Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00"

Transkript

1 Ølstykke 10. klasse Center Ølstykke 10. klasse Center blev indrettet i 2001 i den gamle Jørlunde Sogneskole. Her har der siden været en skole udelukkende for elever på 10. årgang. Den ligger ved hovedvejen mellem Ølstykke og Slangerup, og buslinje 600S stopper lige ved hoveddøren. Se mere på: Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl /2016

2 Ølstykke 10. klasse Center - et ungdomsmiljø udelukkende for 10. klasse Ølstykke 10. klasse Center er en skole udelukkende for 10. årgang. Derfor har vi gjort meget ud af at opbygge et ungdomsmiljø for hele gruppen. Alle kommer til at være på forskellige hold sammen, vi er fælles om at få lavet mad i caféen, vi er sammen om den ugentlige fællestime. Fordi skolen udelukkende har elever fra 10. klasse kan vi indrette os og omgås hinanden, så det svarer til det, man finder på ungdomsuddannelserne og på efterskolerne. Derfor afholder vi også vores årlige gallafest. Fordi vi er så mange 10. klasseelever samlet på et sted kan vi tilrettelægge vores undervisning, så man i de boglige fag kommer på forskellige hold alt efter det faglige niveau og ambitioner. På Ølstykke 10. klasse Center lægger vi vægt på, at eleverne selv har valgt det ekstra skoleår. Til gengæld tilbyder vi et miljø, hvor vi tager elevernes ønsker alvorligt, og søger at dække de faglige og uddannelsesmæssige behov de møder med. Vi glæder os til at modtage en ny årgang, som kan være med til at videreudvikle vores skole. Med venlig hilsen Anders Clausager, Afdelingsleder Kontakt: Ølstykke 10. klasse Center Roskildevej 22B, 3650 Ølstykke Tlf: Hjemmeside: Ølstykke 10. klasse Center er en afdeling under Maglehøjskolen, og dermed en del af Distriksskole Ølstykke. Adr.: Skelbækvej 8, 3650 Ølstykke, Tlf.:

3 Fag og timer En uge i 10. klasse skal bestå af minimum 28 lektioner. Obligatoriske fag: Dansk, matematik og engelsk. Dansk, engelsk og matematik er obligatoriske fag i 10. klasse. Undervisningen i disse fag vil være en fortsættelse af undervisningen fra 9. klasse. Du kan ved skoleårets afslutning vælge at gå til enten folkeskolens 9. klasseprøve (FP9) eller 10. klasseprøven (FP10), som er på et højere niveau end folkeskolens afgangsprøve. Tilbudsfag: Tysk, fransk og fysik/kemi. Har du haft tysk og/eller fransk i klasse, kan du supplere dit obligatoriske skema med disse fag. Kan afsluttes med 10. klasseprøven. Du kan også vælge fysik/kemi, der kan afsluttes med folkeskolens afgangsprøve eller 10. klasseprøven. Desuden tilbydes der ekstra dansk, ekstra matematik og ekstra engelsk. Endvidere vil elever med læsevanskeligheder blive tilbudt ekstra timer. Valgfag: Skolerne skal tilbyde en række valgfag, som sammen med tilbudsfagene mindst skal svare til 12 lektioner om ugen, dog således at alle elever mindst skal have 28 lektioner om ugen. Valgfagene er forskellige og bliver arrangeret forskelligt på de to skoler. EUD10: På EUD10 vil valgfag og tilbudsfag blive erstattet af forløb på en teknisk skole. Eksamen og prøver: De sidste 4 uger af skoleåret vil være afsat til de mundtlige eksaminer. De skriftlige foregår en uge i maj, og der bliver afsat en uge i løbet af vinteren til terminsprøver. Der vil være mulighed for at tage eksamenerne efter et halvt år, hvis man har været igennem det krævede pensum.

4 Årets gang I løbet af skoleåret vil også indgå: Brobygning/praktik: Brobygning er en obligatorisk del af et år i 10. klasse. Brobygning er en introduktion til ungdomsuddannelserne med henblik på afklaring af dit kommende uddannelsesvalg. Forløbet skal give indsigt i uddannelsesindhold, metoder og krav og kombineres med personlig vejledning. Brobygningen skal mindst indeholde en uge på en teknisk skole eller en handelsskole. Men der tilbydes også brobygning til de gymnasiale uddannelser. Ud over dette vil du have mulighed for - ved selv at skaffe dig en praktikplads - at afprøve dette i kortere eller længere perioder. Obligatorisk selvvalgt opgave: I 10. klasse laver alle elever en obligatorisk selvvalgt opgave. Denne skal have sammenhæng med elevens uddannelsesplan og evt. brobygningsforløb. Til dette afsættes en uge i forbindelse med brobygningsforløbet. Opgaven bedømmes på samme måde som projektopgaven i 9. klasse. Standpunktskarakterer: I løbet af 10. klasse får du karakterer 3 gange. Første gang i efteråret, anden gang i februar og i slutningen af skoleåret gives årskarakterer. Uddannelsesplaner: Elever i 10. klasse arbejder løbende med en uddannelsesplan, der skal indeholde det fremtidige uddannelsesmål og samtidig vise vejen frem til målet trin for trin. Vejlederen og din kontaktlærer er samarbejdspartnere i forhold til din uddannelsesplan. Ture: I starten af skoleåret skal du påregne, at du kommer på en introtur, hvor vi kan lære hinanden at kende. Derudover kan der være andre ture med overnatning såsom skolerejser, udvekslingsrejser m.v. Det må påregnes, at disse er afhængige af en forældreindbetaling. (dog max 3000 kr)

5 Linjer På Ølstykke 10. klasse Center bliver valgfagene tilbudt som linjer. Linjefaget vælges for hele skoleåret. I linjetimerne beskæftiger du dig udelukkende med emner indenfor den linje, du har valgt. Alle linjer indeholder også samfundsfag, hvor der især lægges vægt på samfundsrelaterede emner indenfor linjen. Linjeholdene vil blive den gruppe, du vil blive tættest knyttet til. I skoleåret 2015/2016 tilbyder vi fem linjer: Samfunds og medielinjen, Idrætslinjen, den kreative linje, Sciencelinjen samt EUD10 De enkelte linjer er nærmere beskrevet på de næste sider. Du skal vælge én af disse. Hvis antallet af tilmeldinger giver problemer med at oprette fornuftige holdstørrelser, vil du blive kontaktet. De øvrige valgfag bliver udbudt når vi kender elevtallet for det kommende år. I vil blive indbudt til et møde inden sommerferien, hvor vi præsenterer de endelige valgfagstilbud. På tværs af linjerne I løbet af året vil der være en række arrangementer på tværs af linjerne. Nogle af disse er faste, som går igen år efter år, da vi lægger vægt på at hele skolen bliver et samlet ungdomsmiljø. F.eks: Dagligt er vi sammen om at få caféen til at fungere. Hver uge er der fællestime for hele skolen. Året indledes med tre dages introtur, hvor vi skal lære hinanden at kende både socialt og fagligt. Året afsluttes med vores store gallafest, hvor vi skal lære at begå os i det finere selskabsliv og komme igennem den svære lanciers.

6 Linjerne på Ølstykke 10. klasse Center: Kreativ linje Er du til.. Animation Design Kunst Film Musik Teater Fotografi...så er dette linjen for dig! Gennem projekter, undervisningsforløb og ture ud af huset arbejder vi med de forskellige udtryksformer i løbet af året. Vi forventer, at du kommer med gode idéer og lyst til at lave en række sjove og udfordrende projekter både i grupper og alene. Til gengæld har vi computere, foto og videokameraer, green-screen til film, teatersal, værksted til design og billedfag, samt musiklokale med mulighed for indspilning. Undervejs fremviser vi projekterne for de øvrige elever & familie, venner og kærester. På den kreative linje udvikler du derfor mod og erfaring i at stille dig og dit talent frem i rampelyset. Studietur? Ja selvfølgelig, hvis du altså har lyst. På den kreative linje går turen hvert år til en storby i Europa. Samfunds og medielinjen En linje hvor vi: undersøger, hvad verden har af ressourcer, hvordan blev den til, hvad verden kan tilbyde dig, og hvad du kan tilbyde verden. arbejder med elektroniske medier - bruge video, powerpoint, photo story, plakatkunst - vi undersøger og præsenterer for hinanden. besøger nye steder i samfundet - en økologisk gård, en muslimsk kirke, Christiania, Christiansborg, Sperrestrup skov, en ungdomsklub, en Røde Kors lejr - steder du måske ikke har været før, men har tænkt på. udvider vores samfundsfaglige- og personlige horisont - tænker nye tanker, deltager i spændende diskussioner, kommer med personlige input og ideér, skaber kontakter til fremtidens muligheder og personer - kort sagt: Ser verden og dig selv fra nye vinkler! Sammen skal vi arbejde på at blive bedre til at præsentere os selv, skabe fremtidsmuligheder for uddannelse og viden, tro mere på os selv- det kan vi også gøre i fællesskab på vores studietur, som er både personligt udfordrende, men også kulturel og nytænkende.

7 Idrætslinjen Uden bevægelse og sport, blir livet for kort! Du vil komme til at deltage i de traditionelle sportsgrene både som træning og konkurrence samt opleve anderledes, udfordrende og mindre kendte idrætsaktiviteter! Vi deltager blandt andet i flere turneringer for 10. Klasseskoler. Dette kan være i ultimate, volley, håndbold og basket! Her dystes om pokaler, som vi selvfølgelig gerne vil vinde! I løbet af året vil du også komme til at planlægge og gennemføre idrætsundervisning for klassekammerater og evt. andre i en sportsgren, som du alene eller i en gruppe vælger! Mange specielle sportsgrene vil blive berørt i linjetimerne: Zumba, forskellige kampsport, amerikansk og australsk fodbold, golf, gymnastik, udendørs aktiviteter og mange flere. Du vil derfor igennem året opleve at blive undervist af diverse gæstelærere. Vi har på linjen også fokus på idrætsteori. Du vil lære om kroppen, træning, idrætsskader, sundhed og ernæring! Du vil helt sikkert lære noget nyt, som du kan bruge udenfor skolen! En studietur vil være en vigtig del af året. Alpint skiløb er hovedindholdet, og uanset om du er øvet eller nybegynder, vil du opleve at blive en bedre skiløber! En super tur i bjergene, som du godt kan se frem til! Et år på Idrætslinjen er et fantastisk, grænsebrydende og udfordrende år! Ikke mindst med mange uforglemmelige oplevelser og venner for livet! Science og innovationslinjen Er du nysgerrig? Vil du gerne vide, hvordan ting fungerer? Interesserer du dig for din egen fremtid? Så skal du vælge Science og innovationslinjen. Igennem skoleåret vil vi arbejde med: Teknik og mekanik Forskning og opfindelser Innovation og iværksætteri It-teknologi og programmering Virksomhedsbesøg Forskningskonkurrencer Økonomi og penge Få en spændende og varieret skoledag med store muligheder for selv at præge indholdet. EUD10 For elever som vil søge en teknisk skole, men er usikre på valget. (Se side 10)

8 Fag og timer på Ølstykke 10. klasse Center En uge i 10. klasse skal bestå af minimum 21 klokketimer. Heraf er de 10,5 timer obligatoriske med dansk (4,5 timer), matematik (3 timer) og engelsk (3 timer). Derudover skal du have 6 linjetimer som bestemmes af dit valg af 10. klasselinje: Idrætslinjen, Samfunds og medielinjen, Kreativ Linje eller Sciencelinjen. Hvis du vælger EUD10 vil det foregå på Roskilde tekniske skole. Da der afsættes 2,5 time om ugen til fællesaktiviteter, skal du mindst vælge 2,5 timer blandt nedenstående: Tilbudsfag: Tysk (3 timer), Fransk (3 timer), Fysik ( 1,5 timer), samt ekstra dansk, ekstra matematik og ekstra engelsk. Valgfag: Her tilbyder vi en række praktisk/musiske fag: De endelige fag udbydes i løbet af foråret. I indeværende år har vi følgende hold: spansk, madlavning, løb og motion, musik, guitar, speak up, billedværksted og verden omkring os. Et ugeskema kan således sammensættes af: Obligatoriske fag: Dansk, engelsk, matematik 10,5 timer Linjefag (incl. Fællesaktiviteter):... 8,5 timer I alt..19 timer Plus mindst 2,5 timer af nedenstående tilbudfag: Tysk. 3 timer Fransk... 3 timer Fysik/kemi..1,5 timer Samt ekstra dansk, ekstra matematik, ekstra engelsk og valgfag

9 EUD10 EUD10 er et tilbud, som er målrettet elever, som overvejer en uddannelse på en teknisk skole, men er i tvivl om hvilken uddannelse det skal være. Det er også et tilbud til de elever, der søger en teknisk skole efter 9. klasse, men som ikke klarer at bestå i dansk og matematik ved sommerens prøver. Når man går på EUD10, vil ca. 30 % af undervisningen foregå på en teknisk skole. Mens den obligatoriske del af 10. klasse (dansk, engelsk og matematik samt den obligatoriske selvvalgte opgave) skal foregå på 10. klassecentret, og kan afsluttes med folkeskolens prøver. Det bliver arrangeret, så man er på Roskilde tekniske skole to dage om ugen og på 10. klassecentret tre dage om ugen. På den tekniske skole vil man blive præsenteret for de fire hovedindgange: Kontor, handel og forretningsservice Fødevarer, jordbrug og oplevelser Teknologi, byggeri og transport Omsorg, sundhed og pædagogik Derudover vil der være 6 ugers brobygning til teknisk skole.

10 Hvad skal du gøre? Vi forventer af dig: Ølstykke 10. klasse Center 2015/2016 At du vælger 10. klasse, fordi du har brug for et år til at blive dygtigere og mere parat til næste uddannelsesår At du er motiveret og møder forberedt til timerne At du yder en indsats og tager ansvar At du tager de prøver, du har forudsætning for Så får du: Et rigtig spændende skoleår Da 10. skoleår er frivilligt, forventer vi, at du melder dig af lyst til at deltage i arbejdet, og vil være en aktiv medspiller, som vil gøre alt, hvad du kan, for at 10. skoleår bliver både sjovt og indholdsrigt for dig og dine kammerater. Ansøgning om 10. klasse i Egedal: Uddannelsesplanen samt den elektroniske tilmelding udarbejdes i samarbejde med din nuværende skole i løbet af januar og februar måned. Tilmelding sker via Ølstykke 10. klasse Center findes under Maglehøjskolen Dette skal være afsluttet fredag d. 27. februar Hvis du går på en skole, hvor dette ikke sker, må du henvende dig på vores kontor for at få at vide, hvordan du skal forholde dig.

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 10. KLASSE 2013 2014 I Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Til dig og dine forældre Om kort tid afslutter du 9. klasse. I hæftet Ungdomsuddannelser 2013 kan du læse om de mange muligheder,

Læs mere

Afklaring Udvikling Uddannelse

Afklaring Udvikling Uddannelse Afklaring Udvikling Uddannelse Ta' 10. klasse og få en god start på din ungdomsuddannelse Trivsel - Troværdighed - Engagement - Faglighed 2015-2016 3 Indholdsfortegnelse Et år der peger fremad... 3 Et

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund 2015-16. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund 2015-16. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2015-16 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. klasse - dit valg! Hvad skal du efter 9. klasse? Der er mange muligheder, og valget kan være svært. Dronninglund

Læs mere

10. klasse i Kolding Kommune

10. klasse i Kolding Kommune 10. klasse i Kolding Kommune 2015-2016 Indhold 9. klasse og hvad så?... 4 UU-center Kolding... 6 10. klasse på Brændkjærskolen... 8 10. klasse på Hansenberg... 17 10. klasse på IBC... 27 Til elever i

Læs mere

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 Medie og kommunikation Sport og sundhed Language, economics and culture Teknik og byggeri Sundhed, omsorg og mad HUSK informationsaften om 10.klasse

Læs mere

10. klasse et anderledes skoleår 2015/2016 På Hadsten Skole i Hadsten eller. På Skovvangsskolen i Hammel

10. klasse et anderledes skoleår 2015/2016 På Hadsten Skole i Hadsten eller. På Skovvangsskolen i Hammel 10. klasse et anderledes skoleår 2015/2016 På Hadsten Skole i Hadsten eller På Skovvangsskolen i Hammel 1 o Ønsker du afklaring på din uddannelsesretning? o Har du brug for et år med både faglige og sociale

Læs mere

10. klasse i Kolding Kommune

10. klasse i Kolding Kommune 2013/2014 10. klasse i Kolding Kommune 17 INDHOLD Forord v./... 3 Skolechef Morten Kirk Jensen og Børne- og Uddannelsesdirektør Ib Hansen Optagelsesbetingelser... 4 Bakkeskolen... 5 Bramdrup Skole... 8

Læs mere

10. klasse er et valgfrit skoleår

10. klasse er et valgfrit skoleår Afklaring Jeg ved ikke, hvilken ungdomsuddannelse jeg skal vælge Personlig udvikling Jeg skal blive mere moden 10. klasse er et valgfrit skoleår Personlig udfordring Jeg vil sige noget mere og være mere

Læs mere

10. klasse 2015-16 Dragør Kommune

10. klasse 2015-16 Dragør Kommune 10. klasse 2015-16 Dragør Kommune Tilbudsfag 2015-16 Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk Fysik 3 t Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk Vi arbejder her med nogle af dine svage sider i dansk

Læs mere

1 0. k l a s s e 2 0 1 5 / 2 0 1 6... fordi forskellen tæller

1 0. k l a s s e 2 0 1 5 / 2 0 1 6... fordi forskellen tæller 1 0. klasse 2015/2016... fordi forskellen tæller P r a k t i s k e o p l y s n i n g e r : Fag og timetal I 10. klasse skal du have timer svarende til mindst 28 lektioner pr. uge. De obligatoriske fag

Læs mere

En stærk start på din ungdomsuddannelse

En stærk start på din ungdomsuddannelse En stærk start på din ungdomsuddannelse. Klassecenter. Klassecenter giver dig en stærk start på din videre uddannelse. På Seminarieskolen og Løvvangskolen tilbyder vi dig et målrettet undervisningsforløb,

Læs mere

Indhold : Intro side 3 Velkomst side 4 Afklaring, kundskaber og profil side 5 Skolens hverdag side 6 Brobygning, OSO, Paktik, Vejledning side 7

Indhold : Intro side 3 Velkomst side 4 Afklaring, kundskaber og profil side 5 Skolens hverdag side 6 Brobygning, OSO, Paktik, Vejledning side 7 HNX Hjørring Ny 10. Indhold : Intro side 3 Velkomst side 4 Afklaring, kundskaber og profil side 5 Skolens hverdag side 6 Brobygning, OSO, Paktik, Vejledning side 7 Dramaprojekt side 7 Obligatoriske fag

Læs mere

10CV FAG OG STUDIERETNINGER

10CV FAG OG STUDIERETNINGER 10CV FAG OG STUDIERETNINGER 2014/2015 10. Classic Side 2 Studieretninger Side 3-4 Temafag Side 5-7 Tilbudsfag Side 8-10 10 CV 10. CLASSIC 10. Classic er den individuelle 10CV, hvor du vil møde masser af

Læs mere

klasse skoleåret 2014/2015

klasse skoleåret 2014/2015 klasse skoleåret 2014/2015 Aarhus kommune, BØRN OG UNGE & PRIVATSKOLERNe I aarhus 10. klassehæftet for skoleåret 2014/2015 udgives af Aarhus Kommune, Børn og Unge Copyright Aarhus Kommune, Børn og Unge

Læs mere

10. Klassecenter Struer Skolegade 5a 7600 Struer Tlf. 97 85 02 07

10. Klassecenter Struer Skolegade 5a 7600 Struer Tlf. 97 85 02 07 10. Klassecenter Struer Skolegade 5a 7600 Struer Tlf. 97 85 02 07 2009-2010 10 gode grunde til at vælge 10. klasse Mulighed for et anderledes skoleår Mulighed for at møde nye venner Fortsæt med dit fritidsjob

Læs mere

VELKOMMEN. til A10 10. klasse - Engholmskolen

VELKOMMEN. til A10 10. klasse - Engholmskolen VELKOMMEN til A10 10. klasse - Engholmskolen 10. KLASSE HVAD ER DET? Et uddannelsestilbud til unge, som efter 9. klasse har behov for yderligere faglig kvalificering og afklaring af uddannelsesvalg for

Læs mere

Velkommen til den nye skoledag

Velkommen til den nye skoledag Velkommen til den nye skoledag Pjecen er udgivet af Københavns Kommune - Børne- og Ungdomsforvaltningen Grafisk formgivning: Gurli Nielsen - Børne- og Ungdomsforvaltningen, 1408-34 Foto: Colourbox og private

Læs mere

SKA DU PÅ EFTERSKOLE?

SKA DU PÅ EFTERSKOLE? SKA DU PÅ EFTERSKOLE? GASTRONOMI MUSIK TØJDESIGN TEATER SKOLEN FOR GASTRONOMI, MUSIK & DESIGN Introduktion Kære Kommende elev I denne brochure finder du en oversigt over alle skolens hold og du kan her

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

Formå lsbeskrivelser ålternåtive årrångementer/uger 2014-15

Formå lsbeskrivelser ålternåtive årrångementer/uger 2014-15 Dans på tværs Dans på tværs er et obligatorisk fællesarrangement, som foregår i aftentimerne en gang om måneden. Det varierer mellem forskellige pardanse, folkedanse samt andre fællesdanse. Hovedformålet

Læs mere

LGintro13.indd 1 14/06/13 07.08

LGintro13.indd 1 14/06/13 07.08 LGintro13.indd 1 14/06/13 07.08 Navn: Klasse: Lemvig Gymnasiums mål Vi uddanner naturligvis først og fremmest studenter og HG-elever efter lovgivningen, men vi ønsker også at leve op til vores egne målsætninger,

Læs mere

Gør en god skole bedre et fagligt løft af folkeskolen

Gør en god skole bedre et fagligt løft af folkeskolen Gør en god skole bedre et fagligt løft af folkeskolen December 2012 Gør en god skole bedre et fagligt løft af folkeskolen Gør en god skole bedre et fagligt løft af folkeskolen 5 Indhold En endnu bedre

Læs mere

Indholdsplan for Linieskolen 2013/14

Indholdsplan for Linieskolen 2013/14 Indholdsplan for Linieskolen 2013/14 1 Indholdsfortegnelse Indledning og præsentation af Linieskolen s. 3 Madlavning s. 5 Kost og sundhed s. 6 Håndens fag s. 7 Idræt s. 8 Familie og samfund s. 8 Boglige

Læs mere

Gymnasier til fremtiden. Parat til at læse videre

Gymnasier til fremtiden. Parat til at læse videre Gymnasier til fremtiden Parat til at læse videre December 2014 Gymnasier til fremtiden Parat til at læse videre December 2014 Gymnasier til fremtiden 5 Indhold Gymnasier til fremtiden... 7 Regeringens

Læs mere

Projektopgaven 9. klasse

Projektopgaven 9. klasse Projektopgaven 9. klasse http://www.emu.dk/elever7-10/projektarbejde/projektopgaven/ Projektopgaven i 9. klasse Projektopgaven er en tværfaglig opgave, hvor du bruger forskellige fags indhold og metoder.

Læs mere

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7 Tillæg til Odder Avis d. 1. februar 2012. På Odder Gymnasium lærer man noget og bliver til noget. Læs side 2 Skolen er et rart sted at være. Læs side 3 Undervisning er i top tre i en landsdækkende undersøgelse.

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

FOLKESKOLEREFORM I ALBERTSLUND 2014

FOLKESKOLEREFORM I ALBERTSLUND 2014 FOLKESKOLEREFORM I ALBERTSLUND 2014 Kommunalbestyrelsen har vedtaget rammerne for, hvordan folkeskolereformen skal se ud i Albertslund. Dermed er grundlaget dannet for en ny og anderledes skoledag, der

Læs mere

Hvad skal jeg være? Find din Ungdomsuddannelse og få et studiemiljø med i købet!

Hvad skal jeg være? Find din Ungdomsuddannelse og få et studiemiljø med i købet! Hvad skal jeg være? Find din Ungdomsuddannelse og få et studiemiljø med i købet! Campus Haslev samler et stort og bredt udvalg af ungdoms udannelser udbudt af en række af Sjællands toneangivende skoler

Læs mere

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Hej Elevrådsformanden siger... Hjerteligt velkommen til Nykøbing Katedralskole! At gå fra folkeskolen til stx eller HF er

Læs mere