Beretning for Kredsrådet 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for Kredsrådet 2009"

Transkript

1 Beretning for Kredsrådet 2009 Indledning Det har været et meget begivenhedsrigt år for dansk politi - på godt og ondt: Bandekrig, COP 15, økonomisk rod, politisk bevågenhed, indbrud i beboelser, hjemmerøverier, indsats mod prostitutionens bagmænd, juleindbrud og også nogle andre opgaver har fyldt meget i dansk politi, i pressen og hos politikerne. Lokalt på Bornholm har vi også indbrud i beboelser men ikke i julen og vi har ingen hjemmerøverier. Vi har ikke økonomisk rod, vi har heller ikke bandekrig, og vi har slet ikke prostitution. Bornholm er et trygt sted. Nationale forhold I starten af året stod det klart, at politiet havde brugt for mange penge i Det blev en svær proces at få de økonomiske forhold på plads. Det lykkedes at få en ekstra bevilling. Det betyder, at politiet nu bliver kigget efter i alle ender og kanter af rationaliseringseksperter og økonomiske eksperter. Vi vil i foråret få en rapport om disse forhold. Der vil givetvis være et eller måske flere forbedringsforslag, som vi må/skal implementere. Det er også muligt, at det vil ramme Bornholms Politi. COP 15 I december 2009 deltog Bornholms Politi i den store politiindsats i forbindelse med COP 15- arrangementet i København. Dels den Maritime Indsats Gruppe, der blev indsat i arbejdet med at opretholde sikkerheden i Københavns Havn. Dels en gruppe, der blev indsat i arbejdet med sikkerhed og bevogtning i Københavns Lufthavn. De massive personaleafgivelser til COP 15-arrangementet medførte, at det beredskabsmæssigt blev besluttet at lade det tilbageværende personale overgå til 12 timers vagter. Bornholms Politi var på den måde i stand til fuldt ud at opretholde det normale serviceniveau i forhold til borgerne der blev endda afviklet flere køreprøver i perioden. Det var en stor tilfredsstillelse for de få tilbageværende politifolk at medvirke til, at de bornholmske borgere ikke på nogen måde kom til at mærke den meget atypiske personalesituation. Det blev ikke på noget tidspunkt nødvendigt at afvise en sag eller en anmodning på grund af personalesituationen. Lokale forhold Vold I forhold til 2008 er der sket et markant fald i antallet af anmeldte voldssager (ca. 28 %).

2 Der blev i 2009 anmeldt 91 voldssager. Der blev sigtet en gerningsmand i 83 sager. Af disse sager var gerningsmanden i 47 sager under 25 år. Vi havde endda 6 sager, hvor gerningsmanden var under 15 år. 55 af sagerne er endt med en sanktion (fængsel eller bøde). Politiets sagsbehandlingstid for voldssagerne har været kort - i gennemsnit 16 dage. En væsentlig del af voldsforholdene - 41 sager - er begået i de sene aften/natte timer, herunder særligt i tidsrummet mellem kl sager relaterer sig til værtshusmiljøet, eller til spiritusindtagelse i nattelivet. Denne tendens har været kendt i flere år. Bornholms Politi tog således i 2007 initiativ til at mødes med restauratørerne om problemet. Disse møder har vi fastholdt, og i 2009 har vi udbygget møderne, så der også er repræsentanter med fra Bornholms Regionskommune. Projektet Ansvarlig Udskænkning blev startet op fra Sundhedsstyrelsen. Projektet har mange værktøjer, der ligner de tiltag Bornholms Politi har iværksat siden 2007 omkring kontakten med restauratørerne m.m., og i 2010 tænkes projektet iværksat og implementeret via Bornholms Regionskommune. Det er glædeligt at de bornholmske restauratører på det seneste møde i november 2009 tog initiativ til oprettelse af et egentlig Restaurationsråd. Det er vores opfattelse, at dette gode samarbejde er medvirkende til faldet i antal voldsanmeldelser. Det markante fald i antallet af voldssager er i det hele taget en meget glædelig tendens, som vi vil gøre en indsats for at fastholde i Indbrud Bornholm er kendt for at meget lavt antal indbrud. Bornholms Politi har også i 2009 gjort en særlig indsats for at nedbringe antal anmeldelser vedr. indbrud i beboelse, samt opklare flest mulige af disse indbrud. Vi efterforsker alle indbrud med hensyn til spor, vidner mv. Vi analyserer på alle indbrud for at konstatere eventuelle mønstre. Vi opsøger både præventivt og sagsrelateret de kriminelle miljøer. På trods af den målrettede indsats ses en mindre stigning i antal anmeldelser i forhold til Stigningen er dog kun på 6 anmeldelser, idet vi modtog 111 anmeldelser i 2009 i forhold til 105 anmeldelser i Vi er blevet bedre til at opklare indbrud. Vi opklarede 38 indbrud i 2009 mod 29 i Bornholms Politi vil igen i 2010 gennemføre en målrettet indsats på indbrudsområdet. Færdsel Bornholms Politi har i 2009 haft fokus på færdselsområdet, hvor særligt spirituspåvirkede trafikanter er en særlig udfordring. Der har i 2009 desværre været en stigning i antallet af færdselsuheld med spiritus indblandet. Det betyder, at der stadig er mange, der nærmest dagligt fører et køretøj i spirituspåvirket tilstand. Det er en uheldig tendens. Det er endvidere meget uheldigt at konstatere, at de unge er blevet mere ligeglade og i højere grad fører et køretøj i spirituspåvirket tilstand.

3 År Spirituskørsel uden uheld Heraf unge under (23,9%) 19 (16 %) 16 (17,4 %) år Spirituskørsel med uheld Heraf unge under 25 år 10 (30,3 %) 5 (25 %) 9 (32 %) Det er imidlertid glædeligt, at mange borgere kontakter os, når de ser en formodet spritbilist på vejene. Det betyder, at vi får fat i en del personer, der kører med for høj alkoholkoncentration i blodet. Vi får på den måde også fat i nogle personer, der af andre årsager ikke burde køre bil m.v. Vi vil i 2010 igen gøre en særlig indsats mod spritkørsel. Vi vil bruge initiativerne fra de foregående år, og både arbejde præventivt (forhindre personer i at køre spritkørsel) og have kontroller på vejene. Vi vil også forsøge at analysere os frem til, hvor og hvornår en spritbilist efter al sandsynlighed vil køre. På færdselsområdet i øvrigt standsende Bornholms Politi i køretøjer (mod et centralt fastsat krav om 2394 standsninger), hvilket svarer til en procentopfyldelse på 144 %. Ud fra disse standsede køretøjer blev der rejst sigtelse for særlige forseelser i 575 sager herunder for overtrædelse af reglerne om kørsel mod rødt lys, vigepligt, svingning, lygteføring, sikkerhedsseler, styrthjelm og mobiltelefon. Det bemærkes, at 323 sager vedrørte manglende anvendelse af sikkerhedssele. Bornholms Politi lægger stor vægt på en indsats mod de færdselsuheldsrelaterede overtrædelser. Dette afspejles i, at vi i 2009 havde en procentopfyldelse på mere end 200 % for timer anvendt til hastighedsmålinger. Utilpassede unge Politiet har også i 2009 haft fokus på kredsens utilpassede unge, der skaber utryghed i det bornholmske samfund. Politiet har i den forbindelse indgået en aftale med Børn & Skole vedrørende en fremadrettet fælles indsats udover det almindelige SSP-samarbejde vedrørende en lille gruppe særligt belastede unge, der giver anledning til mange problemer og hyppigt er i kontakt med politiet. Aftalen vedrører et tæt samarbejde såvel på et overordnet strategisk niveau samt på sagsbehandlerniveau, således at de pågældende individer og deres familier følges meget tæt af både kommune og politi. Narkotika Bornholms Politi fastholder presset mod personer, der handler og distribuerer narkotika til øens borgere og fortsat med et fokus på børn og unge. Generelt har politiet ikke konstateret problemer med stofmisbrug hos de helt unge på øen (dvs. i gruppen år). Stofproblemer begynder gennemgående først at optræde blandt de unge fra 17-års alderen. Politiets indsats på narkoområdet koordineres tæt med den øvrige tryghedsskabende indsats, herunder særligt indsatsen mod vold.

4 Projekt Tryg Ø Rammerne for projekt Tryg Ø, som Bornholms Politi iværkssatte i 2008, blev endelig fastlagt i Projektet, der involverer både politi, kommune og beredskabsmyndigheder, har til formål at styrke det strategiske samarbejde mellem beredskabsmyndighederne. TRYG-fonden har bevilget 2 millioner kroner til dette projekt. Politiet er sammen med øvrige bornholmske myndigheder - nu langt inde i forberedelsesfasen, hvor vi i samarbejde med konsulentfirmaet Bindslev er ved at gøre klar til borgerinddragelsen i foråret. Vi vil med projektet gøre Bornholm til det mest trygge sted at bo og opholde sig. Vi vil i den forbindelse se på de forhold, der i befolkningen har størst betydning for vurdering af et samfunds tryghed. Det er den strategiske hensigt at udvikle et koncept for anvendelse af lokalpoliti, som tager udgangspunkt i lokale forskelligheder. Der vil i den forbindelse blive taget udgangspunkt i de erfaringer, der vil fremkomme i forbindelse med udviklingen af projekt Tryg Ø, samt erfaringer fra allerede eksisterende fora, herunder SSP og lokalråd og eventuelle ad hoc samarbejder. Samarbejdsrelationer Bornholms Politi har mange samarbejdsrelationer. Det gælder især med de bornholmske myndigheder regionskommunens afdelinger, SKAT, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Marinedistriktet og Forsvaret i øvrigt. Særligt samarbejdet med SKAT og Bornholms Marinedistrikt i Projekt Bornholm er unikt. Projektet fastholdes og udbygges i fremtiden. Der er i dag en meget stor velvilje overfor projektet, der i høj grad har gode kontakter i hele Østersøområdet. Det nære samarbejde med de øvrige Østersølande kommer også til udtryk i vores engagement i Baltic Sea Region Border Control Cooperation (BSRBCC) og i North Atlantic Coast Guard Forum (NACGF) samt Frontex. Endvidere har vi udbygget vores samarbejde med politiet i Polen og Stralsund. Fremtidige udfordringer og opgaver Strategiske mål for 2010 Personaleområdet Personalet er den vigtigste ressource politikredsen råder over, og der vil således fortsat være meget højt fokus på personale- og ledelsesudvikling, ligesom der vil være fortsat fokus på nedbringelse af sygefravær og på trivsel og jobtilfredshed blandt medarbejderne. Bornholms Politi vil etablere en uddannelsesordning for politielever og samtidig forstærke indsatsen for rekruttering af politielever gerne i samarbejde med regionskommunen, som det bl.a. har været drøftet i Kredsrådet. Økonomi, mål- og resultatstyring Politikredsens økonomistyring og generelle forvaltning fastholdes på samme høje niveau som hidtil, men vi skal løbende kunne tilpasse os nye centralt udmeldte

5 initiativer blandt andet til styring af politikredsens resultater. Dertil kommer, at vi skal kunne følge op på politisk udmeldte og aftalte mål og krav til politikredsen i direktørkontrakter m.v. Samarbejde med Rigspolitiet og øvrige politikredse Der skal som en understøttelse for flere strategiske indsatsområder etableres og udvikles formaliserede samarbejdsaftaler med Rigspolitiet og andre politikredse vedrørende assistance til politikredsen i eksempelvis svære og omfangsrige sager eller som bistand for opfyldelse af centralt fastsatte målsætninger. Anklagemyndigheden Anklagemyndigheden understøtter også i 2010 de operative mål for politiet med en hurtig og effektiv retsforfølgning af gerningsmænd indenfor de særligt prioriterede områder. Der vil være fokus på kvalitet og legalitet i sagsbehandlingen, også i relation til kontakten med borgerne (primært skriftlig). Der vil være særlig fokus på behandling af voldtægtssager og sager vedrørende tilbageholdelse af unge under den kriminelle lavalder. Internationalt samarbejde Politikredsen opretholder sit høje engagement i forhold til det internationale samarbejde, hvor politisamarbejdet med Polen og Tyskland fortsat søges udbygget, ligesom Ø-samarbejdet med Åland og Gotland fastholdes. Endvidere vil samarbejdsrelationer i relation til Coastguard inden for grænsekontrolsamarbejdet i Østersøregionen (BSRBCC) fortsat have høj prioritet for politikredsen. Herunder vil de indledende forberedelser til Danmarks formandskab i BSRBCC i 2012 blive påbegyndt i år. Særlige projekter Bornholms Politi vil også i 2010 medvirke i en række særlige projekter som en del af den samlede udvikling for Dansk Politi. Politikredsen har allerede nu påtaget sig store og ganske væsentlige projekter, der skal gennemføres som pilotprojekter på Bornholm. Således er Bornholms Politi udvalgt til at være forsøgskreds for politiets nye sagsbehandlingssystem (POLSAG) samt et projekt om energibesparelser i Statens ejendomme, hvilket indebærer at Politigården skal ombygges til et lavenergihus. Endvidere er der - som i øvrige politikredse - krav om etablering af en ordning med konfliktråd, som vi i 2010 skal sætte i gang efter en central fastlagt plan. Endelig fortsætter arbejdet med projekt TRYG Ø. Politikredsens har endvidere som målsætning, at der i 2010 sættes øget fokus på en lokal kommunikationsstrategi, således at politikredsens målsætning om god, rettidig og åben informationsformidling til samfundet og borgerne intensiveres. Samtidig imødekommes de forventninger som samfund og borgere med rette kan have til politiet og anklagemyndigheden.

6 Disse udfordringer vil Bornholms Politi i 2010 tage op og prioritere sammen med andre tryghedsskabende indsatser og kriminalitetsbekæmpende tiltag. Dette kommer også til udtryk i de særlige operative fokusområder, som politiet har valgt i 2010: Operative indsatsområder (Nationale fastsatte og prioriterede indsatsområder) Primære fokusområder: Indsatsen mod rockere og bander og disses kriminalitet. Indsats mod indbrud i privat beboelse. Indsats mod større økonomisk kriminalitet. Indsats på færdselsområdet. Øvrige fokusområder (Nationale fastsatte og prioriterede indsatsområder): Ensartede korte responstider. Indsats mod prostitutionens bagmænd. Indsats mod organiserede kriminalitet, herunder organiseret kriminalitet begået af østeuropæiske kriminelle. Indsats på dyreværnsområdet. Indsats mod fodboldbøller. Indsats mod æresrelaterede forbrydelser. Indsats mod jalousidrab og andre alvorlige samlivsrelaterede forbrydelser. Indsats mod IT-kriminalitet. Supplerende lokale operative indsatsområder: Projekt Bornholm, hvor arbejdet i 2010 gøres endnu mere proaktivt med øget fokus på målrettede hyppige kontroller ved anløb til de Bornholmske havne, således vil enheden øge deres personlige kontakter og netværk i havnene, og dermed skaber øget fundament for at kunne identificere eventuel kriminalitet. Den ændrede indsatsform skal tillige gerne medvirke til at Projekt Bornholm derved også øger den forebyggende indsats lokalt i havnene. Den Maritime Indsatsgruppe har i det forløbne år løst en række maritime politiopgaver på nationalt plan og har i forbindelse hermed foretaget samtræning med specialenheder fra Rigspolitiet, Forsvaret og udlandet. Det maritime indsatskoncept, som Bornholms Politi har udviklet, vil fortsat være et strategisk fokusområde, således enhedens kompetencer og færdigheder videreudvikles med henblik på, at enheden bliver en effektiv indsatsenhed, der overalt i Danmark og om nødvendigt i udlandet kan medvirke ved og indsættes for løsning af maritime politimæssige opgaver. Dette bevirker, at samtræning med såvel nationale som udenlandske enheder opretholdes i Beredskabsområdet vil fortsat for Bornholms Politi være et særligt strategisk fokusområde, hvor der lægges vægt på et tæt og konstruktivt samarbejde med alle aktuelle aktører på området. Samarbejdet vil i væsentligt omfang skulle forankres igennem arbejdet i den lokale Beredskabsstab, ligesom der inden for området fortsat opretholdes tætte samarbejdsrelationer til Rigspolitiet, Forsvaret, Beredskabsstyrelsen m.fl., hvilket bl.a. betyder en fortsat høj fokus på politikredsens planlægningsgrundlag, herunder udarbejdelse og ajourføring af fornødne beredskabsplaner m.v.

7 Indsatsen omkring restaurationsmiljøet vil også i 2010 være et lokalt forankret indsatsområde, hvor særligt vold søges forbygget, ligesom indsatsen bevirker en hurtig og konsekvens indsats når vold udøves på og omkring restaurationer. Indsatsen bevirker tillige en konsekvens indsats i forbindelse med narkotikamisbrug og besiddelse i restaurationsmiljøet. Forebyggelsesindsatsen i politikredsen fastholdes på samme høje niveau som i 2009 og rettes særligt med grupper af utilpassede unge, hvor narkotikamisbrug og forskellige former for kriminalitet skaber utryghed i visse områder af det bornholmske samfund. I samme anledning vil politikredsen sætte fokus på anbefalingerne fra Ungdomskommissionen og i videst muligt omfang søge at implementere så bredt som muligt af disse anbefalinger. Endvidere vil politikredsen i 2010 i de strategiske hensigter indarbejde, at forebyggelse i videre udstrækning end hidtil bliver et synligt og naturligt element i store dele af den politimæssige samlede indsats eksempelvis vil strategien for færdselsområdet omfatte en forebyggende og opsøgende indsats for at begrænse antallet af spirituspåvirkede trafikanter. Afslutning Bornholms Politi ligger fortsat øverst i de fleste undersøgelser, hvor vi sammenlignes med de andre politikredse. Det er målet til stadighed at udvikle Bornholms Politi på alle områder, så vi også i fremtiden vil være den politikreds, hvor der er mest trygt at bo og opholde sig, og samtidig være en god og attraktiv arbejdsplads. Peter Møller Nielsen politidirektør

Beretning for Kredsrådet 2008

Beretning for Kredsrådet 2008 Beretning for Kredsrådet 2008 Indledning 2008 har været et begivenhedsrigt år for Politiet. Vi har fyldt meget i pressen både med gode historier om kriminalitetsbekæmpelse, ordenshåndhævelse og store indsatser

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Læsø Kommune Frederikshavn Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2009 1. Indledning Med ikrafttræden den 1. januar 2007 blev både Danmarks politikredse og hele det kommunale område reformeret gennem etablering af større og mere

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010

SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010 SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010 I. INDLEDNING I 2007 blev Danmarks politikredse og kommuner reformeret ved bl.a. etablering af større og mere bæredygtige enheder, der samtidig fik en række

Læs mere

Lokalrådet i Viborg Kommune

Lokalrådet i Viborg Kommune Lokalrådet i Viborg Kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet skal virke som et fremtidsudviklingsorienteret partnerskab. Samarbejdet skal være med til at forebygge og bekæmpe kriminalitet for

Læs mere

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Bornholm, den 9. juni 2010 Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Forord Danmark er opdelt i 12 politikredse, hvoraf Bornholms Politi udgør én politikreds. Politikredsen består geografisk

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2009

VIRKSOMHEDSPLAN 2009 SYDØSTJYLLANDS VIRKSOMHEDSPLAN 2009 1. Indledning skal i 2009 løse en række vigtige og store opgaver. Politikredsen skal overordnet set virke for tryghed, sikkerhed, fred og orden i samfundet ved at udøve

Læs mere

En styrket politimæssig indsats mod prostitutionens bagmænd

En styrket politimæssig indsats mod prostitutionens bagmænd En styrket politimæssig indsats mod prostitutionens bagmænd Baggrund: Kvindehandel og rufferi et prioriteret indsatsområde for politiet Politireformen gør det muligt at intensivere indsatsen yderligere

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Bornholms Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Bornholms Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Bornholms Politi. Planen træder i kraft den

Læs mere

Udmøntningen af de politimæssige initiativer i regeringens plan til bekæmpelse af kriminalitet i ghettoer

Udmøntningen af de politimæssige initiativer i regeringens plan til bekæmpelse af kriminalitet i ghettoer POLITIAFDELINGEN januar 2011 Polititorvet 14 1780 København V Telefon: 3314 8888 Telefax: 3343 0006 E-mail: Web: rpcha@politi.dk www.politi.dk Udmøntningen af de politimæssige initiativer i regeringens

Læs mere

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2012 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS. Samarbejdsplan Politiet i lokalsamfundet 2010

SYDØSTJYLLANDS. Samarbejdsplan Politiet i lokalsamfundet 2010 Samarbejdsplan Politiet i lokalsamfundet 2010 Denne plan omfatter samarbejdet mellem kommunerne og politiet, samt andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger m.v. i Sydøstjylland.

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

STRATEGI VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS

STRATEGI VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS STRATEGI 2016 VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS TRYGHED, SIKKERHED, FRED OG ORDEN Nordsjællands Politis opgave er at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i politikredsen. Det sker gennem

Læs mere

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2011 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet J.nr. 1200-10281-00009-10 Samarbejdsplan 2011 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre

Læs mere

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Samarbejdsplan 2013 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Aabenraa Esbjerg Fanø Haderslev Sønderborg Tønder Varde Vejen Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed,

Læs mere

HANDLEPLAN 2014. for. SSP Lokalrådet i Norddjurs Kommune

HANDLEPLAN 2014. for. SSP Lokalrådet i Norddjurs Kommune HANDLEPLAN 2014 for SSP Lokalrådet i Norddjurs Kommune Rammerne for Lokalrådets arbejde. Kredsrådet er det strategiske forum for Østjyllands Politis samarbejde med kommunerne og andre lokale samarbejdsparter.

Læs mere

STRATEGI NORDSJÆLLANDS

STRATEGI NORDSJÆLLANDS STRATEGI 2017 NORDSJÆLLANDS NORDSJÆLLAND SKAL VÆRE ET TRYGT OG SIKKERT STED Nordsjællands Politis centrale opgave er at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i politikredsen. Det skal vi

Læs mere

Strategi for politiets indsats over for æresrelaterede forbrydelser

Strategi for politiets indsats over for æresrelaterede forbrydelser 22. januar 2007 POLITIAFDELINGEN Polititorvet 14 1780 København V Telefon: 3314 8888 Telefax: 3343 0006 E-mail: Web: rpcha@politi.dk www.politi.dk Strategi for politiets indsats over for æresrelaterede

Læs mere

Cover til samarbejdsaftale mellem CSB og Københavns Politi vedr. Tryg By

Cover til samarbejdsaftale mellem CSB og Københavns Politi vedr. Tryg By KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til ØU - aflæggerbordet Til orientering Cover til samarbejdsaftale mellem CSB og Københavns Politi vedr. Tryg By Baggrund Københavns Politi har ønsket at udforme en samarbejdsaftale,

Læs mere

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen 2010 for Midt- og Vestjyllands Politi og samtidig på baggrund af

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS SAMARBEJDSPLAN 2013 for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger mv. i politikredsen Side 1 Samarbejdsplan 2013 En

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 22. maj 2007 + bilag LOKALPOLITIET POLITIINSPEKTØREN Kornerups Vænge 12 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Indvalg: 4632 1551 Lokal: 3006 Mobiltlf.: 2510 7625 E-mail: HGM001@politi.dk

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål F og G fra Folketingets Retsudvalg den 15. november 2016

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål F og G fra Folketingets Retsudvalg den 15. november 2016 Retsudvalget 2016-17 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 87 Offentligt Styrings- og Ressourceafdelingen Dato: Dok.: 2123308 UDKAST TIL TALE til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål F og G fra Folketingets

Læs mere

ÅRSBERETNING MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

ÅRSBERETNING MIDT- OG VESTSJÆLLANDS ÅRSBERETNING 218 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forord Indbrudsindsats Færdselskontrol Målrettet indsats mod hash Kriminelle grupperinger Unges brug af det offentlige rum Beredskabssamarbejde Året i hovedtal MIDT-

Læs mere

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2019

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2019 Frederikshavn Kommune KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN Læsø Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune Samarbejdet

Læs mere

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål.

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål. 16.juni 2017 Sagsbehandler: Frede Nissen SYDØSTJYLLANDS POLITI Patruljecenter Midt Handlingsplan for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune 2017 1.0 Formål. Lokalrådets formål er at virke som

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2014

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2014 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1. INDLEDNING

Læs mere

HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune

HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Rammerne for Lokalrådets arbejde... 3 3. Lokalrådet i Frederikshavn kommune... 3 4. Det kriminalitetsforebyggende

Læs mere

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune 31. marts 2017 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet onsdag den 23. marts 2017 kl. 10.00 i Slagelse Kommune Til stede var: Borgmester Knud Larsen Borgmester Carsten Rasmussen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Østjylland Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Østjyllands Politi. Planen træder i kraft

Læs mere

Rigspolitiet 1. februar 2007 Forsvarskommandoen Beredskabsstyrelsen Hjemmeværnskommandoen

Rigspolitiet 1. februar 2007 Forsvarskommandoen Beredskabsstyrelsen Hjemmeværnskommandoen Rigspolitiet 1. februar 2007 Forsvarskommandoen Beredskabsstyrelsen Hjemmeværnskommandoen Vejledning om det lokale og regionale beredskabssamarbejde i forbindelse med større ulykker og katastrofer m.v.

Læs mere

SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef. Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter

SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef. Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter Præsentation af Rigspolitiet Politiområdet Politidirektør Udviklingschef Chefpoliti inspektør Stabschef Efterforsknings

Læs mere

HANDLEPLAN 2013. for. SSP-lokalrådet i Syddjurs Kommune

HANDLEPLAN 2013. for. SSP-lokalrådet i Syddjurs Kommune HANDLEPLAN 2013 for SSP-lokalrådet i Syddjurs Kommune Rammerne for Lokalrådets arbejde. Kredsrådet er det strategiske forum for Østjyllands Politis samarbejde med kommunerne og andre lokale samarbejdsparter.

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS. Redegørelse for politikredsens virksomhed i 2007

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS. Redegørelse for politikredsens virksomhed i 2007 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Redegørelse for politikredsens virksomhed i 1. Indledning Side 2 Det følger af retsplejelovens 112, stk. 2, at politidirektøren i Midt- og Vestsjællands Politi hvert år skal afgive

Læs mere

HANDLEPLAN 2013. Lokalrådet i Frederikshavns kommune

HANDLEPLAN 2013. Lokalrådet i Frederikshavns kommune HANDLEPLAN 2013 Lokalrådet i Frederikshavns kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Rammerne for Lokalrådets arbejde...3 3. Lokalrådet i Frederikshavn kommune 3 4. Det kriminalitetsforebyggende

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Samarbejdsplan for 007 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger i politikredsen

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Fyns Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Fyns Politi. Planen træder i kraft den 1. januar 2016

Læs mere

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2007

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2007 Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2007 Indledning Med ikrafttræden den 1. januar 2007 er både Danmarks politikredse og hele det kommunale område blevet reformeret. Der er således etableret større

Læs mere

SSP samarbejde og handleplan

SSP samarbejde og handleplan SSP samarbejde og handleplan En samlet beskrivelse af SSP samarbejdet i Rebild Kommune maj 2015 Indholdsfortegnelse Formål med SSP samarbejdet 3 Organisering af SSP samarbejdet 4 Beskrivelse af ansvars-

Læs mere

STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS

STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS FORORD Strategien for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tager afsæt i de gældende langsigtede, landsdækkende politiske aftaler, de centrale strategier

Læs mere

Partnerskab for Tingbjerg

Partnerskab for Tingbjerg BILAG 1 Partnerskab for Tingbjerg Aftale om Partnerskab for Tingbjerg Københavns Kommune, Københavns Politi, SSP-København, FSB, SAB samt Tingbjerg Fællesråd indgår med denne aftale et forpligtende Partnerskab

Læs mere

HANDLEPLAN 2015. for. SSP Lokalrådet i Syddjurs Kommune

HANDLEPLAN 2015. for. SSP Lokalrådet i Syddjurs Kommune HANDLEPLAN 2015 for SSP Lokalrådet i Syddjurs Kommune Kredsrådet er det strategiske forum for Østjyllands Politis samarbejde med kommunerne og andre lokale samarbejdsparter. Politidirektøren er formand

Læs mere

og resultatplan for politiet

og resultatplan for politiet 20 17 Mål- og resultatplan for politiet Indhold Mission og vision 2 Om politiet 2 Strategiske pejlemærker og mål for 2017 3 Én samlet koncern 4 Gennemførsel af udvalgte initiativer i politiets og anklagemyndighedens

Læs mere

HANDLEPLAN 2014. Lokalrådet i Frederikshavns kommune

HANDLEPLAN 2014. Lokalrådet i Frederikshavns kommune HANDLEPLAN 2014 Lokalrådet i Frederikshavns kommune 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Rammerne for Lokalrådets arbejde...3 3. Lokalrådet i Frederikshavn kommune 3 4. Det kriminalitetsforebyggende

Læs mere

Fyns Politis Årsberetning

Fyns Politis Årsberetning 2017 Fyns Politis Årsberetning Det er ikke forkert at sige, at 2017 blev et af de rigtig travle år i Fyns Politi. Blandt meget andet fortsatte afgivelser, en række tunge sager krævede ekstra opmærksomhed

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI STRATEGI 2012 Indholdsfortegnelse 2 Indledning 2 Vision og overordnede mål 3 Prioriterede fokusområder 3 Den borgervendte og utryghedsskabende kriminalitet skal bekæmpes 3

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI STRATEGI 2011 Indholdsfortegnelse Indledning 2 Vision og overordnede mål 2 Prioriterede fokusområder 3 Den borgervendte, utryghedsskabende kriminalitet skal bekæmpes 3 Vold

Læs mere

KREDSRÅD RETSPLEJELOVENS KAPITEL 11

KREDSRÅD RETSPLEJELOVENS KAPITEL 11 KREDSRÅD RETSPLEJELOVENS KAPITEL 11 POLITIDIREKTØREN (PD) OG BORGMESTRE POLITIETS VIRKSOMHED OG ORGANISATION KRIMINALITETSUDVIKLINGEN SAMARBEJDET MED LOKALSAMFUNDET LOKAL SAMARBEJDSPLAN ANTAL MØDER: MINDST

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar 2010 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade (deltog ikke i behandling

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Nordsjællands Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Nordsjællands Politi. Planen træder

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Midt- og Vestjyllands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Midt- og Vestjyllands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Midt- og Vestjyllands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Midt- og Vestjyllands Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Midt- og Vestjyllands

Læs mere

BERETNING TIL. Frederikshavn Kommune. Læsø Kommune. Hjørring Kommune. Brønderslev Kommune. Jammerbugt Kommune. Vesthimmerlands Kommune.

BERETNING TIL. Frederikshavn Kommune. Læsø Kommune. Hjørring Kommune. Brønderslev Kommune. Jammerbugt Kommune. Vesthimmerlands Kommune. KREDSRÅDET 2009 Frederikshavn Kommune Læsø Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune Indholdsfortegnelse

Læs mere

Politiets møde med borgerne

Politiets møde med borgerne Initiativer der skal give borgere en bedre oplevelse, når de ringer 112 eller anmelder en forbrydelse til politiet. Samt en styrkelse af politiets digitale indsats. 0/7 12. oktober 2017 Indhold 1. Indledning

Læs mere

Kvalitet i opgaveløsningen

Kvalitet i opgaveløsningen Nationale opgaver 1N Støtte til Forsvaret Anmodninger fra Forsvaret skal tilfældene inden for rammerne af Forsvarskommandoens direktiv for Hjemmeværnets operative anvendelse samt respektive operative myndigheders

Læs mere

Partnerskabsaftale for Folehaven Tryghedspartnerskab

Partnerskabsaftale for Folehaven Tryghedspartnerskab Partnerskabsaftale for Folehaven Tryghedspartnerskab 2018-2021 1 1. Aftale om Folehaven Tryghedspartnerskab Københavns Kommune, Københavns Politi, SSP København og boligforeningen 3B indgår med denne aftale

Læs mere

Samarbejdsplan for Fyns Politi og kommunerne på Fyn 2014

Samarbejdsplan for Fyns Politi og kommunerne på Fyn 2014 Samarbejdsplan for Fyns Politi og kommunerne på Fyn 2014 Koordinering af arbejdet med forebyggelse af radikalisering og ekstremisme Odense kommune og Fyns politi har indgået en aftale om, at den fremtidige

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Københavns Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Københavns Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Københavns Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Københavns Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Københavns Politi. Planen træder i kraft

Læs mere

Evaluering af Satspuljeprojektet Børne-familiesagkyndige til støtte for børn i familier med alkoholproblemer

Evaluering af Satspuljeprojektet Børne-familiesagkyndige til støtte for børn i familier med alkoholproblemer Sundhedsstyrelsen Evaluering af Satspuljeprojektet Børne-familiesagkyndige til støtte for børn i familier med alkoholproblemer Konklusion og anbefalinger September 2009 Sundhedsstyrelsen Evaluering af

Læs mere

Tingbjerg-Husum Partnerskab - partnerskabsaftale

Tingbjerg-Husum Partnerskab - partnerskabsaftale Tingbjerg-Husum Partnerskab - partnerskabsaftale Aftale om partnerskab for Tingbjerg-Husum Københavns Kommune, Københavns Politi, SSP København, fsb, SAB/KAB og AAB indgår med denne aftale et forpligtende

Læs mere

Ledelsesstøtte & Kommunikation. Samarbejdsplan KREDSRÅDET 2013

Ledelsesstøtte & Kommunikation. Samarbejdsplan KREDSRÅDET 2013 Ledelsesstøtte & Kommunikation Samarbejdsplan KREDSRÅDET 2013 Indledning Denne plan omfatter samarbejdet mellem kommunerne og politiet, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger

Læs mere

Københavns Politis strategier og mål for 2013

Københavns Politis strategier og mål for 2013 Københavns Politis strategier og mål for 2013 2 KØBENHAVNS POLITIS STRATEGIER OG MÅL FOR 2013 Indledning Københavns Politi er målt på antal borgere, antal ansatte samt antallet af sager og opgaver - Danmarks

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 10.30 Sted Rådhuset i Odense Afbud: Stabschef Michael Hein Petersen. Arne Gram indledte med at takke kommunerne for

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for. Bornholms Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for. Bornholms Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Bornholms Politi 2015 Indledning Mål- og resultatplanen for Bornholms Politi 2015 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Bornholms Politi. Planen træder

Læs mere

Offerrådgivningen i Fyns Politikreds

Offerrådgivningen i Fyns Politikreds 20. juli 2007 Sagsbehandler: Truels Schultz FYNS POLITI Ledelsessekretariatet Hans Mules Gade 1-3 5100 Odense C Telefon: 6471 1448 Direkte: 2555 5856 Lokal: 6717 E-mail: tsc007@politi.dk Forslag til styrkelse

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Redegørelse om Østjyllands Politis virksomhed i 2008

Redegørelse om Østjyllands Politis virksomhed i 2008 POLITIDIREKTØREN 31. januar 2009 Redegørelse om Østjyllands Politis virksomhed i 2008 Indledning Efter de omfattende Politireform-projektarbejder i 2006 og 2007 overgik Østjyllands Politi til sin nye organisering

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Bilag 1. OVERSIGT OVER SAMARBEJDSFORA, HVOR POLITIET DELTAGER 1. Kontakt med lokalsamfundet mv. Kredsrådet Almindelige spørgsmål vedrørende politiets virksomhed i politikredsen Lovgrl./komm. Retsplejelovens

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Sydøstjyllands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Sydøstjyllands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Sydøstjyllands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Sydøstjyllands Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Sydøstjyllands Politi. Planen træder

Læs mere

BERETNING TIL KREDSRÅDET. Skanderborg OM 2007. Horsens. Hedensted. Vejle. Hedensted. Billund. Fredericia SYDØSTJYLLANDS. Kolding

BERETNING TIL KREDSRÅDET. Skanderborg OM 2007. Horsens. Hedensted. Vejle. Hedensted. Billund. Fredericia SYDØSTJYLLANDS. Kolding BERETNING TIL Skanderborg KREDSRÅDET OM 2007 Horsens Hedensted Vejle Hedensted Billund Fredericia Kolding SYDØSTJYLLANDS Januar 2008 INDLEDNING Årsberetning for 2007 i Sydøstjyllands Politikreds. Sydøstjyllands

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10 NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI SAMARBEJDSPLAN

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI SAMARBEJDSPLAN MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI SAMARBEJDSPLAN 2016 Samarbejdsplan 2016 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger

Læs mere

KØBENHAVNS VESTEGNS POLITIS NYTÅRSPAROLE 2013 (9. januar 2013) Politidirektør Kim Christiansens tale

KØBENHAVNS VESTEGNS POLITIS NYTÅRSPAROLE 2013 (9. januar 2013) Politidirektør Kim Christiansens tale KØBENHAVNS VESTEGNS POLITIS NYTÅRSPAROLE 2013 (9. januar 2013) Politidirektør Kim Christiansens tale Godt nytår alle sammen og velkommen til nytårsparole i Københavns Vestegns Politi. I en tid med forandringer

Læs mere

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af.

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af. 07. december 2008 Sagsbehandler: kgr LOKALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 925 (Alm. del), som Folketingets Skatteudvalg har stillet til justitsministeren den 14. september 2012.

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 925 (Alm. del), som Folketingets Skatteudvalg har stillet til justitsministeren den 14. september 2012. Skatteudvalget 2011-12 SAU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 925 Offentligt Folketinget Skatteudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 24. oktober 2012 Kontor:

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 11. Sted Rådhuset i Rudkøbing Fraværende: borgmester Peter Rahbæk Juel, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og chefanklager

Læs mere

FOKUSOMRÅDER 1 - VOLD

FOKUSOMRÅDER 1 - VOLD Sag 12/15137 Dok. 13499-15 Handlingsplan 2015 for Lokalråd Varde Kommune og Politi Varde FOKUSOMRÅDER 1 - VOLD Vold i det private og offentlige rum er i høj grad en forbrydelse, der påvirker borgerne.

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde

Resultatlønskontrakt for Politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde RIGSADVOKATEN RIGSPOLITIET Resultatlønskontrakt for Politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde Mellem rigsadvokat Jørgen Steen Sørensen og rigspolitichef Torsten Hesselbjerg samt politidirektør Poul Bjørnholdt

Læs mere

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål.

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål. 31. maj 2016 Sagsbehandler: Frede Nissen SYDØSTJYLLANDS POLITI Vejle Lokalpoliti Handlingsplan for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune 2016 1.0 Formål. Lokalrådets formål er at virke som

Læs mere

Kortlægning af politiets møde med borgerne: Politiets modtagelse og anvendelse af lyd- og billedmateriale

Kortlægning af politiets møde med borgerne: Politiets modtagelse og anvendelse af lyd- og billedmateriale Politi- og Strafferetsafdelingen Kortlægning af politiets møde med borgerne: Politiets modtagelse og anvendelse af lyd- og billedmateriale 1. Iværksættelse af kortlægningen Borgere og erhvervsdrivende,

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Bilag 1. OVERSIGT OVER SAMARBEJDSFORA, HVOR POLITIET DELTAGER 1. Kontakt med lokalsamfundet mv. Kredsrådet Almindelige spørgsmål vedrørende politiets virksomhed i politikredsen Lovgrl./komm. Retsplejelovens

Læs mere

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017 Sydøstjyllands Politi Ledelsessekretariat Holmboes Alle 2, 8700 Horsens Tlf. 76281448 Journalnr.: 3700-10290-00004-17 Dato: 29. maj 2017 Sagsbehandler: 07508 Id-nr: Kredsrådet Referat fra det individuelle

Læs mere

Strategisk handlingsplan 2015-2017

Strategisk handlingsplan 2015-2017 Strategisk handlingsplan 2015-2017 Foto: Lisbeth Holten Indholdsfortegnelse Succeskriterier for handlingsplanen 4 Det kriminalpræventive landskab 2014-2017 5 Hvem er DKR 6 Sådan arbejder DKR 6 Vejen DKR

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 6. januar 2016 J.nr. 0100-10279-00107-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2017

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2017 Frederikshavn Kommune KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN Læsø Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune Samarbejdet

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AH fra Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg den 7. juni 2017

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AH fra Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg den 7. juni 2017 Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2016-17 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 434 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 1. juni 2017 Kontor: Politikontoret Sagsbeh: Sidsel Bøndergaard

Læs mere

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse RIGSPOLITIET 27. august 2009 Analyse Politikredsenes opgavevaretagelse 1. halvår 2009 Politikredsenes opgavevaretagelse i 1. halvår 2009 Side 2 Politiet er hurtigere tilstede to et halvt år efter politireformens

Læs mere

Møde nr. : 1/2011 Sted : Ungnorddjurs, administrationen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 30. marts Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.

Møde nr. : 1/2011 Sted : Ungnorddjurs, administrationen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 30. marts Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11. SSP Lokalråd Referat Møde nr. : 1/2011 Sted : Ungnorddjurs, administrationen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 30. marts 2011. Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Deltog Sten Broe Sørensen,

Læs mere

Mål- og resultatplan. for anklagemyndigheden

Mål- og resultatplan. for anklagemyndigheden 20 17 Mål- og resultatplan for anklagemyndigheden Indhold Mission og vision 2 Om anklagemyndigheden 2 Strategiske pejlemærker og mål for 2017 3 Én samlet koncern 4 Kvalitet i straffesagsbehandlingen 4

Læs mere

Partnerskaber i perspektiv

Partnerskaber i perspektiv Partnerskaber i perspektiv Lea Bryld, Københavns Kommune, Sikker By og Jan Bjørn, Københavns Politi Den Trygge Kommune 13. marts 2014 Baggrund for samarbejdet mellem Københavns Kommune og Københavns Politi

Læs mere

Beretning for Kredsrådet 2010

Beretning for Kredsrådet 2010 Beretning for Kredsrådet 2010 Indledning Vi har i 2010 haft alle tænkelige og utænkelige hændelser og sager: vintersituationer i begge ender af året, drabssager, busulykker og implementering af nyt sagsstyringssystem.

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS. Kredsrådet i Sydøstjyllands Politikreds. Samarbejdsplan. Skanderborg. Horsens. Hedensted. Vejle. Billund. Fredericia.

SYDØSTJYLLANDS. Kredsrådet i Sydøstjyllands Politikreds. Samarbejdsplan. Skanderborg. Horsens. Hedensted. Vejle. Billund. Fredericia. November 2012 Kredsrådet i Sydøstjyllands Politikreds Skanderborg Samarbejdsplan KREDSRÅDET 2013 Horsens Hedensted Vejle Billund Fredericia SYDØSTJYLLANDS Kolding 1 Indhold 1. Indledning... 3 2. Organisering

Læs mere

UDKAST TIL TALE. til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AM fra Folketingets Retsudvalg den 26. juni 2013

UDKAST TIL TALE. til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AM fra Folketingets Retsudvalg den 26. juni 2013 Skatteudvalget 2012-13 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 582 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 24. juni 2013 Kontor: Politikontoret Sagsbeh: Jean Elisabeth Hørdum Sagsnr.: 2013-0035-0178

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS SAMARBEJDSPLAN

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS SAMARBEJDSPLAN MIDT- OG VESTSJÆLLANDS SAMARBEJDSPLAN 2015 1 Indhold FORORD ORGANISERING AF LOKALSAMARBEJDET Kredsråd Kontaktudvalg Lokalråd Andre lokale samarbejdsfora Lokale samarbejdsfora 2 3 LOKALPOLITIETS ROLLE I

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Mål- og resultatplan for Anklagemyndigheden 2015

Mål- og resultatplan for Anklagemyndigheden 2015 Mål- og resultatplan for Anklagemyndigheden 2015 1. Indledning Anklagemyndighedens mål- og resultatplan for 2015 er indgået mellem Justitsministeriet og Rigsadvokaten og dækker den samlede anklagemyndighed.

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Generel beredskabsplan 2018

Bornholms Regionskommune. Generel beredskabsplan 2018 Bornholms Regionskommune Generel beredskabsplan 2018 Maj 2018 1 Indholdsfortegnelse 0.0 Indledning 0.1 Formål 0.2 Ansvar for beredskabsplanlægning 0.3 Beredskabssamarbejde 0.4 Regionskommunens daglige

Læs mere

FAIRPLAY KØBENHAVNS VESTEGNS OGSÅ UDENFOR BANEN

FAIRPLAY KØBENHAVNS VESTEGNS OGSÅ UDENFOR BANEN KØBENHAVNS VESTEGNS FAIRPLAY OGSÅ UDENFOR BANEN PARTNERSKAB MELLEM: Brøndbyernes IF Fodbold A/S Brøndby Kommune Brøndby Support Alpha Brøndby Vestegnens politi Partnerskab for Fairplay - også udenfor banen

Læs mere