Ønske: flere frivillige Som bestyrelse for RYK har vi et stort ønske om flere frivillige.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ønske: flere frivillige Som bestyrelse for RYK har vi et stort ønske om flere frivillige."

Transkript

1 Referat Generalforsamling 28. maj 2016 i Ryk! Foreningen af rygmarvsskadede Afholdt hos firmaet Langhøj et anderledes bilhus Hasselager Centervej 26, 8260 Viby J 1. Valg af dirigent René Skau Bjørnson René konstaterer at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt i marts / Regnskab fremlagt medio maj på hjemmesiden. 2. Valg af stemmetællere Kurt Juul og Flemming Nielsen 3. Beretning Bestyrelsens beretning kan læses i sin fulde længde /vedhæftet som bilag. Den er delt op i punkter efter emne, hvor de ansvarlige for emnet har bidraget til beretningen. Formanden Helle Schmidt fremhævede enkelte punkter i beretningen, men læste ikke hele beretningen op. Arbejdspres: Vi har som forening mange opgaver, der skal løses, og vi har høje og store ambitioner om det, vi vil nå, men bestyrelsesarbejdet har på grund af bl.a. sygdom ligget på få hænder i det forløbne år. Det har derfor betydet rigtig meget, at vi har fået så stor opbakning til vore arrangementer. Under pres: Det skal også næves, at vi har været under stort pres og stadigvæk er det - fra PTU, idet de har delt deres forening op i to foreninger, henholdsvis Polioforenigen og Ulykkespatientforeningen. Den sidstnævnte går meget efter vore medlemmer. Det har taget tid og kræfter at forholde sig til det. Ønske: flere frivillige Som bestyrelse for RYK har vi et stort ønske om flere frivillige. Det politiske arbejde: Der har fra politisk hold været krav om store nedskæringer på de to landsdelshospitaler Afdeling for rygmarvsskader i Hornbæk, Glostrup Hospital og Vestdansk Center for Rygmarvsskade, VCR, der har medført fyringer på Hornbæk, hvor man på VCR har sparet ved at ændre på flere arbejdsgange. Efter henstilling fra RYK, kan RYK nu kommenterer kommunernes udbudsmateriale på inkontinensprodukter. - Ellen Dall: Mht. at imødegå nedeskæringer foreslås det, at man henstiller til Kræftens bekæmpelse, at de bør give tilskud til rehabilitering af rygmarvsskader, der er forårsaget af kræft.

2 NORR- Det Nordiske Rygmarvsskaderåd - Vi har været i Norge til møde med de andre nordiske rygmarvsskadeforeninger i forbindelse med NoSCoS konference en konference for forskere og behandlere på rygmarvsskadeområdet. Mentorprojekter: Mentorprojektet er et fællesprojekt i øst og vest, - i Hornbæk og på VCR det er et tilbud, der skal yde hjælp til nyligt indlagte, så de kan drage nytte af frivillige mentorers erfaringer. Projektet er sat i søen der er tale om samarbejde mellem de ansatte/centret og mentorkontakten, så den rette frivillige mentor kan præsenteres for den nytilskadekomne. Ryk.dk: Hjemmesiden trænger til et løft og det er vores plan at gøre noget ved den det kommende år. Efterårsseminar: Det var gode og inspirerende dage - gode debatter, spørgelysten var stor, men tiden knap. Kvindedage: De blev afholdt med succes i øst og vest det var hyggelige arrangementer, sponsoreret af Coloplast Det skal nævnes, at der senere også vil komme arrangementer med mandedage. Temadage: Coloplast ønsker at sponsorere nye tiltag. Som eksempel kan næves arrangementer lokalt. Der har været et i Aalborg, hvor Ringsted, Silkeborg og Kolding efter planen følger efter. Temaet ved første arrangement: Lær om dine rettigheder en konsulent fra DHF holder foredrag med efterfølgende præsentation af et brætspil, hvor man kan blive klogere på sine sociale rettigheder. - Lars Hermansen: Kommer der et lokalt arrangement til Aarhus. Der blev svaret, at nu afholdtes generalforsamlingen i Aarhus, så måtte det vist være andres tur. - Peter Klitgaard: Brætspillet kan købes hos DHF for 350 kr. Wings for life: Løbet foregik i Aarhus. Der blev vist en lille kort film fra løbet, der ligger på Youtube. Der var 63 deltagere i kørestol til løbet + mange løbere og skubbere. P.t vides endnu ikke, om Aarhus Kommune er parat til et lignende arrangement næste år. - Hanne Jespersen: Blev der reklameret for Wings for life i Aarhus Svar: Red Bull (en energidrik, oplysning til dem, der, som referenten, ikke ved, hvad det er) tog sig alene af arrangement og annoncering - Må man deltage i el-kørestole? Ja, det må man. PTU rygmarv: I samarbejdet med PTU har vi haft diskussioner mht. antal afholdte Sundhedsdage. Vi ønsker fra RYKs side at have sundhedsdage som hidtil, der udelukkende fokuserer på rygmarvsskader uden at blande andre diagnoser ind i det. RYK mener, at vi, som rygmarvsskadede, har så mange specifikke problemstillinger, at det kræver en hel sundhedsdag bare at nå nogle af dem.

3 - Tonny: Jeg er uenig med formanden - Ellen Dall: Jeg vil foreslå, at vi laver vore egne arrangementer. - Bente Ovesen: Vi skal holde fast ved vores egne vi kan godt bruge PTU, med det hindrer ikke, at vi laver vores egen sundhedsdag. Sommerkurset: Der er kommet en ny kaptajn for sommerkurset: John Hinrup i stedet for Vibeke Sørensen. Kurset er allerede ved at være fyldt op med tilmeldinger. Tilføjelse til beretningen: RYK! har modtaget en arv på ca kr. fra afdøde Niels Kramer i Arven skal gå ubeskåret til forskning inden for feltet rygmarvsskader. Pengene er indsat på en konto hos DHF, da vi er en specialkreds i DHF regi. Anvendelse af arven vil figurere som udgift i RYKs regnskab. - Tonny: Til lykke med pengene jeg foreslår, at bestyrelse kontakter en jurist og beder ham om at lave et udkast til, hvordan man bærer sig ad, hvis man ønsker at donere sin arv til RYK. Det vil således blive nemmere at gøre tanke til handling. 4. Forelæggelse af revideret regnskab Kassereren Christian Sørensen præsenterede regnskabet. - Leck Lo-Eriksen Hvad går udgifterne til under punkt NoSCoS? Til flybilletter m.m., til møder. - Oplysning om Rammebevillig: RYK får, som specialkreds under DHF, 28 % af vore medlemmers kontingent, mens andre specialkredse under DHF får op til 82 % af medlemskontingentet tilbage. Bestyresen vil arbejde på at få rammebevilling efter antal medlemmer. Derfor skal DHFs Kongres tage spørgsmålet om fordelingsnøgle op, så der kan rettes op på den nuværende situation. Regnskabet godkendt med applaus. 5. Indkomne forslag: Ingen 6. Valg af formand Helle Schmidt genopstiller- Valgt uden modkandidater, med applaus. 7. Valg af tre bestyrelsesmedlemmer - 2 medlemmer for 2 år et for 1 år Bestyrelsesmedlemmerne Astrid Bøgh, Sus Danielsen og Kenneth Ørbæk genopstiller ikke Forslag til kandidater til bestyrelsen: Lars Sørensen, Viborg; Keld Jensen, Hadsten; Johnny Jahn, Greve; Rune Støvring, Svendborg; Leck Lo-Eriksen, København Opnåede valg til bestyrelsen:

4 Keld valgt med 45 stemmer for 2 år, Rune valgt med 43 stemmer for 2 år, Lars valgt med 41 stemmer for 1 år Ikke valgt: Leck 24 stemmer, Johnny 18 stemmer 8. Valg af to suppleanter Forslag: Helle Skarregaard, Leck Lo-Eriksen, Johnny Jahn, Kenneth Ørbæk 1. suppleant Helle 34 stemmer, 2. suppleant Leck 33 stemmer Ikke valgt: Johnny 27 stemmer, Kenneth 18 stemmer, Blank 1 Den nye bestyrelse ser således ud: Formand Helle Schmidt, Næstformand Mikkel Bundgaard, Kasserer Christian Sørensen, Bestyrelsesmedlemmer Camilla Bach-Didriksen, Keld Jensen, Rune Støvring, Lars Sørensen, Suppleanter Leck Lo-Eriksen og Helle Skarregaard. 9. Valg af to revisorer og Suppleant Søren Ingvardsen og Birgit Broberg genopstiller - Valgt Solvej Hansen Suppleant genopstiller - valgt 10. Fremtidigt arbejde Helle fremlægger ønskelisten: Sundhedspolitik Brugerinddragelse ved ny teknologi Brugerinddragelse ved kommunale indkøbsaftaler Film om RYK RYK! Redaktion Mentorordning Ulandsudvalg Gå Johnny Ny Hjemmeside Kæmpe for specialiseret fysioterapi - N.N. Hvad med: Brugerinddragelse ved kommunale byggeprojekter - Lauridsen: Overlap nu ikke DHFs arbejde med byggesager, hvor vi selv er repræsenteret - N.N.: DHF er meget vidende omkring byggesager - Lotte Tobiasen: Kan vi ikke gøre Telefonrådgivningen mere synlig Formandens appel: Til det fremtidige arbejde har vi således brug for mange kræfter for at få dette arbejde gennemført, fortsætter Helle Schmidt. Det vil være en stor hjælp, hvis I fx kunne hjælpe med dele af opgaverne eller nogle enkelte opgaver. Som eksempel nævner Helle Schmidt, hvad man kunne hjælpe med ved et

5 weekendseminar: Til det arrangement ville det være en stor hjælp, hvis man ville melde sig til at løse en af følgende opgaver: Ideudvikling Budgetlægning Program Underholdning Kontakt til foredragsholdere Lokalitet til afholdelse, forplejning Invitationer / Informationer til medlemmer (RYK.dk, facebook, RYK! M.v.) Tilmeldinger Med flere Forslag/ønsker til fremtidigt arbejde: Temadag/weekend for aktive tillidsfolk Friluftsarrangement/sportsarrangement Arrangement for gående Pårørende dag Seminar som opfølgning på senskadeseminaret Kommentarer: - Hanne Kokholm: Kan ikke deltage i weekendarrangement, ønsker kun at komme på endagsarrangement - N.N. Tre dage til seminar er for lang tid - Jacobsen: Efterlys frivillige hjælpere på facebook Kommende arrangementer: Temadage med Coloplast Kend spillereglerne Sommerkursus 30 Cafeaften med Wellspekt Wings For Life Mandeaften 11. Eventuelt - Kenneth Ørbæk gav yderligere information om arven på de kr. Sagen er endnu ikke endelig afsluttet, så det kan muligvis ende med en større sum. - Peter Klitgaard: Mht. et nyt strukturforslag til DHF, der skal op på DHFs kongres. Gå materialet igennem og kom evt. med ændringsforslag inden kongressen finder sted, så er der større mulighed for, at vi kan påvirke beslutningerne. - Tommy: Frivillig i RYK Det vil være en god ide, at man oplyser, om man vil arbejde i Øst eller Vestdanmark - Helle Skarregaard: Mangler en liste over regionsrepræsentanter - Peter Klitgaard: DHF regioner skal indkalde DHF specialrepræsentanter til møder. Vi skal holde øje med, at det sker. Referent Signe Hauge

Referat af ordinær generalforsamling i RYK den 24. maj 2014

Referat af ordinær generalforsamling i RYK den 24. maj 2014 Referat af ordinær generalforsamling i RYK den 24. maj 2014 Afholdt hos Coloplast, Humlebæk. 41 stemmeberettigede deltog. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Lotte Tobiasen, som bød velkommen og

Læs mere

RYKs GENERALFORSAMLING 10. juni 2017

RYKs GENERALFORSAMLING 10. juni 2017 RYKs GENERALFORSAMLING 10. juni 2017 Afholdt hos RYKs hovedsponsor Coloplast, Aa. Louis-Hansens Alle 15, Espergærde Formanden, Helle Christiansen Schmidt bød velkommen, hvorefter hun orienterede forsamlingen

Læs mere

Referat fra RYKs generalforsamling den 25. maj 2019

Referat fra RYKs generalforsamling den 25. maj 2019 Referat fra RYKs generalforsamling den 25. maj 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Forelæggelse af revideret regnskab 5. Indkomne forslag 6. Valg af næstformand

Læs mere

Referat - RYK bestyrelsesmøde

Referat - RYK bestyrelsesmøde Referat - RYK bestyrelsesmøde Tid: 17. marts 2018 kl. 12-18 Sted: Hotel Scandic i Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Tilstede: Johnny Jahn, Sus Danielsen, Cathrine Guldberg, Dorthe Lumbye, Keld Jensen

Læs mere

Referat, RYK bestyrelsesmøde

Referat, RYK bestyrelsesmøde Referat, RYK bestyrelsesmøde Tid: 15. januar 2017 kl. 12-18. Sted: Hos Rune Støvring, Svendborg. Tilstede: Rune Støvring (RS), Helle Schmidt (HS), Christian Sørensen (CS), Keld Jensen (KJ), Mikkel Bundgaard

Læs mere

Referat - RYK bestyrelsesmøde

Referat - RYK bestyrelsesmøde Referat - RYK bestyrelsesmøde Tid: 2. December 2017 kl. 12-18 Sted: Scandic, Kokholm 2, Kolding Tilstede: Keld Jensen, Johnny Jahn, Kenneth Ørbæk, Sus Danielsen Jan Friis Jørgensen og Helle Schmidt Afbud:

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

RYK årsberetning 2015-2016

RYK årsberetning 2015-2016 RYK årsberetning 2015-2016 Forord Bestyrelsens arbejde har igen i år været præget af, at flere bestyrelsesmedlemmer har været fraværende i kortere og længere perioder af bl.a. helbredsmæssige årsager,

Læs mere

Referat af - RYK bestyrelsesmøde

Referat af - RYK bestyrelsesmøde Referat af - RYK bestyrelsesmøde Tid: 16. september 2017 kl. 12-18 Sted: Scandic Hotel, Kokholm 2. 6000 Kolding Tilstede: Keld Jensen, Christian Sørensen, Kenneth Ørbæk, Sus Danielsen, Dorthe Lumbye, Cathrine

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Referat, RYK bestyrelsesmøde

Referat, RYK bestyrelsesmøde Referat, RYK bestyrelsesmøde Tid: 28. november 2016 kl. 12-18. Sted: Hos Mikkel Bundgaard, Hårup Tilstede: Helle Schmidt, Mikkel Bundgaard, Christian Sørensen, Keld Jensen, Rune Støvring, Helle Skarregaard,

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat - RYK bestyrelsesmøde

Referat - RYK bestyrelsesmøde Referat - RYK bestyrelsesmøde Tid: 13. januar 2018 kl. 12-18 Sted: Kongrescenter Odeon, Odeons kvarter 1, 5000 Odense Tilstede: Johnny Jahn, Kenneth Ørbæk, Sus Danielsen, Cathrine Guldberg, Christian Sørensen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

RYKs årsberetning 2014-15

RYKs årsberetning 2014-15 RYKs årsberetning 2014-15 Forord Denne beretning giver et billede af RYKs mange aktiviteter i det forgangne foreningsår. Arbejdet i RYK udføres af mange aktive i og uden for bestyrelsen. Derfor er beretningen

Læs mere

RYKs beretning

RYKs beretning RYKs beretning 2016-17 Indholdsfortegnelse Forord 1 Bestyrelsen 2 Organisationen 2 Dansk Handicap Forbund 2 Samarbejde DHF-uland 3 The European Spinal Cord Injury Federation 3 Den nordiske sammenslutning

Læs mere

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 FORSA Generalforsamling 2015 (Kl. 16.15-18.00) Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Indkomne forslag Regnskab 2014 Kommentarer fra kritisk

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat af SANDs generalforsamling 2013

Referat af SANDs generalforsamling 2013 Referat af SANDs generalforsamling 2013 Odense. D. 26.3.13. Dagsorden iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab og fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND 1 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Lokalafdelingens navn er SIND i HELSINGØR Stk. 2: Lokalafdelingen dækker Helsingør Kommune Stk. 3: Hjemstedet

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Beslutningsreferat med uddrag fra diskussionerne Deltagere: 57 stemmeberettigede Indledning v/ Morten Hougaard

Læs mere

Referat af generalforsamling 2009

Referat af generalforsamling 2009 Referat af generalforsamling 2009 Deltagere: I alt 38 stemmeberettigede Dirigent: Peder Larsen Referent: Sofie Bay- Petersen 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen indstiller Sofie Bay- Petersen til

Læs mere

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter.

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Tekst markeret med rødt i NUVÆRENDE TEKST bliver enten ændret eller udgår i den

Læs mere

Generalforsamling d 2/2 2015

Generalforsamling d 2/2 2015 Generalforsamling d 2/2 2015 Dagorden: 1) Valg af dirigent: Bjarne Boe Nielsen og referent: Maria Sund 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Se den her 3) Fremlæggelse af regnskab, side 1 og side

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

FSTA. Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur. 07. oktober 2015. Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling).

FSTA. Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur. 07. oktober 2015. Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling). Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur FSTA 07. oktober 2015 Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling). Mødested: Hotel Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding Mødetid: Onsdag

Læs mere

Den årlige generalforsamling i From Street to School

Den årlige generalforsamling i From Street to School Den årlige generalforsamling i inviterer sine medlemmer til den årlige generalforsamling. På dagen vil bestyrelsen med glæde fremlægge beretninger og gennemgå regnskabet for det forløbne år. 2013 har været

Læs mere

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent.

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat 1. Valg af dirigent og referent Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. Generalforsamlingen er

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Der er 19 deltagere inkl. bestyrelsen Ordstyrer: Rasmus Gormsen Hansen Referent: Dagmar Lybæk

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Vedtægter for Rishøj Idrætsforening

Vedtægter for Rishøj Idrætsforening Vedtægter for Rishøj Idrætsforening 1. Foreningens navn Foreningens navn er: RISHØJ IDRÆTSFORENING med hjemsted i Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at styrke og fremme interessen

Læs mere

Formandens beretning:

Formandens beretning: Generalforsamling Oktober 2011 Agenda: Valg af dirigent og referent Formandens beretning for det forløbne år Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse Forelæggelse af

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Sociologforening

Generalforsamling i Dansk Sociologforening Generalforsamling i Dansk Sociologforening Mandag d. 23. februar 2015 Kl. 19:45-21:30 på Københavns Universitet, Sociologisk Institut, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, 1353 København

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd 1 Navn Foreningens navn er Bramdrupdam Lokalråd, herefter benævnt Lokalrådet. 2 Geografisk afgrænsning Geografisk dækker Lokalrådet Kolding Kommunes områdeplan 07, herefter

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Referat af sektionsgeneralforsamling d. 3. september 2014 kl. 16.00 19.00 på Hotel Fredericia i Odense. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Flemming Jørgensen,

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Ad a Dirigent: Palle Referent: Dorthe Stemmeudvalgspersoner: senere, hvis behov Ad b Formandens beretning: godkendt (bilag 1) Ad

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere