THE BEAT KINKS Køge 1965

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "THE BEAT KINKS Køge 1965"

Transkript

1 THE BEAT KINKS 1965 Først på aftenen var orkesterslipsene stadig stramme og dansegulvet oplyst Guitar: Niels Poul Nielsen Trommer:? Bas:? Guitar:? Kvartet, der mest spillede lokalt. Åbnede Roklubs popklub. Vandt en konkurrence i Club Liverpool House foran 14 andre amatørorkestre fra Sjælland d. 15. maj 1965 Orkesteret havde en kort levetid, men blev til The Heartloosers i 1965.

2 BIRDS OF PREY Ca Fra venstre: Sang: Winnie Knudsen Trommer: Jørgen 'Jø' Verner Hansen Singleguitar/sang: Jan Sivertsen Rytmeguitar/sang: Søren Christiansen Bas/sang: Torben Ahlborn Startede med navnet Secret Sect. Vi havde været venner længe. Torben og Søren havde spillet i Skoleorkesteret og kunne lidt. Jan og jeg blev inddraget. Vi øvede i en kælder på Langesvej og fik efterhånden opbygget et repertoiret af coverversioner op. (Jørgen) Det var grupper som Spencer Davis Group, Them, Kinks og især The Animals, som de lærte numre fra. Til debut en i Tårnby Forsamlingshus blev Sonne tilknyttet som sanger i nogle af numrene, men Winnie blev ny forsanger. De spillede nu et folk- og gospelinspireret repertoire (Bob Dylan, Pete Seeger m.m.) og fik en del engagementer i lokale ungdomsklubber og musikklubber på Sjælland og Lolland-Falster. John Sloth Rasmussen erstattede Jørgen på trommerne, og de blev en periode booket af O.M.Music en impresario fra Nykøbing Falster. "Det var i hvert fald ikke for pengene, at vi spillede. Den beskedne betaling vi fik, skulle dække taxiregninger og deles imellem gruppemedlemmer, så der var næsten intet tilbage". De skiltes som venner, da det efterhånden kneb med engagementer, og de musikalsk var vokset fra hinanden. Jørgen stoppede. Søren og Torben fortsatte i Fairytales. Jan spillede en kort periode i bl.a Mainly Blues.

3 DAY REFLECTION samme besætning som Fairytales Efter Palle Larsen var kommet med i Fairytales blev navnet skiftet til Day Reflection. Repertoiret var det samme. De fik nogle nogle jobs bl.a. i Karise Popklub og naturligvis Ungdomsklubben Myretuen i Ølby, men efter nogle uoverensstemmelser blev orkesteret opløst i januar Torben Ahlborn standsede med at spille indtil 2004, hvor han startede i et hyggeband. Palle Larsen og Bent Knakkegaard Jensen startede orkesteret High Society. John Rasmussen spillede siden i Troika.

4 D-SET Fra venstre: Singleguitar/vokal: Ejvind Bjørk Larsson Rytmeguitar/vokal: Jan Petersen Orgel/vokal: Søren Christiansen (Ex. Fairytales) Bas/vokal: Peter Frank Jørgensen (Ex. Mainly Blues) Vokal: Finn Bolvig (Hansen) Trommer: Mogens Hockerup Finn og Eyvind havde i forvejen en gruppe de kaldte D-Z. De fandt sammen med Mogens, som sluttede sig til i slutningen af 1967 via en avisannonce. De valgte en ny stavemåde og så var D-Set startet. De øvede og begyndte at spille en del lokale jobs. I starten af 1968 kom Peter med. Den 14. marts deltog de i Ungdomsklubbernes Kredsmesterskab for amatørorkestre i Roskilde. Det var blevet almindeligt med orgel i rockorkestrene, og i juni 68 kom Søren med i D-Set og bidrog til den nye sound. Finn gik ud i august samme år, og gruppen var igen kvintet. Dette varede et års tid. De spillede en del jobs og tjente til musikudstyr til en værdi af ,-, hvilket var meget, set med datidens øjne, og i modsætning til mange andre grupper, så var det ikke på afbetaling. De øvede ihærdigt (I en periode 3 gange om ugen) og fik oparbejdet et repertoire af pop og rock, som siden hen blev mere progressivt blues-rock med vægt på vokalerne. D-Set var et absolut plus for festens forløb. Deres pop-beat musik skabte en stemning, som klubben (Liverpool House) kunne være bekendt. Det kan forekomme nogle medlemmer besynderligt, at klubben af og til går udenbys efter dårlige orkestre, når man indenbys finder absolut bedre orkestre, hvilket er bevist med lørdagens orkester D-Set. Denne køgensiske grupper har vist deres store fremskridt i det sidste års tid, og gruppens medlemmer har lært hinanden så godt at kende, at det er en fornøjelse at se deres samspil og høre deres individuelle præstationer. Orglet og trommerne skal især fremhæves. D-Sets udvikling og popularitet skal bliver spændende at følge i fremtiden skrev Dagblad. O.M.Music, Nykøbing F.bookede gruppen i en længere periode, og der var nok at lave. Efter en 3. plads ved Sjællandsmesterskabet i Beat i 1969 begyndte de nu også at spille i resten af Sjælland og Lolland-Falster. Da Jan forlod gruppen fortsatte D-Set som kvartet. De fik sig en flot 1.plads til Sjællandsmesterskabet i Beat i Free Fashion, Karise i Vinderpræmien var kontrakter for et par tusinde kroner, så de fik flere jobs nu også i Club 6 og Jomfruburet i København samt på Bakken. Line-up et så nu således ud: Bas(vokal: Ejvind Bjørk Larsson Trommer: Mogens Hockerup Orgel/vokal: Søren Christensen Single/vokal: Ole Duelund Nielsen (ex. Purple Flowers)

5 I 1970 skrev avisen: Firemands-orkesteret med den lette, muntre spillestil uden alt for mange dikkedarer. Peter, Søren og siden Mogens spillede i i danseorkesteret Nico Swingers. Ejvind Larsson: I 1971 blev orkesteret opløst midlertidigt pga. militærtjeneste, men i 1972 startede vi igen, da vi havde en masse forespørgsler på den gamle gruppe. Fremtidsplanerne er at få udgivet en plade. I 1973 genopstod gruppen: Trommer: Mogens Hockerup Guitar/vokal: Ejvind Bjørk Larsson Guitar/vokal Ole Duelund Nielsen Bas: Jan Milton Olsen Peter spillede siden i Flying Dixie med et bredt repertoire af let rock, og han er stadig aktiv fritidsmusiker. Mogens og Ejvind Spillede siden sammen i gruppen Morning (Siden kaldt Morning After Rich), og fik her udgivet nogle singleplader- samt en del andre konstellationer. Mogens er musikforhandler og Ejvind og bl.a. Finn er stadig fritidsmusikere.

6 FAIRYTALES Ca Rytmeguitar/orgel/sang: Søren Christiansen Bas/sang. Torben Ahlborn Singleguitar/sang: Preben Rasmussen Trommer: John Sloth Rasmussen Søren og Torben havde spillet i Birds of Prey. Øvelokalet var i Torbens forældres kælder. Navnet menes at stamme fra titlen på en Donovan-plade. Repertoiret varierede fra folkemusiksange til Spencer Davis Group-numre. Gruppen spillede mest lokalt. Bl.a. på Ellemarkens Ungdomsklub, samt deltog i Taastrup Ungdomsklubs Spirens orkesterkonkurrence. Palle Larsen var en slags ekstra musiker, der medvirkede ved enkelte engagementer på sang og rytmeguitar. Bent Jensen medvirkede som tekniker, manager og altmuligmand. "Vi var ikke gamle nok til at køre selv, så transporten blev foretaget pr. taxi/minitrans. Helt almindeligt ringede vi bare, når vi skulle ud at spille, og sent om natten, når vi skulle hjem" husker Torben. Sidste engagement med denne besætning var som opvarmning i Club Liverpool House. Derefter blev orkesteret prøvet som en trio, Palle Larsen blev fastere tilknyttet (da han købte sin egen guitar), men orkesteret blev til Day Reflection. Søren Christiansen startede med D-Set. Palle Larsen er nu sanger/guitarist i Old Stars.

7 THE HEARTLOOSERS Sang/rytmeguitar: Niels J. Lund Bas: Ivan Juul Sørensen Trommer: Oste Tom Jensen Guitar: Niels Poul Nielsen Med en fortid i The Beat Kinks startede The Heartloosers med musikere, der havde erfaring, og de blev eet af s populæreste orkestre i de gyldne pigtrådsår. De udvidede besætningen fra standard kvartet til sekstet. Fungerede som husorkester i Club Liverpool House. Spillede en del rundt om på Sjælland i popklubber og ungdomsklubber og optrådte også i Danmarks pigtrådstempel nr. 1: Hit House i København. Havde Hans Hansen som impresario. Niels Poul Nielsen: Vi spillede udelukkende kopinumre. En del af vore øveaftener gik med at lytte plader og forsøge at lære akkorder, tekster osv. Vi kunne ikke flytte tonearten, så Niels (forsangeren) havde bare at synge i den toneart, som vi havde lært fra pladen. Vores repertoire var mest hentet fra de kendte engelske orkestre og bestod af mindst 50 numre. Niels Poul Nielsen spillede i 70 erne Nico Swingers med bl.a. Mogens Hockerup fra D-Set.

8 HIGH SOCIETY Øverst tv.guitar/sang: Palle Larsen (ex. Day Reflection) Nederst th.bas: Bent Knakkegaard Jensen (ex. Day Reflection) Nederst tv. Trommer: Teddy Brodersen Øverst th.guitar: Claus Henriksen Bent Jensen: "Den sidste periode i Day Reflection begyndte Palle og jeg om at starte et orkester. Jeg købte en Harmony basguitar. Nu begyndte vi at se os om efter en trommeslager og en guitarist. Vi prøvede forskellige. Det blev nogle af Palles klassekammerater Axel Andreas Claus Henriksen og Teddy Brodersen. Claus havde lige fået en el-guitar i julegave, og vi kunne øve hjemme hos ham. Vi begyndte så småt i januar 1969". Men d. 2. marts 1969 begyndte High Society for alvor at øve. De tre unge mødtes næsten hver dag, og øvede mindst 3 gange om ugen. Deres debut med High Society var d. 24. april som pauseorkester for D-Set. Det blev igen til en del lokale jobs. Fra d. 25. oktober kaldte kvartetten sig High Society Blues Band (gæt hvorfor, rigtigt:) repertoiret var blevet mere bluesorienteret. Spencer Davis Group/John Mayall's Bluesbreakers/Paul Butterfield Blues Band numre var på repertoiret. John Sloth Rasmussen spillede i december en kort tid med som trommeslager. I januar 1970 skiftedes navnet til Society Blues Band og repertoiret udvidedes med soulnumre, Deep Purple, Creedence Clearwater Revival og enkelte egne numre f.eks "Society" Orkesteret fik O.M.Music til at skaffes sig nogle jobs, men i juli samme år stoppede de. Bent, Palle, Claus og John fortsatte i: EMANON (kan læses bagfra) REX, der havde premiere d. 30.december 1970 og varede til 1. sept En kort periode på orgel hos The Notorious Brothers (Med Hans Madsen,guitar/sang Steen Petersen, guitar - Finn Høst, Trommer - Jørgen Gustavsen, Bas). Bent fortsatte på orgel da Emanon Rex genopstod som kvintet d. 18.nov.71. John Sloth Rasmussen og Claus Henriksen spillede siden i Troika.

9 KRUMMERNE Niels Keldsen (nu: Niels Eltorp) Guitar/leadvocal: Poul Andersen Guitar: Verner Larsen Trommer: Poul Henri Olsen (Også i Loosing Cards) Bas: Jens Martin Nielsen Poul Andersen: "Vi var nogle af de allerførste, der gjorde en del ud af falsetsang. Før Red Squares gjorde det populært havde vi flere gange optrådt med trestemmig sang. Vi spillede bl.a. en del Beach Boys-numre, og vi havde numre, som vi optrådte med som acapella". Havde scenedebut på Gymnasium d Spillede 2 sæt i Club Dynamite d "1.sæt var lidt usikkert, men 2. sæt gik fint" så fint, at Krummerne blev husorkester i klubben. Repertoiret var pop og rhythm n blues. Orkesteret spillede bl.a. en del på Lolland. Booket af M.M. Booking. Deltog i SM i beat i Poul Andersen er professionel komponist og musiker, behersker næsten alle instrumenter er medlem af DPA (Dansk Populærautorer) og hans kompositioner er ofte at finde på danske og internationale hitlister.

10 LOOSING CARDS Herfølge/ Sang/mundharpe: Bent Larsen Singleguitar: Finn Jacobsen Rytmeguitar: Ib Jensen Bas: Bjarne Rasmussen Trommer: Poul Henri (også Krummerne) Fik øvelokale i ungdomsklubben og øvede længe før de tog ud at spille. De tog selv kontakt til spillestederne og skaffede selv engagementer. Spillede i Club Dynamite i pauserne mellem Cockneys optrædener, men "lod sig ikke slå ud af det dygtige engelske orkester". Spillede opvarmning for Sir Henry and his Butlers i Teaterbygningen. Deltog i Kæmpe Pop Grand Prix arrangeret af Sorø Pop Club på Hotel Sorø d ? hvor Midsjællands bedste amatørgruppe skulle kåres. Over 13 grupper deltog. Afstemningen blev foretaget ved publikums klapsalver, hyl og skrig blev målt på et manometer. Der må have været godt larm efter Losing Cards, for de blev nr. 3. Militæret (Værnepligten) opløste orkesteret. Bent Larsen var i bestyrelsen for diskotek-klubben Highway i det tidligere Hotel Hafnia i ca.1 år.

11 MAINLY BLUES Pause i øvelokalet Fra venstre: Bas: Peter Frank Jørgensen (siden D-Set) Rytmeguitar: Rask Schmidt Singleguitar: Poul 'Fyr' Laisner Trommer: Niels Villefrance Andersen Niels: "Vi ønskede et navn uden The. Tænkte på Moody Blues. Det lød godt. Så brugte vi en ordbog og fik øje på Mainly! Vi spillede meget R & B. Kopierede de tidlige (The Rolling) Stones. Lyden var markant anderledes, når vi kom fra øvelokalet, Leisner på Blegdammen, til et stort rum. På Strandhotellet (Vallø) var publikum kørt op. Mange var fulde, og vi var nervøse, men det blev modtaget fint. Det gyngede og gangede, når vi spillede, men vi manglede en sanger. Vi havde flere på prøve. Alle faldt igennem" Fra et fælles interview: "Vi har valgt det navn, fordi vi alle er store bluestilhængere. Vi spiller en mellemting mellem beat og rhythm & blues. Vores idoler? The Pretty Things, The Beatles, Cream, Lovin Spoonful, The Rolling Stones m.fl. Flower Power, hippier, provoer, happenings, psychedelic? Fup og fiduser. Ordene bliver udnyttet groft og musikken er den samme som alt andet". Rask Schmidt kom med på rytmeguitar. Niels rejste på højskole. Michal Rasch overtog trommerne en periode, men begyndte derefter at spille i en trio med Jan Sivertsen, med inspiration i Cream og lignende, og med et repertoire af bluesrock med lange improvisationer numre som "Spoonful".

12 THE BEADS Aktive i 1965 Impresario: Hans Haudens

THE BEADS Køge Aktive i 1965 Impresario: Hans Haudens

THE BEADS Køge Aktive i 1965 Impresario: Hans Haudens THE BEADS Aktive i 1965 Impresario: Hans Haudens THE BEAT KINKS 1965 Først på aftenen var orkesterslipsene stadig stramme og dansegulvet oplyst Guitar: Niels Poul Nielsen Trommer:? Bas:? Guitar:? Kvartet,

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf 161 år med stemning ng og musik Musikprogram 2019 Åbent alle dage fra 18. april til 15. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2019 og håber

Læs mere

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent Før det er for sent 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20 3. Før det er for sent 2:59 4. På en dønning ude i Århus Bugt 3:09 5. The Town I Loved So Well 5:50 6. The Red Rose Café

Læs mere

160 år med stemning og musik

160 år med stemning og musik 160 år med stemning og musik Musikprogram 2018 Åbent alle dage fra 29. marts til 16. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2018 og håber vores

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION OLD BOYS CUP Nr. 1. I SÆSONEN 2016 2017 LØRDAG DEN 24. SEPTEMBER 2016. KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Hvalsø Holbæk Vejby Hvalsø Skole Sandbergs Allé 4330 Hvalsø Tlf. 46 40 92 52 Holbæk Ungdomscenter

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub Turnering : Hold 2hk 2008/9 d.20.03.2009 Hovedkreds: 2 Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT Resultat.: 2HK_HOLD.TXT ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO Klub: Skovbo Skakklub Hans E. Andersen 1447 1 Julius Mølvig 1 1190

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Helmuth Lorentzen DK 140 18 0027M 2 Brian Nielsen DK 023 18 227M 3 Team Nielsen DK 216 18 242M 4 Olsen/Boisen DK 070 18 1136M 5 Gert Middelbo DK 237 18 2451M 6 Team Pepsi DK 075 18

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION OLD BOYS CUP Nr. 5. I SÆSONEN 2015 2016 LØRDAG DEN 9. JANUAR. KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Nexø BC Holbæk Ølstykke BK Stadionvej 22 Holbæk Ungdomscenter Gl. Ringstedvej 32 Maglehøjskolen kld. Skelbækvej

Læs mere

Overordnet målsætning for instrumentalundervisning. Elguitar. Modullinje (4. klasse - ) Sololinje. Værkstedslinje (2.-3. klasse)

Overordnet målsætning for instrumentalundervisning. Elguitar. Modullinje (4. klasse - ) Sololinje. Værkstedslinje (2.-3. klasse) Overordnet målsætning for instrumentalundervisning at udvikle elevens tekniske og musikalske færdigheder på instrumentet at give eleven glæde ved at spille og lyst til at udforske såvel instrument og repertoire

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

UNGE I KØGE Bio på Torvet

UNGE I KØGE Bio på Torvet UNGE I KØGE Mens børnene havde det sjovt, var de unge teenagere knap så tilfredse. Køge var dødkedelig! Man kunne godt gå til sport, gymnastik, spejder osv., men der var ikke rigtig nogen steder, hvor

Læs mere

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 Følgende klubber bydes velkommen: Coop Idræt - Tryg & NLP. - Alfa Laval - D S B - C/T * I - Disa - Danske Bank Laybourn

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering. 1. Begrundelse for valg af emne

Indholdsfortegnelse. 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering. 1. Begrundelse for valg af emne tozzy Osbournet Indholdsfortegnelse 1. Begrundelse for valg af emne 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering 6. litteraturliste 1. Begrundelse for valg af emne Jeg har

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2019-2020 LØRDAG DEN 14. SEPT. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II

LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II EFTERMIDDAGE MED MATEMATIK 0G MYLLE I de to sidste skoleår sad jeg mange gange hen på eftermiddagen og svedte over lektier. Mest matematik. Vi havde blækregning

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 874 291,3 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 865 288,3 3 14780 Holger W.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d.

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d. Side 1 1 071-08-0782 U 09:34:47 1.259,61 1/ 3 071 HENRIK FASTING 1.000 550,00 B3 2 147-06-0639 U 09:32:26 1.254,69 1/ 15 242 LISBET/KIM HANSEN 996 200,00 3 242-08-0856 U * 09:30:43 1.235,14 1/ 6 242 ELSE/SVEND

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 15. SEPT. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 30-10-2011 14:09:29 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 87091 Tanja R. Wriedt 14-006 Næstved Skytteforening 200/11 198/09 398/20 2 88697 Kasper

Læs mere

15132 Søren Nikolaj Jensen Klasse: 3 261/ Svendåge Zaar Lassen Klasse: 4 249/ Jesper Christiansen Klasse: 4 213/13 Total 998/198 8 Si

15132 Søren Nikolaj Jensen Klasse: 3 261/ Svendåge Zaar Lassen Klasse: 4 249/ Jesper Christiansen Klasse: 4 213/13 Total 998/198 8 Si RESULTATLISTE Pistolturnering 15m - runde 4 DDS SP v.3.14.4.1 Holdkonkurrence: Gruppe 1 - Ung og Klasse 1-4 1 St. Restrup Skf. 16916 Rune Knudsen Klasse: 1 282/96 16504 Erik Mark Klasse: 2 278/92 31855

Læs mere

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Team Odder DK 097 17 1328M 17.07.17 10:13:31:57 2 Michael Kjærgaard DK 156 17 1151M 17.07.17 10:13:34:50 3 Ove Bæk DK 084 17 900M 17.07.17 10:13:37:34 4 Vily Lindkvist

Læs mere

Resultatliste klasse

Resultatliste klasse M M-klassen 1 106 Børge Holm Jørn Mørup 0 0 26 0 26 50 GR 05497 GR 07201 1 M - Præstø 0 0 13 0 2 M - Lundsgård 0 0 0 0 3 M - Jungshoved 0 0 2 0 4 M - Rekkende 0 0 0 0 5 M - Mern 0 0 11 0 2 105 Bjarne Hansen

Læs mere

STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016

STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016 STARTLISTE ÅBNINGSSTÆVNE 27 AUGUST 2016 I WORLD CUP HALLEN RØDOVRE Følgende klubber bydes velkommen: A L I Coop Idræt Tryg & N L P Alfa Laval D S B C/T * I Danske Bank F L S L I F Leo Sport R H I IF. Mærsk

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2611M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2615M 5 Alex Kristiansen DK 021 17 2618M 6 Allan

Læs mere

Ejer: Ring nr: 1 Søren Andersen DK 151 17 187M 2 Olsen & Boisen DK 70 17 829M 3 Tommy Nielsen DK 216 17 168M 4 Peter Mikkelsen DK 075 17 746M 5 Team Dannerhøj DK 129 17 22M 6 Thorkil Thomsen DK 70 17 607M

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads:

20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: M1 Pulje 1 Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Erik Daugaard Sørensen Tåstrup M-V-Sjælland 1: XXX 12 4 3 4 20 1 43 84-41 5 Arne Sørensen Sport 92 Midtjylland 2: 20

Læs mere

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB HAMO takker for jeres deltagelse i Fuglebjerg-løbet, DM4/SM4. Vi sender hermed resultatlisten og takker for at I overalt har kørt pænt på de mange private tilladelser. Et enkelt mandskab havde lovligt

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Morsø-Cup Deltagerliste 2017

Morsø-Cup Deltagerliste 2017 Deltagerliste 2017 Nr: Ejer Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2601M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 5 Alex Kristiansen DK 021

Læs mere

Nr Spillere i Centerturneringen / Side 1 af 4 5. Nr Navn Center Hold Gældende Personlig snit Distance K. 1. Niels Vigsø Glostrup

Nr Spillere i Centerturneringen / Side 1 af 4 5. Nr Navn Center Hold Gældende Personlig snit Distance K. 1. Niels Vigsø Glostrup Nr Spillere i Centerturneringen - 2016/2017 17-05-2016 Side 1 af 4 5. Nr Navn Center Hold Gældende Personlig snit Distance K. 1. Niels Vigsø Glostrup Aktivitetscenter 28,06 8 2. Aage Larsen Glostrup Aktivitetscenter

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 06.08.17 11:38:00:19 2 Rasserne DK 93 17 608M 06.08.17 11:38:01:71 3 Jesper Pedersen DK 250 17 3286M 06.08.17 11:41:44:53 4 Kjær

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

R E S U L T A T L I S T E

R E S U L T A T L I S T E F.A.S. Geværterrænskydning Søndag den 24. marts 2002 (revideret maj 2002) RIF & Hillerød s skytteforeninger siger tak for det pæne fremmøde Patronpræmie 500 stk. Norma Diamond Line Fält Den heldige vinder

Læs mere

D.M. Enkelmand. Tune 29 juli 17. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads:

D.M. Enkelmand. Tune 29 juli 17. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: M1 Pulje 1 Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Erik Daugaard Sørensen Tåstrup M-V-Sjælland 1: XXX Arne Sørensen Sport 92 Midtjylland 2: XXX Poul Olesen Hundborg Nordjylland

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-7-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

Slutresultat Pistol. I alt

Slutresultat Pistol. I alt 1. div 2. div 3. div 4. div Divisionsskydning Pistol - Efterår 2017 Slutresultat Pistol Alle divisioner I alt Point MP Hillerød 1 1089 5 1070 5 1105 6 3264 16 Hillerød 1 63419 Steen Pico 278 5 262 5 266

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Deltagerliste Hold Nr.

Deltagerliste Hold Nr. Deltagerliste Hold Nr. Navn Klub 1 Jette Møller - Johannes Christensen Høng 2 Finn R. Jensen - Ole Jensen Trolden / Næstelsø-Brandelev 3 Jørgen Bo Wind - Kanren Margrethe Sjølander 4 Nina Larsen - Jørgen

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 6 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 6 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 6 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 16. FEBR. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Nr: Ejer: Ring Nr: 1 Lars Karlsson DK 12 16 224M 2 Jenny Damgaard DK 075 16 8598M 3 Helmut Lorentzen DK 140 16 364M 4 Erling Lyn Pedersen DK 170 16 2633M 5 Pauli & Gert DK 224 16 131M 6 Evald Nielsen DK

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 293 1167 291,8 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 285 1150 287,5 3 14780

Læs mere

Skolen ved Sundet 1 y 1952-53

Skolen ved Sundet 1 y 1952-53 Skolen ved Sundet 1 y 1952-53 Bent Jensen - Elin Overgaard - Flemming 7 - Annelise Larsen - Anne Olsen - Lærer Fr. delinde Sørensen _ Ulla Johansen - Kirsten Nielsen - 7 -Inger Eriksen - lilly Herand -

Læs mere

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring og kan rådgive dig med ideer til netop dit arrangement. Booking & kontakt: Bent Glendøs

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring og kan rådgive dig med ideer til netop dit arrangement. Booking & kontakt: Bent Glendøs Kære arrangør mine damer & herrer! Må vi præsentere vort danseorkester: OPUS 4 er et professionelt danseorkester med stor erfaring og referencer fra hele Danmark & udlandet. For referencer, kontakt Bent

Læs mere

1 Kim Andersson A Cook Medical 2 Thomas Ronald Carter A L. K. Superbest 3 Bjørn Lieberkind A

1 Kim Andersson A Cook Medical 2 Thomas Ronald Carter A L. K. Superbest 3 Bjørn Lieberkind A 1 Kim Andersson 7447 34 219 A 01410128 - Cook Medical 2 Thomas Ronald Carter 1880 9 208 A 01670006 - L. K. Superbest 3 Bjørn Lieberkind 6413 31 206 A 01830013 - V.K. 2500 4 John Olsen 1859 9 206 A 00340029

Læs mere

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL 2007-2008 MANDAG 9.00-9.30 9.30-10.00 10.00-10.30 10.30 1100 11.00 1130 11.30 1200 14.30-15.00 15.30-16.00 16.30-17.00 Frederikssund Frederikssund 17.30-18.00 18.30-19.00 19.00-19.30

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 2 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 2 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 2 I SÆSONEN 2019-2020 LØRDAG DEN 12. OKT. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Allan Jensen DK 126 16 153M 2 Allan Jensen DK 126 16 159M 3 Anny Frantzen DK 075 16 8601M 4 Arne Poulsen DK 084 16 501M 5 Arne Poulsen DK 084 16 502M 6 Bent Jørgensen DK 093 16 382M

Læs mere

16840 Bjarne Jørgensen Klasse: 3 250/ Torben B. Schmidt Klasse: 2 247/ Allan Simonsen Klasse: 2 239/39 Total 1003/203 8 Frederikshavn

16840 Bjarne Jørgensen Klasse: 3 250/ Torben B. Schmidt Klasse: 2 247/ Allan Simonsen Klasse: 2 239/39 Total 1003/203 8 Frederikshavn RESULTATLISTE Pistolturnering 15m - runde 3 DDS SP v.3.14.4.1 Holdkonkurrence: Gruppe 1 - Ung og Klasse 1-4 1 St. Restrup Skf. 16916 Rune Knudsen Klasse: 1 287/96 32639 Heidi Bergholt Madsen Klasse: 1

Læs mere

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 Resultatliste MOBERG-LØBET 2016 - SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 MBO takker for Jeres deltagelse, kørsel i terrænet og humør på løbsaftenen. Hermed resultatliste som underskrevet på løbsaftenen: På

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Old Boy Hold Skydning Træf Skud Træf Skud G 15 Nibe Oldboys 116 121 90 Andreas Bruhn 1025 Nibe og Omegns Jagtforening 39 40 87 Lars D. Nielsen 1051 Nibe og Omegns

Læs mere

DGI Sydvest Hold Finale

DGI Sydvest Hold Finale Række C2 / C1 Bane 20-22 Oluf Pedersen Anne Mette Salven Tove Pedersen Svend Petersen Tjæreborg 7: C1p1 1: XXX XXX 20 6 12 12 1 50 76 2: XXX XXX 2 12 9 20 1 43 67-50 3 Ole Iversen Kai Lehmann Andersen

Læs mere

Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d

Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d Skydetider Kredsskydning i Køge-Herfølge d.21-05-2017. TID: KLUB: NAVN: KLASSE: 900 VELKOMMEN - KONTROL AF DUER. 930 D.J. Køge - Herfølge Jagtforening Veteran Hold Robert Hansen Veteran D.J. Køge - Herfølge

Læs mere

Middelfart Resort og konferencecenter. Samlet deltagerantal på kurset: 121. Christian Heine Lerche Møller

Middelfart Resort og konferencecenter. Samlet deltagerantal på kurset: 121. Christian Heine Lerche Møller Kursusnummer 927 Kursusnavn Chaufførkonferencen 2011 Afholdelsessted Middelfart Resort og konferencecenter Startdato 30/05-11 Slutdato 31/05-11 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Preben Mandrup,

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-9-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

DM Enkeltmands stævne.

DM Enkeltmands stævne. M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Grethe Buus Poulsen Sinding - Midtjylland 1: XXX Tommy Risum Jensen Vognsild - Nordjylland 2: XXX Steen Hansen Vesterhede

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol DDS SP v.3.13.1.1 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 99434 Kristian Nørholm Koch 14-001 Nykøbing F. Skytteforening 199/10 200/11 399/21 2 100140 Mette Hansen 14-040

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 side 9 manden Navn: Lars Henriksen Bopæl: Humlebæk Alder: 50 Firma: Oldenborg Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 Stilladsudd: ERFA 1 og 2, Faldsikring Tillidshverv:

Læs mere

STRUKTURDUER. Friseret. Gl. Hollandsk Kapuziner. Kappet. Vinget

STRUKTURDUER. Friseret. Gl. Hollandsk Kapuziner. Kappet. Vinget STRUKTURDUER Friseret 3336 95 1,0 Niels Christensen 3337 96 0,1 Niels Christensen 3338 91 0,1 02 Jens V. Jensen 3339 92 0,1 02 Jens V. Jensen 3340 96 1,0 Niels Christensen 3341 96 1,0 Niels Christensen

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 4 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 4 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 4 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 08. DEC. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, August Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, August Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM Tak fordi I kom. Ved indsamling af skilte var alle til stede. Der er ikke indløbet klager af nogen art. Det tager vi som tegn på fornuftig kørsel, og især vejstykker med hastighedsbegrænsninger bærer præg

Læs mere