DEN NYE BERLINGO CITYVAN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN NYE BERLINGO CITYVAN"

Transkript

1 NY CITROËN

2 DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der strækker sig ud i hele motorhjelmens bredde. Bilens profil giver et godt indtryk af dens rummelighed, og de markante skærmkasser vidner om dens robuste konstruktion. De kraftige kofangere og sidelister beskytter mod knubs og skrammer. Den nye Berlingo CityVan holder din forretning godt kørende. Specifikationer og udstyrsniveauer varierer fra land til land, og der kan i denne brochure derfor forekomme billeder af modelvarianter og udstyr, der ikke markedsføres i Danmark.

3 De forkromede lister på bilens front mødes i et markant Citroën-logo. Berlingo CityVan er et elegant visitkort for virksomheden.

4 NEM ADGANG TIL GOD PLADS De sidehængslede, asymmetriske bagdøre (60/40) med den smalleste dør til højre for at lette adgangen fra fortovet, giver let adgang til det regulære varerum i den nye Berlingo CityVan. De skjulte hængsler understreger varebilens elegante design, og den lange akselafstand giver god kørekomfort og ekstra plads i varerummet.

5

6 KOMFORTABEL STYRKE Sæt dig ind bag rattet af den nye Berlingo CityVan og få et førstehåndsindtryk af dens overbevisende kvalitet og gennemførte finish. Oplev det komfortable førersæde med højdejustering (afhængig af model), gå på opdagelse i de mange praktiske fralægningsrum og nyd det ergonomiske instrumentbræt med den højt placerede gearstang lige ved hånden. Boardcomputeren giver let adgang til mange praktiske informationer som f.eks. kørt distance, gennemsnitligt brændstofforbrug og meget mere. Med det håndfri Bluetooth -system (option) kan du telefonere sikkert og lovligt. Rattet kan indstilles i højde og dybde, ligesom alle betjeningsgreb og kontakter er logisk placerede inden for behagelig rækkevidde.

7 Den nye Berlingo CityVan er udstyret med ratstyret RDS-radio med CD-/MP3 -afspiller og 2 højttalere. Hvis du vil have behagelig kørekomfort uanset vejret udenfor, vælger du Berlingo CityVan med aircondition (standard på N2). Hertil hører varmedæmpende forrude, som reducerer opvarmningen af kabinen, når solen er skarp.

8 ET STUDIE I RUMMELIGHED Det er ikke blot varerummet i Berlingo CityVan, der byder på masser af plads. Også førerkabinen er velforsynet med praktiske opbevaringsrum og fralægningsplads. Berlingo CityVan er bl.a. udstyret med hylde over forruden, handskerum i førersiden og skuffe under førersædet (afhængig af model), så det er nemt at holde styr på de mange papirer og småting, der hober sig op i løbet af en arbejdsdag. Føreren i den nye Berlingo CityVan har sit eget handskerum. Det er praktisk placeret bag rat og instrumenter og rummer 4,1 liter. Opbevaringsboks til placering mellem forsæderne fås som tilbehør. Den rummer op til 13 liter og er let at flytte..

9 Praktisk hylde over forruden i hele kabinens bredde. Den er nem at nå fra forsædet og giver plads til f.eks. A4-ringbind. Det fleksible Extenso dobbeltsæde (option) har et opbevaringsrum på 7,5 liter under sædet. Det giver også mulighed for at holde værdigenstande skjult for nysgerrige blikke. En praktisk skuffe under førersædet (afhængig af model) giver plads til arbejdspapirer mv.

10 FUNKTIONEL OG FLEKSIBEL Berlingo CityVan byder på masser af plads og nem adgang til varerummet. Skydedør i højre side er standard i de fleste modeller og ekstra skydedør i venstre side fås som option. Med Extenso dobbeltsæde får brugsværdien og fleksibiliteten endnu et løft. Det unikke sæde giver endnu flere muligheder for at indrette varebilen til den aktuelle transportopgave. Med den smalle dør åben, og venstre bagdør låst er det også muligt at transportere lange genstande. Dog skal gældende foreskrifter for transport af lange genstande overholdes. Den nye Berlingo CityVan kan bestilles med stigelem (option), så du kan transportere lange genstande med lukkede døre.

11 Den nye Citroën Berlingo CityVan kan bestilles med EXTENSO dobbeltsæde, så der bliver tre siddepladser. Med EXTENSO dobbeltsædet kan ryglænet på den midterste plads klappes ned og blive til et praktisk arbejdsbord, mens sædet på den yderste plads kan klappes op som en biografstol og derved give plads til høje genstande i kabinen. Sædet på den yderste plads kan nedfældes i gulvet, så det bliver muligt at transportere op til 3 m lange genstande, med maks. vægt på 50 kg.

12 EN VAREBIL MED FORMAT Den nye Berlingo CityVan er en stærk og fleksibel arbejdskammerat. Med en lasteeevne på op til 937 kg og et varerumsvolumen på hele 3.3 m 3 sætter den en ny standard for sin klasse. Den rummelige varebil har plads til to Europaller, som kan læsses ind bagfra med en gaffeltruck. Den nye Berlingo CityVan leveres i Danmark med fast kabineadskillelse bag førersædet. De asymmetriske bagdøre (60/40), der fås med eller uden ruder, kan åbnes helt op til 180, hvilket gør bilen nemmere at læsse, hvis pladsen er trang. Berlingo CityVan kan også leveres med bagklap uden merpris.

13 Den nye Citroën Berlingo CityVan leveres med fast gitter bag førerpladsen. (De viste kabineadskillelser markedsføres ikke i Danmark.) Den nye Citroën Berlingo CityVan leveres som standard med to enkeltsæder. Med et snuptag bliver ryglænet på passagersædet til et praktisk arbejdsbord. Med EXTENSO dobbeltsædet kan det yderste sæde klappes sammen, så der bliver plads til lange genstande på op til 3 m inde i bilen. Afhængig af model fås den nye Berlingo CityVan med en mobil lampe, som kan tages ud af opladeren. Praktisk at have ved hånden, når mørket falder på. Til at holde lasten sikkert på plads er Berlingo CityVan udstyret med seks forankringskroge i varerummet. Den slidstærke gulvmåtte skåner gulvet mod skrammer (afhængig af model).

14 TEKNOLOGIEN ER TIL TJENESTE Den nye Berlingo CityVan kan leveres med udstyr, der styrker sikkerheden og gør kørslen mere afslappet og komfortabel. Det gælder f.eks. parkeringssensor, fartpilot og hastighedsbegrænser. Den nye Berlingo CityVan har som standard ABS-bremser med EBD (elektronisk bremsekraftfordeling), bremseassistent og ESP, som forhindrer udskridning og holder den nye Berlingo CityVan på ret kurs. Dæktrykmåler fås sammen med aluminiumsfælge som option til Berlingo CityVan. Den nye Berlingo CityVan kan også leveres med regnsensor (option)

15 Ved igangsætning eller vending på skråninger med en stigning på over ca. 3% behøver du ikke længere at holde bilen med håndbremsen. Hill holder-systemet fastholder bilen i to sekunder efter, at du har sluppet bremsen, så den ikke triller frem eller tilbage (integreret i ESP-funktionen). Parkeringssensor (option) gør det nemt at parkere sikkert og uden skrammer. Et tydeligt lydsignal fortæller, hvor tæt du er på biler eller andre forhindringer bag bilen. Den nye Berlingo CityVan er udstyret med fire airbags (to frontairbags og to sideairbags) som standard. Frontairbag i passagerside er dobbelt og yder effektiv beskyttelse, også når der sidder to passagerer ved siden af føreren.

16 HØJTYDENDE OG MILJØRIGTIGE MOTORER Berlingo CityVan fås med en benzinmotor, nemlig 1.6i med 90 hk samt to dieselmotorer, HDi 75 og HDi 90. Alle motorer byder på veloplagt ydelse kombineret med god brændstoføkonomi.

17 Citroëns mest miljørigtige modeller får betegnelsen AIRDREAM. Citroën ser det som sin opgave at være med til at bevare og om muligt forbedre miljøet. I udviklingsafdelingen arbejdes ihærdigt med morgendagens biler, og Citroën er allerede langt fremme. Det er ikke kun et spørgsmål om at få motorerne til at forurene mindre. Hos Citroën genanvendes også hovedparten af de materialer, der indgår i produktionen. Ved at begrænse antallet af materialer og kode de forskellige dele og komponenter, er det muligt at genanvende det meste af bilen, når den efter lang og tro tjeneste står til udskiftning. Hensynet til miljøet kommer også til udtryk på vore fabrikker, hvor produktionsanlæggene år for år gøres stadig mere miljøvenlige. BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO 2 -UDSLIP (EU-norm)

18 KARROSSERIFARVER OG INDTRÆK Den nye Berlingo CityVan leveres i 6 forskellige farver. Ardentrød Icelandgrå Metallic Gletscherhvid Aluminium Metallic Sort lak Koksgrå Metallic* * med perlemorseffekt Stof Orbe/Omni (N1) Stof Mobilis/Omni (N2)

19 CITROËN HOLDER KØREOPLEVELSEN VED LIGE Citroën Berlingo CityVan er bygget til at holde. Med serviceintervaller på op til km/2år, 2 års fabriksgaranti, 6 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring af karrosseriet samt 2 års garanti mod materiale- eller fabrikationsfejl i lakken. CRÉDIT CITROËN Hos Citroën-forhandleren kan du lease eller finansiere dit bilkøb via Crédit Citroën til en favorabel rente. Du kan frit vælge mellem et fast eller variabelt forrentet lån med en løbetid på op til 7 år. CITROËN SERVICEAFTALE Med en Citroën Serviceaftale er du og din Berlingo CityVan i gode hænder. Du behøver ikke at bekymre dig om uventede værkstedsregninger, hverken når bilen skal til de foreskrevne serviceeftersyn, eller hvis der dukker en uventet reparation op. Du betaler i stedet et fast månedligt beløb, som dækker udgifterne til service og reparation på din Citroën i en nærmere aftalt periode. Hvis du ønsker at vide mere, henvises til CITROËN TRYGHEDSAFTALE Som en ekstra sikkerhed har du mulighed for at tegne en Tryghedsaftale på din nye Citroën. Aftalen dækker sam - menbrud i mekaniske, elektriske og elektroniske dele efter samme regelsæt som i bilens garantiperiode. Med en Citroën Tryghedsaftale er din Citroën dækket i sammenlagt 48 måneder, dog max km. CITROËN ASSISTANCE 24-TIMERS NØDSERVICEORD- NING Alle nye Citroën er i de første 24 måneder fra første registreringsdato dækket af en 24-timers nødserviceordning, hvis uheldet skulle være ude. Citroën Assistance dækker inden for EU samt i Norge og Schweiz. Denne nødserviceordning dækker vejhjælp vedr. hjulskift, døroplukning og brændstofpåfyldning samt bugsering til nærmeste autoriserede Citroën-værksted, hvis der opstår tekniske problemer, der forhindrer videre kørsel. Hvis reparationstiden overstiger 24 timer, stilles erstatningsbil til rådighed i op til 3 dage, og hvis den tekniske defekt er sket mere end 100 km fra hjemadressen, kan der vælges mellem hjemtransport eller hotelophold efter nærmere aftale med Citroën Assistance. Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspecifikationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på og hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën Berlingo modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart i juni Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl. Leverandøren er også uden forpligtelse, hvis Citroën ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver og udstyr. DK Ny Berlingo CityVan

20 Création et réalisation : Édition : ALTAVIA Paris Imprimé en UE 06/2008. O p l e v h v a d C i t r o ë n k a n g ø r e f o r d i g Mai 2008.

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Nye rejseoplevelser EN NY PROFIL MED MARKANTE OG ELEGANTE LINIER Den nye Citroën C5 peger langt frem i tiden og er samtidig trofast mod mærkets kerneværdier: innovation, teknologi og design. Både som

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

PÅ HJEMMEBANE OVERALT

PÅ HJEMMEBANE OVERALT CITROËN C4 AIRCROSS PÅ HJEMMEBANE OVERALT Citroën C4 AIRCROSS repræsenterer en vellykket balance mellem kraft og dynamik på den ene side og stilsikker elegance på den anden side. Den markante front med

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

PRISOVERSIGT FIAT DOBLÒ SMART OG RUMMELIG

PRISOVERSIGT FIAT DOBLÒ SMART OG RUMMELIG PRISOVERSIGT SMRT OG RUMMELIG PRISOVERSIGT 18. FEBRUR 2019 PRISOVERSIGT DOBLÒ CRGO, KMPGNEMODELLER MOTOR FGIFTSSTS MKS. YDELSE, HK ENERGIKLSSE/ CO 2 G/KM HLVÅRLIG MOMS, KR. VEJL. PRIS EX MOMS, KM/L EJERFGIFT,

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

Specifikationer, udstyr & priser

Specifikationer, udstyr & priser OPEL combo Specifikationer, udstyr & priser januar 2014 2 Priser og motorer Diesel Combo L1H1 2505 kg L1H2 2505 kg L2H1 2505 kg L2H2 2505 kg Motor / gearkasse (u.moms) (m.moms) (u.moms) (m.moms) 1.3 CDTI

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT DESIGN, RENE FLOTTE LINJER OG EN UOVERTRUFFEN RUMMELIGHED ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER

Læs mere

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen ERHVERV Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen Biler indgår som en vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag til transport af medarbejdere, varer og udstyr. Samtidig fungerer bilerne som virksomhedernes

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

Ambiente. Udvendigt udstyr bl.a. Indvendigt udstyr bl.a. Modeltype. Motorer Benzin. Transit Courier Ambiente 16-17

Ambiente. Udvendigt udstyr bl.a. Indvendigt udstyr bl.a. Modeltype. Motorer Benzin. Transit Courier Ambiente 16-17 TRANSIT COURIER Ambiente Transit Courier Ambiente 16-17 Udvendigt udstyr bl.a. 15" stålfælge Kørelys Ford Easy Fuel - brændstofpåfyldning uden tankdæksel Fjernbetjent centrallås Active Grilleshutter (dieselvarianter)

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1)

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) KAMPAGNEMODELLER - - Sidst opdateret d. 11.09.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Brændstoftype Gear Brændstofforbrug (km/l)

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere