Kommissorium for repræsentantskabet // 1 KOMMISSORIUM FOR REPRÆSENTANTSKABET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommissorium for repræsentantskabet // 1 KOMMISSORIUM FOR REPRÆSENTANTSKABET"

Transkript

1 Kommissorium for repræsentantskabet // 1 KOMMISSORIUM FOR REPRÆSENTANTSKABET

2 Kommissorium for repræsentantskabet // 2 1. Om repræsentantskabet (uddrag af vedtægternes 6) Repræsentantskabet er Sparekassens øverste myndighed. Repræsentantskabets medlemmer vælges for 4 år. Repræsentantskabsmedlemmer skal afgå senest 4 måneder efter udløbet af det år, i hvilket de fylder 70 år eller ved udløbet af den valgperiode, hvor medlemmet ophører med at være garant i Sparekassen. Til repræsentantskabet vælges mindst 27 og højest 38 medlemmer af og blandt de stemmeberettigede garanter. Valgkredse og antallet af repræsentantskabsmedlemmer i hver valgkreds er pr. april 2016 følgende: Valgkreds Afdeling(er) Antal repræsentantskabsmedlemmer 1 Middelfart privat, Middelfart erhverv, Strib, Odense privat, Odense erhverv og Svendborg 13 2 Fredericia 4 3 Vejle, Ødsted og Vinding 7 4 Uldum, Hedensted, Horsens, Hørning og Aarhus 8 5 Kolding og Esbjerg 6 Udtræder et repræsentantskabsmedlem af repræsentantskabet i løbet af valgperioden, kan repræsentantskabet vedtage supplering. Kommer antallet af medlemmer under 27, skal der ske supplering. Supplering foretages ved, at den kandidat, der ved sidste valg stod nærmest til at blive valgt efter de faktisk valgte, tilbydes at indtræde i repræsentantskabet. Dernæst suppleres med den kandidat, der var næstnærmest til at blive valgt og så fremdeles. Såfremt der inden for en valgkreds ikke er flere kandidater at supplere med, sker suppleringen fra en anden valgkreds. Der suppleres med den kandidat med flest stemmer. 2. Repræsentantskabets rolle Som Sparekassens øverste myndighed er det repræsentantskabets opgave at skabe værdi for Sparekassens fortsatte forretningsmæssige udvikling i samarbejde med Sparekassens øvrige ledelseslag at være et kvalificeret rekrutteringsgrundlag til bestyrelsen at være en god ambassadør for Sparekassen

3 Kommissorium for repræsentantskabet // 3 3. Repræsentantskabets formelle opgaver (jf. vedtægternes 7-9) Repræsentantskabets formelle opgaver, som varetages på det ordinære repræsentantskabsmøde og/eller på ekstraordinære repræsentantskabsmøder, er: Godkendelse af revideret årsrapport, herunder den af bestyrelsen foreslåede forrentning af garantkapitalen Valg af bestyrelse Beslutning om - Vedtægtsændringer - Ophævelse af garantforhold i henhold til vedtægternes 3 pkt. 3 - Ophør af Sparekassens virksomhed - Sammenslutning med en anden sparekasse eller bank, hvor Sparekassen ikke er den fortsættende virksomhed - Salg af en overvejende del af Sparekassens virksomhed eller aktiviteter Valg af revisor 4. Ordinært og ekstraordinært repræsentantskabsmøde (jf. vedtægternes 7og 8) Det ordinære repræsentantskabsmøde afholdes hvert år i Middelfart senest den 31. marts med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om Sparekassens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse, herunder den af bestyrelsen foreslåede forrentning af garantkapitalen 4. Forslag fremsat af direktion, bestyrelse eller repræsentantskabsmedlemmer 5. Valg af eventuelle medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af revisor og revisorsuppleant 7. Eventuelt. Repræsentantskabsmødet indkaldes med mindst to og højst fire ugers varsel via . Indkaldelsen indeholder dagsorden og relevant bilagsmateriale. Ethvert forslag, som ønskes behandlet, indgives skriftligt til bestyrelsen senest 6 uger før det ordinære repræsentantskabsmøde. Ved begæring om ekstraordinært repræsentantskabsmøde finder indkaldelsen sted 14 dage efter begæringens fremsættelse. Dagsorden for repræsentantskabsmødet skal angives i indkaldelsen, der sker på samme måde og med samme varsel som ved ordinært repræsentantskabsmøde.

4 Kommissorium for repræsentantskabet // 4 5. Fuldmagt og beslutninger (jf. vedtægternes 9) Repræsentantskabets beslutninger træffes ved simpelt stemmeflertal. Til beslutning om: - Vedtægtsændringer - Ophævelse af garantforhold i henhold til vedtægternes 3 pkt. 3 - Ophør af Sparekassens virksomhed - Sammenslutning med en anden sparekasse eller bank, hvor Sparekassen ikke er den fortsættende virksomhed - Salg af en overvejende del af Sparekassens virksomhed eller aktiviteter kræves dog, at mindst 2/3 af repræsentantskabets medlemmer er til stede, og at mindst 2/3 af de fremmødte stemmer herfor. Et medlem kan give møde og afgive stemme ved skriftlig og dateret fuldmagt. Fuldmagten skal, for at være gyldig, afgives på den blanket, der til hvert enkelt møde stilles til rådighed af Sparekassen, og som findes på Sparekassens hjemmeside. Ingen kan møde med fuldmagt fra mere end én. 6. Møder i repræsentantskabet i 2017 Ordinært repræsentantskabsmøde den 1. marts kl Informationsmøde om halvårsregnskabet den 23. august kl Konference for repræsentantskabet den 7. oktober kl Valgkredsmøder (besluttes af de lokale repræsentantskabsmedlemmer og afdelingsdirektører i fællesskab) Ved møderne i repræsentantskabet vil der altid være mulighed for at stille spørgsmål til ledelsen, ligesom det tilstræbes, at der på møderne også vil være lejlighed til at netværke samt søge ny viden og inspiration, bl.a. via eksterne indlægsholdere. Desuden vil der være adgang til enkelte sociale og faglige arrangementer i Sparekassen, ligesom der vil være mulighed for at deltage i lokale aktiviteter i afdelingerne.

5 Kommissorium for repræsentantskabet // 5 7. Forberedelse til møder (jf. vedtægternes 9) Det forventes, at repræsentantskabet har læst og taget stilling til eventuelt fremsendt materiale forud for møderne, ligesom repræsentantskabsmedlemmerne med fordel kan stille sig selv følgende spørgsmål forinden: Hvad forventer jeg at få ud af mødet? Hvilke spørgsmål forventer jeg at få svar på? Hvilken viden kan jeg bidrage med på mødet? 8. Fremmøde og honorering Der er mødepligt til repræsentantskabets møder. Der udbetales et honorar på kr./møde for ordinært repræsentantskabsmøde, informationsmøde om halvårsregnskab, repræsentantskabskonference samt eventuelle ekstraordinære repræsentantskabsmøder, jf. vedtægternes 8. Beløbet overføres automatisk efter fremmøde. Der ydes ikke kørselsgodtgørelse. Repræsentantskabsmedlemmernes fremmøde offentliggøres i den årlige Governance redegørelse på Sparekassens hjemmeside. 9. Sparekassens strategi Med henblik på at bidrage til Sparekassens fortsatte forretningsmæssige udvikling vil Sparekassens strategi være et tema på den årlige konference for repræsentantskabet. Her vil repræsentantskabet modtage information om status på den gældende strategi samt ledelsens perspektiv på de aktuelle strategiske udfordringer. Via dialog er det målet at opnå en fælles forståelse for Sparekassens virke og bibringe input fra repræsentantskabets brede sammensætning til Sparekassens fortsatte udvikling. 10. Repræsentantskabet som rekrutteringsgrundlag til bestyrelsen Bestyrelsen består af 6 repræsentantskabsvalgte medlemmer og 3 medarbejdervalgte medlemmer. Af de 6 medlemmer, der vælges af repræsentantskabet, skal mindst 4 medlemmer vælges blandt medlemmerne af repræsentantskabet.

6 Kommissorium for repræsentantskabet // 6 For at skabe et overblik over rekrutteringsgrundlaget samt en dokumentation for, at rekrutteringsgrundlaget er tilstrækkeligt og kvalificeret, vil der i forlængelse af valget til repræsentantskabet blive gennemført en undersøgelse af repræsentantskabsmedlemmernes kompetencer. Med henblik på at udvikle repræsentantskabets kompetencer vil der endvidere blive tilbudt e-learning moduler i emner, som er relevante for ledelse af et pengeinstitut. 11. Valg til bestyrelsen (jf. vedtægternes 10) Bestyrelsesmedlemmerne vælges for 2 år. Der er valg af 3 repræsentantskabsvalgte medlemmer hvert år. Et medlem kan ikke sidde i bestyrelsen i mere end 12 år. Afgår et repræsentantskabsvalgt medlem i valgperioden, indkaldes til ekstraordinært repræsentantskabsmøde med det formål at vælge et nyt bestyrelsesmedlem for resten af den afgåedes valgperiode. Hvis et bestyrelsesmedlem ikke opnår valg til eller udtræder af repræsentantskabet, forbliver vedkommende medlem af bestyrelsen, indtil vedkommendes ordinære valgperiode i bestyrelsen ophører. Ligeledes har vedkommende ret til som bestyrelsesmedlem at deltage i repræsentantskabets møder, dog uden stemmeret. Bestyrelsesmedlemmer skal afgå senest 4 måneder efter udløbet af det år, i hvilket de er fyldt 70 år. Bestyrelsens udvælgelse og indstilling af kandidater til bestyrelsen sker på baggrund af en åben proces i bestyrelsen og dialog med repræsentantskabet, hvor der tages udgangspunkt i bestyrelsens kompetenceprofil samt den årlige evaluering af bestyrelsens kompetencer. Derudover inviteres interesserede kandidater fra repræsentantskabet til en samtale med et nedsat samtaleudvalg, hvor der bl.a. er fokus på at klarlægge såvel faglige som personlige kompetencer. Dette sker for at sikre en grundig vurdering af bestyrelseskandidaternes samlede kompetencer og samtidig vurdere disse i forhold til de eksisterende og nødvendige kompetencer i bestyrelsen. Det vurderes ligeledes, om kandidaterne har den fornødne tid til at varetage hvervet som bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen indstiller derefter til repræsentantskabet, hvilke kandidater den vil anbefale til valg. Bestyrelsens nominerings- og vederlagsudvalg har til opgave at varetage processen ved rekruttering af kandidater til bestyrelsen. Til formålet udarbejder udvalget et skriftligt oplæg til proces og tidsplan, som behandles og godkendes af den samlede bestyrelse. I overordnede træk ser den årlige proces og tidsplan således ud:

7 Kommissorium for repræsentantskabet // 7 Tidspunkt Hvem Hvad Maj Bestyrelsen Behandling af indstilling om proces og tidsplan fra nominerings- og vederlagsudvalg, herunder nedsættelse af samtaleudvalg August/ september September Oktober Bestyrelsen Bestyrelsen Repræsentantskabet Bestyrelsens selvevaluering (elektronisk spørgeundersøgelse, individuelle samtaler med bestyrelsesformand og rapportering v/ekstern konsulent) Behandling af indstilling fra nominerings- og vederlagsudvalget om konklusion på bestyrelsens selvevaluering, herunder behovet for supplerende kompetencer og mangfoldighed i bestyrelsen Orientering om resultat af bestyrelsens selvevaluering samt proces og tidsplan for bestyrelsesvalg Oktobernovember Repræsentantskabet Interesserede kandidater fremsender kandidatskema til bestyrelsesvalg November Samtaleudvalget Samtaleudvalg gennemfører samtaler med kandidater December Bestyrelsen Beslutning om indstilling af kandidater til repræsentantskabet Februar/ marts Repræsentantskabet Valg af bestyrelsesmedlemmer på det ordinære repræsentantskabsmøde 12. Ambassadør-rollen Det forventes, at repræsentantskabsmedlemmerne er gode, loyale og aktive ambassadører for Sparekassen ved at: formidle Sparekassens værdier og gode historier anbefale Sparekassen til potentielle kunder deltage aktivt i Sparekassens tiltag i lokalområdet være en god sparringspartner i forhold til lokale forhold 13. Sociale medier Sociale medier som Facebook og LinkedIn er en voksende og meget effektiv kanal til at få spredt Sparekassens nyheder, arrangementer mv. Del og like derfor gerne vores opslag; det er en effektiv og hurtig måde at agere ambassadør på. Kommunikation på de sociale medier skal sidestilles med al anden kommunikation, så generelt er det en god idé kun at skrive det, du også vil have lyst til at stå på torvet og tale åbent om. Som repræsentantskabsmedlem i Middelfart Sparekasse bør du i nogle tilfælde overveje, hvad du lægger op, deler og kommenterer på de sociale medier. På sociale medier er det svært at skelne mellem privatpersonen og repræsentantskabsmedlemmet. Ved at like eller kommentere politiske nyheder fra finanssektoren, kan Sparekassen indirekte blive taget til indtægt for dine holdninger. Hvis du har spørgsmål angående brugen af sociale medier eller opdager noget, som Sparekassen bør få kendskab til, kan du altid kontakte kommunikationschef Bjarne Jacobsen på eller bja@midspar.dk.

8 Kommissorium for repræsentantskabet // Kommunikation og fortrolighed I Sparekassen lægger vi stor vægt på åbenhed og dialog med vores interessenter. Dette gælder i høj grad repræsentantskabet, som har et særligt behov for at være velinformeret om Sparekassens forhold for at kunne varetage hvervet som repræsentantskabsmedlem på tilfredsstillende vis. Derfor udsender vi med jævne mellemrum et nyhedsbrev til repræsentantskabet, hvor der bl.a. informeres om Vigtige begivenheder og tiltag i Sparekassen Information om udviklingen i Sparekassen og sektoren Faglige informationer Presseomtale Støtte til lokalsamfundet Nyt fra bestyrelsen Personalenyt Kommende aktiviteter Herudover findes der nyttig information og materiale her: Vi anbefaler repræsentantskabet at læse følgende dokumenter, som findes på Sparekassens hjemmeside: Vedtægter Strategi Årsrapport Governance redegørelse Som pengeinstitut håndterer vi vores kunders økonomiske oplysninger, og vi lægger derfor stor vægt på fortrolighed. Samtidig lægger det os meget på sinde at dele flest mulige oplysninger med repræsentantskabet. Det er derfor vigtigt for os, at repræsentantskabet er opmærksomt på, at nogle af de oplysninger, der tilgår repræsentantskabet, kan være af en karakter, som betyder, at de skal holdes fortrolige. I det omfang repræsentantskabet skal påse særlig fortrolighed, gør vi selvfølgelig opmærksom herpå.

9 Kommissorium for repræsentantskabet // Evaluering af repræsentantskabets kommissorium Kommissoriet evalueres en gang om året i forbindelse med konferencen for repræsentantskabet. I forlængelse heraf og senest den 31. december udsendes revideret kommissorium for det kommende år. Heraf fremgår også mødedatoer for det kommende år. Evalueringen kan tage udgangspunkt i følgende spørgsmål: - Hvad har fungeret godt i repræsentantskabet? - Hvad kan blive bedre? - Har repræsentantskabet været i stand til at varetage rollen og opgaverne på tilfredsstillende vis? - Vurdering af repræsentantskabets udbytte af hvervet som repræsentantskabsmedlem - Vurdering af Sparekassens udbytte af repræsentantskabets arbejde 16. Kontaktinformationer Spørgsmål vedrørende repræsentantskabet kan rettes til: Underdirektør Rikke Dresing, som varetager repræsentantskabets møder: Tel /mobil eller rd@midspar.dk. Adm. direktør Martin N. Baltser: Tel /mobil eller mnb@midspar.dk Bestyrelsesformand Allan Buch: Mobil eller allan.buch@middelfart.dk

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 2 GARANTKAPITAL... 2 ANSVARLIG LÅNEKAPITAL... 3 SPAREKASSENS LEDELSE... 4 REPRÆSENTANTSKABET... 4 BESTYRELSEN...

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 2 GARANTKAPITAL... 2 ANSVARLIG LÅNEKAPITAL... 3 SPAREKASSENS LEDELSE... 4 REPRÆSENTANTSKABET... 4 BESTYRELSEN... INDHOLD NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 2 GARANTKAPITAL... 2 ANSVARLIG LÅNEKAPITAL... 3 SPAREKASSENS LEDELSE... 4 REPRÆSENTANTSKABET... 4 BESTYRELSEN... 8 DIREKTIONEN... 9 FIRMATEGNING OG PROKURA... 9 REVISIONEN...

Læs mere

Middelfart Sparekasse Side 1 af 11. Vedtægter. Vedtægter for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Side 1 af 11. Vedtægter. Vedtægter for Middelfart Sparekasse Middelfart Sparekasse Side 1 af 11 Vedtægter Middelfart Sparekasse Side 2 af 11 Indhold 1 Navn, hjemsted og formål... 3 2 Garantkapital... 3 3 Ansvarlig lånekapital... 4 4 Sparekassens ledelse... 4 5 Repræsentantskabet...

Læs mere

Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL GARANTKAPITALEN

Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL GARANTKAPITALEN Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Sparekassens navn er KLIM SPAREKASSE Dens hjemsted er Jammerbugt Kommune. Sparekassens formål er at drive

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

Vedtægter. Sparekassen Bredebro. for. Sparekassen Bredebro. Navn- Hjemsted - Formål 1. Garantkapital 2

Vedtægter. Sparekassen Bredebro. for. Sparekassen Bredebro. Navn- Hjemsted - Formål 1. Garantkapital 2 Vedtægter for Sparekassen Navn- Hjemsted - Formål 1 Sparekassens navn er Sparekassen, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse, Tønder Sparekasse, som er afdelinger af

Læs mere

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE VEDTÆGTER for DRAGSHOLM SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED, FORMÅL OG SELSKABSKONSTRUKTION 1 Sparekassens navn er Dragsholm Sparekasse. Dens hjemsted er Odsherred kommune. Dragsholm Sparekasse driver herudover

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED

VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED VEDTÆGTER SØNDERHÅ-HØRSTED SPAREKASSE Navn, hjemsted og formål. 1 Sparekassens navn er Sønderhå-Hørsted Sparekasse. Dens hjemsted er Sønderhå i Thisted kommune. Sparekassens formål er at drive bank- og

Læs mere

Vedtægter for Borbjerg Sparekasse Stiftet 21. juni 1871 (revideret marts 2015)

Vedtægter for Borbjerg Sparekasse Stiftet 21. juni 1871 (revideret marts 2015) Vedtægter for Borbjerg Sparekasse Stiftet 21. juni 1871 (revideret marts 2015) NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Sparekassens navn er Borbjerg Sparekasse med hjemsted i Holstebro Kommune. 1. Sparekassens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 1.1. Sparekassens navn er Sparekassen Vendsyssel. Sparekassen driver tillige virksomhed under følgende binavne: Brovst Sparekasse Fjerritslev

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 - Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER. 1 - Navn, hjemsted og formål Vedtægter for VEDTÆGTER 1 - Navn, hjemsted og formål Sparekassens navn er Fanø Sparekasse. Fanø Sparekasse s hjemsted er Fanø kommune. Sparekassen driver tillige virksomhed under navnet Fanø Spare- og

Læs mere

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for DRAGSHOLM SPAREKASSE VEDTÆGTER for DRAGSHOLM SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Sparekassens navn er Dragsholm Sparekasse. Dens hjemsted er Odsherred kommune. Dragsholm Sparekasse driver herudover virksomhed under navnet

Læs mere

Garant Vedtægter - pr. 14. marts 2018

Garant Vedtægter - pr. 14. marts 2018 Garant Vedtægter - pr. 14. marts 2018 Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Sparekassens navn er Broager Sparekasse. Sparekassens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed og anden ifølge pengeinstitutlovgivningen

Læs mere

Vedtægter for Frøs Herreds Sparekasse

Vedtægter for Frøs Herreds Sparekasse Vedtægter for Frøs Herreds Sparekasse Navn, hjemsted og formål Garantkapital og forrentning Garanter, garantbeviser og indløsning 1 2 3 Navn og hjemsted Sparekassens navn er Frøs Herreds Sparekasse. Dens

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

INDKALDELSE TIL ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE INDKALDELSE TIL ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Medlemmerne af repræsentantskabet indkaldes i henhold til vedtægternes 7 til ordinært repræsentantskabsmøde, der afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl.

Læs mere

Garant Garantvedtægter - pr. 24. november 2014

Garant Garantvedtægter - pr. 24. november 2014 Garant Garantvedtægter - pr. 24. november 2014 Navn, hjemsted og formål 1 Sparekassens navn er Broager Sparekasse. Dens hjemsted er Sønderborg Kommune. Sparekassen driver tillige virksomhed under navnet

Læs mere

Vedtægter for Vedtag

Vedtægter for Vedtag Vedtægter for VEDTÆGTER FOR LANGÅ SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Sparekassens navn er Langå Sparekasse med hjemsted i Randers Kommune. Sparekassen har registreret følgende binavne: Stevnstrup Sparekasse

Læs mere

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr (Revideret 3. marts 2016)

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr (Revideret 3. marts 2016) Vedtægter for Sparekassen Balling (Revideret 3. marts 2016) Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr. 10 757 711 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Sparekassens navn er Balling Sparekasse, der tillige driver

Læs mere

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision.

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision. Sparekassen skal i forbindelse med indkaldelsen til repræsentantskabet forholde sig til Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision, der knytter sig til dele af Corporate Governance

Læs mere

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne.

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. vedtaget på repræsentantskabsmødet den 29. april 2015 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE 1. Navn, hjemsted, formål og selskabskonstruktion Sparekassens navn er Frøslev-Mollerup Sparekasse. Sparekassens binavn er Sparekassen Nordmors. Sparekassens hjemsted

Læs mere

- vi er her for dig. Vedtægter

- vi er her for dig. Vedtægter - vi er her for dig Vedtægter Dronninglund Sparekasse 29.03.2017 w w w. d r o n s p a r. d k VEDTÆGTER FOR DRONNINGLUND SPAREKASSE 1. Sparekassens navn er DRONNINGLUND SPAREKASSE, med hjemsted i Dronninglund

Læs mere

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr

Vedtægter. for Sparekassen Balling. Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr Vedtægter for Sparekassen Balling Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup CVR-nr. 10 757 711 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 3 Sparekassens navn er Balling Sparekasse, der tillige driver virksomhed under navnene:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE

VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE VEDTÆGTER FOR FRØSLEV-MOLLERUP SPAREKASSE 1. Navn, hjemsted, formål og selskabskonstruktion Stk. 5: Sparekassens navn er Frøslev-Mollerup Sparekasse. Sparekassens binavn er Sparekassen Nordmors. Sparekassens

Læs mere

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 16. marts 2016.

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 16. marts 2016. # et godt sted at være VEDTÆGTER Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 16. marts 2016. Vedtægter for Frøs Sparekasse Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Sparekassens navn er Frøs

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Vedtægt for Offentlige Chefer 2019

Vedtægt for Offentlige Chefer 2019 Vedtægt for Offentlige Chefer 2019 Indholdsfortegnelse Vedtægt... 3 Navn... 3 Forholdet til Djøf... 3 Formål... 3 Medlemmerne... 3 Foreningens ledelse 6... 4 Repræsentantskab... 4 Repræsentantskabsvalg...

Læs mere

- vi er her for dig. Vedtægter

- vi er her for dig. Vedtægter - vi er her for dig Vedtægter Dronninglund Sparekasse 25.03.2014 w w w. d r o n s p a r. d k VEDTÆGTER FOR DRONNINGLUND SPAREKASSE 1. Sparekassens navn er DRONNINGLUND SPAREKASSE, med hjemsted i Dronninglund

Læs mere

2 Som medlem af Syddjurs Erhvervsforening kan optages organisationer og foreninger, firmaer og enkeltpersoner.

2 Som medlem af Syddjurs Erhvervsforening kan optages organisationer og foreninger, firmaer og enkeltpersoner. Vedtægter for Syddjurs Erhvervsforening 1 Syddjurs Erhvervsforening er en medlems- og brugerdrevet forening, der er oprettet af og for de erhvervsdrivende og andre interesserede, herunder foreninger og

Læs mere

Vedtægter. for. Langå Sparekasse

Vedtægter. for. Langå Sparekasse Vedtægter for Langå Sparekasse VEDTÆGTER FOR LANGÅ SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Sparekassens navn er Langå Sparekasse. Dens hjemsted er Randers Kommune. Sparekassen driver tillige virksomhed

Læs mere

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 28. marts 2019.

# et godt sted at være VEDTÆGTER. Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 28. marts 2019. # et godt sted at være VEDTÆGTER Vedtaget på repræsentantskabsmødet i sparekassen den 28. marts 2019. Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Sparekassens navn er Frøs Sparekasse (binavn: Frøs Herreds

Læs mere

Vedtægter for 6. marts 2014

Vedtægter for 6. marts 2014 Vedtægter for 6. marts 2014 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 stk. 1 Sparekassens navn er Balling Sparekasse, der tillige driver virksomhed under navnene: Sparekassen Balling, Sparekassen Spøttrup og Sparekassen

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabet navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0 Selskabets

Læs mere

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba Vedtægter for Tryg i Danmark smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er Tryg i Danmark smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnet TrygFonden smba. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Nomineringsudvalget. Kommissorium for Nomineringsudvalget

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Nomineringsudvalget. Kommissorium for Nomineringsudvalget 1 1. Anvendelsesområde og formål 1.1 I henhold til Lov om Finansiel Virksomhed 80a samt bestyrelsens forretningsorden punkt 1.6 er der nedsat et Nomineringsudvalg (i det følgende benævnt Udvalget) under

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr Pr. 28. marts 2017 for Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 9648 7000 www.faster.dk CVR. nr. 2176 9916 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Andelskassens navn er Faster Andelskasse. Andelskassens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue.

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue. Vedtægter Indhold 1. Virksomhedens navn... 2 2. Virksomhedens hjemsted... 2 3. Organisationsform... 2 4. Virksomhedens formål... 2 5. Ejerforhold og hæftelse... 2 6. Kunder og forbrugere... 2 7. Repræsentantskab...

Læs mere

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND I FORENINGENS NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er GA Østjylland. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar

Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar Fuldstændige forslag til vedtægtsændringer fremsat af bestyrelsen: Jyske Banks ekstraordinære generalforsamling, den 26. februar Nugældende Med de foreslåede ændringer Vedtægter for Jyske Bank A/S 4 -

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark VEDTÆGTER for Grakom ØSTdanmark I Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Grakom ØSTdanmark 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Indkaldelse til ordinært repræsentantskabsmøde

Indkaldelse til ordinært repræsentantskabsmøde Indkaldelse til ordinært repræsentantskabsmøde Medlemmerne af repræsentantskabet indkaldes i henhold til vedtægternes 6 til ordinært repræsentantskabsmøde, der afholdes Torsdag den 28. februar 2019 kl.

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB 3 1. NAVNE OG HJEMSTED Den selvejende institutions navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S CVR-NR. 25802888 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Bankens navn er Fynske Bank A/S. Banken driver tillige virksomhed under navnene Svendborg Sparekasse A/S, Vestfyns Bank A/S, Sparekassen

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr Pr. 28. marts 2017 for Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 9648 7000 www.faster.dk CVR. nr. 2176 9916 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Andelskassens navn er Faster Andelskasse. Andelskassens

Læs mere

V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY

V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY V E D T Æ G T E R for KANSAS CITY FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Kansas City. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Foreningens formål er at udbrede interessen og forståelsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S

VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S VEDTÆGTER FOR FYNSKE BANK A/S CVRNR. 25802888 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Bankens navn er Fynske Bank A/S. Banken driver tillige virksomhed under navnene Svendborg Sparekasse A/S, Vestfyns Bank A/S, Sparekassen

Læs mere

Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012

Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012 Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012 Det danske Hedeselskab Vedtægter 2 1. Navne og hjemsted Selskabets navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er en selvejende institution

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Fælles museumsmagasiner

Fælles museumsmagasiner Vedtægter for den selvejende institution Fælles museumsmagasiner 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fælles museumsmagasiner. Dens hjemsted er Vejle. 2. Institutionens formål Institutionens

Læs mere

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og Vedtægter Vedtægter for Brugerråd ved Rudersdal Kommunes aktivitetscentre for pensionister og efterlønsmodtagere. Brugerrådets formål 1 Brugerrådets formål er at udgøre en lokal brugerorganisation, der:

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. Side 1 af 7 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL

VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL VEDTÆGTER FOR SPAREKASSEN VENDSYSSEL 1 Navn, hjemsted og formål Sparekassens navn og binavne Sparekassens navn er Sparekassen Vendsyssel. Sparekassens hjemsted Sparekassens hjemsted er Hjørring Kommune.

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget. August 2019

Kommissorium for Nomineringsudvalget. August 2019 Kommissorium for Nomineringsudvalget August 2019 Indhold 1. KONSTITUERING, FORMÅL... 3 2. MEDLEMMER... 3 3. MØDER... 3 4. NOMINERINGSUDVALGETS OPGAVER... 4 5. RESSOURCER... 5 6. RAPPORTERING... 5 7. OFFENTLIGGØRELSE...

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A.

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: SEAS-NVE Energi A.m.b.A. Sjællands Energiforsyning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed.

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed. Vedtægter for Destination Vesterhavet BAGGRUND Destination Vesterhavet er opstået ved en fusion mellem Ringkøbing Fjord Turisme og turismeaktiviteterne i den selvejende institution ProVarde, med Ringkøbing

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Love for Det Danske Bibelselskab

Love for Det Danske Bibelselskab Love for Det Danske Bibelselskab (som vedtaget på repræsentantskabsmødet d. 29/9 2005, d. 28/9 2006, d. 31/5 2007, d. 26/5 2016 og d. 18/5 2017) Formål ( 1-2) 2 Bibelselskabet kan drive forlag, indsamlingsvirksomhed

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER, Red Barnet. Save the Children Denmark Stiftet 14. marts 1945

VEDTÆGTER, Red Barnet. Save the Children Denmark Stiftet 14. marts 1945 VEDTÆGTER, Red Barnet Save the Children Denmark Stiftet 14. marts 1945 Navn, m.v. 1 Navn, formål, Save the Children og logo Stk.1. Landsorganisationen Red Barnet formål er at hjælpe, direkte og indirekte,

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

Love Bælternes Fiskeriforening

Love Bælternes Fiskeriforening Love Bælternes Fiskeriforening 1 Senest opdateret 10/3-2015 Foreningens navn: Bælternes Fiskeriforening. 1 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes fiskerimæssige interesser internt, over for andre

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Danske HF & VUC

Vedtægter for Danske HF & VUC Vedtægter for Danske HF & VUC 1 Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danske HF & VUC. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Stk. 1. Danske HF & VUC har til formål at skabe

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Ejby Elnet A.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. Selskabsform, navn og hjemsted 2. Selskabets formål 3. Andelshavere 4. Medejerforhold 5. Andelshavernes økonomiske ansvar 6. Ejendomsret til anlæg

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A.

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Sjællands Energiforsyning A.m.b.A. Sjællands Energi

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGRI NORD

VEDTÆGTER FOR AGRI NORD VEDTÆGTER 2018 VEDTÆGTER FOR AGRI NORD Navn og hjemsted Medlemskontingent 1 Foreningens navn er AGRI NORD med adresse: Hobrovej 437, 9200 Aalborg SV. Foreningen er medlem af Landbrug & Fødevarer. Formål

Læs mere

Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke

Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke Vedtægter for Mellemfolkeligt Samvirke 1 Formål Mellemfolkeligt Samvirkes formål er at fremme mellemfolkelig forståelse og solidaritet, for gennem et samarbejde over nationale og kulturelle grænser at

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

VEDTÆGTER. Hald Ege Idrætscenter

VEDTÆGTER. Hald Ege Idrætscenter 4. maj 2015 VEDTÆGTER f o r Hald Ege Idrætscenter (CVR-nr. 10218179) 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Hald Ege Idrætscenter. Institutionen er selvejende og dens hjemsted er Hald Ege, Viborg Kommune.

Læs mere

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand Valgregulativ for Repræsentantskabet til Fonden Djurs Vand 1. Indledende bestemmelser 1.1 Dette valgregulativ er udfærdiget i medfør af pkt. 9.3 og 11.4 i vedtægter for Fonden Djurs Vand (i det følgende

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

Stk. 1. Lokalrådet i Korup består af personer, der er repræsentativ for fastboende borgere, foreninger, institutioner og virksomheder i lokalområdet.

Stk. 1. Lokalrådet i Korup består af personer, der er repræsentativ for fastboende borgere, foreninger, institutioner og virksomheder i lokalområdet. Vedtægter for Lokalrådet i Korup: 1. Lokalrådets navn / formål Stk. 1. Lokalrådet i Korup består af personer, der er repræsentativ for fastboende borgere, foreninger, institutioner og virksomheder i lokalområdet.

Læs mere

Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen tilladt virksomhed.

Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen tilladt virksomhed. BANKENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Bankens navn er Totalbanken A/S. Bankens hjemsted er i Assens Kommune. Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen

Læs mere

Kommissorium for nominerings- og vederlagsudvalget

Kommissorium for nominerings- og vederlagsudvalget Kommissorium for nominerings- og vederlagsudvalget Middelfart Sparekasse 2017 1. Konstituering og formål 1.1 I henhold til bestyrelsens forretningsorden har bestyrelsen nedsat et 1.2 Udvalgets formål er

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium 18. juni 2015 BILAG 1 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen

Læs mere