Afstemning om Y's Men's bevægelsens navn:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afstemning om Y's Men's bevægelsens navn:"

Transkript

1 Afstemning om Y's Men's bevægelsens navn: Af RD Arne Nielsen Den internetionale afstemning om at ændre navn fra Y's Men International til Y's International krævede 2/3 flertal af de afgivne stemmer for at blive vedtaget. I afstemningen deltog 59% af de stemmeberettigede klubber. For Area Europa var der 69% afgivne stemmer. For navneændrigen stemte 47,1 % og imod 48,5 % og blanke stemmer 4,4 %. Forslaget blev således med kravet om 2/3 for klart stemt ned. Med det resultat besluttede en enig regionsledelse (2 var fraværende), selvfølgelig at bibeholde det oprindelige navn, men også det oprindelige emblem og logo, da der ellers vil være modstrid mellem navn og emblem/logo. Når og hvis IC (International Council) finder en løsning på hele problematikken vil Region Danmark tage hele spørgsmåelet op igen. Iøvrigt kan man få mere detaljerede op lysninger på vores internationale hjemmeside om hele sagen.

2 Arne Nielsen, RD Skal vi na vore økonomiske ma l? I skrivende stund er vi i regionsledelsen spændte på, om vi på regionsplan når de indsamlingsmål vi har sat for klubåret 2012/2013. Det gælder ikke kun de 3 regionsprojekter med et budget på mill. kr., men også de mindre og meget værdifulde projekter som ASF, YES, EF, TOF, Roll Back Malaria, Skattefradragsprojektet i samarbejde med Mission til oprettelse af børnehjørner/ fritidshjem i Tadsjikistan og tilskud til Dansk kirkelige Mediecenters jubilæumsprojekt Fokus på børn, familie og kirke gennem fortællinger og forskning. Men i regionsledelsen er vi fortrøstningsfulde, da indbetalinger normalt også i klubårets sidste 2 måneder kommer gode bidrag. Det håber vi også vil ske i år, da hver en krone klubberne bidrager med helt frem til 30. juni (og Skattefradragsprojektet året ud) er med til at gøre en værdifuld forskel for vore medmennesker, der har behov for hjælp og støtte.

3 Arne Nielsen, RD Vedrørende valg til RLME i sektionerne Nord 1, Øst og Midt. Ved fristens udløb var der en kandidat i hver af sektionerne Øst og Nord 1 der havde erklæret sig villige til at lade sig opstille som RLME. Sektion Øst: Bent Rytz, Slagelse Y s Men s Club er valgt til RLME for perioden Sektion Nord 1: Jens Bæk, Støvring Y s Men s Club er valgt til RLME for perioden Tillykke med valget. I Sektion Midt var der 2 kandidater og derfor er der valg og resultatet foreligger primo maj.

4 Fuldt hus ved regionskonferencen i Grenaa. Tilmeldingerne kom væltende ind lige op til d. 10. april, og fortsat kommer der nogle hver uge. I skrivende stund er vi på 960 gæster, så rammerne bliver fyldt ud, og det er meget glædeligt. Vi arbejder meget med logistikken, så f.eks. eftermiddagskaffen lørdag kan blive afviklet uden at køen bliver alt for lang men vi lover ikke at det helt kan undgås! Overnatningsmuligheder. Vi kan stadig henvise til værelser på Pindstrup Centret, 34 km fra Grenaa, pt. er der 7 stk. tilbage. Udstillinger. Der er 11 klubber, BF, Unitas Rejser samt KFUM og KFUK børnefestival, der har bedt om et bord her, og det er rigtig fint. Lokalet er fyldt op og der er ikke plads til flere udstillere. Grenaa kirkes pigekor medvirker ved gudstjenesten. Organist og korleder Lise-Lotte Kristensen fortæller følgende om koret. Grenaa kirkes pigekor består af 25 velsyngende piger. Pigekoret øver 2 timer hver torsdag og synger hver søndag i Grenaa Kirke. Vi lærer om stemmens brug, vi synger salmerne til om søndagen og er med til at videreføre den store og stolte tradition som vi har i den danske folkekirke: en fantastisk sangskat. Udover tjenesterne når vi også at lave små og store projekter. For 3 år siden dystede vi os til en finaleplads i Sangerdyst fra Kyst til Kyst. Vi har besøgt danske menigheder i Sydslesvig og blevet bekendte med det store arbejde, der foregår i de danske menigheder i udlandet. Således var koret også sidste år i tidlig forår på studietur til London, hvor vi så på byens musikliv. Vi sang selv til koncerter både i den store St. Clement Danes og i Den danske kirke. Udover dette prøvede vi kræfter med det at lave en improviseret gadekoncert, en koncert der trak rigtig mange mennesker. I øjeblikket planlægges en studietur i Vi glæder os til at lave det store arrangement sammen med Jer i juni i Grenaa. Hilsen fra Karen Margrethe Olesen, PR-udvalget for Regionskonferencen.

5 Arne Nielsen, RD Sidste udkald! Det er ved at være absolut sidste udkald, hvis du vil deltage i årets regionskonference i Grenå juni. Antallet af tilmeldte nærmer sig hastigt de 1.000, hvilket er maksimum for antal deltagere til aftenfesten lørdag. Så skynd dig at få dig tilmeldt, mens tid er! - Der er virkelig noget at glæde sig til. Det er meget overvældende og glædelig, at vi hvert år kan samle ca deltagere til regionskonferencen. Også i år har de arrangerende klubber på Djursland lagt rigtig mange kræfter i, at regionskonferencen 2013 bliver indholdsrig og en stor oplevelser for deltagerne. Til generalforsamlingen søndag den 16. juni kl skal der nok være plads til alle, og husk at der faktisk er mødepligt for klubberne til generalforsamling, hvor vi ser tilbage, gør status og skuer fremad mod nye mål for Y s Men Region Danmark.

6 Af RD Arne Nielsen Lodsedler fra KFUMs Idrætsforbund Traditionen tro har KFUMs Idrætsforbund i Danmark fået tilladelse til at udsende et antal lodsedler til alle Y s Men s klubber i Region Danmark. Jeg vil som RD opfordre klubberne til at tage godt imod lodsedlerne, når de fremsendes. På den måde kan vi som Y s Men være med til at støtte det værdifulde arbejde KFUMs Idræt udfører ikke mindst for børn, unge og familier. Det arbejde som KFUMs Idræt udøver med lederuddannelse, familieaktiviteter og breddeidræt har fået stor opmærksomhed i Dansk Idrætsforbund, der også økonomisk støtter arbejdet. Lad os også derfor som Y s Men være med til at støtte KFUMs Idrætsforbund, som Y s Men Region Danmark har en forpligtende samarbejdsaftale med, ved at sælge deres lodsedler og dermed give dem en økonomisk håndsrækning.

7 Nyhedsbrev til Y Men Bedstehjælp i Malawi Nu ved jeg hvordan te smager. Det var en glad og taknemmelig Constance Zaduc, 71 år, der fortalte hvilken betydning det har haft for hende, at hun var blevet valgt til at modtage hjælp fra Y Men. Constance er bedstemor til 6 børnebørn, som hun har ansvaret for. Forældrene er nok døde af AIDS, men jeg ville ikke spørge direkte. Constance har knoklet for at få enderne til at mødes, men som 71 årig er hun mærket af et hårdt og barskt liv med mangel og afsavn. Hun tjener lidt ved at formidle arbejdskraft. Hun ved hvem, der er gode arbejdere og anbefaler dem til andre, og får lidt for det. Hjælpen fra Y s Men er en kærkommen pension, som hun bruger på at børnene kommer i skole, købe lidt mad, der kan supplere hendes egen dyrkede majs. Hun har nu også råd til at købe sæbe og hun fortalte med stolthed om købet af en ny (genbrugs) kjole. Grunden til at hun var så glad for sin nye, rene kjole, var ikke forfængelighed, men at resten af landsbyen nu så på hende med andre øjne. Hun er ikke mere den forhutlede, forarmede og nussede kone i udkanten af landsbyfællesskabet, men nu en aktiv del af fællesskabet. Det slog mig endnu engang, hvor ens vi alle er. Hvor vigtigt det er for os, som individer, at være en del af fællesskabet. En smule te, som er en stor luksus, er der også blevet til. Som hun glad sagde: Nu ved jeg hvordan te smager. Der er ingen tvivl om, at det er en taknemmelig Constance, der endelig har fået mulighed for at nyde alderdommen på værdig vis med meget stor tak til Y Men. Sammen med vores partner SWAM (Soceity for Women and Aids in Malawi) identificeres de ældre, der har mest behov for hjælp. Det er ofte bedstemødre, der som Constance, tager sig af børn fra familien. Det er ikke kun børnebørn, men kan også være lidt fjernere slægtninge. Traditionelt er det børnene, der tager sig af forældrene, når de ikke kan klare sig selv. Den tradition har fattigdom og AIDS også ændret på i flere familier. Generalsekretær Henrik Stubkjær, der også mødte Constance, sagde til kvinderne i sin takketale: Det er inspirerende at være her og høre de historier, I deler med os og jeg er meget glad for at høre om de positive ændringer, hjælpen har medført for kvinderne og de børn, som de tager sig af.

8 Når folk hjemme i Danmark spørger om hjælpen virker, kan jeg med eftertryk sige, at DET gør den. Men den vigtige ændring kommer fra jer selv. Jeg har set, at med lidt hjælp fra os, men megen energi fra jer, kan I forsørge jeres børn eller børnebørn, sende dem i skole og give dem en god opvækst. De penge vi kan hjælpe jer med plukker vi ikke fra træerne. Det er penge, danskerne samler ind og det viser at hvis vi står sammen og hjælper hinanden, sker der store ændringer. Det er en stor gæstfrihed, der møder os, når vi ankommer til en landsby. Traditionen er, at kvinderne kommer gæsterne i møde med sang, klap og dans. Ofte har de forfattet en sang til lejligheden og til de gæster, der kommer. Lidt som vores festsange. Det er ofte en tak for at vi vil besøge dem, den hjælp vi har givet og naturligvis en hyldest til Skaberen, for at han har ført os sammen. Der kan også være lidt venligt drilleri, hvor de spørger, om vi mon har noget med til dem eller det kun er snak. Hvis vi, som gæster, slipper den danske generthed og danser med er jublen stor ligeså stor som grinene. Jeg tror de synes vi er lidt stive i det. Generalsekretær Henrik Stubkjær mødte også Maria Kauzemi, der stolt viste sine geder frem. Hun var meget glad for sine geder og var tydeligvis også dygtig til at passe dem. Hun havde allerede solgt af avlen, og kan nu betale skolepenge og uniformer til sine børn. Mælken har hun også lært at bruge især til sin te. Der er ikke tradition for at bruge mælken i Malawi, vel nok fordi varmen gør at den ikke kan holde sig i særlig lang tid. Gederne kommer på stald (der er et slags bur på stolpe, der er hævet en meter over jorden). Gødningen fra gederne samles under stalden og bruges til gødning i køkkenhaven. Det er vigtigt for Maria at lære sine børn at passe gederen, så børnene kan klare sig når hun ikke er her mere. Maria tager sig af 11 børn i alt. 7 egne og 4 forældreløse slægtninge. Hun ønsker for børnene at de er flittige i skolen, så de kan blive selvstændige og at pigerne får en god uddannelse, så de kan hjælpe hele familien. Stor tak til Y s Men for nyttig hjælp. Venlig hilsen Anne Marie Kroon kro@dca.dk tlf:

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv.

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv. Velkommen til et Nyt Y's Men's år Velkommen til et nyt klubår med mange og spændende udfordringer. Glæd dig til de mange oplevelser der venter forude, og husk også at nyde det.indlæg til Nyhedsbrevet.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder København S, 10. juni 2015 Kære menigheder Morten Kofoed Programme Coordinator Baptist Union of Denmark Cell: +45 3011 2904 E-mail: morten@baptistkirken.dk Mange tak for jeres bidrag til Burundis Baptistkirke

Læs mere

Sidste søndag efter H3K I 2017 Strellev 9.00, Ølgod /29 22/

Sidste søndag efter H3K I 2017 Strellev 9.00, Ølgod /29 22/ Der findes øjeblikke i livet, hvor det er som om himlen rører jorden. Øjeblikke af svimlende lykke; øjeblikke, hvor alting står klart for en, og man forstår, hvad det hele handler om, øjeblikke, der gør

Læs mere

www.nødhjælp.dk/testamente Lad livet gå videre når du er gået bort

www.nødhjælp.dk/testamente Lad livet gå videre når du er gået bort www.nødhjælp.dk/testamente Lad livet gå videre når du er gået bort en afgift der ellers tilfalder staten, kan du give videre til verdens fattigste Det vil være en stor støtte for vores arbejde blandt verdens

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Internationale valg Forhåndsmeddelelse: Forslag til kommende RDEE for 2013-2014 Der afholdes valg til RLME for 2013-2015 i følgende sektioner:

Internationale valg Forhåndsmeddelelse: Forslag til kommende RDEE for 2013-2014 Der afholdes valg til RLME for 2013-2015 i følgende sektioner: Informationer fra RD Internationale valg Når disse linjer læses har alle stemmeberettigede klubber i Region Danmark modtaget stemmeseddel vedr. de Internationale valg m.m. Husk at indsende stemmesedlen

Læs mere

Udover det gik de også i genbrug for at finde mere skoletøj til Claudias børn, heldigvis var der meget som var i god stand.

Udover det gik de også i genbrug for at finde mere skoletøj til Claudias børn, heldigvis var der meget som var i god stand. Mandag og tirsdag var Kenneth og Kjeld i Tămășoaia, for at fortsætte med søndagsskolelokalet, sammen med Ioan og nogle lokale mænd. De fik købt nogle flere materialer til rummet. Der er meget arbejde derude,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Fattigdom er også en sindstilstand

Fattigdom er også en sindstilstand Fattigdom er også en sindstilstand Siden 2005 har danske sygeplejersker gjort det muligt for forældreløse børn af sygeplejersker at få en uddannelse. Nogle af pigerne deler her deres historier og fortæller,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013

Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013 Region Danmark, Distrikt Himmerland Side nr. 1 (6) Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013 1. Velkomst Velkommen alle og særlig velkommen til DGEEE Irma Jensen som

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT 1 REPRÆSENTATIONER I BESTYRELSER M.V. Y s Men er repræsenteret i en række bestyrelser og beklæder mange tillidsposter. Det kan være på såvel regionalt, som distrikts og klubplan. Denne fortegnelse søger

Læs mere

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004.

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004. Bilag til Distrikt Himmerlands generalforsamling på Rebild Efterskole 25. april 2015 Steder skrevet med rødt er ændringer/tilføjelser Punkter, hvor der er forslag til rettelser/tilføjelser: pkt:10, 17,

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Y`s Men International. Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning.

Y`s Men International. Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning. Y`s Men International Region Danmark DG Henning Jensen Distrikt Storå DS Kjeld Bækgaard Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning. Dagsorden: 1. Velkomst og indledning. 2.

Læs mere

Hvilke forventninger har vi til arbejdet i præsidiet? Arbejdsopgaver i præsidiet Godt kammeratskab Konflikt løsning

Hvilke forventninger har vi til arbejdet i præsidiet? Arbejdsopgaver i præsidiet Godt kammeratskab Konflikt løsning Hvilke forventninger har vi til arbejdet i præsidiet? Arbejdsopgaver i præsidiet Godt kammeratskab Konflikt løsning Klubben ledes af et præsidium på 4 eller 5 medlemmer. Præsident Vice Præsident Sekretær

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Y's Men International Region Danmark

Y's Men International Region Danmark Y's Men International Region Danmark Y s Men International Region Danmark CVR. Nr. 91 63 15 55 Årsregnskab for 2014 1. april 2013 til 31. marts 2014 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på foreningens

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10 1 7. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 19. juli 2015 kl. 10.00. Salmer: 30/434/436/302//3/439/722/471 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen. Vel mødt i kirke denne

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Det bedste i verden er håb

Det bedste i verden er håb Det bedste i verden er håb 1 I mit arbejde som generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp ser jeg, hvordan en lille håndsrækning kan ændre livet for verdens fattigste familier. Ofte har familiens ældste

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst 15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst Når vi ser en film eller læser en rigtig god bog, sker der tit det, at vi kommer til at identificere os med en af figurerne. Det er som regel den, vi synes

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

»På grund af sygdom vil Juridiske spørgsmål besvares ved

»På grund af sygdom vil Juridiske spørgsmål besvares ved MAIL ADRESSER Kære Y s Men og Y s Menetter. Hvis I har mulighed for det, ville jeg meget gerne, at I tjekkede jeres mail adresser i adressebogen. Jeg får ca. 70 mail tilbage, når jeg sender mail ud til

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen.

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Leif Bønning Referent: Connie Kjærgård Jensen. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bente og Signes have

Bente og Signes have Bente og Signes have Bente og Signe har købt mange stativer af os og mange store stativer! Jeg tænkte i starten at de måtte have en MEGET stor have, når de kunne købe så mange stativer. Ved forespørgsel

Læs mere

1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer

1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer Y s Men International Fremtidsplan 2008/2011 Aktiviteter på klubniveau 2010/2011. 1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer 1.1 Med udgangspunkt i regionstemaet 2010 2011, at udvikle

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen Konfirmation 24. april 2016 Sundkirken 10 Salmer: 749 I østen 369 Du, som gir os liv 14 Tænk, at livet koster livet 192 v. 7-9 Du, som har dig selv 752 v.4-5 Gå da frit 13 Måne og sol Bøn: Vor Gud og far

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Det Sydslesvigske Samråd

Det Sydslesvigske Samråd Det Sydslesvigske Samråd Beretning ved formanden Christian Jürgensen ved Sydslesvig-Konferencen den 4. marts 2017 Kære Gæster både nord- og sydfra Som formand for det sydslesvigske samråd vil jeg gerne

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mail: ysmen@ysmen.dk

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mail: ysmen@ysmen.dk Til præsidenterne i Distrikt Østjyllands klubber DGE, DGEE, webmaster og BF-assistent/skatmester (distriktsledelsen) RLM og RLME sektion Nord 2 Hermed indkaldes til distriktsrådsmøde Risskov, den 26. januar

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs. 20, 19-31)

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs. 20, 19-31) 1. s. e. påske I 23. april 2017 Sundkirken 10 Salmer: 408 Nu ringer alle klokker 749 I østen 875 Tak Gud 582 At tro er at komme 427 Tak for al 235 Verdens igenfødelse Dette hellige evangelium skriver evangelisten

Læs mere

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde PRÆDIKEN PÅSKEDAG DEN 16. APRIL 2017 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 Tekster: Sl. 118,19-29; 1. Kor. 5,7-8; Mark. 16,1-8 Salmer: 218,233,238,241,234 Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af

Læs mere

38. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet Juli kvartal 2014

38. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet Juli kvartal 2014 38. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet Juli kvartal 2014 NYT FRA SKOLEN Læs denne gang: En elev fortæller Pouls initiativ: Giv en skærv til skolen i stedet for en fødselsdagsgave Husk at medlemsbidraget

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Foråret så sagte kommer... 2 Sådan lød titlen på Kaj Munks erindringsbog, og mens disse linjer skrives, står foråret på spring. Solen skinner,

Læs mere

fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet

fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet Nu ligger der et helt nyt år foran os, et der ikke er brugt, men klar til at blive taget af. Lad

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

In a gentle way, you can shake the world. - Gandhi

In a gentle way, you can shake the world. - Gandhi Marie Ørum Schwennesen In a gentle way, you can shake the world - Gandhi Skal 2015 blive dit bedste arbejdsår - nogensinde? På de næste sider serverer jeg 10 refleksioner for dig, som kan gøre dit arbejdsår

Læs mere

Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam

Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam Vi vil gerne inspirere jer til at bruge musik aktivt til jeres næste event. - VoiceTeam Musikaktiviteter påvirker folk positivt, både fysisk og psykisk, i overraskende grad! Musik er samtidig en intens

Læs mere

Kære Y s Mens kammerat i Region Danmark

Kære Y s Mens kammerat i Region Danmark 1 Kære Y s Mens kammerat i Region Danmark Et nyt, spændende og berigende klubår står for døren, og vores motto er fortsat at vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret. Som Y s Man er du medlem

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

Hold fast i drømmene og kæmp for dem

Hold fast i drømmene og kæmp for dem Hold fast i drømmene og kæmp for dem Som den første i sin familie valgte Lise Hansen som 52-årig at forlade Lolland og flytte til København. Det var ikke let, men hun ville til enhver tid gøre det igen.

Læs mere

2. søndag i fasten II. Sct. Pauls kirke 21. februar 2016 kl Salmer: 495/639/172/588//583/677/644

2. søndag i fasten II. Sct. Pauls kirke 21. februar 2016 kl Salmer: 495/639/172/588//583/677/644 1 2. søndag i fasten II. Sct. Pauls kirke 21. februar 2016 kl. 10.00. Salmer: 495/639/172/588//583/677/644 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen! Fastetiden fortsætter. Den lilla

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Blad nr. 2956 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Afbud: Annie Larsen, Susanne Malmstrøm, Ulla Thorbjørn Hansen, Per Vibskov Nielsen Fraværende uden afbud: Paul Bundgaard Dagsorden Beslutning

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Fold Kristendomsprofilen ud... på gulvet og i udvalgsarbejdet

Fold Kristendomsprofilen ud... på gulvet og i udvalgsarbejdet Kristendomsprofilen skal være en levende og dynamisk profil. En profil der også i fremtiden vil blive justeret, reformuleret og udviklet. Ligesom KFUM og KFUK er en levende og dynamisk bevægelse, skal

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Velkommen til en præsentation af Regionsprojektet ( ): Velkommen til mit hjem.

Velkommen til en præsentation af Regionsprojektet ( ): Velkommen til mit hjem. Velkommen til en præsentation af Regionsprojektet (2017-18): Velkommen til mit hjem. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Y s Men Danmark, Danmarks Kirkelige Mediecenter og Folkekirkens Nødhjælp.

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære Venner af Mushemba Foundation & Trinity Skolen Vi er netop hjemvendt efter tre måneder i Tanzania, hvor vi har kunnet fordybe os endnu mere i arbejdet i Mushemba Foundation Tanzania og Trinity Skolen.

Læs mere

Ringe d. 25/ Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: /16)

Ringe d. 25/ Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: /16) Ringe d. 25/6-2018 Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: 153541/16) Navn: Dagplejesalmesang og mødet med kirkerummet musik, sang og bevægelse for børn

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

I brevet til Korintherne siger Paulus følgende om kærligheden:

I brevet til Korintherne siger Paulus følgende om kærligheden: Prædiken i The Gospel Fellowship søndag 17 juni 2018 For snart tre måneder siden døde vores præst og min nærmeste ven Peter. Selvom tiden går, og hverdagen stille og roligt vender tilbage, er mit og mange

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

I historien Den lille prins er den lille prins rejst afsted fra sin asteroide, B-612, fordi han ikke kan forstå sin rose. Den beklager sig evigt og

I historien Den lille prins er den lille prins rejst afsted fra sin asteroide, B-612, fordi han ikke kan forstå sin rose. Den beklager sig evigt og I historien Den lille prins er den lille prins rejst afsted fra sin asteroide, B-612, fordi han ikke kan forstå sin rose. Den beklager sig evigt og altid over det ene og det andet. Den gør det kun for

Læs mere

Konfirmationstale , 192, 68, Linedanser, 725

Konfirmationstale , 192, 68, Linedanser, 725 Konfirmationstale 2016 402, 192, 68, Linedanser, 725 1 + 1 = 2, 2 + 2 =4, 4 + 4 = 8, 8 + 8 = 16 der er tal over alt, I skal regne og jeg tror at I kommer til at stå i valget, om det skal være regning som

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

KONGESØN drama manuskript

KONGESØN drama manuskript KONGESØN drama manuskript I starten Fortæller: For over 2000 (tallet 2000) år siden skete der noget ganske særligt i landet Israel (davidsstjerne). Et barn blev født, som skulle forandre verden for altid

Læs mere

Den, der ikke er med mig, er imod mig, og den, der ikke samler med mig, spreder.

Den, der ikke er med mig, er imod mig, og den, der ikke samler med mig, spreder. 1 Engang var Jesus ved at uddrive en dæmon, som var stum. Da dæmonen var faret ud, begyndte den stumme at tale, og folkeskarerne undrede sig. Men nogle af dem sagde:»det er ved dæmonernes fyrste, Beelzebul,

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Andelsboligforeningen AMAGERBRO

Andelsboligforeningen AMAGERBRO Referat fra ekstraordinær generalforsamling d. 8. okt. 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af foreningens opdaterede vedtægter. 1. Valg af dirigent Berit Troest Aggerholm blev

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere