DEN NYE BERLINGO CITYVAN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN NYE BERLINGO CITYVAN"

Transkript

1 NY CITROËN

2 DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der strækker sig ud i hele motorhjelmens bredde. Bilens profil giver et godt indtryk af dens rummelighed, og de markante skærmkasser vidner om dens robuste konstruktion. De kraftige kofangere og sidelister beskytter mod knubs og skrammer. Den nye Berlingo CityVan holder din forretning godt kørende. Specifikationer og udstyrsniveauer varierer fra land til land, og der kan i denne brochure derfor forekomme billeder af modelvarianter og udstyr, der ikke markedsføres i Danmark.

3 De forkromede lister på bilens front mødes i et markant Citroën-logo. Berlingo CityVan er et elegant visitkort for virksomheden.

4 NEM ADGANG TIL GOD PLADS De sidehængslede, asymmetriske bagdøre (60/40) med den smalleste dør til højre for at lette adgangen fra fortovet, giver let adgang til det regulære varerum i den nye Berlingo CityVan. De skjulte hængsler understreger varebilens elegante design, og den lange akselafstand giver god kørekomfort og ekstra plads i varerummet.

5

6 KOMFORTABEL STYRKE Sæt dig ind bag rattet af den nye Berlingo CityVan og få et førstehåndsindtryk af dens overbevisende kvalitet og gennemførte finish. Oplev det komfortable førersæde med højdejustering (afhængig af model), gå på opdagelse i de mange praktiske fralægningsrum og nyd det ergonomiske instrumentbræt med den højt placerede gearstang lige ved hånden. Boardcomputeren giver let adgang til mange praktiske informationer som f.eks. kørt distance, gennemsnitligt brændstofforbrug og meget mere. Med det håndfri Bluetooth -system (option) kan du telefonere sikkert og lovligt. Rattet kan indstilles i højde og dybde, ligesom alle betjeningsgreb og kontakter er logisk placerede inden for behagelig rækkevidde.

7 Den nye Berlingo CityVan er udstyret med ratstyret RDS-radio med CD-/MP3 -afspiller og 2 højttalere. Hvis du vil have behagelig kørekomfort uanset vejret udenfor, vælger du Berlingo CityVan med aircondition (standard på N2). Hertil hører varmedæmpende forrude, som reducerer opvarmningen af kabinen, når solen er skarp.

8 ET STUDIE I RUMMELIGHED Det er ikke blot varerummet i Berlingo CityVan, der byder på masser af plads. Også førerkabinen er velforsynet med praktiske opbevaringsrum og fralægningsplads. Berlingo CityVan er bl.a. udstyret med hylde over forruden, handskerum i førersiden og skuffe under førersædet (afhængig af model), så det er nemt at holde styr på de mange papirer og småting, der hober sig op i løbet af en arbejdsdag. Føreren i den nye Berlingo CityVan har sit eget handskerum. Det er praktisk placeret bag rat og instrumenter og rummer 4,1 liter. Opbevaringsboks til placering mellem forsæderne fås som tilbehør. Den rummer op til 13 liter og er let at flytte..

9 Praktisk hylde over forruden i hele kabinens bredde. Den er nem at nå fra forsædet og giver plads til f.eks. A4-ringbind. Det fleksible Extenso dobbeltsæde (option) har et opbevaringsrum på 7,5 liter under sædet. Det giver også mulighed for at holde værdigenstande skjult for nysgerrige blikke. En praktisk skuffe under førersædet (afhængig af model) giver plads til arbejdspapirer mv.

10 FUNKTIONEL OG FLEKSIBEL Berlingo CityVan byder på masser af plads og nem adgang til varerummet. Skydedør i højre side er standard i de fleste modeller og ekstra skydedør i venstre side fås som option. Med Extenso dobbeltsæde får brugsværdien og fleksibiliteten endnu et løft. Det unikke sæde giver endnu flere muligheder for at indrette varebilen til den aktuelle transportopgave. Med den smalle dør åben, og venstre bagdør låst er det også muligt at transportere lange genstande. Dog skal gældende foreskrifter for transport af lange genstande overholdes. Den nye Berlingo CityVan kan bestilles med stigelem (option), så du kan transportere lange genstande med lukkede døre.

11 Den nye Citroën Berlingo CityVan kan bestilles med EXTENSO dobbeltsæde, så der bliver tre siddepladser. Med EXTENSO dobbeltsædet kan ryglænet på den midterste plads klappes ned og blive til et praktisk arbejdsbord, mens sædet på den yderste plads kan klappes op som en biografstol og derved give plads til høje genstande i kabinen. Sædet på den yderste plads kan nedfældes i gulvet, så det bliver muligt at transportere op til 3 m lange genstande, med maks. vægt på 50 kg.

12 EN VAREBIL MED FORMAT Den nye Berlingo CityVan er en stærk og fleksibel arbejdskammerat. Med en lasteeevne på op til 937 kg og et varerumsvolumen på hele 3.3 m 3 sætter den en ny standard for sin klasse. Den rummelige varebil har plads til to Europaller, som kan læsses ind bagfra med en gaffeltruck. Den nye Berlingo CityVan leveres i Danmark med fast kabineadskillelse bag førersædet. De asymmetriske bagdøre (60/40), der fås med eller uden ruder, kan åbnes helt op til 180, hvilket gør bilen nemmere at læsse, hvis pladsen er trang. Berlingo CityVan kan også leveres med bagklap uden merpris.

13 Den nye Citroën Berlingo CityVan leveres med fast gitter bag førerpladsen. (De viste kabineadskillelser markedsføres ikke i Danmark.) Den nye Citroën Berlingo CityVan leveres som standard med to enkeltsæder. Med et snuptag bliver ryglænet på passagersædet til et praktisk arbejdsbord. Med EXTENSO dobbeltsædet kan det yderste sæde klappes sammen, så der bliver plads til lange genstande på op til 3 m inde i bilen. Afhængig af model fås den nye Berlingo CityVan med en mobil lampe, som kan tages ud af opladeren. Praktisk at have ved hånden, når mørket falder på. Til at holde lasten sikkert på plads er Berlingo CityVan udstyret med seks forankringskroge i varerummet. Den slidstærke gulvmåtte skåner gulvet mod skrammer (afhængig af model).

14 TEKNOLOGIEN ER TIL TJENESTE Den nye Berlingo CityVan kan leveres med udstyr, der styrker sikkerheden og gør kørslen mere afslappet og komfortabel. Det gælder f.eks. parkeringssensor, fartpilot og hastighedsbegrænser. Den nye Berlingo CityVan har som standard ABS-bremser med EBD (elektronisk bremsekraftfordeling), bremseassistent og ESP, som forhindrer udskridning og holder den nye Berlingo CityVan på ret kurs. Dæktrykmåler fås sammen med aluminiumsfælge som option til Berlingo CityVan. Den nye Berlingo CityVan kan også leveres med regnsensor (option)

15 Ved igangsætning eller vending på skråninger med en stigning på over ca. 3% behøver du ikke længere at holde bilen med håndbremsen. Hill holder-systemet fastholder bilen i to sekunder efter, at du har sluppet bremsen, så den ikke triller frem eller tilbage (integreret i ESP-funktionen). Parkeringssensor (option) gør det nemt at parkere sikkert og uden skrammer. Et tydeligt lydsignal fortæller, hvor tæt du er på biler eller andre forhindringer bag bilen. Den nye Berlingo CityVan er udstyret med fire airbags (to frontairbags og to sideairbags) som standard. Frontairbag i passagerside er dobbelt og yder effektiv beskyttelse, også når der sidder to passagerer ved siden af føreren.

16 HØJTYDENDE OG MILJØRIGTIGE MOTORER Berlingo CityVan fås med en benzinmotor, nemlig 1.6i med 90 hk samt to dieselmotorer, HDi 75 og HDi 90. Alle motorer byder på veloplagt ydelse kombineret med god brændstoføkonomi.

17 Citroëns mest miljørigtige modeller får betegnelsen AIRDREAM. Citroën ser det som sin opgave at være med til at bevare og om muligt forbedre miljøet. I udviklingsafdelingen arbejdes ihærdigt med morgendagens biler, og Citroën er allerede langt fremme. Det er ikke kun et spørgsmål om at få motorerne til at forurene mindre. Hos Citroën genanvendes også hovedparten af de materialer, der indgår i produktionen. Ved at begrænse antallet af materialer og kode de forskellige dele og komponenter, er det muligt at genanvende det meste af bilen, når den efter lang og tro tjeneste står til udskiftning. Hensynet til miljøet kommer også til udtryk på vore fabrikker, hvor produktionsanlæggene år for år gøres stadig mere miljøvenlige. BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO 2 -UDSLIP (EU-norm)

18 KARROSSERIFARVER OG INDTRÆK Den nye Berlingo CityVan leveres i 6 forskellige farver. Ardentrød Icelandgrå Metallic Gletscherhvid Aluminium Metallic Sort lak Koksgrå Metallic* * med perlemorseffekt Stof Orbe/Omni (N1) Stof Mobilis/Omni (N2)

19 CITROËN HOLDER KØREOPLEVELSEN VED LIGE Citroën Berlingo CityVan er bygget til at holde. Med serviceintervaller på op til km/2år, 2 års fabriksgaranti, 6 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring af karrosseriet samt 2 års garanti mod materiale- eller fabrikationsfejl i lakken. CRÉDIT CITROËN Hos Citroën-forhandleren kan du lease eller finansiere dit bilkøb via Crédit Citroën til en favorabel rente. Du kan frit vælge mellem et fast eller variabelt forrentet lån med en løbetid på op til 7 år. CITROËN SERVICEAFTALE Med en Citroën Serviceaftale er du og din Berlingo CityVan i gode hænder. Du behøver ikke at bekymre dig om uventede værkstedsregninger, hverken når bilen skal til de foreskrevne serviceeftersyn, eller hvis der dukker en uventet reparation op. Du betaler i stedet et fast månedligt beløb, som dækker udgifterne til service og reparation på din Citroën i en nærmere aftalt periode. Hvis du ønsker at vide mere, henvises til CITROËN TRYGHEDSAFTALE Som en ekstra sikkerhed har du mulighed for at tegne en Tryghedsaftale på din nye Citroën. Aftalen dækker sam - menbrud i mekaniske, elektriske og elektroniske dele efter samme regelsæt som i bilens garantiperiode. Med en Citroën Tryghedsaftale er din Citroën dækket i sammenlagt 48 måneder, dog max km. CITROËN ASSISTANCE 24-TIMERS NØDSERVICEORD- NING Alle nye Citroën er i de første 24 måneder fra første registreringsdato dækket af en 24-timers nødserviceordning, hvis uheldet skulle være ude. Citroën Assistance dækker inden for EU samt i Norge og Schweiz. Denne nødserviceordning dækker vejhjælp vedr. hjulskift, døroplukning og brændstofpåfyldning samt bugsering til nærmeste autoriserede Citroën-værksted, hvis der opstår tekniske problemer, der forhindrer videre kørsel. Hvis reparationstiden overstiger 24 timer, stilles erstatningsbil til rådighed i op til 3 dage, og hvis den tekniske defekt er sket mere end 100 km fra hjemadressen, kan der vælges mellem hjemtransport eller hotelophold efter nærmere aftale med Citroën Assistance. Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspecifikationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på og hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën Berlingo modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart i juni Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl. Leverandøren er også uden forpligtelse, hvis Citroën ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver og udstyr. DK Ny Berlingo CityVan

20 Création et réalisation : Édition : ALTAVIA Paris Imprimé en UE 06/2008. O p l e v h v a d C i t r o ë n k a n g ø r e f o r d i g Mai 2008.

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

Nye rejseoplevelser EN NY PROFIL MED MARKANTE OG ELEGANTE LINIER Den nye Citroën C5 peger langt frem i tiden og er samtidig trofast mod mærkets kerneværdier: innovation, teknologi og design. Både som

Læs mere

Oplev hvad Citroën kan gøre for dig CITROËN JUMPER

Oplev hvad Citroën kan gøre for dig CITROËN JUMPER Oplev hvad Citroën kan gøre for dig CITROËN JUMPER Citroën Jumper Din virksomheds image. Professionalisme, kompetence, know-how de professionelle har samme krav til deres varevogn som til dem selv. Varebilen

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 CITROËN C5 INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 ELEGANT DESIGN, RELEVANT TEKNOLOGI Citroën C5 er tro mod

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK.

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. OPEL Combo CARGO DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. INDHOLD Månedens medarbejder, hver måned. Der er ikke den opgave Opel Combo ikke kan løse. Combo har fået en række topkarakterer,

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

Toyota RAV4 Tro mod originalen.

Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 har altid kørt sine egne veje og de behøver ikke at være asfalterede. Den unikke offroader byder på AWD (All Wheel Drive) med høj kørekomfort og stilsikkert design.

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed... I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr.

Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr. Toyota Avensis Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr. 2 års garanti 3 Raffineret design Avensis fanger blikket med et design, der giver bilen en dynamisk,

Læs mere

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN AURIS TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN ALTID I BEVÆGELSE. MOD NYE MÅL. MOD NYE KØREOPLEVELSER. VORES PASSION ER AT SKABE BEGEJSTRING MED EN BIL DER OVERGÅR ALLE FORVENTNINGER, GIVER TRYGHED OG MATCHER

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

N Y D U C A T O V A R E B I L

N Y D U C A T O V A R E B I L NY DUCATO VAREBIL EN NY GENERATION AF EFFEKTIVITET EN NY GENERATION AF TEKNOLOGI EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere