Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.."

Transkript

1 1

2 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 FEBRUAR SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 ÅRETS FEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 NYE STUDERENDE SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis. 4 SIDE 11 BYGGERLIV SIDE 12 BYGGERLIV SIDE 13 VINTERFERIE SIDE 14 RBV SIDE 15 RBV SIDE 16 FØDSELSDAGE RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle Rødovre Tlf FAX byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: Lørdag, søndag og helligdage:

3 3 Så er det lige op over, årets fest på byggeren, husk at tilmeld dig, hvis du ikke allerede har gjort det. Se side 5 Temaet for festen er GRU vi forventer os nogle uhyggelige udklædninger til ukendelighed. Vinterferien er også ugen hvor vi skal på skikoloni, husk at møde op til koloni mødet 3 februar kl Til alle dem, der ikke skal med på koloni i uge 8, er der lavet program for aktiviteter, læs mere side 13. Så er der nogle kønne piger, der er ude med riven, på side 12, det er så i orden, skindet bedrager, hvad er det for et sprog i bruger. Jeg ved at i er gode til at muge ud. Der bliver rigelig lejlighed til, at bruge jeres håndelag med en skovl, når der skal flyttes jord til foråret. Tror I bare, at der står en ny ridebane klar til jer. Mht. til Bo, er det godt at der er nogen der kan holde jer i kort snor, men lidt humor har i da. Vi holder fastelavn 23 februar. Se side 7. Maria, er blevet pædagog og starter på byggeren 2. Feb. Denne dag starter vores 2 nye studerende også, velkommen til Kate og Shazia som skal være i praktik frem til Mandag d Havde vi et udmærket forældremøde, med indlagt debat om hvordan børn og os voksne anvender mobiltelefon. Der var mange ideer til omgangsformer. Her på byggeren arbejder vi videre med hvordan vi vil have det her på stedet. En af forældrene bad os om at se på, hvordan vi håndterer problemerne når et barn mister en kanin. Læs på side 4 John

4 4 Det sker at et barn mister en kanin. Det er en stor tragedie for det barn der har haft kaninen; som én meget tæt på, leget med den, oplært den i agilitybanen, nusset om den, brugt den som en fortrolig, man kan fortælle om sine inderste tanker, og som altid kommer hen til en, og aldrig bliver sur, eller vender en ryggen. Vores største opgave i den forbindelse er først og fremmest at trøste barnet. Dernæst skal vi finde ud af; hvad er der sket; er kaninen død? Alderdom? Sygdom? Forsvundet? Under alle omstændigheder, er der sket noget, hvor vi kommer meget tæt på barnet og dets følelser, og det er vigtigt at vi forholder os som voksne, til det barn, der skal have lov at fortælle os, om deres følelser og oplevelser. Vi skal i næste omgang så til at finde ud af hvordan det kan ske, for er der noget vi gerne vil undgå, så er det situationer hvor det kunne være undgået. Hvis vi tager eksemplet med at kaninen er væk; hvad er der så sket? Er buret brudt op? Er buret låst og uden kanin? Eller står buret bare åbent? Vi tror næsten tragedien er størst, hvis det er barnet selv der har glemt kaninen, for nu kan man næsten kun være gal på sig selv. Vi tror ikke det er nemmere, men kan man skælde en anden ud, ja så er man da ikke den eneste der er ked af det. I begge tilfælde; hvis vi er i stand til, at give barnet en anden kanin, gerne samme dag, så er det for nogle børn en hjælp, til at komme videre, på en lidt mere lempelig måde. Det sker at der bliver stjålet en kanin, og det er altså, alt andet lige, nemmest at se, hvis buret er brudt op, på en eller anden måde. Tragedien for barnet er den samme, men for os som voksne, er det vigtigt at agere som voksne, og prøve at få styr på kendsgerningerne. Vi er overbevist om at vi på den måde får givet noget til barnet som det kan bruge til selv at blive voksen en dag. Vi er også overbevist om; at den oplevelse som det enkelte barn har, med at have en kanin, og opleve både liv og død, gør barnet stærkere, og bedre, til at håndtere de situationer i livet, hvor det netop gælder livet og døden. Er man ansat på byggeren er det noget vi har oplevet mere end en gang. Og vi kan kun beklage hvis nogen har følt at vi er blevet for overfladiske, men tro mig, er der noget der rør os, så er det når et af vores børn mister sit dyr. Vi vil altid diskutere om det vi gør, kan gøres bedre. Personalet

5 5 GRU FEST Jeg tør slet ikke tænke på alle de gruopvækkende udklædninger jeg skal se, men heldigvis er der byggerbørn inden i. Som sædvanligt får du nogle penge som du kan købe mad for, eller satse på mange forskellige former for spil. Den der har flest penge når aftenen slutter, vinder en præmie. Der er også præmier for den mest grufulde udklædning. Diskoteket spiller op til dans, baren serverer drinks, kareoke anlægget er klar, og der er monstre i bokseringen. Vi lukker byggeren kl. 17 og åbner for grufuldt udklædte kl. 18 FORÆLDRE SKAL HOLDE SIG VÆK INDTIL KL. 22 Hvor det grufulde fyrværkeri bliver skudt i gang. JA JEG SKAL MED TIL ÅRETS FEST OG BETALER 10 KR. GR. NAVN: FORÆLDRE UNDERSKRIFT:

6 6

7 7 Fastelavn Vi slår katten af tønden: Klokken: 13 Klokken: 14 Klokken: 15 Klokken: 16 Vi kårer kattekonge og kattedronning Der er præmie for den bedste udklædning Vi serverer dejlige boller og kakao Her ser du nogle aktive piger med skønne hjemmelavede hatte.

8 8 NYE STUDERENDE Hej mit navn er Kate og jeg er en af de nye praktikanter som starter her til februar, og jeg skal være på distrikt 3. Jeg er 24 år og jeg elsker at være udendørs og jeg holder meget af dyr. Jeg bruger min fritid til at være sammen med Tebitsa, som er en hest jeg har part på. I min praktik skal jeg lave et projekt, som jeg har forestillet mig skulle være et rollespil, hvor vi selv skal lave vores kostumer. Vores anden studerende hedder Shazia, og skal være på distrikt 1. Hvis du vil vide mere om Shazia, må du selv snakke med hende, da vi ikke har modtaget noget indlæg. Kom ind på værkstedet i uge 7 og 9 Her kan du reparere og vedligeholde din cykel. Hvis du har en anden ide, kan du henvende dig til Frank

9 SØNDAG Åbent MANDAG Dis. 3 Møde + Dis. 4 møde 3. TIRSDAG Rødovrehal kl Dis. 1 møde Skikolonimøde 4. ONSDAG Dis. 2 møde 6 5. TORSDAG 6. FREDAG GRU fest 7. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG 10. TIRSDAG Rødovrehal kl ONSDAG TORSDAG Torsdagsbio 13. FREDAG Skøjtehal kl 13 15, LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG Rødovrehal kl TIRSDAG Rødovrehal kl ONSDAG Kulturtur kl TORSDAG overnatning 20. FREDAG 21. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG Fastelavn TIRSDAG Rødovrehal kl ONSDAG 26. TORSDAG Torsdagsbio klub FREDAG Skøjtehal kl 13 15, LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG

10 10 Det er en mørk og kold tid, men vi er på vej mod lyset og dagene der bliver længere, og det er jo herligt. Imens kæmper vi med sne, slud, regn og is i vandtrugene. Men indendørs er der varmt og hyggeligt, og mens vores pizza bager for vi et spil bordtennis eller supaplex. Eller også er vi på værkstedet for at lave et flaskeskib eller sy en smart hue. Hej jeg hedder Mie fra gr. 108, og jeg har 2 kaniner, den ene hedder Grisling, den er hvid med røde øjne. Jeg har også en der hedder!! Nå der løb Mie, så må i få resten næste gang. På billedet ses Stephan, Magnus og Balder, med kaninen Ralf. De har lige fået den, og sat den ind i dens fremtidige hjem, som Magnus har bygget til den. Den er smadder sød, siger de som med en mund. Vitsen Manden: Er jeg den første mand, du har elsket med? Blondinen: Ja, selvfølgelig. Hvorfor spørger alle mænd om det?"

11 11 Går du i 7. Klasse eller højere så kan du deltage i klub 14 aftenerne. Disse aftener kan bruges til at hygge med kammeraterne. Torsdag d. 26/2 til kl Der er mad og sodavand Det koster 10 kr. Distriktmøder Kom og hyg dig med dine distriktledere og hør hvad der sker på dit distrikt. Vi serverer lidt at spise og drikke. Dis 1 møde kl. 15,15 tirsdag d. 3. februar Dis 2 møde kl. 15,15 onsdag d. 4. februar Dis 3 møde kl. 15,15 mandag d. 2. februar Dis 4 møde kl. 14,30 mandag d. 2. februar Præsten til fangen, der sidder i den elektriske stol umiddelbart før henrettelsen: Har du et sidste ønske? - Ja, hold mig i hånden.

12 12 Heyson alle sammen! Vi er to piger, Cecilie og Sissel grund 84. Og vi er to brokkehoveder. Vi kan godt lide at ride, fordi hestene er så søde!! Men vi vil også lige sige noget til nogle små unger når de passer hest: i skal ikke stå og råbe ad dem eller slå. Og dem der passer Sacha skal give sig meget god tid til hende. Ellers bliver hun let ophidset, sur og bange. I skal huske og smide snorene ud!! Hestene kan blive meget syge, hvis de kommer til at spise dem. Nyt emne Byggeren er for fed, men vi har et problem med Bo. Og til John. Du skal fandme snart se at få lavet den ridebane! Nu har du lovet det i flere år. Men der er ikke sket en skid. Så hvis du ville finde ud af noget, så ville det bare være top nice. Vi synes kolonierne er rigtig gode. I sommer var vi på ridelejr, det syntes vi var rigtig godt, og vi lærte mange af de andre at kende.. Vi skal jo også snart på skikoloni, som vi glæder os rigtig meget til. Nu skal vi smutte for vi skal tilbage til skolen TYSK ikke fedt! Vi ved godt vi er nogle rigtig svin, men det var sgu godt og få ud!

13 13 Mandag og tirsdag tager vi i Rødovrehallen og spiller hvad vi synes kunne være sjovt Hele ugen er der byggerfrokost kl: begge dele er gratis KULTURTUR Tag med til byen med Jeanett og Sten Onsdag d.18 februar Vi skal se hvad der rør sig i København, gå på museer, og se på andre mennesker.. Det koster kun 10 kr. Vi mødes på byggeren kl: 10 hjem kl: 17 OVERNATNING Torsdag til fredag Prøv en vinterovernatning på din byggelegeplads Vi tilbyder: overnatning uden dørs for de hærdede, og indendørs for kuldskære. Vi laver aftensmad i fællesskab, og hygger lige til morgenmaden. Alt dette for kun: 10 kroner Tilmelding til aktiviteter: Jeg har penge med og vil deltage i: Rødovrehal mandag tirsdag kulturtur overnatning sæt X Grund: Navn :

14 14 GENERALFORSAMLING TIRSDAG d. 16. MARTS 2004 KL. 19:00 RBV afholder den årlige generalforsamling, tirsdag den 16. marts på Byggeren. RBV er vært ved et mindre traktement, og efter generalforsamlingen vil der traditionen tro være overraskende underholdning med uvurderlige præmier til vinderne. Vi forventer at hele arrangementet slutter ca. kl. 22:00 Dagorden iflg. vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Kassereren fremlægger revideret regnskab 4) Indkomne forslag (forslag skal være formanden i hænde senest den 9.marts) 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg På valg i år er: Formand Susanne Dam Bjørn Sørensen Lykke Frederichsen (Bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år) Suppleant Flemming Rasmussen Suppleant Henrik Clausen Suppleant Bo Andersen Revisor Henning Grosse Revisor Søren Bolberg (Suppleanter og revisorer vælges for 1 år) 7) Eventuelt PÅ GENSYN Indkaldelse, formandens beretning samt revideret regnskab fremsendes til foreningens medlemmer i slutningen af februar Formandens beretning offentliggøres ligeledes i næste udgave af Byggerbladet.

15 15 KOMMENDE ARRANGEMENTER HYGGE- FÉ MED AFLYST CA- DAN- SANT mm SØNDAG ÅRSPLAN RBV s bestyrelse ligger umiddelbart efter generalforsamlingen den 16. marts årsplanen for , der selvfølgelig vil indeholde forskellige markeringer af Byggerens 40 års jubilæum. Skulle Du/I have nogle gode ideer til nye tiltag til familie/voksen fællesarrangementer i RBV regi hører vi meget gerne fra jer. Kontakt Jens Andersen på eller allerhelst via jensandersen@pc.dk

16 16 FEBRUAR KATRINE MATHILDE TRINE ANDERS CAMILLA AMALIE JOSEFINE STEPHAN SUSSIE ALEXANDER NINA SISSEL CASPER BENJAMIN KENNETH

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 JANUAR SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 FORÆLDREMØDE SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 SOMMERKOLONI SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 SODUKO SIDE 8 VINTERFERIE SIDE 9 KALENDER SIDE 10 VITSEN

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 APRIL SIDE 4 HESTE SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 PÅSKETURE SIDE 8 MEDICINVAND SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Jubilæum. Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker

Jubilæum. Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker Jubilæum Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker lagkage. Det koster gratis : ) K.H. Byggeren 2 Formand Joan

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MAJ SIDE 4 HESTE SIDE 5 FISKEBENET SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 ROLLESPIL SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis. 4

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni

Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre)

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 BYGGER BLADET 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Nyt fra Storagergård.

Nyt fra Storagergård. Nyt fra Storagergård. I samråd med forældrebestyrelsen på Storagergård, har vi besluttet at ændre prisen på mad fra 8 kr. til 10 kr. fra starten af marts måned. Der bliver en lille stigning på materialer,

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

V V A A L L G Si S d i e d e

V V A A L L G Si S d i e d e VALG 2017 Side 6+7 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 SEPTEMBER SIDE 4 HESTE - FLET SIDE 5 DYRSKUE SIDE 6 KOLONI

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Hold øje uge 8. BØF- voksne på pædagogisk dag. Med bl.a. rundvisning på Institut for X -

Hold øje uge 8. BØF- voksne på pædagogisk dag. Med bl.a. rundvisning på Institut for X - Hold øje uge 8. BØF- voksne på pædagogisk dag. Med bl.a. rundvisning på Institut for X - http://www.institutforx.dk Hej alle. Som man måske har bemærket, har stolen på min plads været tom den forgangne

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned VIG TIG 13 INFO.M AR OM FO TS 20 RÆLD 18 sid REMØ e1 D 2-1 E 3 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Så er det igen

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7)

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7) Nyhedsbrev Maj 2015 Så er det ved at være tid til tilmelding til sommerferien. Vi er på koloni i uge 27, så der har Byggeren lukket. I ugerne 28-31 har vi fællesåbent med både Herningvej og Smedegården.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 OKTOBER SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 BYGGER OL SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert Bagside Gode råd... -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert -Hvis du vil ha' en kat, så begynd med at spørge, om du må få en hest -Når mor er sur på far, så skal du ikke lade hende rede dit hår

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 06/2017 Nyt fra Børnehuset. Fastelavn Nu er det snart fastelavn, og det vil sige fest og ballade-tid I uge 6+8 har vi emneuge Fastelavn, hvor vi vil lave fastelavnsris og andet fastelavnspynt.

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

20. August Molbech Sara Andersen Jasper Kjølholm Victor

20. August Molbech Sara Andersen Jasper Kjølholm Victor 1. Caroline Breuning Frederik Lorentzen 7. Thea Holm 9. Marcus Lauritzen 11. Mathilde Sørensen Andreas Ramberg Burchall 13. Louise Birkebæk 16. Emilie Munk Dirach 17. Alicia Hyttel Andrea Jørgensen 19.

Læs mere

Arrild Privatskole. Uge 43 og 44 På gruppedagene (onsdag og torsdag) i uge 43 og 44 skal vi arbejde med emnet

Arrild Privatskole. Uge 43 og 44 På gruppedagene (onsdag og torsdag) i uge 43 og 44 skal vi arbejde med emnet -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 41/2018 Nyt fra

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere