SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE."

Transkript

1 SCUDO

2 SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. Hvis man kigger på forskellen mellem at arbejde og at arbejde med stil, så er Fiat Scudo hele forskellen. Pålidelig, rap og kraftfuld Scudo er det perfekte visitkort, hvis du vil udstråle effektivitet og elegance. Fronten har en moderne og dynamisk udstråling takket være forlygternes innovative design, motorhjelmens strømlinede udformning og den omløbende kofanger, der afspejler bilens robusthed, styrke og ene stående kvalitet. På bilens sider er der monteret markante sidelister, der understreger bilens længde og forstærker indtrykket af en kompakt og solid bil. I versionerne til transport af passagerer giver et stort, nærmest uafbrudt glasparti masser af lys i kabinen og understreger bilens dynamiske fremtoning. Den bageste del af bilen er præget af kvadratiske, rationelle linjer, der giver masser af plads til bagage og fremragende komfort for passagererne.

3 02 03

4 SLAP AF. DU ER PÅ ARBEJDE. Scudo Van instrumentbord. Hvis du starter på arbejde, når det stadig er mørkt udenfor, vil vi anbefale, at du starter dagen med at nyde al komforten i Fiat Scudo. Kørepositionen er udviklet med henblik på at gøre det meget behageligt at opholde sig i bilen sæderne har et ergonomisk design, ryglæn og sædehøjde kan justeres, rattet kan justeres i højden og afstanden til kroppen, gearstangen er placeret i instrumentpanelet, og de omfattende instrumenter er lette at aflæse. En række ekstraudstyr gør kørslen mindre trættende. Det drejer sig blandet andet om parkeringssensorer, eljusterbare og indklappelige sidespejle, fartpilot, hastighedsbegrænser, lys- og regnsensor, som automatisk aktiverer viskerne, når det bliver regnvejr. Takket være det håndfri Bluetooth -system i Scudo er det nemt at tale i telefon: Du kan betjene din mobiltelefon via knapperne på rattet og via audiosystemet. Du kan se telefonnumre og sms-beskeder i multifunktionsdisplayet i instrumentpanelet. Ud over dato, klokkeslæt, udetemperatur og radiofunktioner viser displayet også informationerne fra kørecomputeren.

5 To forskellige gearkasser er tilgængelige med enten 5 eller 6 gear afhængigt af motorversionen, og gearstangen er placeret på instrumentpanelet. Opbevaringsrummet er afkølet. (ekstraudstyr i forbindelse med klimaanlæg)

6 Opbevaringsrummet under loftet består af tre rummelige, åbne sektioner. Skjult kopholder i instrumentpanelet i førersiden.

7 Instrumentenheden, der består af fire instrumenter med grafik på sort baggrund er nemme at aflæse. Førerhuset kan udstyres med to enkeltsæder eller med et førersæde og et dobbelt passagersæde. I sidstnævnte konfiguration kan ryglænet til det midterste sæde klappes ned, så det udgør et smart skrivebord

8 EN PROFESSIONEL, SOM PÅTAGER SIG ENHVER OPGAVE. Kassebil eller kassebil med ruder, kort eller lang akselafstand, 2 varerumslængder, højt eller lavt tag, varerumskapacitet på 5, 6 eller 7 m 3, førerhus med 2 eller 3 sæder, mekanisk affjedring eller luftaffjedring, fløjdøre eller bagklap... utallige konfigurationer og tilpasningsmuligheder gør Scudo til en ekstremt alsidig bil. Uanset, hvad dine professionelle behov er, kan du med Scudo-modelrækken helt sikkert finde præcis den bil, der opfylder alle dine behov.

9 08 09

10

11 Kontakten til luftaffjedringen, som gør det muligt at hæve og sænke læssehøjden, er placeret på bageste stolpe i højre side af varerummet. Den automatiske, pneumatiske luftaffjedring giver maksimal komfort for alle personer i bilen og forbedrer bilens stabilitet, selv når lasten er fordelt asymmetrisk. INGEN GRÆNSER FOR DINE TRANSPORTMULIGHEDER. Med Scudo er af- og pålæsning som en leg takket være den lave læssekant og den pneumatiske affjedringbagpå (ekstraudstyr). Den gør de muligt at sænke læssekanten yderligere 5 cm, så den kun er 49 cm over jorden. Manøvren startes ved at trykke på kontakten i varerummet, mens bilen holder stille

12 SCUDO KASSEVOGN VÆN DIG TIL STØRRE TRANSPORT-MÆNGDER. Med en varerumsvolumen på 5 m 3 i versionen med kort akselafstand, 6 m 3 i versionen med lang akselafstand og 7 m 3 i Maxi van med lang akselafstand og højt tag er Scudo det entydige valg, når det drejer sig om lastkapacitet. Nyttelasten inklusive fører varierer fra kg. Varerummet er udstyret med 8 lastholdekroge, og der er adgang til varerummet både via skydedøren i siden og fløjdørene bagpå i fuld højde og med eller uden ruder. Det betyder, at hver eneste centimeter fra gulv til loft kan udnyttes fuldt ud til at læsse varer ind og ud, når dørene er åbne: Dørene kan åbnes 90 og 180 grader. Versioner med lavt tag kan også fås med bagklap, elbagrude og bagrudeviskere. Med topversionen Scudo Professional og Professional Plus, får du vores kraftfulde to-liters motor med 165 hk og et moment på hele 340 Nm, samt et gunstigt udstyrsniveau og ikke mindst alle de andre fordele som automatisk indgår i en Scudo. Scudo Professional er udover det allerede omfattende standardudstyr udstyret med A/C og fartpilot samt en ekstra isoleret varerumsadskillelse som giver endnu bedre klima i kabinen og et lavere støjniveau. Scudo Professional Plus har udover Professional versionen også; passagerairbag, regnsensor; tågeforlygter, Bluetooth telefonforberedelse med AUX- IN og USB, samt Webasto tilskudsvarmer.

13 Varerumsvolumen m 3 Nyttelast op til kg Varerumsmål (i mm) Kort akselafstand standardtag Lang akselafstand standardtag Maxi Varerumshøjde Bredde Længde Bredde mellem hjulkasser Læssehøjde (uden last) fra 562 til 604 med mekanisk affjedring fra 490 til 500 med luftaffjedring Skydedør i siden: bredde x højde 924 x x x Bagklap: bredde x højde x x x

14 SCUDO COMBI VELKOMMEN TIL EN KOMFORTABEL KØRETUR. Komfortabel at læsse, komfortabel at køre i. Foruden komfort og flot design har Scudo Combi samme funktionalitet som en let varebil. Scudo Combi-modellerne giver dig mulighed for at vælge den bil, der passer bedst til dine behov. Du kan vælge mellem lang og kort akselafstand og topmålet af alsidighed. Hvis du har brug for masser af plads til bagage, så skal du vælge modellen med 5/6 sæder og et stort bagagerum. Hvis du har behov for plads til flere passagerer, er løsningen Scudo Combi med 8/9 sæder, der kombinerer passagerkomfort med et rummeligt bagagerum. Sædernes modulopbygning (de kan klappes frem, foldes helt frem og tages ud) gør det muligt at omdanne kabinen, så den lige præcis opfylder dine behov.

15 14 15

16 Scudo Combi og Panorama kan fås med kort eller lang akselafstand og med 5/6 eller 8/9 sæder. 2. og 3. 5/6-8/9 sæderække kan klappes ned, klappes helt frem og om nødvendigt tages ud, så der er plads til al den bagage, du har brug for. Sæderne i 2. og 3. sæderække er udstyret med polstrede nakkestøtter og trepunktsseler. De yderste sæder har ISOFIX-forankringer til børnesæder. Opbevaringsrum i dørene og under forsæderne, drikkevareholdere i instrumentpanelet og i sidepanelerne, flaskeholdere og net til småting bag på sæderne bidrager alt sammen til, at kabinen giver et meget raffineret indtryk med plads til, at alle personer i bilen kan nyde en komfortabel køretur.

17 Med Scudo Combi kan du vælge mellem 5/6 eller 8/9 komfortable sæder alle med flot, attraktivt indtræk. Under loftet har Scudo Panorama to rummelige opbevaringsrum med afdækning. Bagagerumsvolumen 8/9p 519/1.195 liter Antal sæder 5/6-8/

18 Scudo Panorama Executive instrumentbræt. SCUDO PANORAMA IKKE BARE PASSAGERER, MEN EKSKLUSIVE GÆSTER. Spekulerer du på, om Scudo kan være en stilfuld MPV? Svaret er Scudo Panorama komfortabel, perfekt til større familier, til fritiden og til sofistikerede transportopgaver som fx shuttle-service for hoteller og turistcentre. I modellerne med lang ak- selafstand har Scudo Panorama et glasparti på 5,8 m 2, der giver fremragende udsyn, både for føreren og for passagerne på 2. og 3. sæderække. Bag- sæderne er placeret en smule højere, så passagerne har samme udsyn som personerne på forsæderne. Kvalitet og finish er fremragende, og gulvet er tæppebeklædt. Heldigvis er der noget, der hedder fritid. Og heldigvis er der noget, der hedder Scudo Panorama. Den er svaret på alle de behov for plads, komfort og sikkerhed, som en familie, en gruppe venner eller sportskammerater har. Scudo kan individualiseres ved at vælge konfigurationen med 5-6 sæder eller den med 8-9 sæder. Scudo Panorama er optimeret ned i mindste detalje. Det bedste visitkort for hoteller, flyselskaber og virksomheder, der gerne vil udstråle effektivitet og elegance.

19 Scudo Panorama interiør

20

21 KVIK I BYTRAFIKKEN, KRAFTFULD PÅ LANGE STRÆKNINGER. Tre imponerende motorer sikrer støjsvag kørsel, respons i topklasse og stor fleksibilitet. De er sikre, miljøvenlige og driftssikre, og de gør Scudo til førende, hvad angår præstationer, kørekomfort, driftsomkostninger og miljøvenlighed. 90 MultiJet- og 130 MultiJet-motorerne er svaret til bilister, der både ønsker fremragende præstationer og lave driftsomkostninger. Og hvis du ønsker endnu flere hestekræfter med minimal miljøpåvirkning, kan du vælge 165 MultiJet Power-motoren: en kombination af kraft og teknologi, der giver din Scudo endnu mere karakter. MULTIJET TEKNOLOGI Serviceinterval km 90 MultiJet 130 MultiJet 165 MultiJet Power Slagvolumen: cm 3 Maks. ydelse EC: 90 hk (66 kw) ved omdr./min. Maks. drejningsmoment CE: 180 Nm ved omdr./min. Elektronisk styret Common Rail MultiJet direkte indsprøjtning med turbo og intercooler EURO 5 5-trins gearkasse Energiklasse: D Slagvolumen: cm 3 Maximum power EC: Maksimal ydelse EC: 128 hk (94 kw) ved omdr./min. Maks. drejningsmoment CE: 320 Nm ved omdr./min. Elektronisk styret Common Rail MultiJet direkte indsprøjtning med turbo, variabel geometri og intercooler EURO 5 6-trins gearkasse Energiklasse: D Slagvolumen: cm 3 Maks. ydelse EC: 163 hk (120 kw) ved omdr./min. Maks. drejningsmoment CE: 340 Nm ved omdr./min. Elektronisk styret Common Rail MultiJet direkte indsprøjtning med turbo, variabel geometri og intercooler EURO 5 6-trins gearkasse Energiklasse: D 20 21

22 SIKKERHED ER VIGTIGT. Et maksimalt niveau af aktiv sikkerhed takket være et stift karrosseri og en stram affjedring, som sikrer optimal vejbeliggenhed under alle forhold. Scudo har alle de mest innovative aktive sikkerhedsfeatures: 4 skivebremser, ABS med EBD og HBA samt ESP komplet med ASR. Undervognen og karrosseriet er konstrueret til effektivt at absorbere alle påvirkninger og begrænse reparationsomkostningerne. Resultatet er en ekstremt sikker struktur med en stiv passagerkabine og kollisionszoner foran og bagpå. Med hensyn til passiv sikkerhed er alle siddepladser udstyret med justerbare nakkestøtter og trepunkts seler. Ud over frontairbaggen til føreren kan 1. sæderække udstyres med en frontairbag til forsædepassageren, der både passer til biler med enkelt passagersæde og biler med dobbelt passagersæde. Ekstraudstyret omfatter sideairbags og hovedairbags til for- og bagsæderne. Scudo er også beskyttet mod tyveri og forsøg på indbrud med næste generations låsesystem med dobbeltlås og fjernbetjening, hvormed åbning og lukning af chassis-cab en og varerummet kan styres separat. Alarm og kabineovervågning kan fås som ekstraudstyr.

23 Sidespejle med to glas, hvilket forbedrer udsynet bagud. Indstillingen af sidespejlene indad og udad kan styres elektrisk. Sikkerhedsselerne kan også fås med selestrammere og selekraftbegrænser. Ventilerede skivebremser foran

24 VERSIONER OG UDSTYR. Kassevogn Lastevne: og kg Motorversioner: 90 MultiJet, 130 MultiJet og 165 MultiJet Power Varerumsvolumen: 5 m 3 Kassevogn med lang akselafstand Lastevne: kg Motorversioner: 90 MultiJet, 130 MultiJet og 165 MultiJet Power Varerumsvolumen: 6 m 3 Maxi kassevogn Lastevne: kg Motorversioner: 130 MultiJet og 165 MultiJet Lastevne: 7 m 3 Kassevogn delvis med ruder kode 520 Lastevne: og kg Motorversioner: 90 MultiJet, 130 MultiJet og 165 MultiJet Power Varerumsvolumen: 5 m 3 Kassevogn delvis med ruder med lang akselafstand kode 520 Lastevne: kg Motorversioner: 90 MultiJet, 130 MultiJet og 165 MultiJet Power Varerumsvolumen: 6 m 3 Combi 5-6 sæder 5-6 sæder (kat. N1) 8-9 sæder* Motorversioner: 90 MultiJet**, 130 MultiJet og 165 MultiJet Power Panorama 5-6 sæder 5-6 sæder (kat. N1) 8/-9 sæder* Motorversioner: 90 MultiJet**, 130 MultiJet og 165 MultiJet Power * Version med 5-6 sæder med 3. sæderække (ekstraudstyr) ** kun kat. N1 Combi med lang akselafstand 5-6 sæder sæder (kat. N1) 8-9 sæder* Motorversioner: 90 MultiJet**, 130 MultiJet og 165 MultiJet Power Panorama med lang akselafstand 5-6 sæder 5-6 sæder (kat. N1) 8-9 sæder* Motorversioner: 130 MultiJet og 165 MultiJet Power * Version med 5-6 sæder med 3. sæderække (ekstraudstyr) ** kun kat. N1

25 Varianter. Sorte kofangere Sorte sidespejlkapper Sorte sidebeskyttelseslister Standard Look-pakke (kode 909) Delvist lakerede kofangere Tågeforlygter Elektrisk indklappelige, indfarvede sidespejle Lakerede bagpaneler (Combinato) Integral-pakke (kode 457) Lakerede kofangere Lakerede sidebeskyttelseslister Grå dørhåndtag Elektrisk indklappelige og indstillelige sidespejle, indfarvede Tågeforlygter Lakerede bagpaneler Dobbelte fløjdøre bagpå Sorte kofangere Standard på kassevogn Dobbelte fløjdøre bagpå med ruder Standard på kassevogn med ruder og Combi Integral-pakke (kode 457) Lakerede kofangere Lakerede sidebeskyttelseslister Grå dørhåndtag Elektrisk indklappelige og indstillelige sidespejle, indfarvede Tågeforlygter Lakerede bagpaneler Kode Kode 372 Fløjdøre bagpå med elbagrude og bagrudevisker Fløjdøre uden ruder og i fuld størrelse Standard på Maxi kassevogn Up-and-over-bagklap, elbagrude og bagrudevisker Standard på Panorama Ekstraudstyr til Combi og kassevogne (undtagen Maxi) 24 25

26 INDTRÆK. 148 Pois Blu Stof 266 Pierce Grigio Kunstlæder 275 Grigio Tecno Stof 392 Jocaste Stof FARVE-/INDTRÆKSKOMBINATIONER. Kassevogn Combi Panorama Pastelfarver 194 Rosso Nizza Bianco Banchisa 455 Blu Imperiale 479 Blu Line Nero Onyx Metalfarver 405 Blue Kyanos 5 C C 506 Golden White 5 C C 667 Grigio Aster 5 C C 685 Grigio Alluminio C C C 691 Grigio Ferro C C C Indtræk 148 Pois Blu Stof Pierce Grigio Kunstlæder opt Grigio Tecno Stof opt 728/732 opt 728/ Jocast Stof = ikke tilgængelig = standard C = option Udover ovenstående pastel- og metalfarver kan Scudo leveres i over 150 forskellige specialfarver (ekstraudstyr). Hør mere om specialfarverne hos din lokale Fiat Professional-forhandler.

27 FARVER. PASTELFARVER. 194 Rosso Nizza 249 Bianco Banchisa 455 Blu Imperiale 479 Blu Line 601 Nero Onyx METALFARVER. 405 Blu Kyanos 506 Golden White 667 Grigio Aster 685 Grigio Alluminio 691 Grigio Ferro De viste farver er kun vejledende. Farverne kan ikke gengives 100% korrekt på tryk

28 Tryghedsaftale Fiat tryghedsaftale er en service- og tryghedsaftale, der sikrer stor økonomisk tryghed. Du har et fast budget og kender på forhånd driftsomkost ningerne, og din bil er altid i fineste form serviceret og vedligeholdt. Du kan vælge mellem 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder og op til kilometer. Aftalen kan udvides til at omfatte tilvalg som vedligeholdelse af standarddæk og evt. vinterdæk. Desuden kan erstatningsbil ved værkstedsbesøg ligeledes vælges. Generelle betingelser vedrørende servicekontrakter kan hentes på Modelspecifikationer og ekstraudstyr kan variere på grund af landsspecifikke eller lovmæssige forhold. Alle oplysninger i dette katalog er udelukkende retningsvisende. Fiat kan af tekniske eller kommercielle årsager til enhver tid ændre de modeller, der er beskrevet i dette katalog. Fiat Marketing S - 03/ Printed in Italy - Stamperia Artistica Nazionale S.p.A. - Trofarello. Trykt på klorfrit papir.

N Y D U C A T O V A R E B I L

N Y D U C A T O V A R E B I L NY DUCATO VAREBIL EN NY GENERATION AF EFFEKTIVITET EN NY GENERATION AF TEKNOLOGI EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er

Læs mere

ANDRE IKKE KAN KOMME.

ANDRE IKKE KAN KOMME. fiorino TAG DERHEN, HVOR ANDRE IKKE KAN KOMME. Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk. Det kan godt være, at det er den mindste varebil fra Fiat, men intet job er for stort til denne

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA. DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. KOMPAKT PLATFORM.

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

Vi har kendt hinanden altid. Det symbol på frihed, der har overlevet æraer og modeluner

Vi har kendt hinanden altid. Det symbol på frihed, der har overlevet æraer og modeluner Introduktion Vi har kendt hinanden altid. Og jeg ved, at vi kan lide hinanden. Jeg har set, hvordan du kigger på mig, når jeg går forbi. Det er ikke så mærkeligt. Der fi ndes ikke mange originale typer

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

ŠkodaSuperb. Velkommen hos din Škoda-forhandler.

ŠkodaSuperb. Velkommen hos din Škoda-forhandler. ŠkodaSuperb Velkommen hos din Škoda-forhandler. Tekniske data, tekniske detaljer og bestillingsnumre i denne brochure var korrekte på tryktidspunktet. Škoda forbeholder sig dog retten til at foretage de

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Oplev hvad Citroën kan gøre for dig CITROËN JUMPER

Oplev hvad Citroën kan gøre for dig CITROËN JUMPER Oplev hvad Citroën kan gøre for dig CITROËN JUMPER Citroën Jumper Din virksomheds image. Professionalisme, kompetence, know-how de professionelle har samme krav til deres varevogn som til dem selv. Varebilen

Læs mere