Formandens beretning for året 2010.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning for året 2010."

Transkript

1 Formandens beretning for året Velkommen til årets generalforsamling. Ved udgangen af 2010 var der 410 medlemmer i Viktor, heraf 309 politiansatte, 84 civile medlemmer og 17 juniormedlemmer. Bestyrelsen har afholdt 5 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Som formand for fiskeklubben vil jeg igen takke bestyrelsen for den store indsats, der har været ydet i Der skal rettes en særlig tak til vores kasserer, der med hård hånd har holdt styr på økonomien. Det er en fornøjelse at være formand, når medlemstal, regnskaber mv. er i orden og altid ajourført. Der skal også rettes en stor tak til Preben Hytholm, der har stået for afholdelse af flere af mesterskaberne og ikke mindst for hyggen ved bl.a. forårsmesterskabet, hvor han har gjort det til lidt af en tradition, at servere grillpølser til frokost. Rekordmæssigt har 2010 budt på 3 nye klubrekorder, 1 juniorrekord samt 1 tangering af en tidligere klubrekord. Per Stig Andersen har sat ny klubrekord med en brasen på gr. = 75%. Claus Søndergaard har sat ny klubrekord med en rimte på 2,5 kg. = 96%. Claus har endvidere tangeret den gamle klubrekord for suder på 3,2 kg.= 107%. Per B. Larsen har sat ny klubrekord med en fjæsing på 430 gr.= 108%. Junior Christian Søndergaard har sat ny juniorrekord med en brasen på 1,550 kg. Mesterskaberne. I løbet af 2010 er der afholdt 5 mesterskaber. Kystmesterskabet Kytsmesterskabet blev afholdt d. 21. April 2010 på Kent Astrups hjemmebane ved den svenske sydkyst. 10 af klubbens mest ihærdige kystfiskere havde tilmeldt sig til konkurrencen. Inden starten havde deltagerne besluttet at også nedgængere talte med i konkurrencen. Efter besøg på et par pladser uden fisk, besluttede man sig til at køre til Svarte, undtaget Henning Schmidt, der havde låst sig ude af sin bil og derfor var nødsaget til at tilkalde en låsesmed for at komme videre. På Svarte besluttede en af deltagerne sig til at tage et bad. Heldigvis lykkedes det for pgl. at komme på benene igen. Fiskemæssigt blev det et af de bedste kystmesterskaber i klubben historie, idet vinder og dermed kystmester blev

2 Nr. 1 Klaus Jensen med en havørred på 4,3 kg. Nr. 2 Kent Astrup med en havørred på 3,5 kg. Nr. 3 Hans med en havørred på 2,5 kg. Henning Schmidt blev 1250,- svenske kroner fattigere Trollingmesterskabet Trollingmesterskabet skulle have været afholdt i slutningen af marts måned men blev udsat til torsdag d. 8. April 2010 pga. issituationen i Øresund på den oprindelige dato. I modsætning til de tidligere år, hvor der har været op til 10 deltagende både, var der kun 5 tilmeldte både med i alt 8 deltagere. Inden trollingmesteskabet havde bestyrelsen ellers forsøgt at reklamere for mesterskabet bl.a. ved at udsende en fælles Out-look meddelelse. Ærgeligt med så få delagere specielt, når man ser på resultatet, idet der blev fanget nogle flotte fisk ved mesterskabet. Trollingmester 2010 blev Nr. 1. Jacob Larsen med en laks på 8,75 kg. Nr. 2. Jens Møller Jensen med en havørred på 3,8 kg. Nr. 3. Jens Møller Jensen med en havørred på 3,6 kg. Torskekonkurrencen blev vundet af Nr. 1. Jens Møller Jensen med en torsk på 2,6 kg. Nr. 2. Bruno Stubb med en torsk på 2,3 kg. Nr. 3. Preben Hytholm med en torsk på 2,0 kg. I alt blev der indvejet 8 havørreder. Vi håber, at se mange flere både og deltagere ved trollingmesterskabet her i Forårsmesterskabet Forårsmesterskabet er heldigvis blevet et tilløbsstykke, idet der i de seneste par år, hvor mesterskabet har været holdt som P&T konkurrence, har været god tilslutning fra medlemmerne. Forårsmesterskabet blev afholdt d. 26. april 2010 i Lynge P&T med 24 deltagere. Vejret var forrygende godt forstået på den måde, at der var højt solskin. Dette har imidlertid en negativ indvirkning på fiskene, idet disse ganske forståeligt hellere vil sole og parre sig end at spise vores agn. Heldigvis lod Viktors medlemmer sig ikke påvirke af de dårlige ods, alt blev prøvet og efter indtagelse af Hyttens velstegte frankfurtere med tilbehør, lød det fra forrige års vinder af konkurrencen Per Stig, at ormebadning formentligt ville være det bedste middel til at få nogle fisk på land. Flere lyttede til Per Stigs råd, hvilket faktisk efterfølgende gav flere fangster til konkurrencedeltagerne. Der blev i alt fanget 17 regnbueørreder og en enkelt gedde på 1,6 kg.

3 Forårsmester blev Nr. 1. Bent Hytholm med en regnbue på 2,090 kg. Nr. 2. Per Stig med en regnbue på 2,020 kg. Nr. 3. Flemming Weidemann med en regnbue på 2,000 kg. Storfanger ved forårsmesterskabet blev Per Stig med en samlet vægt på 8,1 kg. Juniormesterskabet Juniormesterskabet blev afholdt fredag d. 20. August 2010 med 11 forventningsfulde juniorer og 12 ledsagere fra Helsingør Havn med Arresø. Juniorerne fiskede på livet løs og da fiskeriet blev stoppet kl var der fanget en del fisk og forskellige arter. I alt blev juniorernes fangst gjort op til ca. 20 kg. sild, 4 torsk, 1 sej, 5 hornfisk, 45 makrel, 1 skrubbe, 4 isinger og 2 rødspætter. Resultatet efter indvejningen så således ud: Nr. 1. Juniormester 2010 Nicolai Sparre Andersen med 79 points Nr. 2. Mikkel Hytholm Jensen med 77 points. Nr. 3. Kevin Poulsen med 74 points. På turen ind til havnen var der pølser/brød og sodavand til juniorerne, samt præmieoverrækkelse med medaljer, pokal, krus osv. Klubmesterskabet Klubmesterskabet blev afholdt mandag d. 6. September Vejret var perfekt, næsten ingen vind og solen strålede fra en næsten skyfri himmel, da 26 af Viktors medlemmer stævnede ud med det gode skib Havstrygeren for at afgøre klubmesterskabet Pga. tidligere års svigtende deltagelse ved klubmesterskabet havde bestyrelsen lavet om på forløbet, idet deltagerne selv skulle finde til Helsingør, i stedet for som tidligere at mødes på St. Bellahøj med bustransport både ud og hjem. Ligeledes var der kun bestilt 1 båd i modsætning til tidligere, hvor klubben brugte 2 både med kun deltagere på hver. Spisningen var også ændret, idet præmieoverrækkelse og spisning var lagt på Helsingør politigård. Bestyrelsen var derfor spændte på om ændringen af arrangementet ville få en lykkelig udgang bl.a. m.h.t. antallet af tilmeldte. Efter et veloverstået mesterskab, hvor flere af deltagerne udtrykte tilfredshed med forløbet, kunne bestyrelsen ånde lettet op. Ved ankomsten om morgenen blev der serveret ostemad og kaffe til deltagerne i kabyssen på Havstrygeren, hvorefter kursen blev sat mod fiskepladserne.

4 I løbet af formiddagen stod det klart for alle, at fiskeriet ikke stod mål med tidligere års mesterskaber, idet der blev fanget mange fisk under mindstemålet, hvilket skabte en del uro ombord. På et tidspunkt udviste en af deltagerne dårlig opførsel overfor båddommeren ved at kaste en undermålsising tæt forbi dommerens hoved. Dette udløste medførte en øjeblikkelig straf i form af 2 flade undermålsisinger retur. På trods af nævnte episode og hændelse var humøret højt og alle hyggede sig ved samværet med gamle kollegaer og fiskekammerater. Efter en lang fiskedag blev der foretaget indvejning og slutresultatet blev Nr. 1. Klubmester 2010 blev Hans Kalledsø med 75 points. Nr. 2. Flemming Weidemann med 71 points. Nr. 3. Bruno Stubb med 66 points. Storfanger blev Bent Hytholm med en kuller, der gav 30 points. Sildekonge blev Preben Kristensen med 6 kg. sild. 3-kantsdyst Søndag d. 10. Oktober 2010 skulle slaget stå mellem Hvidovre Sportsfiskerklub, Dilligencen og Viktor. Efter et enkelt års pause blev den traditionsrige 3-kantsdyst genoptaget. Viktors 10 deltagere mødte op og var superoptimistiske. Det var aftalt, at der skulle fiskes fladfisk på turen og ved lodtrækning om pladserne trak formanden styrbords side, så forholdene var optimale for Viktors deltagere. Der var kun 1 problem og det var, at både HSF s og Dilligencen fangede flere fladfisk end Viktors deltagere, så vi måtte igen nøjes med en 3 plads til stor fornøjelse for vores konkurenter, men til næste år, så. Viktor. Som formand vil jeg ikke undlade at rette en stor tak til vores bådinspektør Lars Mogensen for den store indsats, som han har lagt for dagen i løbet af Båden er klubbens største aktiv og er til glæde for mange af klubbens medlemmer. Der ligger et stort arbejde i at passe og vedligeholde båden og Lars har med stor ildhu sørget for at alt klapper på båden. Se særskilt referat fra bådinspektøren. Kystture. I foråret blev der afholdt 5 kystture med et gennemsnitligt deltagerantal på 5. 8 mand startede op i midten af marts måned med en tur til Møn. 2 meget fine overspringere blev der fanget og begge af Klaus Jensen. Sidenhen kom der 2 ture til Vestsjælland og Møn uden succes. Forårsturene sluttede med en tur til Kalundborg, men der blev ikke fanget nogle fisk. I efteråret blev der kun afholdt 3 ture pga. den tidlige vinter, med ca. 3 deltagere pr. tur.

5 I midten af oktober drog 3 deltagere af sted til Als, men desværre var fiskeriet ringe og der blev blot fanget 3 fisk over målet, men kystpladserne så fine ud, så vi forsøger at gentage turen d Marts i år, men forhåbentligt med flere fisk på land. Ferskvandsture. Der har være annonceret 16 ferskvandsture i 2010, hvoraf ca. halvdelen er blevet gennemført. Der har desværre været få deltagere, så medlemmerne opfordres til at deltage, subsidiært fremkomme med eventuelle ønsker til Claus Søndergaard. Klubbladet. Som formand ville jeg helst forbigå dette punkt i tavshed, da klubbladet igen har været vores smertensbarn, idet der beklageligvis kun er udkommet 1 nummer i Årsagen til de manglende klubblade har bl.a. været redaktørens mangel på tid. Bestyrelsen har ved alle bestyrelsesmøderne drøftet situationen med redaktøren og på sidste bestyrelsesmøde her i starten af februar blev vi enige om, at redaktøren fortsætter i 2011, men vi vil kun love, at der med sikkerhed vil udkomme 2 numre af klubbladet. Hvis redaktøren finder det nødvendige tidsmæssige overskud kan det ikke udelukkes, at der kan udkomme op til 4 blade. Som en konsekvens af de manglende bladudgivelser i 2010 var der enighed i bestyrelsen om, at stille forslag til generalforsamlingen om, at redaktøren i 2011 i modsætning til tidligere, hvor redaktøren modtog et honorar på 3000,- kr. pr. år, i stedet modtager 750,- kr. pr. udgivet blad. Der er enighed i bestyrelsen om, at bladet skal bevares i det kommende år, hvorefter vi igen skal drøfte situationen. En mulighed kunne være, at droppe bladet og i stedet styrke vores hjemmeside evt. med nye tiltag. Websiden Pga. de manglende bladudgivelser har websiden igen været uundværlig i året, der er gået og der skal rettes en stor tak til vores webmaster Preben Bo Nielsen, der utrætteligt vedligeholder klubbens hjemmeside. Evt. ændringer af indholdet og udseende af hjemmesiden, for om muligt at gøre denne endnu mere attraktiv for klubbens medlemmer, vil i den nærmeste fremtid blive drøftet mellem Preben Bo og bestyrelsen. Afslutningsvis vil jeg som formand ønske alle et godt og fiskerigt M.h.t. årspokaler mv. henvises til den allerede offentliggjorte liste i klubbladet. Mvh. Bent Hytholm Jensen, Formand.

Formandens beretning for året 2008.

Formandens beretning for året 2008. Formandens beretning for året 2008. Velkommen til årets generalforsamling. Et af klubbens medlemmer Jørgen Andersen er afgået ved døden i 2008. 1 minuts stilhed. Ære være Jørgen Andersens minde. Ved udgangen

Læs mere

Formandens beretning for året 2009.

Formandens beretning for året 2009. Formandens beretning for året 2009. Velkommen til årets generalforsamling. I 2009 fyldte Politiets fiskeklub Viktor 25 år. Det der startede for 25 år siden som en lokal fiskeklub for nogle initiativrige

Læs mere

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

Formandens beretning for året 2012.

Formandens beretning for året 2012. Formandens beretning for året 2012. Velkommen til årets generalforsamling. Det er med stor sorg at bestyrelsen i Politiets fiskeklub Viktor i løbet af 2012 har modtaget meddelelse om ikke mindre end 4

Læs mere

Formandens beretning for året 2014.

Formandens beretning for året 2014. 1 Formandens beretning for året 2014. Velkommen til årets generalforsamling. Det er med stor sorg at bestyrelsen i Politiets fiskeklub Viktor i løbet af 2013 har modtaget meddelelse om 2 dødsfald blandt

Læs mere

Formandens beretning for året 2018.

Formandens beretning for året 2018. Formandens beretning for året 2018. Indledning: Sidst vi var samlet her husker jeg tydeligt. Der var en fæl aroma i lokalet og det sved lidt i øjnene. Man kan vel roligt sige, at 2017 generalforsamlingen

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 147, 43. årgang November/December 2009 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno viser en pakket båd på Esrumsø Tryk: Scandinavian

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden.

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 2. Formandsberetning i Raackmanns Sportsfiskeforening 2014 Indledning : Vil

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG FORSIDE NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening ønsker hermed alle et rigtigt GODT NYTÅR. Vi vil starter med at gøre opmærksom på at vores tur priser er reguleret

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

FSKBH SPORTSFISKERI. Den samlede vinder af Torskefestivallen 2015 blev Birger(FORCE) - vinderen af TF1.

FSKBH SPORTSFISKERI. Den samlede vinder af Torskefestivallen 2015 blev Birger(FORCE) - vinderen af TF1. 21. oktober 2016 FSKBH SPORTSFISKERI ÅRSMØDE 2016 Referat BILAG - formandens beretning, regnskab/budget orienteringen og input til eventuelt. Afdelingens beretning 2015 ved formand Allan Schmøde. I 2015

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st.

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st. 1 Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl 18.00 på Ellebjerg gl. st. Første punkt på dagsordenen Valg af dirigent B. L. Andersen blev valgt uden modkandidat Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

ØBY STIFTET

ØBY STIFTET FISKE-OG KAMMERATSKABSFORENINGEN ØBY STIFTET 18.03.1970 Fiske og kammeratskabsforeningen ØBY afholder generalforsamling fredag den 5. oktober 2012 Kl. 18.00 på Ellebjerg station Dagsorden 1 Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning for året 2015.

Formandens beretning for året 2015. Formandens beretning for året 2015. Velkommen til årets generalforsamling. Det var med stor sorg at bestyrelsen i Politiets fiskeklub Viktor modtog beskeden om, at vores trofaste medlem Torben Strøbæk

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben October 29 Bornholmerklubben [3. Sæson, update nr. 1] Update Årets lystfisker 29-21 Der er nu ca. 5 måneder tilbage af konkurrencen. Nogen har været meget ihærdige, mens andre skal til at spænde hjelmen

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang November / December Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang November / December Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 149 43. årgang November / December 2010 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno med sin motor. Tryk: Scandinavian Digital Printing

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange Skibevej 17 4930 Maribo

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Viking Træf 2018 Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Side 1 af 8 Viking Træf 2018

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

46. årgang - nr.2 April 2016

46. årgang - nr.2 April 2016 46. årgang - nr.2 April 2016 Kig godt på det, for nu smutter det. Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf. 42528499 Tlf. 98623739

Læs mere

Bornholm A-holdet 2018

Bornholm A-holdet 2018 Bornholm A-holdet 2018 Endelig blev lørdag morgen og Knudsen og Richard holdt i indkørslen, så vi kunne få pakket og komme afsted til en uges fiskeri på Bornholm.Ved Knudshoved blev der holdt pause. Søren

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 5. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. oktober 2016 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Klubmester Stævne 2016 Årø er efterhånden en

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Forårets indberetninger Nyt mærke indført

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Forårets indberetninger Nyt mærke indført K L U B B L A D Bornholmerklubben Nummer 1 2014 Forårets indberetninger Nyt mærke indført I dette nummer: I dette nummer: Jolle, Mesteren Golle viser og de tænder tre andre igen på tur. 4 Røsnæs 4 Store

Læs mere

Formandens beretning for året 2011.

Formandens beretning for året 2011. Formandens beretning for året 2011. Velkommen til årets generalforsamling. Det er med stor sorg at bestyrelsen i Politiets fiskeklub Viktor tidligere på året modtog meddelelsen om at vores fiskekammerat

Læs mere

Medlemsblad / Turprogram. Egne Notater

Medlemsblad / Turprogram. Egne Notater Egne Notater.. Medlemsblad / Turprogram 2016. 24 WWW.SPIN-IND.DK Bestyrelsen 2016 Formand: Bent Ole Andersen Eriks vej 10 4930 Maribo. Tlf. 29 70 95 93 bent@spin-ind.dk Egne notater. Kasserer: Varetages

Læs mere

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du:

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du: Information 15-17 September 2017 Storebælt cuppen gennemføres for 3. år i træk, vi forventer fra arrangørerne et ligeså velgennemført arrangement som deltagerne ved sidste års CUP, gav tilbagemelding på.

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Marts 2009. Medlemsbladet Viktor Ansvarshavende redaktør Morten Søndergaard. Redaktøren har ordet. Indhold

Marts 2009. Medlemsbladet Viktor Ansvarshavende redaktør Morten Søndergaard. Redaktøren har ordet. Indhold 15 Marts 2009 Indhold 31: Annonce (Fairpoint) 03: Indhold (denne side) 04: Bestyrelsen (nye i bestyrelsen!) 05: Jubilæums-mesteskab (mød op!) 07: Årets mesterskaber (oversigt) 08: Formandens beretning

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Pointstilling Opdateret pr Senior Carsten Nielsen ART FANGSTDATO FANGSTSTED AGN VÆGT POINT Aborre Suså Orm Brasen

Pointstilling Opdateret pr Senior Carsten Nielsen ART FANGSTDATO FANGSTSTED AGN VÆGT POINT Aborre Suså Orm Brasen Pointstilling Opdateret pr. 28.12.2016 Senior Carsten Nielsen Aborre 01-05-2016 Suså Orm 1190 13 Brasen 01-05-2016 Suså Orm 2700 16 Brasen 01-05-2016 Suså Orm 2475 14 Brasen 06-05-2016 Suså Orm 2450 14

Læs mere

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Nyt Fra Bestyrelsen. Lørdag d 20 marts lykkes det at afholde generalforsamlingen

Nyt Fra Bestyrelsen. Lørdag d 20 marts lykkes det at afholde generalforsamlingen Flakket Nr. 73. 26Årgang april. 2010 www.skagen-havfiskeklub.dk Bestyrelsen Konstituerer sig ved næste bestyrelses møde d. 6 april følg med på vores hjemmeside Nyt Fra Bestyrelsen Ulrik Plesners vej 54

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016 Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen 13. - 15. maj 2016 Velkommen til Fiskeri på toppen. For første gang afholdes et JSK-stævne i skagen! Med kort afstand til mange gode fiskepladser,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

DM i Fladfisk. Tredje DM i Fladfisk er afsluttet. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Tredje DM i Fladfisk er afsluttet. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2012/6 Danmarks næststørste fiskestævne 22-23 September 1 Tredje er afsluttet Tredje er afsluttet Med en ny rekord på 160 både og 440 fiskere, blev dette års DM åbnet i fredag d. 21. september.

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Fiskeoplevelser Året rundt i Vestjylland Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk SILD Sildefiskeriet starter i fjordmundingerne ca. midt i april og holder på til ca. midt i maj-juni hvor hornfiskene

Læs mere

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn DM i Trolling 2015 Klubaften d. 5. august Beretning fra Simrishamn Var lige en tur ude og for at få vasket og støvet grejet af inden DM. Torsken på 70 cm blev genudsat med en aftale om at ses til DM. Fik

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

(Fra en kyst-klubtur lidt ud over det sædvanlige!) (Søren, Kent og Per Stig ser fornøjede ud)

(Fra en kyst-klubtur lidt ud over det sædvanlige!) (Søren, Kent og Per Stig ser fornøjede ud) (Fra en kyst-klubtur lidt ud over det sædvanlige!) (Søren, Kent og Per Stig ser fornøjede ud) Konkurrence: Hvad hedder fiskeren og hvor meget vejede fisken? En udførlig beretning kommer i næste nummer

Læs mere

Politiets Fiskeklub. www.viktor.dk. Civil - pensioneret : 49 14 72 36 : 28 57 45 23 (før 1700) @: janejler@webspeed.dk

Politiets Fiskeklub. www.viktor.dk. Civil - pensioneret : 49 14 72 36 : 28 57 45 23 (før 1700) @: janejler@webspeed.dk Politiets Fiskeklub vi fanger de største fisk Formand Bent Hytholm Jensen Kriminalteknisk Enhed : 45 15 44 10 : 20 10 85 07 @: bhj002@politi.dk Kasserer Jan Ejler Civil - pensioneret : 49 14 72 36 : 28

Læs mere

Det rekreative fiskeri i Øresund fra tun til torsk. Claus R. Sparrevohn Biolog ved DTU Aqua og ivrig lystfisker

Det rekreative fiskeri i Øresund fra tun til torsk. Claus R. Sparrevohn Biolog ved DTU Aqua og ivrig lystfisker Det rekreative fiskeri i Øresund fra tun til torsk Claus R. Sparrevohn Biolog ved DTU Aqua og ivrig lystfisker Agenda Hvad er det rekreative fiskeri, Lystfiskeri, Fritidsfiskeri, Økonomiske og samfundsmæssige

Læs mere

GREVE. Ivan Krabek 2690 Karlslunde. Telefon 46 15 17 95 E-mail krabek@webspeed.dk Mobil 29 61 19 48. NYHEDSBREV marts 2009

GREVE. Ivan Krabek 2690 Karlslunde. Telefon 46 15 17 95 E-mail krabek@webspeed.dk Mobil 29 61 19 48. NYHEDSBREV marts 2009 GREVE Ivan Krabek 2690 Karlslunde Telefon 46 15 17 95 E-mail krabek@webspeed.dk Mobil 29 61 19 48 NYHEDSBREV marts 2009 Siden sidste nyhedsbrev har vi fået endnu et par nye medlemmer, som bestyrelsen gerne

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Per med 7,8 kg torsk (Færøerne)

Per med 7,8 kg torsk (Færøerne) Per med 7,8 kg torsk (Færøerne) Lystfisker Foreningen NEPTUN Lyngby - Taarbæk NR. 2. September 2009 41. Årgang PRAKTISKE OPLYSNINGER BESTYRELSE: Formand: Steen Brynov 45 85 92 12 Snebærvænget 11, 2830

Læs mere

Gokart. De åbne Lufthavnsmesterskaber i. Roskilde Racing Center. onsdag den 7. september 2016

Gokart. De åbne Lufthavnsmesterskaber i. Roskilde Racing Center. onsdag den 7. september 2016 Arrangør: Idrætsklubben, Lufthavnen Dansk Politiidrætsforbund De åbne Lufthavnsmesterskaber i Gokart Roskilde Racing Center onsdag den 7. september 2016 Velkommen De åbne Lufthavnsmesterskaber i GOKART

Læs mere

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED Høng Centret Tlf.: 5485 3610 Generelle Bestemmelser: Lørdag den 5. august starter

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Flakket. Nr. 71. 25 Årgang Sep. 2009. www.skagen-havfiskeklub.dk

Flakket. Nr. 71. 25 Årgang Sep. 2009. www.skagen-havfiskeklub.dk Flakket Nr. 71. 25 Årgang Sep. 2009 SKAGEN HAVFISKEKLUB Ulrik Plesners vej 54 9990 SkagenTelefon: 98 44 20 44 Formand Mette Stenbroen Ulrik Plesners vej 54 Tlf. 98 44 20 44 mette@skagen-havfiskeklub.dk

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere