teamudvikling teamfactory.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "teamudvikling info@teamfactory.dk teamfactory.dk"

Transkript

1 1 teamudvikling teamfactory.dk

2 02 præcis proces med teamfactory Teamfactory leverer resultatskabende procesforløb indenfor team- og organisationsudvikling, teambuilding og professionelle events til virksomheder og organisationer. Vi opererer i hele Danmark, der hvor I er, eller hvor I ønsker det. Vi har en solid faglig og teoretisk baggrund, som kombineret med en professionel planlægning og præcis behovsafklaring sikrer et professionelt forløb, uanset om udgangspunktet er vores koncept eller jeres idé. Teamfactory er en netværksbaseret virksomhed, som med et team af kompetente medarbejdere og stærke samarbejdspartnere leverer teamudvikling, teambuilding og events af højeste kvalitet uanset niveau og budget.

3 Målrettet proces og flek sible koncepter i hele landet Hos teamfactory sætter vi en ære i at arbejde professionelt med alt hvad vi foretager os. Målet er, at Jeres udvikling skaber de rigtige resultater. Derfor planlægges alle forløb i tæt dialog med Jer, og vi lægger vægt på at skabe forløb med en rød tråd og sans for detaljen. I kataloget har vi samlet de bedste forløb indenfor team- og organisationsudvikling, som med sikkerhed skaber den rigtige udvikling hos Jer. Detaljen der gør forskellen... Det er afgørende for os, at vores arbejde skaber en god oplevelse og målrettet udvikling hos jer. For at sikre et godt resultat, arbejder vi ud fra en procesafklaring af forløbet, som sikrer et præcist udbytte af høj kvalitet. Mål - Kontekst - Strategi - Motivation - Forankring Indhold V.I.P. - Very Important Proces Pipeline Mødelokale i skoven JTI - personprofil Team-up med teamkompasset The firm Team-work-experience Vi kalder det præcis proces! Match race DISC personprofil Kommunication Boot camp 12 13

4 V.I.P. very important process 6-10 timer 04 Stærke team forstår organisationen Jeg er yderst tilfreds med forløbet. Alle var meget begejstret og stemningen er bare i top, jeg er helt sikker på, at det betyder noget fremadrettet. Annette Frederiksen Institutionsleder, Bornehuset Ans Et super koncept som formår at styrke relationerne på de enkelte team, og på samme tid skabe erkendelsen af at samarbejde på tværs af organisationen betaler sig.

5 05 Perfekt for hele afdelingen og den lille organisation V.I.P. er baseret på tanken om, at både team og afdeling står stærkere, når vi formår at at skabe ægte samarbejde med den organisation, vi er en del af. En organisation, som på eget initiativ samarbejder på tværs af afdelinger og struktur, betaler sig. Det er der bred enighed om Men gør vi det i praksis? Med en unik sammensætning af interessante procesøvelser formår V.I.P. gang på gang at overraske deltagerne og skabe en relevant og let konverterbar debat om samarbejdet i og på tværs af afdelingen eller hele virksomheden. Forløbet er sammensat af en række solide teamøvelser som fordrer til såvel samarbejde og strategi som kommunikation og koordinering. Opgaverne må løses med hensyntagen til skarpe kriterier og retningslinier, som stiller store krav til det enkelte team såvel som organisationens evne til at bevare overblik, koordinering og ikke mindst samarbejde.

6 Pipeline 2 1 / 2-5 timer 06 Udfordrende teamudvikling Alle deltagere bliver grebet af Pipeline. Forløbet giver en fantastisk fornemmelse af den energi organisationen kan levere, når afdelinger og team arbejder effektivt i samme retning. Perfekt til afdelingen eller den lille organisation

7 07 Hele organisationen må arbejde på højttryk, når et kompliceret rørsystem skal udvikles, bygges og ikke mindst koordineres mellem afdelinger og team. Hvert team skal på begrænset tid og ved hjælp af en enkle materialer og det rette værktøj fremstille et kompliceret rørsystem, som skal overholde en række strenge kriterier. Spændingen og intensiteten stiger når alle rørsystemer skal sammensættes og testes. Pipeline giver et tydeligt billede af organisationens evne til koordinering, samarbejde og udvikling, som relateres til jeres dagligdag under den efterfølgende refleksion. Til hver en tid anbefalelseværdigt. Arrangementet er klar til tiden, udstyret er professionelt og mandskabet veluddannet. Vigtigst er dog at mine medarbejdere bliver fanget med det samme og får en konstruktiv dag vi kan bygge videre på. Godt gået. Jesper Andersen D.S. Smith packaging

8 Mødelokale i skoven JTI personprofil 08 Konference i skoven De perfekte rammer! Personlig udvikling af karakter! Vores store lavvu/tipi indrettet til et fuldt udstyret og opvarmet mødelokale, skaber de helt perfekte rammer til en kreativ, hyggelig og anderledes konference, for op til 50 personer. Selv om I kommer helt i skoven får I selvfølgelig alle moderne mødefaciliteter samt en sjov icebreaker-aktivitet ved opstart. Få øget indsigt i dine egne og dine kollegers personlighed gennem Jungiansk Type Index (JTI) som skaber vigtig forståelse for adfærden i samspillet med andre, i hverdagen, såvel som i udviklingssituationer. Et imponerende og gennemtænkt værktøj, som øger forståelsen af den menneskelige adfærd. JTI er en videreudvikling af Myers-Briggs type-index (MBTI) tilpasset Skandinaviske forhold. Ud fra besvarelsen af en række spørgsmål dannes en præcis profil ud fra 4 dimensioner. Denne profil ligger til grund for en individuel samtale med vores konsulent, hvor profilen uddybes og forklares. Profilanalysen kan stå alene eller indgå i en række af vores koncepter for at skabe et endnu højere udbytte. Vi kan tilbyde et udvalg af Profilanalyser og målinger. Kontakt os vi hjælper jer gerne med at vælge den rigtige.

9 Team-up 2 dage (2 x ½ dag teoretisk + 2 x ½ dag praktisk) I er stærkere sammen 09 Skab et stærkere team, få styr på rollefordeling og kompetencer Team-up tager udgangspunkt i Teamkompasset, og en række understøttende øvelser, som giver Jer en forståelse for styrker og svagheder i praksis. Teamkompasset bygger på Jungiansk typeindex(jti) men synliggør yderligere hvordan I bedst supplerer hinanden i teamarbejdet. Konceptet giver Jer en brugbar og relevant viden om Jeres team inddelt i 8 forskellige teamroller, og skaber på samme tid en forståelse for hver enkelt deltagers præferencer i forhold til at varetage forskellige roller på teamet. Team-up skaber et solidt afsæt for den videre udvikling af teamet. Forløbet består, ud over teori, diskussion og refleksion i forbindelse med teamkompasset, af en række konkrete øvelser som understøtter og fremmer forståelsen for team og enkeltpersoners styrker i teamet. Et vigtigt fundament til nye team eller et boost til det eksisterende. Dette koncept kræver en forudgående JTI-profilanalyse

10 The firm timer 10 Et regnskabsår, I aldrig har prøvet før Perfekt for hele afdelingen og den lille organisation Strategi, samarbejde og kommunikation er ingredienserne Undervejs må I løse en lang række opgaver i form af fysiske og mentale udfordringer, som kræver effektivt samarbejde og velfungerende kommunikation. Øvelserne består af alt fra simple samarbejdsøvelser på jorden til løsning af komplekse gåder i højden. Strategi, samarbejde og kommunikation må gå hånd i hånd, når Jeres fiktive virksomhed skal skabe værdi for aktionærer, medarbejdere og omverden i et forløb, hvor I må vurdere på muligheder og trusler, tage hurtige beslutninger og skarpe vurderinger når I gennemgår et hektisk regnskabsår på under et døgn. I må tage hensyn til en lang række krav omkring CSR, Miljø og Bæredygtighed for at opnå det optimale udbytte af jeres arbejde.

11 Team-work-experience ca. 2 timer Team-work-experience Udvikling kan også foregå inde 11 Det perfekte simulationsspil skaber en konstruktiv dialog om team- og organisationskultur. Perfekt i kursuslokalet til at understøtte værdi- og forandringsprocesser. Team-work-experience er et gennemtænkt simulationsspil, som effektivt skaber fokus på samarbejdsprocesserne i jeres team og organisation. Spillets form lægger vægt på aktivitet og handling, når deltagerne under tidspres skal samarbejde i team og på tværs af organisationen om løsning af udfordrende opgaver. Jeres kommunikation og samarbejde kommer på prøve når alle i teamet skal kunne løse de drilske opgaver uden hjælpemidler. Først når deltagerne pludselig opdager værdien af at samarbejde på tværs af team og strukturer bliver målet nået. Et forløb i højt tempo, med udfordringer og læring til alle. Perfekt til opfølgning på VIP, The firm og Pipeline.

12 Match race min. 4-8 timer DISC personprofil 12 En taktisk og intens dyst på vandet Match race er en holdduel til havs, som udkæmpes mellem identiske både. Hver båd dyster om at gennemføre en bane hurtigere end konkurenterne. Den rigtige strategi, et velkoordineret og præcist samarbejde samt en velfungerende kommunikation er vigtige faktorer for at nå over målstregen som de første. Spændingen er total i en dyst hvor sejl, båd og arbejdsprocesser skal trimmes til det ypperste. Alle må yde deres bedste og kende både teamet og bådens begrænsninger, hvis sejladsen skal vindes. Forløbet indledes med en række relevante maritime øvelser på land som skaber den rette holdånd og strategi før bådene rigges til. En aktiv dag på vandet med spændende udfordringer i samarbejde, kommunikation og strategi. Værktøj til udvikling Det helt rigtige værktøj til støtte i rekruttering, udvikling og teamsammensætning på alle niveauer. DISC profilen kan benyttes i en lang række forskellige situationer. Profilen anvendes som værktøj blandt andet under rekkrutering, i udviklingssituationer som kompetenceudvikling, personlig udvikling og ikke mindst giver analysen en god forståelse for forskelligheder og fokuspunkter i forbindelse med teamudvikling. Personprofilen bygger på William Moulton Marstons teorier om menneskers adfærd i organisationer og fortæller om fokuspersonens adfærd i forskellig kontekst. Et yderst effektivt ledelsesværktøj.

13 Kommunication fra 3 timer Boot camp fra 1 døgn Kommunication med stort... K I en tid hvor tempoet er højt og hvor vi kommunikerer, sideløbende igennem flere kanaler, glemmer vi ofte de grundlæggende regler for god kommunikation. Med dette forløb minder vi med sjove eksempler og interessante pointer deltagerne om de grundlæggende kommunikationsteorier Et koncept, hvor teamets kommunikation sættes på prøve, diskuteres og udvikles med udgangspunkt i jeres erfaringer fra en række spændende kommunikationsøvelser. Her sætter vi fokus på de rette kommunikationskanaler og sikrer effektivitet og samspil. Om det er ord, vendinger, sms, formelt eller uformelt så kan vi sætte en udvikling i gang som kan gøre teamets kommunikation endnu bedre. Back to basic Vi kender alle den klassiske overlevelsestur med våde soveposer og ømme muskler. Af en eller anden grund formår overlevelsesturen altid at skabe stærke bånd mellem deltagerne, måske fordi vi mærker at vi lever sammen? Vi har genopfundet det berygtede 1990 er koncept, fjernet de våde soveposer og personlige grænseoverskridelser og i stedet har vi tilsat spændende fællesoplevelser, aktuelle teamopgaver og sund teamudvikling. Boot camp er en oplevelsestur hvor relationerne styrkes gennem virkelige oplevelser og udfordringer. Med refleksion og feedback efter nutidens teorier og metoder giver boot camp jer helt sikkert relevant og brugbar læring med hjem i rygsækken. En oplevelsestur med relationsopbyggende offline tid sammen med dine kolleger. 13

14 Teamudvikling

MOTIVERENDE MØDER HVOR MOTIVATION OG AKTIV LÆRING ER AFGØRENDE FAKTORER

MOTIVERENDE MØDER HVOR MOTIVATION OG AKTIV LÆRING ER AFGØRENDE FAKTORER MOTIVERENDE MØDER HVOR MOTIVATION OG AKTIV LÆRING ER AFGØRENDE FAKTORER OPLEV MØDEBUDSKABET OG SKAB STØRRE VÆRDI... Comwell og CoastZone en af Danmarks største udbydere af teamudvikling og aktiv læring

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

Projektlederskab II. - Fra planlægning til gennemførelse og læring. Projektlederskab II

Projektlederskab II. - Fra planlægning til gennemførelse og læring. Projektlederskab II Projektlederskab II - Fra planlægning til gennemførelse og læring Projektlederskab handler både om mennesker og metoder. På Projektlederskab I var fokus i høj grad på, hvordan man får den optimale start

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

Lederens værktøjskasse - MBK A/S

Lederens værktøjskasse - MBK A/S Vil du have praktiske ledelsesværktøjer til den daglige kommunikation? Vil du have redskaber til at takle de udfordringer, du møder som leder? Vil du have mere styr på din egen ledelse og få mere gennemslagskraft?

Læs mere

Samarbejdsprofilen. udslag på seks personfaktorer, der viser relevante sider af fokuspersonens samarbejdsadfærd.

Samarbejdsprofilen. udslag på seks personfaktorer, der viser relevante sider af fokuspersonens samarbejdsadfærd. en PeopleTools samarbejdsprofilen Samarbejdsprofilen er et profilværktøj, der understøtter en gruppe i at opnå fælles resultater samt øger synergien ved at være et hold. Formålet med Samarbejdsprofilen

Læs mere

VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP

VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP 8 VINDER STRATEGIER DER FÅR DIN PRÆSTATION HELT I TOP HVAD SKAL DER TIL FOR AT TOPPRÆSTERE? Som sportsudøver er du sikkert så passioneret, at du bruger rigtig mange timer om ugen på at forbedre dig. Du

Læs mere

Program for lederkursus 2011

Program for lederkursus 2011 Program for lederkursus 2011 Tirsdag den 1. marts 2011 Onsdag den 2. marts 2011 Onsdag den 13. april 2011 Tirsdag den 24. maj 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Velkomst Introduktion til DiSC personprofilen.

Læs mere

Det gode samarbejde. Et udviklingsprojekt til optimering af samarbejdskulturen

Det gode samarbejde. Et udviklingsprojekt til optimering af samarbejdskulturen Det gode samarbejde Et udviklingsprojekt til optimering af samarbejdskulturen Det gode samarbejde Et udviklingsprojekt til optimering af samarbejdskulturen Indledning Intet godt resultat på en dansk arbejdsplads

Læs mere

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

Kommunal Entreprenørledelse

Kommunal Entreprenørledelse Kommunal Entreprenørledelse 28. august 2017 INTRODAG Ledelse som praktisk fag Formålet med dagen er at introducere dig for ledelse som fag - at du bliver skarp på, hvad lederrollen indebærer og, hvordan

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Lederens hverdag - MBK A/S

Lederens hverdag - MBK A/S Ledelse, konflikthåndtering og personlig planlægning Vil du være bedre til at håndtere udfordringerne i din daglige ledelse? Vil du være bedre til at genkende dine medarbejders grundlæggende forskelligheder?

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen

Læs mere

a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne

a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne a2be kommunikation & Karpenhøj Naturcenter - får jeres dagsorden på vingerne Smukke rammer, muligheder for bevægelse og aktiv deltagelse har en kæmpe værdi for effekten af enhver læring og udvikling. Strategiudvikling

Læs mere

EN NY START FOR LEDELSES- TEAMET. 9 trin til succesfulde ledelsesteam

EN NY START FOR LEDELSES- TEAMET. 9 trin til succesfulde ledelsesteam EN NY START FOR LEDELSES- TEAMET 9 trin til succesfulde ledelsesteam INTRO EN NY START FOR LEDELSESTEAMET Hvordan lægger vi en ledelsesmæssig kurs, som sikrer at vi indfrier virksomhedens potentiale? Hvordan

Læs mere

Læs mere på de følgende sider...

Læs mere på de følgende sider... Spar op til 50% på jeres næste teambuildingsarrangement afholdt i hele landet. Priserne gælder helt frem til 1. februar 2012 I efteråret 2011 har Teampeople en lang række spændende aktivitetstilbud til

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

Et meningsfuldt arbejde Tilfredse kunder Gode kolleger At være værdsat Det får folk til at komme på arbejde hver dag

Et meningsfuldt arbejde Tilfredse kunder Gode kolleger At være værdsat Det får folk til at komme på arbejde hver dag SYGEFRAVÆR NÆRVÆR Fra sygefravær til nærvær SIDE 1:6 Sænk sygefraværet mærkbart ved at udvikle Den Attraktive Arbejdsplads med en høj social kapital. Når medarbejderne oplever, at de skaber værdi, er fravær

Læs mere

Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding

Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding Hvordan kan klasseledelse i praksis anvendes som redskab til motivation af eleverne i gymnasiet? Gribskov Gymnasium 1-3i 2012-14 Lars Jacobsen og Henning Carstens Keld Hilding Studieretninger i fokus Musik-engelsk

Læs mere

People Test 360 Et testværktøj til at vurdere lederperformance fra alle vinkler

People Test 360 Et testværktøj til at vurdere lederperformance fra alle vinkler People Test 360 Et testværktøj til at vurdere lederperformance fra alle vinkler People Test 360 - PT360 Performance PT360 måler fokuspersonens performance på fem ledelsesmæssige ansvarsområder. Fokuspersonens

Læs mere

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENING TEAMSAMARBEJDE

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENING TEAMSAMARBEJDE ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENING TEAMSAMARBEJDE August 2014 For at give inspiration og support til teamene på skolerne har Kreds 29 samlet en række oplysninger og gode ideer til det fortsatte teamsamarbejde.

Læs mere

TRÆNING AF ANERKENDELSE OG VISIONSLEDELSE I SAMMENHÆNG

TRÆNING AF ANERKENDELSE OG VISIONSLEDELSE I SAMMENHÆNG TRÆNING AF ANERKENDELSE OG VISIONSLEDELSE I SAMMENHÆNG WORKSHOP LEDELSE OG ANERKENDELSE LEDERTRÆF 209 SKANDERBORG KOMMUNE DATO: 7. JANUAR 209 KRONPRINS FREDERIKS CENTER FOR OFFENTLIG LEDELSER WORKSHOP

Læs mere

Teambuilding på 7. årgang

Teambuilding på 7. årgang Teambuilding på 7. årgang På 7. årgang fordeles skolens elever på linjer efter interesse, hvilket bevirker, at eleverne ved indgangen til 7. klasse skal til at indgå i nye fællesskaber. Fællesskabet i

Læs mere

DAC 365. Mennesker - Succes - Udvikling

DAC 365. Mennesker - Succes - Udvikling DAC 365 DRIVE ATTITUDE OG CONFIDENCE i hverdagen året rundt. DAC 365 målretter indsatsen på medarbejderens motivation, attitude og kompetencemæssige værktøjskasse. En positiv og eksponentiel udvikling

Læs mere

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms GPS, kommunikation Mål Målet med dagen er, at give deltagerne en god oplevelse med fokus på samarbejde, kommunikation hvor alle uanset fysisk form har mulighed for at deltage. GPS, kommunikation Gruppen

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

SoftEyes. - mere end teambuilding

SoftEyes. - mere end teambuilding SoftEyes - mere end teambuilding Hos SoftEyes skræddersyr vi produkter til dine behov - fra enkle stærke oplevelser til længere kompetenceudviklende forløb Events Vi er specialister i at tilpasse rammer

Læs mere

Side. 1. Praktiske forberedelser 2. 2. Filmens opbygning 3. 3. Pædagogik og anvendelse 4. 4. Hvilke kandidater er filmen relevant for?

Side. 1. Praktiske forberedelser 2. 2. Filmens opbygning 3. 3. Pædagogik og anvendelse 4. 4. Hvilke kandidater er filmen relevant for? Indhold Side 1. Praktiske forberedelser 2 2. Filmens opbygning 3 3. Pædagogik og anvendelse 4 4. Hvilke kandidater er filmen relevant for? 5 5. Hvorfor er det relevant at vise filmen? 5 6. Hvad opnår du

Læs mere

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014 UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014 PROGRAM Velkomst og dagens program Elevatorpitch præsentation Fra idé til realisering, del 1 - oplæg Projektskabelon, del

Læs mere

Coding Class Cph. - guide til samarbejdspartnere med folkeskoler i Københavns kommune

Coding Class Cph. - guide til samarbejdspartnere med folkeskoler i Københavns kommune Coding Class Cph - guide til samarbejdspartnere med folkeskoler i Københavns kommune Hvad er jeres rolle? Jeres primære rolle er at agere sparringspartnere og inspiratorer til elevernes digitale innovation.

Læs mere

GIV STAFETTEN VIDERE FEEDBACK ER SOM AT LØBE STAFET THE FEEDBACK ACADEMY

GIV STAFETTEN VIDERE FEEDBACK ER SOM AT LØBE STAFET THE FEEDBACK ACADEMY GIV STAFETTEN VIDERE FEEDBACK ER SOM AT LØBE STAFET Hastigheden er sekundær - det er et spørgsmål om præcision. Det er vigtigt, at løberne er hurtige hver for sig, men alt afhænger af det korte øjeblik,

Læs mere

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS fremtiden starter her... Gode råd om... Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS INDHOLD Hvad er MUS 3 Fordele ved at holde MUS 4 De fire trin 5 Forberedelse 6 Gennemførelse 7 Opfølgning 10 Evaluering 10

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Det personlige ledelsesgrundlag som afsæt

Det personlige ledelsesgrundlag som afsæt Det personlige ledelsesgrundlag som afsæt for god offentlig ledelse Biblioteksledermødet 2. November 2018 Gentofte Bibliotek Alfred Josefsen Medlem af Ledelseskommissionen Ledelse Man kan næppe tale om

Læs mere

Lederuddannelse i Ingleby Farms

Lederuddannelse i Ingleby Farms Lederuddannelse i Ingleby Farms Målgruppe 22 driftsledere Leder for 1-5 ansatte Uddannelsesniveau svarende til landmandsuddannelsen (trin 1 og 2) i Danmark Fra hhv. Letland, Lithavn, Rumænien og Danmark

Læs mere

Wolfway v/preben Werther www.wolfway.biz. Full Circle. Et stærkt træningsprogram for skoleledere i Vejle Kommune

Wolfway v/preben Werther www.wolfway.biz. Full Circle. Et stærkt træningsprogram for skoleledere i Vejle Kommune Wolfway v/preben Werther www.wolfway.biz Full Circle Et stærkt træningsprogram for skoleledere i Vejle Kommune Hvorfor vælge dette træningsprogram De grundlæggende forudsætninger for menneskelig succes

Læs mere

Glasset er ikke halvt tomt, men halvt fyldt

Glasset er ikke halvt tomt, men halvt fyldt Glasset er ikke halvt tomt, men halvt fyldt Den anerkendende opfølgningsproces Pernille Lundtoft og Morten Bisgaard Ennova A/S Agenda 1 Introduktion (10:10 10:30) Lidt om anerkendende tilgang 2 ERFA og

Læs mere

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, Brønnøysund 17. april Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse.

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, Brønnøysund 17. april Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse. Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, Brønnøysund 17. april Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse.dk Kompetencestrategi Kurser Efteruddannelse Videreuddannelse Hvordan

Læs mere

OUTPLACEMENT VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET

OUTPLACEMENT VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET OUTPLACEMENT VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET / Vi hjælper dig med at skabe den røde tråd fra din opsigelse og frem mod dit næste job Til ansatte Januar 2017 KOM GODT VIDERE Et outplacementforløb hos

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

GØR JERES LEDELSE TIL ET

GØR JERES LEDELSE TIL ET GØR JERES LEDELSE TIL ET GØR JERES LEDELSE TIL ET HIGH PERFORMANE TEAM SIDE 1:6 Nye udfordringer i en globaliseret verden kræver nye, stærke former for ledelse, hvis din virksomhed skal gå fra gode til

Læs mere

GOD MØDELEDELSE. - det klassiske og innovative møde!

GOD MØDELEDELSE. - det klassiske og innovative møde! GOD MØDELEDELSE - det klassiske og innovative møde! GOD MØDELEDELSE - det klassiske og innovative møde! BAGGRUND Hvordan får vi skabt effektive, fokuserede, innovative og meningsfulde møder, hvor alle

Læs mere

Helhedsorienteret Projektledelse

Helhedsorienteret Projektledelse Helhedsorienteret Projektledelse I århundreder har vi spillet ludo og dygtiggøre os i spillet. Moderne ledelsesudvikling - dans på bordene Gode ledere tør og har evnerne til at sætte sig mål, som andre

Læs mere

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB INDHOLD Start din jobsøgning med at klarlæg dit/dine jobmål 3 Læg en plan 3 Her gik det særligt godt 3 Kom godt i gang med din ansøgning og CV 4 Dine faglige kompetencer

Læs mere

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Hanne Dorthe Sørensen, hds@kompetenceudvikling.dk Eva Maria Mogensen, emm@kompetenceudvikling.

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Hanne Dorthe Sørensen, hds@kompetenceudvikling.dk Eva Maria Mogensen, emm@kompetenceudvikling. Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Hanne Dorthe Sørensen, hds@kompetenceudvikling.dk Eva Maria Mogensen, emm@kompetenceudvikling.dk Kompetencestrategi Kurser Efteruddannelse Videreuddannelse Hvordan

Læs mere

Virksomhedssimuleringer

Virksomhedssimuleringer Virksomhedssimuleringer IntHRface benytter sig ofte af virksomhedssimuleringer til at udforske, udvikle og kvalificere nye muligheder og løsninger til en virksomheds udfordringer. Vi benytter os af virksomhedssimuleringer

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig.

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig. Test til de fire tænkestile Jeg har rubriceret spørgsmålene ved hjælp af Robert Dilts og Gregory Bateson s logiske niveauer. Spørgsmålene retter sig derfor mod: Hvilke omgivelser og rammer tænkestilen

Læs mere

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle!

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

PROJEKTLEDERUDDANNELSE. Projektledelse 1-4. Henrik Bjerregaard Nielsen 30. oktober 2017

PROJEKTLEDERUDDANNELSE. Projektledelse 1-4. Henrik Bjerregaard Nielsen 30. oktober 2017 PROJEKTLEDERUDDANNELSE Projektledelse 1-4 Henrik Bjerregaard Nielsen 30. oktober 2017 1 Udbytte Deltagerne får et komplet og dybdegående fundament for at levere resultater i deres projekter på alle niveauer.

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

PRODUKTKATALOG. Licensed Practitioner

PRODUKTKATALOG. Licensed Practitioner PRODUKTKATALOG Licensed Practitioner Danmark Gældende fra april 2018 Indhold Materialer Side 1 Insights Discovery Side 1 Insights Discovery Salgseffektivitet Side 4 Insights Deeper Discovery Side 4 Appendiks

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Attraktive og effektive

Attraktive og effektive Attraktive og effektive arbejdspladser ATTRAKTIVE OG EFFEKTIVE ARBEJDSPLADSER SIDE 1:6 Sæt arbejdspladsens sociale kapital på dagsordenen og opnå bedre resultater. Når I oplever en sammenhæng i det I gør,

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Talentudvikling. Program for traineeforløb. København og Århus. Februar april 2014

Talentudvikling. Program for traineeforløb. København og Århus. Februar april 2014 Talentudvikling Program for traineeforløb København og Århus Februar april 2014 Opstartsmøde i København og Århus primo februar 2014 (dato ikke endeligt fastlagt) Velkomst og præsentation Hvad er et traineeforløb

Læs mere

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU

UDVIKLINGSFORLØB FOR FORSKNINGSLEDERE PÅ AU AU HR Udvikling og Arbejdsmiljø 2019 AARHUS UNIVERSITET 2 Baggrund Som led i AU s strategiske fokus på ledelse tilbyder AU HR udviklingsforløb, målrettet forskningsledere på AU. Der oprettes løbende hold,

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

Teamets samarbejde om uddannelsesparathedsprocessen

Teamets samarbejde om uddannelsesparathedsprocessen Teamets samarbejde om uddannelsesparathedsprocessen Formål med samarbejdsværktøjet Dette samarbejdsværktøj har til formål at understøtte teamets samarbejde om elevernes personlige, sociale og praksisfaglige

Læs mere

Styrkeprofil iflok. Din arbejdsplads som helhed. Udarbejdet for Din Arbejdsplads. af iflok marts 2013

Styrkeprofil iflok. Din arbejdsplads som helhed. Udarbejdet for Din Arbejdsplads. af iflok marts 2013 Styrkeprofil iflok Din arbejdsplads som helhed Udarbejdet for Din Arbejdsplads af iflok marts 213 Målet er at vise og bringe fokus på det, I er rigtig gode til på Din Arbejdsplads En sådan feedback giver

Læs mere

SANDBOX

SANDBOX 04.03.2019-12.05.2019 3 Vil du gerne omsætte viden til værdi - og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, der giver mening for dig, så deltag i mit 10 ugers e-kursus Sandbox.

Læs mere

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder Få nye værktøjer, viden, inspiration og ideer - der styrker produktudvikling

Læs mere

Kundeundersøgelse maj 2013

Kundeundersøgelse maj 2013 Kundeundersøgelse maj 2013 Det mener kunderne om Mind Connections: Ydelser Værdiskabelse Samarbejde Kundeundersøgelse maj 2013 Introduktion Undersøgelsen er gennemført i februar-maj 2013, blandt 20 nuværende

Læs mere

Lukke-øvelser til dine processer. En e-bog om at afslutte og samle op på processer

Lukke-øvelser til dine processer. En e-bog om at afslutte og samle op på processer Lukke-øvelser til dine processer En e-bog om at afslutte og samle op på processer I denne e-bog får du tre øvelser, du kan bruge, når du skal afslutte en proces. Øvelserne har til formål at opsamle idéer

Læs mere

World Robot Olympiad 2019

World Robot Olympiad 2019 World Robot Olympiad 2019 Regler for Open kategori Version: 4. januar 2019 Vigtige ændringer for WRO 2019... 2 Regler for Open kategori... 3 1. Materiale... 3 2. Regler for robot... 3 3. Konkurrencen...

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 50, Aarhus, marts 2019 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

Personprofiler - et værktøj til personlig udvikling. Personlig udvikling Team udvikling Leder udviklng

Personprofiler - et værktøj til personlig udvikling. Personlig udvikling Team udvikling Leder udviklng Personprofiler - et værktøj til personlig udvikling Personlig udvikling Team udvikling Leder udviklng Kursuscentret Fakta om GARUDA: GARUDA er Skandinaviens største udbyder af egne samtaleværktøjer. Vi

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

Effektkortet. din vej til udvikling EFFEKTKORT. Effektkort. Trumfkort EFFEKTKORTET. i rådgivning og projektledelse. Få overblik over processen:

Effektkortet. din vej til udvikling EFFEKTKORT. Effektkort. Trumfkort EFFEKTKORTET. i rådgivning og projektledelse. Få overblik over processen: et din vej til udvikling Indsatser Adfærd Resultater Strategi Få overblik over processen: Strategi Resultater Adfærd Indsatser EFFEKTKORT Hvad kan hæmme/fremme de ønskede resultater? EFFEKTKORTET 1 Sådan

Læs mere

SANDBOX

SANDBOX SANDBOX 01.10.2018 09.12.2018 3 SANDBOX stecherinsti.com/sandbox Vil du gerne omsætte viden til værdi - og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så

Læs mere

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box SAND BOX 3 SAND BOX stecherinsti.com/sand-box Vil du gerne omsætte viden til værdi, og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

Uddannelse som virtuel projektleder

Uddannelse som virtuel projektleder Uddannelse som virtuel projektleder Udnytter din virksomhed potentialet i virtuel projektledelse? Nye teknologier tordner frem i virksomheder og giver mulighed for at kommunikere og samarbejde på nye måder.

Læs mere

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Åbent program Efteråret 2012 NEUROLEADERSHIP EN HJERNEBASERET UDVIKLING AF DET PERSONLIGE LEDERSKAB

Åbent program Efteråret 2012 NEUROLEADERSHIP EN HJERNEBASERET UDVIKLING AF DET PERSONLIGE LEDERSKAB Åbent program Efteråret 2012 NEUROLEADERSHIP EN HJERNEBASERET UDVIKLING AF DET PERSONLIGE LEDERSKAB NEUROLEADERSHIP NeuroLeadership er et nyt fagligt krydsfelt med fokus på at inddrage evidensbaseret viden

Læs mere

MITrack Dokumentation og transfer af den unges læring

MITrack Dokumentation og transfer af den unges læring MITrack Dokumentation og transfer af den unges læring Et væsentligt parameter i MITrack er at kunne dokumentere den unges læring i særdeleshed overfor den unge selv for at bidrage til transfer, men ligeledes

Læs mere

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med?

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? STØTTET AF TILMELD DIG TIL COOL CAMP 2016 - EN CAMP FOR SØSKENDE TIL KRÆFTRAMTE Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? Cool Camp er en camp for 20 søskende til kræftramte

Læs mere

Inspirationskurser for Firmaidrættens ledere. For både nye og erfarne ledere

Inspirationskurser for Firmaidrættens ledere. For både nye og erfarne ledere Inspirationskurser for Firmaidrættens ledere For både nye og erfarne ledere 1 Kære Foreningsleder En vigtig del af at være foreningsleder er, at du har mulighed for at udvikle dine personlige kompetencer

Læs mere

+ RESURSE ApS. Ansøgning om LBR projekt. Metodeudvikling til håndtering af borgere på ledighedsydelse

+ RESURSE ApS. Ansøgning om LBR projekt. Metodeudvikling til håndtering af borgere på ledighedsydelse Ansøgning om LBR projekt Metodeudvikling til håndtering af borgere på ledighedsydelse Formål Projektets overordnede ide og mål er at få afprøvet en virksomhedsrettet model der kan være medvirkende til

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

Mia Søiberg Trine Teglhus Anni Pedersen EFFEKTIV EFTERUDDANNELSE. Til deltagere der vil lære nyt i praksis. Dansk Psykologisk Forlag

Mia Søiberg Trine Teglhus Anni Pedersen EFFEKTIV EFTERUDDANNELSE. Til deltagere der vil lære nyt i praksis. Dansk Psykologisk Forlag Mia Søiberg Trine Teglhus Anni Pedersen EFFEKTIV EFTERUDDANNELSE Til deltagere der vil lære nyt i praksis Dansk Psykologisk Forlag Mia Søiberg, Trine Teglhus og Anni Pedersen EFFEKTIV EFTERUDDANNELSE Til

Læs mere

World Robot Olympiad 2018

World Robot Olympiad 2018 World Robot Olympiad 2018 Regler for Open kategori Version: 11. Marts 2018 Regler for Open kategori... 3 1. Materiale... 3 2. Regler for robot... 3 3. Konkurrencen... 3 4. Præsentation... 4. Bedømmelsesskema

Læs mere

MIZZ UNDERSTOOD. Niels Simon August Nicolaj. Side 1 af 6

MIZZ UNDERSTOOD. Niels Simon August Nicolaj. Side 1 af 6 MIZZ UNDERSTOOD DANS MOD MOBNING Niels Simon August Nicolaj WORKSHOP BESKRIVELSE Side 1 af 6 Indhold HVORFOR FÅ BESØG AF MIZZ UNDERSTOOD DRENGENE?... 3 BYGGER PÅ EGNE ERFARINGER... 3 VORES SYN PÅ MOBNING...

Læs mere

Tryg base- scoringskort for ledere

Tryg base- scoringskort for ledere INSTITUTIONENS NAVN OG ADRESSE: INSTITUTIONENS LEDER: INSTRUKTØRENS NAVN: STARTDATO Tryg base- scoringskort for ledere Et værktøj til at evaluere din organisation før og efter jeres udviklingsarbejde med

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

HVEM ER VI? BAGGRUNDEN. 15.000 mennesker gennem leder-, team- og kommunikations-træning. Foredrag for 13.000 mennesker.

HVEM ER VI? BAGGRUNDEN. 15.000 mennesker gennem leder-, team- og kommunikations-træning. Foredrag for 13.000 mennesker. HVEM ER VI? BAGGRUNDEN 15.000 mennesker gennem leder-, team- og kommunikations-træning. Foredrag for 13.000 mennesker. 500 mennesker gennem avancerede uddannelsesforløb. copyright Colinco Institute Plancher

Læs mere

Tavlemøder der virker

Tavlemøder der virker Tlf. 7022 5252 Tavlemøder der virker Bedre styring af driften og flere forbedringer. Et dagligt møde på 10 minutter er nok. Af Claus Toft Friis, partner, Friis Management Aps Claus Toft Friis har mere

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

DELTAGERENS VÆRKTØJER TIL ET GODT KOMPETENCE- UDVIKLINGSFORLØB Anvendelse i praksis = effektiv læring

DELTAGERENS VÆRKTØJER TIL ET GODT KOMPETENCE- UDVIKLINGSFORLØB Anvendelse i praksis = effektiv læring DELTAGERENS VÆRKTØJER TIL ET GODT KOMPETENCE- UDVIKLINGSFORLØB Anvendelse i praksis = effektiv læring DELTAGERENS >> Værktøjer til et godt kompetenceudviklingsforløb Arbejdshæftet er udviklet i forbindelse

Læs mere

Institut for Ledelse og Organisation 20-09-2006 EMNE ILO-1 UDVIKLING AF PERSONLIGE KOMPETENCER OG SYNDIKAT

Institut for Ledelse og Organisation 20-09-2006 EMNE ILO-1 UDVIKLING AF PERSONLIGE KOMPETENCER OG SYNDIKAT EMNE ILO-1 UDVIKLING AF PERSONLIGE KOMPETENCER OG SYNDIKAT A. Formål. Formålet med modulet er at understøtte elevens udvikling af personlige kompetencer og optimere elevens læringsproces samt give eleven

Læs mere

Ledelsesgrundlag Center for Akut- og Opsøgende Indsatser

Ledelsesgrundlag Center for Akut- og Opsøgende Indsatser Ledelsesgrundlag Center for Akut- og Opsøgende Indsatser 14 Hvorfor et ledelsesgrundlag? Center for Akut- og Opsøgende Indsatser består af flere forskellige afdelinger, som opererer under forskellige paragraffer

Læs mere

4D-profilen - teamudviklingsværktøj

4D-profilen - teamudviklingsværktøj SIDE 1 4D-profilen - teamudviklingsværktøj 4D-profilen er et teamudviklingsværktøj til optimering af samarbejdet i et team eller en projektgruppe. I udviklingsværktøjet bliver teamets tilstand vurderet

Læs mere

Large-Scale Change. Gå-hjem-arrangement på Spark 21.08.2014

Large-Scale Change. Gå-hjem-arrangement på Spark 21.08.2014 Large-Scale Change Gå-hjem-arrangement på Spark 21.08.2014 Hvad handlede dagen om? Gå-hjem-møde om Large-Scale forandringsprocesser Den 21. august inviterede Spark netværket til at udforske, hvad Large-Scale

Læs mere