Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1."

Transkript

1 Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1.

2 Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag til hvad der skal stå i bladet. Der holdes møde 6 gange om året. Brugerrådet ønsker at udgive et blad 4 gange om året, og du sidder nu med det første eksemplar. Vi har valgt at fortælle om os selv her i første nummer. Der er også plads til kontaktannoncer, køb og salg samt gode oplevelser. Har du indlæg til næste blad som udkommer 1. september, så kontakt et af medlemmerne eller Tove Røsvoll på eller på telefon / René Larsen - Formand René er 48 år gammel, han arbejder på Åvænget i monteringen med diverse opgaver, som f.eks. optælling eller sortering af sandpapir, skruer og ravplugs. René har været på Åvænget siden 1986, men han har også været i praktik andre steder. Han er glad, tilfreds og trives godt på Åvænget. Rene kan læse og skrive, men ikke det hele. René går til boccia om mandagen, og om onsdagen går han til bowling hvor der inden, bliver spist på Åvænget. René bor i egen lejlighed i Maribo, og han har også bil som han bruger tit, men han cykler dog også. René er med i brugerrådet fordi han blev valgt da folk syntes han er en god repræsentant. Det er vigtigt at tale om hvad brugerrådet skal bruges til, hvordan det skal foregå og hvordan man har det på sit arbejde, om man er tilfreds eller ej, syntes René. Anette er en glad pige på 59, hun går i A-huset Fuglse som ligger i Holeby, hvor hun også bor. Hun har en kæreste der hedder Lasse som hun ser hver weekend. snakker med alle, men nok mest med hendes veninde Linda. Anette er rigtig glad for at personalet er gode til at hjælpe hende, f.eks. med hendes sukkersyge som hun passer godt. Anette Forslund Andreasen Hendes yndlingsaktiviteter er at male, lave perler, sy og lave gibsfigure. Anette kan dog lide lidt af hvert, og syntes også det er fint når de engang imellem bager. Anette startede i Maribo og bagefter kom hun til Fuglse. Anette er godt tilfreds men ville gerne have Fuglse fik sit eget brugerråd. Anette er en glad frisk person der Anette bruger også meget tid på at høre musik, hun hører mest dansk musik som Rasmus Sebach, men hendes favorit er Bamses venner. Anette meldte sig ind i brugerrådet fordi hun godt kunne lide ideen, og gerne ville være med til at snakke om tingene. Hun er glad for at være i brugerrådet og hun kan bedst lide når der bliver snakket om aktiviteter og fælles ting, som f.eks. ture.

3 Jane Lis Andersen Næstformand Jane kommer oprindeligt fra et bofællesskab på Møn og det var her Jane fandt en kæreste fra Nakskov. Efterfølgende flyttede hun så sammen med kæresten i hus i Nakskov. Jane er rigtig glad for at være flyttet til Nakskov, det er en hyggelig, dejlig by. Ligeledes står hun for rengøring af bl.a. toiletterne. Jane er en glad dame, som smitter hendes kollegaer med godt humør. Hun er meget glad for at være på Nørrevold, da der er en masse gode og søde kolleger, som altid er frisk på at tage en snak. Jane arbejder i caféen på Nørrevold 4 dage om ugen, hvor hun hjælper til i køkkenet, hvor hun indimellem er med til at lave frokost og rydde op. Jane har været med i brugerrådet før, og hun syntes det er spændende, så derfor ville hun gerne være med igen. Hun har dog ikke været næstformand før. Stefan bor i Nakskov, hvilket han er rigtig glad for. Stefan arbejder på Landbruget 4 dage om ugen og elsker at være uden for, hvor han ligeledes har det bedst med at arbejde. Stefan vil helst arbejde ude hvor der er plads. I øjeblikket arbejder han med at køre en masse grene til bålpladsen, som de skærer af deres frugttræer. Stefan har fast arbejde med at køre på havetraktoren frem og tilbage med grene. Når det ikke er sæson for nedfældning af grene, laver han forefaldende arbejde udenfor. Stefan er rigtig glad for at være på Landbruget han har en masse gode kollegaer. Det er første gang Stefan er med i brugerrådet. Han synes det går rigtig godt til brugerrådsmøderne, hvor han er med til at komme med nye idéer sammen med de andre der sidder i brugerrådet. Stefan Jensen Martin Jørgensen Martin er 24år, går til dagligt på STU hvor han har undervisning i dansk, engelsk, matematik mm. På STUen er der også praktiske opgaver, som f.eks. reparationer, og i øjeblikket er han i gang med at lave en genbrugsplads. Han syntes det er hyggeligt og der er gode kammerater. Martin vil gerne have en Erhvervs Grund Uddannelse, der er mere praktisk end boglig, efter han er færdig på STU. I fritiden er Martin i hjemmeværnet, og han bruger også tid med sin kæreste og med hans datter på 3år. Han bruger også lidt tid på sin computer når der ikke er andet at lave. Martin blev valgt til brugerrådet fordi han er formand for STUens elevråd. I elevrådet snakker de om forbedringer til skolen eller hvordan man kan få folk til at snakke bedre med hinanden. Martin kan godt lide at være i brugerrådet og han syntes det fungere. Han siger det er noget han gerne vil fortsætte med hvis det er muligt.

4 Marlene bor på Stormarken, hvor hun har boet siden det blev bygget. Marlene kommer oprindeligt fra Horslunde, men er glad for at være flyttet ind til byen. Marlene har siddet i kørestol hele hendes liv, da hun er født med rygmarvsbrok. Marlene er blevet opereret for dette, da hun blev født. Ligeledes er hun opereret for hofteskred samt fået fjernet den højre nyre. Marlene Clausen Marlene er utrolig glad for at være på Dagcenteret. Marlene har én gang tidligere siddet i brugerrådet, men det er lang tid siden. Men nu har hun igen overskuddet til at være med, da hun gerne vil Marlene kommer på Dagcenter 3 være med til at bestemme hvad der på Nørrevold ca. 4 dage om ugen. skal ske. For nyligt har de haft påsketema, Marlene er meget glad for at være da påsken stod for døren. blevet valgt til brugerrådet. Jens er født og opvokset i Nakskov, han kan lide fingerarbejdet. hvor han i dag hvor i eget hus. Jens har arbejdet i mange år med Han er glad for at bo i Nakskov. monteringsarbejdet, men de seneste 3-4 år, har han været på Jens arbejder på Landbruget 4 dage Landbruget. om ugen. For tiden arbejder han mest med Jens har siddet i brugerrådet, så monteringsarbejde, hvilket består i, længe han kan huske. at samle kabelsæt eller ordne Jens nyder at være med i ledninger. brugerrådet, fordi han er med til at Udover monteringsarbejdet, pakker hjælpe andre men også fordi han han indimellem pakker. kan lide at komme med nye idéer Jens er utrolig glad for at arbejde til organisationen. på Landbruget. Han har selv valgt at arbejde med Jens synes det er et godt initiativ, montering, da han dels godt kan at der eksisterer et brugerråd. lide at arbejde inde, men også fordi Otto er 40år gammel, og han har været i A-huset Fuglse lige siden det startede. Før han kom til Fuglse var han på Åvænget og inden det, A-huset i Maribo, men det bedste sted er dog Fuglse. Otto Hansen Når der ikke er et bestemt tema, maler de eller er kreative på andre måder. Ligeledes er der ture ud af huset som bliver bestemt i fællesskab. Otto går til ridning om mandagen, har hjemmedag tirsdag og om onsdagen spiller han musik i gymnastiksalen, sammen med de andre. Han er glad for de forskellige aktiviteter og han tager tingene som de kommer. Jens Villadsen Nogen gange laver de mad i A-huset, det er lidt forskelligt hvad det er. Otto laver også nogen gange mad der hjemme selv, smøre madpakke og hans livret er bøf med løg. Otto kan godt lide Kim Larsen, han har flere CDer med ham der hjemme, og han har også været til koncerter. Otto kan rigtig godt lide at være med i brugerrådet, og han er generelt glad og tilfreds.

5 Tina Andersen Tina er 45år gammel, hun arbejder i monteringen på Åvænget hvor hun laver mange forskellige ting, så som sortere, pakke, og mærke diverse ting. Hun arbejder for tiden med karkludsstænger og svampeholdere med magneter på. Før hun kom på Åvænget gjorde hun rent, men så blev hun sygemeldt og kom derefter i arbejdsprøvning. Hun kom med i brugerrådet lidt i skæg, men nu er hun blevet glad for det, og går meget op i det. Siden hun er startet i brugerrådet har hun fået mere selvtillid som hun selv siger det. Tina har både børn og børnebørn som hun bruger tid på når hun ikke arbejder. I sin fritid spiller hun computer, skriver med familien eller går tur med hunden. Hun er rigtig glad for at komme ud på Åvænget og arbejde og snakke med de andre medarbejdere. Hun bor i Stokkemarke i sit eget hus, og hun har også egen bil. Jens Villadsen og Michael-Bo Pedersen tog med Madsens bustrafik til slagerparade i Köln Turen gik fra d / Tyskland tur Vi kørte fredag morgen kl 6:30 fra Nakskov. Vi kørte rundt på Lolland for at samle andre mennesker op, der også skulle med og bagefter kørte vi til Rødby og tog færgen til Puttgarden Der blev holdt pauser på vejen gennem Tyskland, Jens og Michael ankom til hotellet hvor de skulle bo ca. kl 18 hvor de fik deres aftensmad også. Derefter tog de en gåtur for at se på byen, og kom tilbage til noget aftenshygge inden de gik i seng. Efter lørdagens morgenmad gik de en tur for at se på forretninger og på turen kom der også et café besøg med kaffe og lagkage. Aftensmaden blev spist meget tidligt, nemlig kl 15, fordi koncerten startede allerede kl 18 i Köln. Vi hørte mange forskellige musikere og sangere. Ikke alle var lige gode Klokken 24 kørte Jens og Michael tilbage til hotellet hvor der blev serveret natmad. Efter natmaden tog de i baren hvorefter de gik i seng. Søndag morgen spiste de morgenmad på hotellet, og kl 10 gik turen til Danmark igen. Jens og Michael fortæller: Vi syntes begge det har været en rigtig god tur, og vi kan anbefale andre at tage på en sådan tur også

6 Mand søger dame Annoncerne Sød, glad og kærlig pige søges. Jeg er en frisk fyr på 48år. Jeg er høj og slank, har blå øjne og mellemblond hår. Jeg bor i egen lejlighed, har en bil og arbejder på et beskyttet værksted. Mine interesser er: At besøge venner og familie, gå til fester, diskotek og i biografen. Jeg kan lide at lave mad og se en god film i TV. Jeg kan lide at gå eller cykle en tur, og om vinteren går jeg til skydning og boccia. Jeg søger en sød og frisk pige, helst ikke for kraftig, og gerne med lyst hår. Du skal være mellem 30-38år og bo på Lolland eller Falster. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Venlig hilsen René Larsen Moseparken Maribo Mand søger mand Jeg er en 47årig velfungerende mand, der søger en kæreste. Du skal være mellem 25 og 40 år gammel, velfungerende og være udelukkende til mænd. Da jeg selv bor i eget hus på Lolland, ser jeg helst henvendelser fra Lolland/Falster og Sydsjælland. Mine interesser er: Brugerråd, skuespil, computer, cykling, musik og film. Selvom jeg er at betegne som en stille fyr, kan jeg godt lide at være sammen med mine venner og er glad for en god fest. Jeg er desuden interesseret i at tage på ture og ferie, enten alene eller sammen med gode venner. Jeg håber på at høre fra dig kun seriøse henvendelser, tak. Med venlig hilsen Jens Villadsen Bresemanns allé Nakskov Du kan selv få en annonce i brugeravisen! Leder du efter en ven, kæreste eller sælger/køber du noget spændende? Så kontakt Tove Røsvoll for at få din annonce med i næste udgave Tove Røsvoll Tlf

7 Hjemmestrikkede strømper i alle størrelser Strømper laves på bestilling Fås i alle størrelser og farver Kontakt Jane i caféen på Nørrevolds dagcenter eller på telefon Perler ønskes Går du og har perler liggende du gerne vil af med? Har du fundet nogle gamle perler mens du har ryddet op? Så tager jeg gerne imod dem da jeg bruger dem til min hobby. Kontakt Marlene Clausen Næste møde Næste brugerrådsmøde er d. 20 juni, hvor brugerrådet skal ud og besøge landbruget i Nakskov, STUen i Maribo og A-huset i Fuglse Formålet med besøgene er at få bedre kendskab til de steder brugerne er til dagligt, og for at skabe et bedre samarbejde mellem de forskellige afdelinger.

Det er dejligt at komme på ferie

Det er dejligt at komme på ferie ulf nyt A 18. årgang Nr. 6 December 2014 Det er dejligt at komme på ferie Få gode råd om kærlighed side 15 Hvorfor må jeg ikke komme ud at rejse? side 23 Dejlige feriebilleder side 17 M E D L E M S B L

Læs mere

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88.

Læs mere

16. årgang Nr. 2 April 2012. tema: side 5 det Mener UlF!

16. årgang Nr. 2 April 2012. tema: side 5 det Mener UlF! ulf nyt 16. årgang Nr. 2 April 2012 tema: side 5 det Mener UlF! M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88.

Læs mere

16. årgang Nr. 3 Juni 2012. Tema: side 7 MIG OG MIN COMPUTER. ULF skal pdf es til web-brug og mailes til Claus: ulfmedie@ulf.dk

16. årgang Nr. 3 Juni 2012. Tema: side 7 MIG OG MIN COMPUTER. ULF skal pdf es til web-brug og mailes til Claus: ulfmedie@ulf.dk ulf nyt 16. årgang Nr. 3 Juni 2012 Tema: side 7 MIG OG MIN COMPUTER ULF skal pdf es til web-brug og mailes til Claus: ulfmedie@ulf.dk A M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L

Læs mere

17. årgang Nr. 5 Oktober 2013. Gittes skæve tanker og skæve streger. side 18-19

17. årgang Nr. 5 Oktober 2013. Gittes skæve tanker og skæve streger. side 18-19 ulf nyt A 17. årgang Nr. 5 Oktober 2013 Gittes skæve tanker og skæve streger side 18-19 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Dæmningen 58, 7100 Vejle

Læs mere

Store smil på påskekursus

Store smil på påskekursus ulf nyt C 18. årgang Nr. 3 Juni 2014 Store smil på påskekursus M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Dæmningen 58, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88 E-mail:

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

ulf nyt 15. ÅRGANG NUMMER 5 OKTOBER 2011 TEMA: Kærlighed og seksualitet side 4

ulf nyt 15. ÅRGANG NUMMER 5 OKTOBER 2011 TEMA: Kærlighed og seksualitet side 4 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D ulf nyt 15. ÅRGANG NUMMER 5 OKTOBER 2011 TEMA: Kærlighed og seksualitet side 4 Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf.

Læs mere

JOBAVIS! [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til

JOBAVIS! [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til 2009 [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til JOBAVIS! hoveddokumentet. Den er ofte justeret til venstre eller højre på siden eller i toppen eller bunden. Brug fanen Tekstboksværktøjer

Læs mere

I ULF står vi sammen!

I ULF står vi sammen! ulf nyt A 18. årgang Nr. 5 Oktober 2014 I ULF står vi sammen! Bjarne skriver om sit liv på institution i Brejning. side 7 Bernt og Vibeke har vundet en sag mod kommunen. side 25 Hvordan finder man en kæreste?

Læs mere

Unge for Ligeværd. HUSK: Tilmelding til Landsmødet. Se midtersiderne. Formand for UFL Kim Dyrvig Tlf. 26 92 01 46 - E-mail: Kim.dyrvig@get2net.

Unge for Ligeværd. HUSK: Tilmelding til Landsmødet. Se midtersiderne. Formand for UFL Kim Dyrvig Tlf. 26 92 01 46 - E-mail: Kim.dyrvig@get2net. Unge for Ligeværd Formand for UFL Kim Dyrvig Tlf. 26 92 01 46 - E-mail: Kim.dyrvig@get2net.dk Ansvarshavende redaktør: Tina Drejer, tlf.6170 7078 tinadrejer@.mail.dk Bladudvalg: Kim Dyrvig: 26 92 01 46

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

Flotte karakterer til Granhøjens tømrerlærling

Flotte karakterer til Granhøjens tømrerlærling Flotte karakterer til Granhøjens tømrerlærling Granhøjen inviterede til sindets dag Arkitektur, Bamses Billedbog og kinesisk mad - på tur med Granhøjen KOGLEN - GRANHØJENS BEBOERMAGASIN WWW.GRANHØJEN.DK

Læs mere

stolte af os selv! Vi skal være side 5 side 7 side 25 ULF har været på Folkemødet på Bornholm Læs om ULF ernes stoltheder

stolte af os selv! Vi skal være side 5 side 7 side 25 ULF har været på Folkemødet på Bornholm Læs om ULF ernes stoltheder ulf nyt D 18. årgang Nr. 4 August 2014 Læs om ULF ernes stoltheder side 7 ULF har været på Folkemødet på Bornholm side 5 Vi skal være stolte af os selv! Pædagogerne skal snakke med os om sex side 25 M

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Logbog Malta. Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14

Logbog Malta. Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14 Logbog Malta Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14 Vi ankom søndag aften til Malta lufthavn, hvor vi blev hentet af en stor bil, og blev kørt over til hvor vi bor. Køreturen tog kun 15 min fra lufthavnen,

Læs mere

16. årgang Nr. 5 Oktober 2012 MOR PÅ PRØVE. side 5

16. årgang Nr. 5 Oktober 2012 MOR PÅ PRØVE. side 5 ulf nyt 16. årgang Nr. 5 Oktober 2012 MOR PÅ PRØVE side 5 A M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D SLH SERVICE Sillerup Møllevej 75 6100 Haderslev Tlf.

Læs mere

VIGTIG! Din stemme er. side 5. side 15. side 23. Hvad vil de politiske partier gøre for os? Vil du med os på Sølund Festival?

VIGTIG! Din stemme er. side 5. side 15. side 23. Hvad vil de politiske partier gøre for os? Vil du med os på Sølund Festival? ulf nyt A 19. årgang Nr. 2 April 2015 Hvad vil de politiske partier gøre for os? side 5 Vil du med os på Sølund Festival? side 15 Din stemme er VIGTIG! Hvordan er det at være frivillig i ULF? side 23 M

Læs mere

17. årgang Nr. 1 Februar 2013 NET- DATING. side 7

17. årgang Nr. 1 Februar 2013 NET- DATING. side 7 ulf nyt 17. årgang Nr. 1 Februar 2013 A NET- DATING side 7 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88. E-mail:

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 OM DE VOKSNE, DER KAN HJÆLPE DIG 12 OM AT SIGE SIN MENING OG FÅ AT VIDE, HVAD DER SKAL

Læs mere

Hvem bestemmer, hvad der er et værdigt liv?

Hvem bestemmer, hvad der er et værdigt liv? Hvem bestemmer, hvad der er et værdigt liv? Det er ikke graden af handicap, der afgør, om det bliver et godt eller dårligt liv, siger overlæge og neurolog Poul Mogensen i et interview til KH bladet. Overlægen

Læs mere

Bilag 5 Transskribering af informantinterview

Bilag 5 Transskribering af informantinterview Bilag 5 Transskribering af informantinterview Tilstede: Birgit (informant), Alexander (interviewer), Stine (observatør) TID DELTAGER UDTALELSE 00:00 Men det er helt okay at vi optager? Ja ja Hvordan med

Læs mere

Indflydelse på egen sundhed

Indflydelse på egen sundhed EN MAD OG DRIKKE FRITID ARBEJDE BEVÆGE Indflydelse på egen sundhed Kolofon Indflydelse på egen sundhed har fokus på at øge sundhed og trivsel for borgere med udviklingshæmning. Projektet har haft som mål,

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

ulf nyt 15. ÅRgANg NuMMER 6 december 2011 TEMA: Vis mig dit job - side 7

ulf nyt 15. ÅRgANg NuMMER 6 december 2011 TEMA: Vis mig dit job - side 7 M E D L E M S B L A D F o R U D V I k L I n G S H Æ M M E D E S L A n D S F o R B U n D ulf nyt 15. ÅRgANg NuMMER 6 december 2011 TEMA: Vis mig dit job - side 7 Trivsel lærdom Udvikling Solhjorten er et

Læs mere

17. årgang Nr. 3 Juni 2013 JUBILÆUM I BILLEDER. side 18-19

17. årgang Nr. 3 Juni 2013 JUBILÆUM I BILLEDER. side 18-19 ulf nyt A 17. årgang Nr. 3 Juni 2013 JUBILÆUM I BILLEDER side 18-19 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Bilagskompendium for rapport: Undersøgelse af organisationen i AaB Kvindefodbold Indholdsfortegnelse

Bilagskompendium for rapport: Undersøgelse af organisationen i AaB Kvindefodbold Indholdsfortegnelse Bilagskompendium for rapport: Undersøgelse af organisationen i AaB Kvindefodbold Indholdsfortegnelse 1. Transkribering af fokusgruppeinterview 15/03-12... 2 2. Transkribering af interview af Anna Larsen

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet lland: FrivilligCenter Lo r dig! Der er brug fo Bliv Frivillig Make A Wish ønskefonden får drømmene til at gå i opfyldelse! Thomas fra VELO Poul fortæller: Jeg gør det for min egen skyld Sådan hjælper

Læs mere