MIDLERTIDLIGT VISITKORT FOR PROUDLYPRESENT HJEMMESIDE PÅ VEJ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIDLERTIDLIGT VISITKORT FOR PROUDLYPRESENT HJEMMESIDE PÅ VEJ"

Transkript

1 MIDLERTIDLIGT VISITKORT FOR PROUDLYPRESENT HJEMMESIDE PÅ VEJ

2 HVAD TILBYDER VI... Vi sætter scenen for virksomhedens mødesteder. Rum og indretning bliver dit visuelle salgsværktøj i dialogen med dine kunder. Vi arbejder fra idé og koncept udvikling til færdig leveret opgave med bl.a. virksomhed produkt kunde MØDESITUATIONER MØDERUM OG MERE UFORMELLE MØDESTEDER SHOWROOMS OG VAREPRÆSENTATION UDSTILLINGER OG POP UP TILTAG EVENTS OG KUNDEARRANGEMENTER Vi udvikler og afholder workshops, hvor rum og aktivitet spiller hovedrollen. Og vi tilbyder besøg af Rumpatruljen, der på stedet analyserer rumlige rammer og ser muligheder.

3 DET LAVER VI... Sammen med dig, skaber vi dynamiske rum, som afspejler din virksomheds ydelser & kerneværdier.. RUM DER SÆTTER SCENEN FOR DEN VISUELLE PRÆSENTATION RUM DER FÅR IDEER TIL AT SPIRE, UDFORDRER VANETÆNKNING OG GIVER STOF TIL EFTERTANKE RUM DER, MED EN TYDELIG IDENTITET, GIVER NOGET AT TALE OM OG KNYTTER VIRKSOMHED OG KUNDER TÆTTERE SAMMEN Vores mål er at skabe den helt rigtige stemning til netop dit møde med kunden.

4 WHAT S IN IT FOR YOU? Det handler om mennesker. Virksomhedens kunder og medarbejdere. De får noget at være stolte af og en identitet de gerne vil være en del af. FORSTÅELSE OG INDLEVELSE I VIRKSOMHEDENS MÅL OG VÆRDIER MOTIVEREDE OG POSITIVE MEDARBEJDERE, DER FÅR NYE VÆRKTØJER OG FLERE GODE HISTORIER AT FORTÆLLE. GLADE KUNDER OG STOLTE MEDARBEJDERE EN ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS OGSÅ FOR NYE MEDARBEJDERE NYSGERRIGE KUNDER, DER INTERESSERER SIG FOR VIRKSOMHEDEN OG GERNE VIL FØLGE JER STYRKER RELATIONEN MELLEM VIRKSOMHED OG KUNDER

5 HVEM ER VI? Vi har begge arbejdet bredt som designer/projektleder i tidligere ansættelser i forskellige produktionsvirksomheder. Vi har stor erfaring i at arbejde tværfagligt med kreative projekter i virksomheden, og kender de interne arbejdsgange. Vi har bred erfaring og passion for at arbejde netop i spændet mellem strategi, salg og marketing.

6 PROCESSEN Proudlypresent er en handlingsorienteret partner, der giver Jer idéer og realiserbare løsninger. t DET HELE STARTER MED ET UFORPLIGTENDE MØDE HVOR VI LÆRER HINANDEN BEDRE AT KENDE MULIGHEDER ÅBNES OG OPGAVEN KONKRETISERES OPGAVEBESKRIVELSE OG PROCES (SE DIAGRAM) TILBUD/OVERSLAG FOR DEN VALGTE OPGAVE GODKENDELSE OG IGANGSSÆTNING Processens indhold, tid og budget afhænger af den enkelte opgave og kan sammensættes efter behov.

7 Workshop og designoplæg, nye læringsmiljøer, Ellebjerg Skole Designoplæg, møderum & uformelle mødesteder, Enemærke & Petersen Fødselsdag, parade & deko elementer, Field s Fastelavn, event & workshop, Field s Fortællerute i byggefabrikken, Enemærke & Petersen Rumligt shop in shop element, bobles Workshop og konceptbog RUM DNA, Teknologisk Institut Grafisk identitet, Point of Cow Markedsinventar, Field s/steen & Strøm Rumligt kommunikationselement til kundeareal, Field s / Steen & Strøm Idekatalog til aktivering af tomme lejemål, Field s/ Steen & Strøm Produktdisplay samt udstilling for Lion Touch, Visiodan Logo for Lotte Colberg, Moving Leadership Smoke in the sky, udendørs rygeområde for ansatte, Kolding Storcenter Aktivere affaldssortering via indretning og farvesætning af varegården, Kolding Storcenter Butiksindretning samt workshoptur om varepræsentation, Folkekirkens Nødhjælp KUNDER Referencer fra tidligere arbejdsforhold Faber A/S, WH Produkter A/S, Rune Fjord Studio, Field s, Det Kongelige Teater, Kea,Tinglev skole, Solvang Bibliotek, Aagaard Jewellery, Flexa Møbler A/S, Montana Møbler, LEGO A/S

8 De får rum til at blive et aktivt salgsredskab, og det hjælper mig i min kommunikation med mine kunder June Greve, sælger MONTANA MØBLER A/S De to tilsammen udgør det perfekte makkerpar. De er kreative, løsningsorienterede og styrer projekterne i mål med øje for detaljen og resultatet Astrid Rehnagel Generel Manager, Faber DET SIGER KUNDERNE OM OS... De har en sjælden forståelse for at kombinere en kommerciel opgave med kreative ideer og løsninger Lotte Eiskjær Andersen Center Manager, Field s

9 CASES

10 CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - VÆRDISKABENDE ELEMENT VARTEGN KUNDEOPLEVELSE & DET FØRSTE INDTRYK Proudlypresent har skabt en skuptural installation med udgangspunkt i Enemærke & Petersens logo og det faktum at det handler om at bygge huse. Vartegnet blev til for at skabe en tydligere identitet i det udvendige miljø ved ankomst til virksomheden. Produktion og opførelse udførtes af Enemærke & Petersens egne håndværkere. Det vellykkede resultat har medført at Enemærke & Petersen er ved at opføre de samme elementer på sine øvrige adresser i Danmark og at de også bliver opført som blivende fysiske vartegn på virksomhedens byggepladser. WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Enemærke & Petersen har med de røde huse fået et stærkt vartegn der byder velkommen til kunder og medarbejdere, der med stolthed har taget husene til sig.

11 E & P CARPET LTD EDITION 1/1 _ PP _ 2014 E & P CARPET LTD EDITION 1/1 _ PP _ 2014 enemærke & petersen enemærke & petersen enemærke & petersen enemærke & petersen CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - LIVING SHOWROOM BYGGEFABRIK I GLOSTRUP FOLLOW ME 1975 TAG RENOVERING GODT HÅNDVÆRK NYBYGGERI KLIMASKÆRME JUBILÆUM PARTNERSKABER SERVICE WALL OF FAME cm 24SYV Enemærke & Petersen ALMEN BOLIG CIRKELHUSET FENGERSVEJ AMALIENBORG 180cm SHOWROOM VISUEL FORTÆLLERUTE I BYGGEFABRIKKEN_IDÉ, DESIGN & PROJEKTSTYRING Enemærke & Petersen ønskede et showroom i byggefabrikken på Smedeland. Med udgangspunkt i virksomhedens værdier og historie har Proudlypresent skabt en fortællerute, der med enkle og effektfulde virkemidler understøtter fortællingen om virksomheden og arbejdet på byggefabrikken. Den gule rute referer til sikkerhedsudstyret som man ved ankomst til fabrikken skal iføre sig. De visuelle oplevelser rundt om i fabrikken hjælper guiden til at fortælle de historier der passer præcist til de pågældende kunders behov. De nye tiltag har medført en stolthed hos medarbejderne, der tager ansvar for oprydning af fabrikken og ser sig selv som en vigtig del af opgaven med at få nye projekter i hus. WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Virksomheden har fået et nyskabende og interaktivt salgsredskab. Med Living showrrom viser Enemærke & Petersen sig som en bemærkelsesværdig virksomhed, der tør gå nye veje for at styrke relationen med kunder og samarbejdspartnere.

12 FOLLOW ME FOLLOW ME FOLLOW ME CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - BYGGEPLADSKONTOR BYGGEKONTOR Enemærke & Petersen BYGGEKONTOR Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen BYGGEKONTOR SKITSEOPLÆG TIL BYGGEPLADSKONTOR FOR ENEMÆRKE & PETERSEN_ _ BY KLIMASKÆRM TAG VINDUER ENERGIBYGGERI MENNESKER der bygger for mennesker wc wc KØKKEN enemærke & petersen enemærke & petersen enemærke & petersen BYGGEKONTOR BYGGEKONTOR 1-2 MØDERUM ÅBEN REPOS TRAPPE RECEPTION OG UDSTILLING TRAPPE DEN RØDE TRÅD HELT UD PÅ BYGGEPLADSEN Fra kedelig grå containerplads til et levende byggepladskontor. Her er der både tænkt på at skabe en god arbejdsplads for medarbejderne og afsat plads til dialogen med områdets beboere. Konceptoplægget sætter scenen for E&P s tilstedeværelse på byggepladsen, med fokus på både fortælling, form og funktion. Projektet skal bane vejen for det videre arbejde med udvikling af E&P s byggepladskontorer rundt om i landet. Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen Enemærke & Petersen IDE & KONCEPT WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Tiltagene vil skabe synlighed for E&P på byggepladsen samt er en igangsætter, der sætter fokus på, hvordan man kan arbejde aktivt med de fysiske rammer for både medarbejdere og beboerkontakt på byggepladsen.

13 C M Y CM MY CY CMY K E&P,service,24syv.pdf 1 8/21/ :23:54 PM CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - MØDERUM W PIKTOGRAM_NAVN VI BYGGER MMERNE OM HJEMME WHITEBOARD VÆG GRAFIK_ FOTO TAPET vi bygger rammerne om hjemme E&P VÆRKTØJSKASSE AKTIVITET FARVE & CITAT LYS_ PENDLER OVER BORD VIRKSOMHEDENS VÆRDIER SYNLIGGJORT I DE FYSISKE RAMMER Enemærke & Petersen er en succesfuld entreprenør virksomhed med en stolt håndværkstradition. Med vokseværket kommer også udfordringen at bevare og videreudvikle virksomhedens kultur på nu 4 destinationer i Danmark. Vi har taget fat i arbejdet med udformning af et overordnet konceptoplæg, der er udgangpunktet for det videre arbejde. Møderum og de uformelle mødesteder rundt om i virksomheden sættes i spil så de fremmer kulturen og det sociale liv på arbejdspladsen Målet er at de fysiske rammer på alle destinationer, understøtte oplevelsen af virksomhedens værdier, historie og kompetencer. RUM & KOMMUNIKATION WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN Med de nye tiltag får Enemærke & Petersen et effektivt rumligt redskab til at formidle virksomhedens værdier, historie og kompetencer til både medarbejdere og kunder.

14 DØRE DER FORTÆLLER_ mødelokaler p CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - DØRE DER FORTÆLLER RED ROOM RED ROOM E&P COLOR E&P LAB 3 RØDE DØ Fra 1. salens De har fået h hænger sam Den visuelle tillingen og e om E&P, led RED ROOM cipper passio fyldningsdø håndværk o er til et priva et bredt udv have sit bille rie. EN DØRÅBNER TIL VIRKSOMHEDENS VÆRDIER For at synliggøre virksomhedens værdier og kultur overfor medarbejdere og kunder har Enemærke & Petersen brug for nye navne til sine mødelokaler. Navnene skal hver især kunne ses som et udtryk for de værdier virksomheden står for. Proudlypresent løste opgaven gennem at lade selve dørens udtryk, form og farve fortolke det valgte navn og på sin vis underbygge de værdier der er knyttet til navnet. Oplægget viser her tre døre med hvert sit særpræg og visuelle fortælling. RUM & KOMMUNIKATION E&P COLOR at være rolle E&P COLOR de farvede r projekter og om. Rumme understrege E&P LAB er og fremtide WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN bruges desu Enemærke & Petersen får formidlet sine værdier på en raffineret og overraskende fleksibelt ind måde, hvor døren som overgang fra et rum til et andet sætter brugerens sanser i spil via den fysiske oplevelse.

15 VÆRKTØJSKASSE CASE ENEMÆRKE & PETERSEN - CUSTOMIZED PRODUKT SKALA: 1:2 MALET/AUTOLAKERET METAL FARVE: RØD - RAL 3020 LOGO LASERSKÅRET/STANDSET UD PÅ 2 SIDER CWI_ E&P x x x x x x x TING TALER - KUNDEGAVER DER FORTÆLLER HISTORIER For Enemærke & Petersen har Proudlypresent udviklet en toolbox i metal og træ, der som funktionel designprodukt kommunikerer virksomhedens værdier som kvalitet, håndværk og enkelthed. Værktøjskassen er udviklet til opbevaring af tegnegrej/møderemedier til mødelokalerne. Den fungerer samtidig som gaveæske for de gode flasker vin og lækkerier til E&P s kunder og samarbejdspartnere. PRODUKTDESIGN WHAT S IN IT FOR ENEMÆRKE & PETERSEN proudlypres Virksomheden har med E&P Toolbox fået en fysisk manifestation af virksomhedens kernekompetencer.

16 CASE KOLDING STORCENTER VAREGÅRD VAREGÅRD I KOLDING STORCENTER - oplæg til indretning og farvesætning INFO IDÉ & FARVER WELCOME TO TRASH HEAVEN For Kolding Storcenter har Proudlypresent, i samarbejde med Steen & Strøms CSR ansvarlige, skabt en systematisk, overskuelig og indbydende this varegård. way to trash heaven... Opgaven var via design og struktur at få butikspersonalet i centret til at sortere bedre - og derved få reduceret omkostningerne for brandbart affald. Alle affaldscontainere bliver nu konsekvent leveret i den samme blå farve og er indtænkt i den ny farvesætning. Humoristisk tekst og grafik på væggene giver et smil på læben både når der leveres varer og sorteres skrald. Forandring er altså sket udelukkende via maling, grafik og ny indretninsplan. sådan kommer det til at se ud WHAT S IN IT FOR KOLDING STORCENTER Penge sparet penge tjent! Den ny Trash Heaven vender besøget i varegården til en positiv oplevelse, hvor brugerne får mere lyst til at sortere ordentligt og rydde op efter sig.

17 CASE KOLDING STORCENTER RYGELOUNGE IDÉ & FARVER SMOKE IN THE SKY I forbindelse med projekt Varegården for Koldings Storcenter ville centret gerne have fjernet rygning fra selve varegården, da det var til stor gene for brugerne. Proudlypresent foreslog at bruge en del af det eksisterende cykelskur ved personaleindgangen. Ved at skabe et hyggeligt overdækket rygested er det lykkedes at flytte rygerne fra varegården har skabt en siddetrappe WHAT S IN IT FOR KOLDING STORCENTER Problemet med generende rygning i varegården er løst! Rygerne flyttedes fra varegården til et sted hvor der er tilladt at ryge

18 CASE ELLEBJERG SKOLE - WORKSHOP form - funktion - fortælling_ellebjerg skole udstilling fælles samlingsted trappe m. siddepladser VORES FÆLLES AULA - VISION FOR FUNKTION, FORM & FORTÆLLING WORKSHOP_PROGRAM_ _ELLEBJERG SKOLE gruppearbejde mobile arbejdsstationer små rum i rummet bevægelse INSPIRATIONSOPLÆG MIND MAP_IDEER OG FUNKTIONER TIL BRUG AF AULAEN_ØVELSE FÆLLES FREMLÆGGELSE musik scene fordybelse stillezone MOODBOARD_HVORDAN SER DET SÅ UD? _ØVELSE FÆLLES FREMLÆGGELSE PAUSE BYG_BYGGEØVELSE FÆLLES FREMLÆGGELSE OG KONKLUSION. Z Z Z WORKSHOP VISIONER FOR SKOLENS AULA VIA WORKSHOP Proudlypresent har udviklet og afholdt en workshop med Ellebjerg Skole, med deltagelse af 36 lærere fra alle klassetrin. Opgaven lød på med ord, billeder og en byg- Proudlypresent ApS Blankavej 18, st hø_2500 Valby_cvr: _tlf: _ geøvelse at få beskrevet de forskellige ønsker til funktion, form og fortælling i rummet. Som igangsætter til de forskellige øvelser afholdt Proudlypresent et inspirationsforedrag. I takt med at de forskellige øvelser afvikledes steg energiniveauet hos workshopdeltagerne og engagementet og kreativitet var helt i top når de skulle visualisere deres vision i model. WHAT S IN IT FOR ELLEBJERG SKOLE Med workshoppen som fælles udgangspunkt fik skolens lærere et fælles fagligt idégrundlag til muligt brug af aulaen i fremtiden, også på tværs af årgange. Ydermere gav det et fælles ejerskab til projektet og inspiration til at inddrage aulaen i undervisningen. Skolelederen blev klædt på til den videre proces.

19 CASE ELLEBJERG SKOLE - IDÉOPLÆG u B C A INDRETNING DE 3 F ER SÆTTER AULAEN I SPIL Ellebjerg Skole har gennemgået en stor renovering. Efterfølgende står aulaen stadig ubrugt hen. Proudlypresent fik til opgave at hjælpe skoleledelsen og lærerne til at få et fælles billede af hvad det store rum kan bruges til. Projektet startedes med en workshop med Ellebjerg Skoles lærere, for at få deres ønsker til aulaens indretning og give dem et fælles ejerskab til projektet. Udfra workshoppens materiale udarbejdede vi et idéoplæg hvor vi inddelte aulaen i forskellige funktionsbestemte zoner og udarbejdede en indretnings- og flowplan. Ligeledes indeholder forslaget også forskellige inventartyper, farvesætning og materiale valg. WHAT S IN IT FOR ELLEBJERG SKOLE Ellebjerg Skole har med idéoplægget fået en inspirerende drejebog til, hvordan aulaen kan blive et aktiv i hverdagens undervisning. Det har klædt ledelsen på i den videre kommunikation med Københavns kommune, og givet et værktøj til mere målrettet indkøb og investering i inventar. Projektet kan nu realiseres i etapper med målet for øje.

20 CASE FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP - BUTIK SHOP KONCEPTBUTIKKEN LOOP - GENBRUGSBUTIK PÅ STRØGET I KBH Med genbrugsbutik på Fiolstræde i København vil Folkekirkens Nødhjælp gerne vise forbrugerne at det ikke behøver at være støvet og kedeligt at gå i genbrugsbutikker. Butikken har fået et moderne udtryk med genbrugsmøbler med tydelig identitet til både damer og herre. En hjemlig reference med teaktræsmøbler og sybord til damerne, og en sporty herreafdeling med ribber, boksebold og omklædningsbænke, der skal få flere unge mænd til at komme i butikken. Stemningen i butikken tiltrækker både kunderne og kvarterets beboere, der leverer tøj til butikken samt de frivillige, der nyder at arbejde her. WHAT S IN IT FOR FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP Folkekirkens Nødhjælp har med få midler fået en moderne genbrugsbutik, hvor oplevelsen af tøjet og stemningen i butikken tiltrækker både kunder og frivillige.

21 CASE BOBLES FORTÆLLESKILT SIDE 1 SIDE cm x 90cm 170cm x 90cm 160x45cm FORTÆLLESKILT M 2 BORDE DIALOGSKABENDE ELEMENT I BUTIKKEN Proudlypresent har for Bobles udviklet et interaktivt og legende informationselement, et fortælleskilt der ude hos forhandlerne skaber en direkte dialog mellem Bobles og kunderne. Skiltet indeholder ligeledes mulighed for at kunderne kan dele deres oplevelser med Bobles produkterne med hinanden via billeder og historier. Skiltet kan udvikles til et rummeligt mødested og salgsplatform med borde og produkter, og kan også fungere helt alene som en anderledes interaktiv kommunikation i butikken FORTÆLLESKILT BEGGE SIDER + BORD INVENTAR WHAT S IN IT FOR BOBLES Bobles får aktiveret sit brand og åbnet en legende kommunikation med og imellem både potentielle og eksisterende kunder.

22 kasseapparat PLANTEGNING AF MARKEDSPLADS CASE FIELD S MARKEDSINVENTAR $ IDE & DESIGN AF MARKEDSINVENTAR MED ET TWIST AF FASHION Field s ønskede et nyt, mere fashionorienteret inventar til markedspladsen i centret. Markedsinventaret udlånes til centrets butikker hvorfor der er store krav til holdbarhed og mobilitet. Proudlypresent har udviklet et markedsinventar der afspejler tidens trend for leg med farve- og materialesammensætninger. Da markedsinventaret er placeret i et meget stort rum og kan ses fra oven, fra Plan 1, har det tagets højde for at markedspladsens identitet kommer til udtryk fra alle retninger. Skiltning af den pågældende butiks logo er integreret i de grafiske og dekorative elementer. field s markedsplads by INVENTAR WHAT S IN IT FOR FIELD S Med det nye inventar får Fields markedsplads en designprofil og tydelig identitet uanset hvilken butik der bruger inventaret og hvilket sortiment der sælges på pladsen.

23 CASE FABER SHOP IN SHOP INVENTAR NYT FLEKSIBELT SHOP IN SHOP SYSTEM FOR FABER For Faber har vi udviklet et dynamisk og fleksibelt shop in shop system i moduler, der kan sammensættes på mange forskellige måder og vokse fra small til large. Shop in shop systemet skaber en enkel stilren ramme omkring produkterne, der i udtryk, farver og mønstre skaber stilen og forandrer look med produkterne. Shoppen kan indeholde mange ret tekniske produkter på få m2, samtidig er der lagt vægt på at skabe en hjemlig reference med brochureholder, bord og stumtjerner, der både visuelt og fysisk aktiverer kunderne. WHAT S IN IT FOR FABER Faber har med shop in shoppen fået en stærkere brandposition hos forhandlerne og en direkte fysisk og visuel kontakt med slutkunden.

24 CASE FABER MESSESTAND UDSTILLING MED FABER FRA ÅR Denne mobile udstilling er udviklet som en visuel fortælling, hvor Faber s produktsortiment er med til at fortælle historier om behov, funktion og stil gennem et livsforløb. Udstillingen giver sælgerne et nyt salgsredskab, hvor dialogen med forhandleren flyttes fra reklamationer og tekniske problematikker til at handle om slutbrugers forskellige behov. Udstillingen er udformet som store mobile transportkasser, der sammen eller hver for sig efter messen rulles ud som vandreudstilling hos forhandlerne. Udstillingen fik 2. prisen på en stor interiørmesse i England. WHAT S IN IT FOR FABER Faber får et visuelt og historiefortællende salgsredskab, der skaber merværdi omkring produkterne i dialogen med forhandleren.

25 CASE FABER BØRNEKOLLEKTION PRINTDESIGN FRA IDÉ TIL KONCEPT & DESIGN Faber havde brug for en opdatering af stofkollektionen til sine produkter indenfor indvendig solafskærmning. Vi så et uudnyttet potentiale i rullegardinsdesigns til børneværelset, da udbuddet af tidsvarende designs på markedet nærmest var ikke eksisterende. Da markedet for børneudstyr i de senere år har boomet var det et oplagt sted at tage fat. Christina udarbejdede tre forskellige temaer, Leg i farver, Leg på bane og Født til stjerne, med moodboards og fine farvepaletter der stilmæssig favner både piger og drenge. Til hvert tema er der udviklet et antal mønstrede designs der fortolker de klassiske motiver bilen, blomsten, stjernen etc. på en tidsvarende måde, hvor stilen appellerer til de designbevidste kunder. WHAT S IN IT FOR FABER Børnekollektion gav rigtig god PR i det trykte medie såvel som digitalt og genererede et flot salg. Med børnekollektionen får Faber fat i næste generation kunder (+ 30) der også får øjnene op for Fabers sortiment til resten af boligen.

26 CASE FIELD S DESIGNSTORE POP UP SHOPS HIGHSTREET - FIELD S DESIGNSTORE Field sdesignstore opstod som en pop up butik der sammen med andre pop up stores fik plads i Field s da der foregik en stor ombygning på Plan 1 i centeret. Norman Copenhagen og Bobles var også en del af disse. Field s designstore blev en kæmpe succes og er efterfølgende blevet i centeret som en aktiv andelsbutik. Field s Designstore består idag af ca 30 skiftende designere, der sælger deres ting i centeret. WHAT S IN IT FOR FIELD S - Field s viser sit format ved at invitere up comming designere til at sælge deres vare i centret. En mulighed for designerne for at komme ud til et stort publikum med deres produkter.

27 CASE FIELD S FØDSELSDAG EVENT FØDSELSDAGSPARADE & DEKO ELEMENTER I FIELD S SHOPPINGCENTER For 3. gang holdt Field s sin fødselsdag med en stor og festlig parade, der med musik sang og artisterier bevæger sig gennem Field s mange rum. Paraden er et anderledes og farverigt inslag i shoppingcenteret, der tager både kunder og medarbejdere med storm. Vi har i samarbejde med AFUK afholdt og udviklet paraden med nye kostumer og tiltag. For at skabe en større opmærksomhed for paraden har vi udviklet forskellige sprællefigurer som dekorationer i centeret. Kunderne kan i ugen optil paraden få en på opleveren ved at trække i snorene. WHAT S IN IT FOR FIELD S Med Paraden viser Field s sit format som et oplevelsesunivers, hvor der er plads til kunstnerisk udfoldelse. Paraden er en succes og er en fast begivenhed ved Field s fødselsdag.

28 CASE FIELD S FASTELAVN EVENT DEKO ELEMENTER & WORKSHOP_IDÉ, PRODUKTION & PROJEKTSTYRING Proudlypresent har visueliseret fastelavnskampagnen Den sejeste, den smukkeste, den sjoveste & den stærkeste i samarbejde med Field s reklamebureau. Gennem fysiske oplevelser, fastelavnsworshop og fastelavnsfest i Field s. Interaktive installationer, hvor kunderne blev sat i centrum satte vi scenen for en sjov fastelavnsoplevelse i Field s. Kundernes egne billeder levede videre på instergram. For at skabe yderligere aktivitet og fastelavnstemning i centret kunne man i workshoppen lave seje, smukke, sjove og stærke effekter. Ugen sluttede selvfølgelig med Fastelavnsfest med tøndeslagning og sjove artister. WHAT S IN IT FOR FIELD S Eventens interaktivitet og visuelle udtryk er med til at give kunderne en oplevelse af Field s som et oplevelsesunivers ud over det sædvanlige. Fest med fest på giver glade kunder, der har lyst til at komme igen..

29 & OTHER SERVICES ANALYSE FOREDRAG WORKSHOP SERVICES WHAT S IN IT FOR YOU I samarbejde med kunden målrettter vi foredrag, analyser og workshops der inspirerer, afdækker problemstillinger og igangsætter arbejdet med udvikling af de fysiske rammer.

30 KONTAKT OS Proudlypresent ApS Blankavej Valby Jette Danholm og Christina Widholm Partnere/designere og KONTAKT

Kreativt iværksætterhus i Svendborg. Idéoplæg

Kreativt iværksætterhus i Svendborg. Idéoplæg Kreativt iværksætterhus i Svendborg Idéoplæg Titel Idéoplæg til et kreativt iværksætterhus Udgivelsesdato Januar 2013 Udarbejdet for Svendborg Kommune Fremtidsfabrikken Udarbejdet af Kalmer & Hvass Arkitekter

Læs mere

udarbejdet af designsekretariatet, kolding kommune www.kolding.dk/design facebook/designbykolding kontakt: design@kolding.dk, tlf.

udarbejdet af designsekretariatet, kolding kommune www.kolding.dk/design facebook/designbykolding kontakt: design@kolding.dk, tlf. kk Design udarbejdet af designsekretariatet, kolding kommune www.kolding.dk/design facebook/designbykolding kontakt: design@kolding.dk, tlf. 79 79 22 48 indhold 1. Opdagelsesfasen Opdagelsesfasen Åbne

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Nye veje til vækst Nye veje til vækst

Nye veje til vækst Nye veje til vækst Vi investerer i din fremtid Indhold Oplevelsesøkonomi... 4 Kære virksomhed... 4 Hvorfor oplevelsesøkonomi?... 5 Hvordan oplevelsesøkonomi?... 5 Oplevelsesøkonomi Oplevelsesøkonomi Udvikling og produktion...

Læs mere

Kreativt iværksætterhus i Svendborg. Idéoplæg

Kreativt iværksætterhus i Svendborg. Idéoplæg Kreativt iværksætterhus i Svendborg Idéoplæg Titel Idéoplæg til et kreativt iværksætterhus Udgivelsesdato Februar 2013 Udarbejdet for Svendborg Kommune Fremtidsfabrikken Udarbejdet af Kalmer & Hvass Arkitekter

Læs mere

CENTERBYPLAN FOR AULUM

CENTERBYPLAN FOR AULUM CENTERBYPLAN FOR AULUM Aulum sætter scenen for det nære liv! September 2014 2 0. INDHOLD 1. INTRO 3 2. PROCES 4 3. AULUM I DAG 6 4. VISION 9 5. TEMAER 10 6. STRUKTURPLAN OG INDSATSOMRÅDER 12 6.1 BYMIDTEN

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Dialog og deltagelse i byudvikling

Dialog og deltagelse i byudvikling dialog og deltagelse i byudvikling 1 2 Forord Byer er for mennesker og skal være attraktive at bruge for mennesker. Det er Realdania Bys grundlæggende tilgang til byudvikling. Det forudsætter, at vi som

Læs mere

på tværs af brancher Håndbog i kreative konkurrencefordele

på tværs af brancher Håndbog i kreative konkurrencefordele Innovation på tværs af brancher Håndbog i kreative konkurrencefordele 3 Innovation på tværs af brancher Håndbog i kreative konkurrencefordele Innovation på tværs af brancher Håndbog i kreative konkurrencefordele.

Læs mere

Sofie Løndal Dyrlund loendal@ruc.dk - str. Nr. 43956

Sofie Løndal Dyrlund loendal@ruc.dk - str. Nr. 43956 Det Grønne Hus E n p r a k t ik r a p p o r t - str. Nr. 43956 Indholdsfortegnelse PROLOG 3 PROBLEMFORMULERING 5 TEORI OG PROJEKTDESIGN 6 METODE 7 EMPIRI 8 KOMMUNIKATIONSSTRATEGIER 8 NOTATET OG FOLDEREN

Læs mere

Designhøjskolen i Højer - beskrivelse og vision

Designhøjskolen i Højer - beskrivelse og vision Designhøjskolen i Højer - beskrivelse og vision Indholdsfortegnelse: 1: Vision, mål og værdigrundlag 2: Linjerne - mål, indhold og vision 3: Marketing 5: Netværk 6: Fysiske rammer 1 Vision, mål og værdigrundlag

Læs mere

KREATIVE KONKURRENCEFORDELE. innovation. strategi. cases. metoder. markedsføring. kommunikation. service. kreativitet. forretningsudvikling

KREATIVE KONKURRENCEFORDELE. innovation. strategi. cases. metoder. markedsføring. kommunikation. service. kreativitet. forretningsudvikling Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi markedsføring kreative erhverv oplevelser kommunikation KREATIVE produkter vækst service KONKURRENCEFORDELE cases kunde oplevelsesøkonomi strategi forretningsudvikling

Læs mere

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Fortællinger sælger - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Forord Fortælling er et effektivt redskab i markedsføring og branding. De bedste fortællere har alle dagetiltrukket det største

Læs mere

kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder

kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder 1 kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder 2 3 Indhold: Forord 5 Forord Introduktion 6 VEJLEDNING

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Touch N Shop. Gruppemedlemmer: Isabella From Sørensen- Studie nr. 50023. Maja Munksgaard Danborg - Studie nr. 49365

Touch N Shop. Gruppemedlemmer: Isabella From Sørensen- Studie nr. 50023. Maja Munksgaard Danborg - Studie nr. 49365 Touch N Shop Humtek- Efterår 2013 3 Semester Hus 4.1 Gruppemedlemmer: Isabella From Sørensen- Studie nr. 50023 Maja Munksgaard Danborg - Studie nr. 49365 Matthías Terney Arason Studie nr. 50423 Mia Bruun

Læs mere

PROJEKT»ÅBENT HUS«HENNER FRIISERS HUS MIDDELFART MUSEUM. rapport om udstillingens fokus og form

PROJEKT»ÅBENT HUS«HENNER FRIISERS HUS MIDDELFART MUSEUM. rapport om udstillingens fokus og form PROJEKT»ÅBENT HUS«HENNER FRIISERS HUS MIDDELFART MUSEUM rapport om udstillingens fokus og form GESAMTKUNSTWERK & ARKITEKT ANNE SCHNETTLER SEPTEMBER 2009 PROJEKT»ÅBENT HUS«HENNER FRIISERS HUS MIDDELFART

Læs mere

Afsluttende eksamensprojekt. Sanne Lykkegaard Wiesneck

Afsluttende eksamensprojekt. Sanne Lykkegaard Wiesneck Afsluttende eksamensprojekt Sanne Lykkegaard Wiesneck Sanne Lykkegaard Wiesneck Afsluttende eksamensprojekt Studieretning: Produktion Valgfrit studieelement: Iscenesættelse Vejleder: Anne Marie Sirkin

Læs mere

ModelprograM for daginstitutioner

ModelprograM for daginstitutioner MODELPROGRAM FOR DAGINSTITUTIONER erhvervs- og byggestyrelsen realdania januar 2010 JANUAR 2010 ModelprograM for daginstitutioner 1 forord institutioner for fremtiden Erhvervs- og Byggestyrelsen og Realdania

Læs mere

På vej mod Tryg Vesta Gruppen kultur og kommunikation som forandringsagenter

På vej mod Tryg Vesta Gruppen kultur og kommunikation som forandringsagenter På vej mod Tryg Vesta Gruppen kultur og kommunikation som NFT forandringsagenter 4/2003 På vej mod Tryg Vesta Gruppen kultur og kommunikation som forandringsagenter af Stine Bosse Stine Bosse stine.bosse@tryg.dk

Læs mere

teambuilding workshop

teambuilding workshop teambuilding workshop Teambuilding med proces tilpasset jeres tema med givtige, udfordrende, spændende, lærerige & ikke mindst sjove & underholdende opgaver. Alka Forsikring Alm. Brand KMD Igennem tiden

Læs mere

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE BRYD RAMMEN GRATIS PRØVE Livet er for kort til kedelige præsentationer Bryd rammen livet er for kort til kedelige præsentationer! Claus Handberg & Visus Publishing 2012 1. udgave, 1. oplag Omslag og illustrationer:

Læs mere

åndbog i rekruttering Håndbo HÅNDBOG I REKRUTTERING

åndbog i rekruttering Håndbo HÅNDBOG I REKRUTTERING åndbog i Hånd rek rekruttering ring Håndbo HÅNDBOG I REKRUTTERING rekrutt Håndbog i rekruttering Projektleder Cecilie Vyff, OAO Projektleder Cille Løwe Lindgren, KL 2011 Udgiver Kl og KTO Redaktion og

Læs mere

Branding af Café Klædeskabet

Branding af Café Klædeskabet ANSLAG: 99.067 VEJLEDER Anders Olsen Service økonom uddannelsen UCN Aalborg 2012 Aflevering 31-05-12 Pernille Høbjerg Andersen SØK4 Forord Dette projekt er udarbejdet på 4. semester ved Serviceøkonomen

Læs mere

LÆRING FOR LIVET. Aftenskolerne har gode muligheder for samarbejde med folkeskolerne

LÆRING FOR LIVET. Aftenskolerne har gode muligheder for samarbejde med folkeskolerne ... ET NETVÆRK AF AFTENSKOLER OG FOLKEOPLYSENDE FORENINGER NYTº02JUNI 2014 ÅRGANG 12 LÆRING FOR LIVET På teaterskolen Move 'n Act i Århus undervises der i mere end skuespil Aftenskolerne har gode muligheder

Læs mere

Indhold. Præsentationsdesign... 15. Realiseringstrinnet... 16 Søgemaskineoptimering... 16 Foranalyse... 18 Kravspecifikation... 18 Karakteristik...

Indhold. Præsentationsdesign... 15. Realiseringstrinnet... 16 Søgemaskineoptimering... 16 Foranalyse... 18 Kravspecifikation... 18 Karakteristik... Præsentationsdesign... 15 Indhold Indledning... 4 Problem-beskrivelse... 5 Problemformulering... 6 Metode... 7 Foranalyse... 7 Systemudviklingsmetode... 7 Karakteristik af Bryghuset Vendia... 8 Undersøgelse...

Læs mere

CHOKOLADE MAGERIET. Visuel Identitet. af Mette Tang

CHOKOLADE MAGERIET. Visuel Identitet. af Mette Tang CHOKOLADE MAGERIET Visuel Identitet af Mette Tang Titelblad Titel: Emne: Type: Eksamensperiode: Afleveringsdato: Navn: Årgang: Hold: Vejleder: Uddannelse: Bunden Studieretning: Valgfri studieretning: Chokolade

Læs mere

Bæredygtig omstilling. Et samspil mellem mennesker, teknologi og bæredygtighed

Bæredygtig omstilling. Et samspil mellem mennesker, teknologi og bæredygtighed Bæredygtig omstilling Et samspil mellem mennesker, teknologi og bæredygtighed Teknologi alene skaber ikke bæredygtig omstilling Det gør samspillet mellem mennesker og teknologi Vi udvikler innovative og

Læs mere

BIBLIOTEKET. fremtidens kontorhotel?

BIBLIOTEKET. fremtidens kontorhotel? BIBLIOTEKET fremtidens kontorhotel? Her er et kontorhotel. Her er et bibliotek. Integrer dem! Denne publikation viser resultatet af den udfordring. LYNfabrikken og tegnestuen PomP har skabt en ny og samlende

Læs mere

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem BUDSKABSPLAKATER NEMT OG HURTIGT Nem og hurtig tilgang til alle relevante opslag, budskaber og informationer. side 19 10 VIGTIGE PUNKTER NÅR DU INDRETTER Hvor vil I hen? Hvilke behov vil I have opfyldt?

Læs mere