PASSION FOR VIN & GAVER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PASSION FOR VIN & GAVER"

Transkript

1 JUL 2015

2

3

4 PASSION FOR VIN & GAVER Hos Kjær & Sommerfeldt er vi dedikerede til at levere det, vi lover, og vi vil gerne hjælpe dig til at opleve glæden ved at give. Vores udgangspunkt er den oprindelige tanke om, at en gave skal overraske, og vores fornemmeste opgave er, at skræddersy gaven, så den matcher dine ønsker om signalværdi og respons. OVERRASKELSE, AUTENSITET OG RESPONS Vi håber, du ved gennemsyn af vores gaver, vil kunne se og forstå vores berettigelse. Vores konkurrencefordel er, at vi efter nøje gennemgang med leverandører og erfa-grupper tør lægge hånden på kogepladen og bestille et stort antal af få varige gaver. Disse gaver kombinerer vi med egen vinimport samt chokolade og delikatesser, som ikke blot udstråler, men også er indbegrebet af kvalitet, renhed og autensitet. Via fokus på volumen på få produkter af høj kvalitet udligner vi den højere pris, kvalitet normalt koster. BLIV OVERBEVIST PRØV SELV Din opgave som gaveindkøber, er at sikre, at reaktionen på gaverne er positiv. Du kender sikkert allerede mange gaveleverandører, der enstemmigt siger, at lige netop deres løsning er bedst. Vi sparer på tillægsordene og lader en prøvepakke tale sit helt eget tydelige sprog. I den gratis prøvepakke vil du opleve produkter, som vi erfaringsmæssigt ved, giver unik respons. Produkter fra de bedste leverandører inden for blandt andet vin, chokolade og delikatesser. Med prøvepakken vil du samtidig forstå, hvorfor leverandører af varige gaver, som f.eks. Kæhler, Lyngby Vasen, Stelton, Eva Solo og MENU, gerne vil have deres produkter profileret i vores sortiment. Kvalitet huskes og værdsættes af alle. Når det samtidigt kan gøres prismæssigt attraktivt, er det jo bare at slå til. Kontakt os nu og bliv overbevist. I år er skattegrænsen for julegaver kr. 640,00 ekskl. moms. Med venlig hilsen Kjær & Sommerfeldt 2 FORTÆL AT DU HAR VALGT KVALITET OG LAD OS STÅ FOR JULEKORTET Send din juletekst til os og vi sætter den i en folder sammen med beskrivelse af indholdet af gaven, så medarbejderne ikke kun kan smage kvaliteten, men også kan læse historien bag produktet. EMBALLAGE & SANDHEDENS ØJEBLIK Emballagen er det første modtageren ser, og det starter tanker og forventninger, der naturligvis skal matche oplevelsen af selve gaven. Er der sammenhæng mellem emballagen og pakningen stiger modtagerens forventninger automatisk. Nu er du nået til det, vi for alvor lever af. Sandhedens øjeblik, hvor gaven, hvad enten det er varigt, spiseligt eller måske en kombination, bliver afprøvet. Øjeblikket afgør, om pengene er spildt eller er en god investering i tilfredse og glade medarbejdere eller kunder. Vi kan i fællesskab sikre den positive respons.

5 REFERENCER KJÆR & SOMMERFELDT Hos Kjær & Sommerfeldt er det afgørende at vi gør det vi siger og du altid oplever os som en sparringspartner der fokuserer 100% på den respons du modtager fra dem du skal give gaver. I nedenstående kan du se et udpluk af vores referencer. Vi, dvs. bestyrelsen i Bankdatas Vinklub, indhenter tilbud på julegaven fra forskellige vinleverandører. Med en god gammeldags blindsmagning af vinene finder vi den pakke vi bedst kan lide. Vi indhenter tilbud fra de leverandører vi har handlet med i årets løb. Således havde vi i 2014 julegavetilbud fra 10 leverandører. Der var ingen problemer overhovedet med leveringen, og vi fik endda leveret til forskellige adresser. Generelt opfatter vi Kjær & Sommerfeldt som en meget vin-vidende leverandør, med god kundeservice og med et udvalg der kan tilfredsstille langt de fleste. Alle tre punkter vægter vi højt. Jørgen Grønvang, Projektleder / Project Manager Kjær og Sommerfeldt har leveret vores julegaver et par år i træk - og det har de gjort til vores fulde tilfredsstillelse - rigtig godt udvalg i gavemuligheder som vores medarbejdere har været yderst tilfredse med og leveringen på 52 forskellige adresser rundt om i landet har bare fungeret perfekt. Hanne Højte, Sekretær Vi har valgt Kjær & Sommerfeldt som leverandør de sidste tre år fordi, kvaliteten er afgørende, og den er høj i alle KS produkter. Udvalget er spændende, og samarbejdet er ukompliceret. Kjær & Sommerfeldt løser opgaven professionelt. Det er trygt. I vores udvælgelse har vi lagt vægt på kvalitet fremfor kvantitet men vi får alligevel rigtig meget for pengene. Responsen fra vores medarbejdere har været meget positiv, og alle ser frem til julegaven igen i Marianne Eisø, Direktionssekretær 3 TRYGHED OG SIKKERHED Store ordrer pakkes efter godkendt foto og gaverne beskyttes med ydre emballage så du trygt kan regne med at pakkerne også er i perfekt stand når de ankommer. Gaverne pakkes på eget lager og opbevares indtil de afsendes med to udvalgte vognmænd som altid leverer som aftalt. SIDSTE FRIST Efter 1. december er det kun vores forud pakkede familiegaver fra side 8 samt vin og chokolade pakket i elegante hvide vinemballager med sølvtryk og bærehåndtag, der kan bestilles. (Se evt. side 24) Det kalder vi rettidig omhu. TIRSDAG 1 DECEMBER 2015

6 ÅRETS JULEVINE 2013 TORRE DEL BARONE, PRIMITIVO, PUGLIEN, ITALIEN Godt alternativ til Ripasso! Torre del Barone er lavet på samme metode som vi kender fra Ripasso, og stilmæssigt befinder vi os i samme kategori med masser af fylde og frugt som blommer og brombær. Vinen har en alkoholprocent på 13 % og fremstår blød og rund i smagen og med en dyb og mørk farve i glasset. Vinen kommer fra Italiens hæl Puglien og er fremstillet på Primitivo-druer. Den har ikke fået fadlagring. Normalpris kr. 76,00 JULEPRIS KR. 59, /13, BRAZIN, ZINFANDEL, LODI, USA Hvis man kan snakke om trends inden for vin, så er Zinfandel det nye sort og Brazin er et fantastisk eksempel på hvorfor. Her får du en power fyldt vin på 14,50 % alkohol med en intens krydret duft og en meget behagelig og imødekommende smag med noter af blommer, chokolade og vanille. Brazin er en af vores absolut bedst solgte vine! Vinen kommer fra Lodi (Californien) og er lavet primært på Zinfandel-druer tilsat en smule Petite Sirah. Vinstokkene er krogede og mellem 30 og 80 år gamle - såkaldte Old Vines (som logoet på flasken symboliserer). Vinen har fået 10 måneders lagring på franske og amerikanske egetræsfade. Normalpris kr. 127,20 JULEPRIS KR. 99,00 4 BUTIKKEN & HISTORIEN Året En ung prokorist, C. C Kjær, begynder at importere vin og sælger flaskerne til bekendte fra Børsen. 6 år senere etablerer han sammen med kollegaen Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt en kraftigt ekspanderende forretning på Christianshavn: Kjær & Sommerfeldt, der specialiserer sig i Bordeauxvine og vel at mærke de bedste. De næste årtier vokser forretningen med ekspresfart, og lagerplads er hele tiden en mangelvare. I 1925 erhverver man en tidligere telegrafstation på Gammel Mønt, hvor der er plads til hundredetusindvis af flasker. Når man den dag i dag træder ind i vinhandlen kan man faktisk spole tiden tilbage til 1925 for butikken er i det store hele uforandret. Smuk den smukkeste i Nordeuropa - klassisk og atmosfærefyldt, er butikken hvor man kan begive sig rundt og se og smage på de mange vine. Og hvorfor ikke sætte sig i den lille vinbar i butikken og nyde et glas, inden man køber sin foretrukne vin og bevæger sig ud og videre gennem det indre Københavns smalle gader.

7 ÅRETS PORTVINE WARRE S PORT, OTIMA 10 YEAR TAWNY Otima er nytænkning indenfor portvin, og allerede den smukke og anderledes flasketype signalerer, at man her vil gøre op med de lidt stereotype forestillinger om portvin. Den klare flaske gør, at indholdet ligner flydende rav og serverer man den let afkølet får man en frisk og liflig nydelse med en smag af mandariner, puddersukker, abrikoser og nødder. I duften finder du tørret frugt og valnødder. Smagen er nærmest cremet, men alligevel frisk med nuancer af nødder og puddersukker. 93 Point Parkers Wine Advocate, 90 Point James Suckling og Gold Medal ved Decanter. Normalpris kr. 124,00 JULEPRIS KR. 99, , WARRE S PORT, LATE BOTTLED VINTAGE Warre s LBV er i lighed med Vintage Port, vin fra et enkelt år, men i modsætning til Vintage Port er Late Bottled Vintage modnet længere på fade, nemlig 4 år. Warre s LBV er usammenlignelig den LBV, der gennem tiderne har opnået flest guldmedaljer ved diverse blindsmagninger. Bare over de sidste 10 år har den vundet 10 guldmedaljer, 2 trofæer og 20 sølvmedaljer. Ingen andre LBV kommer blot i nærheden af denne bedrift, hvorfor den også kaldes for Verdens Bedste LBV. Farven er rubinrød (ruby) og i næsen fornemmes bouquet af mørkerøde frugter og eukalyptus. Fine og bløde tanniner og krydrede nuancer med en lang, elegant finish. 5 Normalpris kr. 199,20 JULEPRIS KR. 159,00 BUTIKKEN & HISTORIEN Denne etage er helt ny renoveret og designkonceptet tager sit afsæt i skønvirkestilen, den nordiske pendant til Jugendstil, og er inspireret af tre af Københavns mest markante landemærker: Københavns Rådhus, Thorvaldsens Museum og Rosenhuset. Alle tre værker er gesamtskunstwerk, dvs. de er karakteriseret ved deres totaldesignede interiør, der fra dørgreb og lamper til typografi bidrager til at sætte en stemning og fortælle en historie et historisk vinhus og en moderne forretning. Når man går en rundtur i de smukke lokaler, vil man både i gulvet og på væggene se, at nogle elementer stikker ud fra resten. F.eks. form af en beige cirkel i gulvet. Dette er skabt som reference til Kuppelsalen på Fredensborg Slot, hvor gulvet bevidst er udstyret med en fejl, for ikke at nedkalde Guds vrede. Hele salen har i gamle tider fungeret som direktions/administrationsetage for personalet hos Kjær & Sommerfeldt.

8 SKAB JUL OG GLÆDE 6 SELLEBERG KIRSEBÆRVIN, 15% Selleberg Kirsebærvin er fyldig, frugtrig og formidabel. Desserter med chokolade, frugter og selvfølgelig julens klassiker Ris a la mande, bliver helstøbte og skønne sammen med denne vin. Vinen har karakter, dybde, og sødme så man er aldrig i tvivl om omdrejningspunktet, nemlig kirsebærret. 16 STK. CHOKOLADEOPLEVELSE, KS & KONNERUP & CO. Her tilbydes en unik kvalitet, med fokus på råvarer, smag og friskhed i én pakke. Marcipanstykke rørt med kraftig lakridssirup og skøn italiensk lakridspulver. Marcipan overtrukket med 70 % mørk chokolade fra San Dominique. Hindbærtrøffel lavet af mørk 70 % chokolade og flødechokolade fra Java. Mørk te trøffel lavet på 70 % chokolade og fløde. Piskefløde og Earl Grey te er kogt sammen, for at give noter af sort te og bergamotte.

9 - HOS HELE FAMILIEN MED EN KØBMANDSGAVE MED DET RIGTIGE INDHOLD Vores berettigelse er naturligvis betinget af vores evne til at finde lige præcis de gaver dine medarbejdere bliver glade for. Derfor evaluerer vi altid med vores kunder så vi bliver klogere på hvad vi skal tilbyde. Disse to sider repræsenterer nogle af nyhederne samt de produkter vi har fået bedst respons på. 7 STENSBOGAARD JULEBRYG, 6,5% Julebryg er en amerikansk inspireret mørk Ale, brygget på det fynske mikrobryggeri Stensbogaard Bryghus. Det er en intens specialøl, som samtidigt rummer en vis sødme, der gør den rund og indbydende. Brygges i god tid så øllet får lov at lagre. Stensbogaard Bryghus er beliggende i den lille fynske by Pederstrup og er familieejet. Der ødsles gerne med de bedste råvarer og det fornemmes tydeligt i øllets sjæl og karakter. 2+2 CHOKOOPLEVELSE MARCIPANHJERTER & PETIT FOURS, KS & KONNERUP & CO. I samarbejde med Henrik Konnerup har vi udvalgt to af danskernes favoritter som hver især afspejler Konnerup s ultimative krav til kvalitet og smagsoplevelse. To marcipanhjerter formet i førsteklasses marcipan og overtrukket med den klassiske 70 % mørke Konnerup & Co chokolade & 2 smagfulde Petits Fours i marcipan med nougatfyld og overtræk af lys chokolade.

10 FAMILIEKASSEN. 3 flasker 2013 La Playa, Cabernet Sauvignon, Estate Bottled, Colchagua, Chile. 1 flaske 2014 La Playa Chardonnay, Estate Botlted, Colchagua, Chile. ½ flaske Warre s Warrior Portvin, Portugal. 1 gaveæske 27 stk. Luxuschokolader, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske 2+2 Chokoladeoplevelse - Marcipanhjerter & Petit Fours, Kjær & Sommerfeldt. 1 pose Blandede nødder & mandler, Kjær & Sommerfeldt, 100 g.. 1 pose Julebolcher, Kjær & Sommerfeldt, 100 g.. 1 glas Selleberg Hindbær Marmelade m/vanille, 200 g.. 1 pose Kjær & Sommerfeldt Gastronomikaffe, 250 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 748,00 JULEPRIS KR. 673,20 Pris v/50 stk. kr. 529,00 Pris v/250 stk. kr. 479,00 8 KJÆR & SOMMERFELDT GASTRONOMIKAFFE En lækker kop kaffe, hvor duften leder tankerne hen på brændte mandler. En kraftig og fyldig kaffe dog uden at være bitter. Lang, tør og chokoladeagtig eftersmag. SELLEBERG HINDBÆR MARMELADE M/VANILLE, 200 G. Selleberg Hindbær Marmelade er nænsomt håndtilberedt med den dejligste friskkværnede Bourbon vanille.

11 REN FORKÆLELSE AF SANSERNE. 2 flasker 2013 Tempête Occitane, Vdp.d Oc IGT, Frankrig. 1 flaske 2014 Granfort, Colombard, Gascogne, Frankrig. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt smagsoplevelse med Vingummi og Lakrids, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 glas Selleberg Kirsebærchutney, 250 g.. 1 glas Selleberg Valnøder i Kirsebærsirup, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Flot Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 681,60 JULEPRIS KR. 613,50 Pris v/50 stk. kr. 529,00 Pris v/250 stk. kr. 479,00 9 SELLEBERGS VALNØDER I KIRSEBÆRSIRUP Sellebergs Valnødder i Kirsebærsirup er en særdeles delikat ledsager til god, gerne stærk ost! Valnødderne er blancheret én gang, så den ret bitre valnøddesmag er dæmpet lidt, og passer fint til den både søde og friske smag i kirsebærsirupen. Også skøn som topping på en god vanilleis! SELLEBERG KIRSEBÆRCHUTNEY Selleberg Kirsebærchutney med rødløg og timian er nytænkning til vinterens lækre vildtretter. And, fasan og dyreretter får et helt nyt udtryk. Chutneyen er ikke stærk men syren og sødmen pirrer til sanserne og overrasker. Den smukke farve klæder ethvert måltid, og frister øjet. Som med alle Selleberg Specialiteters produkter er også denne naturligvis slow food og håndværk. Fremkommet ved to gryder med træpagaj og litermål. Så ved vi at kvaliteten er ypperlig og ærlig.

12 OVERFLØDIGHEDSHORN AF SMAG. 3 flasker 2013 Sensas Cabernet Sauvignon & Syrah, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske 2014 Sensas, Chardonnay, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske Reymos Selección, Katalonien, Spanien. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 glas Selleberg Kirsebærsauce, 300 g. 1 glas Selleberg Kirsebærchutney, 250 g.. 1 glas Selleberg Kirsebær Marmelade m/lakrids, 200 g.. 1 pose Kjær & Sommerfeldt Gastronomikaffe, 250 g.. 1 æske Vaniljekranse, Småkageriet, 125 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl.. 1 pose Joe & Sephs Gourmet Popcorn, karamel, peber & chili, 35 g. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 918,00 JULEPRIS KR. 826,20 Pris v/50 stk. kr. 679,00 Pris v/250 stk. kr. 619,00 10 SELLEBERG KIRSEBÆRSAUCE En oplevelse uden sidestykke til f.eks. ris á la mande. De lækreste søde kirsebær, fint krydret med polynesisk vanilje og kanel. Uovertruffen smag! Indeholder IKKE aromastoffer, farve, vand eller konserveringsmidler. Suveræn testvinder i TV2. VANILJEKRANSE, SMÅKAGERIET Masser af smag af ægte vanilje og søde hakkede mandler. Småkagen er sprød og delikat. Smelter på tungen og smager himmelsk. Småkageriet gør en dyd ud af kombinationen af småkagernes smag, duft og udseende og gør det til en helt speciel oplevelse at nyde de forskellige kagevarianter. Det er vigtigt for dem, at småkagerne smager og dufter af det, de reelt indeholder, og at der på enkelt vis signaleres kvalitet og ægthed. De vil gerne videregive deres passion for specialsmåkager og ikke mindst udbrede glæden og fornøjelsen ved at nyde en sprød smørbagt småkage sammen med en god kop kaffe eller te.

13 COOL & ENKEL. 1 gaveæske StayCool Winecooler, Eva Solo, sort. 2 flasker 2013 Torre del Barone Primitivo, Puglien, Italien. 1 flaske Reymos Selección, Katalonien, Spanien. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl.. 1 pose Chokoballs, sølv & sorte, Kjær & Sommerfeldt, 275 g. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 668,60 JULEPRIS KR. 599,00 Pris v/50 stk. kr. 499,00 Pris v/250 stk. kr. 449,00 11 STAYCOOL WINECOOLER, EVA SOLO, SORT StayCool køler hurtigt vinen og holder den kølig længere. Vinkøleren holder den afkølede hvidvin kold i op til 2 timer. Vinkøleren har en praktisk størrelse og kan tages med overalt. Vinkøleren indeholder frysegele og skal lægges i fryseren før brug, hvorefter den iskolde vinkøler kan sættes på flasken. Den er nem at montere, takket være det fleksible design med elastikbånd i siden. Butikspris inkl. moms kr. 249,00 YORKSHIRE CRISP, CHEDDAR & CARAMELISED Filosofien bag Yorkshire Crisp er at lave chips udelukkende af naturlige ingredienser og på gode engelske kartofler, der gror kun 10 min. fra fabrikken. Intens og fyldig smag med tydeligt præg af god cheddarost og karamelliserede løg - en rigtig herrechips, der går perfekt til gode øl og fodboldkamp. Modtaget Silver, Great Taste Award i 2006, (fødevarebranchens svar på filmens OSCAR). Har hørt om nogen der allerede er blevet afhængige.

14 OPBEVARINGENS ROLLS ROYCE. 1 gaveæske Trip Trap Dania Box 4, Teak æblekasse. 2 flasker 2013 Sensas Cabernet Sauvignon & Syrah, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 pose Chokoballs, sølv & sorte, Kjær & Sommerfeldt, 275 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Pakkes i Trip Trap emballage Normalpris kr ,40 JULEPRIS KR. 967,00 Pris v/50 stk. kr. 779,00 Pris v/250 stk. kr. 709,00 12 JOE & SEPHS GOURMET POPCORN KARAMEL, PEBER & CHILI, 35 G. Start with SMOOTH TOFFEE, followed by HOT PEPPER and to finish SPICY CHILLI KICK. If you don t love this popcorn.i ll eat my hats TRIP TRAP DANIA BOX 4, TEAK ÆBLEKASSE Designet af Havnens Snedkeri, men kan naturligvis også bruges til andet end æbler f.eks. aviser, køkkenting, badeværelse, lys...etc. Kun fantasien sætter grænser. Mål: B: 44,5 cm D: 31 cm H: 13 cm. Det er detaljerne, der afslører om ting er udført med håndværksmæssig omhu og engagement. Høj finish, gennemført forarbejdning og tætte, præcise samlinger vidner om, at et produkt er skabt med helheden for øje, så det holder i mange, mange år. Både funktionelt og æstetisk. Butikspris inkl. moms kr. 699,-

15 STILIG RÅHYGGE. 1 stk. Plaid, Nova, Mette Ditmer, sort, 120x175 cm.. 2 flasker 2013 Torre del Barone Primitivo, Puglien, Italien. 1 gaveæske 27 stk. Luxuschokolader, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 725,60 JULEPRIS KR. 653,10 Pris v/50 stk. kr. 529,00 Pris v/250 stk. kr. 479,00 13 DOBBELT SMAGSOPLEVELSE MED VINGUMMI OG CHOKOLADELAKRIDS, KS & KONNERUP & CO. Uimodståelig vingummi fra England: Lækker, blød og saftig vingummi fri for kunstige farve- og tilsætningsstoffer. Lakrids med chokoladeovertræk: Salmiak lakrids efter egen opskrift overtrukket med lækker flødechokolade fra Java. Uimodståelig kombination af kraftig lakrids, syrlig salmiak og sød fin flødechokolade. PLAID, NOVA, METTE DITMER, SORT, 120X175 CM. Mette Ditmer står selv for designet, stilen er enkel, ren og skandinavisk, og materialerne er gennemarbejdede og gedigne. Design, kvalitet og koncept er nøgleordene i Mette Ditmers sortiment. Butikspris inkl. moms kr. 349,00

16 KNÆK NØDDEN. 1 gaveæske MENU Nøddeknækker. 2 flasker 2013 Hillgrove Creek, Shiraz. South Australia, Australien. 1 flaske Amatista Moscato, Spanien. 1 gaveæske 2+2 Chokoladeoplevelse - Marcipanhjerter & Petit Fours, Kjær & Sommerfeldt. 1 glas Selleberg Kirsebær Marmelade m/lakrids, 200 g.. 1 pose Kjær & Sommerfeldt Gastronomikaffe, 250 g.. 1 æske Vaniljekranse, Småkageriet, 125 g. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, lav Normalpris kr. 636,80 JULEPRIS KR. 573,20 Pris v/50 stk. kr. 449,00 Pris v/250 stk. kr. 399,00 14 MENU NØDDEKNÆKKER Sjov og anderledes måde at knække nødder. Nut hammer er designet af Roger Arquer for Menu. Med sit mørke træskaft og støbejernet i toppen ser Nut Hammer lige så handy ud, som den er. Læg en nød ind i silikone holderen, slå hammeren ned i en hård overflade, og så sørger støbejernet for at knække nøden. Butikspris inkl. moms kr. 299,00 SELLEBERG KIRSEBÆR MARMELADE M/LAKRIDS Sellebergs håndproducerede kirsebærmarmelade med den lækre Bel Claro lakrids er ikke et modefænomen, men ægte gastronomi. Det store sortrøde søde kirsebær forstærkes i sin vidunderlige smag af lakridsen, som kommer som en dyb rund eftersmag. Server den på et stykke ristet rugbrød med smør.

17 KÄHLERS STENSIKRE VALG. 1 gaveæske Omaggio Vase, Kähler, 20 cm. Sølv. 2 flasker 2013 Sensas Cabernet Sauvignon & Syrah, VdP d Oc, Frankrig. 1 flaske Selleberg Kirsebærvin, 15%, 37,50 cl.. 1 glas Selleberg Kirsebærchutney, 250 g.. 1 gaveæske 16 stk. Chokoladeoplevelser, Kjær & Sommerfeldt. 1 gaveæske Dobbelt Mandeloplevelse med hindbærlakrids og chokolademandler, Kjær & Sommerfeldt, 160 g.. 1 flaske Stensbogaard Julebryg, 6,5% - 50 cl. Kjær & Sommerfeldt julekuffert, ekstra høj Normalpris kr. 823,20 JULEPRIS KR. 740,90 Pris v/50 stk. kr. 619,00 Pris v/250 stk. kr. 559,00 15 DOBBELT MANDELOPLEVELSE MED HINDBÆRLAKRIDS OG CHOKOLADEMANDLER, KJÆR & SOMMERFELDT Lækre bløde lakridser efter Konnerups egen opskrift. Overtrukket med hvid chokolade og rullet i masser af hindbær. Mandler overtrukket med hvid chokolade med lakrids og rullet i lakridspulver. OMAGGIO VASE, KÄHLER, 20 CM. SØLV Kählers elskede design foreviges i to af tidens hotteste materialer, nemlig metal og keramik. Denne populære vasestørrelse passer perfekt til alle årstiders blomster, og de smukke sølvstriber giver et fantastisk sammenspil med kulørte buketter. Lad den sølvstribede Omaggio-vase i størrelsen mellem skinne om kap med forårssolen og være hjemmets glimtende blikfang. Butikspris inkl. moms kr. 349,00

18 HVIDVINE 2014, SENSAS, CHARDONNAY, PAYS D OC, FRANKRIG Moderne både i stil og udtryk - frugtrig, fyldig og let cremet. Vinen er kun delvist fadlagret så den har bevaret sin friskhed og den flotte syre. Taknemmelig og let anvendelig hvidvin der passer til et bredt spektrum i køkkenet. Vinen er lavet udelukkende på Chardonnay-druer. Normalpris kr. 71,20 JULEPRIS KR. 59, , UMBERTO CESARI, MOMA RUBICONE BIANCO EMILIA ROMAGNA, ITALIEN Moderne drueblend og sprælsk, charmerende hvidvin med en flot smagspalette af fersken, melon, hyldeblomst og grønne pærer. En vin der udtrykker ungdommelighed og perfekt harmoni. Vinen kommer fra Umberto Cesari der blev kåret til Italian Winery of the Year i Drueblended er 40% Trebbiano, 30% Sauvignon Blanc og 30% Chardonnay. Vinen har ikke fået fadlagring. Normalpris kr. 87,20 JULEPRIS KR. 69, /13 LOUIS JADOT, SANTENAY, CLOS DE MALTE, FRANKRIG Santenay ligger i Côte de Beaune, syd for Chassagne-Montrachet. Clos de Malte-marken på 7 hektar er en af Louis Jadots mange monopol-besiddelser. Den højtbeliggende og skovafgrænsede mark ligger smukt, skrånende mod selve landsbyen. Clos de Malte gærer i store træfade, og lagrer efterfølgende i 12 måneder på små egefade. Vinen er derfor ganske delikat og fyldig, med en forfriskende og afbalancerende syre. En alsidig vin der kan matche fed fisk, skaldyr og lyst fjerkræ. Normalpris kr. 231,20 JULEPRIS KR. 169,00 16 VINBAR Butikkens tidligere tobaksrum med front mod gaden blev i 2010 istandsat og omformet til en smuk og tidssvarende vinbar. Vinbaren er indrettet med Kjær & Sommerfeldts egne mange effekter og udgør et udsøgt rum med fine historiske referencer. Således har man været i egne gemmer og finde møbler, udsmykning og bøger, der er restaureret og på ny har fået nytteværdi i den smukke vinbutik. Med vinbaren ønsker man altså i endnu højere grad at give kunderne en udvidet vinoplevelse. Konceptet er enkelt: der serveres altid af ca. 20 forskellige vine pr. glas, og en vin fra hylden koster almindelig butikspris samt propgebyr på 100 kr. for så at nyde vinen i vinbaren. Eksklusivt for netop Kjær & Sommerfeldt kan man også hente en vin op fra skatkammeret, som med stor succes genåbnede i 2009.

19 RØDVINE 2013, SENSAS, CABERNET SAUVIGNON & SYRAH, PAYS D OC, FRANKRIG Lækker sydfransk vin med behagelige noter af brombær og vanille. Vinen er meget alsidig og er lavet på en populær druesammensætning, der gør vinen til en publikumsfavorit. Den er både fyldig og blød men har også en flot dybde. Vinen kommer fra Languedoc i Frankrig og er lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Syrah og har fået en let fadlagring. Normalpris kr. 71,20 JULEPRIS KR. 59, , TOMMASI, ROSSO DI VENEZIE, ROMEO, VENETO, ITALIEN Fra Romeo og Julies hjemstavn heraf også navnet på vinen. Frugtrig rødvin hvor de typiske kirsebær og kirsebærsten fremstår både i duften og smagen. Vinen er på samme tid frisk, afrundet og rustik, men hører til i den lette kategori fra området. Kommer fra Veneto som vi kender fra Amarone og er lavet på druerne Corvina, Rondinella og Merlot. Vinen er ikke fadlagret. Normalpris kr. 71,20 JULEPRIS KR. 59, , STIMSON ESTATE CELLARS, CABERNET SAUVIGNON CALIFORNIEN, USA Klassisk amerikansk Cabernet Sauvignon med fin solbærfrugt, søde krydderier, ristet og lidt sødligt fadpræg. Blød og imødekommende rødvin. Vinen kommer fra Californien og er lavet 100 % på Cabernet Sauvignon og har fået let fadlagring. Normalpris kr. 79,20 JULEPRIS KR. 59,00 17 TELEGRAFSTATIONEN Telegrafstationen eller under uret som det i mange år er blevet kaldt (referende til det store ur placeret i det indbyggede træ-arkiv), er renoveret i Kontoret blev oprindeligt benyttet af kontorchefen, der varetog direktørens korrespondance. Hun holdt bl.a. øje med kundernes beholdning af henlagte vine. I skufferne i det store arkiv, opbevarede hun kundernes visitkort, så hun hurtigt og nemt kunne sørge for at en vingave kom af sted. I samme arkiv opbevarede hun banderoler og etiketter til de mange vine, der blev tappet på Gl. Mønt. I dag benyttes lokalet til eksklusive vinsmagninger, der foregår rundt om det store mødebord i de bløde Kåre Klint stole. Her findes også det nyeste AV-udstyr. Ønsker man at afholde et dagsmøde inden sin vinsmagning har rummet plads til 16 personer.

20 RØDVINE 2013/14 M. CHAPOUTIER, LA CIBOISE ROUGE, LUBERON RHÔNE, FRANKRIG M. Chapoutier kan bryste sig af at være det vinhus i verden der flest gange har fået 100 Point af Robert Parker. Krydret og stringent vin, med de typiske noter af mørke bær og hvid peber. Blød og elegant på samme tid. Vinen kommer fra området Luberon i Rhône og er lavet på druerne Grenache og Syrah. Den har lagret 9-12 måneder. Normalpris kr. 87,20 JULEPRIS KR. 69, , MASSERIA SURANI, HERACLES, PRIMITIVO, PUGLIEN, ITALIEN Imødekommende, frugtrig og elegant vin med klassisk Primitivo-karakter med fine nuancer af blomme og kirsebær. Vinen har fået 10 måneders fadlagring som giver en indbydende kompleksitet og tilføjer elementer som vanille og kaffe. Vinen er lavet på druen Primitivo, der i den nye vinverden kendes som Zinfandel, men faktisk har druen sin oprindelse i Puglien - Italiens hæl. Normalpris kr. 127,20 JULEPRIS KR. 99, , RED DIAMOND, MERLOT, WASHINGTON STATE, USA Typisk eksempel på hvorfor amerikanske Merlot-vine er blevet så populære. En vin fyldt med kirsebær og solbær og behagelig afrundet med vanille fra fadlagringen. Her får du virkelig en pleaser-vin, som igen og igen vinder ved diverse blindsmagninger. Vinen kommer fra Washington State i USA og er lavet primært på Merlot men der er også tilsat lidt Malbec og Cabernet Sauvignon. Vinen har lagret 12 måneder. Normalpris kr. 95,20 JULEPRIS KR. 75,00 18 GROSSÉR LOKALET Dette kontor har siden 1928 været direktionskontor. Først sad grossér Erik Kjær her, og efter hans død Torben Ingemann, dernæst Torben Kargaard Poulsen og sidst Ole Jørgen Larsen som var direktør fra Dette lokale har gennem årene lagt vægge til et utal af smagninger af vine og fadprøver, hver dag mellem kl blev de vine der skulle tappes smagt her, under kyndig ledelse af vinkyperen og direktøren. SKATKAMMERET Skatkammeret er et specielt område i butikken med optimale opbevaringsforhold med hensyn til temperatur, luftfugtighed og lys. Vinene i skatkammeret ligger i kommission fra private samlere og består hovedsageligt af klassificerede Bordeauxvine, men der findes også sjældne vine fra Bourgogne og Rhône m.m. I sommeren 2012 blev området ved Skatkammeret udvidet, så man også her har mulighed for at sidde og nyde atmosfæren i den historiske butik med et godt glas vin.

21 RØDVINE 2013, FINCA SOPHENIA RESERVE, MALBEC, TUPUNGATO, ARGENTINA Kompleks, elegant, safttig og fyldig vin med kirsebær, blomme og vanille og fine undertoner af mynte og violer. Vinen har i sine tidligere årgange vundet stor anerkendelse i de internationale vinmedier ligesom vinhuset har. Vinen kommer fra Tupungato hvor verdens højest beliggende vinmarker findes. Den er lavet 100 % på Malbec og har fadlagret i 12 måneder. Normalpris kr. 95,20 JULEPRIS KR. 79, , POGGIO AL TUFO, VIGNETO ROMPICOLLO, MAREMMA TOSCANA, ITALIEN Flot struktureret og fyldig vin med masser af karakter og frugt. De tidligere årgange af vinen har modtaget meget flotte anmeldelser fra de internationale vinmedier. Vinen kommer fra den populære vinfamilie Tommasis vinmark Rompicollo i Toscana og er lavet på 60 % Sangiovese og 40 % Cabernet Sauvignon. Den har fået 12 måneders fadlagring. Normalpris kr. 100,00 JULEPRIS KR. 79, , BOUTINOT, LES COTEAUX, CÔTES DU RHÔNE VILLAGES RHÔNE, FRANKRIG Elegant, smidig, dyb og ekspressiv vin. Aromaen giver først nys om fine bær, dernæst en smule cedertræ og så krydderier. Stilen er blød med en yderst harmonisk kirsebærpræget frugtfornemmelse. Vinen er lavet på Grenache tilsat en lille smule Syrah. 15 % af vinen har fadlagret i 22 måneder. 19 Normalpris kr. 103,20 JULEPRIS KR. 79,00 VINSMAGNINGER I ODENSE, AARHUS & KØBENHAVN Kjær & Sommerfeldt har solgt vin og vinoplevelser i mere end 140 år. Vi har opdateret temaerne for vinsmagninger og målrettet form og indhold til virksomheder og private, der ønsker vinoplevelser af både informativ og underholdene karakter. Du finder næppe bedre rammer for vinsmagninger, kunde- og firmaarrangementer end Danmarks originale og smukkeste vinhandel i hjertet af København. Vi kan skræddersy et arrangement/ smagning præcist efter dine ønsker eller du kan vælge mellem de faste smagninger. Der er stor forespørgsel fra større grupper, f.eks. vinklubber, personaleforeninger, abonnementsklubber mv. der ønsker at holde deres eget vinarrangement. For at få det optimale ud af en vinsmagning foreslår vi max. 25 deltagere. Det sikrer, at gæsterne får en optimal oplevelse. Tjek vores hjemmeside og se galleriet under fanen: Hold din egen vinsmagning. Vinsmagninger kan også afholdes i vores nye flotte lokaler i det gamle østbanepakhus i Aarhus samt i Odense.

22 RØDVINE 2012, CHONO SYRAH, ELQUI VALLEY, CHILE Chilensk vin er for alvor kommet på vinverdenskortet igen og alle vinmedier fokuserer på den store forandring og løft der er sket i kvalitet og diversitet. Chono Syrah er en af de vine. Her får du en kompleks og elegant enkeltmarksvin med masser af fylde, krydderi og solmodne bær. Vinen kommer fra det nordligste område i Chile, Elqui Valley og kun en fjerdedel af vinen har fået let fadlagring, så den har bevaret sin friske frugt. Normalpris kr. 111,20 JULEPRIS KR. 85, , TOMMASI, RIPASSO, VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE, VENETO, ITALIEN Top-Ripasso fra Tommasi-familien der var blandt de første til at producere denne populære vin. Den er fyldig, moden og varm med strejf af kirsebær og mandel. De tidligere årgange har scoret meget høje point hos de internationale vinmedier og er altid en sikker vinder hos den danske vinnyder. Vinen er lavet efter den originale opskrift med Corvina, Rondinella og Molinara den har fået 18 måneders fadlagring. Normalpris kr. 127,20 JULEPRIS KR. 99, , ROVERSI BARBARESCO, PIEMONTE, ITALIEN Roversi er et super flot eksempel på klassisk Barbaresco, om dog meget fyldig og kompleks. Den har kant men samtidig de typiske karaktertræk som kirsebær, violer, jordbær og brombær og elegant strejf af sødme. Halvdelen af vinen har lagret 12 måneder. Barbaresco bliver ofte kaldt Barolos lillesøster men selvom begge vine kommer fra Piemonte og er lavet på samme drue (Nebbiolo) så skal de ikke sammenlignes. Barbaresco er mere let og elegant end Barolo og området er kun halvt så stort som Barolo. Normalpris kr. 119,20 JULEPRIS KR. 94,00 20 EGEN VINFESTIVAL Som større gruppe er det ideelt, at vælge en vinfestival. Vi har god erfaring med at holde vinfestival for større grupper, men afholder også arrangementet 2-3 gange om året, hvor private forbrugere kan købe billet. Vinfestival er en hyggelig og uformel vinsmagning. Der vil typisk være små stande at gå rundt til og smage på vinene. Hver stand betjenes af en kompetent person som fortæller om vinene. Ved ankomsten får I udleveret et smageskema, så der er mulighed for at lave notater om vinene. Der kan, hvis man ønsker det, bestilles mad til arrangementet. Der bliver altid serveret vand og brød til smagningen. Vinfestival er både for nye og inkarnerede vinelskere og det er også et oplagt after work eller netværks-arrangement. Vi aftaler sammen hvilke vine, der skal smages, og I har også mulighed for at vælge et tema f.eks. Italienske vine, New World, Bordeaux osv. Der kan også laves en Fine Wine bar. Vi kan også lave en rundvisning i vores historiske lokaler i København. Arrangementet forløber sig typisk over 2 ½ time og afholdes for min. 60 personer og max. 150 personer.

23 RØDVINE 2011, CHATEAU STE. MICHELLE, CABERNET SAUVIGNON, COLD CREEK WASHINGTON STATE, USA Arketypisk Cabernet Sauvignon - kraftig, powerfuld alkoholtung vin, der smager dybt og mørkt af sorte kirsebær og mørk chokolade, muskuløs men blød og afrundet og meget imødekommende. Druerne kommer fra den ikoniske 40 år gamle vinmark Cold Creek. Vinen har fadlagret 21 måneder og har fået 91 Point Wine Enthusiast. Normalpris kr. 207,20 JULEPRIS KR. 169, /13 LOUIS JADOT, SANTENAY, CLOS DE MALTE, FRANKRIG Santenay ligger i Côte de Beaune, syd for Chassagne-Montrachet. Clos de Malte-marken på 7 hektar er en af Louis Jadots mange monopol-besiddelser. Den højtbeliggende og skovafgrænsede mark ligger smukt, skrånende mod selve landsbyen. Clos de Malte gærer i 3-4 uger, og lagrer efterfølgende i 12 måneder på små egefade. Vinen er elegant med en rank og tanninrig struktur, og fine, komplekse noter af modne røde bær. Normalpris kr. 231,20 JULEPRIS KR. 179, , CASTELLO DI FONTERUTOLI, GRAN SELEZIONE, MAZZEI, TOSCANA, ITALIEN I 2013 introducerede Chianti Classico konsortiet en helt ny kategori Gran Selezione, den strengeste ind til videre. Kriterierne er bl.a., at druerne skal komme fra egne marker og vinen skal fadlagre min. 30 måneder og 3 måneder på flaske. Vinen er lavet på hele 36 forskellige biotyper af Sangiovese, alle vinificeret og lagret hver for sig. Dette er ekstravagant, kompleks og meget struktureret vin som er perfekt nu, men vil kunne gemmes op til 20 år. Smagen er præget af kirsebær, jordbær og potente men tæmmede tanniner, eftersmag og finish er kompleks og enestående. 21 Normalpris kr. 295,20 JULEPRIS KR. 239,00 BIBLIOTEK Et dunkelt lokale med tilnavnet biblioteket rummer et antikt smagebord og større samling memorablia Firmaets første dage. Der er også et bredt udvalg af faglitteratur, der har givet rummet dets litterære navn. Men rummet er først og fremmest beregnet til de helt særlige smagninger. Her kan man invitere højt prioriterede gæster, man vil give en oplevelse ud over det sædvanlige ikke blot når det gælder vin, men også når det gælder den helt rette atmosfære. Det huleagtige præg giver indtryk af, at man befinder sig dybt under det gamle København, hvilket heller ikke er helt forkert. Man er omgivet af betragtelige kældre, som har rummet hundredtusinder af flasker gennem generationer. Under det hele løber en stort set ukendt underjordisk å, der sidst gjorde væsen af sig, da Københavns metro blev bygget. Rummet er møbleret i ældre stil med antikke lamper, møbler i mørkt træ og smukt udskårne stole med deres helt egen tyngde.

24 NYTÅR & CHAMPAGNE CODORNIU 1551, CAVA BRUT Klar, flot og i ganske festlig figur gør den sig i glasset, og velintegrerede bobler giver et langt og eftertrykkeligt bid. Det er især citrusfrugter lime, citron og lidt appelsin, der giver det friske præg, omfavnet af et svagt lidt sødere og blødere strøg af honning og toast. Cava er Spaniens svar på Champagne. Normalpris kr. 84,00 JULEPRIS KR. 69,00 LÉONCE BOCQUET, CRÉMANT DE BOURGOGNE Dejlig forfriskende vin, der fremstår med et væld af fine små bobler når den hældes op i glasset. Den har en utrolig behagelig, frisk og fyldig smag og en liflig bouquet af de typiske gule frugter kombineret med tørret frugt. Crémant er lavet efter samme metode som Champagne. Normalpris kr. 95,20 JULEPRIS KR. 79,00 NICOLAS FEUILLATTE BRUT, RÉSERVE CHAMPAGNE Den mest solgte Champagne i Frankrig og er af Wine Spectator udnævnt til Top Value Champagne og 92 Point. Elegant og lækker med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde grønne æbler og citrus og mange fine små perler. Normalpris kr. 255,20 JULEPRIS KR. 209,00 22 PARADISET Bag døren gemmer der sig en vinsamling af kaliber, man ikke finder mage til ret mange steder. Gennem årene har Kjær & Sommerfeldt haft adgang til unikke flasker. Dels har man anskaffet de største vine fra de største årgange, dels har man gennem firmaopkøb overtaget mange enestående vine. Her er flasker, der går hundrede år og længere tilbage og nogle endda i aftapninger, der ikke engang findes på de oprindelige slotte. Der har været tradition for, at vinkyperne gennem tiden har taget særlige flasker fra til kontrolformål, og i 1977 sørgede vinkyper Willie Keil for at samle disse enestående vine i en betryggende ramme, der fortjent blev navngivet Paradiset. Yderligere har en fremsynet ledelse sørget for at købe solidt ind, når en enestående årgang kom på markedet. Eksempelvis rummer Paradiset mange betydelige årgange af Château d Yquem, Mouton Rothschild og Petrus plus selvfølgelig et righoldigt udvalg af de klassiske Bordeaux 1. Cru.

25 VALGSHOP FOR DEM DER IKKE KAN VÆLGE! VALGSHOP VED MERE END 200 GAVER Den oprindelige tanke om, at en gave skal overraske, er i nogle virksomheder erstattet af ønsket om at give den enkelte medarbejder mulighed for selv at vælge sin gave. Afhængig af antal medarbejdere samt antallet af valgmuligheder, kan vi skræddersy Jeres egen valgshop, hvor medarbejderne med et log-on enkelt og nemt kan få et overblik, samt beskrivelse af de gaver, der kan vælges i mellem. Den gaveansvarlige hos Jer, vil modtage status på bestillingerne undervejs og udleveringen er meget enkel, da gaverne pakkes på en måde, der sikrer dette. Vi samarbejder med: Stelton, Lyngby Vasen, Kähler, Eva Solo, Menu, Rosendahl, Holmegaard, Trip Trap, Mette Blomsterberg, Piet Hein, Jamie Oliver, Sabatier, Philips, Mette Ditmer, Applicata, Tom Dixon, Nilfisk, Karmameju, Skagen Design, By Nord o.s.v. Således vælger du din egen gave: Step 1: Læs om gaverne, bliv inspireret og vælg din gave. Step 2: Find dig selv frem på listen over medarbejdere. 23 Step 3: Send dit ønske afsted ved at trykke bekræft. BUTIK I AARHUS Kjær & Sommerfeldt åbnede i 2013, det nye Aarhus-domicil i det gamle Østbanepakhus lige ved havnen. Et hus, der især vil tjene som vinsted for vores eksisterende og kommende kunder, hvor de kan blive inspireret, undervist, invitere egne kunder på vin, holde smagninger og selvfølgelig hente vin fra. Vi oplever et stigende WEB-salg, men det betyder også, at et nærværende, fysisk sted, hvor man kan få gode oplevelser og inspiration har stor betydning i en verden hvor næsten alt kan klares online. ODENSE - KUNDESERVICE & SHOWROOM Kjær & Sommerfeldts Business Support, voksede i 2014 ud af rammerne og nye lager & administrationsbygninger, med fordoblet lagerkapacitet, blev en naturlig nødvendighed for at håndtere den fortsatte vækst. Valget faldt på ny-opførte bygninger på M.P. Allerups Vej 45A, 5220 Odense SØ, hvor vi flyttede ind i maj 2014.

26 EMBALLAGE Vi har indholdet der skaber respons og emballagen der skaber forventninger. Når du giver en kasse med Kjær & Sommerfeldt logo står vi inde for at den skaber glæde. Få din vingave pakket i en af disse smukke emballager samt en folder der beskriver gavens indhold. Kontakt os og få skræddersyet vores bud på optimal profilering. 24 Alle priser er ekskl. moms. Pakning, produktfolder, og fragt faktureres til kr. 500,00 pr. palle. Vi tager forbehold for årgangsskifte og trykfejl. Gammel Mønt København K Skovvejen 2 A Aarhus C M.P. Allerups Vej 45 A Odense SØ

27

28 Gammel Mønt København K /// Skovvejen 2A Aarhus C /// M.P. Allerupsvej 45A Odense SØ /// Tlf

Vinfestival 2013. Lørdag den 2. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr.

Vinfestival 2013. Lørdag den 2. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr. Vinfestival 2013 Lørdag den 2. marts kl. 13-17 Vesthallen i Slagelse Prisen er inkl. smageglas Forsalg: Pris kr. 170,- Dørsalg: Pris kr. 190,- Arrangør: Vinklubbens Venner, 19. Vinfestival Stand nr. (og

Læs mere

60,- NYHED! I førertrøjen. sommerpris. 2010/11 Dois Vales. Incl. moms. sommer 2012. Nr. 3. 10. årgang. Gældende til 15. august 2012 PORTUGAL

60,- NYHED! I førertrøjen. sommerpris. 2010/11 Dois Vales. Incl. moms. sommer 2012. Nr. 3. 10. årgang. Gældende til 15. august 2012 PORTUGAL Incl. moms. sommer 2012. Nr. 3. 10. årgang. Gældende til 15. august 2012 PORTUGAL I førertrøjen Seis Quintas ligger ved verdens ende eller næsten! Flyv til Porto og tag derfra en af verdens smukkeste togture

Læs mere

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade FUNC KATALOG 2015-2016 SalinCaramel VERDENS BEDSTE CHOKOLADE 2013 Møn Dragée En sprudlende buket af skønne smage Darling Spuds Hand Cooked Potato Chips Lovingly made, naturally flavoured Tenute de Mazzenero

Læs mere

185,- SPAR 100,- NU PR. FL. PR. FL. V/2 FL.

185,- SPAR 100,- NU PR. FL. PR. FL. V/2 FL. INCL. MOMS EFTERÅR 2015. NR. 4. 13. ÅRGANG. GÆLDENDE TIL 30. NOVEMBER 2015 90 POINTS 185,- SPAR 100,- I Jyllands Postens Barolo-smagning i juni fremhæ vede Niels Lillelund Marchesi di Barolo som den store

Læs mere

Incl. moms. Gældende til 31. december 2012. Alt hvad du behøver at vide om jul - og julehygge. Julen. www.hjhansen-vin.dk

Incl. moms. Gældende til 31. december 2012. Alt hvad du behøver at vide om jul - og julehygge. Julen. www.hjhansen-vin.dk Incl. moms. Gældende til 31. december 2012 Alt hvad du behøver at vide om jul - og julehygge Julen 2012 www.hjhansen-vin.dk Stjernedrys - til juleaften og mange andre hyggestunder... 2011 Infinitus Syrah,

Læs mere

Vinfestival 2015. Lørdag den 7. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr.

Vinfestival 2015. Lørdag den 7. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr. Vinfestival 2015 Lørdag den 7. marts kl. 13-17 Vesthallen i Slagelse Prisen er inkl. smageglas Forsalg: Pris kr. 170,- Dørsalg: Pris kr. 190,- Arrangør: Vinklubbens Venner, 21. Vinfestival Stand nr. (og

Læs mere

Vinfestival 2014. Lørdag den 1. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr.

Vinfestival 2014. Lørdag den 1. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr. Vinfestival 2014 Lørdag den 1. marts kl. 13-17 Vesthallen i Slagelse Prisen er inkl. smageglas Forsalg: Pris kr. 170,- Dørsalg: Pris kr. 190,- Arrangør: Vinklubbens Venner, 20. Vinfestival Stand nr. (og

Læs mere

Quinta Do Noval Campanien Domaine Leroy Douro Boys Juleøl. Nyheder & fakta om vin, øl og spiritus

Quinta Do Noval Campanien Domaine Leroy Douro Boys Juleøl. Nyheder & fakta om vin, øl og spiritus Nyheder & fakta om vin, øl og spiritus DECEMBER/JANUAR 2005/06 NR. 5 ÅRGANG 14 PRIS 59,00 DKK ABONNEMENT: 298,00 DKK Quinta Do Noval Campanien Domaine Leroy Douro Boys Juleøl REDAKTION Vinbladet udgives

Læs mere

Vinfestival 2011. Lørdag den 5. marts kl. 14-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 150,- inkl. smageglas. Arrangør: Vinklubbens Venner, 17.

Vinfestival 2011. Lørdag den 5. marts kl. 14-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 150,- inkl. smageglas. Arrangør: Vinklubbens Venner, 17. Vinfestival 2011 Lørdag den 5. marts kl. 14-17 Vesthallen i Slagelse Pris kr. 150,- inkl. smageglas Arrangør: Vinklubbens Venner, 17. Vinfestival 1 Hvad kan vi gøre for din boligøkonomi? Tjek din boligøkonomi

Læs mere

Vinoplevelse. Vinsmagning for 2 personer Vælg blandt 40 oplevelser

Vinoplevelse. Vinsmagning for 2 personer Vælg blandt 40 oplevelser Vinoplevelse Vinsmagning for 2 personer Vælg blandt 40 oplevelser 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE! Den bog, du

Læs mere

H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E

H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E HOTEL BALLUMHUS Menu & Vine Frokostkort Mellem 12:00-14:00 Rejecocktail 89,- Stjerneskud 124,- Italiensk Parmaskinke med melon 89,- Æggekage 89,- 3 stykker smørrebrød usp. 75,- Ballumhus platte 178,- Med

Læs mere

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Kvinder, øl og mad I 2015 er det 100 året for Grundlovens ændring, hvor Kvinderne fik stemmeret. Flere undersøgelser viser at hovedansvaret for indkøb af dagligvarer ligger hos kvinderne, derfor ligger

Læs mere

NYT FRA. 65,- Spar 14,- Glæd dig til: Lader du bageren ordne din bil? slagteren klippe dit hår? -Nej, vel? rådgivning hos en fagmand! 93 pts. Pr. fl.

NYT FRA. 65,- Spar 14,- Glæd dig til: Lader du bageren ordne din bil? slagteren klippe dit hår? -Nej, vel? rådgivning hos en fagmand! 93 pts. Pr. fl. NYT FRA #107/2013 apr/jun priser er inkl. moms samt afgifter og gælder fra 02.04 til og med 22.06.2013 Lader du bageren ordne din bil? Må slagteren klippe dit hår? -Nej, vel? Få rådgivning hos en fagmand!

Læs mere

BODEGAS LUZDIVINA AMIGIO

BODEGAS LUZDIVINA AMIGIO Discover Taste Enjoy Julen 2015 87,20 BODEGAS LUZDIVINA AMIGIO Viñademoya 2014 Årets up-and-coming vin. Fylde og intensitet. 2 mdr. på egefad. Gode tanniner. Brombær, lakrids. Bierzo, Spanien Alc. 14,5%,

Læs mere

300,- Normal 70,- Spar 120,-

300,- Normal 70,- Spar 120,- 6 fl. 300,- Normal 70,- Spar 120,- Coteaux d Aix en Provence Rosé Provence A.O.P. Frankrig Provence er Frankrigs mest berømte område for rosévine. Denne vin er produceret af Cinsault, Grenache og Syrah

Læs mere

J ULEN 2014. Delikatesser. Gaveinspiration. Julevine 2014. 16 siders inspirationskatalog - fyldt med muligheder for DIN virksomhed

J ULEN 2014. Delikatesser. Gaveinspiration. Julevine 2014. 16 siders inspirationskatalog - fyldt med muligheder for DIN virksomhed GOURMETKLUBBEN Julevine 2014 Fokus på vin for alle - fra alle verdenshjørner Gaveinspiration Til alle der skal glædes med en gave Delikatesser Gør vingaven spændende med lidt sødt til familien J ULEN 2014

Læs mere

...meget mere end et bryghus

...meget mere end et bryghus ...meget mere end et bryghus Fra humle til gourmet Velkommen til Bryghuset Vendia i Hjørring Siden vi slog dørene op som ny dreng i klassen, er der sket en fantastisk udvikling i huset i Markedsgade, hvor

Læs mere

CHAMPAGNE & MOUSSERENDE VIN 1/1 fl. 1/2 fl.

CHAMPAGNE & MOUSSERENDE VIN 1/1 fl. 1/2 fl. CHAMPAGNE & MOUSSERENDE VIN 1/1 fl. 1/2 fl. CHAMPAGNE DEUTZ Brut Classic, Maison Deutz, Ay... 695,00 405,00 Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig

Læs mere

Årets julevin Strozzi, Guidoriccio, Maremma, 2009, Italien

Årets julevin Strozzi, Guidoriccio, Maremma, 2009, Italien Velkommen til julehandel hos Piaf Vinhandel Piaf Vinhandel har igennem mange år specialiseret sig i levering af vin og gaveløsninger til erhvervskunder og private. Vores grundige udvælgelse og medimport

Læs mere

ulen 2010 Velkommen til årets julenydelser - tid til vin

ulen 2010 Velkommen til årets julenydelser - tid til vin J ulen 2010 Velkommen til årets julenydelser - tid til vin V elkommen til juleindkøb hos VINOBLE Velkommen til vort julekatalog 2010, hvor vi med vanlig stor omhu har sammensat et væld af spændende vine

Læs mere

PRISLISTE 2015 FEBRUAR

PRISLISTE 2015 FEBRUAR PRISLISTE FEBRUAR 2015 Indholdsfortegnelse Facts om Interbrands Wines & Spirits Denmark... 3 Scotch Whisky Blended Black Bottle... 4 Scottish Leader... 5 Whyte & Mackay... 6-7 Scotch Whisky Single Malt

Læs mere

SpinWine. Gode oplevelser er det essentielle i at leve... Forhandlerinfo: 9650 8000 / www.spinwine.dk

SpinWine. Gode oplevelser er det essentielle i at leve... Forhandlerinfo: 9650 8000 / www.spinwine.dk SpinWine Gode oplevelser er det essentielle i at leve... SpinWine er mere end en vinskænker. Den er mere end en dekantering. SpinWine består af et lille åbent kar, hvor vinen cirkulerer og iltes, inden

Læs mere

ERHVERVSKATALOG 300 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

ERHVERVSKATALOG 300 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet ERHVERVSKATALOG 300 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet GO DREAM A/S - MAKE IT HAPPEN EN OPLEVELSESFABRIK DREVET MED HJERTET Efter godt 6 år på bagen og en start hjemme fra køkkenbordet, er GO

Læs mere

Gr oøønt torvet Bagertorvet Fisketorvet. Blomstertorvet Kolonailtorvet Vintorvet. Friske dagligvarer. - Lige til døren!

Gr oøønt torvet Bagertorvet Fisketorvet. Blomstertorvet Kolonailtorvet Vintorvet. Friske dagligvarer. - Lige til døren! Gr oøønt torvet Bagertorvet Fisketorvet Blomstertorvet Kolonailtorvet Vintorvet Friske dagligvarer - Lige til døren! CyperSpace på papir Danmark er et af de førende lande inden for brugen af IT, Web og

Læs mere

Taastrup Ny Vinhandel

Taastrup Ny Vinhandel Til kontorer Taastrup Ny Vinhandel Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.dk Fax: 4399-3113 Juleøl side 8 Gavepakker side 5-8 Chokolade side

Læs mere

Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014

Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014 10-14 Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014 Vinova er: Kim Langeskov: Salg til restauranter og erhverv i hele DK. Uddannet tjener og sommelier, aftjent værnepligt på Falsled Kro

Læs mere

Råvaren. fødevarer til fagfolk

Råvaren. fødevarer til fagfolk Et lille land som Danmark, der ikke kan lokke turisterne med spektakulære naturfænomener, må i høj grad sælge sig selv på andre oplevelser. Og her får madkulturen selvsagt en central rolle, siger restauratør

Læs mere

TEMA: CHOKOLADE INDHOLD I DETTE NUMMER

TEMA: CHOKOLADE INDHOLD I DETTE NUMMER FRA FORMANDEN Kære medlemmer Selvom vi stadig kan håbe på nogle varme dage i sensommeren og starten af efteråret, så er den god nok. Varmen er på vej væk - og chokoladen er på vej ind på bordene igen.

Læs mere

KATALOG VIN AUKTION Torsdag den 5. sep. 2013

KATALOG VIN AUKTION Torsdag den 5. sep. 2013 KATALOG VIN AUKTION Torsdag den 5. sep. 2013 Side 1 Indholdsfortegnelse Generel information Betingelser Introduktion Kort Cá Viola Cá Viola Decugnano dei barbi Decugnano dei barbi Decugnano dei barbi Cantine

Læs mere