Referat af generalforsamling lørdag den 23. februar 2013 kl i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling lørdag den 23. februar 2013 kl i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John."

Transkript

1 Cyklistforbundet - Københavns afdeling Referat af generalforsamling lørdag den 23. februar 2013 kl i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John. Inden den formelle del af generalforsamlingen var der oplæg ved Trine Juncher Jørgensen (souschef i Cyklistforbundet) om hendes arbejde som repræsentant for Cyklistforbundet i Trængselskommissionen. Herefter fulgte en god debat om nogle punkter i forbindelse med oplægget. Efter en pause med kaffe og 2 hjemmebagte kager startede generalforsamlingen. Der var 35 medlemmer samt Jette Gotsche (Frederiksberg afdeling) til stede på generalforsamlingen. Formanden, Erik Hjulmand, bød velkommen til generalforsamlingen. Han fortalte, at der efter generalforsamlingen var mulighed for at tage med ud at spise for egen regning på Small Three Gorges Restaurant. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Beretning fra bestyrelsen 3. Beretning fra udvalg og arbejdsgrupper 4. Beretning fra kassereren 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse, revisorer og suppleanter 7. Valg af delegerede til landsmødet 8. Eventuelt 9. Mødekritik 1) Valg af ordstyrer og referent. Bestyrelsen foreslog Jette Gotsche (formand for Frederiksberg afdeling) som ordstyrer, og hun blev valgt med applaus. Hun takkede for valget og startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til vedtægterne, idet den var bekendtgjort i medlemsbladet Cyklister i Hovedstaden februar 2013, der udkom omkring 1. februar. Hans Erik Rasmussen blev foreslået som referent, og han blev valgt. Derefter var der en præsentationsrunde ) Beretning fra bestyrelsen og fra udvalg. Erik Hjulmand fremlagde beretning fra bestyrelsen og udvalgene. Der blev udleveret en skriftlig beretning, som refereres med tilføjelser fra den mundtlige beretning.

2 2 Tilbagevendende aktiviteter: Vi Cykler Til Arbejde. Der var samarbejde med Københavns Kommune om morgenbrødsuddeling på 3 lokaliteter i Om det også sker i 2013 er endnu uvist. Men det vil i givet fald blive onsdag d. 3. april. Trafiklegedag. For første gang siden 1996 blev der ikke gennemført noget arrangement i 2012, da banen i Fælledparken er under ombygning. Men vi forventer at gennemføre et arrangement i år formentlig sidste lørdag i august. Aktivweekend & julefrokost. Det er afdelingens årlige interne sammenkomster, som mest er præget af hygge. Medlemsmøder og aktivmøder. Der har ikke været afholdt medlems- og aktivmøder i det forløbne år udover møder, hvor vi samles for at sætte labels på vores lokale medlemsblad. Lygtetælling. Afdelingen deltog i 2012 i Cyklistforbundets landsdækkende tælling af cyklister med og uden lys. Betyder de nye lygteregler noget for andelen af cyklister, der kører med lys på cyklen? Svaret er umiddelbart nej. Dialog med kommunen i det forgangne år: Cykelture med borgmesteren. Bestyrelsen har to gange det seneste år arrangeret cykelture for Ayfer Baykal (borgmester for Trafik- og Miljøforvaltningen): en cykeltur i august 2012 og en cykeltur i februar 2013 i vinterkulde og -mørke. Hun har været meget begejstret for disse ture. Så vi har fået et godt samarbejde ligesom vi havde med de to foregående borgmestre, Bo Asmus Kjeldgaard og Klaus Bondam. Derudover har vi en løbende dialog med embedsmænd i forvaltningen på cykelområdet. I cykelsekretariatet er der en meget positiv stemning overfor cyklister og Cyklistforbundet. Høringssvar. Afdelingen har kun indleveret ét høringssvar det seneste år. Det vedrører planerne for fredeliggørelse af Nørrebrogades yderste del. Følgegruppe. Afdelingen er repræsenteret i en følgegruppe, der arbejder med planerne for trafikale ændringer på Frederikssundsvej. Tilladelse til at dreje til højre for rødt lys. Afdelingen har leveret en længere liste med ønsker til sådanne steder til kommunen. Trafiksikkerhedsplan. Afdelingen har deltaget i kommunens indledende arbejde med at udarbejde en ny plan. Indvielse af Svanemøllesti. Afdelingen deltog i åbningen af den nye stiforbindelse ved vandet mellem Svanemøllehavnen og Tuborg Havn.

3 3 Øvrige aktiviteter i det forgangne år: Lokale samarbejder. Afdelingen er repræsenteret i Østerbro Lokalråd og i Friluftsrådets lokale kreds. Senest har vi medvirket til at samle en række modstandere af en havnetunnel i en fælles Facebook-gruppe. Vi deltog i en mini cykelkonference The Good City og bidrog med oplæg på årsmødet i Rådet for Bæredygtig Trafik. Endelig er vi i dialog med borgerinitiativet Sikker Rantzausgade. Internt i Cyklistforbundet har vi deltaget i landsmødet på Frederiksberg, inkl. at arrangere en cykeltur for udenbys deltagere i mødet. Vi har også bidraget med input til forbundets medlem af Trængselskommissionen, Trine Juncher Jørgensen. Faste udvalg: Trafikudvalget arbejder fortsat med konkrete sager og spørgsmål fra medlemmer og andre. Trafikudvalget består af 8 medlemmer: Erik Hjulmand, Flemming Møller, Bjarne Brændeskov, Jesper Kristensen, Kerstie McLean, Kurt Olsen, Mogens Karlsson og Philip Douglass. Turudvalget planlægger afdelingens cykelture. Udvalget består aktuelt kun af 2 personer, Hans Erik Rasmussen og Poul Møller Christensen. Alligevel vil der være et flot program i Bladudvalget producerer Cyklister i Hovedstaden. I 2012 udkom der 3 blade, og der er planlagt 3 numre igen i Udvalget består aktuelt kun af 1 person, Erik Hjulmand, men der er mange, der bidrager til bladet inkl. Frederiksberg afdeling. Webudvalget står for opdatering af afdelingens underside på forbundets hjemmeside. Udvalget består af Erik Hjulmand og Susan Jespersen. Vi er stadigvæk i en udviklingsfase, men der er dog efterhånden kommet en del indhold på siden. Cykelsupersti-udvalget holder hyppige møder med Cykelsupersti-sekretariatet, som de deltagende kommuner i Region Hovedstaden har oprettet. Vi fungerer som en slags sparringspartner, og de er glade for samarbejdet med os. Vi deltog i åbningen af den første cykelsupersti (Albertslundruten) i april Vi er aktuelt i dialog om de næste ruter. Sandsynligvis åbnes der 2 ruter i Udvalget består af Erik Hjulmand, Henrik Eriksen og Hans Erik Rasmussen. Der er mulighed for at melde sig til at deltage i arbejdsgrupperne. Desuden vil der være en ledig plads i bestyrelsen, da Lars Barfred ikke genopstiller. Spørgsmål til og debat af beretningen. Birger Andersen: Jeg har i mange år været aktiv i afdelingen, om end lidt i periferien. Jeg vil nævne en lille sejr, at vi har fået etableret en sti langs Kløvermarken på den vestlige side. Derved bliver det muligt at cykle fra det østlige Amager langs Kløvermarken. Men der mangler den videre forbindelse til Christianshavn og gennem Christiania. Jeg vil opfordre Cyklistforbundet til en dialog med Christiania om at kalde en rute gennem Christiania for en rekreativ rute. Beboerne i Christiania frygter, at ruten bliver for hurtige racercyklister. Jeg vil opfordre til, at man også arbejder lokalt.

4 4 Flemming Møller: Bestyrelserne i Københavns afdeling og i Frederiksberg afdeling vil opfordre Birger Andersen til at stille op som Cyklistforbundets repræsentant i Friluftsrådet. Jeg er selv repræsentant i øjeblikket og vil gerne trappe ned. Derfor foreslår jeg Birger Andersen til at overtage posten. Erik Hjulmand: Vi oplever jævnligt, at bestemte begreber får nogle til at stille sig afvisende. Men vedrørende rute over Christianshavn er det faktisk ikke en cykelsupersti-rute men en grøn rekreativ rute, der tales om. Ruten skal være et alternativ til den meget befærdede Torvegade. Mogens Karlsson: Kunne man ikke kalde cykelsuperstierne for cyklisternes motorveje? Birger Nielsen: At kalde dem for motorveje vil være en helt forkert betegnelse. Annette Lindstrøm: Hvorfor hedder det cykelsuperstier? Henrik Eriksen: Jeg mener, at betegnelsen stammer fra et ingeniørfirma, der har arbejdet med ruterne. Det er politisk besluttet at anvende denne betegnelse. Jette Gotsche: Man forestiller sig, at C (for Cykelsuperstier) skal være kendt og forbundet med dette net af cykelruter. Kurt Olsen: Jeg kunne godt tænke mig, at der skrives om ulemperne ved brostensbelægning. Det er dårligt både for cyklister og for fodgængere. Flemming Møller: En super -sti bør ikke have hindringer i form af farlige kryds med motortrafik samt dårlige belægninger herunder brosten! Birger Andersen: I dag er der indvielse af ny cykelsti i Vester Voldgade. Men det er uheldigt udformet med flisebelægning for både cyklister og fodgængere. Der er lavet en lille niveauforskel, der let overses og kan medføre uheld. Så der kan gives positive hug (både at rose og at nævne ulemper). Jette Gotsche: Vi oplever også noget tilsvarende i Frederiksberg kommune. Helle Bliddal: Det er super, når der er opsat nedtælling (i sekunder), til lyssignalet skifter næste gang. Ligeledes at der er opsat fodhvilere og skråtstillede skraldespande. Jeg føler, at vi dermed bliver værdsat som cyklister. Jens Frederik Drivsholm: Er der en trafikpolitisk grund til at anlægge granitbelægning. Er de holdbare? Kirsten Fischer: Jeg har set granitstenene blive anlagt. Det ser meget stabilt ud, da de griber ind i hinanden og holdes fast. Erik Hjulmand: Vi har ikke i afdelingen været inddraget omkring belægningen med granitsten i Vester Voldgade. Kommunen betragter det som et forskønnelsesprojekt. Det bliver derfor ikke altid det mest hensigtsmæssige. Det samme er tilfældet med brostensbelægningen på bl.a. Amagertorv.

5 5 Vi nævnte granitbelægningen og niveauforskellen på cykelturen med Ayfer Baykal. Hun vil undersøge, om man kan markere en adskillelse af arealet mellem cyklister og fodgængere. Birger Andersen: Om de nye tiltag for cyklister vil jeg foreslå, at fodstøtterne bliver kaldt for trinbræt. Om forskønnelsesprojektet i Vester Voldgade kan også nævnes, at man har valgt at plante nogle træer, der er kendt for at være nogle af de mest allergifremkaldende. Flemming Møller: Jeg foreslår, at der anlægges brosten på bilveje. Så skal der nok komme en reaktion! Gert Schultz: Jeg foreslår en tur med Ayfer Baykal ved Fields. Her blev der anlagt brosten. Men de er nu blevet erstattet af asfalt. Mogens Karlsson: Det er svært at finde arkitekter, der kan lave gode cykelløsninger! Erik Hjulmand: Vi bliver ikke inddraget i alle mindre projekter. Men vi bliver informeret og inddraget omkring større projekter. Vi har heller ikke tid og kræfter til at engagere os i alle sager. Men vi vil tage det op på næste møde med forvaltningen, at vi inddrages mere i sagerne, så man undgår rigtigt dårlige løsninger. Birger Andersen: Real Dania-arkitekter har udført projektet i Vester Voldgade. De har et stort selvværd og er svære at komme i kontakt med. Det kunne være en ide, at Cyklistforbundet får kontakt til Real Dania. Hans Erik Rasmussen: En dårlig løsning for cyklister er en nylig ændring af krydset på Hans Knudsens Plads. Skal man krydse Lyngbyvej fra østsiden (i retning mod Rovsingsgade), er der anlagt cykelsti mod højre, hvorefter man skal dreje til venstre og holde sig fri af cyklister i modsat retning på vej ned mod Ryparken Station. Derefter skal man stoppe op for rødt lys for højresvingende bilister, inden man når frem til lyssignalet for at krydse Lyngbyvej. Flemming Møller: Sagen med Hans Knudsens Plads har været oppe i flere udgaver. Politiet har modsat sig de tidligere forslag, og derfor er det endt i den nye udformning. Anders Kristensen: Har bestyrelsen forslag til plan for det kommende års arbejde? Henning Børresen: Det er et problem, at der i den østlige ende af Gothersgade er lavet cykelsti på noget af strækningen, men at den bliver afbrudt af et stykke uden cykelsti. Erik Hjulmand: Det er et problem, at projekter, som vi får forelagt, nogle gange ændres til noget andet, end vi har taget stilling til (som ved Hans Knudsens Plads). Vedrørende arbejdsplan for det kommende år har vi ikke tidligere i afdelingen haft et punkt om det kommende års arbejde. Vedrørende havnetunnel er det et projekt, som vil påvirke situationen i Købehavn meget, og som vi vil kæmpe kraftigt imod. Herefter blev bestyrelsens beretning godkendt med applaus.

6 6 4) Beretning fra kassereren. Hans Erik Rasmussen fremlagde det reviderede regnskab for 2012, som også blev udleveret skriftligt. Regnskabet var revideret af begge revisorer. Københavns Afdeling har i 2012 haft indtægter på kr., som er tilskud fra forbundet. Udgifterne har været på ,05 kr. Det har givet et årsresultat på + 22,95 kr. Ved årets start var vores egenkapital på ,60 kr. og med et årsresultat på + 22,95 kr. slutter året med en egenkapital på ,55 kr.. Den eneste udgift af betydning i 2012 har været trykning og porto til udgivelsen af 3 numre af vores lokalblad Cyklister i Hovedstaden. Vi har ikke i 2012 afholdt trafiklegedag. Budgettet for 2013 blev fremlagt. Der er regnet med trykning og porto for 3 numre af CiH i I ansøgningen til DCF modregnes vores egenkapital på ,55 kr., så vi ansøger forbundet om bevilling på kr. Tage Winther Larsen: For at spare på udgifterne til bladet, kunne man undersøge hvor mange, der ønsker at få tilsendt et trykt blad. Flemming Møller: Hvis vi skal sende bladet elektronisk, er det et problem, at vi har mailadresser på mindre end halvdelen af medlemmerne. Men vi kan undersøge mulighederne for at tilmelde sig en elektronisk modtagelse af bladet. Mogens Kalrlsson: hjemmesiden. Man kan udsende en elektronisk besked, når et nyt blad kan læses på Birger Andersen: Cyklistforbundet er på en måde gammeldags. Indtil de elektroniske forudsætninger er i orden, foreslår jeg, at man fortsætter med at mødes og udsende lokalbladet. Man kan heller ikke læse forbundets blad Cyklister på hjemmesiden. Lars Barfred: Jeg foreslår, at man kan læse bladet på hjemmesiden. Kirsten Fischer: Jeg vil foreslå, at man kan vælge, om man vil have det på mail, eller om man vil modtage et trykt blad. Det kan sendes som vedhæftet fil. Men personligt vil jeg helst læse det på skrift. Flemming Møller: Det kræver, at bladet laves både som trykt blad og som vedhæftet fil. Men det kunne være noget, som en gruppe kunne arbejde videre med. Erik Hjulmand: Alle medlemmer skulle gerne have modtaget brev fra Cyklistforbundet med et medlemskort. Sammen med brevet følger en opfordring til at oplyse sin mailadresse. Ønsker man ikke at få tilsendt et trykt blad, kan man allerede nu give besked til mig. Sekretariatet kan registrere, at der ikke skal tilsendes lokalblad. Vedrørende det landsdækkende blad Cyklister er det holdningen i hovedbestyrelsen, at det skal være et medlemsgode at modtage bladet. Derfor lægges det ikke på hjemmesiden, hvor alle kan læse det. Herefter blev kassererens beretning godkendt.

7 7 5) Behandling af indkomne forslag. Der var ingen indkomne forslag. 6) Valg af bestyrelse, revisor og suppleanter. Som stemmetællere blev valgt Helle Bliddal og Kerstie McLean. Der skulle vælges 4 bestyrelsesmedlemmer og op til 2 suppleanter. Alle vælges for 1 år. Der var 6 kandidater til bestyrelsesvalget. Der blev afleveret 31 stemmesedler, hvoraf 1 stemmeseddel var blank. Afstemningen gav følgende resultat: Flemming Møller.. 28 stemmer Hans Erik Rasmussen,. 27 stemmer Erik Hjulmand. 23 stemmer Alice Vilstrup stemmer Birger Nielsen stemmer Kurt Olsen 1 stemmer Det betyder, at Flemming Møller, Hans Erik Rasmussen, Erik Hjulmand og Alice Vilstrup er valgt til bestyrelsen. Birger Nielsen er valgt som 1. suppleant, og Kurt Olsen er valgt som 2. suppleant. Valg af 2 revisorer. Valg af revisorsuppleant. Nils-Henrik Jørgensen genopstillede og blev valgt. Birger Andersen genopstillede og blev valgt. Jens Frederik Drivsholm genopstillede og blev valgt. 7) Valg af delegerede til landsmødet. Som stemmetællere blev valgt Nils-Henrik Jørgensen og Birger Andersen. Københavns afdeling har 8 delegerede til Cyklistforbundets landsmøde, der foregår lørdag den 26. oktober søndag den 27. oktober i Roskilde. Der skal således vælges 8 delegerede og et antal suppleanter (i tilfælde af afbud fra de valgte delegerede). Der var 11 kandidater. Der blev afleveret 27 stemmesedler, hvoraf en stemmeseddel var blank. Afstemningen gav følgende resultat: Hans Erik Rasmussen. 24 stemmer Erik Hjulmand stemmer Anette Kudahl. 22 stemmer Flemming Møller stemmer

8 8 Birger Nielsen.. 21 stemmer Tage Winther Larsen.. 21 stemmer Poul Møller Christensen.. 19 stemmer Annelise Folkmar 16 stemmer Alice Vilstrup stemmer Bjarne Brændeskov 6 stemmer Kurt H. Olsen.. 4 stemmer Det betyder, at Alice Vilstrup er valgt som 1. suppleant, Bjarne Brændeskov er 2. suppleant og Kurt H. Olsen er 3. suppleant. 8) Eventuelt. Jette Gotsche forespurgte, hvad der havde fået nye ansigter til at møde op til generalforsamlingen. Nogle svarede, at de var nye medlemmer, mens andre havde været medlemmer i mange år. Gennemgående var ønsket at høre om arbejdet i Trængselskommissionen. Nils-Henrik Jørgensen: Vi arbejder på at lave en trafiklegedag igen i Vi planlægger udfra en lørdag i august måned. Vi skal bruge en del aktive for at afholde arrangementet. Derfor må man gerne give mig besked om mailadresse, hvis man er interesseret. Så vil der komme nærmere information om det, når vi ved noget mere. Helle Bliddal omtalte problemer med bomme, der sinker fremkommeligheden for cyklister. Erik Hjulmand nævnte problemet med krydsningen af Nørrebroruten og Rantzausgade. Mange cyklister på Nørrebroruten respekterer ikke deres vigepligt overfor cyklister i Rantzausgade. Anders Kristensen: Jeg vil opfordre til, at bestyrelsen fremover laver forslag til arbejdsplan for det kommende års arbejde. Måske skal det laves som ændringsforslag til vedtægterne. Jette Gotsche: Dagsordenen for generalforsamlingen er en standarddagsorden for alle afdelinger. Men bestyrelsen kan godt fremlægge forslag til arbejdsplan for det kommende års arbejde Erik Hjulmand: Måske skulle vi indkalde til et medlemsmøde om ideer til det fremtidige arbejde. 9) Mødekritik. Der var stor tak til Jette Gotsche for god mødeledelse. Der var applaus til Flemming Møller og Hans Erik Rasmussen for at have bagt og leveret velsmagende kager til generalforsamlingen. Jette Gotsche, ordstyrer Hans Erik Rasmussen, referent

Referat af generalforsamling lørdag den 25. februar 2012 kl i DCF s lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet.

Referat af generalforsamling lørdag den 25. februar 2012 kl i DCF s lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet. Dansk Cyklist Forbund - Københavns Afdeling Referat af generalforsamling lørdag den 25. februar 2012 kl. 14.00 18.00 i DCF s lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet. Inden den formelle del af generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling lørdag den 22. februar 2014 kl i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John.

Referat af generalforsamling lørdag den 22. februar 2014 kl i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John. Cyklistforbundet - Københavns afdeling Referat af generalforsamling lørdag den 22. februar 2014 kl. 14.00 18.30 i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John. Inden den formelle del

Læs mere

Referat af generalforsamling lørdag den 28. februar 2015 kl. 14.00 18.00 i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John.

Referat af generalforsamling lørdag den 28. februar 2015 kl. 14.00 18.00 i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John. Cyklistforbundet - Københavns afdeling Referat af generalforsamling lørdag den 28. februar 2015 kl. 14.00 18.00 i Cyklistforbundets lokaler, Rømersgade 7, mødelokalet Long John. Inden den formelle del

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015 Jelssøerne Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2015 Kommende cykelture VCTA Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2015 Regnskab 2014 og budget 2015 Efterårets cykelture CYKLIST- FORBUNDET I KOLDING

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Cyklistforbundet Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Gammel tekst Ny tekst 1 Dansk Cyklist Forbund, Lyngby- Taarbæk/Rudersdal afdeling er en

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den 18.03.19 Til generalforsamlingen var der i alt 9 fremmødte. 1. Valg af ordstyrer Bjarne bød velkommen. John blev valgt som ordstyrer.

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling Onsdag den 21. maj 2014 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014 Stenderupskovene Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2014 Kommende cykelture Forårsklargøring af cyklen Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Regnskab og budget Cykeltur til Bodensee og Rhinen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Ny-Bringe Grundejerforening

Ny-Bringe Grundejerforening Ny-Bringe Grundejerforening Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 28. april 2009. 1. Valg af dirigent Jens Peter Olsen, BK 18, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling Høje Taastrup Torsdag den 26. oktober 2017 Dagsorden for Danske Kreds ekstraordinære generalforsamling Onsdag den 8. november 2017 kl. 16.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for den

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Ordinær generalforsamling Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Kalenderåret 2011 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af Ordinær

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan.

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan. Trekkeis.dk Ordinær Generalforsamling 23-02-2013 Referat 1.Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere: Dirigent: Susanne B. Thomsen. Referent: Tonny N Jensen Stemmetællere Michael S Muller og Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Formand for SAND Hovedstaden Per Ernsten startede med at byde velkommen og indstillede til, at forsamlingen

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere