Velkommen til Firmacyklen. ... og fordelene. Om Firmacyklen. Har du spørgsmål?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Firmacyklen. ... og fordelene. Om Firmacyklen. Har du spørgsmål?"

Transkript

1 Velkommen til Firmacyklen Firmacyklen sælger kvalitetscykler til virksomheder, institutioner og organisationer, som ønsker et tohjulet visitkort og medarbejdere der oser af sundhed og stil. Med Firmacykler i jeres virksomhed får I den hurtigste og mest fleksible transport gennem byen, og I opnår god reklame og et grønt image med de stilfulde cykler. Firmacyklen tilbyder løbende vedligeholdelse af cyklerne, så de altid er i topform. Vi designer desuden skilte til cyklerne, så de træder markant frem i bybilledet med jeres virksomhedslogo, slogan og farver.... og fordelene Firmacyklen giver virksomheden en nem og ideel mulighed for at skabe en stilfuld, sund og grøn profil. Cykling er den mest energieffektive transportform som findes, transportomkostningerne reduceres, og firmacyklerne indgår i virksomhedens sundhedsfremmende initiativer. Bonusgevinsten er mere motiverede medarbejdere og mindre transporttid for den enkelte. Ofte giver den daglige cykelmotion mere initiativrige medarbejdere med mindre stress og sygefravær. Firmacyklen kan leveres med eget virksomhedslogo, slogan og farver. Jeres firmacykler kommer derved til at fungere som virksomhedens visitkort i bybilledet og bliver samtidig forbundet med de miljø- og sundhedsværdier, der er knyttet op om cykling. Virksomheden får et grønt imageløft både i medarbejdernes og i omverdenens øjne og cyklerne bliver en del af virksomhedens markedsføring. Om Firmacyklen Firmacyklen bygger på egne oplevelser af at spilde dyrebar tid, når vi skal gennem København. Vi har i de seneste år oplevet at trafikken er blevet mere intens og tæt, og at det derfor er blevet svært at komme rundt. I bil er det desuden blevet både dyrt at parkere og svært at finde en parkeringsplads. Firmacyklen er et tilbud om at skabe en smart løsning på den moderne virksomheds transportbehov. En løsning som tilfører virksomheden værdi i form af mindre spildtid, sundere medarbejdere og større synlighed. Erik Hentze Firmacyklen Har du spørgsmål? Firmacyklen er en forretning som kommer til dig. Vi præsenterer cykler og muligheder i dine omgivelser og det er som hovedregel også her vi foretager service på cyklerne. Ring eller mail for at få svar på dine spørgsmål eller oplys hvor du gerne vil modtage et uforpligtende besøg / tilbud.

2 Biomega Amsterdam Biomega Boston Biomega Copenhagen Vejl. pris pr. 1. feb. 6720,- kr. ex. moms Vejl. pris pr. 1. feb. fra 6960,- kr. ex. moms Vejl. pris pr. 1. feb. 7996,- kr. ex. moms Den stilige bycykel er bygget til at fungere, både i den travle hverdag og som præsentabelt køretøj. Cyklen er udført med kardanaksel og 8 gear. Ingen kæde, og ingen beskidte bukseben. Boston er den ultimative streetbike, lige til at folde og tage med i toget, på kontoret eller op i lejligheden. Den indbyggede tyverisikring er et resultat af Biomegas innovative tankegang. Copenhagen er skøn at skue, med skivebremse, skjulte kabler, rustfri komponenter, kardan og punktersikrede dæk. Den sporty bycykel kan også monteres med skærme og bagagebærer. Biomega Dublin Biomega MN01-04 Biomega tilbehør Vejl. pris 5800,- kr. ex. moms Vejl. pris pr. 1. feb. fra 14932,- kr. ex. moms Vejl. pris fra 215,- kr. ex. moms Den repræsentative bycykel for kjole og kilt leveres i tre farver og størrelser. Cyklen er gjort så vedligeholdelsesfri som muligt og sikrer kørsel uden skidt og rust. Designet af Marc Newson, fremstillet af superplastisk aluminium, udstyret med de bedste komponenter og kørt af dig der vil have en helt speciel oplevelse. Biomegas cykler leveres også med skærme og andet Biomega-designet udstyr som klæder cyklerne og gør dem til din praktiske følgesvend. Budcykel Long John Brompton foldecykel Vejl. pris fra 5800,- kr. ex. moms Vejl. pris fra 8400,- kr. ex. moms Vejl. pris fra 5720,- kr. ex. moms Den gammelkendte budcykel har i flere generationer bevist sit værd som arbejdscykel og som pakæsel. Her i en ny aftapning med endnu flere muligheder. Kasser med købmandsvarer og sække med kartofler er i en menneskealder blevet transporteret rundt i byen på Long John s. Cyklen klarer hvad du end byder den. Brompton foldes sammen på under 15 sek. Tag den med i toget, bussen, bagagerummet eller under armen og fold den ud på et øjeblik når du har brug for et par hurtige hjul.

3 Classic Mountainbikes Racercykler Vejl. pris 4800,- kr. ex. moms F.eks. 7845,- kr. ex. moms F.eks ,- kr. ex. moms Utroligt holdbar og velkørende herre og dame cykel. De europæiske håndværkere har udelukkende brugt de bedste rustfrie materialer ved fremstillingen af denne klassiske cykel. Over stok og sten, og så tværs gennem byen. Firmacyklen leverer nogle af de fedeste mountainbikes i forskellige udstyrsniveauer. Husk hjelmen! Hvis det går for langsomt med en traditionel cykel er det måske noget med en af de lette? Sammen finder vi den som opfylder dine ønsker og behov. Monsterbike Væltepeter Unicycle Vejl. pris 5498,- kr. ex. moms Vejl. pris 2998,- kr. ex. moms F.eks. 2298,- kr. ex. moms Med denne cykel er du garanteret opmærksomhed i rigelige mængder. Kæmpehjulene giver masser af reklameplads for firma, produkter og events. Lige så letkørt som den trehjulede. Hvem har ikke ønsket sig at sidde på toppen af sådan et monstrum. Her er endnu en cykel som vækker glæde og opmærksomhed i gaderne og giver god plads til din reklame. Høje, lave, tykke og tynde. Så kan festen begynde. En cykel til sjov og sammenhold. Hvem er den første der lærer at køre unicykel. Vi har ethjulede til alle størrelser. Hossie Billy / Billie Hjelme, udstyr & tilbehør Vejl. pris 2400,- kr. ex. moms Vejl. pris fra 2498,- kr. ex. moms Vejl. pris fra 183,- kr. ex. moms De små ture klares nemt og hurtigt med dette fantastisk velkørende løbehjul. Med kurv monteret er der mulighed for at medbringe pakker og andet godt. Har I brug for cykler til hurtigt og let at komme hen til toget? Cyklerne giver jer stående reklame, når I ikke lige bruger dem. Stationscyklen findes i flere varianter, med og uden gear og tilbehør. Vi har et udvalg af hjelme, lygter, lås, dæk, kurve, tasker og meget mere praktisk kvalitetstilbehør. F.eks. magnetlygter som aldrig løber tør for strøm og ikke skal tændes og slukkes.

4 Reklameløsning Reklamen på jeres Firmacykel designes helt efter ønske og behov. Er ønsket et diskret logo med web-adresse eller massiv skilteplads på cyklen, så finder vi sammen ud af en unik løsning. I leverer grafikken og vi fremstiller og monterer skiltet. Vores grafiske samarbejdspartner hjælper om nødvendigt med fremstilling af logo mv. Reklamen skiftes let, hvis den f.eks. er en del af en tidsbegrænset kampagne. Vi tilbyder ligeledes at male cyklerne i jeres farve. Herunder er angivet vore mest populære reklametyper. A1 1097,- kr. ex. moms 1492,- kr. ex. moms A3 Reklameløsning A1 er en folie med logo eller reklame, monteret på cyklens rør. Reklameløsning A3 er et skilt med logo eller reklame, monteret mellem cyklens rør. A2 1241,- kr. ex. moms 1869,- kr. ex. moms pr. hjul B4 Reklameløsning A2 er en strømpe med logo eller reklame, trukket over cyklens rør. Reklameløsning B4 er en plade med logo eller reklame, monteret på cyklens hjul. Serviceordning Et køretøj som bruges flittigt og af mange skal passes. Gennem regelmæssig vedligeholdelse bevares cyklernes værdi og glæden ved at køre på dem. Med en Firmacyklen serviceaftale kommer vi ud på jeres virksomhed med faste intervaller og efterser, smører, justerer og laver småreparationer på stedet. I kan blive ved arbejdet, og jeres transportmiddel bliver holdt i topform.

5 Firmacyklen Salgs- og Leveringsbetingelser Nedenstående betingelser gælder for alle ydelser fra Firmacyklen for danske kunder med mindre andet aftales særskildt. 1 Ordreprocedure 1.1 Bindende aftale foreligger, når Firmacyklen har bekræftet kundens bestilling. Ordrebekræftelsen vil typisk ske ved Firmacyklens fremsendelse af ordrebekræftelse pr. eller telefax. Ordrebekræftelsen indeholder ordre-nummer, kundens navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. En papirbaseret faktura fremsendes sammen med leverancen. 2 Priser og betaling 2.1 Alle opgivne priser er eksklusive moms, øvrige afgifter og forsendelsesomkostninger. 2.2 Kunden betaler fakturabeløbet senest 5 arbejdsdage efter Firmacyklens fremsendelse af ordrebekræftelse. 2.3 Ved forsinket betaling påløber morarenter i henhold til renteloven, ligesom videre ordrebehandling stilles i bero, indtil betaling sker. 3 Levering 3.1 Varen leveres på kundens forretningsadresse. Firmacyklen samler cyklerne på kundens forretningsadresse i forbindelse med leveringen. 3.2 Firmacyklen skal foretage levering senest 30 arbejdsdage efter tidspunktet for ordrebekræftelsens afgivelse, med mindre kundens betaling forsinkes, i hvilket tilfælde tidspunktet for sidste levering udskydes forholdsmæssigt. 3.3 Hvis leverancen bliver forsinket, underretter Firmacyklen snarest muligt kunden herom. 4 Reklame 4.1 Dette punkt gælder, såfremt kunder vælger at købe reklamer til cyklerne. 4.2 Kunden leverer den reklametekst og/eller det logo, som skal trykkes på reklamen. Eventuelt logo skal leveres i elektronisk form i et ikke-proprietært, vektorbaseret format, således at logo er skalerbart. Såfremt kunden ønsker specifikke farver, specificeres farverne ved brug af anerkendt CMYK-farvekode. Kunden accepterer, at reklamen muligvis kun tilnærmelsesvist kan fremstilles i de af kunden ønskede farver. 4.3 Ved bestilling af reklame regnes Firmacyklens sidste leveringsdag, jf. pkt. 3.2, fra det tidspunkt, kunden leverer reklametekst og/eller logo, såfremt dette tidspunkt ligger senere end tidspunktet for ordrebekræftelsens afgivelse. 5 Serviceaftale 5.1 Denne bestemmelse gælder, såfremt kunden tegner en serviceaftale hos Firmacyklen. 5.2 Serviceaftalen er fortløbende og gælder fra leveringsdagen. Serviceaftalen er uopsigelig i de første 12 måneder. Fra begyndelsen af den 12. måned og fremefter kan serviceaftalen opsiges af begge parter med 1 måneds varsel. 5.3 Serviceaftalen betales forud en gang årligt, senest 10 arbejdsdage efter Firmacyklens fremsendelse af faktura herfor. Serviceaftalen prisreguleres hvert år, første gang 12 måneder efter oprettelsen. Ved opsigelse af serviceaftalen tilbagebetales beløb vedrørende perioden efter, at opsigelsen træder i kraft. 5.4 Serviceaftalen omfatter to årlige eftersyn med smøring og justering af de dækkede cykler. I forbindelse med eftersynet foretages endvidere div. småreparationer på de dækkede cykler for evt. skader som kan følge af almindelig slid og ælde. Herved forstås skader, som opstår ved normal brug og slidtage. 5.5 Såfremt reparationer på de dækkede cykler indebærer udskiftning af enkeltdele, faktureres disse reservedele særskilt. 5.6 Serviceaftalen omfatter ikke skader, som er opstået som følge af uagtsom brug af de dækkede cykler. Serviceaftalen omfatter ikke skader på de dækkede cykler opstået som følge af hærværk, tyveri, brand, påkørsel eller ekstraordinært vejrlig. 6 Mangler 6.1 De leverede cykler er designet og bygget til brug i byen. Dette betyder, at når cyklerne bruges uden for asfalteret vej, skal de behandles herefter. 6.2 Kunden har 12 måneders reklamationsret på alle varer. Kunden kan således ikke påberåbe sig fejl og mangler, der viser sig mere end 12 måneder efter varens levering. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal endvidere påberåbes inden 3 uger, efter at disse blev konstateret eller burde have været konstateret. 6.3 Såfremt varen inden for den i pkt. 6.2 nævnte frist viser sig at være behæftet med fejl eller mangler, påtager Firmacyklen sig at udbedre sådanne fejl og mangler inden for rimelig tid. 6.4 Hvis det viser sig ikke at være muligt - eller det ikke af Firmacyklen skønnes hensigtsmæssigt - at reparere varen, påtager Firmacyklen sig i stedet at levere en ny fejlfri vare efter modtagelsen af den defekte vare. Firmacyklen påtager sig endvidere at refundere kundens eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returnering, idet returneringen dog skal ske med den af Firmacyklen anviste transportform og idet varen skal emballeres forsvarligt på den af Firmacyklen anviste måde. 6.5 Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig, refunderer Firmacyklen i stedet købesummen, inkl. kundens udgifter til returnering. 7 Ansvarsbegrænsninger 7.1 Firmacyklen er ikke erstatningsansvarlig som følge af forsinket levering. 7.2 Firmacyklen kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder driftstab, mistet fortjeneste, goodwill m.v. 7.3 Firmacyklen kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for tab eller skade, som overstiger summen af de af Firmacyklen leverede ydelser til kunden. 8 Force majeure m.v. 8.1 Firmacyklen tager forbehold for moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder. 9 Ugyldighed 9.1 Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridig og ugyldig og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne. 10 Lovvalg og værneting 10.1 Nærværende betingelser samt de af betingelserne omfattede ydelser reguleres af dansk ret bortset fra eventuelle lovvalgsklausuler, som måtte pege på anvendelsen af fremmed ret Københavns Byret skal være værneting for enhver tvist mellem parterne, som måtte opstå vedrørende nærværende betingelser eller de af betingelserne omfattede ydelser.

Call me registrerer opkalds- og faktureringsdata med henblik på at kunne foretage korrekt opkrævning af betaling for forbrug af mobiltjenesten.

Call me registrerer opkalds- og faktureringsdata med henblik på at kunne foretage korrekt opkrævning af betaling for forbrug af mobiltjenesten. Abonnementsbetingelser for Call me Mobil (version 5.04) Disse abonnementsbetingelser gælder for alle kundeaftaler om oprettelse af mobiltelefoniabonnementer både på postpaid og prepaid (herefter Call me

Læs mere

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde:

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde: Poolmanden.dk Timeløns arbejde: Når Poolmanden.dk arbejder på timeløn a 437,50 kr. på normal timer altså de timer som er fra kl. 8:00 17:00 timer og timer efter kl 17:00 bliver afregnet til 575,00kr /

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser for Oilpower Hydraulics A/S (herefter kaldet sælger)

Salgs- og Leveringsbetingelser for Oilpower Hydraulics A/S (herefter kaldet sælger) Salgs- og Leveringsbetingelser for Oilpower Hydraulics A/S (herefter kaldet sælger) 1. Indledende bestemmelser 1.1. Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse i det omfang,

Læs mere

JDE Professional forestår herefter monteringen af Materiellet til de lovlige el- og vand- installationer.

JDE Professional forestår herefter monteringen af Materiellet til de lovlige el- og vand- installationer. 1.2 Salgs- og leveringsbetingelser for maskiner (salg, leje, lån) Version 2015.1 1. Anvendelse Nærværende betingelser (herefter benævnt Maskinbetingelserne ) gælder for alle leverancer under salgs-, leje-,

Læs mere

Trend - flytbare skabe

Trend - flytbare skabe Trend - flytbare skabe AUGUST 2013 Priser inkl. moms en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 2 Trend Trend skabe fra Mogensen er synonym med fritstående og flytbare

Læs mere

Almindelige Indkøbsbetingelser 04/2012

Almindelige Indkøbsbetingelser 04/2012 Almindelige Indkøbsbetingelser 04/2012 For køb og levering af varer For køb og levering af teknisk udstyr For køb og udførelse af tjenesteydelser 1. Generelt 1.1 Hvor intet andet er anført i INTEGOs indkøbsordre

Læs mere

Merrild forestår herefter monteringen af Materiellet til de lovlige el- og vand- installationer.

Merrild forestår herefter monteringen af Materiellet til de lovlige el- og vand- installationer. Merrild Professional Nyvang 16 DK-5500 Middelfart 1.2 1.2 Salgs- og leveringsbetingelser for maskiner (salg, leje, lån) Version 2014.1 Tel.: +45 7931 3838 Fax: +45 7931 3839 1. Anvendelse Nærværende betingelser

Læs mere

TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Tlf. 98 11 35 66 info@transsoft.dk www.transsoft.dk

TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Tlf. 98 11 35 66 info@transsoft.dk www.transsoft.dk Hosting betingelser for Side 1 af 5 TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Cvr.nr. 17203584 Herefter omtalt som TransSoft Formål: Aftalen har til formål at sikre et afbalanceret aftaleforhold mellem

Læs mere

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30 Husk Når du udfylder følgesedlen - kan du udfylde den elektronisk - er det vigtigt at anføre prioritet for opgaven - vigtigt at skrive en gyldig email adresse - bør du udfylde fejlbeskrivelsen så godt

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Med mindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Haunagolf ApS alle leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser i den

Læs mere

S5 generelle handelsbetingelser

S5 generelle handelsbetingelser S5 generelle handelsbetingelser 1. Anvendelse Nærværende handelsbetingelser og vilkår finder anvendelse på alle Kontrakter om køb, service og leje af betalingsterminaler. Vilkårene gælder også, selvom

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S 1. Gyldighed 1.1. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2. Købers generelle

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014)

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Nedenstående betingelser gælder for alle aftaler mellem DLG Tele I/S og kunder om DLG Teles salg af telefoner m.v. indgået via DLG Teles internetbutik www.dlgteleshop.dk

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Grøn Sol ApS

Salgs- og leveringsbetingelser for Grøn Sol ApS Salgs- og leveringsbetingelser for Grøn Sol ApS Grøn Sol ApS indestår ikke for bæreevnen eller statikken på dit tag. Er du i tvivl om dit tag kan bære solcellesystemet, tilråder Grøn Sol ApS til enhver

Læs mere

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser, inklusiv ordrebekræftelsen og andre eventuelle aftaledokumenter

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Med mindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Akkumulator- og Batteriteknik ApS (i det følgende kaldt Setronic) alle leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle

Læs mere

Serviceaftale. Gælder i perioden. ITS-teknik Københavnsvej 265 4000 Roskilde. (i det følgende kaldet ITS) indgår herved kontrakt med:

Serviceaftale. Gælder i perioden. ITS-teknik Københavnsvej 265 4000 Roskilde. (i det følgende kaldet ITS) indgår herved kontrakt med: Serviceaftale Gælder i perioden ITS-teknik Københavnsvej 265 4000 Roskilde (i det følgende kaldet ITS) indgår herved kontrakt med: Ringsted kommune (i det følgende kaldet Kunden), Side 1 af 8 1. IKRAFTTRÆDEN

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for ST Skoleinventar A/S. Gældende fra januar 2015

Salgs- og leveringsbetingelser for ST Skoleinventar A/S. Gældende fra januar 2015 Salgs- og leveringsbetingelser for ST Skoleinventar A/S Gældende fra januar 2015 Såfremt disse salgs- og leveringsbetingelser fremlægges som del af et tilbud fra ST Skoleinventar A/S som led i et udbud

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Labflex A/S. Gældende fra 1. januar 2015

Salgs- og leveringsbetingelser for Labflex A/S. Gældende fra 1. januar 2015 Salgs- og leveringsbetingelser for Labflex A/S Gældende fra 1. januar 2015 Såfremt disse salgs- og leveringsbetingelser fremlægges som del af et tilbud fra Labflex A/S som led i et udbud eller en licitation,

Læs mere

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde:

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde: Poolmanden.dk Timeløns arbejde: Når Poolmanden.dk arbejder på timeløn a 562,50 kr. er det den pris man betaler og ikke noget med nogle tillæg fordi at man har en firma bil med eller fordi at man skal bruge

Læs mere

{symatic} Standard handelsbetingelser mellem Symatic og kunden. Indhold. Generelt... 2. Ordrebekræftelse / tilbud... 2

{symatic} Standard handelsbetingelser mellem Symatic og kunden. Indhold. Generelt... 2. Ordrebekræftelse / tilbud... 2 Standard handelsbetingelser mellem Symatic og kunden Indhold Generelt... 2 Ordrebekræftelse / tilbud... 2 Annullering af ordre/bestilling... 2 Priser, fakturering og betalingsbetingelser... 3 Tidsfrist...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Journalnr. 21480 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nærværende salgs- og leveringsbetingelser (herefter benævnt Aftalen ) fastlægger de vilkår, der gælder for Brugerens anvendelse af E.P. Grafisk online-services

Læs mere

ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER NL92 for leverancer af maskiner og andet mekanisk, elektrisk og elektronisk udstyr mellem Danmark, Finland, Norge og Sverige samt inden for disse lande. Udgivet 1992 af

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR CALDIC DENMARK A/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR CALDIC DENMARK A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR CALDIC DENMARK A/S 1.0 Definitioner 1.1 Ved "Caldic" forstås Caldic Denmark A/S, cvr.nr. 74244610 og eventuelle tilknyttede datterselskaber. 1.2 Ved Køber forstås den

Læs mere

Aftalen er bindende for begge parter, indtil den opsiges i overensstemmelse med betingelserne herfor.

Aftalen er bindende for begge parter, indtil den opsiges i overensstemmelse med betingelserne herfor. Betingelser Anvendelse Disse forretningsbetingelser anvendes i alle forhold imellem Optimeo ApS og kunden (kunden er den virksomhed der har indgået en aftale med Optimeo ApS, herefter benævnt Kunden).

Læs mere

Kørsel og arbejdsløn Servicepakke 1 dækker omkostninger til kørsel og arbejdsløn i forbindelse med servicearbejde i ovennævnte tidsrum.

Kørsel og arbejdsløn Servicepakke 1 dækker omkostninger til kørsel og arbejdsløn i forbindelse med servicearbejde i ovennævnte tidsrum. 1.3 Salgs- og leveringsbetingelser for teknisk service Version 2015.1 1. Anvendelse Nærværende betingelser (herefter benævnt Servicebetingelserne ) gælder for alle leverancer under serviceaftalen (herefter

Læs mere

Vilkår og Betingelser For Forbrugere

Vilkår og Betingelser For Forbrugere Vilkår og Betingelser For Forbrugere 1 ANVENDELSE 1.1 Disse vilkår og betingelser(i det følgende "Vilkår"), og alle øvrige vilkår og dokumenter, der henvises til i disse Vilkår gælder for alle aftaler

Læs mere

Generelle salgs-, leverings- og betalingsbetingelser

Generelle salgs-, leverings- og betalingsbetingelser Generelle salgs-, leverings- og betalingsbetingelser Afsnit A omhandler generelle betingelser Afsnit B omhandler betingelser for leje af udstyr Afsnit C omhandler betingelser for leje af studier A.1. Indledning

Læs mere

De regler, der gælder ved nethandel, findes navnlig i: Forbrugeraftaleloven. E-handelsloven. Markedsføringsloven. Aftaleloven.

De regler, der gælder ved nethandel, findes navnlig i: Forbrugeraftaleloven. E-handelsloven. Markedsføringsloven. Aftaleloven. Net-tjek - indhold Introduktion til Net-tjek... 1 Før salget... 2 Hvilke oplysninger skal du have på din hjemmeside?... 2 Hvornår er der ikke oplysningspligt og fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser B2C

Salgs- og leveringsbetingelser B2C Salgs- og leveringsbetingelser B2C 1. Priser og betaling Alle priser findes under det relevante produkt og prisen er angivet inkl. moms. Udover prisen på produktet tillægges en pris for fragt. Fragtprisen

Læs mere