Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter"

Transkript

1 1 Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter Praktikaktiviteter er en måde at få et overblik over, hvor eleverne er og hvad de skal arbejde med. Herunder hvilke praktikmål, de skal opnå i de enkelte aktiviteter. Det er muligt at tildele det samme praktikforløb (dvs. en gruppe af praktikaktiviteter) til mange elever ad gangen. Det bliver fx muligt at knytte praktikmål til praktikaktiviteter og at afvinke disse mål, når praktikaktiviteten er gennemført. Afvinkede praktikmål er med til at danne et grundlag for praktikerklæring i elevplan. Arbejdsgang Opret Forløb Opret Aktiviteter med tilknyttede praktikmål Fremsøg elever på speciale Fremsøg oprettet forløb Tildel forløb til elever Tilret datoer for aktiviteter Gennemfør aktiviteter Evaluer aktiviteter og afvink målpinde Evt. Praktikevaluering Dan praktikerklæring ved afslutning på praktikperiode

2 2 Opret Forløb Et praktikforløb er en samling af en eller flere praktikaktiviteter. Eleverne kan efterfølgende tildeles forløbet med aktiviteter. 1. Gå ind på Praktik Klik på Opret Her oprettes de hyldevarer, som efterfølgende kan tilknyttes én eller flere elever. 2. Angiv titel på forløbet (f.eks. Tømrer - 1. praktikperiode eller andet dækkende) Klik på Vælg og fremsøg speciale. 3. Her er der flere muligheder: 3.1. Fritekstsøgning kan bruges sammen med en af radioknapperne nedenfor, samt klik på Søg Brug af radioknap alene, samt klik på Søg Find derefter relevant speciale og klik på Ok. Mine elevers speciale: Her vises specialer for elever, som man er tilknyttet som oplæringsansvarlig. (Såfremt man ikke er tilknyttet elever som oplæringsansvarlig, vises ingen specialer her). Specialer i virksomheden: Her vises alle de specialer, som virksomheden har uddannelsesaftaler på. Alle specialer: Her vises alle de specialer, det er muligt at lave uddannelsesaftaler på. (Anvendeligt hvis man får elever på et nyt speciale og aftalen ikke er registreret endnu). 4. Klik på Gem.

3 Opret Aktivitet 5. Opret aktivitet kan foregå på 2 måder: 5.1. I forlængelse af opret forløb ved at klikke på Tilføj aktivitet. (her tilknyttes aktivitet til det forløb, man arbejder med). Denne fortsættes med i punkt Fra menuen ved at klikke på Praktik, klikke på Aktivitet og herefter på Opret. (Her tilknyttes aktivitet ikke umiddelbart til et forløb. Dette skal dog ske inden aktivitet kan tildeles til elever) Oprettelse i forlængelse af Opret forløb 7.2 Oprettelse uden umiddelbar tilknytning til forløb For SKP har man flere valgmuligheder mht. aktivitetstype: 6. Her fortsættes med aktiviteter, der er tilknyttet et forløb Dvs. klik på Tilføj aktivitet Såfremt der tidligere er oprettet aktiviteter på specialet, vil de fremkomme som en valgmulighed. Her sættes et flueben ud for den eller de aktiviteter, man vil tilføje og herefter på Ok Ellers klik på Opret, hvis det er en ny aktivitet.

4 7. Her oprettes en aktivitet, hvor der er flere felter, der kan/skal udfyldes Titel (skal udfyldes). Her vælges en titel, der gerne fortæller elev og oplæringsansvarlige, hvad aktiviteten omhandler. (Titlen kan f.eks. beskrive indhold i arbejdsopgave og/eller område, eleven skal være i) Aktivitetstype (skal udfyldes). Her kan vælges mellem 3 forskellige typer. Det skal også skrives som en arbejdsopgave, hvis aktiviteten f.eks. er ophold i en afdeling. OBS: Som SKP-medarbejder kan vælges mellem 5 typer se til højre Speciale (skal udfyldes). Feltet er udfyldt på forhånd, når aktivitet oprettes i forbindelse med et forløb). OBS: Hvis man klikker på vælg og genvælger samme Speciale, er der mulighed for at tilkoble praktikmål til aktiviteten med det samme. Se i øvrigt pkt Indgår i forløb (udfyldes automatisk med et nummer, der fortæller, hvor mange forløb aktiviteten bruges til). Det er synligt, når en aktivitet er gemt i forløb. Der kan klikkes på nummeret for at se, hvilke forløb aktiviteten er tilknyttet) Beskrivelse (kan udfyldes gælder for resten af felterne). Beskrivelsen er en uddybning af aktiviteten. Her kan lægges links ind, der kan uploades billeder mv Vedhæft fil (kan udfyldes). Der kan uploade filer til støtte for elevens arbejde Varighed (kan udfyldes). Her kan skrives hvor mange uger en aktivitet varer. OBS: det er ikke hensigtsmæssigt at lave aktiviteter, der er meget korte. De bliver vanskelige at overskue Praktikperiode (kan udfyldes). Udfyldes med hvilken af elevens praktikperioder aktiviteten lægges på Hvis du ikke skal tilknytte praktikmål, så klik på Gem. Ellers gå til pkt. 10. Opret aktivitet fra forløb: 4 For SKP har man flere valgmuligheder mht. aktivitetstype:

5 Et eksempel på en udfyldt aktivitet kan ses til højre: 5 8. Vælg praktikmål, som eleven kan opnå på denne aktivitet Valget sker ved at klikke på det konkrete mål og evt. det niveau, som eleven forventes at nå Klik på Gem, når du har valgt. Her vælges de praktikmål, som eleven forventes at opnå i denne aktivitet. Praktikmålene kan for mange af uddannelserne vælges på forskelligt niveau afhængigt af, hvor langt eleven er i uddannelsen. Ofte vil det være hensigtsmæssigt at tilknytte flere praktikmål til hver aktivitet. OBS: En aktivitet skal ikke nødvendigvis indeholde praktikmål. En aktivitet kan f.eks. også være ferie / orlov eller Opfølgning til f.eks. samtaler. 9. Når aktiviteten er gemt, vender man tilbage til forløbet, og her er det vigtigt, at klikke på Gem for at gemme aktiviteten i forløbet. Man kan tilknytte det antal aktiviteter til et forløb, som er relevant. Og alle målpinde kan principielt fordeles i et eller flere forløb med aktiviteter. 10. Klik herefter på forløbet igen for at redigere yderligere: Her kan rækkefølge af aktiviteter nummereres ved at klikke på nummeret under Rækkefølge. Nummerering kan være fra Der er mulighed for sortering af alle kolonner i forløb. Det sker ved at klikke på overskriften i kolonnen (undtagen Slet) Aktiviteter slettes fra forløb ved at klikke på, hvis der ikke er afvinkede målpinde på aktiviteten.

6 6 Fremsøg elever på speciale For at kunne tilknytte elever til et forløb, skal de fremsøges på samme speciale 11. Klik på Startside øverst til venstre Klik på flere søgekriterier Klik på Tilføj ud for speciale. 12. Vælg et speciale, hvor der er lavet et Forløb med aktiviteter (se evt. under pkt. 5 for valgmuligheder) Der må kun vælges et speciale her Klik på Ok Og klik efterfølgende på Søg under Flere Søgekriterier. Nu er det kun elever med det valgte speciale, der kan ses. 13. Klik på Forløb og aktiviteter. Den er kun aktiv, hvis fremsøgte elever har samme speciale. Fremsøg oprettet forløb Forløb kan fremsøges ud fra titel (der er fritekstsøgning) og/eller ud fra hvem, der har oprettet forløbet. Der kan også søges efter alle forløb inden for specialet, hvis felter er tomme. 14. Vælg søgekriterier og klik på Søg. 15. Klik på det ønskede forløb (Klik på Vis, viser indholdet i forløbet).

7 7 Tildel forløb til elever 16. Ved klik på ud for en eller flere elever tildeles de forløbet Klik på Gem Her kan også tilføjes ekstra aktiviteter til eleverne, hvis én eller flere elever skal have flere aktiviteter med. Klik på Tilføj aktivitet og vælg den eller de aktiviteter, der skal tilføjes Dato for forløb kan rettes til for alle elever på én gang. Klik på Justér datoforslag (Klik her) og der kommer følgende valgmuligheder frem Datoer for forløb kan også justeres manuelt for hver enkelt efterfølgende Klik på Gem.

8 8 Tilret datoer for aktiviteter 17. Når forløb er tildelt én eller flere elever, bliver til venstre for elevens navn aktiv. Ved klik på den ud for en elev, vises de tilhørende aktiviteter. Datoer for aktiviteter vises først, når tildeling af forløb er gemt Sæt datoer på aktiviteter. OBS: vær opmærksom på den varighed, der er angivet for aktiviteten, så der er nogenlunde overensstemmelse mellem dette og datoer Rækkefølge kan nummereres for den enkelte elev Her kan aktiviteter også fravælges for eleven f.eks. hvis ferien ikke kan placeres i dette forløb Overblik for eleven lukkes igen ved klik på Klik på Gem. Tildel forløb og aktiviteter til én elev Her eksempel på udfyldt: Forløb med aktiviteter kan også tildeles til en elev. 18. I elevoversigten klikkes på Forløb med aktiviteter ud for den enkelte elev Klik herefter på Nyt forløb Fremsøg forløb og vælg det ved klik på forløbet Udfyld med datoer for forløb og aktiviteter. Klik på Gem.

9 Sletning af aktiviteter for én elev Fluebenet i et hvidt felt indikerer at der ikke er evalueret (afvinket målpinde og/eller uploadet filer). Fluebenet i et gråt felt indikerer at der allerede er evalueret (afvinket målpinde og/eller uploadet filer). Aktiviteter med de hvide felter med flueben kan umiddelbart slettet i elevens forløb, og aktiviteter med de grå felter med flueben kan slettes i elevens forløb efter aktivitetens evaluering er slettet, hvorefter felter med fluebenet igen bliver hvidt. Evaluer aktiviteter og afvink målpinde Evalueringen gennemføres for den enkelte elev. Her kan gives kommentarer, uploades links, materiale mv. Eleven har også mulighed for at knytte kommentarer til forud for evalueringen. 20. I elevoversigten klikkes på Evaluering ud for den enkelte elev I evalueringen kan der skrives kommentarer generelt til aktiviteten Der kan uploades materiale Elevens eventuelle kommentar er synlig. De praktikmål, der på forhånd er tildelt aktiviteten, er synlige her med markering af det ønskede mål for hver målpind. Der kan både vælges en evaluering, praktikstedet udfylder i forbindelse med en samtale med eleven eller praktiksted og elev kan udfylde først og tage samtalen bagefter. 21. Afkryds her det reelle niveau eleven har opnået Knyt evt. en kommentar til den konkrete målpind ved at klikke på blyantikonet under begrundelse Kommentarer gemmes og kan ses af elev og andre på praktikstedet Her arkiveres også dato, navn og virksomhed for afvinkning Når der er afgivet kommentar og gemt, ændrer ikonet sig, så det kan ses, at her er der en kommentar.

10 22. Efter evaluering af aktiviteten, klik på Gem. 10 Praktikevaluering Der kan være praktikmål, der af forskellige årsager ikke indgår i aktiviteter. Eller man kan som praktikvirksomhed have fravalgt at lave forløb med aktiviteter. Praktikmål kan samlet evalueres via praktikevaluering. 23. I elevoversigten klikkes på Evaluering ud for den enkelte elev Klik på Praktikevaluering Her fremkommer alle praktikmål for specialet og der kan laves evaluering af det/de mål, der evt. mangler Her kan også tilknyttes en begrundelse Klik på Gem, når evalueringen er afsluttet. Dan praktikerklæring ved afslutning på praktikperiode 24. I ovenstående vindue kan der afslutningsvis klikkes på Dan praktikerklæring Vejledning til dette findes i dokumentet: Danne-uploade praktikerklæring via Evaluering på under Praktiksted.

SOSU Danne/ uploade praktikerklæring

SOSU Danne/ uploade praktikerklæring 1 SOSU Danne/ uploade praktikerklæring Social- og sundhedsskolerne har ønsket at have et frisk ark med praktikmål til evaluering af hver praktik. Det opnås gennem disse trin: 1. Oprette aktiviteter og

Læs mere

SKP-medarbejder mine muligheder med elevlisten

SKP-medarbejder mine muligheder med elevlisten 1 SKP-medarbejder mine muligheder med elevlisten Generel info SKP-eleverne knyttes til lærested 0 (SKP) på skolen, set som virksomhed. Det betyder, at skolens SKP-medarbejdere/instruktører kan arbejde

Læs mere

Vejledning til Elevplan for virksomheder

Vejledning til Elevplan for virksomheder Version: 07.03.2015 1 Vejledning til Elevplan for virksomheder Læsevejledning Denne vejledning er delt op i tre dele: Første del er for alle og indeholder de funktioner, som alle virksomhedsmedarbejdere

Læs mere

SKP-medarbejder Hvad kan jeg i Elevplan

SKP-medarbejder Hvad kan jeg i Elevplan SKP-medarbejder Hvad kan jeg i Elevplan Revideret maj 2014 2 SKP-medarbejder - hvad kan jeg i Elevplan Indhold Vejledninger vedr. Skolepraktik og Elevplan... 3 SKP-medarbejder - hvad kan jeg i Elevplan...

Læs mere

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb Opgavestyring i Elevplan Vejledning Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 1 Flow Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 2 Opgaver oprettes på et læringselement, eller et udbudt læringselement Opgaver oprettes

Læs mere

SKP-medarbejder Oprettelse

SKP-medarbejder Oprettelse SKP-medarbejder Oprettelse SKP-medarbejder - Oprettelse 2 Indhold Vejledninger vedr. Skolepraktik og Elevplan... 3 Kom i gang med skolepraktik og Elevplan... 4 Log på Elevplan som virksomhedsmedarbejder...

Læs mere

Opgavestyring Workflow:

Opgavestyring Workflow: Opgavestyring Workflow: 1 2 Indholdsfortegnelse Opgavestyring... 1 Opret opgave... 3 1. Via skema... 3 2. Via kuffert... 3 3. Via menuen... 4 4. Via Find udbudte aktiviteter via udbudte undervisningsforløb...

Læs mere

SKP som skolemedarbejder Hvad kan jeg i Elevplan

SKP som skolemedarbejder Hvad kan jeg i Elevplan SKP som skolemedarbejder Hvad kan jeg i Elevplan Revideret maj 2014 Indhold Vejledninger vedr. Skolepraktik og Elevplan... 3 Vejledning til valg af Alternative uddannelsesønsker og udfyldelse af feltet

Læs mere

Hvad kan virksomhederne i Elevplan efter version 14.1

Hvad kan virksomhederne i Elevplan efter version 14.1 Hvad kan virksomhederne i Elevplan efter version 14.1 Folmer Kjær Styrelsen for It og Læring Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1 Målgruppe, form og indhold Målgruppe: Fra programmet:

Læs mere

Benyt Kviklink: Materialer og opgaver eller via et klik på læringselementets titel. Kopier til kuffert

Benyt Kviklink: Materialer og opgaver eller via et klik på læringselementets titel. Kopier til kuffert Hvad er en kuffert? (Et hurtigt overblik) 1 En kuffert består af: En undervisers mappe med undermapper. - Mapperne oprettes og navngives af underviser. - Underviseren kan også oprette mapper på skoleniveau.

Læs mere

Virksomhedens Elevplan Quick-guide

Virksomhedens Elevplan Quick-guide Virksomhedens Elevplan Quick-guide Login til www.elevplan.dk Virksomheder logger på Elevplan med samme brugernavn og adgangskode, som benyttes til praktikpladsen.dk. Brugernavn og adgangskode til praktikpladsen.dk,

Læs mere

Vejledning til Elevplan for virksomheder

Vejledning til Elevplan for virksomheder 1 Vejledning til Elevplan for virksomheder Læsevejledning Denne vejledning er delt op i tre dele: Første del er for alle og indeholder de funktioner, som alle virksomhedersmedarbejdere har. Anden del indeholder

Læs mere

Opgavestyring, op og download af mange filer

Opgavestyring, op og download af mange filer 1 Opgavestyring, op og download af mange filer Det er muligt at downloade alle besvarelser i en arbejdsgang til din PC, hvorefter der kan rettes og kommenteres på besvarelserne, til sidst kan alle de kommenterede

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION Side 1 af 17 INDHOLD Introduktion 3 Log ind 3 Overblik 5 Søg efter bruger 6 Hovedgruppen og adgang til moduler 6 Opret gruppe 8 Opret bruger 8 Rediger bruger 11 Flyt

Læs mere

Ændringer Masseoprettelse og masseredigering af kontaktlærertilknytninger er ny funktionalitet i EASY-A. Forklaring eller beskrivelse

Ændringer Masseoprettelse og masseredigering af kontaktlærertilknytninger er ny funktionalitet i EASY-A. Forklaring eller beskrivelse Masseoprettelse og masseredigering af kontaktlærertilknytninger 29-10-2007/version 1/mgl Indhold Ændringer Centrale begreber Generelt Arbejdsgange Fremsøgning af elever Opret (nye) kontaktlærertilknytninger

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Se ansøgning... 10 Trin-for-trin vejledning til at

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere

Tabulex Tilsyn - Det pædagogiske tilsyn. Vejledning til tilsynsførende (Forvaltning)

Tabulex Tilsyn - Det pædagogiske tilsyn. Vejledning til tilsynsførende (Forvaltning) Tabulex Tilsyn - Det pædagogiske tilsyn Vejledning til tilsynsførende (Forvaltning) Indhold Tilsyn... 3 Om det pædagogiske tilsyn... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Skabeloner... 5 Opret skabelon... 6 Navngiv

Læs mere

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Opret sag 1 Knyt part til sag 1 Opret Word dokument 2 Arkivér dokument 2 Arkivér dokumenter fra sagsfane

Læs mere

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS DEN 16. DECEMBER 2011 Studieretningsvalg og skift af hold og klasser Denne vejledning henvender sig til de skoler, som anvender LUDUS Web til kursisternes valg af studieretning,

Læs mere

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema Compliance TNG I Compliance TNG kan du oprette evalueringer der viser, om I efterlever jeres egne eller andres krav. Evalueringer er baseret på spørgeskemaer, som du kan oprette på forhånd og herefter

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Vejledning til udførelse af WISEflow opgaver på instituttet

Vejledning til udførelse af WISEflow opgaver på instituttet Table of Contents Tilknyt bedømmer... 2 Tildel bedømmere... 6 Upload eksamensopgave...16 Opret deltagerrækkefølgen på mundtlige flows...19 FLOWcombine tilknytning af bedømmere, bedømmerfordeling, opret

Læs mere

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt.

Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges opgavetitler for. Det er tvungent at udfylde dette felt. Fremsøg opgavetitler Vælg menuen eksamen og opgavetitler Skærmbilledet RE107 søg/opret opgavetitel pr. eksamensaktivitet åbner Udfyld feltet eksamensaktivitet med fagkoden for det fag der skal fremsøges

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på.

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på. Betalinger Emne I dette dokument kan du få vejledning til at: 1. Oprette betalinger til danske modtagere (side 1) 2. Oprette betalinger til udenlandske modtagere (side 3) 3. Godkende betalinger (side 5)

Læs mere

Avanceret Outlook integration Indholdsfortegnelse

Avanceret Outlook integration Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Aktivering af Avanceret Outlook integration... 2 Brugerindstillinger... 2 Brugerindstillinger; journaliseringsdialog... 3 Brugerindstillinger; filtyper der kan journaliseres... 3 Brugerindstillinger;

Læs mere

- 1) Overskrift Hvis du ikke kan finde på en oplagt overskrift lige nu, så skriv bare et eller andet. Du kan redigere i det senere:

- 1) Overskrift Hvis du ikke kan finde på en oplagt overskrift lige nu, så skriv bare et eller andet. Du kan redigere i det senere: Sådan opretter du en nyhed med tilknyttede materialer 1. Klik på Log ind: 2. Skriv dit netværksid og din adgangskode og klik igen på Log ind: 3. Klik på Opret nyhed: 4. Nu åbner din editor. Det er hensigtsmæssigt

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

Tips & Tricks nr. 66 LUDUS Web Undervisningsbeskrivelser

Tips & Tricks nr. 66 LUDUS Web Undervisningsbeskrivelser LUDUS Helpdesk T +45 3614 7070 sc-ludus@dxc.com CSC Scandihealth A/S - en del af DXC Technology P.O. Pedersens Vej 2 8200 Aarhus N T +45 3614 4000 Tips & Tricks nr. 66 LUDUS Web Undervisningsbeskrivelser

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever www.pralemappen.dk v5 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til din pralemappe 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Dine data...side 3 1.4 Sidens opbygning...side 4

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

Bogbyggeren på HVAL.DK

Bogbyggeren på HVAL.DK Journal nr. 7.32.78 Bogbyggeren på HVAL.DK Et web-baseret værktøj udviklet af Programdatateket i Viborg amt i forbindelse med ITMF-projekt 464 Din egen Historie på nettet Indholdsfortegnelse: Kom i gang...3

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Elev vejledning. Elev vejledning version 2.0 - Januar 2011 1. Figur 1 - Forsiden af Optagelse.dk

Elev vejledning. Elev vejledning version 2.0 - Januar 2011 1. Figur 1 - Forsiden af Optagelse.dk Elev vejledning Denne vejledning omhandler ansøgning til ungdomsuddannelse eller 10. klasse og beskriver, hvordan du som elev skal udfylde felterne i din uddannelsesplan på Optagelse.dk. Vigtigt! Der er

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7 6 trin i Kompetenceevaluering i HR-systemet (alle trin har en IT-vejledning, som er trykt i denne mappe og som også ligger på intranettet HTKAlle under ledelsesevaluering) 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet

Læs mere

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk WORKCYCLUS Handlingsplan Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk 1. Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Overblik på indsatsområder på handlingsplan...

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

BRUGERMANUAL HANDLINGSPLAN

BRUGERMANUAL HANDLINGSPLAN WORKCYCLUS BRUGERMANUAL HANDLINGSPLAN VERSIONSNR. 4 SEPTEMBER 2014 Indholdsfortegnelse 1 Handlingsplan... 2 1.1 Overblik på indsatsområder på handlingsplan... 2 1.2 Opret et indsatsområde... 3 1.3 Indsatsområde

Læs mere

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 20.12.2018 Redigeret 21-12-2018 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn Adgang til andre postkasser med Outlook 2016 Dokumentnummer

Læs mere

Introduktion til spots

Introduktion til spots Sitecore Foundry 3.0 31. maj 2012 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generelt

Læs mere

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser LUDUS Helpdesk T +45 3614 7070 sc-ludus@dxc.com CSC Scandihealth A/S - en del af DXC Technology P.O. Pedersens Vej 2 8200 Aarhus N T +45 3614 4000 Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold

Læs mere

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen Indhold Indhold... 2 Administratorvejledning version 1.0... 3 Indledning... 3 Globale links... 3 Titel og logo... 5 Brugerroller... 6 Administrator... 6 Forsideredaktør... 7 Rumoprettere... 9 Aarshjul_oprettere...

Læs mere

E-dagsorden. Vejledning

E-dagsorden. Vejledning E-dagsorden Vejledning Roller i E-dagsorden Almindelig mødedeltager Medlem af ét eller flere udvalg Kan læse dagsordenen, når den bliver frigivet Dagsordenssamler Medlem af et eller flere udvalg Kan læse

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Menupunkt Skabeloner... 5 Beskrivelse af skabeloners

Læs mere

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV WebTV Vejledning til WebTV på web Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV ITS 24-11-2015 WebTV Vejledning til WebTV på web Indholdsfortegnelse WebTV... 2 Login... 2 Navigation... 3

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside front-end

Sådan redigerer du en hjemmeside front-end Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside front-end Indhold Introduktion... 2 Log på hjemmesiden og redigér front-end... 3 Rediger en side... 7 Opret ny side... 10

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan 1 Produktionsskolernes muligheder i Elevplan Velkomstbillede Her ses velkomstbillede for den bruger der logger ind med skolens nummer som brugernavn og med den udsendte adgangskode. Denne særlige bruger

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand

Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand PENSAB Ændring af oplysninger i PENSAB Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB. Når du har fremsøgt en tjenestemand i PENSAB, er oplysningerne

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Vejledning til verifikation af datamigrering

Vejledning til verifikation af datamigrering Vejledning til verifikation af datamigrering 1 Indhold Verificering af datamigrering... 3 Sådan får du adgang til SkoleIntramappen i Aula... 3 Vejledninger... 4 SkoleIntramappen i Aula... 4 Elevplaner,

Læs mere

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10 Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til Svejsevisitering Indhold Oprettelse af kursister i testsystemet... 2 Opret Booking... 5 Kursisten tager test... 10 Læreren

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Generel vejledning i opsætning og redigering af spørgerammer

Generel vejledning i opsætning og redigering af spørgerammer Generel vejledning i opsætning og redigering af spørgerammer 1. Vælg Opsætning 2. Vælg hvilket modul, du ønsker at redigere 3. Klik på den grønne boks her er to muligheder: A. Spørgsmålsdatabase B. Se

Læs mere

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister)

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) I adressekartoteket i Outlook er der en række fælles distributionslister, der styres af registreringer på de enkelte personer i SIS, f.eks.

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

Elevskema. Med modulet Elevskema kan du fordele eleverne på kurser og danne individuelle elevskemaer.

Elevskema. Med modulet Elevskema kan du fordele eleverne på kurser og danne individuelle elevskemaer. Elevskema Med modulet Elevskema kan du fordele eleverne på kurser og danne individuelle elevskemaer. Forudsætningen for at arbejde med modulet Elevskema er, at der i Untis er oprettet elever, som er tilknyttet

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk

Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk Indhold. Rediger din profil på Min Side a. Sådan retter du i din profil 2. Opret et indlæg under din aktivitet eller afdeling a. Skriv ud til andre

Læs mere

Den digitale Underviser. DOF deltagernet

Den digitale Underviser. DOF deltagernet Den digitale Underviser DOF deltagernet Sabine Kramer juli 2014 Indhold Kursusindhold... 2 Log ind på Deltagernet, se og rediger dine aktuelle kurser... 3 Skift fra uge- til emneformat... 5 Redigér første

Læs mere

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2 Brugervejledning til Online-JitBesked Version 1.2 Indhold 1. Helt grundlæggende... 4 Ikoner... 4 2. Sådan logger du på... 6 Husk mig... 6 3. Sådan logger du af... 7 Husk mig... 7 Sådan logger du aktivt

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

Beskrivelse af KMD Nova ESDH Dagsorden version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 23

Beskrivelse af KMD Nova ESDH Dagsorden version BESKRIVELSE AF RELEASE KMD NOVA ESDH. Side 1 af 23 rs BESKRIVELSE AF RELEASE 1.7.0 KMD NOVA ESDH Side 1 af 23 Forord KMD frigiver release 1.7.0 af KMD Nova ESDH den 17.11.2018. Dette dokument beskriver den nye funktionalitet Ønsker du en beskrivelse af

Læs mere

Manual sådan oprettes lukket miniudbud for inviterede leverandører

Manual sådan oprettes lukket miniudbud for inviterede leverandører Manual sådan oprettes lukket miniudbud for inviterede leverandører Indhold 1 Log på... 2 2 Opret/Find projekt... 2 3 Navngiv projekt... 2 4 Opret opgaven... 3 5 Definer opgaverammer... 3 6 Beskrivelse

Læs mere

Google-sites CSrnAdzB1esfLAmU0O3tOKa3y

Google-sites   CSrnAdzB1esfLAmU0O3tOKa3y Google-sites Side 1 Google-sites https://www.youtube.com/watch?v=p6bmcaiwvrs&list=plqznj7 CSrnAdzB1esfLAmU0O3tOKa3y Google-sites er Googles bud på et hjemmesideprogram. Lige som Googledocs er styrken at

Læs mere

Google websites. https://sites.google.com. Pædagogiske og didaktiske mål

Google websites. https://sites.google.com. Pædagogiske og didaktiske mål Google websites https://sites.google.com Pædagogiske og didaktiske mål Et værktøj til at samle og dele klassens materialer og noter på ét sted med mulighed for et lækkert layout. Der kan lægges dokumenter

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Til ProjectWEB udbudsportal administratorer Dato Maj, 2019 Version 02 MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Før udbudsperioden... 3 2.1

Læs mere

Vejledning basic EDUADM

Vejledning basic EDUADM Vejledning basic EDUADM Søg elev (figur 1) 1. Stå i elev/stud fanen 2. Tast CPR nummer eller navn (husk evt. mellemnavn) 3. Vælg elev Her kan du se elevens stamdata. Du kan også klikke på stamdata i den

Læs mere

Septimana RESERVERING AF LOKALER

Septimana RESERVERING AF LOKALER RESERVERING AF LOKALER INDHOLD 1. RESERVERING AF LOKALER.... 1 1.1. GENEREL RESERVERING FRA EGET SKEMA:... 1 1.2. TILFØJ ET LOKALE TIL EN BRIK PÅ EGET SKEMA:... 6 1.3. OPRET RESERVATION FRA LOKALETS SKEMA...

Læs mere

Captia - kvik guide Personalesager

Captia - kvik guide Personalesager Captia - kvik guide Personalesager 05-05-2015 Aalborg Universitet, HR-afdelingen HR@adm.aau.dk Indhold Inden du går i gang... 1 Søg efter en medarbejder (på C-adressat)... 1 Opret C-adressat... 2 Oprettelse

Læs mere

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO 1 Indsætte et billede på en side 1. LOG PÅ Log på Mit Lejerbo og gå ind på den lokale side, du skal redigere og klik derefter på Rediger øverst til højre. 2. FIND SIDEN DIT BILLEDE SKAL IND PÅ Klik dig

Læs mere

Modul 8: Clouds (Lagring af filer)

Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Del II Sabine Kramer Indholdsfortegnelse side Opret en Google konto (punkt 1-4).. 3 Upload filer fra computeren til Google docs

Læs mere

Table of Contents. Prøveværktøj

Table of Contents. Prøveværktøj PRØVEVÆRKTØJ Table of Contents Opret prøve og tilpas dit fronter-rum... 3 Opret prøve... 4 Tilføj prøveværktøj... 6 Fanen "Indstillinger"... 11 Indstillinger for vindue... 15 Mappe til billeder/multimedier...

Læs mere

Upload af dokument. Indholdsfortegnelse. Rev

Upload af dokument. Indholdsfortegnelse. Rev Upload af dokument Rev. 22.11.12 Dokumenter kan uploades enten på Dokumentfanebladet, under en anmodning eller under en plan Der kan vælges forskellige kategorier afhængig af, hvor dokumentet uploades.

Læs mere

Arbejdsmiljøsystemet (AMS) Kvik vejledning for Har du flyttet dig i dag

Arbejdsmiljøsystemet (AMS) Kvik vejledning for Har du flyttet dig i dag Arbejdsmiljøsystemet (AMS) Kvik vejledning for Har du flyttet dig i dag Opret en sag Opret en handlingsplan Tilknyt sager til handlingsplan Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 01.05.2011 Version 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Sikker fildeling. Opret sikker fil. Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling.

Sikker fildeling. Opret sikker fil. Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling. Sikker fildeling Opret sikker fil Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling. Gå til Dokumenter og vælg Sikker fildeling Vælg Opret dokument

Læs mere