Rev. 17. Maj Dansk totalentreprise a/s. Deklaration

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration"

Transkript

1 Rev. 17. Maj Dansk totalentreprise a/s Deklaration Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør A. Jul Jørgensen, der er ejere af ejendommen matr. Nr. 2 o, Høje Tåstrup by og sogn, beliggende i Høje Tåstrup kommune, pålægger herved forpligtende for os og efterfølgende ejere at nævnte ejendom og herfra udstykkede parceller, der er planlagt som række og terrassehusbebyggelse med 113 huse, jf. vedhæftede deklarationskalke som viser deklarationsområdet, følgende servitutter: Udstykning: 1. Når udstykning af parceller, veje, stier, fællesarealer m.m. har fundet sted i overensstemmelse med vedhæftede deklarationskalke, kan ingen parcel siden udstykkes eller fraskilles areal til tilstødende parceller, ligesom veje, stier, fællesarealer m.v. ej heller kan udstykkes yderligere, uden godkendelse fra Høje Tåstrup Kommunalbestyrelse. En eventuel udstykning kan i øvrigt ikke gennemføres, selvom de til enhver tid gældende bestemmelser er overholdt, såfremt udstykningen ikke er godkendt af den påtaleberettigede i henhold til nærværende deklaration. Såfremt Høje Tåstrup kommune overtager arealer indenfor deklarationsområdet til offentlige formål, vil de pågældende arealer efter selvstændig matrikulering være at relaksere nærværende deklaration, og samtlige bestemmelser i denne deklaration vedrørende disse arealer, herunder grundejerforeningens vedligeholdelsespligt, bortfalder. Arealet, der på deklarationskalken er betegnet som fællesanlæg, skal anlægges og vedligeholdes som fællesareal for bebyggelsen efter deklarationens bestemmelser indstil arealet overgår helt eller delvist til det i tillæg 6 til byplanvedtægt 2-06 anførte anvendelse og i øvrigt på de af kommunalbestyrelsen nærmere fastsatte vilkår. Bebyggelsen: 2. Den af de nuværende ejere projekterede og af Høje Tåstrup kommune godkendte bebyggelse må ikke ved ombygning ændres, således at det udseende, som præger den samlede bebyggelse ændres. Ej heller må facadernes farver ændres, medmindre tilladelse er indhentet fra den påtaleberettigede. På grundene må ikke opføres yderligere tilbygninger, skure, pergolaer eller lignende. Det tillades dog grundejerforeningen i givet fald for egen regning at lade overdække parkeringspladserne langs vestskellet efter projekt godkendt af kommunalbestyrelsen.

2 3. Den til parcellerne ved disses overtagelse etablerede adgang må ikke senere ændres uden samtykke fra den påtaleberettigede. Brandmur: 4. Den i skellet mellem terrassehusene opførte fællesmur er i henhold til byggemyndighedernes krav opført som brandmur, og det påhviler ejerne at husene stedse at vedligeholde disse mure i deres nuværende stand, hvorfor det ingensinde må ske gennembrydning af disse. Udgifterne til brandmurens vedligeholdelse påhviler ejerne af de tilstødende ejendomme med halvdelen hver, medmindre opståede skader udelukkende skyldes den ene part, i hvilket tilfælde vedkommende alene skal afholde udgifterne. Benyttelse: 5. Der må indenfor deklarationsområdet ikke være dyrehold på ejendommene, bortset fra hund, kat og almindelige husdyr. 6. Ejendommene må kun benyttes til helårsbeboelse. Bestemmelserne i byplanvedtægt 2-06 angående udøvelse af erhvervsvirksomhed indenfor deklarationsområdet hindrer ikke bygherrernes anvendelse af et hus til prøvehus og salgskontor så længe der er usolgte huse i området, og hindrer heller ikke en efter den påtaleberettigedes skøn hensigtsmæssig skiltning for salg af ejendomme hvad enten denne skiltning er placeret på et prøvehus eller på fællesarealer også om disse sidste måtte være overdraget til grundejerforeningen. Hegn og Have 7. Mellem de enkelte parceller og mellem parcellerne og fællesarealerne er ejerne pligtige til at vedligeholde de hegn, herunder erstatte udgåede planter med samme art, som de nuværende ejere opretter. Ændring af hegn må kun finde sted efter tilladelse fra den påtaleberettigede, i det dog hække kan suppleres med trådhegn. Den største højde af hegn i parcellernes skel må ikke overstige 1,80 m, for trådhegns vedkommende dog kun 1,5 m. Hegn og have skal holdes i sømmelig stand. 8. Der må ikke på parcellerne findes beplantninger, der efter den påtaleberettigedes skøn ved skygge eller vækst kan blive til væsentlig ulempe for naboerne.

3 Parkering: 9. Parkering må alene foregå på de til deklarationens område hørende parkeringspladser. Omnibus, last, flytte eller fragtbiler må ikke henstilles på parkeringspladserne, bortset fra den tid der måtte hengå til udførelse af deres hverv for betjening af beboerne i området. Nævnte køretøjer samt campingvogne, både etc. må i det hele taget ikke henstilles indenfor området. I forbindelse med godkendelse af den projekterede bebyggelse har kommunen meddelt tilladelse til, at der foreløbigt kun anlægges 1,5 parkeringsplads pr. bolig eller 170 pladser, men det påhviler de til enhver tid værende parcelejere gennem grundejerforeningen at udvide parkeringsarealerne til 226 parkeringspladser svarende til 2 pladser pr. bolig. Placeringen af de pågældende, ikke etablerede 56 pladser, fremgår af vedhæftede kalke. Denne udvidelse af parkeringsarealerne skaludføres for parcelejerens regning og efter påkrav fra Høje Tåstrup kommune. Arbejdet skal være anlagt senest 12. Mdr. efter kommunen påkrav. Til sikkerhed for betaling af anlægsudgifterne, vil nærværende deklaration være at tinglyse pantstiftende til fordel for Høje Tåstrup kommune for et beløb på indtil 6,000 kr. i hver af de under udstykninger hørende parceller. Panteretten respekterer uden særskilt påtegning i hver enkelt ejendom lån o kreditforening som almindelig og særlig realkredit (offentlige lån). Veje, stier og fællesarealer m.v.: 10. Samtlige veje, stiger, fællesarealer, haveanlæg, arealer til fællesanlæg, legepladser, støjafskærmning m.v. indenfor deklarationsområdet er i overensstemmelse med Høje Tåstrup kommune godkendelse anlagt og bekostet af de nuværende og tidligere ejere af matr. Nr. 2 o. al fremtidig drift og vedligeholdelse betales af parcelejerne gennem grundejerforeningen, jf. dog 1. I tilfælde af misligholdelsen kan den påtaleberettigede lade vedligeholdelsesarbejdet udføre af andre for grundejerforeningens regning. Nuværende og fremtidigt bidrag til hovedkloakken, rensningsanlæg m.v. udenfor området fordeles mellem og opkræves hos de enkelte parcelejere. 11. Renholdelse, vedligeholdelse, snerydning m.v. af områdets tilkørselsveje, vej og stianlæg, støjafskærmning, fællesarealer m.v. udføres af grundejerforeningen på medlemmernes vegne i takt med indflytningerne, jf. dog 1. De i bebyggelsen udlagte fællesarealer og fællesanlæg skal vedligeholdes i den af de nuværende ejere anlagte stand og udformning, som kun må ændres med den påtaleberettigedes samtykke. Arealerne skal være alment tilgængelige, men ophold er alene tilladt for beboere indenfor området og disses ledsagere.

4 12. På fællesarealerne må der ikke, medmindre den påtaleberettigede meddeler sit samtykke, opføres bygninger, ligesom arealerne ikke må anvendes til parkering eller teltning. Forsynings og afløbsledningers vedligeholdelse m.v.: 13. Alle fælles forsynings og afløbsledninger, det være sig vand, kloak og el ledninger herunder kloakbrønde, fjernvarmerør, el forsyningskabler incl. kabelskabe, terrænbelysningsmaster og kabler, antennekabler fordelingsstandere og telefonkabler, skal tilhøre grundejerforeningen, medmindre de nævnte anlæg tilhører eller senere overtages af offentlige myndigheder, elværk eller lignende institutioner, og i øvrigt uanset om de er placeret på eller i veje, stiger, fællesarealer eller hos de enkelte parcelejere, hvilken placering ingen grundejer kan modsætte sig. De enkelte parcelejere ejer alle ledninger og installationer i hus og udhus, i det dog hovedledninger igennem blokkene betragtes som fællesledninger. Vedligeholdelsen af samtlige foran opregnede ledninger, påhviler dem, der i henhold til det foran bestemte er ejere af ledningerne, bortset fra vedligeholdelsen af fjernvarmeforsyningsnettet incl. alle installationer, der varetager af ejerforeningen Olufborg i henhold til indgået varmeleverancekontrakt mellem grundejerforeningen og ejerforeningen Olufborg. Støre planter eller lignende må intet steds anbringes nærmer en 2 meter fra midten af de nævnte ledninger. Såfremt sådan beplantning foretages kan den af grundejerforeningen fordres fjernet. De af grundejerforeningen eller af de fornævnte myndigheder eller institutioner bemyndigede teknikere og hjælpere skal til enhver tid have adgang for vedligeholdelse og renholdelse af samtlige ledninger, uanset hvem disse tilhører, eller hvor de findes, når dette måtte være påkrævet. Såfremt opgravning eller lignende af ledningerne er nødvendig for kontrol eller reparation, skal forsvarlig efter reparation fortages og bekostes af den, der i henhold til foran bestemt er ejer af ledningerne. Hver enkelt grundejer er pligtig at tåle eller underskrive deklarationer med eller uden pant til tinglysning på de udstykkede grunde, såfremt dette forlanges af forsyningsselskabet, kommunen eller grundejerforening i forbindelse med anlæg og vedligeholdelse af ledning af enhver art. Grundejerforening: 14. Samtlige til enhver tid værende ejere af boligparceller indenfor deklarationsområdet skal være medlemmer af en grundejerforening for området. Grundejerforeningen skal stiftes, når bygherrerne ønsker det, dog senest når 60 af boligerne er solgt.

5 Grundejerforeningen skal stå som ejer af områdets veje, stiger, støjafskærmning, fællesarealer, ledningsanlæg m.v., jf. også 13, og er pligtig til at overtage arealer, anlæg m.v., således som dette af bygherrerne er projekteret og udført. Aflevering til grundejerforening finder sted efter sælgernes påkrav etapevis senest et år efter færdiggørelsen og i henhold til Almindelige Betingelser for Arbejder og Leverancer af november Tilskødning til grundejerforeningen finder ligeledes sted efter sælgernes eller grundejerforeningens påkrav seneste et år efter færdiggørelsen. De pågældende arealer, anlæg m.v., overdrages grundejerforeningen vederlagsfrit. Grundejerforeningen er endvidere pligtig til at overtage ethvert vejbidrag, som ved udvidelse eller lignede af de allerede eksisterende tilkørselsveje måtte blive pålignet en eller flere parceller indenfor foreningens område. Ejeren af en parcel er pligtig til at betale kontingent til foreningen og herunder deltage i udgifterne til vedligeholdelse, renholdelse, snerydning m.v. af områdets tilkørselsveje, veje, stiger, fællesarealer m.v. materiel hertil og andre fællesudgifter, herunder udgifter forbundne med vedligeholdelse, renholdelse og drift af alle fælles forsynings og afløbsledninger, der være sig vand, kloak, el og antenneledning etc., herunder tillige foreningens pligtmæssige drift af veje og stibelysning, varmtvandsledninger, materiel hertil, alt i det omfang udgifterne ikke bæres af offentlige myndigheder, elværk eller lignede institutioner, eller udgifter hertil ikke er pålignet eller pålignes den enkelte parcelejer af det offentlige, elværk eller lignende institutioner. Ejeren af en parcel skal betale de med ejendommens opvarmning og varmtvandsforsyning forbundne udgifter, hvorhos bemærkes, at en ejer af en parcel er berettiget til at modtage og forpligtet til at aftage sit forbrug af varme og varmt vand, i overensstemmelse med kontrakt om varmeleverance mellem ejerforeningen Olufborg og grundejerforeningen. Til sikkerhed for samtlige foranstående udgifters betaling, vil nærværende deklaration tillige være at tinglyse pantstiftende til fordel for grundejerforeningen for et beløb på indtil kr. i hver af de under udstykningen hørende parceller. Panteretten, som efter generalforsamlingsbeslutning kan kraves forhøjet, respekterer uden særskilte påtegning i hver ejendom lån i kreditforening som almindelig og særlig realkredit, max kr., samt oprindelige private midler max kr., med tillæg af eventuelt tilskrevne renter, udstedet i forbindelse med bygherrernes opførelse og salær af ejendommen, ejerpantebrev til bank, sparekasse eller sælger på kr. for købers grundmodningsbidrag, og panteret til Høje Tåstrup kommune på kr , jf. nærværende deklarations 9. Foreningens vedtægter og ændringer heri skal godkendes af Høje Tåstrup kommune. Grundejerforeningen kan underskrive alle beslutninger om fællesarealer, disses udnyttelse samt om andre forhold af fælles interesse, såfremt forholdene ikke varetages af lovgivningen. Foreningen kan lade sådanne beslutninger lyse servitut og pantstiftende på de enkelte ejendomme uden særskilt godkendelse fra grundejerne. Ændringer kan dog kun fortages i overensstemmelse med den til en hver tid gældende lovgivning.

6 Påtaleret: 15. Nærværende deklaration begæres lyst servitutstiftende forud for al pantegæld på ejendommene, forpligtende for nuværende og efterfølgende ejere af ejendommene og parceller udstykket herfra, og med påtaleret for Høje Tåstrup kommune. Kommunalbestyrelsen kan helt eller delvis delegere påtaleretten til grundejerforeningen og kan til enhver tid tilbagekalde en sådan delegation. I øvrigt henvises til ejendommens blad i tingbogen. Dispensation, afvigelse og lempelser, som ikke ændrer kvarterets præg, kan meddeles af Høje Tåstrup kommune. Grundejerforeningen eller ejere af andre parceller kan ikke gøre indsigelse herimod. Betingelserne i forbindelse med dispensationer, afvigelser og lempelser kan på den påtaleberettigedes foranstaltning tinglyses på de enkelte ejendomme på parcelejerens regning. Desuden begæres nærværende deklaration tinglyst pantstiftende f.s.v. angår de i punkt 9 og 14 indeholdte forpligtelser. Værneting: 16. Alle sager vedrørende nærværende deklaration skal anlægges ved den ret, under hvilken ejendommen er beliggende.

7 Tilladelse i medfør af 36, stk. 1 i lov om kommuneplanlægning (lov nr. 287 af 26. juni 1975) til at tinglyse ovenstående deklaration meddeles herved. Deklarationen påkræver ikke tilvejebringelse af lokalplan.

8 Påtegning På deklaration lyst 19/ m.m. Foranstående deklaration respekterer for så vidt angår det i punkt 9 nævnte pantstiftende indhold, lån i Kreditforeningen som almindelig og særlig realkredit (offentlige lån) Deklarationen respekterer for hver ejendom for så vidt angår det i punkt 14 nævnte pantstiftende indhold, lån i Kreditforeningen af såvel almindelig som af særlig realkredit for et beløb indtil kr , samt private midler for et beløb indtil kr med tillæg af eventuelt tilskrevne renter, alt at udstede t i forbindelse med bygherrernes opførelse og salg af de pantsatte ejendomme samt herudover ejerpantebrev til bank, sparekasse eller sælger stort kr samt endelig den i deklarationens punkt 9 indeholdte panteret til Høje Tåstrup Kommune stor kr for hver ejendom. I øvrigt ratihaberes deklarationen i alle dens ord og punkter. Tåstrup, den 19/6 1978

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK Matr.nr. 16 cb Farum by og sogn DEKLARATION Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør Axel Juhl-Jørgensen, c/o Dansk Totalentreprise A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, der ved skøde,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION Undertegnede ejere af den på vedhæftede kortbilag af 8. juni 1978 viste ejendom matr. nr.

Læs mere

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING Matr. nr. 1-eæ FAURHOLM, under Hillerød jorde. Anmelder: Kildedalens Grundejerforening v/ formand Christian Sabber Jensen Kildedalen 63 3400 Hillerød DEKLARATION Undertegnede

Læs mere

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION KOPI Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION Undertegnede Kay Wilhelmsen, Vassingerød pr.,lynge,

Læs mere

Hillerød, februar Til grundejerforeningens bestyrelse

Hillerød, februar Til grundejerforeningens bestyrelse Hillerød, februar 2015 Til grundejerforeningens bestyrelse Som tidligere aftalt ønsker arbejdsgruppen vedrørende skure at få vedlagte forslag til ændret deklaration på dagsordenen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Nygårdspark". Dens hjemsted er Farum Kommune. Grundejerforeningens områder er matr.nr. 16 cb Farum by og sogn og parceller

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

D E K L A R A T I O N

D E K L A R A T I O N GEN PEDERSEN HØJESTERETSSAGFØRER L JANTZEN LANDSRETSSAGFØRER UND KRSTENSEN ADVOKAT L JOHANNESSEN ADVOKAT CARSTEN PEDERSEN ADVOKAT US FALA ADVOKAT LD JENSEN ADVOKAT OKATER VESTERBROGADE 6 D, 8. SAL 162

Læs mere

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse Deklaration for Grundejerforeningen Åstrupskrænten Undertegnede entreprenør HANS JØRGEN SCHNEIDER, Grenaa der er ejer af en del af matr. Nr. 1 B Grenaa Markjorder, pålægger herved med forpligtende virkning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK VEDTÆGTER for 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Nygårdspark". Dens hjemsted er Farum Kommune. Grundejerforeningens områder er matr.nr. 16 cb Farum by og sogn og parceller udstykket herfra. Foreningens

Læs mere

Sjølundsparkens deklarationer

Sjølundsparkens deklarationer Sjølundsparkens deklarationer (herunder om- og tilbygningsbestemmelse & tegltage) Deklaration (1977). 1. Områdefastsættelse 1. Undertegnede ejer af det på vedlagte kortbilag 1 viste område, omfattende

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- ~nmelder: LandinspektØrfirmaet Nellemann Vesteraa 1 W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren - - 62al - 62bs Undertegnede ejere

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN.

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION Undertegnede ejere af det på vedhæftede deklarations rids viste område, omfattende dele af matr. nr. 5 ap, 6 h, 7 bc og

Læs mere

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn 1. Områdets fastlæggelse 1.1. Undertegnede ejer af det på vedhæftede deklarationsrids viste område, omfattende matr. nr. 2 ff af Erritsø by og sogn i Fredericia Kommune, pålægger herved det nævnte område

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. Nr. 1 i Neder Holluf By, Fraugde sogn, Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige ejere

Læs mere

I,, I".' I ":i- ~'7 Ml 111-1"6..1:...!-\'_. _,l!.- 1 ~J'I"'n7~ l. LJNI:: b* ...Q I A8V "="V,. " ',." " EG D E K L A R A T ION:

I,, I.' I :i- ~'7 Ml 111-16..1:...!-\'_. _,l!.- 1 ~J'I'n7~ l. LJNI:: b* ...Q I A8V =V,.  ',.  EG D E K L A R A T ION: ADVOKATFRMAET O. BONDO SVANE OSKAR BONDO SVANE. HØJESTERETSSAGFORER GREGERS BOECK. LANDSRETSSAGFØRER H. 1ØHRNG-ANDERSEN.H0JESTERETSSAGFOUER HELGE HASSEL. LANDSRETSSAGFØRER FNN LLUJ". ADVOKAT TORBEN LYDOLPH.

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Deklaration nr. D16 Herstedøster Villaby Åben og lav boligbebyggelse Kongsbak Informatik P% de i Heratedøster Villaby udstykkede parceller tinglyees følgende bestemmelsert 1. Når udstykningen

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6,

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, 3 R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, RING K-g 3 I N G K O K M U N E. DEKLARATION FOR ET BOLIGOMFÅDE I DEN SYDLIGE DEL AF

Læs mere

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. :

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : Afskrift. Matr. nr. 1 o m. fl. Gladsaxe by Gladsaxe sogn. Akt:Skab G Kr. 322 Anmelder: Stempel 23 kroner DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : 1 o Gladsaxe by og sogn 1 ml Gladsaxe by og sogn 1 læ do

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

Anmelder: DEKLARATION.

Anmelder: DEKLARATION. INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI Matrikelnumre. 15c, 16ay, 18cz, 17a og 17b Kildebrønde by og sogn IBYCO A/S POSTBOX 60, TAASTRUP Anmelder: INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI IBYCO A/S Lille Sengeløsevej 30 2630 Taastrup

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D21. Enebærhaven. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D21. Enebærhaven. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Deklaration nr. D21 Enebærhaven Åben og lav boligbebyggelse Kongsbak Informatik A. 72 Skab GI Nr.flgder' ADVOKAT 0848:; * -8,OKT.1971 %&qirg* 1 EDELEU fiiu 1.-. Deklarationer for parceller

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

S E R V I T U T T E R

S E R V I T U T T E R Original. A F S K R I F T I anledning af at undertegnede NORDKYFA A/S, Rågeleje, agter at udstykke og sælge de mig tilhørende arealer matr.nr. 6-g, 6-u, 6-v og 6-x Smidstrup by, Blistrup sogn, i overensstemmelse

Læs mere

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt).

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt). Vejlauget Munkekær Ordinær generalforsamling for Vejlauget Munkekær afholdes mandag d. 23. marts 2009 kl. 19.30 på Munkekærskolen spor D i storrummet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØ.BING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØBI N G KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I DEN SYD-ØSTLIGE DEL

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FÆRØGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

SERVITUT EJENDOM: 8541 Skødstrup. Matrikelnummer: 8541 Skødstrup Skødstrup

SERVITUT EJENDOM: 8541 Skødstrup. Matrikelnummer: 8541 Skødstrup Skødstrup SERVITUT Ny Studstrupvej 2A 0004fx Ny Studstrupvej 2B 0004fy Ny Studstrupvej 2C 0004fz EJER: NY STUDSTRUPVEJ 5, SKØDSTRUP A/S Lassonsvej 2 7430 Ikast CVR: 32338275 EJER: PÅTALEBERETTIGET: PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

Tinglysningsafgift: kr.

Tinglysningsafgift: kr. OD Tinglysningsafgift: kr. v Matr.nr. 4bø, 8a, 8d, 8e og 10ep, og alle ejendomme, der udstykkes af lokalplan HL10. Beliggende: 2600 Glostrup del af matr. nr. 8ai, 10a, og 19g alle Hvessinge By, Glostrup

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978.

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SØIBERGSVEJ. Undertegnede Ringkøbing kommune

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 Landsejerlav: Stovgård, Dybbøl Matrikelnummer: 0052 EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 Underskrevet i henhold til fuldmagt af: Fuldmagtsordning

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY 0 E K LARAT I ON for et parcelhusområde i SAKSILD BY ODDER KOMMUNE DEKLARATION FOR ET PARCELHUSO~DE I SAKSILD Undertegnede ejere af det på vedhæftede kortbilag med prikket linie viste område omfattende

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å Vedtægter for Ejerforeningen Giber Å Rev. 2, 9. april 2013 I hht beslutning på ekstraordinær generalforsamling 21.03.2013 2 1 Formål, medlemmer: Ejerforeningen har til formål at eje og drive og vedligeholde

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening 27.06.1961 Dok om bebyggelse, benyttelse mv, Vedr. Matr. Nr. 3a, (3ff-3fg- -SA) af Handrup by, Dråby sogn - 2 - Anmelder: Advokatfirma BENT WERNER OLAF GORMSEN

Læs mere

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration Stempelmærke Dommerkontoret Næstved 23.02.1973 Deklaration Side 1 af 5 Om udstykning, bebyggelse, benyttelse, beplantning og grundejerforening m.v. for Matr. nr. 5 og 2 D Enø, Karrebæk Sogn. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede en parcel af det kommunen tilhørende udstykningsareal: Moltkesvej 1, Dronninglund

Læs mere

Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948.

Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948. Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948. Underskrevne arkitekt Andreas Dall som ejer af matr. nr. 1 hn Hasle

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Foreningens navn er Grundejerforeningen Kløverengen af Viby by, Syv. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune. 1 2 3 Foreningens medlemmer er ejendommene matr.

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej 101 8520 Lystrup 0005l 0007f 0007b 0005c EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej 15 8240 Risskov CVR: 21755095 PÅTALEBERETTIGET: MYNDIGHED: ANMODER: AREALANVENDELSE:

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag Vedtægter for Dyrlægeskovens 1. Navn, stiftelse og hjemsted Lagets navn er Dyrlægeskovens. Laget er stiftet af ejerne af matr. nr. 97a, 98c og 99i Nykøbing Sj. købstads vestre lyng, matr. nr. 79, Nykøbing

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

Vedtægt for "Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk"

Vedtægt for Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk Vedtægt for "Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk" I anledning af at ejendommen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk, beliggende Bakken 26, 3050 Humlebæk er opdelt i 2 ejerlejligheder, fastsættes

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 24.06.2014-1005433413 TINGLYSNINGSDATO: 24.06.2014 13:59:06 EJENDOM: Adresse: Adresse: Resdal Bakke 11A 0001p Resdal Bakke 11B 0001ae SERVITUT: MYNDIGHED:

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RI N G K 03 I HG O K M U H E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RINGKØBING K O M M IT N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GHØNLANDSGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til :

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til : Parcel nr. af matr. nr. 351 Allinge-Sandvig Markjorder Beliggende: Tejnvej, 3770 Allinge K Ø B S A F T A L E Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

VEDTÆGTER. Medlemmet er forpligtet til at respektere de fælles forpligtelser, der efter en generalforsamling vil blive pålagt parcelejeren.

VEDTÆGTER. Medlemmet er forpligtet til at respektere de fælles forpligtelser, der efter en generalforsamling vil blive pålagt parcelejeren. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lillemarken Hjemsted: Gevninge. 4000 Roskilde. Værneting: Roskilde Kommune: Lejre 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, herunder

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 52-212 LOKALPLAN FOR EN DEL AF MATR. N R. 2 A, STORE OG LILLE TORNBJERGGARDE, FRAUGDE SOGN VED LILLE TORNBJERG VEJ, NIELS BOHRS ALLE. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM ODENSE KOMMUNE r : LOKALPLAN NR 28-257 FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM INDHOL DSF ORT E G N E L SE Afsnit l Lokalplanens formål Side l Afsnit / 2 Område og zonegrænse i Afsnit

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010 Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN Temaaften den 30. september 2010 Dagsorden Introduktion til og baggrund for afholdelse af Temaaften Udvalgte brud på Deklarationen til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD Grundejerforeningens navn er Rørmosegård Grundejerforening, og dens hjemsted er Allerød Kommune. 1 2 Grundejerforeningen er stiftet i henhold til bestemmelserne

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Blomstervej 15 8381 Tilst Landsejerlav: Tilst By, Tilst Matrikelnummer: 0004he EJER: EJENDOMSSELSKABET ÅRHUS ERHVERVSPARK ApS Fynsvej 9 5500 Middelfart CVR: 27959334 PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN Advokaterne Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN D 2t Stempel- og tinglysningsafgift kr. 750,00 Matr. nr: 6 h, 11,17 a,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

Grundejerforeningen Slettebjerget 96 191. Ny Hammersholt 3400 Hillerød. www.gf-slettebjerget.dk

Grundejerforeningen Slettebjerget 96 191. Ny Hammersholt 3400 Hillerød. www.gf-slettebjerget.dk Grundejerforeningen Slettebjerget 96 191 Ny Hammersholt 3400 Hillerød www.gf-slettebjerget.dk Grundejerforeningen Slettebjerget 96 191 Velkommen til Slettebjerget. Indholdsfortegnelse INTRODUKTION... 3

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N for Haveforeningen Nordre Vang Underskrevne ejer af matr. nr. 15C, 15D og 15 E Skelgårde, Tårnby, beliggende Viberupstræde 5, 2770 Kastrup, der siden

Læs mere

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE Pakhustprve«4-6OOO Kolding Tbtofon OS. 52 O3 SS Bønstrup Sø Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune matr. nr. 3- Vester-Vamdrup By Vamdrup

Læs mere

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05. For Solgården i Strøby Egede

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05. For Solgården i Strøby Egede TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05 For Solgården i Strøby Egede FORSLAG Fremlagt i perioden 5. maj 30. juni 2014 Stevns Kommune Tillæg nr. 1 til Lokalplan 2-05 Solgården Strøby Egede Indledning Tillæg nr.

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere