Det nye BeFlex testhøreapparat fra Bernafon er et revolutionerende tilpasnings- og rådgivningskoncept, som kan afhjælpe processen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det nye BeFlex testhøreapparat fra Bernafon er et revolutionerende tilpasnings- og rådgivningskoncept, som kan afhjælpe processen."

Transkript

1

2

3 Moderne høreapparater fås i mange forskellige modeller og performance-kategorier. Dette er vigtigt for at dække de mange former for høretab samt klienternes individuelle behov og præferencer. Det kan dog gøre det til en krævende proces for både dig og dine klienter at vælge det ideelle høreapparat. Det nye BeFlex testhøreapparat fra Bernafon er et revolutionerende tilpasnings- og rådgivningskoncept, som kan afhjælpe processen.

4 BeFlex er et helt nyt tilpasnings- og rådgivningskoncept med potentiale til at revolutionere dine daglige aktiviteter. Det er et fleksibelt testhøreapparat, som du kan programmere med op til tre forskellige performance-kategorier samtidigt. Det kan bidrage til at reducere de tvivlsspørgsmål, som dine klienter måtte have, om hvorvidt de køber det bedst egnede høreapparat. Desuden er det med til at lette og effektivisere din rådgivningsopgave. En revolutionerende mulighed med BeFlex Giv dine klienter mulighed for at sammenligne flere performance-kategorier på én gang. Det kan bidrage til at reducere den tid, det tager at færdiggøre et salg, og desuden kan oplevelsen med BeFlex bidrage til at opbygge klientens tillid til købsprocessen. En ny epoke i rådgivning med BeFlex Opbyg et troværdigt og tillidsfuldt forhold til dine klienter ved at tilbyde dem et gennemskueligt tilpasningsforløb. Engager dine klienter på en ny måde og find den bedste løsning sammen. En reduceret lagerbeholdning med BeFlex Med BeFlex har du Bernafons nyeste høreapparatmodeller og -teknologi lige ved hånden til at demonstrere for klienten samtidig med at du reducerer dit lagerbehov.

5 HVAD ER BEFLEX?

6 Det nuværende udbud af produkter og teknologier er enormt, og det er derfor ikke altid nemt at finde det rigtige produkt. Din professionelle vejledning og kundens oplevelse af købssprocessen er derfor vigtig. Prøv før du køber -konceptet har stor betydning for købsbeslutningen, og branchen for høreapparater er ingen undtagelse. At kunne tilbyde apparater i en prøveperiode er blevet standard for mange høreapparatspecialister. BEFLEX EN MODERNE STANDARD Takket være den schweiziske teknik har Bernafon skabt et unikt prøvesystem til branchen. Hvor andre prøveapparater er begrænset til blot at kunne demonstrere én performance-kategori ad gangen, går BeFlex skridtet videre. Med dette system kan du integrere hele sortimentet af Bernafons teknologiske niveauer i ét enkelt høreapparat. Med andre ord er det nu muligt at sammenligne forskellige båndbredder, egenskaber og funktioner på samme tid.

7 DEN FØRSTE I BRANCHEN JUNA 9 JUNA 7 SAPHIRA 5 SAPHIRA 3 NEVARA 1

8 Undersøgelser har vist, at den menneskelige lyttehukommelse er bedst til at bedømme små forskelle i lydsituationer, hvis de sammenlignes samtidigt. En almindelig måde at sammenligne lydsituationer på er brugen af lydprøver. Lydprøver er blevet brugt til at demonstrere, hvordan forskellige performance-kategorier lyder i forskellige lyttemiljøer. Disse lydprøver ligger dog fjernt fra situationerne i virkeligheden, der ofte er meget specifikke og forskellige fra klient til klient. Oplevelsen er vigtig BeFlex er den første prøveløsning, der tilbyder dine klienter en direkte sammenligning af høreapparaters teknologier. Send blot klienterne hjem med en BeFlex bag øret og lad dem opleve forskellige Bernafon teknologier i deres egne specifikke lytteomgivelser. Brug mindre tid på at tilpasse ved at spare tid på at forklare forskellene mellem performance-kategorierne. Skab en kundeoplevelse Engager dine klienter tidligere i tilpasningsprocessen med BeFlex. Dine klienter bliver involveret aktivt i deres købsbeslutningen, og resultatet er en større brugeraccept, større sikkerhed i købsbeslutningen og tilfredshed med den service, der ydes. Du kan også præsentere dine kunder for valg og muligheder, der måske ikke er blevet overvejet tidligere.

9 EN REVOLUTIONERENDE MULIGHED

10 Vind tid Anvend BeFlex til at demonstrere Bernafons forskellige teknologiske niveauer efter blot en enkelt tilpasning. Herved sparer du den tid, du normalt bruger på at sammenligne de forskellige performance-kategorier én efter én. Udnyt også muligheden for nemt og hurtigt at overføre tilpasningsdataene fra BeFlex til et nyt høreapparat. Det giver klienten et genkendeligt udgangspunkt for den første tilpasning af det nye høreapparat. Nem reparationsprocedure BeFlex er mere end et testhøreapparat. Udstyr dine klienter med et BeFlex, når deres Bernafon høreapparater indsendes til reparation. Overfør klientens indstillinger til BeFlex høreapparatet og dæk ventetiden, uden at klienten mærker forskel. Vind rum Med BeFlex vil du altid have det rigtige høreapparat ved hånden. Der er ikke længere behov for en omfattende investering i høreapparater til dit lager. Alle performance-kategorier fra premium til begynderniveau kan programmeres ind i ét enkelt apparat igen og igen.

11 VIND ERFARING

12 Set fra brugerens side er det ikke altid nemt at vælge det ideelle høreapparat. Især for den uerfarne målgruppe, der nemt kan blive overvældet af alle de forskellige høreapparatmodeller og performancekategorier. Som hørespecialist kan du ændre dette med BeFlex. Opbyg det rigtige fundament for fremtiden Gennemskuelighed i tilpasningsprocessen er alfa og omega for et konstruktivt forhold til klienten. BeFlex giver dig mulighed for at opbygge et forhold, der bygger på troværdighed og tillid. Skab muligheder Forskellige performance-kategorier byder på forskellige fordele for forskellige klienter. Giv klienterne mulighed for at sige, hvad der passer bedst til dem ud fra deres umiddelbare oplevelse med BeFlex og brug denne erfaring som et udgangspunkt for at finde den endelige høreløsning. Betragt det som en fordelagtig win win-situation.

13 EN NY EPOKE I FLEKSIBILITET

14 Tilpasningsområder Lette til svære høretab kan alle dækkes med instrumenter fra BeFlex, så du kan præsentere BeFlex prøvesystemet til en lang række klienter. BeFlex modeller BeFlex instrumentudvalget dækker tre populære høreapparatmodeller: Pico RITE, Nano BTE og Power BTE. De følger alle Bernafons S-formkoncept, der er inspireret af det menneskelige øres ergonomiske form. Den høje bærekomfort gør dem sammen med instrumenternes robusthed og driftsikkerhed til ideelle apparater til afprøvning i hjemlige omgivelser. db HL PICO RITE (MED 100-SPEAKER) db HL NANO BTE db HL POWER BTE Frekvens (Hz) Frekvens (Hz) Frekvens (Hz)

15 BEFLEX INSTRUMENTUDVALGET PICO RITE NANO BTE POWER BTE Alle BeFlex kan sættes sammen med standard minifit, Spira Flex samt ørebøjlesystemerne.

16 GIV PLADS TIL BEFLEX Anbefalinger fra ekspert til ekspert Vælg en BeFlex høreapparatmodel ud fra klientens høretab, lyttebehov og -præferencer. Brug produktsammenligningsværktøjet, der er tilgængeligt i Bernafons produktvælger, til først at vise de forskellige fordele ved performancekategorierne for klienten. Der kan vælges op til tre muligheder til sammenligning. Gør derefter sammenligningen virkelig for klienten ved at indstille de udvalgte performance-kategorier i BeFlex høreapparatet. Indstil BeFlex via programmet Oasis 22.0 (eller nyere).

17 Udskriv BeFlex brochuren fra Oasis til klienten. Anbefal også klienten at afprøve performancekategorierne i forskellige lyttesituationer. Klienten kan nemt skifte mellem performance-kategorierne ved et tryk på høreapparatets knap(per) eller på RC-N fjernbetjeningen. Bestem prøveperioden i samråd med klienten og fastsæt en dato for en opfølgende konsultation. BeFlex har et indbygget advarselssystem til prøvetidens udløbstid, som slukker apparatet, når prøveperioden er slut. Du er nu klar til at sende klienten hjem med BeFlex høreapparatet.

18 Ved den opfølgende konsultation aflæses datalogningsskærmbilledet på Oasis. Du kan nu se hvilken performance-kategori, klienten har brugt mest. Dette er en hjælp i rådgivningen og støtter din anbefaling af, hvilket produkt, der er bedst egnet. Efter salg og udlevering af det nye høreapparat kan brugerindstillingerne fra BeFlex overføres til det nye høreapparat via Oasis. Tildeling og finjustering af høreapparatets program følger den sædvanlige procedure.

19 Prøv BeFlex et revolutionerende tilpasnings- og rådgivningskoncept fra Bernafon. Brug det til at spare tid i tilpasningensprocessen og opbyg et kundeforhold, der bygger på troværdighed, tillid og professionalisme i din praksis. Flere oplysninger findes i tilpasningsvejledningen til BeFlex eller ved at kontakte din lokale Bernafon forhandler.

20 Bernafon selskaber Australien Canada Kina Danmark Finland Frankrig Tyskland Italien Japan Korea Holland New Zealand Polen Spanien Sverige Schweiz Tyrkiet Storbritannien USA 10.15/BAG/161611/DK/subject to change

TESTHØREAPPARAT TILPASNINGSVEJLEDNING

TESTHØREAPPARAT TILPASNINGSVEJLEDNING TESTHØREAPPARAT TILPASNINGSVEJLEDNING BEFLEX TESTHØREAPPARAT BeFlex tilpasningsvejledning Indholdsfortegnelse Tilpasning af BeFlex 6 Trin 1: Etabler forbindelse til BeFlex høreapparatet 6 Trin 2: Vælg

Læs mere

VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER

VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER www.bernafon.com VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER Vejledning i akustiske valgmuligheder Indholdsfortegnelse af de akustiske valgmuligheder 6 Valgmuligheder for

Læs mere

GØR EN LILLE HILSEN TIL EN HJERTEVARM VELKOMST

GØR EN LILLE HILSEN TIL EN HJERTEVARM VELKOMST GØR EN LILLE HILSEN TIL EN HJERTEVARM VELKOMST For en førsteklasses høreoplevelse JUNA PICO RITE Gør hverdagens lyde til smukke øjeblikke Giv din familie og venner et hjertevarmt knus og tilbring en dejlig

Læs mere

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI For en førsteklasses høreoplevelse JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon glæder sig over at kunne introducere det nye premium høreapparat Juna Pico RITE (receiver-in-the-ear).

Læs mere

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Pico RITEhøreapparater

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Pico RITEhøreapparater Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER Pico RITEhøreapparater PICO RITE Tilpasningsvejledning Pico RITE-høreapparater Indholdsfortegnelse Oversigt over Pico RITE-høreapparater 5 Oversigt over

Læs mere

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Super Power BTE-høreapparater

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Super Power BTE-høreapparater Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER Super Power BTE-høreapparater SUPER POWER BTE-HØREAPPARATER Tilpasningsvejledning Super Power BTE-høreapparater Indholdsfortegnelse Høreapparatoversigt

Læs mere

Trådløs forbindelse til omverdenen

Trådløs forbindelse til omverdenen SoundGate 2 Trådløs forbindelse til omverdenen www.bernafon.com Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger

Læs mere

CHRONOS 7 CHRONOS 7. Datalogging 11 lytteprogrammuligheder 4 frit konfigurerbare programmer 10 BTE- og 4 ITE-farver

CHRONOS 7 CHRONOS 7. Datalogging 11 lytteprogrammuligheder 4 frit konfigurerbare programmer 10 BTE- og 4 ITE-farver CHRONOS 7 ProduKtinformation CHRONOS 7 CN7 CPx CN7 CP CN7 M CN7 N CN7 ITED CN7 ITCPD CN7 ITCD CN7 ITCP CN7 CICP CN7 CIC BESKRIVELSE TILPASNINGSOMRÅDE Bernafon er stolte af at introducere Audio Efficiency,

Læs mere

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Viron. Et høreapparat, der hjælper dig med at høre en naturtro lyd. Bernafon Viron minirite Oplev Virons naturlige lyd Det er ligesom at tage et billede

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA ZERENA HØREAPPARATER er attraktive, har et elegant design, præcisionsteknologi og smarte betjeningsmuligheder. Bernafon Zerena minirite DET ER

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

NÅR EN, DU KENDER, HAR ET HØRETAB

NÅR EN, DU KENDER, HAR ET HØRETAB NÅR EN, DU KENDER, HAR ET HØRETAB Tag det første skridt Det er ikke kun den person, der lider af et høretab, som påvirkes af det. Høretab påvirker også familie, venner og kolleger. For alle involverede

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning. Gå-hjem-møde

PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning. Gå-hjem-møde PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning Gå-hjem-møde Oversigt over resultaterne i PISA 2015 Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA

Læs mere

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder Organisation for erhvervslivet oktober 29 Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder AF KONSULENT TOM VILE JENSEN, TJN@DI.DK OG KONSULENT KIRSTEN ALKJÆRSIG, kna@di.dk Virksomhedernes vej ud af

Læs mere

Oversigt over resultaterne i PISA Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA

Oversigt over resultaterne i PISA Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA Oversigt over resultaterne i PISA 2015 Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA Formålet med PISA Måle, om unge har kompetencer, der kan bruges

Læs mere

Tilpasningsvejledning ITE-HØREAPPARATER. Juna, Acriva, Saphira og Carista

Tilpasningsvejledning ITE-HØREAPPARATER. Juna, Acriva, Saphira og Carista Tilpasningsvejledning ITE-HØREPPRTER Juna, criva, Saphira og Carista Indholdsfortegnelse Høreapparatoversigt 4 Tilpasningsområder 5 Voksfiltre 6 Mikrofonfiltre 8 Tilpasning af et IIC-apparat 0 Tilpasning

Læs mere

INIZIA 3 PRODUKTINFORMATION INIZIA 3 INDIVIDUALISERING OG VALGMULIGHEDER TEKNISKE FUNKTIONER

INIZIA 3 PRODUKTINFORMATION INIZIA 3 INDIVIDUALISERING OG VALGMULIGHEDER TEKNISKE FUNKTIONER INIZIA 3 PRODUKTINFORMATION INIZIA 3 IN3 CPx IN3 CP IN3 N IN3 CICP IN3 ITC IN3 CIC BESKRIVELSE TILPASNINGSOMRÅDE Inizia 3 familien anvender Bernafons fremragende ChannelFree signalbehandling. Kombineret

Læs mere

1. Den senest offentliggjorte måned August 2015, samt udvikling i forhold til august 2014 Alle typer Hoteller Camping* Feriecenter Vandrerhjem Lystbådehavne* Feriehuse pct. pct.point pct. pct.point pct.

Læs mere

1. Den senest offentliggjorte måned Juni 2015, samt udvikling i forhold til juni 2014 Alle typer Hoteller Camping* Feriecenter Vandrerhjem Lystbådehavne* Feriehuse pct. pct.point pct. pct.point pct. pct.point

Læs mere

1. Den senest offentliggjorte måned Juli 2015, samt udvikling i forhold til juli 2014 Alle typer Hoteller Camping* Feriecenter Vandrerhjem Lystbådehavne* Feriehuse pct. pct.point pct. pct.point pct. pct.point

Læs mere

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst.

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. ZERENA 9 7 5 DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. RESULTAT FRA KLINISK BRUGERUNDERSØGELSE: ZERENA OVERGÅR

Læs mere

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN 2018 Udbud med forhandling af Rammeaftale på Kurerforsendelser Side 1 af 5 1. INDLEDNING Tilbudsgiver skal i forbindelse

Læs mere

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion.

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Zerena høreapparater giver dig adskillige muligheder. De har fremragende lydkvalitet, smarte

Læs mere

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Compact Power Plus BTE Compact Power BTE Micro BTE Power BTE Nano BTE

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Compact Power Plus BTE Compact Power BTE Micro BTE Power BTE Nano BTE Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER Compact Power Plus BTE Compact Power BTE Micro BTE Power BTE Nano BTE COMPACT POWER PLUS, COMPACT POWER, MICRO, POWER, NANO Tilpasningsvejledning Compact

Læs mere

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Nano RITE høreapparater

Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER. Nano RITE høreapparater Tilpasningsvejledning BEHIND-THE-EAR HØREAPPARATER Nano RITE høreapparater NANO RITE HØREAPPARATER Tilpasningsvejledning Nano RITE høreapparater Indholdsfortegnelse Oversigt over Nano RITE høreapparater

Læs mere

Bern, Schweiz INIZIA 3 1.

Bern, Schweiz INIZIA 3 1. Bern, Schweiz bedre hørelse nu begynder med inizia INIZIA 3 1 start TALE succes www.bernafon.dk En fantastisk start til bedre hørelse Navnet på Bernafons nye høreapparater er hentet fra det italienske

Læs mere

7 Overnatningsprognose for Danmark 2014-2017 Marked 2011 2012 2013 2014* 2015* 2016* 2017* Udlandet 4,6% 0,5% -0,3% 2-4 % 1½ - 3½ % 1-3 % 1-3 % Danmark 2,5% 0,0% 0,9% 1-3 % ½ - 2½ % 0-2 % 0-2

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Begejstring skaber forandring

Begejstring skaber forandring DI og Industriens hus 04. jun. 13 Begejstring skaber forandring Lars DI Konkurrenceevne dagens debat Konkurrenceevne: Lønomkostninger, Produktivitet, Kursforhold 2000: 100 2008: 75 2013: 85 Overskud på

Læs mere

INTERNATIONALE BØRNEBORTFØRELSER

INTERNATIONALE BØRNEBORTFØRELSER INTERNATIONALE BØRNEBORTFØRELSER OM HAAGERKONVENTIONEN - REGLER OG PROCEDURER NÅR ET BARN BLIVER BRAGT UD AF DANMARK AF DEN ENE FORÆLDER UDEN DEN ANDEN FORÆLDERS SAMTYKKE Denne folder I denne folder kan

Læs mere

Bedre udsigter for eksporten af forbrugsvarer

Bedre udsigter for eksporten af forbrugsvarer ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE Juli 2015 Bedre udsigter for eksporten af forbrugsvarer I 2015 og 2016 er der bedste udsigter for eksporten af forbrugsvarer i mere end syv år. I de foregående år er det særligt

Læs mere

Nye modeller til en komplet samling

Nye modeller til en komplet samling RUBRIK TIL DYREBARE ØJEBLIKKE I LIVET Saphira 5 3 Spændende høreapparatfamilie til din klinik 1 RUBRIK Saphira bygger på Bernafons avancerede og anerkendte Audio Efficiency teknologi. Et bredt udvalg af

Læs mere

Uddannelses- og Forskningsudvalget UFU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 140 Offentligt

Uddannelses- og Forskningsudvalget UFU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 140 Offentligt Uddannelses- og Forskningsudvalget 2015-16 UFU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 140 Offentligt Bilag til UFU alm. del spm. 140 Indhold 1. SU i ungdomsuddannelser (UU) og uddannelser på folkeskoleniveau

Læs mere

Dansk velstand overhales af asien i løbet af 10 år

Dansk velstand overhales af asien i løbet af 10 år Organisation for erhvervslivet Februar 2010 Dansk velstand overhales af asien i løbet af 10 år AF CHEFKONSULENT MORTEN GRANZAU NIELSEN, MOGR@DI.DK var det 7. rigeste land i verden for 40 år siden. I dag

Læs mere

Veras 7. Veras 7. Livsstilsprofil Datalogging Volumenkontrollæring og Intelligent Volumenkontrol

Veras 7. Veras 7. Livsstilsprofil Datalogging Volumenkontrollæring og Intelligent Volumenkontrol Veras 7 PRODUKTINFORMATION Veras 7 VR7 M VR7 N VR7 ITCD VR7 ITC VR7 CIC BESKRIVELSE TILPASNINGSOMRÅDE Veras 7 anvender dokumenteret høreapparatteknoogi med enestående funktioner og everer højtopøseige

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Studieprøven. Skriftlig fremstilling. Skriftlig del. November-december 2015. Opgave 1: Uddannelse og løn. Opgave 2: Verdens nye middelklasse

Studieprøven. Skriftlig fremstilling. Skriftlig del. November-december 2015. Opgave 1: Uddannelse og løn. Opgave 2: Verdens nye middelklasse Studieprøven November-december 2015 Skriftlig del Skriftlig fremstilling Opgave 1: Uddannelse og løn Opgave 2: Verdens nye middelklasse Opgave 3: Sygefravær Du skal besvare én af opgaverne. Hjælpemidler:

Læs mere

VL døgn Nationalbankdirektør Nils Bernstein

VL døgn Nationalbankdirektør Nils Bernstein VL døgn 1 Nationalbankdirektør Nils Bernstein 1. Aktuel krise. Lav vækst i produktiviteten 3. Uholdbare offentlige finanser V E L S T A N D 1 Velstand, Danmark og udlandet BNP pr. indbygger, købekraftskorrigeret

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA Zerena høreapparater hjælper dig med at høre og kommunikere i alle situationer, lige fra stille og rolige til dynamiske og hurtigt skiftende.

Læs mere

PRIOriteterne i orden

PRIOriteterne i orden PRIOriteterne i orden Innovative Hearing Solutions 2 PRIO ved første øjekast Med PRIO leverer Bernafon avanceret automatisk performance og det mest individuelle høreapparat i klassen. Denne performance

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

RIC (Receiver in canal)- guide

RIC (Receiver in canal)- guide RIC (Receiver in canal)- guide Indholdsfortegnelse Unitrons Moxi RIC-produktsortiment...2 Måling til en nøjagtig xreceiver...4 Valg af den korrekte kobling til en standard-xreceiver...6 Valg af den korrekte

Læs mere

Obersee, Rapperswil-Jona, Schweiz. Vérité. Sande præstationer. Platzhalter.

Obersee, Rapperswil-Jona, Schweiz. Vérité. Sande præstationer. Platzhalter. Obersee, Rapperswil-Jona, Schweiz REN NATURLIG LYD Platzhalter Vérité Sande præstationer www.bernafon.dk Sande præstationer Vi er omgivet af lyd med mange lag og raffinerede detaljer. Dette lydlandskab

Læs mere

Rapport om anmodninger om oplysninger

Rapport om anmodninger om oplysninger Rapport om anmodninger om fra offentlige myndigheder i perioden. juli til. december Hos Apple lægger vi stor vægt på at beskytte dine, og vi gør meget ud af at opretholde de højest mulige sikkerhedsstandarder

Læs mere

Statistik om udlandspensionister 2011

Statistik om udlandspensionister 2011 N O T A T Statistik om udlandspensionister 2011 22. juni 2012 J.nr. 91-00024-10 Sekretariatet Indledning Den samlede udbetalte danske pension til pensionister i udlandet udgjorde ca. 2 mia. kroner i 2011.

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

V50-53 SERIE IN-LINE VENTILER

V50-53 SERIE IN-LINE VENTILER V50-53 SERIE IN-LINE VÆRDI-DESIGNEDE* IN-LINE MED HØJT FLOW *Baseret på den anerkendte Value Engineering metode, som er en meget anerkendt udviklingsmodel, der systematisk sikrer, at der er et godt forhold

Læs mere

Stramme rammer klare prioriteter

Stramme rammer klare prioriteter Stramme rammer klare prioriteter Forslag til finanslov for 2016 September 2015 Udgangspunkt: Væk fra grænsen Strukturelt underskud (2016) Kasseeftersyn Finanslovforslag -0,7 pct. -0,4 pct. -0,5 pct. Budgetlovens

Læs mere

Brug overenskomsten og skab produktivitet

Brug overenskomsten og skab produktivitet Brug overenskomsten og skab produktivitet Kim Graugaard Viceadm. direktør, DI Disposition for oplægget Produktivitet DI s nye taskforce 2 Produktivitet 3 Aftagende vækst i produktiviteten 4 Danmark tæt

Læs mere

BERNAFONS VERDEN.

BERNAFONS VERDEN. BERNAFONS VERDEN www.bernafon.dk 2 Velkommen til Bernafons verden 3 Your hearing Our passion At lytte og forstå er grundlæggende menneskelige behov. Hørevanskeligheder og de mulige sociale konsekvenser

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra Speak 410 Brugervejledning indholdsfortegnelse TAK...3 Produktoversigt...3 OVERSIGT...4 Installation og konfiguration...4 Daglig brug...5 Hvis du får brug for hjælp...6 2 TAK Tak for, at du har købt

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Forbedrer din dagligdag med en høreløsning, der er lige så individuel, som du selv er Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

et fornuftigt valg nyd det væsentlige

et fornuftigt valg nyd det væsentlige et fornuftigt valg Oticon Ino nyd det væsentlige Oticon Ino bringer den enkle høreløsning op på et højere plan. Med Ino kan brugerne opleve fordelene ved nogle af de allernyeste fremskridt inden for høreapparatteknologi:

Læs mere

Marginalskatter i OECD- lande bortfald af topskat vil sende den danske topmarginalskat ned på konkurrencedygtigt niveau

Marginalskatter i OECD- lande bortfald af topskat vil sende den danske topmarginalskat ned på konkurrencedygtigt niveau Af cheføkonom Mads Lundby Hansen Direkte telefon 21 23 79 52 10. december 2013 bortfald af topskat vil sende den danske topmarginalskat ned på konkurrencedygtigt niveau Dette notat sammenligner marginalskatten

Læs mere

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal København, den 25. oktober 2010 Analyse af Unit Link Pension: Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal Morningstar har analyseret på afkastet i Unit Link pensioner i 3. kvartal af 2010. Analysen

Læs mere

DANMARKS FORSKNINGSUDGIFTER I INTERNATIONAL SAMMENLIGNING

DANMARKS FORSKNINGSUDGIFTER I INTERNATIONAL SAMMENLIGNING 13. april 2005/MW af Martin Windelin direkte tlf. 33557720 Resumé: DANMARKS FORSKNINGSUDGIFTER I INTERNATIONAL SAMMENLIGNING Danmark er på en niendeplads globalt, en fjerdeplads i Norden og på en tredjeplads

Læs mere

Adm. direktør Hans Skov Christensen. Danmark som udviklingsland. 22. sep. 10. Pressemøde ved

Adm. direktør Hans Skov Christensen. Danmark som udviklingsland. 22. sep. 10. Pressemøde ved Pressemøde ved Adm. direktør Inspiration til udvikling 2 Krisen har været hård, men lavvæksten begyndte inden Pct. 5 4 3 2 1 Årlig BNP-vækst 0-1 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009-2 -3-4

Læs mere

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...6

Læs mere

Brug for flere digitale investeringer

Brug for flere digitale investeringer Michael Meineche, økonomisk konsulent mime@di.dk, 3377 3454 FEBRUAR 2017 Brug for flere digitale investeringer Danmark er ved at veksle en plads forrest i det digitale felt til en plads i midterfeltet.

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Juli 2008 Turismen i Århus Kommune og Østjylland, 2007 I 2007 var der i Århus Kommune og i Østjylland henholdsvis 15 og 53 hoteller o.l. med mindst 40

Læs mere

CA5 CPx CA5 CP CA5 N CA5 NR CA5 ITED CA5 ITCPD CA5 ITCD CA5 ITC CA5 CICP CA5 CIC AUDIO EFFICIENCY

CA5 CPx CA5 CP CA5 N CA5 NR CA5 ITED CA5 ITCPD CA5 ITCD CA5 ITC CA5 CICP CA5 CIC AUDIO EFFICIENCY CARISta 5 ProduKtinformation carista 5 CA5 CPx CA5 CP CA5 N CA5 NR CA5 ITED CA5 ITCPD CA5 ITCD CA5 ITC CA5 CICP CA5 CIC BESKRIVELSE Bernafons Carista 5 er en komplet høreapparatfamilie, der er velegnet

Læs mere

Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004

Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004 Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004 2004 Cirkulære af 17. december 2003 Perst. nr. 081-03 PKAT nr. J.nr. 03-5411-3 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2004 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige

Læs mere

Det går godt for Danmark

Det går godt for Danmark NOTAT XX-XXXX - POUL - 07.10.2015 KONTAKT: POUL PEDERSEN - PP@FTF.DK - TLF: 33 36 88 00 Det går godt for Danmark Når lønudvikling i de enkelte lande vægtes med de pågældende landes betydning i samhandlen

Læs mere

Lars Goldschmidt. Konkurrenceevne DK. 30. okt. 12. Konkurrenceevne DK

Lars Goldschmidt. Konkurrenceevne DK. 30. okt. 12. Konkurrenceevne DK Konkurrenceevne DK 30. okt. 12 Konkurrenceevne DK Lars Disposition Hvad skal vi leve af Danmark er udfordret Rammebetingelser er afgørende Hvad kan vi selv gøre DI s indsats 2 Hvad skal Danmark leve af

Læs mere

Flere i arbejde giver milliarder til råderum

Flere i arbejde giver milliarder til råderum ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE april 1 Flere i arbejde giver milliarder til råderum Den seneste tid har der været meget fokus på, hvor stort et råderum der er i i lyset af tilstrømningen af flygtninge og indvandrere

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser 2008 Cirkulære af 16. december 2008 Perst. nr. 078-08 J.nr. 08-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

Hvordan får vi Danmark op i gear?

Hvordan får vi Danmark op i gear? MainTech 2013 15. maj 13 Hvordan får vi Danmark op i gear? Kent Damsgaard Underdirektør, DI Kan du få 500 kr. ud af en femmer? 2 Danske virksomheder har globale styrker Blandt de bedste til at levere i

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser 2006 Cirkulære af 21. december 2006 Perst. nr. 068-06 PKAT nr. J.nr. 06-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 3 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser 2006 Cirkulære af 21. december 2005 Perst. nr. 069-05 PKAT nr. J.nr. 05-5411-5 Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser

Læs mere

MoMo giver tid til læring og trivsel

MoMo giver tid til læring og trivsel 2 TID TIL LÆRING OG TRIVSEL MoMo giver tid til læring og trivsel SYSTEMATIC VIL GØRE EN FORSKEL Derfor er MoMo en helt ny og visionær læringsplatform. Med MoMo opfylder vi ikke kun de forventelige krav,

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser 2007 Cirkulære af 19. december 2007 Perst. nr. 103-07 J.nr. 07-5411-3 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

I dette notat gives et overblik over pensionister, der modtog dansk pension i udlandet i 2015.

I dette notat gives et overblik over pensionister, der modtog dansk pension i udlandet i 2015. NOTAT 3. juni 2016 Statistik om udlandspensionister 2015 Resumé I dette notat gives et overblik over pensionister, der modtog dansk pension i udlandet i 2015. International Pension, Udbetaling Danmark,

Læs mere

Viceadm. direktør Kim Graugaard

Viceadm. direktør Kim Graugaard Viceadm. direktør Produktivitet er vejen til vækst 5 Værdiskabelse fordelt efter vækstårsag Gennemsnitlig årligt vækstbidrag, pct. Timeproduktivitet Gns. arbejdstid Beskæftigelse 4 3 2 1 0 1966-1979 1980-1994

Læs mere

Matematik som drivkraft for produktivitet

Matematik som drivkraft for produktivitet Matematik som drivkraft for produktivitet Peter Birch Sørensen Økonomisk Institut, Københavns Universitet Formand for Produktivitetskommissionen Oplæg på konference om Fremtidens Matematik den 21. maj

Læs mere

Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser

Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser 2002 1 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2002 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige ministerier mv.) 1. I medfør af Finansministeriets,

Læs mere

7. Internationale tabeller

7. Internationale tabeller 7. Internationale tabeller 3 - Internationale tabeller Tabel 7. Skovareal fordelt efter træart Skovareal i alt Løvtræ Nåletræ Blandet skov 000 ha Albanien 030 607 46 78 Belgien 646 3 73 5 Bosnien-Hercegovina

Læs mere

Max er et nyt Super Powerhøreapparat

Max er et nyt Super Powerhøreapparat Max Drevet af Era Mød Max Max er et nyt Super Powerhøreapparat fra Unitron. Max går ind for, at bekæmpe overforstærkning og beskytte hørelsen på lang sigt. Max går ind for, at hver funktion bør arbejde

Læs mere

FIELDBUS I/O ADVANTAGE

FIELDBUS I/O ADVANTAGE FIELDBUS I/O ADVANTAGE Reducerer kabling og installationsomkostninger 2 I/O per node Beskyttelsesklasse IP/IP7 Enkeltpunkt diagnose Fuldt konfigurerbare I/O punkter Kompakt robust konstruktion 02 03 SKAB

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2013-2014 Udskrevet: 2015.02.16 Fødevareklyngen 2013 2014 2013 2014 Samlet eksport 144.523 139.955 Fødevarer 7.564.247 7.741.997

Læs mere

Social kapital og arbejdsmiljøet

Social kapital og arbejdsmiljøet Social kapital og arbejdsmiljøet Arbejdsmiljørådet d. 24.11.06 Tage Søndergaard Kristensen & Peter Hasle Danmarks konkurrenceevne 2005 2006 Growth Competitiveness Index: 1. Finland 5,94 4. Danmark 5,65

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-december 2016 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: februar 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: december

Læs mere

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand Livet gjort nemmere Tilpasning af Super Power er nu super nemt A Sonova brand Teknologi, der er perfektioneret til Super Power-klienter Personer med kraftigt til svært høretab har forskellige behov og

Læs mere

en ny verden åbnes

en ny verden åbnes en ny verden åbnes www.bernafon.com VELKOMMEN TIL BERNAFONS VERDEN Bernafon er et schweizisk mærke og en virksomhed, som folk kan stole på og have tillid til. Hos Bernafon er vi dedikerede til at udvikle

Læs mere

PISA Problemløsning 2012: Kort opsummering af de væsentligste resultater

PISA Problemløsning 2012: Kort opsummering af de væsentligste resultater PISA Problemløsning 2012: Kort opsummering af de væsentligste resultater Dette notat indeholder en oversigt over hovedresultaterne fra PISA Problemløsning 2012. Notatet består af følgende afsnit: Fire

Læs mere

Ledelse, organisatorisk og personlig udvikling Forstanderkredsen 13. maj Great Place to Work Institute, Inc.

Ledelse, organisatorisk og personlig udvikling Forstanderkredsen 13. maj Great Place to Work Institute, Inc. Ledelse, organisatorisk og personlig udvikling Forstanderkredsen 13. maj 2009 Great Place to Work Institute Hvad er en god arbejdsplads? Hvordan måler man styrker og svagheder? Hvordan kan man arbejde

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Salg kom godt i gang! Gitte Kilhof Mercuri International

Salg kom godt i gang! Gitte Kilhof Mercuri International 1 Salg kom godt i gang! Gitte Kilhof Mercuri International En kort introduktion 10 15 43 12 4 1 3 Mercuri International - vores mission 4 Mercuri International vores forretningsidé Vi hjælper vore kunder

Læs mere

Analysenotat om erhvervspotentialet i udnyttelsen af velfærdsteknologier og -løsninger

Analysenotat om erhvervspotentialet i udnyttelsen af velfærdsteknologier og -løsninger Analysenotat om erhvervspotentialet i udnyttelsen af velfærdsteknologier og -løsninger 1 Indledning Det danske velfærdssamfund står over for store udfordringer med en voksende ældrebyrde, stigende sundhedsudgifter,

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2015-2016 Udskrevet: 2017.01.09 Fødevareklyngen 2015 2016 2015 2016 Samlet eksport 131.412 128.801 Fødevarer 7.546.562 7.129.230

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik juni 2006 Turismen i Århus Kommune og Århus Amt, 2005 Ultimo juli 2005 var der i Århus Amt 47 hoteller o.l. med mindst 40 faste gæstesenge. Sengekapaciteten

Læs mere

Sammenhængende miljø-, klima- og energiindsats som vækstdriver

Sammenhængende miljø-, klima- og energiindsats som vækstdriver Sammenhængende miljø-, klima- og energiindsats som Henrik Dissing DI Udsigt til underskud på de offentlige finanser de næste 40 år Den offentlige gæld kommer til at udgøre knap halvdelen af BNP Offentlig

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 408 Offentligt

Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 408 Offentligt Skatteudvalget -16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt Folketingets Skatteudvalg Christiansborg. maj 16 Svar på Skatteudvalgets spørgsmål nr. 48 (Alm. del) af 28. april 16 stillet efter

Læs mere

Avancerede fordele på digitalt startniveau

Avancerede fordele på digitalt startniveau Avancerede fordele på digitalt startniveau Connected to the world Innovative Hearing Solutions Oplev en verden af avancerede fordele med Neo Connected to the world Hvilke funktioner behøver du for at løse

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

INVESTERINGER GIVER STØRST AFKAST UDEN FOR DANMARK

INVESTERINGER GIVER STØRST AFKAST UDEN FOR DANMARK Marts 2014 INVESTERINGER GIVER STØRST AFKAST UDEN FOR DANMARK AF KONSULENT MATHIAS SECHER, MASE@DI.DK Det er mere attraktivt at investere i udlandet end i Danmark. Danske virksomheders direkte investeringer

Læs mere