HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE"

Transkript

1 27. april 2016 Side 1 af 5 Referat af møde i Haludvalget tirsdag den 20. april 2016 i mødesalen. Foreninger: Til Stede: Mikkel Nielsen Aakanden, Knud Jeppesen BTK-Kildeskoven, Maria A. Lynge Copenhagen Cheerleaders, Palle Lech, Casper Lech & Kenneth Kamann CSKK, Marianne Lilholt Contradance, Søren Hastrup GIOF, Bettina Honoré GSK, Lucas Hjorth Gentofte Tennis Klub, Ulrik Hesse Gentofte Volley, Stephanie Dalvang GVH, Sanne Sansolios Gymnastikringen, Claus Jørgensen HIK fodbold, Morten Samsøe Jacobsen HIK håndbold, Charlotte Mogensen HIK tennis, Christian Peytz JB futsal, Hans Henrik Køster JB fodbold, Pernille Urhøj-Kjær LG Gymnastik, Peter Glahn & Bettina Balling SISU, Søren Nielsen Skovshoved Roklub, Anita Mayntzhsen & Knud Lindhard Skovshoved Tri, Danny Turchi TriX14, Christopher Raben Skovshoved Tennis, Henrik Rohde Skovshoved Badminton. Afbud: Copenhagen Towers, Gentofte Budoklub, Gentofte Hockey, Hellerup Havn, Hellerup Sejlklub, Karate-Do. Ikke mødt: B1903, Capoeira, Copenhagen Alpine Racing Club, Familieidræt i Gentofte (foreningen oplyser at de lukker i 2016), Gentofte Rulleskøjte Klub, Gentofte Selvforsvar Klub, Gentofte Skiklub, Gentofte Triatlon Klub, GVI fodbold, LUK2002, SIF fodbold, SUG Sekretariat: Stig Eiberg, Mads Peter Poulsen, Einar Hytten, Lars Norring, Jim Dane, Dorte Christensen, Kasper Nommesen & Heidi Pedersen. 1. Træningstider i svømmeafsnittet i sæsonen Dorte gennemgik det fremsendte forslag: Tirsdag aften får GSK en bane fra SUG kl Dette sker med afsæt i medlemstal og primær/sekundær klub. Fredag kl i 25 m rykker Skovshoved roklub til bane 3-4, GSK til bane 5-6. Hvis skoler ikke skal benytte bane i 50 tirsdag morgen kan disse benyttes af GSK. GSK ønsker tirsdag og torsdag 2 baner i stedet for 1,5 i 25 m tirsdage og torsdage kl Tri-X 14 retter selv henvendelse til Hellerup Havn om evt. deling af baner til aftenhold. Tri-X 14 håber på mulighed for 2 baner søndag kl Dorte informerede, at de er udfordret i svømmehallen, når foreningerne hopper i vandet før kl.6, da der skal gøres mange ting inden da. Foreningerne bedes være klar, og først hoppe i når de har vandtiden.

2 27. april 2016 Side 2 af 5 2. Bemærkninger til referatet fra sidste møde den 21. marts. Referatet godkendt. 3. Indkomne punkter fra foreningerne. Der er ikke kommet nogen punkter fra foreningerne. 4. Meddelelser/punkter fra formanden og ledelsen. Lars har taget over 50m bassinet på listen, der skal laves. Det som er på vej skiftet ruder i omklædningen + bruserummene, derefter ventilationen, opsamling af render i 25+spring, så bliver der lavet supplerende opvarmning ved mellemgangen til børnebassinet, ny start skamler ved 50m. Hvis der er noget foreningerne har som de synes skal laves, så meld det ind til Lars. Meget varmt i 25m GSK men det kan der desværre ikke gøres noget ved pga. store glasruder. Lars har prøvet at gøre noget ved det, men uden held. Lyset slukker for tidligt ved 50m, Lars følger op på det. Foreningerne ønsker der laves en afbryder for at holde lyset tændt når der holdes stævner, og mulighed for at kunne slukke lyset manuelt over reposen hvor dommerbordet står ved stævner. GSK spurgte til banetorvene i 50m bassin. Tag snakken om at flytte banetorvene med Dorte og Rikke. Lars orienterede om lysprojekt i Hal 1. Skal bruge et par uger i Hal 2 i sommerferien. JB har afleveret en ansøgning aftentider. SISU har også lagt en ansøgning til sommeren. Stig orienterede om det sidste møde for alle foreningerne om ny styreform GSP og KH, inden det indstilles til politisk behandling. Alle foreningerne har efter mødet modtaget til mødet den 2. maj kl.17. Volley oplever forskel på at bruge KH i forhold til GSP. Troede at foreningerne blev indkaldt til møde herom, for at blive orienteret om hvad der gælder på GSP. Der bliver indkaldt til et møde om dette. 5. Træningstider i boldhaller og sale i sæsonen Einar startede med at præsentere første bud på en rammefordeling ud fra ønsker, nøgletal og hold. Mange foreninger har lavet deres egen historie ud fra deres drømme om brugen af den nye Gentoftehal. Ingen historie er bedre eller mere rigtig end andres historie. Haludvalget skal nu forsøge at skrive foreningernes fælles historie om brugen. Vi har lavet et konkret forslag Haludvalget kan forholde sig til. Det kan sikkert optimeres med foreningernes viden om brugen af lokalerne. Forslaget tager udgangspunkt i: Haludvalgets forretningsorden og principper: Rammerne for fordelingen i de enkelte anlæg De nye aftalte fordelingsprincipper som forsøgsordning De mange nye timer i Gentoftehallen De nye muligheder i Kildeskovshallen hal 2 Diverse flytninger af foreninger Alle foreningernes bemærkninger på sidste møde

3 27. april 2016 Side 3 af 5 Rammen ud fra foreningernes ønsker: Gl. Hellerup blev ikke ønsket igen af HIK hånd og Volley = -7,5 timer Ordruphallen blev ikke ønsket igen af HIK hånd og Futsal = -29,5 timer Springgrav i Gentoftehallen blev flyttet til Kildeskovshallen hal 2 = -44 timer 2 nye haller i Gentoftehallen = +78 timer SUM: -81 timer + 78 timer = - 3 timer Heldigvis blev Gentoftehallen bygget og indrettet: 1 time i hal A er 3 timer volley/basket 1 time i hal B er 3 timer basket og 4 timer volley Desuden: En del kl ønsker foreningerne ikke mere En del kl. 21/22-23 ønsker foreningerne ikke mere Herefter fremkom foreningerne med deres kommentar: Volley var ikke enig i med, at det blev aftalt hvordan det fungere på GSP. At 3 baner er flere baner end 1 bane i Kildeskovshallen. Haludvalget blev i november 2015 enige om at bruge forsøgsprincipperne/fordelingsnøglen. Stig meddelte, at foreningerne selv var med i processen i de nye haller GSP. Vi evaluerer fordelingsnøglen, hvis det er det som skal til. SISU har ikke nogen hjemmebane i Kildeskovshallen mere. Kan ikke stille op til det forslag der er kommet. Har ikke fået hjemmebane på GSP. Mener mødet burde stoppe, så fordelingsforslaget kan laves om inden der afholdes nyt møde. HIK håndbold informerede fra arbejdsgruppen vedr. Gentofte hallen, at den er manges foreningers hjemmebane, ikke kun SISU s. Mads oplyste at mødet gennemføres som planlagt, så de øvrige foreninger også for mulighed for at kommer med deres kommentar. Hvis SISU og Volley har ideer til en bedre fordeling, er de velkomne til at fremsende deres forslag til administrationen senest fredag den 29. april. Skovshoved Roklub: ønsker mandagstiden fra KH til Hellerup skole hvis muligt. Ellers vil de gerne bevare gamle fredagstiden i KH. B1903: ikke mødt op. GVI: ikke mødt op. HIK Fodbold: tilfredse. JB fodbold: har ikke ønsker til haller, men har fået lørdag på DY, kan den bruges til JB futsal? DY er 20 x 30m og for lille til futsal. SIF fodbold: ikke mødt op. HIK tennis kede af at miste ½ time tirsdag og torsdag samt fredagen. Mulighederne afklares med Gentofte Selvforsvar klub. Fysisk træning er en væsentlig del af træningen i HIK tennis. HIK har et særskilt styrketræningsrum i Maglegårdshallen og kunne træne der. Stig oplyste at foreningerne ikke prioriteret styrketræningsrum, da den nye hal på GSP blev bygget.

4 27. april 2016 Side 4 af 5 SIF tennis: tilfredse. SIF badminton: glade for at prøve den nye hal GSP, hvor specielt mandag er vigtig. Mulighed for at bytte med åkanden tirsdag til mandag. Aakanden er positive, men har brug for 2 timer. Gentofte tennisklub: ikke så attraktive med og 22-23, måske burde de tælle mindre i fordelingen. Er glade for KH, hvor børnene kan gå til. Hellerup skole fredag, kan ikke bruge, da de kun kan bruge Rygaard denne dag. CSKK vil gerne afgive kl time i Kildeskovshallen gymnastiksal mandag, Tennis kan godt bruge kl.14-15, hvis der nogen ledigt i Kildeskovshallen. Der bliver stjålet ketchers. osv. på Hellerup skole. Man skal have en lås for at komme ind til tingene?? Stig følger op på dette. HIK fodbold mangler streger når de spiller. Towers: meldt afbud, men tilfredse. Hockey: tilfredse. Alpine: ikke mødt op. Skiklub: ikke mødt op. BTK Kildeskoven: tilfredse. CSKK: afgiver gerne mandag til tennis. Gentofte Budo Klub: meldt afbud. Karate-Do: meldt afbud. Gentofte Selvforsvar klub: fritidsafdelingen koordinerer foreningens flytning fra Kildegård til salen på Hartmannsvej. Capoiera Sul da Bahia: ikke mødt op. Gentofte Volley: ikke sikre på om de skal spille onsdag på elite. Mange timer gode, ærgerlig over fredag. Regner med at komme til underudvalgsmøde med et par andre foreninger. Gentofte Vangede håndbold: godt tilfredse. Vil snakke med hockey om GVH kunne få tirsdagen når hockey går ud. Hvis der skal byttes, tal med klubben. SISU: Hvor har SISU hjemmebane nu? De har en forventning af GSP er deres hjemmebane. Alle deres ting er jo nu flyttet derop. Fornuftig holdning at GSP er deres hjemmebane bla. pga. opstrengningerne på gulvet. De er velkomne med at komme med et forslag til en justerede fordeling. Ledelsen har hele tiden sagt, at det garanteret kan gøres bedre. Det er vigtigt at SISU prioriterer dagene i deres forslag. HIK håndbold: ønske at afvikle elite på GSP. Ked af miste tiden KH om onsdagen specielt dobbelt træningspas denne dag. De er den eneste klub der benytter tid kl Er tildelt samme timetal som sidste sæson og havde håbet, men ellers accepterer de det. Jb futsal: er tilfredse med det tildelte antal timer. Havde forventet 2 træningspas på GSP til eliten. Problem at der ikke er noget til eliten. Futsal har et skrøbelig set up omkring eliten. Hvis de kan få 2 timer mandag + 2 timer onsdag, kan der evt. tages fra deres tid. Einar har forsøgt at få jer ud af Ordruphallen, men da I kun træner fra 1/11-1/4, kommer foreninger der træner hele sæsonen, i henhold til principperne foran futsal.

5 27. april 2016 Side 5 af 5 LG: tilfredse. Fået meget tid i hal 2. har faktisk også afgivet meget. Planen er at hal 2 vil blive fuldt udnyttet. Gymnastikringen: tilfredse. Troede de havde fået 4 timer alene i KH 2, men står sammen med LG. Foreningerne må aftale hvordan de deler KH 2. Ked af at de ikke har fået mandag på Kildegård, men har fået DY i stedet for. Ta evt. fat i B1903 hvis I vil bytte. Aakanden: glade for Ordruphallen. Bytter gerne mandag med SIF badminton. Cheerleaders: tilfredse. Kan de ovetage GIOF s tider i maj måned på Skovgårdsskolen, når deres sæson slutter? Må selv aftale med GIOF hvornår de kan overtage. Husk at orientere Kildeskovshallen administration. GIOF: de har hørt forslaget og tager den sammen med Cheerleaders. Vil gerne benytte salene lørdag på SG fra kl.9 og frem til kl.13 i begge sale. Afgiver gerne torsdag i hallen kl til SG fritid center, mod at få onsdag kl i gymnastiksalen. GIOF skriver en mail til Kildeskovshallen administration om dette. Gentofte Rulleskøjte Klub: ikke mødt op. Contradance: søgt det samme som sidste sæson søndage i KH sal 1 og er tilfredse. GSK: søgt sale til dry land træning. De har søgt alle dage i gymnastiksalen, men har kun fået fredag. Kun en dag. Se på planen og søg de ledige tider. Kig evt. på sal 1 eller sal 3. De skal ikke bruge andet end gulvet. Bilaget vedr. værdisætningen af haller og sale er vedlagt referatet. Mads oplyste at evt. ændrings forslag fra foreningerne skal sendes til Kildeskovshallen administration senest på fredag den 29. april. Efter denne dato vil Mads og sekretariatet se på mulighederne for at indarbejde disse i et nyt forslag til haludvalget. Med venlig hilsen Heidi Pedersen Referent Mail: Kildeskovshallen@gentofte.dk

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 7. maj 2015 Side 1 af 6 Referat af møde i Haludvalget onsdag den 22. april 2015 i mødesalen. Til Stede: Gentofte Volley Ulrik Hesse, Kildeskoven Bordtennis Knud Jeppesen, Copenhagen Cheerleaders Maria

Læs mere

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 24. april 2014 Side 1 af 5 Referat af møde i Haludvalget torsdag den 24. april 2014 i mødesalen. Til Stede for foreninger der søger tid i svømmeafsnittet: Skovshoved Roklub Michael Hallengren, Skovshoved

Læs mere

HALUDVALGET. Fordeling 2013-2014

HALUDVALGET. Fordeling 2013-2014 FORENING Haller Små Sale Andre sale via Fritidsafdelingen SUM UNG UNG SEN Andre baner/bemærkinger GS SUM Sidste Medlemmer 31.1.01 haller eller via egne lejeaftaler inde tid % tid ude år SUM u. 19 år u.

Læs mere

BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP

BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP Haller 40x0 m Sammentælling BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP BA KH MA OR CIS GHG GSP Sale (klub) = klubben forsøger Hal Hal 1 Hal Hal Hal

Læs mere

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 27. oktober 2016 Side 1

HALUDVALGET I GENTOFTE KOMMUNE 27. oktober 2016 Side 1 27. oktober 2016 Side 1 Referat af møde i Haludvalget torsdag den 27. oktober 2016 i mødesalen. Foreninger: Til Stede: Thomas Penny BTK Kildeskoven, Maria A. Lynge Copenhagen Cheerleaders, Casper Lech

Læs mere

Beskrivelse/Beslutning 1. Godkendelse af referatet fra sidste

Beskrivelse/Beslutning 1. Godkendelse af referatet fra sidste 02. Oktober 2017 Referat Tirsdag den 26. september 2017 kl. 17:30-20:00 Mødet afholdt: Kildeskovshallen mødesal (benyt indgang F) Indbudte: Foreningernes repræsentanter i Facilitetsudvalget samt formænd

Læs mere

Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde

Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde Bilaget er udarbejdet på baggrund af følgende: Input fra mødet i Haludvalget november 2013 De opstregninger og indretninger der pt. er i lokalerne

Læs mere

Kildeskovshallen SÆSON

Kildeskovshallen SÆSON Svømmehal Mandag MANDAG 50 M bassin (kan deles i 25m og 23m) 600-630 GSK 600-630 630-700 Skovshoved CIS CIS 630-700 700-730 Tri 700-730 730-800 Fys 730-800 800-830 Privat 800-830 830-900 830-900 900-930

Læs mere

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem Idrætsforeninger Medlemmer pr. 31.12.17 Aktive medlem Under 25 år over 25 år I alt 2017 I alt 2016 i alt 2015 I alt 2014 I alt 2013 I alt 2012 I alt 2011 I alt 2010 I alt 2009 i alt 2008 Aakanden GF 335

Læs mere

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem

Idrætsforeninger. Medlemmer pr Aktive medlem Idrætsforeninger Medlemmer pr. 3.2.7 Aktive medlem Under 25 år over 25 år I alt 207 I alt 206 i alt 205 I alt 204 I alt 203 I alt 202 I alt 20 I alt 200 I alt 2009 i alt 2008 Aakanden GF 335 0 335 336

Læs mere

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter

Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup. - et tilbud til unge talenter Informationsmøde for idrætselever på Øregård, Ordrup og Gammel Hellerup Gymnasium - et tilbud til unge talenter Dagsorden Kl. 17.00-18.00 Velkomst ved rektor Jørgen Rasmussen fra Gammel Hellerup Gymnasium

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

STATUSRAPPORT 2008/2009. En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune

STATUSRAPPORT 2008/2009. En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune STATUSRAPPORT 2008/2009 En beskrivelse af idrætsforhold i Gentofte Kommune Statusrapportens formål Medvirke til at skabe et samlet overblik over idrætsforhold i Gentofte Kommune Belyse en række centrale

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 AOF Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 Glostrup, den 23. marts 2018 /JSV Tr.sal/GIP Mandage

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE SPORTSPARK BESTYRELSEN Referat Tirsdag d. 3.2.2015 kl. 16:30 Mødet afholdes: Lokale 28 (tidligere restauration) Indbudte: Bent Sørensen (BS) Isklubber (bestyrelsesformand) Martin Vig Rasmussen (MVR) Grønne klubber ikke fodbold

Læs mere

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Beliggende nord for Købehavn ud mod Øresund 70.000 indbyggere 7 bydele: Ordrup, Klampenborg, Jægersborg, Vangede,

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde onsdag d. 19. februar 2014 kl i SIF s lokaler, Krøyersvej 5

Referat af Repræsentantskabsmøde onsdag d. 19. februar 2014 kl i SIF s lokaler, Krøyersvej 5 Referat af Repræsentantskabsmøde onsdag d. 19. februar 2014 kl. 19.00 i SIF s lokaler, Krøyersvej 5 Årets Idrætslederpris uddeltes af Nordea og SIG ved reception kl. 18.00 og SIGs repræsentantskabsmøde

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SIG 8. september 2014 i Kildeskovshallens klubrum 7.

Referat af bestyrelsesmøde i SIG 8. september 2014 i Kildeskovshallens klubrum 7. Referat af bestyrelsesmøde i SIG 8. september 2014 i Kildeskovshallens klubrum 7. Til stede: Kate Hansen Skavin, Ulrik Hesse, Jørgen Mellerup, Hanne Grønne-Leth, Bo Bay. Afbud: Per Plesner-Jacobsen, Lisbet

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Kl. 18.00-18.05 Velkomst ved Morten May skoleleder på Bakkegårds skolen Kl. 18.05-18.15 Eliteidrætsordning på Bakkegårdsskolen ved Nanna Merrild Kl.

Kl. 18.00-18.05 Velkomst ved Morten May skoleleder på Bakkegårds skolen Kl. 18.05-18.15 Eliteidrætsordning på Bakkegårdsskolen ved Nanna Merrild Kl. Kl. 18.00-18.05 Velkomst ved Morten May skoleleder på Bakkegårds skolen Kl. 18.05-18.15 Eliteidrætsordning på Bakkegårdsskolen ved Nanna Merrild Kl. 18.15-18.30 Basistræning ved Anders Kilen Kl. 18.30-18.40

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 27-04-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:05 Tilstede: Anne Hjorth, Ulrik Borch,

Læs mere

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg BRUGERRÅDSMØDE RUNDFORBI OG VEDBÆK IDRÆTSANLÆG Referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg Mødedato Onsdag d. 5. december 2018 Mødetidspunkt

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

U8D: Kjeld Laursen , Martin Kristensen og Kurt Sørensen

U8D: Kjeld Laursen , Martin Kristensen og Kurt Sørensen Håndbold 2016/2017 Da der er mange børn der spiller fodbold og håndbold, ville det være en stor hjælp til trænerne, hvis dit barn skal gå til håndbold, men først starter når fodbold slutter, at give trænerne

Læs mere

Kriterier for tildeling af timer

Kriterier for tildeling af timer d. 4.3.2010 (rev. Sommer 2010) Kriterier for tildeling af timer Fordelingsmodel Der tildeles træningstider i Fredericia Kommunes indendørs idrætsfaciliteter (dog ikke svømmefaciliteter eller skydefaciliteter)

Læs mere

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 Dato 8. marts 2016 Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 KULTUR OG FRITID Generelle kommentarer Hvis foreningen viser sig ikke at kunne gøre brug af den tildelte tid skal den aflyses

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 17. juni 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Gentofte Sportspark, lokale 24 ved Ishallen Protokollen blev læst og mødet

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl Dagsorden/ referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde Rudegård Idrætsanlæg Mødedato 17. august 2017 Mødetidspunkt Kl. 19.00 21.00 Bemærkninger Mødet foregår i møderum 1 i hal 1 Vedlagt Referent Steen

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet Sted: Damsøbadet Tid: Tirsdag den 20. oktober 2015. Frederiksberg Idræts-Union Tilstede: Rene Vincentsen, formand, RV Mansoor Siddiqi, FHI,

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik *

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * Møde i tirsdag den 17. august 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * 3. s konference

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Referat Dato: 4. september 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Ikke fremmødt: Kopi til: mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF. NFA. Monarchs FC Hvidovre Hvidovre Idrætsforening, fodbold

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Ishøj ungd skole. Gildbro SFO. Vibeholm SFO. TIIF gym. Vibeholm SFO. Strandg. SFO SFO 17-18

Ishøj ungd skole. Gildbro SFO. Vibeholm SFO. TIIF gym. Vibeholm SFO. Strandg. SFO SFO 17-18 Høring: Lokalefordeling for idrætslokaler 2014/2015 aftentimer Mandag hal I hal II hal III bevæg kamp idr.gym gil.hal gil.gym str.hal str.gym vib.dren vib.pige ish.sk.ha SB50 Bad SB50 Bad Gildbro Gildbro

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg. Regelsættet

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 17. juni 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Gentofte Sportspark, lokale 24 ved Ishallen Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune

Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune Afrapportering af kapacitetsbenyttelse og brugertilfredshed i idrætsanlæg i Gentofte Kommune Notat udarbejdet af: Jens Høyer-Kruse, Evald Bundgaard Iversen og Peter Forsberg Center for forskning i Idræt,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Gældende fra 1. april 2019 version 08.05.2019 Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal

Læs mere

Arenaskolen hal (6 badminton baner) - Sæsonen 2012-2013

Arenaskolen hal (6 badminton baner) - Sæsonen 2012-2013 Arenaskolen hal (6 badminton baner) - Sæsonen 2012-2013 09.00-11.00 Skolen Skolen Skolen Skolen Skolen 09.00-11.00 Hundige Boldklub Hundige Boldklub 11.00-12.00 Skolen Skolen Skolen Skolen Skolen 11.00-12.00

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen 1.Orientering fra bestyrelsen I Front Deltagerne i I Front har afsluttet kurset. Der har været meget stor tilfredshed med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune udlåner idræts- og bevægelseslokaler/-faciliteter til folkeoplysende foreninger efter nedenstående

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Retningslinjer for Fordelingsgruppen vedr. tildeling af kommunale faciliteter i Esbjerg Kommune

Retningslinjer for Fordelingsgruppen vedr. tildeling af kommunale faciliteter i Esbjerg Kommune Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 16. februar 2017 Sagsid 17/4290 Sagsbehandler Pernille Sjørup Telefon direkte 76 16 18 61 E-mail pem@esbjergkommune.dk Retningslinjer for Fordelingsgruppen vedr. tildeling

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat af ekstraordinær dagsorden Dato: Onsdag den 13. marts 2019 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Geert Jakobsen, Claus

Læs mere

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne.

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Fremmødte: Med stemme ret:linda, Christian, Soleil, Steen-Ulrik, Angela, Dorthe, Esben, Niels (delvis). Gæster:Alice,

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

VAGTPLAN DTH JULECUP 2014

VAGTPLAN DTH JULECUP 2014 VAGTPLAN DTH JULECUP 2014 SLIKKIOSK ( HOLBERG HALLEN) SLIKKIOSKER OG PØLSEKIOSKER JETTE SCHUBERT 8-13 Stinne Søemosegaard Helle Sigersen 13-18 Tove Madsen Tikkie Hansen 18-23 Carina Jørgensen Anja Brodthagen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Skolesvømning og svømmeklub

Skolesvømning og svømmeklub Hvad det koster Hvor mange årsnormer, der skal bruges Tænk ud afboxen Skaffe skemaer over nuværende skolesvømning Gennemgang af foreløbige tal og brainstorm med Morten Kjær Præsenteret tal og beregninger

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2017 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2017 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Referat for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 25.11.2004 kl. 17.00 Gladsaxe Sportshal, mødelokale B, Vandtårnsvej 55. Medlemmer Fra Børne- og Kulturforvaltningen Irene Sterlie kl.

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE STADION & ISHALLER BESTYRELSEN

GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE STADION & ISHALLER BESTYRELSEN Bestyrelsens medlemmer og suppleanter. 15. august 2012. Referat Torsdag den 09.08.2012 kl. 16:30 Mødet afholdes: Varmerummet i Curlinghallen - Evt. afbud sendes til GKS kontor. Fremmødte: Bent Sørensen

Læs mere

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.04.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen,Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp

Læs mere

FC Horsens Ternevej Horsens VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September.

FC Horsens Ternevej Horsens   VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September. FC Horsens Ternevej 83 8700 Horsens www.fchorsens.dk VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September. 1 BODER Lørdag 1/9-18: Bodansvarlig: Joan Wagner 3027 7409 Kl. 08 12 kl. 10 14 kl. 12 16 kl. 14 18 Caroline

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere