30. juni Torsdag den 30. juni 2016 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "30. juni Torsdag den 30. juni 2016 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden."

Transkript

1 30. juni Torsdag den 30. juni 2016 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag 1 og 2) Der foreligger referat fra bestyrelsesmøde den 12/ Der foreligger referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i AB den 2/ Godkendt. Godkendt. 2. Revisionsprotokol. Intet at bemærke. 3. Efterretningssager. 3.a. BL, LBF samt lovgivning (bilag 1 5): Der foreligger referat fra repræsentantmøde i BL, 7. kreds den 2/ Der foreligger resumé og orienteringsskrivelser fra bestyrelsesmødet i BL, den 10/ Der er bl.a. orienteret om, at BL har tabt en sag mod Ligebehandlingsnævnet om, at et ansættelsesforhold for ejendomsfunktionærer automatisk ophører 3 mdr. efter det fyldte 65. år. Der foreligger referat fra forretningsførermøde i BL kreds 7 den 2/ b. Udlejning. Generel status vedr. udlejning. Der er udsendt ajourføringsopkrævninger til 300 med fornyelse i juli I perioden 4/ /6-16 har 181 valgt at komme på ventelisten hos AB.

2 30. juni Vi har udlejet 4 boliger via den fleksible venteliste siden sidste møde. Vi har udlejet 1 bolig via 62 (flygtninge) og 1 via 63 (overgangsbolig til unge hjemløse) siden sidste møde. Vi har stadig en god og stabil venteliste i samtlige afdelinger. Der har ikke været lejetab siden sidste møde. Klagesager. I den forløbne periode er der behandlet 14 klager vedr. husorden og 2 over husdyr. Tab på fraflytninger. Der har i perioden 5/5 22/ ikke været nogen tab. Udlejningsoversigt (bilag 1-4). Der foreligger udlejningsoversigter pr. 1/5, 15/5, 1/6 og 15/ Fraflytninger (bilag 5). I perioden 2/5 22/ har der været 59 fraflytninger, hvor der er udbetalt kr I samme periode har der været 9 fraflytninger, hvor der er udsendt regninger på kr Skyldig husleje m.m. udgør kr c. Afdelinger, herunder: Afdelingsbestyrelsesmøder m.v. (bilag 1-8). Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 10/ i afd. 1. Der foreligger referat fra ekstraordinært afdelingsmøde den 20/ i afd. 2. Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 30/ i afd. 7.

3 30. juni Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 2/ i afd. 22. Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 9/ i afd. 23. Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 18/ i afd. 33. Der foreligger oversigt over beslutninger truffet på afdelingsmøder i Teknisk afdeling tager sig af de opgaver, der var lagt ud til afdelingsbestyrelserne. De enkelte afdelingsformænd bliver kontaktet for, om det er OK. Diverse (bilag 9). Der foreligger skrivelse til Esbjerg Kommune, Planafdelingen, vedr. bekymringer omkring refleksions- og genskinsgener fra sygehusbyggeriet over mod vores bebyggelse i afdeling 1. Vi er efterfølgende blevet kontaktet af Esbjerg Kommune, som oplyser, at sygehuset gerne vil i dialog med AB om problemstillingen. Der laves et prøvefelt over mod vores bebyggelse. 3.d. FF/FU (bilag 1-5). Der foreligger referat fra borgmestermødet den 31/ Der foreligger referat fra styregruppemøde den 9/ omkring overgangsboliger til unge hjemløse samt pressemeddelelse udsendt af kommunen om projektet. Der foreligger dagsorden og referat fra FU møde den 14/6 2016, hvor følgende blev drøftet: Tilslutningsafgifter på vand. Der rettes en fælles henvendelse til Din Forsyning omkring størrelsen på bidraget. Drøftelser omkring flygtningeboliger. Boligorganisationerne er blevet repræsenteret i lokalråd + i kommunen. Drøftelser om grundkapital. kontanthjælp/integrationsydelse Hvad får det af betydning? Skal boligorganisationerne gøre noget? Det ligger politisk hos BL.

4 30. juni e Diverse (bilag 1-4). Der foreligger referat samt skriftlig beregning fra repræsentantskabsmødet i AB den 2/ Der foreligger skrivelser fra Post Danmark vedr. ophør af A post med virkning fra 31/ Som afløsning for A post bliver det muligt af sende et Quickbrev til kr. 27. BL arbejder på mulighed for øget brug af digital post. 4. Bygge- og renoveringssager. 4.a. 4.e. Orientering ved Peter K. Larsen: Afd. 2: Der har været afholdt ekstraordinært afdelingsmøde ang. udskiftning af døre og vinduer. Forslaget blev nedstemt med 24 stemmer imod og 8 for forslaget. Afd. 12: 5 rækkehuse i Ribegade med svigt ved facadepladerne er nu rettet til. Helhedsplan afdeling 23 (bilag 1): Der foreligger referat fra bygherremøde nr. 13 afholdt den 4/ Byggeudvalget og afdelingsbestyrelsen har været på studietur den 26/ Formålet var at se på andre byggerier, hvor der er blevet renoveret facader/boliger. Vi var i Herning, Ikast og Aabenraa. Ingeniøren arbejder videre med de tekniske rapporter og økonomien og arkitekten med facadesnit og lejlighedsindretning, som sendes til Landsbyggefonden. Efter sommerferien forsøges et møde med Landsbyggefonden arrangeret for at drøfte økonomi. Afd. 24: Udskiftning af vinduer og altanrenovering er nu afleveret med et godt resultat. Afd. 25: Vi har indhentet tilbud fra Krogh Arkitekter vedr. hjælp til rådgivning/styring af tagudskiftningen, som forventes at skulle

5 30. juni udføres i Materiale til håndværkere sendes ud efter sommerferien, licitation afholdes i september/oktober 2016 og et ekstraordinært afdelingsmøde forventes afholdt i oktober Slåenvej: Kører efter tidsplanen. Maleren er startet op. Køkken og belægning startes op efter sommerferien. Ungdomsboliger: Der foreligger referat fra bygherremøde nr. 1 afholdt den 2/ samt nr. 2 afholdt den 17/ Licitation afholdes primo september Vaskerier i afd. 21 og de nye ungdomsboliger: Der har været afholdt møde med Nordtec A/S vedr. en total vaskeriløsning etablering, drift og service. Dette virker som en interessant løsning. Der arbejdes videre med konceptet. 5. Økonomi/personale. 5.a. kapitalforvaltning (bilag 1 og 2). Der foreligger oversigt over afkastet af kapitalforvaltningen fra 1/4-31/ I april 2016 blev afkastet: Selskab Måneden Handelsbanken 0,72% Danske Capital 0,26% I maj 2016 blev afkastet: Selskab Måneden År til dato Handelsbanken 0,25% 1,64% Danske Capital 0,32% 0,91% Porteføljen i Danske Capital omlægges snarest til en af Danske Capital nydannet investeringsfond for almene boligforeninger. Risikoprofilen er uændret. 5.b. Økonomi. Udbytte, Bolind (bilag 1): Der foreligger skrivelse fra Bolind vedr. udbytte. Udbyttet bliver på 50%. Vi har en aktie på nom. kr

6 30. juni Lånekonvertering: I afdeling 5, Torvegade m.m. er der indgået aftale med BRF Kredit om, at der pr. 30/ foretages en konvertering af kreditforeningslån på oprindeligt kr Uændret løbetid, men en besparelse på kr pr. år. 5.c. personalesager (bilag 1). Der foreligger referat fra VN møde afholdt den 27/ Der er bl.a. nævnt, at AB (hovedorganisationen) fremover afholder udgiften til runde fødselsdage og jubilæer hos ejendomsfunktionærer. Vores kontorelev er udlært den 1/ Der er indgået aftale om fastanssættelse af eleven. 6. Sager til behandling. 6.b. Flygtningeboliger (bilag 1 og 2): Der foreligger referat fra økonomiudvalgsmøde i Esbjerg Kommune den 6/ samt notat fra Esbjerg Kommune vedr. almene boliger generelt og flygtningeboliger specifikt. Behov og strategi blev drøftet. Det er vigtigt boligerne kan lejes ud efterfølgende. Kommunen har søgt deres kvote på 240 flygtningeboliger hos Boligministeriet. 7. Eventuelt. Næste mødedato er den 25/ kl

7 30. juni Lukket del. 6.a. AB s 100 års jubilæum: Aftale om kunstnerisk udsmykning af Kirkegade 55 (bilag 1): Der foreligger underskrevet aftale med billedhugger Søren West om udsmykning af administrationsbygningen. Der blev givet en orientering om status på forberedelserne: Forfatteren er igang. Økonomien er endnu ikke afklaret. Afdelingerne skal tilbagemelde om antal bøger, de ønsker. Kunstneren er besøgt. Materialet er købt hjem. Fonde: negative tilbagemeldinger indtil videre. Der mangler dog stadig en del tilbagemeldinger.

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2014. 26. juni 2014 26 Torsdag den 26. juni 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. august 2014. Der foreligger oversigt fra Landsbyggefonden over nye satser for pligtmæsige bidrag (A og G indskud).

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. august 2014. Der foreligger oversigt fra Landsbyggefonden over nye satser for pligtmæsige bidrag (A og G indskud). Torsdag den 30. okober 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol Referat fra bestyrelsesmøde

Læs mere

23. februar Torsdag den 23. februar 2017 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

23. februar Torsdag den 23. februar 2017 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. 23. februar 2017 1 Torsdag den 23. februar 2017 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag

Læs mere

Der er udlejet 6 boliger via den fleksible venteliste siden sidste møde.

Der er udlejet 6 boliger via den fleksible venteliste siden sidste møde. 24. oktober 2019 38 Torsdag den 24. oktober 2019 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag

Læs mere

22. august Torsdag den 22. august 2019 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

22. august Torsdag den 22. august 2019 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. 22. august 2019 31 Torsdag den 22. august 2019 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016 25. februar 2016 10 Torsdag den 25/2 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder Ekstern Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl. 16.00 Nørremarksvej 18A, Tønder Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Referat mv.... 3 A) Godkendelse af referat... 3 2. Organisation...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 25. november 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 25. november 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 12. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 25. november blev

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Fredag, den 14. juni 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 side nr. 390 Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen (Afbud) Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 162 af 2. september 2014. 2. Revisionsprotokollat side 630. 3. Indkomne punkter.

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 162 af 2. september 2014. 2. Revisionsprotokollat side 630. 3. Indkomne punkter. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 163 den 2. oktober 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Ungdomsbo. Indhold: Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 153 af 11. november 2013. 2. Revisionsprotokollat side 617. 3. Indkomne punkter.

Ungdomsbo. Indhold: Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 153 af 11. november 2013. 2. Revisionsprotokollat side 617. 3. Indkomne punkter. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 154, onsdag den 11. december 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (afbud) (BS) Næstformand

Læs mere

Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 8 Aabenraa Andelsboligforening Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. september, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10.

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 19. november 2014 blev underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 19. november 2014 blev underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 13. december 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. november

Læs mere

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen.

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. august 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. august, kl. 17.30. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening Dato: 12. november 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem Børge Sørensen bestyrelsesmedlem X Per Hasager

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. maj 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. maj 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. maj 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 13. april 2015 blev

Læs mere

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 161, torsdag den 14. august 2014 kl. 16.00.

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 161, torsdag den 14. august 2014 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 161, torsdag den 14. august 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00.

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 18. februar 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 13. december 2014 blev underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 13. december 2014 blev underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. januar 2015, kl. 17.30. Afbud: Anders O. Sørensen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 21. september 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 21. september 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 24. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 21. september blev

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Ungdomsbo. 1. Godkendelse af referat nr. 138 af 20. august 2012. 2. Revisionsprotokollat side 604. 3. Indkomne punkter. 4. Traditioner i Ungdomsbo.

Ungdomsbo. 1. Godkendelse af referat nr. 138 af 20. august 2012. 2. Revisionsprotokollat side 604. 3. Indkomne punkter. 4. Traditioner i Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 139, mandag den 24. september 2012 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. august blev

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 15. august 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde 27. marts 2014 side nr. 119 Referat af bestyrelsesmøde 27. marts 2014 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud: Administrationen: Chris Cully Erling Sørensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Irene Madsen Graver Vicky

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Kurt Johannsen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 7. november 2016. Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. marts 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Bestyrelsen, der aflægger beretningen for 2018, blev valgt på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 6. februar

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar side nr Tilstede:

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar side nr Tilstede: LmenBo AARHUS side nr. 365 Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Medlem Birthe Blach Medlem Morten Glud Medlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 side nr. 183 Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Administrationen: Chris Cully Erling Sørensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Vicky E. Jensen Frederik

Læs mere

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 178 af 3. maj Revisionsprotokollat side Indkomne punkter.

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 178 af 3. maj Revisionsprotokollat side Indkomne punkter. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 179 den 16. juni 2016 kl. 15.30 Bestyrelsen: Mail-adresse: Administrationen: Claus-Peter Aanum (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Henning Rømer Radoor (HR) Næstformand

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 23. april 2015 Klokken : Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Ledelsen: Direktør/Referent Uffe Vithen UV.

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 23. april 2015 Klokken : Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Ledelsen: Direktør/Referent Uffe Vithen UV. Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 23. april 2015 Klokken : 17.00 Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend Erik

Læs mere

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening Ekstern Referat Organisationsbestyrelsen mandag den 16. juni 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 14.04.2014 fælles

Læs mere

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen.

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. REFERAT af Referat nr. 1154 bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. Mødedeltagere Fraværende (med afbud). Leif Nielsen,

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 1 Dagsorden / Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Onsdag

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl Kollegiekontoret i Aarhus 13. marts 2019 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl. 14.00 Referat af møde nr. 180 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23. september blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud John Sørensen Tid Onsdag den 16. maj 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. februar 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. februar 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. marts, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10. februar

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Karen Rod Jensen Tid Onsdag, den 16. januar 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Ungdomsbo. 1. Godkendelse af referat nr. 139 af 24. september 2012. 2. Revisionsprotokollat side 604. 3. Indkomne punkter. 4. Ingen.

Ungdomsbo. 1. Godkendelse af referat nr. 139 af 24. september 2012. 2. Revisionsprotokollat side 604. 3. Indkomne punkter. 4. Ingen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 140, tirsdag den 23. oktober 2012 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde.

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. -1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde, som afholdes Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. Varde, den 19. juli

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 25. oktober 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 25. oktober 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 25. oktober 2011 42 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

-118- VARDE BOLIG ADMINISTRATION REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 20. august 2015, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde.

-118- VARDE BOLIG ADMINISTRATION REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 20. august 2015, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. -118- VARDE BOLIG ADMINISTRATION REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Torsdag, den 20. august 2015, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. Varde, den 20. august 2015 Indkaldt til mødet: Bestyrelsen: Formand Aage

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 29. oktober 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 29. oktober 2015 side nr. 199 Referat af bestyrelsesmøde den 29. oktober 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Birthe Blach Vicky E. Jensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 side nr. 253 Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Side 1 af 11 Toftlund Andels Boligforening

Side 1 af 11 Toftlund Andels Boligforening , Ekstern Referat Organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 02. februar 2015, kl. 16.00 Søndergade 13 - Toftlund Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 08.12.2014...3

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 16. august 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 23. august 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. juni 2018 Tid 17.30 22.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Svend Jensen

Læs mere

Dagsorden onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk

Dagsorden onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk Dagsorden onsdag den 1. februar 2017, kl. 10.00 Storegade 34 - Skærbæk Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Dispositionsfonden...4

Læs mere

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink.

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink. Organisationsbestyrelse Formand Anton Kanstrup Korevej 33 ak@alabubolig.dk Næstformand Viola Ørbæk Tordenskjoldsgade 9, st. tv. Vioe024@foa.dk Ursula Jørgensen Diskovej 46 urj@bffjordblink.dk Tina C. Kristiansen

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl. 1630 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5. januar 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Referat Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 7. december 2017, kl Søndergade 13, Toftlund

Referat Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 7. december 2017, kl Søndergade 13, Toftlund Ekstern Referat Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 7. december 2017, kl. 16.00 Søndergade 13, Toftlund Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse: 1. Referat mv.... 3 a) Godkendelse af referat... 3 2. rganisation...

Læs mere

Offentligt referat. Jackie Lauridsen, Birgitte Langballe, Peter Schneider, Mohamed Siam, Frank Jensen, Kurt Steenfeldt Hansen, Lisa Andersen

Offentligt referat. Jackie Lauridsen, Birgitte Langballe, Peter Schneider, Mohamed Siam, Frank Jensen, Kurt Steenfeldt Hansen, Lisa Andersen REFERAT af ordinært bestyrelsesmøde nr. 2015-12, torsdag, den 10. december 2015 i Boligforeningen VIBO, Sankt Peders Stræde 49 A, 5. sal Til stede: Fra foreningsbestyrelsen: Fra administrationen: Mødeleder:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 27. juni 2014

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Afdeling 1. Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2. Beholdnings- og afkastopgørelse på værdipapirer 3. Kort orientering om status på

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 11. juni 2015 Kl. 18:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk Referat onsdag den 1. februar 2017, kl. 10.00 Storegade 34 - Skærbæk Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Dispositionsfonden...4

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 158, onsdag den 7. maj 2014 kl. 16.00.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 158, onsdag den 7. maj 2014 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 158, onsdag den 7. maj 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Onsdag den 21. maj 2014, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Side 1 af 14

Referat Tønder Andelsboligforening Onsdag den 21. maj 2014, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Side 1 af 14 Referat Onsdag den 21. maj 2014, kl. 16.00 Torvet 2 - Tønder Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...4 1.1.Bestyrelsesmøde den 22. april 2014...4 2.Efterretningssager...4 2.1.Totalt

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 12. maj 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 4.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 12. maj 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 4. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 12. maj 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. maj 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere