Munkebo Gymnastikforening år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Munkebo Gymnastikforening 1888-2013. 125 år"

Transkript

1 Munkebo Gymnastikforening år

2 1888 Foreningen stiftes med navnet Munkebo Skytteog Gymnastikforening. Stiftelsesdatoen fortaber sig i det uvisse Foreningen får sin første fane. Fanen har siden været opbevaret på Kerteminde Museum. 1927/28 Skyttedelen og gymnastikdelen skilles i to foreninger. I højskolekredse mener man ikke at gymnasterne behøver at stå med våben i hånd Generalforsamling afholdes den 8. marts. Herluf Nielsen vælges som formand, og nye love vedtages. Forårsopvisning med 1 karlehold, 1 pigehold og 1 hold for mænd. Entré: voksne kr. 0,75 og børn kr. 0,35 Ringridning, cykeltur til Hindsholm, høstfest og andespil 1942 Der afholdes fastelavnsfest ud over de samme arrangementer som året før Under festen efter forårsopvisningen udnævnes 5 æresmedlemmer: Marius Poulsen, Marius Kruse, Th. Pedersen, Rasmus Larsen og Laurits Nielsen. I november vælges Hans J. Jørgensen som formand I forårsopvisningen 2. påskedag deltager 5 hold. Ud over de traditionelle arrangementer afholdes i november 2 oplæsningsaftener Herluf Nielsen vælges som formand Ved opvisningen sidst i april indvies foreningens fane. Det besluttes at ansætte en rengøringsdame til at gøre gymnastiksalen ren Viggo Andersen vælges den 18/1 til formand, men afløses i december af Poul Madsen Ved opvisningen uddeles flidspræmie til gymnaster. Den 29/5 vedtages at Tove Balle skal starte et pigehold, evt. håndbold. I november vælges N. Dam Mortensen til formand. Der sendes en klage til forsamlingshuset over de dårlige hygiejniske forhold i huset I opvisningen deltager 6 hold. Desuden opvisning af skjold-dans I marts måned spilles dilletantkommedien Du spørger, min dreng, en fin forestilling som foreningen har stor ære af. Den 6/8 afholdes idrætsstævne med konkurrencedeltagere fra Rynkeby. I november vælges Erling Post som formand Der afholdes filmaften for aktive medlemmer. Efterfølgende kaffebord og dans. Den 17/6 deltager et pigehold fra foreningen i et stævne i Kerteminde. I november vælges Niels E. Thomsen til formand. Han er muligvis formand indtil 1961.

3 1952 I begyndelsen af maj starter træningen til idrætsmærket. Fra juni indsamles gammelt jern, som sælges for kr. 550,-. Pengene går til indkøb af en vatmåtte Der afholdes håndboldstævne 23/8 med efterfølgende bal Den 17/12 afholdes for første gang julefest med oplæsning, kaffebord og dans. De efterfølgende år afholdes mange jule- eller adventsfester, formentlig forbeholdt voksne Dilletantforestillingen Bolettes brudefærd opføres to gange med stor succes. Man overvejer at anskaffe et klaver Opvisningen afholdes i Agedrup forsamlingshus. På generalforsamlingen vælges Svend Mortensen muligvis som formand. Fastelavnsoptog afholdes 28/2 hvor der indsamles penge til et klaver Forårsopvisning afholdes på den nyindviede Munkebo Centralskole, nu Mølkærskolen Niels Pedersen vælges som formand Opvisning i Mesinge forsamlingshus. Den 17/1 nedsættes et håndboldudvalg. Herman Rasmussen vælges som formand Pens. postbud Niels Erik Thomsen udnævnes til æresmedlem. Han har fra 1926 ledet et hold piger og karle. Fra ca til 1960 ledede han motionsmændene Foreningen har yderligere et æresmedlem, fru Ingeborg Juel. Yderligere et medlem fra foreningens start lever stadig: Peder Pedersen, Møllelauget, også kaldet PP. Efter opvisningen er der fællesspisning på Munkebo Kro med medbragt madkurv. Ledere og pianister får en gavecheck på kr. 75,- som tak for indsatsen. Den 4/12 vælges Werner Jensen som kasserer. Han fortsætter på posten indtil Da det kniber med at få delingsførere, beslutter man at betale lederne en timeløn på kr. 7,-. Den 17/11 vælges Rigmor Jensen som formand Der trænes fremover i Troelskærskolens gymnastiksal (nu Sundhedens center) Den 14/11 arrangeres en opvisning af herreholdet fra Ollerup Gymnastikhøjskole. Holdet har været på opvisningsturné i USA Der deltager 9 hold i gymnastikopvisningen. Den 25/11 vælges N. Kjærgaard Svenstorp som formand. Han afløses i 1968 af Svend Arne Jensen Munkebohallen indvies den 1/11. Fra nu af kan der også trænes håndbold om vinteren. Den 9/12 vælges Arne Skogemann som formand. Han fortsætter indtil 1978.

4 1970 Der afholdes en stor afslutningsfest den 1/5 hvor Grethe og Volmer Sørensen underholder Det vedtages at anskaffe en telefon til formanden. Den 25/2 arrangeres håndboldlandskamp i hallen mellem Danmark og Finland. Stor succes med 800 tilskuere. På en ekstraordinær generalforsamling 25/4 bliver nye love vedtaget. Der dannes en gymnastikbestyrelse og en håndboldbestyrelse. Hovedbestyrelsen har Arne Skogemann som formand og Werner Jensen som kasserer. Sæsonen bliver foreningens bedste med 10 håndboldhold og 13 gymnastikhold. Den 8/10 afholdes koncert i hallen med Brdr. Olsen, desværre med manglende publikums opbakning. I efteråret afholdes hver fredag aften bankospil, som giver pænt overskud. Bankospillene fortsætter de næste mange år Medlemstallet er fortsat stigende. Eksempelvis har Lykke Nielsen et stort hold med 60 piger, og Anne-Lise Sparre har store jazz-damehold. Mini-småpigerne bliver A-Fynsmestre Fællestræning den 11/1 i hallen, hvor kommunalbestyrelsen inviteres til at deltage. Den 30/12 afholdes stort internationalt håndboldstævne i Munkebohallen, og foreningen får ros af DHF og FHF Fynsmesterskab for herrer i redskabsgymnastik afvikles den 7/2 til alles tilfredshed. Den 10/4 er elitehold fra hele Danmark mødt op i Munkebo-hallen for at give opvisning og samtidig stof til en ca. 50 min. TV-udsendelse. Lykke Hansen starter et sommer-gymnastikhold. Foreningen har nu 308 voksne og 208 børn der går til gymnastik, samt 84 voksne og 147 børn som spiller håndbold Der arrangeres teatertur for foreningens medlemmer med partner. Desværre alt for ringe tilslutning. Leif Knudsen starter et volleyball-hold. Lykke Hansen fortsætter i vintersæsonen med at hold junior-piger, jazz-damer og et elite-hold. Småpiger A bliver Fynsmestre Den 18/3 afholdes 90 års jubilæumsfest med underholdning af Bjørn Tidmand, Grethe Mogensen, Jack Villadsen og Lise Gram s Disco ballet. Desværre får festen et stort underskud på grund af manglende opbakning fra medlemmerne. Herman Rasmussen vælges som formand for gymnastikbestyrelsen Der deltager 3 hold i sommergymnastikken. Ved generalforsamlingen i november konstateres at man har 431 børnemedlemmer og 247 voksenmedlemmer I løbet af sommeren arrangeres et kondiløb. Tormod Tønnesen vælges som formand for gymnastikbestyrelsen.

5 1981 Ved opvisningen er der for første gang fælles opvarmning under ledelse af Hanne Frederiksen. Den 4/5 afholdes ekstraordinær generalforsamling. Hovedbestyrelsen nedlægges og der dannes to selvstændige foreninger, Munkebo Gymnastikforening og Munkebo Håndboldklub. Foreningens protokoller overdrages til Lokalhistorisk Forening. Jette Osbahr vælges som formand for Munkebo Gymnastikforening Kirsten Larsen bliver ny leder for juniorholdet, som deltager i flere opvisninger. Susanne Hansen bliver leder af ungpigeholdet. Medlemstallet er nede på Der afholdes Aerobic-fællestræning den 18/1 på Troelskærskolen. I oktober oprettes et parhold under ledelse af Hanne Frederiksen. Jette Osbahr ønsker ikke at fortsætte som formand, og på en ekstraordinær generalforsamling dannes en kollektiv bestyrelse, hvor de 4 bestyrelsesmedlemmer og suppleanten deler arbejdet mellem sig Der laves et mærke med MGF-logo. Mange gymnaster deltager i Landsstævne 85 som afholdes i Odense På generalforsamlingen den 13/10 vælges Grethe Nielsen som formand. Der oprettes et hold for nybagte mødre med Linda Boel som leder. Kommunen dækker underskuddet Ved opvisningen gøres opmærksom på 100 års jubilæet i 1988 ved at gymnasterne danner ordet jubilæum under den fælles udmarch. Irma Madsen udnævnes til kasserer (bestyrelsesmedlem fra 1986). Hun varetager kassererjobbet i 25 år, til Foreningen fejrer sit 100 års jubilæum med 215 medlemmer i alderen 2½ til 76½ år, desværre kun 9 mænd. Der arrangeres tur til Ollerup Gymnastikhøjskole for de store børn, og Krop og Kultur arrangement for de voksne. Kontingent for en hel sæson: børn: kr. 150,- junior: kr. 250,- voksne: kr. 230, En far deltager for første gang på Familieholdet Lørdagsmotion for juniorer og voksne. Ungdomsklubben syr overtræksdragter til nogle af trænerne. Årets gymnast hædres for første gang. Sommergymnastik indtil sommerferien Hanne Andersen vælges som formand. Klippekort indføres. Efter-barsels-hold inkl. baby-pasning Betina Jørgensen og Dorte Andersen hædres af Munkebo Kommune som årets idrætsledere. Begge træner mange hold, også i håndbold Aerobic kommer på programmet.

6 1994 Springholdet på tur til Bøvlingbjerg. 22 børn og 9 voksne deltager. Store legedag i hallen. I samarbejde med mange andre foreninger vises muligheder for fysisk udfoldelse. Weekend-træf for børn 9-13 år på Sdr. Nærå Friog Efterskole Helle Nielsen vælges i april som formand Ud i det fri. Trave- og cykelture i sommersæsonen. Mini-sport i samarbejde med SFO og andre foreninger Krop og kultur: Stunt, dramatik, stagefight. Der bliver gået til den. Foreningen styres af en kollektiv ledelse / Ingrid Munk Andersen er ordførende. Rytme/spring weekend for børn 1998 Idrætsforeningerne arrangerer Fangerne på Fortet i hallen. Natsvømning og diskotek. Mere end 120 børn deltager. Hop og Spring weekend på Troelskærskolen. 50 børn deltager Mega-mix laver lys-show til opvisningen. Lyset slukkes i hallen og oplyses kun af cykellygter. Stjernetræf i hallen i samarbejde med andre foreninger. Fra kl deltagere, 76 frivillige 2002 Den første AirTrack indkøbes som brugt for midler indsamlet ved adskillige arrangementer (opvisninger / weekendsamlinger) og tilskud fra BG Bank 2003 AirTracken viser sin berettigelse: 35 nye medlemmer og 500 tilskuere til opvisningen. Medvirker til Galgefesten 2004 Lena Pedersen (senere Liedecke) vælges som formand. Hop og Spring weekend med 105 deltagere og 25 frivillige. Kirsten Pedersen udnævnes af Kerteminde kommune til Årets Foreningsleder. Linedance kommer på programmet. Gymnastikforeningen deltager i årets Galgefest Munkebo Gymnastikforening udnævnes til Årets Forening 2004 af DGI-Odense. Årets Gymnastikskole har 55 deltagere Der oprettes et hold for overvægtige Danmarkssamfundet tildeler foreningen en børnefane, som overrækkes ved en festlighed i Den Fynske Landsby, og indvies ved opvisningen i marts Ved opvisningen afholdes amerikansk lotteri med sponserede præmier Hop og Spring-weekend. Afsluttes med opvisning og indsamling til AirTrack.

7 2007 Gymnastiksalen på Troelskærskolen omdannes til Sundhedens Center, og foreningens trænere skal først flytte motionscykler m.v. før træningen kan starte. Kasserer Irma Madsen vælges af Kerteminde Kommune til Årets Foreningsleder Jørgen Skov Rasmussen vælges som formand 2009 Til Springsøndag kommer der 75 børn i alderen 3 til 13 år Et Parkour-hold oprettes. Og Zumba-bølgen ruller løs. Red Barnet og Kerteminde kommune starter Projekt Plads til Alle, som hjælper børn der har det svært med at komme ind i foreningslivet Pernille Swain vælges som formand Fælles juniorhold, Nordøstfyns Juniorhold, i samarbejde med gymnastikforeningerne i Drigstrup, Mesinge, Kerteminde og Kølstrup/Rynkeby. Holdet træner på Kerteminde Efterskole i Drigstrup Tilskud fra Fionia Fonden på kr til indkøb af ny AirTrack. Den gamle AirTrack sælges til et par forældre på gymnastikskolen. Tilskud fra Nordea-fonden på kr ,- til indkøb af skumredskaber. Kerteminde Kommune yder tilskud til saltoplint og trænerkurser samt til gymnastikskolen. Gymnastikskole afholdes 3 dage i august med ca. 60 deltagere og ca. 15 hjælpere. Irma Madsen stopper som kasserer efter 25 år på posten. DanmarksSamfundet tildeler foreningen en ny, stor fane Munkebo Gymnastikforening fejrer 125 års jubilæum. Den nye fane indvies ved jubilæums-receptionen den 3. marts. Foreningen har ca. 370 medlemmer, heraf 235 under 18 år. Og ca. 40 ledere, hjælpetrænere og bestyrelsesmedlemmer.

8 Munkebo Gymnastikforening 125 år For 125 år siden var det utænkeligt, at drenge og piger, mænd og kvinder, og børn og voksne dyrkede motion og idræt sammen i dag er det en selvfølge. Den gamle Munkebo Skytte- og Gymnastikforening hedder i dag Munkebo Gymnastikforening og har ca. 400 medlemmer. Et stort springhold med 70 drenge og piger parkour med drenge og en enkelt pige moderne dans, der appellerer til pigerne børnehold Zumba herreholdet og familiehold for de mindste med mor, far eller bedsteforældre der leger med. Den første far deltog aktivt på familiehold i 1989, hvor det nu en generation senere bestemt ikke er noget særsyn. I 1888 var foreningen en del af den folkelige rejsning til åndelig og militær kamp ganske fjernt fra 2013, hvor fysisk aktivitet, leg og de sociale relationer spiller den væsentligste rolle. Halvdelen af medlemmerne er børn under 13 år. Børnene betyder mere og mere for lokalforeningerne. Vi mærker, at forældrene prioriterer børnenes aktiviteter i foreningen og lægger vægt på fællesskabet og de fysiske udfordringer. For de voksne bliver foreningslivet i nogen grad afløst af de individuelle tilbud med mindre fokus på sociale, ugentlige holdaktiviteter og mere vægt på friheden til at vælge fleksible tilbud nærmest fra time til time. I begyndelsen holdt foreningen til i Munkebo Øvelses- og Forsamlingshus på Fjordvej 111. Nu gør vi flittigt brug af hallen i Munkebo Idrætscenter og gymnastiksalene i byen. Vi vil her beskrive nogle højdepunkter i foreningens historie.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2014 / 2015 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra 1909-1975. Indmarch i Sognegården i 1954. Forrest leder Ella Larsen Figur 1. Efter indmarch i Sognegården. Hans Hansen med fanen, o. 1960. Ingeborg Nielsen

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Hundslund IF s historie

Hundslund IF s historie Foreningens start Gym Skytter HIF 1880 1890 1900 1910 1920 1930 1940 1950 1960 1970 1980 1990 2000 2010 Foreningerne Hundslund IF s historie Hundslund Sogns Gymnastikforening - ca. 1916 Hundslund Sogns

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig!

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig! Velkommen til BSG Brøndby Strands Gymnastikforening tilbyder svømning og gymnastik for alle. Vi har tilbud til alle aldersgrupper, og vores undervisning tilgodeser både nybegyndere og øvede udøvere. I

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927

Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927 Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927 Tegning over boldbanerne i Lille Lihme Fodbold på sportspladsen i Rodal Sæson 1927. Årets 1. fodboldkamp blev spillet i Vandel. Det var

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 i Glostrup Hallen, mødelokalerne Referat Der var 16 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Medlemsguide Sæson 2019/2020 Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Indhold Faciliteter...3 Gode råd til gymnasterne... 4 Lokalopvisning...5 Kontaktperson... 5 Kommunikation...

Læs mere

Formandsberetning BGF 2010/2011

Formandsberetning BGF 2010/2011 Formandsberetning BGF 2010/2011 Det har igen i år været god sæson for BGF. Vi har i sæsonen haft mange medlemmer. 174 aktive gymnaster og dansere fordelt på både voksne og børn og vi har et positivt regnskab.

Læs mere

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg KSG Idrætsforening stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg Referat af hovedforeningens generalforsamling den 12. april 2016 på Thurøvej 24 Fr berg. Hovedforeningens formand Steen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Generalforsamling i Vommevad Forsamlingshus Tirsdag den 16. marts 2014 klokken 18.00

Generalforsamling i Vommevad Forsamlingshus Tirsdag den 16. marts 2014 klokken 18.00 Dagsorden: 1. Mødet åbnes ved Formand Victor Mogensen 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmetællere 4. Beretning ved formanden 5. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. 6. Beretning fra Volleyballudvalget.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Vejle Gymnastik-Forenings 125. ordinære generalforsamling d. 7. november 2012 i DGI huset.

Vejle Gymnastik-Forenings 125. ordinære generalforsamling d. 7. november 2012 i DGI huset. Vejle Gymnastik-Forenings 125. ordinære generalforsamling d. 7. november 2012 i DGI huset. Bestyrelsens beretning. Medlemsstatistik: Årets beretning vil jeg indlede med lidt medlemsstatistik. Ved kalenderårets

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening Gymnastik - Håndbold - Senioridræt Program for sæsonen 2019/2020

Kom i form i din lokale idrætsforening Gymnastik - Håndbold - Senioridræt Program for sæsonen 2019/2020 Kom i form i din lokale idrætsforening Gymnastik - Håndbold - Senioridræt Program for sæsonen 2019/2020 http://www.sif-hg.dk/ Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2019 2020.

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset.

Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset. Vejle Gymnastik-Forenings 123. ordinære generalforsamling d. 17. november 2010 i DGI huset. Bestyrelsens årsberetning. Medlemsstatistik: Selvom vi i den forløbne sæson har haft en beskeden nedgang i medlemstallet,

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Medlem af HRØ og DHF under Dansk Idrætsforbund. Mandag den 11. februar 2019

Bestyrelsesmøde. Medlem af HRØ og DHF under Dansk Idrætsforbund. Mandag den 11. februar 2019 Bestyrelsesmøde Mandag den 11. februar 2019 Nicolai, HRØ a. Opfølgning på strategi/vision: Da vi ikke er så langt med vores vision og strategi, afventes der en opfølgning. Vi arbejder videre og inviterer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole.

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. 1 Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. Tak for invitationen. Toreby Sundby Gymnastikforening (TSG) ønsker at komme med følgende bemærkninger til de 3 fremsendte forslag. Forslag 5: Ny SUNDskole på

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

5 g n i n s i v p o ODK

5 g n i n s i v p o ODK Endelig er der et udvalg, hvis arbejde vi ikke kan undvære hele sæsonen igennem: Bladudvalget, som holder medlemmerne orienterede om stort og småt i ODK og ODK Nord, både gennem papirudgaven af medlemsbladet

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2017/2018 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2017 2018. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2016-17 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2016-17 8 Kontakt

Læs mere

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson:

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson: 2017-2018 Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS tilbyder følgende hold i denne sæson: VI TRÆNER I LANGHØJHALLENS LILLE HAL En gymnastiktime varer 50 minutter. Mandag (første gang den 11. september): 1. VILDBASSERNE

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

2) Formanden/siden sidst 3) Ungdomsudvalg 4) Seniorudvalg 5) Sponsor 6) Eventuelt 7) Næste møde

2) Formanden/siden sidst 3) Ungdomsudvalg 4) Seniorudvalg 5) Sponsor 6) Eventuelt 7) Næste møde 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Fraværende Kopi Sted Jepsen Morten Bjerregaard Kirsten Hansesgaard (Gik kl. 21.30) Mogensen (Med fra kl. 20.15) Christina Pedersen Karen Margrethe Bjerregaard (Med til pkt.

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERSÆSONEN 2008-09

PROGRAM FOR VINTERSÆSONEN 2008-09 PROGRAM FOR VINTERSÆSONEN 2008-09 . HGU - badminton for turneringsspillere (Senior og ungdom) og motionister. Velkommen I badminton afdelingen forsøger vi at skabe plads til så mange som muligt. Alle timer

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset Referat Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl. 19.00 i klubhuset Til stede: Afbud: Referent: Mette Zeiner, Pia Høier, Brian Baltzer, Julie Lorenzen, Lene Høier,

Læs mere

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april 2009 Tiden flyver, og endnu et år er gået. Et år der har budt på spændende udfordringer for bestyrelsen. Vores største opgave

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Horne Skytteforening. Horne Skytteforening års jubilæum. Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift

Horne Skytteforening. Horne Skytteforening års jubilæum. Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift Horne Skytteforening Horne Skytteforening 1866-2016 150 års jubilæum Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift Horne Skytteforening blev stiftet i 1866 med 50 aktive og 102 bidragydende medlemmer, men

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

GYMNASTIK BADMINTON SVØMNING TENNIS - FODBOLD

GYMNASTIK BADMINTON SVØMNING TENNIS - FODBOLD Velkommen til sæsonen 2009/2010 Fra indvielsen af den nye fane, som UBG fik overrakt af Danmarkssamfundet den 15. juni 2009 GYMNASTIK BADMINTON SVØMNING TENNIS - FODBOLD Ulfborg Bys Gymnastikforening Bestyrelsen

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 22. Marts : Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 22. Marts : Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 22. Marts - 2017: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2016-2017 øget sit medlems tal, vort medlemstal er øget til 472 medlemmer.

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson

Velkommen til en ny sæson Velkommen til en ny sæson EGIF s gymnastikafdeling har omkring 550 medlemmer, som en stab på ca. 60 personer bestående af bestyrelse, instruktører og hjælpe-instruktører holder i gang. I gymnastikafdelingen

Læs mere

Årsberetning 13. nov. 2013

Årsberetning 13. nov. 2013 Årsberetning 13. nov. 2013 Det her er så min 18. og sidste årsberetning, så læn jer bare tilbage og nyd det. Den kommer vist ikke til at adskille sig væsentligt fra de foregående 17. Traditionelt har jeg

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

FESTLIG FORÅRSOPVISNING I HEJNSVIG

FESTLIG FORÅRSOPVISNING I HEJNSVIG Hejnsvig, den 18. marts-12 FESTLIG FORÅRSOPVISNING I HEJNSVIG Med 250 spændte og storsmilende gymnaster på gulvet til indmarch og godt 350 forventningsfulde publikummer i Hejnsvig Hallen blev søndagens

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde-Kvong Gymnastikforeninger 2018-2019 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn

Læs mere