennesket. Musik og koncerter. Du bruger bibliotekets hjemmeside, reserverer materialer og søger efter nyt. Du bruger nettet ofte fagspecifikt, tv, pc og musikanlæg. Hvordan bruger du biblioteket? Faglitteratur, et supplement til dit studie, effektiv søgning, mulighed for at gøre ting hjemmefra, udforsker ny musik. A: Brugertype A hører til blandt de flittigste Internetbrugere. Typen har en meget alsidig brug, der løbende udvikler og forandrer sig. Type A er ivrig og lærenem, men har ikke videre forstand på computerens bagvedliggende teknik eller programmer. Type A holder sig derfor helst til den enkle brugerflade. Gruppen udgøres af unge brugere, og dens mottoer kunne for eksempel være Surf er sjovt, teknik er trist eller Internet fænger og fanger

6 F Du har flere små børn. Du har en travl hverdag, og det er ofte et puslespil når ugen skal planlægges. Du ville ønske du havde mere tid så du kunne nå f.eks. at tage på biblioteket med børnene. Heldigvis kommer dit ene barn jævnligt på biblioteket med skolen, så det hjælper lidt på din samvittighed. Du interesserer dig for familien, venner og løbetræner et par gange om ugen. Tv, computer, Internet, musik, dameblade og fagblade. D: For Type D er Internet først og fremmest et praktisk redskab, der udelukkende bruges til at løse en række opgaver, der tidligere blev ordnet via telefon eller med personligt fremmøde i banken, på posthuset eller lignende. Yderst sjældent kan typen finde på at bruge Internet som ren fornøjelse, men kun hvis forretningssagerne er ordnet og af vejen. Type D går meget op i sit arbejde, har meget lidt eller slet ingen fritid og kunne meget vel være en mindre selvstændig erhvervsdrivende med mottoer som Firma og fritid er et fedt eller Forretning frem for fornøjelse.

7 G Du bor sammen med sin kone eller mand, og I er begge i arbejde. I læser begge bøger jævnligt, både fag- og skønlitterært, men køber som oftest de bøger I vil læse. I kender overordnet til bibliotekets services, men har faktisk ikke rigtig benyttet jer af det siden I studerede. Du synes det er rart at gå i boghandleren eller på nettet og købe den bog, du gerne vil have. Du interesserer dig for samfundsforhold, politik og sport, bl.a. golf og tennis. Computer, Internettet, musik, tv, aviser og fagblade. C: Type C er glad for at have Internet, for det giver en følelse af at være med, hvor det sker. Typen har haft Internet i flere år, men bruger det udelukkende som hobby. Type C har en kort eller slet ingen uddannelse og finder, at Internet er et krævende medie. Man holder sig derfor helst til de emneområder og funktioner, der i forvejen er kendte, og som ikke kræver, at man skal skrive for meget. Til gengæld er typen virkelig med fremme, hvad teknologisk isenkram angår, og ynder at downloade alt, hvad den overhovedet kan komme i nærheden af. Software, hardware, ting og sager lidt er godt, meget er bedst, er blandt Type C s valgsprog.

8 H Du er måske skilt, og bor nu sammen med din nye kæreste. Du har 2 teenager børn fra sit tidligere forhold, de bor hos deres mor og besøger dig hver 2. weekend. For dig er dit arbejde en meget stor del af dig, du har ofte svært ved at slippe det helt. Du elsker at fordybe sig i fagstof indenfor ingeniørvidenskab og holder dig hele tiden opdateret, når der kommer ny viden. Du føler ikke at biblioteket dækker dit behov, det du søger er meget fagspecifikt og du tildrager dig bl.a. viden på nettet, undersøger forskningsresultater, udenlandske og danske fagblade og bøger. Du interesserer dig for videnskab, musik, gåture og familien. Computer, Internet, TV, tidsskrifter, bøger og musik. B: Hos Type B finder vi den meget øvede og ofte mere modne Internetbruger med en længere uddannelse. Typen har gennem flere års brug af Internet både i privat og i arbejdsmæssig sammenhæng ikke alene lært at bruge Internet, men har også ved vedholdende interesse og med sit tekniske flair fået styr på teknikken bagved. Trods stor entusiasme, interesse og en alsidig brug lader Type B sig ikke ukritisk flyde med strømmen, men nærer en sund skepsis for mediet og stiller høje krav til dets indhold. Typen kan således overordnet karakteriseres som Vidende, videbegærlig og vedholdende.

9 I Du har en videregående uddannelse, men gik på efterløn for ½ års tid siden. Din kone/mand er lige gået på pension, og I har besluttet at nu skal I nyde årene sammen. Du nyder at have mere tid - ikke mindst til din ægtefælle og børnebørnene. Før i tiden benyttede I jer af biblioteket jævnligt, men I føler ikke rigtig, det matcher jeres behov på nuværende tidspunkt. Det er dog længe siden, du har været der og har ikke rigtig fulgt med i bibliotekets udvikling og service tilbud de seneste år. Du holder meget af at gå lange ture med hunden og ordne ting i haven - i det hele taget at være ude i naturen og den friske luft. Benytter mig af TV, radio, musikanlæg og computer - mest til mail, men også til at finde oplysninger af og til. E: Brugerne i Type E har så begrænset brug af Internet, at de i realiteten næsten er ikkebrugere. Typen er blevet introduceret til Internet gennem job, uddannelse eller familie. Selv om man er nogenlunde fortrolig med computermediet og ved, at Internet sandsynligvis har meget at byde på, har det aldrig rigtig fænget i privat sammenhæng. Af nogle anvendes jævnligt, men ellers bruges Internet næsten kun, når det ikke kan undgås. Type E har ikke en fælles karakteristisk profil med hensyn til demografi eller livsstil, men kan i princippet dække over brugere, der på grund af manglende tid, kendskab eller lyst bruger Internet meget lidt i privat sammenhæng. Valgsproget Internet ingen interesse er det, der samler gruppen.

10 J Du bor sammen med din kæreste og du læser ikke bøger. Du ser ikke biblioteket, som en vidensformidler der passer til dit behov. Hvis der er noget, du vil vide, søger du efter det på nettet. Du har ikke brug for at blive fagligt opdateret via bøger i forbindelse med dit job. I fritiden er du meget aktiv og ikke typen der sætter sig og læser en bog for underholdningens skyld. Sport f.eks. fodbold, du spiller måske selv et par gange om ugen. Du er meget engageret i sport og følger godt med i TV. Du bruger TV, computer, Internet, Ipod og downloader film og musik fra nettet. A: Brugertype A hører til blandt de flittigste Internetbrugere. Typen har en meget alsidig brug, der løbende udvikler og forandrer sig. Type A er ivrig og lærenem, men har ikke videre forstand på computerens bagvedliggende teknik eller programmer. Type A holder sig derfor helst til den enkle brugerflade. Gruppen udgøres af unge brugere, og dens mottoer kunne for eksempel være Surf er sjovt, teknik er trist eller Internet fænger og fanger

Manual til markedsføring af mobile løsninger

Manual til markedsføring af mobile løsninger Manual til markedsføring af mobile løsninger Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1.1. Introduktion til markedsføring 1.2. Opgaver og begreber Før markedsføringen I forbindelse med markedsføringen 1.3. Hvordan

Læs mere

Personas Beskrivelse af typiske brugertyper

Personas Beskrivelse af typiske brugertyper Personas Beskrivelse af typiske brugertyper Silkeborg Bibliotek Webredaktionen 20. august 2006 1 Indhold Lisa... 3 Brugssituationer for Lisa...4 Grethe... 5 Brugssituationer for Grethe...6 Helle... 7 Brugssituationer

Læs mere

Formidling på mobile enheder Workshop omkring koncepter

Formidling på mobile enheder Workshop omkring koncepter Formidling på mobile enheder Workshop omkring koncepter Workshop afholdt i Århus og Kolding Forår 2012 Koncept Workshop 1 Indholdsfortegnelse Baggrund...4 Personas og målgrupper...4 Sammenfatning...5 KU#1

Læs mere

Personas. Personas er udarbejdet under projekt Slip brugerne løs.

Personas. Personas er udarbejdet under projekt Slip brugerne løs. Personas er udarbejdet under projekt Slip brugerne løs. Støttet af Styrelsen for Bibliotek og Medier og Bill & Melinda Gates Foundation, Access to Learning. Personas Borgerservice og Biblioteker Hovedbiblioteket,

Læs mere

VEJE TIL UNGES LÆSELYST OG BIBLIOTEKSLYST. Hvad ved vi? Hvad vil vi vide mere om?

VEJE TIL UNGES LÆSELYST OG BIBLIOTEKSLYST. Hvad ved vi? Hvad vil vi vide mere om? VEJE TIL UNGES LÆSELYST OG BIBLIOTEKSLYST Hvad ved vi? Hvad vil vi vide mere om? Projekt Sms-fix - din motivation til læsning 328 unge i 9. klasse og 1.g i Aalborg deltager De modtager 3 forskellige sms-noveller

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

KØGEBIB NEXTGEN CONNECT, CHILL & GROW. Process Paper. Group: Dk3 Charlotte Elvira Rasmussen Jennifer Venia Olsen Stephan Christensen

KØGEBIB NEXTGEN CONNECT, CHILL & GROW. Process Paper. Group: Dk3 Charlotte Elvira Rasmussen Jennifer Venia Olsen Stephan Christensen KØGEBIB NEXTGEN CONNECT, CHILL & GROW Process Paper Group: Dk3 Charlotte Elvira Rasmussen Jennifer Venia Olsen Stephan Christensen Module: T2013 Prototype: www.guesswhat.dk/nextgen/ 1 INDLEDNING Køge Bibliotek

Læs mere

LEG, LÆRING OG LEKTIER

LEG, LÆRING OG LEKTIER LEG, LÆRING OG LEKTIER INDHOLD Forord 3 En lektiecafé er mere end 2+2 4 Til fodbold i Herning 6 Foreningsliv på nydansk Københavns Internationale Forening 10 På biblioteket i Vollsmose 14 IT som motivation

Læs mere

Engelsk litteratur på børnebiblioteket: Rapport og idékatalog til børnebiblioteket

Engelsk litteratur på børnebiblioteket: Rapport og idékatalog til børnebiblioteket 2009 Engelsk litteratur på børnebiblioteket: Rapport og idékatalog til børnebiblioteket i Esbjerg Stine Hove Nielsen Danmarks Biblioteksskole Aalborg 2 Engelsk litteratur på børnebiblioteket: Rapport og

Læs mere

Jeg vidste slet ikke, hvad det der NATO var

Jeg vidste slet ikke, hvad det der NATO var Jeg vidste slet ikke, hvad det der NATO var En rapport udarbejdet på baggrund af Notas informationskampagne Skab dig! rettet mod elever og undervisere på landets ordblindeefterskoler 2010. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Præsentation af personas

Præsentation af personas Præsentation af personas At arbejde med personas vil sige at skabe realistiske men opdigtede karakterer, som kan bruges til at repræsentere forskellige grupper af brugere, så man bliver bedre til at målrette

Læs mere

Digital trendspotting Konceptkatalog

Digital trendspotting Konceptkatalog Digital trendspotting Konceptkatalog _Digital Trendspotting Konceptkatalog _Digital Trendspotting Konceptkatalog 1. udgave 2010 ISBN 978-87-89860-97-8 Projekt udarbejdet af bibliotekerne i Århus, København,

Læs mere

KULTURSTYRELSEN PRÆSENTATION AF SEGMENTERINGSSTUDIE CARATDEEPBLUE FEBRUAR 2014

KULTURSTYRELSEN PRÆSENTATION AF SEGMENTERINGSSTUDIE CARATDEEPBLUE FEBRUAR 2014 KULTURSTYRELSEN PRÆSENTATION AF SEGMENTERINGSSTUDIE CARATDEEPBLUE FEBRUAR 2014 AGENDA 1. Baggrund og formål 2. Metode 3. Resultater 4. Strategiske anbefalinger for segmenter BAGGRUND OG FORMÅL Undersøgelser

Læs mere

Baggrundsmateriale til novellen Den chipløse mand

Baggrundsmateriale til novellen Den chipløse mand Baggrundsmateriale til novellen Den chipløse mand Det følgende er udarbejdet til brug sammen med novellesamlingen Den chipløse mand og andre noveller om sex, magt og informationsteknologi af Georg Strøm

Læs mere

Øvelse 3. Interview. Udarbejdet for Menneske-Maskin Dialog ved DTU. Januar 2002

Øvelse 3. Interview. Udarbejdet for Menneske-Maskin Dialog ved DTU. Januar 2002 Øvelse 3 Interview Udarbejdet for Menneske-Maskin Dialog ved DTU Januar 2002 Udarbejdet af Gruppe 18 ved Ida Cecilie Willemoes-Wissing og Jonas Rabbe Indhold 1. Fremgangsmåde 3 1.1. Anvendt metode 3 1.2.

Læs mere

Fokusgruppeinterviews med unge ordblinde SKAB DIG! og bliv hørt-konference, Nota, 29. oktober 2009

Fokusgruppeinterviews med unge ordblinde SKAB DIG! og bliv hørt-konference, Nota, 29. oktober 2009 Unge om ordblindhed Fokusgruppeinterviews med unge ordblinde SKAB DIG! og bliv hørt-konference, Nota, 29. oktober 2009 Af: Stine Liv Johansen, adjunkt, ph.d., Center for Playware, DPU Moderatorer: Stine

Læs mere

Bilag 5 Transskribering af informantinterview

Bilag 5 Transskribering af informantinterview Bilag 5 Transskribering af informantinterview Tilstede: Birgit (informant), Alexander (interviewer), Stine (observatør) TID DELTAGER UDTALELSE 00:00 Men det er helt okay at vi optager? Ja ja Hvordan med

Læs mere

Ældremobiliseringens datastuer

Ældremobiliseringens datastuer Ældremobiliseringens datastuer En måde at undgå teknologiske analfabeter? Claus Holst Eva Bonde Nielsen Daniæ Danmarks Institut for Ældrepædagogik Titel: Ældremobiliseringens datastuer - En måde at undgå

Læs mere

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at Interview nr. 4 Bilag 11: Transskription af interview ung pige, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung pige, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

EKSAMENSOPGAVE BRUGERVENLIGHED & GRAFISK DESIGN. http://education30.wix.com/bruun-larsen

EKSAMENSOPGAVE BRUGERVENLIGHED & GRAFISK DESIGN. http://education30.wix.com/bruun-larsen EKSAMENSOPGAVE BRUGERVENLIGHED & GRAFISK DESIGN http://education30.wix.com/bruun-larsen Udført af: Sebastian Damm Cpr nr: 250786-3003 Underviser: Gerd Madsen Antal anslag: 17.747 Afleveringsdato: 11/12-2014

Læs mere

PERSONA // PETER 23 ÅR, GYMNASIEL UDDANNELSE

PERSONA // PETER 23 ÅR, GYMNASIEL UDDANNELSE PERSONA // PETER 23 ÅR, GYMNASIEL UDDANNELSE UNGE, SOM ER STOPPET ELLER UDENFOR UDDANNELSE BAGGRUND OG LIVSSITUATION Peter er 23 år og opvokset på Fyn i en mindre by, hvor han også har gået i gymnasiet.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

Danskeres internetvaner

Danskeres internetvaner bilag til Danskeres internetvaner - brugersurvey, april 1999 Alle skærmbilledrer fra selve spørgeskemaet samt en komplet udskrift af de ialt 1265 tekst-kommentarer Anders Blauenfeldt znail survey Kolofon

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Du sidder nu med den første pixirapport fra Børnerådets nye Børneog Ungepanel.

Læs mere

BibMobil brugertest Forår 2010

BibMobil brugertest Forår 2010 BibMobil brugertest Forår 2010 Version 1.0 Silkeborg Bibliotekerne forår 2010 Version 1.0 Karen Thomsen og Ulla Andersen Indhold BibMobil brugertest forår 2010... 5 BibMobil projektet... 5 Formål... 5

Læs mere

Skal vi chatte? sådan kommer du i gang

Skal vi chatte? sådan kommer du i gang Skal vi chatte? sådan kommer du i gang Indhold Skal vi chatte?...5 Den gode historie...6 Hvordan kommer jeg på nettet?...8 Sådan bladrer du på nettet...10 Hvordan finder jeg rundt?...13 Tips til søgning

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere