BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf"

Transkript

1 Fantastisk luksuskrydstogt i Alaska 12 dage fra kr ,- Afrejse 25. maj 2017 Inkl. fly, hotel, transfers & kryd stogt med help ension 12 dages enestående Alaska rundrejse med natur-, kultur- og byoplevelser i topklasse! Tag med på en bjergtagende rejse med det pragtfulde skib Celebrity Millennium gennem Alaskas enestående kultur og natur med øde vildmark, fantastiske gletsjere, majestætiske bjerge, historiske Gold Rush byer og indfødte folkeslag. I tillæg er der ophold i charmerende Anchorage og utroligt smukke Vancouver. Tag med Celebrity Millennium på dette unikke Alaska krydstogt, som starter i den smukke canadiske by Vancouver, hvor I har en enkelt dag og overnatning inden krydstogtet begynder. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse i et af verdens smukkeste og mest storslåede naturområder med uberørte skove, høje bjerge, gletsjerlandskaber og isfyldte fjorde. Hertil kommer en ligeså enestående fauna med grizzly- og sortbjørne til lands og store hvaler, spækhuggere og delfiner til vands, samt en charmerende og mangfoldig indiansk befolkning. Den unikke natur- og dyreoplevelse kompletteres af oplevelsen ved at befinde sig ombord på skibet Celebrity Millennium, der hører under et af verdens bedste rederier, Celebrity Cruises, berømmet viden om for sit generelt høje service- og kvalitetsniveau. Krydstogtet slutter i hjertet af Alaska, i Anchorage, med masser af tid til og mulighed for at opleve byen og den fænomenale natur i oplandet, hvilket er med til at sætte prikken over i et på et helt igennem dejligt krydstogt med unikke oplevelser!

2 Rejseplan Dag Bes krivels e Ank: Afg: Afgang fra København med KLM Ankomst Amsterdam Afgang Amsterdam med Delta Ankomst Seattle Bustransfer til hotel i Vancouver og indkvartering i dobbeltværelse t. byrundtur i Vancouver Bustransfer til cruiseterminalen og check-in på Celebrity Millennium. Afgang Alaska Inside Passage, cruising kl kl kl kl kl kl Ketchikan, Alaska kl kl Icy Strait Point, Alaska kl kl Juneau, Alaska kl kl Skagway, Alaska kl kl Hubbard Glacier, cruising kl kl Ankomst Seward, Alaska Bustransfer til Anchorage inkl. 4t. sightseeing i Anchorage Indkvartering i dobbeltværelse på Anchorage Hilton Anchorage. På egen hånd Bustransfer til Anchorage lufthavn Afgang fra Anchorage med Delta Ankomst Seattle Afgang fra Seattle med Delta Ankomst Amsterdam Afgang fra Amsterdam med KLM Ankomst København kl kl kl kl kl kl kl kl Rejseplanen dag for dag Dag 1 København - Am s terdam - Seattle - Vancouver Kl er der afgang fra Københavns lufthavn med KLM til Amsterdam, hvorfra I flyver til Seattle i USA, med Delta, med forventet ankomst kl Når bagagen er modtaget, og paskontrollen er overstået, venter bussen for at køre jer til Vancouver, hvorfra skibet stævner ud på jeres Alaskaeventyr imorgen. I indkvarteres i dobbeltværelser på hotel Century Plaza Hotel, der ligger centralt i byen.

3 Dag 2 Vancouver Sights eeing - Afgang Kryds togt KL bliver I hentet af jeres bus, der skal køre jer til krydstogtsterminalen, hvor Celebrity Millennium ligger til kaj og venter på jeres ombordstigning. Inden I når så langt, er der en dejlig 4 timers sightseeingtur med engelsktalende guide rundt i denne skønne, flot beliggende by. Vancouver kommer ofte højt op på listen over de smukkeste byer i verden, og det er ikke uden grund. Ikke alene på grund af enestående beliggenhed med Stillehavet i forgrunden og de majestætiske bjerge i baggrunden, men også på grund af byens stemning, indretning og arkitektur, som er yderst charmerende. Vancouver er især kendt for sin Chinatown (den største i Canada), den historiske Gastown og den meget smukke havnefront. Sightseeingturen tager jer naturligvis rundt til alle disse steder. Turen stopper også i Stanley Park med de berømte totempæle og ved udsigtspunktet Prospect Point, hvorfra der er en fantastisk udsigt til byen. I besøger også Granville Island med de mange kunstnergallerier, små hyggelige butikker og markeder. Efter sightseeingturen kører bussen direkte til skibet, hvor der straks er check-in og indkvartering i den valgte kahyt. Der er tid til at gøre sig fortrolig med skibet og dets mange dejlige faciliteter inden der er afgang kl Dag 3 Alas ka Ins ide Pas s age, Cruis ing

4 En dag på havet, hvor I sejler ad Alaska Inside Passage og videre nordpå mod Ketchikan! I sejler indenskærs langs den store Vancouver Island. Måske er I heldige at se hvaler, delfiner og andet marineliv. Det skulle der være rigtig gode chancer for. I når frem til Ketchikan imorgen tidlig. Dag 4 Ketchikan, Alas ka I ankommer til Ketchikan om morgenen kl Ketchikan var oprindeligt et sted, hvor indianerne kom og fik saltet deres fisk, men byens betydning voksede betydeligt, da byen ifm. guldeventyret i slutningen af 1800-tallet blev et vigtigt forsyningssted og en vigtig havn for guldgraverne. Byen er ganske charmerende, og mange af de gamle huse er bygget på pæle i vandet. Der er levende bevis for byens farverige fortid mange steder, ikke mindst i de nærliggende indianerlandsbyer, hvor I kan se mange smukt udskårne, farverige totempæle og samtidig høre om de fascinerende legender og historier, der gemmer sig i pælene. Check rederiets udflugtsprogram i Ketchikan. En ting I ikke må gå glip af! At fiske er helt naturligt en meget populær sport i Ketchinkan, men der er masser af andet at foretage sig i området og en af de bedste måder at opleve området og naturen på er ganske enkelt at gå gennem byen og frem til Totem Heritage Center. Her kan I komme tættere på totempælene og deres fascinerende historie. Kulinarisk oplevelse Ketchikan er intet mindre end verdens laksehovedstad, og laksen her er helt enestående i smag og friskhed. Så er I til laks, så er Ketchikan stedet for denne dejlige spise. Kl er der afgang fra Ketchikan, og skibet fortsætter nordover mod næste rejsemål, Icy Strait Point, der nåes imorgen formiddag.

5 Dag 5 Icy Strait Point / Hoonah, Alas ka Ankomst til Icy Strait Point og Hoonah kl Skibet lægger til ved byen Hoonah, som er bosættelse for Tlingit indianerne i Alaska og nær Glacier Bay National Park. Stedet er kendt for sin historiske konservesindustri og for sit fantastiske marineliv. I havet ud for byen er der et usædvanligt rigt dyreliv med hvaler, spækhuggere, sæler, oddere og meget, meget mere... Det er ikke usædvanligt at se enten en hval eller en spækhugger under aftenturen ved havnefronten! Check rederiets udflugtsprogram her. En ting I ikke må gå glip af! Besøg det historiske område for konservesindustrien, som er dateret helt tilbage til Det er nu fuldt ud renoveret og giver gæsterne et interessant indblik i denne del af Alaskas historie. Det oprindelige madhus er ligeledes blevet renoveret og huser nu muligheden for at spise the Alaskan way. Kulinarisk oplevelse Få Alaskas historie ind under huden, mens I nyder noget af det mest friske fisk, I kan tænke jer på The Historic Fish House. Her diskes op med vildlaks, ørred, krabber og andre delikatesser fra Alaska, som vel næppe fåes bedre. Restauranten ligger idyllisk i et restaureret fiskehus ved havnefronten. Kl forlader I igen Icy Strait Point/Hoonah og sætter kursen videre nordpå mod byen Juneau, der er hovedstad i Alaska.

6 Dag 6 Juneau, Alas ka I ankommer til Juneau kl Juneau er hovedstaden i Alaska siden 1906 og temmelig kuriøs derved, at man kun kan komme til byen med skib eller fly, - ingen veje fører til Juneau! Før europæernes spæde ankomst til stedet i slutningen af 1700-tallet, var det indianerstammen Tlingit, der beboede området - og havde gjort det i årtusinder - på grund af de fine fiskeforekomster. Som tidligere er fiskeindustrien også idag af væsentlig betydning for byen. Den indfødte kultur er tilstede i Juneau i rigt mål. Juneau blev reelt først grundlagt i forbindelse med guldeventyret i Den tid er forbi, og idag går Juneau for at være porten ind til noget af Alaskas mest spektakulære natur. Byen ligger fantastisk smukt ved foden af Mt. Juneau og direkte ved vandet i Gastineau Channel. Flere spektakulære fjorde, samt den majestætiske og, blandt turister, meget populære Mendenhall gletsjer ligger ganske nær Juneau. Den skal man næsten se. Det er iøvrigt den eneste gletsjer i verden, som man kan køre hen til. Hvaler er der masser af i vandene ved Juneau, og hvalsafari er en yndet aktivitet når man er her. Der er et par udmærkede museer i byen: The Alaska State Museum og The Juneau-Douglas City Museum. Er man vild med at fiske, er der masser af muligheder for at fornøje sig med sportsfiskeri under opholdet. Er I til højder så tag med svævebanen op til Mt. Roberts, hvor der er en fortryllende udsigt til byen og landskabet. Check rederiets udflugtsprogram i Juneau. Én ting I ikke må gå glip af - Flightseeing! Når man er i Juneau, er en helikoptertur henover det enestående gletsjerlandskab et absolut must! Der findes ingen bedre måde at få dette spektakulære syn på. Dette er en once-in-a-lifetime experience. Rederiet tilbyder mulighed for dette, og det anbefales at tage på en færdigpakket tur for at få mest muligt ud af tiden. Kl forlader vi denne charmerende by og sætter kursen mod Skagway. Dag 7 Skagway Ankomst til Skagway kl , og I har hele dagen her i denne skønne, gamle guldgraverby, der ligesom Juneau oplevede sand guldfeber i slutningen af 1800-tallet, nærmere bestemt Ikke at guldet blev fundet ved byen, men byen blev udgangspunktet for den videre guldsøgning i området nær Dawson City længere inde i landet. For at komme ind til Dawson City området startede man konstruktionen af toglinien White Pass and Yukon Route, men inden linien var færdig, var guldfeberen ovre. Man fortsatte dog på byggeriet, og det var færdigt i år Togbanen fortsatte indtil 1988, hvor den overgik som turistattraktion, hvor man nu kan nyde en spektakulær togrejse i en fantastisk natur. Rederiet arrangerer ture med toget. Hør nærmere. I forbindelse med guldeventyret eksploderede Indbyggertallet i Skagway til omkring indbyggere. Byen var vel det nærmeste man kommer på en lovløs by fuld af slagsbrødre, prostituerede og masser af alkohol. Guldrusen fortabte sig hurtigt, og allerede i 1899 faldt

7 strømmen af guldgravere til byen med deraf følgende økonomisk kollaps. Lykkeligvis reddede foretagsomme indbyggere byen og dens historiske bygninger for eftertiden, således at man idag kan få en fin fornemmelse af tiden dengang. Skagways historiske bycentrum består af ca. 100 velbevarede bygninger fra guldfebertiden. Af andre interessante seværdigheder skal vi nævne Skagway-delen af den større historiske park Klondike Gold Rush Historical Park. Skagway Museum & Archives fortæller på interessant vis om byens historie og et besøg på kirkegården for The Gold Rush kan også anbefales. Nyd dagen i denne uforglemmelige by midt i den amerikanske vildmark. I forlader den dejlige by igen kl , hvor I fortsætter videre nordpå langs Alaskas kyst indtil et af højdepunkterne på turen, Hubbard gletsjeren, nåes imorgen tidlig. Dag 8 Hubbard Glacier, Cruis ing Ankomst til området med Hubbard gletsjeren kl Hubbard gletsjeren er et af naturens mange vidundere. Denne flod af is er den mest aktive gletsjer i Alaska, hvilket ikke siger så lidt! Celebrity skibene er alle indrettede, så gæsterne har det maksimale udsyn til den fantastiske natur, så ingen går glip af synet af dette massive naturunder af 1350 km2 af blå is. Kl forlader I dette ekceptionelle sted og sætter kurs mod den lille havneby Seward, som I når i morgen tidlig. Her slutter selve krydstogtet. Dag 9 Ankom s t til Seward - Trans fer til Anchorage

8 Celebrity Millennium ankommer til Seward kl Seward er en driftig og charmerende lille havneby, der ligger godt i læ af Kenai bjergene og smukt ud til fjordene i Kenai nationalparken. Bag byen rejser det mægtige Mt. Marathon 1217m høje sig Bussen venter på kajen for at køre os til Anchorage. Turen til Anchorage tager godt et par timer, og hvilke to timer! Her får I Alaskas fantastiske natur serveret på et sølvfad med en helt spektakulær udsigt. I kører først over Kenai-halvøen med de fantastiske bjerge og smukke fjorde. Kenai halvøen er kendt for sit enestående natur- og dyreliv, og selvom vi nok ikke kommer tæt på vilde dyr, skulle der være mulighed for at kunne se en enkelt elg eller to græsse på de flade områder. Herefter møder I de dramatiske kystlinier ved Turn-Again og Chugach-bjergenes majestætiske tinder. Snart er vi fremme i Anchorage, og inden vi når til hotellet er der en 4t. sightseeing rundt i Anchorage. Historisk set blev Alaska først befolket af folk, der vandrede over landtangen ved Beringstrædet og ind i Alaska og Nordamerika og sidenhen videre sydover. I nyere tid = 1800-tallet var Alaska først befolket af russere, som i 1867 blev købt ud af området af USAs regering. I 1912 blev Alaska endegyldigt en del af USA, og i 1914 blev Anchorage grundlagt. Alaska blev dog først USAs 49. delstat i Byens økonomi er særligt relateret til olie, turisme, militære aktiviteter i området samt generel fly Cargo transport. Byen er verdens 3dje største Cargo lufthavn pga. sin strategiske placering mellem Asien og USA. Byen er særdeles fodgænger- og cyklistvenligt indrettet, og gaderne løber alle enten stik øst/vest eller nord/syd, så det er let at finde rundt. Byens største attraktioner er nok: Alaska Museum of History and Art Alaska Native Heritage Center. Detaljeret indblik i de indfødtes liv i Alaska. Anchorage Museum. Et virkelig godt museum, hvor I får et dybt indblik i Alaskas historie og varierede kultur. Det historiske Anchorage Hotel. Et hotel i træ, der blev etableret i 1916 og var byens skyskraberbygning på den tid med sine to etager! Herfra kunne man fuldt overskue byen, der mestendels bestod af en masse telte. Hotellet var i mange år stedet at bo for besøgende notabiliteter. Hotellet er nyligt renoveret og er et fantastisk levende bevis på byens pionertid. Byens gamle rådhus. Etableret i 1936 og for en tid byens største bygning. Oscar Anderson House Museum. Et af byens ældste huse bygget i 1915 og eneste bymuseum i byen. Bygget af Oscar Anderson, der var entrepreneur ud i kødforarbejdelse, kul, lufttransport og aviser. Tony Knowles Coastal Trail. Gå en tur langs denne smukke vandresti, der starter i downtown Anchorage ved 2. Avenue. Efter sightseeingturen kører bussen direkte til hotel Anchorage Hilton, hvor I indkvarteres i dobbeltværelser. Nyd resten af dagen idag og i morgen i Anchorage. Til middag er det oplagt at prøve noget af den fantastiske fisk, som fanges i vandene ved Anchorage. Men er man mere til en god amerikansk steak, er der ligledes masser af muligheder for dette.

9 Dag 10 Anchorage, på egen hånd Nyd dagen på egen hånd i den charmerende by. Dag Afrejs e fra Anchorage - Seattle - Am s terdam - København Der er bustransfer fra hotellet til lufthavnen i Anchorage, hvor der er afgang med Delta til Seattle og derefter videre til Danmark via Amsterdam, I lander i København igen på dag 12. Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

10 Kort

11 Priser Rejs eperiode: Dbl. indvendig kahyt Dbl. udvendig kahyt Classic drikkepakke Dbl balkonkahyt 25. maj , , ,- Classic drikkepakke Pris pr. person i delt kahyt Prisen inkluderer: Flyrejse København Seattle/Anchorage - København med KLM & Delta Airlines Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato Bustransfer lufthavn hotel skib 4 timers byrundtur i Vancouver med engelsktalende guide 1 overnatning med morgenmad på Century Plaza Hotel i Vancouver 7 nætters krydstogt med Celebrity Millennium Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter Drikkepenge til skibets besætning (kr. 613,-) 24 timers room service på skibet samt almindelig kaffe, te, isvand og saftevand Bus transfer skib hotel lufthavn 4 timers byrundtur i Anchorage med engelsktalende chauffør/guide 2 overnatninger på Anchorage Hilton Prisen inkluderer ikke: Afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris Rejseforsikring Drikkevarer udover classic drikkepakke i udvendig- og balkon kahyt Udflugter udover byrundture i Anchorage og Vancouver Måltider i Anchorage Måltider i Vancouver udover morgenmad Classic drikkepakke værdi $385: Inkluderer ubegrænset sodavand, juice, special te og kaffe, smoothies, vand på flaske (ikke premium brands), øl op til $6, spiritus og cocktails op til $8 samt vin pr glas op til $9. Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

Turen slutter i Vancouver, hvor I efter en sightseeingtur rejser mod Danmark. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Turen slutter i Vancouver, hvor I efter en sightseeingtur rejser mod Danmark. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Sommerkrydstogt i Alaska Fra kr. 20.598,- pr. person - afrejse 12. juli 2017 Inkl. fly, hotel, kryd stogt med help ension og transfers 11 dages enestående Alaska rundrejse med natur-, kultur- og byoplevelser

Læs mere

Canada & Alaska med bus, tog og skib

Canada & Alaska med bus, tog og skib Canada & Alaska med bus, tog og skib En fantastisk kombinationsrejse med bus, tog og skib Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada

Læs mere

Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada til Alaskas smukke fjorde og byer.

Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada til Alaskas smukke fjorde og byer. Canada & Alaska med bus, tog og skib 18 dage fra kr. 29.598,- pr. person Inkl. fly, bus, tog, krydstogt, hotel mm. En fantastisk kombinationsrejse med bus, tog og skib Tag med på en rejse, hvor I naturen

Læs mere

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt En fantastisk kombinationsferie, hvor I skal på en kør-selv-ferie gennem den fantastiske natur i Canadas Rocky Mountains og på krydstogt i Alaska.

Læs mere

Fantastisk krydstogt i Alaska med Celebrity Millennium

Fantastisk krydstogt i Alaska med Celebrity Millennium Fantastisk krydstogt i Alaska med Celebrity Millennium 2 afrejser i 2019: 23. maj & 15. august. Tag med på en bjergtagende 13-dages rejse med det pragtfulde skib Celebrity Millennium gennem Alaskas enestående

Læs mere

Forårskrydstogt i Alaska med Celebrity Millennium

Forårskrydstogt i Alaska med Celebrity Millennium Forårskrydstogt i Alaska med Celebrity Millennium Tag med på et bjergtagende forårskrydstogt med det pragtfulde skib Celebrity Millennium gennem Alaskas helt enestående kultur og natur. Alaska byder på

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

Går du efter en rejse fyldt med naturoplevelser og nærkontakt med de vilde dyr så skal rejsen gå til Alaska.

Går du efter en rejse fyldt med naturoplevelser og nærkontakt med de vilde dyr så skal rejsen gå til Alaska. Alaska Railroad 11 dage fra kr. 13.598,- Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, T alkeetna Mountains, Denali National Park og F airbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv,

Læs mere

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Nordkap & Midnatssol 12 dage fra kr. 13.948,- pr. person Inkl. kryd stogt med help ension Tag med Serenade of the Seas på et unikt krydstogt til midnatssolens rige. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser I foråret 2008 havde vi 32 eventyrlystne gæster der kørte denne tur i 16 autocampere. Rejsen fra Seattle til Anchorage kan primært gennemføres

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Alaska og Yukons Højdepunker

Alaska og Yukons Højdepunker Alaska og Yukons Højdepunker Tag med på en 17 dages rejse, hvor naturen virkelig er i højsædet. På denne kør-selv ferie i smukke Alaska og Yukon (Canada) vil I opleve naturskønne omgivelser, som byder

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau

Flodkrydstogt på Donau Flodkrydstogt på Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.395,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib MS Verdi Vidunderlige Buda og Pest Donaus spændende historie Det syngende

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib Oplev de Canadiske Rocky Mountains 13 dage fra kr. 26.298,- pr. person Inkl. fly, hotel/lodges, udflugter, måltider iht. program En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G- Adventures. Oplev

Læs mere

Ud over jeres tid på egen hånd er der i tillæg arrangeret sightseeingture i såvel Santiago som Buenos Aires.

Ud over jeres tid på egen hånd er der i tillæg arrangeret sightseeingture i såvel Santiago som Buenos Aires. Eksotisk krydstogt fra Chile til Argentina Fra kr. 27.298,- pr. person - 19 dage Inkl. fly, hotel, kryd stogt med help ension og transfers 19 dages unikt eventyr fra Chile til Argentina via Magellan- strædet.

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort.

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort. Canadas vintereventyr 11 dage fra kr. 12.898,- Inkl. fly, hotel, ud flugter mm. En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Dagsprogram VILDMARK, GLETSJERE OG KULTUR REJS MAJ 2020 DEN INDRE PASSAGE: ALASKA OG BRITISH COLUMBIA 

Det kan du glæde dig til. Dagsprogram VILDMARK, GLETSJERE OG KULTUR REJS MAJ 2020 DEN INDRE PASSAGE: ALASKA OG BRITISH COLUMBIA  VILDMARK, GLETSJERE OG KULTUR REJS MAJ 2020 DEN INDRE PASSAGE: ALASKA OG BRITISH COLUMBIA  Oplev Alaskas enorme vildmark med frodig regnskov, dybe fjorde og flotte gletsjere alt imens vi holder udkig

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere