Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 1. april 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 1. april 2011"

Transkript

1 Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 1. april 2011 CD-PRODUKTION: NR. SAG INDSTILLING 1 Glow Kit - v/ Kasper Brinck Kristensen Søger støtte til mix og mastering af CD. Budget på kr. 2 KEDO - v/ Filip Mogensen Søger støtte på kr. til en CD-produktion Budget på i alt kr. 3 Jeppe Lindegaard Karkov Søger støtte til en CD-produktion Budget på kr. 4 Peter Skibsted Søger støtte til en CD-produktion Budget på kr. 5 Vestbo Trio - v/ Michael Vestbo Jacobsen Søger støtte til CD-produktion, tryk af CD ere og cover samt fremstilling af PR-materiale. Budget på i alt kr. 6 Ole Ulvedal Søger støtte til et CD-projekt - strygere og arrangør, mastering samt tryk af CD ere. Budget på kr.

2 7 Artless Society - v/ Stevie Dalla-Zuanna Søger støtte til en CD-produktion samt tryk af EP ere og cover. Budget på kr. 8 Sisse Kold Søger støtte til en CD-produktion med bl.a. Neill C. Furio. Budget på i alt kr. 9 Lars Graulund Søger støtte til en CD-produktion samt cover. Budget på kr. 10 Yasha Bodhi Bäckman og Budhi Sukul Søger støtte på kr. til en CD-produktion. Samlet budget på kr. 11 Cola Freaks - v/ Kristoffer K. Nielsen Søger støtte til en CD-produktion. Budget på kr. Tilskud på kr. 12 BLUNT - v/ Jakob Barndorff-Nielsen Søger støtte til en CD-produktion Budget på kr. 13 Sparkplug - v/ Mathias Maagaard Gregersen Søger støtte til mix og mastering af CD-produktion. Budget på kr. til mix og mastering.

3 14 Christian Pasgaard Søger støtte til indspilning og produktion samt fremstilling og tryk af LP ere og cover. Budget på i alt kr. til indspilning og studiemusikere. 15 Skjult - v/ Jonas Kappel Lund Søger støtte til CD-produktion, digital udgivelse samt grafik og udgifter til promotion. Budget på i alt kr. 16 Boho Dancer - v/ Asker Bjørk Søger støtte til en CD-produktion samt tryk af vinyl og CD ere. Budget på i alt kr. Tilskud på kr. 17 Foyn Trio - v/ Live Foyn Friis Søger støtte til CD-produktion, tryk af CD ere og LP, Artwork, m.v. Budget på i alt kr. Støtte til gennemførelse af koncertturné i Norden. Budget på i alt kr. Der er ikke bevilget noget tilskud til CD-produktion. Tilskud på kr. til koncertturné. 18 Dibap - v/ Niels Jakob Filt Kristensen Søger støtte til CD-produktion samt tryk af CD ere. Budget på i alt kr. 19 Popfilter - v/ Josef Baumgartner Søger støtte på kr. til en CD-produktion. Budget på i alt kr.

4 20 Louise Juul Søger støtte til en CD-produktion, tryk af CD ere samt diverse udgifter til promotion. Budget på i alt kr. 21 Joe-Joey - v/ Johannes Bohn Christensen Søger støtte til mastering af CD-produktion Budget på kr. Tilskud på kr. 22 The Secret Stargazer Library v/ Astrid Ingemann Cordes. Søger støtte til en CD-produktion. Budget på i alt kr. Tilskud på kr. 23 Christina Dahlerup Søger støtte til en CD-produktion med bl.a. strygere samt tryk af CD ere og cover. Budget på i alt kr. 24 Rose Island - v/ Kristine Hoelgaard Søger støtte til fremstilling af CD ere og cover. Budget på i alt kr. 25 Kristian Lassen m.fl. Søger støtte på kr. til en CD-produktion med Latinamerikanske julesange. Budget på i alt kr. 26 Signe Koefoed Madsen Søger støtte til CD-produktion - indspilning hos producer Paul Stanborough i London. Budget på i alt kr.

5 27 Jakob Wind Elvstrøm Søger støtte til en CD-produktion. Budget på i alt kr. 28 Birgitte Laugesen Søger støtte til produktion af en gospel-cd, herunder musiker-tariffer samt tryk af CD ere og cover. Budget på i alt kr. - dog ikke til ncb-afgift og trykning. 29 Panacea - v/ Thomas Tranum Søger støtte til CD-produktion, tryk af CD ere og cover. Budget på i alt kr. 30 The World State - v/ Leif Nielsen Søger støtte til en CD-produktion. Budget på i alt kr. - (heraf kr. til anskaffelse af udstyr) 31 FABL - v/ Jeppe Schmidt Nielsen Søger støtte til en EP-produktion samt udgifter til diverse promotion. Budget på i alt kr. 32 Julaw - v/ Erik B. Jacobsen Søger støtte på kr. til CD-produktion, video samt diverse udgifter til promotion. Budget på i alt kr. Tilskud på kr. til CD-produktion og promotion. Der er ikke bevilget noget tilskud til video-produktion. 33 Broadway Killers - v/ Jakob Thalund Møller Søger støtte til fremstilling af CD ere og cover. Budget på i alt kr.

6 34 Lis Er Stille - v/ Martin Byrialsen Søger støtte til en CD-produktion. Budget på i alt kr. 35 Nicolai Absalon Søger støtte til CD-produktion, komponisthonorar, artwork samt tryk af vinyl. Budget på i alt kr. Tilskud på kr. til mastering og tryk af vinyl. 36 Nice Little Penguins - v/ Michael Kolster Søger støtte på kr. til en EP-produktion. Budget på i alt kr. 37 Suns of Satan - v/ Kristine Bjørg Markussen Søger støtte til en CD-produktion samt tryk af vinyl. Budget på i alt kr. Tilskud på kr. 38 Negash Ali Søger støtte på kr. til CD-produktion, video og promotion. Budget på i alt kr. 39 Ape of Neptune - v/ Frederik Kjær-Madsen Søger støtte til produktion af radio-single. Budget på kr. 40 Admiral Awesome - v/ Thomas Sejthen Søger støtte til en CD-produktion med Fredrik Ljungkvist samt tryk af CD ere og cover. Budget på i alt kr. Tilskud på kr. Christian Windfeld inhabil og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen.

7 41 Live Bleeding Fingers - v/ Hans Christian Bugge Søger støtte på kr. til CD-produktion samt tryk af CD ere og cover. Budget på i alt kr. 42 Homewrecker - v/ Mikkel Mors Søger støtte til fremstilling af cover samt trykning af vinyl og CD er. Budget på kr. Tilskud på kr. 43 Jakob Bruno Jansen Søger støtte til fremstilling af cover samt trykning af vinyl og CD er. Budget på kr. 44 Karen Marie Troldborg Søger støtte til en CD-produktion samt artwork og tryk af CD ere. Budget på i alt kr. 45 Kolonihaven Unikum - v/ Anders Ørbæk Hansen Søger støtte til CD-produktion samt layout og tryk af CD ere. Budget på i alt kr. 46 Small Time Giants - v/ Jakob Søvndahl Skovaa Søger støtte til CD-produktion samt tryk af CD ere. Budget på i alt kr. Christian Windfeld inhabil og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen. Tilskud på kr. Christian Windfeld inhabil og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen. 47 Tonje Terese Sprung Norheim Søger støtte til en CD-produktion. Budget på kr.

8 48 Fire Slag - v/ Jakob Domino Søger støtte til CD-produktion, cover, tryk af vinyl og CD ere samt promotion. Budget på i alt kr. 49 Flødeklinikken - v/ Sarah Mariegaard Søger støtte til CD-produktion, artwork, musikvideo og tryk m.v. af CD ere. Budget på i alt kr. Udvalget finder den musikalske kvalitet meget høj, - men vælger at give et afslag, idet de er bekendt med at der netop er indgået en kontrakt med et pladeselskab. 50 Hans Hansen Søger støtte til mastering af CD, trykning af CD ere og cover samt diverse promotion. Budget på kr. Tilskud på kr. 51 Reptile and Retard - v/ Esben Valløe Søger støtte til en CD-produktion og rejseudgifter. Budget på kr. 52 Death Comes Pale - v/ Anders F. S. Mikkelsen Søger støtte på kr. til CD-produktion, tryk af CD ere og cover, PR, musikvideo og promotion-tour. Budget på i alt kr. til studie og mixning. 53 Blood Sweat Drum n Bass Big Band - v/ Jens Chr. Chappe Jensen Søger støtte på kr. til mix og mastering, tryk af CD ere og cover samt promotion. Budget på kr. Tilskud på kr.

9 54 Indra - v/ Benjamin Trærup Søger støtte på kr. til gennemførelse af koncertturnéer i USA og Danmark samt en CDproduktion i New York. Samlet budget på kr. (Kunstrådet har bevilget tilskud til rejse og ophold) Tilskud på kr. til CD-produktion 55 Vokalgruppen SONO - v/ Anna Lindeløv Vestergaard Søger støtte til CD-produktion, tryk af CD ere og cover samt udgifter til promotion. Budget på i alt kr. 56 Korinord - v/ Marianne Nørholm Villadsen Søger støtte til en CD-produktion, musikere og tryk af CD ere samt afholdelse af 2 koncerter. Budget på i alt kr. KONCERTTURNÈ: NR. SAG INDSTILLING 57 Kanondrage - v/ Simon Gorm Eskildsen Søger støtte til gennemførelse af koncertturné. Budget på i alt kr. 58 Kristian Leth Trio - v/ Kristian Leth Søger støtte til gennemførelse af koncert i Paris. Budget på i alt kr.

10 59 Hans Christian Ilskov Erbs Søger støtte på kr. til honorarer ved gennemførelse af koncertturné. Budget på kr. 60 Psalmodie - v/ Uffe Holmsgaard Eriksen Søger støtte til gennemførelse af koncertturné i Norge samt PR-materiale. Udgiftsbudget på i alt kr. 61 Postyr Project - v/ Tine Fris Michelsen Søger støtte til transportudgifter ved gennemførelse af koncertturnéer i Danmark og udlandet. Samlet budget på kr. til transportudgifter. 62 The Goldrush - v/ Jakob Schmitz Mouridsen Søger støtte på kr. til gennemførelse af koncertturné i Tyskland. Budget på i alt kr. 63 Crocell - v/ Uffe Laustsen Søger støtte til gennemførelse af koncertturné i Europa. Budget på i alt kr. 64 Mimas - v/ Lasse Dahl Søger støtte til gennemførelse af koncertturnéer i Tyskland og øvrige Europa, maj måned og efteråret. Budget på i alt kr.

11 65 Dad Rocks - v/ Snævar Njáll Albertsson Søger støtte til gennemførelse af koncertturné i USA. Budget på i alt kr. 66 The Malpractice - v/ Simon Christensen Søger støtte til gennemførelse af koncertturnéer i Tyskland og øvrige Europa i Budget på kr. (+ ca kr. ) 67 Malrun - v/ Mads Lind Ingeman Søger støtte til gennemførelse af koncertturné i Europa med Audrey Horne. Budget på i alt kr. Tilskud på kr. Marie Højlund inhabil og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen. PROMOTION OG DIVERSE: NR. SAG INDSTILLING 68 Singvogel - v/ Andreas Hansen Søger støtte til produktion af promotion-video samt tryk af plakater. Budget på i alt kr. Der henvises til en ny pulje hos Filmby Aarhus, der netop er tiltænkt produktion af musikvideo. 69 Blaar - v/ Søren Andersen Søger støtte til produktion af en live musikvideo. Budget på i alt kr. 70 Sunny Sunny Drum Machine - v/ Sarah Gram Søger støtte til produktion af single og musikvideo samt tryk af dvd ere, cover og plakater. Budget på i alt kr. dog ikke til mix og mastering. Marie Højlund inhabil og deltog ikke i behandlingen af ansøgningen.

12 71 Bandakademiet Grobund - v/ Jens Munch Søger støtte til trykning af CD ere og cover af compilation-cd med 6 bands. Budget på kr. Tilskud på kr. (100%-bevilling). Rytmisk Udvalg yder almindeligvis ikke støtte til compilation-cd, - men i dette tilfælde har udvalget vurderet at de deltagende bands alle er støtteberettigede. Udvalget er desuden meget positiv overfor det arbejde der udføres for vækstlaget. 72 Århus Sangskriverværksted - v/ Jakob Alsbjerg Søger støtte til produktion af en compilation-cd med deltagelse af 15 sangskrivere. Budget på kr. (samlet budget på kr.) Afslag. Ud fra de gældende kriterier for Orkesterkontoen, gives der almindeligvis ikke tilskud til produktion af en compilation-cd. 73 Call me Vegas - v/ Casper Weinreich Søger støtte til gennemførelse af en koncertturné i Danmark med deltagelse af et tysk og New Zealandsk band. Et udvekslings-projekt under navnet MBC (Music Between Countries). Samlet budget på kr. 74 Lyngsø/Munch/Dietrichsen - v/ Jens Munch Søger støtte på kr. til en produktion der udgives på vinyl med indpakning i form af kunstbog. Samlet budget på kr. Afslag. Rytmisk Udvalg finder projektet spændende, men har vurderet at det falder udenfor de kriterier og tilskudsmuligheder der er gældende for Orkesterkontoen. Ansøgningen overføres til behandling i Kunstrådet, Kulturudviklingspuljen.

ID Titel Ansøger Ansøgt beløb Bevillinger Rytmisk Udvalg's begrundelse Mødenotat Habilitet

ID Titel Ansøger Ansøgt beløb Bevillinger Rytmisk Udvalg's begrundelse Mødenotat Habilitet ID Titel Ansøger Ansøgt beløb Bevillinger Rytmisk Udvalg's begrundelse Mødenotat Habilitet 1066 ThePolarShift Amanda Glindvad 40.000,00 9.000,00 Ansøgningen er imødekommet med det 1068 Bed Bugs 7" Mikkel

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 4 Mødedato: 22. maj 2014 Tidspunkt: kl. 9.30 til 14.30 Sted: Lokale 8, stuen

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 4 Mødedato: 22. maj 2014 Tidspunkt: kl. 9.30 til 14.30 Sted: Lokale 8, stuen 23. maj 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 4 Mødedato: 22. maj 2014 Tidspunkt: kl. 9.30 til 14.30 Sted: Lokale 8, stuen Dansk Live deltog i mødet fra kl. 14.00 til 14.30 REFERAT

Læs mere

INDHOLD. Nyt fra Aarhus bestyrelsen Musikerportræt Christian Windfeld Musk til liv og sjæl Symfomagica Siden sidst Temaaften og workshop Seniorklubben

INDHOLD. Nyt fra Aarhus bestyrelsen Musikerportræt Christian Windfeld Musk til liv og sjæl Symfomagica Siden sidst Temaaften og workshop Seniorklubben basunen juni 2013 1 2 basunen juni 2013 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Carsten Knudsen Foto: Henrik Bruun Jensen Check stregkoder i Basunen med din

Læs mere

28. årgang - marts 2015 basunen

28. årgang - marts 2015 basunen 28. årgang - marts 2015 basunen 1 2 basunen marts 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Who Killed Bambi Pressefoto Check stregkoder i Basunen

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife basunen marts 2012 1 2 basunen marts 2012 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Jimmi Riise Foto: Ole Holmgaard Check stregkoder i Basunen med din smartphone

Læs mere

2 basunen oktober 2014-27. årgang

2 basunen oktober 2014-27. årgang 27. årgang - basunen oktober 2014 1 2 basunen oktober 2014-27. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Live Foyn Friis Foto: Jakob Mark Check stregkoder

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife basunen december 2012 1 2 basunen december 2012 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Mike Hawkins Foto: Jonas Højgaard Check stregkoder i Basunen med din

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted. 20. maj 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 15 Mødedato: 19. maj 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.15.45 Sted: Mødelokale 8 i stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente Dahl,

Læs mere

Jette Gejl Kristensen er inhabil 196 MD Nanna Lysholt Hansen

Jette Gejl Kristensen er inhabil 196 MD Nanna Lysholt Hansen Sags Sags Ansøger Projekttitel Ansøgt Beslutning Begrundelse nr. beh. beløb 194 MD Lasse Steenbock COTree 36.576,00 0,00 Vestergaard 195 GK TEATER REFLEKSION Farvel hr. Muffins deltagelse i Nordic Cool

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife basunen juni 2012 1 2 basunen juni 2012 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Kris Herman Foto: Pressebillede Check stregkoder i Basunen med din smartphone

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 18. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 2. puljerunde for 2009 med ansøgningsfrist 2.

Kulturforvaltningen Side 1 af 18. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 2. puljerunde for 2009 med ansøgningsfrist 2. Kulturforvaltningen Side 1 af 18 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 08-02588 2 09-00135 3 09-00202 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor International kor-konkurrence

Læs mere

ÅRSSKRIFT. og et netværk af. støtte til udgivelser, professionelle i branchen.

ÅRSSKRIFT. og et netværk af. støtte til udgivelser, professionelle i branchen. ÅRSSKRIFT 2012 2013 DPA arbejder for at sikre vilkårene for tekstforfattere, sangskrivere og komponister. Som medlem af DPA har du adgang til støtte til udgivelser, og et netværk af professionelle i branchen.

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife basunen oktober 2012 1 2 basunen oktober 2012 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Basunen fylder 25 år Udvalg af Basunforsider Check stregkoder i Basunen

Læs mere

2 basunen marts 2014-27. årgang

2 basunen marts 2014-27. årgang 27. årgang - basunen marts 2014 1 2 basunen marts 2014-27. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Keep Camping Foto: Michael B. Nielsen Check stregkoder

Læs mere

er et erhverv skaber musik i. Den skabende musik er en primær kilde, ligesom og økonomi.

er et erhverv skaber musik i. Den skabende musik er en primær kilde, ligesom og økonomi. MAGASIN2015 Formandens ord Foto: Kim Vadskær At skabe musik Redaktion: Constance Hegner, Tina Holm og Lonnie Kjer, DPA. Design: Small Copenhagen. Forsideillustration: Mette Bystrup. 2014 har været et godt

Læs mere

Årsberetning Klüvers Big Band 2010

Årsberetning Klüvers Big Band 2010 Årsberetning Klüvers Big Band 2010 Indledning 2010 var både et økonomisk og kunstnerisk godt år for Klüvers Big Band (KBB). Bigbandet spillede mange større projekter med mange forskellige solister og indenfor

Læs mere

2 basunen december 2014-27. årgang

2 basunen december 2014-27. årgang 27. årgang - basunen december 2014 1 2 basunen december 2014-27. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Tuba: Beth Wiese Foto: Michael B. Nielsen Check

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. basunen marts 2005. Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk

INDHOLD. www.basunen.dk. basunen marts 2005. Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk basunen marts 2005 1 2 basunen marts 2005 Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk 16 18 15 www.basunen.dk INDHOLD Melodien der blev væk Musikere støtter Asien Første

Læs mere

INDHOLD. The Dixieland Gipsy Band

INDHOLD. The Dixieland Gipsy Band basunen september 2013 1 2 basunen september 2013 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside The Dixieland Gipsy Band Foto: Jacob Nielsen Check stregkoder i Basunen

Læs mere

Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget

Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget Referat Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget kl. 08:30 Bonderup Forsamlingshus Jammerbugt Kommune Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget Punkter på åbent møde: 152. Orientering fra formanden 1

Læs mere

DANMARKS NATIONALBANKS JUBILÆUMSFOND BERETNING 2014

DANMARKS NATIONALBANKS JUBILÆUMSFOND BERETNING 2014 DANMARKS NATIONALBANKS JUBILÆUMSFOND BERETNING 2014 Tekst: Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968 E-mail: jubfond@nationalbanken.dk Telefon: 33 63 60 37 DANMARKS NATIONALBANKS JUBILÆUMSFOND BERETNING

Læs mere

28. årgang - juni 2015 basunen

28. årgang - juni 2015 basunen 28. årgang - juni 2015 basunen 1 2 basunen juni 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Kim Sagild Foto: www.koncertfotoaarhus.dk Check stregkoder

Læs mere

UNGEPULJEN. Oversigt pr. den 3. marts 2015

UNGEPULJEN. Oversigt pr. den 3. marts 2015 UNGEPULJEN Oversigt pr. den 3. marts 2015 2011 11-1 WE LOVE YOU THEN bevilget 5000 kr Ansøger: Johan Kruse, 8600 Et orkester we love you then vil indspille en EP. De spiller eksperimenterende, moderne

Læs mere

STATENS KUNSTFONDS BERETNING 1. JANUAR - 31. DECEMBER 1994

STATENS KUNSTFONDS BERETNING 1. JANUAR - 31. DECEMBER 1994 STATENS KUNSTFONDS BERETNING 1. JANUAR - 31. DECEMBER 1994 1 2 Indhold side Fondens styrelse og administration 4 Beretning fra bestyrelsen 9 Beretning fra De billedkunstneriske udvalg Udsmykningsudvalget

Læs mere

INDHOLD. Go Go Berlin

INDHOLD. Go Go Berlin basunen marts 2013 1 2 basunen marts 2013 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Go Go Berlin Foto: Casper Lind Christensen Check stregkoder i Basunen med

Læs mere

JAZZ. Frokost. Hos Anders JAZZKLUB FØRSTE HALVÅR 2013

JAZZ. Frokost. Hos Anders JAZZKLUB FØRSTE HALVÅR 2013 FØRSTE HALVÅR 2013 Frokost JAZZ & o rhus JAZZKLUB Hos Anders Telefon Torvet, Århus River Band Dorado Schmitt & Quintette du Hot Club de Danois Royal Garden Jazzband L. Wood Joy Tuxedo New Orleans Jazzband

Læs mere

Statens Kunstfonds Årsberetning 1. Januar 31. December 2012 ÅRSBERETNING 1. JANUAR 31. DECEMBER 2012

Statens Kunstfonds Årsberetning 1. Januar 31. December 2012 ÅRSBERETNING 1. JANUAR 31. DECEMBER 2012 Statens Kunstfonds Årsberetning 1. Januar 31. December 2012 STATENS KUNSTFONDS 2012 ÅRSBERETNING 1. JANUAR 31. DECEMBER 2012 01 1 Statens Kunstfonds Årsberetning 1. Januar 31. December 2012 INDHOLDS FORTEGNELSE

Læs mere

Marts 2008 Blad 38 Læs i dette nummer: Præsentation af foreningens nye medlemmer, side 2 Brevsprækken, side 3 Dirigentkongres i Baltimore, side 4

Marts 2008 Blad 38 Læs i dette nummer: Præsentation af foreningens nye medlemmer, side 2 Brevsprækken, side 3 Dirigentkongres i Baltimore, side 4 Kapelmesteren M E D L E M S B L A D F O R D A N S K K A P E L M E S T E R F O R E N I N G Marts 2008 Blad 38 Læs i dette nummer: Præsentation af foreningens nye medlemmer, side 2 Brevsprækken, side 3 Dirigentkongres

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife basunen dec. 2010 1 2 basunen dec. 2010 Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Jens Klüver Foto: Jørgen Nielsen Check stregkoder i Basunen med din smartphone

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Forside Tom Bilde. basunen juni 2009

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Forside Tom Bilde. basunen juni 2009 basunen juni 2009 1 2 basunen juni 2009 Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Tom Bilde www.basunen.dk INDHOLD 25 års musikalske øjebliksbilleder Bamse Allstars

Læs mere