Spanierne kalder La Manga for Spaniens perle og det er bestemt ikke uden grund.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spanierne kalder La Manga for Spaniens perle og det er bestemt ikke uden grund."

Transkript

1 Velkommen til La Manga La Manga ligger i Murcia provinsen og har et af de varmeste klimaer i Spanien, med flere solskinsdage end andre områder og en vandtemperatur højere end gennemsnittet kaldes kysten Costa Calida den varme kyst. La Manga er en næsten 20 kilometer lang landtange som ligger med Middelhavet på den ene side og Mar Menor på den anden. På det smalleste sted er tangen kun 75 meter bred og på det bredeste sted er der 1,5 km. Der er mere end 44 km.hvide sandstrande og et krystalklart vand. Kommunen gør en stor indsats for at vedligeholde strandene og holde dem rene og det er da også årsagen til, at de gang på gang får lov at hejse det blå flag i henhold til EU s vedtægter. Her kan man nyde solen og de mange aktiviteter La Manga har at byde på, hele året rundt. Du kan om morgenen opleve de mest fantastiske solopgange over middelhavet og de smukkeste solnedgange ud over Mar Menor og fastlandet om aftenen. Spanierne kalder La Manga for Spaniens perle og det er bestemt ikke uden grund. Om vinteren bor der ca på La Manga, dette tal vokser kraftigt om sommeren( ), idet La Manga er et yndet turistmål for Spaniere såvel som for andre Europæere. I sommer sæsonen er her masser af aktiviteter for de små, som f,eks. Tivoli, store legepladser både på stranden og ude i vandet. For de voksne er Zoco hjertet af La Manga- værd at besøge her er et væld af shopping muligheder, barer, restauranter samt et pulserende natteliv. Dog er den store lystbådehavn også et besøg værd, med de mange barer, samt restauranter. Først på La Manga finder man fiskerlandsbyen Cabo de Palos med det berømte fyrtårn. Her finder man nogle af La Mangas bedste fiskerestauranter. Byen er meget charmerende og havnen og de mange gode restauranter er bestemt et besøg værd. Der er fire kanaler på La Manga som lukker vand ind fra det ene hav til det andet. Dog er det kun de 2 som kan transportere både fra den ene til den anden side. Den store kanal ligger ved Tomas Maestre havnen, og den fungere som en hejse bro, som gør det muligt for de store skibe at komme ind og ud. På La Manga er der to beskyttede naturreservater. I den nordlige ende er saltminerne Parque regional de salinas og Arenales de San Pedro og i den sydlige del ligger saltminerne Las salinas de Marchamalo og Las Amoladeres. På La Manga har du virkelig muligheden for at leve det gode liv. Her er alt hvad hjertet begærer sol, strand, fantastisk klima og et væld af aktivitetsmuligheder.

2 Aktiv på la Manga Med Mar Menor på den ene side og Middelhavet på den anden er det på La Manga muligt at dyrke vandsport hele året rundt. Vandet i Mar Menor har en temperatur om vinteren på ca. 18 grader og om sommeren kommer den op over 30 grader. Her kan du svømme, windsurfe, kitesurfe, snorkle, dykke, stå på vandski, sejle og meget mere. På La Manga er der mere end 10 sejlerskoler, hvor du kan lære at sejle, windsurfe, kitesurfe, sejle i kajak, stå på vandski/wakeboard eller at dykke. Alle disse skoler tilbyder det nyeste og mest opdaterede udstyr samt højt kvalificerede undervisere. De fleste steder taler underviserne udover spansk også engelsk eller tysk. Udstyret lejes på stedet. På La Manga er der 4 marinaer som alle har hvad der er nødvendigt for at kunne håndtere store og små både. Man kan vælge om man vil sejle i det rolige vand på Mar Menor eller tage den store tur på Middelhavet og måske besøge de nærliggende øer Isla Grossa, El Farron eller Las Islas Hormigas. Du kan leje en båd, med eller uden kaptajn, eller du kan have din egen båd liggende i en af de 4 marinaer. La Manga er et af de mest populære steder for dykkere i Spanien og her findes 11 dykkerskoler. Et stykke ud i Middelhavet finder man en nationalpark under vand ved Islas Hormigas som er et rent dykkerparadis. Desuden er der mange store skibsvrag, skibe der oprindeligt var på vej fra Europa til Afrika som f.eks. El Sirio, The North American eller The Minerva Vandet er meget klart, hvilket giver rig mulighed for at studere det varierende dyre- og planteliv, samt de spændende vrag hele året. Der findes flere dykkerskoler på La Manga som alle arrangerer daglige dykker ture med båd og hvor det også er muligt at tage sit dykkercertifikat, hvis man endnu ikke har et. Temperaturen i Middelhavet og det stille vand i Mar Menor gør La Manga til det ideelle sted at lære en ny vandsport eller forbedre sig og med alle de muligheder La Manga byder på, er det virkeligt et sandt paradis for alle vandsportsentusiaster. Udover de mange vandsportsmuligheder byder La Manga på et stort udvalg af spændende oplevelser. Her er tennisklubber med baner åbne hele året for alle, squash baner, rulleskøjtebaner, gokartbane og golfbane. Der ligger omkring 20 internationale 18 hullers golfbaner i meget høj kvalitet, inden for en radius på 45. min fra La Manga. Dette område er det mest eftertragtede golfområde i hele Spanien. Der er omkring 20 mere på vej som forventes færdig senest Club La Manga som indeholde 3 golfbaner, bliver betragtet som en af Europas bedste golfbaner. Men Club La Manga tilbyder ikke kun golf, men tennis squash, og mange andre sports faciliteter. Det er ikke uden grund at FCK, Brøndby, Barcelona og mange andre store fodboldb klubber bruger dette reosrt/område til deres fortrukne vinterlejr hvert år.

3 Der er ligeledes kommet 2 PGA Academy golfbaner i området, som er de første i Europa uden for England. Den ene er åbnet sommer 2006, og den anden åbner Begge 2 ca. 30 min. Kørsel fra La Manga. Ved Sierra de Cartagena som ligger tæt på La Manga er der gode muligheder for vandreture i bjergene, bjerg klatring samt mountain biking. Det er også her de mere eventyrlystne kan finde specielle klubber der arrangerer kurser i bjergbestigning, faldskærmsudspring og meget mere. Man skal opleve et af de spændende markeder som området tilbyder, lokale bønder har her deres store boder med årstidens frugt og grønt, ud over dette kan man købe alt fra tøj, sko og til friskstegte sprøde kyllinger. Mar Menor naturens eget spa Mar Menor dækker et område på 170 km2 og er den største saltvands sø i hele Europa. Søen har en gennemsnitsdybde på 3,5 meter og er 6,5 meter på det dybeste sted. Det er en fantastisk kæmpe stor swimmingpool hvis temperatur bliver vedligeholdt af solen som skinner 320 dage om året hvilket svarer til ca timers solskin om året. Det betyder at vandet i vintermånederne har en gennemsnits temperatur på 18 grader og om sommeren når vandet en temperatur på ikke mindre end 30 grader. Vandet har et saltindhold på 50 % (dette er det højeste i hele Europa) og det er videnskabeligt bevist at have en helende effekt på folk med lidelser som slidgigt, ledegigt og en række forskellige hudsygdomme. Det sorte mudder fra bunden af Mar Menor smøres ud over hele kroppen og lindrer smerterne og symptomerne for ovennævnte sygdomme. La Manga s natteliv Det spanske natteliv har ry for at starte sent og slutte tidligt om morgenen!! La Manga er ikke anderledes. På La Manga er der et væld af forskellige typer barer og restauranter, det siges at du hver dag året rundt kan spise på en restaurant uden at skulle på den samme 2 gange. Her er noget for alle aldre. De unge tager til fiskerlandsbyen Cabo de Palos, som om natten forvandler sig til en pulserende by med masser af barer med musik for enhver smag. Alle, unge som ældre besøger El Zoco Alcazaba som har flere forskellige butikker, barer og restauranter og som om natten byder på et stort udvalg i barer med god musik. Hjertet af La Manga også kendt som Plaza Bohemia har sit eget hipie marked som finder sted hver aften i sommer perioden og her finder man igen et stort udvalg af pubber og barer. La Manga Club/ Hotel Hyatt har sit eget liv, dette ressort område, fungere som en selvforsynede lille by, med alt hvad der hedder sport, spa samt restaurenter og barer. Her er også 3 udendørs biografer som har forskellige forestillinger hver aften. Her medbringer du dine egne popcorn og din egen stol, dog er de film der vises oftest på spansk. Her er virkelig noget for enhver smag; cocktail barer, live musik, jazz, rock, diskoteker udvalget er helt fantastisk.

4 Gastronomien på Costa Calida(La Manga): Mad spiller en stor rolle i Spaniernes liv, de sætter stor pris på god mad og de nyder den gerne med en lokal vin til. Det store udvalg af udsøgte råvarer samt spaniernes mange mad traditioner gør måltiderne til en udsøgt gastronomisk oplevelse. Hver region har sine specialiteter og Mar Menor er meget kendt for sine fisk. Fiskene, og frem for alt kæmperejerne der har mere mørt kød og en finere smag af hav, end dem der fanges på åbent hav. Det skyldes det konstante varme klima samt det rolige og lave vand. En anden faktor er søens indhold af salt og jod og den deraf anderledes flora og fauna på havets bund. Der er færre arter af fisk i Mar Menor, men dem der er, har til gengæld en helt fantastisk smag; kæmperejen, guldbrasen, bars, stribet havbars samt storhovedet multe. En af de lokale specialiteter er en helstegt fisk Mujol eller Dorada stegt i en kappe af salt, der selvom præsentationen ikke er alt for flot er en rigtig delikat og mættende fisk. Desuden anses rognen fra den storhovedede multe som en særdeles fornem delikatesse. I Murcia regionen kan man fra april til november høste kirsebær, abrikoser, blommer, ferskner, figner, granatæbler, kvæder, meloner, pærer, æbler, appelsiner, citroner, mandariner og mandler. Det Murcianske køkkens naturlige præg afsløres af de delikatesser der kommer direkte fra jord til bord i form af salater. De milde temperaturer og mange solskinstimer hver dag fremmer grøntsagernes modning og fremragende kvalitet. Især forskellige typer salat, tomater, peberfrugter og agurk dyrkes i dette område. De høstes fuldmodne til det lokale marked og har en helt fantastisk smag. Salaten har i Spanien en hovedrolle på bordet og serveres som en selvstændig ret. Dressingen består oftest af koldpresset olivenolie, citronsaft eller eddike samt lidt salt. Ifølge et spansk mundheld skal man bruge fire personer til at lave dressing til en god salat; en ødeland til at hælde olie på, en nærigpind til at hælde eddike på, en klog mand til at drysse salt og en tosse til at blande det hele sammen! Værd et besøg: Sierra Nevada med evig sne på bjergenes tinder er Andalusiens stolthed. Et velorganiseret skisportssted i en højde mellem g 3300 m over havet og kun 80 km. Fra middelhavet. Området er fuldt ud sammenligneligt fra det man kender fra Frankrig. Her kan man står på ski fra December helt frem til Maj La Manga ligger kun 3 timers kørsel fra Spaniens bedste Ski sports sted, Sierra Nevada., hvilket gør det muligt at tage en morgen dukkert i Middelhavet, mens man står på ski om eftermiddagen, og igen om aften sidder og nyder solnedgangen udover vandet på La Manga fra sin luksus lejlighed.

5 Der er ligeledes Tog, busforbindelser og et moderne net af motorveje, gør at Sierra Nevada kun ligger 4 timers kørsel fra Madrid. Området er indrettet så der er plads til alle, lige fra professionelle til nybegynderen på skiskole. I Sierra Nevada er alt muligt, Alpint skiløb, snowboard, langrend, freestyle, hundeslæder, samt kælkebakker hvor skiløbere er forment adgang. Med diverse kabelvogne og stolelifte, som hører til de bedste i Spanien, er der let adgang til de mange løjper. Er der mangel på sne, er løjperne fra morgenstunden præpareret af sne maskiner, så der er klar til de mange gæster. Har man mulighed for det, er det en god ide at lægge besøget mellem mandag og Torsdag, da presset af gæster til tider kan være massivt i weekenderne. Liftkort og udstyrsleje Under alle omstændigheder bør man planlægge det, så man ankommer omkring kl. 900 om morgenen. Der er en stor underjordisk parkeringsplads, lige ved indgangen til Sierra Nevada. Her parkerer man, og går op på pladsen af trappen i parkeringskælderen. På pladsen ligger der et kontor til køb af liftkort, og et butikker til leje af udstyr. Hurtigt efter kl. 900, vil der være kø ved disse steder, specielt i weekenden. Her er det en god ide hvis man er flere, og også skal leje udstyr, at man fordeler sig i køerne. Dermed får man hurtigt klaret den kedelige del, og kan bruge resten af dagen på det man er kommet for. Løjperne Der findes i alt 45 løjper, som er fordelt på 5 sorte, 18 røde, 18 blå og 4 grønne. Den længste er 5910 meter, og har et fald på 1175 meter. Totalt er der meter løjper. Veleta Et svært område med 5 lange røde løjper, med den længste løjpe på 5910 meter. La Laguna de las Yeguas Meget anvendt af gode løbere. Borreguiles Området hvor skiskolerne er. Alligevel et godt område for familien, med 3 røde, 5 blå og 4 grønne løjper. Loma Dilar Her findes de absolut sværeste sorte løjper, som udelukkende er for de meget rutinerede løbere. Løjpen Fuente del Tesoro, var hvor Alberto Tomba sine to guldmedaljer, i slalom og storslalom, under VM i Der er også 10 lange blå løjper, med moderat fald, hvor middel løberen kan boltre sig. Som eksempel kan nævnes den længste blå løjpe, med et moderat fald på 674 meter over 3730 meter. Hvilket ikke kræver en ekspert, for en sikker forcering. Parador Rio Monachill Området har tre blå, og en rød løjpe. San Juan og Cauchiles dal En af de længste løjper i Spanien, der strækker sig fra Velete i 3300 meters højde, til Pradollano i 2200 meters højde. Et løb på cirka 6 km. Uden afbrydelse, og uden brug af lifts, gør det uden tvivl til en perfekt afslutning på en dejlig skidag. >

6 Natløb br>sierra Nevada var det første spanske skisportssted, hvor dette blev muligt. Her er der mulighed for at glide ned af El Rio under en stjerneklar himmel, og se lysene på Prallano, længere væk i horisonten kan man skimte Granada by. Selv om det er svært efter en god dag på ski, og et langt brusebad, endnu en gang at skulle i udstyret, er det virkelig oplevelsen værd. Natløb kan normalt praktiseres fra fredag til søndag gennem hele sæsonen, fra omkring 1830 til 2130, husk dog at der skal købes specielt natkort. Lejlighedsvis omkring højtiderne, er det muligt at prøve den oplyste Nerveros løjpe. Det er en sort løjpe, hvor et højt niveau kræves, og ikke alle kan deltage. Man tager stoleliften til Montebajo, hvorefter der kun er een vej ned. Oplevelsen er storslået, hvis man er i besiddelse af de nødvendige erfaring. Skisport for handicappede Ledelsen i Sierra Nevada har siden 1996 arbejdet hårdt på, at handicappede kan få mulighed for at deltage i alpin skisport. Det indebærer at installationerne er af en sådan karakter, at kørestolsbrugere har nemt ved at færdes, og der kan stilles professionelle ledere til rådighed. Hoteller Der er mange hoteller i området, som strækker sig over 2 til 4 stjerner, og dermed over et varieret pris og service niveau. Derudover findes der udlejning af lejligheder, hvor det er muligt at bo flere sammen. Afterskiing Når aftenen falder på, er der gode muligheder for hyggeligt samvær på en af de mange restauranter, pubber eller discoteker, som findes i området. Andre seværdigheder Når man er er i nærheden er det et must at besøge Alhambra, det gamle slot maurerne regerede fra, i Granada La Manga. Sierra Nevada er ikke kun ski, om sommeren er det et utroligt flot grønt bjergområde, med masser af aktiviteter, som bjergklatring, trekkeing, hesteridning, tennis eller bare en køretur til et utroligt flot naturområde. Murcia, er områdets hovedstad Byen ligger gemt i en frodig dal, som klades Spaniens grønne have. Det er en flot gammel by som går helt tilbage til dengang mauerne havde besat området. Den indeholder utroligt mange serværdigheder og er opført i gamle stil, minder en del om Firanze. Den ligger 40 minutters kørsel fra La Manga og har ca indbyggere. Cartegena er områdets nærmeste storby, det er en stor gamle havneby. Dens historie går også helt tilbage til romernes storhedstid. Derfor er der utrolig mange gamle bygninger, som f.eks colluserum. Byen har alle facilitter som man kender fra andre europæiske storbyer. Spaniens militær flåde holder også til i denne by. Byen ligger ca. 20 minutters kørsel fra La Manga har ca indbyggere. Alicante Ved første øjekast synes Alicantes primære attraktion at være det azurblå vand og de mageløse badestrande. Og byen er da også et formidabelt sted at slappe af til lyden af bølgernes brusen hvad enten man har udvalgt sig en malerisk strand eller en af de paradisiske, klippefyldte bugter som base. Byens milde klima gør, at badestrandene er attraktive næsten hele året. Alicante kan dog byde på andet end badestrande. Om dagen kan man slappe af ved en af de hyggelige fortovscaféer, gå tur ad byens brede gader og shoppe i de mange spændende butikker, eller tage Paseo de la Explanada en af Spaniens

7 allersmukkeste strandpromenader i åsyn. Om aftenen er navnlig pubberne og tavernerne i byens gamle kvarter, El Barrio, mødested for feststemte mennesker i højt humør, men det er ligeså nemt at finde mere fredfyldte steder at nyde et glas eller spise et godt måltid mad. Den ligger ca. 1 times kørsel fra La Manga og har indbyggere. Terre Mittica en temapark som ligger i Benidorm 20 minutter nord for Alicante Her kan man opleve Rom, Grækenland, Egypten og Iberia som det så ud i gamle dage. Hovedattraktionerne er, 2 store rutschebaner, vandrutschebaner, et kæmpemæssigt børneområde med aktiviteter for de 2-5 årige, et tårn hvor du kan opleve frit fald på 50 meter og samtidig har udsigt ud over hele parken og byen, her er desuden masser af små hyggelige restauranter og meget mere. Beskrivelse af byerne omkring La Manga Costa Calida Costa Calida den varmekyst ligger i det sydlige Spanien og strækker sig fra Murcia i nord til Aguilas i syd. Her er Spaniens varmeste klima med 315 solskinsdage om året og med temperaturer om vinteren på mellem grader og om sommeren med helt op til 35 grader. Gennemsnitstemperaturen er på 18 grader. San Javier En lille spansk by som i de senere år har oplevet en stor vækst af tilflyttere. Her ligger der en lufthavn som hver dag har mange både inden - og udenrigsflyvninger. Los Alcazares Ordet Alcazares stammer fra det Arabiske ord Al kazar som betyder herskabsbolig eller slot. Byen var engang et yndet sted for araberne at tage hen for at få lidt fred og ro. Byen var en vigtig by for fiskeri og handel efter de kristne igen flyttede til byen. Byen byder i dag på en hyggelig gåtur langs den flotte 20 km. Lange strandpromenade, hvorfra du kan nyde udsigten ud over Mar Menor og La Manga. Her ligger et stort indkøbscenter Dos Mares med masser af butikker med internationale mærker. Cartagena Byen er områdets nærmeste storby, det er en stor gamle havneby. Dens historie går også helt tilbage til romernes storhedstid. Derfor er der utrolig mange gamle bygninger, som f.eks colluserum. Byen har alt vis der var noget man skulle mangle. Spaniens militær flåde holder også til i denne by. Byen har ca indbyggere.

8 Murcia Murcia er med sine indbyggere regional hovedstad og universitetsby beliggende ved floden Segura. Byen blev grundlagt i 825 af Maurerne som skabte basis for et betydeligt kulturelt og økonomisk opsving specielt på grund af deres omfattende vandingssystemer som skabte grobund for landbruget, faktisk er flere af disse vandingssystemer stadig intakte i dag. De ændrede det varme, tørre landskab til frodige plantager og marker og en tur i bil i området omkring Murcia er en oplevelse. Byen har mange flotte historiske seværdigheder blandt andet en meget smuk katedral som blev opført i 1300 tallet og flere spændende museer der viser byens historie. Derudover er byen et mekka for små hyggelige tapas restauranter, barer og et væld af spændende butikker. Corvera: Denne hyggelige spanske by ligger lige for foden af bjergkæden Carrascoy og oser af spansk charme. Her er alt hvad du skal bruge, indkøbsmuligheder, hyggelige barer og gode restauranter. Den ligger yderst centralt kun 15 minutter fra Murcia, 10 minutter fra Murcia s fremtidige lufthavn og 20 minutter fra det skønne Mar Menor. Mazarròn Byen ligger sydligt på Costa Calida kysten og har nogle af Spaniens bedste strande. Området er endnu ikke så udbygget som andre dele af kysten og fremstår derfor roligt og charmerende. Byen er opdelt i 2. Selve hovedbyen, hvor Rådhuset, banker, læge, butikker med mere er lokaliseret. Derudover er der den del af byen der ligger lige ud til vandet og som hedder Puerto de Mazaron, her finder man de skønneste sandstrande lige ud mod det skønne Middelhav. Her er mange golfbaner i nærheden bl.a. den kendte La Manga Club.

9 San Pedro: Byen er en typisk spansk badeby med en fantastisk sandstrand ud mod Mar Menor. Mest kendt er byen nok for Lo Pagan som er stedet, hvor det sker om sommeren. Her er et utal af barer og diskoteker og en meget hyggelig salsa bar hvor du kan lære den berømte dans. Lo Pagan ligger lige midt på stranden og her er virkelig alt hvad hjertet begærer. Den skønne strand som ligger lige ud til Mar Menor kan virkelig anbefales også for familier med børn. Det stille vand gør det meget børnevenligt at bade i, desuden er der langs stranden flere legepladser til børn i alle aldre. Mar Menor: Mar Menor afgrænses af Costa Calida kysten på den ene side og La Manga på den anden side. Mar Menor er Europas største saltvandssø. Det dækker et område på 170 km2 og har en gennemsnitsdybde på 3,5 meter og er 6,5 meter på det dybeste sted. Vandet i Mar Menor er ca 5 grader varmere end vandet i middelhavet og der kan derfor bades i det stort set hele året rundt. Det store saltindhold og koncentrationen af mineraler giver mudderet en helende effekt på bl.a. hudlidelser. La Manga: La Manga er en næsten 20 kilometer lang landtange som ligger med Middelhavet på den ene side og Mar Menor på den anden. På det smalleste sted er tangen kun 100 meter bred og på det bredeste sted er der 1,5 km. Der er mere end 44 km.hvide sandstrande og et krystalklart vand. La Manga har i mange år været nordmændenes foretrukne feriested, det er Norges Mallorca. Og det kan man godt forstå. Her er alt hvad man kan ønske sig. Et utal af restauranter og barer mange af dem beliggende på stranden så du kan sidde og nyde den fantastiske udsigt. Her er masser af aktivitetsmuligheder, mange af dem selvfølgelig med udgangspunkt i vandsport såsom dykning, windsurfing, kiatesurfing, sejlads og meget meget mere. Men her er også mulighed for bl.a. mountainbiking, golf, gokart, dans, ridning og selvfølgelig afslapning på stranden. La Manga er et paradis som skal opleves

10 Fiestaér Her er nogle af områdets mest kendte fiestaer La semana Santa Denne fiesta foregår hele påskeugen og er en lovprisning af de kristne helgener. Folk klæder sig ud i specielle dragter og går i optog gennem de gamle dele af byen. Specielt de optog der foregår onsdag og torsdag er værd at opleve. Om onsdagen er temaet Santa Cruz. Her kommer optoget ned fra et bjerget Bunacantil og går igennem de smalle og snoede stræder i den gamle del af byen og fortsætter hen til centrum. Skærtorsdag er temaet Procession del Silencio ( stilhed). Her går optoget igennem gaderne med en kæmpe stor kristus figur. Bando de la Huerta Denne fiesta afholdes om foråret, hvor mere end 1000 mennesker klæder sig ud i en gammel egnsdragt som bønderne engang bar. Sammen med et optog af gamle landbrugsmaskiner, traktorer, heste og meget mere går de igennem byen og deler mad, vin og øl ud til tilskuerne. Festen afsluttes med afbrænding af en kæmpesardin og der deles tusindvis af legetøj ud til børnene. Romerías y festejos del ótono Afholdes om efteråret. Her klæder folk sig ud som maurerne og kristne og rundt om kan man se rollespil, hvor de kristne slås mod maurerne. Alle der deltager i optoget har et gevær som affyres i gaderne. Midt i byen foregår en masse, i det man kalder middelhavets kulturelle festival. Her kan man opleve international sang, musik og dans.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Engelsk 2015. Datoer:

Engelsk 2015. Datoer: Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for London. Cambridge universitet består af flere colleges, der alle samlet kaldes Cambridge University.

Læs mere

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685 er en sprogrejse for dig fra 16 år, som gerne vil have nogle ugentlige aktiviteter og udflugter Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 280.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Andalusien. Af Dorit Andersen

Andalusien. Af Dorit Andersen Córdoba Sevilla Granada Cádiz Ronda Málaga Andalusien under huden Af Dorit Andersen Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder du et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 248.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens tagterasse

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge.

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge. Ekstra fordele på læserrejsen: Son Amar aftenudflugt med international underholdning og spisning med 10 % forkøbsrabat. Kort fra Mallorca & Menorca Middelhavets perler Med oplevelsespakke i en uge. Arrangement

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina)

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Oversigts Kort af turen fra Alicante Lufthavnen til Los Riquelme (Sucina) Turen er 97 Km lang men det meste er på motorvej. Billedet viser lufthavnen

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

BAD GASTEIN 195.000 DKK PR. ANPART ØSTRIG. 2 Værelses Lejlighed på 52 m2 i på 1. sal. Indrettet til 4 personer. Parkering på privat område

BAD GASTEIN 195.000 DKK PR. ANPART ØSTRIG. 2 Værelses Lejlighed på 52 m2 i på 1. sal. Indrettet til 4 personer. Parkering på privat område BAD GASTEIN 195.000 DKK PR. ANPART ØSTRIG 2 Værelses Lejlighed på 52 m2 i på 1. sal Indrettet til 4 personer Parkering på privat område Kan leveres indrettet som vist på billederne VINTER Bad Gastein er

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2015-16 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Lykkeposeophold Kender du det med at købe en lykkepose i fx Matas?

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin.

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. The HideAway består af 4 luksus villaer, direkte på stranden, kun 45 min syd for Hua Hin, Thailand. Alle villaerne har egne swimmingpools, og direkte

Læs mere

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder.

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder. OREA Hotel Voronez I Den hyggelige universitetsby Brno er Tjekkiets næststørste by og den største by i Mähren området. Her finder I mange historiske bygninger og spændende. Orea Hotel Voronez I er et indbydende

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Ferielejlighederne ligger i den smukke østrigske bjergby Bad Gastein i 1000 m. højde. Bad Gastein ligger ca. 2 timers kørsel fra München og kun 1 time fra Mozarts

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET

Mas du Vallon INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE INVESTERING I LIVSKVALITET INVESTERINGSMULIGHED I UHP EN AUTENTISK FRANSK STENGÅRD I PROVENCE Unique Holiday Properties A/S 1465 Boulevard Des Cinq Communes 06530 Cabris Frankrig Villaens hjemmeside: www.masduvallon.dk www.masduvallon.com

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

OREA Hotel Voronez II

OREA Hotel Voronez II OREA Hotel Voronez II Den tjekkiske by er den næststørste i landet og ligger i den sydlige del af Tjekkiet. Byen er den by i Tjekkiet næstefter Prag, hvor der findes flest beskyttede historiske seværdigheder.

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Velkommen til Hotel Nova!

Velkommen til Hotel Nova! Hotel Nova Det danskejede hotel ligger ideelt, både sommer og vinter. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Nuova Italia Hotel med udendørs pool nær søerne Lago d'orta og Lago Maggiore.

Hotel Nuova Italia Hotel med udendørs pool nær søerne Lago d'orta og Lago Maggiore. Hotel Nuova Italia Hotel Nuova Italia tilbyder morgenmad og fri adgang til den lækre udendørs swimmingpool om sommeren. Med en skøn beliggenhed i Novara med kort afstand til søerne Orta og Lago Maggiore,

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Hotel Bavaria Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Introduktion Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Ramundbergets Fjällgård

Ramundbergets Fjällgård Ramundbergets Fjällgård Ramundbergets Fjällgård er et klassisk bjerghotel fra 19'erne. Ramundbjerget er et lille hyggeligt skisportssted ved verdens ende med masser af ski muligheder, både langrend og

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Kortoversigt: Alicante lufthavn til Hacienda Riquelme (Sucina) Turen fra Alicante til Haciendaen er lidt mindre

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

Investering / Feriebolig

Investering / Feriebolig Andelsprojekt, Sun Lake, Hus nr. 17 + 21 Investering / Feriebolig Sun Lake / Torrevieja / Spanien 1/6 andel af 2 enderække huse som er slået sammen i det dejlige Sun Lake område udbydes til salg = 8 ugers

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten Fred Luksusboliger i strandresort med Spa Ro Afslapning - i vandkanten Luksus lige ned til vandet - Boligerne i Serenity Terraces ligger lige ned til den smukkeste strand på øen Phuket i Sydthailand. Med

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SNE FOR ALVOR. Kun 3 timer fra færge til piste. Nu 26 alpine piste. Priser fra 3.080,- Se side 2-3. Se bagsiden. Se side 4-5

SNE FOR ALVOR. Kun 3 timer fra færge til piste. Nu 26 alpine piste. Priser fra 3.080,- Se side 2-3. Se bagsiden. Se side 4-5 SKI FOR SJOV Foto: Göran Assner Kun 3 timer fra færge til piste Se side 2-3 Nu 26 alpine piste Se bagsiden Priser fra 3.080,- Se side 4-5 Book ferien på www.colorline.dk SNE FOR ALVOR HOVDEN HAR DET 3

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev storslåede Spanien og pragtfulde Portugal på denne unikke rundrejse Vi tager dig med til de største og mest

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder Hotel Nova Velkommen til Hotel Nova! Introduktion Garni Hotel Nova er et hyggeligt, danskejet hotel i fantastiske omgivelser. Hotel tilbyder På hotellet starter dagen med en stor morgenbuffet, og om aftenen

Læs mere

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Almirida Beach Residence Kreta Grækenland Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Rekvirér detaljeret projektbeskrivelse N Ndr. Strandvej

Læs mere