ORDENSREGLER FOR AFD. 11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORDENSREGLER FOR AFD. 11"

Transkript

1 ORDENSREGLER FOR AFD. 11 SKOVVANGSVEJ OG NORDRE RINGGADE

2

3 Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 11 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt, at vi opstiller visse almindelige regler, så nogles udfoldelser ikke kommer til at skade andre. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vi må huske, at reglerne tjener til at beskytte vores bomiljø, ligesom de sigter på at holde bebyggelsen og det fælles areal i god stand. Derved holdes vedligeholdelsesudgifterne lavest muligt. Det er af stor betydning, at vi som forældre husker at vejlede vore børn og foregå dem med et godt eksempel. Det er jo os selv som beboere, der gennem huslejen skal betale istandsættelsen også af det, der ødelægges. Ordensreglementet rummer også en række praktiske oplysninger og råd. Den er udformet som en opslagstavle, hvor emnerne er listet alfabetisk, for at du nemt kan finde frem til det, du i en given situation ønsker at vide noget om. Hvis der er emner, som ikke er beskrevet i ordensreglementet, kan du rette henvendelse til ejendomsfunktionærerne eller afdelingsbestyrelsen. Og du kan fremsætte forslag til ændringer af afdelingens ordensreglement på det årlige ordinære afdelingsmøde. Afdelingsbestyrelsen afd. 11

4 A ALTANER Altaner skal holdes rene for at undgå, at afløbene bliver stoppet til, så de giver vandskade. De må vaskes - men ikke spules. Det er tilladt at anbringe altankasser på den udvendige side af altanen, bortset fra over indgangen til kælderen. Lejeren er ansvarlig for at anbringelsen/monteringen af altankassen er sikker. Henstilling af effekter samt tørring af tøj må ikke ske over brystningshøjde eller på en sådan måde, at synet generer naboer og genboer. Det er ikke tilladt at hænge tæpper eller ryste disse ud over altanen. Maling af altanbrystninger er kun tilladt på den indvendige side efter indhentet tilladelse fra administrationen. Det er ikke tilladt at bruge grill på altanen, ej heller engangsgrill. Altankassebeslag skal være uden rust, når disse opsættes på brystningen. Hvis altanbrystningerne beskadiges af rust, vil ansvar herfor blive gjort gældende over for beboeren. Membranen på altangulvet må ikke udsættes for stærk varme direkte på gulvet, Der må ikke bruges gasbrændere, svejseapparat og slukning af cigaretter eller lignende må ikke ske på gulvet. B BAD & TOILET For at undgå tilstopning af afløbsrør bør du være varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Husk at engangsbleer, vat, avispapir og lignende aldrig må kastes i toiletkummen. Hvis der er utætheder i installationerne, skal det omgående meldes til varmemesteren. Udluftningskanalen i badeværelset må ikke blokeres på nogen måde. Heller ikke med motoriseret ventilator.

5 BARNE- & KLAPVOGNE Barnevogne og klapvogne må ikke stilles i opgange, indgangspartier og under trapper, men anbringes i de dertil anviste rum. BOREMASKINER M.V. Brug af boremaskine må kun finde sted mellem kl og kl på hverdage. Lørdage fra kl til kl Ikke om søndagen. BYGNINGSMÆSSIGE ÆNDRINGER Bygningsmæssige ændringer og opsætning af nye installationer må kun ske efter godkendelse fra administrationen og bygningsmyndighederne. C CAMPINGVOGNE M.V. Campingvogne og trailere må ikke parkeres i afdelingen. Ved parkering af campingvogne i forbindelse med klargøring henvises til politivedtægten. CYKLER & KNALLERTER Cykling og knallert kørsel er ikke tilladt på gangstier og fortove. Disse skal også anbringes i de dertil anviste rum. D DØRE Døre, der er forsynet med dørpumpe, skal være lukkede og må ikke holdes åbne ved at sætte noget i klemme. Alle aflåselige døre skal låses efter brug. Branddøre må aldrig blokeres. Døre til pulterrum skal altid være aflåste.

6 E EL Beboerne må ikke foretage ændringer i ejendommens installationer. Eventuelle fejl i installationerne skal omgående meddeles varmemesteren. ERHVERVSMÆSSIG VIRKSOMHED Det er ikke tilladt at drive erhvervsmæssig virksomhed fra boligen eller andre lejede lokaler i afdelingen uden skriftlig tilladelse fra administrationen. F FORSIKRINGER Før du tegner en glasforsikring eller lignende forsikringer, bør du spørge afdelingens inspektør, om der er tegnet kollektiv forsikring, eller om du på anden måde er dækket ind. Hvis du eller dine børn slår en rude i stykker eller er årsag til anden skade, er ansvaret. dit. Hvis skaden sker uden for egen bolig, vil den under normale forhold blive dækket af din familieansvarsforsikring. En eventuel skade skal omgående meldes til varmemesteren og dit forsikringsselskab. Skader på eget indbo er - uanset årsag - ikke dækket af afdelingens forsikringer. FORURENING Hvis nogle af familiens medlemmer kommer til at forurene bygninger eller fællesarealer, har de pligt til at sørge for rengøring. FÆLLESAREALER På ude- og indendørs fællesarealer må der ikke henstilles ejendele, der kan være til gene. FÆRDSEL Vis hensyn, når du færdes på trapper og gange.

7 G GRØNNE OMRÅDER Alle beboere bør værne om de grønne områder, således at træer, buske og blomster ikke lider skade. H HOBBYRUM/FÆLLESRUM Det hobbyrum/fællesrum, der stilles til rådighed, er under brugerens beskyttelse. Brugere er forpligtet til at overholde det ophængte reglement eller de regler, som afdelingen har vedtaget. Leje Leje af hobbyrummet sker ved henvendelse til varmemesteren. HUSDYR Det er ikke tilladt at holde hund, kat og lignende husdyr eller at tage sådanne i pleje i afdelingen - dette er vedtaget af beboerne på et afdelingsmøde. K KÆLDERRUM Kælderrum må ikke indrettes til beboelse, og der må ikke overnattes i dem. Generelt gælder, at kælderrum og kælderdøre altid skal holdes aflåste, også selv om rummene ikke benyttes. Ligeledes skal vinduer holdes lukket. KØKKEN Udluftningskanalen må ikke blokeres. Heller ikke af f.eks. emhætterør.

8 L LASTBILER M.V. Parkering af motorkøretøjer over kg. totalvægt, traktorer og entreprenørmateriel i afdelingen er forbudt. I øvrigt henvises til politivedtægten. LEG & BOLDSPIL Leg, herunder boldspil, bør ske på de områder i afdelingen, der er beregnet hertil. Lad derfor ikke børnene opholde sig på trapper, i kældre og andre steder, hvor det kan være farligt for dem selv og til gene for de øvrige beboere. LYS (TRAPPE & KÆLDERLYS) Lyskontakter må ikke blokeres. Fejl ved lysinstallationer skal omgående meldes til varmemesteren. M MOTORCYKLER Se parkering. MUSIK Der skal tages hensyn til naboerne ved brug af radio, TV, grammofon, båndoptager og musikinstrumenter. Vær opmærksom på apparaternes meget gennemtrængende bastoner. Vis hensyn Efter kl bør der vises et særligt hensyn til naboerne ved at dæmpe lyden, så beboere, der ønsker nattero, ikke bliver forstyrret. I tilfælde af fest og lignende skal du sikre dig, at naboerne er indforstået med støj. N NAVNESKILTE Hvor foreningen har ladet opsætte navneskilte, må der ikke bruges andre typer. Hold altid navneskiltet ajourført.

9 NØGLER Skal der bruges en ekstra nøgle skal den rekvireres hos varmemesteren. O OPGANGE Opgangene må ikke bruges til udluftning fra lejlighederne. Ligesom der er rygeforbud i opgangsområdet. OPVASKEMASKINE Hvis der installeres opvaskemaskine i lejligheden, skal der indhentes tilladelse hos administrationen. Installation må kun foretages af autoriseret installatør, og beboeren skal afholde alle følgeomkostninger samt retablering ved fraflytning. P PARKERING Motorcykler må ikke henstilles i kældre. Der gøres særligt opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere på brandveje. Af hensyn til børnenes sikkerhed anmodes beboerne om at køre forsigtigt på afdelingens område. PARABOLER Paraboler må opsættes, men kun efter varmemesterens anvisninger. S SKADER se under forsikringer.

10 SKADEDYR Hvis der observeres skadedyr af nogen art, rotter, kakerlakker og lignende, skal det omgående meldes til varmemesteren. T TRAPPEVASK Trappevask foretages af et rengøringsfirma. TÆPPEBANKNING Der må aldrig bankes tæpper fra altaner og vinduer, men kun på de dertil opstillede stativer. Tørresnorene kan ikke holde til det. TØJTØRRING Der må kun tørres tøj på tørrepladser og i tørrerum, aldrig på radiatorer. Se i øvrigt under altaner. U UDLUFTNING Der skal ske en effektiv udluftning gennem vinduer og døre for at undgå fugtdannelser og deraf følgende ødelæggelse af træværk, tapet og maling. Ved langvarig udluftning bør der lukkes ned for radiatorerne. Der bør også foretages udluftning af indbyggede skabe m.v. Udluftningsventiler må aldrig stoppes til. V VASKEMASKINER (PRIVATE) Hvis der skal installeres vaskemaskine i lejligheden, skal der indhentes tilladelse hos administrationen. Installationen må kun foretages af autoriseret installatør, og beboerne skal afholde alle følgeomkostninger, samt retablering ved fraflytning.

11 VASKERIER Til hvert vaskehus hører to vaskemaskiner og en tørretumbler. Tidsreservation for hver maskine er halvanden time. (Efter 15 minutter må maskinerne bruges af andre). Man kan højest booke 4 vasketider af gangen. Hver maskine bookes for sig, og der er mulighed for kun at booke en enkelt maskine i 1,5 time. Alle skal have lige adgang til de tilhørende tørrerum. Tøj skal hentes, når det er tørt, og vaskerum må ikke benyttes til opbevaring. Man skal skrive sig på vaskelisten for at vaske. Ved benyttelse af afdelingens vaskerier, skal de opsatte brugsanvisninger og vaskeregulativer følges nøje. Vaskerierne er beregnet til afdelingens beboere, der må ikke vaskes for familie og venner. Er der fejl ved maskinerne, skal det omgående meldes til varmemesteren. Rengøring Vaskerum, tørrerum, rullestuer samt maskiner skal være rengjort ved aflevering. Rengøring af vaskekælder påhviler lejeren. Det indskærpes, at hvis dette ikke overholdes, er det en overtrædelse af ordensreglerne. VINDUER Hold ikke vinduer åbne længere end det er nødvendigt for normal udluftning, når vejret er ustadigt. Regner det ind af vinduerne, skal det omgående meldes til varmemesteren. VÆRKSTED (KÆLDER) Der må ikke bruges stærkt lugtende opløsningsmidler, lak, benzin m.m., da de er til gene for beboerne i stuelejlighederne. Nøgle kan lånes ved varmemesteren. Vedtaget på afdelingsmødet den 11. september 2008 Revideret på afdelingsmødet den 8. september 2010 Revideret på afdelingsmødet den 5. september 2013 Revideret på afdelingsmødet den 9. september 2014 Revideret på afdelingsmødet den 10. september 2015

Vi skal være her alle sammen

Vi skal være her alle sammen Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 19. I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og derfor er det

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 9-9C

ORDENSREGLER AFD. 9-9C ORDENSREGLER AFD. 9-9C PORSGRUNNSVEJ,BILDBJERG PARKVEJ, BILDBJERGVEJ, BYGVANGEN OG MANDALSVEJ A AFFALD På afdelingens område er der opsat affaldscontainere til køkkenaffald. Brug disse med omtanke. Taber

Læs mere

DVB København afd. 4, Valby og Amager

DVB København afd. 4, Valby og Amager Husorden for afd. 4, Valby og Amager. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Et regelsæt i en husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 26 BJØRNHOLT

ORDENSREGLER AFD. 26 BJØRNHOLT ORDENSREGLER AFD. 26 BJØRNHOLT Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 26 Ordensreglementet er et led i bestræbelserne på at skabe et godt bomiljø, derfor er det vigtigt at sætte sig ind i reglementet

Læs mere

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement for Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34 Bomiva Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Bomivas øverste myndighed, bestyrelsen,

Læs mere

Vi skal alle være her

Vi skal alle være her ORDENSREGLER AFD.5 Vi skal alle være her Til beboerne Ordensreglementet er et led i bestræbelserne på at skabe et godt bo miljø, derfor er det vigtigt at sætte sig ind i det og efterleve det. Reglementet,

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Affald Køkkenaffald skal lægges i plastposer, som lukkes, inden de kastes i containerhusene.. Flasker og aviser må ikke kastes i containerhusene, men skal anbringes

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 32 Bredgade 72. Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 32 Bredgade 72. Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 32 Bredgade 72 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl. 10-13 tirsdag

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I et boligkompleks er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der for

Læs mere

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 (17.08.09) Affald I afdelingen har vi en genbrugsordning. Det betyder, at du skal sortere dit affald i følgende grupper: Restaffald, papir, pap, glas,

Læs mere

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby Husorden Afdeling 31 Bendtsensvej 13, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 31 BENDTSENSVEJ 13. INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER/PARABOLER 3 BAD OG TOILET 3 DØRE/VINDUER

Læs mere

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern Ordensreglement afdeling Søndergade A-D, Gjern - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø.

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der

Læs mere

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg Ordensreglement afdeling Borgergade C+E, K-T, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17 Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde.

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: Nedergården Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 17 RUNDHØJ ALLÉ

ORDENSREGLER AFD. 17 RUNDHØJ ALLÉ ORDENSREGLER AFD. 17 RUNDHØJ ALLÉ Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 17 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles

Læs mere

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43 Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej 1-30 & 13-3 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11. Neptunvej 40-72

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11. Neptunvej 40-72 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 9, Viborggaard ORDENSREGLEMENT

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 9, Viborggaard ORDENSREGLEMENT Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 9, Viborggaard ORDENSREGLEMENT AF 18. APRIL 2004 (Revideret adm. juli 2011) Ordensreglementet gælder som tillæg til lejekontrakten, og det anbefales, at man gennemlæser

Læs mere

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18 Ordensreglement afdeling, Vestergade 1A, A-B-C, 1 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 4 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Husorden Afdeling 33

Husorden Afdeling 33 Husorden Afdeling 33 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget

Læs mere

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmøde den 31.08.2016 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 022 Kaj Munks Vænget Godkendt på afdelingsmøde den 03.09.2012 ETAGEBYGGERI Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Beplantninger... 2 Opslagstavler... 2

Læs mere

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3 Husorden Afdeling 19 Lerumbakken 1 og 3 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 4 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring Ordensreglement afdeling Bredsig 2 A-T, Sorring - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

Husorden afd. 71 Mågevej - Randersvej

Husorden afd. 71 Mågevej - Randersvej 1. Affald: Den almindelige dagrenovation indpakkes i plastposer eller lignende. Poserne lukkes forsvarligt og skal smides i skraldespanden. Der må ikke henstilles affald på trapper eller andre fællesarealer.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4. Nordborggade 30-32

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4. Nordborggade 30-32 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej Ordensreglement afdeling Gunilslund 1-1, Gunilshøjvej 10-200 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 020 - Knudsvej Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Affald... 2 Beplantninger... 2 Fællesarealer...

Læs mere

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Funder Bygade A-Q, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV August 2015 HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV I et alment familieboligområde lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve givne retningslinier og regler for ikke

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48 Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 0, Landlystvej - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. Boligselskabet Sct. Jørgen Holstebro

ORDENSREGLEMENT. Boligselskabet Sct. Jørgen Holstebro ORDENSREGLEMENT Boligselskabet Sct. Jørgen Holstebro Et godt miljø Er meget værd!!! ORDENSREGLEMENT En boligafdeling med mange beboere er et minisamfund. Man bliver bare mere eller mindre afhængig af hinanden

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 25, Klostervangen ORDENSREGLEMENT

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 25, Klostervangen ORDENSREGLEMENT Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 25, Klostervangen ORDENSREGLEMENT AF 12. APRIL 2000 (Revideret administrativt, februar 2012) Lovgrundlag Lov om leje af almene boliger nr. 987 af 21.10.2009 Indledning

Læs mere

Husorden afdeling 85 - Moselunden

Husorden afdeling 85 - Moselunden Vedtaget på beboermøde d. 23. september 2013 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg Ordensreglement afdeling Skærbækvej A-C, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33 Husorden Afdeling 22 Skolevej 3-33 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 DØRE/VINDUER 4 EL 4 EMHÆTTER 5 ERHVERVSMÆSSIG

Læs mere

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab Ordensreglement Silkeborg boligselskab Ordensreglement - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Silkeborg Boligselskabs bestyrelse har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber

Læs mere

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Georg Krügers Vej 2-28, Sejs - Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 14 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Afdeling 1. Sv en debjer gv ej 1 A, B, og C

Afdeling 1. Sv en debjer gv ej 1 A, B, og C BOLIGFORENINGEN Afdeling 1 Sv en debjer gv ej 1 A, B, og C Denne husorden er lavet for, at alle beboere skal kunne trives sammen. Er der beboere, der overtræder husordenen, vil det kunne medføre, at Boligforeningen,

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 1-1, 00 Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4 NORDBORGGADE 30-32

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4 NORDBORGGADE 30-32 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4 NORDBORGGADE 30-32 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

FODRING AF FUGLE: I naturen må ikke finde sted, primært fordi madrester tiltrækker rotter.

FODRING AF FUGLE: I naturen må ikke finde sted, primært fordi madrester tiltrækker rotter. HUSORDEN FOR AFD. 58 GRØNNEPARKEN 19 I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 210 - Fredbovej Godkendt på afdelingsmøde den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

Ordensreglement. Hvis en beboer har forslag til ændringer i afdelingens ordensreglement, kan der rettes henvendelse til afdelingsbestyrelsen.

Ordensreglement. Hvis en beboer har forslag til ændringer i afdelingens ordensreglement, kan der rettes henvendelse til afdelingsbestyrelsen. Ordensreglement Ordensreglementet er et led i bestræbelserne på at skabe et godt boligmiljø Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i det - og rette sig efter det. Ordensreglementet er udformet som en opslagstavle,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Husorden Femte Maj Plads

Husorden Femte Maj Plads Husorden Femte Maj Plads Affald Altaner Ansvar Antenne Auktion Bad/toilet Beboerrum Cykler/barnevogne Alt affald skal lægges i poser, som lukkes forsvarligt inden de anbringes i affaldsbeholderne. Altaner

Læs mere

Husorden Afdeling 32. Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby

Husorden Afdeling 32. Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby Husorden Afdeling 32 Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ALTAN 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 5 BARNEVOGNE/CYKLER

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT for BOLIGORGANISATIONEN ALMENBO Afd. 10 & 51 Åbenrågade 1 19

HUSORDENSREGLEMENT for BOLIGORGANISATIONEN ALMENBO Afd. 10 & 51 Åbenrågade 1 19 Et godt klima er meget værd! HUSORDENSREGLEMENT for BOLIGORGANISATIONEN ALMENBO Afd. 10 & 51 Åbenrågade 1 19 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor mange er mere eller mindre afhængige

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri «Selskab_Nr»-«Afdeling_nr» HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 005 Tietgensgade/ Thrigesvej/Banegårdspladsen Godkendt på afdelingsmøde den 03.04.2018 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Ordensregler.. 3 Forurening

Læs mere