PASSION FOR VIN & GAVER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PASSION FOR VIN & GAVER"

Transkript

1 JUL 2015

2

3

4 PASSION FOR VIN & GAVER Hos Kjær & Sommerfeldt er vi dedikerede til at levere det, vi lover, og vi vil gerne hjælpe dig til at opleve glæden ved at give. Vores udgangspunkt er den oprindelige tanke om, at en gave skal overraske, og vores fornemmeste opgave er, at skræddersy gaven, så den matcher dine ønsker om signalværdi og respons. OVERRASKELSE, AUTENSITET OG RESPONS Vi håber, du ved gennemsyn af vores gaver, vil kunne se og forstå vores berettigelse. Vores konkurrencefordel er, at vi efter nøje gennemgang med leverandører og erfa-grupper tør lægge hånden på kogepladen og bestille et stort antal af få varige gaver. Disse gaver kombinerer vi med egen vinimport samt chokolade og delikatesser, som ikke blot udstråler, men også er indbegrebet af kvalitet, renhed og autensitet. Via fokus på volumen på få produkter af høj kvalitet udligner vi den højere pris, kvalitet normalt koster. BLIV OVERBEVIST PRØV SELV Din opgave som gaveindkøber, er at sikre, at reaktionen på gaverne er positiv. Du kender sikkert allerede mange gaveleverandører, der enstemmigt siger, at lige netop deres løsning er bedst. Vi sparer på tillægsordene og lader en prøvepakke tale sit helt eget tydelige sprog. I den gratis prøvepakke vil du opleve produkter, som vi erfaringsmæssigt ved, giver unik respons. Produkter fra de bedste leverandører inden for blandt andet vin, chokolade og delikatesser. Med prøvepakken vil du samtidig forstå, hvorfor leverandører af varige gaver, som f.eks. Kæhler, Lyngby Vasen, Stelton, Eva Solo og MENU, gerne vil have deres produkter profileret i vores sortiment. Kvalitet huskes og værdsættes af alle. Når det samtidigt kan gøres prismæssigt attraktivt, er det jo bare at slå til. Kontakt os nu og bliv overbevist. I år er skattegrænsen for julegaver kr. 640,00 ekskl. moms. Med venlig hilsen Kjær & Sommerfeldt 2 FORTÆL AT DU HAR VALGT KVALITET OG LAD OS STÅ FOR JULEKORTET Send din juletekst til os og vi sætter den i en folder sammen med beskrivelse af indholdet af gaven, så medarbejderne ikke kun kan smage kvaliteten, men også kan læse historien bag produktet. EMBALLAGE & SANDHEDENS ØJEBLIK Emballagen er det første modtageren ser, og det starter tanker og forventninger, der naturligvis skal matche oplevelsen af selve gaven. Er der sammenhæng mellem emballagen og pakningen stiger modtagerens forventninger automatisk. Nu er du nået til det, vi for alvor lever af. Sandhedens øjeblik, hvor gaven, hvad enten det er varigt, spiseligt eller måske en kombination, bliver afprøvet. Øjeblikket afgør, om pengene er spildt eller er en god investering i tilfredse og glade medarbejdere eller kunder. Vi kan i fællesskab sikre den positive respons.

5 REFERENCER KJÆR & SOMMERFELDT Hos Kjær & Sommerfeldt er det afgørende at vi gør det vi siger og du altid oplever os som en sparringspartner der fokuserer 100% på den respons du modtager fra dem du skal give gaver. I nedenstående kan du se et udpluk af vores referencer. Vi, dvs. bestyrelsen i Bankdatas Vinklub, indhenter tilbud på julegaven fra forskellige vinleverandører. Med en god gammeldags blindsmagning af vinene finder vi den pakke vi bedst kan lide. Vi indhenter tilbud fra de leverandører vi har handlet med i årets løb. Således havde vi i 2014 julegavetilbud fra 10 leverandører. Der var ingen problemer overhovedet med leveringen, og vi fik endda leveret til forskellige adresser. Generelt opfatter vi Kjær & Sommerfeldt som en meget vin-vidende leverandør, med god kundeservice og med et udvalg der kan tilfredsstille langt de fleste. Alle tre punkter vægter vi højt. Jørgen Grønvang, Projektleder / Project Manager Kjær og Sommerfeldt har leveret vores julegaver et par år i træk - og det har de gjort til vores fulde tilfredsstillelse - rigtig godt udvalg i gavemuligheder som vores medarbejdere har været yderst tilfredse med og leveringen på 52 forskellige adresser rundt om i landet har bare fungeret perfekt. Hanne Højte, Sekretær Vi har valgt Kjær & Sommerfeldt som leverandør de sidste tre år fordi, kvaliteten er afgørende, og den er høj i alle KS produkter. Udvalget er spændende, og samarbejdet er ukompliceret. Kjær & Sommerfeldt løser opgaven professionelt. Det er trygt. I vores udvælgelse har vi lagt vægt på kvalitet fremfor kvantitet men vi får alligevel rigtig meget for pengene. Responsen fra vores medarbejdere har været meget positiv, og alle ser frem til julegaven igen i Marianne Eisø, Direktionssekretær 3 TRYGHED OG SIKKERHED Store ordrer pakkes efter godkendt foto og gaverne beskyttes med ydre emballage så du trygt kan regne med at pakkerne også er i perfekt stand når de ankommer. Gaverne pakkes på eget lager og opbevares indtil de afsendes med to udvalgte vognmænd som altid leverer som aftalt. SIDSTE FRIST Efter 1. december er det kun vores forud pakkede familiegaver fra side 8 samt vin og chokolade pakket i elegante hvide vinemballager med sølvtryk og bærehåndtag, der kan bestilles. (Se evt. side 24) Det kalder vi rettidig omhu. TIRSDAG 1 DECEMBER 2015

6 ÅRETS JULEVINE 2013 TORRE DEL BARONE, PRIMITIVO, PUGLIEN, ITALIEN Godt alternativ til Ripasso! Torre del Barone er lavet på samme metode som vi kender fra Ripasso, og stilmæssigt befinder vi os i samme kategori med masser af fylde og frugt som blommer og brombær. Vinen har en alkoholprocent på 13 % og fremstår blød og rund i smagen og med en dyb og mørk farve i glasset. Vinen kommer fra Italiens hæl Puglien og er fremstillet på Primitivo-druer. Den har ikke fået fadlagring. Normalpris kr. 76,00 JULEPRIS KR. 59, /13, BRAZIN, ZINFANDEL, LODI, USA Hvis man kan snakke om trends inden for vin, så er Zinfandel det nye sort og Brazin er et fantastisk eksempel på hvorfor. Her får du en power fyldt vin på 14,50 % alkohol med en intens krydret duft og en meget behagelig og imødekommende smag med noter af blommer, chokolade og vanille. Brazin er en af vores absolut bedst solgte vine! Vinen kommer fra Lodi (Californien) og er lavet primært på Zinfandel-druer tilsat en smule Petite Sirah. Vinstokkene er krogede og mellem 30 og 80 år gamle - såkaldte Old Vines (som logoet på flasken symboliserer). Vinen har fået 10 måneders lagring på franske og amerikanske egetræsfade. Normalpris kr. 127,20 JULEPRIS KR. 99,00 4 BUTIKKEN & HISTORIEN Året En ung prokorist, C. C Kjær, begynder at importere vin og sælger flaskerne til bekendte fra Børsen. 6 år senere etablerer han sammen med kollegaen Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt en kraftigt ekspanderende forretning på Christianshavn: Kjær & Sommerfeldt, der specialiserer sig i Bordeauxvine og vel at mærke de bedste. De næste årtier vokser forretningen med ekspresfart, og lagerplads er hele tiden en mangelvare. I 1925 erhverver man en tidligere telegrafstation på Gammel Mønt, hvor der er plads til hundredetusindvis af flasker. Når man den dag i dag træder ind i vinhandlen kan man faktisk spole tiden tilbage til 1925 for butikken er i det store hele uforandret. Smuk den smukkeste i Nordeuropa - klassisk og atmosfærefyldt, er butikken hvor man kan begive sig rundt og se og smage på de mange vine. Og hvorfor ikke sætte sig i den lille vinbar i butikken og nyde et glas, inden man køber sin foretrukne vin og bevæger sig ud og videre gennem det indre Københavns smalle gader.

7 ÅRETS PORTVINE WARRE S PORT, OTIMA 10 YEAR TAWNY Otima er nytænkning indenfor portvin, og allerede den smukke og anderledes flasketype signalerer, at man her vil gøre op med de lidt stereotype forestillinger om portvin. Den klare flaske gør, at indholdet ligner flydende rav og serverer man den let afkølet får man en frisk og liflig nydelse med en smag af mandariner, puddersukker, abrikoser og nødder. I duften finder du tørret frugt og valnødder. Smagen er nærmest cremet, men alligevel frisk med nuancer af nødder og puddersukker. 93 Point Parkers Wine Advocate, 90 Point James Suckling og Gold Medal ved Decanter. Normalpris kr. 124,00 JULEPRIS KR. 99, , WARRE S PORT, LATE BOTTLED VINTAGE Warre s LBV er i lighed med Vintage Port, vin fra et enkelt år, men i modsætning til Vintage Port er Late Bottled Vintage modnet længere på fade, nemlig 4 år. Warre s LBV er usammenlignelig den LBV, der gennem tiderne har opnået flest guldmedaljer ved diverse blindsmagninger. Bare over de sidste 10 år har den vundet 10 guldmedaljer, 2 trofæer og 20 sølvmedaljer. Ingen andre LBV kommer blot i nærheden af denne bedrift, hvorfor den også kaldes for Verdens Bedste LBV. Farven er rubinrød (ruby) og i næsen fornemmes bouquet af mørkerøde frugter og eukalyptus. Fine og bløde tanniner og krydrede nuancer med en lang, elegant finish. 5 Normalpris kr. 199,20 JULEPRIS KR. 159,00 BUTIKKEN & HISTORIEN Denne etage er helt ny renoveret og designkonceptet tager sit afsæt i skønvirkestilen, den nordiske pendant til Jugendstil, og er inspireret af tre af Københavns mest markante landemærker: Københavns Rådhus, Thorvaldsens Museum og Rosenhuset. Alle tre værker er gesamtskunstwerk, dvs. de er karakteriseret ved deres totaldesignede interiør, der fra dørgreb og lamper til typografi bidrager til at sætte en stemning og fortælle en historie et historisk vinhus og en moderne forretning. Når man går en rundtur i de smukke lokaler, vil man både i gulvet og på væggene se, at nogle elementer stikker ud fra resten. F.eks. form af en beige cirkel i gulvet. Dette er skabt som reference til Kuppelsalen på Fredensborg Slot, hvor gulvet bevidst er udstyret med en fejl, for ikke at nedkalde Guds vrede. Hele salen har i gamle tider fungeret som direktions/administrationsetage for personalet hos Kjær & Sommerfeldt.

8 SKAB JUL OG GLÆDE 6 SELLEBERG KIRSEBÆRVIN, 15% Selleberg Kirsebærvin er fyldig, frugtrig og formidabel. Desserter med chokolade, frugter og selvfølgelig julens klassiker Ris a la mande, bliver helstøbte og skønne sammen med denne vin. Vinen har karakter, dybde, og sødme så man er aldrig i tvivl om omdrejningspunktet, nemlig kirsebærret. 16 STK. CHOKOLADEOPLEVELSE, KS & KONNERUP & CO. Her tilbydes en unik kvalitet, med fokus på råvarer, smag og friskhed i én pakke. Marcipanstykke rørt med kraftig lakridssirup og skøn italiensk lakridspulver. Marcipan overtrukket med 70 % mørk chokolade fra San Dominique. Hindbærtrøffel lavet af mørk 70 % chokolade og flødechokolade fra Java. Mørk te trøffel lavet på 70 % chokolade og fløde. Piskefløde og Earl Grey te er kogt sammen, for at give noter af sort te og bergamotte.

9 - HOS HELE FAMILIEN MED EN KØBMANDSGAVE MED DET RIGTIGE INDHOLD Vores berettigelse er naturligvis betinget af vores evne til at finde lige præcis de gaver dine medarbejdere bliver glade for. Derfor evaluerer vi altid med vores kunder så vi bliver klogere på hvad vi skal tilbyde. Disse to sider repræsenterer nogle af nyhederne samt de produkter vi har fået bedst respons på. 7 STENSBOGAARD JULEBRYG, 6,5% Julebryg er en amerikansk inspireret mørk Ale, brygget på det fynske mikrobryggeri Stensbogaard Bryghus. Det er en intens specialøl, som samtidigt rummer en vis sødme, der gør den rund og indbydende. Brygges i god tid så øllet får lov at lagre. Stensbogaard Bryghus er beliggende i den lille fynske by Pederstrup og er familieejet. Der ødsles gerne med de bedste råvarer og det fornemmes tydeligt i øllets sjæl og karakter. 2+2 CHOKOOPLEVELSE MARCIPANHJERTER & PETIT FOURS, KS & KONNERUP & CO. I samarbejde med Henrik Konnerup har vi udvalgt to af danskernes favoritter som hver især afspejler Konnerup s ultimative krav til kvalitet og smagsoplevelse. To marcipanhjerter formet i førsteklasses marcipan og overtrukket med den klassiske 70 % mørke Konnerup & Co chokolade & 2 smagfulde Petits Fours i marcipan med nougatfyld og overtræk af lys chokolade.

10 FAMILIEKASSEN. 3 flasker 2013 La Playa, Cabernet Sauvignon, Estate Bottled, Colchagua, Chile. 1 flaske 2014 La Playa Chardonnay, Estate Botlted, Colchagua, Chile. ½ flaske Warre s Warrior Portvin, Portugal. 1 gaveæske 27 stk. Luxuschokolader, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske 2+2 Chokoladeoplevelse - Marcipanhjerter & Petit Fours, Kjær & Sommerfeldt. 1 pose Blandede nødder & mandler, Kjær & Sommerfeldt, 100 g.. 1 pose Julebolcher, Kjær & Sommerfeldt, 100 g.. 1 glas Selleberg Hindbær Marmelade m/vanille, 200 g.. 1 pose Kjær & Sommerfeldt Gastronomikaffe, 250 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 748,00 JULEPRIS KR. 673,20 Pris v/50 stk. kr. 529,00 Pris v/250 stk. kr. 479,00 8 KJÆR & SOMMERFELDT GASTRONOMIKAFFE En lækker kop kaffe, hvor duften leder tankerne hen på brændte mandler. En kraftig og fyldig kaffe dog uden at være bitter. Lang, tør og chokoladeagtig eftersmag. SELLEBERG HINDBÆR MARMELADE M/VANILLE, 200 G. Selleberg Hindbær Marmelade er nænsomt håndtilberedt med den dejligste friskkværnede Bourbon vanille.

11 REN FORKÆLELSE AF SANSERNE. 2 flasker 2013 Tempête Occitane, Vdp.d Oc IGT, Frankrig. 1 flaske 2014 Granfort, Colombard, Gascogne, Frankrig. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt smagsoplevelse med Vingummi og Lakrids, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 glas Selleberg Kirsebærchutney, 250 g.. 1 glas Selleberg Valnøder i Kirsebærsirup, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Flot Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 681,60 JULEPRIS KR. 613,50 Pris v/50 stk. kr. 529,00 Pris v/250 stk. kr. 479,00 9 SELLEBERGS VALNØDER I KIRSEBÆRSIRUP Sellebergs Valnødder i Kirsebærsirup er en særdeles delikat ledsager til god, gerne stærk ost! Valnødderne er blancheret én gang, så den ret bitre valnøddesmag er dæmpet lidt, og passer fint til den både søde og friske smag i kirsebærsirupen. Også skøn som topping på en god vanilleis! SELLEBERG KIRSEBÆRCHUTNEY Selleberg Kirsebærchutney med rødløg og timian er nytænkning til vinterens lækre vildtretter. And, fasan og dyreretter får et helt nyt udtryk. Chutneyen er ikke stærk men syren og sødmen pirrer til sanserne og overrasker. Den smukke farve klæder ethvert måltid, og frister øjet. Som med alle Selleberg Specialiteters produkter er også denne naturligvis slow food og håndværk. Fremkommet ved to gryder med træpagaj og litermål. Så ved vi at kvaliteten er ypperlig og ærlig.

12 OVERFLØDIGHEDSHORN AF SMAG. 3 flasker 2013 Sensas Cabernet Sauvignon & Syrah, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske 2014 Sensas, Chardonnay, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske Reymos Selección, Katalonien, Spanien. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 glas Selleberg Kirsebærsauce, 300 g. 1 glas Selleberg Kirsebærchutney, 250 g.. 1 glas Selleberg Kirsebær Marmelade m/lakrids, 200 g.. 1 pose Kjær & Sommerfeldt Gastronomikaffe, 250 g.. 1 æske Vaniljekranse, Småkageriet, 125 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl.. 1 pose Joe & Sephs Gourmet Popcorn, karamel, peber & chili, 35 g. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 918,00 JULEPRIS KR. 826,20 Pris v/50 stk. kr. 679,00 Pris v/250 stk. kr. 619,00 10 SELLEBERG KIRSEBÆRSAUCE En oplevelse uden sidestykke til f.eks. ris á la mande. De lækreste søde kirsebær, fint krydret med polynesisk vanilje og kanel. Uovertruffen smag! Indeholder IKKE aromastoffer, farve, vand eller konserveringsmidler. Suveræn testvinder i TV2. VANILJEKRANSE, SMÅKAGERIET Masser af smag af ægte vanilje og søde hakkede mandler. Småkagen er sprød og delikat. Smelter på tungen og smager himmelsk. Småkageriet gør en dyd ud af kombinationen af småkagernes smag, duft og udseende og gør det til en helt speciel oplevelse at nyde de forskellige kagevarianter. Det er vigtigt for dem, at småkagerne smager og dufter af det, de reelt indeholder, og at der på enkelt vis signaleres kvalitet og ægthed. De vil gerne videregive deres passion for specialsmåkager og ikke mindst udbrede glæden og fornøjelsen ved at nyde en sprød smørbagt småkage sammen med en god kop kaffe eller te.

13 COOL & ENKEL. 1 gaveæske StayCool Winecooler, Eva Solo, sort. 2 flasker 2013 Torre del Barone Primitivo, Puglien, Italien. 1 flaske Reymos Selección, Katalonien, Spanien. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl.. 1 pose Chokoballs, sølv & sorte, Kjær & Sommerfeldt, 275 g. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 668,60 JULEPRIS KR. 599,00 Pris v/50 stk. kr. 499,00 Pris v/250 stk. kr. 449,00 11 STAYCOOL WINECOOLER, EVA SOLO, SORT StayCool køler hurtigt vinen og holder den kølig længere. Vinkøleren holder den afkølede hvidvin kold i op til 2 timer. Vinkøleren har en praktisk størrelse og kan tages med overalt. Vinkøleren indeholder frysegele og skal lægges i fryseren før brug, hvorefter den iskolde vinkøler kan sættes på flasken. Den er nem at montere, takket være det fleksible design med elastikbånd i siden. Butikspris inkl. moms kr. 249,00 YORKSHIRE CRISP, CHEDDAR & CARAMELISED Filosofien bag Yorkshire Crisp er at lave chips udelukkende af naturlige ingredienser og på gode engelske kartofler, der gror kun 10 min. fra fabrikken. Intens og fyldig smag med tydeligt præg af god cheddarost og karamelliserede løg - en rigtig herrechips, der går perfekt til gode øl og fodboldkamp. Modtaget Silver, Great Taste Award i 2006, (fødevarebranchens svar på filmens OSCAR). Har hørt om nogen der allerede er blevet afhængige.

14 OPBEVARINGENS ROLLS ROYCE. 1 gaveæske Trip Trap Dania Box 4, Teak æblekasse. 2 flasker 2013 Sensas Cabernet Sauvignon & Syrah, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 pose Chokoballs, sølv & sorte, Kjær & Sommerfeldt, 275 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Pakkes i Trip Trap emballage Normalpris kr ,40 JULEPRIS KR. 967,00 Pris v/50 stk. kr. 779,00 Pris v/250 stk. kr. 709,00 12 JOE & SEPHS GOURMET POPCORN KARAMEL, PEBER & CHILI, 35 G. Start with SMOOTH TOFFEE, followed by HOT PEPPER and to finish SPICY CHILLI KICK. If you don t love this popcorn.i ll eat my hats TRIP TRAP DANIA BOX 4, TEAK ÆBLEKASSE Designet af Havnens Snedkeri, men kan naturligvis også bruges til andet end æbler f.eks. aviser, køkkenting, badeværelse, lys...etc. Kun fantasien sætter grænser. Mål: B: 44,5 cm D: 31 cm H: 13 cm. Det er detaljerne, der afslører om ting er udført med håndværksmæssig omhu og engagement. Høj finish, gennemført forarbejdning og tætte, præcise samlinger vidner om, at et produkt er skabt med helheden for øje, så det holder i mange, mange år. Både funktionelt og æstetisk. Butikspris inkl. moms kr. 699,-

15 STILIG RÅHYGGE. 1 stk. Plaid, Nova, Mette Ditmer, sort, 120x175 cm.. 2 flasker 2013 Torre del Barone Primitivo, Puglien, Italien. 1 gaveæske 27 stk. Luxuschokolader, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 725,60 JULEPRIS KR. 653,10 Pris v/50 stk. kr. 529,00 Pris v/250 stk. kr. 479,00 13 DOBBELT SMAGSOPLEVELSE MED VINGUMMI OG CHOKOLADELAKRIDS, KS & KONNERUP & CO. Uimodståelig vingummi fra England: Lækker, blød og saftig vingummi fri for kunstige farve- og tilsætningsstoffer. Lakrids med chokoladeovertræk: Salmiak lakrids efter egen opskrift overtrukket med lækker flødechokolade fra Java. Uimodståelig kombination af kraftig lakrids, syrlig salmiak og sød fin flødechokolade. PLAID, NOVA, METTE DITMER, SORT, 120X175 CM. Mette Ditmer står selv for designet, stilen er enkel, ren og skandinavisk, og materialerne er gennemarbejdede og gedigne. Design, kvalitet og koncept er nøgleordene i Mette Ditmers sortiment. Butikspris inkl. moms kr. 349,00

16 KNÆK NØDDEN. 1 gaveæske MENU Nøddeknækker. 2 flasker 2013 Hillgrove Creek, Shiraz. South Australia, Australien. 1 flaske Amatista Moscato, Spanien. 1 gaveæske 2+2 Chokoladeoplevelse - Marcipanhjerter & Petit Fours, Kjær & Sommerfeldt. 1 glas Selleberg Kirsebær Marmelade m/lakrids, 200 g.. 1 pose Kjær & Sommerfeldt Gastronomikaffe, 250 g.. 1 æske Vaniljekranse, Småkageriet, 125 g. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 636,80 JULEPRIS KR. 573,20 Pris v/50 stk. kr. 449,00 Pris v/250 stk. kr. 399,00 14 MENU NØDDEKNÆKKER Sjov og anderledes måde at knække nødder. Nut hammer er designet af Roger Arquer for Menu. Med sit mørke træskaft og støbejernet i toppen ser Nut Hammer lige så handy ud, som den er. Læg en nød ind i silikone holderen, slå hammeren ned i en hård overflade, og så sørger støbejernet for at knække nøden. Butikspris inkl. moms kr. 299,00 SELLEBERG KIRSEBÆR MARMELADE M/LAKRIDS Sellebergs håndproducerede kirsebærmarmelade med den lækre Bel Claro lakrids er ikke et modefænomen, men ægte gastronomi. Det store sortrøde søde kirsebær forstærkes i sin vidunderlige smag af lakridsen, som kommer som en dyb rund eftersmag. Server den på et stykke ristet rugbrød med smør.

17 KÄHLERS STENSIKRE VALG. 1 gaveæske Omaggio Vase, Kähler, 20 cm. Sølv. 2 flasker 2013 Sensas Cabernet Sauvignon & Syrah, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 glas Selleberg Kirsebærchutney, 250 g.. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, ekstra høj Normalpris kr. 823,20 JULEPRIS KR. 740,90 Pris v/50 stk. kr. 619,00 Pris v/250 stk. kr. 559,00 15 DOBBELT MANDELOPLEVELSE MED HINDBÆRLAKRIDS OG CHOKOLADEMANDLER, KJÆR & SOMMERFELDT Lækre bløde lakridser efter Konnerups egen opskrift. Overtrukket med hvid chokolade og rullet i masser af hindbær. Mandler overtrukket med hvid chokolade med lakrids og rullet i lakridspulver. OMAGGIO VASE, KÄHLER, 20 CM. SØLV Kählers elskede design foreviges i to af tidens hotteste materialer, nemlig metal og keramik. Denne populære vasestørrelse passer perfekt til alle årstiders blomster, og de smukke sølvstriber giver et fantastisk sammenspil med kulørte buketter. Lad den sølvstribede Omaggio-vase i størrelsen mellem skinne om kap med forårssolen og være hjemmets glimtende blikfang. Butikspris inkl. moms kr. 349,00

18 HVIDVINE 2014, SENSAS, CHARDONNAY, PAYS D OC, FRANKRIG Moderne både i stil og udtryk - frugtrig, fyldig og let cremet. Vinen er kun delvist fadlagret så den har bevaret sin friskhed og den flotte syre. Taknemmelig og let anvendelig hvidvin der passer til et bredt spektrum i køkkenet. Vinen er lavet udelukkende på Chardonnay-druer. Normalpris kr. 71,20 JULEPRIS KR. 59, , UMBERTO CESARI, MOMA RUBICONE BIANCO EMILIA ROMAGNA, ITALIEN Moderne drueblend og sprælsk, charmerende hvidvin med en flot smagspalette af fersken, melon, hyldeblomst og grønne pærer. En vin der udtrykker ungdommelighed og perfekt harmoni. Vinen kommer fra Umberto Cesari der blev kåret til Italian Winery of the Year i Drueblended er 40% Trebbiano, 30% Sauvignon Blanc og 30% Chardonnay. Vinen har ikke fået fadlagring. Normalpris kr. 87,20 JULEPRIS KR. 69, /13 LOUIS JADOT, SANTENAY, CLOS DE MALTE, FRANKRIG Santenay ligger i Côte de Beaune, syd for Chassagne-Montrachet. Clos de Malte-marken på 7 hektar er en af Louis Jadots mange monopol-besiddelser. Den højtbeliggende og skovafgrænsede mark ligger smukt, skrånende mod selve landsbyen. Clos de Malte gærer i store træfade, og lagrer efterfølgende i 12 måneder på små egefade. Vinen er derfor ganske delikat og fyldig, med en forfriskende og afbalancerende syre. En alsidig vin der kan matche fed fisk, skaldyr og lyst fjerkræ. Normalpris kr. 231,20 JULEPRIS KR. 169,00 16 VINBAR Butikkens tidligere tobaksrum med front mod gaden blev i 2010 istandsat og omformet til en smuk og tidssvarende vinbar. Vinbaren er indrettet med Kjær & Sommerfeldts egne mange effekter og udgør et udsøgt rum med fine historiske referencer. Således har man været i egne gemmer og finde møbler, udsmykning og bøger, der er restaureret og på ny har fået nytteværdi i den smukke vinbutik. Med vinbaren ønsker man altså i endnu højere grad at give kunderne en udvidet vinoplevelse. Konceptet er enkelt: der serveres altid af ca. 20 forskellige vine pr. glas, og en vin fra hylden koster almindelig butikspris samt propgebyr på 100 kr. for så at nyde vinen i vinbaren. Eksklusivt for netop Kjær & Sommerfeldt kan man også hente en vin op fra skatkammeret, som med stor succes genåbnede i 2009.

19 RØDVINE 2013, SENSAS, CABERNET SAUVIGNON & SYRAH, PAYS D OC, FRANKRIG Lækker sydfransk vin med behagelige noter af brombær og vanille. Vinen er meget alsidig og er lavet på en populær druesammensætning, der gør vinen til en publikumsfavorit. Den er både fyldig og blød men har også en flot dybde. Vinen kommer fra Languedoc i Frankrig og er lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Syrah og har fået en let fadlagring. Normalpris kr. 71,20 JULEPRIS KR. 59, , TOMMASI, ROSSO DI VENEZIE, ROMEO, VENETO, ITALIEN Fra Romeo og Julies hjemstavn heraf også navnet på vinen. Frugtrig rødvin hvor de typiske kirsebær og kirsebærsten fremstår både i duften og smagen. Vinen er på samme tid frisk, afrundet og rustik, men hører til i den lette kategori fra området. Kommer fra Veneto som vi kender fra Amarone og er lavet på druerne Corvina, Rondinella og Merlot. Vinen er ikke fadlagret. Normalpris kr. 71,20 JULEPRIS KR. 59, , STIMSON ESTATE CELLARS, CABERNET SAUVIGNON CALIFORNIEN, USA Klassisk amerikansk Cabernet Sauvignon med fin solbærfrugt, søde krydderier, ristet og lidt sødligt fadpræg. Blød og imødekommende rødvin. Vinen kommer fra Californien og er lavet 100 % på Cabernet Sauvignon og har fået let fadlagring. Normalpris kr. 79,20 JULEPRIS KR. 59,00 17 TELEGRAFSTATIONEN Telegrafstationen eller under uret som det i mange år er blevet kaldt (referende til det store ur placeret i det indbyggede træ-arkiv), er renoveret i Kontoret blev oprindeligt benyttet af kontorchefen, der varetog direktørens korrespondance. Hun holdt bl.a. øje med kundernes beholdning af henlagte vine. I skufferne i det store arkiv, opbevarede hun kundernes visitkort, så hun hurtigt og nemt kunne sørge for at en vingave kom af sted. I samme arkiv opbevarede hun banderoler og etiketter til de mange vine, der blev tappet på Gl. Mønt. I dag benyttes lokalet til eksklusive vinsmagninger, der foregår rundt om det store mødebord i de bløde Kåre Klint stole. Her findes også det nyeste AV-udstyr. Ønsker man at afholde et dagsmøde inden sin vinsmagning har rummet plads til 16 personer.

20 RØDVINE 2013/14 M. CHAPOUTIER, LA CIBOISE ROUGE, LUBERON RHÔNE, FRANKRIG M. Chapoutier kan bryste sig af at være det vinhus i verden der flest gange har fået 100 Point af Robert Parker. Krydret og stringent vin, med de typiske noter af mørke bær og hvid peber. Blød og elegant på samme tid. Vinen kommer fra området Luberon i Rhône og er lavet på druerne Grenache og Syrah. Den har lagret 9-12 måneder. Normalpris kr. 87,20 JULEPRIS KR. 69, , MASSERIA SURANI, HERACLES, PRIMITIVO, PUGLIEN, ITALIEN Imødekommende, frugtrig og elegant vin med klassisk Primitivo-karakter med fine nuancer af blomme og kirsebær. Vinen har fået 10 måneders fadlagring som giver en indbydende kompleksitet og tilføjer elementer som vanille og kaffe. Vinen er lavet på druen Primitivo, der i den nye vinverden kendes som Zinfandel, men faktisk har druen sin oprindelse i Puglien - Italiens hæl. Normalpris kr. 127,20 JULEPRIS KR. 99, , RED DIAMOND, MERLOT, WASHINGTON STATE, USA Typisk eksempel på hvorfor amerikanske Merlot-vine er blevet så populære. En vin fyldt med kirsebær og solbær og behagelig afrundet med vanille fra fadlagringen. Her får du virkelig en pleaser-vin, som igen og igen vinder ved diverse blindsmagninger. Vinen kommer fra Washington State i USA og er lavet primært på Merlot men der er også tilsat lidt Malbec og Cabernet Sauvignon. Vinen har lagret 12 måneder. Normalpris kr. 95,20 JULEPRIS KR. 75,00 18 GROSSÉR LOKALET Dette kontor har siden 1928 været direktionskontor. Først sad grossér Erik Kjær her, og efter hans død Torben Ingemann, dernæst Torben Kargaard Poulsen og sidst Ole Jørgen Larsen som var direktør fra Dette lokale har gennem årene lagt vægge til et utal af smagninger af vine og fadprøver, hver dag mellem kl blev de vine der skulle tappes smagt her, under kyndig ledelse af vinkyperen og direktøren. SKATKAMMERET Skatkammeret er et specielt område i butikken med optimale opbevaringsforhold med hensyn til temperatur, luftfugtighed og lys. Vinene i skatkammeret ligger i kommission fra private samlere og består hovedsageligt af klassificerede Bordeauxvine, men der findes også sjældne vine fra Bourgogne og Rhône m.m. I sommeren 2012 blev området ved Skatkammeret udvidet, så man også her har mulighed for at sidde og nyde atmosfæren i den historiske butik med et godt glas vin.

21 RØDVINE 2013, FINCA SOPHENIA RESERVE, MALBEC, TUPUNGATO, ARGENTINA Kompleks, elegant, safttig og fyldig vin med kirsebær, blomme og vanille og fine undertoner af mynte og violer. Vinen har i sine tidligere årgange vundet stor anerkendelse i de internationale vinmedier ligesom vinhuset har. Vinen kommer fra Tupungato hvor verdens højest beliggende vinmarker findes. Den er lavet 100 % på Malbec og har fadlagret i 12 måneder. Normalpris kr. 95,20 JULEPRIS KR. 79, , POGGIO AL TUFO, VIGNETO ROMPICOLLO, MAREMMA TOSCANA, ITALIEN Flot struktureret og fyldig vin med masser af karakter og frugt. De tidligere årgange af vinen har modtaget meget flotte anmeldelser fra de internationale vinmedier. Vinen kommer fra den populære vinfamilie Tommasis vinmark Rompicollo i Toscana og er lavet på 60 % Sangiovese og 40 % Cabernet Sauvignon. Den har fået 12 måneders fadlagring. Normalpris kr. 100,00 JULEPRIS KR. 79, , BOUTINOT, LES COTEAUX, CÔTES DU RHÔNE VILLAGES RHÔNE, FRANKRIG Elegant, smidig, dyb og ekspressiv vin. Aromaen giver først nys om fine bær, dernæst en smule cedertræ og så krydderier. Stilen er blød med en yderst harmonisk kirsebærpræget frugtfornemmelse. Vinen er lavet på Grenache tilsat en lille smule Syrah. 15 % af vinen har fadlagret i 22 måneder. 19 Normalpris kr. 103,20 JULEPRIS KR. 79,00 VINSMAGNINGER I ODENSE, AARHUS & KØBENHAVN Kjær & Sommerfeldt har solgt vin og vinoplevelser i mere end 140 år. Vi har opdateret temaerne for vinsmagninger og målrettet form og indhold til virksomheder og private, der ønsker vinoplevelser af både informativ og underholdene karakter. Du finder næppe bedre rammer for vinsmagninger, kunde- og firmaarrangementer end Danmarks originale og smukkeste vinhandel i hjertet af København. Vi kan skræddersy et arrangement/ smagning præcist efter dine ønsker eller du kan vælge mellem de faste smagninger. Der er stor forespørgsel fra større grupper, f.eks. vinklubber, personaleforeninger, abonnementsklubber mv. der ønsker at holde deres eget vinarrangement. For at få det optimale ud af en vinsmagning foreslår vi max. 25 deltagere. Det sikrer, at gæsterne får en optimal oplevelse. Tjek vores hjemmeside og se galleriet under fanen: Hold din egen vinsmagning. Vinsmagninger kan også afholdes i vores nye flotte lokaler i det gamle østbanepakhus i Aarhus samt i Odense.

22 RØDVINE 2012, CHONO SYRAH, ELQUI VALLEY, CHILE Chilensk vin er for alvor kommet på vinverdenskortet igen og alle vinmedier fokuserer på den store forandring og løft der er sket i kvalitet og diversitet. Chono Syrah er en af de vine. Her får du en kompleks og elegant enkeltmarksvin med masser af fylde, krydderi og solmodne bær. Vinen kommer fra det nordligste område i Chile, Elqui Valley og kun en fjerdedel af vinen har fået let fadlagring, så den har bevaret sin friske frugt. Normalpris kr. 111,20 JULEPRIS KR. 85, , TOMMASI, RIPASSO, VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE, VENETO, ITALIEN Top-Ripasso fra Tommasi-familien der var blandt de første til at producere denne populære vin. Den er fyldig, moden og varm med strejf af kirsebær og mandel. De tidligere årgange har scoret meget høje point hos de internationale vinmedier og er altid en sikker vinder hos den danske vinnyder. Vinen er lavet efter den originale opskrift med Corvina, Rondinella og Molinara den har fået 18 måneders fadlagring. Normalpris kr. 127,20 JULEPRIS KR. 99, , ROVERSI BARBARESCO, PIEMONTE, ITALIEN Roversi er et super flot eksempel på klassisk Barbaresco, om dog meget fyldig og kompleks. Den har kant men samtidig de typiske karaktertræk som kirsebær, violer, jordbær og brombær og elegant strejf af sødme. Halvdelen af vinen har lagret 12 måneder. Barbaresco bliver ofte kaldt Barolos lillesøster men selvom begge vine kommer fra Piemonte og er lavet på samme drue (Nebbiolo) så skal de ikke sammenlignes. Barbaresco er mere let og elegant end Barolo og området er kun halvt så stort som Barolo. Normalpris kr. 119,20 JULEPRIS KR. 94,00 20 EGEN VINFESTIVAL Som større gruppe er det ideelt, at vælge en vinfestival. Vi har god erfaring med at holde vinfestival for større grupper, men afholder også arrangementet 2-3 gange om året, hvor private forbrugere kan købe billet. Vinfestival er en hyggelig og uformel vinsmagning. Der vil typisk være små stande at gå rundt til og smage på vinene. Hver stand betjenes af en kompetent person som fortæller om vinene. Ved ankomsten får I udleveret et smageskema, så der er mulighed for at lave notater om vinene. Der kan, hvis man ønsker det, bestilles mad til arrangementet. Der bliver altid serveret vand og brød til smagningen. Vinfestival er både for nye og inkarnerede vinelskere og det er også et oplagt after work eller netværks-arrangement. Vi aftaler sammen hvilke vine, der skal smages, og I har også mulighed for at vælge et tema f.eks. Italienske vine, New World, Bordeaux osv. Der kan også laves en Fine Wine bar. Vi kan også lave en rundvisning i vores historiske lokaler i København. Arrangementet forløber sig typisk over 2 ½ time og afholdes for min. 60 personer og max. 150 personer.

23 RØDVINE 2011, CHATEAU STE. MICHELLE, CABERNET SAUVIGNON, COLD CREEK WASHINGTON STATE, USA Arketypisk Cabernet Sauvignon - kraftig, powerfuld alkoholtung vin, der smager dybt og mørkt af sorte kirsebær og mørk chokolade, muskuløs men blød og afrundet og meget imødekommende. Druerne kommer fra den ikoniske 40 år gamle vinmark Cold Creek. Vinen har fadlagret 21 måneder og har fået 91 Point Wine Enthusiast. Normalpris kr. 207,20 JULEPRIS KR. 169, /13 LOUIS JADOT, SANTENAY, CLOS DE MALTE, FRANKRIG Santenay ligger i Côte de Beaune, syd for Chassagne-Montrachet. Clos de Malte-marken på 7 hektar er en af Louis Jadots mange monopol-besiddelser. Den højtbeliggende og skovafgrænsede mark ligger smukt, skrånende mod selve landsbyen. Clos de Malte gærer i 3-4 uger, og lagrer efterfølgende i 12 måneder på små egefade. Vinen er elegant med en rank og tanninrig struktur, og fine, komplekse noter af modne røde bær. Normalpris kr. 231,20 JULEPRIS KR. 179, , CASTELLO DI FONTERUTOLI, GRAN SELEZIONE, MAZZEI, TOSCANA, ITALIEN I 2013 introducerede Chianti Classico konsortiet en helt ny kategori Gran Selezione, den strengeste ind til videre. Kriterierne er bl.a., at druerne skal komme fra egne marker og vinen skal fadlagre min. 30 måneder og 3 måneder på flaske. Vinen er lavet på hele 36 forskellige biotyper af Sangiovese, alle vinificeret og lagret hver for sig. Dette er ekstravagant, kompleks og meget struktureret vin som er perfekt nu, men vil kunne gemmes op til 20 år. Smagen er præget af kirsebær, jordbær og potente men tæmmede tanniner, eftersmag og finish er kompleks og enestående. 21 Normalpris kr. 295,20 JULEPRIS KR. 239,00 BIBLIOTEK Et dunkelt lokale med tilnavnet biblioteket rummer et antikt smagebord og større samling memorablia Firmaets første dage. Der er også et bredt udvalg af faglitteratur, der har givet rummet dets litterære navn. Men rummet er først og fremmest beregnet til de helt særlige smagninger. Her kan man invitere højt prioriterede gæster, man vil give en oplevelse ud over det sædvanlige ikke blot når det gælder vin, men også når det gælder den helt rette atmosfære. Det huleagtige præg giver indtryk af, at man befinder sig dybt under det gamle København, hvilket heller ikke er helt forkert. Man er omgivet af betragtelige kældre, som har rummet hundredtusinder af flasker gennem generationer. Under det hele løber en stort set ukendt underjordisk å, der sidst gjorde væsen af sig, da Københavns metro blev bygget. Rummet er møbleret i ældre stil med antikke lamper, møbler i mørkt træ og smukt udskårne stole med deres helt egen tyngde.

24 NYTÅR & CHAMPAGNE CODORNIU 1551, CAVA BRUT Klar, flot og i ganske festlig figur gør den sig i glasset, og velintegrerede bobler giver et langt og eftertrykkeligt bid. Det er især citrusfrugter lime, citron og lidt appelsin, der giver det friske præg, omfavnet af et svagt lidt sødere og blødere strøg af honning og toast. Cava er Spaniens svar på Champagne. Normalpris kr. 84,00 JULEPRIS KR. 69,00 LÉONCE BOCQUET, CRÉMANT DE BOURGOGNE Dejlig forfriskende vin, der fremstår med et væld af fine små bobler når den hældes op i glasset. Den har en utrolig behagelig, frisk og fyldig smag og en liflig bouquet af de typiske gule frugter kombineret med tørret frugt. Crémant er lavet efter samme metode som Champagne. Normalpris kr. 95,20 JULEPRIS KR. 79,00 NICOLAS FEUILLATTE BRUT, RÉSERVE CHAMPAGNE Den mest solgte Champagne i Frankrig og er af Wine Spectator udnævnt til Top Value Champagne og 92 Point. Elegant og lækker med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde grønne æbler og citrus og mange fine små perler. Normalpris kr. 255,20 JULEPRIS KR. 209,00 22 PARADISET Bag døren gemmer der sig en vinsamling af kaliber, man ikke finder mage til ret mange steder. Gennem årene har Kjær & Sommerfeldt haft adgang til unikke flasker. Dels har man anskaffet de største vine fra de største årgange, dels har man gennem firmaopkøb overtaget mange enestående vine. Her er flasker, der går hundrede år og længere tilbage og nogle endda i aftapninger, der ikke engang findes på de oprindelige slotte. Der har været tradition for, at vinkyperne gennem tiden har taget særlige flasker fra til kontrolformål, og i 1977 sørgede vinkyper Willie Keil for at samle disse enestående vine i en betryggende ramme, der fortjent blev navngivet Paradiset. Yderligere har en fremsynet ledelse sørget for at købe solidt ind, når en enestående årgang kom på markedet. Eksempelvis rummer Paradiset mange betydelige årgange af Château d Yquem, Mouton Rothschild og Petrus plus selvfølgelig et righoldigt udvalg af de klassiske Bordeaux 1. Cru.

25 VALGSHOP FOR DEM DER IKKE KAN VÆLGE! VALGSHOP VED MERE END 200 GAVER Den oprindelige tanke om, at en gave skal overraske, er i nogle virksomheder erstattet af ønsket om at give den enkelte medarbejder mulighed for selv at vælge sin gave. Afhængig af antal medarbejdere samt antallet af valgmuligheder, kan vi skræddersy Jeres egen valgshop, hvor medarbejderne med et log-on enkelt og nemt kan få et overblik, samt beskrivelse af de gaver, der kan vælges i mellem. Den gaveansvarlige hos Jer, vil modtage status på bestillingerne undervejs og udleveringen er meget enkel, da gaverne pakkes på en måde, der sikrer dette. Vi samarbejder med: Stelton, Lyngby Vasen, Kähler, Eva Solo, Menu, Rosendahl, Holmegaard, Trip Trap, Mette Blomsterberg, Piet Hein, Jamie Oliver, Sabatier, Philips, Mette Ditmer, Applicata, Tom Dixon, Nilfisk, Karmameju, Skagen Design, By Nord o.s.v. Således vælger du din egen gave: Step 1: Læs om gaverne, bliv inspireret og vælg din gave. Step 2: Find dig selv frem på listen over medarbejdere. 23 Step 3: Send dit ønske afsted ved at trykke bekræft. BUTIK I AARHUS Kjær & Sommerfeldt åbnede i 2013, det nye Aarhus-domicil i det gamle Østbanepakhus lige ved havnen. Et hus, der især vil tjene som vinsted for vores eksisterende og kommende kunder, hvor de kan blive inspireret, undervist, invitere egne kunder på vin, holde smagninger og selvfølgelig hente vin fra. Vi oplever et stigende WEB-salg, men det betyder også, at et nærværende, fysisk sted, hvor man kan få gode oplevelser og inspiration har stor betydning i en verden hvor næsten alt kan klares online. ODENSE - KUNDESERVICE & SHOWROOM Kjær & Sommerfeldts Business Support, voksede i 2014 ud af rammerne og nye lager & administrationsbygninger, med fordoblet lagerkapacitet, blev en naturlig nødvendighed for at håndtere den fortsatte vækst. Valget faldt på ny-opførte bygninger på M.P. Allerups Vej 45A, 5220 Odense SØ, hvor vi flyttede ind i maj 2014.

26 EMBALLAGE Vi har indholdet der skaber respons og emballagen der skaber forventninger. Når du giver en kasse med Kjær & Sommerfeldt logo står vi inde for at den skaber glæde. Få din vingave pakket i en af disse smukke emballager samt en folder der beskriver gavens indhold. Kontakt os og få skræddersyet vores bud på optimal profilering. 24 Alle priser er ekskl. moms. Pakning, produktfolder, og fragt faktureres til kr. 500,00 pr. palle. Vi tager forbehold for årgangsskifte og trykfejl. Gammel Mønt København K Skovvejen 2 A Aarhus C M.P. Allerups Vej 45 A Odense SØ

27

28 Gammel Mønt København K /// Skovvejen 2A Aarhus C /// M.P. Allerupsvej 45A Odense SØ /// Tlf

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin Mousserende Gl. 1/1 fl. DOMAINE CHATEAU ST. MICHELLE. CHARDONNAY. PINOT NOIR, WASHINGTON 55,- 250,- Liftlige blide bobler med en udsøgt balance mellem fedme og syre. PROSECCO DI VALDOBBIADENE BRUT, SORELLE

Læs mere

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin Slotskroen franske anbefaling Granfort, Colombard, Gascogne 2015, Blød, indbydende og ganske behagelig hvidvin med et meget fransk udtryk hvidvin fra foie gras hjemstavn. 59 199 Sensas, Chardonnay, Pays

Læs mere

BOBLER Mousserende vin & Champagne

BOBLER Mousserende vin & Champagne BOBLER Mousserende vin & Champagne MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC, LOIRE Halvsød, mousserende vin med frugtagtig bouguet. Pr. glas 59,- Pr. flaske 285,- MARQUIS DE LA TOUR ROSE Mousserende halvsød rosé vin

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne.

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BOBLER/ VELKOMST PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BERSANO ROSSO, SPUMANTE, PIEMONTE, 288,- Sødlig rød spumante med toner af jordbær og hindbær.

Læs mere

Champagne. Mousserende vin

Champagne. Mousserende vin Champagne PHILIPPE PRIÉ, ARCHANGE Stor og kompleks med friske noter af abrikos, mandel og appelsin. God balance i smagen, hvor den høje frugtsyre styrer mineralitet og citrusnoter i top. kr. 398,00 Mousserende

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. CRÉMANT D ALSACE BRUT, BESTHEIM... Fin pikant Crémant D Alsace med cremet, behagelig

Læs mere

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,-

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Dessertvine Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Portugal Warres Finest Tawny el. White Warres Den Kongelige Livgardes

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. 1/2 1/1 MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. Spanien ANNA DE CODORNIU, CAVA BRUT... 299, Strågul farve med dejlige

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinkort Sæt prikken over i et HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinen er prikken over i et Det gode selskab, den lækre mad, det smukke bord og de dygtige tjenere - sammen er det alt

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed.

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed. NYTÅRS VINMENU 2017 Bestilling Årgang Vin Pris Tilbud Velkomst 2015 Gran Rue Metodo Classico 159 130 Hvid 2016 Riesling Spätlese Trocken 99 85 2016 IGT Montemaggio CHARDONNAY økologisk 159 125 Rød 2015

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

KRAGERUP GODS VINKORT

KRAGERUP GODS VINKORT VELKOMSTDRINK Glas Kragerup Special 75,- Caprice de Lune 60,- Kir 55,- Kir Royale 65,- Garage 45,- Somersby 45,- Øl 35,- Special øl 45,- Sodavand 30,- Hildonvand på flaske 55,- CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE

Læs mere

TILBUD. Dansk Vinmager

TILBUD. Dansk Vinmager SG 813573 / 813575 EVERY DAY WINE Frit valg Spanien 300 cl. Dansk Vinmager WHITE WINE: En charmerende hvidvin med en frisk bouquet hvor fx pære og fersken delikat strejfes af lidt blomst. Smagen er halvtør

Læs mere

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler.

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. Halve flaske Vin 1/2 fl. HVIDVINE SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. DE CHANSAC, SAUVIGNON BLANC CÔTES DE GASCOGNE, FRANKRIG 130,-

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus.

Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Champagne Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. 898 Mousserende vin Marquis de la Tour Rosé Mousserende halvsød

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

Husets egne vine Italien

Husets egne vine Italien Husets egne vine Italien MOUSSERENDE Prosecco di Conegliano, Valdobbiadene Ca Ongaresca kr. 265,- På druesorten prosecco. Flot perlende vin med et strejf af blomster og friske bær. HVIDVINE 1/1 fl. Langhe

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne Vinkort Mousserende & Champagne Cava Mont Michel Semi-Seco, Spanien Vinen har en frisk sødme og virker meget umiddelbar og charmerende. White Port Ramos Pinto Douro, Portugal Et dejligt glas portvin med

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN FIRMAJULEGAVER ÅRETS EKSKLUSIVE JULEVIN ÅRETS GODE JULEVIN 200 Terra Barossa Shiraz, Thorn-Clarke Barossa Valley, Australien 99 75 Spar 20,00 kr. 200 Klein Steenberg Steenberg Vineyards Western Cape, Sydafrika

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert)

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CREMANTS D ALSACE CUVÉE GUILLAUME DANIEL RUFF ALSACE (FRANKRIG) Har fået guldmedalje i Frankrig. I Danmark gav Vinmagasinet den topkarakter, 5 stjerner

Læs mere

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,-

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,- Champagne 1/1 fl. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter 2013 / 2014 Katalog Gavepakker & LOGO produkter gavepakker Gavepakke 57191 Vejl. erhvervspris Kr. 130,- Gavepakke 57163 Vejl. erhvervspris Kr. 300,- Gavepakke 57171 Vejl. erhvervspris Kr. 560,- 2 Gavepakke

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler.

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. VINE CHAMPAGNE & MOUSSERENDE Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. Nicolas Feuillatte Réserve Brut... 495,- Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen

Læs mere

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Vinkort HUSET ANBEFALER HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Rosario Estate, Sauvignon-Blanc, Chile 45,- 99,- 179,- Vinen fremstår med et lyst klart skær, smagen er tør og meget forfriskende, afsluttet af den liflige

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2007 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

PASSION FOR VIN SIDEN 1875

PASSION FOR VIN SIDEN 1875 PASSION FOR VIN SIDEN 1875 Hos Kjær Sommerfeldt er vi stolte af at være en virksomhed, hvor sjæl og nærvær går hånd i hånd med tidssvarende virksomhedsledelse. Netop dét har været visionen, siden Kjær

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin. Taastrup Ny Vinhandel Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.dk Fax: 4399-3113 Find inspiration til: - vingaver - gavevin - personalevin Alle

Læs mere

vollerslev og vinen vinguide uge 51

vollerslev og vinen vinguide uge 51 vollerslev og vinen vinguide uge 51 LØRDAG 20. DECEMBER 2014 vollerslev og vinen 39 HViDVine TiL VeLKOmST OG forret RøDVine TiL and OG flæskesteg 2013 Old Vine Chenin Blanc, The Bernard Series, Bellingham,

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2009 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015.

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015. Sortimentsændringer på chokolade Juni 2015 ChocoYeah Sammen skal vi bygge Interflora til en endnu mere lønsom, kreativ og inspirerende butik. Det er vi allerede, så vi er klar til at fortsætte festen.

Læs mere

Champagne & mousserende

Champagne & mousserende Champagne & mousserende 1/1 fl. Extremarium Cava Brut, Mont-Marcal, Spanien 249,- Blød frugt og friske bobler i elegant forening. Flot klar i glasset med en grøn tone. En herlig duft med strejf af friske

Læs mere

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. TAVLEMENU

Læs mere

Domaine De La Presidente

Domaine De La Presidente Domaine De La Presidente Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed - vi er en af de ældste vin butikker i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

Velkomst Drink. Hvidvin

Velkomst Drink. Hvidvin Velkomst Drink 100 Shine Peach... 45,00 Mousserende vin med fersken 101 Kir... 35,00 Tør hvidvin med solbær likør 102 Kir Royal... 45,00 Mousserende vin med solbær likør 103 Dry Martini Cocktail... 45,00

Læs mere

VINE. Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,-

VINE. Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,- VINE CHAMPAGNE & MOUSSERENDE Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,- Nicolas Feuillatte Réserve Brut... 500,- Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen er meget frisk

Læs mere

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Vinum Bonum har fået Christian Aarø Mortensen, restauratør og to gange dansk og en gang nordisk sommelier mester, til at vurdere nogle af Weingut Bickel-Stumps vine.

Læs mere

Vinkort Glas ½ fl. 1/1 fl.

Vinkort Glas ½ fl. 1/1 fl. Vinkort Glas ½ fl. 1/1 fl. Champagne Philippe Prié, Brut Klassisk Brut Champagne med balanceret struktur og flotte smagsnoter af 699,00 hvid fersken, grønne æbler og fin antydning af honning. Mousserende

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

VINKÆLDER CHAMPAGNE SELSKABER MOUSSERENDE VIN FRANKRIG FRANKRIG ITALIEN SPANIEN

VINKÆLDER CHAMPAGNE SELSKABER MOUSSERENDE VIN FRANKRIG FRANKRIG ITALIEN SPANIEN CHAMPAGNE VINKÆLDER NICOLAS FEUILLATTE BRUT, RÉSERVE Chardonnay - Pinot Noir - Pinot Menuier Let og elegant Champagne med klassiske Champagne-noter af grønne æbler og citrus. G.H. MUMM, BRUT CORDON ROUGE

Læs mere

CI - Circolo dei vini Italiani

CI - Circolo dei vini Italiani Mannara - Syrah & Sangiovese Bløde kryderede toner af syrah druen, omslutter Sangiovese druens elegante frugtige smag og afslutter med balancerede taniner. Serveringstemperatur anbefales ved 16-18 C Drue:

Læs mere

Margueritten s vinkort Mousserende vin

Margueritten s vinkort Mousserende vin Mousserende vin Spumante Brut, Monte del Fra Veneto Tør Spumante med herlig duft af blomst og citrus, samt en dejlig blød og afrundet smag. Hvidvine 1/1 fl. 289,- 2010 Rully 1er cru "Vauvry", Betagende

Læs mere

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort Camping &Feriecenter Samsø Vinkort HVIDVINE 1/1 fl. Glas Chile HUSETS HVIDVIN 2014 ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Casablanca Valley, Viña Errazuriz S.A. 219,- 49,- Frisk indbydende duft af citronskal og rød

Læs mere

Before dinner. BOBLER Mousserende vin & Champagne

Before dinner. BOBLER Mousserende vin & Champagne Before dinner BOBLER Marquis de la cour demi sec, Loire. 56,- CAMPARI Campari med danskvand eller friskpresset appelsinjuice. 60,- MOSCOW MULE Stolichnaya Vodka, økologisk Ginger Beer med ingefær og lemon.

Læs mere

Vinsmagning på Børsen

Vinsmagning på Børsen Vinsmagning på Børsen tirsdag den 4. oktober 2011 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2011 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag den 4. oktober 2011. Såfremt De ikke kan deltage i

Læs mere

Julen 2016 Nytår 2016

Julen 2016 Nytår 2016 1 Julen 2016 Nytår 2016 Høsten er ovre - julen og nytåret nærmer sig med hastige skridt, og der skal findes gaver til medarbejdere, samarbejdspartnere og andre der fortjener en lille tanke. Hos Eriksens

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin. Taastrup Ny Vinhandel Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.dk Fax: 4399-3113 Modtag nyheder og gode tilbud! Tilmeld dig vores NYHEDSBREV på

Læs mere

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen.

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen. Kølles Vinklub Så er Kølles vinklub på banen igen. Vi har sammensat en rigtig fin Jule pakke som kommer på hylden den 21.November 2011 Prisen for denne kasse er kr. 600,- for medlemmer. Normalprisen er

Læs mere

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen.

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Hvidvin Riesling Eins, Zwei, DRY, Leitz,2013, Tyskland 75.- // 300.- En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Kung Fu Girl, Charles Smith, 2013,

Læs mere

Efterår og vinter 2015 Glas ½ flaske 1/1 flaske. 189 328 298 328 445 348 249 111M Casa Silver Chardonnay 112M Casa Silva Chardonnay Reserve

Efterår og vinter 2015 Glas ½ flaske 1/1 flaske. 189 328 298 328 445 348 249 111M Casa Silver Chardonnay 112M Casa Silva Chardonnay Reserve Efterår og vinter 2015 Glas ½ flaske 1/1 flaske Hvidvine 101M Edelzwicker, Hunawier, fuldkommen balance 102B Trimbach Risling, tør, frisk og frugtagtig 103B Trimbach Pinot Blanc, frisk, tøt og god balance

Læs mere

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Vinkort Husets hvidvine: Gl. ½ 1/1 Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Sauvignon Blanc, Domaine Lalande,

Læs mere

PASSION FOR VIN SIDEN 1875

PASSION FOR VIN SIDEN 1875 PASSION FOR VIN SIDEN 1875 Hos Kjær Sommerfeldt er vi stolte af at være en virksomhed, hvor sjæl og nærvær går hånd i hånd med tidssvarende virksomhedsledelse. Netop dét har været visionen, siden Kjær

Læs mere

Julekatalog 2010 RIENTA VINE

Julekatalog 2010 RIENTA VINE 45, 1045 et velitet k, der berkværnen Julekatalog 010 RIENTA VINE Vi garanterer for smagen... Hos Rienta Vine vil vi kun forhandle de bedste vine - derfor har vi vores eget smagspanel, som består af 8-1

Læs mere

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser.

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. Outlet - Alt skal væk! Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. E g e v a n g e n 11 8 9 0 0 R a n d e r s C t l f. : + 4 5 8 6 2 6 0 0 8 3 w w w. g r e v e g a v e r. d k i n f o@g

Læs mere

ÅRETS STJERNEVIN 2017

ÅRETS STJERNEVIN 2017 ÅRETS STJERNEVIN 2017 Vi fejrer 25 års succesfuldt samarbejde mellem de to familier bag H.J. Hansen Vin og Viña Errazuriz. I den anledning har vi kreeret denne Family Collection en lækker Pinot Noir fra

Læs mere

Såfremt De ikke kan deltage i smagningen, kan De sende Deres ordre som post eller E-mail. Frankrig. Nr. Normalpris Smagningspris Bestilling

Såfremt De ikke kan deltage i smagningen, kan De sende Deres ordre som post eller E-mail. Frankrig. Nr. Normalpris Smagningspris Bestilling September 2013 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag den 1. oktober 2013. Såfremt De ikke kan deltage i smagningen, kan De sende Deres ordre som post eller E-mail. Frankrig 1 2012 Petite Perrière,

Læs mere

VINE. Alle disse vine er fra producenter der laver vin i små portioner. Vi er overbevist om at storhed skal findes i det små. Skål og velkommen!

VINE. Alle disse vine er fra producenter der laver vin i små portioner. Vi er overbevist om at storhed skal findes i det små. Skål og velkommen! VINE Vinkortet er sammensat ud fra det simple kriterium vi vil kun sælge det vi selv kan lide og stå inde for. Vi har smagt os igennem syndfloder af vin i søgen efter det bedste til dig. Vi har valgt cutting

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske, italienske og portugisiske

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA

VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA Hvidvin Abruzzo Husets vin 101. Caldora Trebbiano Blød og sprød hvidvin. Farven er lys strågul. Duften er intens og vedvarende. Vinen har en fin krop, meget velafbalanceret,

Læs mere

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse Der har været dyrket vin i Ahr dalen siden Romertiden. Meyer-Näkel familien har dyrket vin i Ahr dalen siden 1950 hvor ægteparret aula Meyer og Willibald Näkel startede med at dyrke vin på beskedne 1,5

Læs mere

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. Husets anbefaler: Bergfeld Winery 275,00 Balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Californien. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter. Smagen

Læs mere

Å ETS R JU LEVIN AXEL SYRAH 2010

Å ETS R JU LEVIN AXEL SYRAH 2010 JU LEN 2012 Å ETS R JU LEVIN Valget af Axel Syrah som årets julevin skyldes at vinen opfylder de krav vi stiller til en julevin den skal først og fremmest smage godt og så skal den passe til den traditionelle

Læs mere

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller Dagens ret Mandag Hakkebøf m/bløde løg Tirsdag Gule ærter m/flæsk Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos Torsdag Fiskefrikadeller Fredag Hjerter i flødesauce m/kartoffelmos Lørdag Lammekølle m/flødekartofler

Læs mere

VIN & DELIK ATESSER PÅSKEN

VIN & DELIK ATESSER PÅSKEN VIN & DELIK ATESSER PÅSKEN 2016 1 elænsægget er fyldt med haute couture-vagtelæg, som består af t så enkelt som mørk chokolade Peru 61 %, praliné og knuste obønner. Smagen er kompleks, organisk og raffineret.

Læs mere

. 4-6 vine udvalgte vine. Introduktion til vinene. Historien bag vinhusene. Smageskema. Glas-serviet

. 4-6 vine udvalgte vine. Introduktion til vinene. Historien bag vinhusene. Smageskema. Glas-serviet VINOPLEVELSER HOLD DIN EGEN VINSMAGNING Vinsmagninger er populære som aldrig før og danskernes nysgerrighed og interesse for at blive klogere på hvad der er i glasset i stor stigning. Med Kjær & Sommerfeldts

Læs mere

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød.

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Bobler Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Emile Boeckel Crémant d Alsace 348,- Chardonnay. Méthode Champeniose, tør, frisk. Anna Codorniu Blanc de blanc Cava Brut 315,- Chardonnay,

Læs mere

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN 2015 1 Hos Løgismose er påsken en kærkommen lejlighed til at fejre vore nære tilknytning til Summerbird, hvis chokolader i dag er 100% økologiske. Deres vidunderlige

Læs mere

Skovsvinget Middelfart. VINKORT

Skovsvinget Middelfart. VINKORT Skovsvinget 25 5500 Middelfart severin@severinkursuscenter.dk VINKORT MOUSSERENDE SPANIEN NANCI CAROL CAVA BRUT Område: Penedès Lys gylden farve. Duften er meget ren med masser af frisk frugt. Smagen er

Læs mere

VINKORT. www.hjhansen-vin.dk

VINKORT. www.hjhansen-vin.dk VINKORT www.hjhansen-vin.dk Bobler DEUTZ BRUT CLASSIC 795,- Champagne Deutz Non Vintage, Frankrig Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk

Læs mere

Wine & Weber. wineimporters gør det nemt at glæde såvel kunderne som medarbejderne med en perfekt smagsoplevelse

Wine & Weber. wineimporters gør det nemt at glæde såvel kunderne som medarbejderne med en perfekt smagsoplevelse g a v E r d E r f o r k æ l E r d E n g o d E S m a g Wine & Weber wineimporters gør det nemt at glæde såvel kunderne som medarbejderne med en perfekt smagsoplevelse Gaver der betyder noget December måned

Læs mere

Velkommen til Amarone-smagning på Restaurant Fælleden. Dagens vinprogram

Velkommen til Amarone-smagning på Restaurant Fælleden. Dagens vinprogram Velkommen til Amarone-smagning på Restaurant Fælleden Dagens vinprogram s hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte tæt ved Verona i. Pedemonte er en af de smukkest beliggende og mildeste zoner

Læs mere

JULEGAVER Julen er en vigtig årstid i chokoladebranchen, og det er den nok for os alle, når det kommer til stykket.

JULEGAVER Julen er en vigtig årstid i chokoladebranchen, og det er den nok for os alle, når det kommer til stykket. GAVER 2017 JULEGAVER 2017 Julen er en vigtig årstid i chokoladebranchen, og det er den nok for os alle, når det kommer til stykket. Vi vil gerne glæde og glædes, og skal det være i form af en gave, er

Læs mere

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs Pinot Noir Farve: Lys - mørk rubin Syrah / Shiraz Krop: Let - medium Karakter: Mangfoldighed - blød og tærte Smagsvarianter: Kirsebær, skovbund, jordbær, friske svampe, urter Drikkes: Tidligt (nu 10 år)

Læs mere

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød.

Bobler. Caprice de Lune Rosé 325,- Gamay. Sprød, frugtagtig, let sød. Vinkort I Vores vinkort kan findes et udvalg af mousserende, rosé, rød- og hvidvine. Vi bestræber os på at præsentere så mange lande, druer og stilarter som muligt, samtidig med at pris hænger sammen med

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Campo Reale Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere