LONGOMONTANUS December 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LONGOMONTANUS December 2012"

Transkript

1 LONGOMONTANUS December 2012

2 Så kom der en hundeskov i Lomborg Den 8. september mødte 16 op til det orienterende møde. Alle viste stor interesse og var villige til at lave frivilligt arbejde. Så gik det hurtigt. 2 sørgede for at der blev lavet stier, 2 hold tog til Klosterheden, hvor vi havde fået lov til at nedtage et hegn, mod at vi fik det. I løbet af 3 uger var stier og hegnet sat op, så alt var klar til indvielsen den 3. nov. Efter at snoren var klippet, kunne en lille flok voksne, børn og naturligvis hunde indtage hundenes legeplads. Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole gav skoven et vandtrug, hvilket hundene benytter sig af efter en jagt rundt i skoven. Det viser sig, at hundeskoven bliver godt brugt, og alle er velkomne, dog bør de lige læse reglerne for at færdes i skoven og så lige huske en pose (hvis det er nødvendigt). Der er sat affaldsholder op, hvor posen med indhold kan smides i. Men husk, at i resten af skoven skal hunden føres i snor og poserne bruges. KROLF en ruller! Lidt småregn kan ikke stoppe os, men sneen sætter en stopper. Vi er normalt ca. 25 deltagere og i alt har 30 været med. Man kommer, når man har tid og betaler 10,- kr for at deltage pengene kan senere vindes ind, hvis man får hole in one, ellers bruges de til at anskaffe nye køller og kugler. I det nye år vil vi spille: Tirsdag kl og torsdag kl Husk: Om tirsdagene går vi kl så mød op ved forsamlingshuset og deltag.

3 Nyt fra sogneforeningen Generalforsamling Lomborg sogneforening, lokalhistorisk arkiv og kulturudvalget Afholder: Generalforsamling I konfirmandstuen på præstegården Torsdag den 21. marts 2013 kl Dagsorden ifølge vedtægterne. Trafikstyrelsen har bevilget midler til offentlig transport i tyndt befolkede områder! Er der nogen, der har forslag til forbedringer på området, så kontakt sogneforeningen. Hjertestarter Angående hjertestarteren: Mange har ønsket en liste over personer, der har været på kursus i brug af hjertestarteren. Vi har nu 5 personer, som har lovet at stå til rådighed med telefonnumre, hvis man skulle få brug for hjertestarteren. Med et opkald, vil hjertestarteren blive bragt ud til det sted, hvor den skal bruges. Tove og Poul Thomsen Niels Bjerre Ingrid Andreasen Karen Madsen Boye Det kunne måske være en god ide, om man satte ovennævnte numre ind på mobiltelefonen. Så har man dem altid ved hånden. Men husk først at ringe på 112!

4 Altid om torsdage! Fællesspisningerne er fortsat i forsamlingshuset kl og husk at medbring service. Drikkevarer skal/kan købes. Af hensyn til børnefamilierne laver vi også en børnemenu, så opgiv antal voksne og børn Ved tilmeldelsen. Prisen er 80,- kr. pr. voksen og 40,- kr. pr. barn (der ikke er konfirmeret). Priser: Øl: 15,00 kr. vand: 10,00 kr. vin: 60,00 kr. Tilmeldelse til fællesspisning og madholdet sker til Kastrup ( ). Øvrige aktiviteter foregår på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. Januar: Den 10. Madholdet kl Den 17. Fællesspisning kl Tilmeldelse senest mandag den 14. jan. Den 31. Madholdet kl Februar: Den 7. Fællesspisning Gule ærter! kl Den 21. Kørekort? kl Marts: Så begynder kulturaftenerne i foråret 2013 Tænk, om du skulle tage dit kørekort nu! Kan du det? Den 7. Madholdet kl Den 14. Fællesspisning kl Skulle du have en god ide til aktivitet, der kan afholdes en torsdag aften, så lad os høre fra dig.

5 Lomborgstenen. Lomborgstenen er en 4,5t. tung, lys granitsten, der er fisket op i Østersøen og er blevet sejlet til Thyborøn, herfra er den bragt til Lomborg. Den er blevet udsmykket af Jens Chr. Mathiasen, Kløvermarken 4 Lomborg. Den er foræret til Lomborg sogneforening, i anledning af deres 50 års jubilæum. Af Jens Chr. Mathiasen. Motiverne på stenen er synonym med, hvad Lomborg er, og hvem der er kommet fra Lomborg sogn. På forsiden er der en lang bakke, med navnet Lomborg på. Desuden er der en sol, der står op eller går ned. Ovenover flyver der en flok Gæs. Hvad menes der med det? Den lange bakke hvorpå skriften Lomborg står. Navnet Lomborg er oprindelig blevet til af en Lang bjerg, da grunden som byen ligger på er en lang bakke. Det er så gennem tiderne blevet til Lomborg. Bogstaverne er tænkt som bebyggelsen på det lange bjerg. Solen der står op eller går ned, Det betegner at vejen gennem Lomborg næsten ligger Øst Vest. Det betyder at om formiddagen, når man drager øst ud af byen, har man solen i øjnene, og når man sidst på dagen drager hjem til byen, har man stadig solen i øjnene. Det samme er gældende, hvis man sent eftermiddag drager mod Vest og tidlig morgen drager hjem igen, har man også solen i øjnene. Gæssene der flyver ovenover. Gæssene har deres deres trækrute over Lomborg. Man kan se de store flokke gæs, der trækker hen over byen forår og efterår. Bag på stenen, står der en mand og strækker hånden op mod en stjerne. Hvorfor står han der? Der blev født et barn i Lomborg i Han fik navnet Christen Sørensen. Han voksede op under fattige kår, og fik næsten ingen skolegang. Men drengen var meget videbegærlig, så da han var gammel nok, stak han af hjemmefra, og fik begyndt på de studier, som han så gerne ville have. Han blev så dygtig, at han endte med at blive astronomen Tycho Brahe bedste elev. Han fik status som astronom, var i udlandet og studerede, kom senere hjem, og fik sit observatorium på Rundetårn, som kongen havde ladet bygge til hans observeringer af stjernehimlen. Christen Sørensen tog sig det latinske navn af Lomborg Longomontanus. Det er ham, jeg har villet formgive, med manden bag på stenen, der rækker sin hånd mod stjernen. Jorden, han står på, er lavlandet nordvest for Lomborg. Her har vi den tidligere istidslinje, hvor isen gik til. Man ser tydelig kanten, hvorfra isen begyndte at smelte og aflejrede grus og store sten, for senere at aflejre sand, som man ser sydøst for Lomborg, i dag som skov og hede. Lomborg d J.C.M.

6 Jubilæum Den 3. nov. holdt Sogneforeningen reception i forsamlingshuset i anledning af 50 års Jubilæum. Der var et pænt fremmøde på omkring 100 og efter nogle taler, der alle roste sogneforeningen og dens bestyrelse, gik man ud for at afsløre den flotte sten, som Jens Mathiasen havde lavet. Senere gik en del ned til skoven for at indvie hundeskoven. Der blev taget en del billeder på dagen, der nu kan ses på hjemmesiden Billederne er taget af Gica Popescu Birkedalen 15. D Tømrer og Snedker M v/brian Mose tlf: Nybyggeri Renovering Montage

7 50 års jubilæum

8 Hundeskoven

9 Ramme/Lomborg IF Nyt fra Ramme/Lomborg IF Ramme/Lomborg IF afholder generalforsamling fredag den 8. februar 2013 i Ramme Hallen. Dagsorden ifølge vedtægterne, som kan ses på Nyt fra RLIF s gymnastikudvalg Der oprettes et nyt hold med Styrke/kondition Start uge 2 onsdag den 9. januar 2013 kl i Rammehallen Instruktør: Birthe Lange og Charlotte Grønkjær Pris kr 250,- (tilmeldning: Gymnastikopvisning fredag den 8. marts 2013 kl på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole. Helle Pilgaard vil i løbet af januar tage kursus i børne ZUMBA (8-12 år), derfor vil vi prøve at start Zumbatomic. Det bliver i spejl salen på Lomborg Gymnastik og Idræts efterskole. Start uge 14 torsdag kl (8 gange) Instruktør: Helle Pilgaard, Tante : Charlotte Grønkjær Pris kr. 150,- (tilmelding:

10 Nyt fra forsamlingshuset Nyt fra forsamlingshuset: Stor tak til alle der har valgt at være medlemmer, og støttet forsamlingshuset med hjælp både ude og inde. Det luner og giver bestyrelsen lyst til at arbejde videre. Loppemarkedet var igen i år en succes. Næste års loppemarked bliver den 14. september, så gem endelig ting og sager eller ring til Karen på tlf , da vi allerede nu har mulighed for at modtage effekter. Julefrokosten, som blev afholdt sammen med sogneforeningen, gik godt. Tak for godt samarbejde med sogneforeningen, vi håber, det fortsætter. Næste år er datoen fastlagt til den 30. november og Robin Sørensen, som vi havde i 2011, er bestilt til at spille. Reserver allerede nu datoen. Vi holder forårsfest lørdag den 16. marts kl , reserver også denne dato eller tilmeld jer allerede på tlf Generalforsamling afholdes mandag den 25. februar kl i forsamlingshuset. Husk medlemskab skal være betalt senest 31. januar, hvis man ønsker stemmeret på generalforsamlingen. Bestyrelsen ønsker alle et godt nytår. Indlevering af stof til næste nummer, der dækker: Maj, juni, juli og august skal indsendes senest mandag den 15. april til Kastrup mail:

11 Iværksætterdage på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Her på LGI startede vi i uge 38 på vores iværksætteruge, eller dage ville vi nok kalde det. Dagene er fordelt ud på forskellige uger og forskellige ugedage. Det går ud på, at vi selv skal lave en forretning, eller en virksomhed, og det hele sluttes af med et brag af et julemarked. Denne dag vil alle få mulighed for, at komme op på LGI, og købe, prøve eller måske læse alt, hvad vi har lavet. Den første dag: Vi har snakket med mange af eleverne i de forskellige grupper. Det er en god mulighed for de elever der tænker på, at åbne deres egne butikker - Helene De mange grupper, har det sjovt, og alle steder mærker man en positiv energi, og massere af gå på mod. Det er dejligt at stå med ansvaret selv, vi skal selv holde styr på det vi laver, og det er fedt og spændende Laura. Alle grupperne er også enige om, at det er dejligt, at være sammen og at det er godt med samarbejde og gruppearbejde. Vi mener også selv, her på redaktionen, at det er en ny og spændende måde, at gøre tingene på. Vi elsker gruppearbejde Caroline & Jesper. Under interviewene, hører vi også ting som: Pisse nice Morten, Det er møj fint Bjørn og Det er hammer fedt Anette. Måden vi får viden på, i denne uge er også anderledes. Vi skal selv stå for det. Vi skal selv holde styr på, hvor meget vi bruger, og hvor meget vi tjener. Vi unge mennesker lærer, jo noget af det Esben Men alle mener ikke, at det med ikke at have skoletimer er godt nok. Det kan godt blive lidt lang trukket i længden. Så vil jeg hellere have nogle flere skoletimer! - Lasse Stockton Alle grupperne har fundet deres helt egen unikke ting, de vil gå i gang med. Når man går i gang med disse ting, finder man også ud af en masse sjove ting, om det man laver. Det kan være om de personer man er sammen med, eller måske om de ting man laver. Man finder også ud af hvor meget sukker der skal bruges til bolsjer Siger en smilende Julie S. Ovenfor en artikel fra elevernes blad; Lomborgbladet, som var en af virksomhederne, der så dagens lys i vores iværksætteruge. Pigerne modtog i øvrigt prisen for Mest Innovative Ide. Tak for det store fremmøde på dagen, det var både ansatte og elever meget taknemlige for. Glædelig jul og godt nytår på skolens vegne Gitte Pedersen

12 December: 19. Fakkeltog gennem Lomborg by Lomborg Efterskole Januar: 9. Nyt hold med Styrke/kondition Ramme-Lomborg I.F. I Ramme Hallen kl Madholdet. 17. Fællesspisning kl Madholdet. Februar: 7. Fællesspisning - Gule ærter! kl Ramme Lomborg I.F. Generalsforsamling i Ramme Hallen 21. Kørekort? Tænk, om du skulle tage dit kørekort nu! Kan du det? På idrætsefterskolen kl Generalforsamling i forsamlingshuset kl Marts: 7. Madholdet. 8. Ramme Lomborg I.F. Gymnastikopvisning Kl på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. 14. Fællesspisning. kl I konfirmandstuen i præstegården kl Forårsfest i forsamlingshuset kl Generalforsamling i Sogneforeningen, lokal arkivet og kulturud valget. April: Kalender - det sker i Lomborg 4. Zumbatomic. kl i spejlsalen på Lomborg Gym.- og Idrætsefterskole. Bladet for foreninger mv. i Lomborg Nr. 2 januar, februar, marts og april Årgang Redaktør: K. Kastrup Knudsen Udgiver Lomborg Sogneforening

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken,

Læs mere

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer Longomontanus December 2011 Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer December måneds storme har vist, hvilke enorme kræfter naturen råder over.

Læs mere

LONGOMONTANUS. August 2013

LONGOMONTANUS. August 2013 LONGOMONTANUS, August 2013, Velkommen til Niels` auto Dejligt, at der igen er aktivitet i værkstedet. Det er friskt af dig Niels, at starte op som selvstændig. Nu bør vi støtte op om dig, så det også bliver

Læs mere

Tvede-Linde Jagtforening

Tvede-Linde Jagtforening Støvringgårdvej 27 Mellerup Tlf. 51862721 Tvede-Linde Jagtforening Salg af foder til hunde, katte, kaniner, fugle, høns og heste. Kom selv og se udvalget. Årg. 2007 nr.1 På gensyn. Poul Reenberg. Se også

Læs mere

Støtteforeningen 2014-2015

Støtteforeningen 2014-2015 Støtteforeningen 2014-2015 Hvorfor en Støtteforening? Hvorfor er det så vigtigt at bevare og hjælpe Støtteforeningen? I sin tid grundlagde man Støtteforeningen, så den kunne hjælpe med det økonomiske,

Læs mere

Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 74 - september 2010

Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 74 - september 2010 SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 74 - september 2010 SKRÅ-EN udgives af Fællesvirke Vest udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september og december

Læs mere

NR. 54 DECEMBER 2009 18. ÅRGANG

NR. 54 DECEMBER 2009 18. ÅRGANG NR. 54 DECEMBER 2009 18. ÅRGANG BOESLUNDE BOLDKLUB Formand Flemming Olsen 58 14 00 23/ 28 89 26 31 halleby@stofanet.dk Næstformand Kenneth Olsen 29 46 10 83 ko@kr.dk Kasserer Eva Rehder 58 14 04 49 evarehder@stofanet.dk

Læs mere

BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang

BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang Udgivet af: Boeslunde Gymnastikforening Boeslunde Boldklub Boeslunde Lokalråd BOESLUNDE BOLDKLUB Formand Flemming Olsen 58 14 00 23/ 28 89 26 31 halleby@stofanet.dk

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

BOESLUNDEBLADET Nr. 60 december 2011 20. årgang

BOESLUNDEBLADET Nr. 60 december 2011 20. årgang BOESLUNDEBLADET Nr. 60 december 2011 20. årgang Næste nummer af Boeslunde Bladet udkommer i marts 2012 Sidste frist for aflevering af indlæg er søndag d. 12.02.12 Udgivet af: Boeslunde Gymnastikforening

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Manna-Thise Kalenderen se side 31

Manna-Thise Kalenderen se side 31 Borgerforeningens bestyrelse gør klar til jubilæumsfesten d. 6. september Manna-Thise Kalenderen se side 31 21. årgang nr. 3 September - Oktober - November 2014 KILDEN - Sogneblad for Manna & Thise Udgives

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

KLUBBLADET 35. ÅRGANG FEBRUAR 2011

KLUBBLADET 35. ÅRGANG FEBRUAR 2011 KLUBBLADET 35. ÅRGANG FEBRUAR 2011 LÆS OM: Dilettant, ZumbAtomic, Tømmermandsturnering, Pistolskydning, Tilbageblik, Indendørsstævner, Lokalopgør, Fastelavn, Generalforsamlinger, MAMMA MIA, Udvikling af

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2014 NR.

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2014 NR. MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2014 NR. 1 www.sjf.dk Skydevogn på Kalvebod skydeter- Lån Kreds 7 skydevogn Giv medlemmer og dig selv en rigtig fornøjelig og lærerig skydedag med den

Læs mere

Sogne-Nyt. Oksbøl. Nr. 38. Årgang - August 2014. Oksbøl Sogns nyhedsblad. Indhold i dette blad:

Sogne-Nyt. Oksbøl. Nr. 38. Årgang - August 2014. Oksbøl Sogns nyhedsblad. Indhold i dette blad: Oksbøl 38. Årgang - August 2014 Sogne-Nyt Oksbøl Sogns nyhedsblad. Svalens flyvefærdige unger bliver madet med insekter på luftledningerne. Indhold i dette blad: Oplysning, E-mail adresser og telefontavle.

Læs mere

Nors-Tved Tidende. Januar-Februar 2008 1. udgave - Årgang 4. Indhold: Atlas Malerfirma og Det Blå Lagersalg klar til at bygge på Håndværkervej...

Nors-Tved Tidende. Januar-Februar 2008 1. udgave - Årgang 4. Indhold: Atlas Malerfirma og Det Blå Lagersalg klar til at bygge på Håndværkervej... Nors-Tved Tidende Indhold: Kirkebladet med i Tidende fra 1. marts. Atlas Malerfirma og Det Blå Lagersalg klar til at bygge på Håndværkervej... Dilettant 2008 Nyt fra Ungdomsklubben. Generalforsamlinger.

Læs mere

Fastelavnsløbet i Odder

Fastelavnsløbet i Odder Lørdag d. 26. februar var vi traditionen tro til fastelavnsløb denne gang var det i Odder. Der var fint fremmøde fra BMI en blandet flok på 30 både nye og gamle, hurtige og mindre hurtige dejligt, at der

Læs mere

Juletræsfesten 2013. Juletræsfesten 2013

Juletræsfesten 2013. Juletræsfesten 2013 Februar 2014 Juletræsfesten 2013 Juletræsfesten 2013 1. søndag i advent dannede i år rammen for den årlige juletræsfest i Nøvling forsamlingshus og igen i år var den et stort tilløbsstykke. Ca. 120 forventningsfulde

Læs mere

BORGERNYT. Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. Verninge, set med en Verningegensers øjne Ud på den anden side

BORGERNYT. Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. Verninge, set med en Verningegensers øjne Ud på den anden side BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn August 2013 Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT Borgernyt, er bladet

Læs mere

32.. årgang Nr. 1. Læs bl.a. om..

32.. årgang Nr. 1. Læs bl.a. om.. 32.. årgang Nr. 1 Læs bl.a. om.. 2011 * Budstikken * Nyt fra Sogneforeningen * Strellev Heste- & kræmmermarked * Nyt fra Foredragsforeningen * Nyt fra SLGU * Blomstertogt til Holland * Nyt fra Menighedsrådet

Læs mere

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013 Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 6: Kalenderen side 7: 2. klasse og dåserydderne side 8: Nyt fra Klubben og frugtordningen side 9: Danmarks Indsamlingen side 10: Juleklippedagen

Læs mere

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender:

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender: Aktivitetskalender: September: 9: Orienteringsmøde valg 19:30 14: Høstgudstjeneste 10:30 18: Fyraftensgudstjeneste 18:30 Oktober: 2: Fyraftensgudstjeneste 18:30 23: Stinne Jensen i Præstegården 19:30 Pilgrimsvandring

Læs mere

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn Julen 2013 VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT FEBRUAR 2014 VERNINGE.DK Borgernyt, det fælles blad Bladet udkommer 4 gange

Læs mere

Kredsblad for FDF Tjæreborg December - Februar Nr. 5 2010 POSTEN. Holdene

Kredsblad for FDF Tjæreborg December - Februar Nr. 5 2010 POSTEN. Holdene Kredsblad for FDF Tjæreborg December - Februar Nr. 5 2010 POSTEN Holdene Landslejr 2011 INDHOLD Læs i dette nummer: Kredslederen... 3 Bestyrelsen... 5 1. tumlinge... 7 2. tumlinge... 9 1. pilte... 11 2.

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

Afslutning af klubmesterskab for seniorbadminton

Afslutning af klubmesterskab for seniorbadminton Afslutning af klubmesterskab for seniorbadminton Fællesspisning Spejdernes nye klubhus FORMAND: FBG S BESTYRELSE OG UDVALG Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Trine Hansen

Læs mere

Marsk & Muld. Farup Sogneblad. 18. årgang Nr. 4 Juni-juli 2013

Marsk & Muld. Farup Sogneblad. 18. årgang Nr. 4 Juni-juli 2013 Marsk & Muld Farup Sogneblad 18. årgang Nr. 4 Juni-juli 2013 www.farupsogn.dk er for alle men mest for dig/sognet Marsk & Muld Redaktionens spalte Bladet udgives op til den 1. i alle lige måneder. Indleveringsfrist

Læs mere

Festlig indvielsesfest...

Festlig indvielsesfest... 22. årgang www.filskovogomegn.dk november 2012 Festlig indvielsesfest... Læs mere på side 13 Øvrige nyheder... Nytårsmarch... Læs mere på side 4 Nørkelklubben søger... Læs mere på side 15 Julefrokost...

Læs mere