INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN OKTOBER PÅ MUNKEBJERG HOTEL, MUNKEBJERGVEJ 125, 7100 VEJLE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN 7.-8. OKTOBER PÅ MUNKEBJERG HOTEL, MUNKEBJERGVEJ 125, 7100 VEJLE"

Transkript

1 PROGRAM INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN OKTOBER PÅ MUNKEBJERG HOTEL, MUNKEBJERGVEJ 125, 7100 VEJLE SÆT PRIS PÅ DIN KOMMUNIKATION Kender du værdien af dit arbejde? Gør din ledelse? Info-netværkskonferencen inviterer dig til at søge svarene, tage del debatten og blive inspireret sammen med dine kolleger til kommunikationskonference på Munkebjerg Hotel ved Vejle Fjord oktober. Forandringer og fusioner er blæst gennem de danske universiteter de seneste år. Universiteterne er mødt med nye krav om effektivisering, identitet og forretningsstrategier. Vi kommunikatører skal i langt højere grad understøtte ledelsens visioner og strategier og være med til at skabe merværdi for organisationen. Men hvad sker der, når kommunikatører rykker ind i ledelsesrummet og bliver en aktiv og bevidst medspiller i forretningsstrategien? Hvad er det for nye arbejdsopgaver, vi skal løse, hvilke strategi- og kommunikationsprocesser kræver det, og har vi den viden og de kompetencer, der skal til? Gennem konferencen vil vi undersøge, hvordan kommunikation skaber værdi for organisationen, hvordan det kan måles og evalueres, og hvordan kommunikation placerer sig strategisk i ledelsen af organisationen. MANDAG 7. OKTOBER REGISTRERING OG MORGENMAD. TJEK IND PÅ VÆRELSER MULIGT FRA KL. 13 UDEN FOR /BAGAGE EVT. I HOTELLETS BAGAGERUM VELKOMMEN Anders Frølund, konferencens ordstyrer og event- og rekrutteringschef på Aarhus Universitet INDDRAG, INVOLVÉR OG ENGAGÉR BRUGERNE John Pedersen, direktør og kommunikationsrådgiver, Operate A/S Kommunikatører bliver i stigende grad nødt til at stille sig selv spørgsmålet: Hvordan kan vi engagere, inddrage og involvere målgruppen i stedet for at fokusere på, hvordan vi med de mest snedige budskaber overbeviser vores modtagere med massekommunikation? John Pedersen giver seks gode råd til, hvordan du gør passive lyttere til engagerede deltagere. Tidligere var virksomheder, organisationer og myndigheders legitimitet betinget af ensartede forventninger og central lovgivning. De behøvede derfor ikke at involvere deres interessenter og målgrupper. I dag skal aktørerne i højere grad begrunde og berettige deres eksistens. Der er derfor sket en bevægelse i retning af dialog, involvering, deltagelse og gensidigt engagement. Evnen til at gå i dialog og levere kommunikation, der engagerer, er i dag blevet en forudsætning for at kunne navigere i et stadig mere dynamisk og politiseret samfund KAFFEPAUSE UDEN FOR

2 TEMASESSIONER EFFEKTIV KOMMUNIKATION I EN KOMPLEKS HVERDAG FJORDSALEN Nana Balle, Head of Global Internal Communication, Arla Foods En stor, kompleks organisation, en særdeles mangfoldig medarbejderskare på mange forskellige uddannelsesniveauer og talende mange forskellige (stamme)sprog, komplicerede budskaber, høj forandringshastighed og ikke voldsomt mange hænder til at eksekvere på kommunikationen. Lyder det bekendt? Fremtidens mejeri er meget mere end drikkeskyr og ostehapser. Det er kinesisk fødevaresikkerhed, store fusioner, effektiviseringsprogrammer med rigtig mange nuller, udrulning af brand, ambitiøse klimaprogrammer og global kontra lokal. Det er mange udfordringer, der skal kommunikeres til medarbejderne, for at Arla Foods skal nå de strategiske mål. Nana Balle præsenterer en model for, hvordan man får mest mulig effektivitet og værdi ud af sin kommunikationsindsats. Nøgleordene er målgruppefokus, synergi mellem få, men velvalgte kommunikationskanaler, og et matrix-opbygget kommunikationsteam. Nana Balle er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, har tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalist- og Mediehøjskole, samt en Executive Master i Corporate Communication fra ASB. Hun har arbejdet for bl.a. Mærsk, IBM og nu Arla Foods, er censor på flere af landets kommunikationsuddannelser og sidder i AU Executive Aftagerpanel. Hendes oplæg vil formentlig bevise, at kommunikatører kan lære af hinanden, hvad enten organisationens produkt er blåskimmeloste eller kandidater i nanoscience. 2. SKAB VÆRDI OG ENGAGEMENT MED GAMIFICATION PÅ INTRANETTET SKOVSALEN Jonas Bladt Hansen, Digital Consultant, Arla Foods og Knuth, European Director, Hill+Knowlton Strategies Forestil dig følgende: Udrul den næste organisationsstrategi ved hjælp af et socialt medie kombineret med gamification. Lyder det som science fiction? DSB S-tog brugte systemet echo.it som et supplement til deres intranet for at skabe mere arbejdsglæde, stolthed og faglig videndeling. Echo.it er inspireret af det sociale medie Foursquare, og værktøjerne er konkurrencer, præmier og ikke mindst masser af ros og anerkendelse på tværs af organisationen. I denne temasession, vil du høre om: En præsentation af den sociale medieplatform echo.it hos DSB. Fordelene ved en social mediaplatform og gamification. Hvordan man indfører en ny platform i en organisation, hvor 80 % af medarbejderne ikke bruger en pc dagligt Return on investment Hvordan medarbejdere og ledelsen bruger denne nye medieplatform Knuth, European Director hos Hill+Knowlton Strategies, kickstarter sessionen med de nyeste resultater inden for hjerneforskningen og fortæller, hvordan du kombinerer de traditionelle kommunikationsstrategier med nye teknologier. Det er Jonas og Knuths hensigt, at deres præsentation skal sparke liv i den interne, digitale kommunikation og inspirere dig til at tage tilbage til dit kontor og gøre ting, du troede ville være umuligt!

3 FROKOST Tjek ind på værelserne er mulig fra kl BRYD MUREN GUIDE TIL KOMMUNIKATION I MODVIND Kresten Schultz Jørgensen, adm. direktør, LEAD Agency Du skal holde et oplæg for chefen, kollegaerne eller samarbejdspartnerne, og du har forberedt en rigtig flot præsentation, som kommer hele vejen rundt om emnet. Men tilhørerne er måske kun til stede, fordi chefen sagde, de skulle, måske har halvdelen pisketravlt og den anden halvdel ikke sovet nok, måske kommer du fra en upopulær afdeling, måske har du engang afskediget nogens fætter, eller måske ville nogle af dem hellere selv have holdt oplægget. Selv om du er nok så forberedt på at lave en god præsentation, sker det, at de kikser. Hvorfor? Helt simpelt, fordi de fleste præsentationer sker i modvind! Så hvordan overlever du den modvind, du møder, når du er på? Og hvordan stopper du med at spilde universitetets penge på dårlige præsentationer og oplæg? Kresten Schultz Jørgensen giver gode råd til din personlige branding, og hvordan du bryder muren og vender modvinden til medvind KAFFEPAUSE UDEN FOR TEMASESSIONER HVAD SKER DER, NÅR DU MÅLER LEDER- OG LINJEKOMMUNIKATION? FJORDSALEN Morten Dal, Chief Communications Advisor, Danske Bank Overordnede lederes og linjelederes kommunikation med medarbejderne er vigtigere end nogensinde. I mange virksomheder arbejder kommunikationsfolk i stigende grad som strategiske rådgivere for topledere, mellemledere og linjeledere med henblik på at gøre dem til stærkere kommunikerende ledere med stærkere forretningsresultater til følge. Evnen til at kommunikere effektivt og flytte medarbejderne med sig er helt centrale. Undersøgelser viser at medarbejderne anser nærmeste chef som den mest troværdige af alle interne kommunikationskanaler. Medarbejderne forventer af nærmeste leder, at vedkommende kan omsætte virksomhedens vision, strategi, og mål til konkrete handlinger for den enkelte medarbejder. Nærmeste leder har samtidig en opgave i at involvere medarbejderne og skabe engagement, så medarbejderne kan påvirke egne opgaver og teamets mål og leverancer og dermed opnå større ejerskab og engagement. Du får indblik i: Hvordan arbejder man systematisk med at gøre ledere og linjeledere til stærkere kommunikatører? Hvordan overbeviser man lederne om deres kommunikationsansvar og rolle? Hvordan måler man effekten af lederens kommunikation? Hvordan måler man effekten af den rådgivende kommunikatørs indsats over for lederen?

4 4. BRÆND IGENNEM MED DIG SELV OG DIT EGET POTENTIALE SKOVSALEN Sanne Saerens, skuespiller og specialist i troværdig gennemslagskraft 1% af verdens befolkning er naturtalenter, når det gælder om at stille sig op i en forsamling og tale vi andre kan lære det! En levende og underholdende session med læring om, hvad der skal til for at blive en god formidler. Sanne deler ud af skuespillerens værktøjskasse, så du kan brænde klart igennem med dig selv og dine budskaber. Fokus vil være på kropssprog, stemme, vaner, arbejdet med publikum, præstationsangst. Med udgangspunkt i formidlingssituationen får du brugbare fifs til: Hvordan du får ordene til at flyde let og ubesværet Hvordan du bruger din stemme Hvad du gør med kroppen Hvad du gør ved din nervøsitet Hvordan du får publikum med Hvordan din performance bliver levende og energifyldt Hvordan dit potentiale udvikles som formidler Sanne Saerens er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Hun har været fastansat skuespiller i 10 år på Odense Teater og medvirket i adskillige forestillinger. I 2010 startede hun ACT2PERFORM, hvor hun træner både ledere og medarbejdere i privat og offentligt regi i præsentationsteknik RUMMET ER FRIT, ORDET ER DIT Rummet er frit, ordet er dit, er en anderledes måde at dele af indtryk, interesser og udfordringer i kommunikationsarbejdet. Du bestemmer selv, hvor du vil bevæge dig hen, og om du vil lytte eller tale. Vi laver bord-øer med hvert sit tema, og du skal være der, hvor du helst vil være. Der er kun én regel: Hvis du ikke får noget ud af det, skal du gå til en anden ø. Det er the law of the two feet FIT & RELAX UNDERETAGEN Tag med i pool, spabad, dampbad, sauna eller fitnessrum MIDDAG Herefter fortsætter festen i Lobby Bar og Evergreen Bar (Oslobåden)

5 TIRSDAG 8. OKTOBER MORGENMAD MÅL PÅ DET, DER HAR VÆRDI Karin Sloth, underviser og rådgiver, Karin Sloth Kommunikation ApS. Forfatter til bogen Mål dine resultater Spørg om folk er tilfredse, og du får svar på, hvor populær du er. Det kan selvfølgelig være rart for selvfølelsen, men hvad kan du og din organisation reelt bruge svarene til? Alt for mange målinger af kommunikation og ledelse har fokus på tilfredshed. For det første bliver der ofte spurgt på alt for abstrakt et niveau og for det andet er det utroligt sjældent, at målet med virksomhedens kommunikation eller ledelse er at skabe tilfredshed. Resultatet er en række ressourcekrævende undersøgelser, som ikke giver viden, der har værdi som beslutningsgrundlag. Når vi måler skal det være, fordi vi har brug for at få et klart billede af, hvor langt vi er nået i forhold til en konkret indsats og for at beslutte, hvad der nu skal ske. Det vi vælger at målsætte og måle på skaber retning for alle i organisationen, derfor er det utroligt vigtigt, at målene er relevante og har fokus på effekt. I sit oplæg vil Karin Sloth udfordre deltagerne til at definere relevante effektmål og undersøgelsesmetoder i forhold til deres konkrete opgaver KAFFEPAUSE OG SIDSTE CHANCE FOR TJEK UD UDEN FOR /RECEPTIONEN REPUTATION MANAGEMENT WHEN YOU KILL FOR A LIVING Anne Villemoes, kommunikationsdirektør, Danish Crown A/S Hvordan beskytter og forbedrer man sit ry, når man tjener penge på at slå ihjel? Ved at anstrenge sig lidt ekstra for at være i øjenhøjde og have øjenkontakt med de mennesker, man gerne vil have en bedre dialog med. Ved at være, hvor de er, og på en måde, som er i tråd med målgruppen, lyder svaret fra Anne Villemoes. Og igennem kommunikation og branding har resultatet vist sig positivt målbart. Anne Villemoes har brugt de sidste otte år på at forbedre omdømmet for verdens største kødeksportør, og hun vil ud fra sine mere end 15 års erfaring inden for kommunikationsbranchen fortælle om, hvor vigtigt det er at kende sin målgruppe og have en strategi for at opnå resultater især i arbejdet med hundredvis af millioner fordringsfulde forbrugere kloden over med markante holdninger til svineproduktion samt flittige medarbejdere og ikke altid lige velfornøjede landmænd. Hun har tidligere arbejdet som forbrugermedarbejder på Jyllands-Posten og som pressechef hos henholdsvis FDB, Forbrugerrådet og daværende fødevareminister Ritt Bjerregaard AFRUNDING OG TAK FOR DENNE GANG FROKOST

1 Den kommunikerende organisation i udvikling... 11

1 Den kommunikerende organisation i udvikling... 11 31974_01-56_strategisk kom 09.08.02 16:05 Side 5 Indhold Forord.................................... 7 1 Den kommunikerende organisation i udvikling............................. 11 2 Kvalitetstyring af

Læs mere

Effektiv intern kommunikation fokus på nye tendenser inden for strategisk lederkommunikation

Effektiv intern kommunikation fokus på nye tendenser inden for strategisk lederkommunikation Konference Tilmeld dig direkte på: www.ibceuroforum.dk/intern K ø b e n h a v n 25. og 26. F e b r u a r SPAR kr. 2.000,- ved tilmelding senest 16. januar W o r k s h o p 27. februar 2 0 0 9 Effektiv intern

Læs mere

Klædt på til at bruge budskabet bag tallene. Opfølgning succesfuld medarbejdermåling. Bedre ledere giver motiverede medarbejdere

Klædt på til at bruge budskabet bag tallene. Opfølgning succesfuld medarbejdermåling. Bedre ledere giver motiverede medarbejdere A c t u p o n k n o w l e d g e M a r t s 2 0 0 9 / N o 9 D a n m a r k Klædt på til at bruge budskabet bag tallene Udgangspunkt for ledelsesindsatsen hos Systematic / s. 4 5 Opfølgning succesfuld medarbejdermåling

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Case: DSB S-tog Medarbejderinvolvering i øget kundefokus med echo.it social media platformen som værktøj

Case: DSB S-tog Medarbejderinvolvering i øget kundefokus med echo.it social media platformen som værktøj Case: DSB S-tog Medarbejderinvolvering i øget kundefokus med echo.it social media platformen som værktøj en intern social medieplatform i DSB S-tog til at involvere samtlige medarbejdere i øget kundefokus

Læs mere

kommunikation der engagerer

kommunikation der engagerer kommunikation der engagerer INDHOLD FORORD...05 Hvorfor kommunikation, der engagerer?...06 Sådan engagerer du: seks drivere for engagement... 10 Driver 1: Gør budskabet vedkommende... 12 Driver 2: Inddrag

Læs mere

Integration, involvering og information. Vejdirektoratets kommunikationsstrategi 2014-2017

Integration, involvering og information. Vejdirektoratets kommunikationsstrategi 2014-2017 Integration, involvering og information Vejdirektoratets kommunikationsstrategi 2014-2017 Integration, involvering og information Vejdirektoratets kommunikationsstrategi 2014-2017 Dato: September 2014

Læs mere

KURSER VIRKER IKKE. her har du BROs workshopkatalog...

KURSER VIRKER IKKE. her har du BROs workshopkatalog... KURSER VIRKER IKKE her har du BROs workshopkatalog... Hos BRO tror vi ikke på, at kurser virker. Det har vi skrevet et længere indlæg om her, som vi faktisk synes, er vigtigere end dette katalog. Og nej,

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE September 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.900 Kære læser! Vi foretager hele tiden valg. Nogle gange står valget, om vi fortsat har lyst til at være ansat i virksomheden, vi

Læs mere

Svarprocenten viser sundhedstilstanden. Case: SAS. HR-chefen ind på direktionsgangen. Case: Pensam. 7 gode råd til at få en høj svarprocent / s.

Svarprocenten viser sundhedstilstanden. Case: SAS. HR-chefen ind på direktionsgangen. Case: Pensam. 7 gode råd til at få en høj svarprocent / s. A c t u p o n k n o w l e d g e O k t o b e r 2 0 1 0 / N o 1 0 D a n m a r k Svarprocenten viser sundhedstilstanden 7 gode råd til at få en høj svarprocent / s. 4-5 Case: SAS Engagerede medarbejdere i

Læs mere

KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015

KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015 KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 HVORFOR KOMMUNIKERER VI?... 3 DET STRATEGISKE FUNDAMENT... 3 Fremtidsdrøm... 3 DNA... 4 INDSATSOMRÅDER... 4 Strategi 2015... 4 Kommunikationssituation...

Læs mere

Ledelse i udvikling. lykke, & high performance. 7 gyldnetilbud TEMA. medarbejderne med mig? side 6. Gør teamet til din førsteprioritet side 34

Ledelse i udvikling. lykke, & high performance. 7 gyldnetilbud TEMA. medarbejderne med mig? side 6. Gør teamet til din førsteprioritet side 34 1 2014 Ledelse i udvikling TEMA Ledelseskommunikation Har jeg medarbejderne med mig? side 6 7 gyldnetilbud den kommunikerende leder side 10 Gør teamet til din førsteprioritet side 34 Kommunikation må aldrig

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

Den Sociale Organisation

Den Sociale Organisation Den Sociale Organisation Den sociale organisation Du sidder lige nu med det første i en række papers om det, der interesserer os i Socialsquare. Vi arbejder med og interesserer os for socialitet - at gøre

Læs mere

God til dialog. Dialogværktøj til rollemodeller

God til dialog. Dialogværktøj til rollemodeller God til dialog Dialogværktøj til rollemodeller Forfatter Heidi Børsholt, partner i Navigent A/S. Med bidrag fra Lucas Haini Nielsen, Brug for alle unge. Redaktion Birgitte Degnegaard, Joakim Sandal-Jeppesen

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Juni 2011 8. årgang Udsendes til flere end 5.600 Kære læser! Hvorfor kuldsejler mange projeker eller i bedste fald bliver meget forsinkede eller har store budgetoverskridelser? Vi

Læs mere

Kulturprofil for Microsoft 2015

Kulturprofil for Microsoft 2015 Mød Microsoft 2015 2 Kulturprofil for Microsoft 2015 Indledning Velkommen til Microsoft.... Side 4 Inspiration Vi er drevet af passion... Side 8 Ansættelse og velkomst Kom, som du er. Gør det, du brænder

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kommunikationsstrategi 2 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Social-, Børne- og Integrationsministeriet arbejder for at skabe reelle fremskridt for den enkelte borger. Det

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2013 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER

DELTAG I NYE MÅL 2013 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2013 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER HAVNEGADE 39 DK-1059 KØBENHAVN K T : +45 33 25 33 27 W: WWW.BJERGK.DK E : KONTAKT@BJERGK.DK 2

Læs mere

FORORD. God læselyst. IK13 INTERN KOMMUNIKATION ANNO 2013 SIDE 2

FORORD. God læselyst. IK13 INTERN KOMMUNIKATION ANNO 2013 SIDE 2 FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af arbejdet med intern kommunikation hos 50 af Danmarks største private og offentlige virksomheder anno 2013. Undersøgelsen baserer sig på

Læs mere

2015 Winholistic Academy Katalog

2015 Winholistic Academy Katalog 2015 Winholistic Academy Katalog Af: Peter Winther Winholistic ApS 09-03-2015 Indholdsfortegnelse KOMMUNIKATIONSUDDANNELSER... 4 Præsentationsteknik varighed 2 dage.... 4 Kommunikationsoptimering varighed

Læs mere

Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner

Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner I juni 2008 udsendte Væksthus for ledelse det nye Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner. Kodeks omfatter 11 pejlemærker for god ledelse. Hvor Kodeks

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Februar 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Allerførst vil jeg gerne slå et slag for min nye undersøgelse om ledergruppen anno 2013. Jeg håber, at du også vil bruge

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere

Centrale læringspunkter. fra. Netværket om eksekvering af organisationsforandringer 2012-2013

Centrale læringspunkter. fra. Netværket om eksekvering af organisationsforandringer 2012-2013 Centrale læringspunkter fra Netværket om eksekvering af organisationsforandringer 2012-2013 Forum for Offentlig Topledelse, maj 2013 Mål med netværket Forum for Offentlig Topledelse igangsatte i foråret

Læs mere

Forbrugstendens: Portræt af the citysumer

Forbrugstendens: Portræt af the citysumer published by pej gruppen / nr. 03 maj 2011 16. årgang T I D & T E N D E N S E R Forbrugstendens: Portræt af the citysumer Seks designfilosofier hvad kan de bruges til? Guide til oplevelsesbutikker HR-tendens:

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.800 Kære læser! Vi lægger ud med en særdeles spændende og også meget tragisk historie. Den handler om tragedien på Mount Everest i 1996

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere