Inspiration til din efter- og videreuddannelse. 30 gode bud på uddannelsesveje

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspiration til din efter- og videreuddannelse. 30 gode bud på uddannelsesveje"

Transkript

1 Inspiration til din efter- og videreuddannelse 30 gode bud på uddannelsesveje

2 2 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 3 Indholdsfortegnelse Inspiration til dit uddannelsesvalg Salg & indkøb 4-5 Kommunikation & markedsføring 6-7 Økonomi 8-9 Administration IT Kundeservice Ledelse Lager, logistik & spedition B2B-handel Detailhandel Opdatering og papir på kvalifikationerne Hvordan, hvad, hvor Dit fag er i forandring. Det er alle fag i disse år. Derfor bør du gribe din mulighed for at tage to ugers selvvalgt uddannelse om året. Det har du nemlig ret til som medarbejder på en overenskomst mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og HK Handel eller HK/Privat. Der er omkring 1900 forhåndsgodkendte kurser og uddannelser at vælge imellem. I denne pjece præsenterer vi dig for et lille udpluk af dem. Vi peger på 30 forskellige relevante kurser delt op på 10 forskellige fagområder. Det er dog blot en appetitvækker. Husk at der er mange flere kurser at vælge imellem, og at der ikke kun findes én rigtig vej. Tjek den eller de profiler, der passer bedst på dig, og lad dig inspirere! Er du arbejdsgiver, kan du også bruge pjecen. Den kan give dig masser af inspiration til, hvordan dine medarbejdere kan bruge deres uddannelsesrettigheder, og hvilke retninger du kan motivere dem til at gå i.

3 4 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 5 Salg og indkøb Som salgsassistent, indkøber eller salgskoordinator oplever du, at både handlen med og konkurrencen fra andre lande stiller større krav til din forretningsforståelse, kulturelle forståelse og dine sproglige kompetencer. Du har heldigvis mange muligheder for at efteruddanne dig inden for netop dette. Kulturafstemt kommunikation i salg og service VARIGHED: AMU-kursus på 2 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at bruge kommunikations- og fortolkningsmodeller til at afkode og analysere aftaler og samtaler med kunder og samarbejdspartnere fra andre kulturer. Du bliver bedre til at kommunikere målrettet og respektfuldt. Afsætningsstrategi VARIGHED: Modul på akademiuddannelsen i international handel og markedsføring, der tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 3 år. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer bl.a. noget om markedsføring, strategisk planlægning, købsadfærd og segmentering og afslutter modulet med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en AU-grad, der har klædt dig på med viden om alt fra erhvervsret og markedsføring til salgspsykologi. Økonomisk analyse VARIGHED: Enkeltfag på den merkantile diplomuddannelse, der tager 2-4 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. ADGANGSKRAV: Videregående udd. (som akademiudd.) + 2 års erhvervserfaring. DET FÅR DU UD AF DET: Du afslutter enkeltfaget med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en diplomgrad og stor viden om bl.a. afsætningsøkonomi, forretningsforståelse, marketing og globale markedsforhold. Du er specialiseret inden for f.eks. international handel eller økonomi.

4 6 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 7 Tekster til nettet formulering og opbygning VARIGHED: AMU-kursus på 2 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer, hvordan elektroniske kommunikationskanaler kan udnyttes, og hvordan du skriver og redigerer tekster til hjemmesider, intranet og sociale medier, så de bliver brugervenlige og søgemaskineoptimerede. Strategisk kommunikation, Strategisk salg eller Kommunikation i praksis VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i kommunikation og formidling, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. får du en AU-grad, og du er klædt på til at lave kommunikationsstrategier og målrettet kommunikation og branding. Du kan være specialiseret inden for sociale medier og online kommunikation. Kommunikation & markedsføring Som marketingkoordinator eller kommunikationsmedarbejder skal du hele tiden udvikle dig selv for at kunne nytænke alt fra hjemmesider til markedsføringsmateriale. Du har heldigvis mange muligheder for at bygge ovenpå f.eks. dine digitale, strategiske eller kreative kvalifikationer. Kommunikationsdesign eller Layout VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i kreativitet og design i medie- og kommunikationsbranchen, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op mod 3 år. får du en AU-grad, og du har således redskaber til at arbejde med visuel formidling på tværs af produkter og medier. Du kan være specialiseret inden for områder som illustration, typografi, motion graphic design og art direction.

5 8 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 9 Økonomi Som økonomimedarbejder oplever du, at mange processer og systemer er automatiseret, så du arbejder mere med controlling og kvalitetssikring. Det kræver forretningsforståelse, og at du oversætter økonomi til strategi- og styringsværktøjer for ledelsen. Det har du god mulighed for at blive bedre klædt på til. Udarbejdelse af budgetkontrol VARIGHED: AMU-kursus på 2 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer selvstændigt at gennemføre budgetkontrol og lokalisere, vurdere og rapportere budgetafvigelser. Du lærer også at finde budgetansvar og formulere nye alternativer som led i din arbejdsplads økonomistyring. Økonomistyring i praksis eller Erhvervsøkonomi VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i økonomi- og ressourcestyring, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 3 år. får du en AU-grad og er klædt på til at analysere rentabilitet og indtjeningsevne, som kan gøre dig til en central aktører, når virksomheden skal vurdere investeringer og udarbejde budgetter. Økonomistyring VARIGHED: Enkeltfag på HD 2. del, regnskab og økonomistyring, der tager 2-4 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 2 år. ADGANGSKRAV: Relevant erhvervsakademiudd. eller HD års erhvervserfaring. DET FÅR DU UD AF DET: Du opbygger stor viden om begreber og modeller og bliver kvalificeret til at løse komplicerede problemstillinger inden for økonomistyring. Enkeltfaget afsluttes med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en diplomgrad.

6 10 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 11 E-administration og betalingssystemer VARIGHED: AMU-kursus på 2 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at optimere administrative arbejdsgange med elektroniske kommunikations- og transaktionsløsninger og analysere data til brug for f.eks. genbestilling af varer og bogføring af køb og salg elektronisk. Du får også træning i at generere og analysere digitale besøgs- og salgsstatistikker. Den strategiske HR-funktion eller Personalejura VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i HR, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 3 år. får du en AU-grad og er kvalificeret til at arbejde med HR-funktionen på et strategisk og udviklingsorienteret plan både internt og eksternt. Administration Som administrativ medarbejder står du ansigt til ansigt med automatisering og outsourcing. Det kræver, at du er en haj til digitale systemer, kan kommunikere klart og på flere sprog og går proaktivt ind i udvikling og effektiviseringsprocesser. Du har heldigvis mange muligheder for efteruddannelse inden for f.eks. digitale systemer, ledelse og HR. Organisation og processer eller Lederskabskommunikation VARIGHED: Enkeltfag på diplomuddannelsen i ledelse, der hver tager 2-4 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. ADGANGSKRAV: Videregående udd. (som akademiudd.) + 2 års erhvervserfaring. DET FÅR DU UD AF DET: Hvert fag afsluttes med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en diplomgrad og er klædt på til at arbejde professionelt med ledelse, håndtere organisatoriske problemer og indgå i tværfaglige samarbejder.

7 12 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 13 IT Som IT-medarbejder oplever du på grund af outsourcing af mange driftsopgaver - at der stilles store krav til dine rådgivende og kommunikative evner. Det kræver kundeforståelse, at du kan formidle teknisk viden og udvikle sikkerhed og kvalitet. Heldigvis er der mange kurser, der klæder dig på til at følge med. Håndtering af personoplysninger VARIGHED: AMU-kursus på 3 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at behandle personoplysninger efter Persondataloven og identificere personfølsomme oplysninger. Du bliver også klædt på til at opdage og anmelde misbrug af oplysninger og ekspedere aktindsigter. Grundlæggende IT-sikkerhed VARIGHED: Modul på akademiuddannelsen i informationsteknologi, der tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at arbejde med strategier, politikker og procedurer for IT-sikkerhed og afslutter modulet med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en AU-grad og er klædt på til at håndtere både juridiske og sikkerhedsmæssige aspekter ved IT-projekter og databehandling. Webprogrammering og netværk - Frontend VARIGHED: Enkeltfag på diplomuddannelsen i webudvikling, der tager 2-4 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. ADGANGSKRAV: Videregående udd. (som akademiudd.) + 2 års erhvervserfaring. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at udvikle og programmere web-applikationer og afslutter faget med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en diplomgrad og er klædt på til at arbejde med både databaser og avancerede webløsninger til mange forskellige platforme.

8 14 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 15 Online kundeservice- og rådgivning VARIGHED: AMU-kursus på 2 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at kommunikere med og servicere kunder gennem forskellige digitale kanaler fra blogs til nyhedsbreve og websider. Du bliver også klædt på til at overholde de lovmæssige krav, der er i forhold til digital markedsføring og handel. Interkulturel kompetence i jobudøvelsen VARIGHED: AMU-kursus på 3 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at forstå kulturelt betinget forskellighed i adfærd og servicebehov, og du får en række værktøjer, som klæder dig bedre på til at give god service i mødet med andre kulturer. Kundeservice Når du arbejder med kundeservice, oplever du, at dit arbejdsområde bliver mere specialiseret eller smelter sammen med andre funktioner. Der er dog mange muligheder for opkvalificering af f.eks. dine kommunikative kompetencer i forhold til digital service eller i forhold til andre kulturer og sprog. Online kommunikation eller Sociale medier VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i kommunikation og formidling, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. får du en AU-grad og har fået redskaber til at formidle budskaber skarpere i forhold til en specifik målgruppe. Du kan være specialiseret i sociale medier og online kommunikation.

9 16 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 17 Ledelse Som teamleder, afdelingsleder, projektleder eller souschef hviler der altid et udviklingspres på dig. Heldigvis er der gode muligheder for at bygge ovenpå dine kvalifikationer, så du f.eks. bliver endnu bedre til at stå i spidsen for forandringer, lede på tværs af fagligheder og få medarbejdere til at føle ejerskab. Medarbejderinvolvering i ledelse VARIGHED: AMU-kursus på 3 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer din egen lederrolle bedre at forstå og bliver klædt på til at stå i spidsen for forandrings- og udviklingsprocesser på en måde, så du fremmer medarbejdernes motivation, effektivitet og tilfredshed. Ledelse i praksis eller Organisation og arbejdspsykologi VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i ledelse, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. får du en AU-grad og har indsigt i virksomhedskultur og i, hvordan du kan påvirke udvikling og forandringsprocesser i en positiv retning. Du har ligeledes fået stor viden om bl.a. HR, personalejura, coaching og procesværktøjer. Organisation og ledelse eller Projektledelse VARIGHED: Enkeltfag på HD 2. del, Organisation og ledelse, der hver tager 2-4 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 2 år. ADGANGSKRAV: Relevant akademiudd. eller HD års erhvervserfaring. DET FÅR DU UD AF DET: Hvert fag afsluttes med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en diplomgrad og har både teoretiske, metodemæssige og anvendelsesorienterede redskaber, der klæder dig på til alle typer lederopgaver fra organisationsudvikling og forandringsprocesser til dagligdags ledelse.

10 18 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 19 Logistik og samarbejde VARIGHED: AMU-kursus på 5 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer logistikteori og bliver dermed bedre til at indgå i det praktiske samarbejde i en virksomheds logistikkæde. Samtidig bliver du klædt på til at identificere og løse problemstillinger i forhold til både vare- og informationsstrømme. Logistik eller Transportjura VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i international transport og logistik, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 3 år. får du en AU-grad og har en dybere viden om forsyningskæden fra produktion til forbrug, lovgivning og ressourcestyring. Du er specialiseret inden for transport eller indkøb. Lager, logistik & spedition Uanset om du arbejder med planlægning og processtyring, eller du har et mere praktisk lager- og pakningsarbejde, præges dit fag af automatisering og outsourcing. Det stiller krav til din evne til kvalitetssikring og procesoptimering. Heldigvis har du mange efteruddannelsesmuligheder. Kompetitiv logistik eller Interkulturel kommunikation og kulturanalyse VARIGHED: Enkeltfag på den merkantile diplomuddannelse, der hver tager 2-4 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager op til 3 år. ADGANGSKRAV: Videregående udd. (som akademiudd.) + 2 års erhvervserfaring. får du en diplomgrad og er blevet undervist i bl.a. økonomi og organisationsteori og specialiseret inden for eksempelvis shipping eller transport- og supply chain optimering.

11 20 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 21 B2B-handel Når du arbejder med B2B-handel, oplever du mere og mere komplicerede vare- og materialestrømme, og at den digitale udvikling har stor betydning. Uanset om du arbejder med salg, logistik eller kundeservice mellem virksomheder. Heldigvis har du gode muligheder for at bygge ovenpå dine kvalifikationer. Udvikling af e-koncepter og produktdifferentiering VARIGHED: AMU-kursus på 2 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du bliver klædt på til at udvikle e-koncepter på baggrund af virksomhedens kundeanalyse og e-strategi. Du får også kendskab til at arbejde med storytelling og tema-websites og får forståelse for kundeloyalitetsprogrammer. Opsøgende salgsarbejde på B2B markedet VARIGHED: AMU-kursus på 2 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du bliver trænet i at planlægge din opsøgende salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Bl.a. ved at analysere kundens adfærd og skabe relationer gennem netværk og kunderelationsstyring (CRM). Supply chain management VARIGHED: Modul på akademiuddannelsen i international transport og logistik, der tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 3 år. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at effektivisere virksomhedens forsyningskæde på både det operationelle, taktiske og strategiske plan. Bl.a. lærer du om kvalitetsstyring, organisering og design af forsyningskæden. Modulet afsluttes med en eksamen. Tager du hele uddannelsen, får du en AU-grad.

12 22 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 23 Sociale medier som kommunikationskanal i detail VARIGHED: AMU-kursus på 1 dag. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer de forskellige sociale medier at kende og bliver klædt på til at bruge dem som kommunikationskanal mellem detailvirksomheden og kunder og medarbejdere. Multikanalmarkedsføring forretningsmodeller VARIGHED: AMU-kursus på 3 dage. DET FÅR DU UD AF DET: Du lærer at styrke virksomhedens placering på både online- og offlinemarkedet med udgangspunkt i virksomhedens omnichannel-indsats. Du lærer at bruge og udvikle digitale forretningsmodeller og at behandle og anvende relevant data til målrettet markedsføring. Detailhandel Når du arbejder inden for detailhandel, som er stærkt konkurrencepræget, kræver det, at du er omstillingsparat og hurtig til at sætte dig ind i nye koncepter og bruge dem i salg og kundeservice. Heldigvis har du mange muligheder for efteruddannelse inden for bl.a. e-handel og multikanalmarkedsføring. Konceptstyring i detailhandlen eller Salgsledelse i detailhandlen VARIGHED: Moduler på akademiuddannelsen i retail, der hver tager 3-6 mdr. på deltid. Hele uddannelsen tager 3 år. får du en AU-grad og er rustet til at arbejde med konceptstyring og ledelse inden for detailområdet. Du har lært at analysere målgrupper og markedsudvikling.

13 30 gode bud på uddannelsesveje 25 Opdatering og papir på kvalifikationerne Uanset hvilket fagområde, du arbejder indenfor, kan du få behov for at få papir på dine kvalifikationer, hvis du f.eks. er ufaglært. Eller du kan have brug for at blive opdateret på mere almene fag som sprog, dansk og matematik. Det har du heldigvis rigtig gode muligheder for. Fra ufaglært til faglært VARIGHED: Afhænger af din baggrund. ADGANGSKRAV: Over 25 år, afsluttet 9./10. klasse, ufaglært. DET FÅR DU UD AF DET: Du kan få en erhvervsuddannelse for voksne (EUV) på en erhvervsskole, hvor en uddannelsesplan, der kan indeholde både praktik og teori, skræddersys til dig alt efter din erfaring og skolebaggrund. Herefter kan du kalde dig faglært. Du har også mulighed for at lave en uddannelsesaftale med din virksomhed, blive voksenlærling og faglært på den måde. Sprog VARIGHED: AMU-kurser på 5 dage i jobrelateret sprog som engelsk, tysk eller fransk med basis eller nuanceret ordforråd. Eller enkeltfag i engelsk, tysk eller fransk på A, B eller C-niveau på erhvervsskoler eller VUC på ca. 6 mdr. ADGANGSKRAV: Ingen til AMU. Afsluttet 9./10. klasse til enkeltfag. DET FÅR DU UD AF DET: Du bliver i stand til at bruge sprog i dit arbejde, så du kan kommunikere professionelt med kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer i andre lande. Du kan afslutte AMU-kursus med et uddannelsesbevis og enkeltfag på A, B eller C-niveau med eksamensbevis på gymnasialt niveau. Forberedende dansk og matematik VARIGHED: lektioner per trin. ADGANGSKRAV: Min. 18 år. DET FÅR DU UD AF DET: Når du tager forberedende voksenundervisning (FVU), bliver du ud fra en test placeret på det rette trin og får undervisning herefter. I FVU-dansk gælder det læsning, skrivning og stavning. I FVU-matematik gælder det regning, talforståelse og begreber i matematik. Der er fire trin i undervisningen, og du kan gå til prøve efter hvert trin. Prøven efter sidste trin svarer til folkeskolens afgangsprøve.

14 26 30 gode bud på uddannelsesveje 30 gode bud på uddannelsesveje 27 Hvordan, hvad, hvor? HVORDAN finder du info om kurser? Amukurs.dk Ug.dk Efteruddannelse.dk Audiplom.dk Hk.dk/karriere/uddannelse/saerligt-for-privat Hk.dk/karriere/uddannelse/saerligt-for-handel HVAD gør du, når du har valgt kursus? Aftal det praktiske med din arbejdsgiver. Søg støtte til uddannelsen via kompetencefonde.dk. Eller bed din chef om at gøre det. Hvis din virksomhed selv administrerer midlerne til selvvalgt uddannelse, skal du søge gennem virksomhedens uddannelsesudvalg. Tilmeld dig kurset på uddannelsesstedet eller efteruddannelse.dk. HVOR efteruddanner du dig? AMU-kurser udbydes på erhvervsskoler og AMU-centre over hele landet. Tjek amukurs.dk. Akademiuddannelser og diplomuddannelser udbydes på erhvervsakademier over hele landet. Tjek danskeerhvervsakademier.dk og audiplom.dk Nogle diplomuddannelser og enkeltfag på diplomuddannelser kan tages på universiteter, professionshøjskoler og handelshøjskoler. Tjek hjemmesiderne for de steder, der ligger tæt på dig. Sprog, EUV og FVU udbydes på erhvervsskoler og VUC. Tjek vuc.dk og amukurs.dk. Kontakt kompetencefondens hotline, hvis du er i tvivl: Tlf.: Mail: kfonde@da.dk

15 Grafisk produktion: Berit Winsnes/BW grafisk design HK lagernummer:

OVERSIGT RELEVANTE AKADEMIUDDANNELSER

OVERSIGT RELEVANTE AKADEMIUDDANNELSER OVERSIGT RELEVANTE AKADEMIUDDANNELSER LEDELSE AU i Ledelse AU i international handel og markedsføring SERVICE, PRODUKTION, IT, BYGGE OG ANLÆG MV. AU i informationsteknologi (DIO I, DIO II) AU i HR AU i

Læs mere

Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser

Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser 2012 2013 Akademiuddannelse 5833 7,7 5081 7,6 Finansiel rådgivning 1133 5,2 1322 5,4 Afgangsprojekt fast ejendom 16 6,5 Afgangsprojekt finansiel rådgivning - bank

Læs mere

Baggrund og formål. I forbindelse med overenskomstforhandlingerne

Baggrund og formål. I forbindelse med overenskomstforhandlingerne Aftalt Uddannelse Baggrund og formål I forbindelse med overenskomstforhandlingerne i 2017 blev det mellem Færgerederierne og HK/Privat aftalt, at der skulle udarbejdes et protokollat, hvori rammerne for

Læs mere

Akademiuddannelsen. 10/9, 11/9, 18/9, 24/9, 25/9, 1/10, 2/10, 22/10 08.15-15.15 Næstved Uge 44-45

Akademiuddannelsen. 10/9, 11/9, 18/9, 24/9, 25/9, 1/10, 2/10, 22/10 08.15-15.15 Næstved Uge 44-45 Akademiuddannelsen Akademiuddannelsen er en fleksibel videregående uddannelse med en varighed på typisk 3 år sideløbende med fuldtidsjob. Akademiuddannelsen er bygget op over 7 nedenstående linjer: Ledelse

Læs mere

Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse

Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse A. Sundhed Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse Sundhedskurserne er udviklet af PLO, så de er målrettet dig og dine funktioner i praksis. Praksismanageruddannelsen

Læs mere

- et bedre sted at lære. 12. april kl. 20-21 Der vil først være lyd på kl. 20. Indtil da kan du hygge dig i chatten

- et bedre sted at lære. 12. april kl. 20-21 Der vil først være lyd på kl. 20. Indtil da kan du hygge dig i chatten Inspiration til uddannelse 12. april kl. 20-21 Der vil først være lyd på kl. 20. Indtil da kan du hygge dig i chatten Velkommen Kirsten Jensen Mette Will Gitte Jensen Har du deltaget i et webinar før?

Læs mere

Karaktergennemsnit UCN act2learn 2016

Karaktergennemsnit UCN act2learn 2016 Karaktergennemsnit UCN act2learn 2016 Akademiuddannelser Automation og drift Finansiel rådgivning Afgangsprojekt finansiel rådgivning - bank og real 12 8,6 Afgangsprojekt finansiel rådgivning - ejendomsmægl

Læs mere

UDDANNELSESKATALOG HK/PRIVATS KOMPETENCE- OG KARRIEREFOND FOR FREELANCERE

UDDANNELSESKATALOG HK/PRIVATS KOMPETENCE- OG KARRIEREFOND FOR FREELANCERE UDDANNELSESKATALOG HK/PRIVATS KOMPETENCE- OG KARRIEREFOND FOR FREELANCERE BESKÆFTIGELSESOMRÅDET Akademiuddannelsen i beskæftigelse Organisering af beskæftigelsesindsatsen (10 ECTS) Beskæftigelsesindsatsens

Læs mere

Fag Undervisningsdage Tid Sted Eksamen

Fag Undervisningsdage Tid Sted Eksamen 6 ugers selvvalg - Akademiuddannelsen Brug din ret til uddannelse, mens du er ledig! Vi har udvalgt nogle fag fra Akademiuddannelserne og tilrettelagt dem, så du kan deltage i din første ledighedsperiode

Læs mere

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent Arbejdsmarkedsuddannelser Markedsføringsplanen i

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent Arbejdsmarkedsuddannelser Markedsføringsplanen i Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 93,2 74 93,2 Arbejdsmarkedsuddannelser

Læs mere

Oversigt over fælles kompetencebeskrivelser incl. mål

Oversigt over fælles kompetencebeskrivelser incl. mål Side 1 af 5 Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse 2265 Detailhandel KLA 25000 RKV før erhvervsuddannelse for voksne AP 01-01-2017 og fremefter 40001 Markedsanalyse i detail- og handelserhvervet

Læs mere

Karaktergennemsnit UCN act2learn 2015

Karaktergennemsnit UCN act2learn 2015 Karaktergennemsnit UCN act2learn 2015 Akademiuddannelser Automation og drift Finansiel rådgivning Afgangsprojekt finansiel rådgivning - bank og real 12 8,6 Afgangsprojekt finansiel rådgivning - ejendomsmægl

Læs mere

Udbud efterår Akademiuddannelser - videregående uddannelser på deltid

Udbud efterår Akademiuddannelser - videregående uddannelser på deltid Udbud efterår 2013 Akademiuddannelser - videregående uddannelser på deltid Indholdsfortegnelse Om Akademiuddannelser...3 Grafiske oversigter over AU-linjernes opbygning...4 Adgangskrav...8 Finansiel rådgivning...

Læs mere

45383 Grafik og tekster til virksomhedens webside 01.01-31.12.2015. 45987 Projektudvikling og gennemførelse 01.01-31.12.2015

45383 Grafik og tekster til virksomhedens webside 01.01-31.12.2015. 45987 Projektudvikling og gennemførelse 01.01-31.12.2015 Udlagt AMU-undervisning til EUC Nordvest 2015 2245 Offentlig forvaltning og 44383 Medarbejderen som deltager i sagsbehandling forandringsprocesser 2256 Handel og logistik 40976 Logistikopgaver ved internationalt

Læs mere

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E: Akademiuddannelserne

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E:  Akademiuddannelserne Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks 1038 3900 Nuuk T: +299 32 30 99 F: +299 32 32 55 E: ninuuk@ninuuk.gl www.ninuuk.gl AU Akademiuddannelserne AU Akademiuddannelserne Akademiuddannelserne er for dig,

Læs mere

Deltidsuddannelser... 3. Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6. International handel og markedsføring... 8

Deltidsuddannelser... 3. Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6. International handel og markedsføring... 8 Merkonom/Teknonom/Akademiuddannelser - på deltid Udbud forår 2012 Indhold Deltidsuddannelser... 3 Indledende fag... 4 Ledelse... 5 Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6 Økonomi og ressourcestyring...

Læs mere

Karaktergennemsnit UCN act2learn 2014

Karaktergennemsnit UCN act2learn 2014 Karaktergennemsnit UCN act2learn 2014 Akademiuddannelser Automation og drift Finansiel rådgivning Afgangsprojekt finansiel rådgivning - bank og real 32 8 Afgangsprojekt finansiel rådgivning - ejendomsmægl

Læs mere

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE EUX BUSINESS en ny dobbeltuddannelse VELKOMMEN TIL EUX BUSINESS Med EUX Business får du både EN ERHVERVSUDDANNELSE OG EN GYMNASIAL EKSAMEN. EUX Business gennemføres på HANDELSSKOLEN, enter for Kontor og

Læs mere

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 40006 Valg af afsætningsalternativer 40007 Regnskabsafstemninger

Læs mere

AU /Merkonom. 24/1, 25/1, 31/1, 1/2, 7, 2, 21/2, 28/2, 7/3 08.15-15.15 Næstved Uge 10 el. 12

AU /Merkonom. 24/1, 25/1, 31/1, 1/2, 7, 2, 21/2, 28/2, 7/3 08.15-15.15 Næstved Uge 10 el. 12 AU /Merkonom Akademiuddannelsen er en fleksibel videregående uddannelse med en varighed på typisk 3 år sideløbende med fuldtidsjob. Akademiuddannelsen er bygget op over 7 nedenstående linier: Ledelse (L)

Læs mere

E-handelskøbmand handelsøkonom med speciale i e-handel

E-handelskøbmand handelsøkonom med speciale i e-handel E-handelskøbmand handelsøkonom med speciale i e-handel Handelsøkonomens kompetencer Handelsøkonomuddannelsen er jf. fakta boksen en meget praksisorienteret uddannelse, hvor målet er opnå kompetencer inden

Læs mere

Gode råd om. Efteruddannelse. Få ideer til hvordan du afdækker behov for efter- og videreuddannelse i virksomheden. Udgivet af Dansk Handel & Service

Gode råd om. Efteruddannelse. Få ideer til hvordan du afdækker behov for efter- og videreuddannelse i virksomheden. Udgivet af Dansk Handel & Service Gode råd om Efteruddannelse Få ideer til hvordan du afdækker behov for efter- og videreuddannelse i virksomheden Udgivet af Dansk Handel & Service Efteruddannelse 2006 Gode råd om Efteruddannelse Du kan

Læs mere

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 AGENDA 1. Hvad er en HD-uddannelse? 2. HD-uddannelsens opbygning 3. Adgangskrav 4. Fleksibel undervisning 5. Blended Learning 6. Priser

Læs mere

Selvvalgt uddannelse

Selvvalgt uddannelse Selvvalgt uddannelse Medarbejdernes muligheder for selvvalgt uddannelse gennem kompetencefonden mellem Teknisk Landsforbund og Dansk Erhverv tilmelding og finansiering via kompetencefonde.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Det danske uddannelsessystem

Det danske uddannelsessystem Det danske uddannelsessystem Det danske uddannelsessystem består af både et ordinært uddannelsessystem og et parallelt uddannelsessystem for voksen- og efteruddannelse. Pjecen beskriver uddannelsessystemet

Læs mere

Retailakademi - for dig, der arbejder med salg og kundeservice

Retailakademi - for dig, der arbejder med salg og kundeservice IBC Kurser Retailakademi Hos IBC Kurser tilbyder vi dig kurser, efteruddannelse og netværk som skaber værdi i din virksomhed Grundl. voksenuddannelse Butiksmedhjælper Salgsassistent Akademiuddannelse Diplomuddannelse

Læs mere

Diplom i. erhvervsøkonomi

Diplom i. erhvervsøkonomi Diplom i erhvervsøkonomi HD 2 HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse Mange traditionelle job er på vej ud af arbejdsmarkedet. Fleksible medarbejdere er på vej ind de såkaldte omstillingsparate. Vi lever

Læs mere

Hvordan bliver eleverne parat til erhvervsuddannelse?

Hvordan bliver eleverne parat til erhvervsuddannelse? Hvordan bliver eleverne parat til erhvervsuddannelse? Reformen af erhvervsuddannelserne er et paradigmeskift, som lægger op til en ny kvalitetsdagsorden med fokus på folkeskolens uddannelsesparate elever,

Læs mere

KEA Kompetence Holdoversigt Efterårssemester 2016

KEA Kompetence Holdoversigt Efterårssemester 2016 KEA Kompetence Holdoversigt Efterårssemester 2016 Indledningsfag (side 3) Indledende erhvervsøkonomi med regneark Akademiuddannelsen i Ledelse (side 3-4) Ledelse i praksis Organisation og arbejdspsykologi

Læs mere

Kalenderåret 2017 Side 1 af 5 Tietgen KompetenceCenter

Kalenderåret 2017 Side 1 af 5 Tietgen KompetenceCenter 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 100,0 29 100,0 40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen 91,6 107 91,6 40008 Årsafslutning af bogholderiet 90,5 105 90,5 40067 Anvendelse af ESDH

Læs mere

EUD BUSINESS - EUX BUSINESS. Detail handel event kontor 2. DEL

EUD BUSINESS - EUX BUSINESS. Detail handel event kontor 2. DEL EUD BUSINESS - EUX BUSINESS Detail handel event kontor 2. DEL VELKOMMEN TIL GRUNDFORLØB2 EUD BUSINESS - EUX BUSINESS Med EUX kan du gå ALLE VEJE, du vil 2. del på business grundforløbet er for dig, som

Læs mere

Lederuddannelser PB 1

Lederuddannelser PB 1 Lederuddannelser 1 LEDELSE KAN LÆRES Ledelse kan læres Effektiv ledelse er grundstenen til en virksomheds fortsatte succes. Med vore kurser i ledelse tilbyder vi et komplet efteruddannelsesforløb af nøglepersonerne

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE EUX BUSINESS en ny dobbeltuddannelse Med EUX Business får du både EN ERHVERVSUDDANNELSE OG EN GYMNASIAL EKSAMEN. EUX Business gennemføres på HANDELSSKOLEN, enter for Kontor og Handel. Med en EUX Business

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

Digital handel EN NY UDDANNELSE TIL FREMTIDENS ARBEJDSMARKED

Digital handel EN NY UDDANNELSE TIL FREMTIDENS ARBEJDSMARKED Digital handel EN NY UDDANNELSE TIL FREMTIDENS ARBEJDSMARKED Digital handel - en ny uddannelse til fremtidens arbejdsmarked Midtjylland er et område i vækst, og mange e-handelsvirksomheder har domicil

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen)

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen) Side 1 af 5 259401 Køge Handelsskole Kompetencebeskrivelse: Periode: Godkendelsestype: 2769 Individuel kompetencevurdering i AMU 01-01-2010 og fremefter Godkendt til udbud 2798 Viden- og forretningsservice

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

Kontoruddannedes brug af akademiuddannelser

Kontoruddannedes brug af akademiuddannelser Kontoruddannedes brug af akademiuddannelser I det følgende præsenteres de kontoruddannede elevers brug af AU-moduler. Dataene er via New Insight udtrukket af Danmarks Statistik ultimo 2013. 1. Nyuddannede

Læs mere

Detailhandelsuddannedes brug af akademiuddannelser

Detailhandelsuddannedes brug af akademiuddannelser Detailhandelsuddannedes brug af akademiuddannelser I det følgende præsenteres de detailhandelsuddannede elevers brug af AU-moduler. Dataene er via New Insight udtrukket af Danmarks Statistik ultimo 2013.

Læs mere

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen)

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen) Side 1 af 6 259401 Køge Handelsskole Kompetencebeskrivelse: Periode: Godkendelsestype: 2769 Individuel kompetencevurdering i AMU 01-01-2010 og fremefter Godkendt til udbud 2798 Viden- og forretningsservice

Læs mere

Oversigt over fælles kompetencebeskrivelser incl. mål

Oversigt over fælles kompetencebeskrivelser incl. mål Side 1 af 6 Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse 2275 Administration GOD 25000 RKV før erhvervsuddannelse for voksne AP 01-01-2017 og fremefter 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship

STUDIEORDNING. for. Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship STUDIEORDNING for Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship Revideret 3. juli 2018 Indhold 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 4 nationale fagelementer... 4

Læs mere

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL Tag en akademiuddannelse Uddannelsen tager udgangspunkt i din virkelighed, og undervisningen giver dig mulighed for aktivt at bruge din erhvervserfaring

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK)

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK) STUDIEORDNING for Markedsføringsøkonom (AK) Ikrafttrædelse: 20.08.2019 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 6 nationale fagelementer... 4 2.1. Forretningsforståelse...

Læs mere

IT-EFTER- UDDANNELSE \ FRA AUTODIDAKT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA FAGLÆRT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA AKADEMIUDDANNET TIL DIPLOMUDDANNET

IT-EFTER- UDDANNELSE \ FRA AUTODIDAKT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA FAGLÆRT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA AKADEMIUDDANNET TIL DIPLOMUDDANNET IT-EFTER- UDDANNELSE \ FRA AUTODIDAKT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA FAGLÆRT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA AKADEMIUDDANNET TIL DIPLOMUDDANNET BLIV BEDRE TIL DET, DU GØR. Det bedste du kan gøre i en foranderlig

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE EN AKADEMIUDDANNELSE 2014-2016 Reventlowsgade 14, 2., 1651 København V Tlf.: 33 55 77 30 www.kooperationen.dk kontakt@kooperationen.dk Akademiuddannelsen Kooperationens lederuddannelse

Læs mere

GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse

GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse 2 GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB Giv jeres medarbejdere et fagligt skub...... og klæd dem på til fremtidens udfordringer.

Læs mere

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen)

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen) Side 1 af 5 259401 Køge Handelsskole Kompetencebeskrivelse: Periode: Godkendelsestype: 2769 Individuel kompetencevurdering i AMU 01-01-2010 og fremefter Godkendt til udbud 2798 Viden- og forretningsservice

Læs mere

Efteruddannelse PÅ ARBEJDSPLADSEN. Kom videre med Forberedende Voksenundervisning FVU

Efteruddannelse PÅ ARBEJDSPLADSEN. Kom videre med Forberedende Voksenundervisning FVU Efteruddannelse PÅ ARBEJDSPLADSEN Kom videre med Forberedende Voksenundervisning FVU Tag VUC Erhverv med på arbejdspladsen Mange medarbejdere kan med fordel blive bedre til at læse, stave, regne, tale

Læs mere

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 40006 Valg af afsætningsalternativer 40007 Regnskabsafstemninger

Læs mere

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen)

Udbudsgodkendelser fordelt på uddannelsessteder (gældende på udskriftsdatoen) Side 1 af 5 259401 Køge Handelsskole Kompetencebeskrivelse: Periode: Godkendelsestype: 2769 Individuel kompetencevurdering i AMU 01-01-2010 og fremefter Godkendt til udbud 2798 Viden- og forretningsservice

Læs mere

Efter- og videreuddannelsessystemet for voksne. Ulla Nistrup, uni@viauc.dk www.nvr.nu

Efter- og videreuddannelsessystemet for voksne. Ulla Nistrup, uni@viauc.dk www.nvr.nu Efter- og videreuddannelsessystemet for voksne Ulla Nistrup, uni@viauc.dk www.nvr.nu Historisk udvikling Uddannelse brugt i erhvervs- / arbejdsmarkedsudviklingen Livslang læring 1970 erne UNESCO Uddannelse

Læs mere

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE EN AKADEMIUDDANNELSE 2015-2018 Reventlowsgade 14, 2., 1651 København V Tlf.: 33 55 77 30 www.kooperationen.dk kontakt@kooperationen.dk Akademiuddannelsen Kooperationens lederuddannelse

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 21. august 2017 Gældende for indskrivning

Læs mere

DIPLOM i erhvervsøkonomi HD

DIPLOM i erhvervsøkonomi HD Efteruddannelse DIPLOM i erhvervsøkonomi HD forskningsbaseret efteruddannelse Investér i din humane kapital Vælger du at give dig i kast med en HD-uddannelse, så foretager du en sikker investering i din

Læs mere

Online marketing kursus

Online marketing kursus Online marketing kursus for fleksjobbere 6 uger - ny viden - nye jobmuligheder Opslag til sociale medier kan planlægges. Fleksjobberen kan tilføre virksomheden attraktiv arbejdskraft, selv med få ugentlige

Læs mere

KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE

KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE I LEDELSE 2017-2019 Akademiuddannelsen Kooperationens Akademiuddannelse i ledlese er en videregående uddannelse, som du kan tage ved siden af dit arbejde. Den giver dig

Læs mere

Akademiuddannelse i Sundhedspraksis

Akademiuddannelse i Sundhedspraksis Akademiuddannelse i Sundhedspraksis Akademiuddannelse (vvu) i Sundhedspraksis Kort videregående uddannelsesniveau Uddannelsen giver kompetencer til at varetage generelle og specialiserede funktioner og

Læs mere

KOMPETENCEGIVENDE EFTERUDDANNELSE MÅLRETTEDE KURSER KONSULENTYDELSER

KOMPETENCEGIVENDE EFTERUDDANNELSE MÅLRETTEDE KURSER KONSULENTYDELSER Kender vi hinanden? KOMPETENCEGIVENDE EFTERUDDANNELSE MÅLRETTEDE KURSER KONSULENTYDELSER Facts om Erhvervsakademi Aarhus Etablering 2009 330 mio. i omsætning 4.000 deltidsstuderende 27 fuldtidsuddannelser

Læs mere

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige UDNYT DIN TID OPTIMALT og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige Uddannelsesforløbene er udformet i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole, Køge Handelsskole og Zealand

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

Campus Bornholms VEU Strategi

Campus Bornholms VEU Strategi Campus Bornholms VEU Strategi 2019-2021 Bornholm skal være den bedst uddannede landsdel i Danmark i forhold til erhvervslivets krav til arbejdsstyrkens kvalifikationer. På Campus Bornholm forpligter vi

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kommunikationsstrategi 2 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Social-, Børne- og Integrationsministeriet arbejder for at skabe reelle fremskridt for den enkelte borger. Det

Læs mere

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne (MERK.D) Arbejder du med afsætning af virksomhedens produkter eller kunne du tænke dig at arbejde med salg og markedsføring? Ønsker du bare ny inspiration og faglig udvikling på højt niveau? Tag en diplomuddannelse

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

HOLDOVERSIGT PRAKTISKE OPLYSNINGER LEDELSE FORÅR 2016 TILMELDING/BETALING ONLINE-UNDERVISNING AKADEMIUDDANNELSEN I LEDELSE DIPLOM I LEDELSE

HOLDOVERSIGT PRAKTISKE OPLYSNINGER LEDELSE FORÅR 2016 TILMELDING/BETALING ONLINE-UNDERVISNING AKADEMIUDDANNELSEN I LEDELSE DIPLOM I LEDELSE FORÅR 2016 HOLDOVERSIGT PRAKTISKE OPLYSNINGER TILMELDING/BETALING Online tilmelding på kea.dk/kompetence. Tilmeldingsfristen er senest 1 dage før opstart ONLINE-UNDERVISNING Det er muligt at modtage onlineundervisning

Læs mere

Samlet oversigt over godkendte mål FKB 2623 Ledelse

Samlet oversigt over godkendte mål FKB 2623 Ledelse Nummer: 43554 Logistik implementering i ledelse Deltageren kan varetage ledelsesopgaver i logistikfunktionen på det operationelle niveau i forbindelse med anvendelse af metoder og værktøjer til implementering

Læs mere

FKB-Kredsmøde. Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen. Side 1

FKB-Kredsmøde. Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen. Side 1 FKB-Kredsmøde Katastrofe- og Side 1 Agenda Hvad er status på Katastrofe og og hvor langt er vi nået? Uddannelsessystemet Forskellige typer af efteruddannelsesmuligheder Side 2 Uddannelsens forløb Side

Læs mere

kursusoversigt efterår 2014

kursusoversigt efterår 2014 kursusoversigt efterår 2014 Nye kompetencer giver nye muligheder Sønderhøj 9 8260 Viby J Tlf. 8936 3000 business@aabc.dk business.aabc.dk 1 Velkommen til Business Centret, Århus Købmandsskoles kursusafdeling.

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Billede. Efteruddannelse. Temasession på TR-Forum 2018

Billede. Efteruddannelse. Temasession på TR-Forum 2018 Billede Efteruddannelse Temasession på TR-Forum 2018 DAGSORDEN 1 Mangel på kvalificeret arbejdskraft 2 Voksen- og efteruddannelse med støtte fra kompetencefondene 3 Trepartsaftale om VEU 4 Nyt efteruddannelsessite

Læs mere

Billede EFTERUDDANNELSE. Temasession på TR-Forum 2019

Billede EFTERUDDANNELSE. Temasession på TR-Forum 2019 Billede EFTERUDDANNELSE Temasession på TR-Forum 2019 STATUS FOR KOMPETENCEUDVIKLINGSFONDENE PensionDanmark administrere 18 kompetenceudviklingsfonde 13.600 virksomheder med 231.000 medarbejdere Fondene

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

VEJLEDENDE PRAKTIKPLAN FOR

VEJLEDENDE PRAKTIKPLAN FOR VEJLEDENDE PRAKTIKPLAN FOR SPECIALET DIGITAL HANDEL B2B AFTALEPERIODE: ELEV: VIRKSOMHED: UDDANNELSESANSVARLIG: God uddannelse kræver planlægning. Et veltilrettelagt uddannelsesforløb er et vigtigt grundlag,

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources KURSUSCENTRETS UDBUD -1. halvår 2012 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse Styrk dine lederkompetencer for din egen og virksomhedens skyld God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din

Læs mere

Opkvalificering af ufaglærte i detailhandelen. Fra ufaglært til faglært. Faglig opkvalificering i detailhandelen. Uddannelsesnævnet. Juni 2013.

Opkvalificering af ufaglærte i detailhandelen. Fra ufaglært til faglært. Faglig opkvalificering i detailhandelen. Uddannelsesnævnet. Juni 2013. Opkvalificering af ufaglærte i detailhandelen. Fra ufaglært til faglært. Faglig opkvalificering i detailhandelen. 1 1. Indledning Det Faglige Udvalg for Detailhandelsuddannelser har udarbejdet en uddannelsesstruktur

Læs mere

uddannelse2001 Uddannelsesveje - FIU 2001 Tillidsrepræsentanten på den lille arbejdsplads

uddannelse2001 Uddannelsesveje - FIU 2001 Tillidsrepræsentanten på den lille arbejdsplads uddannelse2001 Uddannelsesveje - FIU 2001 Tillidsrepræsentanten på den lille arbejdsplads Uddannelsesveje - FIU 2001 Tillidsrepræsentanten på den lille arbejdsplads er udgivet af Forbundet af Offentligt

Læs mere

Efteruddannelsesmuligheder til Offentlige ansatte 3F-medlemmer der ønsker en kort eller videregående uddannelse. Dine. efteruddannelsesmuligheder

Efteruddannelsesmuligheder til Offentlige ansatte 3F-medlemmer der ønsker en kort eller videregående uddannelse. Dine. efteruddannelsesmuligheder Efteruddannelsesmuligheder til Offentlige ansatte 3F-medlemmer der ønsker en kort eller videregående uddannelse Dine efteruddannelsesmuligheder Din overenskomst giver dig mulighed for at deltage i en række

Læs mere

LÆR NOGET NYT: KØRSELSDISPONENT, LAGER- & TERMINALDISPONENT

LÆR NOGET NYT: KØRSELSDISPONENT, LAGER- & TERMINALDISPONENT LÆR NOGET NYT: KØRSELSDISPONENT, LAGER- & TERMINALDISPONENT EN HELT NY UDDANNELS E TIL TRANSPORTBRANCHEN T R ANS PORT OG LOGISTI K DISPONENTUDDANNELSEN Du har nu mulighed for at tage en ny erhvervsuddannelse,

Læs mere

. Innovation og produktion. Uden profil. Finansiel rådgivning

. Innovation og produktion. Uden profil. Finansiel rådgivning Merkonom- Teknonom- og IBC Kurser. International handel og markedsføring. Kommunikation og formidling. Økonomi og ressourcestyring. Ledelse. rmationsteknologi. Retail. Human Resource. International transport

Læs mere

Profilbeskrivelse for Business Controlling

Profilbeskrivelse for Business Controlling Profilbeskrivelse for Business Controlling Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen for

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

Information om AFTALT UDDANNELSE

Information om AFTALT UDDANNELSE Information om AFTALT UDDANNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Forord Hvem kan søge? Hvad kan der søges støtte til? Hvor skal vi starte? Hvordan ansøger vi? Hvor meget kan der søges i dækning? Positivliste - aftalt

Læs mere

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor Det merkantile grundforløb Detail handel event kontor 2. del Velkommen til det merkantile grundforløb Med EUX kan du gå alle veje, du vil 2. del på det merkantile grundforløb er for dig, som sigter efter

Læs mere

KMD OPUS PROCESRÅDGIVER

KMD OPUS PROCESRÅDGIVER KMD OPUS PROCESRÅDGIVER CERTIFICERET UDDANNELSE FOR ADMINISTRATIVE MEDARBEJDERE I DET OFFENTLIGE, INKLUSIV KOMPETENCEGIVENDE EKSAMEN. BLIV CERTIFICERET KMD OPUS PROCESRÅDGIVER FÅ OVERBLIK OVER KOMMUNENS

Læs mere

Fvu Matematik Uddannelse

Fvu Matematik Uddannelse Fvu Matematik Uddannelse 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Fvu Matematik Uddannelse FVU-matematiklærer, Ordblindelærer, FVU-læselærer og Læsevejleder for ungdomsuddannelserne er fire særligt sammensatte uddannelser, som

Læs mere

Projekt Styrket Indsats

Projekt Styrket Indsats Projekt Styrket Indsats Det almene kompetenceløft En landsdækkende indsats målrettet ledige og beskæftigede www.psi.aof.dk Projekt Styrket Indsats (PSI) er et tilbud til virksomheder, fagforeninger, tillidsrepræsentanter,

Læs mere

Vi kan blive alt det, vi drømmer om

Vi kan blive alt det, vi drømmer om Vi kan blive alt det, vi drømmer om AALBORG HANDELSSKOLE EUX BUSINESS - DEN ERHVERVSFAGLIGE STUDENTEREKSAMEN Det, du drømmer om i dag, behøver ikke være det samme senere. EUX Business er en erhvervsfaglig

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse Styrk dine lederkompetencer for din egen og virksomhedens skyld God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din

Læs mere

Sådan søger I Servicebranchens Udviklingsfond

Sådan søger I Servicebranchens Udviklingsfond RENGØRING OG UDDANNELSE Sådan søger I Servicebranchens Udviklingsfond n S E R V I C E B R A N C H E N S U D V I K L I N G S F O N D Udviklingsfondens formål er at fremme uddannelse og uddannelsesniveauet

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS. Erhvervsskolen Nordsjælland

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS. Erhvervsskolen Nordsjælland Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Erhvervsskolen Nordsjælland Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder

Læs mere

EUV hvordan gør vi? Workshop: Merkantiluddannelsesforløb

EUV hvordan gør vi? Workshop: Merkantiluddannelsesforløb EUV hvordan gør vi? Workshop: Merkantiluddannelsesforløb Disposition for fremlægningen Hvilke krav indgik i kommissoriet til udvikling af en uddannelse til målgruppen +25 (GVU /AMU)? På hvilken måde kan

Læs mere

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE Gode råd om... EFTERUDDANNELSE INDHOLD 1. Indledning 3 2. Hvorfor bruge AMU-kurser til efteruddannelse? 4 3. Fakta om AMU-kurser 4 Hvem kan deltage? 4 Hvad koster AMU-kurserne? 4 Information om AMU-kurser

Læs mere

IKV materiale til Handel - og Logistik området Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse

IKV materiale til Handel - og Logistik området Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse IKV materiale til Handel - og Logistik området Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse Undervisningsministeriet. 12. januar 2011 Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget

Læs mere

Revision. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Revision. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Revision Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere