MIDLERTIDLIGT VISITKORT FOR PROUDLYPRESENT HJEMMESIDE PÅ VEJ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIDLERTIDLIGT VISITKORT FOR PROUDLYPRESENT HJEMMESIDE PÅ VEJ"

Transkript

1 MIDLERTIDLIGT VISITKORT FOR PROUDLYPRESENT HJEMMESIDE PÅ VEJ

2 HVAD TILBYDER VI... Vi sætter scenen for virksomhedens mødesteder. Rum og indretning bliver dit visuelle salgsværktøj i dialogen med dine kunder. Vi arbejder fra idé og koncept udvikling til færdig leveret opgave med bl.a. virksomhed produkt kunde MØDESITUATIONER MØDERUM OG MERE UFORMELLE MØDESTEDER SHOWROOMS OG VAREPRÆSENTATION UDSTILLINGER OG POP UP TILTAG EVENTS OG KUNDEARRANGEMENTER Vi udvikler og afholder workshops, hvor rum og aktivitet spiller hovedrollen. Og vi tilbyder besøg af Rumpatruljen, der på stedet analyserer rumlige rammer og ser muligheder.

3 DET LAVER VI... Sammen med dig, skaber vi dynamiske rum, som afspejler din virksomheds ydelser & kerneværdier.. RUM DER SÆTTER SCENEN FOR DEN VISUELLE PRÆSENTATION RUM DER FÅR IDEER TIL AT SPIRE, UDFORDRER VANETÆNKNING OG GIVER STOF TIL EFTERTANKE RUM DER, MED EN TYDELIG IDENTITET, GIVER NOGET AT TALE OM OG KNYTTER VIRKSOMHED OG KUNDER TÆTTERE SAMMEN Vores mål er at skabe den helt rigtige stemning til netop dit møde med kunden.

4 WHAT S IN IT FOR YOU? Det handler om mennesker. Virksomhedens kunder og medarbejdere. De får noget at være stolte af og en identitet de gerne vil være en del af. FORSTÅELSE OG INDLEVELSE I VIRKSOMHEDENS MÅL OG VÆRDIER MOTIVEREDE OG POSITIVE MEDARBEJDERE, DER FÅR NYE VÆRKTØJER OG FLERE GODE HISTORIER AT FORTÆLLE. GLADE KUNDER OG STOLTE MEDARBEJDERE EN ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS OGSÅ FOR NYE MEDARBEJDERE NYSGERRIGE KUNDER, DER INTERESSERER SIG FOR VIRKSOMHEDEN OG GERNE VIL FØLGE JER STYRKER RELATIONEN MELLEM VIRKSOMHED OG KUNDER

5 HVEM ER VI? Vi har begge arbejdet bredt som designer/projektleder i tidligere ansættelser i forskellige produktionsvirksomheder. Vi har stor erfaring i at arbejde tværfagligt med kreative projekter i virksomheden, og kender de interne arbejdsgange. Vi har bred erfaring og passion for at arbejde netop i spændet mellem strategi, salg og marketing.

6 PROCESSEN Proudlypresent er en handlingsorienteret partner, der giver Jer idéer og realiserbare løsninger. t DET HELE STARTER MED ET UFORPLIGTENDE MØDE HVOR VI LÆRER HINANDEN BEDRE AT KENDE MULIGHEDER ÅBNES OG OPGAVEN KONKRETISERES OPGAVEBESKRIVELSE OG PROCES (SE DIAGRAM) TILBUD/OVERSLAG FOR DEN VALGTE OPGAVE GODKENDELSE OG IGANGSSÆTNING Processens indhold, tid og budget afhænger af den enkelte opgave og kan sammensættes efter behov.

7 Workshop og designoplæg, nye læringsmiljøer, Ellebjerg Skole Designoplæg, møderum & uformelle mødesteder, Enemærke & Petersen Fødselsdag, parade & deko elementer, Field s Fastelavn, event & workshop, Field s Fortællerute i byggefabrikken, Enemærke & Petersen Rumligt shop in shop element, bobles Workshop og konceptbog RUM DNA, Teknologisk Institut Grafisk identitet, Point of Cow Markedsinventar, Field s/steen & Strøm Rumligt kommunikationselement til kundeareal, Field s / Steen & Strøm Idekatalog til aktivering af tomme lejemål, Field s/ Steen & Strøm Produktdisplay samt udstilling for Lion Touch, Visiodan Logo for Lotte Colberg, Moving Leadership Smoke in the sky, udendørs rygeområde for ansatte, Kolding Storcenter Aktivere affaldssortering via indretning og farvesætning af varegården, Kolding Storcenter Butiksindretning samt workshoptur om varepræsentation, Folkekirkens Nødhjælp KUNDER Referencer fra tidligere arbejdsforhold Faber A/S, WH Produkter A/S, Rune Fjord Studio, Field s, Det Kongelige Teater, Kea,Tinglev skole, Solvang Bibliotek, Aagaard Jewellery, Flexa Møbler A/S, Montana Møbler, LEGO A/S

8 De får rum til at blive et aktivt salgsredskab, og det hjælper mig i min kommunikation med mine kunder June Greve, sælger MONTANA MØBLER A/S De to tilsammen udgør det perfekte makkerpar. De er kreative, løsningsorienterede og styrer projekterne i mål med øje for detaljen og resultatet Astrid Rehnagel Generel Manager, Faber DET SIGER KUNDERNE OM OS... De har en sjælden forståelse for at kombinere en kommerciel opgave med kreative ideer og løsninger Lotte Eiskjær Andersen Center Manager, Field s

9 CASES

10 CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - VÆRDISKABENDE ELEMENT VARTEGN KUNDEOPLEVELSE & DET FØRSTE INDTRYK Proudlypresent har skabt en skuptural installation med udgangspunkt i Enemærke & Petersens logo og det faktum at det handler om at bygge huse. Vartegnet blev til for at skabe en tydligere identitet i det udvendige miljø ved ankomst til virksomheden. Produktion og opførelse udførtes af Enemærke & Petersens egne håndværkere. Det vellykkede resultat har medført at Enemærke & Petersen er ved at opføre de samme elementer på sine øvrige adresser i Danmark og at de også bliver opført som blivende fysiske vartegn på virksomhedens byggepladser. WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Enemærke & Petersen har med de røde huse fået et stærkt vartegn der byder velkommen til kunder og medarbejdere, der med stolthed har taget husene til sig.

11 E & P CARPET LTD EDITION 1/1 _ PP _ 2014 E & P CARPET LTD EDITION 1/1 _ PP _ 2014 enemærke & petersen enemærke & petersen enemærke & petersen enemærke & petersen CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - LIVING SHOWROOM BYGGEFABRIK I GLOSTRUP FOLLOW ME 1975 TAG RENOVERING GODT HÅNDVÆRK NYBYGGERI KLIMASKÆRME JUBILÆUM PARTNERSKABER SERVICE WALL OF FAME cm 24SYV Enemærke & Petersen ALMEN BOLIG CIRKELHUSET FENGERSVEJ AMALIENBORG 180cm SHOWROOM VISUEL FORTÆLLERUTE I BYGGEFABRIKKEN_IDÉ, DESIGN & PROJEKTSTYRING Enemærke & Petersen ønskede et showroom i byggefabrikken på Smedeland. Med udgangspunkt i virksomhedens værdier og historie har Proudlypresent skabt en fortællerute, der med enkle og effektfulde virkemidler understøtter fortællingen om virksomheden og arbejdet på byggefabrikken. Den gule rute referer til sikkerhedsudstyret som man ved ankomst til fabrikken skal iføre sig. De visuelle oplevelser rundt om i fabrikken hjælper guiden til at fortælle de historier der passer præcist til de pågældende kunders behov. De nye tiltag har medført en stolthed hos medarbejderne, der tager ansvar for oprydning af fabrikken og ser sig selv som en vigtig del af opgaven med at få nye projekter i hus. WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Virksomheden har fået et nyskabende og interaktivt salgsredskab. Med Living showrrom viser Enemærke & Petersen sig som en bemærkelsesværdig virksomhed, der tør gå nye veje for at styrke relationen med kunder og samarbejdspartnere.

12 FOLLOW ME FOLLOW ME FOLLOW ME CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - BYGGEPLADSKONTOR BYGGEKONTOR Enemærke & Petersen BYGGEKONTOR Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen BYGGEKONTOR SKITSEOPLÆG TIL BYGGEPLADSKONTOR FOR ENEMÆRKE & PETERSEN_ _ BY KLIMASKÆRM TAG VINDUER ENERGIBYGGERI MENNESKER der bygger for mennesker wc wc KØKKEN enemærke & petersen enemærke & petersen enemærke & petersen BYGGEKONTOR BYGGEKONTOR 1-2 MØDERUM ÅBEN REPOS TRAPPE RECEPTION OG UDSTILLING TRAPPE DEN RØDE TRÅD HELT UD PÅ BYGGEPLADSEN Fra kedelig grå containerplads til et levende byggepladskontor. Her er der både tænkt på at skabe en god arbejdsplads for medarbejderne og afsat plads til dialogen med områdets beboere. Konceptoplægget sætter scenen for E&P s tilstedeværelse på byggepladsen, med fokus på både fortælling, form og funktion. Projektet skal bane vejen for det videre arbejde med udvikling af E&P s byggepladskontorer rundt om i landet. Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen IDE & KONCEPT WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Tiltagene vil skabe synlighed for E&P på byggepladsen samt er en igangsætter, der sætter fokus på, hvordan man kan arbejde aktivt med de fysiske rammer for både medarbejdere og beboerkontakt på byggepladsen.

13 C M Y CM MY CY CMY K E&P,service,24syv.pdf 1 8/21/ :23:54 PM CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - MØDERUM W PIKTOGRAM_NAVN VI BYGGER MMERNE OM HJEMME WHITEBOARD VÆG GRAFIK_ FOTO TAPET vi bygger rammerne om hjemme E&P VÆRKTØJSKASSE AKTIVITET FARVE & CITAT LYS_ PENDLER OVER BORD VIRKSOMHEDENS VÆRDIER SYNLIGGJORT I DE FYSISKE RAMMER Enemærke & Petersen er en succesfuld entreprenør virksomhed med en stolt håndværkstradition. Med vokseværket kommer også udfordringen at bevare og videreudvikle virksomhedens kultur på nu 4 destinationer i Danmark. Vi har taget fat i arbejdet med udformning af et overordnet konceptoplæg, der er udgangpunktet for det videre arbejde. Møderum og de uformelle mødesteder rundt om i virksomheden sættes i spil så de fremmer kulturen og det sociale liv på arbejdspladsen Målet er at de fysiske rammer på alle destinationer, understøtte oplevelsen af virksomhedens værdier, historie og kompetencer. RUM & KOMMUNIKATION WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Med de nye tiltag får Enemærke & Petersen et effektivt rumligt redskab til at formidle virksomhedens værdier, historie og kompetencer til både medarbejdere og kunder.

14 DØRE DER FORTÆLLER_ mødelokaler p CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - DØRE DER FORTÆLLER RED ROOM RED ROOM E&P COLOR E&P LAB 3 RØDE DØ Fra 1. salens De har fået h hænger sam Den visuelle tillingen og e om E&P, led RED ROOM cipper passio fyldningsdø håndværk o er til et priva et bredt udv have sit bille rie. EN DØRÅBNER TIL VIRKSOMHEDENS VÆRDIER For at synliggøre virksomhedens værdier og kultur overfor medarbejdere og kunder har Enemærke & Petersen brug for nye navne til sine mødelokaler. Navnene skal hver især kunne ses som et udtryk for de værdier virksomheden står for. Proudlypresent løste opgaven gennem at lade selve dørens udtryk, form og farve fortolke det valgte navn og på sin vis underbygge de værdier der er knyttet til navnet. Oplægget viser her tre døre med hvert sit særpræg og visuelle fortælling. RUM & KOMMUNIKATION E&P COLOR at være rolle E&P COLOR de farvede r projekter og om. Rumme understrege E&P LAB er og fremtide WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN bruges desu Enemærke & Petersen får formidlet sine værdier på en raffineret og overraskende fleksibelt ind måde, hvor døren som overgang fra et rum til et andet sætter brugerens sanser i spil via den fysiske oplevelse.

15 VÆRKTØJSKASSE CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - CUSTOMIZED PRODUKT SKALA: 1:2 MALET/AUTOLAKERET METAL FARVE: RØD - RAL 3020 LOGO LASERSKÅRET/STANDSET UD PÅ 2 SIDER CWI_ E&P x x x x x x x TING TALER - KUNDEGAVER DER FORTÆLLER HISTORIER For Enemærke & Petersen har Proudlypresent udviklet en toolbox i metal og træ, der som funktionel designprodukt kommunikerer virksomhedens værdier som kvalitet, håndværk og enkelthed. Værktøjskassen er udviklet til opbevaring af tegnegrej/møderemedier til mødelokalerne. Den fungerer samtidig som gaveæske for de gode flasker vin og lækkerier til E&P s kunder og samarbejdspartnere. PRODUKTDESIGN WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN proudlypres Virksomheden har med E&P Toolbox fået en fysisk manifestation af virksomhedens kernekompetencer.

16 CASE KOLDING STORCENTER VAREGÅRD VAREGÅRD I KOLDING STORCENTER - oplæg til indretning og farvesætning INFO IDÉ & FARVER WELCOME TO TRASH HEAVEN For Kolding Storcenter har Proudlypresent, i samarbejde med Steen & Strøms CSR ansvarlige, skabt en systematisk, overskuelig og indbydende this varegård. way to trash heaven... Opgaven var via design og struktur at få butikspersonalet i centret til at sortere bedre - og derved få reduceret omkostningerne for brandbart affald. Alle affaldscontainere bliver nu konsekvent leveret i den samme blå farve og er indtænkt i den ny farvesætning. Humoristisk tekst og grafik på væggene giver et smil på læben både når der leveres varer og sorteres skrald. Forandring er altså sket udelukkende via maling, grafik og ny indretninsplan. sådan kommer det til at se ud WHAT S IN IT FOR KOLDING STORCENTER Penge sparet penge tjent! Den ny Trash Heaven vender besøget i varegården til en positiv oplevelse, hvor brugerne får mere lyst til at sortere ordentligt og rydde op efter sig.

17 CASE KOLDING STORCENTER RYGELOUNGE IDÉ & FARVER SMOKE IN THE SKY I forbindelse med projekt Varegården for Koldings Storcenter ville centret gerne have fjernet rygning fra selve varegården, da det var til stor gene for brugerne. Proudlypresent foreslog at bruge en del af det eksisterende cykelskur ved personaleindgangen. Ved at skabe et hyggeligt overdækket rygested er det lykkedes at flytte rygerne fra varegården har skabt en siddetrappe WHAT S IN IT FOR KOLDING STORCENTER Problemet med generende rygning i varegården er løst! Rygerne flyttedes fra varegården til et sted hvor der er tilladt at ryge

18 CASE ELLEBJERG SKOLE - WORKSHOP form - funktion - fortælling_ellebjerg skole udstilling fælles samlingsted trappe m. siddepladser VORES FÆLLES AULA - VISION FOR FUNKTION, FORM & FORTÆLLING WORKSHOP_PROGRAM_ _ELLEBJERG SKOLE gruppearbejde mobile arbejdsstationer små rum i rummet bevægelse INSPIRATIONSOPLÆG MIND MAP_IDEER OG FUNKTIONER TIL BRUG AF AULAEN_ØVELSE FÆLLES FREMLÆGGELSE musik scene fordybelse stillezone MOODBOARD_HVORDAN SER DET SÅ UD? _ØVELSE FÆLLES FREMLÆGGELSE PAUSE BYG_BYGGEØVELSE FÆLLES FREMLÆGGELSE OG KONKLUSION. Z Z Z WORKSHOP VISIONER FOR SKOLENS AULA VIA WORKSHOP Proudlypresent har udviklet og afholdt en workshop med Ellebjerg Skole, med deltagelse af 36 lærere fra alle klassetrin. Opgaven lød på med ord, billeder og en byg- Proudlypresent ApS Blankavej 18, st hø_2500 Valby_cvr: _tlf: _ info@.dk_www..dk geøvelse at få beskrevet de forskellige ønsker til funktion, form og fortælling i rummet. Som igangsætter til de forskellige øvelser afholdt Proudlypresent et inspirationsforedrag. I takt med at de forskellige øvelser afvikledes steg energiniveauet hos workshopdeltagerne og engagementet og kreativitet var helt i top når de skulle visualisere deres vision i model. WHAT S IN IT FOR ELLEBJERG SKOLE Med workshoppen som fælles udgangspunkt fik skolens lærere et fælles fagligt idégrundlag til muligt brug af aulaen i fremtiden, også på tværs af årgange. Ydermere gav det et fælles ejerskab til projektet og inspiration til at inddrage aulaen i undervisningen. Skolelederen blev klædt på til den videre proces.

19 CASE ELLEBJERG SKOLE - IDÉOPLÆG u B C A INDRETNING DE 3 F ER SÆTTER AULAEN I SPIL Ellebjerg Skole har gennemgået en stor renovering. Efterfølgende står aulaen stadig ubrugt hen. Proudlypresent fik til opgave at hjælpe skoleledelsen og lærerne til at få et fælles billede af hvad det store rum kan bruges til. Projektet startedes med en workshop med Ellebjerg Skoles lærere, for at få deres ønsker til aulaens indretning og give dem et fælles ejerskab til projektet. Udfra workshoppens materiale udarbejdede vi et idéoplæg hvor vi inddelte aulaen i forskellige funktionsbestemte zoner og udarbejdede en indretnings- og flowplan. Ligeledes indeholder forslaget også forskellige inventartyper, farvesætning og materiale valg. WHAT S IN IT FOR ELLEBJERG SKOLE Ellebjerg Skole har med idéoplægget fået en inspirerende drejebog til, hvordan aulaen kan blive et aktiv i hverdagens undervisning. Det har klædt ledelsen på i den videre kommunikation med Københavns kommune, og givet et værktøj til mere målrettet indkøb og investering i inventar. Projektet kan nu realiseres i etapper med målet for øje.

20 CASE FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP - BUTIK SHOP KONCEPTBUTIKKEN LOOP - GENBRUGSBUTIK PÅ STRØGET I KBH Med genbrugsbutik på Fiolstræde i København vil Folkekirkens Nødhjælp gerne vise forbrugerne at det ikke behøver at være støvet og kedeligt at gå i genbrugsbutikker. Butikken har fået et moderne udtryk med genbrugsmøbler med tydelig identitet til både damer og herre. En hjemlig reference med teaktræsmøbler og sybord til damerne, og en sporty herreafdeling med ribber, boksebold og omklædningsbænke, der skal få flere unge mænd til at komme i butikken. Stemningen i butikken tiltrækker både kunderne og kvarterets beboere, der leverer tøj til butikken samt de frivillige, der nyder at arbejde her. WHAT S IN IT FOR FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP Folkekirkens Nødhjælp har med få midler fået en moderne genbrugsbutik, hvor oplevelsen af tøjet og stemningen i butikken tiltrækker både kunder og frivillige.

21 CASE BOBLES FORTÆLLESKILT SIDE 1 SIDE cm x 90cm 170cm x 90cm 160x45cm FORTÆLLESKILT M 2 BORDE DIALOGSKABENDE ELEMENT I BUTIKKEN Proudlypresent har for Bobles udviklet et interaktivt og legende informationselement, et fortælleskilt der ude hos forhandlerne skaber en direkte dialog mellem Bobles og kunderne. Skiltet indeholder ligeledes mulighed for at kunderne kan dele deres oplevelser med Bobles produkterne med hinanden via billeder og historier. Skiltet kan udvikles til et rummeligt mødested og salgsplatform med borde og produkter, og kan også fungere helt alene som en anderledes interaktiv kommunikation i butikken FORTÆLLESKILT BEGGE SIDER + BORD INVENTAR WHAT S IN IT FOR BOBLES Bobles får aktiveret sit brand og åbnet en legende kommunikation med og imellem både potentielle og eksisterende kunder.

22 kasseapparat PLANTEGNING AF MARKEDSPLADS CASE FIELD S MARKEDSINVENTAR $ IDE & DESIGN AF MARKEDSINVENTAR MED ET TWIST AF FASHION Field s ønskede et nyt, mere fashionorienteret inventar til markedspladsen i centret. Markedsinventaret udlånes til centrets butikker hvorfor der er store krav til holdbarhed og mobilitet. Proudlypresent har udviklet et markedsinventar der afspejler tidens trend for leg med farve- og materialesammensætninger. Da markedsinventaret er placeret i et meget stort rum og kan ses fra oven, fra Plan 1, har det tagets højde for at markedspladsens identitet kommer til udtryk fra alle retninger. Skiltning af den pågældende butiks logo er integreret i de grafiske og dekorative elementer. field s markedsplads by INVENTAR WHAT S IN IT FOR FIELD S Med det nye inventar får Fields markedsplads en designprofil og tydelig identitet uanset hvilken butik der bruger inventaret og hvilket sortiment der sælges på pladsen.

23 CASE FABER SHOP IN SHOP INVENTAR NYT FLEKSIBELT SHOP IN SHOP SYSTEM FOR FABER For Faber har vi udviklet et dynamisk og fleksibelt shop in shop system i moduler, der kan sammensættes på mange forskellige måder og vokse fra small til large. Shop in shop systemet skaber en enkel stilren ramme omkring produkterne, der i udtryk, farver og mønstre skaber stilen og forandrer look med produkterne. Shoppen kan indeholde mange ret tekniske produkter på få m2, samtidig er der lagt vægt på at skabe en hjemlig reference med brochureholder, bord og stumtjerner, der både visuelt og fysisk aktiverer kunderne. WHAT S IN IT FOR FABER Faber har med shop in shoppen fået en stærkere brandposition hos forhandlerne og en direkte fysisk og visuel kontakt med slutkunden.

24 CASE FABER MESSESTAND UDSTILLING MED FABER FRA ÅR Denne mobile udstilling er udviklet som en visuel fortælling, hvor Faber s produktsortiment er med til at fortælle historier om behov, funktion og stil gennem et livsforløb. Udstillingen giver sælgerne et nyt salgsredskab, hvor dialogen med forhandleren flyttes fra reklamationer og tekniske problematikker til at handle om slutbrugers forskellige behov. Udstillingen er udformet som store mobile transportkasser, der sammen eller hver for sig efter messen rulles ud som vandreudstilling hos forhandlerne. Udstillingen fik 2. prisen på en stor interiørmesse i England. WHAT S IN IT FOR FABER Faber får et visuelt og historiefortællende salgsredskab, der skaber merværdi omkring produkterne i dialogen med forhandleren.

25 CASE FABER BØRNEKOLLEKTION PRINTDESIGN FRA IDÉ TIL KONCEPT & DESIGN Faber havde brug for en opdatering af stofkollektionen til sine produkter indenfor indvendig solafskærmning. Vi så et uudnyttet potentiale i rullegardinsdesigns til børneværelset, da udbuddet af tidsvarende designs på markedet nærmest var ikke eksisterende. Da markedet for børneudstyr i de senere år har boomet var det et oplagt sted at tage fat. Christina udarbejdede tre forskellige temaer, Leg i farver, Leg på bane og Født til stjerne, med moodboards og fine farvepaletter der stilmæssig favner både piger og drenge. Til hvert tema er der udviklet et antal mønstrede designs der fortolker de klassiske motiver bilen, blomsten, stjernen etc. på en tidsvarende måde, hvor stilen appellerer til de designbevidste kunder. WHAT S IN IT FOR FABER Børnekollektion gav rigtig god PR i det trykte medie såvel som digitalt og genererede et flot salg. Med børnekollektionen får Faber fat i næste generation kunder (+ 30) der også får øjnene op for Fabers sortiment til resten af boligen.

26 CASE FIELD S DESIGNSTORE POP UP SHOPS HIGHSTREET - FIELD S DESIGNSTORE Field sdesignstore opstod som en pop up butik der sammen med andre pop up stores fik plads i Field s da der foregik en stor ombygning på Plan 1 i centeret. Norman Copenhagen og Bobles var også en del af disse. Field s designstore blev en kæmpe succes og er efterfølgende blevet i centeret som en aktiv andelsbutik. Field s Designstore består idag af ca 30 skiftende designere, der sælger deres ting i centeret. WHAT S IN IT FOR FIELD S - Field s viser sit format ved at invitere up comming designere til at sælge deres vare i centret. En mulighed for designerne for at komme ud til et stort publikum med deres produkter.

27 CASE FIELD S FØDSELSDAG EVENT FØDSELSDAGSPARADE & DEKO ELEMENTER I FIELD S SHOPPINGCENTER For 3. gang holdt Field s sin fødselsdag med en stor og festlig parade, der med musik sang og artisterier bevæger sig gennem Field s mange rum. Paraden er et anderledes og farverigt inslag i shoppingcenteret, der tager både kunder og medarbejdere med storm. Vi har i samarbejde med AFUK afholdt og udviklet paraden med nye kostumer og tiltag. For at skabe en større opmærksomhed for paraden har vi udviklet forskellige sprællefigurer som dekorationer i centeret. Kunderne kan i ugen optil paraden få en på opleveren ved at trække i snorene. WHAT S IN IT FOR FIELD S Med Paraden viser Field s sit format som et oplevelsesunivers, hvor der er plads til kunstnerisk udfoldelse. Paraden er en succes og er en fast begivenhed ved Field s fødselsdag.

28 CASE FIELD S FASTELAVN EVENT DEKO ELEMENTER & WORKSHOP_IDÉ, PRODUKTION & PROJEKTSTYRING Proudlypresent har visueliseret fastelavnskampagnen Den sejeste, den smukkeste, den sjoveste & den stærkeste i samarbejde med Field s reklamebureau. Gennem fysiske oplevelser, fastelavnsworshop og fastelavnsfest i Field s. Interaktive installationer, hvor kunderne blev sat i centrum satte vi scenen for en sjov fastelavnsoplevelse i Field s. Kundernes egne billeder levede videre på instergram. For at skabe yderligere aktivitet og fastelavnstemning i centret kunne man i workshoppen lave seje, smukke, sjove og stærke effekter. Ugen sluttede selvfølgelig med Fastelavnsfest med tøndeslagning og sjove artister. WHAT S IN IT FOR FIELD S Eventens interaktivitet og visuelle udtryk er med til at give kunderne en oplevelse af Field s som et oplevelsesunivers ud over det sædvanlige. Fest med fest på giver glade kunder, der har lyst til at komme igen..

29 & OTHER SERVICES ANALYSE FOREDRAG WORKSHOP SERVICES WHAT S IN IT FOR YOU I samarbejde med kunden målrettter vi foredrag, analyser og workshops der inspirerer, afdækker problemstillinger og igangsætter arbejdet med udvikling af de fysiske rammer.

30 KONTAKT OS Proudlypresent ApS Blankavej Valby Jette Danholm og Christina Widholm Partnere/designere og KONTAKT

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

INTRO TIL - VALBY S SHOPPINGHOOD STEDET HVOR DU SHOPPER, OPLEVER & MØDES MED VENNNERNE

INTRO TIL - VALBY S SHOPPINGHOOD STEDET HVOR DU SHOPPER, OPLEVER & MØDES MED VENNNERNE INTRO TIL - VALBY S SHOINGHOOD STEDET HVOR DU SHOER, OLEVER & MØDES MED VENNNERNE Ideoplægget tager udgangspunkt i nøgleordene: Imødekommende, inspirerende, autentisk, fællesskab, humor, nærværende og

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt.

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Velkommen til Sats & Tegn Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Med mere end 20 års erfaring, engagement og god service står vi klar til

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER Krøllede idéer Store budskaber...men ingen klar kommunikation Indsigt Instinkt Handling Simpelt koncept og stærk tiltrækning af de helt rigtige kunder VI SÆLGER ET GODT

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Positiv skiltning Funktion og form

Positiv skiltning Funktion og form Funktion og form Hvad er positiv skiltning? Traditionelt set fungerer skilte som forbud eller som information og henvisninger til, hvordan man skal opføre sig, hvad man må og kan i offentlige rum, private

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

Corporate Communication

Corporate Communication Corporate Communication Uddrag af artikel trykt i Corporate Communication. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks

Læs mere

BAGGRUND. Budgettet er begrænset og derfor ser vi også gerne, at så mange møbler som muligt genbruges.

BAGGRUND. Budgettet er begrænset og derfor ser vi også gerne, at så mange møbler som muligt genbruges. 1 BAGGRUND I 2010 flyttede Copenhagen Capacity og Wonderful Copenhagen ind på Nørregade 7B, hvor lokalerne på 3. og 4. sal var blevet ny-renoveret med henblik på at huse de to organisationer. Begge organisationer

Læs mere

INSPIRATIONSGUIDE Iscenesæt din virksomhed og produkter, når du deltager ved messer og events.

INSPIRATIONSGUIDE Iscenesæt din virksomhed og produkter, når du deltager ved messer og events. INSPIRATIONSGUIDE Iscenesæt din virksomhed og produkter, når du deltager ved messer og events. BEST PRACTICE GUIDE Af Østjyllands Spisekammer, i samarbejde med Food Festival. KÆRE LÆSER HVAD FÅR DU UD

Læs mere

NORDIC REDESIGNERS. projektplan for H&m ... reduce reuse recycle. rethink

NORDIC REDESIGNERS. projektplan for H&m ... reduce reuse recycle. rethink NORDIC REDESIGNERS projektplan for H&m.................... reduce reuse recycle rethink Skiltet over den nye afdeling siger Innovationlab for sustainability. I afdelingen mødes du af en indretning der

Læs mere

HVEM & HVAD ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM & HVAD ER DESIGN BY FUNCH? RENOVERINGS KATALOG HVEM & HVAD ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra beliggenheden af vandrørene i jorden til placering af

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra beliggenheden af vandrørene i jorden til placering af sofaen i stuen

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra placering af vinduer til valg af lysestager. Design By Funch har de

Læs mere

Fælles PUP læreplanstemaerne Børnehuset Spirebakken

Fælles PUP læreplanstemaerne Børnehuset Spirebakken Fælles PUP læreplanstemaerne Børnehuset Spirebakken Alsidig personlig udvikling Områdets fælles mål for udvikling af børnenes alsidige personlige udvikling er, At barnet oplever sejre og lærer, at håndtere

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Orden i tingene. men bordet er nok det mest vellykkede. Familien Dobernovski der tæller mor, far og 3 små børn,

Orden i tingene. men bordet er nok det mest vellykkede. Familien Dobernovski der tæller mor, far og 3 små børn, EFTER: Kontoret er nu blevet et sted, man gerne vil opholde sig. Bordet er lavet til lejligheden og passer perfekt til rummet. Opbevaringskasserne Frame på væggen er en anderledes og dekorativ måde at

Læs mere

Dekoration. Ballonkunstneren, Thomas Nissen

Dekoration. Ballonkunstneren, Thomas Nissen Dekoration i centret Det mest grundlæggende element i centerdekoration med balloner er guirlander. Lange ranker af farvestrålende balloner monteret vandret, lodret eller i buer skaber dybde og balance

Læs mere

tækkers visuelle univers

tækkers visuelle univers tækkers visuelle univers inspiration og udvikling 2006 Fra skovens skygge til coorporate identity En sommernat i skoven mellem teltdug og fuldmånen stod skyggen af et egeblad. En silhuet, en form, en fortælling,

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Det Transformative Møde

Det Transformative Møde Konceptbeskrivelse Version 2 Titel Baggrund Det Transformative Møde Fra foråret 2011 og foreløbig tre år fremover er der nu ressourcer til at gøre en ekstra indsats for at udvikle Nordsjælland som rejsemål.

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

KULTUR- RUMMET ET KULTURELT LABORATORIUM I THY PRÆSENTATION FOR RUM & DESIGN- STUDERENDE/ARKITEKTSKOLEN AARHUS NOVEMBER 2014

KULTUR- RUMMET ET KULTURELT LABORATORIUM I THY PRÆSENTATION FOR RUM & DESIGN- STUDERENDE/ARKITEKTSKOLEN AARHUS NOVEMBER 2014 KULTUR- RUMMET ET KULTURELT LABORATORIUM I THY PRÆSENTATION FOR RUM & DESIGN- STUDERENDE/ARKITEKTSKOLEN AARHUS NOVEMBER 2014 PROGRAM 1. Overordnede målsætninger med KulturRummet 2. Præsentation af KPF/Rødbro

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

Indretning med kunst på arbejdspladsen

Indretning med kunst på arbejdspladsen Artist Rikke Darling Indretning med kunst på arbejdspladsen Studio Rikke Darling Strandboulevarden 67 2100 København Ø T: 28911998 M: post@rikkedarling.dk W: www.rikkedarling.dk SMÅ & STORE LØSNINGER KUNST

Læs mere

Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv

Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv E-bog Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv - 10 enkle steps til mere succes! Kort om forfatteren: Jeg, Louise Schubert har en kommerciel baggrund fra Handelshøjskolen i Aarhus. I mange år har jeg

Læs mere

INSPIRATIONSKATALOG - TIL ARBEJDET MED SOCIAL KAPITAL OG UDVIKLING AF IDÉER

INSPIRATIONSKATALOG - TIL ARBEJDET MED SOCIAL KAPITAL OG UDVIKLING AF IDÉER INSPIRATIONSKATALOG - TIL ARBEJDET MED SOCIAL KAPITAL OG UDVIKLING AF IDÉER Idéudvikling i forhold til jeres kerneopgave og igangsætning af idéerne er ikke noget, der kører af sig selv. Der er behov for,

Læs mere

Optimér butikken som medie og øg trafikken med 25 50 %

Optimér butikken som medie og øg trafikken med 25 50 % Af Torben Callisen, Adm. Dir. Mobil: + 45 51 88 81 13 E-mail: torben@high-street.dk www.high-street.dk Optimér butikken som medie og øg trafikken med 25 50 % Nyt studie af 75 butiksfacader peger på, at

Læs mere

Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler

Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler Præsentation Generelle udfordringer Velkomst Indretning af åbne biblioteker Inspiration og eksempler Tryghed Selvbetjening Inspiration Nye aktiviteter og roller Spørgsmål Oplæg ved Gry Dinesen, møbelarkitekt

Læs mere

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID VISIONER OG FOKUS PUNKTER VISIONER I Remisen i Tølløse ligger et kæmpe potentiale. Alene bygningens særegne arkitektur og historie

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

Spectrum. Inspiration & eksempler. Kontakt Spectrum. Søger du en effektiv måde at præsentere dit firma og jeres produkter på messer og udstillinger...

Spectrum. Inspiration & eksempler. Kontakt Spectrum. Søger du en effektiv måde at præsentere dit firma og jeres produkter på messer og udstillinger... Kontakt Spectrum Spectrum reklame:marketing er klar til et samarbejde. Spectrum reklame:marketing har alle nødvendige resourser - kreativitet, viden, erfaring, fleksibilitet, evne og ikke mindst vilje

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere

Bymidteprojekter 2015-2018

Bymidteprojekter 2015-2018 Bilag 2, 24.11.2014 1 Bymidteprojekter 2015-2018 På følgende sider, findes en nærmere beskrivelse af udvalgte projekter. Foreslåede anlægsprojekter - Bredgade - Torvet - Søndergade - Nørregade Foreslåede

Læs mere

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab Designing Cities With People IDÉKATALOG Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger I samarbejde med Københavns Kommune ApS Designing Cities With People www.arkilab.dk mail@arkilab.dk. ApS Birkegade 4

Læs mere

Interview med Kaktus København omkring virksomhedsbeskrivelsen

Interview med Kaktus København omkring virksomhedsbeskrivelsen BILAG 1 Interview med Kaktus København omkring virksomhedsbeskrivelsen Hvordan opstod jeres virksomhed? Vi startede vores kaktusprojekt i foråret 2015. Vi er 3 barndomsveninder og havde alle sammen en

Læs mere

Flexa Play. - one playful family

Flexa Play. - one playful family Flexa Play - one playful family Når jeg arbejder med et nyt design, føles det som en leg. Former, farver og udtryk danser hen over papiret. I mit arbejde med FLEXA Play møbelserien ønskede jeg at føre

Læs mere

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ Life2Save 360 Når vi siger 360 grader betyder det, at vi er med jer hele vejen rundt. Vores 360 cirkel er opbygget af moduler, der kan sammensættes og tilpasses, så det

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

Inspiration. til at engagere medlemmer

Inspiration. til at engagere medlemmer Inspiration til at engagere medlemmer Vi vil engagere alle medlemmer Sammen kan vi! Coop er ejet af over 1,7 mio. medlemmer. Ambitionen er, at medlemmerne oplever Coop som mere end et sted, hvor man køber

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

InfoGalleri Interaktiv formidling og kommunikation i det offentlige rum

InfoGalleri Interaktiv formidling og kommunikation i det offentlige rum Interaktiv formidling og kommunikation i det offentlige rum Agenda Introduktion af Baggrund Demo Udvikling / muligheder Spørgsmål Koncept Interaktivt system til at eksponere digitale informationer på en

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET

SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET INDHOLD S. 3 BESKRIVELSE AF AKTIVITEN S. 4 UNDERVISNINGSMATERIALE S. 5 PROGRAM FOR WORKSHOPPEN S. 6 SÅDAN

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR TEXTILFORUM HISTORIEN SKABER VÆRDI Velkommen som sponsor i Det nye Textilforum. Vi inviterer erhvervslivet ind som partnere, og i fællesskab kan vi gøre brug af

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

Eksempler fra Dekorations kurset

Eksempler fra Dekorations kurset Che Bello Design Eksempler fra Dekorations kurset Hermed kan du se uddrag fra forskellige moduler på Dekorationskurset. Side1 Uddrag af: Modul 2 Dekorationskursus Velkommen til modul 2 i Bello Academy

Læs mere

Velkommen til eller velkommen tilbage efter ferien.

Velkommen til eller velkommen tilbage efter ferien. Velkommen til eller velkommen tilbage efter ferien. Hvis du tænker; hvordan kan jeg i dette år give endnu mere mod og lyst til læring, hvordan kan jeg styrke klassens fællesskab og trivsel, og hvordan

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM SAB s vision er at realisere brugbare, bekvemmelige og betalelige boliger til familien og singlen. I SAB tager vi fælles ansvar for, at det er en kvalitet at bo sammen. Repræsentantskabet 2014 Vester Voldgade

Læs mere

EMPLOYER BRANDING - FRA HOVSALØSNING TIL STRATEGI

EMPLOYER BRANDING - FRA HOVSALØSNING TIL STRATEGI EMPLOYER BRANDING - FRA HOVSALØSNING TIL STRATEGI Adm. direktør Henrik Engelund, core:workers DI Service Årsdag 2015 Fremtidens Arbejdskraft MOVING PEOPLE THROUGH INTERNAL, CORPORATE & EMPLOYER COMMUNICATION

Læs mere

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web:

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web: Vejen til en troværdig virksomhedsprofil GÅ FREMTIDEN TRYGT I MØDE MED EN TROVÆRIDG VIRKSOMHEDSPROFIL Mit navn er Bettina Skindstad, og jeg arbejder for, at kunderne har kendskab til og køber af de virksomheder,

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL 5 5 HVAD ER BOXMARKET? Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. - 17. september 2017 på Aarhus Havn. Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjen

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Dansk Talentakademi: Vision for Campus

Dansk Talentakademi: Vision for Campus Dansk Talentakademi: Vision for Campus vedtaget af bestyrelsen September 2014 Indledning Dansk Talentakademi tilbyder undervisning til ca. 150 elever fordelt på fem linjer: Musik Kunst og Design Dans Musical

Læs mere

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk.

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk. September 2005 Design matters Udstillingssystemer er et vigtigt redskab i markedsføringen for virksomheder, der deltager i messer, afholder salgsmøder, events, generalforsamlinger og lignende. For at give

Læs mere

De har lavet adskillige nyskabende ferniseringer, workshop, shows m.m. alle relaterede til miljø og genbrug.

De har lavet adskillige nyskabende ferniseringer, workshop, shows m.m. alle relaterede til miljø og genbrug. Idé beskrivelse I december 2009 var København vært for FN s Klimakonvention, COP15. Den internationale opmærksomhed om værtskabet gav en unik mulighed for at markedsføre danske klima-venlige teknologier,

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Tanken bag de nye items er, at de kan mikses og matches på kryds og tværs både med hinanden og med items fra de eksisterende Hummel kollektioner.

Tanken bag de nye items er, at de kan mikses og matches på kryds og tværs både med hinanden og med items fra de eksisterende Hummel kollektioner. Formålet med det her idéoplæg er at komme i dialog med jer omkring et muligt samarbejde i form af en projektansættelse eller freelancetilknytning til Hummels kreative afdeling. Hummel et brand med holdninger

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

FDF Handlingsplan 2009-2010

FDF Handlingsplan 2009-2010 FDF Handlingsplan 2009-2010 Baggrund for handlingsplanen FDFs Vision 2015: FDF er synligt, folkekirkeligt børne- og ungdomsarbejde med livsvigtige fællesskaber og meningsfyldte aktiviteter. Frivilligt

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Nulli Secundus, latin for det engelske udtryk second to none. Dette udtryk og holdningen bagved, beskriver på alle måder vores holdninger

Læs mere

Måtter med valgfrit design.

Måtter med valgfrit design. Måtter med valgfrit design. Mørke og ofte grå nuancer er glimrende om efteråret og om vinteren, hvor måtten belastes meget. Der er snavset udenfor, og vi trækker både sne, sjap og grus ind med fodtøjet.

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

I en atmosfære af luksus i Odense

I en atmosfære af luksus i Odense I en atmosfære af luksus i Odense Stilen er enkel og minimalistisk, men Majse Hansen er en farverig pige, og det går igen på de multistribede vægge, der giver The Hair Company i Odense masser af personlighed.

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

Company Profile Presentation

Company Profile Presentation Company Profile Presentation The first bite... Idégrundlag Cookiefactory er et designfællesskab med både butik, webshop og cafe tilknyttet. Ideen bag Cookiefactory er, at det skal være et sted, hvor individuelle

Læs mere

S olrød Bibliotek og Kulturhus

S olrød Bibliotek og Kulturhus S olrød Bibliotek og Kulturhus 30.05.2018 SOLRØD BIBLIOTEK OG KULTURHUS MAJ, 2018 Rune Fjord Studio Værnedamsvej 12a 1619 København V www.runefjord.dk Team Rune Fjord Studio: Rune Fjord, Bodil Bøjer, Filipa

Læs mere

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM APRIL 2014 VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV FRA(CONNECTSPORT (( ( KÆRE(MEDLEM Meddettenyhedsbrev,somviharplaneromatudsendeéngangHVERKVARTAL,erdet voresmålatholdemedlemmerneorienteretomnyetiltagogaktiviteterindenfor

Læs mere

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU GODT FORÆLDRESAMARBEJDE SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU Hvorfor er et godt forældresamarbejde i skolen vigtigt? Al forskning viser, at godt socialt sammenhold og høj faglighed

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

Scan QR-koderne og se mere info eller film.

Scan QR-koderne og se mere info eller film. Scan QR-koderne og se mere info eller film. Professionel fantasi, og meget mere! Interaktive lodrette flader Interaktive vægge: Projekteret Når man bruger projektorer, er den største udfordring udefra

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KOMMUNIKATIONSPOLITIK KOMMUNIKATIONSPOLITIK FORORD Det er afgørende, at såvel ledelse som medarbejdere altid er opmærksomme på, hvordan vi kommunikerer godt, både internt og eksternt. Ved hjælp af en god dialog og en åben,

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

ARKITEKTURPRIS 2015 VINDER KONGEHØJSKOLEN

ARKITEKTURPRIS 2015 VINDER KONGEHØJSKOLEN KONGEHØJSKOLEN Skolebygning Transformering og nybyggeri Tøndervej 90 Arkitema Architects og MOE Skolen har gjort brug af en tidligere lagerbygning, der er indrettet som et rum til leg og bevægelse. Parallelt

Læs mere

Idéforslag til Kongsgaarden - Wonderland Design ApS - Hammer Odde 3-8210 Aarhus V - 30 70 30 84 - malou@wonderland-design.dk

Idéforslag til Kongsgaarden - Wonderland Design ApS - Hammer Odde 3-8210 Aarhus V - 30 70 30 84 - malou@wonderland-design.dk Tematiseret oplevelsesattraktion Julemandens Kongsgaard er en oplevelsesattraktion tematiseret i tråd med julens univers. Den indeholder museum, stor udendørs legeplads, indendørs legeland, arbejdende

Læs mere

MEDBESTEMMELSE SKABER TRIVSEL

MEDBESTEMMELSE SKABER TRIVSEL MEDBESTEMMELSE SKABER TRIVSEL DCUM anbefaler, at elever inddrages ved indretningsmæssige ændringer. Medbestemmelse kan være med til at sikre ejerskab og øge elevernes lyst til at lære. På Præstø Skole

Læs mere

Arbejdsrummet omkring laboratoriet

Arbejdsrummet omkring laboratoriet Arbejdsrummet omkring laboratoriet SIGNAL rådgiver om proces & rumdesign. Vi er i markedet for visioner om fremtidens arbejds og læringsmiljøer. Vi kobler mennesker og kultur med en organisations vision

Læs mere

TEKSTILMUSEETS TRANSFORMATION - PRÆSENTATION AF DESIGNPRINCIPPER

TEKSTILMUSEETS TRANSFORMATION - PRÆSENTATION AF DESIGNPRINCIPPER TEKSTILMUSEETS TRANSFORMATION - PRÆSENTATION AF DESIGNPRINCIPPER UD Fleksibelt udstillingsområde Børne område Maker space Fast fashion Slow fashion Workshop område Tekstilindustrien som nomade Worldwide

Læs mere

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi?

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? VSON: DYBDE, BEVÆGELSE & BREDDE Hummeltofteskolen er et aktivt fællesskab, hvor elever, lærere, pædagoger og forældre bringer viden, kompetencer og relationer i

Læs mere

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden?

Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? Er du, dit personale og din butik rustet til fremtiden? DETAILUDDANNELSE - HORSENS 2014 MODUL BESKRIVELSER FORMÅL: I en hård konkurrence situation er det nødvendigt konstant at fokusere på forretningens

Læs mere

LAB. Virksomheder udformer udfordring til 3.-6. klasse (bib. inviterer+konsulent)

LAB. Virksomheder udformer udfordring til 3.-6. klasse (bib. inviterer+konsulent) LAB Et innovativt samarbejde med skoler Gentofte Bibliotek, 14. januar 2015 LAB Virksomheder udformer udfordring til 3.-6. klasse (bib. inviterer+konsulent) Lærerne vælger udfordring (bib. inviterer+ koordinerer)

Læs mere

STRATEGI > fo r Ve jle l Bibliote Bibliot ke k rne 2011 2014 <

STRATEGI > fo r Ve jle l Bibliote Bibliot ke k rne 2011 2014 < STRATEGI > for Vejle Bibliotekerne 2011 2014< VISIONEN for Vejle Bibliotekerne DIGITALT OMRÅDE OPLEVELSER, INSPIRATION OG LÆRING VISION PROFESSIONEL UDVIKLING Visionen angiver retningen, vi skal gå, i

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

Girls Day in Science - En national Jet

Girls Day in Science - En national Jet Girls Day in Science - En national Jet Jet Net.dk event Vejledning til Virksomheder Hvorfor denne vejledning? Denne vejledning til virksomheder indeholder ideer til, tips og eksempler på ting der tidligere

Læs mere