Q&A ZEALAND PHARMA 18TH OF NOVEMBER 2016 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Q&A ZEALAND PHARMA 18TH OF NOVEMBER 2016 WITH BRITT MEELBY JENSEN"

Transkript

1

2 Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 18th of November 2016 Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt, Er du online? Hej Helge, jeg er online nu. VH, Fint..Vi starter om et minut. :-) Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. tak Jeg ser frem til en god chat og mange spørgsmål. Det gør vi også mens vi er venter i spænding på afgørelsen fra FDA. :-) Lad os starte med at få kort rids af de økonomiske hovedpunkter i kvartalsregnskabet samt hvilke vigtige begivenheder der er sket for selskabet i periode. Det kan du tro at vi også gør :) Hvis vi starter med de økonomiske hovedpunkter, så har vi rapporteret en omsætning på 54,3 mio. kr. (stigning på 164% i forhold til 2015), nettodriftsomkostninger på 220,9 mio. kr. (stigning på 25% i forhold til 2015) og endelig nettounderskud på 206,7 mio. kr. (stigning på 13% i forhold til 2015)... Vi meldte også om en beholdning af likvide midler på 381,9 mio. kr. pr. 30. september Heri er ikke medregnet nettoprovenuet på 135,5 mio. kr., som vi fik i forbindelse med rejsning af ny aktiekapital i de sidste dage af Q3. Dem modtog vi den 4. oktober De forretningsmæssige højdepunkter i Q3 inkluderer FDA godkendelsen af lixisenatid under navnet Adlyxin, hvilket udløste en milepælsbetaling på 5 millioner USD til Zealand. Herudover var der også FDA s beslutning om at udskyde den regulatoriske afgørelse for iglarlixi til r... For vores egen portefølje rapporterede vi i august positive fase II-resultater for dasiglucagon til behandling af akut, svær hypoglykæmi, og samtidig har vi haft godt fremskridt på de to andre nøgleprojekter, som vi selv kører med fremad:

3 Rekrutteringen af patienter til fase II studiet for vores GLP-2 analog til korttarmssyndrom kører over al forventning, og vi rykker også fremad med dasiglucagon (glucagon) til brug i en pumpe med både insulin og glucagon.. Lorca Lorca Hvordan har arbejdet med pipelinen forløbet i kvartalet og hvad vi kan forvente af begivenheder i de kommende seks måneder? I tredje kvartal fortsatte vi udviklingen af vores egne kliniske programmer med fremgang i patient-rekruttering til fase II-studiet med glepaglutid og ikke mindst for dasiglucagon med positive fase II-resultater for behandling af akut, svær hypoglykæmi. I vores udlicenserede programmer er vi glade for, at det første lægemiddel, som er opfundet af Zealand, er blevet godkendt i USA GLP-1-receptor agonisten lixisenatid under navnet Adlyxin... Vi forventer at kunne starte et mindre fase 2a studie med vores glucagon i pumpe inden udgangen af 2016 og så forventer vi inden for de næste måneder at kunne gå videre i udviklingen af vores glucagon for behandling af akut, svær hypoglykæmi. Resultaterne fra vores glepaglutid fase 2 studie forventes i midten af næste år.. Hvornår kan vi forvente svar fra FDA omkring Lixilan? Der er ikke så mange dage tilbage af november nu. Der er stadig nogle dage tilbage i november, så vi har stadig forventninger om at den kommer snart. Det kan stadig nås, så det må være lige om hjørnet.. Zealand Pharma har lavere omkostninger end ventet. På hvilke områder er der især sparet? De lavere omkostninger skyldes udskudte udgifter til vores kliniske programmer men lige så meget en generel omkostningsbevidsthed og stram omkostningsstyring.. Umiddelbart virker det fornuftigt med jeres aktieudvidelse. Kan du fortælle nærmere omkring denne samt hvor længe selskabet har penge nok, hvis Lixilan mod forventning ikke bliver godkendt eller beslutningen herom endnu engang bliver forlænget f.eks. 3 måneder? Vi rejste 133,5 millioner kroner i nettoprovenu i slutningen af september i en rettet emission af nye aktier, som blev tegnet af investorer, hhv. 2/3 i USA og resten i Europa. Baggrunden var, at vi vil sikre mere luft til at kunne køre vores egne kliniske projekter frem... Vi har tre spændende projekter, som vi selv har opfundet og har alle rettigheder til: en GLP-2 analog til korttarmssyndrom, glucagon til behandling af insulinchok og glucagon med potentiale som en vigtig komponent i et kunstigt bugspytkirtelsystem, eller med andre ord en pumpe til behandling af diabetes som både inkluderer insulin og glucagon..

4 Lorca Salget af Lyxumia må være meget utilfredsstillende for jer. Hvad er hovedårsagen til det faldende salg? GLP-1 markedet er meget konkurrencepræget, og der er kommet flere nye produkter i klassen, heriblandt produkter der skal tages en gang ugentligt. Dette er med til at presse Lyxumia salget, da Lyxumia tages én gang dagligt. Samtidig er det dog vigtigt at bemærke at ca. 75% af det globale marked er i USA, hvor produktet er godkendt under navnet Adlyxin, men endnu ikke markedsført.. Lorca Hvilket salg forventes på Luxumia (Adlyxin) i USA i 2017? JohnW Stroka Stroka Sanofi offentliggør ikke salgsforventningerne for Lyxumia og derfor kan vi heller ikke kommentere på hverken størrelsen af salget eller vores licensindtægter. Vi får tocifrede procenter af det globale salg.. Hvorfor er Luxumia ikke godkendt i Tyskland og Frankrig? Det er velkendt at det er blevet sværere at få tilskud og en acceptabel pris godkendt i Europa. Tyskland er et meget svært marked, hvor de sætter baren højt for nye produkter, så der er flere, herunder også Novo Nordisk s Tresiba, der har måtte opgive Tyskland. Frankrig er også blevet sværere, de har et meget centralistisk system, hvor det er blevet svært at komme igennem nåleøjet.. Hvilke ændringer i designet af de to penne har man lavet for at imødekomme FDAs bekymringer? Det har vi ikke indsigt i, og vi ved heller ikke om der har været et ønske fra FDA om at lave ændringer i designet af pennene. Til information er begge penne blevet anbefalet til godkendelse i Europa af CHMP uden anmærkninger.. Hvad betyder den positive udtalelse fra CHMP der anbefaler godkendelse af Suliqua( ) (iglarlixi) i Europa? Den positive udtalelse fra CHMP i Europa, som kom sidste fredag, var en meget vigtig milepæl. Det er Europa-Kommissionen, der skal give den endelige godkendelse, men de følger stort set altid anbefalingen fra CHMP, så det er rigtig godt. Den kom tidligere end forventet og det var en anbefaling til brug i en meget bred patient population.. Hvornår forventes eventuel godkendelse i Europa? Den positive udtalelse fra CHMP skulle være videresendt til Europa-Kommissionen, som har bemyndigelsen til at godkende lægemidler i EU. Der går typisk et par måneder inden de kommer tilbage med godkendelsen..

5 I tilfælde af en eventuel godkendelse af Iglarlixi, hvornår får Zealand Pharma den første royaltybetaling og hvordan er terminerne for disse fremadrettet? Vi får en milepælsbetaling på 25 mio. USD i forbindelse med en forhåbentlig godkendelse i USA, og 10 millioner USD i forbindelse med en godkendelse i Europa. Herefter får vi lave to-cifrede procenter i licensindtægter af det globale salg, og vi har op til 100 millioner USD i engangs-betalinger, når salget når præ-definerede salgsmilepæle... Jakob440 EliotSpitzer EliotSpitzer forsent Efter en forhåbentlig godkendelse af iglarlixi hvad er så det næste store skud? Vil i satse på at komme hurtig igennem FDA med nødplanen eller er fokussen på kort Tarm syndrom sygdommen. Med "nødplanen" mener Jacob "nødpennen". ;-) Hvis vi forhåbentligt får godkendt iglarlixi vil vi køre videre med alle tre projekter "fuld speed", som vi har gjort det seneste årstid. Vi mener at vi har en reel mulighed for at bringe alle programmerne videre. Udfra den dialog vi har haft indtil nu, er det et overkommeligt klinisk program, der skal til fo r glukagon-pennen.. Er der planer om en ansøgning på iglarlixi hos det kinesisk FDA? Det har vi ikke få nogen bekræftelser på fra Sanofi, og det er 100% i deres hænder at træffe den beslutning og også at kommentere på deres planer.. Har Zealand Pharma planer om at opkøb lægemiddelkandidater til videre udvikling fra andre selskaber? Alt hvad vi har i vores portefølje i dag er lægemiddelkandidater, som vi 100% selv har opfundet. I forbindelse med definering af vores strategi sidste år åbnede vi op for muligheden for at bringe kandidater ind udefra... Dette vil kun være hvis der er noget, som passer til de kompetencer vi har på Zealand eller vores strategiske fokus på specialist-sygdomme, og det kan også sagtens være i form af strategiske samarbejder. Der er flere mulige set-up's der kunne være interessante.. Jeres 2 prækliniske projekter med Boehringen I. til overvægt/sukkersyge, hvordan går det med dem? Og forsøger I løbende at indgå aftaler med andre medicinalvirksomheder? Vi har to samarbejdsaftaler med Boehringer Ingelheim. Den ene blev indgået i 2011 og omfatter en glucagon/glp-1 agonist, og den anden blev indgået i 2014 og denne

6 er også indenfor diabetes/fedme... EliotSpitzer Jakob440 Jakob440 Stroka Der er fremskridt i begge programmer mod at kunne starte fase 1 studier i 2017, om alt går vel... Vi har løbende dialoger med forskellige potentielle samarbejdspartnere, mere kan jeg desværre ikke kommentere på nu.. Hvad er økonomien i aftalerne med Boeringer Ingelheim? I alt har vi op til 652 millioner EUR udestående i milepælsbetalinger og derudover fra høje enkelt-cifrede til lave to-cifrede procenter i licensindtægter på det globale salg.. Kunne Zealand Pharma overveje at skyde penge ind i Beta Bionics udviklingsprogram for den kunstig bugspytkirtel imod en eller anden form for ejerandel? Det ligger ikke i vores planer pt. Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Beta Bionics. De har den mest udviklede to-kammer pumpe, og vi har den glucagon til brug i pumpe, der er længst fremme i udvikling, så det er et win-win samarbejde hvor vi sammen forsøger at generere kliniske resultater.. Læser at i søger partner til nyt produkt i arbejder på GLP-1-Gastrin så vil jeg høre hvad det er for et nyt projekt i har gang i? Det er et projekt, som vi har haft i vores pipeline i flere år som fokusere på regenerering af de insulin producerende celler. Vi har imidlertid besluttet kun at tage det ind i klinisk udvikling med en evt. partner da vi vurderer, at det vil kræve en signifikant investering at nå frem til Proof of Concept og eventuelt registrering.. Hvad er situationen på samarbejdet med Helsinn? Har hørt lidt at de forsætter deres studie med elsiglutide. Men det er ikke været oppe i medierne. Men hvad er næste træk der? Helsinn har informeret os om at de planlægger nye fase II studier i mere specifikke patient grupper, hvor de regner med at effekten af elsiglutid vil være større and det der blev observeret i tidligere studier.. Har I gjort nogle tanker omkring partneraftaler på jeres egne produkter ZP 1849 og ZP Hvis vi får en godkendelse af iglarlixi i USA, mener vi at kunne udvikle disse produkter hele vejen til registrering og dermed beholde en større del af kagen selv. Det er i tråd med vores strategi og den plan vi kører efter lige nu for udvalgte geografier. Vi evaluerer selvfølgelig løbende de muligheder der opstår og sikrer at vi er forberedte til de vigtige beslutninger, der skal tages undervejs..

7 Powered by TCPDF ( Q&A ZEALAND Vi har nået alle spørgsmål. Tusinde tak for mange gode informative svar. Vi glæder os til næste Q&A med Zealand Pharma og krydser fingre for et positivt svar fra FDA en af de kommende dage. :-) Jeg takker for de mange gode spørgsmål og ønsker alle en god weekend!.. Ilm. :-) Denne Q&A er slut.

Q&A ZEALAND PHARMA 12TH OF DECEMBER 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 12TH OF DECEMBER 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 12th of December 2017 Denne Q&A starter kl. 14. Hej Britt, Er du online? Ja :) Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. Tak Lad os starte

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 24TH OF MARCH 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 24TH OF MARCH 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 24th of March 2017 Henrik Munthe- Brun Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt, er du online? Ja, jeg sidder klar. Fint. Vi starter om 2 minutter. :-) Velkommen

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 5TH OF JULY 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 5TH OF JULY 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 5th of July 2017 Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt, er du online? Ja, jeg er klar :-) Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. Tak Vi

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 30TH OF MAY 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN

Q&A ZEALAND PHARMA 30TH OF MAY 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 30th of May 2016 Denne session starter kl. 15. Hej Hanne, Er du online? Jeps Super...Vi starter om få minutter. :-) Velkommen til IR Hanne Leth Hilmann.

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 8TH OF APRIL 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN

Q&A ZEALAND PHARMA 8TH OF APRIL 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with Hanne Leth Hillman, the 8th of April 2016 Vi starter Q&A kl. 13. Hej Britt og Hanne, Er I online? ja Velkommen til CEO Britt Meelbye og IR Hanne Leth Hilmann.

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 28TH OF NOVEMBER 2018 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 28TH OF NOVEMBER 2018 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 28th of November 2018 Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt. Er du online? Hej Helge, så er jeg online :) Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 14TH OF SEPTEMBER 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 14TH OF SEPTEMBER 2017 WITH BRITT MEELBY JENSEN ranscript Live Q and A Zealand Pharma with, the 14th of September 2017 Denne session starter kl. 14. Hej Britt, er du online? Ja, jeg er her Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. Tak.

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 2ND OF SEPTEMBER 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN

Q&A ZEALAND PHARMA 2ND OF SEPTEMBER 2016 WITH HANNE LETH HILLMAN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 2nd of September 2016 Denne online Q&A starter kl. 15. Hej Helge Jeg er klar! Super. Velkommen til Hanne Leth Hilmann til vores online Q&A chat. Jeg ville

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 23RD OF AUGUST 2018 WITH BRITT MEELBY JENSEN

Q&A ZEALAND PHARMA 23RD OF AUGUST 2018 WITH BRITT MEELBY JENSEN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 23rd of August 2018 Denne Q&A starter kl. 15. Hej Britt, er du online? Ja, jeg er her Velkommen til CEO Britt Meelbye Jensen fra Zealand Pharma. Tak Lad

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 17. november 2016

Analyse af Zealand Pharma A/S 17. november 2016 Aktieinfo fastholder langsigtet køb på Zealand Pharma fordi: Lyxumia er godkendt i mere end 60 lande og markedsføres i 45 af disse. Partnerens (Sanofi) salg er dog fortsat på et skuffende lavt niveau.

Læs mere

Zealand Pharma A/S offentliggør helårsresultat og årsrapport for 2011

Zealand Pharma A/S offentliggør helårsresultat og årsrapport for 2011 Selskabsmeddelelse Nr. 7/2012 Zealand Pharma A/S offentliggør helårsresultat og årsrapport for 2011 Omsætning og øvrige driftsindtægter steg med 94% til 171 mio. kr. Overskud på 13 mio. kr. Likvide midler

Læs mere

Selskabsmeddelelse Nr. 33 / Dasiglucagon er et foreslået INN-navn (proposed International Non-proprietary Name, pinn).

Selskabsmeddelelse Nr. 33 / Dasiglucagon er et foreslået INN-navn (proposed International Non-proprietary Name, pinn). Selskabsmeddelelse Nr. 33 / 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 (ikke revideret) Regnskabsresultat som forventet, og i juli blev det første lægemiddel, som er opfundet af Zealand, godkendt i USA Omsætning

Læs mere

Zealand Pharma A/S meddeler helårsresultat som forventet og offentliggørelse af årsrapporten for 2014

Zealand Pharma A/S meddeler helårsresultat som forventet og offentliggørelse af årsrapporten for 2014 Selskabsmeddelelse Nr. 5/2015 A/S meddeler helårsresultat som forventet og offentliggørelse af årsrapporten for 2014 Væsentligt forbedret nettoresultat på -65 mio. kr. (2013: -184 mio. kr.) Omsætning på

Læs mere

Zealand meddeler et helårsresultat på linje med forventningerne og offentliggør årsrapporten for 2015

Zealand meddeler et helårsresultat på linje med forventningerne og offentliggør årsrapporten for 2015 Selskabsmeddelelse Nr. 5 / 2016 Zealand meddeler et helårsresultat på linje med forventningerne og offentliggør årsrapporten for 2015 2015 blev et skelsættende år for Zealand med store fremskridt for både

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 13TH OF NOVEMBER 2015 WITH HANNE LETH HILLMAN

Q&A ZEALAND PHARMA 13TH OF NOVEMBER 2015 WITH HANNE LETH HILLMAN Transcript Live Q and A Zealand Pharma with, the 13th of November 2015 Kære ProInvestor Blot for at sige, at jeg glæder mig til chatten senere i dag. Venligst, Hanne Tak Hanne. Vi glæder os også til kl.

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 30. maj 2018

Analyse af Zealand Pharma A/S 30. maj 2018 2018 er startet som forventet. Der meldes om gode fremskridt i udviklingen i selskabets egne kliniske udviklingsprogrammer. Salget for to markedsførte produkter varetages af partneren Sanofi og ligger

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 23. august 2018

Analyse af Zealand Pharma A/S 23. august 2018 Zealand Pharma har fremlagt regnskab for 2. kvartal 2018. Overordnet set var regnskabet lidt af et non-event, idet omsætningen allerede var blevet offentliggjort forud for regnskabet i takt med, at partneren

Læs mere

Lyxumia - licensindtægter og milepælsindtægter på 20,6 mio. kr. Nettodriftsomkostninger i perioden på 176,2 mio. kr. Nettoresultat på -183,7 mio. kr.

Lyxumia - licensindtægter og milepælsindtægter på 20,6 mio. kr. Nettodriftsomkostninger i perioden på 176,2 mio. kr. Nettoresultat på -183,7 mio. kr. Selskabsmeddelelse Nr. 48 / 2015 Zealand delårsrapport for de første ni måneder af 2015 (ikke revideret): Regnskabsmæssigt resultat som forventet med væsentlig fremdrift i produktporteføljen Lyxumia -

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 22. maj 2017

Analyse af Zealand Pharma A/S 22. maj 2017 Zealand Pharma er en langsigtet attraktiv investeringscase fordi: Zealand har nu Soliqua 100/33 og Suliqua godkendt for markederne i USA og Europa. Partneren, Sanofi, er i fuld gang med at udrulle salget.

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 4. september 2017

Analyse af Zealand Pharma A/S 4. september 2017 Zealand Pharma er en langsigtet attraktiv investeringscase fordi: Zealand har nu to produkter godkendt og på markedet i USA og Europa. Partneren er Sanofi, der forestår salgsudrulningen. Sanofi har opnået

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 21. marts 2018

Analyse af Zealand Pharma A/S 21. marts 2018 I de kommende tre-fire år skal fire R&D-projekter færdiggøres, og godkendelse forventes kort tid efter. Zealand vil skifte profil fra at være et udviklingsselskab til en stilling som specialiseret medicinalselskab

Læs mere

Resultat pr. aktie -4,61 mio. kr. (3,95 mio. kr.). Ultimo likvidbeholdninger og værdipapirer udgjorde 403,6 mio. kr. (525.0 mio. kr.).

Resultat pr. aktie -4,61 mio. kr. (3,95 mio. kr.). Ultimo likvidbeholdninger og værdipapirer udgjorde 403,6 mio. kr. (525.0 mio. kr.). Selskabsmeddelelse Nr. 20/2013 A/S Nettoresultat for de første seks måneder af 2013 blev -104 mio. kr. Likvide beholdninger og værdipapirer udgjorde 404 mio. kr. pr. 30. juni 2013 I 1. halvår 2013 indledte

Læs mere

Regnskabsmæssigt resultat som forventet og væsentlig fremgang i produktpipelinen

Regnskabsmæssigt resultat som forventet og væsentlig fremgang i produktpipelinen Selskabsmeddelelse Nr. 37 / 2015 Zealands delårsrapport for 1. halvår 2015 (ikke revideret) Regnskabsmæssigt resultat som forventet og væsentlig fremgang i produktpipelinen Voksende lixisenatid (Lyxumia

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 3. juli 2013 Med VP Hanne Leth Hillman

Q&A ZEALAND PHARMA 3. juli 2013 Med VP Hanne Leth Hillman Q&A ZEALAND PHARMA 3. juli 2013 Med VP Hanne Leth Hillman Transcript Live Q and A Zealand Pharma VP Hanne Leth Hillman, 3. juli 2013 Zealand Pharma Q&A Session begynder kl. 17.00 Dansk tid I kan stille

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 10. september 2015

Analyse af Zealand Pharma 10. september 2015 Aktieinfo fastholder køb på Zealand Pharma fordi: Produktmæssigt er selskabet inde i en særdeles spændende fase. Lyxumia er nu godkendt i mere end 50 lande, og samarbejdspartneren Sanofi markedsfører produktet

Læs mere

Hvordan kan generalforsamlingen bidrage til at optimere aktionærdialogen?

Hvordan kan generalforsamlingen bidrage til at optimere aktionærdialogen? Hvordan kan generalforsamlingen bidrage til at optimere aktionærdialogen? Af Hanne Leth Hillman, direktør for IR og kommunikation Computershare, Kick-off af Generalforsamlingen 2016 17. november 2015 Zealand

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 14. november 2017

Analyse af Zealand Pharma A/S 14. november 2017 Zealand Pharmas børskurs er faldet til et niveau, hvor aktien forekommer at være en særdeles god placeringsmulighed: Styrker Svagheder Muligheder Trusler Styrker Zealand har to færdige produkter på markedet

Læs mere

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for de første ni måneder af 2014 (ikke revideret)

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for de første ni måneder af 2014 (ikke revideret) Selskabsmeddelelse Nr. 17/2014 Betydeligt forbedret nettoresultat på -2 mio. kr. (2013: -139 mio. kr.) Delårsrapport for de første ni måneder af 2014 (ikke revideret) Højere indtægter fra milepælsbetalinger

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 27. november 2015

Analyse af Zealand Pharma 27. november 2015 Aktieinfo fastholder køb på Zealand Pharma fordi: Selskabet besidder en spændende pipeline omkring udvikling af medicin baseret på peptider. GLP-1 produktet Lyxumia er godkendt i over 50 lande og sælges

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 4. juni 2015

Analyse af Zealand Pharma 4. juni 2015 Konklusion Zealand Pharma er inde i en særdeles vigtig fase. Lyxumia (GLP-1 produkt i lighed med Victoza fra Novo Nordisk; stofnavn Lixisenatid) er nu godkendt i mere end 50 lande og markedsføres i over

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 13. september 2016

Analyse af Zealand Pharma A/S 13. september 2016 Aktieinfo fastholder langsigtet køb på Zealand Pharma fordi: Lyxumia er godkendt i 60 lande og markedsføres i 42 af disse. Partnerens (Sanofi) salg er dog fortsat på et skuffende lavt niveau. Samme produkt

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 12. marts 2019

Analyse af Zealand Pharma A/S 12. marts 2019 Zealand står med fire projekter i den sene udviklingsfase. I bedste fald kan HypoPal nødpennen komme på markedet i løbet af 2020. Glepaglutid mod korttarmssyndrom har mulighed for at opnå markedsgodkendelse

Læs mere

Zealand delårsrapport for 1. kvartal 2016 (ikke revideret)

Zealand delårsrapport for 1. kvartal 2016 (ikke revideret) Selskabsmeddelelse Nr. 16 / 2016 Zealand delårsrapport for 1. kvartal 2016 (ikke revideret) Regnskabsmæssigt resultat i overensstemmelse med forventningerne til helåret - Omsætning på 6,5 mio. kr., hvoraf

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 4. december 2018

Analyse af Zealand Pharma A/S 4. december 2018 Zealand har leveret flere spændende nyheder i andet halvår. Den bestående produktportefølje blev solgt for 205 mio. USD. Den likvide beholdning er på 1.479 mio. kr. før indfrielse af et dyrt lån. Cash-burn

Læs mere

Q&A ZEALAND PHARMA 8. JANUAR 2013 MED Hanne Hillman

Q&A ZEALAND PHARMA 8. JANUAR 2013 MED Hanne Hillman Q&A ZEALAND PHARMA 8. JANUAR 2013 MED Transcript Live Q and A Zealand Pharma med, d. 8. Januar 2013 akademikeren Velkommen til. Vi begynder sessionen om 4 timer. Kl. 16.00 Dansk tid IR Moderator Om 15

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 6. juni 2016

Analyse af Zealand Pharma A/S 6. juni 2016 Aktieinfo fastholder langsigtet køb på Zealand Pharma fordi: Den 25-05-2016 stemte et ekspertpanel under de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) med stemmerne 12-2 for at indstille iglarlixi (et kombinationsprodukt

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 4. april 2016

Analyse af Zealand Pharma 4. april 2016 Aktieinfo fastholder langsigtet køb på Zealand Pharma fordi: Selskabet råder over en spændende pipeline af ny medicin baseret på peptider. Lyxumia (GLP-1) er som selskabets første produkt godkendt og sælges

Læs mere

Zealand Delårsrapport for 1. kvartal 2015 (ikke revideret) Stigende licensindtægter og fremgang i udviklingspipelinen

Zealand Delårsrapport for 1. kvartal 2015 (ikke revideret) Stigende licensindtægter og fremgang i udviklingspipelinen Selskabsmeddelelse Nr. 23 / 2015 Zealand Delårsrapport for 1. kvartal 2015 (ikke revideret) Stigende licensindtægter og fremgang i udviklingspipelinen Licensindtægter for Lyxumia på 6,3 mio. kr., hvilket

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 31. marts 2017

Analyse af Zealand Pharma A/S 31. marts 2017 Aktieinfo fastholder langsigtet køb på Zealand Pharma fordi: GLP-1 stoffet lixisenatide er nu godkendt til brug som enkeltstående produkt og i kombination med Lantus i USA og EU. Salget skal rulles ud

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 29. august 2019

Analyse af Zealand Pharma A/S 29. august 2019 Udgiftsrammen udvides som følge af fuld fart på R&D-indsatsen, ligesom selskabet forbereder sig på produktlancering i USA. Den likvide reserve er tilstrækkelig til at dække cash-burn i 2019, 2020 og en

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma A/S 29. maj 2019

Analyse af Zealand Pharma A/S 29. maj 2019 Særdeles stærkt nyhedsflow styrker os i troen på, at Zealand fortsat rummer betydelig upside potentiale. Fire projekter er i den sene udviklingsfase med mulighed for indgåelse af nye partneraftaler. Projektværdien

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015. Fra peptid til patient. Zealand Pharma A/S

ÅRSBERETNING 2015. Fra peptid til patient. Zealand Pharma A/S ÅRSBERETNING 2015 Fra peptid til patient Zealand Pharma A/S Vores virksomhed Vores portefølje Selskabsforhold Kort om Zealand og vigtige begivenheder Værdiskabelse i Zealand Hoved- og nøgletal samt forventninger

Læs mere

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for første kvartal 2014 (ikke revideret)

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for første kvartal 2014 (ikke revideret) Selskabsmeddelelse Nr. 9/2014 A/S Delårsrapport for første kvartal 2014 (ikke revideret) I januar modtog Zealand en milepælsbetaling på 81 mio. kr. (USD 15 mio.) knyttet til Sanofis opstart af fase III-studier

Læs mere

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2013 (ikke revideret)

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2013 (ikke revideret) Selskabsmeddelelse Nr. 14/2013 A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2013 (ikke revideret) Helt som forventet blev nettoresultatet for kvartalet -57 mio. kr. (EUR -8 mio.) Likvide beholdninger og værdipapirer

Læs mere

Q&A Zealand Pharma 18. november 2011 Med VP Hanne Leth Hillmann

Q&A Zealand Pharma 18. november 2011 Med VP Hanne Leth Hillmann Q&A Zealand Pharma 18. november 2011 Med VP Hanne Leth Hillmann Transcript Live Q and A Q3 Zealand Pharma - Hanne Leth Hillmann ProInvestor er stolte over at kunne byde velkommen til Zealand Pharma i denne

Læs mere

Jyske Banks selskabsdag : 18. september 2012 : Jens Bager, adm. direktør

Jyske Banks selskabsdag : 18. september 2012 : Jens Bager, adm. direktør Den førende allergispecialist Etableret i 1923 9 % 5 års CAGR 75 % 5 års CAGR 33 % global markedsandel 2011 Omsætning 2.348 mio. kr. 2011 EBITDA 406 mio. kr. Førende F&U-pipeline, der kan revolutionere

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 8. december 2014

Analyse af Zealand Pharma 8. december 2014 Konklusion Selskabets første produkt, Lyxumia, er godkendt i mere end 50 lande og markedsføres af partneren Sanofi i mere end 20 af disse. Prisog refusionsforhandlinger med de enkelte lande spiller i den

Læs mere

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for 1. halvår 2011 (ikke revideret)

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for 1. halvår 2011 (ikke revideret) Selskabsmeddelelse Nr. 13/2011 Zealand Pharma A/S (ikke revideret) -- Fremgang i pipelinen; hovedproduktet Lyxumia til behandling af type 2- diabetes er på vej mod en registreringsansøgning i Europa senere

Læs mere

Ledelsesberetning. Fra peptid til patient - Fokus på øget værdiskabelse. 19. April Zealand Pharma A/S. page 1

Ledelsesberetning. Fra peptid til patient - Fokus på øget værdiskabelse. 19. April Zealand Pharma A/S. page 1 Ledelsesberetning Fra peptid til patient - Fokus på øget værdiskabelse 19. April 2016 page 1 Zealands bestyrelse - Internationale profiler og stærke kompetencer Martin Nicklasson Formand Rosemary Crane

Læs mere

LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007. Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007

LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007. Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 Til OMX Den Nordiske Børs Hørsholm, den 21. august 2007 LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 LifeCycle

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 13. april 2015

Analyse af Zealand Pharma 13. april 2015 Konklusion Selskabet er inde i en særdeles spændende fase. Lyxumia (GLP-1 produkt i lighed med Victoza fra Novo Nordisk; stofnavn Lixisenatid) er godkendt i mere end 50 lande og markedsføres i over 30

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 29. september 2014

Analyse af Zealand Pharma 29. september 2014 Konklusion Zealand Pharma er inde i en spændende fase med markedsføringen af virksomheden første produkt, Lyxumia til behandling af type 2 diabetes. Produktet er licenseret til Sanofi, som varetager salg

Læs mere

Fra peptid til patient

Fra peptid til patient Fra peptid til patient - Fokus på øget værdiskabelse Hanne Leth Hillman, direktør for IR og kommunikation 26. april 2016 page 1 Disclaimer This presentation does not constitute or form part of and should

Læs mere

Dansk Aktiemesse : København : 9. oktober 2012 : Martin Barlebo, Director Group Communications

Dansk Aktiemesse : København : 9. oktober 2012 : Martin Barlebo, Director Group Communications Den førende allergispecialist Etableret i 1923 9 % 5 års CAGR 75 % 5 års CAGR 33 % global markedsandel 2011 Omsætning 2.348 mio. kr. 2011 EBITDA 406 mio. kr. Førende F&U-pipeline, der kan revolutionere

Læs mere

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af 4.336.047 nye aktier Selskabsmeddelelse Nr. 5/2010 23. november 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER

Læs mere

VI SER LYST PÅ VORES FREMTID MED AFSÆT I ET BEGIVENHEDSRIGT 2015

VI SER LYST PÅ VORES FREMTID MED AFSÆT I ET BEGIVENHEDSRIGT 2015 REVOLUTIONARY HEALTH SOLUTIONS VI SER LYST PÅ VORES FREMTID MED AFSÆT I ET BEGIVENHEDSRIGT 2015 SOM FØRENDE OG BANEBRYDENDE INDEN FOR PEPTID-LÆGEMIDLER SKABTE VI I 2014 ET SOLIDT FUNDAMENT FOR ØGET VÆRDISKABELSE

Læs mere

VI SER LYST PÅ VORES FREMTID MED AFSÆT I ET BEGIVENHEDSRIGT 2015

VI SER LYST PÅ VORES FREMTID MED AFSÆT I ET BEGIVENHEDSRIGT 2015 REVOLUTIONARY HEALTH SOLUTIONS VI SER LYST PÅ VORES FREMTID MED AFSÆT I ET BEGIVENHEDSRIGT 2015 SOM FØRENDE OG BANEBRYDENDE INDEN FOR PEPTID-LÆGEMIDLER SKABTE VI I 2014 ET SOLIDT FUNDAMENT FOR ØGET VÆRDISKABELSE

Læs mere

ZEALAND VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION

ZEALAND VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION ZEALAND VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION InvestorDagen Ålborg 26. november 2013 Dansk Aktionærforening ZEALAND PHARMA DISCLAIMER This presentation does not constitute or form part of and should not be construed

Læs mere

Headhuntet til job i udlandet:

Headhuntet til job i udlandet: Headhuntet til job i udlandet: Sundt at miste fodfæstet et øjeblik Danskeren Lene Rose Arfelt er Global Head of Regulatory Affairs i den fremadstormende belgiske biotekvirksomhed ThromboGenics. Hun er

Læs mere

ET SOLIDT AFSÆT TIL 2015 SOM ET BEGIVENHEDSRIGT ÅR

ET SOLIDT AFSÆT TIL 2015 SOM ET BEGIVENHEDSRIGT ÅR ZEALAND ET SOLIDT AFSÆT TIL 2015 SOM ET BEGIVENHEDSRIGT ÅR v/ Hanne Leth Hillman, underdirektør og chef for IR og kommunikation InvestorDagen, København 18. marts 2015 ZEALAND PHARMA ANSVARSFRASKRIVELSE

Læs mere

ALK. sentation. Virksomhedspræsentation MAJ 2011

ALK. sentation. Virksomhedspræsentation MAJ 2011 ALK Virksomhedspræsentation sentation 1 ALK allergispecialist - behandling, forebyggelse og diagnostisering Verdens førende inden for allergivaccine ~ 33 % global markedsandel Udvide basisforretningen

Læs mere

GENMAB OFFENTLIGGØR REGNSKAB FOR FØRSTE HALVÅR AF 2003

GENMAB OFFENTLIGGØR REGNSKAB FOR FØRSTE HALVÅR AF 2003 Kontakt: Genmab A/S Toldbodgade 33 1253 København K Danmark Tlf.: + 45 7020 2728 Fax: + 45 7020 2729 CVR-nr. 2102 3884 Tatiana Brask Director IR&PR T: +45 33 44 77 26 M: +45 25 40 30 39 E: tbr@genmab.com

Læs mere

Generalforsamling. 27. marts 2012

Generalforsamling. 27. marts 2012 Generalforsamling 27. marts 2012 Annual Report 2011 / 22 February 2012 Begivenheder, strategi og ledelse Thorleif Krarup, formand 2011 blev et rekordår Omsætning steg 10 % Fra 2.159 mio. kr. til 2.348

Læs mere

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011 Selskabsmeddelelse nr. 3/2012 Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, 7. marts 2012 Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011 (OMX:VELO) ( Veloxis ) har i dag offentliggjort årsrapporten for

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 24. juni 2014

Analyse af Zealand Pharma 24. juni 2014 Konklusion Virksomhedens aktivitet er opfindelse og udvikling af lægemidler, baseret på peptider. De sygdomme, som søges behandlet med sådanne nye lægemidler, ligger primært i det kardio-metaboliske segment,

Læs mere

Investor præsentation. NASDAX OMX Aktionæraften, Århus 9. juni 2010

Investor præsentation. NASDAX OMX Aktionæraften, Århus 9. juni 2010 Investor præsentation NASDAX OMX Aktionæraften, Århus 9. juni 2010 ANSVARSFRASKRIVELSE Denne præsentation indeholder fremadrettede udsagn om LifeCycle Pharmas fremtidige udvikling og resultater og andre

Læs mere

Virksomhed 4 pharma september 2015

Virksomhed 4 pharma september 2015 4 pharma september 2015 Pcovery arbejder metodisk og målrettet på at skabe en helt ny klasse af lægemidler til behandling af alvorlige svampeinfektioner hos svækkede patienter. Firmaet blev startet på

Læs mere

NASDAQ OMX AKTIONÆRAFTEN RADISSON SAS SCANDINAVIA, ÅRHUS PER PLOTNIKOF 9. JUNI 2010

NASDAQ OMX AKTIONÆRAFTEN RADISSON SAS SCANDINAVIA, ÅRHUS PER PLOTNIKOF 9. JUNI 2010 NASDAQ OMX AKTIONÆRAFTEN RADISSON SAS SCANDINAVIA, ÅRHUS PER PLOTNIKOF 1 9. JUNI 2010 Seneste nyt Bedre end forventet økonomisk fremgang 2009: 10 % vækst i vaccinesalget / 47 % stigning i EBIT Q1 2010:

Læs mere

Aktiekommentar. Novo Nordisk Køb. Positiv Lyxumia-anbefaling bør ikke få Novo Nordisk til at ryste i bukserne. Aktuel kurs: 900,50 DKK.

Aktiekommentar. Novo Nordisk Køb. Positiv Lyxumia-anbefaling bør ikke få Novo Nordisk til at ryste i bukserne. Aktuel kurs: 900,50 DKK. Aktiekommentar Novo Nordisk Køb Uændret Begivenhed: Positiv anbefaling af Zealand Pharmas Lyxumia Baggrund: Konklusion: Aktuel kurs: 900,50 DKK Positiv Lyxumia-anbefaling bør ikke få Novo Nordisk til at

Læs mere

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011 Ordinær generalforsamling, Dirigent Bestyrelsen har udpeget advokat Marianne Philip som dirigent på generalforsamlingen 2 Agenda 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2.

Læs mere

revolutionary health solutions

revolutionary health solutions revolutionary health solutions Med afsæt i vores peptid-ekspertise og med Lyxumia på markedet arbejder vi målrettet for at levere nye innovative lægemidler til gavn for patienter og vores øvrige interessenter

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse 28.02.2012 NeuroSearch offentliggør selskabets årsrapport for 2011 NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede i 2011 et underskud fra primær drift vedrørende de fortsættende

Læs mere

Hård konkurrence og prisfald indregnet i aktiekurs

Hård konkurrence og prisfald indregnet i aktiekurs Dette materiale er udarbejdet af: Peter Haarup, CFA, Aktiechef Analysearbejdet er afsluttet: 3. november 2016, klokken 16:52 Materialet er offentliggjort: Se tidspunkt på sparkron.dk Hård konkurrence og

Læs mere

Bilag II. Videnskabelige konklusioner

Bilag II. Videnskabelige konklusioner Bilag II Videnskabelige konklusioner 32 Videnskabelige konklusioner USA's sundhedsmyndigheder (FDA) har mellem den 29. september 2015 og 9. oktober 2015 gennemført en GCP-inspektion af den bioanalytiske

Læs mere

VOKSEVÆRK I VACCINEPIPELINEN ROLF SASS SØRENSEN, VICE PRESIDENT INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS INVESTORDAGEN AARHUS 7.

VOKSEVÆRK I VACCINEPIPELINEN ROLF SASS SØRENSEN, VICE PRESIDENT INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS INVESTORDAGEN AARHUS 7. VOKSEVÆRK I VACCINEPIPELINEN ROLF SASS SØRENSEN, VICE PRESIDENT INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS INVESTORDAGEN AARHUS 7. JUNI 2016 BAVARIAN NORDIC Omsætningsgenererende med vedvarende nulresultat Fuldt

Læs mere

Virksomhed. Det lille danske iværksætterfirma

Virksomhed. Det lille danske iværksætterfirma Det lille danske iværksætterfirma Contera Pharma blev i november sidste år solgt til den syd koreanske læge middelvirksomhed Bukwang Pharma ceuticals. De to iværksættere bag firmaet mener, at deres lægemiddelkandidat

Læs mere

Moving closer to people with allergy

Moving closer to people with allergy Moving closer to people with allergy Kapitalmarkedseftermiddag Økonomisk Ugebrev 24. november 2016 Per Plotnikof, VP Corporate Communications & IR 1 I Økonomisk Ugebrev : Kapitalmarkedseftermiddag: Biotek

Læs mere

Markedskommentar juni: Med Euroland ude af krisen stiger euroen og renterne!

Markedskommentar juni: Med Euroland ude af krisen stiger euroen og renterne! Nyhedsbrev Kbh. 3. juli 2017 Markedskommentar juni: Med Euroland ude af krisen stiger euroen og renterne! En faldende dollar og vigende europæiske aktier gav den første negative måned i lang tid. Nøgletallene,

Læs mere

Hedgeforeningen HP. Danske Obligationer. I januar fortsatte den tilfredsstillende udvikling fra sidste år med et afkast på 1,19% Investeringsrådgiver

Hedgeforeningen HP. Danske Obligationer. I januar fortsatte den tilfredsstillende udvikling fra sidste år med et afkast på 1,19% Investeringsrådgiver Status for HP Hedge ultimo januar 2011 I januar fortsatte den tilfredsstillende udvikling fra sidste år med et afkast på 1,19% Kilde: Egen produktion Afdelingen har i januar haft kurstab på sine lange

Læs mere

Markedskommentar september: Præsidentvalg, afventende centralbanker og Deutsche Bank!

Markedskommentar september: Præsidentvalg, afventende centralbanker og Deutsche Bank! Nyhedsbrev Kbh. 5. okt. 2016 Markedskommentar september: Præsidentvalg, afventende centralbanker og Deutsche Bank! September måned blev en forholdsvis rolig måned med fokus på problemerne hos Deutsche

Læs mere

Markedskommentar februar: Meget mere end Trump effekten!

Markedskommentar februar: Meget mere end Trump effekten! Nyhedsbrev Kbh. 3. mar. 2017 Markedskommentar februar: Meget mere end Trump effekten! Februar blev en rigtig god måned for både aktier og obligationer med positive afkast i alle aktivklasser. Aktier blev

Læs mere

Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden!

Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden! Nyhedsbrev Kbh. 2. jun. 2016 Markedskommentar maj: Udsigt til amerikansk rentestigning øger markedstilliden! Maj blev en god måned på aktiemarkederne godt hjulpet af fornuftige nøgletal og en bedre markedstillid

Læs mere

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier Side 1 af 5 24. november 2015 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier i Auriga Industries A/S (cvr. nr. 34629218) Finlandsgade 14 8200 Aarhus N Danmark Dette Tilbagekøbstilbud er ikke rettet

Læs mere

Fremskridt med den økonomiske situation

Fremskridt med den økonomiske situation #EURoad2Sibiu Fremskridt med den økonomiske situation Maj 219 PÅ VEJ MOD EN MERE FORENET, STÆRKERE OG MERE DEMOKRATISK UNION EU s ambitiøse dagsorden for beskæftigelse, vækst og investeringer og bestræbelserne

Læs mere

Analyse af Zealand Pharma 29. juli 2012

Analyse af Zealand Pharma 29. juli 2012 Konklusion Selskabets første produkt, Lyxumia, er blevet godkendt i EU, Japan, Australien og Mexico. I USA pågår evalueringen af anmodningen om godkendelse. Produktrettighederne ejes af Sanofi, men Lyxumia

Læs mere

Q&A BIOPORTO 20. SEPTEMBER 2011 MED CEO THEA OLESEN

Q&A BIOPORTO 20. SEPTEMBER 2011 MED CEO THEA OLESEN Q&A BIOPORTO 20. SEPTEMBER 2011 MED CEO THEA OLESEN TRANSCRIPT AF Q&A 20. SEPTEMBER 2011 Vi har idag besøg af, CEO og Frank Haarder, CFO til en diskussion af udviklingen i BioPorto. Jeg vil høre om I er

Læs mere

Virksomhedspræsentation

Virksomhedspræsentation Virksomhedspræsentation ProInvestor Life Science seminar 11. april 2012 T U R N I N G P E P T I D E S I N T O D R U G S ANSVARSFRASKRIVELSE (DISCLAIMER) Denne præsentation udgør ikke, udgør ikke en del

Læs mere

VÆKST I VACCINEPIPELINEN

VÆKST I VACCINEPIPELINEN VÆKST I VACCINEPIPELINEN INVESTORDAGEN KØBENHAVN, 20. SEPTEMBER 2016 THOMAS DUSCHEK INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS BAVARIAN NORDIC Omsætningsgenererende med vedvarende nulresultat Fuldt integreret

Læs mere

Derudover har vi jo et hængeparti ift. den status jeg udsendte i sidste måned MedioFEB.pfd :

Derudover har vi jo et hængeparti ift. den status jeg udsendte i sidste måned MedioFEB.pfd : Hej drenge Som en hurtig opfølgning på gårdsdagens Danske bank mail får i den portefølje gennemgang vi så til generalforsamlingen. De fleste regnskaber er nu kommet ud og jeg har med blå kommenteret på

Læs mere

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 2. kvartal 2011/12 Status på GPS Four Forventninger til 2011/12 Hovedpunkter i 2. kvartal 2011/12 Væsentlig

Læs mere

ABGSC Præsentation af delårsrapport 2. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO Kim Müller, CTO 27. juni, 2018

ABGSC Præsentation af delårsrapport 2. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO Kim Müller, CTO 27. juni, 2018 ABGSC Præsentation af delårsrapport 2. kvartal 2017/18 Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO Kim Müller, CTO 27. juni, 2018 Introduktion og agenda Agenda: Kort om Roblon Status Strategi 2021 Resultat

Læs mere

Valutarelaterede obligationer

Valutarelaterede obligationer Valutarelaterede obligationer Strategi Uge 24 Se aktuelle anbefalinger på: Vi ser stadig potentiale i EM landene https://markets.sydbank.dk Vigtige kommende nøgletal: Tyrkiet 17/06 Rentemøde 30/06 Handelsbalancen

Læs mere

NYHEDSBREV. Slingshot. 01 Maj 2017

NYHEDSBREV. Slingshot. 01 Maj 2017 NYHEDSBREV Slingshot er en henvisning til Davids kamp mod Goliat. David vandt kampen mod Goliat med simpel innovation. Med en slynge (sling) og en sten blev kæmpen nedkæmpet. Slingshot er også en dokumentar

Læs mere

Årsregnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2010

Årsregnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2010 Selskabsmeddelelse Nr. 02/2011 10. februar 2011 Zealand Pharma realiserede i regnskabsåret 2010 en omsætning på DKK 87,4 mio. mod DKK 25,3 mio. i 2009 og et underskud før skat på DKK 104,6 mio. Omsætningen

Læs mere

GLOBAL FOREST A/S KVARTALSRAPPORT 2. KVARTAL

GLOBAL FOREST A/S KVARTALSRAPPORT 2. KVARTAL GLOBAL FOREST A/S KVARTALSRAPPORT 2. KVARTAL 2014 Kære Global Forest investorer 15. juli 2014 Global Forest fremsender hermed kvartalsorientering for 2. kvartal 2014. Rapporten er urevideret. Rapporten

Læs mere

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Nyhedsbrev Kbh. 4. juli 2014 Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Juni måned blev igen en god måned for både aktier og obligationer med afkast på 0,4 % - 0,8 % i vores

Læs mere

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6 Til Københavns Fondsbørs Pressen Meddelelse nr. 9 12. november 1999 Omsætningen i 3. kvartal blev DKK 1 mia. svarende til en stigning på 22% i forhold til samme kvartal 1998 Resultat før skat i 3. kvartal

Læs mere

Jacob Kjeldsen. Motivation for Internationalisering

Jacob Kjeldsen. Motivation for Internationalisering Jacob Kjeldsen Motivation for Internationalisering Agenda 1. Udviklingen i dansk eksport til "de nye markeder" 2. Typiske motiver for internationalisering 3. Indledende (danske) overvejelser 4. Etableringsformer

Læs mere

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 2008

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 2008 Resumé: Genmab aflægger regnskab for regnskabsåret 2008. København, Danmark, 24. februar 2009 Genmab A/S (OMX: GEN) offentliggjorde i dag resultatet for regnskabsåret 2008. En nettoomsætning på DKK 745

Læs mere

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2011 (ikke revideret)

Zealand Pharma A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2011 (ikke revideret) Selskabsmeddelelse Nr. 08/2011 Zealand Pharma A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2011 (ikke revideret) -- I perioden er yderligere positive fase III resultater offentliggjort for lixisenatide til type 2

Læs mere