Vi reagerede på utilfredsheden ved at gå tilbage til klipningsmønsteret fra 2014, og fra sommerferien og resten af sæsonen var banen i fin stand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi reagerede på utilfredsheden ved at gå tilbage til klipningsmønsteret fra 2014, og fra sommerferien og resten af sæsonen var banen i fin stand."

Transkript

1 Beretning Hedensted Golfklub 2015/2016 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi Ad. 1 Banen Vinteren i 2015 var ikke specielt hård, men desværre trak det ud med forårsvejret og først i maj måned kom vi i gang med golf på nogenlunde rimelige betingelser. På grund af det kolde forår kom der langsom vækst i græsset, og vi havde som de fleste andre klubber problemer med banens kvalitet i de første måneder. HP ville også bruge foråret til at teste behovet for klipning, ved f.eks. at lade græsset gro foran mændenes teesteder og ved at lade den store rough blive stående, så der kun skulle klippes en gang i løbet af sæsonen. Alt sammen for at se, hvordan vi kunne tilrettelægge 2016, så vi kunne klare os uden hjælp fra medarbejdere med tilskud fra kommunen. Forsøget blev ikke særligt godt modtaget, hverken fra vores medlemmer eller fra vores besøgende. Bl.a. kunne vi se en markant nedgang i besøgende fra ØGR-samarbejdet. Vi reagerede på utilfredsheden ved at gå tilbage til klipningsmønsteret fra 2014, og fra sommerferien og resten af sæsonen var banen i fin stand. Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Søer og vandløb har igen i 2015 vist sig fra deres bedste side. Der er gennem de seneste år blevet plantet og flyttet over 1000 træer.

2 Med hjælp fra vejrguderne og masser af pasning er det lykkedes at få langt de fleste til at overleve, og nu skal der bare lidt tålmodighed til, så vil de vokse sig store og opfylde deres formål på banen. I løbet af sæsonen fik vi fældet rigtigt mange træer ved hul 5/6. Det var blevet nødvendigt, fordi træerne var blevet så store, at de var begyndt at skygge for solen på grenen på hul 6, der derfor var blevet meget vanskelig at holde. Det har også været et ønske fra både kommunen og fra klubben, at vi på sigt kan slippe af med grantræerne og få dem erstattet med egnstypiske løvtræer. Området omkring hul 6 skal rodfræses, så snart det er tørt nok, og derefter skal der sås græs på det meste af skråningen. Øverst ved stien er der allerede plantet buske. I skovområderne plantes løvtræer, og efterhånden som de vokser op fældes den yderste række grantræer. Vi ved, at medlemmer med en ikke al for god kondi klager over, at vores bane er lidt for kuperet. Det har vi nu fået afhjulpet lidt. Stiforløbet fra hul 6 til hul 7 er blevet ændret, og der er ikke længere nogen trappe. Det er stadig nødvendigt at gå op ad bakke, men det er blevet kortere og nemmere. Så er der sat en bænk og et bord op på halvejen til dem, der har brug for lige at få lidt luft. Vi synes, vi har fået lavet en rigtig fin løsning. Stien mellem hul 1 og 2 har været stejl, både ned og op, og vi har derfor fået fyldt rigtig meget jord ned i bunden, så gåturen nu er betydeligt nemmere. Der mangler lidt arbejde med beplantning, men ellers er stien allerede taget i brug. Brædderne i bolværket i søen ved hul 9/18 er rådnet og skal skiftes. Her før sæsonstart har vi fået skiftet på hul 9-siden, og det er blevet rigtigt flot. Arbejdet ved hul 18 må vente til næste vinter. De to nye stier og det nye bolværk er blevet lavet for meget lave omkostninger og med en fantastisk hjælp fra vores frivillige giv dem en venlig tanke, når i fremover går forbi. Vi havde håbet, at vi kunne nå at få lavet broen mellem hul 5 og 6 inden sæsonstarten, men det har været vanskeligt at få de nødvendige godkendelser fra kommunen, og de er stadig ikke på

3 plads. For ikke at forstyrre i sæsonen, vil arbejdet først blive lavet engang inden sæsonen Så håber vi bare broen holder så længe. Hul 12 er med sikkerhed et af banen sværeste huller. Det har været til irritation for mange, at det har været nærmest umuligt at finde sin bold, hvis man slog lidt for langt af greenen. Det er der nu rådet bod på ved, at skrænten bag greenen er blevet jævnet, så der fremover kan slås græs lidt flere meter op ad skrænten. Det bliver også nødvendigt at forbedre vores bunkers. I et samarbejde med vores sandleverandør er det aftalt, at gøre forsøg med at blande det eksisterende sand med nyt skarp sand. Det skulle kunne give bedre sand at slå fra. Det lykkedes ikke sidste år, men vi prøver igen. Pasningen af banen vil i øvrigt følge den plan vi har lagt for år tilbage, og som gerne skulle sikre at forholdene løbende forbedres. Vi vil fortsætte med at bruge mange kræfter på, at banen udvikler sig positivt gennem langsigtet og systematisk pasning. Dette skulle gerne give en forbedret golfoplevelse både på kort og lang sigt. Sæsonen 2015 blev også den sidste med HP som chefgreenkeeper, idet han tog imod et tilbud om en tilsvarende stilling i Vejle. HP har gjort et godt stykke arbejde i Hedensted Golfklub. Det vil vi gerne sige tak for og i øvrigt ønske ham held og lykke i Vejle. Claus Grabow er fra 1. februar i år tiltrådt som ny chefgreenkeeper. Claus er 32 år gammel og bor med sin familie, kone og 3 små børn i Børkop. Claus er uddannet maskinteknikker, men har arbejdet de sidste mange år som greenkeeper. De sidste to år som chefgreenkeeper i Skanderborg. Vi har allerede fået startet et godt samarbejde med Claus og vi håber også, I vil tage rigtigt godt imod ham. Bemandingsmæssigt bliver vi 2-3 mand færre end sidste sæson, idet det for første gang i flere år ikke er lykkedes at indgå aftale med Hedensted kommune om ansættelse af medarbejdere i jobprøvning m.v.. Det bliver rigtigt svært at nå det hele med den mindre bemanding, men vi må forsøge os lidt frem. Og prioriteringen bliver vedligeholdelse frem for udvikling, hvis ikke

4 timerne rækker. Vores økonomi giver ikke aktuelt plads til flere ansættelser. Ligesom klubben er vores vandingsanlæg også over 10 år gammelt og det er nødvendig med løbende renoveringer. I 2015 fik vi skiftet mange ventiler og i år skal vi nok have kigget på styringen. Det er dyrt, men også en forudsætning for gode greens og tee-steder. Som I kan høre er der ikke mangel på opgaver. En stor tak til banepersonalet, Sølauget og husudvalget, der året igennem har ydet en fantastisk indsats. Ad. 2 Medlemsudvikling Vi forsøger hvert år det bedste vi kan at lave aktiviteter, der skal tiltrække nye medlemmer. Generelt er det gået fint, men i 2015 gik noget ikke, som vi havde håbet. Godt nok steg antallet af aktive medlemmer for 6. år i træk, men antallet af seniormedlemmer (der betaler den fulde kontingent) faldt desværre en smule. Og så kom der ikke helt så mange gennem vores begynderaktiviteter, som der plejer. Vi kender ikke årsagen, men det er besluttet, at vi øger indsatsen for at tiltrække nye golfspillere her i Antal af medlemmer på korthulsbanen er stigende. Det er jo egentligt dejligt, men vi skal arbejde på, at så mange som muligt får lyst til at spille med på den store bane.

5 ØGR ordningen er nok den hurtigst voksende greenfee-ordning i Danmark. Der blev solgt fritspilskort, hvilket er en stigning 38%. Der blev spillet i alt runder golf, hvilket er en stigning på 40%. Vi solgte selv 287 kort, svarende til en stigning på 25%, og der blev spillet runder hos os. Vi kan med glæde konstatere at ordningen fortsætter på uændrede betingelser i Og til samme pris. Spil hos ØGR-klubberne uden fritspilskort stiger i 2016 fra 200 til 250 kr. pr. runde, og i 2017 stiger prisen på et fritspilskort med 100 kr. til 900 kr.. Med udgangspunkt i vores erfaringer fra sidste år, har bestyrelsen valgt at fastholde målsætningen om, at øge medlemstallet over det næste 2-3 år, så vi kan komme op omkring medlemmer. I 2016 skal vi gerne have op mod 150 nye medlemmer i gang i klubben. Og vi er kommet godt i gang, da der allerede er tilmeldt omkring 40 prøvemedlemmer til de to første nye hold i år. Indsatsen for at få de mange nye medlemmer, bliver øget med yderligere annoncering og synliggørelse af vores tilbud. Vi har også stor tiltro til at vores pro, Lars Rysgaard, med sine tiltag vil kunne bidrag til at trække flere nye medlemmer. Vi vil fortsætte en del af de aktiviteter, vi har haft de seneste år. Jeg har ved flere lejligheder sagt, at vores bedste mulighed for at skaffe flere medlemmer er at aktivere vores sælgere. Det har vi bl.a. tidligere gjort ved, at man har kunnet invitere venner og bekendte til en gratis golfoplevelse. Sidste år lovede vi en dusør på 1000 kr. til medlemmer, der fik et nyt medlem indmeldt. Det gav desværre ikke nogen større tilgang, så den praksis fortsætter ikke i Øget aktivitet for legegolferne og et aktivt juniorudvalg kommer til at spille en vigtig rolle i at få flere unge mennesker til at komme og spille golf i vores klub. Herom i et senere punkt. Begynderudvalget har også en meget aktiv rolle i hvervningen af nye medlemmer, og de har lovet at øge deres indsats i år, så de udover onsdagsmatcherne også vil være aktive når de nye grupper er til træning hos Lars. De gør virkelig en fin indsats.

6 De samlede indtægter fra kontingenter er budgetteret forsigtigt i år, hvor vi for første gang starter sæsonen med flere seniormedlemmer end vi har budgetteret, men det skal ikke være en sovepude, for en positiv medlemsudvikling er vores bedste garanti for en fortsat positiv udvikling af Hedensted Golfklub. Ad 3. Sponsorarbejde & kommercielle aktiviteter Nettosponsorindtægterne steg i 2015 med 23% i forhold til året før, eller i alt 527 t.kr. Det er en rigtig fin udvikling, som sker samtidig med at vores sponsorater i form af naturalier fortsat har været på et meget flot niveau. Som en særlig aktivitet i 2015 blev vores sponsorer inviteret til foredrag med Thomas Søbye, der til daglig arbejder som caddie for Morten Ørum Madsen. Thomas er en god fortæller og med en helt fyldt Valhalla blev det en rigtig spændende aften. Vi håber, at vi kan opretholde støtten fra vores sponsorer i 2016 og har valgt at budgettere en tilgang af nye sponsorer på ca. 115 t.kr.. Vi er i bestyrelsen utroligt taknemmelige for den støtte vi har fået fra vores sponsorer, og vi glæder os til samarbejdet fremover. Som medlemmer kan I vise jeres taknemmelighed ved at støtte sponsorerne, når I skal vælge leverandør derhjemme eller på jeres arbejdspladser. Sponsorindtægterne sparer et fuldtidsmedlem omkring 700 kr. om året i kontingent. Det skal vi huske at påskønne. Indtægterne fra company-dage blev næsten fordoblet i 2015 i forhold til året før. Vi havde rigtigt mange arrangementer og også et par store arrangementer, der hjalp med til en nettoindtægt på 118 t.kr.. Den sene sæsonstart og vores lidt dårlige banekvalitet først på året, så en overgang ud til at ødelægge vores muligheder for at nå de budgetterede indtægter på greenfee. En flot slutspurgt gjorde, at vi i regnskabet kun endte 35 t.kr. dårligere end budgetteret, men trods alt 135 t.kr. dårligere end sidste år, der var vores bedste greenfee år nogensinde.

7 For første gang har vi oplevet en nedgang i vores andel af de spillede runder i ØGR. Noget skyldes nok, at vi fik Århus Golfklub med i samarbejdet, og rigtigt mange besluttede at tage på besøg hos dem i Den manglende kvalitet på vores egen bane i starten af året rygtedes rigtigt hurtigt, og har selvfølgelig også påvirket antallet af besøg. Også lang tid efter at vi fik orden på vores forhold. Indtægten fra vores Pay & Play bane har været faldende de sidste par år. Øget konkurrence er nok en af årsagerne. Vi synes selv vi har en af Danmarks bedste Pay & Play baner, og vi vil i år forsøge at reklamere lidt mere for at tiltrække flere gæster. Budget for 2016 vil blive holdt på samme niveau som i 2015, og så håber vi bare på en lidt længere sæson. Ad 4. Marketing/Kommunikation Selv om det sommetider kniber at få opdateret vores hjemmeside hurtigt nok, er det vores opfattelse, at vi har et effektivt kommunikationsværktøj, både rettet mod vores medlemmer, vores gæster og interessenter i det hele taget. I 2016 vil vi fortsætte arbejdet med yderligere forbedringer af hjemmesiden, og vi er styrket i opgaven, idet nye frivillige har meldt sig til at gøre en indsats på området. Der vil i 2016 blive satset yderligere på reklame for at tiltrække nye medlemmer og gæster til vores Pay & Play bane. Der er desuden planer om at uddele løbesedler i Bredballeområdet og i området omkring golfklubben for at gøre opmærksom på vores gode tilbud til nye medlemmer. Ad 5. Medlemstrivsel Det kan være vanskeligt at måle om vores medlemstrivsel udvikler sig i den rigtige retning, men taget ud fra de ydre tegn - opbakning til de afholdte arrangementer, deltagelse i vores turneringer og antallet af skriftlige klager til formanden så har vi igen i 2015 haft en god sæson med masser af hyggeligt kammeratskab.

8 Det er bestyrelsens opfattelse, at de mange, der deltager med frivilligt arbejde, udover at hjælpe med til at pleje vores huse og arealerne omkring golfbanen, også med deres indsats og kammeratskab bidrager til det gode sociale miljø i klubben. Der skal lyde en stor tak til de mange frivillige, hvad enten de deltager i de forskellige udvalg, Sølauget, i Husudvalget eller på anden måde. Og her skal jeg måske lige sige, at vi nu også har fået et Naturlaug, der skal hjælpe os med, at fungere så godt som muligt i pagt med den omgivende natur. Er nogen af jer interesseret i at give en hånd med i Naturlauget, kan I henvende jer til Christian Gerlif, der er initiativtager. Vores elitehold fik mange gode udfordringer i 2015, men desværre lykkedes det ikke, det godt kæmpende hold, at rykke op fra 4. Division. Til gengæld rykkede 2. holdet op, men måtte alligevel blive i deres række, da vi ikke må have to hold i samme række. Flot nok af vores bedste spillere. Vi tror på oprykning i den kommende sæson. Vi er i bestyrelsen meget bevidst om, at den gode trivsel i klubben ikke er en selvfølge, og at udfordringerne for at opretholde den gode trivsel måske endda er stigende med klubbens alder. Vi vil derfor også fremover gøre alt, hvad vi kan for at formidle og støtte den gode trivsel. Vi er mange forskellige mennesker, der skal have det godt sammen. Det kræver forståelse og fleksibilitet af den enkelte. Og sådan er det heldigvis hos os. Fra begyndelsen af 2015 har vi haft et IT-modul, der sikrer, at vi med faste mellemrum får feedback fra både medlemmer og gæster. Det har været en god inspiration for bestyrelsen, der nu mere målrettet kan arbejde på de ønsker medlemmerne har. Vi opfordrer til, at I alle husker at svare, når spørgeskemaerne bliver sendt til jeg. Svarprocenter og undersøgelsernes kvalitet hænger selvfølgelig sammen. I januar i år indkaldte vi til visionsdag og over 60 medlemmer mødte op for at give deres ideer til den fortsatte udvikling af Hedensted Golfklub. Vi har nu samlet tilbagemeldingerne og lavet handlingsplaner for de næste par år. Der er rigtigt mange gode ideer at arbejde videre med. Tak til de mange der mødte op, og på

9 den måde bakker op om bestyrelsens arbejde. Vi synes, vi havde en rigtigt god lørdag. Mange analyser viser, at de medlemmer en golfklub taber, tabes fordi medlemmet ikke socialt har kunnet finde sig tilrette i klubben, eller fordi det føles for svært at få spillet lært. Derfor vil vi i 2016 gøre en ekstra indsats omkring indslusningen af nye medlemmer. Vi ved fra vores undersøgelser, at de nye medlemmer føler sig godt modtaget i begynderudvalget, men vi ved også, at det for nogen er en lidt svær overgang fra man er færdig som begynder og til man efterfølgende får etableret et socialt netværk i klubben. Vores sektions har lovet at hjælpe mere til med at løse denne opgave, men I som medlemmer må også gerne være opmærksomme på, at hjælpe de nye medlemmer til at finde kammeratskabet i klubben. Klub +36 er blevet etableret og har allerede 8 tilmeldte. I kan høre mere om det ved Pro en. Som noget nyt vil vi i år forsøge at starte en lille uformel turnering, som afvikles 4 lørdage i foråret fra kl De der møder op bliver inddelt i hold efter lodtrækning. Man betaler hver 20 kr. og der spilles om pengene. I starten vil vi sikre, at der kommer en garvet golfer og starter turneringen op, men senere hen er det meningen, at de der kommer selv løser den opgave. Bliver det en succes vil vi køre hver lørdag i efteråret. På den måde vil alle kunne komme ud at spille golf med andre mindst en gang om ugen. Turneringen er selvfølgelig for alle medlemmer både nye og gamle, men med pligt til at vise hensyn og forståelse for nye medlemmer og medlemmer med høje handicap. Med hjælp fra vores pro og et godt juniorudvalg, håber vi at kunne tiltrække flere unge mennesker til klubben. Det lykkedes fint i 2015 hvor antallet af juniorer steg fra 32 til 43, men vi vil gerne tiltrække endnu flere unge mennesker. Som noget nyt har vi besluttet at unge mennesker fra kommunens skoler i 5-6 klasse spiller gratis. Der er etableret samarbejde med naboklubberne og sammen med Horsens og Juelsminde er det vores tur til at holde sommerlejr i år.

10 En sommerlejr der plejer at være Danmarks største juniorsommerlejr. Juniorer kan fortsat optages til kun kr om året, hvis de kun spiller på korthulsbanen. Unge mennesker er med til at give liv i klubben, og vi ved, at de også tager deres forældre med, så der er meget god mening i det tilbud. I 2015 fik vi også fejret vores 10-års jubilæum. Der var arrangementer hele ugen op til selve jubilæet, og på dagen afviklede vi vores hidtil største turnering med 185 deltager. Om aftenen var der fest i maskinhallen med 190 deltagere. En fantastisk aften, hvor vores restaurant serverede super mad, og der var musik og dans til langt over midnat. Og så fik vi vores første æresmedlem, idet Egon Holm blev tildelt den fine titel efter mange års ihærdig og god indsats for golfklubben. Tak til alle der gjorde en indsats omkring det fine arrangement. Alle sektions har haft god tilslutning fra medlemmerne i Bestyrelsen takker bestyrelserne i sektions for deres store arbejde, og håber deres aktiviteter kan udbygges yderligere i 2016 til glæde for klubbens medlemmer. Ad 6. Klubhus og restaurant Når man bor i et gammelt hus, er der altid noget, der skal ordnes var ikke nogen undtagelse, men en rigtigt fin indsats fra Husudvalget har betydet at alle vores bygninger i dag fremstår flotte og i fin stand. Måske lige med undtagelse af gavlen i den gamle del af restauranten. Her er bindingsværket nu så råddent, at der skal foretages forbedringer. Det er rigtigt dyrt at reparerer bindingsværk og vi arbejder derfor med forskellige planer for udbedring. Muligvis en glasoverdækning til Valhalla, men det er kun på idestadiet endnu. Vi var i 2015 så heldige, at vi fik ekstra hjælp til pasning af haven og bederne omkring klubhuset, og det meste af sæsonen fremstod det så flot, som aldrig før. Vi håber vi kan holde niveauet i Tak til husudvalget, frivillige og sponsorer, der igen i 2015 har gjort en stor indsats. Restauranten er et stort aktiv for golfklubben. God mad og hyggelige omgivelser, er en perfekt ramme om en god dag på

11 golfbanen. Og så giver restaurantdriften en indtægt på omkring 250 t. kr. om året eller ca. 350 kr. om året som hvert fuldtidsmedlem ellers skulle have betalt i kontingent. Vi synes i bestyrelsen, at det er vigtigt, at vi har en restaurant i Hedensted Golfklub og vi appellere til at alle medlemmer bakker op om restauranten. Det er bedre at købe mad og øl for 350 kr. ekstra end at betale dem i ekstra kontingent. Dorte og Helle vil senere i dag fortælle lidt om restauranten og planerne for den nye sæson, så det jeg vil ikke bruge mere tid på her. Ad 7. Pro en Sæsonen 2015 var en ny god sæson for Lars, men også igen en konstatering af det vi tidligere har erfaret, nemlig at der ikke er arbejde nok til 2 trænere, men der er rigeligt til 1. Vi besluttede i fælleskab sidste år, at vi i 2015 skulle klare os uden den ekstra hjælp, og håbede at det kunne ske uden væsentlig nedgang i serviceniveauet. Det lykkedes ikke helt, og vi har derfor besluttet, at der i 2016 prioriteres lidt ned på forretningen, mod at der til gengæld prioriteres op på træningen. Det første synlige bevis kommer ud med mail inden længe, idet der er udarbejdet en fast plan for afholdelse af gruppeundervisning for hele 2016 sæsonen. Noget der har været meget efterspurgt fra medlemmerne. Seniorkursus er allerede udbudt på tavlen i klubhuset. Desuden håber vi, at rigtigt mange vil gøre brug af vores nye indendørs træningsfaciliteter. I ly for det værste vejr og med trackmannen tændt kan man få utroligt meget hjælp til sit golfspil. Uanset om det er i jagten på et lavere handicap eller man bare gerne vil slippe for smerterne i ryggen, når man har været ude og spille.

12 For forretningen betyder det omvendt lidt kortere åbningstider. Priserne på træning er uændret på 165 kr. for en video-lektion og 195 kr. for en lektion med trackmann. Lars har i efteråret og vinteren arrangeret rejser til stor gælde for deltagerne, og nye rejser er under planlægning. Vi glæder os til en nye aktiv sæson med Lars til at hjælpe os ned i handicap. Ad. 8 Økonomi Samlet har vi haft et overskud på 102 t. kr., hvilket er en forbedring i forhold til både budget og i forhold til sidste år. Årets likviditetsforskydning er opgjort til +358 t.kr. der er brugt til nedbringelse af kassekreditten. Der er afdraget 330 t.kr. på den langfristede gæld. Der er for 2016 budgetteret med et overskud på 60 t.kr.. Investeringerne i en ny bro mellem hul 5 og hul 6, renovering af bolværket ved hul 9/18, færdiggørelse af området omkring hul 6 og forbedring af stien mellem hul 1 og hul 2 vil sætte vores likviditet under pres i Regnskabsmæssigt er der afsat 450 t.kr. til disse forbedringer. Middelfart Sparekasse har givet accept af finansieringen, hvis vi overholder budgettet i 2016 Regnskabet, budgettet og likviditeten gennemgås mere detaljeret under generalforsamlingens punkt 3 og 4. PK/

Beretning Hedensted Golfklub 2016/17 Fokusområder Ad. 1 Banen

Beretning Hedensted Golfklub 2016/17 Fokusområder Ad. 1 Banen Beretning Hedensted Golfklub 2016/17 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Generelt stod banen rigtigt flot i Købet af nye maskiner til indgangen på sæsonen viste sig at være en god disposition.

Generelt stod banen rigtigt flot i Købet af nye maskiner til indgangen på sæsonen viste sig at være en god disposition. Beretning Hedensted Golfklub 2017/18 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen

Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Cafe/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Beretning Hedensted Golfklub 2012/13

Beretning Hedensted Golfklub 2012/13 Beretning Hedensted Golfklub /13 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Ad. 1 Banen. Lidt afhængig af vejret venter vi at kunne åbne hullet omkring sommerferien 2014.

Ad. 1 Banen. Lidt afhængig af vejret venter vi at kunne åbne hullet omkring sommerferien 2014. Beretning Hedensted Golfklub 2013/14 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Lars Christensen

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

MARTS 2019 No. 3. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

MARTS 2019 No. 3. Hammel Golf Klub. Banen lige nu MARTS 2019 No. 3 Banen lige nu Efter vinteren, som har været mild, men dog med meget nedbør i marts måned, er vi klar til sæson start. Normalt får vi ca. 40 mm nedbør i marts måned. I år har vi fået 105

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. januar 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. januar 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. januar 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Steen Louie (SL),

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Formandsberetning 2018

Formandsberetning 2018 Kære medlemmer Dette vores første år efter fusionen mellem Ikast Golf Klub og Tullamore Golf Club har været et både spændende men også turbulent og udfordrende år. Desværre blev Lars Søgaard, som vi netop

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Onsdag den 26. oktober 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Onsdag den 26. oktober 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar.

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Etiketteprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til etiketteprøve: Prøven består af 20 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Husk at skrive dato, navn og medlemsnummer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 23. marts 2015 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 23. marts 2015 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 23. marts 2015 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007.

Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007. Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007. Generalforsamlingen blev afholdt i klubhuset fra kl. 19.00. Der deltog 128 medlemmer i generalforsamlingen. Referatet er udarbejdet af Kim Dalsgaard.

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. maj 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. maj 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå af en græsblanding,

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse Medlemsundersøgelse AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen.

Læs mere